CoachCompanion of Scandinavia

CoachCompanions startade 2004 och vi är idag den ledande aktören i branschen och din trogna flexibla partner inom ledarskap och professionell coaching.

Hos oss får en kraftfull utbildning och vi är med från start till mål. Du blir ACC och PCC certifierad coach.

Påbyggnadsprogram för redan certifierade coacher som vill omcertifiera sig är också en del av vårt utbud.


Propellermodellen
Propellermodellen® är CoachCompanions egna varumärkesskyddade modell för ett coachande ledarskap. Denna används bland annat som ledarskapsmodell på en av högskolorna i Sverige sedan 2014, samt av några av våra mest välkända och internationellt verksamma svenska företag.

Propellermodell möjliggör att tillsammans med våra kunder bygga upp en coachningsstruktur inom den egna organisationen. Med ett kombinerat fokus på både människa, medarbetare och organisation, hjälper vi dig att implementera en tydlig ledarskapsförändring med direkt inverkan på produktivitet, lönsamhet, hållbarhet, kärnvärden, kundnöjdhet, måluppfyllelse samt välbefinnande hos dina medarbetare.


CoachCompanion
Vi arbetar vi alltid med individer, oavsett om vi möter enskilda personer eller en organisation. En organisation består av individer, inom varje ledare finns en människa – tillsammans representerar de det mest värdefulla kapitalet, största resursen och viktigaste tillgången i varje företag. När individer växer, då växer och utvecklas även miljön runt omkring.

Med en kombination av många kraftfulla coachingsverktyg samt en ledarskapsmodell som är lätt att förstå och applicera garanterar vi ett resultat utöver det vanliga.


Vilka är våra kunder?
Bland våra kunder finns organisationer, företag, rådgivare och klienter inom både omställning och HR. Det är personer som står inför ett val, som söker verktyg för att utvecklas - både för egen del eller i jobbsammanhang. Den gemensamma nämnaren är viljan att utvecklas eller att lära sig nya verktyg och fortsätta leva sitt liv på sitt bästa sätt.


Deltagare i våra program kan bland annat försäkra sig om följande resultat:

  • Konkreta verktyg för ledarskap i praktiken
  • Coaching som strukturerad och kraftfull metodik
  • Emotionell intelligens genom ökad självkänsla
  • Effektiv kommunikation genom relationskompetens
  • Balans mellan privat- och arbetsliv för ökad effektivitet och välbefinnande


Vill du också ge dig eller ditt företag lite extra motivation? Kontakta oss, så ser vi hur vi kan hjälpa just dig och din arbetsplats.

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos CoachCompanion of Scandinavia

Master Certifieringsprogram för Coacher och Ledare - Level 2

Utbildningen är för dig som vill hjälpa andra att utvecklas både professionellt och personligen. Den här utbildningen kommer att förbättra ditt ledarskap och din förmåga att coacha oavsett vad du har för bakgrund inom ledarskap och coaching. 16 utbildningsdagar. För dig som vill bli ICF certifierad coach på Professionell nivå.

Certifieringsprogram för Coacher och Ledare - Level 1

Under åtta dagar får du alla verktyg du behöver för att kunna coacha andra på ett professionellt sätt – oavsett ämne och sammanhang. Utbildningen är för dig som vill bli Certifierad Coach på ICF ACC-nivå.

Diplomerad Coach

Under utbildningen får du träna på de kärnkompetenser som krävs för att coacha professionellt, du får kraftfulla coachverktyg och ett ramverk i form av etiska riktlinjer för coacher. Du blir diplomerad coach och samtidigt vågar vi även lova en resa i egen personlig utveckling. 8 dagar.

PCC Utbildning Block 2 – Master Certifieringsprogram för Coacher och Ledare

Påbyggnadsutbildning. Block 2 är nästa steg på vägen mot professionell coaching på ACC eller PCC nivå, efter fullföljd diplomutbildning/Level 1. 8 dagar. För coacher som har gått en ICF ackrediterad utbildning i minst 60 utbildningstimmar. (ACTP eller ACSTH).

Mastering the Coaching Mindset CCE – 30 UNITS

Påbyggnadsutbildning för certifierade coacher. Utveckla dina färdigheter, attityder och kompetenser. 4 dagars påbyggnadsutbildning. För dig som vill bli lite vassare och tryggare i din coachroll.

Coachande Ledarskap – Propellermodellen ®

Utbildningen ger dig konkreta verktyg som du omgående kan omsätta i din egen vardag när du kommer hem. Som alla CoachCompanions utbildningar bygger även denna på upplevelsebaserat lärande. Propellermodellen beskriver vikten av att ha en god balans mellan förmågan att vara en tydlig chef, inspirerande ledare och lyhörd coach.

Grundkurs Grupp- och Teamcoaching

Under två innehållsrika dagar tar du med dig allt du redan kan som coach in i gruppcoachingens värld och adderar till ny kunskap. Du får nya verktyg för att öka medvetenheten, tydliggöra mål och lösningar. För dig som är diplomerad eller certifierad coach och vill ha flera verktyg för grupp- och teamcoaching.

Hälso- & Livsstilscoaching

Efter vår tilläggsutbildning på 2 dagar, för diplomerade och certifierade coacher, kommer du direkt kunna coacha individer, grupper och organisationer i hälsa och livsstilsförändringar. För dig som vill jobba med hälso- och livsstils-förändringar på individ, grupp och organisations-nivå.

Verktyg för Inre Trygghet - Fortbildning

I CoachCompanions fortbildningskurs för coacher får du konkreta verktyg för att utveckla din egen och dina klienters inre trygghet. 3-timmarskurs för dig som redan arbetar som diplomerad eller certifierad coach.

Coachande ledarskap i praktiken

Företagsanpassad utbildning. Effekterna du får av ett skickligt och medvetet ledarskap är många, inte minst mer motiverade och självbestämmande medarbetare. Som ledare är det din uppgift att ge din medarbetare en känsla av sammanhang och att skapa de bästa förutsättningarna för god hälsa och en hållbar arbetsmiljö, både för medarbetare och dig själv.

CoachCompanion Business Hub - 1-årigt program

1-årigt program som är skräddarsytt för dig som vill utveckla din affärsidé och förverkliga din dröm i att driva eget företag. Vi har verktygen och expertisen som tar dig hela vägen till ditt mål.
Gör intresseanmälan

Kontakta CoachCompanion of Scandinavia

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till CoachCompanion of Scandinavia. CoachCompanion of Scandinavia hör av sig inom kort!