På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Bibliotekarie
Spela filmen

Bibliotekarie

Bibliotekarier samlar, strukturerar och förmedlar information, kunskap och upplevelser i olika medier. De möter olika människor som alla har behov av bibliotekariens hjälp för att hitta just den litteratur eller annat material de behöver.

För att snabbt kunna hjälpa biblioteksbesökaren har bibliotekarier tillgång till böcker, medier och databaser. Det är bibliotekarien som bestämmer vad som ska sparas och vad som ska köpas in till biblioteket. Sedan katalogiserar och systematiserar de alla uppgifter. Digital teknik gör det möjligt att blixtsnabbt ta fram material från hela världen.

Det är bibliotekarien som bestämmer vad som ska sparas och vad som ska köpas in till biblioteket. Sedan katalogiserar och systematiserar de alla uppgifter och gör dem tillgängliga för bibliotekets besökare genom andra kanaler och söktjänster av olika slag.

Internet används i allt större utsträckning för att söka fakta och dela erfarenheter, vilket har fått en enorm påverkan på informationssökning och lärande.

Utbildning

För att bli bibliotekarie utbildar man sig inom högskolan och läser biblioteks- och informationsvetenskap.

Bibliotekarieutbildningen tar tre till fyra år och leder fram till kandidat- eller magisterexamen. Utbildning i biblioteks- och informationsvetenskap finns även som distansutbildning på halvfart.

Utbildningen är öppen för sökande med gymnasieutbildning och för sökande med tidigare högskoleutbildning. För att få ut en kandidat- eller magister examen måste sökande med enbart gymnasieutbildning komplettera med andra ämnen.

Informationsteknologi, ekonomi och naturvetenskap är bra ämnen att infoga i en bibliotekarieutbildning. Det är också vanligt att läsa humanistiska ämnen.

Annan bra kompetens som blir allt viktigare för en bibliotekarie, beroende på arbetsplats, är teknisk och juridisk kompetens om digitalisering, databaser, marknadsföring, metadatahantering och pedagogik för att nämna några exempel.

Många bibliotekarier tar ut magisterexamen i Biblioteks- och informationsvetenskap (ettårig heltidsutbildning eller tvåårig halvtidsutbildning efter grundutbildning-kandidat). Det tar sammanlagt fyra års studier på heltid på högskolenivå för att uppnå magisterexamen och fem år - för att uppnå masterexamen.

Framtidsutsikter

Arbetsmarknaden för bibliotekarier är i balans det närmaste åren. Efterfrågan på bibliotekarier påverkas bland annat av i vilken utsträckning skolor och kommuner har bemannade bibliotek.

På fem års sikt bedömer vi att det fortsatt kommer att vara liten konkurrens om jobben och att bristen på bibliotekarier kommer att öka ytterligare. Orsaken är att det utbildas för få nya bibliotekarier, samtidigt som en stor grupp yrkesverksamma väntas gå i pension.

Personliga egenskaper

Man måste tycka om att ge service och att lösa problem. Det är också bra om man är duktig på att förklara och tala inför andra eftersom bibliotekarier till exempel ska presentera böcker för olika grupper och lära biblioteksbesökare att göra informationssökningar. En viktig uppgift är inköp av böcker och andra medier.

Övrigt

Det är Kungliga biblioteket som har i uppdrag att ha nationell överblick och främja samverkan inom det allmänna biblioteksväsendet i Sverige. I uppdraget ingår bland annat ansvar för Sveriges officiella skolbiblioteksstatistik.

Det finns ett antal samarbetsprojekt som gör det möjligt för bokbussar och bokbåtar att låna ut böcker på mindre tillgängliga platser och/eller till "nya målgrupper", som vanligtvis inte brukar besöka biblioteken. Det är som biblioteksombud som bemannar bokbussen eller bokbåten.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

43 Lediga jobb

Bibliotekarie, barn och ungdom

Arbetsgivare / Ort: Trelleborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Bibliotekarie

Om jobbet
Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare. Arbetsplatsen Trelleborgs bibliotek består av huvudbiblioteket i centrala Trelleborg, samt våra filialer i Anderslöv och Gislövs läge. I verksamheten ingår även Bokbussen, vårt digitala bibliotek och uppsökande verksamhet. Vårt mål är att alla våra besökare, stora som små, ska känna att biblioteket är en plats för dem. Oavsett om det gäller arbete, studier eller fritid vill vi stimulera och inspirera till läsning, kunskapsinhämtning och kulturupplevelser. På biblioteket kan besökarna göra allt från att lyssna på sagor till att släktforska. Vi anordnar också olika arrangemang både på dagtid och på kvällstid. Arbetsuppgifter Arbetet innebär sedvanligt bibliotekariearbete med speciell inriktning barn och unga. I tjänsten ingår bland annat läsfrämjande arbete, sagostunder och bokprat samt ansvar för den mångspråkiga barn- och ungdomslitteraturen. En av de viktigaste delarna i arbetet är att ge en god service till våra besökare. Du förväntas också tillsammans med övriga kollegor driva och utveckla verksamheten för barn och unga. Huvudsaklig placering huvudbiblioteket. Kvälls- samt helgtjänstgöring ingår. Kvalifikationer Tjänsten kräver examen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser dessutom att du har stor kunskap inom barnlitteratur. Tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdomar på bibliotek är ett plus. För att passa i rollen krävs att du brinner för att inspirera till läsning, kunskap och kultur samt har ett serviceinriktat arbetssätt. Vi ser gärna att du är kreativ och initiativrik. Du är en lagspelare som delar med dig av tidigare erfarenheter och bidrar till en innovativ miljö och avdelningens utveckling. Arbetstid/varaktighet Tjänst 1: Heltid, tillsvidare Tjänst 2: Heltid, tillsvidare Tillträde 2022-01-10 eller enligt överenskommelse. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Sista ansökningsdag 2021-09-20 via vårt rekryteringssystem, ej via brev eller e-post. Vi arbetar med löpande urval och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Inför rekryteringsarbetet har Trelleborgs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!
Arbetsgivare
Trelleborgs kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Bibliotekarie med inriktning mot barn till enheten Farsta Skarpnäck

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Bibliotekarie

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Kulturförvaltningen arbetar på uppdrag av kulturnämnden. Verksamheten omfattar Kulturskolan, Liljevalchs konsthall, Stadsbiblioteket samt Stadsmuseet med Medeltidsmuseet och stockholmsforskningen. Vi svarar också för stadens kultur- och integrationsstöd, Kulturfestivalen, nationaldagsfirandet och för en rad projekt m m. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter. Stockholms stadsbibliotek består av ett 40-tal folkbibliotek, Därtill bedrivs biblioteksverksamhet på sjukhus, häkten, äldreboenden och träffpunkter och uppsökande biblioteksverksamhet i form av en bokbuss, pop up-bibliotek och annan mobil biblioteksverksamhet. Stockholms stadsbibliotek har ca 350 anställda. Stockholms stadsbibliotek har verksamhet över hela Stockholms stad. Enheten Farsta Skarpnäck är en del av Stockholms stadsbibliotek och består av biblioteken Farsta, Gubbängen, Sköndal, Björkhagen, Bagarmossen och Skarpnäck. Den barnbibliotekarie som vi nu söker kommer att ha sin huvudsakliga tjänst på Björkhagens bibliotek men bemanning och verksamhet på andra bibliotek i enheten kommer att bli aktuellt. Arbetsuppgifter Vi söker dig som är påhittig och kreativ och med en utpräglad förmåga och vilja att samarbeta. Du är nyfiken och omvärldsorienterad och vill utveckla verksamhet och lära nytt. Du har en god pedagogisk förmåga och trivs med att möta barn i olika åldrar. Du tycker att det är extra kul att arbeta med barn i förskoleåldern och deras vuxna och kommer bland annat vara med och utveckla verksamheten gentemot förskolegrupper. Du har förmåga att bidra till goda möten med bibliotekets besökare och har erfarenhet av att utveckla och arbeta med läs- och litteraturfrämjande aktiviteter för barn. Du ser också möjligheter med att genomföra verksamhet utanför bibliotekets fysiska väggar. Då du kommer att ingå i ett mindre arbetslag där vi hjälps åt med att uppfylla de uppdrag vi har, både vad gäller barnverksamhet på biblioteket men också gentemot de vuxna besökarna, är det viktigt att du är inställd på att hugga i med de arbetsuppgifter som dyker upp. Kvalifikationer För rollen krävs att du har kandidatexamen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du ska ha kunskap om metoder inom pedagogik, informations- och litteraturförmedling. - Du ska ha god och bred litteraturkännedom framför allt vad gäller barn och ungdomslitteratur. - Du ska ha god digital kompetens och förmåga att inspirera och hjälpa kollegor och besökare. - Du ska ha kunskap om medie- och informationskunnighet och på ett pedagogiskt sätt kunna förmedla det till våra användare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Rollen som bibliotekarie inom Stockholms stadsbibliotek ställer krav på: - Ett serviceperspektiv i allt vi gör. - God initiativ- och samarbetsförmåga. - Ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt. - Att kunna hantera stressiga situationer. - Att kunna ta ansvar för och driva aktiviteter inom bibliotekets verksamhetsområden. - Att vara kreativ och utvecklingsorienterad Villkor Tjänsten är en visstidsanställning under perioden 2021-10-04 t.o.m. 2022-06-30. Schemalagd arbetstid inklusive kvälls- och helgtjänstgöring. Kulturförvaltningen har friskvårdssubvention. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Skolbibliotekarie Naverlönnskolan

Arbetsgivare / Ort: Svedala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 21 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svedala växer och är inne i en spännande och expansiv fas. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där hållbarhet, öppenhet, engagemang och mod guidar oss i våra uppdrag. Här finns kraft att växa, som medarbetare, medborgare, företagare eller besökare.  Svedala skolkommun har en hög målsättning, vår vision är att alla ska lyckas. Vill du arbeta i en verksamhet med höga ambitioner och en skolutveckling i framkant? Nu finns möjligheten för dig som är bibliotekarie. Naverlönnskolan är en 4-9 skola med ca 540 elever där alla ska kunna utvecklas och göra sitt bästa. Det finns ständigt pågående projekt tillsammans med eleverna och hög delaktighet, nya idéer och entreprenörskap är viktigt för att alla ska lyckas. I våras hade våra niondeklassare 95 % behörighet till gymnasiet vilket vi är mycket stolta över.     Just nu arbetar vi för att engagera alla elever för sitt lärande och utveckla deras motivation och förmåga att ta ansvar. Genom aktiviteter för kollegialt lärande, handledning och ämnesövergripande samarbete arbetar vi tillsammans mot detta mål under läsåret.   Uppdrag Som skolbibliotekarie i Svedala kommun arbetar du nära skolans pedagoger för att våra elever ska få ökad måluppfyllelse. Bibliotekariens kompetens och perspektiv ser vi som en värdefull kompletterande del av undervisningen och elevernas lärande. I din roll arbetar du med elevernas språkutveckling, lässtimulerande insatser och medie- och informationskunnighet. Du handleder och undervisar klasser i biblioteket såväl som ute i klassrummen och har en aktiv, drivande roll i projekt och digital utveckling.  Du ansvarar för inköp, medieplanering, administration och för att biblioteksrummet är en inspirerande plats.  Svedala kommuns skolbibliotekarier ingår organisatoriskt i enheten för Kultur och Bibliotek och har både skol- och folkbibliotekariekollegor. Skolbibliotekarierna har en central samordning och träffas regelbundet i forum där utvecklingsfrågor, mål och gemensamma strategier hanteras.    Kompetens För att vara framgångsrik i uppdraget behöver du vara ansvarsfull, initiativtagande, kommunikativ och ha en god samarbetsförmåga.  Vi söker dig som: • har högskoleexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant och likvärdig • har ett intresse för ny teknik och digitala verktyg för en framgångsrik skolverksamhet • ser ditt uppdrag som en viktig del utifrån skolan som helhet och att alla ska lyckas  • är modig och tar initiativ till aktiviteter och projket utifrån din kompetens  • bygger upp struktur och som får arbetet att flyta och ge mervärde för skolan        Det är meriterande om du: • har erfarenhet av att arbeta som skolbibliotekarie   Vi ser gärna att du med kreativitet och nyfikenhet hittar nya sätt att nå eleverna på! Arbetstid/varaktighet Tillsvidaretjänst på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.  Lön Individuell lönesättning tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Svedala kommun
Hemsida: https://www.svedala.se/
Ansökan
Ansök senast 21 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolbibliotekarie, Öllsjöskolan

Arbetsgivare / Ort: Kristianstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 21 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vårt arbete gör skillnad i människors vardag! Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss. Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund. Öllsjöskolan bedriver undervisning i F-9 och skolbarnomsorg för barn i åk F-6. Vi arbetar i två spår. I varje spår finns tre arbetslag indelade i F-3, 4-6 och 7-9. I arbetslagen F-6 ingår även verksamhet för barn i fritidshem och för elever i 7-9 finns verksamhet i elevcaféet. Det finns även ett arbetslag som arbetar för elevhälsan. På skolan finns engagerad personal med ett positivt och inkluderande förhållningssätt som vill ge eleverna en bra skola. Pedagogernas erfarenhet och kompetens tas tillvara för att nå en helhetssyn och hög kvalité. Vi når höga resultat och söker medarbetare som kan bidra till detta. Vi lägger stor vikt vid att eleverna har kunskap om vilka förmågor som bedöms i varje ämne och hur eleven kan arbeta mot dessa. Skolan är i en spännande utvecklingsfas och vi arbetar mycket med betydelsen av formativ bedömning och elevens delaktighet bland annat genom elevledda utvecklingssamtal. Vi arbetar också för att skapa trygghet och trivsel samt för att nå en Vi-känsla för hela skolan. Eleverna/barnen inspireras och motiveras via upplevelser, laborativt arbete och ämnesintegrerad undervisning i både ute - och innemiljö. I fritidshemmen erbjuder vi en meningsfull och stimulerande verksamhet som bidrar till lärande och utveckling. Vi vill med detta uppnå arbetsglädje och ökad förståelse - ett gott lärande! ARBETSUPPGIFTER Som skolbibliotekarie hos oss arbetar du tematiskt och med lässtimulering i form av bokprat och läsprojekt. Du genomför handledning och utbildning i informationssökning och mediabevakning. Du ansvarar också för inköp av litteratur. Tillsammans med lärare integrerar du skolbiblioteket som ett viktigt redskap i undervisningen och deltar i skolans pedagogiska arbetssätt. I kommunen finns ett väl fungerande samarbete med övriga skolbibliotekarier, skolbibliotekscentral och folkbibliotek. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap och som har ett engagerat intresse för barn, ungdomar och deras litteratur. Givetvis har du förmåga att leda elevens val i åk F-9 inom dina kompetensområden liksom kunna planera och leda boksamtal och källkritik för elever i åk F-9. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat som skolbibliotekarie eller har annan erfarenhet av arbete med barn och ungdomar i åldern 6-16 år. Som skolbibliotekarie behöver du dessutom ha goda IT-kunskaper och det är en fördel om du har kunskaper om hemsidesproduktion. Du har intresse för pedagogiskt arbete och att samarbeta med pedagoger med detta utifrån din kompetens och även utveckla vår biblioteksplan i samråd med elever och annan personal. Du är en person med god samarbetsförmåga och är initiativrik, flexibel men också utvecklingsinriktad och förändringsbenägen. När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis.  ÖVRIGT Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! I Kristianstads kommun tillämpar vi heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Vi tillämpar också rökfri arbetstid. Har du skyddade personuppgifter ska du inte ansöka via vår ansökningsknapp, utan kontakta HR-rekrytering via växeln 044-13 50 00 för en säker ansökningsprocess. Har du frågor kring hur du gör din ansökan, kontakta systemets support på telefon 0771-69 36 93 eller via länken https://zero.comaround.com/sv-se/.
Arbetsgivare
Kristianstads kommun
Ansökan
Ansök senast 21 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Universitetsbibliotekarie vikariat

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Universitet
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 21 september (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Bibliotekarie

Om jobbet
Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 53 300 studenter och 6 500 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Göteborgs universitetsbibliotek är ett av landets största bibliotek och består av åtta enheter med olika ämnesinriktningar. Göteborgs universitetsbibliotek svarar i första hand för informationsförsörjningen vid Göteborgs universitet. Samhällsvetenskapliga biblioteken består av tre bibliotek som är centralt placerade i Göteborg. Biblioteken ger framför allt service till studenter och forskare inom Samhällsvetenskapliga fakulteten, Utbildningsvetenskapliga fakulteten, IT-fakulteten och Handelshögskolan. Vi är cirka 40 medarbetare och 20 studentmedarbetare och verksamheten är organiserad i tre team. Arbetsuppgifter Har du förmåga att bygga goda relationer med lärare och studenter? Vill du bedriva och utveckla undervisning utifrån ett användarperspektiv och en nyfikenhet på nya högskolepedagogiska arbetssätt?  Som en del av undervisningsteamet kommer du att planera, genomföra och utveckla undervisning i både salsmiljö och digitala lärmiljöer. Du får möjlighet att ingå i fördjupade samarbeten inom ett antal utbildningar, samtidigt som du får en inblick i flera olika ämnesområden och miljöer inom Göteborgs universitet. Arbetet är utåtriktat och bygger på ett nära samarbete med lärare och studenter.  Teamets arbete baseras på en studentaktiverande och målgruppsanpassad pedagogisk grundsyn. För universitetsbiblioteket är handledning och support till våra användare en central uppgift. Tillsammans med bibliotekarier från alla våra team kommer du arbeta i bibliotekens informationsdiskar och i våra olika digitala kalendrar. I tjänsten ingår kvälls- och helgtjänstgöring.  I arbetsuppgifterna kan också ingå att delta i olika projekt inom universitetsbiblioteket och Göteborgs universitet. Andra arbetsuppgifter kan bli aktuella utifrån din kompetens och verksamhetens behov. Kvalifikationer Vi söker en medarbetare som har erfarenhet av pedagogiskt arbete, gärna inom högre utbildning. Du är nyfiken på pedagogik i förändring, har lätt för att sätta dig i nya saker och är idérik som person. Vi söker dig som både har lätt för att samarbeta med andra och kan arbeta självständigt. Du har ett systematiskt arbetssätt och har god förmåga att åstadkomma resultat. Du kommunicerar väl på både svenska och engelska då du kommer arbeta med forskare, lärare och studenter på båda språken. Du skall ha en akademisk examen inom biblioteks- och informationsvetenskap. Det är meriterande med utbildning och/eller erfarenhet inom högskolepedagogik inom högskolepedagogik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.     Anställning Anställningen är ett vikariat, 100%, från och med 1 november 2021 till och med 31 augusti 2022 med placering vid de Samhällsvetenskapliga biblioteken. Kontaktuppgifter för anställningen Har du frågor om anställningen är du välkommen att kontakta: Anette Eliasson, Bibliotekschef: 031-786 68 67 eller [email protected]  Amanda Glimstedt, teamledare Undervisningsteamet: 031-786 17 53 eller  [email protected] Fackliga organisationer Fackliga företrädare vid Göteborgs universitet hittar du här: https://www.gu.se/om-universitetet/jobba-hos-oss/hjalp-for-sokande Ansökan Du söker anställningen via Göteborgs universitets rekryteringsportal genom att klicka på knappen "Ansök".  Ansökan ska vara inkommen senast: 20210921  Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Arbetsgivare
Göteborgs Universitet
Hemsida: http://www.gu.se/
Ansökan
Ansök senast 21 september (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.