Expressa Utbildningscenter

Expressa Utbildningscenter - Auktoriserat utbildningsföretag som förmedlar samhällsviktig kunskap på distans
 

  • Vill du skapa nätverk med andra studenter samt dela tips och råd?
  • Ta del av inspirerande länkar, exklusivt material och verktyg?
  • Marknadsföra din tjänst för att hitta framtida klienter?


Expressa erbjuder dig som student en unik plattform och mötesplats med många möjligheter. Tjänsten är helt gratis och till för våra studenter som i sin yrkesroll arbetar med viktiga och hjälpande samtal. För mer information >>


Vi har distansutbildningar inom: Pedagogik, Socialt arbete, Terapi, Kommunikation och Organisation och ledarskap. Vi har även distanskurser och kan även skräddarsy företagsutbildningar.

För att du på ett bra sätt ska kunna tillgodogöra dig utbildningar hos oss så rekommenderar vi att du har goda kunskaper i det svenska språket samt datorvana. I övrigt har vi inga formella behörighetskrav, men vi värderar våra utbildningar och kurser som eftergymnasiala då de är på en avancerad nivå, både innehållsmässigt som språkligt.


Här hittar du alla våra distansutbildningar >>
 

Våra utbildningar och kurser är utformade så att man ska kunna kombinera studierna med till exempel ett heltidsarbete. Du bestämmer själv hur du vill lägga upp dina studier och på vilka tider. Dock så har vi vissa regler:

  • Du måste ha blivit godkänd av din handledare på ett delmoment för att kunna gå vidare till nästa
  • Varje utbildning/kurs har en tidsgräns inom vilken studierna ska vara avklarade.


Vid kursstart blir du tilldelad en handledare som följer dig genom hela utbildningen. Du behöver tillgång till dator och internetuppkoppling samt grundläggande datakunskaper för att kunna genomföra din utbildning. Din första uppgift och övrig information som rör kursen får du tillgång till på lärplattformen på utbildningens startdatum.

När du avslutar din utbildning får du ett digitalt utbildningsbevis i form av ett diplom eller certifikat där det framgår vilken utbildning samt vilka färdigheter du har erhållit efter genomförda och godkända studier.

När du sedan söker arbete är det den sammantagna kompetensen, som utbildning, personlig lämplighet och tidigare erfarenhet som är avgörande för att kunna få ett arbete och även lyckas i arbetslivet.

Vi erbjuder dig kompetenta och engagerade handledare som finns med dig hela vägen, varmt välkommen att studera hos oss!

Visa mer
Visa mindre