På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Telefonkommunikatör

Telefonkommunikatör

Som telefonkommunikatör får du möjligheten att informera om samt uppmärksamma olika organisationens arbete med målet att få fler människor att ta ställning för t ex mänskliga rättigheter, barnens rättigheter, djurens rättigheter och andra liknande humanitära budskap.

Dina arbetsuppgifter blir att värva nya medlemmar och givare till välgörande ändamål - per telefon. Som telefonkommunikatör kan dina arbetsuppgifter även innefatta att hålla kontakten med en del av gamla medlemmar, hålla dem informerade om organisationens pågående arbete samt be dem om ökade månadsgåvor.

Som telefonkommunikatör behöver man ha djupa och breda kunskaper om den egna organisationens uppbyggnad och arbete, inklusive många olika pågående projekt samt vara duktig i retorik och samtalsteknik.

Utbildning

Ingen speciell utbildning krävs. Man kan bli upplärd på sin arbetsplats i samband med anställning.

Allmän gymnasiekompetens kan ställas som ett krav för att få anställning. All form av eftergymnasial utbildning är ett plus. Studier inom område samhällskunskap är ett stort plus liksom kunskaper i flera språk, i första hand i tal, men även i skrift.

Bra grundläggande gymnasial utbildning är Handels- och administrationsprogrammet.

Personliga egenskaper

Det är fördelaktigt att kunna flera språk och att ha en trevlig telefonröst.

Arbetsplats

Exempel på var man kan få anställning som telefonkommunikatör är Amnesty, Rädda barnen, Röda korset och Djurens rätt i samhället.

Övrigt

Killgissa - påstå något på ett övertygande sätt som gör att folk tror att man vet vad man pratar om trots att man egentligen bara gissar.
Källa: sprakochfolkminnen.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

2653 Lediga jobb

Erfaren säljledare till Marbella!

Arbetsgivare / Ort: Atentel Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du en naturlig ledare med stora ambitioner? Vi på Atentel söker nu en säljledare till vårt kontor i Marbella! I rollen som säljledare kommer du vara operativt ansvarig för den dagliga försäljningen åt en av våra kunder. Totalt arbetar idag cirka 60 säljare på vårt kontor i Marbella och du kommer att leda ett team med ca 15-20 säljare. Vi söker dig som har erfarenhet av en ledarroll sedan tidigare och som trivs med att ta ansvar och brinner för att tillsammans med dina medarbetare leverera ett resultat som överstiger förväntningarna. Vi ser även att du har en hög ambitionsnivå och är resultatorienterad ut i fingerspetsarna. Du har lätt för att lära ut och prata inför en större grupp samt kunna coacha dina medarbetare både i grupp och individuellt. Rollen som säljledare är en otroligt viktig position eftersom du är säljarnas närmaste chef. Vi är måna om din utveckling som ledare och du kommer tillsammans med försäljningschef och VD få den stöttning du behöver för att kunna utvecklas i snabb takt inom företaget. Våra anställda är företagets viktigaste och mest värdefulla resurser. Därför är det mycket viktigt för oss att våra anställda trivs och mår bra, vilket vi åstadkommer genom att ha tydliga strukturer, men också genom att erbjuda olika personalförmåner och gemensamma aktiviteter. Vi söker dig som: -Har tidigare erfarenhet av coaching och ledarskap -Är stresstålig och tycker om att arbeta under högt tempo -Har lätt att få kontakt med nya människor -Har tydliga ledaregenskaper -Är en tävlingsmänniska och älskar att vinna! Atentel erbjuder: -Fast grundlön + bonus -Grundlig utbildning för att du ska lyckas -Hjälp med din flytt till Spanien, t.ex. Socialförsäkring och spanskt personnummer -Hjälp med sökandet av bostad -Stora utvecklingsmöjligheter inom vårt växande företag Arbetstiderna är 8 timmar per dag mellan kontorets öppettider 10.00-18.30 måndag-torsdag samt 10.00-16.00 på fredagar. Om Atentel: Atentel öppnade dörrarna i slutet av 2014 och är ett modernt och innovativt callcenter med huvudkontor i Marbella, Spanien. Atentel grundades på ett ideal att förbättra all ineffektivitet i den svenska telefonförsäljningsbranschen. Trots vår unga ålder har vi lyckats sätta ihop en ledningsgrupp med en samlad branscherfarenhet på 50 år inom försäljning, ledarskap och coaching. Detta har lett till att vi har fått en fantastisk start och är för närvarande 60 heltidsanställda på kontoret. OBS! Vi kommer att tillsätta platserna så fort vi hittar rätt personer så sök redan idag! Uppstart: omgående Nyfiken på att veta mer om oss och våra medarbetare? Besök oss gärna på: Facebook - Atentel Global Teleservices Instagram- Atentel www.atentel.se (http://www.atentel.se)
Arbetsgivare
Atentel Nordic AB
Hemsida: http://www.atentel.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Jobba som säljare utöver Gymnasiet!

Arbetsgivare / Ort: PLSA Invest AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Går du på Gymnasiet och är ute efter ett extrajobb?

Platinum Sales är ett väletablerat företag som ser potentialen i Sveriges ungdomar. Vi ligger i framkant när det gäller att skapa en modern arbetsplats anpassad för att passa som ett extraarbete utöver Gymnasiet. Istället för att behöva ta dig till ett kontor kan du arbeta precis var du vill och när du vill, om det är hemifrån eller på ett hotell i Spanien väljer du själv. Vi erbjuder alla våra medarbetare utbildningar och regelbunden personlig coachning så att du ska kunna uppnå dina personliga och ekonomiska mål.

Vi söker dig som vill

 • Utvecklas som person
 • Jobba Hemifrån
 • Kunna bestämma dina egna arbetstider
 • Arbeta i en ung miljö
 • Bli en duktig säljare


Krav på dig som anställd

 • Du har god social kompetens
 • Du är intresserad av försäljning
 • Du är driven och har höga ambitioner
 • Du är disciplinerad
 • Du vill utveckla dina kunskaper om försäljning
 • Du har tillgång till dator och internet


Som säljare hos Platinum Sales jobbar du hemifrån genom att sälja produkter och tjänster från väletablerade varumärken över telefon. Du väljer dina egna arbetstider vilket ger dig en otrolig frihet för dig som studerar eller vill leva mer flexibelt. Du kommer även få välja din egen lön då den är baserad på din egen prestation. Du behöver inte vara en naturbegåvning på försäljning för att komma långt hos oss, utan det enda som krävs av dig är att du har ett stort driv och använder dig av våra unika utbildningar och tar åt dig av vår personliga coachning.

Med en kombination av ett lukrativt provisionssystem, generösa bonusar och regelbundna säljtävlingar med goa priser kommer du ha mycket adrenalin i kroppen och en saftig lön i slutet av månaden. Möjligheter till betalda arbetsresor till varmare länder finns även till dem som verkligen visar framfötterna. Bland annat har vi en samarbetspartner i Cypern som vi besöker med jämna mellanrum.

Hos oss kräver vi ingen tidigare arbetserfarenhet, vi ser hellre att du har viljan och drivet. Låter det som något som hade varit intressant, är det bara att skicka in en ansökan.

Hoppas vi hörs snart!

Arbetsgivare
PLSA Invest AB
Hemsida: https://bit.ly/3zs5ybr
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Devi expanderar ???? - Nu söker vi nya stjärnor till våra säljteam i Örebro!

Arbetsgivare / Ort: Devi Recruit AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Äntligen öppnar vi upp för nya talanger i Örebro. Tycker du att försäljning verkar som ett intressant och spännande yrke? Brinner du för att utvecklas och är redo för en ny utmaning? Då har du hittat det perfekta jobbet för dig att växa på! Vi letar just nu efter fler talanger till våra projekt i centrala Örebro. Hos oss får du möjlighet att representera några av Sveriges största varumärken inom telekom och infrastruktur via telefon. Du kommer tillhöra ett större säljteam där du arbetar mot en individuell budget samt en större produktionsbudget. Ditt syfte är att skapa kvalitativa helhetslösningar åt våra kunder. Du som säljare hos oss ansvarar själv över hela försäljningsprocessen, från första kontakt till offerthantering och avslut. Vi arbetar med högt till tak och öppna dörrar. För oss är du en viktig del och hos oss får alla vara, våga, veta för att kunna växa i din roll. Du kommer tillhöra ett familjärt, fokuserat och drivet team som älskar att utvecklas och växa. För att du ska komma in i arbetet på bästa sätt har vi en process som inkluderar utbildning, coaching och olika målsättningar. Vi och vår kund värnar om personalen och prioriterar välmående, arbetsglädje och internrekrytering. Vi har inga krav på tidigare erfarenheter, då vi erbjuder våra medarbetare en gedigen utbildningsplan, både teoretiskt och praktiskt under din resa hos oss. Vi söker nyfikna personer som trivs i sällskap med andra unga ambitiösa individer.  Vi erbjuder:  - Arbetstider förlagda kl. 10.00-19:00 mån-fre - Provisionsbaserad lön, med garantilön. - En familjär företagskultur med stark teamkänsla - Spännande utvecklingsmöjligheter både på ett professionellt och personligt plan - En inspirerande, varierad och tävlingsinriktad arbetsmiljö - Omfattande utbildningsprogram med personlig coaching Vi söker dig som är:  - Duktig på att bygga relationer - Utåtriktad med en stark tävlingsinstinkt - Lösningsorienterad och samarbetsvillig - Självständig och resultatinriktad - Bekväm med att ta kontakt över telefon - Vill jobba med försäljning och drivs av att utvecklas Ansök nu för att påbörja din säljkarriär och uppnå din fulla potential tillsammans med oss. Med känsla och förnuft, det är vi. Devi!
Arbetsgivare
Devi Recruit AB
Hemsida: http://devigroup.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Driven säljare till Home Calls tillväxt!

Arbetsgivare / Ort: Home Call Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du lösningsorienterad och vill du vara med hos ett växande bolag som expanderar? Efter 5 år fortsätter framgångsresan. Home Call är idag en nyckelspelare inom återförsäljning och har genom rätt tänk och arbetssätt lyckats stå ut ur mängden! Kärnverksamheten består av uppsökande försäljning genom telefon, butik och event där ett kvalitativt och professionellt förhållningssätt alltid står i fokus. Som säljare hos oss på Home Call erbjuds du en chans att jobba med bra lön samtidigt som du arbetar i en trivsam och utvecklande miljö med härliga kollegor och fantastiska möjligheter. Vi söker dig med: - Vana av att jobba mot kallkundsförsäljning - Är driven och har ett intresse för försäljning - Motiveras av utveckling och resultat Vi erbjuder dig: - Stabil grundlön med höga provisioner och bonusar - Daglig coachning för både den personliga utvecklingen samtidigt som du utvecklas som säljare - Du får ta del av resan i ett tidigt skede och möjligheten att tidigt sätta dina rötter i bolaget - En härlig arbetsplats med underbara kollegor! Anställningsvillkor: Arbetsroll: Telefonförsäljning Arbetstider: måndag-torsdag 08.30- 17.30 fredag 08.30- 16.00 Lön: Timlön, provision, bonusar Jobb typ: Heltid, tillsvidare Adress: Hornsbruksgatan 28, Hornstull
Arbetsgivare
Home Call Sweden AB
Hemsida: http://www.homecall.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Säljare, heltidstjänst

Arbetsgivare / Ort: Online Fulfillment Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi skapar relationer mellan människor och företag vilket vi har gjort i snart 30 år. Vår personal och arbetsmiljö är en stark bidragande faktor till vår framgång, vilket vi är väldigt stolta över. Vi söker 2 agenter som vill arbeta i en utvecklande och inkluderande miljö med försäljning och service på vårt kontor i centrala Umeå. Om tjänsten Tjänsten innebär försäljning via telefon till våra uppdragsgivares befintliga och nya kunder. Vi värdesätter alltid hög kvalité i våra samtal. Vårt mål är att våra agenter med tiden ska klara av svårare och mer komplexa uppdrag. Försäljning och service kan läras in, därför ger vi dig verktygen för att utvecklas inom dessa områden. För dig som är mottaglig och vill lära finns det därför stora möjligheter. Som heltidsanställd på Online arbetar du dagtid, måndag till fredag. Vårt lönesystem gör det möjligt för dig att påverka din lön genom ett provisionssystem, samtidigt som du har en garantilön enligt kollektivavtal med Unionen. Vem söker vi? Vi söker dig som är ansvarsfull och har en positiv inställning till försäljning. Vi vill att du är målinriktad och prestationsorienterad men även klarar av motgångar. Du är inte rädd för att sätta dig själv främst samtidigt som du värnar om god sammanhållning och en trevlig arbetsplats. Du är positiv till mångfald, jämställdhet och värnar om allas lika värde. Vi värdesätter om du är aktiv inom en idrott och/eller har tidigare erfarenhet av försäljning och ledarskap. Vågar du även ta för dig i sociala sammanhang och är en positiv person kan det vara meriterande för tjänsten. Kvalifikationer För tjänsten krävs att du - är minst 18 år - har gymnasiekompetens eller likvärdig erfarenhet - har tidigare arbetslivserfarenhet - har goda språkkunskaper i svenska Intervjuer sker löpande och tillträde av tjänst sker enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Online Fulfillment Sverige AB
Hemsida: https://onlinesverige.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.