På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Uthyrare
Spela filmen

Uthyrare

Som uthyrare arbetar man med administration, kundkontakter och med fastigheter.

Uthyrare hjälper kunder att hitta lokaler eller lägenheter efter deras behov. Uthyrarens jobb är att hitta objekt för kunder där de trivs och hjälpa företag att hitta passande lokaler så att företagen kan utvecklas vidare.

Utbildning

Inga strikta generella krav finns, man kan vara anställd med vilken tidigare utbildning som helst och även internutbildas på arbetsplatsen.

Lägst gymnasiekompetens med goda kunskaper i matematik och data rekommenderas för att kunna få anställning och klara av jobbet. Det är mycket fördelaktigt att ha läst ekonomi och/eller juridik på eftergymnasial nivå.

Det är också en stor merit om man har B-körkort och även har kunskaper inom bygg- och fastighetsbranschen, t.ex om man har genomgått hela eller delar av en yrkeshögskoleutbildning till Fastighetsförvaltare.

Personliga egenskaper

Som uthyrare bör man tycka om service och utveckling. Om du som person har säljande egenskaper är det en stor fördel för att trivas med och lyckas i yrkesrollen som uthyrare.

Övrigt

Renovräkning - vräkning av hyresgäster som inte har råd att betala den höjda hyran efter en bostadsrenovering.
Källa: sprakochfolkminnen.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

Lediga jobb

Serviceinriktad uthyrare!

Arbetsgivare / Ort: Devotum AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (3 månader 18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-05-05
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Uthyrare

Om jobbet
Är du en serviceinriktad uthyrare som brinner för kundkontakt och försäljning? Då kanske det är just dig vi söker! För en kunds räkning söker vi nu en uthyrare för ett konsultuppdrag på heltid. Uppdraget beräknas starta i juni 2020 och pågå t.o.m. slutet av 2020. Som konsult hos vår kund kommer du att ha hand om uthyrningen och införsäljningen av kommersiella lokaler. Arbetet kommer bestå utav att säkerställa nyuthyrning av vakanser i befintliga fastigheter genom en kontinuerlig och målinriktad kundbearbetning i nära samverkan med Förvaltning. Du är en person som brinner för att nätverka och arbetar aktivt för att sprida informationen om vakanta objekt och genomför proaktivt visningar, bokar möten, bearbetar och bygger relationer med potentiella kunder. Du kommer även genomföra ett aktivt arbete för den långsiktiga och strategiska bearbetningen av hyresmarknaden. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Ansvar för nyuthyrningen av tilldelade vakanta förvaltningslokaler och minimera dess vakans. - Säkerställa framtagande av kvalitativt säljmaterial på vakanta objekt. kvalitetssäkra säljinformation i vakanslistor, undersöka och samla information om kontraktsutgångar. - Proaktivt genomföra visningar, boka möten, bearbeta och bygga relationer med potentiella kunder. - Nätverka aktivt med mäklare och tenant representatives för att sprida information om vakanta objekt. - Forma erbjudanden och presentera lokallösningar till kund, offerera och utföra hyresförhandlingar, både självständigt och i team. Vi söker dig som: - Har säljerfarenhet och förhandlingsvana av hyresavtal. - Har samordningsförmåga i uthyrningsprocesser. - Har grundläggande branschjuridiska kunskaper. - Är ansvarstagande, proaktiv, målinriktad, analytisk, lösningsorienterad, förtroendeingivande och affärsmässig. - Är Kund- och marknadsorienterad. Ansökan: Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-7108200 eller Lina Ericsson Lekare på 070-4993800.
Arbetsgivare
Devotum AB
Hemsida: http://www.devotum.se
Ansökan
Ansök senast 22 October (3 månader 18 dagar kvar)

Ansök här

Skiduthyrare

Arbetsgivare / Ort: Grönklittsgruppen AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (3 månader 27 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens större skidområde- Destination Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 17 liftar och 52 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar. Tänndalens skidanläggning söker nu medarbetare till vinter säsongen 2020/21. I Hamra Sportshops uthyrning hjälper vi våra gäster med att plocka fram rätt utrustning för rätt tillfälle. Du är utåtriktad, glad och tillmötesgående. Periodvis är det högt arbetstempo då många gäster ska ut i backen, detta kräver att du är stresstålig och alltid glad. Tidigare erfarenheter inom uthyrning eller sportbranschen är meriterande. Vi erbjuder många arbetskamrater och ett härligt gäng, många backar och nya spännande erfarenheter.   Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Arbetsgivare
Grönklittsgruppen AB (Publ)
Hemsida: http://gronklittsgruppen.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (3 månader 27 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.