På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Borås Stad

Borås Stad

Meningsfullt för dig – Meningsfullt för Boråsarna!

Ett arbete inom Borås Stad innebär att du får arbeta med meningsfulla arbetsuppgifter och med något som är viktigt för alla som bor i kommunen. Din arbetsinsats gör skillnad, oavsett om du arbetar med människor eller i ett tekniskt yrke. Allt med det gemensamt att vi alla arbetar för att Borås ska bli en så bra kommun som möjligt att bo i.

Inom Borås Stad, alltså kommunen Borås, finns cirka 250 olika yrken att välja mellan. Det rör sig om allt från arbete på förskolor, skolor och äldreboenden till exempelvis tekniskt arbete, asfaltläggning, IT-arbete eller administration.


Här hittar du alla våra lediga tjänster >>
 

En anställning i Borås Stad är en trygg anställning på flera sätt. Det finns en stark anställningstrygghet som betyder att det är ordning och reda i ditt anställningsavtal och det finns interna rutiner som stärker din anställningstrygghet. När du är ny får du introduktion och du får handledning, mentorskap, stöd från chef och kolleger för att du ska känna dig trygg i hur du utför ditt arbete.

I Borås Stad arbetar vi för ett hållbart arbetsliv, både för dig som medarbetare och för miljön. Detta gör vi genom att arbeta aktivt för att minska vår miljöpåverkan och vi tar hänsyn till miljön i de beslut som fattas och hur verksamheten i kommunen bedrivs. Som exempel är ett av våra miljömål att alla medarbetare och politiker ska ha genomgått en miljöutbildning och vi väljer i första hand alltid hållbara alternativ vid resor.

Vi söker ständigt duktiga och engagerade nya medarbetare till Borås Stad. Med cirka 10000 anställda och 1000 nyanställningar per år finns också stora möjligheter för dig att byta arbetsuppgifter, utvecklas och göra karriär hos oss!