På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Uthyrare
Spela filmen

Uthyrare

50 Lediga jobb

Europcar söker Servicemedarbetare till vår station i Stockholm City

Arbetsgivare / Ort: Europeisk Biluthyrning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Uthyrare

Om jobbet
Vi är i behov av förstärkning till vårt team i centrala Stockholm för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb! Om tjänsten Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att redovisa hyresavtal, hantera joursamtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter. I tjänsten ingår även leverans och klarställning av bilar. Tjänsten avser ett vikariat på ca 1 år med start så snart som möjligt. Arbetstiden är schemalagd enligt stationens öppettider, kvälls- och helgarbete förekommer. Om oss Fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är det gröna mobilitetsföretaget och är Europas ledande biluthyrningsföretag. Vi arbetar utifrån våra värderingar Driv, Integritet och Hållbarhet samt har som målsättning att ha de nöjdaste kunderna. I Sverige har Europcar 141 utlämningspunkter och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Personliga egenskaper För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du är serviceinriktad och duktig på kundbemötande. Sälj- och kommunikationsförmåga är två viktiga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga och är självständig, entusiastisk och positiv. Vidare är du stresstålig, lösningsorienterad och har förmåga att prioritera ditt arbete. Vi ser även att du har god administrativ förmåga och är noggrann. Viktigt för tjänsten - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt - Avslutat 3-årigt gymnasium - 1-2 års arbetslivserfarenhet från service både över disk och via telefon - Goda kunskaper i MS Office-paketet - B-körkort Ansökan Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev senast den 2021-09-19. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta Stationschef Felix Nyman, [email protected]
Arbetsgivare
Europeisk Biluthyrning AB
Hemsida: http://www.europcar.se
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Europcar söker Servicemedarbetare till vår station i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Europeisk Biluthyrning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Uthyrare

Om jobbet
Vi är i behov av förstärkning till vårt team i Göteborg för att kunna ge våra kunder den bästa möjliga servicen. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete inom en framtidsbransch. För dig som brinner för att ge toppklassig service, skapa goda resultat och som trivs att samarbeta med andra människor är detta ett spännande jobb! Om tjänsten Dina huvuduppgifter är att ta hand om de kunder som vill hyra bil hos oss, både företagskunder och privatkunder. Det innebär bl.a. att ta emot, bekräfta och förbereda bokningar av bilhyror både per telefon, mail och över disk. Utöver detta kommer du även att redovisa hyresavtal, hantera joursamtal samt andra vanligt förekommande kontorsuppgifter. I tjänsten ingår även leverans och klarställning av bilar. Tjänsten avser ett vikariat på ca 1 år med start så snart som möjligt. Arbetstiden är schemalagd enligt stationens öppettider, kvälls- och helgarbete förekommer. Om oss Fler upptäcker fördelarna med att hyra bil för att kunna vara flexibel och välja bil efter tillfälle och behov. Europcar är det gröna mobilitetsföretaget och är Europas ledande biluthyrningsföretag. Vi arbetar utifrån våra värderingar Driv, Integritet och Hållbarhet samt har som målsättning att ha de nöjdaste kunderna. I Sverige har Europcar 141 utlämningspunkter och 5 000 bilar. Europcar drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB. Personliga egenskaper För att du ska trivas och vara rätt person för tjänsten är det en förutsättning att du är serviceinriktad och duktig på kundbemötande. Sälj- och kommunikationsförmåga är två viktiga egenskaper. Du har god samarbetsförmåga och är självständig, entusiastisk och positiv. Vidare är du stresstålig, lösningsorienterad och har förmåga att prioritera ditt arbete. Vi ser även att du har god administrativ förmåga och är noggrann. Viktigt för tjänsten - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt - Avslutat 3-årigt gymnasium - 1-2 års arbetslivserfarenhet från service både över disk och via telefon - Goda kunskaper i MS Office-paketet - B-körkort Ansökan Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev senast den 2021-09-19. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kontakta Stationschef Fredrik Axel-Nilsson, [email protected]
Arbetsgivare
Europeisk Biluthyrning AB
Hemsida: http://www.europcar.se
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Biluthyrare Arboga/Köping

Arbetsgivare / Ort: First Rent A Car AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Att det är kunnig personal som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är. Vi söker en ny medarbetare till Arboga och Köping som vill vara med och bidra till Sveriges bästa kundupplevelse. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår följande: • Ta emot bokningar och förfrågningar från kunder • Uthyrning av bilar • Upprätta hyresavtal • Skadehantering • Iordningställa våra bilar mellan varje uthyrning • Billeveranser och daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark • Allmän kundservice Utbildning och erfarenhet Körkort för både manuell och automatlåda är ett krav. Tidigare erfarenhet från serviceyrken och/eller försäljning ser vi som meriterande. Kunskap Arbete kräver att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på svenska. Goda kunskaper i engelska är av stor vikt. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Goda kunskaper i Officepaketet. Personliga egenskaper Vi letar efter en person som har rätt inställning och attityd. Du gillar att ge service i världsklass och att jobba i team. Det viktigaste är att du är lösningsorienterad och att du är glad och positiv och kan ta egna beslut!   Övrigt Stationen har öppet måndag – fredag 07:00 – 17:00. Kväll- och helgarbete kan förekomma. Anställningsvillkor Anställningen avser heltid och är ett vikariat fram till 28:e februari 2022, placeringsort är Arboga och Köping Ansökan Passar du in på ovanstående, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas under ansökningstiden. Kollektivavtal finns med Unionen. Besök gärna vår hemsida www.hertz.se för mer information om företaget. Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden.
Arbetsgivare
First Rent A Car AB
Hemsida: http://www.hertz.se/
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Innesäljare till Ramirent

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Kalmar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Uthyrare

Om jobbet
Är du en lösningsorienterad person som drivs av att jobba serviceinriktat med kunden i fokus? Hade du trivts i en roll där du får arbeta med service och samtidigt ha användning av ditt intresse för teknik och maskiner?

Vi söker nu dig som vill jobba hos Ramirent i Kalmar som Innesäljare. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet och därefter finns det möjlighet till anställning hos Ramirent.

Dina arbetsuppgifter
Som Innesäljare hos Ramirent blir din främsta uppgift att ge god kundservice och att säkerhetsställa en säkerhetsmässig uthyrning till kunderna. Du identifierar behov och ger förslag på optimala lösningar till kunderna som i sin tur leder till långsiktiga och goda kundrelationer. I rollen ingår också:
 
  • Merförsäljning när det gäller produkter, tjänster eller övrigt försäljningssortiment
  • Hantering av fakturafrågor och att administrera nya kunder i uthyrningssystemet
  • Kontrollera tillgänglighet och genomföra reservationer av maskiner på kundcentret
  • Ta emot rapporter på maskiner som behöver ersättas eller repareras

Som Innesäljare sker arbetet i nära samarbete med kollegorna på leverans/mottagning och verkstaden.

Din profil
För att trivas som Innesäljare uppskattar du ett omväxlande, socialt och serviceinriktat jobb. Du är en lösningsorienterad person med en positiv inställning och ett strukturerat arbetssätt. Vi ser att du är en lyhörd person som kan identifiera kundens behov, för att ge förslag på den optimala hyreslösningen. Då Ramirents säkerhetstänk är högt tar vi för givet att du är ansvarsfull och noggrann. Din tekniska förståelse och maskinella kunskap gör dig framgångsrik i rollen.

För att vara aktuell för tjänsten har du en avslutad gymnasial utbildning, flytande språkkunskaper i svenska samt B-körkort. Har du tidigare erfarenhet från liknande tjänst eller annan typ av kundservice gällande maskiner och verktyg anses det vara meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse och sträcker sig till juni 2022 med chans till förlängning hos Ramirent.
Placering: Kalmar
Arbetstider: måndag-fredag 07.00-16.00

Sista ansökningsdatum är den 19 september, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected]
Arbetsgivare
OnePartnerGroup Kalmar AB
Hemsida: www.ramirent.se
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skiduthyrare i vackra Lofsdalen

Arbetsgivare / Ort: Lofsdalens Fjällanläggningar AB / LOFSDALEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-07-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Danska
  • Engelska

Om jobbet

Skidorten Lofsdalen brukar kallas "den lilla byn med den stora skidåkningen". Lofsdalen ligger i Härjedalen, 50 mil ifrån Sthlm. Fjället erbjuder fantastisk skidåkning med Sveriges tredje högsta fallhöjd (495 m) ifrån toppen på 1125 m.ö.h

Lofsdalen har ett hjärta som logga. Ett hjärta som betyder äkthet, kärlek, passion, personligt och genuint engagemang. Vi är en skidort som berör och som skapar oförglömliga minnen och upplevelser.


Lofsdalens Fjällanläggningar AB driver skidanläggningen med hjälp av 9 liftar (varav 2 moderna 6-stolsliftar) och 25 nedfarter. Förutom dessa har vi Sportshop, Skiduthyrning, Skidskola, Aktiviteter, Kommersiellt boende, Bikepark, Skybar m.m. Vi är totalt ca 65 anställda varav ca 15 på helår och övriga på säsong. Personalbostad finns att hyra.

Säsongen startar i mitten av december och pågår fram till mitten av april.


Är du redo för en fantastisk vintersäsong?

Ett spännande äventyr i en vacker fjällvärld, där du får träffa många nya människor, få vänner för livet, få egna och bidra till våra gästers oförglömliga minnen, samt få arbetslivserfarenhet ifrån den spännande och växande turistbranschen. En vinter med snö, fjäll, skidåkning och glädje.


Som Skiduthyrare ska du vara social, glad, engagerad, stresstålig, inte rädd för att ta i och vara mycket serviceinriktad. Du ska bidra med ditt engagemang och leende till våra gästers välbefinnande, upplevelser och minnen.

Du ska kunna integrera och kommunicera med våra gäster, kunna svara på frågor och med ett leende se till att våra gäster trivs.

Vår skid- och snowboardutrustning ska hållas i toppskick och servas och skötas om.

Vår gäster kan även lämna in sin egna utrusning för vallning och slipning i vår verkstad.


Meriterande är: Vallakunskaper, kant och belag, slipning, pjäxtryckning, butik/kassavana, alpin eller längd tävlingsbakgrund.


Vi kallar på intervjuer löpande.

I enlighet med GDPR så förbehåller vi oss rätten att behålla din ansöka tills dess att tjänsterna är tillsatta.


I din ansökan vill vi se, personligt brev, CV, referenser och bild.

Arbetsgivare
Lofsdalens Fjällanläggningar AB
Högbäcksvägen 3
84296 LOFSDALEN
Hemsida: http://www.lofsdalen.com
Ansökan
Ansök senast 19 september (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.