På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Koordinator

Koordinator

Koordinator är ett samlingsnamn för olika sorters koordinatorer, som även kan kallas för samordnare.

Som koordinator på ett privat företag utgör man support för ägare och VD med varierande uppgifter. Rollen kan innebära att du jobbar med små och stora projekt och löpande arbetsuppgifter.

Utbildning

Lämplig utbildningsbakgrund för en koordinator är att man har någon form av eftergymnasial utbildning - på högskola/universitet eller på en yrkeshögskola.

För att kunna jobba som koordinator kan man satsa på att utbilda sig till en projektledare inom den branschen, i vilken man vill arbeta som koordinator. B-körkort kan ställas som ett av kraven för att få en anställning som koordinator. Ett annat vanligt förekommande krav är att man behärskar engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Egenskaper som är viktiga om man vill jobba som koordinator är, att man som person blir stimulerad av att arbeta i ständig förändring, att man har en vilja att växa, att bidra till verksamhetens utveckling och att tänka nytt. Du behöver ha en förståelse för verksamheten och ha förmåga att ha ett helhetsperspektiv samt ha ett metodiskt och strukturerat arbetssätt med fokus på detaljer.

Du bör ha förmåga att planera, genomföra och följa upp projekt av varierande storlek och karaktär.

Man behöver också ha god språkkänsla och ha lätt för att uttrycka sig både i tal och i skrift.

Visste du att...?

... "Tappa" personal kostar företaget både tid och pengar. I snitt 542 700 kr per nyanställning/år. Det tar ca 1,5 år för en ny medarbetare att nå sin fulla kapacitet.
Källa: vision.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

1 Lediga jobb

Koordinator

Arbetsgivare / Ort: Värnamo kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Socionom

Om jobbet
Värnamo är en kommun med drygt 34 000 invånare. Medborgarförvaltningen är en av kommunens tio förvaltningar och söker nu en koordinator. Medborgarförvaltningen består av sju sektioner, där Förebyggande insatser är en. I sektionen arbetar ca 25 medarbetare. Sektionen är uppdelad i JobbCenter och Förebyggande teamet. På JobbCenter jobbar 13 koordinatorer och i det förebyggande teamet ingår fältsekreterare, fritidsledare, kurator på ungdomsmottagning och medlare. Som koordinator på JobbCenter är dina huvudskapliga arbetsuppgifter att tillsammans med deltagare utforma en meningsfull handlingsplan som leder till arbete, studier eller rätt försörjning. Arbetet utförs i tätt samarbete med kollegor inom JobbCenter. Du samverkar även mycket med andra arbetsgrupper och aktörer, både internt och externt. I arbetet ingår även att ha huvudansvar för någon/några av våra insatser som vi bedriver på JobbCenter. Exempel på insatser är studiestöd, inspirationsprogram/kompassen och integrationsarbete. Som nyanställd genomgår du vårt introduktionsprogram, har stöd genom en mentor och kollegor. Kvalifikationer: Du behöver ha utbildning på högskolenivå som till exempel arbetsterapeut, socionom eller beteendevetare. Hos oss är respekt, delaktighet och samarbete ledord. Som person är du stabil och bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du trivs med variation i jobbet, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort krävs. Anställningsform: Tidsbegränsad anställning under ett år Sysselsättningsgrad: Heltid Lön: Individuell lönesättning tillämpas Tillträdesdag: 2020-12-01 eller enligt överenskommelse Upplysningar: Sektionschef Lotta Knutsson 0370-37 80 57, [email protected] Fackliga företrädare nås genom Värnamo Kommuns växel 0370-37 70 00 Rekrytering kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning Ansökan: Sista ansökningsdag 2020-10-31 Du söker tjänsten på www.varnamo.se/ledigajobb Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Värnamo kommun
Hemsida: www.varnamo.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


51 liknande yrke(n)

MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.