På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Motivationscoach

Motivationscoach

Motivationscoachen kan erbjuda stödjande samtal, coachning och framtidsplanering till ungdomar och vuxna, som studerar, söker jobb eller till dem som saknar sysselsättning, alla - från hemmasittare till arbetslösa vuxna.

Det kan bland annat innebära:

 • träffar med motiverande samtal individuellt eller i grupp kring utbildning, arbete och planer inför framtiden
 • förmedling av kontakter efter individuella behov
 • hjälp med myndighetskontakter
 • hjälp med studiebesök på utbildningar, arbetsplatser, arbetsförmedlingen eller inom andra verksamheter
 • hjälp med att komma igång med aktiviteter för sitt eget välbefinnande

Utbildning

Motivationscoach kan ha olika utbildningsbakgrund. Någon form av eftergymnasial utbildning kan ställas som krav för att få anställning. Ofta är motivationscoach utbildad lärare, studie- och yrkesvägledare, beteendevetare, psykolog eller personalvetare alternativt har någon annan utbildning inom områden pedagogik, samtalsmetodik och beteendevetenskap/psykologi.

Arbetsplats

Motivationscoachen kan erbjuda stödjande samtal, coachning och framtidsplanering till ungdomar och vuxna, som studerar, söker jobb eller till dem som saknar sysselsättning.

Det kan bland annat innebära.

 • träffar med motiverande samtal individuellt eller i grupp kring utbildning, arbete & planer inför framtiden
 • förmedling av kontakter efter individuella behov
 • hjälp med myndighetskontakter
 • hjälp med studiebesök på utbildningar, arbetsplatser, arbetsförmedlingen eller inom andra verksamheter
 • hjälp med att komma igång med aktiviteter för sitt eget välbefinnande                                                                                                                                 

Motivationscoachen kan vara anställd inom kommunens socialtjänst eller utbildningsförvaltningen alternativt vara egenföretagare eller vara anställd hos en privat arbetsgivare.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

613 Lediga jobb

Arbetsterapeut

Arbetsgivare / Ort: Skinnskattebergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Skinnskattebergs kommun är beredd att formulera lockande erbjudanden till våra blivande medarbetare - utöver regelbunden kompetensutveckling och friskvård på arbetstid. Vi värdesätter alla människors olikheter och allas vår förmåga att göra skillnad i samhället. Medarbetare beskriver oss ofta som en tillåtande organisation, där man får ta stort eget ansvar, utveckla och utvecklas samt arbeta lösningsfokuserat. Vi är en fullstor verksamhet i ett litet format som är beroende av medarbetarnas förmåga och drivkraft att agera med ett brett perspektiv på hela det kommunala uppdraget. Vi strävar därför alltid efter att ge god service och skapa professionella relationer både externt och internt. Skinnskattebergs kommun tillhör finskt förvaltningsområde, varför kunskaper i det finska språket är meriterande. Välkommen med din ansökan till Sveriges viktigaste jobb i Skinnskattebergs kommun! Vi står inför en tid då vi behöver tillsätta ny medarbetare i vår rehab verksamhet. Du som arbetsterapeut har då möjlighet att genom dina kunskaper och idéer forma verksamheten till en inspirerande och utvecklande arbetsplats. Arbetsuppgifter Vi är en kommun med korta beslutsvägar och ett nära samarbete mellan professionerna kring våra patienter som bor i ordinära bostäder och i kommunens särskilda boenden, LSS samt vistas på korttidsboende. Du kommer att arbeta i ett tvärprofessionellt team med fysioterapeut, sjuksköterska, omvårdnadspersonal, biståndshandläggare samt enhetschef där krävs att vi samverkar över gränser, tar tillvara varandras kompetenser samt respekterar varandras roller och funktioner samt verkar för att alla ska uppleva arbetsglädje. Som arbetsterapeut hos oss får du bl.a. göra bedömningar av fysiska funktioner och förflyttningsförmåga. Utforma behandling och träningsprogram till patienter med nedsatta funktioner, samt prova ut och förskriva hjälpmedel. Du kommer även ge handledning och instruktioner till patienter, närstående och omvårdnadspersonal. Vi dokumenterar i journalsystemet Life Care. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser gärna manliga sökanden Kvalifikationer För att arbeta som arbetsterapeut hos är du utbildad arbetsterapeut samt har en god förmåga att planera, organisera och prioritera i ditt arbete, har lätt för att samarbeta och har ett rehabiliterande synsätt. Meriterande är om du har erfarenhet av demenssjukdomar och geriatrik samt erfarenhet från kommunal rehabverksamhet. B-körkort är ett krav. Varaktighet, arbetstid Tjänsten är tillsvidare på heltid. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Skinnskattebergs kommun
Hemsida: http://www.skinnskatteberg.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsterapeut

Arbetsgivare / Ort: Sjöbo kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Arbetsterapeut

Om jobbet
ARBETSUPPGIFTER Vi söker en arbetsterapeut, tillsvidare, till kommunal verksamhet i särskilt, ordinärt och LSS-boende. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande arbete tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap. Vi arbetar teambaserat och all legitimerad personal utgår från gemensamma lokaler. Vi är stolta över att ha en MAR i kommunen som bidrar till kvalitetssäkring och patientsäkerhet. Personlig kompetensutveckling/utbildning ser vi som ett naturligt inslag i det ständiga kvalitetsarbetet. Arbetet innebär bedömningar, träning, utprovning av hjälpmedel, handledning till kunder och personal samt övriga i yrket förekommande arbetsuppgifter. Dokumentation sker i Procapita. KVALIFIKATIONER Legitimerad arbetsterapeut. Du arbetar självständigt och fattar egna beslut men har en god förmåga att samarbeta och pedagogiskt dela med dig av kunskap och information. Du är engagerad, lyhörd, kommunikativ och har ett gott bemötande. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god datavana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av kommunal rehabilitering är meriterande. Körkort är ett krav Löpande urval. Vi ser gärna några års erfarenhet från yrket som arbetsterapeut, men personligt lämplighet är avgörande. ÖVRIGT Vård och omsorgsförvaltningen vill ge medarbetare heltidsarbete med möjlighet till önskad sysselsättningsgrad. Detta är viktigt för att attrahera och behålla medarbetare med rätt kompetens och bidrar också till en god kontinuitet för våra kunder. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Sjöbo är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 19 400 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på.
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsterapeut till område reumatologi i Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Arbetsterapeut

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Område reumatologi i Lund/Malmö bedriver såväl länssjukvård som högspecialiserad vård för patienter med inflammatoriska reumatiska sjukdomar. Personer med reumatoid artrit, ankyloserande spondylit, SLE och systemisk skleros är våra vanligaste patientgrupper. De flesta vårdas i öppenvård via vår mottagning. Reumatologi har utvecklats till en behandlingsintensiv verksamhet där prognosen för många patientgrupper förbättrats avsevärt. Mottagning, infusionsbehandling och rehabilitering finns såväl i Lund som i Malmö. Slutenvård bedrivs på avdelning 51 i Lund. Inom verksamheten bedrivs även utbildning och forskning. Område reumatologi söker nu en ny arbetsterapeutkollega med placering i Lund. Tjänsten kommer att tillhöra mottagningen, men även vara riktad mot avdelning 51. På avdelningen kommer du att arbeta med bedömning och utredning av patienter med systemisk skleros. Första tiden, samt vid frånvaro, kommer du att arbeta på avdelningen till större del och då också med andra reumatiska och internmedicinska diagnoser. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu dig som vill bli vår nya kollega vid område reumatologi i Lund! Dina arbetsuppgifter på mottagningen består av arbetsterapeutiska bedömningar av funktion och aktivitet och interventioner för personer med reumatologiska sjukdomar, åtgärder som utprovning av stödortoser för hand och handled, rådgivning kring aktivitetsbalans, hjälpmedel och ergonomi i vardagen, dagvårdsrehabilitering och fatigueskola. I slutenvårdsarbetet ingår utredning och kartläggning av aktivitets- och funktionsförmåga samt rådgivning kring vardagsbalans och hjälpmedel för patienter med systemisk skleros. Område reumatologi vid Skånes universitetssjukhus (Sus) i Lund har ett regionalt ansvar för systemisk skleros men träffar patienter från hela landet. Inom ramen för tjänsten ingår också att vid sjukdom och planerad ledighet ersätta ordinarie arbetsterapeut på avdelning 51. Du kommer då att arbeta med patienter med andra reumatiska och internmedicinska diagnoser och ansvara för den yrkesspecifika bedömningen av aktivitets- och funktionsförmåga, utskrivningsplanering och kontakt med andra vårdgivare i Mina planer. Sus är ett universitetssjukhus där handledning av studenter är en naturlig del av arbetet. Tjänstens placering är i Lund, men arbete vid mottagningen i Malmö kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Vi ser gärna att du som arbetsterapeut har erfarenhet från rörelse-/stödjeorganens sjukdomar och av rehabilitering. Erfarenhet från arbete med Mina planer är meriterande. Intresse för forskning och utveckling är också meriterande och för sökanden med masterskompetens finns det goda möjligheter att delta i och på sikt driva egen forskning inom verksamheten. Som person är du lyhörd och har ett gott bemötande med en förmåga att med flexibilitet möta ett varierande arbete. Du har förmåga till, och tycker om, att arbeta såväl självständigt som i team. Du är ansvarstagande och har ett professionellt förhållningssätt i det kliniska arbetet. Vi ser gärna att du har ett intresse för, och en drivkraft till, att vidareutveckla arbetsterapi inom reumatologi. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Allakando läxhjälp Västerås, privatlärare 1-2 lektioner/vecka

Arbetsgivare / Ort: Allakando AB / LUND
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Extrajobba hos Allakando läxhjälp

Allakando läxhjälp är Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning. Just nu vill rekordmånga elever ha vår läxhjälp och vi söker nu dig som vill göra skillnad för en ung människa som privatlärare & mentor! Läs mer och ansök nu på https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/ Mer om Allakando läxhjälp på https://www.allakando.se/laxhjalp/


Om uppdraget som läxhjälpare hos Allakando

Du matchas ihop med en elev som passar dina ämnen, din personlighet och som ligger geografiskt nära dig. Ni träffas oftast hemma hos familjen eller centralt för en lektion på 120 min, där du hjälper din elev att nå sina mål i skolan!


Självklart utbildar & coachar vi dig inför dina uppdrag som läxhjälpare. Att jobba med läxhjälp passar perfekt för dig som studerar eller har studerat på universitet/högskola – då kan du hjälpa alla våra elever. Även du som går på gymnasiet har möjlighet att hjälpa yngre elever.


Varför arbeta med just läxhjälp på Allakando?

 1. Mycket flexibelt extrajobb, perfekt vid sidan av exempelvis studier
 2. Viktig och relevant merit för alla framtida jobb
 3. Utveckla pedagogik, retorik & ledarskap
 4. Du får utbildning & kontinuerlig coachning från utbildningsspecialisterna på Allakando


Passar du som privatlärare på Allakando? Vi söker dig som:

 1. Vill göra skillnad för andra människor
 2. Är positiv och engagerande
 3. Har goda ämneskunskaper i de ämnen du vill undervisa i
 4. Kan arbeta minst 4 timmar i veckan
 5. Kommunicerar effektivt på svenska i både tal och skrift


Hur ansöker jag?

 1. Enkelt och smidigt på vår hemsida
 2. Ansökan tar endast några minuter och du blir sedan kallad till intervju


Ett av våra många uppdrag nära dig:

Allakando läxhjälp: Matematik Gy3

 1. Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Västerås
 2. Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfälle, 90 minuter per gång
 3. Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!


Ett av våra många uppdrag nära dig:

Allakando läxhjälp: Matematik Åk 9

 1. Plats: Privatundervisningen sker hemma hos familjen, med Allakando läxhjälp Västerås
 2. Antal tillfällen och tidsåtgång per vecka: 1 tillfälle, 90 minuter per gång
 3. Önskat startdatum för undervisningen: Omgående!


Om du inte kan hjälpa till med ovan, så rekommenderar vi dig att söka en generell tjänst direkt på vår hemsida. Då får du sedan erbjudanden om fler uppdrag som passar dig. En annan fördel med för alla privatlärare på Allakando är att du kan arbeta i hela Sverige, oavsett om du bor i storstad eller på landsbygd. Bland annat:


 1. Allakando läxhjälp Stockholm: https://www.allakando.se/laxhjalp-stockholm/
 2. Allakando läxhjälp Göteborg: https://www.allakando.se/laxhjalp-goteborg/
 3. Allakando läxhjälp Malmö: https://www.allakando.se/amnen-och-stader/laxhjalp-malmo/
 4. Allakando läxhjälp Uppsala
 5. Allakando läxhjälp Västerås
 6. Hitta fler städer på vår hemsida


Om Allakandos privatundervisning & läxhjälp

Som vårt namn Allakando antyder, så är vi helt övertygade om att alla kan mer än de tror. Ibland kanske det låter lite cheesy. Tro oss, den känslan försvinner snabbt. När vi varje år på nära håll får se våra elever nå bättre studieresultat och lära sig att tro på sina egna förmågor, ligger namnet mycket bättre på tungan.

Vi består idag av 5 900 passionerade personer som tillsammans hjälper över 26 000 elever varje år. Det gör oss till Sveriges snabbast växande företag för privatundervisning, kurser & digitala utbildningsverktyg.


Många möjligheter: Du som söker till oss har även möjlighet att få uppdrag som nanny på https://my-nanny.se/ och https://nannypoppins.se/ samt arbeta som specialist på vår matematikavdelning: https://smartstudies.se/laxhjalp/. En förmån är även att du som har arbetat en längre period hos oss även får tillgång till t.ex. en kurs inför högskoleprovet kostnadsfritt: https://www.allakando.se/hogskoleprovet/


Ansök till extrajobbet hos Allakando läxhjälp nu: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/

Arbetsgivare
Allakando AB
GRÖNEGATAN 4B
22224 LUND
Hemsida: https://www.allakando.se/laxhjalp-jobb/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Eira hälsocentral söker Leg Arbetsterapeut

Arbetsgivare / Ort: Praktikertjänst AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Arbetsterapeut

Om jobbet
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare. Om Eira Hälsocentral Vi är en välfungerande hälsocentral med korta beslutsvägar. Hos oss arbetar du i nära kontakt med dina kollegor och i en välutvecklad samverkan mellan olika yrkeskategorier. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsterapeutuppgifter inom primärvård Övrig information Tjänsten omfattar hel- eller deltid tillsvidare. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt. Kvalifikationer Helst ser vi att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, men det är inget krav. Önskvärt om intresse finns att arbeta med rehabkoordinering/sjukskrivningsprocessen. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du är flexibel, positiv och gärna tar dig an nya utmaningar.
Arbetsgivare
Praktikertjänst AB
Hemsida: https://www.ptj.se/eira-halsocentral/lediga-tjanster/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.