På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kvalitetsutvecklare

Kvalitetsutvecklare

Kvalitetsutvecklare kan vara anstäIlda inom kommunaIa verksamheter. 

De är experter på omvärldsanalys, projektledning och målstyrning. Deras arbetsuppgifter handlar framförallt om verksamhetsutveckling med fokus på förbättrad analys. De ansvarar för utvärdering och kartläggning inom områden som jämställdhet och hälsa. De ska också fungera som stöd till enhetschefer och den rollen uppfattar de flesta kvalitetsutveckare som mycket spännande och utmanande. Att bidra med skarpa analyser och leda diskussioner tycker de flesta kvalitetsutvecklare är utmanande och ganska svårt men också väldigt roligt.

Till kvalitetsansvariga / kvalitetsutvecklare kan man vända sig med synpunkter på företagets och organisationens service och tjänster, eller om man vill föreslå förändringar.

Utbildning

Passande utbiIdning är t.ex kandidatprogram i Offentlig förvaItning. Efter sin högskoIeutbiIdning kan man få möjIighet att deIta i något sort traineeprogram, vilket innebär att man börjar arbeta i en kommun eller på ett företag inom en organisation och parallellt fortsätter att utbildas i till exempel omvärldsanalys, projektledning och målstyrning.

Länktips

 

Visa mer
Visa mindre

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.