Distansinstitutet

Distansinstitutet - utbildning på dina villkor!

Distansinstitutet erbjuder en mängd distansutbildningar inom efterfrågade yrkesområden, som dessutom är speciellt anpassade för en flexibel livsstil!

Alla våra utbildningar ges på distans och du har möjlighet att välja själv var och hur du vill bygga din fortsatta karriärutveckling.

Våra utbildningar är planerade tillsammans med med experter inom sitt respektive ämnesområde. Deras mångåriga erfarenhet och kompetens är din garanti för att utbildningen innehåller alla aktuella kunskapsmoment som dagens arbetsmarknad efterfrågar.

Utbildningsmaterialet för respektive kurs är framtaget i samarbete med noga utvalda experter från näringslivet. Du studerar moment för moment när det passar dig och behöver du hjälp eller stöd så finns vi där för dig.

Distansinstitutet erbjuder endast utbildningar online, det innebär att du aldrig har klassrumsträffar. När du köpt din utbildning får du direkt tillgång till materialet och kan påbörja dina studier inom några minuter. Du väljer själv om du vill studera på heltid eller deltid.
 

Här hittar du alla våra distansutbildningar! >>
 

Efter avslutade studier får du ett diplom som bevis på att du har slutfört din utbildning med godkända resultat och det visar även vilka kunskaper och kompetenser du förväntas ha uppnått. Du kan även välja att göra ett arbetsprov i syfte att få Distansinstitutets certifikat. Arbetsprovet kan bestå av antingen praktik eller en caseuppgift.

Vill du ha en kvalitativ utbildning, anpassad för en flexibel livsstil? - Då har du hittat rätt!

Välkommen till Distansinstitutet!

Visa mer
Visa mindre