Åsbro Kursgård

UTBILDNINGAR FÖR EN LJUS FRAMTID INOM ENERGIBRANSCHEN!
På Åsbro Kursgård vill vi att du ska kunna uppnå dina yrkesdrömmar oavsett vart du befinner dig i livet. Åsbro Kursgård är den främsta utbildningsplatsen för dig som vill satsa på en yrkesroll inom energibranschen. Oavsett om du är på jakt efter ditt första jobb, vill byta jobb eller utvecklas i din nuvarande yrkesroll är våra utbildningar ett självklart val för dig som vill arbeta inom el och energiförsörjning.

VÅR MÅLSÄTTNING
Vårt mål är att alla som utbildar sig hos oss ska få jobb efter avslutade studier. Erfarenheten visar att vi lyckat bra med den föresatsen. 97% av våra studenter har sitt drömjobb inom 6 månader efter avslutade studier. Vi vill att du ska utvecklas och lyckas i din framtida yrkesroll.

VÅR STYRKA
Vårt samarbete med, företagen, branschorganisationer, skolor och aktörer inom el- och elförsörjning, är vår styrka. Hos oss skapas en naturlig kontaktyta, vilket är en stor konkurrensfördel för våra studenter som ska ut i arbetslivet. Kontakterna hjälper oss att utveckla aktuell utbildning och fortbildning som motsvarar krav som omvärlden ställer på oss och på våra studenter.

Visa mer
Visa mindre