På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Aktivitetsledare

Aktivitetsledare

Aktivitetsledare är ett samlingsnamn för ett antal olika yrken, exempelvis finns det aktivitetsledare inom naturguidning / naturvägledning, inom äldreomsorg och inom olika ungdomsverksamheter.

En fritidsledare eller en person som utför liknande arbetsuppgifter, men kanske inte har relevant utbildning som yrket fritidsledare, kan på vissa arbetsplatser kallas för aktivitetsledare.

Arbetsplats

Aktivitetsledare kan arbeta inom olika arbetsmarknadsområden, som inom LSS, på fritidsgårdar, i skolor, inom kriminalvården och på behandlingshem.

Visa mer
Visa mindre

767 Lediga jobb

Gruppträningsinstruktör till Medley Pingvinen Varberg

Arbetsgivare / Ort: Medley AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vår vision är att inspirera fler till ett aktivt, friskare och gladare liv. Vi är en social mötesplats för kommunens alla invånare, från barn till seniorer. På Medley är alla välkomna och med ett brett utbud av aktiviteter får vi fler människor att hitta träningsglädje och inspiration för ett aktivt friskare liv. Vi jobbar med bemötande i världsklass och hjälper våra medlemmar att ta sin träning till nästa nivå. Vi söker inspirerande instruktörer med tidigare erfarenhet, eller dig som vill bli instruktör och därmed gå utbildning via oss. Hos oss möts många olika människor för att träna tillsammans och sprida glädje. Är du engagerad, glad och älskar träning? Vill du tillsammans med oss jobba för ökad hälsa i kommunen? Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Som gruppträningsinstruktör på Medley har du möjlighet att ha olika typer av pass, Medleys egna eller Les Mills pass. Har du inte licens, får du möjligheten hos Medley. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Som gruppträningsinstruktör har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor. Vi erbjuder dig: - Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling - Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus Vi söker dig som: - Brinner för träning & hälsa och att inspirera andra till träning - Är en driven, ansvarstagande och självgående person - Har en god förmåga att skapa kontakt och bygga långsiktiga relationer - Är strukturerad, engagerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga - Är en positiv, social, ödmjuk och prestigelös person - Delar vår mening att “träning ska göra dig glad” - Är utbildad gruppträningsinstruktör, har du tidigare erfarenhet av att jobba som instruktör är det meriterande, har du licens inom Les Mills är det meriterande, alternativt har viljan att utbilda dig till instruktör hos oss - Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Innan anställningskontrakt kan skrivas kommer ett sim- och livräddningstest att utföras på plats i anläggningen. I arbetet ingår: - Att köra pass enligt Medleys schemamall - Kvälls- och helgtjänstgöring enligt fast eller rullande schema - Delaktighet i informationsmöten på anläggningen - För- och efterarbete i samband med ditt pass - Ev deltagande på happenings och event Information om tjänsten: - Timanställning (där du har en ambition att kunna arbeta 10 timmar eller mer per månad) - Tillträde 2021-09-01 I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Medley AB
Hemsida: https://www.medley.se/om-medley
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Danspedagog till barndans och dansmix

Arbetsgivare / Ort: SALTA / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
  • Danskunskap
Meriterande
  • Dans för yrkesdansare
  • undervisning
  • Pedagogiskt ledarskap

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

VIVA dans & teater är en dans- och teaterstudio med kursverksamhet och scenkonstproduktion. Vi är en feministisk verksamhet, och alla våra kurser bygger på normkritisk pedagogik.

Vår kursverksamhet är inriktad mot scenkonst, och vi jobbar mycket med elevföreställningar och produktioner kring terminsavslut.

Hos oss blir du en del av ett kreativt team med engagerade dans- och teaterpedagoger där vi ser varandra som värdefulla resurser. Vi söker dig som framförallt är kreativ, gillar lite kaos och samtidigt kan vara lite strukturerad. Du gillar att jobba självständigt och kan ta ansvar, men kan också ta plats i ett team och samarbeta kring produktioner eller projekt.

Vi söker en danspedagog till vår kursverksamhet, för undervisning i dans för barn 4-10 år med start vårterminen 2022.

I tjänsten ingår dansundervisning i vår kursverksamhet samt planering och genomförande av elevföreställningar i samband med terminsavslut.

Du ska ha dokumenterad erfarenhet av pedagogiskt arbete - danspedagogiskt arbete är såklart meritande - och vara genuint intresserad av att jobba med just barndans och dans för yngre åldrar.

Du har god dansteknik, meriterande om du har en dansutbildning från gymnasiet eller vuxenutbildning.

Du har erfarenhet av att koreografera för och med barn och unga, och att skapa för scen / produktion.

Utbildning eller erfarenhet av arbete inom teater / drama är meriterande.

Du har kunskap om olika normer och diskrimineringsgrunder, och kan applicera ett normkritiskt perspektiv i din undervisning.

Du ska kunna visa upp utdrag ur belastningsregistret.


I tjänsten ingår även deltagande i pedagogträffar med inspirationsworkshops och samtal om pedagogik.

Du planerar och genomför själv dina kurser, och ansvarar för att de följer våra riktlinjer och värdegrund.

Du ska kunna undervisa på demokratisk grund med delaktigt skapande.

Då vi är en feministisk verksamhet som jobbar med normkritisk pedagogik på alla våra kurser är det viktigt att du har kunskap om olika normer och diskrimineringsgrunder, och kan applicera ett normkritiskt perspektiv i din undervisning.

Arbetsgivare
SALTA
Crafoords Väg 14 Lgh 1702
11324 Stockholm
Hemsida: www.vivadans.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bordtennistränare

Arbetsgivare / Ort: Spånga Tennis- och Bordtennisklubb / Spånga
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Instruktör inom specialidrott/Tränare inom specialidrott

Om jobbet

Hej

Spånga TBK söker ansvarig Bordtennistränare på 15-25 timmar i veckan i arbetstiden så ingår kvällar och helger. Vi söker kvinna eller man i ålder 25 år och uppåt. Du ska ha god ledarskap för att leda tränarna och eleverna. Du som söker den här tjänsten behöver vara svensk och engelsktalande minst. Du behöver ha minst 5 års bordtenniserfarenhet liknande jobb är meriterande samt utbildningar från bordtennisförbundet eller andra internationella utbildningar. Vi söker också hjälptränare på 2-5 timmar i veckan meriternade ledarskap krav på högre spelarnivå. Du som söker den här tjänsten behöver vara svensk och engelsktalande minst. Vi kommer ta in sökande löpande tillträde omgående.

Arbetsgivare
Spånga Tennis- och Bordtennisklubb
Kronofogdevägen 46-48
16351 Spånga
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Gymnastikledare för barn 2-8 år HT21 - Piteå

Arbetsgivare / Ort: SSA - Sweden Sports Academy AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-08-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Djungelgympa - lekfull gymnastikträning för barn i åldern 2-8 år. Till vår verksamhet söker vi nu en inspirerande ledare som vill lära ut grunderna i gymnastik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att: - Arbeta som barngymnastiksledare. - Alternativt har du själv sysslat med gymnastik och har ledarerfarenhet från annan barnverksamhet. Att du har ett brinnande intresse för barnidrott ser vi som en självklarhet. Dina arbetsuppgifter Som ledare för Djungelgympa i Piteå består i huvudsak av att leda gymnastikpassen och på ett pedagogiskt sätt sprida glädje till barnen. Som ledare hos oss arbetar du utifrån vårt färdiga träningsupplägg. Upplägget som är framtaget av Sweden Sports Academys idrottspedagoger utgår ifrån gymnastikens grundformer: - Hoppa - Rulla/Kullerbytta - Balansera - Klättra Som ledare har du ansvaret för ett eller flera områden och där du förväntas visa stort engagemang för att skapa rörelseglädje för dem deltagande barnen. Det här får du som är ledare hos oss Inför terminen får du gå någon av Sweden Sports Academys ledarutbildningar. Du får även löpande coachning och stöttning från din Ledarcoach samt från personalen på Sweden Sports Academys kontor. Utöver ovan får du även världens roligaste extrajobb som ger dig erfarenheter och meriter med att jobba med barngrupper. Anställningsvillkor - Timanställning med start vecka 35, 2021 - Vi erbjuder 4 kurser per år. Under hösten är det totalt 14 veckor och på våren är det ytterligare 14 veckor. - Passen är förlagda på vardagar mellan 17-19 eller dagtid på helgerna. Mer info kommer vid en eventuell intervju. Vi söker just nu både en huvudledare och en medtränare. Som huvudledare är du ansvarig för alla dina barngrupperna. I det ansvaret ingår förutom att se till att passen håller god kvalité dessutom ansvar för material, nyckel till hallen, närvarolistor och det är även du som sköter den största delen av kontakten med din arbetsledare på huvudkontoret. Huvudledaren håller ensam i passen för 2-3 åringar som alla har föräldrar med sig på passen. Som medtränare är du med och leder passen för 4-6 åringar. Detta gör du tillsammans med huvudledaren. Vi vill att ni delar lika på ledarrollen på dessa pass med den skillnad att huvudledaren är den som har hand om nycklar, material m.m. som sköts runtikring själva passet. VARMT VÄLKOMMEN ATT SÖKA TILL SWEDEN SPORTS ACADEMYS LEDARTEAM! Ansökan sker endast via vår ansökningssida, ej via mail! Vi ber er respektera detta.
Arbetsgivare
SSA - Sweden Sports Academy AB
Hemsida: http://www.swedensportacademy.com
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fritidsledare till kollo!

Arbetsgivare / Ort: Eskilstuna kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - upp till 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-12-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Fritidsledare

Om jobbet
Eskilstunas kolloverksamhet ligger under socialförvaltningen och uttagningen av de barn som får åka har sin grund i det sociala arbetet. Resursenheten Barn och Familj har lång erfarenhet av att arbeta med barn på en rad olika sätt och kolloverksamhetens långa tradition vårdar vi med stor omsorg och stolthet. Våra kollogårdar ligger naturskönt nära skog och vatten. Vistelsen på kollo bygger på aktiviteter som stimulerar barnens sociala utveckling, upplevelsebehov samt avkoppling. Verksamheten präglas av ömsesidig respekt och ett aktivt deltagande från alla som vistas på gården. Detta ställer höga krav på våra ledare för att kunna erbjuda barnen en positiv och trygg kollovistelse. Åshorn ligger vackert beläget i skärgårdsmiljö strax utanför Trosa, ca 11 mil från Eskilstuna. Sågarsvedet ligger intill Sotarsjön med en vacker omgivande natur, i Ärla ca 2,5 mil från Eskilstuna. Nu söker vi fritidsledare till både Åshorn och Sågarsvedet inför sommaren 2021. I din ansökan kommer du att få uppge vilken av gårdarna du vill jobba på samt vilken period. Vi bad våra tidigare medarbetare att beskriva sin upplevelse av att jobba på kollo. Här kommer deras svar: "Kollo medför en otrolig sommarupplevelse, lekfullhet, fantasifulla barn och såklart en otrolig gemenskap med kollegorna. Att jobba/bo/leva kollo har blivit årets höjdpunkt och jag kan inte tänka mig bättre sätt att spendera sommaren på" - Lisa Linde, Föreståndare "Kollo är för mig en plats där glädjen och gemenskapen känns starkare än någonsin. Att kunna få förgylla ett barns sommar är en känsla som inte går att beskriva. Jag vill inte tänka mig en sommar utan kollo" - Elin Svensson, fritidsledare ARBETSUPPGIFTER Ta chansen att ha möjlighet att jobba på världens bästa sommarjobb! Till Åshorns sommargård kommer ca 54 barn och till Sågarsvedet kommer ca 32 barn i åldrarna 7-13 år. Det är viktigt för oss att barnen som besöker vår kolloverksamhet får en rolig och positiv upplevelse. Som fritidsledare planerar och genomför du aktiviteter tillsammans med barnen. Du har ansvar för ett antal barn och skapar en gemenskap och trygghet så att barnen får en rolig och meningsfull tid på sommargården. I din roll innebär det att möta barnen utifrån barnens egna förutsättningar och behov. Som fritidsledare på kollo handlar det om att du ska vara en trygg vuxen och förebild för barnen som kommer till gården. Du skapar trygga ramar och goda relationer. Både inre och yttre konflikthantering är förekommande i rollen. Verksamheten på kollo omfattar heldygnsomsorg. Arbetet på gårdarna innebär arbete på schema. Du kommer att övernatta på gården de dagar du har heldagspass. För detta utgår dygns-/lägerersättning. Det är även möjligt att övernatta på gården de dagar du är ledig. Anställningsperioder (datumen inom parentes är faktiska arbetsdagar på gården) Period 1: 2022-06-20 2022-07-17 (2022-06-21 2022-07-11) Period 2: 2022-07-11 2022-08-07 (2022-07-16 2022-08-02) Period 1+2: 2022-06-13 2022-08-07 (2022-06-21 2022-08-02) KVALIFIKATIONER Vi söker dig som uppfyller följande kvalifikationer: • Avslutade eller pågående studier till lärare, fritidsledare, fritidspedagog, beteendevetare eller annan likvärdig utbildning, alternativt har du minst sex månaders yrkesmässig erfarenhet av arbete med barn eller ungdomar i kombination med avslutad gymnasieutbildning. • Tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och ungdomar. • Goda simkunskaper. • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Följande kvalifikationer är meriterande men inte krav: • Erfarenhet av arbete inom kolloverksamhet. • Erfarenhet av att möta barn/ungdomar i utsatta livssituationer och/eller i kris. • B-körkort. • Kunskaper inom samtalsmetodik och konflikthantering. • Kunskaper inom HLR. • Flerspråkighet. • God sjövana. Personliga egenskaper väger tungt för rollen och för att trivas på kollo och i rollen som fritidsledare krävs det att du har en god samarbetsförmåga och ledaregenskaper. Det är viktigt att du finns som en trygg vuxen runt barnen, är lyhörd, kan hantera svåra samtal och har ett positivt bemötande gentemot barnen, föräldrarna och övrig personal. Vidare är det bra om du är kreativ i ditt arbetssätt och har en tydlig kommunikation samt intresse för friluftsliv och friskvård. I denna rekrytering kommer vi läsa ansökningar och intervjua löpande. För tjänsterna krävs ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. Beställ ett redan nu så att du hinner få hem det i tid. Läs mer på www.polisen.se. Varmt välkommen med din ansökan till kollo! ÖVRIGT Socialförvaltningen ansvarar för arbetet med att skapa social trygghet för barn, ungdomar och vuxna. Målet är att arbeta för att uppnå social uthållighet. Inom socialförvaltningen bedrivs kvalificerat och välutvecklat/framstående socialt arbete. Förvaltningen innehåller både myndighetsutövning och behandlande och stödjande insatser för barn och ungdomar och deras familjer samt för vuxna. Resursenheten Barn och familj består av familjepedagoger, familjebehandlare, umgängesverksamhet, kolloverksamhet, barngrupper, kris och korttidssinsatser, administration och utvecklare. Vår huvuduppgift är att genomföra insatser i form av biståndsbeslut för att förhindra eller förkorta placeringar. Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.
Arbetsgivare
Eskilstuna kommun
Hemsida: https://www.youtube.com/watch?v=Dp49bkErbeE
Ansökan
Ansök senast 30 januari (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.