På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Integrationspedagog
Spela filmen

Integrationspedagog

Drömmer du om att göra skillnad i människors liv? Vill du hjälpa nyanlända utifrån ett pedagogiskt perspektiv? I så fall kan yrket Integrationspedagog vara rätt för dig!

Integrationspedagoger hjälper nyanlända i kontakter med det svenska samhället.

Som integrationspedagog arbetar du med kommunikation utifrån ett pedagogiskt perspektiv och blir länken mellan den nyanlände personen och det svenska samhället. En annan viktig del i integrationspedagogernas arbete är att försöka tidigt identifiera tecken på eventuell ohälsa hos de nyanlända personerna och hjälpa dem att hitta var de kan få relevant hjälp.

Integrationspedagoger fungerar också som handledare för övrig personal och i den rollen stöttar sina kollegor i integrationsarbete.

Utbildning

Grundläggande gymnasial utbildning finns bl a på Barn- och fritidsprogrammet.

Arbetsplats

Som integrationspedagog kan man jobba på verksamheter som på olika sätt inriktar sig på integrationsarbete, som till exempel HVB-hem, Migrationsverket och Arbetsförmedlingen. 

Länktips

Visa mer
Visa mindre

37 Lediga jobb

Hermods söker en lärare i svenska som andraspråk på grundläggande nivå

Arbetsgivare / Ort: Hermods AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Din utmaning Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska som andraspråk på grundläggande nivå i Stockholm. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa.  Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och du behöver ha hög digital kompetens med stor vana av att arbeta med digitala verktyg. Undervisningen kommer att bestå av klassrumsundervisning, undervisning på distans via Hermods lärplattform Novo samt fjärrundervisning. Vi erbjuder dig Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen! Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Din profil Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Anställningen Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning: deltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI Intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast tillsammans med ditt löneanspråk. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.  
Arbetsgivare
Hermods AB
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hermods söker lärare i svenska som andraspråk kvällstid

Arbetsgivare / Ort: Hermods AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Din utmaning Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska som andraspråk på grundläggande nivå i centrala Stockholm. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och du behöver ha hög digital kompetens med stor vana av att arbeta med digitala verktyg. Undervisningen kommer att bestå av klassrumsundervisning, undervisning på distans via Hermods lärplattform Novo samt fjärrundervisning. Vi erbjuder dig Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen! Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Din profil Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Anställningen Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Alternativt visstidsanställning. Omfattning: Deltid kvällar. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI Intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.  
Arbetsgivare
Hermods AB
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsmarknadsenheten/Enheten för nyanlända söker en handledare

Arbetsgivare / Ort: Stenungsunds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Integrationshandläggare

Om jobbet
Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum. Stenungsunds kommun är en expanderande kustkommun med ca 26 000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord. Under sektor utbildning organiserar vi Kompetens och Utveckling som består av enheterna Vuxenutbildning, Arbetsmarknadsenheten och Enheten för Nyanlända. Arbetsmarknadsenheten är uppdragsstyrd med inriktning mot näringslivet. Deltagare som aktualiseras på enheten kommer alltid med en uppdragsbeställning och ett tydligt syfte med önskad insats från våra uppdragsgivare som exempelvis kan vara Arbetsförmedlingen, Individ och familjeomsorgen, vården eller Försäkringskassan. Enheten utreder och kartlägger arbetsförutsättningar, erbjuder period av arbetsträning utifrån tydlig målsättning, administrerar hela kommunens statliga bidrag då det kommer till anställda med lönesubvention med mera. Besök oss på:http://www.stenungsund.se ARBETSUPPGIFTER I första hand söker vi dig utifrån tjänsten handledare drift. Utifrån en föränderlig arbetsmarknad och förändrade behov kan inriktningen på tjänsten komma att förändras. - Du kommer tillsammans med annan handledare drift - samt övriga kollegor, våra driftanställda- ansvara för att enhetens interna praktiska verksamheter håller en god kvalitet och utvecklas inom ramen för våra olika uppdrag. - Du planerar och strukturerar det övergripande arbetet på såväl kort som lång sikt. - Du tillser att bemanning finns på de olika verksamheterna med hänsyn till anställda med statligt stöds resurser och utvecklingsområden. Utöver att samordna arbetet står du också för stabilitet, närvaro och tillgänglighet samt deltar även i det operativa arbetet när så krävs. Vi tillämpar provanställning i sex månader. KVALIFIKATIONER - Du skall ha intresse och viss teknisk/praktisk kunskap samt bör ha erfarenhet inom de områden som avses. - Du behöver trivas med att arbeta i team och med samverkan överlag där du ser var och ens givna funktion/enhet som en framgångsfaktor för att nå våra mål. - Du har erfarenhet och engagemang för arbete med människor och arbetsmarknadsåtgärder och vi tror att du har en relevant högskoleutbildning för uppdraget. - Du besitter god arbetsmarknadskunskap och du skall ha vana vid att dokumentera och kunna uttrycka dig väl både i tal och i skrift. Meriterande är erfarenhet av arbete med människor från andra kulturella kontexter, flerspråkighet samt förståelse kring hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra. - Du har ett välgrundat professionellt förhållningssätt där du känner dig trygg med utgångspunkten att varje individ har ansvar för sitt eget liv och livsval. Vi vill att du är tålmodig och kan möta och bemöta människor med mellanmänskliga svårigheter. Vi önskar att du utmärker dig genom att vara en god lyssnare med erfarenhet av att motivera människor att ta ett steg vidare till målet egen försörjning. Som person är du uthållig, besitter en drivkraft och kreativitet då det kommer till att ta dig an nya saker. - Du utmanas av svårigheter och angriper dessa utifrån ett lösningsfokuserat sätt och med uppfinnesrikedom. Meriterande är licens för motorsåg, röjsåg, utbildning i arbete på väg, livsmedel och hygien. Krav: Körkort B ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Stenungsunds kommun
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kommunvägledare

Arbetsgivare / Ort: Hässleholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Samhällsvägledare

Om jobbet
Tycker du det är viktigt att ge god och personlig service till Hässleholms kommuns alla medborgare och besökare? Är du den vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan!  Det här erbjuder vi dig! Du kommer att ingå i ett team med flera kollegor där ni samarbetar för att ge den bästa tänkbara servicen. Din arbetsplats kommer att vara på stadshuset i Hässleholm, men ibland kan du också jobba i någon av våra tätorter. I rollen som kommunvägledare blir du ansiktet utåt för kommunen och arbetar utifrån ett medborgarperspektiv. Du hjälper medborgarna med information och vägledning inom hela kommunens ansvarsområde. Du fångar in kundens behov, bedömer ärendet, besvarar frågor och handlägger ärendet inom kontaktcentrets uppdrag eller fördelar det till rätt person. Medborgarna kontaktar oss på olika sätt, genom fysiska besök, sociala medier, e-post och telefonsamtal. Du kommer också att bidra till att utveckla kommunens verksamheter genom att följa upp ärenden och att ge förslag till förbättringar av till exempel arbetsprocesser. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start snarast eller enligt överenskommelse och kommer bara att tillsättas om erforderliga beslut fattas. Hässleholms kommun vill skapa de bästa förutsättningarna för ett hållbart arbetsliv, för att du ska trivas, må bra och känna arbetsglädje. En viktig del är att erbjuda bra förmåner till våra medarbetare som till exempel friskvårdsbidrag och möjlighet till byte av semesterdagstillägg mot lediga dagar. Vem är du? Du har tidigare erfarenhet från arbete med kundservice, ex kundtjänst/telefonsupport, reception eller medborgarkontor i en offentlig organisation. För att kunna vägleda våra kunder behöver du ha god grundläggande kunskap om hur samhället och offentlig verksamhet fungerar.  Du har minst en 3-årig gymnasieutbildning, där eftergymnasial utbildning inom till exempel kundservice är meriterande. För att kunna hjälpa medborgarna på bästa sätt behöver du ha erfarenhet från att ha arbetat i en modern IT-miljö för telefoni och ärendehanteringssystem. Erfarenhet av att använda olika digitala verksamhetssystem och erfarenhet av att söka information är också ett krav. Har du erfarenhet av arbete med sociala medier i till exempel kundtjänst är det meriterande. Du har även goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Vi ser med fördel på om du har erfarenhet av webbpublicering och kan formulera budskap i nyhetsform. I mötet med människor med olika bakgrund  underlättar det om du har andra språkkunskaper, till exempel arabiska. Körkort är krav, på grund av att visst arbete kan ske i kommunens olika tätorter. Våra medborgare förväntar sig en personlig och god service, något som du är expert på. Som person är du lugn, uppmärksam och serviceinriktad i ditt bemötande. Du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en förmåga att strukturera och lösa de uppdrag och situationer du ställs inför. Du är en lagspelare och ser det som självklart att rådfråga andra, men även att dela med dig av information och din sakkunskap. Vi välkomnar alla sökande då vi vill spegla Hässleholms kommuns alla invånare. Du följer värderingar och förhållningssätt som beskrivs i https://www.hassleholm.se/jobb-och-foretagande/jobba-hos-oss/medarbetar--och-ledarpolicy.html Övrigt Vi kommer att ha första intervjuer via Teams vecka 51. Om oss Kommunledningsförvaltningen ansvarar för kommunövergripande utvecklingsfrågor och gemensamma funktioner inom ekonomi, personal, kansli, it, fiber, tillväxt, kommunikation, räddningstjänst och arbetsmarknad samt ärendehantering till kommunstyrelsen och kommunfullmäktige. Kontaktcenter har uppdrag från förvaltningarna att ge medborgarna service och information via webb, sociala medier, e-tjänster, telefon och personligt möte – en väg in till Hässleholms kommun. Kontaktcenter finns i stadshuset och tillhör kommunikationsavdelningen. Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus. Välkommen att bli en av oss!
Arbetsgivare
Hässleholms kommun
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hermods söker en SFI-lärare - deltid

Arbetsgivare / Ort: Hermods AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Din utmaning Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare i centrala Stockholm. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och du behöver ha hög digital kompetens med stor vana av att arbeta med digitala verktyg. Undervisningen kommer att bestå av klassrumsundervisning, undervisning på distans via Hermods lärplattform Novo samt fjärrundervisning. Vi erbjuder dig Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen! Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Din profil Lärarlegitimation med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk Anställningen Tjänsten är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Omfattning: deltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI Intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast tillsammans med ditt löneanspråk Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.  
Arbetsgivare
Hermods AB
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hermods söker en SFI-lärare kvällstid

Arbetsgivare / Ort: Hermods AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Din utmaning Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare centralt i Stockholm. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra deltagare kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet. Vi ser gärna att du arbetar dialoginriktat och du behöver ha hög digital kompetens med stor vana av att arbeta med digitala verktyg. Undervisningen kommer att bestå av klassrumsundervisning, undervisning på distans via Hermods lärplattform Novo samt fjärrundervisning. Vi erbjuder dig Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen! Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Din profil Lärarlegitimation med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk Tjänsten är en timanställning, visstid. Omfattning: Deltid kvällstid Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretag/Tjänsteförbunden och fackförbunden Unionen/SI Intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast tillsammans med ditt löneanspråk. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] Tel:08-410 254 37   Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.  
Arbetsgivare
Hermods AB
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Hermods Kungsbacka söker sfi-lärare

Arbetsgivare / Ort: Hermods AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Hermods grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra gymnasie- och vuxenutbildningar samt yrkeshögskolor hjälper årligen cirka 70 000 studerande och deltagare med utbildning och jobbmatchning. Hermods är en del av AcadeMedia, norra Europas största utbildningsföretag. Hermods Kungsbacka söker sfi-lärare Din utmaning Vi söker dig som vill arbeta som lärare i svenska för invandrare, sfi, på vår skola i Kungsbacka. Du är en driven och entusiastisk person som brinner för att undervisa. Våra elever kommer från världens alla hörn och för med sig mycket glädje in i klassrummet.   Du kommer att arbeta enligt Hermods välprövade pedagogiska modell som vi ständigt utvecklar och förbättrar. Du arbetar formativt och är van att arbeta med en digital lärplattform. Vi har ett gemensamt arbetssätt på sfi och kollegial samverkan. Vi följer självklart kursplanen, övriga styrdokument och sätter betyg. 26 november kl 17.30 kommer vi att ha ett digitalt informationsmöte där vi kommer berätta om vår verksamhet och vår pedagogiska modell inom sfi. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor till oss. Anmäl dig senast 25 november till [email protected] så skickar vi en möteslänk. Hoppas att vi ses! Vi erbjuder dig Vill du utveckla elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Som en del av AcadeMedia och Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så ta chansen! I Kungsbacka är vi ett härligt gäng som arbetar med sfi samt grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Vi har ett elevhälsoteam som stödjer pedagoger och skolledning med rekoterskompetens. Vår enhet är en del av Hermods Komvux Region Väst. Vi har bedrivit sfi verksamhet i Kungsbacka i flera år, men vi är i ett expansivt skede och kommer att utöka vår sfi verksamhet. Vi söker därför dig som vill vara med och bygga vår nya verksamhet. Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Din profil Du är en legitimerad lärare med lägst 30 hp i svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning inom vuxenutbildningen, men inget krav. Vi uppskattar din pedagogiska kompetens. Du behöver vara självständig i ditt arbete och kunna ta egna initiativ. Du uppskattar när ditt arbete är varierat och när du behöver lösa snabbt uppkomna situationer med våra elevers bästa för ögonen. En dynamisk verksamhet där den ena dagen inte är den andra lik. Du är social och kommunikativ. Du har en mycket god vana att arbeta med digitala verktyg och känner dig trygg med datorn som arbetsredskap. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Anställningen Vi söker flera sfi-lärare för tjänstgöring del- eller heltid. Lämna ditt önskemål om tjänstgöringsgrad i ditt personliga brev. Tjänsterna är tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstid är förlagd till dagtid. Kvällstid kan förekomma. Tillträde 25 mars eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vi planerar att genomföra intervjuer v.51. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta utbildningschef [email protected]    Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi tar inte emot ansökan via e-post, utan sök tjänsten via länken nedan.
Arbetsgivare
Hermods AB
Hemsida: http://hermods.workbuster.se/
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vuxenutbildningen i Ånge behöver SFI-lärare

Arbetsgivare / Ort: Ånge kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vuxenutbildningen i Ånge behöver SFI-lärare Dina arbetsuppgifter Som lärare på vuxenutbildningen möter du elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra och dokumentera undervisning i enlighet med de nationella styrdokumenten. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och att du brinner för undervisning. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare inom SFI alternativt har motsvarande kunskaper. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska vara nyfiken och ta ansvar för att lära dig nya saker, lösningsfokuserad och ha god samarbetsförmåga. Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö. Du ska ha hög grad av social kompetens och god förmåga att kommunicera. Du är duktig på att organisera och planera din tid. Meriterande kompetenser . Du behärskar och använder digitala hjälpmedel. . Du talar flera språk Om tjänsten En tjänst som SFI-lärare. Tillsvidare anställning, semestertjänst och omfattningen är 100%. Tillträde 21-01-01 eller enligt överenskommelse. Under rådande omständigheter med osäkerhet kring Covid-19 kan vi komma att anställa två personer beroende på ökat behov.
Arbetsgivare
Ånge kommun
Hemsida: www.ange.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SFI lärare

Arbetsgivare / Ort: Sigma Academy AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Lärarexamen

Om jobbet

Sigma Academy erbjuder utbildning för vuxna inom SFI, grundläggande nivå, gymnasienivå och yrkesutbildningar. Vi söker nu en SFI lärare som vill vara med och utveckla vår verksamhet i Eskilstuna.


Du är behörig lärare och vi ser gärna att du har erfarenhet av vuxenutbildning. Tjänsten förutsätter att du har förmåga att arbeta både självständigt och i lag. Du som söker ska ha genuint intresse av att arbeta med människor med olika kulturell bakgrund, kunna individanpassa din undervisning och vara kreativ i klassrummet.

ÖVRIGT

Som person är du positiv, prestigelös, ansvarstagande och är trygg i din person. Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kompetens och personlighet berikar verksamheten.

Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk. Vi söker en lärare för undervisning i SFI. Tjänsten omfattar både undervisning, planering och uppföljning av undervisningen. Du förväntas kunna samarbeta med kollegor, kunna ta initiativ och ha en aktiv roll i klassrummet.


Vi tillämpar provanställning på alla våra tjänster.

Arbetsgivare
Sigma Academy AB
Hemsida: http://www.sigmaacademy.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Samhällsvägledare till Medborgarservice, vikariat

Arbetsgivare / Ort: Mjölby kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Samhällsvägledare

Om jobbet
Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 27 900 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? Vill du ha ett roligt arbete med stora möjligheter att utvecklas? Medborgarservice är en enhet inom Kommunstyrelsens förvaltning och är lokaliserad i stadshuset i Mjölby. Enheten är medborgarnas förstakontakt med kommunens verksamheter i många ärenden. Verksamheten är bred och omfattar uppdrag från kommunens alla förvaltningar. Medborgarservice är kommunens ansikte utåt och vi håller en hög servicenivå och ger stöd till både medborgare och företagare. ARBETSUPPGIFTER Som samhällsvägledare hanterar du många olika ärenden och tar emot synpunkter på kommunens verksamheter. Tillståndsgivning för färdtjänst samt bokning av kommunens lokaler och idrottsanläggningar är en stor del av tjänsten. Dessutom ingår att svara på vanligt förekommande frågor rörande kommunens verksamheter. Som samhällsvägledare är du beredd att succesivt ta på dig nya arbetsuppgifter och utvecklas i ditt arbete samt lära dig hantera de olika it-stöd som krävs. Din arbetstid är schemalagd vardagar, måndag-torsdag 07.30-16.30 och fredag 07.30-16.00. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning eller har tillägnat dig motsvarande kunskap på annat sätt. Erfarenhet som samhällsvägledare eller liknande är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av tillståndsgivning för färdtjänst. Goda datakunskaper är ett krav. Språkkunskap, främst engelska, är meriterande. Vi behöver dig som är mycket serviceinriktad, kan hantera många/alla former av kontakter med människor och har ett tydligt kundperspektiv. Du är intresserad av samhällsfrågor och har viljan att utveckla verksamheten och din egen kompetens. Arbetet i Medborgarservice kräver att du har lätt för att samarbeta med kunder, ledning och arbetskamrater. Du är flexibel och kan snabbt ställa om och hantera varierande arbetsuppgifter. I stressade situationer är du lugn och stabil. Du arbetar självständigt och tar egna initiativ. Du har förmåga att uttrycka dig enkelt och tydligt både muntligt och skriftligt. Du utför dina arbetsuppgifter på ett professionellt vis och söker förbättringar i arbetet för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kvalité. Du uttrycker en positiv attityd till verksamheten och handlar i enlighet med fattade beslut, mål och riktlinjer. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete. Du får introduktion och utbildning så att du på ett bra sätt kommer in i ditt nya arbete. ÖVRIGT Vår kommun är expansiv med cirka 27 900 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: Världsvan och hemkär. Världsvan står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. Hemkär står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv.
Arbetsgivare
Mjölby kommun
Ansökan
Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi lärare

Arbetsgivare / Ort: Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Vi söker en entusiastisk, driven och målfokuserad sfi-lärare till vår sfi-verksamhet i Helsingborg. Du är självgående men trivs med att arbeta i team, har elevernas utveckling och progression i fokus, är ansvarstagande och brinner för att vara med och utveckla skolan i såväl som utanför lektionssalarna. Om vår verksamhet Folkuniversitetet bedriver sedan 2012 sfi-verksamhet i Helsingborg, i dagsläget med ca 300 elever. Vi har en väl fungerande verksamhet med professionella lärare och administratörer som arbetar tillsammans med rektor för elevernas bästa. Från januari 2021 förändrar kommunen upplägget för sfi och vi kommer därför att bedriva sfi med yrkesspår mot förskola/skola respektive service framgent. Din profil Då verksamheten vid årsskiftet genomgår en förändring i enlighet med kommunens beslut så söker vi dig som vill vara med och skapa något nytt och som kommer till oss med nya idéer och perspektiv. Vi vill därför att du som söker är kreativ, intresserad av att ta ett ansvar för det gemensamma utvecklingsarbetet och är lösningsfokuserad. Du har en positiv attityd till kollegialt lärande och är prestigelös. Dina arbetsuppgifter  Tjänsten består till huvudsak av undervisning i sfi, med fokus på att våra sfi-elever ska ha en kvalitativ och snabb progression. Vår undervisning riktar sig till elever i studieväg 1 (C och D), 2 och 3. Verksamheten bedrivs på förmiddagar, eftermiddagar och kvällar samt digitalt via fjärrundervisning och på distans. Undervisningen är tydligt yrkes-/branschinriktad och bedrivs i nära samarbete med våra yrkeslärare. Eleverna ska introduceras för den svenska arbetsmarknaden och yrkesspårets bransch, med stöd av våra yrkeslärare, för att arbetsmarknadensperspektivet ska vara tydligt i den dagliga undervisningen. Vissa administrativa uppgifter ingår också i tjänsten. Medan Covid-19 pågår sker undervisning till stora delar på distans, för att senare återgå till platsförlagd undervisning.  Vår förväntan på din kompetens -Du är behörig lärare i svenska som andraspråk (lärarlegitimation plus 30 hp svenska som andra språk). -Erfarenhet av undervisning av elever som är svaga i svenska språket är ett stort plus. -Du ser digitala verktyg som ett självklart inslag i undervisningen och är en van användare av dator, Chromecast m.m. samt är nyfiken och positivt inställd till att lära dig nya program och lärplattformar. -Du är engagerad, flexibel och har ett tydligt elevfokus och drivs av att se dem utvecklas.   -Du har erfarenhet eller genuint intresse av att utveckla verksamhet och ser dig själv som en bidragande del i sådana eller snarlika processer. -Du kommer att arbeta i ett arbetslag varför god samarbetsförmåga är viktig. -Vi ser också gärna att du har erfarenhet av yrkes-sfi eller sfi med inriktning mot yrkesliv eller särskilda branscher alternativt har arbetat tematiskt. Inte minst vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Personlig lämplighet och erfarenhet är av stor betydelse för oss. Varmt välkommen att skicka in ditt CV, personligt brev och en vidimerad kopia av din lärarlegitimation redan idag då vi är i full gång med tjänstefördelningen inför våren och läser ansökningarna kontinuerligt. Om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (100%) som som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort är Helsingborg. Tillträde den 4 januari 2021.  Frågor om tjänsten Kontakta rektor Andreas Olsson, tel: 042-385601, [email protected]   Välkommen med din ansökan!  Vänligen observera att ansökningar endast tas emot via vårt rekryteringsverktyg.
Arbetsgivare
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi lärare

Arbetsgivare / Ort: Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Vi söker två entusiastiska, drivna och målfokuserade sfi-lärare till vår sfi-verksamhet i Landskrona! Du som söker är självgående men trivs med att arbeta i team, har elevernas utveckling och progression i fokus, är ansvarstagande och brinner för att vara med och utveckla skolan i såväl som utanför lektionssalarna. Om vår verksamhet Folkuniversitetet bedriver sedan 2014 sfi-verksamhet i Landskrona, i dagsläget med ca 70 elever, där rektor, lärare och administratör arbetar tillsammans för elevernas bästa. Dina arbetsuppgifter  Tjänsterna består till huvudsak av undervisning i sfi, med fokus på att våra sfi-elever ska ha en kvalitativ och snabb progression. Vår undervisning riktar sig till elever i studieväg 2 och 3. Verksamheten bedrivs på förmiddagar samt digitalt via fjärrundervisning och på distans. Vissa administrativa uppgifter ingår också i tjänsten. Medan Covid-19 pågår sker undervisning till stora delar på distans, för att senare återgå till platsförlagd undervisning. Vår förväntan på din kompetens -Du är behörig lärare i svenska som andraspråk (lärarlegitimation plus 30 hp svenska som andra språk). -Erfarenhet av undervisning av elever som är svaga i svenska språket är ett stort plus. -Du ser digitala verktyg som ett självklart inslag i undervisningen och är en van användare av dator, Chromecast m.m. samt är nyfiken och positivt inställd till att lära dig nya program och lärplattformar. -Du är engagerad, flexibel och har ett tydligt elevfokus och drivs av att se dem utvecklas.   -Du har erfarenhet eller genuint intresse av att utveckla verksamhet tillsammans med andra och ser dig själv som en bidragande del i sådana eller snarlika processer. -Du har en positiv attityd till kollegialt lärande, samarbete i arbetslaget och är prestigelös. -Vi ser också gärna att du har erfarenhet av yrkes-sfi eller sfi med inriktning mot yrkesliv eller särskilda branscher alternativt har arbetat tematiskt. Inte minst vill vi att du bidrar till vår Folkuniversitetsanda med entusiasm och positivt tänkande! Personlig lämplighet och erfarenhet är av stor betydelse för oss. Varmt välkommen att skicka in ditt CV, personligt brev och en vidimerad kopia av din lärarlegitimation redan idag då vi är i full gång med tjänstefördelningen inför våren och läser ansökningarna kontinuerligt. Om tjänsterna Tjänsten tillsvidareanställningar är på 50% av heltid, som inleds med sex månaders provanställning. Placeringsort är Landskrona. Tillträdesdatum den 4 januari 2021.  Frågor om tjänsterna Kontakta rektor Andreas Olsson, tel: 042-385601, [email protected]   Välkommen med din ansökan!   Vänligen observera att ansökningar endast tas emot via vårt rekryteringsverktyg.
Arbetsgivare
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare i SFI till Kommunvux i Halmstad

Arbetsgivare / Ort: Halmstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi lärare till den kommunala vuxenutbildningen i svenska för invandrare. Som lärare på vuxenutbildningen möter du elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att bedriva undervisning svenska för invandrare. Du kommer att ansvara för undervisning, bedömning och betygssättning. I dina arbetsuppgifter ingår även planering, uppföljning, elevsamtal, arbete i lärarlag och deltagande i verksamhetens utvecklingsarbete. Det är viktigt att du har en god pedagogisk förmåga och att du brinner för undervisning. Vår arbetsplats präglas av arbetsglädje och engagemang i arbetet med att stödja och stimulera de vuxna studerande i sitt lärande och i valet av kommande yrke- eller vidare studier. En tjänst är på 100% dagtid och en tjänst är på 30% kvällstid. Skriv gärna i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i ämnet svenska som andraspråk, 30 hp. Utbildning och erfarenhet av läs- och skrivinlärning är meriterande. Du är en engagerad person som trivs med undervisning. Du är kreativ, strukturerad och lyhörd med en god förmåga att anpassa ditt sätt att undervisa efter dina elevers individuella behov. Du är tydlig och bra på att kommunicera. Vi förväntar oss att du i din arbetsroll tar egna initiativ och uppnår resultat. Du agerar utifrån vår kommuns gemensamma värdegrund och är ett föredöme för andra medarbetare. Du uppmuntrar till delaktighet och kreativitet, visar personlig omtanke genom att ge stöd och genom att konfrontera i ett gott syfte, både för dina närmaste kollegor och för organisationen i stort. Genom ditt sätt att agera och kommunicera sprids detta förhållningssätt vidare i organisationen och skapar motiverade och kreativa kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Verksamheten är organiserad med semestertjänster och bedriver verksamhet året runt. Vi ber dig att i din digitala ansökan bifoga din lärarlegitimation för att underlätta rekryteringsprocessen. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten tillsätts under förutsättningar att vederbörliga beslut tas i organisationen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Halmstads kommun
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Digital, legitimerad Sva grundlärare sökes

Arbetsgivare / Ort: Academedia Eductus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi arbetar med utbildning inom svenska för invandrare, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Det gör vi med kvalitet, engagemang och med våra studerandes nästa steg i sikte. Vår vision är 100% i jobb. För oss betyder det att jobb alltid ska vara slutmålet. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Där kommer våra utbildningar in. Som en byggsten på vägen. Nu letar vi efter en ny kollega som delar vår vision och söker en arbetsplats där steget mellan tanke och handling är kort. Känner du, precis som vi, att resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet är viktiga parametrar i ditt arbete? Då har du hittat rätt! Eductus grundades 1991 och idag finns vi över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ca 300 anställda. Arbetsuppgifter Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Eductus samt fortlöpande hjälpa eleverna. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut. Formell kompetens/arbetslivserfarenhet • Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola och/eller gymnasiet. Du ska ha behörighet i svenska som andraspråk • Du har erfarenhet av SFI- och svenska som andraspråk-undervisning av vuxna helst på olika studievägar (1-3) samt Sva grund 1,2,3,4. • Du är digital, har erfarenhet av att bedriva fjärrundervisning och användning av lärplattformer • Du använder digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas i det • Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt • Du är duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor • Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom Det är meriterande om du talar flera språk. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du är utåtriktad, mycket flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer. Hur vi rekryterar Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten. Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet. Vi erbjuder dig Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Sista ansökningsdag 11/12-2020, intervjuer äger rum löpande.    Anställningsform Heltid/deltid, Tillsvidare, provanställning tillämpas.  Dagtid/kvällstid  Placering Sollentuna Tillträde Vid överenskommelse Frågor om tjänsten Skolledare Diana Rastegar [email protected]
Arbetsgivare
Academedia Eductus AB
Hemsida: http://www.eductus.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi-lärare

Arbetsgivare / Ort: Lunds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Om oss Komvux är Lunds kommuns egen anordnare av vuxenutbildning. Skolan har drygt 100 medarbetare och ca 3500 elever. Vi bedriver utbildning inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, i svenska för invandrare, inom lärvux och inom yrkeshögskolan. http://www.lund.se/komvux  Arbetsuppgifter Vi söker dig som känner dig trygg med, och trivs med att undervisa inom samtliga studievägar och kurser inom sfi. Likaså känner du dig bekväm med olika studieformer: närundervisning, flexibelt lärande och distans. Du ska arbeta formativt med att planera, genomföra och följa upp elevernas lärande och progression, vilket innebär att du gör individuella kartläggningar och uppföljningar av våra elever. Du deltar aktivt i verksamhetens utvecklingsarbete, deltar i möten, konferenser och fortbildning och du arbetar tillsammans med dina kolleger för våra elevers bästa. Du samarbetar kring gemensamma arbetsuppgifter som är förekommande i läraryrket t.ex. nationella prov. Dag- och kvällsundervisning ingår i tjänsten. Vi söker dig som Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet för sfi. Det krävs tidigare erfarenhet av att ha jobbat med svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har mer än 30 hp i svenska som andraspråk och tidigare erfarenhet av att undervisa läs- och skrivinlärning. Du ska ha grundläggande kompetenser att använda vanliga digitala funktioner som är viktiga i, och kopplade till, undervisningen. Du förutsätts t.ex. kunna använda administrativa system för att föra elevnärvaro, sätta betyg och jobba i en skolportal.
Arbetsgivare
Lunds kommun
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Integrationshandläggare

Arbetsgivare / Ort: Mora kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Integrationshandläggare

Om jobbet
Ansök idag. Kollegor imorgon. Socialförvaltningen Mora i hjärtat av Dalarna! Socialförvaltningens uppgift är att vara det yttersta skyddsnätet då människor i svåra situationer behöver stöd och hjälp och saknar andra hjälpmöjligheter. Socialförvaltningen är en förvaltning med drygt 700 medarbetare och har en budget på c:a 525 miljoner. Organisationen är uppdelad i fyra avdelningar: vård- och omsorgsboende, ordinärt boende, arbete och integration samt individ- och familjeomsorg. Förvaltningens uppdrag är att utreda och verkställa beslut inom SoL, LSS, HSL m fl. Välkommen med din ansökan till oss! Beskrivning Mora kommun har ett mottagande av vuxna och familjer som beviljats uppehållstillstånd i Sverige. I enlighet med bosättningslagen är integrationsenhetens uppdrag att ansvara för mottagandet av de nyanlända som blir anvisade till kommunen av Migrationsverket. Mottagandet handlar om att hjälpa barnen in i skola och barnomsorg samt att stötta vuxna i deras etableringsinsatser och ordna det praktiska i samband med ett mottagande. Målet med verksamheten är att stötta individerna i deras etablering och integration så att de blir inkluderade och delaktiga i samhället. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera och genomföra det praktiska mottagandet av nyanlända med uppehållstillstånd samt förbereda och genomföra bosättningen i Mora. Du är även de nyanlända behjälplig i kontakt med myndigheter, exempelvis med arbetsförmedlingen, försäkringskassan, regionen och skatteverket med flera. Du förbereder för placering av barn i förskola och skola samt rekryterar deltagare för samhällsorientering Kvalifikationer Du bör ha erfarenhet av arbete med nyanlända/flyktingar och god kännedom om lagar och regler gällande flyktingmottagning och etablering av nyanlända och asylsökande. Andra språkkunskaper än svenska är meriterande. För att lyckas i rollen som integrationshandläggare krävs det att du är självgående, kommunikativ och kreativ. Du har lätt för att samarbeta med andra, har en kulturell medvetenhet och väl grundade och tydliga värderingar med förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du bör ha god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar samt förmåga att anpassa sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Krav Beteende- eller samhällsvetenskaplig högskoleutbildning eller pedagogisk eller social utbildningsbakgrund, KY utbildning inom området eller annan av arbetsgivaren bedömd likvärdig kvalifikation. Goda kunskaper om det svenska samhället. Körkort B för manuell bil. Utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister. Mora kommun Mora kommun är alla vi som jobbar här. Det är summan av de vi är och allt vi gör. Varje hemtjänstbesök, skolexamen och utlånad biblioteksbok. Varje skollunch, brandkårsutryckning och nytt bostadsområde. Vi är närheten till naturen och den rena luften. De gamla traditionerna och de nystartade företagen. Vi är vår fantastiska historia men också det som tar oss framåt. Tillsammans gör vi Mora till ett hem. Var med oss när vi växer som människor och kommun. Idag och imorgon. Vi värnar om din integritet, läs mer om Mora kommuns behandling av personuppgifter på vår hemsida. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Mora kommun
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Handläggare social hållbarhet - integrationsstrateg

Arbetsgivare / Ort: Länsstyrelsen i Västerbottens län
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Integrationshandläggare

Om jobbet
Länsstyrelsen är en serviceinriktad kunskapsmyndighet som arbetar för Västerbottens utveckling och framtid. Myndigheten är en regional del av den svenska statsförvaltningen - med uppdrag att verka för att nationella mål får genomslag i länet, att samordna olika samhällsintressen, och att följa och till regeringen rapportera tillståndet i länet. Länsstyrelsens uppgifter omfattar bland annat samhällsplanering, natur- och miljövård, regional tillväxt, klimat- och energifrågor, landsbygdsfrågor och krisberedskap. Länsstyrelsen arbetar strategiskt för en långsiktigt ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbar utveckling, ett starkt näringsliv och företagande. För tillgänglighet, trygghet och service för alla och med miljömålen i fokus. Länsstyrelsen ska uppfattas både som professionell och pålitlig, oberoende och trovärdig och samtidigt som en hjälpsam myndighet. Vårt gemensamma fokus ska alltid vara att utgå från dem vi är till för. Arbetsplatsen har för närvarande 260 medarbetare. Landshövdingen är myndighetens chef. Vår vision lyder: Tillsammans gör vi det hållbara möjligt! Länsstyrelsen söker en handläggare till sakområdet integration inom verksamhetsområdet social hållbarhet på Samhällsutvecklingsenheten. Din arbetsplats blir på vårt kontor i Umeå. Tjänsten är ett vikariat. De 15 medarbetarna inom verksamhetsområdet social hållbarhet arbetar för att främja människors hälsa, sociala trygghet, jämlika levnadsvillkor och aktiva deltagande i samhällslivet. Våra verktyg för att bidra till detta är samordning, utveckling, rådgivning och tillsyn. Vi har exempelvis uppdrag som rör mänskliga rättigheter, jämställdhet, folkhälsa, integration och brottsförebyggande arbete. Vårt arbete är främst av främjande karaktär vilket innebär att stödja andra aktörer i deras arbete. Du kommer att tillhöra ett team om fyra personer som arbetar inom sakområdet integration. ARBETSUPPGIFTER Länsstyrelsen har ett antal regeringsuppdrag inom integrationsuppdraget kopplat till målgrupperna asylsökande, ensamkommande barn och nyanlända. De handlar till exempel om samordningsuppdrag, beslut om kommuntal, samhällsorientering, utlysning av statsbidrag och att ta fram lägesbilder. I arbetet ingår bland annat: • Administrera, planera och leda nätverk, seminarier och utbildningar • Delta i verksamhetsområdets externa aktiviteter såsom nätverksmöten • Följa upp genomförda insatser • Löpande administration inom ditt område • Omvärldsbevakning inom området • Föra dialog med kommuner och organisationer inom civilsamhället Du förväntas arbeta självständigt och i samverkan med andra aktörer på nationell, regional och lokal nivå. Arbetet ska ske i samverkan med närliggande uppdrag på Länsstyrelsen och du kommer att delta i arbetet med länsstyrelsens uppdrag inom hela detta område. Du behöver också på egen hand kunna leda större och mindre möten och vara bekväm med att framträda inför stora grupper. Arbetet innebär en del resor, både inom länet och nationellt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som (krav): • Har en relevant akademisk examen (minst kandidatnivå) med inriktning mot samhällsvetenskap, så som statsvetenskap, sociologi eller socialt arbete, eller annan examen som vi bedömer likvärdig • Har dokumenterad kunskap om integrations- och/eller migrationsfrågor • Har en god förmåga att kommunicera såväl muntligt som skriftligt på svenska • Är strukturerad, duktig på att koordinera, en god administratör och serviceinriktad • Har god samarbetsförmåga, eftersom en stor del av ditt arbete innebär samverkan internt och externt • Har B-körkort Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande: Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med flyktingmottagande på praktisk och strategisk nivå, har erfarenhet av att arbeta inom kommun, region eller statlig myndighet, har erfarenhet av att arrangera och genomföra utbildningar, erfarenhet av annat arbete inom området social hållbarhet. Vi vill att du i din ansökan beskriver hur du uppfyller kraven och det som är meriterande. ÖVRIGT Länsstyrelsen arbetar aktivt för att vara en myndighet som är fri från all diskriminering. Vid denna rekrytering har vi redan valt annonskanaler. Observera att en tjänsteansökning är en inkommen handling och kan därmed inte behandlas konfidentiellt. Ange ditt löneanspråk. så här behandlar vi dina personuppgifter, www.lansstyrelsen.se/dataskydd Då Länsstyrelsen är både regional krishanterings- och totalförsvarsmyndighet kan du i händelse av samhällskris eller krig få arbeta med andra uppgifter än dem du anställts för inom ramen för myndighetens kris- eller krigsorganisation.
Arbetsgivare
Länsstyrelsen i Västerbottens län
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Medarbetare till Arbetsmarknadsenheten

Arbetsgivare / Ort: Hultsfreds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Integrationshandläggare

Om jobbet
Vill du vara en del av en dynamisk organisation med korta beslutsvägar? Vill du kunna påverka och göra skillnad ner på individnivå? Då kan detta arbete vara någonting för dig! Hultsfreds kommun söker nu en ny medarbetare till arbetsmarknadsenheten för att stärka vår organisation. ARBETSUPPGIFTER Som medarbetare på arbetsmarknadsenheten i Hultsfreds kommun är ditt uppdrag att stärka möjligheterna för kommunens invånare att hitta sin väg mot arbete och egen försörjning. Du kommer att jobba med arbetssökande i alla åldrar och arbetet med deltagare sker främst individuellt men också gruppaktiviteter kan bli aktuellt. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv och har ett salutogent synsätt. Utifrån individens förutsättningar vägleder och stärker vi individer för att nå egenförsörjning. I arbetsuppgifterna ingår bland annat: • Matchning, coachning och vägledning av arbetssökande • Hantering av anpassade anställningar • Praktiksamordning inom kommunal verksamhet • Samordning av feriearbete för ungdomar • Arbetsgivarkontakter • Hantering av ungdomstjänst • Förebyggande arbete för att motverka arbetslöshet I övrigt bedriva en nära samverkan med kommunens övriga förvaltningar i arbetsmarknadsfrågor samt med andra myndigheter såsom Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan med flera. KVALIFIKATIONER Arbetet kräver att du är utåtriktad och positiv och har förmåga till snabba omställningar. Du är flexibel, engagerad och har en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ska vara förtroendeingivande och kunna skapa kontakter och relationer med våra kommuninvånare och samarbetspartners. Det är önskvärt att du har högskoleutbildning med beteendevetenskaplig inriktning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Goda kunskaper om det lokala näringslivet är en merit. Då arbetet innehåller en del administration behöver du kunna hantera detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B- körkort är ett krav. Vi eftersträvar en jämställd arbetsplats och välkomnar därför sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Hultsfreds kommun
Hemsida: http://www.hultsfred.se
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

SFI lärare

Arbetsgivare / Ort: Markaryds kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Att arbeta inom vuxenutbildning är på flera sätt annorlunda än arbetet inom grund- och gymnasieskola. Här får du fokusera på det som skolarbete till större delen handlar om dvs. undervisning eftersom de administrativa uppgifterna, rapportering och uppföljning, kring vuxna elever är avsevärt färre än för de yngre. Arbetet i klassrummet skiljer sig också då vuxna elever oftast är mer fokuserade på skolarbetet än yngre. Vi arbetar i en ny förvaltning (Arbetsmarknad och Integration) där vi tillsammans med andra verksamheter skapar möjligheter för vuxna att börja nya arbeten eller påbörja studier. Vi försöker göra övergången så smidig och tidseffektiv som möjligt för den enskilde. Det är ett inspirerande och tacksamt arbete och våra ambitioner är höga. Insatserna som samordnas i det här arbetet är av flera slag men utbildning är en av de kraftfullaste. Här finns alltså stora möjligheter för dig som lärare att göra skillnad och vara delaktig. I tjänsten ingår i huvudsak undervisning inom SFI. Du utför och planerar arbetet tillsammans med övriga lärare i verksamheten. Vi fokuserar på den enskilde individens behov och förutsättningar på väg mot arbete eller kommande studier. Det arbetet sker i samverkan med såväl övriga delar av förvaltningen (Arbetsmarknadsenhet, Ekonomiskt bistånd) som utomstående intressenter. (Arbetsförmedling m.fl.). Vi kräver att du har en lärarutbildning i Svenska som andra språk. Vad erbjuder vi? Tjänsten är tillsvidare anställning 100%. Semesteranställning. Tillträde enligt överenskommelse. I din anställning ingår friskvårdspeng och en aktiv personalklubb bland mycket annat. Sista ansökningsdag är 2020-12-14, men vi behandlar ansökningarna löpande. Välkommen med din ansökan!   Markaryds kommun i södra Småland på gränsen till Skåne är en välskött kommun med god ekonomi. Lånefinansieringsgraden är låg och bland annat har medel avsatts som fullt ut täcker kommunens framtida pensionskostnader. Markaryds kommun ligger för fjärde året i rad i toppen i Svenskt näringslivs undersökning om landets bästa företagsklimat. I Markaryd arbetar vi med ett tydligt medborgarperspektiv och samverkar i stor utsträckning tillsammans med den ideella sektorn och näringslivet i vårt utvecklingsarbete.
Arbetsgivare
Markaryds kommun
Hemsida: http://www.markaryd.se/
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utvecklingsledare till Romano center i Väst

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Samhällsvägledare

Om jobbet
”Enklare vardag för alla i en hållbar och öppen stad” - det är vår vision! Konsument- och medborgarservices mål är att underlätta för boende, besökare och företagare när de ska kontakta Göteborgs Stad. Vi samordnar och utvecklar stadens service. Det innebär att vi ansvarar för Göteborgs Stads kontaktcenter, utvecklar service och e-tjänster, samordnar och utvecklar externa digitala kanaler, erbjuder konsumentrådgivning och budget- och skuldrådgivning samt arbetar med frågor som rör hållbar konsumtion. Dessutom ansvarar vi för stadens överförmyndarverksamhet och Romano Center i Väst, som är ett romskt informations- och kunskapscenter. På vår förvaltning är vi cirka 200 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Utvecklingsledaren arbetar nära enhetschef och övriga medarbetare i verksamheten och ska vara en god representant för centret både externt och internt i staden. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för metodutveckling, omvärldsbevakning och andra administrativa uppgifter som exempelvis att ta fram dokument för olika rutiner, skriva projektansökningar till olika instanser och ta fram rapportunderlag. Därutöver är du också ansvarig för såväl utveckling som upprätthållande av verksamhetens enhetssida på goteborg.se samt enhetens Facebookkanal. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har 3- år högskoleutbildning inom socialt område och har erfarenhet från organisationer eller verksamheter där man arbetar med romska frågor. Du har också erfarenhet av arbete med integration, mångfald och mänskliga rättigheter i övrigt samt också kunskaper i Romanes. Har du samverkat och/eller samarbetat med flera olika aktörer inom civilsamhället, utbildningsaktörer eller olika myndigheter så ser vi det som meriterande. Meriterande är också erfarenhet från, eller samverkan med, socialtjänsten. Du kan uttrycka dig väl både i tal och skrift både på svenska och engelska. För att klara uppdraget så vill vi att du har en god kommunikativ förmåga oberoende av vem du talar med. Du har en hög samarbetsförmåga vilket innebär att du kan arbeta bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är också en god relationskapare och kan underhålla dessa relationer på ett bra sätt. Vi vill att du är strukturerad och målinriktad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt men du behöver också vara flexibel och kunna hantera många föränderliga arbetsuppgifter. Då det är en liten arbetsgrupp är det också viktigt att du tar eget ansvar och har ett eget driv för att få saker gjorda. Du kan också se möjligheter och hitta lösningar på problem som kan dyka upp ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi vill att konsument- och medborgarservice ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser och rekryteringstjänster
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Functional Integrator-TETO-SEVS02398793

Arbetsgivare / Ort: Bombardier Transportation Sweden AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Integrationshandläggare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Functional Integrator


Date: Nov 13, 2020

Location: Västerås, VAS, SE


Functional Integrator-TETO-SEVS02398793


Description


At Bombardier Transportation, our trains and rail solutions move millions of people safely and reliably around the world, every single day. Join us, and you’ll be part of a global team, sharing knowledge, experience and ideas across countries and cultures, and boosting our reputation as a global leader in rail technology. Your work will have a truly human impact, connecting communities, cities and businesses, and helping people to get where they need to be. It’s all about progress.


Join us as a Functional Integrator and you’ll be looking at a career-defining role based in Västerås, Sweden.


As a Functional Integrator you will be responsible to apply the principles of software engineering to the design, development, maintenance, testing, and evaluation of software and systems to fulfil the stakeholder requirements.


Your responsibilities will include:


• To transform specified designs into a well working physical realization;


• To analyze and transform specified requirements into detailed design solutions which have the required safety integrity level;


• Assemble software and/or hardware items through all levels up to form a complete subsystem (e.g. TCMS Platform Architecture or TCMS user application software), according to the architectural and design specifications. The Software Integrator delivers the final generic software system to ensure the finalization of the Project on time;


• To carry out requirements engineering and controlling change and communicating to relevant stakeholders. The requirements manager specifies and maintains the requirements in a structured and timely manner to ensure the delivery of the design project on time;


• Examine and judge whether the output of a specific development phase fulfils respective requirements, mostly document reviews. The verifier ensures proper documentation during all project phases.


Qualifications


Key requirements:


• Education: Bachelor’s or Master’s degree in Computer Science or Engineering;


• At least 3-4 years of relevant work experience within software development;


• Experience in working with MITRAC tools; experience within TCMS (Train Control Management Systems) is an advantage;


• Good communication skills, flexibility, driven for results;


• Fluency in English, Swedish is desirable.


We thank all applicants for their interest, however, only those under consideration will be contacted.


Bombardier Transportation is a global mobility solution provider leading the way with the rail industry’s broadest portfolio. It covers the full spectrum of solutions, ranging from trains to sub-systems and signalling to complete turnkey transport systems, e-mobility technology and data-driven maintenance services. Combining technology and performance with empathy, Bombardier Transportation continuously breaks new ground in sustainable mobility by providing integrated solutions that create substantial benefits for operators, passengers and the environment. Headquartered in Berlin, Germany, Bombardier Transportation employs around 39,850 people and its products and services operate in over 60 countries.


Bombardier is committed to creating a diverse environment and is proud to be an equal opportunity employer. All qualified applicants will receive consideration for employment without regard to race, colour, religion, gender, gender identity or expression, sexual orientation, national origin, genetics, age, disability status, veteran status, or any other characteristic protected by Federal, National, or Local Laws.Arbetsgivare
Bombardier Transportation Sweden AB
Årstaängsvägen 29
11743 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Iris söker SFI-lärare till vuxenutbildning i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Iris Hadar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se. Om oss  Iris Utbildning erbjuder SFI-utbildningar och vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar hög kvalitet, flexibilitet och individanpassning.  Vårt erbjudande  Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens.  Vi värnar en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.   Dina arbetsuppgifter Du kommer att planera, genomföra och utveckla undervisningen inom ramen för vuxenutbildningen i svenska för invandrare, svenska som andraspråk för elever med kort utbildningsbakgrund. Din profil  Vi söker dig som är legitimerad lärare med minst 30 högskolepoäng i svenska som andraspråk och gärna något annat kompletterande ämne såsom matematik, engelska eller samhällskunskap. Du är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, brinner för hög kvalité i undervisningen samt har ett högt inre driv. Du ser att arbeta i team som en självklarhet och har god förmåga att driva ditt eget arbete och arbetet inom skolan, framåt. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt har ett genuint intresse för elever och deras pedagogiska utveckling. Det är viktigt att du ser helheten i arbetet och har god förmåga till att göra prioriteringar och problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stort intresse av att arbeta med digitala hjälpmedel. Flerspråkighet liksom vuxenpedagogisk utbildning och erfarenhet av grundläggande litteracitetsundervisning ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Ytterligare information   Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och tillträde sker 2021-01-07 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för att söka tjänsten är 2020-12-18. För frågor kring tjänsten, kontakta rektor Sara Snickars på [email protected] eller 010-151 07 29. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Iris Hadar AB
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Legitimerad SFI lärare, Solna Tomteboda

Arbetsgivare / Ort: Astar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Astar är ett utvecklingsföretag som genomför utbildning inom: Kommunal vuxenutbildning, Utbildning i svenska för invandrare, Arbetsmarknadsutbildningar, Yrkeshögskola och Företagsutbildningar. Med ca 250 anställda finns vi på ungefär 45 orter runt om i Sverige. Astar är ett affärsområde i ThorenGruppen och tillsammans med våra kollegor i Sverige erbjuder vi ett livslångt lärande från förskola, grundskola, gymnasium till vuxenutbildning. Läs mer om oss på www.astar.se eller www.thorengruppen.se. Är du intresserad av att bli en viktig resurs för nya svenskar på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Tycker du det är roligt och utmanande att arbeta flexibelt med nya arbetssätt och metoder som utgår från våra elevers behov och önskemål? Vi på Astar tror på människor! Vi tror att alla har drömmar och visioner om vilka de vill vara och vad de vill göra. Att alla har unika förmågor och erfarenheter och med rätt förutsättningar så kan alla hitta och utveckla sin inneboende talang. Alla har förutsättningar att bli en lysande stjärna på arbetsmarknaden. Kom och bli en del av företaget med: - fantastiska möjligheter till egenutveckling genom Astar Academy, våra internutbildningar. - branschens bästa värdskap och eleven i fokus. - en otrolig tillväxt inom SFI i kombination med yrkesutbildningar, var med och skapa framtidens utbildningskoncept. Var med och forma framtidens SFI-undervisning! Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som i första hand har erfarenhet och är legitimerad inom SFI eller Svenska som andra språk. Som lärare är du är kreativ och är van att ta egna initiativ och vill tillsammans med dina kollegor driva arbetet framåt. Egenskaper För att trivas hos oss på Astar behöver du ha en flexibel inställning till ditt arbete. Ingen dag är den andra lik och tempot är tidvis högt. Men har du ett inkluderande förhållningssätt, viljan att hjälpa andra och förmågan att prioritera och planera för att i nästa stund tänka om, passar du bra hos oss. Vi har högt till tak och skrattar ofta och mycket. Mod, Kraft och Passion med Hjärtat är våra värdeord och de ligger till grund för allt vårt arbete. Så med en utåtriktad personlighet och positiv inställning kommer du långt hos oss. Vi vill arbeta med branschens mest engagerade medarbetare !! -       Är du en av dem, tveka inte, sök idag ! För frågor om tjänsten och oss är du välkommen att kontakta: Rektor Francois Kaemmerle 073-579 30 96 [email protected] Vilka är vi? Ledorden MOD, KRAFT och PASSION resulterar i en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta: ThorenGruppen. Vi är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med cirka 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. ThorenGruppen driver 31 gymnasieskolor från Malmö till Skellefteå, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 45 orter. Astar ingår i ThorenGruppen och ”A star” betyder ”en stjärna” och syftar till vår verksamhets ambition att attrahera och utveckla stjärnan i varje individ – deltagare och elev så väl som medarbetare och chef. Vår vision är ”Att ge alla människor, oavsett bakgrund, möjlighet att hitta sin talang, utveckla den och bli sin egen stjärna.” Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa verksamheter där alla är välkomna och inkluderade.
Arbetsgivare
Astar AB
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Infokomp söker SFI-lärare

Arbetsgivare / Ort: Work For You i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Delar du vår ambition att genom utbildning stärka människors förmåga att påverka sin egen situation? Hos oss möter du motiverade elever och tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor hjälper du dem att nå sina mål. SFI Lärare Dina arbetsuppgifter Som SFI-lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever från olika länder och kulturer. Detta sker genom klassrumsundervisning, distansutbildning med handledning och webbaserad utbildning. Din roll som lärare för utbildningen och dina arbetsuppgifter ingår det att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Infokomp. Din profil För att lyckas i rollen ser vi att du har bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom. Du har en mycket god pedagogisk förmåga och att ett genuint intresse för att lära ut och möta elevernas individuella behov samtidigt som du sprider en positiv studieatmosfär genom din undervisning. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att såväl samarbeta som att arbeta självständigt. Vi ser att du idag använder dig av digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas inom detta. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av SFI mot bransch och arbetsliv eller behörighet att undervisa i ytterligare språk utöver svenska. Kvalifikationer Lärarlegitimation samt minst 30 högskolepoäng i svenska som andra språk. Vi söker även lärare med pedagogisk utbildning samt erfarenhet av vuxenundervisning, så dessa ansökningar är också välkomna. Omfattning: Heltid Start: Januari Ort: Borlänge Övrigt: Information och Kompetens i Sverige AB, mer känt som Infokomp, bedriver sedan 1993 Komvux och SFI på ett flertal orter runt om i Sverige. År 2014 blev Infokomp en del av Work for you, en av Sveriges ledande aktörer inom arbetsmarknadstjänster och vuxenutbildning. Vi ser mångfald som en tillgång och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Stor vikt kommer att läggas vid behörighet och personlig lämplighet. Som arbetsgivare erbjuder Infokomp flexibla arbetstider med frihet under ansvar. För att du ska trivas hos oss är det avgörande att du förutom en passion för pedagogik även delar och efterlever vår värdegrund: Bemötande, Empowerment, Affärsmässighet och Professionalitet. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega och Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund och Vision (Friskoleavtalet). Önskar du ytterligare information är du välkommen att kontakta: Peter Gärd. [email protected] 0611-505427 Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Work For You i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi-lärare, kvällstid

Arbetsgivare / Ort: Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 December (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Vill du vara en del av vårt arbetslag och utveckla vår sfi-verksamhet på kvällen? Vi på Folkuniversitetet driver i samarbete med Eslöv Folkhögskola som huvudman en sfi-verksamhet i Malmö, västra hamnen. Vi söker dig som är driven pedagog. Du är självgående men trivs med att  arbeta i team och du har deltagarnas utveckling i fokus. Undervisningen utgår från folkbildningens grunder. Du är kreativ, tar ett ansvar för det gemensamma utvecklingsarbetet och möter våra deltagare med ödmjukhet och respekt. Du är samarbets- och lösningsfokuserad, delar med dig, har egna idéer samt blir en aktiv del i vårt förändringsarbete. Du har en positiv attityd till kollegialt lärande och är prestigelös, strukturerad, initiativtagande och håller deadlines.  Tjänsten är 30% i Malmö där vi undervisar på plats, Sfi studieväg 2 & 3. Lektionerna ges två kvällar i veckan 17.30 - 20.30. Medan Covid19 pågår sker undervisning i halvklasser men det kan komma att förändras beroende på rekommendationer. Kompetenskrav -Du är behörig lärare i svenska som andraspråk eller på väg mot behörighet, alternativt att du har liknande kompetenser och kan redogöra för en plan som leder mot behörighet. -Du ser digitala hjälpmedel som ett självklart inslag i undervisningen och kan redan själv använda dator m.m. samt är positivt inställd till att lära dig nya program och lärplattformar. -Du har erfarenhet eller intresse av att utveckla skola och ser dig själv som en bidragande del i sådana processer. Meriterande -Vi uppskattar å det starkaste om du i samband med ansökan direktlänkar till en presentationsvideo av dig själv på ca 3 - 5 min. -Om du kan referera till arbetserfarenheter från interkulturella miljöer ser vi det som positivt, ideellt engagemang och för folkbildningsfrågor samt samhällsintresse likaså.  Vi sätter stort värde på din vilja till delaktighet i det pedagogiska utvecklingsarbetet, ditt intresse för vuxenutbildning och din pedagogiska kompetens. Personlig lämplighet och erfarenhet är av stor betydelse för oss. Ansökningstid Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningsperioden. Ansökningar tas endast emot i vårt rekryteringssystem. Sista dag för ansökan är den 20  december.  Arbetstider och omfattning Tjänsten är på 30% av heltid. Tjänsten är en visstidsanställning på tre månader med möjlighet till förlängning.  Kontakt Stefan Burneski, Verksamhetsledare sfi distrikt syd, [email protected]
Arbetsgivare
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
Ansökan
Ansök senast 20 December (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Digital, legitimerad SFI-lärare sökes

Arbetsgivare / Ort: Academedia Eductus AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 December (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi arbetar med utbildning inom svenska för invandrare, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Det gör vi med kvalitet, engagemang och med våra studerandes nästa steg i sikte. Vår vision är 100% i jobb. För oss betyder det att jobb alltid ska vara slutmålet. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Där kommer våra utbildningar in. Som en byggsten på vägen. Nu letar vi efter en ny kollega som delar vår vision och söker en arbetsplats där steget mellan tanke och handling är kort. Känner du, precis som vi, att resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet är viktiga parametrar i ditt arbete? Då har du hittat rätt! Eductus grundades 1991 och idag finns vi över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ca 300 anställda. Arbetsuppgifter Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Eductus samt fortlöpande hjälpa eleverna. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut. Formell kompetens/arbetslivserfarenhet Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola och/eller gymnasiet. Du ska ha behörighet i SFI Du har erfarenhet av SFI-undervisning av vuxna helst på olika studievägar (1-3) Du är digital, har erfarenhet av att bedriva fjärrundervisning och användning av lärplattformer Du använder digitala hjälpmedel i undervisningen och är intresserad av att utvecklas i det Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt Du är duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom Det är meriterande om du talar flera språk. Personliga egenskaper Vi ser gärna att du är utåtriktad, mycket flexibel, förändringsbenägen, lösningsinriktad och innehar en helhetssyn samtidigt som du har ett öga för detaljer. Hur vi rekryterar Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet. Vi erbjuder dig Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Sista ansökningsdag 22/12-2020, intervjuer äger rum löpande.    Anställningsform Heltid/deltid, Tillsvidare, provanställning tillämpas.  Dagtid/kvällstid  Placering Sollentuna Tillträde Vid överenskommelse Frågor om tjänsten Skolledare Diana Rastegar [email protected]
Arbetsgivare
Academedia Eductus AB
Hemsida: http://www.eductus.se
Ansökan
Ansök senast 22 December (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Iris söker SFI-lärare till unik vuxenutbildning i Göteborg!

Arbetsgivare / Ort: Iris Hadar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
I över 100 år har Iris arbetat med individens utveckling. Idag är uppdraget att erbjuda individanpassad utbildning och utveckling i hela landet. Iris arbetar brett med att stötta personer till att ta sitt nästa steg på arbetsmarknaden. Detta gör vi genom utbildning som SFI, kommunal vuxenutbildning och företagsutbildningar. Genom arbetsmarknadsinsatser och jobbmatchning samt genom utredningar och anpassningar. Iris är en del av Irisgruppen som är en av Sveriges ledande aktörer för effektiv utbildning och stödinsatser för vuxna. Irisgruppen, som består av verksamheterna Iris och Medlearn, har en omsättning på cirka 400 MSEK och drygt 550 anställda på 80 orter runtom i Sverige. Visionen är att realisera drömmar. Genom våra insatser där varje individ når sin fulla potential skapar vi ett bättre samhälle med minskad arbetslöshet och ökad integration. Iris eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Se filmen om Iris, läs mer på iris.se och irisgruppen.se. Vill du utvecklas som pedagog och ta din undervisning till nästa nivå? Då är det här arbetsplatsen för dig! Vi erbjuder ett lugnt tempo, trygg och bra arbetsmiljö och de förutsättningar som krävs för att du skall kunna genomföra en undervisning där din pedagogiska och didaktiska förmåga är det som sätter gränserna.  Om oss  Iris Utbildning erbjuder SFI, grundläggande och gymnasiala vuxenutbildning och vårt mål är att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever inför deras nästa steg i livet. Vi levererar hög kvalitet, flexibilitet och individanpassning.  Vårt erbjudande  Vi erbjuder en tjänst inom en ledande utbildningskoncern där vi arbetar över bolagsgränserna för att utbyta kunskap och driva utvecklingen framåt. Tillsammans skapar vi en lärande organisation som ständigt ökar sin totala kompetens.  Vi värnar en hållbar arbetsplats där alla ska känna arbetsglädje. Du kommer att få arbeta i en dynamisk miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor. Vi har en gemensam värdegrund som bland annat innehåller våra koncerngemensamma etiska riktlinjer och vår pedagogiska plattform. Vi har kollektivavtal och konkurrenskraftiga förmåner. Iris Utbildning eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten.   Dina arbetsuppgifter Du kommer att planera, genomföra och utveckla undervisningen inom ramen för vuxenutbildningen i svenska för invandrare, svenska som andraspråk för elever inom vår syn-, döv- och hörselverksamhet. Du kommer även tillhandahålla mentorskap för din elevgrupp. Vi erbjuder en lärartjänst där du får möjlighet att bedriva undervisning av högsta kvalité samt utveckla din egen didaktiska förmåga när det gäller anpassning och individualisering av undervisning. Hos oss får du möjlighet att arbeta med mindre klasser, vilket ger mer lärartid per elev. Vi använder oss av bland annat tvålärarsystem i klassrummen samt studiestöd på modersmål för de största språkgrupperna. Du kommer också få möjlighet att utveckla din kompetens gällande undervisning av synskadade, hörselnedsatta och döva elever. Erfarenhet med dessa elevgrupper är givetvis meriterande men inte ett krav för tjänsten. Vi ger alla våra lärare de verktyg som de behöver för att bedriva undervisning med våra målgrupper. Din profil  Vi söker dig som är legitimerad lärare med minst 30 högskolepoäng i svenska som andraspråk och gärna något annat kompletterande ämne såsom matematik, engelska eller samhällskunskap. Du är intresserad av elevens lärande och att utveckla verksamhetens pedagogiska metoder, brinner för hög kvalité i undervisningen samt har ett högt inre driv. Du ser att arbeta i team som en självklarhet och har god förmåga att driva ditt eget arbete och arbetet inom skolan, framåt. Du förmedlar information och lyssnar effektivt samt har ett genuint intresse för elever och deras pedagogiska utveckling. Det är viktigt att du ser helheten i arbetet och har god förmåga till att göra prioriteringar och problemlösning. Vi ser gärna att du har erfarenhet och stort intresse av att arbeta med digitala hjälpmedel. Flerspråkighet liksom vuxenpedagogisk utbildning ses som meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  Ytterligare information   Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid med möjlighet till förlängning. Tillträde sker 2021-02-01 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urval sker löpande och vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Sista dag för att söka tjänsten är 2020-12-31. För frågor kring tjänsten, kontakta rektor Sara Snickars på [email protected] eller 010-151 07 29. För frågor kring rekryteringsprocessen, kontakta HR-avdelningen på [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Iris Hadar AB
Ansökan
Ansök senast 31 December (28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lärare i SFI och Svenska som andraspråk

Arbetsgivare / Ort: Academedia Eductus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 January (1 månad 6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Eductus är ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi arbetar med utbildning inom svenska för invandrare, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Det gör vi med kvalitet, engagemang och med våra studerandes nästa steg i sikte. Vår vision är 100% i jobb. För oss betyder det att jobb alltid ska vara slutmålet. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Där kommer våra utbildningar in. Som en byggsten på vägen. Nu letar vi efter en ny kollega som delar vår vision och söker en arbetsplats där steget mellan tanke och handling är kort. Känner du, precis som vi, att resultat, engagemang, nytänkande och tydlighet är viktiga parametrar i ditt arbete? Då har du hittat rätt! Eductus grundades 1991 och idag finns vi över hela Sverige med huvudkontor i Göteborg. Vi är ca 300 anställda. Det här blir du en del av Vill du vara med och göra Sverige lite bättre? AcadeMedia hjälper människor att utvecklas i hela utbildningskedjan. Vår vision är att vara en internationell förebild när det gäller kvalitet, resultat och nytänkande. Vi har som mål att vara förstahandsvalet för de allra bästa och mest drivna förskolepedagogerna, lärarna och skolledarna i Sverige. Som en del av Sveriges största utbildningsföretag är karriärmöjligheterna hos oss stora, så varför inte ta chansen? Arbetsuppgifter Som lärare i vuxenutbildningen är det din uppgift att leda och undervisa elever från många länder och kulturer. I dina arbetsuppgifter ingår att planlägga, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom Skolverkets kursplaner och inom Eductus samt fortlöpande hjälpa eleverna. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut. Tjänsten avser undervisning på distans inom SFI studieväg 3 och Svenska som andraspråk 1 - 3. Tjänsten beräknas preliminärt tillsättas i början av januari. Då detta är nya kurser för skolan beror tillsättning också på antalet elevansökningar. Tjänstgöringsgrad diskuteras.    Formell kompetens/arbetslivserfarenhet • Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskola och/eller gymnasiet. Du ska ha behörighet i svenska som andraspråk • Du har erfarenhet av SFI- och svenska som andraspråk-undervisning av vuxna helst på olika studievägar. • Det är meriterande om du har erfarenhet av att undervisa på distans och det är av stor vikt att du har mycket god digital kompetens. • Du tycker att det är intressant att undervisa olika typer av individer och trivs med att arbeta i en dynamisk och målinriktad miljö där alla strävar åt samma mål och hjälps åt • Du duktig på att organisera och planera din tid samt motiveras av att stödja och leda människor • Du har ett mycket bra tålamod, ett starkt engagemang och en god människokännedom Det är meriterande om du talar flera språk. Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken. Tillträdesdag:  Början av januari 2021 Placeringsort: Nacka Anställningsform: Tillsvidare/Visstid, provtjänstgöring tillämpas Sista ansökningsdag:  Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med skolledare Mikael Östling, 08-6233151, [email protected] Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
Arbetsgivare
Academedia Eductus AB
Hemsida: http://www.eductus.se
Ansökan
Ansök senast 9 January (1 månad 6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Växjö Rödakorskrets söker integrationssamordnare

Arbetsgivare / Ort: Svenska Röda Korsets Centralstyrelse
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Integrationshandläggare

Om jobbet
Svenska Röda korset Svenska Röda Korset grundades 1865 och är i dag Sveriges största humanitära frivilligorganisation. Det viktigaste rödakorsarbetet utförs av över 30 000 frivilliga i nästan 1 000 rödakorskretsar spridda över hela landet. Vi kämpar för att rädda liv och ge hopp över hela världen och i Sverige, varje dag. Röda Korsets grundprinciper är humanitet, opartiskhet, neutralitet, självständighet, frivillighet, enhet och universalitet. Röda Korset är världens främsta katastroforganisation. Vi finns på plats före, under och efter katastrofer och kriser, i såväl Sverige som i andra delar av världen, för att förhindra och lindra mänskligt lidande, skydda liv och hälsa och säkerställa respekten för varje människas värdighet. På Växjö Rödakorskrets bedriver vi många olika verksamheter inom besök och integration som baseras på de lokala behoven. Nu söker vi på integrationsverksamheten en driven och utåtriktad person till ett vikariat på minst sex månader. Om tjänsten Som integrationssamordnare ansvarar du för att leda och utveckla Växjö Rödakorskrets kunskap, verksamheter och påverkansarbete inom frågor som rör integration och etablering på lokal nivå. Röda Korset är en frivilligorganisation vars verksamheter i största utsträckning drivs av frivilliga och du kommer därför i den här tjänsten att arbeta med att samordna frivilliga och deltagare till de olika verksamheterna som bedrivs. Vi söker en person som brinner för humanitära frågor. Du har lätt för att möta människor i olika livssituationer och du försöker alltid att hjälpa och stötta människor i den mån det är möjligt för dig. Vi ser att du har en god analytisk förmåga, är duktig på att möta deadlines och är nyfiken och engagerad i din arbetsroll. Du trivs med att prata inför folk och gillar att ta egna initiativ. Som medarbetare på Växjö Rödakorskrets möter du nya människor dagligen som behöver hjälp eller stöd. Det är därför väldigt viktigt att du är tillmötesgående och hjälpsam i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Primära arbetsuppgifter: • Skriva ansökningar och rapporter till finansiärer • Samordna, administrera och utvärdera samtliga verksamheter inom integrationsverksamheten • Aktivt samarbeta med andra civilsamhällsaktörer inom frågor som rör integration • Arbeta med utveckling och uppdatering av sociala medier • Aktivt arbeta med rekrytering av nya frivilliga och marknadsföring mot potentiella deltagare Kravspecifikation • Akademisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom hållbar utveckling, utvecklingsstudier, integration och mångfald, eller annat för tjänsten relevant område. • Några års arbetslivserfarenhet • Intresse för människor och olika kulturer • Mycket god förmåga att uttrycka dig i skrift och tal både på svenska och engelska. Meriterande • Erfarenhet av arbete med ansökningar och rapporter till finansiärer • Erfarenhet av eller kunskap om att arbeta i en frivilligorganisation/ i civilsamhället • Erfarenhet av eller kunskap om integrationsarbete • Tidigare ideellt engagemang Praktisk information Omfattning: Heltid Anställning: Vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning Placering: Växjö, Arabygatan 31 Vi ser att du som sökande delar Röda Korsets värdegrund. Växjö Rödakorskrets är en arbetsplats som eftersträvar mångfald genom att välkomna alla sökande oavsett kön, könsidentitet, etnisk bakgrund, religion, sexuell läggning, ålder, eller funktionsvariation. Vi uppmuntrar ansökningar av människor från olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] senast den 10 januari 2021. Ange ”Ansökan integration” i ämnesraden. För ytterligare information eller frågor om tjänsten, kontakta vår nuvarande integrationssamordnare Joulin Younis Forssman på 070 384 08 64 eller mejla adressen ovan. Intervjuer kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!
Arbetsgivare
Svenska Röda Korsets Centralstyrelse
Ansökan
Ansök senast 10 January (1 månad 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi, Vikariepool Malmö/Lund

Arbetsgivare / Ort: Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • SFI-lärare

Om jobbet
Extrajobb som Sfi-lärare    Läser du till lärare med inriktning SVA? Vill du få erfarenhet av att arbeta som sfi-lärare? Folkuniversitetet bedriver tillsammans med Eslövs Folkhögskola och Folkhögskolan Hvilan sfi-verksamheter i Malmö och Lund. Vi söker flera engagerade och självständiga sfi-vikarier till skolorna på båda orter. Du tar ett stort eget ansvar och möter våra elever med ödmjukhet och respekt. Du är lösningsfokuserad, har en god social förmåga, delar med dig av ditt kunnande till elever och kollegor, och känner entusiasm inför att utvecklas i din lärarroll. Kompetenskrav:   - Du studerar till lärare med inriktning SVA  eller har annan relevant erfarenhet. - Du har kunskap om och intresse för att arbeta med digitala hjälpmedel som ett självklart inslag i undervisningen   Meriterande: - Erfarenhet av undervisning i SVA   - Arbetserfarenheter från interkulturella miljöer   - Ideellt engagemang eller intresse för folkbildnings- och samhällsfrågor   Personlig lämplighet är av mycket stor betydelse för oss, varför det är meriterande om du delar en länk till en kort videopresentation av dig. Covid19 Vi följer myndigheternas och huvudmännens rekommendationer. Det innebär bl.a. att undervisning på plats endast sker i halvklasser eller mindre grupper om den sker på skolan, samt att vi till följd av kommande rekommendationer kan komma att ge undervisningen helt eller delvis på distans. Ansökan Ansökningar tas endast emot via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Urval sker löpande.  Kontaktperson   [email protected] Verksamhetsledare, Sfi distrikt syd
Arbetsgivare
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (1 månad 28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi två SFI-lärare till en välkänd skolkoncern i Stockholm.

Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 April (4 månader 22 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Svenska för invandrare är en kvalificerad språkutbildning. Utbildningen syftar till att ge vuxna personer med annat modersmål än svenska grundläggande, funktionella kunskaper i svenska språket. Vi söker lärare med digitalkompetens som är vana att arbeta med digitalverktyg som läsplattor och datorer i sitt lärande. Arbetsuppgifter Att inom SFI undervisa vuxna elever i svenska språket. Målet är att den enskilde studerande ska nå de mål som formulerats i hans eller hennes individuella studieplan. I tjänsten ingår även att tillsammans med övriga kollegor jobba med utveckling av verksamheten. Vi erbjuder undervisning i grupp, distans på dagtid och kvällstid. Enheten arbetar med ett formativt arbetssätt med kvalité i fokus, delaktighet i utvecklingsarbetet är en förutsättning. Samverkan är central och därigenom förståelsen för att alla arbetar gemensamt för helheten. Som lärare i Sfi ger du dina elever språkliga redskap för att kommunicera och aktivt delta i vardags-, samhälls- och arbetslivet. Sfi är ofta starten på en utbildningsresa där många av våra elever går till vidarestudier. Genom din undervisning utvecklar eleverna en språkförmåga och strategier för att nå sina mål. Undervisningen anpassas till elevernas förkunskaper och förutsättningar. Vem söker vi? Vi söker dig som är legitimerad sfi lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Som person är du: trygg, stabil och har god självinsikt. Du arbetar bra med andra människor, uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och delar med dig av din egen kunskap. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ser möjligheter i förändringar och kan agera prestigelöst för att främja verksamhetens och den egna utvecklingen. Viktigt för tjänsten är att du har förmågan att analysera studieresultat och att du kan hantera relevant programvara t.ex. smartboard och lärplattform, alternativt har ett intresse att lära dig det. Omfattning: 75 % Lokalisering: Stockholm (Västra skogen) Löneform: Timlön Varaktighet: Tillsvidare Arbetstider: (Mån-Ons) 8.00-17.00 (Torsdag eller Fredag) 6 timmars planering Start: 9 nov (kan bli tidigare) Låter det som en intressant tjänst för dig? Ansök: Välkommen med din ansökan snarast Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på: [email protected] (mailto:[email protected]), +46 (0)8 400 227 50
Arbetsgivare
Miljonbemanning AB
Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
Ansökan
Ansök senast 25 April (4 månader 22 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi-lärare

Arbetsgivare / Ort: Merit Utbildning Malmö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 May (4 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du intresserad av att bli en viktig resurs för nyanlända på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Är du intresserad av att arbeta flexibelt med nya arbetssätt med till exempel sfi i digital lärplattform och med metoder som utgår från riktigt deltagarinflytande? Är du också intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete, att arbeta i ett team med andra och att lära med och av andra så tycker vi att du ska söka tjänsten som sfi-lärare på Merit. Vi söker dig som är kreativ, öppen och har ett stort driv och engagemang har kunskap om sfi och vuxenutbildning har tankar och idéer om nyanländas etablering är behörig lärare i sfi eller legitimerad lärare med intresse av att läsa in ämnet svenska som andraspråk
Arbetsgivare
Merit Utbildning Malmö AB
Ansökan
Ansök senast 2 May (4 månader 29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi - lärare till distansutbildning med lärverkstad på Merit

Arbetsgivare / Ort: Merit Utbildning Malmö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 May (4 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Merit AB är ett företag som drivs av pedagoger. Ca 80 lärare och coacher är anställda på Merit och vi är i dagsläget verksamma i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Arlöv och Växjö. Våra olika utbildningar har ett och samma övergripande syfte - att förbereda för och leda till arbete. Alla insatser på Merit utgår från varje persons drivkrafter, erfarenheter och kompetenser för att motivera och snabba på inlärningen. Merit genomför olika typer av utbildningar som Arbetsinriktad sfi, Ny resurs, Hotell-trainee och Stöd och matchning. Du kommer att undervisa deltagare på distans via dator och på plats i Merits lärverkstad. Du kommer att ansvara för att dina deltagare har tillgång till planeringar, uppgifter och metoder som leder till en funktionell svenska utifrån olika individuella behov. Du kommer att arbeta med utveckling av metoder och Merits lärplattform tillsammans med andra. Vi söker dig som är behörig att undervisa i sfi nyskapande, proaktiv, öppen och har ett stort driv intresserad av att bli en viktig resurs för nyanlända på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället intresserad av att arbeta flexibelt med nya arbetssätt med till exempel sfi i digital lärplattform och med metoder som utgår från riktigt deltagarinflytande intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete, att arbeta i ett team med andra och att lära med och av andra.
Arbetsgivare
Merit Utbildning Malmö AB
Ansökan
Ansök senast 2 May (4 månader 29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi - lärare till distansutbildning med lärverkstad på Merit

Arbetsgivare / Ort: Merit Utbildning Malmö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 May (4 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Merit AB är ett företag som drivs av pedagoger. Ca 80 lärare och coacher är anställda på Merit och vi är i dagsläget verksamma i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Arlöv och Växjö. Våra olika utbildningar har ett och samma övergripande syfte - att förbereda för och leda till arbete. Alla insatser på Merit utgår från varje persons drivkrafter, erfarenheter och kompetenser för att motivera och snabba på inlärningen. Merit genomför olika typer av utbildningar som Arbetsinriktad sfi, Ny resurs, Hotell-trainee och Stöd och matchning. Du kommer att undervisa deltagare på distans via dator och på plats i Merits lärverkstad. Du kommer att ansvara för att dina deltagare har tillgång till planeringar, uppgifter och metoder som leder till en funktionell svenska utifrån olika individuella behov. Du kommer att arbeta med utveckling av metoder och Merits lärplattform tillsammans med andra. Vi söker dig som är behörig att undervisa i sfi nyskapande, proaktiv, öppen och har ett stort driv intresserad av att bli en viktig resurs för nyanlända på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället intresserad av att arbeta flexibelt med nya arbetssätt med till exempel sfi i digital lärplattform och med metoder som utgår från riktigt deltagarinflytande intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete, att arbeta i ett team med andra och att lära med och av andra.
Arbetsgivare
Merit Utbildning Malmö AB
Ansökan
Ansök senast 2 May (4 månader 29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vägledare (natt) - hemlöshetsverksamheter

Arbetsgivare / Ort: Stadsmissionen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 May (5 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Samhällsvägledare

Om jobbet
Vill du göra skillnad för personer i hemlöshet? Sök rollen som vägledare nattetid hos oss! I rollen som vägledare har du ett varierat arbete där du arbetar för att personer i hemlöshet ska ha tillgång till välfärd, boende och möjlighet att få basbehoven tillgodosedda. Du har ett viktigt uppdrag där du ger våra deltagare möjlighet att tillgodose basbehov såsom mat, sömn, dusch och tvätt. I rollen som vägledare arbetar du för att skapa goda relationer med syfte att motivera deltagare till en positiv förändring genom att bl.a. uppmuntra till deltagare ska ta del av dagverksamhet och ha kontakter med ombuden i verksamheten. Du hjälper deltagare att ha koll på deras individuella planering och i arbetet ingår dokumentation och vissa administrativa uppgifter. Vi söker dig som har minst gymnasieexamen. Det är meriterande om du har utbildning inom socialt arbete ex. behandlingsassistent, socialpedagog eller motsvarande. Du har: - Erfarenhet av arbete med personer i hemlöshet, aktivt missbruk och/eller psykisk ohälsa - Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift - Goda IT-kunskaper Du är lugn, strukturerad, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Vidare är flexibel och har förmåga att sätta dig in i andras situation. Övrigt Tjänsten är på 85%. Arbete nattetid inkl. helger- och helgdagar. Visst kvällsarbete förekommer. Stockholms Stadsmission är en idéburen organisation som arbetar för att skapa ett mänskligare samhälle för alla. Detta gör vi genom att arbeta med social omsorg, utbildning och arbetsintegration. Något som vi gjort ända sedan 1853 då vi bildades för att hjälpa dem som hade det sämst i samhället. Vårt mål är att alla ska få nya livschanser, stärka sin egenmakt och vara delaktiga i samhället. Stockholms Stadsmission erbjuder människor akut hjälp, råd och stöd till sociala rättigheter, boende, arbetsträning samt utbildning för att förebygga och bryta utanförskap. Vårt främsta verktyg är att människor stärker sin tro på sig själva och sin egen förmåga. På så sätt skapar vi tillsammans ett hållbart och mänskligare samhälle för alla.
Arbetsgivare
Stadsmissionen
Hemsida: https://www.stadsmissionen.se/
Ansökan
Ansök senast 4 May (5 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sfi-lärare Växjö

Arbetsgivare / Ort: Merit Utbildning Malmö AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 May (5 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du intresserad av att bli en viktig resurs för nyanlända på deras olika vägar mot arbete och delaktighet i samhället? Är du intresserad av att arbeta flexibelt med nya arbetssätt med till exempel sfi i digital lärplattform och med metoder som utgår från riktigt deltagarinflytande? Är du också intresserad av att driva pedagogiskt utvecklingsarbete, att arbeta i ett team med andra och att lära med och av andra så tycker vi att du ska söka tjänsten som sfi-lärare på Merit. Vi söker dig som är kreativ, öppen och har ett stort driv och engagemang har kunskap om sfi och vuxenutbildning har tankar och idéer om nyanländas etablering är behörig lärare i sfi eller legitimerad lärare med intresse av att läsa in ämnet svenska som andraspråk Merit AB är ett företag som drivs av pedagoger. Ca 80 lärare och coacher är anställda på Merit och vi är i dagsläget verksamma i Malmö, Landskrona, Helsingborg, Arlöv och Växjö. Våra olika utbildningar har ett och samma övergripande syfte - att förbereda för och leda till arbete. Alla insatser på Merit utgår från varje persons drivkrafter, erfarenheter och kompetenser för att motivera och snabba på inlärningen. Merit genomför olika typer av utbildningar som Arbetsinriktad sfi, Yrkessvenska, Hotell-trainee och Stöd och matchning.
Arbetsgivare
Merit Utbildning Malmö AB
Ansökan
Ansök senast 15 May (5 månader 12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rehabkoordinatorer sökes till Krys vårdcentraler i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: KRY International AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 May (5 månader 16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Integrationshandläggare

Om jobbet
Kry fortsätter resan mot att ta ansvar för hela primärvårdsuppdraget där patientresan kan innebära både digitala och fysiska vårdmöten med kliniker. Vi är glada att vi redan idag kan erbjuda dig möjligheten att arbeta fysiskt hos oss på en av Krys vårdcentraler i Stockholm. I din roll som rehabkoordinator är dina uppgifter att ge stöd och råd till enskilda patienter. Du kommer att vara rådgivare och kunskapsförmedlare till medarbetare i hälso- och sjukvården och ha nära kontakt med arbetsförmedling, försäkringskassa och kommunens socialtjänst. En viktig del i uppdraget är att samordna och samverka internt, allt för att ge stöd till individen och bidra till att förkorta sjukskrivningar så att de ska kunna återgå till arbete så snart det är möjligt. För att trivas i rollen uppskattar du att jobba i ett sammansvetsat team, du är trygg i din yrkesroll och prioriterar att ge en hög medicinsk kvalitet. Vi erbjuder dig en positiv och inspirerande arbetsplats med tydligt patientfokus! Att arbeta på en digifysisk vårdcentral är ett helt nytt sätt att arbeta med patienter i primärvården. Arbetsmetoden är ny och under uppbyggnad och du blir en viktig del i metodens utveckling. Våra lokaler är nybyggda, moderna och ljusa och ligger i sickla köpkvarter, på sibyllegatan och i gallerian på hamngatan. Kvalifikationer - Vi söker dig som är legitimerad hälso-och sjukvårdskurator med grundläggande psykoterapiutbildning, s.k. steg ett, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterska, socionom med grundläggande psykoterapiutbildning eller psykolog. - Du behöver ha några års erfarenhet av yrket och ska ha arbetat inom primärvården. - Du har intresse, kompetens och tidigare erfarenhet av koordinering av sjukskrivna. - Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper - Du ska tycka det är stimulerande att vara med och utveckla våra arbetssätt och vi ser gärna att du tar aktiv del i utvecklingsarbetet. - Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. - Du är drivande i rehabiliteringsfrågorna och kunnig inom försäkringsmedicin. - Du trivs med och tycker om att koordinera flera uppgifter och kontakter genom olika möten med patient, kollegor eller övriga samarbetspartners. Kry är en av de snabbast växande aktörerna inom primärvård i Sverige. Men vi skiljer oss från mängden på fler sätt än så. Hos oss är innovation ett ledord, och genom att utmana status quo driver vi en utveckling som gör högkvalitativ, modern vård mer tillgänglig för alla. Allt vi gör är utformat efter hur människor faktiskt lever sina liv idag. Genom att bygga vårdmottagningar med fokus på patienternas behov, anställa enastående vårdpersonal och se till att de trivs, samt utveckla teknik som gör det enklare att få - och ge - vård, revolutionerar vi sjukvården och skapar verklig förändring i människors liv. Övrig information - Start: Omgående - Omfattning: Heltid/deltid - Lön: Enligt överenskommelse Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här (https://kry.teamtailor.com/jobs/880491-distriktsskoterska-sjukskoterska-sokes-till-krys-vardcentraler-i-stockholm/applications/new?_ga=2.109345292.843570377.1600159224-21042859.1600159224). Vid frågor vänligen kontakta [email protected] eller klicka här (https://www.kry.se/for-kliniker/) för att läsa mer om hur det är att arbeta som kliniker hos oss!
Arbetsgivare
KRY International AB
Ansökan
Ansök senast 19 May (5 månader 16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.