Campus Västra Skaraborg YH

Oavsett om du vill byta karriär, vidareutbilda dig eller hämta kunskap och inspiration, så har vi något för dig. På Campus Västra Skaraborg kan du läsa yrkeshögskoleprogram eller gå utbildningar på högskolenivå. Du bestämmer.


NYHET!
Nationell Yrkesutbildning (NY) startar hösten 2024

Studera på Nationell Yrkesutbildning (NY) hos oss - gymnasial yrkesutbildning inom yrkeshögskolan - för vuxna!
Skräddarsydda utbildningar som svarar mot behoven i arbetslivet som inkluderar mycket praktisk arbetslivsanknuten utbildning (LIA) och leds av en grupp bestående av representanter från arbetslivet.

Arbetslivet medverkar aktivt i utbildningarna på olika sätt. Representanter från arbetslivet deltar i utbildningens ledningsgrupp, bidrar med föreläsare, medverkar i projekt eller erbjuder LIA-platser. Innehållet i utbildningarna utvecklas i takt med att arbetslivets krav förändras.

Det kostar inget att läsa en YH-utbildning hos oss och alla utbildningar ger dig rätt att ansöka om studiemedel hos Centrala studiestödsnämnden (CSN). Du står dock själv för kostnader för kurslitteratur, annat studiematerial och eventuella studieresor.


Inom Nationell Yrkesutbildning (NY) erbjuder vi följande utbildningar:

  • Diagnostekniker - fordon
  • Process- och underhållstekniker


Campus Västra Skaraborg erbjuder flexibla utbildningsformer med professionella lärare på plats eller via modern teknik i Lidköping.

Vet du att:

  • Campus Västra Skaraborg är ett av Sveriges största lärcentra.
  • Över 90 procent av studenterna får jobb efter sin yrkeshögskoleexamen.
  • Campus Västra Skaraborg samarbetar med flera andra utbildningsorter för att kunna erbjuda så många yrkesroller som möjligt.


Här hittar du alla våra utbildningar >>


Vi vet att utbildning påverkar din framtid. Vi tror på dig. Vi tror på utbildning.

Börja studera på Campus Västra Skaraborg – möjligheternas mötesplats. Du är alltid välkommen till oss!

Ta steget.

Visa mer
Visa mindre