På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Svenska Bostäder

Svenska Bostäder

Vill du skapa ett Stockholm i världsklass?
Stockholm växer. Människor kommer i alla tider behöva ha någonstans att bo. Hos oss får du vara med och forma Stockholms nya stadsdelar och se till att våra hyresgäster har ett tryggt och välskött boende. Vill du vara med och påverka framtidens boende i Stockholm?

Ända sedan slutet av 1930-talet har vi på Svenska Bostäder, Stockholmshem och Familjebostäder medverkat till utbyggnaden av Stockholms nya stadsdelar. Vårt uppdrag är att bidra till att Stockholm får en fungerande bostadsmarknad. Vi ska genom satsningar på ett miljömässigt och hälsosamt boende bidra till att hela Stockholm blir en attraktiv stad i världsklass.

Att jobba på ett bostadsföretag är både roligt, omväxlande och spännande. Arbetet hos oss är fritt och självständigt – oavsett om du har ansvar för att åtgärda fel i lägenheter eller för att bygga helt nya hus. Du kan jobba med teknik, service, byggprojekt, fastighetsekonomi och miljöfrågor. Inom några år är det många av våra kunniga medarbetare som går i pension. Därför behöver vi nya medarbetare inom  era yrkesområden.

Vi arbetar varje dag för att våra hyresgäster ska ha ett bra boende som är tryggt och välskött. Ett hem där man trivs. För oss är dagens och framtidens kunder lika viktiga. Vi sköter om och vårdar vårt befintliga bostadsbestånd men vi bygger också nytt i hög takt med 1500 nya lägenheter per år i fastigheter som klarar höga miljö- och energikrav.

Framtida jobb hos oss
Vi kommer att behöva rekrytera välutbildade och engagerade medarbetare inom flera yrkesområden såsom förvaltare, byggprojektledare, drifttekniker och husvärdar/bovärdar.

Några yrkesgrupper hos oss:

Husvärd/Bovärd/Områdestekniker
Är du serviceinriktad, tekniskt intresserad och gillar kontakt med människor? Som husvärd/bovärd är du företagets ansikte utåt och fungerar som en viktig länk mellan företaget och hyresgästerna.
Utbildningsväg: Lämpligt yrkesprogram på gymnasiet, till exempel VVS- och fastighetsprogrammet, eller YH-utbildning.

Drifttekniker/driftledare
Är du intresserad av att optimera energiförbrukningen i våra fastigheter? Här får du möjlighet att ansvara för drift och skötsel av våra värme- och ventilationssystem. Fokus är att optimera driften och ge våra hyresgäster en god boendekomfort. Du fungerar också som rådgivare i drift- och energifrågor.
Utbildningsväg: Driftteknikerutbildning eller motsvarande.

Förvaltare
Drivs du av affärsmässighet i kombination med bred teknisk kompetens? Som fastighetsförvaltare ansvarar du för fastighetens underhåll, ekonomi och att hyresgästerna är nöjda. Många gånger har du också personalansvar.
Utbildningsväg: Förvaltarutbildning, samhällsbyggnadsprogram med fastighetsinriktning på högskolenivå eller YH-utbildning.

Projektledare
Vill du vara med och utveckla vårt boende eller bygga nya hus? Som projektledare inom ny- och ombyggnad är det du som håller i alla trådarna från planering till inflyttning.