På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare

Fastighetsförvaltare som ofta kallas också för lokalförvaltare, sköter förvaltningen av byggnader och tillhörande markområden. De planerar underhåll till exempel reparationer av olika slag och kan även vara ansvariga för fastighetens ekonomi.

I arbetet ingår att ha kontakter med hyresgäster, driftspersonal och entreprenörer.

Fastighetsförvaltares arbete kan se mycket olika ut beroende på vilken typ av fastighet de är ansvariga för och på fastighetens storlek. De kan vara specialiserade på vissa delar av fastighetsförvaltningen eller ha ett övergripande ansvar.

Fastighetsförvaltarens arbetsuppgifter kan delas upp i två huvudgrupper: teknisk förvaltning och ekonomisk förvaltning.

Med teknisk förvaltning menas planering av och ansvar för reparationer och underhåll, entreprenadupphandling, tillsyn av anläggningar, uppvärmning samt att städning och trädgårdsarbete sköts. Tekniska fastighetsförvaltare är ofta arbetsledare för driftspersonal, till exempel fastighetsskötare, som utför de olika praktiska sysslorna.

Med ekonomisk förvaltning menas ansvar för budget och budgetuppföljning. Ekonomiska fastighetsförvaltare förhandlar om lokalhyror och skriver hyreskontrakt. De kan också ha ansvar för bokföring och skattefrågor med mera. Det är en fördel om man är intresserad och kunnig i teknik, ekonomi och arbetsledning.

Som förvaltare har man ofta även personalansvar för sitt "bovärdsteam". Fastighetsförvaltare leder och fördelar arbetet samt medverkar i sitt distrikts ledningsgrupp.

Utbildning

Beroende på typ av arbetsuppgifter och grad av ansvar, krävs olika kompetenser. Med tanke på att arbetsuppgifterna hela tiden breddas och blir mer krävande kan det vara lämpligt med en högskoleutbildning i teknik eller ekonomi, gärna i kombination.

Lämpliga utbildningar kan även finnas inom Yrkeshögskolan. För yrkesverksamma fastighetsförvaltare finns utbildningsmaterial framtaget av Fastighetsarbetsgivarnas förbund.

Framtidsutsikter

Kraven på kompetens stiger, inte minst på grund av ny teknik för drift och förvaltning. Med goda kunskaper i ekonomi, juridik och teknik samt intresse för förvaltning, ökar möjligheterna att få jobb.

Övrigt

Renovräkning - vräkning av hyresgäster som inte har råd att betala den höjda hyran efter en bostadsrenovering.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

64 Lediga jobb

Strategisk Fastighetsförvaltare

Arbetsgivare / Ort: Haninge Pastorat / Handen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Färdigheter
Meriterande
 • Ombyggnadsplanering
 • fastighetsförvaltning

Om jobbet

STRATEGISK FASTIGHETFSÖRVALTARE


Svenska kyrkan i Haninge är en mötesplats och kraftkälla mitt i människors vardag, där alla människor som bor eller uppehåller sig i Haninge ska känna sig sedda, hörda och bekräftade. Öppenhet, medmänsklighet och positiv framtidstro är viktiga ledord för oss. Sedan 2018 är församlingarna Dalarö-Ornö-Utö, Västerhaninge-Muskö och Österhaninge, tillsammans Haninge Pastorat, i dagligt tal Svenska kyrkan i Haninge.

Haninge pastorat har närmare 60 olika fastigheter som motsvarar en budget på totalt 20 miljoner kronor och en investeringsbudget motsvarande 8-25 miljoner kronor inom de närmaste åren. Därför söker vi nu en Strategisk fastighetsförvaltare.


Om rollen

I tjänsten ingår uppgifter som att kvalitetssäkra att förebyggande underhåll genomförs på ett tekniskt riktigt sätt med och med ekonomiskt försvarbar motivering. Du säkerställer att vi arbetar effektivt med förebyggande och planerat underhåll utifrån gällande branschregler samt ser till så att pastoratet uppfyller lagar och förordningar inom fastighetsområdet. Rollen har inslag av både strategiskt och operativt arbete inom fastighetsfrågorna. Du rapporterar till den administrativa chefen och utgör ett strategisk och förvaltande stöd i frågor som rör pastoratets fastigheter.


Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lösningsfokuserad med god samarbets- och social förmåga. Du är driven och har förmåga att vara tålmodig utifrån en långsiktig planeringshorisont. För att trivas i rollen bör du tycka om att arbeta både strategiskt som operativt och finnas mitt i verksamheten för att fånga och förstå behov. Då vi är inne in en förändringsresa så bör du tycka om att vara i förändring och driva utvecklingsprocesser.


Kvalifikationer för rollen

För att matcha rollen ser vi med fördel att du är väl förtrogen med lagstiftningsfrågor och har dokumenterad kunskap för arbete i skyddad bebyggelse. Du har även utbildning eller inhämtad erfarenhet inom juridik, för avtalsfrågor, fastighetsrelaterad lagstiftning som miljöbalk, plan- och bygglagen. Vi tror att du även har teknisk kunskap och erfarenhet att förvalta en bred variation av byggnadstyper, från tidig medeltid till modern byggteknik, vilket gör att byggnadsantikvarisk erfarenhet är en fördel. God vana att ta fram underlag samt presentera för ledningsgrupper och styrgrupper. Vi förväntar oss självklart att du har van användare av såväl branschspecifika IT system som office.


Upplysningar om tjänsten: Göran Eriksson, Administrativ chef, 08 55567014. Tjänsten är en tillsvidareanställning och heltid. Tillträde enl. ök. Provanställning 6 mån. kan tillämpas.

Skicka din ansökan till e-post: [email protected] I form av ett personligt brev och ett CV. Vi vill ha din ansökan senast den 2020-09-27. Vid ev. anställning uppvisas utdrag ur polisens belastningsregister.


Haninge pastorat, Box 113, 136 22 Haninge.

Välkommen med din ansökan!


Vi undanber oss vänligt all försäljning av ytterligare jobbannonser och/eller rekryteringstjänster.

Arbetsgivare
Haninge Pastorat
Runstensvägen 14
13638 Handen
Hemsida: www.svenskakyrkan.se/haninge/lediga-jobb-i-svenska-kyrkan-i-haninge
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du vår nya Biträdande Förvaltare i Umeå?

Arbetsgivare / Ort: Heimstaden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Till vårt gäng i Umeå söker vi nu en till initiativrik och självgående Biträdande Fastighetsförvaltare för att stärka vårt arbete med att skapa en trivsam och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. Vårt fastighetsbestånd består idag av cirka 1 600 lägenheter och på kontoret finns det ett stort och härligt gäng som består av fyra kollegor inom Fastighetsskötsel, två Bostadsuthyrare, en Fastighetsförvaltare, en Bosocial Samordnare och en Projektadministratör. Arbetsuppgifter Du kommer huvudsakligen att arbeta med att vara ett stöd till vår Fastighetsförvaltare, där du exempelvis hanterar samordning av ombyggnationer och underhållsåtgärder samt har kontakt med myndigheter och hyresgäster. Du kommer bland annat att följa upp och dokumentera inom områden så som värme, fukt och ventilation, genomföra och följa upp ronderingar samt arbeta administrativt. Rollen innefattar inte budgetansvar eller personalansvar, men du kommer att medverka i den ekonomiska uppföljningen och budgeteringen. Du arbetar självständigt men också som en del av teamet där alla tar gemensamt ansvar för de utmaningar vi ställs inför. Vem är du? För att kunna axla rollen som Biträdande Fastighetsförvaltare behöver du ha en gymnasie- eller påbyggnadsutbildning inom förvaltning, alternativt minst 5 års arbetslivserfarenhet inom fastighetsservice. Vi önskar också att du har certifikat i heta arbeten, SBA och/eller el och det är starkt meriterande om du tidigare jobbat med fastighetsförvaltning av bostäder och då gärna även med erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Som person trivs du när du har mycket kontakter och relationer och du har en mycket god förmåga att komma överens med och hantera människor i olika situationer.    Du är tydlig, håller vad du lovar, är trygg i vem du är och håller dig lugn även i stressade situationer. Är du dessutom någon med glimten i ögat och med en entreprenörsanda som vill vara med och utveckla teamet med Heimkänsla och ambitiösa mål, så kommer du att trivas hos oss! Du behöver känna dig bekväm med att arbeta i Office-paketet, ha erfarenhet av ekonomisystem samt vara van vid att arbeta digitalt. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta med Vitec, är det starkt meriterande för rollen. Du är bekväm med att arbetstempot tidvis kan vara högt och kan prioritera dina arbetsuppgifter utifrån behov och situation. Har du erfarenhet av arbetsledning är det meriterande men inget krav. Du behöver även ha giltigt B-körkort och goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.    Heimstaden Vi är ett team så du bör gilla devisen Laget framför Jaget. Självklart arbetar du i linje med våra värderingar; Care, Dare & Share. Mer om vår kultur och våra värderingar hittar du här: https://heimstaden.com/jobba-har/ Ansökan   Personligt brev och CV välkomnas senast den 27 september 2020. Vi kan komma att göra löpande urval och intervjuer och välkomnar därför din ansökan redan idag.
Arbetsgivare
Heimstaden AB
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hyresförvaltare till Nordic Life

Arbetsgivare / Ort: Kontorsbemanning Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. . Vi rekryterar nu ytterligare en hyresförvaltare till NordicLife Förvaltning. Du kommer att ingå i en växande arbetsgrupp på ca tre personer med fokus på hyresförvaltning, hyresadministration och uthyrning. Utöver detta kommer du att få närmare trettio trevliga kollegor inom ekonomi, förvaltning, fastighetsservice, teknik och bygg. I rollen som hyresförvaltare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa hög kvalité inom bland annat nedanstående arbetsområden. Arbetsinnehåll * Upprättande och granskning av nödvändig dokumentation, hyresavtal m.m. * Granskning av tillhörande dokumentation och hyresavtal. * Hantering av bytes- och andrahandsärenden. * Lägenhetsbesiktningar/visningar. * Uthyrningsprocessens olika delar. * Delta i kollektiva hyresförhandlingar och/eller genomföra direktförhandlingar med både bostads- och lokalhyresgäster. * Kontakt med Boplats Göteborg, HomeQ m.fl. * Delta i, eller förbereda, Hyresnämndsärenden. * Administrera hyresfastigheter, hyreslägenheter och lokaler i vårt fastighetsprogram. * Övrigt tillhörande hyresadministration m.m. Önskvärd bakgrund på dig är * Erfarenhet av arbete inom fastighetssektorn och då gärna med erfarenhet av arbete inom extern hyresförvaltning med flera olika uppdragsgivare. * Eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi, juridik, teknik och/eller hyresförvaltning. * Viss juridisk kunskap inom hyresförvaltning eller liknande. Du som söker ska tycka om att arbeta med frihet under ansvar och som person är du serviceinriktad, proaktiv, noggrann och tycker om att arbeta i team. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan omgående.  
Arbetsgivare
Kontorsbemanning Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 September (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 27 September (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lokalsamordnare till utbildningsförvaltningen sökes

Arbetsgivare / Ort: Enköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och arbetsmarknadsåtgärder av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en lokalsamordnare med erfarenhet av fastighetsekonomi och byggnadsutformning. Kommunen är i ett expansivt skede med ett stigande antal invånare och stora investeringar. Detta medför att det är ett stort fokus på utvecklingen av ekonomisk rapportering och uppföljning, bland annat genom digitalisering. Arbetet sker i nära samarbete med förvaltningens övriga lokalsamordnare och andra medarbetare inom kommunen som är delaktiga i lokalförsörjningsprocessen. Du kommer alltså ha många kontaktytor där du får möjlighet att bidra till denna utveckling med initiativ, struktur och ekonomiskt kunnande. I denna tjänst kommer du att arbeta både självständigt och i nära samarbete med övriga lokalsamordnare, ekonomer samt utbildningsförvaltningens ledningsgrupp. Det här uppdraget innebär ansvar för renoveringar, ombyggnationer och utemiljöer. Du kommer även att arbeta med investeringsbudget, ekonomiskt uppföljningsarbete, kontraktshantering och detaljplaneändringar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en akademisk examen inom fastighetsområdet alternativt arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt relevant för den här tjänsten. Du bör ha erfarenhet av arbete kopplat till lokalförsörjningsfrågor och fastighetsutveckling. Du behöver utöver detta ha goda kunskaper i svenska och engelska samt en god datavana. Körkort krävs. Samarbetsförmåga är av stor vikt i den här tjänsten. Du arbetar bra tillsammans med andra människor och relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Att du har förmågan att arbeta självständigt och stå för dina beslut är viktigt i den här rollen. Då din roll kommer att innebära att vara spindeln i nätet och koordinera flera olika processer parallellt, behöver du ha förmågan lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och att se möjligheterna i förändringar. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Enköpings kommun
Ansökan
Ansök senast 28 September (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Konsultuppdrag som Fastighetsförvaltare i Nynäshamn

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Brinner du för kvalitet och fastighetsförvaltning? Experis söker nu dig som har erfarenhet av rollen som fastighetsförvaltare och vill vara med och utveckla fastigheter för vår kunds räkning, en offentlig verksamhet i Nynäshamn. Varmt välkommen med din ansökan! Ort: Nynäshamn Uppdrag: Konsultuppdrag på ca 4 månader Start Omgående Om uppdraget I uppdraget som fastighetsförvaltare ingår att förvalta, hyra in, köpa och arrendera lokaler och egendom. Du kommer vara med och ansvara för om-, ny- och tillbyggnader av verksamhetens lokaler. I rollen ingår ett viktigt kundansvar och du ansvarar för det löpande arbetet med verksamhetens fastigheter. Du kommer att vara ansiktet utåt genom att dagligen synas och finnas till hands för hyresgäster, verksamhetsutövare och samarbetspartners. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att; * Planera och driva projekt gällande hyresgästanpassningar och underhållsarbeten, men har till din hjälp en byggledare inom enheten * Hålla en god kommunikation med avdelningens fastighetstekniker, förvaltningar, kollegor, verksamhetsutövare och myndigheter * Tillse att myndighetskrav uppfylls i dina fastigheter och hantera löpande myndighetskontakter i förvaltningsfrågor * Tillsammans med controllers och enhetschef upprätta budget och prognoser för såväl kostnader som intäkter för dina fastigheter Diverse administrativa uppgifter ingår även i rollen som fastighetsförvaltare. Vem är det vi söker? Vi söker dig som har arbetat som fastighetsförvaltare i minst fem års tid och att ha arbetat specifikt med förvaltning av samhällsfastigheter eller kommunal verksamhet är meriterande. Du har eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning och är insatt i fastighetsekonomi, samt har kunskap kring energi- och miljöfrågor och fastighetsjuridik. Du har även god IT-vana för att snabbt kunna sätta dig in i olika system. För att passa i rollen som förvaltare ska du trivas med självständig problemlösning i stort och smått. Professionell service är en självklarhet, samtidigt som du har ett ekonomiskt tänk. Du är trygg och stabil med god självinsikt och hanterar dina arbetsrelationer på ett professionellt sätt, samt att du bidrar med din erfarenhet inom enheten och avdelningen. Vad är det bästa med att vara konsult på Experis? Som konsult på Experis får du möjlighet att utvecklas i olika uppdrag i olika branscher. Vi på Experis tillhör en stor koncern och får in många spännande uppdrag inom olika branscher, därmed ökar möjligheten för din personliga utveckling och karriär. Du blir som konsult en del av vårt härliga team av konsultchefer, kandidatspecialister med mera. Det är viktiga för oss att våra konsulter känner sig delaktiga, därför anordnar vi kontinuerliga konsult- och nätverksträffar samt AW:s. Varmt välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV, urval sker löpande. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor om uppdraget eller om rollen som konsult, är du välkommen att maila kandidatspecialist Anna Bjellheim på [email protected]
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 28 September (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker tre nya tekniska förvaltare

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Stads Bostads AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Bostadsbolaget är Göteborgs första allmännyttiga bostadsföretag. Vi bildades 1945 för att ta krafttag mot bostadsbristen och höja standarden på bostäderna. Mycket har hänt sedan dess men uppgiften är densamma. Vi har över 24 000 hyresrätter fördelade över Göteborgs alla stadsdelar. Som ett av Sveriges största bostadsföretag är vi en viktig del av samhälls- och stadsutvecklingen. Bostadsbolagets verksamhet präglas av hållbarhet, socialt ansvarstagande och ett stort kundfokus. Vi arbetar aktivt med våra värderingar och vill att våra medarbetare ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Vi tror också att det går alldeles utmärkt att förena arbetsliv och privatliv. Med det menar vi att vi vill att du ska må bra både hemma och på jobbet. Vi erbjuder därför bra friskvårdsförmåner, flexibla arbetstider, kostförmån och bra reseförmåner. Varje dag arbetar våra cirka 340 medarbetare för att leverera goda hem och service i toppklass till våra hyresgäster. Bostadsbolaget är en del av Framtidenkoncernen som ingår i Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. ARBETSUPPGIFTER Som teknisk förvaltare är du geografiskt placerad på något av våra tre distrikt (Centrum, Hisingen eller Östra Göteborg). Detta är en ny tjänst hos oss och en kombinationstjänst där du delar en heltidstjänst mellan kundrelaterat projektarbete/bygg- respektive teknikprojekt och arbete i förvaltningen. I den projektinriktade delen av tjänsten arbetar du i nära samarbete med vår avdelning för Fastighetsutveckling. Du är länken mot projekt-/driftansvarig och är också den som analyserar vår kundenkät och sammanställer förslag till kommande projekt som är extra viktiga för våra kunder. Du ansvarar också för arbetet med akuta fastighetsskador och rapporterar löpande till projektansvarig vad gäller skadedokumentation, samt tar fram åtgärdsförslag vid större skador. Du är också distriktets kontaktperson vad gäller planerade underhåll av teknisk karaktär och investeringsprojekt som ska genomföras på respektive distrikt. I den förvaltningsinriktade delen av tjänsten är du ett stöd för såväl fastighetsvärdar som förvaltare på distriktet vad gäller t ex akuta skador, myndighetskontakter och lokalanpassningar. Du hanterar också våra tekniska system som t ex passersystem, ventilation och IMD. Du ansvarar för den långsiktiga planeringen av fastighetsdriften, löpande underhållsprojekt samt lokalanpassningar för alla våra fastigheter inom distriktet. Dessutom är du kvalitets och ekonomiskt ansvarig för lägenheternas periodiska underhåll samt tillval. Vidare representerar du distriktet i den interna planeringen av nyproduktion och kommer att arbeta tätt med bolagets nyproduktionsansvariga. Arbetet innebär många kontakter såväl internt som externt. I ditt ansvar ingår även att ta fram underlag för investeringar inför budgetprocessen samt löpande delta i att följa upp ekonomiska utfallet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet inom det fastighetstekniska området helst högskoleexamen. Du har en bred teknisk kompetens och behärskar olika teknikområden såsom VVS, ventilation, styr- och övervakning etc. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid byggteknisk kunskap som ska vara dokumenterad eller att du på annat sätt kan visa/beskriva hur du förvärvat yrkeskunnande inom byggteknik. Du har som person en god förmåga att snabbt sätta dig in i tekniskt komplexa problem och se lösningar. Du är resultatinriktad och en god administratör som både kan arbeta självständigt och tillsammans med andra. Det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité. Du är driven, initiativrik, resultatmedveten, kundorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer.
Arbetsgivare
Göteborgs Stads Bostads AB
Ansökan
Ansök senast 28 September (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare - inriktning mark till Södertälje kommun

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Samhällsutveckling är ett samspel mellan offentliga och privata aktörer, där kommunen spelar en viktig roll. I Södertälje har vi valt att samla samhällsplanering, byggande och förvaltning i ett kontor, samhällsbyggnadskontoret.Kontoret ansvarar för hela processen - för såväl strategisk planering som att utveckla kommunens mark till bostäder och förvaltning av det offentliga rummet. De senaste tusen åren har Södertälje präglats av möten mellan kulturer och människor som bedrivit handel och utbytt idéer. Vill du vara med och göra det med oss i tusen år till? Välkommen till oss! Vi behöver nu knyta till oss ytterligare kreativa krafter som vill förstärka vår organisation och bidra till att utveckla Södertälje till en hållbar stad. Tillsammans med de övriga enheterna på samhällsbyggnadskontoret ska du bidra med din kunskap och ditt engagemang till Södertäljes framtid. Vill du vara med? Läs mer på https://www.sodertalje.se/ Tjänsten som fastighetsförvaltare, med inriktning mot markförvaltning, är placerad på Samhällsbyggnadskontorets Mark- och exploateringsenhet inom gruppen Mark- och fastighet. Gruppen består av sju medarbetare och en gruppchef med blandade kompetenser inom fastighetsområdet. Du kommer att arbeta i nära samarbete med två andra mark- och fastighetsförvaltare. En dag på jobbet Vi behöver nu utöka arbetsgruppen med en fastighetsförvaltare som i huvudsak ska jobba med att upplåta mark på marknadsmässiga villkor, men också utveckla kommunens mark i en hållbar inriktning med avseende på såväl tid, ekonomi som kvalitet. Då kommunen har ett stort markinnehav kommer en stor del av ditt arbete bestå av att upplåta mark för exempelvis jordbruksarrende, anläggningsarrende och nyttjanderätter. Du kommer också till viss del att arbeta med teknisk och ekonomisk förvaltning av de lokaler och bostäder som finns på kommunens mark. Ingen dag är den andra lik. I rollen som fastighetsförvaltare kommer du arbeta med olika utredningsuppdrag och projekt där du kommer ha många kontaktytor, både internt på kommun och koncernbolag samt externt, så som företagare, föreningar och privatpersoner. Vidare kommer du som markägarens representant att delta i diverse projekt exempelvis med kommunens odlingsstrategi, utveckla kommunens odlingsbara mark, delta i arbete med etableringsfrågor etc. Vem är du? Du som vill bli vår nya förvaltare inriktning mark ska ha lämplig högskoleutbildning för tjänsten alternativt YH-utbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning samt arbetslivserfarenhet av teknisk förvaltning. Du arbetar obehindrat i Officepaketet, har förhandlingsvana och erfarenhet av budget- och ekonomiadministration. Du ska prata och skriva obehindrat på svenska. Körkort är ett krav. Vi ser gärna att du även har någon utbildning med inriktning på fastighetsjuridik, erfarenhet av att arbeta med fastighetssystem, kartsystem och ärendehanteringssystem. Språkkunskaper utöver svenska är meriterande, liksom om du har god kännedom om Lagen om offentlig upphandling (LOU) samt erfarenhet av att beställa entreprenadtjänster. Som person är du nyfiken, ansvarstagande, målinriktad och drivande. Du är strukturerad och har god förmåga att prioritera ditt arbete. Du är prestigelös och vill dela med dig av dina kunskaper och lära från andra. ​ Kontakt och ansökan I den här rekryteringen samarbetar Södertälje kommun med Experis Engineering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Håkan Kempel, nås på 0730-211833 eller [email protected] Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 29 September (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare

Arbetsgivare / Ort: Riksbyggen Ek För
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen! Vad ska du göra? Som förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och i första hand huvudansvaret för den löpande dialogen med några av våra stora kommersiella kunder med fastigheter i regionen kring Göteborg och Uddevalla. Din placeringsort är Göteborg eller Uddevalla där vi också har ett av våra marknadsområdeskontor. Kundens mål är att du som förvaltare ska sköta deras fastigheter på ett hållbart sätt. Det är genom denna roll som kunden får full tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundens behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen. Detta innebär att du har ett nära samarbete med leveranschef, driftpersonal och fastighetsskötare samt leder detta kundteam framåt på respektive ort. Du samarbetar och utbyter erfarenheter även med övriga förvaltare och ekonomer i vardagen. Huvudsakliga arbetsuppgifter: • Huvudansvarig för leverans enligt avtal till aktuella objekt • Säkerställa arbetsorderflödet • Ta ansvar för kundlönsamhet • Leder kundteam • Ansvara för budgetuppföljning och affärsplan för respektive kund • Revidera underhållsplaner och upphandla åtgärder • Administrera rapporter • Aktivt arbeta för hållbara kundlösningar med nöjda hyresgäster • Genomföra driftmöten med kundens hyresgäster • Representera kunden vid alla frågor som gäller fastighetsbolagen • Säkerställa myndighetsbesiktningar Vem är du? Vi söker dig som är kundorienterad och har förmågan att se och möta våra kunders behov. Du ger god service och agerar alltid professionellt. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Du trivs med att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du kopplar in de resurser som uppdraget kräver inom avtalets ramar, och säkerställer att det blir utfört inom utsatt tid. Du har stor problemlösningsförmåga och vill jobba på ett affärsmässigt sätt. Du gillar att arbeta mot mål och att hitta nya sätt att utveckla dig själv och verksamheten. Till tjänsten söker vi en person med universitets-/högskoleutbildning med inriktning mot fastighetsförvaltning eller annan likvärdig utbildning, eller minst 5 års arbetslivserfarenhet med motsvarande arbetsuppgifter. Du har arbetat med fastighetsförvaltning i minst 3 år och har en bred byggnadsteknisk kompetens. Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning och uppdrag i kommersiella fastigheter är meriterande, likaså erfarenhet av offertarbete och projektledning. Du har goda kunskaper och erfarenhet inom ABT, ABK och AB. Du har också arbetat administrativt med dator och har god förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil då resor mellan förvaltningsobjekten ingår som en del av arbetsdagen. Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 30 september 2020. Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag! Vid frågor kontakta Leveranschef Maria Gullberg; 08-602 36 50 eller [email protected] Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Arbetsgivare
Riksbyggen Ek För
Hemsida: www.riksbyggen.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förvaltare till Trönnberg & Co

Arbetsgivare / Ort: Performiq AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du en engagerad och proaktiv förvaltare? Ser du det som självklart att arbeta serviceinriktat och med kunden i fokus? Då kan tjänsten som förvaltare till Trönnberg & Co vara något för dig! Trönnberg & CO förvaltar ett 100-tal bostadsfastigheter i Stockholms innerstad och närförort. Majoriteten av våra fastigheter ligger inom gång- och cykelavstånd från vårt kontor på Löjtnantsgatan 25 i Stockholm. Vi har verkat i 25 år och erbjuder totalförvaltning för privata fastighetsägare, stiftelser, organisationer och förbund samt bostadsrättsföreningar. I nära samarbete mellan förvaltare, ekonomer, administratörer och projektledare levererar vi kvalitetssäkrad och långsiktig förvaltning i flera av Stockholms finaste hus. Vi är i dag drygt 20 medarbetare, men vill gärna bli fler. Läs mer om oss på www.tronnberg.se Beskrivning av ansvarsområden och arbetsuppgifter PerformIQ söker för Trönnberg & Co:s räkning en fastighetsförvaltare till deras team i centrala Stockholm. Du ingår i ett team av sex fastighetsförvaltare och rapporterar till Förvaltningschefen. Du har ett helhetsansvar för ditt tilldelade fastighetsbestånds tekniska, ekonomiska och kommersiella förvaltning. Vidare söker vi en proaktiv person som hela tiden vill utveckla affärsrelationerna till sina kunder och säkerställa god leverans. Som fastighetsförvaltare på Trönnberg och Co är kunden och fastigheterna alltid i fokus och arbetsuppgifterna kommer innefatta bland annat: • Underhållsplanering och driftnettoutveckling av fastigheterna • Säkerställa att fastigheternas funktion upprätthålls • Säkerställa att myndighetskrav är uppfyllda • Upphandling av mindre entreprenader samt samordning av större projekt i samarbete med projektledare • Uppföljning av entreprenörstjänster inom bland annat projekt, drift och städ. • Delta i omförhandlingar av hyreskontrakt • Hantering av hyresgästärenden • Rapportering till kunder • Lägenhetsbesiktningar Krav på person Vi söker dig som är noggrann och förstår vikten av god service samt att kvalité i leveransen är det absolut viktigaste för nöjda kunder. Du som söker har tidigare arbetet med fastighetsförvaltning och har förståelse för helheten kring teknik, ekonomi och juridik och du vill arbeta med bostadsfastigheter. För att lyckas i rollen som fastighetsförvaltare krävs vidare: • Relevant utbildning inom fastighetsförvaltning/teknisk förvaltning eller liknande • 3-5 års relevant arbetslivserfarenhet • Svenska och engelska flytande i tal och skrift • B-körkort Som person tror vi att du är en lagspelare som uppskattar att samarbeta med andra samt bygga goda arbetsrelationer. Du är en noggrann och prestigelös person som är van att planera och strukturera det egna arbetet. Då vi värderar dina egenskaper högt och gärna ser att du har en bakgrund inom idrotts-eller föreningslivet ber vi dig berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som fastighetsförvaltare på Trönnberg och Co.
Arbetsgivare
Performiq AB
Hemsida: https://performiq.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare

Arbetsgivare / Ort: HSB Riksförbund Ekonomisk Fören
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
HSB jobbar med att skapa det goda boendet för våra drygt 600 000 medlemmar i Sverige. I Gävleborg, Västernorrland och Jämtland servar vi 430 bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med ett heltäckande utbud av förvaltningstjänster. HSB har också ca 2 000 hyreslägenheter i området. Till vår hjälp har vi nästan 250 duktiga medarbetare och nu utökar vi styrkan i Gävle. HSB Södra Norrland behöver en person som helhjärtat vill medverka i vår fortsatta positiva utveckling. Ansvar och arbetsuppgifter Dina uppgifter blir att arbeta som förvaltare för bostadsrättsföreningar i Gävle med omgivning. Du ansvarar för att på ett affärsmässigt och kundorienterat sätt utveckla fastigheternas värde och våra kunders bostadsområden. Förvaltaren är en kvalificerad rådgivare till styrelsen i föreningen och säkerställer att beslut genomförs. Traditionella förvaltningsuppgifter såsom besiktningar, lokal och underhållsprojekt, entreprenörskontakter, med mera är en stor del av jobbet. Beställningsarbeten, fakturahantering och kontakt med boende är också exempel på områden som förvaltaren ansvarar för. Du arbetar i gemensamma projekt för att genomföra åtgärder utefter underhållsplaner och med att skapa goda relationer med styrelser, boende samt myndigheter. Du kommer att planera och genomföra styrelsemöten och årsstämmor i enlighet med våra kunders stadgar. Arbetet innebär även kvällsarbete. Kvalifikationer Du har relevant utbildning och stor erfarenhet från liknande arbete. Meriterande är att du har 3-5 års branscherfarenhet inom teknisk förvaltning samt att du har haft kundansvar. Vi fortsätter att utveckla rollen och satsar b.la på långsiktiga planer för att stärka utvecklingen och värdet i de fastigheter som våra kunder äger. Av denna anledning ser vi gärna att du som söker har erfarenhet av upphandling inom bygg och underhåll samt att du haft ett ekonomiskt ansvar. I din roll som fastighetsförvaltare planerar du självständigt ditt arbete. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Du är van att självständigt planera ditt arbete, är kundfokuserad och har en hög serviceförmåga. God samarbetsförmåga och förmåga att ta initiativ är förutsättningar för att lyckas i arbetet. Vidare förutsätter vi att du delar våra värderingar och att ditt agerande gentemot kunder, kollegor och medlemmar utgår ifrån dem. Vad HSB erbjuder HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid - så långt det är möjligt - att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Sista ansökningsdag 2020-09-30, intervjuer sker löpande ansök därför redan idag. Tillträde sker enligt överenskommelse. Vill du veta mer, kontakta Christopher Henberg, chef förvaltargruppen på telefon 010-303 23 66. Facklig kontaktperson Unionen Christer Sandström telefon 010-303 23 10.
Arbetsgivare
HSB Riksförbund Ekonomisk Fören
Hemsida: http://www.hsb.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Real Estate Specialist till fordonsindustrin!

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Har du ekonomierfarenhet och är redo för nya möjligheter? Vi på Adecco söker nu en fastighetsspecialist till ett spännande uppdrag hos ett globalt bolag inom fordonsindustrin nära Borås! Om tjänsten I rollen kommer du driva utveckling och implementeringar av fastigheter. Du kommer agera som en guide och vara stöd inom specifika delar av fastighetsaffären. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer involvera hantering av besök och bokningar till siten. Du kommer ta den första kontakten med företagets nyckelpartners när det rör anläggningar och operativa frågor kring dessa. Tjänsten innefattar också att stötta i investeringar, uppföljning av budget, uppföljning av kostnader gällande både investeringar samt driftkostnader, Du kommer hantera orderläggning och uppföljning i kundens interna system i syfte att stötta den operativa verksamheten på siten. Rollen innefattar även hantering av accesser, IT-system och resurser för medarbetare och besökare. Tjänsten är på heltid, dagtid och med start omgående. Du kommer att arbeta som konsult hos Adecco och vara placerad i närheten av Borås. Om dig Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.Vi ser gärna att du som söker har några års erfarenhet inom ekonomi. Har du arbetat med uppföljning av investeringar och fastigheter tidigare är det meriterande. Som person har du goda kommunikativa egenskaper, du kommer ha ett stort kontaktnät så viktigt är att du är duktig på att samarbeta med många olika typer av människor. Detta är en självständig roll så viktigt att du är driven och självgående. Vidare är det av största vikt att du har en förmåga att uttrycka dig väl på svenska och engelska, i tal och skrift. Är du affärs- och resultatorienterad, analytisk samt noggrann kommer du att lyckas i din nya roll. Är du dessutom kommunikativ och utåtriktad med en stark tilltro till din egna förmåga tror vi att du kommer trivas bra i din nya tjänst. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Nalin Yilmaz via [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: [email protected] alt. via tel: 08 - 598 980 10. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förvaltare/ Vicevärd

Arbetsgivare / Ort: HSB Riksförbund Ekonomisk Fören
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. Vill du bli en av oss? HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på närmare 1400 hyreslägenheter. Nu söker vi en Förvaltare/Vicevärd till vårt kontor i Norrköping! Dina arbetsuppgifter Som förvaltare/vicevärd är du bostadsrättsföreningens högra hand, du är förlängningen mellan bostadsrättsföreningens styrelse och de boende i föreningen. Du följer upp att avtal efterlevs och att föreningens medlemmar får den kvalitét och trygghet i boendet som önskas. Du är den som mellan styrelsemöten håller tempo i projekt, som uppdaterar styrelsen med det senaste, får vardagen att flyta enklare och på uppdrag av styrelsen utföra de uppdrag som ges. I din roll som förvaltare/vicevärd ingår det både administrativa, analyserande och kommunikativa arbetsuppgifter, men även delar av praktiska arbetsuppgifter kan förekomma samt ordningsfrågor i föreningen. Din rådgivande funktion för bostadsrättsföreningens styrelse inom det tekniska, ekonomiska, digitala tjänster och övriga förvaltningsfrågor kommer vara en stor del av dina arbetsuppgifter. Delvis ett eget budgetansvar ingår i tjänsten och uppföljning för föreningens räkning. I takt med att HSB Östra digitaliserar tjänster och utvecklar fastighetsförvaltning kommer din roll som förvaltare/vicevärd vara en nyckel i att styrelse, boende och föreningen nyttjar de tjänster som tas fram för en ökad kundservice. Kvällsmöten och resor ingår i tjänsten. Din profil Vi söker dig som har relevant utbildning från yrkesskola eller högskola, eller på annat sätt skaffat dig en gedigen kunskap inom förvaltning av bostäder eller har flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har även goda kunskaper inom fastighetsekonomi såsom att utläsa och analysera ekonomiska rapporter och aktivt delta i budgetarbete samt erfarenhet av roller där kundfokus är prioriterat. Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att sätta dig in i, och förstå kundens behov. Du har förmågan att se helheten och kan skapa mervärde för kunden. I takt med samhällets digitalisering, där HSB inte är ett undantag, genomför vi just nu en större förflyttning just i digitaliseringen och Du kommer behöva för att känna dig bekväm i rollen som förvaltare/vicevärd kunna behärska och löpande ta till dig de nya e-tjänster som implementeras för att ska ett mervärde för våra medlemmar. Vidare är erfarenhet från bostadsjuridik, bygg- och projektledning meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du har förmågan att ta egna initiativ, men även utföra på uppdrag av styrelsens satta direktiv. Du behöver vara produktiv och leveranssäker. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och uppskatta det personliga mötet. Självklart är du en person som värdesätter ett gott samarbetsklimat och i övrigt delar HSBs värderingar. Du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort och egen bil. Vi ser även gärna att du med fördel har någon form av ledarskapserfarenhet då vi inom kort ser ett rekryteringsbehov för en teamledare för vicevärdsverksamheten. Vi erbjuder dig HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som förvaltare/vicevärd i ett team på 3-4 personer som idag ingår i vicevärdsverksamheten. Hos oss ser vi varje medarbetare som en tillgång som vi värnar om och vill utvecklas tillsammans med dig och våra kunder. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och det är en självklarhet för alla inom HSB Östra i allt vi gör. Vi tillämpar Fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet, med individuell lönesättning samt en rad personalförmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillsättning snarast möjligt. Placeringsorten är Norrköping (just denna utlysning avser ett större avtal vilket innebär att du del din arbetstid kommer vara placerad på ett lokalkontor på föreningen). Vi kan komma att tillämpa provanställning. Kontakt Låter detta som något för dig? Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval och behandlar självklart din ansökan konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Carl-Johan Svensson, samordnare vicevärdsverksamheten, 010 - 442 56 23 Vid frågor om processen kontakta: Jessica Karlsson, chef medlem- och marknad, 010-442 56 21 HSB HR -center, Johanna Holm, 010-442 37 88 För kontakt med vår representant för Unionen kontakta: Rebecka Holmström, ordförande i lokal fackklubb, 010-442 56 40 Sista ansökningsdagen är 30 september 2020, ansökningar hanteras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
HSB Riksförbund Ekonomisk Fören
Hemsida: http://www.hsb.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förvaltare/ Vicevärd

Arbetsgivare / Ort: HSB Riksförbund Ekonomisk Fören
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
HSB är en medlemsägd bostadsorganisation där HSB Östra är en av 26 regionala föreningar inom Sverige, vi utgår från Norrköping, men vårt område sträcker sig även till Söderköping och Finspång. HSB är Sveriges ledande företag inom förvaltning och byggande av bostadsrätter. Vill du bli en av oss? HSB Östra har sedan 1929 förvaltat och utvecklat fastigheter och vi förvaltar idag cirka 6000 bostadsrättslägenheter i närmare 90 HSB-bostadsrättsföreningar. Utöver våra medlemsföreningar har vi även en rad privata bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som nöjda kunder. Vi förvaltar också ett eget fastighetsbestånd på närmare 1400 hyreslägenheter. Nu söker vi en Förvaltare/Vicevärd till vårt kontor i Norrköping! Dina arbetsuppgifter Som förvaltare/vicevärd är du bostadsrättsföreningens högra hand, du är förlängningen mellan bostadsrättsföreningens styrelse och de boende i föreningen. Du följer upp att avtal efterlevs och att föreningens medlemmar får den kvalitét och trygghet i boendet som önskas. Du är den som mellan styrelsemöten håller tempo i projekt, som uppdaterar styrelsen med det senaste, får vardagen att flyta enklare och på uppdrag av styrelsen utföra de uppdrag som ges. I din roll som förvaltare/vicevärd ingår det både administrativa, analyserande och kommunikativa arbetsuppgifter, men även delar av praktiska arbetsuppgifter kan förekomma samt ordningsfrågor i föreningen. Din rådgivande funktion för bostadsrättsföreningens styrelse inom det tekniska, ekonomiska, digitala tjänster och övriga förvaltningsfrågor kommer vara en stor del av dina arbetsuppgifter. Delvis ett eget budgetansvar ingår i tjänsten och uppföljning för föreningens räkning. I takt med att HSB Östra digitaliserar tjänster och utvecklar fastighetsförvaltning kommer din roll som förvaltare/vicevärd vara en nyckel i att styrelse, boende och föreningen nyttjar de tjänster som tas fram för en ökad kundservice. Kvällsmöten och resor ingår i tjänsten. Din profil Vi söker dig som har relevant utbildning från yrkesskola eller högskola, eller på annat sätt skaffat dig en gedigen kunskap inom förvaltning av bostäder eller har flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har även goda kunskaper inom fastighetsekonomi såsom att utläsa och analysera ekonomiska rapporter och aktivt delta i budgetarbete samt erfarenhet av roller där kundfokus är prioriterat. Du tycker om att arbeta självständigt och har lätt för att sätta dig in i, och förstå kundens behov. Du har förmågan att se helheten och kan skapa mervärde för kunden. I takt med samhällets digitalisering, där HSB inte är ett undantag, genomför vi just nu en större förflyttning just i digitaliseringen och Du kommer behöva för att känna dig bekväm i rollen som förvaltare/vicevärd kunna behärska och löpande ta till dig de nya e-tjänster som implementeras för att ska ett mervärde för våra medlemmar. Vidare är erfarenhet från bostadsjuridik, bygg- och projektledning meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du har förmågan att ta egna initiativ, men även utföra på uppdrag av styrelsens satta direktiv. Du behöver vara produktiv och leveranssäker. Du har lätt för att samverka och har förmåga att skapa goda relationer såväl internt som externt och uppskatta det personliga mötet. Självklart är du en person som värdesätter ett gott samarbetsklimat och i övrigt delar HSBs värderingar. Du har goda IT-kunskaper samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du har B-körkort och egen bil. Vi ser även gärna att du med fördel har någon form av ledarskapserfarenhet då vi inom kort ser ett rekryteringsbehov för en teamledare för vicevärdsverksamheten. Vi erbjuder dig HSB ger dig möjlighet till ett spännande och självständigt arbete i en organisation som utgår från den kooperativa grundidén och samverkan med medlemmarna. Vi erbjuder dig ett roligt och utvecklande jobb som förvaltare/vicevärd i ett team på 3-4 personer som idag ingår i vicevärdsverksamheten. Hos oss ser vi varje medarbetare som en tillgång som vi värnar om och vill utvecklas tillsammans med dig och våra kunder. Våra värderingar sammanfattar vi i förkortningen ETHOS, som står för Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och det är en självklarhet för alla inom HSB Östra i allt vi gör. Vi tillämpar Fastigos kollektivavtal för tjänstemän, I-avtalet, med individuell lönesättning samt en rad personalförmåner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillsättning snarast möjligt. Placeringsorten är Norrköping (just denna utlysning avser ett större avtal vilket innebär att du del din arbetstid kommer vara placerad på ett lokalkontor på föreningen). Vi kan komma att tillämpa provanställning. Kontakt Låter detta som något för dig? Vänta inte med att söka, vi tillämpar löpande urval och behandlar självklart din ansökan konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Carl-Johan Svensson, samordnare vicevärdsverksamheten, 010 - 442 56 54 Vid frågor om processen kontakta: Jessica Karlsson, chef medlem- och marknad, 010-442 56 21 HSB HR -center, Johanna Holm, 010-442 37 88 För kontakt med vår representant för Unionen kontakta: Rebecka Holmström, ordförande i lokal fackklubb, 010-442 56 40 Sista ansökningsdagen är 30 september 2020, ansökningar hanteras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
HSB Riksförbund Ekonomisk Fören
Hemsida: http://www.hsb.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk Förvaltare

Arbetsgivare / Ort: Riksbyggen Ek För
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen! Riksbyggen finns över hela Sverige och i Örebro är vi ca 35 medarbetare. Vi arbetar kontinuerligt med våra värdeord ”Trygghet, Långsiktighet, Samverkan och Nytänkande” och fokuserar på att vara en attraktiv arbetsgivare.  Som förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som är bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder belägna i markndsområde Örebro. Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen. Detta innebär att du har ett nära samarbete med bland andra förvaltare, ekonomer, tekniker, kundansvariga och fastighetsskötare. Vad ska du göra? Som teknisk förvaltare är du bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens förlängda arm och är den som har koll på fastighetens skick och renoveringsbehov. Du upprättar underhållsplaner, genomför underhållsprojekt och stödjer föreningen när det dyker upp tekniska frågor. Du ansvarar för att lagar och regler följs och handlägger försäkringsfrågor och störningsärenden. Du ansvar också för att kunden får beställda leveranser i utlovad tid och för att myndighetsbesiktningar planeras och genomförs i rätt tid och med nödvändig dokumentation. I rollen som  teknisk förvaltare i Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. I våra kunduppdrag kommer du att arbeta i nära samarbete med andra förvaltare, ekonomer, tekniker och fastighetsskötare. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer även att ha ansvar för kontakter gentemot entreprenörer. Placering är i Örebro, men du kan komma att arbeta med kunder i hela vårt marknadsområde. I rollen ingår även uppdrag som ledamot i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och får delta på vissa styrelsemöten som oftast är lagda kvällstid. Detta kompenseras med en i övrigt flexibel arbetstid.   Vem är du? Vi söker dig som har erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen och utbildning inom bygg eller fastighetsteknik på högskolenivå eller motsvarande. Vi vill att du har erfarenhet från kundrelationer och goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi att du har kunskap kring de lagar och myndighetskrav som är aktuella inom området och att du har erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument. Har du erfarenhet av styrelseuppdrag eller arbete i en bostadsrättsförening ser vi det som en fördel. Då du kommer vara ute hos våra kunder vill vi att du har b-körkort och tillgång till egen bil. Som person är du social och utåtriktad. Du är relationsskapande och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du tycker om att ge bra service och agerar alltid professionellt i alla dina kundkontakter. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer mot målets riktning. Du är också strukturerad och kan agera effektivt även när förutsättningar förändras. Omfattning: Heltid Placering: Örebro Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.  Din ansökan skickar du till oss via https://www.riksbyggen.se/om-riksbyggen/jobb-och-karriar/lediga-tjanster/under Lediga jobb senast 30 september 2020.  Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan tillsättas innnan ansökningstiden gått ut så sök gärna tjänsten i dag. Har du några frågor är du välkommen att kontakta leveranschef Stefan Eriksson, 019-192417, [email protected] Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss! https://youtu.be/6M4j33Szq3w
Arbetsgivare
Riksbyggen Ek För
Hemsida: www.riksbyggen.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsstrateg

Arbetsgivare / Ort: Växjö kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Vöfab är ett kommunalt fastighetsbolag som äger och förvaltar ca 340 000 kvadratmeter i form av lokaler som skolor, förskolor, kontor och kultur- och idrottsarenor i Växjö stad. Vi äger cirka 130 fastigheter i varierande ålder och standard, och har under de senaste tio åren utvecklats från att vara en fastighetsförvaltare till att också bli en stor byggherre. Vi har många spännande projekt igång både i vårt befintliga fastighetsbestånd och nybyggnationer. I genomsnitt vistas cirka 30 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet. Vöfab är mångfaldscertifierat och miljödiplomerat och har idag 68 anställda inom olika yrkesgrupper. Du kan läsa mer om oss och vårt arbete på vår hemsida www.vofab.se. Vi växer och utökar nu med en ny tjänst, fastighetsstrateg, som blir en av fem medarbetare i staben och rapporterar till vd. ARBETSUPPGIFTER Ditt uppdrag blir att utveckla befintliga fastigheter och upprätta en långsiktig fastighetsplan för dessa. Du kommer att leda arbetet vid revidering och framtagning av detaljplaner samt hantera extern inhyrning av lokaler med tillhörande hyresavtal. Vidare genomför du försäljningar och köp av fastigheter. Du kommer ha ett nära samarbete med våra drift-, projekt, och ekonomienheter samt en tät samverkan med Växjö kommuns lokalförsörjningsgrupp, för att förstå behov och skapa förutsättningar för att erbjuda rätt och ändamålsenliga lokaler. En stor del av arbetet innebär kontakt med både interna som externa samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har akademisk examen med inriktning mot samhällsbyggnad, fastigheter eller annan relevant inriktning. Vi tror att du har några års erfarenhet från fastighetsbranschen med antingen teknisk eller ekonomisk bakgrund. Vidare ser vi att du har kunskaper i fastighetsutveckling, fastighetsrätt och hyresjuridik. Har du erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation är det meriterande. Utmärkande för dig som person är att du är kvalitetsmedveten och affärsinriktad. Du är självgående med förmåga att blicka framåt. För att lyckas i rollen är förhandlingsvana samt god samarbetsförmåga viktiga egenskaper hos dig.
Arbetsgivare
Växjö kommun
Hemsida: http://www.vofab.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare - Inhyrda Lokaler

Arbetsgivare / Ort: Motala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns. Tekniska serviceförvaltningen genomför varje dag samhällsviktigt arbete som att sköta gator, parker, fastigheter och idrottsanläggningar, städa, laga mat, hämta sopor, leverera vatten och rena avlopp. Förvaltningen har även en gemensam kundservice. Förvaltningens mål är att leverera rätt tjänst till rätt kvalité utifrån kundernas behov. Verksamhetsområde Fastighet ingår under Tekniska serviceförvaltningen. Tekniska serviceförvaltningen har till uppgift att se till att de tekniska system som bär upp vårt moderna samhälle fungerar på ett bra sätt. På tekniska serviceförvaltningen finns ca 420 medarbetare. Budgetomslutningen är drygt 500 mkr. Verksamhetsområde Fastighet förvaltar och driftar kommunens fastigheter som omfattar ca 265 000 kvm fördelade på skolor, förskolor, omsorgsfastigheter, fastigheter för fritidsverksamhet mm. Fastighet hanterar även ca 90 000 kvm inhyrda lokaler i allt från skolor, kök till vårdboenden och kontor. Inom VO Fastighet har vi drygt 30-tal medarbetare fördelat på två enheter: Fastighetsförvaltning och Drift. ARBETSUPPGIFTER Som fastighetsförvaltare för inhyrda fastigheter tillhör du enhet Fastighetsförvaltning. Du kommer att ansvara för samtliga inhyrda avtal som enheten hanterar. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att: - Vara länken mellan hyresgäst och fastighetsägare i allt från dagliga frågor till anpassningar av lokaler. - Ansvarig för inhyrning och uppsägning av lokaler. Vid inhyrning kommer du ansvara för att tillsammans med verksamheter, fastighetsägare och övriga funktioner tillskapa ändamålsenliga lokaler för verksamheten. - Följa upp kommunens hyresavtal, samt förhandla om goda förutsättningar så väl juridiskt och tekniskt som ekonomiskt. - Aktivt delta i uppbyggnaden och utvecklingen av våra förvaltningsrutiner med stöd av våra förvaltningssystem. - Aktivt delta i utvecklingen av övriga administrativa och ekonomiska rutiner inom enheten men även med övriga enheter. Du rapporterar till Fastighetsförvaltningschef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och/eller med erfarenhet från fastighetsförvaltning. Du har god datavana och B-körkort. Vi ser gärna att du har erfarenhet från avtalsskrivning och kundkontakt. Kunskaper i hyreslagstiftning är ett krav. Det är meriterande om du drivit lokalprojekt från behov/idé till ändamålsenlig lokal med verksamhetsdrift. Vi söker en person som har starkt driv, en positiv inställning och en proaktiv läggning. Du har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift, och arbetar bra både i grupp och enskilt. Du har förmåga att hantera många olika ärenden på samma gång, arbeta mot uppsatta mål och se hur du kan bidra till helheten. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där du får möjlighet att utvecklas och arbeta tillsammans med drivna och kompententa medarbetare med fokus på kvalitet och kund, men även att ha kul på jobbet varje dag. Vi värdesätter din och gruppens utveckling och arbetar långsiktigt med kompetensutveckling. ÖVRIGT Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut. Vänligen respektera att vi undanber oss all direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som vi inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Arbetsgivare
Motala kommun
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetskonsult

Arbetsgivare / Ort: Vitec Software Group AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Vill du implementera vår produkt för energiuppföljning till våra kunder inom fastighetsbranschen samt stötta och utveckla dem i deras energi-uppföljningsprocesser? Då kan du vara vår nya verksamhetskonsult / applikationskonsult för energiuppföljning! Efterfrågan på våra produkter växer och vi behöver förstärka vårt team med fler verksamhetskonsulter. Som konsult hos oss kommer du utvecklas kontinuerligt och har möjlighet att planera ditt eget arbete. Affärsområdet Fastighet är en del i Vitec Software Group. Vi är en ledande aktör inom programvaror till bygg- och fastighetsbranschen och efterfrågan på våra produkter växer. Vi erbjuder våra kunder kompletta systemstöd för processer rörande ekonomi, uthyrning, teknisk förvaltning, energi och marknadskommunikation. Hos oss blir ditt bidrag synligt och mycket viktigt för vår fortsatta framgång. Som verksamhetskonsult ansvarar du för implementationen av vår produkt för energiuppföljning. Beroende på storlek och komplexitet i projektet gör du detta ensam eller med ett projektteam. Detta innebär att dina arbetsuppgifter innefattar allt från systemimplementation och utbildningar till projektledning, workshops och eftermarknadsbearbetning. En stor del av arbetet bedrivs på plats ute hos våra kunder så resor i tjänsten är en naturlig del av arbetet. Du kommer att även att ingå i vårt interna kompetensnätverk där man utvecklar våra interna processer samt diskuterar produktutveckling i nära samarbete med projektledare, andra verksamhets-/applikationskonsulter, produktledare och systemtekniker. Vi söker dig med: - universitets-, högskole- eller yrkeshögskoleutbildning, helst inom Fastighetsteknik, Energiteknik eller liknande. Praktisk erfarenhet kan bedömas likvärdig. - erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning, praktiskt och/eller i ledande ställning - erfarenhet av systemstöd från fastighetsbranschen (meriterande) För att trivas och lyckas hos oss: - besitter du stor problemlösningsförmåga som är baserat på kundfokus, kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang - uppskattar du och trivs i konsultrollen med många parallella projekt och driver dem på ett affärsmässigt och strukturerat sätt - drivs du av att effektivisera våra kunders processer baserat på bra systemstöd - är du en positiv och social person som vill vara med på vår framgångsrika resa Vitec är en spännande och dynamisk koncern där vi trivs tillsammans och jobbar under starka värdegrunder. Vi växer - precis som vi ska göra - och det skapar möjligheter för den som vill mer! Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Kontor: Stockholm, Kungsholmen Ansökan senast: 2020-09-30 Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Arbetsgivare
Vitec Software Group AB (Publ)
Ansökan
Ansök senast 30 September (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare till Västfastigheter

Arbetsgivare / Ort: VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer. Fastighetsförvaltare till Västfastigheter Är du intresserad av att vara med och förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar gällande framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Enheten Fastighetsförvaltning Väst ansvarar för fastigheterna och kundrelationen för sjukhusen i Väster. Här får du möjligheten att leda förvaltningsområdets fastighetsteam, hyresgästteam och delta i styrgruppsmöten. Med fokus på kundens behov och utveckling av fastigheter ansvarar du för investeringsplaner, behovsanalyser och förstudier till exempelvis lokalförändringar. Vi söker nu dig som vill bli vår nya fastighetsförvaltare med placering vid Nya Regionens Hus i Göteborg, ditt ansvarsområde kommer omfatta Angereds sjukhus och Alingsås sjukhus. Hos oss kan du arbeta med hela fastighetutvecklingsspektret, från långsiktiga visionära utvecklingsplaner till samordning av löpande projekt och kundanpassningar. I din roll kommer du att få vara projektägare genom projektens alla faser och ha det övergripande ekonomiska ansvaret. Vi är ett tight team som består av professionella fastighetsförvaltare med höga ambitioner som tillsammans skapat en inkluderande atmosfär. Med hjälp av andra kollegor inom projektledning, teknisk förvaltning och drift- och service, arbetar vi för kundens behov utifrån våra ekonomiska krav och tekniska ramar. Kvalifikationer Utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom fastighetsekonomi. Alternativt annan utbildning/ erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare erfarenhet inom yrket Du har flera års erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen med kunskap kring fastighetsförvaltning, kundrelationer, projektledning och bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser. Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. För att trivas i rollen Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. För dig är det naturligt att identifiera kundens behov i tidiga skeden med ett bibehållet ägarperspektiv för fastigheterna. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del i ett starkt team. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, inflytande och en stabilitet att bidra med. Västfastigheter har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter. Du har lätt för att formulera dig väl i tal och skrift. Varmt välkommen med din ansökan senast 4 oktober. Urval kan komma att göras löpande. Vad kan vi erbjuda dig? Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.   Om Västra Götalandsregionen Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Ansökan Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons. Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare

Arbetsgivare / Ort: Statens Fastighetsverk
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  SFV Syd förvaltar besöksmål, statliga byggnadsminnen, donationsfastigheter, residens och många andra spännande byggnader i det statliga beståndet i Skåne, Kronoberg, Blekinge samt Öland. Våra fastigheter erbjuder oss ett varierat arbete i spännande kulturhistoriska miljöer. Fastighetsområdets regionkontor är placerat i Lund. Platskontor finns i Karlskrona, Huseby och Kalmar. Fastighetsområdet består i dagsläget av en fastighetschef, en fastighetsförvaltare, tre förvaltningsassistenter, en ekonom samt åtta tekniska förvaltare. Fastighetsområdet har idag köpt drift. Nu behöver vi förstärka vår grupp med en teknisk förvaltare med placering i Kalmar/Huseby. Din roll I rollen som teknisk förvaltare ansvarar du för underhålls- och investeringsprojekt samt hyresgästanpassningar. Du arbetar långsiktigt och affärsmässigt med projekt av mycket varierande art och kommer även själv att leda projekt. I ditt ansvar ligger att budgetera, planera, upphandla, samordna, byggleda och följa upp projekten. I din roll ingår också att avropa tjänster enligt lagen om offentlig upphandling. Naturligtvis samarbetar du även med förvaltningsområdets övriga personal. En viktig del är också att vårda våra kundrelationer samt vara en länk mellan hyresgäst, brukare, extern driftorganisation, övriga förvaltningen och externa/interna projektledare. Byggnaderna är till större del byggnader med stora kulturhistoriska värden, vilket kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras inför framtiden. Underhållsåtgärder görs ofta i nära samarbete med antikvarisk kompetens. Modern funktionalitet, komfort och teknik är också en viktig del. Vi arbetar ständigt med energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar. Vidare kommer du att delta i verksamhetsplanering och budgetarbete. Du ansvarar också för att arbeta i verksamheten med uppställda mål avseende t ex god miljö, kvalitet, kulturarvsfrågor och nöjd kund. Du rapporterar till fastighetschefen. Då flertalet av våra fastigheter är geografiskt spridda är resor en betydande del av tjänsten. Din profil Vi söker dig med högskoleutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot bygg/fastighet alternativt har du förvärvat liknande kunskaper genom praktisk erfarenhet inom området. Det är meriterande om har erfarenhet av att driva och leda projekt. Du har kunskaper inom upphandling, projektledning, byggnadsteknik, entreprenadjuridik samt ekonomi. Erfarenhet att ha arbetat med kulturhistoriska byggnader är meriterande. Goda datakunskaper är en förutsättning för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad, affärsmässig och har ett helhetsperspektiv och ett kundorienterat arbetssätt. Du har ett eget driv och är resultatorienterad och är också prestigelös och bra på att samarbeta. B-körkort är ett krav då det blir en del resor i tjänsten. Mer information Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning. Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.  Sista ansökningsdag är 2020-10-04 och vi ser fram emot din ansökan och CV. Välkommen till oss!
Arbetsgivare
Statens Fastighetsverk
Hemsida: http://www.statensfastighetsverk.se/
Ansökan
Ansök senast 4 October (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare park och byggnader

Arbetsgivare / Ort: Statens Fastighetsverk
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  Fastighetsområde SFV Stockholms slott förvaltar de kungliga slotten Stockholm och Drottningholm med tillhörande slottsområden och parker samt ett flertal andra byggnader som Svartsjö slott, Kungliga hovstallet samt Hovförvaltningens hus. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar på kontoren vid Stockholms slott samt Drottningholm. Hos oss får du möjlighet till ett intressant och utmanande arbete i fantastiska miljöer där du får ett stort ansvar för fastigheter såsom byggnader, markanläggningar och hyresgäster. Din placering är i huvudsak på Drottningholm och ca 25% på Stockholms slott. Vi söker nu en teknisk förvaltare för park och byggnader.   Din roll Teknisk förvaltare park och mark arbetar med underhåll, vård och skötsel av hela förvaltningsområdets parker och grönområden. Du ansvara även för underhåll- och restaureringsprojekt inom världsarvet Drottningholm med tillhörande byggnader. I ditt ansvar ligger att inventera underhållsbehov, budgetera, planera, upphandla enligt LOU, projektleda underhåll och renoveringsprojekt. Du har ett nära samarbete med fastighetsområdets andra tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare, driftorganisation och övriga stödresurser. En viktig del är att vårda kundrelationer med hyresgäst, brukare, egen driftorganisation och övriga i förvaltningen. Du har erfarenhet av att driva parallella projekt och löpande verksamhet samtidigt. SFV:s byggnader och parker har höga kulturhistoriska värden vilket kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras inför framtiden. De flesta underhållsarbeten görs i nära samarbete med antikvarisk kompetens, slottsarkitekter och interna specialister på SFV. För de kungliga slottens parkområden har vi också ett nära samarbete med Ståthållarämbetets medarbetare. Din profil Vi söker dig med högskoleutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot bygg/fastighet. Du har även allmänna kunskaper om upphandling, byggnadsteknik, entreprenadjuridik samt ekonomi. Då området har stora parkområden är det bra om du har kunskaper om mark- och landskapsfrågor. Det krävs även att du har goda Officekunskaper. Körkort klass B ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du strukturerad och har ett kundorienterat arbetssätt. Du är trygg i din yrkesroll och är bra på att samarbeta.   Mer information SFV tillämpar normalt 6 månaders provanställning. Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer ske före anställning. Fackliga representanter för Saco-S, OFR och Seko nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.   Sista ansökningsdag är 2020-10-07 och vi ser fram emot att ta del av din ansökan och CV. Välkommen till oss! Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling.
Arbetsgivare
Statens Fastighetsverk
Hemsida: http://www.statensfastighetsverk.se/
Ansökan
Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vaggeryds kommun söker Fastighetschef

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Om Vaggeryds kommun Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland. Vårt strategiska läge mellan Jönköping och Värnamo gör kommunen till en attraktiv plats att verka, växa upp, arbeta och åldras i. Företagsamheten frodas i vår entreprenörsbygd med driftiga företag och kreativa människor som gör att Vaggeryds kommun kännetecknats av hög tillväxt på alla plan med flera toppresultat i Svenskt näringslivs företagsranking. Vaggeryds kommun är en av länets mest expansiva kommuner med 14 400 invånare. Vaggeryds kommun är en av de största arbetsgivarna i Vaggeryd och Skillingaryd med omnejd och att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Har du en bakgrund inom fastighet eller bygg och vill vara med att påverka, driva och utveckla Vaggeryds kommuns fastighetsbetsånd? Nu söker vi en Fastighetschef till Tekniska förvaltningen. Ansök redan idag, eller kontakta oss för mer information. Välkommen! Om tjänsten I rollen som fastighetschef har du möjlighet att göra skillnad. Du kommer att få möjlighet att påverka, driva utveckling och skapa förutsättningar för kommunens fastigheter utifrån politiska beslut och intentioner. Kommunens växande fastighetsbestånd som idag är ca 115 000 m². Tjänsten är en del av tekniska förvaltningen som består av fastighets-, VA- och gata-parkenhet. Du blir ansvarig för fastighetsenhetens verksamhet, ekonomi och arbetsmiljö. Du svarar inför teknisk nämnd i frågor som berör fastighetsverksamheten. Fastighetsenheten består av fastighetschef, två fastighetsingenjörer och en administratör. Arbetsuppgifter Att upprätta och genomföra underhållsplaner tillsammans med dina medarbetare samt att planera åtgärder för ny-, om- och tillbyggnationer. Du kommer att vara delaktig i upphandlingar och uppföljningar av entreprenader och konsulttjänster samt ha kontakter med verksamhetens olika intressenter såsom myndigheter samt interna och externa hyresgäster. Du ska kunna upprätta drift- och investeringskalkyler samt har ansvaret för kommunens fastighetsprojekt. Du är också ansvarig för myndighetskrav. Delaktig i arbetet med att utveckla och förbättra verksamhetens processer, metoder och kvalitetsarbete. Om dig För att lyckas i rollen som fastighetschef behöver du ha gedigna kunskaper och flerårig erfarenhet av fastighets-/byggbranschen med en kontrollerad ekonomistyrning. Vi ser att du har en relevant utbildning på tekniskt gymnasium eller högskoleutbildning inom bygg eller fastighet eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter från arbete i en politisk styrd organisation. En stor del av arbetet kommer att bestå av upphandling av varor och tjänster, vilket kräver att du har god beställarkompetens samt förmåga att uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Att du hanterar och använder olika typer av IT-system ser vi som en självklarhet. Samverkan med andra förvaltningar och i den egna förvaltningen kommer vara en del i att lyckas i uppdraget vilket ställer krav på samarbetsförmåga och öppenhet. Du är en kommunikativ kulturbyggare med förmågan att skapa engagemang och delaktighet bland medarbetare och förtroendevalda. Vi söker dig som är en engagerad och förtroendeingivande chef och ledare. Du trivs med att arbeta i en komplex organisation där du kan bidra med struktur, engagemang och ett ekonomiskt förhållningssätt. Du har ett strategiskt och fokuserat arbetssätt med syfte att använda resurserna effektivt och hållbart. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet. Du behärskar det svenska språket väl, både i tal och skrift, och har b-körkort. Kontakt och ansökan Vaggeryds kommun samarbetar i den här rekryteringen med Experis, en del av ManpowerGroup, med lång erfarenhet av rekrytering av chefer och specialister. Tjänsten söker du via ansökningslänken. Vid frågor, eller för mer information, vänligen kontakta rekryteringskonsult Magnus Carlhielm på 0708-546740, alternativt [email protected] Urval sker löpande, skicka därför in din ansökan snarast, dock senast den 7 oktober. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare till Sektor service

Arbetsgivare / Ort: Falu kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta. Sektor service, som är en del av kommunstyrelseförvaltningen, är Falu kommuns leverantör av interna service- och kringtjänster enligt ett FM-koncept, lokalförsörjning och förvaltning av de flesta av kommunens fastigheter. Uppdraget är att stödja kommunens olika verksamheter genom att tillhandahålla ändamålsenliga och funktionella lokaler, smakliga och näringsriktiga måltider, verksamhetsanpassat IT-stöd och -support, fordon och befordringsservice med flera kringtjänster. Falu kommun är regionalt den ledande offentliga arbetsgivaren att utveckla FM-tjänster och stöd baserade på BIM. Denna utveckling sker både i byggnation och förvaltning. Sektor service består av närmare 400 medarbetare, vilka är fördelade på avdelningarna Förvaltning, Drift, IT och Verksamhetsstöd. Nu söker vi en fastighetsförvaltare till förvaltningsavdelningen! Hos förvaltningsavdelningen finner du ett gäng kompetenta medarbetare i form av fastighetsförvaltare, lokalstrateger, administratörer och handläggare. Hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter inom förvaltning och du får stora möjligheter att utvecklas och växa. Vi erbjuder även flera uppskattade förmåner såsom årsarbetstid, rätt till justering av sysselsättningsgrad och semesterväxling. Välkommen med din ansökan redan idag!  ARBETSUPPGIFTER Som fastighetsförvaltare ansvarar du för att resultatet i förvaltarområdets fastighetsbestånd, med inriktning mot vård- och omsorgsboenden, utvecklas enligt mål och planer. Du kommer också att bidra aktivt till ett bättre driftnetto för fastigheterna genom att delta i verksamhetsplanering och uppföljning samt upprätta underhållsplaner per fastighet. Du svarar för planering av budget, prognoser, resultat och uppföljning av fastigheter, projekt och kunder. KVALIFIKATIONER Utbildning och erfarenhet - Ingenjörsutbildning inom området och/eller förvärvade kunskaper inom fastighetsförvaltning som av arbetsgivaren bedöms likvärdiga - Erfarenhet av att driva projekt - B-körkort Personliga egenskaper Vi söker dig som har förmågan att ta egna initiativ samt ta ansvar över det egna arbetet. Du är strukturerad, systematisk och noggrann i ditt tillvägagångssätt. Du är dessutom en god kommunikatör med förmågan att anpassa din kommunikation till olika målgrupper. Vi ser också att du har förmågan att skapa och upprätthålla relationer. Vidare har du en god samarbetsförmåga och trivs med både självständigt arbete som teamarbete. Det är meriterande om du har… - Erfarenhet och/eller utbildning i teknisk förvaltning     - Dokumenterad kunskap av hyresjuridik, entreprenadjuridik, arbetsmiljö och fastighetsekonomi - Projektledarutbildning - Tidigare erfarenhet från arbete i kommunal verksamhet, företrädesvis som fastighetsförvaltare inom vård- och omsorgsboenden ANSTÄLLNINGSVILLKOR Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde efter överenskommelse. Kopior på betyg lämnas i samband med intervju. Upplysningar Magnus Johansson, T.f. avdelningschef förvaltning, 023- 821 94 Fackliga företrädare Vision, Marie Lagnert, 023 - 868 38  Saco, Ulrika Bergman, 023 - 827 74 Övrigt Vi har gjort ett aktivt val av annonseringskanaler och undanbeder oss därför all kontakt från jobbsajter, annonsörer eller liknande. Tack! Arbetsplats  
Arbetsgivare
Falu kommun
Hemsida: http://www.falun.se/
Ansökan
Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsstrateg till Cramo

Arbetsgivare / Ort: Poolia Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Cramo grundades 1953 och är en av Sveriges största och Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar. Det nederländska maskinuthyrningsföretaget Boels Rental äger sedan februari 2020 mer än 90% av Cramos aktier och bolaget avnoterades från Nasdaq Helsinki under juni 2020. Boels Cramo omsätter ca 12 miljarder SEK varav Cramo Sverige knappt 3 miljarder SEK. Quality Safety Environment (QSE) avdelningen ansvarar för tre områden; QSE (KMA) frågorna ute i verksamheten, utbildning genom Cramo skolan samt området Fastigheter. Totalt arbetar 13 personer på QSE-avdelningen och vi söker nu en Fastighetsstrateg. Om tjänsten Som Fastighetsstrateg har du det huvudsakliga ansvaret för att på ett proaktivt och strategiskt sätt arbeta med övergripande fastighetsfrågor. I rollen ingår även att arbeta operativt med de depåer, lokaler och verkstäder där Cramo är hyresgäst. Dina arbetsuppgifter i huvudsak Fastighetsstrategens arbetsuppgifter består mer specifikt utav; • Arbeta proaktivt med att effektivisera och minska Cramos kostnadsbas för lokaler. • Att ta ett ”ägaransvar” för alla hyresavtal med fastighetsägare och kontinuerligt se över avtalen med fastighetsägare, ansvara för hyresförhandlingar när avtal löper ut och förhandlingar gällande nya hyresavtal. Vara den som är Cramos kontaktperson mot fastighetsägare. • Ta fram gränssnittsavtal mot fastighetsägare, vem ansvarar för vad? • Vara den interna supporten till verksamheten när det handlar om fastighetsrelaterade frågor. • Arbeta strategisk med att se över placering av Cramos depåer och verkstäder. Tillsammans med operativa chefer utarbeta en strategi gällande geografisk placering av depåer, verkstäder och kontor. • Ta fram processer och rutiner för nybyggnation, ombyggnation och flytt av lokaler. • Att arbeta proaktivt vid nybyggnation, ombyggnation och flytt där Fastighetsstrategen har kontakten med lokala fastighetsägare runt olika alternativ till lokaler och utformning. • I samråd med olika funktioner i organisationen medverka vid upprättande av standarder för hur lokaler, depåer, verkstäder skall se ut med syfte att skapa en homogen layout gällande storlek, design, inredning m.m. • Ta med perspektivet digitalisering av depåer, saluvaror, arbetsmiljö m.m. i anpassning av fastigheterna. • Samarbeta med ansvariga på inköp då det gäller behov av leverantörer och avtal gällande fastighetsrelaterade produkter och tjänster. Vem är du? Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastigheter. Du har minst sex års arbetslivserfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter inom fastigheter. Rollen som Fastighetsstrateg innebär kontakter med många olika funktioner på olika nivåer externt; till exempel fastighetsägare och leverantörer av fastighetsrelaterade produkter. Internt innebär rollen mycket samarbete med regionchefer, distriktschefer, depåchefer stabsfunktioner m.fl. Detta kräver att du har god förmåga att samarbeta samt underhålla goda relationer både internt och externt. Du hjälper till att lösa kollegors frågeställningar och är synlig och lättillgänglig. Du planerar och organiserar ditt arbete på ett realistiskt sätt och integrerar korta och långsiktiga mål tillsammans med helhetsbilden. Du förstår strategier och prioriteringar inom verksamheten och tillämpar denna kunskap för att uppnå verksamhetsmål. Vidare är du en person som är utmanar status quo och söker nya perspektiv. Du har ett starkt driv för att jobba processinriktat och är skicklig på att implementera och åstadkomma en effekt i verksamheten. Du är analytisk, systematisk och noggrann. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vill du ha en roll där du går från ord till handling? Vi söker dig som har ett coachande förhållningssätt och som motiveras av att driva och utveckla området fastigheter framåt. Detta är en ny roll och du har därför möjligheter att påverka innehållet till viss del. Om verksamheten På Cramo arbetar vi tillsammans och stöttar varandra. Alla är lika viktiga. Vi har en arbetsmiljö som uppmanar till samarbete, där vi stöttar och delar kunskap med varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag. Cramo erbjuder dig en utvecklande arbetsplats med en positiv företagskultur, goda anställningsvillkor och personalförmåner. Placering på huvudkontoret i Solna men Mälardalen eller Östergötland kan även fungera. Cramo samarbetar med Poolia i denna rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att söka tjänsten! Har du frågor gällande tjänsten går det bra att kontakta rekryteringskonsult Stefan Bölin på telefonnummer 072-0708096 alt. [email protected] eller Emily Knight på 072-0708567 alt. [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Poolia Sverige AB
Hemsida: http://www.poolia.se
Ansökan
Ansök senast 7 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Locum söker förvaltare till St Görans- & Södertälje sjukhus

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Nu söker vi dig som vill ta chansen att bidra med din kompetens och erfarenhet i rollen som förvaltare på Locum. Den här tjänsten är perfekt för dig som söker en förvaltarroll där du arbetar i team tillsammans med kompetenta kollegor, med målet att skapa funktionella lokaler där sjukvården kan jobba för att göra våra invånare friska. Det är vårt sätt att bidra till samhällsnytta. Låter det som ett spännande jobb? Det är det! Skicka in din ansökan så snart som möjligt! Vad innebär rollen som förvaltare på Locum? Ditt arbete kommer framförallt att utgå från lokalkontoret på St Görans sjukhus, men även ibland från Södertälje Sjukhus. Som fastighetsförvaltare är ditt främsta uppdrag att optimera förvaltningen, maximera hyresgästernas nöjdhet och skapa goda ekonomiska förutsättningar. Genom ett nära samarbete med våra hyresgäster skapar vi en långsiktig relation. Vid ombyggnationer agerar förvaltaren projektägare och deltar i tidiga skeden vid kravställning och behovsanalys, uppföljning under projektets gång och så småningom mottagande av färdigställda projekt. Det team du kommer att ingå i består av dig och fem kollegor. I vårt team är vi lösningsorienterade, prestigelösa, hjälpsamma och vi har roligt tillsammans. I projekt arbetar vi tillsammans med Locums projektavdelning. En dag på jobbet kan tex innehålla: * Dialog om lokalbehov med kunder, kundernas lokalplanerare eller liknande funktioner * Arbete med budget, prognoser och resultatuppföljning * Teckna och omförhandla hyresavtal * Leda styrgrupp vid genomförande av byggprojekt där du är projektägare * Framtagande av förvaltningsrapporter och beslutsunderlag för investeringar * Analys av driftstatistik tillsammans med driftcontroller samt fatta beslut om nödvändiga åtgärder Locums huvudkontor ligger på Södermalm, men en stor del av arbetstiden tillbringas på lokalkontoren på St Görans sjukhus och på Södertälje sjukhus där det finns arbetsplatser för både förvaltningsavdelningen och projektavdelningen. Möt en av Locums fastighetsförvaltare här; https://youtu.be/P5o_-OQ6vnE Vem är det vi söker? För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har: En akademisk utbildning från universitet, högskola eller yrkeshögskola inom ekonomi, teknik, eller annat relevant område samt 2-5 års erfarenhet från liknande roll eller annan erfarenhet/utbildning som vi bedömer som likvärdig. Du bör ha förståelse för LOU och har med fördel tidigare arbetat med kommersiella fastigheter. Våra fastigheter är tekniskt komplexa och det pågår många projekt. Utöver goda kunskaper inom fastighetsekonomi och hyresjuridik ser vi därför att du har grundläggande kunskaper i bygg-, installations- samt fastighetsteknik. Vidare ser vi gärna att du har projekterfarenhet, gärna som projektägare. I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper. Du är prestigelös och utåtriktad, har bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kollegor och samarbetspartners. Vidare har du en hög social kompetens och värdesätter goda och långa relationer med såväl interna som externa kontakter. Du har förmågan att se sammanhang, arbeta strukturerat, prioritera rätt frågor och göra kompetenta bedömningar för att uppnå goda resultat. Det här är en roll för dig som är redo att ta mer ansvar och växa i din roll som förvaltare! Vad kan Locum erbjuda dig? Vårt medarbetarlöfte Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheter som finns, ansvara för utmanande byggprojekt, du får en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda. Vårt samarbete kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet. Kontaktperson och ansökan I den här rekryteringen samarbetar Locum med Experis. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Cederblad-Friberg på telefon: 08-7362949 eller mail: [email protected] Urval och intervjuer kommer att påbörjas under v. 33. Fackliga företrädare: Vision: Leif Engström, 08-12317000 Akademikerföreningen: Sandra Carlsvärd, 08-12317000 Ledarna: Karin Sjöndin, 08-12317000 Varmt välkommen med din ansökan! Om Locum Vi förvaltar, bygger och utvecklar ca två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom engagemang, innovation och samverkan erbjuder vi sjukvården och invånarna i länet attraktiva och hållbara vårdmiljöer. Just nu händer det mycket spännande hos oss. Vi har bestämt oss för att bli ledande inom utveckling av vårdmiljöer i Sverige. Vi säkerställer trygga fastigheter och möjliggör en säker sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare. Vi erbjuder dig ett utmanande och spännande arbete i en verksamhet som ständigt utvecklas, med samhällsnytta i fokus. Här finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vi söker kollegor som delar våra värderingar och som vill bidra till det viktiga samhällsuppdraget vi har. Locums ledord är lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet, handlingskraft. Läs mer om oss på www.locum.se
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 9 October (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad förvaltare med ansvar för underhåll och ombyggnationer

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. Har du en byggteknisk bakgrund, ser värdet av långsiktiga relationer och trivs när du får ta stort ansvar? Då är du rätt person för tjänsten! Din roll innebär att du ansvarar för förvaltningen av Videums 110 000 kvm fastigheter från skiftande tidsperioder och du är kontaktperson gentemot hyresgästerna i frågor som rör förvaltning, underhåll och ombyggnader. I rollen samarbetar du med dina kollegor för att ge service till våra hyresgäster och nå verksamhetens uppställda mål.   Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Planering av och övergripande ansvar för underhålls- och ombyggnadsprojekt - Kontaktperson för såväl hyresgäster som fastighetsentreprenörer - Budgetansvar för Videums fastighetsunderhåll - Driva underhålls- och ombyggnadsprojekt från start till mål - Övergripande ansvar för skötsel av yttre miljö tillsammans med kollegor aktivt arbeta för utveckling av befintligt fastighetsbestånd.   Kvalifikationer och önskad kompetens: - Byggingenjör och/eller relevant yrkeserfarenhet med god och bred byggteknisk kunskap - Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna kommersiella fastigheter - Meriterande om du har erfarenhet av projektledning av byggprojekt samt har jobbat med att ta fram underhållsplaner - Hög ITkompetens, erfarenhet av CAD är meriterande-   Vi söker dig som har en förmåga att strukturera ditt löpande arbete samtidigt som du kan lyfta blicken och bidra till en långsiktig utveckling av fastigheterna och företaget. Du är van att jobba både självständigt och tillsammans med kollegor. Du förväntas samarbeta med många olika parter, både internt och externt, och trivs därför med mycket personliga kontakter och har ett professionellt bemötande. Du är kommunikativ och lyhörd med hög servicekänsla. Du rapporterar direkt till fastighetschef.   Videum AB äger flera spännande fastigheter, bland annat alla undervisningslokaler för Linnéuniversitetet, Teleborgs slott och Videum Science Park där vår senaste tillbyggnad nu är nominerad till årets träbyggnadspris. Vårt kontor är placerat på Framtidsvägen i Växjö och tillsammans är vi 21 medarbetare. Videum AB ägs av Växjö kommun. Mer om oss på www.videum.se.   Intressant? I denna rekrytering har Videum valt att samarbeta med TopWork. De arbetar löpande med urval så visa gärna intresse redan idag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare och gör din ansökan via TopWorks webbplats.     Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 11 October (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare till Sveafastigheter i Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Är du en serviceinriktad person med stort engagemang för de boende och erfarenhet som fastighetsförvaltare? Vill du vara en del av ett växande företag där du får stora utvecklingsmöjligheter? Då ska du söka denna tjänst! Om Sveafastigheter Sveafastigheter utvecklar och förvaltar hyresbostäder och bostadsrätter och är verksamma i bland annat Mälardalsregionen. Vårt fokus på att bygga hållbart och klimatsmart driver på innovation och effektiva lösningar där vårt mål är att skapa attraktiva hem i en välkomnande och hållbar miljö, där våra boende kan trivas och må bra. I dagsläget har vi cirka 500 färdigställda lägenheter, och lika många i full produktion. Vi har dessutom kontrakt med kommuner för att bygga ytterligare 3 000 lägenheter. Vår viktigaste tillgång är våra dedikerade medarbetare. Våra långsiktiga och ambitiösa mål är möjliga tack vare medarbetare som bryr sig om varandra, om våra hyresgäster och om våra samarbeten. Om tjänsten Du kommer att arbeta som fastighetsförvaltare för ett antal fastigheter i Uppsala. Du har koll på ekonomi-, miljö-, kvalitetsmålen för verksamheten. I dina arbetsuppgifter ingår planering, tillsyn, felanmälan, besiktningar m.m. Du kommer att ha kontakt med entreprenörer, myndigheter och hyresgäster m.fl. Det är du som ytterst ansvarar för trivseln – att det är rent, snyggt och tryggt för våra hyresgäster! Om dig Vi söker dig med erfarenhet av fastighetsförvaltning som snabbt kommer in rollen som förvaltare hos oss. Vi vill att du har god förståelse för vad fastighetsförvaltning innebär gällande affärsmannaskap, ekonomi och ansvar. Du har vana av att arbeta i fastighetssystem samt goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig med högt servicetänk och kundfokus. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med olika människor och vet vikten av ett trevligt bemötande. Som person är du ansvarsfull och engagerad i det du gör samt trivs i en organisation under tillväxt och utveckling. Du har förmågan att se vad som behöver göras och ser till att det bli gjort. Om anställningen Sveafastigheter har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Tjänsten är på heltid och har start så snart vi hittar rätt kandidat. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Sista ansökningsdag är den 11 oktober. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Andersson på tel. 073-684 73 29. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 11 October (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Uthyrare till NordicLife

Arbetsgivare / Ort: Kontorsbemanning Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Kontorsbemanning är ett företag som erbjuder uthyrning och rekrytering av personal inom ekonomi, administration, försäljning och IT. Vi hjälper företag att hitta flexibla rekryterings- och bemanningslösningar. Genom att vara en attraktiv arbetsgivare med nöjda medarbetare kan vi erbjuda våra kunder kompetent och motiverad personal. Vi är auktoriserade av Bemanningsföretagen och har kollektivavtal. Vi rekryterar nu ytterligare en uthyrare till NordicLife Förvaltning. Du kommer att ingå i en växande arbetsgrupp på ca tre personer med fokus på uthyrning med tillhörande administration. Utöver detta kommer du att få närmare trettio trevliga kollegor inom ekonomi, förvaltning, fastighetsservice, teknik och bygg. I rollen som uthyrare ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att säkerställa hög kvalité inom bland annat nedanstående arbetsområden. Arbetsinnehåll * Upprättande och granskning av nödvändig dokumentation, hyresavtal m.m. * Granskning av tillhörande dokumentation och hyresavtal. * Hantering av bytes- och andrahandsärenden. * boka in och utföra Lägenhetsbesiktningar och visningar. * Uthyrningsprocessens olika delar.* Hyresaviseringar* Inkassoärenden* Delta i kollektiva hyresförhandlingar och/eller genomföra direktförhandlingar med både bostads- och lokalhyresgäster. * Kontakt med Boplats Göteborg, HomeQ m.fl. * Delta i, eller förbereda, Hyresnämndsärenden. * Administrera hyresfastigheter, hyreslägenheter och lokaler i vårt fastighetsprogram. * Övrigt tillhörande hyresadministration m.m. Önskvärd bakgrund på dig är * Erfarenhet av arbete inom fastighetssektorn och då gärna med erfarenhet av arbete inom extern hyresförvaltning med flera olika uppdragsgivare. * Eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi, juridik, teknik eller hyresförvaltning  * Viss juridisk kunskap inom    hyresadministration eller liknande. Du som söker ska tycka om att arbeta med frihet under ansvar och som person är du serviceinriktad, proaktiv, noggrann och tycker om att arbeta i team. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan omgående.
Arbetsgivare
Kontorsbemanning Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 11 October (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet

Isaksson Rekrytering Bemanning söker nu en erfaren och engagerad fastighetsförvaltare med inriktning bostäder till vår kund! 

Arbetsuppgifter  Ansvarsområden

I rollen som förvaltare arbetar du med fokus på bostäder med ett övergripande ansvarar för kundens bostadsfastigheter och förvaltningen av dessa. I ditt ansvar innefattas budget- och uppföljningsansvar, utveckling- och värdeökningsarbete samt miljö- och hälsoansvar.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 • Upprätthålla kontinuerlig kontakt med beställare, boende samt myndigheter avseende löpande fastighetsärenden.
 • I samarbete med ekonom upprätta prognos, budget och affärsplan utifrån beställarens önskemål.
 • Tillse och säkerställa att uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal utförs.
 • Ansvar för att entreprenörer och leverantörer såväl som projektledare och konsulter upphandlas, leds, samordnas och kontrolleras.
 • Se till att om-, till-, nybyggnads- och underhållsprojekt upphandlas och genomförs enligt plan.
 • Samarbeta med projektavdelningen i vid nybyggnadsprojekt.
 • Ansvar för att drift- och fastighetstekniska frågor hanteras korrekt.
 • Hantera försäkringsärenden och ombesörja att eventuella skador hanteras på korrekt sätt.
 • Projektledning och rådgivning
 • Delta i utvecklingen av processer, rutiner och system inom fastighetsförvaltningen.
 • Arbeta aktivt med utveckling och förbättring av affären och erbjudandet gentemot kunden.

 

Kompetensprofil

Vi söker dig med god, dokumenterad erfarenhet av att arbeta i rollen som Förvaltare av bostadsfastigheter.  Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med nyproduktion samt erfarenhet av att arbeta med kommersiella lokaler. Vidare ser vi att du har kunskap inom lagstiftning rörande miljö, arbetsmiljö och kvalité. Du är affärsmässig i ditt sätt att arbeta och har en god förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Eftergymnasial utbildning som fastighetsförvaltare är ett krav för tjänsten. 

Kunskap i hyresjuridik och annan lagstiftning som berör verksamheten är mycket meriterande. 

God vana i Office-paketet. 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har lätt för att skapa goda och långsiktiga relationer samt innehar en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta konflikter som kan uppstå - och löser dem på ett genomtänkt och genomarbetat sätt. Du trivs med ett självständigt arbete där du har viljan att driva både projekt och utveckling framåt – alltid med kunden i fokus! Ditt sätt att arbete präglas av struktur och ordning och reda. Vidare ser vi att du har en förmåga att parera flera olika saker på samma gång genom att prioritera dina arbetsuppgifter.

Andra önskvärda egenskaper:

 • Trygg och förtroendeingivande
 • Teamplayer
 • Lyhörd

Ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant och vill veta mer? Vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emila Olsson , 0709 35 00 40 alternativt [email protected]kssonrekrytering.se

Vi intervjuar kandidater löpande, så vänta inte med din ansökan!

Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: www.isakssonrekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 15 October (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare till mindre fastighetsbolag

Arbetsgivare / Ort: Double AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet

Nu söker vi en erfaren och engagerad fastighetsförvaltare som ska sköta om vår kunds fastigheter i Göteborg och Lerum. Det rör sig om fem komersiella fastigheter totalt varav tre i Göteborg och två i Lerum med blandat bostäder, kontor och lager.


I rollen som förvaltare arbetar du med ett övergripande ansvarar för kundens fastigheter och förvaltningen av dessa. I ditt ansvar innefattas bland annat besiktningar, lokal och underhållsprojekt, entreprenörskontakter, beställningsarbeten, fakturahantering och kontakt med hyresgäster.


I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:


 • Löpande fastighetsärenden, kontinuerlig kontakt med hyresgäster, leverantörer och myndigheter.


 • Säkerställa att uthyrning, hyresförhandlingar och upprättande av hyresavtal utförs.


 • Ansvar för att leverantörer och konsulter upphandlas, leds, samordnas och kontrolleras.


 • Se till att renovering, nybyggnad och underhåll upphandlas och genomförs enligt plan.


 • Samarbeta med ansvariga vid nybyggnadsprojekt.


 • Ansvar för att drift- och fastighetstekniska frågor hanteras korrekt.


 • Hantera försäkringsärenden.
Arbetsgivare
Double AB
41764 GÖTEBORG
Ansökan
Ansök senast 16 October (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare

Arbetsgivare / Ort: REGION GOTLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Som en del av Region Gotland förvaltar och utvecklar teknikförvaltningen infrastruktur med hög driftssäkerhet och inriktning mot ett hållbart samhälle inom områdena fastigheter, vatten/avlopp, gata/mark, kollektivtrafik, avfallshantering och hamnar. Våra cirka 300 medarbetare utför vårt uppdrag med medborgare och näringsliv i centrum. Till förvaltningsenheten söker vi nu personer som vill jobba med att utveckla Region Gotlands fastighetsbestånd till gagn för alla Gotlands medborgare. Du kommer tillhöra en grupp som är flexibel och framåt som sätter kunden i fokus. Regionens byggnadsbestånd omfattar sjukhus, skolor, förskolor, lokaler för omsorgens verksamhet, administrativa lokaler med mera. För oss står kunden i centrum. Kundfokus och affärsmässighet är tillsammans med kvalitetsutveckling och resultatansvar nyckelord i arbetet. Inom enheten arbetar tekniker, ingenjörer, handläggare och förvaltare som administrerar hyresfrågor, lokalsamordning, periodiskt underhåll, driftoptimering, mindre ombyggnadsprojekt och mycket annat. ARBETSUPPGIFTER Till förvaltningsenheten söker vi nu en teknisk förvaltare. Som teknisk förvaltare är du ansvarig för våra fastigheter och kontakter med våra kunder och brukare. I dina uppgifter ingår att genomföra tekniska utredningar och analyser inom t.ex. miljö och myndighetsområden. Du kommer att delta i projekt inom olika tekniska områden, t.ex. vvs, styr/regler, driftoptimering och du kommer att vara fastighetsförvaltningsavdelningens representant vid ny- och ombyggnation samt kontaktperson mot projektavdelningen. I ditt arbete så ingår uppgifter som systemvård och utveckling av vårt fastighetssystem, energiuppföljning och myndighetsbesiktningar. Du har ett nära samarbete med fastighetsförvaltarna och är deras samarbetspartner när det gäller tekniska frågor rörande Region Gotlands fastigheter. Som en av fem tekniska förvaltare kommer du att arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare inom enheten. Arbetet är omväxlande med nya utmaningar hela tiden. Vi ser kompetensutveckling som en viktig framgångsfaktor i våra team och vill att du ska kunna utvecklas tillsammans med oss. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med driftoptimering och har kompetens inom styr/regler. Som person är du driven och nyfiken på att lära, har god samarbetsförmåga och förmågan att kunna kommunicera enkelt och tydligt. Du ska trivas med att arbeta i grupp men naturligtvis också kunna driva frågor självständigt. Du är noggrann engagerad, utåtriktad och kan argumentera för dina idéer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där vilja till utveckling värdesätts. Körkort erfordras. ÖVRIGT Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön. Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på https://gotland.com/flytta-hit/ På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.
Arbetsgivare
REGION GOTLAND
Ansökan
Ansök senast 18 October (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Energi- och klimatrådgivare/Fastighetsförvaltare

Arbetsgivare / Ort: Ljungby kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Ljungby kommuns värdegrund är ”vi är öppna, vi är framåt och vi vill”. Det betyder att vi håller vad vi lovar, löser problem tillsammans, är modiga och kreativa och har service i fokus. Mångfald och lika villkor är viktigt för oss. I vår kommun känner vi arbetsglädje, trivsel och trygghet. Vi är ca 2 900 kompetenta och engagerade medarbetare. Vi strävar efter att ge våra invånare och företagare bästa möjliga service och vi välkomnar olika kompetenser i våra verksamheter. Vi erbjuder intressanta och omväxlande jobb som ger stora möjligheter till utveckling. Hos oss är balans i livet viktigt! Vi vill att våra medarbetare ska kunna kombinera arbete med familj och fritid, därför tillämpar vi flextid i de verksamheter där det tillåter. Vi har generöst med semester och möjlighet till semesterväxling, subventionerat årskort med Länstrafiken, aktivitets- och massagebidrag och mycket annat. Som medarbetare har du gratis medlemskap i personalklubben, vilket ger möjlighet till gratis träning och bad vid närliggande träningsanläggning och äventyrsbad, samt möjlighet att delta i andra aktiviteter. Ljungby kommun erbjuder In- och medflyttarservice. Det vill säga ett antal tjänster som ska göra det lättare att byta livsmiljö och flytta till vår kommun. Maila [email protected] om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med i samband med en flytt till Ljungby kommun. Kommun växer med vår vision ”I Ljungby kommun formar vi framtiden tillsammans. 35 000 invånare år 2035” och vi vill ha med dig på den resan. Vi har Sveriges viktigaste jobb och ett av dem kan nu bli ditt. Besök oss gärna på www.ljungby.se/jobb Välkommen till oss! Tekniska förvaltningen söker en Energi- och klimatrådgivare/fastighetsförvaltare till fastighetsavdelningen. Med ett fastighetsbestånd på 215 000 kvm lokalyta representerar fastighetsavdelningen en av regionens största fastighetsägare. I tillägg hyr kommunen cirka 40 000 kvm i form av bostäder och verksamhetslokaler. Våra kunder är främst kommunens verksamheter, så som skola, omsorg, kultur och fritid. Tekniska förvaltningen är en politiskt styrd enhet och svarar till tekniska nämnden. Ljungby kommun planerar för utveckling och tillväxt, och ställer med det höga krav på lokalförsörjning och fastighetsrelaterade tjänster. Samtidigt är det stort behov av underhåll och utveckling, men även ersättning av befintliga fastigheter. Fastighetsavdelningen utgörs av 28 personer och önskar säkra både bredd och spetskompetens i den egna organisationen inom områden som fastighetsförvaltning, lokalplanering, projektledning, energioptimering, drift m.m. ARBETSUPPGIFTER Energi- och klimatrådgivaren/Fastighetsförvaltaren ingår i avdelningens förvaltningsgrupp. I rollen har du ansvar för kommunens rådgivning till allmänheten i form av företag och privatpersoner gällande den statsfinansierade energi- och klimatrådgivningen. Du ansvarar även för förvaltningen av fastighetsobjekt och projektledning av rivning och sanering. Du ska också kunna stötta förvaltare och hyresadministratör i deras förvaltningsuppdrag samt kunna projektleda mindre byggprojekt. Du kommer även att bistå uppbyggnaden och utformningen av fastighetsavdelningens verksamhetsstöd Pythagoras där du bland annat kommer att ansvara för uppbyggnaden av den nya ritningsmodulen samt stötta de övriga fastighetsförvaltarna att få in underhållsplaneringen i systemet. Inom ramarna för gällande budget och övriga direktiv är du ansvarig för samtliga arbeten och frågor som rör dina objekt och projekt. Många uppgifter utförs dock av eller i samverkan med andra resurser inom fastighetsavdelningen, inom kommunen i övrigt samt med externa aktörer. I det sammanhanget agerar du beställare. Tjänsten innebär tätt samarbete med avdelningens övriga medarbetare och ställer höga krav på samarbetsförmåga och driv där du arbetar för hållbar utveckling med god framförhållning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fullförd högskoleutbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande, eller har erfarenheter och kunskaper som bedöms likvärdiga rörande byggnader, energi, installationer, fastighetsekonomi och lokalplanering. Du är utåtriktad, lösningsorienterad och gillar att samarbeta. Du kan hantera både motgång och stress, och kan behålla fokus även om det är mycket på gång. Du kan hantera information i form av text, siffror, kartor och byggnadsritningar och kan sammanställa sådant i lätt uppfattbara presentationer. Då tjänsten kan innebära att författa tjänsteskrivelser och lägga fram information inför större grupper av tjänstemän och politiker, ställs krav på att du kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift. Körkort för personbil krävs. ÖVRIGT Du söker tjänsten via Offentliga Jobb. Betyg och intyg behöver inte bifogas ansökan utan tas med vid en eventuell intervju. Kommunen tar ansvar för hela rekryteringen och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonssäljare.
Arbetsgivare
Ljungby kommun
Ansökan
Ansök senast 18 October (22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsförvaltare, junior, till enheten för intern ägda lokaler i Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Regionfastigheter bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften av 1,1 miljoner m2 i egna fastigheter och hyr ytterligare 500 000 m2 runt om i Skåne. Vi har ungefär 200 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på https://www.skane.se/framtidenssjukvard Inom Regionfastigheter ansvarar division förvaltning för fastighetsförvaltningen av Region Skånes fastighetsbestånd. I uppdraget ligger även att företräda Region Skåne och Regionfastigheter som hyresvärd gentemot externa hyresgäster och som hyresgäst i förhållande till externa hyresvärdar. Enheten intern fastighetsförvaltning förvaltar det egenägda fastighetsbeståndet, svarar för lokalförsörjning och uthyrning av lokaler och är kundens kontakt för lokalfrågor. Till sin hjälp i fastighetsförvaltningen och lokalförsörjningen har intern fastighetsförvaltning enheten för teknisk förvaltning och division projekt. Division förvaltning har ett uttalat kundansvar inom Regionfastigheter och enheten intern fastighetsförvaltning tillsammans med enheten extern förvaltning har en nyckelroll i detta som kundens huvudkontakt och ingång i Regionfastigheter. ARBETSUPPGIFTER Vill du ha ett roligt, varierande och utvecklande arbete med mycket kundkontakter? Då är det dig vi söker! I rollen som fastighetsförvaltare förvaltar och utvecklar du ett fastighetsbestånd med både ett ekonomiskt och juridiskt ansvar. Därutöver håller du i kundmöten och ser till att fastighetens ekonomi följs och utvecklas enligt mål och planer. I tjänsten ingår kontraktsfrågor, ekonomi och projektbeställningar. Du arbetar i team tillsammans med teknikförvaltare och projektledare. Målet är att utvecklas från en junior roll till ordinarie förvaltare genom att stegvis få ökat ansvar och självständigt kunna arbeta som förvaltare med fullt eget ansvar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning med ekonomisk, teknisk eller juridisk inriktning alternativt annan utbildning som bedöms likvärdig. Vi vill gärna att du har erfarenhet av fastighetsförvaltning och/eller arbete där du har haft personliga kundkontakter. För tjänsten krävs allmän datorkunskap såsom att kunna hantera Outlook, Word, Excel och Powerpoint och vi ser det som värdefullt om du har erfarenhet av fastighetsdatasystem och ekonomisystem. För att lyckas i rollen så är du lösningsfokuserad, strukturerad och nyfiken. Du har lätt för att samarbeta med andra och är kommunikativ så sätt att du har lätt för att uttrycka dig klart och tydligt och förmedla budskap både i tal och skrift. Huvudsaklig placeringsort är Lund och det förekommer en del resor i tjänsten, främst inom Skåne, varav giltigt B-körkort är ett krav. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne finns till för att alla som bor i Skåne ska må bra och känna framtidstro. Genom gränslösa samarbeten och omtanke skapas de bästa förutsättningar för ett hälsosamt liv inom näringsliv, kollektivtrafik, kultur och hälso- och sjukvård i Skåne. Tillsammans gör vi livet mera möjligt. Regionfastigheter utvecklar Region Skånes fastigheter. Vi förvaltar drygt 1 miljon m2 i egna fastigheter och ansvarar för fastighetsdrift och fastighetsunderhåll. Dessutom hyr vi cirka 500 000 m2 runt om i Skåne av andra fastighetsägare. Regionfastigheter ansvarar också för all om- och nybyggnation av Region Skånes lokaler. Just nu gör vi de största investeringarna någonsin på sjukhusområdena i Skåne, och bygger ut infrastrukturen med en servicedepå för Öresundstågen, spårvagnsdepå i Lund och planerar för flera nya bussdepåer. Vi är cirka 350 anställda med bred och stark kompetens inom byggprojektledning, teknik och fastighetsförvaltning. Vårt arbete bidrar till ständigt bättre förutsättningar för vård, trafik och utveckling i Region Skåne. skane.se/vibygger Region Skåne står de närmaste åren inför stora fastighetsinvesteringar, framför allt på sjukhusområdena i Helsingborg, Malmö och Lund. Läs mer på www.skane.se/framtidenssjukvard På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 22 October (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kommersiell fastighetsförvaltare till Klövern i Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Therese Malk AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. Klöverns affärsenhet Uppsala omfattar sammanlagt ca 127 000 kvm fördelat på främst kontor och labblokaler. Uppsala ingår i Region Stockholm tillsammans med Stockholm Södra, Stockholm Norra och Västerås. Mer info om oss, våra medarbetare och fastigheter finns på klovern.se. Klövern söker erfaren kommersiell fastighetsförvaltare till Uppsala Tycker du om att hitta lösningar för befintliga kunder så att de kan växa och utvecklas? Gillar du att jobba med stort eget ansvar och med att få eget mandat? Till vårt bestånd i Uppsala Business Park med stor del av hyresgästerna verksamma inom Life Science söker vi nu en erfaren och driven kommersiell fastighetsförvaltare. Vi erbjuder en självständig roll i ett framåt fastighetsbolag med mycket bra företagsklimat. Vi söker nu dig som har minst fem års erfarenhet som fastighetsförvaltare, som är en god problemlösare och som tycker om att arbeta långsiktigt i ett spännande bolag! Tjänsten I rollen som kommersiell fastighetsförvaltare arbetar du brett med alla typer av förvaltningsfrågor och har daglig kontakt med våra hyresgäster. Affärsansvaret för projekt ligger i rollen och du deltar i projekten men ansvarar inte för att driva dem. Du arbetar tillsammans med framför allt uthyrare och tekniska förvaltare. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: - Planera och utföra arbetet utifrån budget- och resultatansvaret - Dagliga hyresgästkontakter - Delta aktivt i miljö- och energiarbetet - Sedvanliga förhandlingar med hyresgästerna rörande om- och nyförhandlingar - Aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar - Upprättande, tecknande, bevakning och uppföljning av hyresavtal samt ramavtal och serviceavtal med entreprenörer - Fakturahantering - Aktivt nätverkande - Delta i projekt (tex ombyggnadsprojekt, energibesparingsprojekt) - Medverka vid upphandling av tjänster och utrustning - Delta aktivt inom uthyrnings- och projektverksamheten - Delta aktivt i arbetet med marknadsföring och kundarrangemang Tjänsten utgår från vårt kontor på Kungsängsvägen 27. Vi erbjuder Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket. Vi både förvaltar, utvecklar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus och du får arbeta med ett spännande fastighetsbestånd i ett område som utvecklas. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar. Din bakgrund och person Du har relevant utbildning för rollen och minst fem års erfarenhet som fastighetsförvaltare. Du har erfarenhet av att ha budget- och resultatansvar och har god kännedom om teknik i fastigheter. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att hitta lösningar. Har du erfarenhet från arbetsledning eller från labbmiljö så är det meriterande. Som person är du förtroendeingivande, affärsmässig, driven och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter teamorienterade kollegor där man bidrar till gruppen både socialt och genom erfarenhetsutbyte. Din ansökan Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 14 oktober 2020. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.
Arbetsgivare
Therese Malk AB
Ansökan
Ansök senast 28 October (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Förvaltare Micasa Fastigheter

Arbetsgivare / Ort: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 November (1 månad 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Vi söker dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som äger och förvaltar Stockholms stads omsorgsfastigheter. Vi står inför en spännande utveckling då Micasa Fastigheter fått i uppdrag att bygga ett flertal nya vård- och omsorgsboenden de kommande åren.
Vill du jobba med fastigheter i en roll med stort kundfokus? Vi söker en lösningsorienterad förvaltare som ska ansvara för fastighetsbeståndet inom Södermalm och Östermalm. Enheten förvaltning består av nio medarbetare.

Micasa Fastigheter har ett modernt kontor på Nordkapsgatan 3 i Kista och erbjuder ett omväxlande och givande arbete i ett annorlunda fastighetsbolag med öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter
Rollen innebär tätt samarbete med tekniska förvaltare, projektledare, kundtjänst och felanmälan för kundernas och fastigheternas bästa. Som förvaltare har du ett övergripande ansvar för projekt, utveckling, budget och ekonomi. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
 • Att på ett affärsmässigt sätt leda arbetet med att utveckla bolagets fastigheter.
   
 • Ta fram och upprätthålla en strategisk plan för respektive fastighets utveckling, förankrad i bolagets ägardirektiv och i linje med stadens behov.
   
 • Leda arbetet med att planera åtgärder och projekt för respektive fastighet
   
 • Leda arbetet med att ta fram budget och prognos för respektive fastighet samt följa upp och analysera utfallet
   
 • Ansvara för kommunikationen och dialogen med stadens förvaltningar
   
 • Leda arbetet med uthyrning av fastigheterna
   
 • Intern beställare och projektägare av hyresgästanpassningar och strategiska investeringar
   
 • Kontrollera att fastigheterna uppfyller myndighetskrav och tillse att bolaget vidtar nödvändiga åtgärder
   
 • Identifiera förbättringsåtgärder, delta i arbetet med att utveckla processer, rutiner och mallar

Kvalifikationer och erfarenheter

För att lyckas i rollen som affärsförvaltare har du flera års erfarenhet av motsvarande roll. Du ser möjligheter och lösningar i fastigheterna och kundernas behov.
 • Erfarenhet och kunskap som förvaltare med övergripande ansvar för fastigheterna
 • Erfarenhet och kunskap om fastighetsekonomi (ansvarat för fastigheternas ekonomi, gjort prognoser och budgetar, är bekant med nyckeltal)
 • Erfarenhet av att vara ansvarig för kommunikation med kund
 • Erfarenhet av att arbeta i projekt  (vara projektägare/beställare)

Meriterande om du även har:
 • Kunskap om politiskt styrd förvaltning
   
 • Kunskap om äldreomsorgens verksamheter

Personliga egenskaper
Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra samt att du har en personlig mognad och är van att kommunicera och skapa relationer på olika organisatoriska nivåer. Du jobbar självständigt och strukturerat, och affärsmässighet och kvalitet är en självklarhet för dig.

Om Micasa Fastigheter
Micasa Fastigheter i Stockholm AB är ett fastighetsbolag som ingår i koncernen Stockholms Stadshus AB. Vår huvudsakliga uppgift är att tillhandahålla välskötta, trygga och tillgängliga bostäder med rimliga hyror till stadens äldre, personer med funktionsnedsättning samt till av staden prioriterade grupper med svag ställning på bostadsmarknaden. Micasa Fastigheter äger och förvaltar ca 120 fastigheter som omfattar drygt 1 miljon kvadratmeter.
Omsättningen är ca 1 miljard kronor. Våra miljö- och energi ledningssystem är certifierade enligt ISO 14001 och 50001. Micasa Fastigheters värdegrund bygger på engagemang, nytänkande, omtanke och kunskap.
De fyra ledorden ska ses som ett förhållningssätt som genomsyrar alla områden och allt vi gör inom ramen för vår verksamhet. Läs gärna mer om oss på vår hemsida eller besök oss på Facebook.

Ansökan
Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail.

Välkommen med din ansökan redan idag via vår hemsida, då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Ira Isaksson 0704-85 75 59 eller Josefin Chapovalova 076 000 11 97.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos Micasa Fastigheter i Stockholm AB.

Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega.Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).


 
Arbetsgivare
Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: www.micasa.se
Ansökan
Ansök senast 10 November (1 månad 15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren förvaltare till förvaltningsbolag i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Devotum AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (2 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Är du en driven fastighetsförvaltare som har erfarenhet av både bostäder och kommersiella fastigheter? Trivs du med högt tempo och brinner för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer? Då är det kanske just dig vi söker! För en kunds räkning söker vi nu en erfaren förvaltare för ett längre konsultuppdrag. Uppdraget är på 75% och beräknas starta i september 2020 och pågå ett år. Om rollen: Som förvaltare hos vår kund kommer du självständigt ansvara för förvaltningen av uppdragsgivarens bostäder och kommersiella fastigheter. I rollen förväntas du aktivt ansvara för det utpekade fastighetsbeståndet ur ett övergripande förvaltarperspektiv samt se till att detta görs på ett affärsmässigt och optimalt sätt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innebära: - Följa upp och ansvara för uppdragets- och fastigheternas lönsamhet. - Leda och fördela arbetet inom uppdraget med hjälp av tilldelade resurser. - Se till att bolaget följer förvaltningsavtalet gentemot uppdragsgivaren. - Rapportera uppdraget till bolagets kunder och förvaltningschef. - Driva värde i fastigheterna genom aktiv förvaltning med inslag av utveckling, förbättring/optimering samt uthyrning. - Vårda och förbättra kundrelationer med hyresgäster och uppdragsgivare. - Framtagande av strategi och utvecklingsplaner för fastighetsportföljer. - Genomförande och uppföljning av den strategi som tas fram för fastigheterna. - Ansvara för förhandlingar/omförhandlingar och kontraktsskrivning med nya och befintliga hyresgäster. - Kalla till teammöten och ev hyresgästmöten samt dokumentera dessa. - Följa bolagets kvalitetsrutiner för en hög kvalitet inom leveransen till kund. - Budget, uppföljning samt prognosarbete inom uppdragen. - Fakturahantering i uppdraget. Din profil: Vi söker dig som har relevant utbildning samt minst fem års erfarenhet av att arbeta som förvaltare av både bostäder och kommersiella fastigheter. För att axla rollen som förvaltare hos vår kund tror vi att du är en person med stort driv, är ödmjuk, utåtriktad och har ett brinnande intresse för affärer. Du har självklart en god samarbetsförmåga och kommunikation med både hyresgäster och kollegor. Det är av stor vikt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift då vår kund är ett internationellt bolag och viss rapportering kommer ske på engelska. Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-7108200 eller Lina Widevall på 070-4993800
Arbetsgivare
Devotum AB
Hemsida: http://www.devotum.se
Ansökan
Ansök senast 4 December (2 månader 8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare

Arbetsgivare / Ort: Bredablick Förvaltning i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (2 månader 20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi erbjuder dig en möjlighet att göra karriär och utvecklas i ett snabbt växande företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen och vara med att skapa företagets framtid. Som teknisk förvaltare hos Bredablick vårdar och vidareutvecklar du företagets kundrelationer. Du har ett övergripande ansvar för kundernas tekniska förvaltning. Din prestation mäts förutom i kundnöjdhet, i hur du kan utveckla ditt konto med merförsäljning. Dina arbetsuppgifter inkluderar: Kontinuerlig kundkontakt och uppföljning Teknisk rådgivning åt kunderna Tillsyner och underhållsbesiktningar Handlägga försäkringsärenden Ansvara för driftsekonomi Driva mindre projekt Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom området. Det är meriterande om du innehar en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande. Det är meriterande om du har kunskap om fastighetsinstallationer Det är viktigt att du har en hög social kompetens med en känsla för service och kvalité. Du är driven, initiativrik, resultatmedveten, kundorienterad och har en förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Som medarbetare på Bredablick är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo, är bekväm med modern teknik samt har en positiv attityd kombinerat med ett glatt humör! Körkort: B-körkort är ett krav. Placering: Grimsbygatan 24, Malmö. Anställningsstart: Enligt överenskommelse. Välkommen att skicka din ansökan till [email protected] Märk din ansökan med ”Förvaltare Malmö”. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna att du skickar in din ansökan snarast. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt.
Arbetsgivare
Bredablick Förvaltning i Sverige AB
Hemsida: https://bredablickgruppen.se/forvaltning/
Ansökan
Ansök senast 16 December (2 månader 20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VD Fastighetsansvarig

Arbetsgivare / Ort: PRM FASTIGHETER AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 18 December (2 månader 22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet

Mindre fastighetsbolag söker en VD/styrelse och fastighetsansvarig/delägare i företaget. Gäller Stockholmsområdet.

Företaget hyr ut mindre fastighetsbestånd/hyresfastigheter runt om i Sverige. Vi söker någon person som kan vara med och leda och hyra ut objekten. Våra kunder är både företag och privatpersoner som behöver boende. Vi samarbetar med större företag, men även mindre aktörer.

Dina arbetsuppgifter blir att skriva avtal, hyra ut objekt, boka visningar och ansvara för vissa fastighetsprojekt. Sälja och hyra ut våra olika koncept.

Du kommer vara delaktig i ledningsprocessen både vad det gäller den praktiska utvecklingen samt den ekonomiska. Även företagsinvesteringar och olika affärsupplägg för att kunna bygga ut verksamheten kommer vara en del av arbetsuppgifterna.

Du kommer även vara delaktig i våra nyproduktions projekt där vi säljer både arkitektritade villor på ritning och även färdiga husmodeller.

Arbetsuppgifterna kommer vara varierande och du kommer få ett stort ansvar där du kommer kunna jobba fritt inom ramarna.

Du ska vare en god säljare, ha bra känsla för affärer och duktig på att knyta kontakter både mot företag och privatpersoner. Du ska klara av att jobba med olika arbetsuppgifter, vara ansvarsfull och noggrann. Du ska kunna jobba självständigt, men även kunna samarbeta och ha viss datavana.

Vi söker någon med lång arbetslivserfarenhet, kanske en senior som vill jobba med fastigheter och är intresserad av att göra affärer, men vi välkomnar alla som tycker det låter intressant att söka tjänsten. Det är meriterande att du har jobbat med fastigheter tidigare, men det är inget krav.

Du kommer få vara med att utveckla och satsa på ett lite mer modernt fastighetsbolag som har stora visioner att växa och bygga ut verksamheten runt om i landet.

Välkommen att ansöka om jobbet!

Arbetsgivare
PRM FASTIGHETER AB
Klarabergsgatan 29
11121 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 18 December (2 månader 22 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Senior Förvaltare till kommersiellt fastighetsbolag i Stockholm!

Arbetsgivare / Ort: Devotum AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 December (3 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-07-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
På uppdrag av vår kund som är ett väletablerat fastighetsbolag i Stockholm, söker vi nu en driven senior Förvaltare för en tillsvidaretjänst på heltid. Som Förvaltare hos vår kund kommer du ha ett helhetsansvar för bolagets fastigheter, och driver utvecklingen av dina fastigheter för att möta hyresgästernas efterfrågan på bästa sätt, samt arbetar för att säkerställa ett gott ekonomiskt resultat. Du kommer att arbeta i en familjär miljö tillsammans med ett prestigelöst team bestående av uthyrare, teknisk förvaltare, drift, projektledare och entreprenörer. Vår kund arbetar verksamhetsnära fastigheterna och hyresgästerna lokalt på plats, och söker därför en ny kollega som trivs allra bäst i rollen där man har förmånen att arbeta nära hyresgästerna. Det är därför viktigt att du trivs med att arbeta med människor och har en förmåga att bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Tillsammans med teamet säkerställa att fastigheterna förvaltas, underhålls och förädlas på optimalt sätt med nöjda hyresgäster och långsiktigt värdeskapande. - Agera som representant för bolaget gentemot hyresgäster, entreprenörer och den lokala marknaden. - Ansvar för fastigheternas affärsplan, budget, prognos och resultat samt uppfyllande av uppsatta mål. - Vårda kundrelationer och uppfylla bolagets kundlöften. - Omförhandling av hyresavtal i syfte att alltid erhålla marknadsmässiga villkor. - Initiera och följa upp hyresgästanpassningar samt ombyggnads-/underhållsprojekt. Kvalifikationer: - Har eftergymnasial utbildning Högskola/ universitet alternativt motsvarande erfarenhet från branschen och förvaltarrollen. - Har mycket god erfarenhet av kommersiell förvaltning och tidigare drivit fastighetsbestånd med budget och resultatansvar. - Har god dokumenterad förhandlingsvana. - Har god förståelse för fastighetsekonomi och vad som driver värde och affären. - Har körkort. Om dig: Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och sociala färdigheter. Vi söker dig som är en självgående do:er, du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare. Du har ett serviceinriktat bemötande genom att du är uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och engageras av att leverera lösningar. Du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt, såväl internt som externt. Du är vidare strukturerad och har en god ekonomisk medvetenhet, du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv och trivs med att arbeta i team. Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Corazon Wiksell på 070-5869311 eller Lina Widevall på 070-4993800.
Arbetsgivare
Devotum AB
Hemsida: http://www.devotum.se
Ansökan
Ansök senast 27 December (3 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fastighetsansvarig Elite Hotel Savoy

Arbetsgivare / Ort: Elite Hotels Of Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 January (3 månader 27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Som fastighetsansvarig är du kontaktperson och ansiktet utåt gentemot våra gäster, hyresgäster, alla hotellets avdelningar och mot såväl interna- som externa kontakter gällande fastighetsrelaterade frågor. Du är funktionsansvarig för fastigheternas alla delar vilket även innefattar alla tekniska lösningar. Du ansvarar för att funktionen är god inom styr- och regler, VVS, el och fastigheternas övriga tekniska system. Vidare är du funktionsansvarig för it, telefoni, data, hissar, passersystem, larm och samtliga maskiner som finns inom fastigheterna. Du utför samt är ansvarig för samordning och genomförandet av det systematiska brandskyddsarbetet, SBA. Vidare ansvarar du för: - Att myndighetskrav för fastigheterna efterföljs - Säkerheten på hotellet, både för våra gäster och för vår personal - Att planera och utföra löpande underhåll i- och utanför byggnaderna - Energi- och driftoptimering av fastigheterna - Anlita och samordna entreprenörer för arbeten inom uppdraget för skötsel, drift och underhåll - Planering, genomförande och kontroll av skötselåtgärder enligt avtal med leverantörer - Ekonomiskt ansvar för ditt ansvarsområde, granskning av fakturor samt budget och prognosarbete - Att för hotellets räkning delta vid myndighetsbesiktningar - Underhållsplanering - Tillståndsansvar för heta arbeten (meriterande om certifikat finns) - Samordning av aktiviteter med resterande delar av ledningsgrupp Du ingår i hotellets lednings- och krisledningsgrupp Kvalifikationer och personlighet Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du en teknisk bakgrund eller bakgrund inom el- eller VVS är det meriterande, detsamma gäller om du har utbildning inom dessa områden. Du är strukturerad och har lätt för att skapa en helhetsbild, du vill planera ditt arbete (och då med god framförhållning om 6 månader och framåt). Du är intresserad av teknik och funktion, hur fastigheternas alla delar är uppbyggda och hänger ihop och du har ett intresse för att lära dig mer. Rollen som fastighetsansvarig är bred och väldigt varierande, du behöver därför vara duktig på att lägga upp underhållsplaner över år, sätta arbetsprocesser, kontroller och besiktningar i system och skapa en naturlig uppföljning av att samtliga delar genomförs i tid. Du behöver vara duktig på att prioritera, be om hjälp och framförallt samordna arbeten med andra delar i huset. Som person är du social och positiv, du är lösningsorienterad, duktig på att kommunicera och du lägger stor vikt vid samarbete kollegor emellan. Vi söker en person som har ett eget driv och som klarar av att arbeta självständigt, men som har en förståelse för kunskapsspridning och tillgänglighet av information. Med det kommer ett ansvar för att säkerställa att fastighetsansvaret inklusive planering, kontaktvägar och arbetsprocesser finns väldokumenterat. Övriga kvalifikationer - Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift - Du har B-körkort - Du har god datorvana och har relativt god erfarenhet av både mailverktyg och excel Praktikaliteter: - Arbetstider: 07.00-16.00 och jourhelger - Omfattning: 100% - Start: Enligt överenskommelse - Lön: Enligt avtal - För frågor om tjänsten kontakta: Nina Lund, Hotelldirektör, Elite Hotel Savoy - Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Vi ser framemot att höra från dig!
Arbetsgivare
Elite Hotels Of Sweden AB
Hemsida: https://www.elite.se/sv/
Ansökan
Ansök senast 22 January (3 månader 27 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Konsultuppdrag - Underhållsstrateg till kommunalt bostadsbolag!

Arbetsgivare / Ort: Devotum AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (5 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
För en kunds räkning söker vi nu en erfaren underhållsstrateg för ett konsultuppdrag. En spännande möjlighet för dig som har ett brinnande intresse för fastigheter och teknik. Som underhållsstrateg hos vår kund kommer du att planera renoverings-/underhållsstrategi för bolagets fastigheter. Vår kund är ett kommunalt bostadsbolag och uppdraget är placerat i Stockholm. Uppdraget förväntas starta 01-10-2020 och pågå t.o.m. 28-02-2021. Arbetsuppgifter Som underhållsstrateg kommer du att ansvara för nulägesbeskrivning av bolagets underhåll- och renoveringsarbete. Du kommer även att ha ansvar för att ta fram en övergripande underhålls-/renoveringsstrategi med vägledande principer för bolagets framtida underhålls-/renoveringsarbete inkl. konsekvensbeskrivning och ekonomisk konsekvensanalys. I rollen ingår även planering för möjliga utvecklingsaktiviteter för att kunna implementera underhålls-/renoveringsstatregin. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning inom relevant ämnesområde samt flera års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med teknik och ekonomi inom fastighetsbranschen. Du har lätt för att samarbeta och besitter goda ledaregenskaper. Som person är du driven och initiativtagande. Du är administrativt strukturerad och har god organisationsförmåga. Du anpassar dig lätt till nya förutsättningar och har lätt att skapa affärsmässiga relationer. Stor vikt kommer även at läggas på din förmåga att jobba med förändringsledning och kommunikation. Ansökan Låter uppdraget intressant? Skicka in din ansökan snarast då urvalsarbetet och intervjuer sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor angående rollen är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter. Angela Hanna Kassab tel: 072-710 82 00 e-post: [email protected] Lina Widevall tel: 070-499 38 00 e-post: [email protected] Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Devotum AB
Hemsida: http://www.devotum.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 månader 8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teknisk förvaltare till Kvarteret Giraffen i Kalmar

Arbetsgivare / Ort: Newsec Property Asset Management Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (5 månader 13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fastighetsförvaltare

Om jobbet
Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en Teknisk förvaltare som brinner för sitt uppdrag. Din roll Vi söker nu en Teknisk förvaltare till Kvarteret Giraffen i Kalmar. Som Teknisk Förvaltare arbetar du för att på bästa sätt uppfylla kundens målsättning i förvaltningsavtalet. Du ansvarar för att driva och utveckla tilldelade fastigheters tekniska underhåll avseende ekonomi, drift, renhållning, säkerhet, återvinning, energibesparing på kort och lång sikt samt uppfylla kundernas kvalitets- och miljömål. Exempel på andra ansvarsuppgifter: - Operativt ansvarig för att upprätta underhållsplaner samt utföra underhållsbesiktningar - Operativt ansvarig för upphandling och kontroll av löpande och planerat underhåll samt verka för att aktuella fastigheter har de mest miljövänliga och kostnadseffektiva entreprenörsavtalen - Operativt ansvarig för drift- och underhållsbudget samt prognos i samråd med Centrumchef. - Ansvara för inköp, kvalitetssäkring och utvärdering av ramavtals- och objektavtalade leverantörer - Ansvar för att kontinuerligt bedriva kundvård gentemot kunder och hyresgäster. - Strategiskt ansvar för arbetsmiljö samt systematiskt brandskyddsarbete, myndighetsbesiktningar, skyddsronder och att lagar följs. Din profil Vi söker dig om har högskoleingenjörsexamen eller motsvarande teknisk utbildning samt: - Flerårig fastighetsteknisk erfarenhet inom drift och underhåll - Goda kunskaper inom ekonomi - Förhandlingserfarenhet - Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete - Goda kunskaper i engelska i tal och skrift Personliga egenskaper vi söker är samarbets- och kommunikationsförmåga. Vi söker medarbetare som välkomnar förändring och är lösningsorienterade. Din värdegrund Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen. Ditt Newsec Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Låter det här som någonting för dig? Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad på centrumkontoret i Kvarteret Giraffen i Kalmar. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Har du frågor angående tjänsten vänligen kontakta Martina Adolfsson Nyström, Centrumchef, [email protected] (mailto:[email protected]) Vi ser fram emot din ansökan! Vi tar inte emot några ansökningar per mail på grund av GDPR
Arbetsgivare
Newsec Property Asset Management Sweden AB
Hemsida: http://newsec.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (5 månader 13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.