På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Brand manager

Brand manager

Som brand manager är du varumärkesförvaltare eller imageförvaltare. På sätt och vis är brand manager en marknadsförare och har ofta även inslag av det jobbet som förknippas med yrket image-konsult. Yrkesrollen kan även heta digital brand manager och du är då ansvarig för varumärket i olika digitala kanaler. 

Arbetar du som brand manager har du kontakt med många olika företag runtom i Sverige och ofta även utomlands för att marknadsföra och sälja in företagets tjänster eller produkter. Brand manager ansvarar ofta ensam för all kontakt med kunderna för att se vad för behov de har för att sedan kunna skräddarsy en lösning för dem.

Brand manager arbetar ofta med marknadsföring av produkter och tjänster via sociala medier samt närvarar på mässor och andra tillställningar för att förmedla information kring företagets produkter och tjänster till användarna.

I arbetet som brand manager ingår oftast även att vara delaktig i utvecklingen av företagets erbjudande för befintliga och nya marknader.

Utbildning

Brand managers kan ha diverse olika utbildningsbakgrunder. De flesta har någon form av eftergymnasial utbildning från Sverige eller från utlandet.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

322 Lediga jobb

Marknadsförare

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadsförare

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Framgångsrika Estetikcentrum i Malmö expanderar och utökar nu teamet med en skicklig medarbetare som ska ansvara för verksamhetens närvaro i Sociala Medier. Estetikcentrum är skönhetskliniken med patienten i centrum. Vi är specialister inom estetiska behandlingar och plastikkirurgi och står för kvalité och trygghet.

Vi befinner oss just nu i en spännande tillväxtresa och satsar helhjärtat på vår digitala närvaro. Vi letar därför efter dig med specialistkompetens inom marknadsföring på sociala medier som vill vara med och bygga upp vår marknadsavdelning. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill få chansen att utveckla Estetikcentrums digitala närvaro och arbeta med marknadsföring när den är som bäst!

Du kommer arbeta i ett sammansvetsat marknadsteam i toppmoderna lokaler i hjärtat av Malmö.

Ansvarsområde

I rollen som Marknadsansvarig kommer du ansvara för att bygga en stark närvaro och varumärkeskännedom i Estetikcentrums sociala kanaler. Du kommer ansvara för kanalernas tillväxt genom att skapa, följa upp och analysera innehåll och kampanjer.

Du kommer även identifiera kundflöden, utföra målgruppsanalyser, kontakta samarbetspartners och jobba med influencer marketing för att på så vis attrahera intressenter och driva trafik vidare till Estetikcentrums hemsida. Det ingår även i rollen att aktivt leta efter inspiration och idéer, följa med i de senaste SoMe- trenderna och utforska nya sätt att arbeta med sociala medier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom digital marknadsföring, kombinerat med minst 2 års erfarenhet av att arbeta med sociala medier och digital kommunikation.

Du har ett gott sinne för affärsutveckling, är proaktiv, kommunikativ och analytisk. Du brinner för sociala medier och har en utarbetad fingertoppskänsla och expertis kring vad som är riktigt bra SoMe marknadsföring. Du har en god förmåga att tänka utanför ramarna och gillar att dela med dig av dina idéer. Du har en gedigen kunskap kring annonserings verktyg i de vanligaste sociala plattformarna.

Kunskaper inom annonsering på Google och kunskaper i google analytics är också mycket intressant och räknas som en viktig merit vid rekrytering.

Dock inte avgörande för rekryteringen.

Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska.

Om Estetikcentrum

Vårt uppdrag är att vara ett komplett center för hudvård och plastikkirurgi. Att leverera naturliga, säkra och banbrytande lösningar till patienterna i en vårdande och toppmodern miljö. Vi är ytterst måna om att patienten ska känna sig trygg och välinformerad när de kommer till oss. Vi har fått mycket goda recensioner och har hög patientnöjdhet. Våra kirurger och övrig personal brinner för att erbjuda våra patienter det allra bästa inom estetiska omvårdnad.

Arbetsgivare
Happyr AB
21138 MALMÖ
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Online Retail Merchandiser

Arbetsgivare / Ort: Kavalleriet AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadsförare

Färdigheter
Krav
 • Digital marknadsföring/Onlinemarknadsföring
 • Marknadsföring/Marknadskommunikation

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

About Kavall

We are Kavall & we give you fresh groceries on-demand. Delivering groceries in 10 minutes was up until recently unimaginable, but we believe that is how it should be, giving you what you want when you need it. By offering food of the highest quality from the producers you love, we transform the grocery industry through our own local stores, one at a time.

We are currently in the process of expanding our business, and are therefore looking for an Online Retail Merchandiser to join our team and help optimise our online market. The main responsibilities is to help Kavall reach out to as many consumers as possible through digital platforms. Do you have a business mind-set? Do you have innovative and creative ideés that will help expand the Kavall brand? Join our vibrant team now!!

Responsibilities:

 • Market Kavall on digital platforms to raise awareness of our services to consumers.
 • Drive your merchandising concept to increase sales.
 • Create, implement and monitor online commercial projects.
 • Responsible for administration and publishing content on digital platforms.
 • Monitor digital performance KPIs as well as consumer engagement.
 • Collaborate with internal and external stakeholders in order to execute and develop merchandising plans.
 • Run campaigns and promotions to increase online consumer exposure.
 • Come with new innovative ideas for future campaigns in new locations we are expanding to.

Requirements:

 • Relevant educational background (in e-commerce or similar).
 • + 2 years previous experience in a similar digital marketing role.
 • Innovative and creative mindset.
 • Knowledge and experience in advertisement in social media.
 • Not afraid of proposing new ideas and strategies to implement in order to optimise existing or new merchandising processes.
 • An entrepreneurial mind-set.
 • Able to work in a fast-paced environment.
 • Strong analytical skills.
 • Fluent in Swedish and English (other nordic languages are a plus!)

Who we are..

Kavall was founded in March 2021 and we're on a mission to disrupt an industry that hasn't changed for the last decades. By delivering your groceries in 10 minutes we’re giving people the chance to live life on their terms.

Arbetsgivare
Kavalleriet AB
Göran Perssons Väg 2 A
17155 Solna
Hemsida: https://www.kavall.co
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Digital Marketing Producer till Höganäs Kakel

Arbetsgivare / Ort: Dreamwork Scandinavia AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadsförare

Om jobbet
Kort om tjänsten Höganäs Kakel söker en Digital Marketing Producer med gedigna kunskaper inom digital marknadsföring och ett skarpt öga för kommunikation, bild, färg och form. Du förväntas arbeta självständigt med ett stort eget ansvar. Huvudfokus är digitala kanaler men även analog (print) kommunikation ingår i tjänsten. Dina arbetsuppgifter innefattar framtagning och uppdatering av material och content till en bred mediemix såsom hemsida, social media, butiksmaterial, katalog, produktfaktablad, nyhetsbrev. Marknadsavdelningen är i nuläget en liten tajt funktion bestående av två personer i en dynamisk miljö i ett företag som gör stora satsningar inför framtiden. Placeringsort Helsingborg. I rollen rapporterar du till Marknadschefen. Sökord: Kommunikatör, marknadskommunikatör, marknadskoordinator, koordinator, marknad, marknadsassistent, webbkommunikatör, digitalt, content Om verksamheten Höganäs Kakel ingår idag i Ricchetti Group som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik med egen tillverkning i Italien och Portugal. I Sverige har vi funnits sedan år 1886 och det är med stolthet över vårt arv som vi blickar framåt för att möta dagens och framtidens behov och drömmar. Vi har stora möjligheter att kontinuerligt designa och producera spännande nyheter, alltid med samma passion för materialet och med stor omsorg om estetik, miljö och kvalitet. Välkommen att dela vår passion! Läs gärna mer på företagets hemsida: www.hoganaskakel.se Mer om tjänsten - Framtagning av marknadsmaterial och content till digitala kanaler och print - Driva aktiviteter på sociala medier, som t.ex. Linkedin/Facebook, Instagram/Pinterest - Bearbetning och justering av befintligt material för digitalt och print - Framtagning av presentations- och lanseringsmaterial - Uppdatera butiksmaterial till återförsäljare och showroom Din profil För att du skall lyckas i befattningen tror vi att följande stämmer in på dig: • Eftergymnasial utbildning inom kommunikation och marknadsföring - gärna med digital inriktning • Ett par års erfarenhet från snarlika arbetsuppgifter • En säker formgivare som även hanterar det skrivna ordet med stor skicklighet • Erfarenhet av design för olika tryckta och digitala enheter både för stillbild och rörligt material • Erfarenhet av anpassad kommunikation utifrån vald kanal/enhet • Kunskaper i framtagning av social media content • Mycket goda kunskaper i Adobe CC-suite (främst Indesign, Photoshop, Illustrator) • Goda kunskaper om SEO aktiviteter såsom innehållsstrategi och nyckelordsstrategi för att förbättra sökmotorerna. • Mycket goda kunskaper i Office-paketet • Extra plus om du har spetskompetens inom digital marknadsföring dvs content, SoMe-/Google Ads-annonsering, leadsgenerering eller liknande Som person är du driven med ett starkt intresse för digital kommunikation och har ett öga för både det visuella och helheten för kommunikation; bild, färg, form och text samt har känsla för inredning och design. Vi söker efter en person med bred erfarenhet och gedigna kunskaper inom medielandskapets olika kanaler, med förståelse och intresse att anpassa budskap och uttryck utifrån respektive målgrupp och kanal på ett relevant, effektivt och tydligt sätt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är kreativ, van vid att arbeta självständigt såväl som att vara en del av ett team där alla strävar mot samma mål, är ödmjuka och hjälps åt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, meriterande om du behärskar det danska språket men inget krav. Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt eftersom urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Magnus Axelsson, 042-17 66 17 alt. [email protected]
Arbetsgivare
Dreamwork Scandinavia AB
Hemsida: http://www.dreamwork.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Digital marknadsförare till MaintMaster!

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadsförare

Om jobbet
MaintMaster breddar marknadsteamet med en digital marketing specialist! Vem söker vi till rollen? Dig med grymma kunskaper i SEO, som älskar att komma med idéer och arbeta tätt tillsammans med andra.  Om tjänsten Marknadsteamet idag består av tre personer med spetskompetenser inom olika marknadsområden. Teamet jobbar nära varandra och har uppföljning på daglig basis, givetvis planeras veckan först upp på det klassiska morgonmötet på måndagar. För att komplettera teamet och nå full potential söker det nu dig som är specialist på digital marknadsföring. Alla i teamet sitter inte i Sverige och då företaget finns internationellt ser vi det som en självklarhet att du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Så här säger Madelen som jobbar i marknadsteamet idag:              - Det bästa är helt klart gemenskapen, att vi ställer upp för varandra när det behövs! Utöver det tycker jag det är fantastiskt att företaget vågar satsa och lita på sina medarbetare. Inte bara att det finns utvecklings- och karriärmöjligheter internt utan att företaget också uppmuntrar till personlig utveckling. Det är en stor del till att jag jobbar med marknadsföring idag. Som småbarnsförälder är det också väldigt värdefullt för mig att jag i stor mån kan och får styra min egen tid. Jag tycker också att vi har ett väldigt generöst friskvårdsbidrag med möjlighet att varje vecka träna på arbetstid. Arbetsuppgifter Vad bör man kunna som digital marketing specialist? Flera saker såklart! Vi föreställer oss att du är en person som har tidigare erfarenhet från datadriven marknadsföring med tillhörande verktyg som exempelvis HubSpot eller Google Ads. Du kan självgående driva A/B-testning och navigera dig i olika marknadsföringsverktyg. I arbetet kommer du till exempel att: • Leda organiska kampanjer och säkerställa att det följer den övergripande kampanjstrategin • Ansvara för att företaget attraherar rätt målgrupp och finns på rätt plattformar • Ansvara för att driva in nya kunder och bygga upp företagets varumärke på marknaden • Följa upp resultaten för företagets digitala investeringar Inte för att någon aldrig har sagt det innan men här erbjuds du ett stort handlingsutrymme och korta beslutsvägar. Allt för att du ska känna att Du får vara med och påverka företagets chanser att växa sig starkast på marknaden! Att arbetsuppgifterna på företaget är varierande och att de i teamet inkluderar och kompletterar varandra är en av fördelarna som lyfts av Madelen.             - Något som jag tror särskiljer oss från andra marknadsteam är att vi jobbar väldigt nära varandra och pratar om olika projekt och case dagligen. Jag upplever att alla mina kollegor i olika frågor är bra bollplank och villiga att hjälpa till. Så vem tror vi att du är? Som start på karriären tror vi att du har någon form av utbildning inom marknadsföring som du sedan har byggt på med relevant arbetslivserfarenhet. Detta då företaget har behov av att du snabbt ska kunna sätta dig in i rollen och driva ditt ansvarsområde. Du bör vara självgående, ansvarstagande och gillar att analytiska arbetsuppgifter. När ska jag börja? Vi ser gärna att du vill komma och jobba med oss så snart som möjligt! Vi förstår dock om du har uppsägningstid på några månader.  Vart ska jag sitta? Vi ser gärna att du bor kring Linköping eller Göteborg då företaget har kontor där. För rätt person går det dock att även att köra helt på distans om du har en trevlig arbetsplats hemma. Vi ser fram emot just Din ansökan!
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: https://professionalsnord.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Digital Marketer to Quizzr

Arbetsgivare / Ort: Just Arrived AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Marknadsförare

Om jobbet
Millions of workers are unaware of their basic rights. Human rights are being violated every day in conventional trade, despite international conventions and national regulations on employment rights and sustainability standards. Quizrr work to change that. Education is known as the great equaliser - and EdTech is enabling more people to participate. Quizrr's platform leverages digital technology to drive behavioural change from the bottom up, leaving no one behind. Empowering employees around the world - is a crucial step towards enabling them to exercise their rights. When knowledge is gained, shared and sustained, change will happen. About the job We are now looking for a digital marketer to join the Quizzr team. The job will be full-time starting at the beginning of June and you will help out with different aspects in the companies digital marketing. The ideal candidate A nice person with an interest in doing good for millions of workers in supply chains worldwide. - Digital native - International experience (work or private, experience from working at a startup is a merit) - Operational and strategical know-how - Fluent in English (additional linguistic skills is a merit) - Have experience producing marketing/comm's assets (Adobe Suite), as well as sourcing from agencies - CMS editorial experience - Strong relationship building experience w. internal/external stakeholders for different purposes - A couple of years previous experience within a similar role We welcome your application!
Arbetsgivare
Just Arrived AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.