Movant YH

Movant har bedrivit yrkesutbildning för vuxna i över 15 år. Genom en långsiktig strategi har vi under dessa år växt från den lokala aktören till att finnas från Malmö i söder till Haparanda i norr. Det som fortfarande kännetecknar oss är småskaligheten i form av närhet till eleven och korta beslutsvägar i anpassade lokaler.

Med engagemang i individen, uppdraget och verksamheten som värdegrund tar vi elever från jobbdröm till drömjobb.

Vi arbetar nära samtliga branscher, där vi tillsammans utvecklar den bästa utbildningen för dig. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar vi både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuterar vi upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv.

Movant följer Skolverkets kursplaner och har betygsrätt av Skolinspektionen för att utfärda betyg. Inom vissa yrken så ska även skolan ha godkänt från branschen att bedriva utbildning. Se vad som gäller för just din utbildning under den ort som du ska läsa på.

Movant är också godkända enligt Utbildningsföretagens kriterier för kvalitetsauktorisation och är certifierade enligt ISO 9001 (kvalitetsledning) och ISO 14001 (miljöledning).

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta Movant YH

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till Movant YH. Movant YH hör av sig inom kort!