På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Aktivitetsledare

Aktivitetsledare

499 Lediga jobb

Gruppträningsinstruktör till Simstadion och Pingvinen

Arbetsgivare / Ort: Medley AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker inspirerande instruktörer med tidigare erfarenhet, eller dig som vill bli instruktör och därmed gå utbildning via oss. Hos oss möts många olika människor för att träna tillsammans och sprida glädje. Är du engagerad, glad och älskar träning? Vill du tillsammans med oss jobba för ökad hälsa i kommunen? Vi har en bred verksamhet med simhall, gym och gruppträning både på land och i vatten. Som gruppträningsinstruktör på Medley har du möjlighet att ha olika typer av pass, Medleys egna eller Les Mills pass. Har du inte licens, får du möjligheten hos Medley. Nu söker vi dig som älskar att ge ett trevligt bemötande och service av högsta kvalitet. Att sätta kunden i fokus känns helt naturligt för dig. Som gruppträningsinstruktör har du ett välkomnande sätt, ett sinne för ordning och reda samt en förmåga att skapa en positiv stämning hos såväl kunder som kollegor. Vi erbjuder dig: - Ett roligt och inspirerande arbete i ett expansivt företag, med goda möjligheter till personlig utveckling - Engagerade, stöttande och erfarna kollegor med ett gemensamt fokus Vi söker dig som: - Brinner för träning & hälsa och att inspirera andra till träning - Är en driven, ansvarstagande och självgående person - Har en god förmåga att skapa kontakt och bygga långsiktiga relationer - Är strukturerad, engagerad, målmedveten och har en god planeringsförmåga - Är en positiv, social, ödmjuk och prestigelös person - Delar vår mening att “träning ska göra dig glad” - Är utbildad gruppträningsinstruktör, har du tidigare erfarenhet av att jobba som instruktör är det meriterande, har du licens inom Les Mills är det meriterande, alternativt har viljan att utbilda dig till instruktör hos oss - Är flexibel med arbetstider och vill jobba både kvällar och helger Våra värderingar är viktiga för oss och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Innan anställningskontrakt kan skrivas kommer ett sim- och livräddningstest att utföras på plats i anläggningen. I arbetet ingår: - Att köra pass enligt Medleys schemamall - Kvälls- och helgtjänstgöring enligt fast eller rullande schema - Delaktighet i informationsmöten på anläggningen - För- och efterarbete i samband med ditt pass - Ev deltagande på happenings och event Information om tjänsten: - Timanställning (där du har en ambition att kunna arbeta 10 timmar eller mer per månad) - Tillträde enligt överenskommelse I tjänsten ingår kvälls- och helgarbete. I samband med rekrytering begär vi utdrag ur polisens belastningsregister. Vi har kollektivavtal och är anslutna till Besöksnäringen. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Medley AB
Hemsida: https://www.medley.se/om-medley
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Hälsocoach Deltid Peoples Training

Arbetsgivare / Ort: PT i Hovås AB / Hovås
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

People's Training i Nya Hovås är en exklusiv verksamhet som levererar tydliga resultat till sina kunder. Förutom fantastiska lokaler så är clubens största styrka sitt team av kompetenser som tillsammans har skapat en miljö där ständigt lärande och inspiration pågår. Vi tror dessutom på att leverera kundvård i världsklass där vi fångar varje kunds behov gällande hälsa och välmående.

Du kommer att jobba som coach i vårt exklusiva träningskoncept PT33 som bygger på att medlemmen tränar i digitala maskiner som helt och hållet är anpassade efter dennes förutsättningar och mål. Hen behöver inte tänka på några inställningar, program eller bokningar av pass. Allt finns inbyggt i systemet och det tar bara en halvtimme, 33 minuter för att vara exakt. Och vi lovar, träningen kommer att ge resultat.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som coach i vårt "butiksgym" kommer du att arbeta i en miljö där träning och hälsa är i centrum. Som coach får du ett relationsbyggande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor. Du kommer hjälpa medlemmarna att nå sina mål med hjälp av vårt kompletta koncept inom träning, kundvård och försäljning.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Rollen som coach i PT33 innebär bland annat att:

 • uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
 • pusha medlemmen framåt med hjälp av återkommande avstämningar
 • fånga upp behov och feedback från medlemmar
 • skapa en säker och trygg träning på anläggningen
 • utföra installationer av nya medlemmar i vårt koncept
 • jobba mot uppsatt budget
 • sälja medlemskap, personlig träning och efterleva vårt kundvårdssystem
 • hålla vår exklusiva club i toppskick

I KORTHET INNEBÄR ROLLEN

Anställningen är satt till en omfattning av 20–40 %.

Arbetstiden är förlagd främst till kvällar och helger. Du kommer att få en utbildning och introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som coach. Troligtvis är du för närvarande student eller har en annan sysselsättning i din vardag.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • har en fallenhet för service
 • älskar träning och hälsa
 • jobbar effektivt, organiserat och självständigt
 • åtar dig gärna ett stort ansvar
 • har lätt att anpassa dig efter olika situationer
 • tycker om att bygga relationer med människor
 • har möjlighet att arbeta både kvällar & helger

Du har en formell utbildning som grund. Kanske har du haft en roll inom något serviceyrke eller har en annan oväntad bakgrund som bidrar till den unika person du är.

Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Har du en PT-utbildning eller motsvarande utbildning som gett dig god kunskap om hur kroppen fungerar är detta också av stort värde. Kanske studerar du idag?

Vi ser fram emot din ansökan, maila in ditt CV & personligt brev idag för att vara med i processen!

Arbetsgivare
PT i Hovås AB
Hedtångsvägen 4
43653 Hovås
Hemsida: www.peoplestraining.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Inspiratör Gruppträning till Lundbybadet, tidsbegränsad timanställning cirk

Arbetsgivare / Ort: Mjölby kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? Är gruppträning och vattenträning något som ligger dig varmt om hjärtat eller som du skulle vilja engagera dig mer i? God kultur och meningsfulla fritidsaktiviteter skapar förutsättningar för att må bra och trivas med livet. Vi vill att våra kommuninvånare ska ha tillgång till ett brett kultur- och fritidsutbud av hög kvalitet. Lundbybadet är ett familjeinriktat äventyrsbad och en inspirerande friskvårdsanläggning. Här kan du bada, motionssimma, träna eller bada bastu och koppla av på relaxavdelningen. Vårt mål är att ge en allsidig friskvård som stimulerar till en bättre hälsa samt att öka simkunnigheten bland kommunmedborgarna. Vi vill att våra kunder ska trivas hos oss. Vi är 13 stycken tillsvidareanställda och ett antal externa instruktörer och timvikarier, tillsammans har vi en bra teamkänsla. ARBETSUPPGIFTER Du är mån om kundernas trivsel och ger dem inspiration till rörelse och motion. I arbetet ingår att planera ditt vattenträning- eller gruppträningspass och vara frontfiguren framför kunderna. Som gruppträningsinstruktör hos oss får du möjlighet att arbeta med träningsglädje och bli en del av vårt härliga team! Du kommer leda ett eller flera pass i veckan. KVALIFIKATIONER Vi söker nya talanger till vårt team på Lundbybadet. Nu söker vi dig som tycker om att träna och ha roligt tillsammans med andra människor. Det är meriterande om du har utbildning som instruktör och erfarenhet av att arbeta med det. Du tycker om att vara i händelsernas centrum både på stepbrädan och i bassängen. Du har utstrålning, taktkänsla och energi som inspirerar andra. Du har förmågan att vara flexibel och anpassa dig till gruppens förutsättningar. Du talar tydligt och har förmågan att leda gruppen mot ett gemensamt mål. Vi erbjuder dig utbildning och coachar dig sedan vidare in i verksamheten, för att du ska kunna utvecklas och växa i din roll som instruktör i ex gympa, step, dans, yoga.
Arbetsgivare
Mjölby kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Gyminstruktör sökes till Actic Halmstad Flygstaden extrajobb deltid

Arbetsgivare / Ort: Actic Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning. Vi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Vi söker en Gyminstruktör som i utgångspunkt kan arbeta varje fredag 2 timmar och extra vid behov (goda möjligheter till mer arbete). Är du intresserad av att på sikt bli Grupptränare och/eller Personlig Tränare finns det också möjlighet till det! Gyminstruktör Ett av Actics fokusområden är att stärka upp vårt kunderbjudande och nyckeln till det är våra medarbetare. Nu söker vi en Gyminstruktör till Actic Halmstad Flygstaden för att stärka upp vårt team. Som Gyminstruktör är du en inspirationskälla för våra medlemmar och du ser till att sprida glädje och energi och arbetar för att skapa bästa möjliga kundupplevelse genom att vara närvarande och behjälplig. För att trivas i rollen gillar du varierade arbetsuppgifter. Du tar ansvar för våra kunders behov och utmaningar samtidigt som du tycker om att prestera och uppnå goda resultat, både individuellt och för Actic i stort. - I rollen kommer du utvecklas genom att hjälpa nya medlemmar att få en bra träningsstart hos oss genom att vägleda dom rätt bland våra arenor inne, ute och vår digitala plattform; Actic Anywhere - baserat på deras nuläge, mål och förutsättningar. - Du kommer också arbeta med försäljning, främst medlemsskapsförsäljning men även andra tilläggsprodukter samt få våra medlemmar att nyttja hela vårt träningserbjudande inne, ute och digitalt - Du tar ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht genom att bland annat plocka vikter och städa - Stå i reception och hjälpa våra medlemmar med bland annat tränings- och medlemskapsfrågor För att lyckas i rollen har du - Fyllt 18 år och kan arbeta dagtid, kvällar och helger - Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice - Ett stort intresse för människor och service - Gärna utbildning eller tidigare erfarenhet som grupptränare eller personlig tränare - Förkunskaper inom träning, kost och hälsa Som person är du nyfiken och social. Du är engagerad och har lätt för att bygga relationer. Du är mån om dina medarbetare och våra medlemmar och är en lagspelare som är bra på att samarbeta med andra. Vidare är du prestigelös och har hög arbetsmoral. Du hugger tag där det behövs och är duktig på problemlösning. Vad kan vi erbjuda dig? Nya snygga Actic kläder utifrån vår nya logga och varumärke, en dynamisk arbetsmiljö med mycket glädje och passion. Du får trygga anställningsvillkor och du får såklart tillgång till hela vårt träningserbjudande - inne, ute och digitalt!
Arbetsgivare
Actic Sverige AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Tennistränare sökes

Arbetsgivare / Ort: Tennis Team Scandinavia AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Idrottsinstruktör/Idrottstränare

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Tennistränare sökes; Stockholms Tennishall / TTS

1-2 platser.

TTS är Stockholm Tennishalls/Stockholm Tennisklubbs största sanktionerade träningsverksamhet.

Vi söker 1-2 timanställda tennistränare. Du som är intresserad av tjänsten har spelat tennis i många år, är pedagogisk och har erfarenhet som tränare för både vuxna och juniorer.

Du ska vara ansvarsfull, strukturerad och ha god samarbetsförmåga, såväl internt som gentemot våra elever.

Tennisskolan har ca 550 elever, fördelade på en barn & ungdomsverksamhet om cirka 350 spelare och cirka 200 vuxna spelare.

Vi finns i Stockholms tennishall i Kristineberg augusti-maj samt i Norra Ängby Runstensplan under utomhussäsongen maj-september. Detta innebär att vi kan erbjuda jobb även under sommaren.

Antal timmar/vecka:

10-30 timmar/vecka. Möjlighet till fler timmar finns.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Lön: Enligt överenskommelse.

Möjligheter till boende finns

För ytterligare information – kontakta Håkan Ekvall, 076-1841497 eller Sebastian Carrà 070-6806254.

Ansökan

Vi tar emot ansökningar med cv och referenser kontinuerligt. Skicka din ansökan till: [email protected]

Arbetsgivare

Tennis Team Scandinavia AB

Kungsholmsgatan 112 27 Stockholm

Varmt välkommen med din ansökan!

TTS

www.teamscandinavia.com


Arbetsgivare
Tennis Team Scandinavia AB
Elersvägen 37
11227 Stockholm
Hemsida: www.teamscandinavia.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.