På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Pedagogiskt arbete

Pedagogiskt arbete

En pedagog vet hur man lär ut olika saker och har ofta stor kunskap inom vissa ämnesområden. Man hittar pedagoger inom alla typer av utbildning av både barn, ungdomar och vuxna. Som lärare kan man arbeta inom t.ex. förskolan och skolan, på gymnasie- och högskoleutbildningar, folkhögskolor och YH-utbildningar. Man kan undervisa i både teoretiska och praktiska ämnen. De flesta pedagogiska arbeten är väldigt omväxlande, eftersom man som lärare och pedagog hela tiden möter nya elever och området ständigt utvecklas.

Filter för yrken inom denna bransch

Lediga jobb
Gymnasieutbildning krävs
Har bra framtidsutsikter
Yrkeshögskoleutbildning finns
Högskole- eller Universitetsutbildning krävs i vissa fall

127 yrken inom pedagogiskt arbete

 • Adjunkt
 • Akademiker
 • APL-utvecklare
 • Astronomilärare
 • Au Pair
 • Barnskötare
 • Barnskötare

  Arbetsgivare / Ort: Skandinaviska Stift För Utbildning / ÖREBRO
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 17 July (1 dag kvar)
  Publicerad: 2020-06-18
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet
  Förskolan Alsalam är en fristående förskola med fem avdelningar som ligger på väster och ladugårdsängen i Örebro, nu söker vi barnskötare som kan arbeta tillsammans med oss på förskolan Alsalam på deltid. Vi har en mysig sammanhållning i personalgruppen vilket gör det lätt att trivas och känna sig välkommen hos oss. Vi har fria pedagogiska måltider och friskvårds bidrag som förmåner. Vår förskola består av fem avdelningar fördelat på tre grupper och vi arbetar mycket med natur och språk.
  Vår förskola har som vision att erbjuda en verksamhet som bygger världen med kunskap, kärlek och fred och vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatorisk utveckling för att möta varje barn där han/hon befinner sig.
  Du har erfarenhet och är insatt i läroplanens mål för förskolan. Du är flexibel, positiv och har drivkraft att omsätta tankar i praktiken.

  Du har en god förmåga att kommunicera och samarbeta med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan hantera och är bekväm med digitala verktyg som används för lärande, kommunikation och dokumentation. Som barnskötare kommer du att arbeta tillsammans med andra pedagoger i större och mindre grupper. Vi arbetar gärna i mindre projektgrupper för att bättre synliggöra barnens intressen och aktiviteternas innehåll. Vi som arbetar här är positiva och engagerade och tycker det är roligt med utvecklingsarbete. Vi arbetar mycket med pedagogisk dokumentation där Ipad och annan teknik är en självklar del av verksamheten. Du som söker har erfarenhet av att ha arbetat på förskola tidigare. Vi ser gärna att du har en positiv inställning, kommer med goda idéer, kan ta initiativ och ansvar. Vi är en arbetsgrupp som samarbetar mycket och delar på ansvar för verksamheten där bra kvalité ska genomsyra hela förskolan.
  Arbetsgivare
  Skandinaviska Stift För Utbildning
  HAGAGATAN 51 A
  70014 ÖREBRO
  Hemsida: http://forskolan.alsalam.se
  Ansökan
  Ansök senast 17 July (1 dag kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Barnskötare

  Arbetsgivare / Ort: Föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, Ekonom / Skällinge
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-07-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  BARNSKÖTARE

  Vi söker dig som är utbildad barnskötare, brinner för barnskötarryrket och är engagerad och tror på utveckling.

  Du ska vara flexibel, positiv, engagerad, och bidra till ett gott förhållningssätt samt se barnens bästa. Du ska kunna möta barn, föräldrar och kollegor på ett professionellt sätt.

  Vi ser gärna att du vågar prova nya saker, då vi är en förskola som hela tiden vill utvecklas. Som barnskötare bidrar du i undervisning utifrån förskolans läroplan.

  Vi kan bland annat erbjuda dig:

  • Stor möjlighet att påverka verksamheten
  • Små barngrupper
  • Hög personaltäthet
  • Utomhuskläder
  • Fria måltider

  Bikupan är ett föräldrakooperativ som är beläget i en barnvänlig och mysig miljö i Skällinge med närhet till skog, sjö, lekplatser, skola och grönområden.

  Vi har två avdelningar med plats för ca 35 barn, 1 till 6 år. I vår personalgrupp har vi egen kock som varje dag lagar fantastisk mat till oss från grunden.

  För att trivas hos oss tror vi att du har lätt för att samarbeta och kan se hur ni i kollegiet kompletterar varandra och ser olikheter som en styrka. Du har en tydlig kommunikation med alla föräldrar och ser deras medverkan i verksamheten som en tillgång.


  Kvalifikationer: Barnskötarutbildning

  Anställningsform: Vikariat

  Omfattning: Denna tjänst har en sysselsättningsgrad om 50%- 70%.

  Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.

  Tillträde: 2020-08-10


  Välkommen med din ansökan, intervjuer genomförs löpande.


  Föräldrakooperativ Förskolan Bikupan

  Tallbackevägen 8, 432 99 Skällinge

  [email protected] Org.nr. 769608-3505


  Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag!

  Arbetsgivare
  Föräldrakooperativet Bikupan i Skällinge, Ekonom
  Tallbackevägen 8
  43299 Skällinge
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Barnskötare

  Arbetsgivare / Ort: Tallbackskottarnas Ekonomiska Fören / KALIX
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad kvar)
  Publicerad: 2020-07-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Tallbackkottarnas förskola är en mindre förskola, belägen i Bondersbyn ca 15 minuter från Kalix centralort. Förskolan ligger naturskönt vid skog och ängar på en höjd ett stenkast från den storslagna Kalixälven.

  Förskolan bedrivs som ett föräldrakooperativ. Barngruppen består i nuläget av 13 barn i åldrarna 1-5 år. På förskolan arbetar normalt tre pedagoger varav en rektor/förskollärare. Utevistelse är en daglig självklarhet och förskolan har en stor, inbjudande gård som tillsammans med omgivningen bildar en nästintill perfekt pedagogisk utemiljö. Lokalerna är kreativa och möter barnens olika behov. Vi arbetar utforskande och upptäckande, utgår från barnens bästa och främjar allas lärande.

  Nu letar vi efter dig som brinner för att arbeta med barn i aktuella åldrar och som vill vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten. Du ska vara med och skapa ett demokratiskt klimat, aktivt arbeta med jämställdhet och skapa tillitsfulla relationer med barn, kollegor och vårdnadshavare.

  Du som söker bör vara barnskötare eller ha annan pedagogisk utbildning eller erfarenhet. Som person är du flexibel, tar egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är positiv, lekfull och vill stötta varje enskilts barn utveckling utifrån deras olika förutsättningar. Du kan också laga mat och ha hand om frukost, lunch och mellanmål efter rullande schema.


  B-körkort (personbil) är önskvärt.


  Vi tillämpar provanställning

  Arbetsgivare
  Tallbackskottarnas Ekonomiska Fören
  Bondersbyn
  95292 KALIX
  Hemsida: http://tallbackkottarnas.se/
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Barnvakt
 • Beteendestrateg
 • Bildlärare
 • Cirkelledare
 • Danslärare/danspedagog
 • Datautbildare
 • Doktorand
 • Doktorand i Hälsa och välfärd med inriktning föräldraskapsstöd

  Arbetsgivare / Ort: Högskolan Dalarna
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 August (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Doktorand

  Om jobbet
  Inom forskningsprofilen Hälsa och välfärd och Akademin Utbildning, hälsa och samhälle vid Högskolan Dalarna sker en satsning på en sammanhållen akademisk miljö med utbildning och forskning med tvärvetenskaplig ansats och samverkan med det omgivande samhället. Doktoranderna erbjuds en sammanhållande struktur med kurser och riktade aktiviteter under hela forskarutbildningen. Forskarutbildningen ges med examen i vårdvetenskap. Tjänsten innefattar forskarutbildning (kurser), forskning och annat institutionsarbete, såsom undervisning. Tjänstefördelningen är 80% forskarutbildning och 20 % institutionstjänstgöring. Forskningen innebär deltagande i forskningen inom forskningsprofilen Hälsa och välfärd inom ramen för ovan nämnda forskningsprojekt, Parenting Young Children (PYC). Information om projektet Projektet syftar till att utvärdera interventionen och föräldrastödmetoden, PYC, i familjer där det finns ökad risk för försummelse av barnen på grund av att föräldrarna har intellektuell funktionsnedsättning eller kognitiv nedsättning (eng. Intellectual and developmental disabilities, IDD). Forskningsprojektet är organiserat i fyra delar. • Föräldrars lyhördhet för barnens behov studeras genom systematiska observationer. • Föräldrastödets måluppfyllelse studeras genom en randomiserad och kontrollerad studie. • Föräldrarnas erfarenheter av att delta i föräldrastödsinterventionen studeras genom individuella intervjuer. • Barnens erfarenheter av att familjerna deltagit i föräldrastödet studeras genom individuella intervjuer och observationer. Datainsamling och analys kommer att ske med hjälp av kvantitativ och kvalitativ metod, och kommer att innebära resor i Sverige för datainsamling. Forskargrupp Forskningsprojekt består av forskare med kompetens inom arbetsterapi, psykologi och socialt arbete och utgörs av en forskargrupp på tio personer som arbetar vid olika högskolor och universitet i Sverige. Högskolan Dalarna är forskningshuvudman och ansvarar för forskningsprojektet mot forskningsfinansiären, FORTE. Till projektet finns en projektgrupp knuten som består av kliniskt verksamma inom till exempel socialtjänsten, representanter från brukarorganisationer och föräldrar med funktionsnedsättning. Doktoranden kommer att få möjlighet att verka och knyta kontakter med andra doktorander och forskare inom Hälsa och välfärd på Högskolan Dalarna, samt inom andra lärosäten och nätverk såväl nationellt som internationellt. Anställningsvillkor och doktorandens uppgifter Under projektet förväntas doktoranden att självständigt, men under handledning, bedriva forskning genom de olika stadierna av forskningsprocessen. Doktoranden kommer att planera och genomföra både kvalitativa och kvantitativa studier. Rekrytera deltagare till forskningsprojektet, genomföra datainsamling samt analysera den. Doktoranden förväntas utveckla sin förmåga att kritiskt och självständigt granska och värdera forskningsresultat, samt att skriva på engelska för publikation av vetenskapliga artiklar.  Anställningen är visstidsanställning på heltid under fem år (med 80 % studietakt, motsvarande 4 års heltidsstudier som doktorand) och tjänstgöring som avser utbildning eller andra uppdrag vid Högskolan (20 %). Doktoranden förväntas bidra till den akademiska miljön inom forskningsprofilen Hälsa och välfärd. Tillträdesdatum är 2020-10-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Falun och närvaro i verksamheten är nödvändig för att bidra till den vetenskapliga miljön vid Högskolan Dalarna. Behörighet För att kunna antas till forskarutbildning måste följande behörighetskrav vara uppfyllt: • avlagt en examen på avancerad nivå (master- eller magisterexamen), eller fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå (masternivå) Bestämmelserna för anställning som doktorand finns angivna i högskoleförordningen. Särskild behörighet • avlagt examen på avancerad nivå i vårdvetenskap/omvårdnad, socialt arbete eller motsvarande ämne relaterat till hälso- och välfärdsområdet, • med godkänt betyg genomfört examensarbete på avancerad nivå inom hälso- och välfärdsområdet, • har nödvändiga språkkunskaper i engelska. Vi söker dig som har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Höga förväntningar gäller också på förmågan att arbeta självständigt, problemlösningsorienterat och analytiskt. Låter det spännande? För fullständig annons och bedömningsgrunder vänligen se www.du.se/jobb     På Högskolan Dalarna är du med och skapar möjligheter för alla människor att delta i högre utbildning. Tillsammans skapar vi öppna vägar till kunskap för ett gott samhälle - i vår egen region och i ett globalt perspektiv. Våra utbildningar är aktuella och håller hög kvalitet och forskningen sker i nära samverkan med samhället. Cirka 800 anställda, 15 000 studenter och en stor mängd samarbetspartners gör detta möjligt. Vi vill förändra världen - vill du förändra den med oss?
  Arbetsgivare
  Högskolan Dalarna
  Hemsida: http://www.du.se/
  Ansökan
  Ansök senast 9 August (24 dagar kvar)

  Ansök här

  Doktorand i musikpedagogik, inriktning kör, Musikhögskolan

  Arbetsgivare / Ort: Lunds Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 10 August (25 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Doktorand

  Om jobbet
  Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Konstnärliga fakulteten i Malmö är en av nio fakulteter inom Lunds universitet och består av Konst-, Musik- och Teaterhögskolan, samt Inter Arts Center. Vid konstnärliga fakulteten finns kandidat-, magister- och mastersprogram inom fri konst, musik och teater, samt ett antal kurser av olika omfattning. Här bedrivs också forskarutbildning och forskning med konstnärlig inriktning och i musikpedagogik. Vid Musikhögskolan utbildas musiker, kyrkomusiker och musiklärare. Dessutom ges forskarutbildning i musikpedagogik och konstnärlig forskning i musik, samt fristående kurser. Musikhögskolan samverkar med det omgivande musik- och kultursamhället. Musikhögskolan är en relativt stor arbetsplats med ca 200 anställda och 800 studerande. Musikpedagogik är ett internationellt präglat forskningsområde. Våra internationella kontakter är därför många och täta. Anknytningen till Lunds universitet innebär många fördelar, inte minst för forskningens möjligheter till tvärvetenskapliga samarbeten. Musikhögskolan i Malmö erbjuder en kreativ och stimulerande utbildningsmiljö med höga konstnärliga och pedagogiska mål. Den dynamiska kunskapsmiljö som råder vid skolan ger studenterna goda förutsättningar att utvecklas till kompetenta och självständiga musiker, pedagoger och forskare. Vetenskapliga och konstnärliga perspektiv har en koppling till grundutbildningen, och forskningsämnet musikpedagogik har en empirinära inriktning. Den aktuella utlysningen riktar sig mot körforskningsområdet. För fullständig information se https://www.mhm.lu.se/ Arbetsuppgifter Att inom ramen för anställningen bedriva forskarutbildningsstudier fram till doktorsexamen. Institutionstjänstgöring kan förekomma. Uppgift till alla som ansöker samt utformning av ansökan Ansökan ska vara inskickad senast 10 augusti 2020. Intervjuer kommer att hållas vecka 38. Introduktionsbrev: Beskriv kortfattat din ämnesbakgrund, och hur du genom forskarutbildningen kan bidra till det musikpedagogiska fältet (500-750 ord). Kortfattad forskningsplan: Beskriv kortfattat vad ditt planerade forskningsprojekt kommer att handla om; forskningsproblem, frågeställningar/hypoteser, forskningsdesign, teori/litteratur och metod. (Max 1000 ord inklusive referenser). Fördjupad forskningsplan: I samband med ansökan ska du dessutom lämna in en fördjupad forskningsplan (max 5000 ord, exklusive referenser). Denna utökade forskningsplan ska fördjupa den kortfattade forskningsplanen. Det innebär att den fördjupade forskningsplanen ska innehålla olika perspektiv på det tänkta forskningsprojektet. Behörighet Förutom grundläggande behörighet dvs avlagt examen på avancerad nivå, fullgjort kursfordringar om minst 240 högskolepoäng, varav minst 60 högskolepoäng på avancerad nivå, eller på annat sätt inom eller utom landet har förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper, krävs särskild behörighet. Särskilt behörig att antas till forskarutbildning i musikpedagogik är den som genomgått lärarexamen i musik om minst 270 högskolepoäng, varav minst 90 högskolepoäng i musikpedagogik, varav minst 60 hp på avancerad nivå, och ett eller två självständiga arbeten omfattande minst 30 hp, alternativt en konstnärlig kandidatexamen i musik inklusive ett självständigt arbete omfattande minst 15 hp samt minst 120 hp i musikpedagogik eller motsvarande. Kraven på särskild behörighet skall anses vara uppfyllda även av den som inom eller utom landet förvärvat i huvudsak motsvarande kunskaper. Bedömningsgrunder Bestämmelser för anställning som doktorand återfinns i förordning SFS 1998:80. Som innehavare får enbart förordnas den som är antagen till utbildning på forskarnivå. Vid tillsättning skall avseende främst fästas vid graden av förmåga att tillgodogöra sig forskarutbildningen. Denna bedöms utifrån kriterierna kvalitet, kvantitet, progression och relevans. Förutom skyldighet att ägna sig åt egen forskarutbildning kan innehavaren åläggas att fullgöra tjänstgöring som avser utbildning, forskning och administrativt arbete enligt särskilda bestämmelser i förordningen. Antagning av forskarstuderande sker enligt Lund universitets antagningsordning för forskarutbildning 2017-06-16, dnr STYR 2017/409. https://www.medarbetarwebben.lu.se/sites/medarbetarwebben.lu.se/files/antagningsordning-for-utbildning-forskarniva-2017-06-16.pdf Ansökningsprocedur Ansökan görs i Lunds universitets elektroniska rekryteringssystem, Varbi. Eventuell kompletterande dokumentation, i form av publikationer, skickas till Musikhögskolan i Malmö, Lunds universitet, Box 8203, 200 41 Malmö. Diarienummer PA2020/1956 ska anges i samband med handlingar som skickas via post. Ansökan ska innehålla - CV - Styrkt meritförteckning inklusive examensbevis (Ladok-utdrag eller motsvarande), - Självständigt/a arbete/n (examensarbeten) på avancerad nivå, - Artiklar, rapporter och föredrag av vetenskaplig karaktär som har relevans för ämnet - Kontaktuppgift till 1–2 referenter, - Introduktionsbrev (500–700 ord), - Kortfattad forskningsplan (max 1000 ord inklusive referenser), - Fördjupad forskningsplan (max 5000 ord exklusive referenser), - Eventuellt andra dokument som du önskar åberopa för den aktuella anställningen. Intervjuer kommer att ske i vecka 38. Villkor Tidsbegränsad anställning fyra år enligt HF 5 kap 7§.  Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.
  Arbetsgivare
  Lunds Universitet
  Ansökan
  Ansök senast 10 August (25 dagar kvar)

  Ansök här

  Doktorand (licentiat) i Teoretisk fysik

  Arbetsgivare / Ort: Linköpings Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Doktorand

  Om jobbet
  Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare av en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Institutionen för fysik, kemi och biologi (IFM) bedriver såväl grundutbildning som forskning och forskarutbildning. Forskning är den dominerande verksamheten och den sker ofta i samverkan med företag och internationella partners. Vi är en av universitetets äldsta, mest välkända och största institutioner och omfattar fem samverkande vetenskapliga områden: biologi, kemi, materialfysik, tillämpad fysik samt teori och modellering. Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/ifm LINKÖPINGS UNIVERSITET ledigförklarar en anställning som Doktorand (licentiat) i Teoretisk fysik med placering vid enheten Ab initio teori och energimaterial (TEAM) Arbetsuppgifter Arbetsupgifterna inkluderar forskning om elektroniska- och vibrationsegenskaper hos blyfria dubbelperovskiter med kvantmekaniska metoder.  Den som är anställd som doktorand skall främst ägna sig åt sin forskarutbildning. En doktorand får dock i begränsad omfattning arbeta med utbildning och administration. Sådant arbete får, innan doktorsexamen har avlagts, inte omfatta mer än 20 procent av full arbetstid. Doktorandtjänsten utgör en del av ett stort forskningsprojekt finansierat av Knut och Alice Wallenbergs stiftelse. Projektet leds av Prof. Feng Gao (expert på material och komponenter), Prof. Igor Abrikosov (expert på teori och modellering), Prof. Mats Fahlman (expert på avancerad materialanalys) och Prof. Weimin Chen (expert på magnetism).  Doktoranden kommer därför tillhöra ett stort konsortium och nära samarbeta med andra projektmedlemmar fram till examen. Denna doktorandtjänst har sitt fokus på forskning om elektroniska- och vibrationsegenskaper hos blyfria dubbelperovskiter med kvantmekaniska metoder. Fler doktorandtjänster inom projektet går att söka, se IFM-2020-00344 och LIU-2020-02023.  Behörighet Behörig till anställning som doktorand är den som har avlagt masterexamen eller har en utländsk examen som bedöms motsvara masterexamen. Utmärkt kunskap i kvantmekanik och statistisk fysik. Gedigen erfarenhet av perovskitmaterial och/eller ab initio studier är meriterande. Behörig till anställning som doktorand är bara den som antas eller redan har antagits till forskarutbildning. Förordnandetid Den första anställningen får gälla högst ett år. Anställningen får förnyas med högst två år i taget. Den sammanlagda anställningstiden får dock inte vara längre än vad som motsvarar utbildning på forskarnivå på heltid under två år.  Tillträde Enligt överenskommelse. Lön Ingångslön för innehavare av doktorandanställning regleras utifrån en för institutionen lokalt avtalad lönestege. Fackliga kontaktpersoner För kontakt med fackliga kontaktpersoner se nedan.   Ansökningsförfarande Du söker denna anställning genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Din ansökan ska vara Linköpings universitet tillhanda senast den 13 augusti 2020. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag beaktas ej. Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald. Välkommen med din ansökan! Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
  Arbetsgivare
  Linköpings Universitet
  Hemsida: https://www.liu.se/
  Ansökan
  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)

  Ansök här

  PhD (lic) student in Theoretical Physics

  Arbetsgivare / Ort: Linköpings Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Doktorand

  Om jobbet
  Skilled and committed employees are a crucial factor in the success of Linköping University. And we need more of them. Our core expertise comes from teachers and researchers, but a successful university requires experienced and motivated employees in many fields. Everyone is important. We need to recruit many new employees thanks to, among all, an expansion in our research activity. We need you here. We look forward to receiving your application! The Department of Physics, Chemistry and Biology conducts research and offers education at undergraduate and postgraduate levels. Research, the predominant activity, is often done in collaboration with corporate and international partners. We are one of the university’s largest, oldest and most well known departments, encompassing five interacting scientific fields: biology, chemistry, material physics, applied physics and theory and modelling. Read more at https://liu.se/en/organisation/liu/ifm LINKÖPING UNIVERSITY Hereby advertises a position as PhD (lic) student in Theoretical Physics formally based at unit Ab initio theory and energy materials (TEAM) Duties Duties include research on electronic and vibrational properties of lead-free double perovskites with help of quantum-mechanical methods.  As a PhD student you will primarily devote yourself to your research. As a PhD student you are limited to work with education and administration up to 20 percent of full time. This position is part of a large research project funded by the Knut and Alice Wallenberg Foundation. The project is led by Prof. Feng Gao (expertise on materials and devices), Prof. Igor Abrikosov (expertise on theory and modeling), Prof. Mats Fahlman (expertise on advanced characterizations), and Prof. Weimin Chen (expertise on magnetism). As such, you will be a member of a large consortium, and closely collaborate with other members in this project during your PhD. This position has a focus on research of electronic and vibrational properties of lead-free double perovskites with help of quantum-mechanical methods. For other announced PhD positions in this project, please see IFM-2020-00344 and LiU-2020-02023. Qualifications The position requires a master degree or an equivalent degree from a foreign university. Excellent knowledge of quantum mechanics and statistical physics is expected. Experience with perovskite materials and/or ab initio studies is advantageous.  Qualified to PhD studentships are only those who are or have been admitted to graduate studies. Appointment time The first appointment will be for a maximum of one year. The employment may be renewed for no more than two years at a time. The total time of appointment must not exceed the equivalent of two years´ full time research training. Starting date  By agreement. Salary The salary for PhD students is based on the department’s salary scale. Union representatives For contact with union representatives see below. Application procedure Apply for the position by clicking the “Apply” button below. Your application must be received at latest August 13, 2020. Applications and documents received after the date above will not be considered. Linköping University will continue to develop as an attractive and creative place of work, characterized by equal terms and actively works for equality and diversity. We look forward to receiving your application! Linköping university has framework agreements and wishes to decline direct contacts from staffing- and recruitment companies as well as from vendors of job advertisements.
  Arbetsgivare
  Linköpings Universitet
  Hemsida: https://www.liu.se/
  Ansökan
  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)

  Ansök här

  PhD student in lead-free perovskites for optoelectronics and spintronics

  Arbetsgivare / Ort: Linköpings Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Doktorand

  Om jobbet
  Skilled and committed employees are a crucial factor in the success of Linköping University. And we need more of them. Our core expertise comes from teachers and researchers, but a successful university requires experienced and motivated employees in many fields. Everyone is important. We need to recruit many new employees thanks to, among all, an expansion in our research activity. We need you here. We look forward to receiving your application! The Department of Physics, Chemistry and Biology conducts research and offers education at undergraduate and postgraduate levels. Research, the predominant activity, is often done in collaboration with corporate and international partners. We are one of the university’s largest, oldest and most well known departments, encompassing five interacting scientific fields: biology, chemistry, material physics, applied physics and theory and modelling. Read more at https://liu.se/en/organisation/liu/ifm LINKÖPING UNIVERSITY Hereby advertises a position as PhD student in lead-free perovskites for optoelectronics and spintronics formally based at the Department of Physics, Chemistry and Biology, IFM Duties As a PhD student you will primarily devote yourself to your research. As a PhD student you are limited to work with education and administration up to 20 percent of full time. The PhD candidate will focus on the development of lead-free perovskites for optoelectronics and spintronics, aided by advanced characterizations. Lead halide perovskites have emerged as promising semiconducting materials for different applications (solar cells, light-emitting diodes, detectors, and lasers) as a result of their superior optoelectronic properties. However, the toxicity of the lead in these perovskites represents a serious issue which could be an obstacle for their practical applications. Therefore, we are motivated to develop lead-free perovskites. Lead-free perovskites are a large family of materials with rich structural and functional diversities, and represent a promising material platform which is well suited for a range of optical, electric, magnetic-related applications. This position is part of a large research project funded by the Knut and Alice Wallenberg Foundation. The project is led by Prof. Feng Gao (expertise on materials and devices), Prof. Igor Abrikosov (expertise on theory and modeling), Prof. Mats Fahlman (expertise on advanced characterizations), and Prof. Weimin Chen (expertise on magnetism). As such, you will be a member of a large consortium, and closely collaborate with other members in this project during your PhD. This position has a focus on materials and devices, including understanding of these materials and devices. For other announced PhD positions in this project, please see IFM-2020-00370 and LiU-2020-02023. The group led by Prof. Feng Gao is a young and fast-growing research group. The group focuses on solution-processed energy materials/devices, mainly based on semiconducting perovskites and organic semiconductors. For recent progress on lead-free perovskites, please see our review paper in Advanced Materials. Qualifications The applicant has to have finished a Master in Science or equivalent in Materials Science, Physics, Chemistry or equivalent. It is an advantage to have prior experimental experience of what is described in the job description above—especially that related to materials and device development and/or spectroscopy. Qualified to PhD studentships are only those who are or have been admitted to graduate studies. Appointment time The appointment will be until further notice for a maximum of one year at a time. The employment may be renewed for no more than two years at a time. A doctoral student may not be employed during a period exceeding eight years. The total time of appointment must not exceed the equivalent of four years´ full time research training. Starting date  By agreement. Salary The salary for PhD students is based on the department’s salary scale. Union representatives For contact with union representatives see below. Application procedure Apply for the position by clicking the “Apply” button below. Your application must be received at latest August 13, 2020. Applications and documents received after the date above will not be considered. Linköping University will continue to develop as an attractive and creative place of work, characterized by equal terms and actively works for equality and diversity. We look forward to receiving your application! Linköping university has framework agreements and wishes to decline direct contacts from staffing- and recruitment companies as well as from vendors of job advertisements.
  Arbetsgivare
  Linköpings Universitet
  Hemsida: https://www.liu.se/
  Ansökan
  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)

  Ansök här

  Doktorand i Tillämpad Fysik

  Arbetsgivare / Ort: Linköpings Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Doktorand

  Om jobbet
  Kunniga och engagerade medarbetare med goda förutsättningar är en av de absolut viktigaste framgångsfaktorerna för Linköpings universitet. Lärare och forskare är vår kärnkompetens, men ett framgångsrikt universitet behöver erfarna och motiverade medarbetare inom många områden. Alla roller är viktiga. Vi har ett stort rekryteringsbehov bland annat tack vare en forskningsverksamhet i expansion. Du behövs här. Välkommen att söka jobb hos oss! Vid Institutionen för teknik och naturvetenskap (ITN), Campus Norrköping, bedriver vi utbildning och forskning inom fysik och elektroteknik, kommunikations- och transportsystem samt medie- och informationsteknik. Institutionen är bland annat känd för sin verksamhet inom logistik, visualisering och organisk elektronik. Vi förenar akademisk höjd med fruktbar samverkan med det omgivande samhället. Läs mer: https://liu.se/organisation/liu/itn LINKÖPINGS UNIVERSITET ledigförklarar en anställning som Doktorand i Tillämpad Fysik vid Institutionen för teknik och naturvetenskap, Campus Norrköping. Ämnesområde för anställningen Vid Laboratoriet för organisk elektronik (LOE) utforskar vi elektroniska och optiska egenskaper hos organiska halvledarmaterial, biomaterial från skogen samt organiska hybridsystem. Av särskilt intresse är att använda kopplingen mellan elektroniska och joniska laddningar för tillämpningar inom energi, ”internet-of-things”, hälsovård och biologi. Våra forskningsteman omfattar syntes, materialvetenskap, teori och modellering, komponentfysik, nanoteknik, bioteknik och systemdesign. Verksamheten täcker allt ifrån ren grundforskning till kommersialisering, där forskningsprojekten som ligger närmare slutanvändare och kommersialisering utförs i nära samarbete med RISE Acreo. LOE omfattar för närvarande över 140 forskare och forskarstuderande uppdelade i 11 enheter, var och en ledd av en ansvarig forskningsledare. Doktorandtjänsten är baserad vid enheten för Ytors Fysik och Kemi, LOE. Ytors Fysik och Kemi är känd för sin banbrytande forskning om halvledande och ledande organiska och hybrida material och ingår i det svenska strategiska forskningsområdet för avancerade funktionella material. Läs mer: www.liu.se/loe Arbetsuppgifter Den som är anställd som doktorand skall främst ägna sig åt sin forskarutbildning. En doktorand får dock i begränsad omfattning arbeta med utbildning och administration. Sådant arbete får, innan doktorsexamen har avlagts, inte omfatta mer än 20 procent av full arbetstid. Doktorandens forskning blir i huvudsak inriktad mot utveckling av bly-fria perovskiter för användning inom optoelektroniska och spinntroniska komponenter. Särskilt fokus läggs på avancerade studier av tunna filmer och gränsytor för att förstå koppling mellan materialkemi/struktur och funktionalitet. Experimenten sker dels i enhetens dedikerade ytfysiklaboratorium, dels vid synkrotronljuskällor. Doktorandtjänsten utgör en del av ett stort forskningsprojekt finansierat av Knut och Alice Wallenbergs stiftelse. Projektet leds av Prof. Feng Gao (expert på material och komponenter), Prof. Igor Abrikosov (expert på teori och modellering), Prof. Mats Fahlman (expert på avancerad materialanalys) och Prof. Weimin Chen (expert på magnetism).  Doktoranden kommer därför tillhöra ett stort konsortium och nära samarbeta med andra projektmedlemmar fram till examen. Denna doktorandtjänst har sitt fokus på material- och komponentfysik, från grundläggande förståelse till praktisk tillämpning. Fler doktorandtjänster inom projektet går att sökas, se IFM-2020-00370 och IFM-2020-00344.  Behörighet Anställning som doktorand är villkorad antagning till forskarutbildning i Tillämpad Fysik. Magisterexamen i fysik, kemi, teknisk fysik, materialvetenskap eller motsvarande bakgrund. Muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på engelska. Starka analytiska och problemlösande färdigheter, förmåga att kommunicera tydligt och att interagera med kollegor och annan personal. Starkt självmotiverad, visa ett stort intresse för vetenskap och grundforskning och vara villig att arbeta i ett lag. Erfarenhet inom forskningsområdet. Förordnandetid Den första anställningen får gälla högst ett år. Anställningen får förnyas med högst två år i taget. En person får vara anställd som doktorand under sammanlagt högst åtta år. Den sammanlagda anställningstiden får dock inte vara längre än vad som motsvarar utbildning på forskarnivå på heltid under fyra år.  Tillträde Enligt överenskommelse, tidigast 1 september. Lön Ingångslön för innehavare av doktorandanställning regleras utifrån en för institutionen lokalt avtalad lönestege. Fackliga kontaktpersoner För kontakt med fackliga kontaktpersoner se https://liu.se/jobba-pa-liu/lediga-jobb.   Ansökningsförfarande Du söker denna anställning genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Din ansökan ska vara Linköpings universitet tillhanda senast den 13 augusti. Ansökan som inkommer efter sista ansökningsdag beaktas ej. Lika villkor Flertalet av våra doktorander inom ITN är män, därför ges kvinnor företräde vid tillsättning av denna anställning, vid i huvudsak lika meriter i övrigt. Linköpings universitet ska fortsätta att utvecklas som en attraktiv och kreativ arbetsplats som präglas av lika villkor och arbetar därför aktivt för jämställdhet och mångfald. Välkommen med din ansökan! Linköpings universitet har upphandlade avtal och undanber oss direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
  Arbetsgivare
  Linköpings Universitet
  Hemsida: https://www.liu.se/
  Ansökan
  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Dramapedagog
 • Dykinstruktör
 • Elevassistent
 • Elevassistent/Resursperson

  Arbetsgivare / Ort: Stift Språkskolan i Upplands Väsby / UPPLANDS VÄSBY
  Omfattning / Varaktighet:
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 23 July (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Elevassistent

  Språk
  Krav
  • Svenska
  • Finska

  Om jobbet

  Sverigefinska skolan i Upplands Väsby är en tvåspråkig skola där undervisningen sker på finska och svenska.

  Skolan omfattar förskolan, förskoleklassen och grundskolans klasser 1-9. Skolan har små undervisningsgrupper och hög personaltäthet. Skolan ligger i bostadsområdet Smedby. Det finns goda kommunikationer till skolan från Upplands Väsby station.

  Vi söker dig som har god förmåga

  - att se till elevens bästa även i de situationer som är utmanande för eleven

  - att bemöta eleven lugnt

  - att vara flexibel och kreativ

  -att samarbeta med personalen på skolan samt vårdnadshavarna.

  Att du har erfarenhet av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd är ett krav.

  Att du har kunskap och erfarenhet, utbildning inom vård (undersköterska) är meriterande.

  Att du kan finska är ett krav. Som elevassistent/resursperson arbetar du med ett som har behov av särskilt stöd. Det kan till exempel handla om hjälp att hantera koncentrationsproblem, psykosociala svårigheter och eller olika typer av funktionsnedsättningar. Det kan även innebära att du ansvarar för vårdinsatser som eleven har behov av under dagen.

  En stor del i arbetet går ut på att hjälpa eleven att följa med i undervisningen, att hjälpa eleven att finna ro i sina studier och att hjälpa till att hitta individuella lösningar för att eleven ska kunna tillgodogöra sig kunskap. Det kan också röra sig om att träna på vardagliga arbetsuppgifter, att vara ett stöd för eleven på raster, i omklädningsrum och på utflykter med mera. Det kan även röra sig om att arbeta enskilt med eleven i fall situationen kräver det.

  Som elevassistent finns du med under elevens hela skoldag, överallt där eleven befinner sig. Det ingår ofta i jobbet att även vara med på fritids.

  Arbetsgivare
  Stift Språkskolan i Upplands Väsby
  Ryttargatan 275
  19471 UPPLANDS VÄSBY
  Hemsida: http://www.sverigefinskaskolan.se
  Ansökan
  Ansök senast 23 July (7 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Elevassistent sökes till elev med synnedsättning - Grillska Gymnasiet

  Arbetsgivare / Ort: Stadsmissionens Skolstift
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 26 July (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Grillska Gymnasiet i Västerås ligger centralt i trivsamma lokaler. Skolans ca 400 elever är fördelade på sex olika nationella program, såväl högskoleförberedande som yrkesprogram. Det personliga mötet, stolthet hos elever och lärare, nytänkande och resultat i form av kunskap och personlig utveckling är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Utmärkande för skolan är ett nära samarbete mellan elever och lärare i en trygg studiemiljö. Beskrivning Grillska Gymnasiet Västerås söker till läsåret 2020-2021 en elevassistent på 80% tjänsteomfattning. Uppdraget består i att stödja en elev med en synnedsättning utifrån hens behov under hela skoldagen. Det kan t.ex. innebära att stödja eleven i logistiken att ta sig till och från olika aktiviteter utanför skolan, samt stödja eleven pedagogiskt med skolarbetet. T.ex. genom att kommunicera med berörda lärare och förbereda med förstorade texter till skolundervisningen och andra anpassningar i undervisningen.  Vi söker dig som är ansvarsfull, trygg och lyhörd. Du har lätt för att kommunicera med olika människor på ett positivt sätt. Du har bra planeringsförmåga och god ordning. Mycket goda färdigheter i det svenska språket är en förutsättning för uppdraget. Att du själv har dokumenterat goda studieresultat från gymnasieskolan och/eller vid eftergymnasiala studier ser vi som nödvändighet för uppdraget. Tidigare erfarenheter i att arbeta som elevassistent till elever med synnedsättning ses som meriterande för uppdraget.  Utifrån uppdragets karaktär och form ser vi gärna en kvinnlig sökande till tjänsten.   Som blivande elevassistent och kollega på skolan vill vi att du delar vår syn på att arbeta i team för att eleverna ska nå högsta möjliga kunskapsutveckling. En viktig del i det arbetet är att aktivt och på ett positivt sätt samarbeta med alla kollegor på skolan.  Eleven är vår viktigaste resurs och vår målsättning skall alltid vara att arbeta med elevens utveckling i fokus. Kvalifikationer Gymnasial utbildning med dokumenterat goda studieresultat. Avklarad elevassistentutbildning med inriktning mot elever med synnedästtning ses som meriterande. Utifrån uppdragets karaktär och form ser vi gärna en kvinnlig sökande till tjänsten.   Villkor Tjänsten är en 80% visstidsanställning från och med augusti 2020 (enl. överenskommelse) t.o.m. 2021-06-11. Viss möjlighet till förlängning av uppdraget finns. Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning tillämpas.  Observera att intervjuer ev. kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.  Stadsmissionens Skolstiftelse är en idéburen organisation utan vinstutdelning som utbildar unga och vuxna i Mälardalen. I stiftelsen finns Grillska Gymnasiet, Grillska gymnasiesärskolan, Stadsmissionens Folkhögskola samt Stadsmissionens Yrkeshögskola. Med totalt 3000 studerande är stiftelsen Sveriges största fristående, idéburna skolorganisation. www.stadsmissionen.se/skola Vi undanber oss vänligen kontakt med ytterligare försäljare av jobbannonser då vi redan har upphandlade avtal. Var uppmärksam på att svarsmejl ifrån oss ibland kan hamna i skräpposten. För anställning begär vi att se registerutdrag från Polisen. Du kan beställa blanketten från polisens hemsida eller hämta en från polisstationen. Beställ gärna utdraget i förväg då viss handläggningstid förekommer.
  Arbetsgivare
  Stadsmissionens Skolstift
  Ansökan
  Ansök senast 26 July (10 dagar kvar)

  Ansök här

  Elevassistent sökes till kommunövergripande resursgrupp Ekhammarskolan

  Arbetsgivare / Ort: Upplands-Bro kommun
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 3 August (18 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Elevassistent

  Om jobbet
  Vi söker dig som: • Har elevassistentutbildning. • Har tidigare erfarenheter av att arbeta med elever som har stort behov av stöd under hela skoldagen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och motivation för tjänsten. Är du intresserad och vill vara med och bygga upp våra kommunövergripande resursgrupper är du kanske den vi söker. Kommunala resursgrupper: Upplands-Bro kommuns grundskolor startar till höstterminen 2020 tre kommunövergripande resursgrupper. Resursgrupperna ska möta elevernas behov av särskilt anpassade lärmiljöer för alla elevers rätt till likvärdig utbildning. Verksamheten riktar sig till elever i behov av extraordinärt stöd. Eleverna i resursgrupperna har över tid haft svårigheter att strukturera sitt skolarbete, tillgodogöra sig undervisningen och svårigheter att nå kunskapskraven i ordinarie undervisning med de anpassningar och stöd som eleven haft. Resursgruppen på Ekhammarskolan vänder sig till elever i årskurs 4-6. Fullt utbyggt kommer resursgruppen bestå av 8-10 elever och 2 lärare/speciallärare och 2 elevassistenter kommer arbeta för att möta varje enskild elevs behov av stöd och anpassad lärmiljö för att tillgodogöra sig undervisningen. En specialpedagog/speciallärare arbetar övergripande, mot alla resursgrupper, med ansvar för stöd, handledning och kvalitetssäkring av verksamheten. Arbetsuppgifter: • Arbeta med elever, enskilt och i grupp, som har behov av stöd under skoldagen och under eftermiddagen i den öppna verksamheten. • Planera och följa upp verksamheten tillsammans med arbetslaget. • Delta i utformningen av lärmiljöer utifrån elevernas särskilda behov. Tillträde: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2020-08-03. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
  Arbetsgivare
  Upplands-Bro kommun
  Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  Ansökan
  Ansök senast 3 August (18 dagar kvar)

  Ansök här

  Förskolan Kompassen söker Resurs

  Arbetsgivare / Ort: Daghemsföreningen Kompassen / Sollentuna
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad kvar)
  Publicerad: 2020-06-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Välkommen till Montessoriförskolan Kompassen – en liten föräldrakooperativ fristående förskola belägen i vackra Sjöberg i Sollentuna.

  På vår Montessori-inspirerade förskola finns 22 barn inskrivna; varav 9 barn på lilla avdelning Syd (1-3 år) och 13 barn på stora avdelningen Nord (3-5 år). Vårt arbetslag består av rektor, förskollärare, montessoriassistenter och barnskötare. Här bemöter vi varje barn med kärlek och respekt och utgår ifrån dess intressen och behov. På kompassen arbetar vi tillsammans för utveckling av trygga och självständiga barn i en inspirerande, förberedd miljö inomhus såväl som utomhus och därmed arbetar efter bl a ledorden ”Hjälp mig att göra det själv”.

  Vi söker nu en engagerad och kompetent pedagog som vill anta en viktig roll som resursperson åt ett barn på vår stora avdelning. Anställningen innebär att arbeta mycket enskilt med barnet ifråga och därmed läggs mycket ansvar och flexibilitet på den anställde. Det är fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet att arbeta med barn i behov av särskilt stöd och just inom Autismspektrumet. Vi ser gärna att du har en positiv livssyn och ser möjligheter framför hinder. Du har också förmåga att skapa förtroendefulla relationer med både barn och vuxna. Du är också öppen för idéer samtidigt som du inte har svårigheter att fatta egna beslut. Mer info om tjänsten ges vid själva intervjutillfället.

  Vill du vara en del av vårt glada, positiva och kompetenta arbetslag där kompetensutveckling ingår och vara en del i verksamhet där alla barn tillåts utvecklas efter sina egna intressen och förutsättningar? Då bör du söka denna tjänst.

  Arbetsgivare
  Daghemsföreningen Kompassen
  Storkvägen 13-15
  19255 Sollentuna
  Hemsida: www.montessoriforskolankompassen.se
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Enneagramkonsult
 • Expert
 • Folkhögskolelärare
 • Folkhögskolelärare/vård och omsorgslärare

  Arbetsgivare / Ort: Ädelfors Folkhögskola / HOLSBYBRUNN
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 26 July (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Folkhögskolelärare

  Om jobbet

  Ädelfors folkhögskola är en av Sveriges största folkhögskolor med ca 500 deltagare. Skolan ligger i Holsbybrunn och har ett brett utbud av utbildningar.

  www.adelfors.nu


  Vi söker dig som:

  - är vårdlärare eller utbildad och erfaren sjuksköterska, gärna med kompetens inom äldrevård och psykiatri.

  - vill vara med att driva och utveckla vår Vård- och omsorg/undersköterskeutbildning på gymnasienivå.

  - har ett stort intresse för människor och folkbildning, gärna genom egen erfarenhet av folkhögskola.

  Som person

  - ser du det positiva i varje person och är övertygad om att alla har möjligheter att utvecklas.

  - du har god pedagogiskt insikt, är aktiv i deltagarens kunskapsutveckling samt ha stor förmåga till att skapa goda relationer.

  - du är flexibel, har god förmåga att samverka och strukturera en verksamhet med skiftande behov. Du tar egna initiativ som bidrar till verksamhetens utveckling.


  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


  Tjänsten kommer innebära att du arbetar som lärare på vår Vård- och omsorgs-/undersköterskeutbildning, en gymnasial yrkesutbildning på ett till två år, med undervisning med tillhörande för- och efterarbete, kollegial samplanering, sambedömning och utveckling av verksamheten. Erfarenhet av undervisning av vuxna är meriterande. Du kommer undervisa i och vara del av arbetslag på vård- och omsorgsutbildningen, eventuellt kan det finnas möjlighet att även undervisa på någon av skolans andra kurser.


  Omfattningen av tjänsten är 100%. Tjänsten är tillsvidare med snarast. Arbetsplatsen tillämpar provanställning, 6 månader.


  Ädelfors folkhögskola ägs av arbetarrörelsen i södra Sverige och vi tycker det är viktigt att du delar arbetarrörelsens grundläggande värderingar.

  Arbetsgivare
  Ädelfors Folkhögskola
  KUNSKAPENS VÄG 3
  57015 HOLSBYBRUNN
  Hemsida: www.adelfors.nu
  Ansökan
  Ansök senast 26 July (10 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Vikariat HT-2020 i Samhällskunskap, Historia / Matte

  Arbetsgivare / Ort: Den Ideella Fören Inter- Kulturella Folkhög / Göteborg
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Folkhögskolelärare

  Om jobbet

  På Interkulturella folkhögskolan lägger vi stor tyngd på kulturidentitet, vad det gäller språk, historia, seder och bruk. Vi tror nämligen att detta öppnar upp ett tryggare förhållningssätt i mötet med andra normer och värderingssystem, när man är trygg i sin egen kulturidentitet. Skolans främsta mål är att vara en trampolin ut i samhällets övriga institutioner, som finns till förfogande för majoritetssamhällets elever. Begrepp vi tycker är viktiga inslag i vårt pedagogiska arbete är:


  Delaktighet

  Mobilisering

  Igenkännande

  Inkludering


  Vi utgår från ett socialpedagogiskt förhållningssätt, som vi menar passar in i folkhögskoleideologin. Vi har idag ca 140 deltagare på folkhögskolan samt 130 på SFI.


  Det här söker vi

  Vill du arbeta i en kreativ verksamhet där många kompetenser finns samlade? På grund av föräldraledighet så erbjuder vi nu ett vikariat under HT 2020 folkhögskolelärare 100% i samhällskunskap och historia / mattematik.  KVALIFIKATIONER

  Vi söker dig i första hand som är legitimerad lärare i ämnena samhällskunskap, historia och/eller religionskunskap samt mattematik. Vi värdesätter att du är målinriktad, har en god pedagogisk förmåga och kan inspirera och engagera våra elever. Du är driven, nyfiken och arbetar aktivt för att varje elev ska utvecklas så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi ser även att du motiveras av att utmana dig själv, dina kollegor och elever och inte är rädd för att tänja på gränserna vad gäller nytänkande för att bidra till din egen såväl som skolans utveckling.

  Arbetsgivare
  Den Ideella Fören Inter- Kulturella Folkhög
  Galileis Gata 34
  41517 Göteborg
  Hemsida: https://www.interkulturella.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Sv/SO Lärare Interkulturella folkhögskolan

  Arbetsgivare / Ort: Den Ideella Fören Inter- Kulturella Folkhög / Göteborg
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Folkhögskolelärare

  Färdigheter
  Meriterande
  • Lärarlegitimation

  Om jobbet

  På Interkulturella folkhögskolan lägger vi stor tyngd på kulturidentitet, vad det gäller språk, historia, seder och bruk. Vi tror nämligen att detta öppnar upp ett tryggare förhållningssätt i mötet med andra normer och värderingssystem, när man är trygg i sin egen kulturidentitet. Skolans främsta mål är att vara en trampolin ut i samhällets övriga institutioner, som finns till förfogande för majoritetssamhällets elever. Begrepp vi tycker är viktiga inslag i vårt pedagogiska arbete är:


  Delaktighet

  Mobilisering

  Igenkännande

  Inkludering


  Vi utgår från ett socialpedagogiskt förhållningssätt, som vi menar passar in i folkhögskoleideologin. Vi har idag ca 140 deltagare på folkhögskolan samt 130 på SFI.


  KVALIFIKATIONER

  Utbildning för att kunna undervisa i svenska samt du har ett annat ämne som SO vilket är meriterande på grund och gymnasienivå. Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet. Att du har god datorvana och är bekväm med att använda tekniska hjälpmedel eftersom det är ett viktigt redskap i mötet med våra elever. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse, du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har mycket god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. Vi söker dig som kan tänka i nya banor, är utåtriktad, kreativ, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Erfarenhet av arbete på folkhögskola är meriterande.


  ARBETSUPPGIFTER

  Undervisning i svenska och SO på grund och gymnasienivå. I ditt uppdrag ingår att tillsammans med övriga lärare på skolan utveckla verksamheten.


  Vi erbjuder dig:

  ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar och där du som lärare gör skillnad för dina elever. Vi arbetar i fräscha lokaler. I rollen ges du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina elever och med oss som arbetar här.


  Vi kommer intervjua sökande löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Provanställning kan förekomma.


  Arbetsgivare
  Den Ideella Fören Inter- Kulturella Folkhög
  Galileis Gata 34
  41517 Göteborg
  Hemsida: http://www.interkulturella.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  SV/EN Lärare med specialpedagogisk uppdrag på Interkulturella folkhögskolan

  Arbetsgivare / Ort: Den Ideella Fören Inter- Kulturella Folkhög / Göteborg
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Folkhögskolelärare

  Om jobbet

  På Interkulturella folkhögskolan lägger vi stor tyngd på kulturidentitet, vad det gäller språk, historia, seder och bruk. Vi tror nämligen att detta öppnar upp ett tryggare förhållningssätt i mötet med andra normer och värderingssystem, när man är trygg i sin egen kulturidentitet. Skolans främsta mål är att vara en trampolin ut i samhällets övriga institutioner, som finns till förfogande för majoritetssamhällets elever. Begrepp vi tycker är viktiga inslag i vårt pedagogiska arbete är:

  Delaktighet

  Mobilisering

  Igenkännande

  Inkludering

  ARBETSUPPGIFTER

  Vi söker en SV/EN Lärare med specialpedagogisk uppdrag. Ditt specialpedagogiska uppdrag innebär ett ansvar för deltagare vid Interkulturella folkhögskolan. I uppdraget som specialpedagog ansvarar du för insatser som bidrar till deltagarnas måluppfyllelse och att eleverna ges goda förutsättningar för lärande.

  Du bidrar med förslag på anpassningar och är med och tänker kring en bra lärmiljö i syfte att utveckla måluppfyllelse. Som specialpedagog har du ett stort pedagogiskt ansvar för att bidra till ett helhetsgrepp runt skolans utveckling samt handleda kring lämpliga

  insatser för extra anpassningar. I ditt uppdrag ingår att utföra pedagogiska utredningar, kartläggningar och analyser på individ/grupp.

  KVALIFIKATIONER

  Du har i grunden lärarlegitimation, gärna med bred behörighet SV/EN.


  Du är engagerad och arbetar för att skapa goda förutsättningar för alla deltagare.

  Du har erfarenhet av komplicerade inlärningssituationer samt att utreda samt handleda. Vidare ser vi positivt på om du har erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar såsom autism, adhd och språkstörning. Du är kunnig i olika

  kartläggningsmaterial och professionellt kvalificerad i din analys av deltagarnas behov. Vi söker dig som är trygg, stabil och har god självinsikt i din yrkesroll. Arbetsgivaren lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  Provanställning kan tillämpas.

  Vi erbjuder dig:

  ett utvecklande arbete som engagerar och utmanar och där du som lärare gör skillnad för dina elever. Vi arbetar i fräscha lokaler. I rollen ges du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina elever och med oss som arbetar här. Vi kommer intervjua sökande löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

  Arbetsgivare
  Den Ideella Fören Inter- Kulturella Folkhög
  Galileis Gata 34
  41517 Göteborg
  Hemsida: http://www.interkulturella.se/
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Fritidscoach
 • Fritidsföreståndare
 • Fritidspedagog
 • Församlingspedagog
 • Konsulent/pedagog

  Arbetsgivare / Ort: Efs i Västerbotten / SKELLEFTEÅ
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 18 July (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-01
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Mobackenkyrkan i Skellefteå behöver en konsulent/pedagog med fokus på barn och familjer. Vi söker dig som längtar efter att finnas med i kyrkans arbete, både i gudstjänster, barngrupper men också kan ta goda kontakter med förskola och skola.

  I arbetsuppgifterna ingår att planera och utveckla arbetet bland barn och familjer inom Mobackenområdet, samt att inspirera och leda frivilliga ledare i de olika grupperna, flera med scoutinriktning. Tillsammans med distriktet planerar du och genomför en del läger inom EFS Västerbotten.

  Mobackenkyrkan är en samarbetskyrka mellan EFS och Skellefteå landsförsamling, där Mobackens EFS-förening har fått mandat att driva verksamheten i området. Du kommer att ingå i ett arbetslag med präst, diakoniassistent, musiker och husmor. Du kommer även att arbeta tillsammans med många ideella medarbetare. Mobackenkyrkan ligger i ett naturskönt område med utvecklingsmöjligheter.

  Vi utgår ifrån att Du delar våra värderingar samt att du är medlem i Svenska kyrkan och känner dig hemma i EFS. Du kan vara församlingspedagog, lärare eller ha annan passande utbildning/erfarenhet. Stor vikt läggs vid lämplighet. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga, är positiv och ansvarstagande.

  Anställningsform: vikarietjänst 2020-08-25 - 2021-06-04

  Upplysningar om tjänsten lämnas av:

  Jonas Hedblad (präst, arbetsledare) 0910-78 79 55

  Kurt Lindgren (ordf Mobackens EFS Förening) 070-578 27 72

  Johannes Bergner (konsulent tjänstledig) 076-833 91 91

  Hans Jakobsson (ordförande EFS Västerbotten) 070-394 89 75

  Sara Sandström (facklig representant) 090-200 27 66

  Tillträdesdag 20-08-25 eller efter överenskommelse. Lönenivå enligt Vision ekumeniska. Ange löneanspråk. Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras vid anställning.

  Din ansökan ska vara inne senast 18/6. Skickas till EFS Västerbotten, Vasagatan 17, 903 29 Umeå eller till [email protected]

  Arbetsgivare
  Efs i Västerbotten
  Mobackavägen 40
  93145 SKELLEFTEÅ
  Ansökan
  Ansök senast 18 July (2 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Pedagog 75 % vikariat

  Arbetsgivare / Ort: Piteå församling / Piteå
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 20 July (4 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet


  Om Piteå församling

  Med cirka 21 700 medlemmar är Piteå församling en av Luleå stifts största församlingar. I församlingen ingår fem kyrkor varav två är samarbetskyrkor med EFS. Goda kontakter och samarbeten med både skola och övriga samhället präglar verksamheten till stor del. Ett omfattande diakonalt arbete och en stor barn- och ungdomsverksamhet påverkar också församlingens arbete. Genom en etablerad volontärverksamhet möter Piteå församling många åldersgrupper. Församlingen driver utöver detta även mångkulturella mötesplatser med bland annat ett projekt för asylsökande och svenska för invandrare.

  Ledord för all verksamhet är kärnvärdena närvaro, öppenhet och hopp. Församlingens inriktningsmål är ökad samverkan med övriga samhällsaktörer, ökad delaktighet och stimulering till ideella insatser samt att allt arbete ska präglas av tillgänglighet och utveckling.


  Sökprofil

  Tjänsten ingår i ett arbetslag med pedagoger, diakoner, präster och musiker. I arbetsuppgifterna ingår barn- och ungdomsverksamhet, skolverksamhet och konfirmandundervisning.

  Vi söker dig som har en pedagogutbildning eller motsvarande, är medlem i Svenska kyrkan och gärna har erfarenhet från arbete i Svenska kyrkan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil.

  Tjänsten är ett vikariat på 75 % med tillträde 2020-08-10 eller enligt överenskommelse och pågår till 2020-12-31, med möjlighet till förlängning. Tjänstgöring helger och kvällar förekommer.

  Om du vill veta mer om Piteå kommun hänvisar vi till www.pitea.se

  Välkommen med din ansökan senast 2020-07-20 per e-post till [email protected] eller sänd din ansökan till Piteå församling, Nygatan 23, 941 31 Piteå. Märk ansökan med "Pedagog 75"

  Arbetsgivare
  Piteå församling
  Nygatan 23
  94131 Piteå
  Ansökan
  Ansök senast 20 July (4 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  söker FÖRSAMLINGSPEDAGOG

  Arbetsgivare / Ort: Kalmar Pastorat / KALMAR
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Församlingspedagog

  Om jobbet

  Kalmar pastorat har ca 23 000 medlemmar och omfattar fem aktiva församlingar, krematorium, begravningsplatser samt administrativa stödfunktioner, tillsammans ca 85 medarbetare. I pastoratet finns ett rikt och varierat gudstjänstliv. Nu söker vi en församlingspedagog till Heliga Korsets församling. Läs gärna mer om oss på www.svenskakyrkan.se/kalmar

  Vill du vara med att utveckla och driva församlingens familje-, barn- och ungdomsverksamhet?

  Arbetsuppgifter: Som församlingspedagog i Heliga Korsets församling ansvarar du för och utvecklar församlingens barn- ungdoms- och familjearbete, där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och bedriva verksamhet för familjer, barn och ungdomar. För närvarande är detta arbete i en utvecklingsfas, med generationsväxling i de grupper som finns. Därför finns det stora möjligheter för dig att vara med och påverka hur församlingens arbete med dessa uppgifter ska bedrivas. Gemensamt arbetar vi dessutom med att rekrytera, inspirera och behålla frivilliga medarbetare. Du ingår i ett arbetslag med en vaktmästare, en musiker, en diakon och två präster som arbetar nära varandra. Du ingår också i pastoratets pedagogkollegium som träffas 7-8 ggr/år för gemensamma angelägenheter. Det är också du som håller församlingens hemsida och andra informationskanaler aktuella.

  Vi söker dig som: är utbildad församlingspedagog eller har annan likvärdig pedagogisk utbildning. Du har erfarenhet av kyrkligt arbete med familjer, barn och ungdomar.

  Personliga egenskaper: För att trivas hos oss bör du vara flexibel, kunna ta egna initiativ och ha lätt för att samarbeta. Du har förmågan att se enskildas behov, även i grupp. Centrum i församlingens liv är söndagens högmässa och vi ser det som självklart att du vill dela församlingens gudstjänstgemenskap. Du ser det som viktigt att skapa förutsättningar för människor att växa i sin kristna tro. Vi ser gärna att du är bra att uttrycka dig i skrift och är du musikalisk är det meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

  Varaktighet, arbetstid och tillträde: Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %. Tillträde sker enligt överenskommelse. Helg- och kvällstjänstgöring samt lägerverksamhet ingår i tjänsten.

  Du är välkommen med din ansökan och meritförteckning till: Svenska kyrkan i Kalmar, Anna Roslund Södra Vallgatan 25, 392 31 Kalmar. Det går även bra att maila in din ansökan till: [email protected]​ Sista ansökningsdag är 31 augusti, dock kommer urval och intervjuer ske löpande så skicka din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


  Arbetsgivare
  Kalmar Pastorat
  SÖDRA VALLGATAN 25
  39231 KALMAR
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Förskolechef/Rektor
 • Förskollärare
 • Förstelärare
 • Genusvetare
 • Grundskolelärare
 • Gymnasiestrateg
 • Handledare
 • Handledare i lovskolan
 • Hantverkspedagog
 • Hem- och konsumentkunskapslärare
 • Historielärare
 • Historiker
 • Hundcoach
 • Hälsorådgivare
 • Hästunderstödd terapeut
 • Högskolelärare
 • Hörselassistent
 • IB-koordinator
 • Idrottskonsulent
 • Idrottslärare
 • Idrottstränare
 • Idrottsvetare
 • IKT-pedagog
 • Integrationspedagog
 • IT-lärare
 • Jobbcoach
 • Juniorlärare
 • Karriärcoach
 • Kickass-coach
 • Kolloledare
 • Kompetensmäklare
 • Kulturgeograf
 • Kulturmiljövårdsspecialist

  Arbetsgivare / Ort: Skogsstyrelsen
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 20 August (1 månad 4 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Kulturgeograf

  Om jobbet
  Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service. Beskrivning Tjänsten kommer organisatoriskt att tillhöra skogsenhet. Skogsenheten är en nationell enhet som har till uppgift att ge specialiststöd inom ämnesområden som kulturmiljövård, naturvård, mark och vatten, skog och klimat, skog och vilt, skogens sociala värden, skogsbilvägar, skogsbruk och rennäring, skogsbränsle, skogsskador samt skogsskötsel. Stödet ges bland annat genom utbildningar, kunskapssammanställningar och medverkan som specialist i utredningar och projekt. En stor del av arbetet sker i nära samverkan med kollegor vid distrikt och enheter samt i samverkan med andra aktörer inom området. Skogsenheten har idag 21 medarbetare på 12 olika platser i landet. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med ämnesmässigt kunskapsstöd i frågor som berör kulturmiljöer som ligger i skogsmark och även med det skogliga kulturlandskapet som helhet. Tjänstens fokus är att bidra till att myndigheten uppnår de politiska mål som Skogsstyrelsen har ansvar för inom sakområdet.   Tjänstens innebär   - att medverka i utredningar och projekt på regional och nationell nivå samt att ta fram beslutsunderlag i ärenden - att ge löpande stöd i kulturmiljöfrågor till kollegor, inom såväl distrikt som andra enheter - att medverka i utbildningar och kalibreringsövningar - att företräda Skogsstyrelsen vid samverkan med andra myndigheter, skogsbruket och övriga skogliga intressenter. - att ha ett visst redaktionellt ansvar Vi är vana användare av Skype som distansmötesteknik. Arbetet kommer dock medföra en del resor över hela landet, exempelvis i samband med utbildningar och fältbedömningar. Kvalifikationer Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleexamen med en inriktning i kulturmiljövård. Vi ser gärna att du är disputerad inom ämnesområdet och/eller har gedigen erfarenhet av skoglig kulturvårdande skötsel, gärna i ett landskapsperspektiv. Dokumenterad kunskap om skogens kulturarv är ett krav. Du är drivande och ansvarsfull. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, är pedagogisk och har vilja att förmedla och dela med dig av dina kunskaper. Du arbetar naturligt och enkelt i en modern IT-miljö med kontorsprogramvaror samt informations- och kommunikationsteknologi. Vi värdesätter om du är förtrogen med GIS och har erfarenhet av utvecklingsarbeten. Det är viktigt att du är professionell i ditt bemötande både internt och externt. Du trivs med och är bra på att samverka med andra men har också förmågan att arbeta självständigt. Stor vikt kommer läggas vid din personliga lämplighet. Villkor Placering på något av Skogsstyrelsens kontor. Placeringsort bestäms under rekryteringsprocessen. B-körkort är ett krav. För mer information kontakta Dan Rydberg, enhetschef skogsenheten 031-705 62 48 eller Göran Lundh, kulturmiljövårdsspecialist 0500-38 12 12. Skogsstyrelsen anser att en mångfald bland medarbetarna bidrar till att utveckla såväl verksamhet som gemenskap på arbetsplatsen. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.skogsstyrelsen.se
  Arbetsgivare
  Skogsstyrelsen
  Ansökan
  Ansök senast 20 August (1 månad 4 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Kulturskolepedagog
 • Lekterapeut
 • Lingvist
 • Livscoach
 • Logonom
 • Lärarassistent
 • Lärarassistent Undersköterska med yrkeserfarenhet inom sjukvård

  Arbetsgivare / Ort: Omsorgslyftet Utbildningar AB / ÄLVSJÖ
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 August (1 månad 14 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Färdigheter
  Meriterande
  • Lärarexamen

  Om jobbet

  OLU är en skola som bedriver vuxenutbildning på uppdrag av kommuner i Stockholms län. Vi erbjuder grundläggande-, gymnasie-, och kvalificerad yrkesutbildning för vuxna.


  En av våra medarbetare går på föräldraledighet i september och vi söker nu en lärarassistent till vård- och omsorgsprogrammet. Vi ser gärna att du är undersköterska och har yrkeserfarenhet av sjukvård. Du vill prova arbete som lärarassistent och möjligen framåt fortsätta din yrkeskarriär och vill vidareutbilda dig till lärare.

  Som lärarassistent på vår vuxenutbildning handlar dina arbetsuppgifter om att tillsammans med våra yrkeslärare föreläsa, coacha och ge stöd och handledning till mål. Våra elever är målmedvetna och seriösa, några har många års praktisk erfarenhet och andra är nya inom yrkesområdet. Vi individanpassar och hittar olika vägar till målet. Vi utbildar i klassrummet och via distans. Du arbetar i ett kunnigt och trevligt arbetslag. Vi har även reception, studie- och yrkesvägledare och elevhälsoteam som finns på plats i skolan.


  Tjänsten är placerad i vår utbildningslokal i Älvsjö och är ett vikariat på heltid med start från september 2020.


  Rekrytering sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

  Arbetsgivare
  Omsorgslyftet Utbildningar AB
  Götalandsvägen 242
  12545 ÄLVSJÖ
  Hemsida: http://www.olu.se
  Ansökan
  Ansök senast 30 August (1 månad 14 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Lärare
 • Lärare i "vissa ämnen"
 • Lärare i fritidshem
 • Lärare i förskoleklass och årskurs 1-3
 • Lärare i kommunikation
 • Läshundförare
 • Läxhjälpare
 • Medicinhistoriker
 • Modersmålslärare
 • Motivationspedagog
 • Museipedagog
 • Musiklärare
 • Måltidsforskare
 • Pedagog
 • Pedagogista
 • Praktiksamordnare
 • Professor
 • Professor/associate professor in automation

  Arbetsgivare / Ort: Högskolan Väst
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-25
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Work Integrated Learning (WIL) is University West’s overarching profile and basic principle applied to learning, the exchange of ideas, and educational development. The government has assigned the distinguished task of developing WIL to University West. Work integrated learning in education and research develops new, relevant and advanced knowledge both within the academy and among its partners, which also benefits society in general. University West offers a wide variety of study programs, has a good number of applicants and the students show a high entry rate on the labor market. The main research environments at University West are Production technology, Learning in and for the new working life and Child and youth studies and is conducted in collaboration with the surrounding society. Campus is centrally located in Trollhättan with about 15,000 students and 675 employees. Would you like to be a part of one of Sweden’s most growing research environments? You might be the one we are looking for! Production Technology West Production Technology West (PTW) is the largest research group at University West and has been a prioritized research environment since 2008. The research group conducts internationally renowned research in close collaboration with the industry. The research concentrates primarily on the development of production processes within the manufacturing industry with focus on welding, machining, additive manufacturing, thermal spraying, automation, inspection and control. The team also performs research on computer simulation, automation engineering and non destructive testing. One of the overarching goals within the research environment is to achieve sustainable production processes. Click https://www.hv.se/forskning/forskningsmiljoer/Produktionsteknik_vast/ to learn more about the research environment Production Technology West. Role description In close collaboration with the head of the division of production systems you will be responsible for the long term research vision and to further develop the strategy for the research conducted in the field of automation.   Your main duties will be to plan for the research activities at the division, manage ongoing projects and develop the research groups within the subject field. You are expected to plan and write grant proposals in line with the long term vision and maintain and develop collaborations between academia and industry. You will be an important representative of the division at internal and external activities. The position will also include tasks normally assigned to a professor/associate professor, such as conducting your own research, teaching, supervision and administrative duties. Qualifications The position requires great knowledge of the research process as well as documented experience and skills in initiating, developing and conducting research. You have the ability to develop research strategies and focus on both short- and long term goals. Your research interests should supplement or strengthen the existing profile of the division. It is important that you possess the necessary personal capabilities to fully carry out the duties of the appointment in collaboration with the rest of the group. Excellent oral and written communications skills in English is expected. Experience of leadership of externally funded projects as well as experience of leading and developing research teams is considered a great asset. We prefer that you have extensive experience of applying for and receive external research fundings in collaboration with the industry. Documented experience of teaching and supervision at MSc and PhD level will be considered meritorious. The position also requires that you fulfill the qualifications for professor or associate professor as stated below: Qualifications for professor: - Extensive experience to conduct independent research that significantly exceed what is required for associate professor according to practice in the field of automation or similar is required. - Demonstrated pedagogical skills. Applicants who do not have a pedagogical education are expected to undergo such training within two years from the time of employment. Qualifications for associate professor: - Doctoral degree or equivalent competence within the field of automation or similar and obtained competence as associate professor/docent. - Demonstrated pedagogical skills. Applicants who do not have a pedagogical education are expected to undergo such training within two years from the time of employment. Assessment criteria Special importance will be given to the ability to develop research- and educational activities in collaboration with colleagues and surrounding community. In addition, scientific and pedagogical skills in the subject field will be assessed. The subject field of the employment, the field description and work tasks will be taken into account when evaluating the applicants skills. Terms of employment The employment is a permanent position on full-time basis. Other In the selection process example lecturing, interviewing and referencing may be relevant. The applications should be made digitally using our recruitment tool. For information about the design of the application, please see the guidelines for employment and promotion of teachers at University West: https://www.hv.se/en/meetuniversity-west/job-opportunities/ Documents that cannot be sent digitally, such as books and publications, should be labelled with reference number R 2020/80 and sent in two copies. The application is sent to: Högskolan Väst HR 461 86 Trollhättan Sweden In case of questions about the position, please contact head of department Per Nylén at 0520-22 33 58 or [email protected] The application deadline is 2020-07-31. We decline any direct contact with staffing and recruitment companies, as well as recruitment advertisers.
  Arbetsgivare
  Högskolan Väst
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök här

  professor i immunologi

  Arbetsgivare / Ort: Lunds Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-01
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Lunds universitet grundades 1666 och rankas återkommande som ett av världens 100 främsta lärosäten. Här finns 40 000 studenter och fler än 8 000 medarbetare i Lund, Helsingborg och Malmö. Vi förenas i vår strävan att förstå, förklara och förbättra vår värld och människors villkor. Medicinska fakulteten är ett verksamhetsområde inom Lunds universitet, med ansvar för utbildning och forskning inom medicin, vård och hälsa. Utbildningen sker i nära samverkan med sjukvården och är väl förankrad i fakultetens starka forskningstradition. Fakultetens forskning spänner över ett brett fält inom experimentell grundforskning, patientnära klinisk forskning och hälsovetenskaplig forskning. Medicinska fakulteten, med drygt 1800 anställda och 2700 studenter i Lund, Malmö och Helsingborg, är en kunskapsintensiv mötesplats för studenter, lärare och forskare från hela världen. Anställningen kommer att vara placerad vid institutionen för experimentell medicinsk vetenskap, sektionen för immunologi. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna omfattar i första hand självständig, avancerad forskning inom basal immunologi samt handledning av forskar- och mastersstudenter, men även deltagande i undervisning på grundnivå. I undervisningsuppdraget på grundnivå ingår även kursutveckling och att definiera nya kunskapsmål. Med basal immunologi avses att sökanden förväntas ha en bred förståelse för de centrala cellulära och molekylära mekanismerna inom hela ämnesområdet immunologi. Som exempel på sådana basala och centrala mekanismer kan nämnas mekanismer för etablering av immunologisk tolerans, interaktioner mellan medfött och adaptivt immunförsvar, reglering av immunsvar samt immunsystemets utveckling inklusive ett evolutionärt perspektiv. Sökanden bör även vara öppen för interaktioner med såväl kliniskt verksamma forskare som med det lokala näringslivet. Givet det stora intresset för ämnet förutsätts också att sökanden kan etablera och upprätthålla såväl internationella som nationella samarbeten. Även andra arbetsuppgifter kan ingå. Behörighet Behörig att anställas som professor är den som har visat såväl vetenskaplig som pedagogisk skicklighet (Högskoleförordningen 4 kap 3 §). För anställningen krävs högskolepedagogisk utbildning om minst fem veckor eller att motsvarande kunskaper inhämtats på annat sätt, om det inte föreligger särskilda skäl. Bedömningsgrunder Den sökande ska ha visat vetenskaplig och pedagogisk skicklighet samt ledarskaps- och samarbetsförmåga. Vid bedömningen kommer den vetenskapliga skickligheten att tillmätas särskild vikt. Den sökande ska ha visat vetenskaplig skicklighet genom att hålla en god nationell och internationell nivå som forskare och ha erhållit forskningsanslag som huvudsökande i nationell eller internationell konkurrens. Den sökande ska ha mycket god samarbetsförmåga och dokumenterad skicklighet i att skapa/utveckla vetenskapliga nätverk. Den sökande ska vidare ha visat pedagogisk skicklighet såväl inom undervisning som inom handledning, både på grund/avancerad och forskarutbildningsnivå. Sökanden ska vidare kunna uppvisa erforderlig kompetens för att genomföra momenten nämnda under Arbetsuppgifter ovan. Vetenskapligt kan detta dokumenteras genom publikationer inom flera olika områden av den basala immunologin, samt att bilagd projektbeskrivning beskriver detsamma. Vad gäller utbildning är dokumenterad undervisningserfarenhet av hela immunologiämnet på grund- och forskarutbildningsnivå central. Erfarenhet av övergripande kursansvar skall beaktas som en särskild merit. Det skall ur grundutbildningsperspektivet speciellt framhållas att sökanden måste ha en djup och grundläggande förståelse för hela immunsystemets utveckling och funktion och ej endast behärska en isolerad tillämpning av en immunologisk princip. Den som anställs förväntas behärska det svenska språket (alternativt ett skandinavisk språk) inom en treårsperiod för att kunna undervisa på grundutbildningsnivå samt delta i universitetets administrativa arbete och olika organ. För lärare vid Lunds universitet gäller som allmänt behörighetskrav att vara lämplig för och ha den förmåga i övrigt som behövs för att fullgöra arbetsuppgifterna väl. Vid anställning av lärare gäller, utöver vad som följer av högskoleförordningen, Lunds universitets anställningsordning samt Medicinska fakultetens allmänna kravprofil och bedömningsgrunder vid anställning som universitetslektor: http://www.medicin.lu.se/lfn Upplysningar Anställningen tillsätts efter förslag från medicinska lärarförslagsnämnden. Ytterligare upplysningar lämnas av: dekanus Erik Renström tel: 046-222 80 84 e-post: https://lu.varbi.com/center/tool/position/295303/edit/tab:2/checklist:Professor/[email protected] eller prefekt Madeleine Durbeej Hjalt tel: 073 640 72 63 e-post: https://lu.varbi.com/center/tool/position/295303/edit/tab:2/checklist:Professor/[email protected]  Upplysningar om ansökningsförfarande lämnas av: Chef enheten rekrytering, lön och HR-stöd Kajsa Johnsson tel: 046 222 08 22, e-post: https://lu.varbi.com/center/tool/position/295303/edit/tab:2/checklist:Professor/[email protected] Ansökningsförfarande Anställningen söks elektroniskt via Lunds universitets sökandeportal senast 2020-08-13. Ansökan redovisas enligt medicinska fakultetens anvisningar för sökande till läraranställning (se http://www.medicin.lu.se/lfn under rubrik Meritsammanställning och CV). Universitetet tillämpar individuell lönesättning. Lunds universitet välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi ser jämställdhet och mångfald som en styrka och tillgång. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla kontakter från annonsförsäljare, rekryterings- och bemanningsföretag på grund av statliga upphandlingsregler.
  Arbetsgivare
  Lunds Universitet
  Ansökan
  Ansök senast 13 August (28 dagar kvar)

  Ansök här

  Professor i landskaps biogeovetenskap

  Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 August (29 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Professor

  Om jobbet
  Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Ämnesområde Landskaps Biogeovetenskap Ämnesbeskrivning Ekologisk, biogeokemisk och miljöforskning har traditionellt fokuserat på specifika ekosystem med strikta ekosystem gränser. Ändå krävs övergripande strategier för att ta hänsyn till de interaktioner, återkopplingar och storskaliga konsekvenser som sker över större avrinningsområden, landskap och regioner. Landskaps Biogeovetenskap behandlar den rumsliga variationen (landskapets heterogenitet) i biogeokemiska flöden och processer. Ämnet behandlar utbyte av ämnen och energi mellan biosfär, pedosfär, atmosfär och hydrosfär. Detta leder till en integrerad förståelse av biogeokemiska cykler på en landskapsskala. Arbetsbeskrivning De huvudsakliga arbetsuppgifterna omfattar forskning inom Landskap Biogeovetenskap, samt att vara stationsföreståndare för GUs infrastruktur: "Fältstationer för Earth System Science", vilket är en del av SITES och ICOS-nätverken. Tjänsten innefattar även undervisning (20%) på kandidat- och magisterkurser i geovetenskap, geografi och miljövetenskap. Tid för kompetensutveckling kommer att beviljas (minst 10%). Andra uppdrag (ex. kommittéarbete och administration) kan vara en del av befattningen. Vi söker en kandidat vars forskningsfokus bör innefatta hur vatten- och näringscykler är kopplade på en landskapsnivå och integrerar olika ekosystem (t.ex. skogar, våtmarker, sjöar). Kandidatens forskning förväntas komplettera och stärka institutionens befintliga forskningsområden inom biogeokemi, hydrogeologi / hydrogeokemi och regionalklimat samt att anknyta till forskning vid närliggande institutioner inom och utanför Göteborgs universitet. Som stationsföreståndare för GUs infrastruktur "Fältstationer för Earth System Science" föreligger det att ansvara för anläggningarna, dess personal (för närvarande 5 fält- och labbtekniker) och kvaliteten på det data som produceras vid infrastrukturen. De huvudsakliga aktiviteterna inom infrastrukturen sker vid Skogaryd Research Catchment. Infrastrukturens mål är att främja och utveckla kvantifiering av växthusgasbalanser på en landskapsskala vilket innefattar utbytet mellan land-atmosfär, land-vatten och vatten-atmosfär samt att främja undersökningar av de underliggande biogeokemiska processer, ekofysiologisk studier och atmosfärisk kemi i skogens kronskikt. Infrastrukturen har flera mikrometeorologiska master för flödesmätningar av växthusgaser, inklusive ett mobilt Eddy covariance system (3D-SkyGas), och ett stort antal vattenflödes- och sjöstationer för mätningar av transport av näringsämnen på en landskapsnivå. Innehavaren förväntas samverka med samhället i stort samt specifika avnämare genom att koppla forskningen till samhällets krav och bidra till praktiska tillämpningar. Samverkan och kommunikation är därmed en viktig del av arbetsuppgiften. Behörighet Behörighet för anställning som lärare finns angivna i 4 kap 3 -4§ högskoleförordningen samt Göteborgs universitets egen anställningsordning. Doktorsexamen eller motsvarande utländsk examen i ett ämnesområde som är relevant för anställningen är ett krav. Kandidaten ska vara vetenskapligt meriterad inom ämnesområdet, ha god undervisningsförmåga och ha bevisad förmåga att erhålla extern forskningsfinansiering.  OBSERVERA: för fullständig annons och hur du ansöker hänvisas till https://www.gu.se/omuniversitetet/aktuellt/lediga-jobb/Lediga_anstallningar-detaljsida/?id=5735 Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
  Arbetsgivare
  Göteborgs Universitet
  Hemsida: http://www.gu.se/
  Ansökan
  Ansök senast 14 August (29 dagar kvar)

  Ansök här

  Professor tillika ämnesföreträdare i tillämpad geokemi

  Arbetsgivare / Ort: Luleå Tekniska Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 September (2 månader 14 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Professor

  Om jobbet
  Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,7 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 650 anställda och 15 500 studenter. Vi formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Med utgångspunkt i den arktiska regionen skapar vi global samhällsnytta. Forskningsämnet Tillämpad geokemi tillhör Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser, där forskning och utbildning inom gruv-, bygg- och miljöområdet bidrar till utvecklingen av ett långsiktigt hållbart samhälle. Vi söker nu en professor tillika ämnesföreträdare i Tillämpad geokemi för att leda och utveckla ämnet vid samhällsomställningen till grönare teknik. Ämnet har sedan början av 1990-talet framgångsrikt kombinerat tillämpad forskning med grundforskning. Grundforskningen syftar till att förstå koncentrationsnivåer och mobilitet av grundämnen under naturliga förhållanden. Den tillämpade forskningen omfattar föroreningseffekter från olika typer av mänskliga aktiviteter och åtgärder för att minska utsläppen av föroreningar och begränsa deras skadeverkningar. Gruvindustrins miljöfrågor har varit och kommer att vara ett av ämnets viktigaste forskningsområden, men ämnet har stora möjligheter att breddas mot tillämpningar inom infrastruktur och samhällsbyggande. Analytisk kemi, isotopgeokemi och miljöforensik är viktiga delar i ämnets forskningsområden. Ämnesbeskrivning Tillämpad geokemi omfattar studier av grundämnenas förekomst och mobilitet i berg, mark och vatten, med fokus på metoder för att förhindra eller minska miljöeffekter från metallutvinning och samhällsbyggande. Arbetsuppgifter Befattningen som professor med uppdrag som ämnesföreträdare är en ledarroll med övergripande ansvar för att leda och utveckla ämnet avseende forskning, forskarutbildning samt utbildning på grundnivå och avancerad nivå. För en professor ingår även att följa ämnets internationella utveckling, att handleda doktorander samt bistå i undervisning. Dessutom ingår i uppdraget att vidareutveckla samverkan inom avdelningen och med andra ämnen vid universitetet, samt att stärka kopplingen till relevanta nationella och internationella forskningsmiljöer och industri. Ämnesföreträdare har ett särskilt ansvar för att attrahera externa medel och säkerställa finansiering för såväl egen forskning som för att främja den akademiska miljön vid ämnet i stort. En viktig arbetsuppgift för ämnesföreträdaren är att bygga ett starkt forskningsämne där doktorander, medarbetare och studenter växer och utvecklas. Befattningen som professor tillika ämnesföreträdare är en tillsvidareanställning. Behörig att anställas som professor är den som: visat såväl vetenskaplig som pedagogisk skicklighet. Lika stor omsorg ska ägnas prövningen av den pedagogiska som den vetenskapliga skickligheten. För att uppfylla kraven för att anställas som professor ska den sökande: * uppvisa akademiskt ledarskap, samt förmåga att driva och utveckla forskning inom ämnet i samverkan med det omgivande samhället * vara framstående inom sitt ämnesområde och uppvisa en originell och nyskapande vetenskaplig verksamhet av god internationell standard, här ingår en total vetenskaplig produktion som motsvarar minst tre doktorsavhandlingar * ha dokumenterat sin erfarenhet av att söka och beviljas externa medel för forsknings- och utvecklingsprojekt * uppvisa dokumenterad erfarenhet av handledning på forskarutbildningsnivå och ska om inte synnerliga skäl finns ha varit huvudhandledare för minst en doktorand fram till doktorsexamen. Handledartiden ska omfatta merparten av doktorandens forskarutbildning * uppvisa dokumenterad pedagogisk skicklighet och god samverkan med det omgivande samhället i utbildningssammanhang i syfte att bidra till utbildningens relevans och förberedelse för arbetslivet Bedömningsgrunder För befattningen tillämpas följande bedömningsgrunder: * vetenskaplig skicklighet * pedagogisk skicklighet * förmåga att leda och utveckla verksamhet och personal Övriga bedömningsgrunder (utan inbördes rangordning): * goda kontakter med internationella nätverk med inriktning mot gruvrelaterad miljöforskning eller annan tillämpad geokemisk forskning * förmåga att erhålla externa forsknings- och utvecklingsmedel * ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift * kontakter med industri och våra svenska studenter förutsätter goda kunskaper i svenska, och sökande som inte behärskar svenska språket förväntas förvärva dessa kunskaper inom 1–2 år efter anställning * förmåga att samverka internt inom universitetet och med det omgivande samhället Information För mer information, vänligen kontakta: Charlotta Johansson, prefekt [email protected] , +46 (0)920-49 1867 Fackliga representanter: SACO-S Kjell Johansson, [email protected] tel +46 (0)920-49 1529, OFR-S Lars Frisk, [email protected]  +46 (0)920-49 1792 Ansökan Vänligen ansök om tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan och bifoga begärda ansökningshandlingar inklusive examensbevis (vidimerade och översatta till svenska eller engelska), pedagogisk självreflektion och publikationer etc. Vi föredrar att sökande följer instruktionerna för sökande.  Observera att den sökandes utbildningskvalifikationer bör vara särskilt dokumenterade. Skriv din ansökan på engelska. Vi har ofta engelsktalande externa experter. Sista dag för ansökan: 30 september 2020 Referensnummer: 1615-2020
  Arbetsgivare
  Luleå Tekniska Universitet
  Hemsida: http://www.ltu.se
  Ansökan
  Ansök senast 30 September (2 månader 14 dagar kvar)

  Ansök här

  Professor i företagsekonomi med särskild inriktning mot Health Governance

  Arbetsgivare / Ort: Göteborgs Universitet
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 September (2 månader 14 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Professor

  Om jobbet
  Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. 49 000 studenter och 6 400 medarbetare gör universitetet till en stor och inspirerande arbetsplats. Stark forskning och attraktiva utbildningar lockar forskare och studenter från hela världen. Med ny kunskap och nya perspektiv bidrar Göteborgs universitet till en bättre framtid. Handelshögskolan vid Göteborgs universitet har nära samverkan med näringsliv och offentlig sektor och är den enda handelshögskolan i Sverige som är Triple Crown-ackrediterad. Företagsekonomiska institutionen söker nu en professor. Vård- och hälsosektorn är en central komponent i den moderna välfärdsstaten. Sektorn är av stor samhällsekonomisk betydelse, omsätter stora ekonomiska belopp och erbjuder ett stort antal arbetstillfällen. Göteborgs universitet har en stark forsknings- och utbildningsmiljö inom vård- och hälsosektorn. Vid Handelshögskolan bidrar samtliga fyra institutioner med kunskap om såväl vård- och hälsosektorns verksamhet och behov som till dess praktiska styrning, ledning och resursutnyttjande. En alltmer specialiserad och tekniskt komplicerad vård ställer nya krav på såväl ökad samordning och koordinering som nya terapeutiska och medicintekniska innovationer och andra förändringar som förbättrar vårdkvaliteten. Vidare finns det betydande utmaningar förknippade med att mäta, kalkylera, och på andra sätt bedöma kostnadsbesparingar och/eller ökad nytta av organisatoriska förändringar eller ny kunskap, nya terapier, och ny teknologi. Föreliggande tjänst som professor i företagsekonomi med inriktning mot Health Governance har som målsättning att stärka den företagsekonomiska forskningen om vård- och hälsosektorns ledning och styrning i bred bemärkelse. Detta kan ske genom kunskapsutveckling om • sjukvårdens utveckling, organisering, styrning och ledning, • processer för framtagandet av ny kunskap och praktiker samt utvecklandet av nya terapier och medicinteknisk utrustning, • etablerandet av robusta försörjningskedjor (supply chains), • värdeskapande samarbeten mellan privata och offentliga aktörer, • samarbeten över professionsgränser, • demografiska förändringar och dess implikationer för vård- och hälsosektorn, samt • användandet av produktivitets- och effektivitetsmått Det finns en betydande teoretisk och metodologisk bredd inom forskning om Health Governance såväl som inom det företagsekonomiska ämnet mer generellt, och sökanden är rimligen välinformerad om dominerande teoribildningar i disciplinen såsom beslutsteori och klassisk organisationsteori. Handelshögskolan betonar dock värdet av akademisk och intellektuell frihet och välkomnar konstruktivt nytänkande och risktagande som gagnar såväl disciplinen som vård- och hälsosektorn i stort. Arbetsuppgifter Målsättningen med tjänsten som professor i företagsekonomi med särskild inriktning mot Health Governance är att stärka svensk företagsekonomisk forskning om vård- och hälsosektorns ledning och styrning genom att initiera och bedriva kvalificerad och internationellt konkurrenskraftig forskning, samt att vidareutveckla grund- och forskarutbildning inom forskningsfältet. I många fall finns det goda förutsättningar för transdisciplinära samarbeten över institutions- och fakultetsgränser. Du förväntas ta aktivt ansvar för följande arbetsuppgifter: • Bedriva forskning om vård- och hälsosektorns ledning och styrning, samt publicera i ledande vetenskapliga journaler • Initiera, säkerställa finansiering för, samt driva externfinansierade forskningsprojekt/program inom området Health Governance som definierats ovan • Vara drivande i att bygga upp en internationellt konkurrenskraftig forskningsmiljö i Health Governance • Stärka och utveckla forskningen om Health Governance och bidra till ökat samarbete mellan forskare inom området, dels vid Handelshögskolan vid Göteborgs universitet och vid universitetets övriga fakulteter, samt i ett internationellt sammanhang • Medverka till samverkan med näringsliv och offentlig sektor i syfte att nyttiggöra forskningsresultat och initiera nya forskningsprogram på basis av de praktiska utmaningar som näringsliv, offentlig sektor, samt vårdtagare och dess intresseorganisationer formulerar • Undervisa eller bedriva annan institutionstjänstgöring om cirka 20 %. Undervisningen skall främst äga rum inom utbildning på forskar- och avancerad nivå. Involvering i uppdragsutbildning kan även bli aktuellt Behörighet Behörighet för anställning som professor regleras i Högskoleförordningen 4 kap samt i Anställningsordning för lärare vid Göteborgs universitet samt Anvisningar för anställning och befordran av lärare vid Handelshögskolan. För behörighet till anställning som professor förutsätts genomgången forskarutbildning i ämnet företagsekonomi. För behörighet krävs såväl dokumenterad vetenskaplig som pedagogisk skicklighet. Anställningen Tillsvidareanställning 100 %, vid Företagsekonomiska institutionen. Information Sista ansökningsdag är 30 september 2020. För fullständig annons, behörighetskrav, instruktioner samt kontaktuppgifter till arbetsgivare och personalorganisationer, hänvisas till www.gu.se.  Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Göteborgs universitet anlitar upphandlad annonsbyrå i samband med rekrytering av personal. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
  Arbetsgivare
  Göteborgs Universitet
  Hemsida: http://www.gu.se/
  Ansökan
  Ansök senast 30 September (2 månader 14 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Psykologilärare
 • Psykologisk coach
 • Ridlärare, ridinstruktör
 • Samhällsvägledare
 • Sexolog
 • SFI-lärare
 • Simlärare
 • Simlärare

  Arbetsgivare / Ort: Burlövs kommun
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-07-01
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Badmästare

  Om jobbet
  Burlövs kommun - den kreativa mötesplatsen för boende, näringsliv, utveckling och kultur. Här skapar vi värde för våra medborgare i en kommun i tillväxt. Vill du vara med och bygga det attraktiva, tillgängliga, hållbara och trygga Burlöv? Var med på resan till det nya badet som snart står klart i Burlöv. ARBETSUPPGIFTER Du ska på ett pedagogiskt och lugnt sett lära barn vattenvana och få dem att känna sig bekväma och trygga i vattnet. Du ska bidra till att det är kul att lära sig simma. KVALIFIKATIONER • Du ska ha simlärarutbildning. Antingen via Svenska simförbundet eller genom SLS. • Du ska kunna planera och genomföra simlektioner på ett lärande och lekande sätt. • Du ska ha HLR utbildning ÖVRIGT Burlövs kommun ser mångfald som en styrka i vårt gemensamma uppdrag. Vi erbjuder utvecklingsorienterade arbetsplatser som kännetecknas av trivsel och arbetsglädje. Våra medarbetare är engagerade och i högsta grad delaktiga i att steg för steg realisera kommunens mål och uppdrag utifrån vår värdegrund. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
  Arbetsgivare
  Burlövs kommun
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • SIUS-konsulent
 • Sjukhuslärare
 • Självförsvarsinstruktör
 • Skidlärare
 • Skolbibliotekarie
 • Skolbibliotekarie

  Arbetsgivare / Ort: Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-29
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Skolbibliotekarie

  Om jobbet

  Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 37 schools and around 26,800 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


  More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

  Internationella Engelska Skolan Borås is a school for grades 4-9 with 520 students. We offer a calm learning environment where teachers can teach and students can learn. We have staff and students from all over the world, bringing interesting knowledge and experience into the school. For more information about our school please see https://boras.engelska.se/ Internationella Engelska Skolan Borås is now seeking a school librarian to join our fantastic working environment part time starting on August 3, 2020.  Working hours will be 8,30-15,00 We are looking for someone who is positive, flexible and is able to create a calm environment for the students working in the school library. As a school librarian you have the opportunity to pass on love for reading to students between the ages of 10 to 15. You have to be able to speak English with the students in order to develop their language skills. As a school librarian you are responsible for organizing and managing collections of books, magazines, newspapers, and different data resources for grades 4-9. As a school librarian you will teach students the fundamentals of using a library and its resources. You will also be responsible for helping students to find and understand information within the library.  School librarian you collaborate with teachers to help them find necessary materials and resources to enhance classroom instructions. The application is open until filled.
  Arbetsgivare
  Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
  Hemsida: https://boras.engelska.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Vik. Barn- och skolbibliotikarie

  Arbetsgivare / Ort: Malå kommun
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Skolbibliotekarie

  Om jobbet
  Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland. Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud. Malå är ett bra alternativ för såväl barnfamiljer som företagare och industrier. Flera framgångsrika små och medelstora företag med väl utvecklade produkter, som säljs på världsmarknaden, skapar ett klimat med framtidstro. Vår vision: Malå med allt så nära - en välkomnande och trygg kommun där utveckling sker. Malå kommun söker en Barn- och skolbibliotekarie till Malå bibliotek. Malå bibliotek, kommunens huvudbibliotek, är integrerat folk- och skolbibliotek med ytterligare en funktion som kommunens turistinformation. Skolbibliotekets verksamhet i Malå kommun utgår från den definition av skolbibliotek som Skolverket använder. Enligt den ska skolbiblioteket vara:” ... en gemensam och ordnad resurs av medier och information som ställs till elevernas och lärarnas förfogande och som ingår i skolans pedagogiska verksamhet med uppgift att stödja elevernas lärande. ” Under perioden tror vi att du kommer trivas extra bra hos oss om du brinner för att arbeta: - - Språkutvecklande och läsfrämjande, i samarbete med andra och med bland annat kultur som verktyg. - - Stödjande, för att elever ska nå kunskapsmålen så som de uttrycks i läroplanen. Tid/omfattning: Tjänsten är ett vikariat, deltid 80%, 31 augusti 2020 – 7 juni 2021. Tillträde enligt överenskommelse och möjlighet till förlängning ytterligare ett halvår. Provanställning kan komma att tillämpas. Eventuellt kan tjänsten kombineras med annan verksamhet eller projekt inom organisationen för att uppnå heltid 100%.  Arbetsuppgifter: Du har ett strukturerat arbetssätt och ska arbeta läsfrämjande såväl under skoltid som på barnens fritid. Individuella samtal samt dialog med större elevgrupper är vanligt förekommande uppgifter. Du möter barn i alla åldrar, föräldrar och har kontakt och samarbete med lärare. I tjänsten ingår medieöversyn och medieurval och du ansvarar för bibliotekets inköp av barn- och ungdomslitteratur. Du samverkar med förskola, skola och annan kulturverksamhet i kommunen, även ideell sektor. Du ansvarar för planering och genomförande av kulturarrangemang för barn och unga under skoltid. I tjänsten ingår även traditionella arbetsuppgifter som exempelvis tjänstgöring i låne- och informationsdisk (då även som turistinformatör), litteraturförmedling och delaktighet i programverksamhet. Kvällsarbete ingår. Utbildning/erfarenhet: Du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, och vi ser gärna att du har tidigare vana av arbete som barn- och skolbibliotekarie samt som turistinformatör. Personliga egenskaper: Du älskar människor, och framförallt att arbeta pedagogiskt med barn och ungdomar. Vi arbetar aktivt med värdskap och bemötandefrågor, därför ser vi gärna att detta faller sig naturligt för dig med särskild hänsyn till bibliotekets prioriterade målgrupper. Du tar egna initiativ, är engagerad, lösnings- och resultatorienterad och har lätt för att samarbeta. Du har förmåga och vilja att vara med i arbetet att positionera och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.  Malå kommun ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökanden med olika bakgrund. Tillträde: Om erfoderliga beslut fattas, enligt överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Övrigt: B-körkort erfodras.    
  Arbetsgivare
  Malå kommun
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök här

  Bibliotekarie till skola i Fisksätra

  Arbetsgivare / Ort: Miljonbemanning AB
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 26 November (4 månader 10 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  ARBETSPLATSEN Framgångsskolan i Nacka är en grundskola, F-9. Skolan har idag cirka 200 elever. Framgångsskolan erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Du kommer att arbeta som bibliotekarie Du blir en viktig resurs i att möta, vägleda och hjälpa bibliotekets användare. Du kommer att delta i och utveckla bibliotekets informationsförmedling och läsfrämjande arbete. Tillsammans med kollegor kommer du arbeta aktivt med bibliotekets program och aktiviteter för barnen och arbeta läsfrämjande på olika sätt. Du kommer att ha ett huvudansvar för medier, vilket innebär strategiskt planering, områdeskartläggning, exponering och marknadsföring av medier i och utanför biblioteket och i sociala medier. Barn och ungdomar är viktiga besökare på biblioteket, och du förutsätts vilja arbete med att alla känner sig välkomna. Du är ett stöd och hjälp till bibliotekets användare för tjänster och teknik som är tillgänglig via biblioteket. Kvalifikationer Kandidatexamen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Utöver detta ska du: - Ha ett intresse för läsfrämjande, informations- och litteraturförmedling och ha god litteraturkännedom - Ha kunskap om metoder inom läsfrämjande, informations- och litteraturförmedling - Ha kunskap om och på ett pedagogiskt sätt förmedla och främja medie- och informationskunnighet - Besitta grundläggande IT-kompetens och ha förmåga att utgöra stöd och hjälp till biblioteksanvändare för bibliotekets digitala teknik och tjänster - Vara kreativ och har en stark känsla för gott bemötande - Ha en utpräglad förmåga att ta initiativ och samarbeta - Vara nyfiken och omvärldsorienterad med vilja att utveckla och lära nytt Meriterande: - Du har god pedagogisk förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och tala inför grupper - Erfarenhet och god förmåga att hantera stressiga situationer Villkor Tjänsten är en tillsvidaretjänst på deltid. Går att kombinera med en tjänst som logoped om du har sådan erfarenhet och därmed gå upp till heltidstjänst. Välkommen in med din ansökan!
  Arbetsgivare
  Miljonbemanning AB
  Hemsida: http://www.miljonbemanning.se/
  Ansökan
  Ansök senast 26 November (4 månader 10 dagar kvar)

  Ansök här

  Skolbibliotekarie

  Arbetsgivare / Ort: Strömstads kommun
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 17 July (1 dag kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Skolbibliotekarie

  Om jobbet
  Strömstads kommun har ett brett uppdrag att erbjuda kommunal service inom hela vår kommun. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare för vår plats. Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Kommunens huvudbibliotek och skolbiblioteken på gymnasiet och Strömstiernaskolan bildar tillsammans en organisation som leds av bibliotekschefen. Biblioteken är en del av Barn- och utbildningsförvaltningen i Strömstads kommun. Strömstiernaskolan är en högstadieskola med ca 400 elever. Huvudbiblioteket och skolbiblioteken har ett nära samarbete med biblioteken i Munkedal, Sotenäs och Tanum, vilka tillsammans bildar NBBF, Norra Bohusläns Biblioteksförbund. Biblioteken har en gemensam katalog för sitt mediebestånd och vissa delar av beståendet är flytande. Låntagaren använder samma lånekort i alla kommunerna. Utbytet av tjänster inom NBBF, speciellt inom it, kommer att utökas. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för skolbibliotekets mediesamlingar och arbeta nära skolans personal, och tillsammans med dem utveckla skolbibliotekets verksamhet. Du är en pedagogisk resurs för elever och lärare, och lektioner i källkritik och informationssökning är viktiga delar av arbetet. Strömstiernaskolans läromedel kommer succesivt att införlivas i bibliotekets mediebestånd, ett arbete som du kommer att ansvara för. Skolbiblioteket är ett MIK-bibliotek och du kommer att vara en resurs i det digitala lärandet. Du kommer också att inta en central roll i skolans läsfrämjande arbete i form av bokprat, bokcirklar och olika läsprojekt. Tjänstgöring i huvudbibliotekets låneexpedition ingår med några pass per vecka. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har: -lägst en fil kand i Biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande -mycket god kännedom om barn- och ungdomslitteratur samt genuint intresse av ungdomar -mycket goda IT-kunskaper och erfarenhet av att arbeta med webb och sociala medier -god förmåga att arbeta självständigt och strukturerat men också stor social anpassningsförmåga, eftersom samarbete med lärare och elever är A och O i tjänsten -lätt för att framträda offentligt och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift -mycket goda kunskaper i svenska och engelska och ett eller flera språk därutöver är meriterande -vana av att arbeta med bibliotekssystemet Book-it (ej ett krav) Det framtida skolbiblioteket kommer att bli en ännu viktigare samarbetspartner och koordinator i den allt mer digitaliserade skol- och biblioteksvärlden. Vi välkomnar därför dig som är initiativrik, nyskapande och tänker utanför ramarna. Du kommer till en förvaltning vars pedagogiska helhetsidé är "Lärande och utveckling genom trygghet, glädje, lust och engagemang." Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Före anställning ska giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  Strömstads kommun
  Ansökan
  Ansök senast 17 July (1 dag kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Snickerista
 • Social brobyggare
 • Socialpedagog
 • Sociologilärare
 • Specialpedagog
 • Lärare/Speciallärare sökes till kommunövergripande resursgrupp

  Arbetsgivare / Ort: Upplands-Bro kommun
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 3 August (18 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Specialpedagog

  Om jobbet
  Vi söker dig som: • Är utbildad lärare eller speciallärare med erfarenhet av att undervisa på mellanstadiet. • Har erfarenheter av och intresse för att arbeta med elever i behov av extraordinärt stöd. • Har erfarenhet av att arbeta med lärandemiljöer för elever med olika behov av extraordinärt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och motivation för tjänsten. Är du intresserad och vill vara med och bygga upp våra kommunövergripande resursgrupper är du kanske den vi söker. Kommunala resursgrupper: Upplands-Bro kommuns grundskolor startar till höstterminen 2020 tre kommunövergripande resursgrupper. Resursgrupperna ska möta elevernas behov av särskilt anpassade lärmiljöer för alla elevers rätt till likvärdig utbildning. Verksamheten riktar sig till elever i behov av extraordinärt stöd. Eleverna i resursgrupperna har över tid haft svårigheter att strukturera sitt skolarbete, tillgodogöra sig undervisningen och svårigheter att nå kunskapskraven i ordinarie undervisning med de anpassningar och stöd som eleven haft. Resursgruppen på Ekhammarskolan vänder sig till elever i årskurs 4-6. Fullt utbyggt kommer resursgruppen bestå av 8-10 elever och 2 lärare/speciallärare och 2 elevassistenter kommer arbeta för att möta varje enskild elevs behov av stöd och anpassad lärmiljö för att tillgodogöra sig undervisningen. En specialpedagog/speciallärare arbetar övergripande, mot alla resursgrupper, med ansvar för stöd, handledning och kvalitetssäkring av verksamheten. Arbetsuppgifter: • Ansvara för undervisning i resursgruppen utifrån elevernas enskilda behov av anpassningar och stöd. • Planera och följa upp verksamheten tillsammans med arbetslaget. • Delta i utformningen av lärmiljöer utifrån elevernas särskilda behov. Sista ansökningsdag: 2020-08-02. När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.
  Arbetsgivare
  Upplands-Bro kommun
  Hemsida: http://www.upplands-bro.se/
  Ansökan
  Ansök senast 3 August (18 dagar kvar)

  Ansök här

  Sågtorpsskolan söker operativt ansvarig specialpedagog

  Arbetsgivare / Ort: Nacka kommun
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 10 August (25 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Specialpedagog

  Om jobbet
  Nacka är en enkel, smart och nyskapande kommun som utvecklas i takt med Nackaborna. En attraktiv plats där stadens puls möter skog och hav där människor kan förverkliga sina drömmar. Visionen om öppenhet och mångfald, och värderingen med förtroende och tillit, är ledstjärnor för vår framgång. Nackas ambition är att vara bäst på att vara kommun. Vi behöver därför dig som vill bidra till maximalt värde för skattepengarna och som har vad som krävs för att utvecklas med oss. Nackas kommunala skolor når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium. Sågtorpsskolan söker operativt ansvarig specialpedagog åk F-6 Nu har du möjlighet att vara operativt ansvarig för ett väl fungerande elevhälsoteam och samarbeta med specialpedagoger, pedagoghundar, logoped, kurator, skolsköterska, skolpsykolog, skolledare och elevresurser. Vi vill att du har lärarlegitimation och är utbildad specialpedagog. Välkommen att söka denna tjänst! Uppdraget som operativt ansvarig speciallärare/specialpedagog Du kommer att vara operativt ansvarig för skolans elevhälsoteam för åk F-6. Det betyder att du driver och leder det dagliga arbetet med elevhälsan på skolan tillsammans med specialpedagoger, pedagoghund, logoped, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och elevresurser.  - Du ansvarar för att leda spec.teamets arbete och för att följa upp elevhälsans arbete med att dokumentera och diarieföra arbetet i systemet PMO. - Du ansvarar för att delta på möten med vårdnadshavare eller fördela arbetet i spec.teamet. - Du leder arbetet tillsammans med spec.teamet gällande att olika rutiner, mallar och följa upp dessa för ett effektivt arbete och arbetsflöde. - I samarbete med spec stödjer ni lärare vid upprättande av pedagogisk utredning av skolsituation samt vid upprättande av åtgärdsprogram och dokument inför utredningar. - Du ska kunna genomföra och analysera screening för att kunna fatta beslut om vilka elever som är i behov av särskilt stöd. - Du ska vara behjälplig vid det årliga arbetet med ansökningar av tilläggsbelopp - Du ansvarar för att de resurser som skolan avsätter till särskilt stöd ger maximal nytta för eleverna, representanter för resursteamet kommer att träffas varannan vecka. - Du leder skolans förebyggande arbete i trygghetsteamet där representanter från varje årskurs deltar och träffas varannan vecka, om behov uppstår är du med och planerar insatser. Du rapporterar till biträdande rektorer med övergripande ansvar för elevhälsan på skolan. Biträdande rektorer är med på skolans EHT-möten där hela EHT-teamet träffas varje vecka.  Vi erbjuder dig En vacker närmiljö i natursköna Saltsjö-Boo med engagerade kollegor och nyfikna barn. Sågtorpsskolan är en F-6 skola med cirka 540 elever. Vi har tre klasser per årskurs och 100% behöriga kollegor. På skolan finns en byggnad som kallas Studion som erbjuder lärande och undervisning i annan miljö. I Studion arbetar specialpedagoger och även skolans pedagoghundar ett par dagar i veckan. På skolan är också en logoped och lärare med specialpedagogiska uppdrag anställda.  Du kommer befinna dig i en välfungerande verksamhet med tydliga strukturer. Gemensamma fortbildningsdagar och kompetensutbildning. Skolan arbetar med kooperativt lärande för att ge goda strukturer för samarbete. Vi har en introduktionsdag då du i lugn ro får lära dig det som är nödvändigt för en bra start hos oss. Pedagogisk lunch. Fri parkering. Friskvårdspeng 1500 kr/år. Din bakgrund Du är utbildad specialpedagog med lärarexamen i grunden. Erfarenhet av att ha arbetat på låg- och mellanstadiet är meriterande. Du har yrkeserfarenheter av arbete med elevhälsa i grundskolan gärna på övergripande nivå. Kunskaper om kompensatoriska verktyg och digitala elevakter i PMO är en fördel. Vid rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget. Övrig information Anställningsform: tillsvidare, heltid 100 % / dagtid.  Tillträde: 10 augusti 2020, eller enligt överenskommelse. Ansökningshandlingarna ska bestå av: CV, personligt brev och dina legitimationer. Kontaktpersoner: Biträdande rektor F-3 Maria Rudling, [email protected] 08-7188544 eller Biträdande rektor 4-6 Linda Hindell, [email protected] 08-7187602 Fackliga representanter: Lärarförbundet central Nacka Kommun Mikael [email protected] 08-7189486, Lärarnas riksförbund [email protected]  Läs gärna mer om våra verksamheter på www.nacka.se. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Sågtorpsskolans enhet består av en F-6 skola, Sågtorpsskolan samt Kulingens och Kummelnäs förskolor. Enheten ligger i Saltsjö-Boo med direkt närhet till naturen. För hela enheten är möten och lärande i fokus och vi arbetar gemensamt för allas trygghet och arbetsglädje. Trygga barn lär sig. Förskolorna driver en medveten och uppskattad förskoleverksamhet med utmärkelse för ”Hållbar utveckling” och certifikat för Grön Flagg. Den moderna tekniken är en självklar del i vardagen. Sågtorpsskolan har elevernas bästa i fokus, vi arbetar medvetet med att stärka elevens nyfikenhet och förmåga. Skolan använder modern teknik som ett naturligt redskap och stöd i undervisningen. Fritidsverksamheten tillgodoser varje barns behov av omsorg och kompletterar utbildningen i skolan genom att erbjuda aktiviteter utifrån barnens intressen som på olika sätt knyter an till och förstärker arbetet med läroplanens mål. Fritidshemmet knyter ihop elevernas skoldag med mycket rörelse, teknik och friluftsliv.
  Arbetsgivare
  Nacka kommun
  Ansökan
  Ansök senast 10 August (25 dagar kvar)

  Ansök här

  Specialpedagog

  Arbetsgivare / Ort: Kristinehamns kommun
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 26 July (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Specialpedagog

  Om jobbet
  Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar verksamhet för barn från ett år till vuxna i utbildning. Verksamheten omfattar skolstab, förskola och familjedaghem, grundskola inklusive särskola, gymnasieskola inklusive särskola och vuxenutbildning samt musik- och kulturskola. Elevhälsan är inne i ett utvecklingsarbete gällande det hälsofrämjande och förebyggande uppdraget. Vi har vid tre tillfällen fått projektpengar från SPSM och arbetar för att länka samman det hälsofrämjande klassrummet med tillgänglighet. Under läsåret 16/17 HBTQ-certifierades hela elevhälsan och fokus på dessa frågor fortsätter. Ur ett främjande perspektiv har alla specialpedagoger under detta läsår fått fortbildning i PASS-teorin samt Universell Design för Lärande. Kristinehamns skolförvaltning har tagit ett förnyat grepp kring uppföljningen av elevers läsförmåga, som numera kartläggs med Lexplore. Specialpedagogerna i de lägre åldrarna har en uttalad roll att jobba med resultaten samt Läsa-Skriva-Räkna-garantin. Hos oss i Kristinehamns kommun ligger hela elevhälsan organiserad under en och samma chef, elevhälsostrategen. Elevhälsan består av ca 40 personer som arbetar som kuratorer, psykologer, specialpedagoger, skolsköterskor och studie- och yrkesvägledare som alla har sin placering och sitt uppdrag på ett rektorsområde där rektor leder och fördelar arbetet. Norra rektorsområdet består av Stenstalidskolan F-9, Strandskolan F-3 och Ölmeskolan F-6. Elevhälsan på området består av två kuratorer, en skolpsykolog, två skolsköterskor, en studie- och yrkesvägledare samt tre specialpedagoger. ARBETSUPPGIFTER Denna tjänst innebär arbete på Stenstalidskolan. Anställningen är på heltid och är tillsvidare. Vi vill att du jobbar med ett hälsofrämjande och förebyggande fokus samt med ett tydligt elevperspektiv. Du har lätt för att samarbeta med andra och är flexibel samt driven och engagerad i ditt arbete. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: - identifiera, analysera och delta i arbetet med att undanröja hinder för, och orsaker till att elever stöter på svårigheter i sina undervisnings- och lärandemiljöer. - identifiera de bärande hörnstenarna i ett hälsofrämjande klassrum och en hälsofrämjande skola samt arbeta för detta ur ett specialpedagogiskt perspektiv. - genomföra pedagogiska utredningar samt analysera elevens behov på organisations-, grupp- och individnivå. - utforma och delta i arbetet med att upprätta, genomföra och följa upp åtgärdsprogram. - vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor - bemötande, extra anpassningar och metodutveckling. - bidra till skolans och elevhälsans utveckling - tillsammans med sitt team arbeta för en miljö som främjar elevers närvaro KVALIFIKATIONER Vi ser att du har specialpedagogisk kompetens. Vi lägger stor vikt vid specialpedagogexamen samt grundbehörighet som grundskollärare. Du har kompetens och erfarenhet av att analysera elevers behov utifrån ett kontextuellt perspektiv samt verktyg för att jobba utifrån denna analys. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi är en arbetsplats för många människor, människor som i sin tur arbetar i verksamheter där de möter Kristinehamns invånare. Tillsammans så är vi ambassadörer för hur invånarna uppfattar oss. Vi tycker att ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap skapas genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god kommunikation. Hos oss ansvarar du för såväl din egen som organisationens utveckling. När alla tar ansvar för att bidra till en positiv och hälsosam arbetsmiljö ger det kraft och energi samtidigt som vi känner arbetsglädje på jobbet. Som anställd ska du kunna förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
  Arbetsgivare
  Kristinehamns kommun
  Ansökan
  Ansök senast 26 July (10 dagar kvar)

  Ansök här

  Specialpedagog sökes till JENSEN gymnasium Norra

  Arbetsgivare / Ort: Jensen Education AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 2 August (17 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Specialpedagog

  Om jobbet
  Ta chansen att få jobba på en skola med hög stabilitet och duktiga kollegor som trivs på sitt jobb! JENSEN gymnasium Norra är beläget i ljusa, fina lokaler intill natursköna Vanadislunden i Stockholms innerstad. Vi är ett teoretiskt gymnasium och erbjuder ekonomiska-, naturvetenskapliga-, tekniska- och samhällsvetenskapliga program. Vi är ett team av engagerade lärare och skolledare som söker en ny lika kompetent och engagerad kollega. Bildning är målet med elevernas studier hos oss. Vi fokuserar mycket på att utveckla elevernas förmågor inom läsning, skrivande och matematik. Vi jobbar för att våra elever ska nå en hög kunskapsnivå och en utvecklad förmåga att tänka fritt och tänka stort - det är bildning för oss! Träning för verkligheten genomsyrar hur vi arbetar på JENSEN. Det innebär bland annat att vi arbetar med externa samarbeten, vi prövar det lästa i praktiken genom case eller Ung företagsamhet och även att vi utvecklar elevernas uppträdande mot en professionell nivå. Vi är ett gymnasium för elever med höga ambitioner, det betyder också att vi har höga positiva förväntningar på våra elever. Vi tränar varje elevs självdisciplin för att nå just sina studiemål. Vi håller högt tempo i undervisningen. Inom ramen för vår hälsoprofil får våra elever träna mental träning varje dag och ta en pedagogisk promenad på dagens längsta lektion. På JENSEN gymnasium har vi stort fokus på kvalitet och har uppnått bättre resultat vid Skolinspektioner än genomsnittet i riket. Som specialpedagog arbetar du förebyggande, hälsofrämjande och stödjande på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du ger pedagogerna stöd och handledning i att skapa goda förutsättningar i undervisningssituationen. Arbetet sker tillsammans med övriga EHT-teamet kring skolans elever.  Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad specialpedagog, är mycket skicklig inom handledning och drivs av att få lära tillsammans med andra. Som person har du, precis som vi, ett stort engagemang för att utvecklas. Du är tydlig, lyhörd, uthållig och nogrann med att följa upp att ditt arbete når fram. För dig är det naturligt och inspirerande att jobba tillsammans med lärare, lärarlag och att vara ute i klassrummen. Anställningsform Tjänsten är en tillsvidareanställning på med en tjänstgöringsgrad på 80-100%. Start augusti 2020, enligt överenskommelse. Din ansökan Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas tyvärr inte. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Kontaktuppgifter Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Rektor Anna Keding, [email protected] Läs mer på jensengymnasium.se och om att jobba med oss! Du kan också följa oss på LinkedIn för att få de senaste uppdateringarna om JENSEN education. Varmt välkommen med din ansökan! JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen, företagets vd och långsiktiga ägare. JENSEN är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de flesta större städer runtom i Sverige. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten och bildning som mål”genomsyrar all verksamhet. Vi har förtroendet att utbilda ca 9 000 studerande inom fem olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning och yrkeshögskola. JENSEN education har 700 medarbetare och omsätter 700 MSEK.
  Arbetsgivare
  Jensen Education AB
  Hemsida: http://www.jenseneducation.se/
  Ansökan
  Ansök senast 2 August (17 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Språkkonsult
 • Språkledare
 • Språklärare
 • Studie- och yrkesvägledare, SYV
 • Studiecoach
 • Studiehandledare
 • Studiepedagog
 • Stödpedagog
 • Stödpedagog

  Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 23 July (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Stödpedagog

  Om jobbet
  Ref: 20201428 Arbetsuppgifter Som stödpedagog skall du implementera arbetssätt och metoder i verksamheten. Vi arbetar i team och du kommer att ha en roll som teamledare. I arbetsuppgifterna ingår det att skapa relationer, stötta, handleda och vara brukarna behjälplig i olika vardagssituationer, upprätthålla sociala kontakter och relationer. Alla stödinsatser, ex. aktiviteter, städ, tvätt, mat, personligt stöd och fysisk omvårdnad, utgår ifrån brukarens individuella behov och önskemål i enlighet med LSS-lagstiftning samt Malmö stads LSS-plan och värdegrund. Arbetet ska främja självständighet, delaktighet och utföras med respekt för brukarens integritet och självbestämmande. Du arbetar systematiskt med social dokumentation. Du samarbetar med dina kollegor och andra aktörer samt arbetar med brukarna utifrån deras genomförandeplaner och handlingsplaner som ni utformar tillsammans med brukarna. Deltar i att hitta lösningar och metoder som utvecklar arbetet. Arbetar för att öka det pedagogiska förhållningssättet som stödjer varje enskild individs delaktighet och självbestämmande. I uppdraget ingår även hantering av mediciner.  I tjänsten ingår dag och kvälls samt helgtjänstgöring. Kvalifikationer Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning som omfattar minst 200 YH- poäng eller 60 högskolepoäng. Utbildningen ska ha en tydlig inriktning mot funktionshinderområdet och/eller det beteendevetenskapliga området.    Erfarenhet av att arbeta inom LSS minst 1 år är ett krav. Erfarenhet av att leda team är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Sökande som erbjuds anställning är skyldig att lämna registerutdrag ur belastningsregister. Sökande som inte lämnat eller uppvisat giltigt registerutdrag kommer inte anställas. Om arbetsplatsen Verksamheten riktar sig till malmöbor som har beviljats boende enligt LSS. Brukarna har varierande behov, intressen och önskemål. Insatsen och aktiviteter styrs av behovet och utförs individuellt med den enskilde brukaren eller tillsammans med andra brukare i grupp. I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning! I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?  Information om tjänsten Anställningsform:Tillsvidare Omfattning: 100% Antal tjänster: 1 Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse Övrigt Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmäna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.  För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor som specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen. Om du sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt. Vi byter rekryteringsystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du vill återanvända en ansökan du gjort för en tidigare tjänst hos oss kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidgare CV och personliga brev.
  Arbetsgivare
  Malmö kommun
  Hemsida: https://malmo.se/
  Ansökan
  Ansök senast 23 July (7 dagar kvar)

  Ansök här

  Pedagog till Hjorten i Mölnlycke

  Arbetsgivare / Ort: Nytida AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 28 November (4 månader 12 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Stödpedagog

  Om jobbet
  Nu söker vi på Hjorten en pedagog för uppdrag på boendet och den dagliga verksamheten i Mölnlycke. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 200731. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal med rabatter och förmåner - Coachande och stöttande chefer nära dig - En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare - Karriär- och utvecklingsmöjligheter Vi har även kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar, friskvårdsbidrag samt skobidrag för omsorgspersonalen. Om rollen Som pedagog på Hjorten kommer du arbeta med boende och deltagare. Ta fram pedagogiskt material, kvalitetssäkra dokumentation, utforma metoder och arbetssätt samt implementera dessa i grupperna. Du kommer ingå i ett pedagogiskt team tillsammans med andra pedagoger i västra Götaland och få stöttning och hjälp av dessa. Du kommer även stöttas på plats av samordnare och enhetschef samt få möjlighet att vidarutveckla dig inom området. Om Hjorten Hjortens gruppbostad och dagliga verksamet är belägen ca två kilometer från Mölnlycke centrum. Boendet har en trädgård och skogen ligger tätt inpå knuten. På gruppbostaden finns fem platser för personer med intellektuell funktionsnedsättning med autistiska drag. De disponerar var sin lägenhet och tillgång finns till gemensamt kök, tvättstuga och vardagsrum. De boende har en aktiv fritid och i dagsläget arbetar där 20 personer. Hjortens dagliga verksamhet ligger på samma adress som boendet och har fem platser. Där arbetar idag tre personal. På Hjorten kommer också att finnas en enhetschef på plats och en samordnare. Din erfarenhet och kunskap Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat. I övrigt har du god datorvana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du har en pedagogutbildning inom området som ex stödpedagog och god vana att arbeta med personer inom autismspektrumet. I rekryteringen lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du lever våra värderingar: Respekt - Alla har rätt till ett värdigt liv med såväl fysiskt, psykiskt som socialt välbefinnande. Ansvar - Vi har medarbetare som vågar och vill och chefer som lyssnar och leder. Enkelhet - Det är enkelt att påverka och att vara medarbetare eller att bo och vistas hos oss. Kunskap - Vi reflekterar, lär av varandra och tar tillvara allas kompetens. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här (https://team.nytida.se/). Övrigt Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: 200901 Sista ansökningsdag: 200731 För mer information kontakta: EC Maria Hultén 0735 319028 Facklig kontakt: Vision, Magnus Sällström, Mobil: 076-6217721 Mail: [email protected] Kommunal 010-442 90 32 Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se/)
  Arbetsgivare
  Nytida AB
  Ansökan
  Ansök senast 28 November (4 månader 12 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Syn- och hörselinstruktör
 • Sångpedagog
 • Särskolelärare
 • Teknikutvecklingschef
 • Teolog
 • Terminolog
 • Textilslöjdlärare
 • Trafikinspektör
 • Trafiklärare
 • Trafiklärare sökes

  Arbetsgivare / Ort: Körkortsbutiken i Larsboda AB / Farsta
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 October (3 månader 14 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Färdigheter
  Krav
  • Pedagogiskt förhållningssätt
  • Godkänd trafiklärare/Godkännandebevis

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Engelska

  Om jobbet

  Körkortsbutiken har funnits i 10 år. Vi har specialiserat oss på intensivkurser. Vi har en lättsam stämning på arbetsplatsen

  och högt i tak vad det gäller idéer och förslag. Här är vi som en familj och vi hjälps åt för att alla ska trivas på arbetsplatsen. Vi är väldigt omtyckta av våra elever.


  Vi är flexibla med schema. Vill du vara en del av oss? Vi söker en kvinnlig utbildad trafiklärare, med eller utan erfarenhet. Du ska tycka om att arbeta med människor och du ska vara

  resultatinriktad. Som trafiklärare hos oss utbildar du elever som ska ta B-körkort. Vi har både intensivkurser och traditionellutbildning. Du ska kunna förklara för dina elever på ett trevligt sätt , ha stort tålamod och vara så effektiv att dina elever blir färdigutbildade inom rimlig tid.

  Arbetsgivare
  Körkortsbutiken i Larsboda AB
  Brattforsgatan 1
  12350 Farsta
  Hemsida: http://www.korkortsbutiken.se/
  Ansökan
  Ansök senast 30 October (3 månader 14 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Trafiklärare

  Arbetsgivare / Ort: Isaks Trafikskola AB / Eskilstuna
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Trafiklärare

  Språk
  Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

  Om jobbet

  Heltid

  Tillsvidare.

  Vi söker flera trafiklärare omgående tillsvidareanställning med månads lön för behörighet B. Meriterande om du har AM, samt Riskutbildning 1. Det viktigaste hos dig är att du är trevlig och glad samt verkligen gillar att träffa nya människor. Lite erfarenhet spelar ingen roll, vi hjälper dig att utvecklas här hos oss.

  Att träffa nya människor! Är positiv, har lätt för att samarbeta och har stor känsla för den personliga servicen och kvaliteten. Är utbildad av Transportstyrelsen, godkänd trafiklärare eller har påbörjat din trafiklärarutbildning, Du skall behärska Svenska språket både i tal och skrift, Engelska eller andra språkkunskaper är meriterande.

  Trafikskolan är belägen i centrala Eskilstuna vid centralstation. Vi utbildar på AM-B- Taxi, och Introduktionsutbildning samt Riskutbildningar.

  Vi har nya fräscha lokaler och centralt läge. Det bästa med oss enligt vår personal är vår familjära stämning och goda omsorg om våra elever.

  Arbetsgivare
  Isaks Trafikskola AB
  Drottninggatan 15 B
  63220 Eskilstuna
  Hemsida: http://www.isakstrafikskola.se/
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Trafiklärare Partille Trafikskola

  Arbetsgivare / Ort: Partille Trafikskola, Adnan Naprelac / Partille
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-13
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Partille Trafikskola söker en trafiklärare, vi söker en trafiklärare för praktisk / teoretisk undervisning av behörighet ”B”.

  Du som söker denna tjänst måste ha en godkänd trafiklärare utbildning från Transportstyrelsen.

  Tjänsten av del/heltid, tillträdet enligt överenskommelse.

  Du är positiv, stresstålig, självständig och pedagogisk.

  #jobbjustnu

  Arbetsgivare
  Partille Trafikskola, Adnan Naprelac
  Gamla Kronvägen 68
  43333 Partille
  Hemsida: www.partilletrafikskola.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök här

  Trafiklärare till Strängnäs Trafikskola

  Arbetsgivare / Ort: Runda Hjulet AB / Strängnäs
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-13
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Strängnäs Trafikskola startade 1952 och sedan dess har vi utbildat många körkortstagare. Vi är en liten trafikskola som ligger i centrala Strängnäs och vi ser ett växande behov där vår kapacitet inte räcker till.


  Idag arbetar vi med behörigheterna AM, B, BE samt introduktionsutbildningar och riskutbildningar. Vi har på trafikskolan även utbildningar som riktar sig mot yrkesförare så som ADR och YKB.


  Vi söker dig som är utbildad trafiklärare eller dig som går trafiklärarutbildningen.


  Den vi letar efter ska arbeta strukturerat, tydligt med kunden och utbildningen, men samtidigt vara nyfiken, lyhörd och villig att fundera mer kring hur vi kan utvecklas än ”såhär har vi alltid gjort”. Vi ser gärna att du vill växa tillsammans med oss och vid intresse finns det möjlighet att utbilda på fler behörigheter.


  Vi vill erbjuda en tjänst med möjlighet att påverka den egna arbetstiden för att din arbetssituation ska fungera med livet utanför arbetet. Vi erbjuder en fast månadslön, kollektivavtal och pensionsavsättningar.


  Omfattning timmar/deltid/heltid


  Anställningsform 6 månader provanställning med tillsvidare


  Tillträde omgående


  Vid frågor kontakta:

  Trafikskolan 0152-785 750

  [email protected]

  [email protected]

  Arbetsgivare
  Runda Hjulet AB
  Seminarievägen 3
  64533 Strängnäs
  Hemsida: www.strangnastrafikskola.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Trafiklärare tungabehörigheter

  Arbetsgivare / Ort: YrkesAkademin AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Trafiklärare

  Om jobbet
  Trafiklärare Malmö Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna. Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas ARBETSBESKRIVNING Som Trafiklärare för våra tunga behörigheter ( D) ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB. ERFARENHET Vi söker dig som i första hand är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen på behörigheterna D. Du får gärna ha erfarenhet av att undervisa både i fordon samt i klassrum. Är du även godkänd YKB lärare av Transportstyrelsen är det ett stort plus men inget krav. Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende. Vi lägger stor vikt i ditt personliga engagemang och för att du ska vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du lever våra värderingar. ANSÖKAN Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Brorsson på telefon 073-301 78 09 alt [email protected] Besöksadress: Strömgatan 3 Malmö Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. Varmt välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  YrkesAkademin AB
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök här

  Trafiklärare Kristianstad

  Arbetsgivare / Ort: YrkesAkademin AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Trafiklärare

  Om jobbet
  Trafiklärare Kristianstad Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. YrkesAkademin är ett värderingsstyrt företag och det är viktigt att du, som vi, tror på att vi tillsammans når längre, att framtiden viktig och att alltid ska vara nyfikna. Vårt uppdrag YrkesAkademin främsta uppdrag är att hjälpa individer med olika bakgrund till arbete via utbildning och stöd. Vi har en viktig roll i samhället då vi genom våra riktade utbildningar skapar nya jobbmöjligheter. YrkesAkademin är till för alla och hos oss ska alla lyckas ARBETSBESKRIVNING Som Trafiklärare för våra tunga behörigheter (C, CE och D) ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. Inom ramen för vårt uppdrag ansvarar du för att planera, genomföra samt följa upp utbildningens olika moment tillsammans med övriga kollegor. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB. ERFARENHET Vi söker dig som i första hand är godkänd tunglärare av Transportstyrelsen på behörigheterna C, CE, D. Du får gärna ha erfarenhet av att undervisa både i fordon samt i klassrum. Är du även godkänd YKB lärare av Transportstyrelsen är det ett stort plus men inget krav. Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende. Vi lägger stor vikt i ditt personliga engagemang och för att du ska vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du lever våra värderingar. ANSÖKAN Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jimmy Brorsson på telefon 073-301 78 09 alt [email protected] Då du i din roll arbetar med människor i utveckling samt har kontakter med myndigheter och företag kan vi komma att kräva in utdrag ur brottsregistret i samband med eventuell anställning. Varmt välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  YrkesAkademin AB
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (15 dagar kvar)

  Ansök här

  Yrkeslärare/Trafiklärare

  Arbetsgivare / Ort: YrkesAkademin AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 August (29 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Trafiklärare

  Om jobbet
  Västra Götaland YrkesAkademin AB Yrkeslärare/Trafiklärare Korta fakta om jobbet Omfattning: Heltid Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning Antal jobb: 2 Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav • Yrkeslärare/Trafiklärare - erfarenhet efterfrågas Körkort Krav • B, C, CE, D, DE Om jobbet Inför planerad uppstart av nya utbildningar till anläggningsmaskinförare söker YrkesAkademin Utbildare till flera orter över hela landet. Utbildningarna planeras att startas under hösten 2020. Starterna och därmed tillsättandet av tjänsterna är beroende av beslut i en pågående upphandling. Yrkeslärare/Trafiklärare / Utbildare till våra Yrkesförarutbildningar i Västra Götaland. Vill du göra skillnad i människors liv på riktigt? På YrkesAkademin har vi förmånen att varje dag se människor växa genom att skapa möjligheter via utbildning som leder till arbete. OM YRKESAKADEMIN YrkesAkademin är en av Sveriges ledande leverantörer av yrkesutbildning. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Vi bedriver utbildning inom transport, entreprenad, teknik och serviceyrken. Uppdragsgivare är främst statliga myndigheter och kommuner men vi riktar oss även till företag och privatpersoner. Vår verksamhet sträcker sig från Lappland till Skåne med omkring 400 anställda fördelade på ett 60-tal orter. ARBETSBESKRIVNING Som lärare och instruktör för våra behörigheter (C, CE, D, DE) ansvarar du för att utbilda framtidens yrkeschaufförer. Det innebär att du både kommer undervisa i klassrum samt i fordon. I tjänsten ingår även att utbilda inom olika fortbildningsområden såsom YKB. ERFARENHET Vi söker dig som i första hand är Yrkeslärare eller godkänd tunglärare av Transportstyrelsen med en eller flera av behörigheterna C, CE, D, DE. Du har tidigare erfarenhet av vuxenundervisning gärna både i fordon samt i klassrum som utbildare / instruktör. Meriterande är om du är godkänd YKB lärare av Transportstyrelsen. Ett krav är att du haft din behörighet sammanhängande i minst 3 år. Som person är du flexibel och gillar pedagogiska utmaningar. Du brinner för utbildning och har förmåga att anpassa ditt sätt att lära ut efter individens behov. Du är engagerad, har stort tålamod och förmåga att skapa relationer samt inger förtroende. Hos oss kan du utvecklas genom t ex vår internutbildning i moderna, pedagogiska metoder. Våra bransch ansvariga och vår rektor ger det stöd du behöver för att planera, organisera och genomföra utbildning. Hos oss kan du växa och utvecklas. Om du inte är utbildad lärare, ser vi gärna att du utbildar dig under pågående anställning. ANSÖKAN Sök tjänsten genom att klicka på ansökningsknappen nedan. Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast. Har du frågor är du välkommen att kontakta Rose-Marie Sandstedt, [email protected] Varmt välkommen med din ansökan! Om anställningen Lön Enligt överenskommelse Lönetyp: Fast månadslön
  Arbetsgivare
  YrkesAkademin AB
  Ansökan
  Ansök senast 14 August (29 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Trä- och metallslöjdlärare
 • Undervisningslogistiker
 • Ungdomskonsulent
 • Upplevelsedesigner
 • Utbildare
 • Utbildningsinformatör
 • Utbildningskonsult
 • Utbildningsmäklare
 • Utomhuspedagog
 • Vetenskapskommunikatör med rymdinriktning
 • Vetenskapskommunikatör med zooinriktning
 • Vuxenlärare
 • Waldorflärare
 • Yrkeslärare
 • Ämneslärare