På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Operatör

Operatör

Operatörer kan arbeta inom olika områden. Maskinoperatörer arbetar t ex inom olika delar av industrin och arbetsuppgifterna kan vara skiftande beroende på var du jobbar.

Arbetet innebär i huvudsak att övervaka en eller flera maskiner. Ofta ingår det i arbetet att kontrollera tillflödet av material i maskinen. Du ska också åtgärda olika störningar i produktionen och rapportera in eller reparera maskinerna när det behövs. Arbetet växlar mellan att sitta i ett kontrollrum och att arbeta ute i anläggningen.

Arbetet som maskinoperatör innebär i huvudsak att övervaka en eller flera maskiner som tillverkar olika typer av produkter. Du kan antingen sköta maskinerna manuellt eller genom att programmera en dator som i sin tur styr maskinerna.

Utbildning

Lämpliga utbildningar kan finnas inom Yrkeshögskolan.

Grundläggande gymnasial utbildning finns på Industritekniska programmet.

Arbetsplats

Maskinoperatörer finns inom många områden inom industrin, till exempel inom verkstadsindustri, gummi- och plastindustrin, inom träindustri eller pappers- och massaindustrin.

Visa mer
Visa mindre

355 Lediga jobb

CNC-operatör/Programmerare samt Kantpressare

Arbetsgivare / Ort: Be-Pe Plåt & Mekaniska Verkstad AB / Motala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

BE-PE PLÅT OCH MEKANISKA VERKSTAD AB


Är inne i ett expansivt skede och söker nu:


CNC-operatör/Programmerare samt Kantpressare


Vi tror att du har kunskap inom:


-bearbetnings- samt fixtureringsteknik

-vana vid programmering

-flexibilitet

-ritningsläsning

-kan ta egna initiativ

-god samarbetsförmåga


Arbetet bedrivs i en modern maskinparkUpplysningar om tjänsterna lämnas av Mario Savarin tel 073-909 05 28

mail [email protected]

alt.

Ulfbjörn Pettersson

mail [email protected]


Skriftlig ansökan ska vara inkommen senast 1-10-21 till

Be-Pe plåt och Mekaniska Ab

Vickerkullavägen 8

591 45 Motala

Arbetsgivare
Be-Pe Plåt & Mekaniska Verkstad AB
Vickerkullavägen 8
59145 Motala
Hemsida: http://www.be-pe.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

TopWork söker CNC-operatör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra! ...till kund i Värnamo.  Du som söker har eftergymnasial utbildning inom CNC-teknik och har hunnit samla på dig några års erfarenhet av praktiskt arbete. Vi ser gärna att du är van vid att ta ansvar för ”din” maskin, vilket innefattar läsa ritningar, ställa, felsöka och mäta. Du har goda kunskaper av att programmera samt en god datorvana. Du kommer att arbeta skift och både helg och natt kan komma att bli aktuellt.  Som person tror vi att du - Gillar att utvecklas i din roll som CNC-operatör - Talar och skriver svenska obehindrat - Är en person som både är beredd att ta ansvar för ditt eget arbete, men som också är en lagspelare som är beredd på att hjälpa till där det behövs. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!   Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
TopWork Sverige AB
Hemsida: http://www.topwork.se
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC operatörer till JMT

Arbetsgivare / Ort: Flodin Holding i Jönköping AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
CNC operatörer Vi har full fart i produktionen och behöver stärka upp vår laguppställning. Vi söker nu CNC operatörer som kan komma in och komplettera vårt lag. Vi jobbar med enstyckstillverkning av prototyper och verktyg till flyg, bil och gjuteriindustrin. Arbetet utförs i dag av en grupp på 5 personer som ansvarar för driften på NC-avdelningen. Maskinparken består av en fleroperationsmaskin och fem stycken stora 5-axliga höghastighetsmaskiner med Heidenhains styrsystem. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att fräsa verktyg och prototyper. Idag bearbetar vi allt från enkla gjuterimodeller i trä och plast till avancerade verktyg i aluminium, gjutjärn och stål. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller relevant utbildning. Du bör vara van att jobba självständigt och har kunskap i skärande bearbetning. Ritningsläsning är ett krav samt meriterande om du har truckkort. Tidigare arbeten med höghastighetsfräsning och programmering i Tebis är meriterande. Arbetet är förlagt dagtid. Om dig Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du tar stort ansvar och vill alltid göra ett bra jobb. Du är en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs som är prestigelös och omtyckt. Om vårt företag JMT är ett väletablerat företag med över 40 år i branschen och är sedan årsskiftet ett helägt dotterbolag till Jobro Sheet Metal Technology . Viktiga kunder till oss återfinns i flyg, fordons och gjuteri industrin. Vi är för närvarande 18 anställda och är ett stabilt företag med god lönsamhet. Vi jobbar i moderna lokaler på Tallvägen i Bankeryd.   Nu växer vi och behöver vi stärka upp med mer medarbetare. För oss är viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. I denna rekrytering har JMT valt att samarbeta med Flodin. Flodin Rekrytering & Bemanning  är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se   För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 073  325 52 42   Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.   Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.   Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Flodin Holding i Jönköping AB
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC operatörer till JMT

Arbetsgivare / Ort: Flodin Holding i Jönköping AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
CNC operatörer Vi har full fart i produktionen och behöver stärka upp vår laguppställning. Vi söker nu CNC operatörer som kan komma in och komplettera vårt lag. Vi jobbar med enstyckstillverkning av prototyper och verktyg till flyg, bil och gjuteriindustrin. Arbetet utförs i dag av en grupp på 5 personer som ansvarar för driften på NC-avdelningen. Maskinparken består av en fleroperationsmaskin och fem stycken stora 5-axliga höghastighetsmaskiner med Heidenhains styrsystem. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att fräsa verktyg och prototyper. Idag bearbetar vi allt från enkla gjuterimodeller i trä och plast till avancerade verktyg i aluminium, gjutjärn och stål. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av liknande arbete eller relevant utbildning. Du bör vara van att jobba självständigt och har kunskap i skärande bearbetning. Ritningsläsning är ett krav samt meriterande om du har truckkort. Tidigare arbeten med höghastighetsfräsning och programmering i Tebis är meriterande. Arbetet är förlagt dagtid. Om dig Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du tar stort ansvar och vill alltid göra ett bra jobb. Du är en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs som är prestigelös och omtyckt. Om vårt företag JMT är ett väletablerat företag med över 40 år i branschen och är sedan årsskiftet ett helägt dotterbolag till Jobro Sheet Metal Technology . Viktiga kunder till oss återfinns i flyg, fordons och gjuteri industrin. Vi är för närvarande 18 anställda och är ett stabilt företag med god lönsamhet. Vi jobbar i moderna lokaler på Tallvägen i Bankeryd.   Nu växer vi och behöver vi stärka upp med mer medarbetare. För oss är viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. I denna rekrytering har JMT valt att samarbeta med Flodin. Flodin Rekrytering & Bemanning  är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på   www.flodinab.se   För mer information om denna tjänst kontakta Simon Ekman 073  325 52 42   Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.   Annonsen tillåter att du som kandidat kan ladda upp en film där du presenterar vem du är. Filmen får max vara 2 min lång och som mest vara 20 MB stor.   Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Flodin Holding i Jönköping AB
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör

Arbetsgivare / Ort: Premier Service Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Företagsinformation Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 6 städer och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. Tjänstebeskrivning Vi söker nu en utbildad CNC-operatör, erfaren eller nyutbildad. Vi söker någon som har en positiv inställning, stort engagemang och en vilja till att fortsätta utvecklas i ett spännande företag med snabb utveckling! Här får du arbeta självständigt med ritningsläsning och bearbetning i bearbetningsmaskiner. Arbetsuppgifterna innefattar även förebyggande underhåll samt viss programmering i styrsystem. Arbetstiderna är tvåskift. Du börjar som konsult hos Premier men det finns goda chanser att din anställning fortsätter i vår kunds regi efter en tids inhyrning. Kvalifikationer Vi söker dig med verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av skärande bearbetning. Kunskaper i ritningsläsning och mätteknik är också en förutsättning för att kunna lyckas i arbetet. Som person är du är noggrann och gillar ordning och reda på arbetsplatsen. Du är en flexibel lagspelare som gärna lånar ut en hjälpande hand till kollegorna. Du drivs av utmaningar och har en vilja till ständigt förbättringsarbete. Det är meriterande om du har truckkort A+B. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta Sara Stenlund på [email protected] Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan! Att arbeta som konsult på Premier Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare. Krav B-körkort
Arbetsgivare
Premier Service Sverige AB
Hemsida: http://www.premier.se
Ansökan
Ansök senast 17 oktober (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.