På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Telefonist

Telefonist

Telefonisten är oftast den första person man kommer i kontakt med på ett företag. Det är vanligt att samma person sköter både telefonistens och receptionistens arbetsuppgifter. Arbetet kräver att man har lätt för att bemöta okända människor och tycker om att ge god service.

Många telefonister och receptionister är anställda av bemanningsföretag vilket innebär att vara uthyrd till en arbetsplats på heltid eller att arbeta som backup-personal när ordinarie personal är frånvarande. En del större företag har lagt ut arbetet i telefonväxeln och receptionen på entreprenad, vilket betyder att hela verksamheten sköts av anställda på ett bemanningsföretag eller är utlagt på ett callcenter. 

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs. Man kan bli oftast upplärd på arbetsplatsen, ofta av en mer erfaren kollega, men även internutbildning kan ges av arbetsgivaren.

Att ha gymnasiekompetens kan ställas som ett krav för att få anställning.

Arbetsplats

Telefonister och receptionister arbetar hos myndigheter, inom kommun och landsting eller inom det privata näringslivet. Man kan också bli inhyrd via ett bemanningsföretag.

Visa mer
Visa mindre

195 Lediga jobb

Receptionist

Arbetsgivare / Ort: DM TAK AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Receptionist
 • telefonist

Om jobbet
DM TAK är ett växande företag i takbranschen. Företaget har en egen strategiskt placerad anläggning i Huddinge (Länna) med mer än 60 medarbetare. DM TAK satsar mycket på att vidareutveckla både företaget och all anställd personal. Företaget har under de senaste åren mottagit flera priser och utmärkelser för vårt professionella och kvalitativa arbete. I en nyligen gjord undersökning så blev det allmänna omdömet om att jobba på DM TAK: ”Jag lär mig nya saker, utvecklas och blir mer självsäker. Det är ett seriöst företag med bra organisation och trevliga kollegor.” Tjänsten Som receptionist kommer du att ansvara för: * Informations- och upplysningsansvar för besökare till lokalen. * För växel och reception, svara i telefonen och hjälpa till med registrering och bokningar av kunder i våra datasystem.   * Se till att kontoret är rent och snyggt, hålla kontakt med leverantörer och städpersonal. * Remisshantering och postdistribution. * Boka möten / intervjuer för andra. * Uppdatering av vårt kundsystem och arkivering. * Och andra administrativa kontorsuppgifter. Erfarenhet/ Utbildning Oavsett din bakgrund så behöver du vara en person som gillar hårt arbete och som visat prov på förmågan att nå mycket bra resultat i dina tidigare jobb, och att du är professionell och service-inriktad. Om du inte har erfarenhet på den typ av arbete men känner att du har en stark vilja att bli professionell inom detta område så kommer vi utbilda dig. Din person/ Övrigt Som person är du ordningsam, noggrann, flexibel och har god administrationsvana. Du är en van datoranvändare och har erfarenhet av att använda telefonen som främsta verktyg i det dagliga arbetet. Det är viktigt att du trivs med att ge service externt till våra kunder och internt inom organisationen. Du behöver kunna behärska det svenska språket i både tal och skrift. Du är initiativtagande och ser vad som behöver göras, du är alltid handson och sitter inte och väntar på instruktioner. Vidare är du strukturerad och ordningsam, duktig på att avsluta uppgifter och du är van vid att hålla många bollar i luften samtidigt. Ansökan Låter det här som en intressant utmaning för dig? I så fall skicka din ansökan idag! Vi kommer att göra intervjuer löpande så ansök snarast möjligt.
Arbetsgivare
DM TAK AB
Hemsida: https://www.dmtak.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Ambulerande receptionist

Arbetsgivare / Ort: BELWRK AB / Vällingby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Receptionist
 • telefonist

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Är du en flexibel person som är social och bra på att ta egna initiativ? Är du en problemlösare som drivs av en fartfylld vardag med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara rätt tjänst för dig.

Belwrk AB är ett bemanningsföretag som har funnits i 26 år.BELWRK står för bemanning, e-handel och logistik.Det är en bra beskrivning av vad vi gör (the WRK).Vi hjälper till med personal, vi hanterar outsourcad kundtjänst och sköter tredjeparts-logistik.

BELWRK söker just nu en serviceinriktad person för arbete som ambulerande receptionist hos våra kunder. Du som söker har det lilla extra med ett öga för detaljer.Rollen som ambulerande receptionist hos oss på BELWRK innebär att man är upplärda hos flera av våra kundföretag för att sedan täcka upp vid sjukdom och arbetstoppar eller andra typer av behov. Arbetsdagarna skiljer sig åt beroende på hos vilken kund man befinner sig. Under en vecka kan man arbeta hos fem olika kunder för att sedan vara hos en och samma kund i flera veckor i sträck. Främsta arbetsuppgifter är att vara företagets ansikte utåt och visa besökare till rätta samt svara på frågor om företaget. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter är:

Välkomna och registrera besökare

Besvara inkommande telefonsamtal

Hantera passerkort

Boka mötesrum

Vara behjälplig vid konferenser

Hantera post & bud

Övergripande ansvar över allmänna ytor och kök

Det är även viktigt att man är alltid redo att serva både internpersonal och kunder på bästa sätt.

Förutom tidigare erfarenheter inom liknande tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet vid denna rekrytering. Som person är du trevlig framåt och social. Du är prestigelös och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt, utöver det är du även stresstålig. För att ge bästa support gäller det att vara intresserad av att lära sig och förstå verksamheten. Du drivs av att få saker och ting gjorda och är van vid att ta eget ansvar. Du har inga problem med att ta instruktioner och följa dessa. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor och du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden.

Arbetstider varierar mån- fre mellan 06:30-18:00.

Start början av augusti / enligt överenskommelsen


Stämmer ovan beskrivning in på dig? Tveka inte att söka tjänsten redan idag. intervjuer sker löpande.

Skicka in din ansökan tillsammans med ditt löneanspråk till [email protected]

Arbetsgivare
BELWRK AB
Krossgatan 15
16250 Vällingby
Hemsida: http://www.fruolsson.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Telefonist

Arbetsgivare / Ort: Vincent Victor AB / Upplands Väsby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 3 augusti (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-07-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej.

Vi söker i vårt team telefonist !

Du ska vara alltid trevlig glad och ta hand om våra kunder via telefon och mejl

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Vincent Victor AB
Johannelundsvägen 2
19461 Upplands Väsby
Ansökan
Ansök senast 3 augusti (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Student till roll som Receptionist, Alingsås

Arbetsgivare / Ort: Agillo AB / Västra Frölunda
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 4 augusti (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Receptionist
 • telefonist

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker en serviceinriktad person med flexibelt schema som kan arbeta vid behov som receptionist till kund i Allingsås.

Vi söker dig som brinner för service, är snabblärd, engagerad, flexibel, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att arbeta i en roll där du dagligen får träffa människor och ha många bollar i luften. Vi ser gärna att du kan komma in och arbeta hos vår kund med relativt kort varsel. Start omgående.

Arbetsuppgifter:

I rollen som receptionist vid behov kommer du att täcka upp för de befintliga receptionisterna är frånvarande. Du kommer att ha en viktig roll då du är det första kunderna ser vid besök hos företaget.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att innebära att:

 • Vara ansiktet utåt för företaget
 • Ansvara för växeltelefonen
 • Ta emot besökare och hjälpa dem vidare till rätt kontaktperson.
 • posthantering


Arbetstider: 7:30-16:30

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan och vill tipsa om att söka så snart som möjligt då intervjuer sker löpande. Bifoga CV och kort beskrivning av dig själv. Ange din ansökan med "Receptionist".

Om Agillo

Agillo AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som är särskilt inriktade på personaluthyrning och rekrytering inom arbetsområdena produktion, kontor, ekonomi, produktion, lager, bygg och anläggning.

Arbetsgivare
Agillo AB
August Barks Gata 25 B
42132 Västra Frölunda
Hemsida: http://agillo.se
Ansökan
Ansök senast 4 augusti (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Receptionist /kundtjänstmedarbetare till Estetikcentrum i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Estetik Centrum Sverige AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 4 augusti (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Receptionist
 • telefonist

Om jobbet

Har du ett intresse för skönhet och är nyfiken på att lära dig mer om kundrelationer? Vi söker en person som kan inspirera och guida kunder i den estetiska världen och ge förstklassig service.

Om tjänsten

Vi söker en receptionist med säljvana till Estetikcentrum som är en av Malmös största plastikkirurgiska kliniker. Vi är en skönhetsklinik där patienten är i centrum och erbjuder plastikkirurgiska operationer, skönhetsbehandlingar samt estetisk tandvård.

Kliniken är centralt belägen i Malmö och har omkring 20 anställda. Estetikcentrum har höga ambitioner och vi söker nu dig som vill vara med på en spännande utvecklingsresa. Vi söker nu dig som är lika motiverad och engagerad som vi är för att bli bäst på det vi gör.

Arbetsuppgifter

Som receptionist/säljare kommer du att ha mycket kontakt med befintliga och nya kunder. Kundservice via telefon, mejl och i butik samt administrativt arbete är några av arbetsuppgifterna du kommer ansvara över. Det är viktigt att kunna hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt.

Du ringer även leads som kommer in från olika digitala kanaler och boka in dom för behandlingar och konsultationer.

Rollen innebär att vara lyhörd för kundens behov och vara en förtroendeingivande rådgivare och säljare samt kunna ge passande erbjudande.

Vi söker dig som

Har en avslutad gymnasieexamen.

Har ett intresse för skönhetsbranschen.

Har minst 5 års tidigare erfarenhet från ett serviceyrke med försäljning.

Obehindrad i svenska och engelska i båda tal och skrift.

Meriterande att ha arbetat med försäljning via telefon.

Som person är du serviceinriktad och drivs av att leverera bästa kundbemötandet och överträffa förväntningar. Du är också en relationsskapande, ansvarstagande, ödmjuk och flexibel person som trivs att jobba i ett högt tempo men varierande arbetsuppgifter.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Omfattning: Heltid 100% , schemalagd arbetstid, innefattar även kvällar och helger.
 • Intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut.
 • Ansökan med foto önskas.


Välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsgivare
Estetik Centrum Sverige AB
Studentgatan 6
21138 Malmö
Hemsida: www.estetikcentrum.se
Ansökan
Ansök senast 4 augusti (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.