På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kökschef
Spela filmen

Kökschef

En kock som har en arbetsledande roll tituleras Kökschef. Kökschefen har arbetsledande arbetsuppgifter i köket, som ofta inkluderar ansvar över bemanning och schemaläggning samt drift i kök och disk och kan vara direkt underställd Food och Beverage Manager samt ha övergripande ansvar när F&B Manager inte är på plats. Kökschef kan också vara ansvarig för inköp av matråvaror samt förbrukningsartiklar kopplade till produktion.

I kökschefens arbetsuppgifter ingår det att ha personalansvar, vilket inkluderar att hålla medarbetarsamtal och kontinuerliga arbetsplatsträffar, samt ofta att även rekrytera kökspersonal, köpa in matlagningsutrustning och ta fram och upprätthålla kökets rutiner samt ta ansvar för arbetsmiljöfrågor.

För övrigt ansvarar kökschefen för daglig drift av verksamheten, arbetsledning av kökspersonalen, planering av menyer, kvalitetsarbete och egenkontroll. Man har också huvudansvar för köksekonomin, inklusive planering och uppföljning.

Utbildning

Utbildning till kock finns på gymnasiets Restaurang- och livsmedelsprogrammet, inom komvux samt kan finnas på privata skolor.

Vidareutbildning till Kökschef kan finnas inom Yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

Kökschef är expert på restaurangmanagement, kreativ matlagning och menyplanering, marknadsföring, ekonomi, organisation och ledarskap.

Arbetsplats

Utbildad kökschef kan också arbeta som restaurangchef eller som egenföretagare inom restaurangbranschen. 

I ett större restaurangkök kan det också finnas souschefer som arbetsledare. Kökschefer eller köksmästare leder arbetet i köket och planerar inköp och matsedlar samt har ekonomiskt ansvar. Kockar som arbetar ombord på fartyg kallas kocksteward.

Visste du att...?

... "Tappa" personal kostar företaget både tid och pengar. I snitt 542 700 kr per nyanställning/år. Det tar ca 1,5 år för en ny medarbetare att nå sin fulla kapacitet.

Lilla ordboken

Ragu - en mycket tjock italiensk köttsås som bl a innehåller krossade tomater och andra grönsaker, röd vin, några olika kryddor och där köttet är väldigt mört. Ragu brukar serveras med pasta.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

11 Lediga jobb

Kökschef till Yngsjö Havsbad

Arbetsgivare / Ort: Brasseriet i Kristianstad AB / Kristianstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet

Kökschef till Yngsjö Havsbad


Du är en nyfiken, noggrann och positiv kökschef med god erfarenhet från branschen. Du har en bred grund att stå på och är både driven och målmedveten. Du står för hög kvalité och är yrkesskicklig. Vi tror att mat och smaker är ett stort intresse hos dig. Vi ser gärna att du jobbat med mat från världens alla hörn och är bekväm med att ha ett brett och varierande arbete. Du är inte rädd för att hugga i och gillar att styra en grupp. Tidigare erfarenhet av catering krävs. Intervjuer sker löpande så sök direkt om tjänsten låter intressant! Du kommer driva köket, du kommer ha mkt kundkontakt och ansvara för inköp, kundmöte och drift.

Du kommer att vara med att ansvara för den dagliga produktionen och även att vara delaktig i menyutveckling. Det här är för dig som uppskattar ett jobb med stor variation. Vi lägger stort fokus på kvalité, hållbarhet och nytänkande. Du kommer att jobba i vår nya restaurang i Yngsjö med ett glatt gäng kockar och kallskänkor. Ibland jobbar vi också ute på event vilket innebär kontakt med gäster och vår servispersonal.

* Tidigare erfarenhet och breda kunskaper inom allt i ett kök så som ekonomi och HACCP.

* Tidigare erfarenhet av à la Carte och catering

* Trivs i högt tempo.

* Är engagerad i arbetet & utvecklingen av arbetsplatsen.

* Hög arbetsmoral, stresstålig & strukturerad samt gilla att arbeta i grupp.

* God ordning & reda.

* Har du jobbat i arbetsledande ställning är ett krav, dokumenterat.


Du som söker skall ha minst 5 års erfarenhet från att jobba i kök

Skicka Cv & personligt brev på [email protected]

Tjänsten är på 100%.

Tillträde omgående eller enligt övk.

Lön enligt övk

B-körkort är ett krav

Arbetsgivare
Brasseriet i Kristianstad AB
Stridsvagnsvägen 8
29139 Kristianstad
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]

PortoFino söker kökschef

Arbetsgivare / Ort: Nära Vänner Macelleria AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kökschef

Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Italienska

Om jobbet

Trots krisen i vår bransch har våra stammisar varit oss trogna som bekräftar kvaliteten vi håller när det kommer till mat och servis och därför behöver vi utöka personalstyrkan!


Portofino i Gamla stan söker nu dig som har minst 5 års erfarenhet med italiensk matlagning



Skicka gärna mail vid intresse

Arbetsgivare
Nära Vänner Macelleria AB
10130 Stockholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]

Kökschef

Arbetsgivare / Ort: Cioccolata Bistro / LINKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Personalansvar

Om jobbet
Kort om oss: Vi är en populär restaurang som ligger i centrala Linköping. Vi serverar dagens lunch vardagar, ala carte på kvällar och helger har vi vår fantastiska brunch uppdukad. Vi söker dig som är: . Passionerad matlagare . Förstår vikten av ekonomi och minskat matsvinn . En bra lagkamrat och ledare . Engagerad och målmedveten . Satsar på kvalitet . Kreativ och påhittig . Noggrann . Rätt energi med rätt attityd . Snabb,driftig och uthållig Är du stresstålig, nyfiken och inte rädd för att komma med nya idéer. Sök till oss idag. Du bör ha minst tre års erfarenhet av yrket med fördel att du har tidigare ledarerfarenhet Cv, personligt brev och bild skickas till [email protected]
Arbetsgivare
Cioccolata Bistro
Ågatan 24
58222 LINKÖPING
E-post: [email protected]
Ansökan
Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Kökschef till Engelbrektsskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kökschef

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Engelbrektsskolan är en centralt belägen grundskola med drygt 1000 elever i årskurs F-9 på Östermalm i Stockholm. Läget med närhet till såväl natur och kultur som bra kommunikationer gör skolan mycket attraktiv. I årskurs 4-9 erbjuds eleverna sex olika profiler, delvis i samverkan med olika externa samarbetspartners: fotbollsprofil i samarbete med Djurgårdens IF, Ma/NO-profil i samarbete med bl.a. Vetenskapens hus och SO-profil i samarbete med bl.a. Utrikespolitiska institutet samt en bild-film-design- och en pop-rock-profil i egen regi. Vi bedriver en försöksverksamhet beslutad av Skolverket med en spetsutbildning i matematik för årskurs 7-9 i samarbete med Norra Reals gymnasium. Vi har höga mål med vår verksamhet där vi strävar efter att ständigt förbättra studieresultaten och öka andelen nöjda elever som rekommenderar skolan. Genom att utrusta eleverna med varsin dator under deras studietid tror vi att vi dels ökar elevernas måluppfyllelse, dels rustar dem för framtiden. Vi tror också att goda relationer mellan elever samt vårdnadshavare och personal är en förutsättning för bra studieresultat och en trevlig stämning på skolan.   Läs mer på http://engelbrektsskolan.stockholm.se/om-skolan Här hittar du oss http://engelbrektsskolan.stockholm.se/kontakt Arbetsbeskrivning Köket är ett tillagningskök och vi serverar dagligen ca 1100 lunch. I arbetslaget ingår kökschef, kockar och skolmåltidsbiträden och totalt är vi 7 personer. Utöver lunchen serveras mellanmål. Vi söker dig, en erfaren, engagerad och positiv person som älskar att laga god mat och trivs bland barn och kollegor i en skolmiljö. Du kommer i rollen som Kökscchef bland annat arbeta med att arbetsleda, strukturera och medverka i arbetet i köket. Du kommer att samordna arbetet med att planera matsedlar samt beställningar av matvaror. Vi använder oss av Stockholms Stads ekonomisystem Agresso för beställningar. Du ansvarar för att bevaka att lagar, förordningar och riktlinjer inom verksamhetsområdet följs. Du har ansvar för att egenkontroll och HACCP genomförs. Du har ansvar för säker mathantering och livsmedelshygien. Du har stor kunskap om specialkost, säker mat och skollagens krav på näringsriktig och nyttig mat. Vi lagar mat från grunden. I rollen som Kökschef ingår också att skapa en positiv, utvecklande och hållbar arbetsmiljö i köket inom satta ramar. Du ansvarar för den ekonomiska uppföljningen i köket och i arbetet kan det även ingå att medverka vid rekrytering av kökspersonal och se till att personalen fortbildas. En stor del av arbetet består av administrativa arbetsuppgifter. Maten som serveras i skolrestaurangen ska alltid vara, god tilltalande, modern, nyttig. Tillsammans arbetar vi för att minska matsvinnet, höja andelen ekologiskt och utveckla skolmåltiden. Kvalifikationer: Vi söker dig som har gått 3-årigt gymnasium inom livsmedelsprogrammet, samt minst 3 års erfarenhet av storkök/restaurang. Du har datorvana. Du har erfarenhet av arbetsledning. Du har dokumenterad betyg/intyg på utbildningar inom specialmatlagning, säker mathantering och livsmedelshygien. Meriterande om du har dokumenterad utbildning i ledarskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser: Du behöver ha god helhetsförståelse och ser god service till matgästerna som en självklarhet. Det är viktigt att du ser och bemöter medarbetare och matgäster på ett trevligt och professionellt sätt. Du behöver vara en god kommunikatör som uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du behöver ha god datorvana för både mejl och beställningar. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt förstår och gör dig förstådd på engelska. Inför intervjutillfället ber vi dig att ta med ett uppdaterat utdrag ur brottsregistret som avser för arbete inom skola och förskola. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/ Övrigt I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Tillträde: Enligt överenskommelse Urval och intervjuer sker löpande. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 25 September (2 dagar kvar)

Ansök här

Kökschef sökes till Wisingsö Hotell & Konferens

Arbetsgivare / Ort: Braheskolan Wisingsö Hotell & Konferens AB / VISINGSÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-13
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vi söker en drivande och erfaren kökschef, som har ett brinnande intresse för matlagning. Som kökschef arbetar du tätt ihop med övrig personal i restaurangen, du leder och planerar arbetet i köket samt ansvarar för att maten håller god kvalitet.

Du har övergripande ansvar för menyplanering, all produktion av mat, ekonomiskt ansvar, inventering, inköp och livsmedelshygien samt är delaktig i den dagliga produktionen.

Du har övergripande ansvar för övrig personal i köket under vår högsäsong.

Du har relevant utbildning och flera års erfarenhet som kock samt från en ledande befattning. För att vara lämplig i rollen som kökschef har du god förståelse för köksekonomi och tidigare arbetat med god kontroll över kostnader och intäkter. Du har ett strukturerat och organiserat arbetssätt där du har lätt för att kommunicera och samarbeta med din personal.

För att nå dina mål i rollen som kökschef så tror vi att du tycker om att jobba med att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Som person är du kunnig och driven och arbetar målinriktat för att alltid uppnå ett ”bästa arbetssätt”. För att uppnå framgång i rollen som kökschef behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Som person ser vi att du är flexibel, ansvarstagande, glad och lösningsorienterad. Din laganda, kreativitet och engagemang är något vi värdesätter högt.

I ditt personliga brev skulle vi vilja veta mer om dina tidigare erfarenheter som ledare, ditt intresse för mat och varför du ser laganda som en viktig del i ditt arbete!


Vi har möjlighet till övernattning, så arbetet hade passat perfekt för dig som vill veckopendla.

Under lågsäsongen upptas restaurangen till största delen av Braheskolan, så arbetstiderna är måndag - fredag dagtid, med undantag för konferensgäster eller vissa helggäster.

Under högsäsongen har vi flertalet kockar & för rätt person som kan inspirera samt delegera så kan arbetstiden förläggas dagtid måndag - fredag.


OM OSS

Restaurang Framnäs är en del av Wisingsö Hotell & Konferens som är ett dotterbolag till Stiftelsen Braheskolan på Visingsö som driver hotell, konferens, restaurang och vandrarhemsverksamhet på Visingsö. Här finns ca 120 sittplatser i restaurangen, festlokal för upp till 150 sittande gäster och en uppskattad uteservering sommartid.

Restaurang Framnäs bjuder på modern svensk husmanskost med fokus på högkvalitet när det gäller både service och råvaror. Vi lägger stolthet i att laga mat från grunden med största delen svenska råvaror av toppklass där vi tar tillvara på vad varje årstid har att erbjuda. För oss är hållbarhetsfrågor viktiga och vi är miljömärkt med Svensk Miljöbas.

Vi serverar boende gäster med frukost och konfererande gäster med förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag. Vi har också många á la carte gäster till middag och en uppskattad buffé på luncherna. I festlokalen firas det bröllop eller bemärkelsedagar, när den inte används för företagsevent. På övervåningen ligger Pub Patron som är perfekt för en afterwork. Under sommarhalvåret flyttar vi en del av köket utomhus för våra uppskattade grillkvällar.

Wisingsö Hotell & Konferens har 52 rum med 97 bäddar. Vandrarhemmet har 49 rum med 126 bäddar.

Arbetsgivare
Braheskolan Wisingsö Hotell & Konferens AB
KUMLABY
56034 VISINGSÖ
Hemsida: https://www.wisingso.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Kjøkkensjef til Hemsedal

Arbetsgivare / Ort: Hemsedal Skirestauranter AS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-25
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Restaurangkök

Om jobbet
Kan du tenke deg en vinter på fjellet og stå på ski og snowboard hver dag? Hemsedal byr på ekte fjell med lange bakker og fantastisk frikjøring. Nå leter vi etter kjøkkensjef til vår restaurant i skisenteret til vinteren 20-21. Er du en positiv og engasjert person som vil ha nye utmaninger, kom til oss! Vi søker deg som har fagbrev som kokk og erfaring som leder i ett kjøkken. Vi setter også vekt ved din personlighet og att du er en positiv <>. Du vil være ansvarlig for: -Bestillinger -Kalkyler -Mat/personale -kost -Opplæring -Renhold og orden -IK og HMS. Vi håper att du kan bidra med att effektivisere og forbedre vår drift av kjøkken/restauranten. Vi tilbyr: Lønn etter avtale Mulighet att utvikles som leder Fjellet som arbeidsplass Personalbolig Vi håper att få din søknad sendt til oss på: [email protected]kistuahemsedal.no
Arbetsgivare
Hemsedal Skirestauranter AS
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Bishop Scandinavia AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kökschef

Om jobbet
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. The Bishops Arms satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas. Som kökschef kommer du även att vara delaktig i framtagning av dryckesrekommendationer till menyn. Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare.
Arbetsgivare
Bishop Scandinavia AB
Hemsida: http://www.bishopsarms.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

köksbiträde För Indisk Mat / Chief for Indian Food

Arbetsgivare / Ort: Ahmed, Munir / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kökschef

Om jobbet

Urgently Required Chief for indian food in Stockholm


Hi we are looking Chief who can cook Indian food for our food truck, located at Tantogatan 27 Stockholm.




Arbetsgivare
Ahmed, Munir
Tantogatan 27 Stockholm
11842 STOCKHOLM

Kökschef

Arbetsgivare / Ort: Lammet & Grisen i Sälen AB / SÄLEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kökschef

Färdigheter
Krav
  • Restaurangkök

Om jobbet

Du bör ha 3-4 års erfarenhet som kökschef. Och ha god erfarenhet av schemaläggning, beställningar, bra kunskaper i köksekonomi samt gilla att leda och utveckla ett köksteam. I tjänsten så kommer du givetvis även att jobba med att skapa nya rätter, skriva recept samt menyer. Vi jobbar väldigt mycket med mat och dryck i kombination så du kommer tillsammans med vår huvudsommelier sätta riktigt bra smakkombinationer.

Ett genuint matintresse är en given förutsättning för att du ska fungera och trivas hos oss.

Du bör ha dokumenterad kunskap om HACCP, och vara van vid hög nivå på kökshygien.

Arbetsteamet består av 15 st kockar/köksbiträden, 2 köksmästare, 2 souschefer samt 2 diskare.


Lammet & Grisen har mycket gäster = högt tempo varje kväll.

Vi erbjuder ett stimulerande kökschefsjobb i ett av Sveriges mest kända restaurangföretag. Givetvis hjälper vi dig med ett riktigt bra boende och möjlighet till en tillsvidare anställning finns.


Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Lammet & Grisen i Sälen AB
Fjällvägen 21
78067 SÄLEN
Hemsida: http://www.lammet.nu
Ansökan
Ansök senast 10 October (17 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Kökschef

Arbetsgivare / Ort: Unik Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 21 October (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Kökschef

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vi söker en erfaren kökschef till vår nya restaurang.


Vi söker dig som har erfarenhet av att leda ett storkök med kapacitet av minst 1000 måltider om dagen. Du ska kunna leda ditt lag till att leverera näringsriktig, varierad och smakfull mat av högsta kvalité . Du ska vara målmedveten och uppfinningsrik med utmärkt planeringsförmåga och ledaregenskaper. Du ska ha omfattande kunskaper i följande områden:


  • Matlagning - både svensk och även andra matkulturer
  • Menydesign och planering
  • Storköksekonomi och budgetering
  • HACCP
  • Allergier och dieter
  • Microsoft Office


Du behöver även kunna utföra ditt arbete med engelska som huvudspråk då en stor andel av kundbasen och samarbetspartner har engelska som modersmål.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Unik Sweden AB
Hemsida: www.unikcafe.se
Ansökan
Ansök senast 21 October (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Kjøkkensjef til Geilo Skisenter / SkiGeilo

Arbetsgivare / Ort: Geilo Skisenter AS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
  • Restaurangkök

Om jobbet
Kjøkkensjef til Geilo Skisenter / SkiGeilo Vi søker etter utadvendt kjøkkensjeftil 2 av SkiGeilo sine serveringssteder, derfor starter vi allerede nå å søke etter nye medarbeidere for kommende vinter 2020/2021. Er du på jakt etter jobb i ett av Norges beste Skisenter som ligger midt mellom Oslo og Bergen, her har du muligheten. SkiGeilo har i dag 5 ulike serveringssteder med 5 ulike spennende mat konsepter. Disse ligger spredt over hele ski anlegget og er en viktig brikke i visjonen vår om å skape Nordens beste alpinopplevelse! Som kjøkkensjef er du et viktig ansikt utad og din kontakt med gjestene våre har stor betydning for oss, i en tidlig fase og ansettelse vil du og kunne være med å påvirke menyer i samarbeid med F&B ansvarlig. Jobben som kjøkkensjef på serveringsstedene våre går ut på: -Matsikkerhet, renhold og matproduksjon i hht til satt meny, kalkyle og bedriftens standard. -Holde orden på lagrene, ha kontroll på vareflyt og forbruk. -Varebestillinger i hht til bedriftens innkjøpsavtaler og andre instrukser gitt. Nøkkeloppgaver / suksessfaktorer: -Levere service og alpinopplevelse i form av mat og gjesteservice. Vi er aldri bedre enn siste serverte tallerken. -Etterfølge bedriftens kvalitetsmål og visjonen <>. -Delta i videreutvikling av mat konsept og revisjoner/samlinger med konsulent SkiGeilo nytter seg av. -Ansvarlig for så effektiv drift av kjøkken som mulig, utstyrs plassering, mat logistikk, fra levering til servering. -Opprette renholdrutiner for kjøkken. Arbeidsoppgaver: -Ansvarlig for varekost og at kalkyler oppdateres og følges. -Ansvarlig for spesifiserte varelager som tørrvare, non-food artikler, frysevarer og kjølevarer. I dette inngår renhold, rullering av varer, riktig varebeholdning til enhver tid, samt gjennomføre varebestillinger. Funksjonens ansvar og arbeidsoppgaver: -Delta i bemanning av vaktplan for kjøkken personal. -Ansvar for forsvarlig timeforbruk i hht til budsjett og behov. -Bistå restaurantsjef i å være en positiv bidragsyter og ett godt forbilde for de ansatte, samt være delaktig på ansattmøter. -Ansvar for opplæring av kjøkken personal, i dette inngår menyopplæring, at kalkyler og oppskrifter følges, Ik-mat, renhold rutiner. -Det skal gjennomføres vare telling ved mnd slutt, samt føres svinn lister som leveres hver mnd. Vi ser etter deg med kvaliteter som: -Fleksibel i forhold til arbeidstid -Selvgående -Høy arbeidsmoral -Kvalitetsbevisst -Trives med fysisk arbeid i høyt tempo -Høy arbeidskapasitet -Gode samarbeidsevner og godt humør. Kvalifikasjoner: -Har jobbet med ala carte tidligere -Kan jobbe i ett team -Kvalitetsbevisst hvor siste tallerken alltid er den som er avgjørende -Beherske minst et skandinavisk språk og være over 20 år Vi tilbyr: -Timelønn etter avtale -Bistand med bosted -Gratis sesongkort og gode betingelser
Arbetsgivare
Geilo Skisenter AS
Ansökan
Ansök senast 1 November (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.