På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Aktiveringspedagog

Aktiveringspedagog

Aktiveringspedagogens arbete går ut på att "sätta guldkant" på de boendes tillvaron i vardagen.

Exempel på aktiviteter som aktiveringspedagogen organiserar är utflykter, gruppgympapass, musikkvällar och tipspromenader. Man motiverar och inspirerar brukarna att delta i diverse aktiviteter, utomhus som inomhus, enskilt och i grupp.

Utbildning

De flesta aktiveringspedagoger har någon form av eftergymnasial utbildning, ofta är de utbildade på högskole- eller yrkeshögskolenivå.

Bra grundläggande utbildning finns bl a på gymnasiets Barn- och fritidsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet.

Visste du att...?

... en kognitiv funktionsnedsättning kan yttra sig i form av svårigheter att minnas, uppfatta tid, planera, organisera, fokusera, hantera stressiga situationer och ta in och tolka mycket information. Att vara i sociala sammanhang kan också upplevas som mycket stressande för personer med kognitiva funktionsnedsättningar.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

485 Lediga jobb

AdelaGruppen söker Arbetsledare till nystartad gruppbostad i Sigtuna Kommun

Arbetsgivare / Ort: Adela LSS AB / MÄRSTA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stödassistent

Färdigheter
Meriterande
  • Arbetsledarerfarenhet
  • Teckenkommunikation
  • Alternativ och kompletterande kommunikation/AKK

Om jobbet

Om arbetsplatsen

Vill du bli en del av Adelagruppen och få möjlighet att vara med i uppstarten av vår nya och moderna LSS-gruppbostad i Steninge Slottspark, Sigtuna Kommun? Adela LSS ingår i AdelaGruppen och är ett familjeföretag som bedrivit omsorg sedan 2011. Adela LSS mål är att utveckla omsorgen och stödet till personer med funktionsnedsättning så att de får bästa möjliga individuella förutsättningar till delaktighet i samhällslivet och leva sitt liv som andra. Adela LSS och AdelaGruppen står för nytänkande och hög kvalitet. Vi följer ständigt med i utvecklingen och de behov som våra kunder efterfrågar. Ny teknologi är en av dem och innovativa lösningar, därför ser vi att våra medarbetare är navet för utveckling och kvalitet som gynnar våra kunder och våra kunder är dem vi utvecklar verksamheten efter och i den tid vi lever i.

I november 2021 startar vi vår första bostad med särskild service enligt LSS i egen regi. Boendet bestående av sex lägenheter i ett tvåplanshus i Steninge Slottspark i Sigtuna Kommun, inte långt ifrån Märsta centrum. De som flyttar in i gruppbostaden har funktionsnedsättningar som utvecklingsstörning och -eller autismspektrumtillstånd med behov av stöd och service för att klara sin vardag och leva sitt liv som andra. Verksamheten är nu under uppförande och kommer att ligga i ett nybyggt villaområde med en fantastisk närmiljö. Busshållplats ligger ca 300 m från verksamheten som går till Märsta centrum. I dess absoluta närhet finns slottsparken, Stenladan med café, restaurang och butiker. Verksamheten ligger även nära vattnet med badplats och en marina.

Arbetsuppgifter

Som arbetsledare arbetar du gemensamt med verksamhetstschef och ansvarar tillsammans med denne att intentionerna i aktuell lagstiftning följs och målet med verksamheten upprätthålls. Den främsta uppgiften är att leda, planera , fördela och strukturera det dagliga arbetet. Du som arbetsledare agerar som förebild och kan delta i verksamhetens samtliga arbetsuppgifter. Du ger medarbetarna stöd och återkoppling i deras dagliga arbete. I din roll ingår det att vissa tider och tillfällen arbeta på verksamheten med stöd gentemot brukarna men huvuduppgiften är att utveckla och förbättra verksamheten tillsamans med verksamhetschef och att genomföra administrativa arbetsuppgifter. I uppdraget som arbetsledare ingår ledning av det dagliga arbetet, hålla i och lägga upp verksamhetsmöten, utföra administrativt arbete, planera och följa upp verksamheten och samordning. Tjänsten innebär arbetsuppgifter i verksamhetssystem för t.ex. schemaläggning, fakturor och beställningar och dokumentation. Det är ett krav att du kan arbeta i aktuella verksamhetssystem och är positiv till att utveckla verksamheten i takt med den digitala utvecklingen.

Tjänsten är på heltid. I tjänsten ingår jourtjänstgöring kvällar, nätter och helger som är schemalagd, du ingår då i ett jourteam med en veckas jourtjänstgöring per tillfälle. Jourtjänstgöringen är ett tillägg utöver överenskommen lön.


Din profil

För rätt person erbjuder vi ett spännande uppdrag med att vara med i att utveckla och starta upp en ny verksamhet och föra den till en högkvalitativ verksamhet tillsammans med brukare, medarbetare som stödassistenter , stödpedagoger och verksamhetsschef. Vi söker en stabil, tydlig , erfaren och nyfiken ledare som har mycket bra samarbetsförmåga är lösningsfokuserad och trygg i sin yrkesroll. Du ska kunna planera och strukturera ditt arbete självständigt, och ha förmåga att prioritera bland arbetsuppgifter. Verksamheten kommer att ha behov av en tydlig och närvarande ledare som förmår att skapa engagemang vid förändringar. Det är därför en merit om du har dokumenterad erfarenhet av tidigare arbete i arbetsledande position. Det är ett krav att du har aktuell kunskap kring målgruppen, de levnadsvillkor som personer med utvecklingsstörning lever i, genom egen erfarenhet av arbete på exempelvis gruppbostad. För att lyckas i rollen som arbetsledare behöver du ha intresse och erfarenhet av att utveckla verksamheter med utgångspunkt i brukarens självbestämmande och med respekt för brukarens integritet.


Verksamheten kan komma att möta komplexa behov och utmanande beteende kan förekomma. Du ska därför ha grundläggande gymnasieutbildning med inriktning mot vård och omsorg eller likvärdig. Vidareutbildning inom området är starkt meriterande. Det är särskilt meriterande om du har god kunskap kring att utforma stödinsatser för individer inom målgruppen på gruppbostad. Det är ett krav att du har egen förmåga att bygga upp professionella hjälpande relationer som bygger på respekt för individens självbestämmande och integritet.


Datorvana, god svenska i tal och skrift samt god kunskap om lagar som styr verksamheten är ett krav. Det är ett krav att du har förmåga att arbeta i förekommande verksamhetssystem för t.ex. schemaläggning, fakturor och beställningar och dokumentation. Vid anställning kommer vi att be om utdrag ur polisens belastningsregister.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Förmåner

För att vi ska kunna utföra vårt uppdrag är du som medarbetare i Adelagruppen det viktigaste vi har. Vi vet att god hälsa och motion bidrar med en ökad frisknärvaro. Därför erbjuder vi, för ett hållbart arbetsliv och vardag, friskvårdsbidrag till våra anställda.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att mejla ditt personliga brev och cv.

När du mejlat din ansökan godkänner du samtidigt att vi behandlar dina personuppgifter.

Arbetsgivare
Adela LSS AB
Lantbrukets väg 12
19559 MÄRSTA
Hemsida: www.adelagruppen.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Pedagogisk resurs till vårdbiträdesutbildning i Skellefteå

Arbetsgivare / Ort: Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stödpedagog

Om jobbet
Är du vår nya pedagogiska resurs? Vi söker dig med erfarenhet av att jobba inom vård och omsorg, och även arbetat pedagogiskt. Tjänsten ger dig möjlighet att påverka utbildningens planering och genomförande. Vi startar under hösten, på uppdrag av Arbetsförmedlingen, Vårdbiträdesutbildning i tre norrländska städer. Målet för utbildningen är att deltagarna ska utveckla kunskap och förmåga att arbeta som vårdbiträde inom vård- och omsorgsområdet hos offentliga eller privata arbetsgivare. Som pedagogisk resurs, ansvarar du för att stödja deltagarna till att nå målet med vårdutbildningen. Och under resans gång anpassa stödet utifrån deltagarnas individuella behov. Tillsammans med vårdlärare, andra pedagogiska resurser och utbildningsledare, bildar ni ett team som gemensamt arbetar med utbildningen. Arbetsuppgifterna: Planera, genomföra och följa upp undervisningens extra stöd utifrån deltagarnas individuella behov Understödja vårdläraren med organiserandet av lärandet med teoretiska och praktiska moment samt metodövningar i kombination med lärarledd undervisning, självstudier, projekt- och gruppuppgifter Dokumentera deltagarnas kunskapsutveckling, resultat och närvaro Samarbeta med uppdragsgivare, rekryterande arbetsgivare, myndigheter och branschorganisationer Vara en resurs i anskaffandet av platser för APL (Arbetsplatsförlagt lärande) hos arbetsgivare inom vård- och omsorgsområdet Kvalifikationer Du har minst fyra års egen yrkeserfarenhet från vård- och omsorgsarbete Du har minst ett års erfarenhet som språkstöd inom utbildning, alternativt ett års erfarenhet av undervisning, eller erfarenhet av att introducera eller handleda nyanställda på en arbetsplats Du har kompetens och erfarenhet av digitala verktyg Du kan anpassa lärsituationerna till deltagare med olika bakgrund och individuella behov Vi vill att dina personliga egenskaper och din värdegrund speglar utbildningens mål. Särskilt viktigt är det att på ett positivt sätt bemöta människor och kommunicera utifrån olika behov och förutsättningar Folkuniversitetet i Region Norr Folkuniversitetet arbetar med utbildning för jobb och bildning för livet. Genom folkbildning och skapande, uppdragsutbildning och yrkeshögskolor, utvecklar vi kompetens i Norrland. Hos oss möter du både trevliga och kompetenta kollegor, och många deltagare i utvecklande utbildningar. Vårt arbete är viktigt och kunskap förändrar! Anställningsform Tillsvidareanställning som inleds med 6 månaders provanställning. Hel- eller deltid med planerat tillträde i augusti. Anställningsort Skellefteå Lön Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Information och ansökan Sista ansökningsdag är 2021-07-31, men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så ansök så snart som möjligt! Vi välkomnar alla sökanden som har nämnda kvalifikationer och vi eftersträvar mångfald. Om du vill veta mera om tjänsten, så är du välkommen att kontakta Christian Hansson, verksamhetschef [email protected]
Arbetsgivare
Folkuniversitetet Stift Kurs- Verksamheten
Hemsida: http://folkuniversitetet.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Sommarvikarier 2021 LSS omsorgen

Arbetsgivare / Ort: Vännäs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Som medarbetare i Vännäs kommun spelar du en viktig roll och gör skillnad för medborgarna. Med värdeorden nytänkande, välkomnande och livfullt som grund bygger vi välfärden tillsammans. Välkommen med din ansökan! Välkommen att bli en av oss som arbetar med personer med funktionsnedsättning i Vännäs kommun! Vår verksamhet bedrivs inom ramen för lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Vi erbjuder ett självständigt arbete där brukarens trygghet och upplevelse står i fokus. Vi beskriver ofta vårt arbete med uttrycket ”frihet under ansvar”, att du själv kan påverka ditt arbetsinnehåll inom ramen för brukarnas önskemål och behov. Din insats med stöd och hjälp på plats bidrar till att ge brukarna möjligheten att fortsätta leva ett självständigt liv. Beskrivning  Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med personer som lever med en funktionsnedsättning. Personlig lämplighet är viktigt i arbetet, vi vill att du som söker är ansvarsfull, pålitlig och lyhörd. Ditt bemötande ska präglas av respekt för den enskildes behov och önskemål. För oss som arbetsgivare är medarbetarna vår viktigaste resurs. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en trivsam arbetsmiljö med varierande arbetsinnehåll. Positiv stämning med trevliga arbetskamrater. Inom vår organisation tror vi på allas lika värde och egna ansvar. Vi tror på att vi tillsammans kan skapa trivsel både för medarbetarna och brukarna, ett led i detta är att i en rekryteringsprocess matcha arbetsplats och personal så långt det är möjligt när det gäller till exempel intressen och personlighet. Arbetsuppgifter  Vanligt förekommande arbetsuppgifter i våra verksamheter kan vara; stöd/hjälp med att ta av –på sig kläder, personlig hygien, måltider, hushållssysslor, fritidsaktiviteter så som tex bad, bowling, ridning och bio. Även följe till skola och arbete kan ingå som arbetsuppgift. Kvalifikationer  För arbetet krävs tillräckliga kunskaper i svenska i tal och skrift för att utföra vårddokumentation, erhålla medicindelegering samt kommunicera med brukare. Vi söker dig som har studerat eller studerar på vård och omsorgsprogrammet, alternativt att du har en annan utbildning med inriktning omsorg eller socialt arbete. Erfarenhet av omsorgsarbete eller socialt arbete är meriterande. Villkor  Du ska ha fyllt 18 år. Till vissa av våra vikariat är körkort nödvändigt.   Tillsättning sker löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Vännäs kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker Stödpedagoger

Arbetsgivare / Ort: Trollhättans kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Stödpedagog

Om jobbet
Vi är stolta över Trollhättans Stads över 5 000 medarbetare, som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi drivs och motiveras av ledorden Mod, Delaktighet, Nytänkande och Handlingskraft. Här finns en spännande utveckling där du kan vara med och göra vår stad ännu bättre. Om verksamheten Vi söker nu två Stödpedagoger till våra boenden med särskild service på Humlevägen 36 och Tessingatan 84. Boendet på Humlevägen är en servicebostad medan boendet på Tessingatan är ett traditionellt boende. Båda bostäderna består av 7 lägenheter vardera och vänder sig till vuxna personer med olika former av funktionsvariationer och med behov av stöd i sin vardag. På Humlevägen arbetar 7 stödassistenter och på Tessingatan består gruppen av 11 stödassistenter. Syftet med verksamheterna är att brukarna ska erbjudas ett individuellt anpassat stöd utifrån dennes behov, förmågor, intressen och önskemål. Verksamheten ska också stimulera till att ta del av kultur och fritid i samhället. Vårt arbete bedrivs utifrån ett socialpedagogiskt förhållningssätt. Hos oss erbjuds du ett meningsfullt arbete där du får möjligheten att utveckla din kompetens och vi lär mycket av varandra. Vi som arbetsgivare uppmuntrar vi till en aktiv fritid i form av friskvårdsbidrag och förmånliga träningskort på flera olika träningsanläggningar via personalföreningen Rabatten. Nu söker vi er som är intresserade av att driva utvecklingsfrågor och som tillsammans med oss vill vara med och bidra till en meningsfull vardag för våra brukare! Arbetsuppgifter Som stödpedagog ingår du i det direkta brukarnära vardagsarbetet tillsammans med verksamhetens stödassistenter men har särskilt ansvar för vissa av verksamhetens övergripande områden. Du ansvarar bland annat för social dokumentation, pedagogiskt utvecklingsarbete på individ och gruppnivå, värdegrundsfrågor och verksamhetens systematiska kvalitetslednings arbete. Du har även det övergripande ansvaret för aktiviteter med brukarna och är anhörigombud. Arbetet sker genom att planera, leda och utvärderar det pedagogiska arbetet och hålla i pedagogiska konferenser. I båda verksamheterna arbetar du som ensam stödpedagog men i nära samverkan med chef, kollegor, övriga stödpedagoger i staden och HSL-team. Arbetstiderna är förlagda på dag, kväll och helg. På Humlevägen ingår även journätter. Kvalifikationer Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning om minst 200 yrkeshögskolepoäng eller minst 60 högskolepoäng med inriktning mot verksamhetsområdet. Du har även minst 1 års tidigare erfarenhet av arbete med målgruppen. Fördjupad kunskap kring neuropsykiatrisk funktionsnedsättning samt hur detta påverkar individen i sin vardag är mycket meriterande. Vi ser gärna att du även har god kunskap om tydliggörande pedagogik, tecken som stöd samt lågeffektivt bemötande. Då arbetet innebär social dokumentation ställs krav på god svenska, i både tal och skrift. B-körkort är meriterande men inget krav. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg i dig själv och trivas med att ta en central roll i arbetsgruppen där du leder det pedagogiska arbetet. Du strukturerar ditt arbete effektivt samt har god förmåga att se till verksamhetens helhet - samtidigt som du har den enskilde brukarens behov i fokus. Du är tydlig i din kommunikation och har en fallenhet för att inspirera och entusiasmera andra för att gemensamt nå uppsatta mål samt god förmåga att samarbeta både inom och utanför verksamheten. Anställningsinformation Tillträde 1/9 eller enligt överenskommelse En av tjänsterna är med placering på Tessingatan 84 och den andra på Humlevägen 36 Rekrytering kan komma att ske löpande under ansökningstiden Frågor besvaras av; Enhetschef Staffan Jansson, 0520- 495288, vecka 26-29 och Enhetschef Markus Norberger, 0520- 495901, vecka 30.  Välkommen med din ansökan!   Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun som ska bli större. I dag har vi passerat 59 000 invånare och vi har siktet inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi med att skapa förutsättningar för detta. Vi är över 5 000 medarbetare och våra 350 olika yrken bidrar på olika sätt med att ge service och underlätta en bra vardag för våra invånare - nu och i framtiden. Vi ser mångfald som en styrka som berikar vår verksamhet och välkomnar sökande med olika bakgrund. Trollhättans Stad tillämpar rökfri arbetstid.
Arbetsgivare
Trollhättans kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Boendestödjare till Eneby serviceboende Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Nytida AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Vårdare/Arbetshandledare/Boendestödjare

Om jobbet
Nu söker vi på en boendestödjare till Eneby serviceboende som vänder sig till individer med autism eller autismliknande tillstånd och/eller någon form av utvecklingsstörning. Vi vänder oss till dig inom personkrets 1. Vi söker 2 tjänster varv ca 80 %. tjänsten omfattar kväll, dag & sovande jour. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31 juli. Inom Nytida är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Det här får du hos oss: - Grundutbildning när du tillsvidareanställs inom Nytida samt kompetensutveckling via vår egen utbildningsorganisation Lära - Förmånsportal med rabatter och förmåner - Ledarskapsutbildade chefer nära dig - En gemensam pedagogik för att ge den bästa omsorgen och stödet till våra omsorgstagare - Karriär- och utvecklingsmöjligheter - Friskvårdsbidrag och skobidrag - Kollektivavtal Ditt uppdrag I rollen som boendestödjare utgår du från de boendes individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik. Du stödjer och vägleder med bland annat personlig omvårdnad, måltider, medicinhantering, städning, samhällskontakter och kommunikation. En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera den boende till att utveckla sina förmågor och att skapa möjligheter till en aktiv och meningsfull fritid. I dina uppgifter ingår även att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner. Om Eneby serviceboende Eneby serviceboende vänder sig till dig med autism eller autismliknande tillstånd och/eller någon form av utvecklingsstörning. Vi vänder oss till dig inom personkrets 1. På Eneby har personalen stor erfarenhet av utmanande beteende så som verbalt och fysiskt utåtagerande, självskada och suicidalt beteende och ångestproblematik samt även viss missbruksproblematik. Personalen arbetar med tydliggörande pedagogik samt med bildstöd om så behövs. Boendet har personal lätt tillgänglig då personalutrymmet ligger i direkt anslutning till de boendes lägenheter samt det gemensamma utrymmet. Eneby har en sjuksköterska kopplad till boendet som går att nå dygnet runt. Boendet har även vaken nattpersonal under årets alla dagar. I våra årliga brukarundersökningar får Eneby alltid höga betyg gällande upplevd trygghet från våra boende. Vi erbjuder firande av högtider i det gemensamma utrymmet tillsammans med personal och andra boende för de som önskar det, vilket är ett mycket populärt inslag. Samverkan med öppenvård Det här är en verksamhet som erbjuder samverkan med öppenvården för personer där tilläggsproblematik lett till att det inte fungerat på tidigare boende. Olika tilläggsproblem (t.ex. psykisk ohälsa eller beroende) kan leda till att det i perioder inte fungerar bra för en person på ett LSS-boende. Personen hamnar så att säga mellan stolarna. LSS-insatsen räcker inte till och fler komponenter krävs. Det handlar om en samverkan med Nytidas öppenvård där specifik kompetens kring tilläggsproblematiken finns samtidigt som insatsen på LSS-boendet kan fortsätta fungera utan att tilläggsproblematiken tar överhand. Detta är ett nytt arbetssätt som vi erbjuder, Samordnare: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig. Din erfarenhet och kunskap Vi gissar att du som söker dig till oss: har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor är ansvarskännande och har en personlig mognad trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor Du har lägst gymnasieutbildning inom vård och omsorg eller annan likvärdig utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med målgruppen. Ett krav är körkort med manuell växellåda. Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa. Övrigt Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdag: Vid överenskommelse Sista ansökningsdag: 2021-07-31 För mer information kontakta: Anton Jensen verksamhetschef - [email protected] Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 90 32 Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. Vill du läsa mer om hur det är att jobba inom Nytida klicka här. (https://team.nytida.se/) Nytida ger stöd till barn, unga och vuxna för hela livets behov inom funktionsnedsättning och psykosocial problematik. Vi erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 400 enheter runt om i landet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje persons livskvalitet och trygghet i fokus. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.nytida.se) www.nytida.se (http://www.nytida.se)
Arbetsgivare
Nytida AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.