Campus Skellefteå, YH

Ditt liv. Din karriär. Ditt beslut.

Det är lite så vi ser det på Campus Skellefteå. Vi vill att du ska hitta din egen utmaning, din egen karriär, din egen väg.


Här hittar du hela vårt utbildningsutbud >>


Skellefteå är hett nu och behovet av nya talanger är stort. Här finns alla möjligheter för dig inom branschområden som Energi & Cleantech, Industri & Produktion, Spel & IT, Vård & Samhälle.

Vi vill erbjuda dig en attraktiv studiemiljö där vi värdesätter olika erfarenheter och perspektiv. Här ska det finnas utrymme till personlig utveckling, upptäcka det som finns omkring dig och ta del av vad livet i Skellefteå erbjuder. Ta del av aktiviteter och lära känna nya människor.


Studera vidare på dina villkor
Här erbjuds utbildningar, kurser och program via flera olika universitet och Yrkeshögskolor.  Du kan läsa platsbundet, distans, flexibelt och VFU och vi erbjuder studentservice och meröppet i fantastiska lokaler. Kika gärna in på Campusbiblioteket >>


En unik bostadsgaranti
I Skellefteå har vi bostadsgaranti för studenter vid universitet eller Yh kopplat till Campus Skellefteå. Kravet är att utbildningen är 18 veckor lång. Läs mer om vår bostadsgaranti här >>


Vi välkomnar dig!


Campus Skellefteå Facebook >>

Visa mer
Visa mindre