På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Köksmästare
Spela filmen

Köksmästare

Köksmästare är ledarbefattning i köket och samtidigt är man expert på att kombinera mat och dryck, kreativt planera menyer med hänsyn till ekonomi, näringsvärde och tillagningstekniker, bedriva en hållbar verksamhet och utveckla ett gott samarbetsklimat där både medarbetare och kunder trivs.

Utbildning

Bra grundläggande utbildning för en blivande köksmästare finns på gymnasieskolans Restaurang- och livsmedelsprogrammet. Motsvarande utbildningar för vuxna kan finnas inom Komvux. Passande vidareutbildningar kan finnas inom Yrkeshögskolan.

Framtidsutsikter

Det finns en efterfrågan på köksmästare, restaurangchefer och kockar med specialkompetens inom ledarskap, så chanserna till jobb och en bra löneutveckling är ovanligt goda. 

Lilla ordboken

Ragu - en mycket tjock italiensk köttsås som bl a innehåller krossade tomater och andra grönsaker, röd vin, några olika kryddor och där köttet är väldigt mört. Ragu brukar serveras med pasta.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

41 Lediga jobb

Vi söker erfaren och kreativ köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Limhamns Kött & Vilt AB / Limhamn
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

Under andra halvåret av 2020 expanderar Limhamns kött & vilt! Vi öppnar en ny restaurang och butik nere vid Fiskehamnen på Limhamn, ett attraktivt och växande område som vi tror mycket på i framtiden. Vi kommer att ha ett brett sortiment med fokus på närproducerat, en lunchrestaurang med klassisk husmanskost och kvällsserveringen kommer att servera à la carte. Dessutom kommer vi att ha en fantastisk uteservering på sommarhalvåret där grillning kommer vara ett givet inslag.

Vi har stor passion och kärlek för god mat! Vi jobbar med smaker från hela världen och arbetar med noga utvalda råvaror från lokala producenter. Våra ledord är att vi med kunskap, kvalitet och positiv attityd skapar rätt förutsättningar för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse. För oss är det vårt personliga möte med kunden det vi värdesätter högst, vi söker dig som vill vara med och skapa en upplevelse ut över det vanliga för våra kunder.


Vi söker en erfaren och kreativ köksmästare

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du skall ha god vana att jobba med à la carte. Du har ett gediget intresse för mat och ger det lilla extra för att gästen ska få en fantastisk smak- och serviceupplevelse. Då vår huvudråvara är kött av hög kvalitet och där vår fokus ligger på menyn, söker vi dig med mycket goda kunskap om olika köttdetaljer. Din flexibilitet inom matlagning är av yttersta vikt för oss, du ska både kunna laga traditionell husmanskost samt vara kreativ och skapa nya smakkombinationer i vårt öppna restaurangkök. I vår restaurangverksamhet är det viktigt med eget driv och förmåga att självständigt planera och lösa den dagliga driften samt etablera god relation med alla intressenter som vi möter i vår vardag. Vi förväntar oss att du har erfarenhet av arbeten enligt Haccp.


Arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

· Personalansvar

· Budgetansvar

· Inköpsansvar för restaurangen

· Cateringmeny för högtider och fester

· Meny för luncher och vår à la carte




Vi erbjuder:

Du kommer att leda ett eget team och vara delaktig i skapandet av ett nytt koncept i en helt ny restaurang. Tjänsten är heltid, arbetstiderna inkluderar både kvälls- och helgarbete. Vi är anslutna till kollektivavtal och vi erbjuder bra villkor. Du får chans till personlig utveckling inom mat och dryck bland annat genom att arbeta med kollegor med lång arbetslivserfarenhet inom kött och styckning. Vi är ett härligt team och tror att du är en stor del i vår gemenskap och företagskultur.



Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas snarast så vänta inte med din ansökan! Skicka din ansökan till [email protected] och märk din ansökan med ”Köksmästare”.

Sista ansökningsdag: 1 sep

Tillträdesdag: Enl. överenskommelse

Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare/Heltid

Placeringsort: Limhamn

För mer information om tjänsten: Stefan Färdig, [email protected]

Arbetsgivare
Limhamns Kött & Vilt AB
Västan väg 51A
21615 Limhamn
Hemsida: www.limhamnskottovilt.se
Ansökan
Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sushi kock I Stockholm

Arbetsgivare / Ort: SUSHIISE AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Språk
Meriterande
  • Kinesiska

Om jobbet

SUSHII finns i södla Stockholm. Nu söker två personer som är sushi Kock. Du är ansvartagande och noggrann. Det är viktigt att du har känsla för service och att du tycker det är kul att arbeta med människor. Du tycker om att ta initiativ och trivs med ett högt arbetstempo.

Arbetsgivare
SUSHIISE AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksansvarig

Arbetsgivare / Ort: Petkovski, Romeo / ESLÖV
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Köksmästare

Färdigheter
Meriterande
  • Inköpsansvar

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Vi öppnar en helt ny restaurang mitt i centrala Eslöv under Hotell Stensson och kommer att servera allt från husmanskost till kreativa a la carte-rätter.

Nu söker Vi en erfaren köksansvarig med tillträde i början av september.

Anställningen omfattar 100% (dagtid/kvällstid).

Meriterande om Du har B-körkort.

Skicka gärna ansökan omgående eftersom urval sker löpande.

Om Du har frågor angående tjänsten tveka inte att kontakta oss.

Arbetsgivare
Petkovski, Romeo
Stora Torg 12
24130 ESLÖV
Ansökan
Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Bishop Scandinavia AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Kökschef

Om jobbet
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. The Bishops Arms satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas. Som kökschef kommer du även att vara delaktig i framtagning av dryckesrekommendationer till menyn. Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare.
Arbetsgivare
Bishop Scandinavia AB
Hemsida: http://www.bishopsarms.com
Ansökan
Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tångvallaskolan söker köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Vellinge kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Vi erbjuder en arbetsplats där kollektivet har nära till skratt och höga ambitioner. Vi arbetar för att skapa mervärde för eleverna och ser köket som en viktig faktor längs vägen då maten spelar stor roll för barnens ork där vi vill utveckla och vara del av samhällsutvecklingen och arbeta för matglädje. Vi ser fram emot att välkomna dig in i vårt team. ARBETSUPPGIFTER Tångvalla rektorsområde söker köksmästare att leda vår restaurang fortsatt framåt. Vi söker dig som är en köksmästare som brinner för att laga god, näringsrik, hållbar mat från grunden. Som arbetsledare för köket är du med och driver framtidens skolmat. Du förväntas ha kreativa idéer och kraft att driva skolmatsutvecklingen med färska, säsongsanpassade råvaror och hög ekologisk andel. Du ska kunna leda och inspirera dina kollegor i köket och ansvara för menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader, budget/inköp, planering, livsmedelshygien, egenkontroll och näringsbedömning. För att optimera dagen från frukost till mellanmål har du en plan för rätt bemanning som grundplanering för kökets drift. Det är av vikt att du har kunskap i specialkost. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med dina kollegor i köket och även med barn/elever och pedagoger. Vi förväntar att du är synlig och bygger relationer med barn/elever. Det är naturligt för dig att ge god service och sätta matgästen i centrum som den inspiratör du är. Tillsammans med administrativ chef, som du rapporterar till och den som har personalansvaret för gruppen, skapar du en verksamhetsplan som har en tydlig närvaro ute bland eleverna och i samarbete med pedagoger. Du kommer även att ingå i kommunens nätverk med andra köksmästare där ni gemensamt driver frågor för att bl.a utveckla klimatsmarta måltider. För att fungera i organisationen i stort tror vi att du vågar tänka nytt och vara i framkant men samtidigt alltid väger in att det viktigaste av allt är barn med mätta magar som orkar prestera i skolan. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som köksmästare eller liknande roll KVALIFIKATIONER Helhetssyn - 1 Identifierar hur organisationens delar påverkar varandra. Ser hur händelser utanför organisationen kan komma att påverka den. Ser samband mellan olika system. Agerar utifrån en helhetssyn för organisationens bästa. Initiativtagande - 2 Tar initiativ och kommer med nya förslag till arbetssätt. Sätter igång aktiviteter mot ett önskat resultat. Argumenterar för och förklarar varför aktiviteterna ska genomföras. Kommunikativ (muntlig) - 3 Uttrycker sig välformulerat och tydligt i tal. Försäkrar sig om att mottagaren har uppfattat budskapet korrekt. Anpassar kommunikationen till situation och mottagare. Lyssnar aktivt på andra och ställer frågor för att få förtydliganden. Använder tonläge och kroppsspråk för att förstärka budskapet. För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet som köksmästare eller liknande roll ÖVRIGT Vi vill att det ska kännas bra både att bo och jobba i Vellinge kommun. För oss är mod, trovärdighet, glädje och omtanke viktigt för att trivas på arbetet och i vardagen. Våra medarbetare är vana vid korta beslutsvägar, goda utvecklingsmöjligheter och bra ledare (alla chefer får ledarskapsutbildning). Läs allt om försäkringar, tjänstepension och andra förmåner på Vellinge.se/jobba-hos-oss.
Arbetsgivare
Vellinge kommun
Ansökan
Ansök senast 30 September (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare - Hornavan hotell

Arbetsgivare / Ort: Hornavan Hotell AB / ARJEPLOG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande
  • Tyska

Om jobbet

Upplevelser är vårt nyckelord, det är vad vi förmedlar till gästen från det att hen checkar in tills dess att hen längtar tillbaka till Hornavan hotell. Vårt mål är att ge gästen den lilla extra . Vår restaurang arbetar mycket med lokalt producerade råvaror samt smaker ifrån norrbotten. Hotellet har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité & service är ledorden.


  • Om tjänsten...
  • Som Kökschef ingår du i & driver ditt team som arbetar för att serva & tillgodose våra gästers höga krav.
  • Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att leda, inspirera & ansvara för avdelningens drift & resultat.
  • Du planerar säsongsanpassade A la carte menyer.
  • Som Kökschef ingår du i företagets ledningsgrupp & ansvarar för din avdelnings ekonomiska resultat.
  • Om dig...
  • Du har restaurangutbildning & erfarenhet av arbetsledning, alternativt längre arbetslivserfarenhet som överensstämmer enligt förstnämnda.
  • Dina viktigaste egenskaper domineras av god samarbetsförmåga, att vara en viktig del i ett sammanfogat team. Samt att även kunna arbeta snabbt & prioriterande på ett lösningsfokuserat arbetssätt.
  • Du är inte främmande för att arbeta kvällar, helger & storhelger.
  • Vi lägger stor vikt på personkemi, yrkesstolthet & ditt intresse för att leva med branschens ständiga utveckling.
  • Information...
  • Tjänsten ställs till förfogande från 1 november, men tillsätts enligt överenskommelse. För oss är det viktigt att finna rätt person & är därmed mycket flexibla i startdatum. Vi tillämpar intervjuprocessen från det att ansökningarna börjar tillkomma oss, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
  • Varmt välkommen med Er ansökan & hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.
Arbetsgivare
Hornavan Hotell AB
VÄSTRA SKEPPSHOLMEN 3
93090 ARJEPLOG
Hemsida: https://sv.hornavanhotell.se/
Ansökan
Ansök senast 1 October (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kök

Arbetsgivare / Ort: Ninas Salladscafe E.F. AB / JÄRFÄLLA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Persiska (Farsi)
  • Turkiska

Om jobbet

Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster.


Arbetsgivare
Ninas Salladscafe E.F. AB
17759 JÄRFÄLLA
Ansökan
Ansök senast 2 October (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kock

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Elita HB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

Vi söker en kock

Dumåste ha minst 5 års erfarenhet av det libanesiska köket. Vi ser gärna att kan arbeta självständigt person men förutsätter att du snabbt blir en i gänget.

Arbetsgivare
Restaurang Elita HB
KATARINA BANGATA 71
11642 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 4 October (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare till Intern Service i Majorna-Linné

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Majorna-Linné är Göteborgs folkrikaste stadsdel med cirka 64 000 invånare. Med närheten till både hamn och grönområden, den gamla bebyggelsen och det rika kulturutbudet, är det en attraktiv del av staden att leva och vistas i. Stadsdelsförvaltningen i Majorna-Linné har cirka 1800 anställda. Här arbetar vi inom verksamheter som individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, hälso-sjukvård och social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning. Med engagemang och nytänkande gör vi stor skillnad för många. Göteborgs stads stadsdelsorganisation är under genomlysning som ett led av stadens behov av ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är köksmästare med stort engagemang för att utveckla våra offentliga måltider utifrån vår vision om att bli Sveriges i särklass bästa serviceleverantör! Du är lyhörd, flexibel, samarbetsinriktad och vill ge bästa service samt kvalitet till våra gäster. Tillsammans med kollegor ser du till att alla gäster, även de med allergier och specialkost får den mat som de behöver, och som överträffar deras förväntningar. Du värnar om miljön och arbetar gärna med ekologiska produkter. På ett vänligt och professionellt sätt bemöter du våra gäster, anhöriga och övriga kollegor med en god service. I tjänsten som köksmästare lagar du goda, näringsriktiga och individanpassade måltider. Du planerar måltider och inköp och arbetsleder personal. Du följer upp verksamhet och budget och håller ramarna. I tjänsten ingår även schemaläggning och vikarieanskaffning. Du ser helhet i verksamheten och är ett stöd till enhetschef. I uppdraget är det viktigt att du omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad om nya rön och trender inom offentliga måltider likaväl som inom privat sektor. Du kommer att arbeta på Sannaskolans kök och tjänsten avser ett föräldravikariat. KVALIFIKATIONER Du har 3-årig restaurang- och storköksutbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Du ska ha köksmästarutbildning eller motsvarande utbildning som bedöms likvärdig. Du har arbetat som kock i minst 5år, har erfarenhet av arbetsledande position inom restaurang eller storhushåll. Du har goda IT-kunskaper i Office. Du har omvärldsbevakning, senaste kunskapen om utvecklingen inom branschen, i stort och smått. Du är strukturerad och följer ekonomiska ramar. Mycket god kommunikativ förmåga, och kunna formulera dig väl i tal och skrift samt förmedla verksamhetens budskap på ett konstruktivt och informativt sätt. Som ledare är du lyhörd och engagerad samt lösningsfokuserad. Du är duktig på att samordna en grupp.Din ambition är att utveckla offentliga måltider utifrån vår vision om att bli Sveriges i särklass bästa serviceleverantör tillsammans med oss! ÖVRIGT Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningsperioden, ansök så snart som möjligt. Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bl.a friskvårdsbidrag, medarbetarstöd, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 4 October (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

KÖKSMÄSTARE; Brännö Värdshus AB; Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Brännö Värdshus AB / Brännö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Köksmästare

Om jobbet
På Brännö, en ö i Göteborgs södra skärgård, ligger Brännö Värdshus. Hit tar men sig med båt via skärgårdstrafiken. Värdshuset har flertalet arrangemang och aktiviteter, framförallt musik varje månad, året runt. Närheten till Göteborg och Göteborgs popularitet som turistdestination gör att många av våra gäster kommer från alla världens hörn. I vår restaurang finns 40 talet platser och i vår friliggande paviljong finns plats för dryga 100 gäster. Där arrangerar vi musikarrangemang, fest och bröllop samt konferenser. På sommaren är vår stora härliga uteservering fylld med öbor och sommargäster. Värdshuset bedriver även Pensionat Baggen med 9 rum och 19 bäddar.



Boendemöjligheter kan ordnas Vi söker köksmästare till vårt Värdshus, kanske är Du den vi letar efter!
Du älskar naturligtvis mat, dryck , människor och trivs med och ser det som en självklarhet att arbeta tillsammans med övriga i teamet på Värdshuset och Pensionatet där vi alla har som mål att glädja våra gäster.
Du är självgående och känner stolthet när du kan ge gästen ”det lilla extra” varje dag.
Vi är ett tajt team som sporrar och hjälper varandra, allt för att våra gäster skall trivas hos oss.

Vi strävar alltid efter att gästen skall må bra och känna sig uppassad och ompysslad på ett avslappnat vis genom att äta riktigt god mat och få trevlig service.

Värdshuset ligger på en ö utan fastlandsförbindelse vilket gör att det är extra viktigt med god planering och struktur samt framförhållning, men även förmåga att snabbt kunna ställa om och hitta nya möjligheter om problem uppstår är oerhört viktigt.

Skärgårdsmiljön är inspirerande, så det finns alla möjligheter till att utvecklas.


Kunskaper i köksekonomi är ett krav
Körkort är meriterande
Tjänsten är operativ där den mesta tiden läggs tillsammans med övrig personal på att laga god välsmakade mat som hör ett Värdshus till och säkerställer en hög kvalitets- och servicenivå; men du måste även tycka om sedvanligt administrativt arbete såsom egenkontroll, beställningar, schemaläggning, rekrytering, arbetsplatsutbildning och inventering.
En kontinuerlig kontakt med våra leverantörer för att förhandla fram bra priser samt hitta de bästa råvaror är en självklarhet precis som att hålla och kontrollera för en god köksekonomi.
Konceptutveckling och menyframtagande är även en viktig löpande del i arbetet.
Arbetsgivare
Brännö Värdshus AB
Husviksvägen 52
43085 Brännö
Hemsida: http://www.brannovardshus.se
Ansökan
Ansök senast 5 October (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

En kock

Arbetsgivare / Ort: Johanes Mat AB / Skultuna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 October (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

Hej !

Vi är i stort behov av en kock som är speciallist på mellanösterns mat som tillexempel i Syrien , Libanon och Turkiet .

Bland annat ska kunna laga båda varma o kalla rätter plus dessert .


Endast seriösa hör av sig !


Arbetsgivare
Johanes Mat AB
Västeråsvägen 26
72631 Skultuna
Ansökan
Ansök senast 5 October (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kock/Grillmästare

Arbetsgivare / Ort: Restaurang&Pizzaria Venedig / BOLLNÄS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

Hej!

Vi söker just nu en erfaren kolgrillsmästare till vår kolgrills restaurang i Bollnäs. Arbetsuppgifterna kräver minst 1 års erfarenhet.


All sökande utan erfarenhet undanbetes!


Vi ser gärna till att all kontakt sker via telefon



Arbetsgivare
Restaurang&Pizzaria Venedig
Gamla järnvägsgatan 8
82143 BOLLNÄS
Hemsida: www.izolis.se
Ansökan
Ansök senast 6 October (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kock/Kallskänka

Arbetsgivare / Ort: Stora & Goa AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Köksmästare

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén.

Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare.


Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm.


Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på.


Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska



Varmt välkommen

Arbetsgivare
Stora & Goa AB
Skånegatan 59
11625 Stockholm
Hemsida: http://www.baras.se
Ansökan
Ansök senast 8 October (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kock för mellanöster mat

Arbetsgivare / Ort: Al Rihab AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 October (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Al Rihab Restaurang har en positiv utveckling och har hårt tryck i köket såväl lunch- som kvällstid. Nu söker vi en kock som kan laga maträtter från Mellanöstern.

Du som söker tjänsten behöver inte ha formell utbildning, det som är viktigt är att du tidigare har arbetat inom kök och att du har ett genuint intresse för matlagning. Har du tidigare erfarenhet från det asiatiska Mellanöstern köket är det du som vi letar efter. Eftersom ditt uppdrag kommer att ske i köket ofta med matlagning så det är inte krav om du kan det svenska språket eller inte, det som är viktigt för oss är ditt jobb som kock.


Al Rihab Restaurant has a positive development and has strong pressure in the kitchen both at lunch and in the evening. Now we are looking for a chef who can cook dishes from the Middle East.


English:

You who are applying for the job you not need to have formal education, what is important is that you have previously worked in the kitchen and that you have a genuine interest in kitchen. If you have previous experience from Asian Middle Eastern cuisine, you are what we are looking for. Since your assignment will take place in the kitchen often with kitchen so it is not a requirement if you know the Swedish language or not, what is important to us is your job as a kitchener

Arbetsgivare
Al Rihab AB
Bokelundsvägen 1 B Lgh 1002
35248 Växjö
Ansökan
Ansök senast 8 October (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Iss Facility Services AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation? Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet. Köksmästare till ett spännande uppdrag i Stockholm Är du en kommunikativ och passionerad serviceperson med intresse för hälsa och hållbarhet? Känner du glädje i att göra allt du kan för att gästernas upplevelse överträffar deras förväntningar? Lockas du av att ta ansvar med ett stort utrymme för nya idéer och kreativa lösningar, då kan du vara den person vi söker. På detta uppdrag serverar vi luncher till elever och personal som är till stor del lagat från grunden och erbjuder ett arbete med stora möjligheter att tillsammans med kund utveckla leveransen till något nytt och spännande. Stor vikt är kommunikationen med kunden. Har du ett brinnande intresse och vilja leda, utveckla och skapa framtidens skolkök. Är du nytänkande, innovativ och gillar modern matlagning så är detta en tjänst för dej. Arbetsuppgifter I rollen som köksmästare, har du ansvar för att ta fram menyer, beställa varor och material, planera och vara drivande i den dagliga produktionen tillsammans med övrig personal, hygiensäkring och egenkontroll. Att skapa ett attraktivt utbud för både elever och övriga gäster med hög kvalité och kostnadsmedvetenhet är en viktig del i arbetet. Du ansvarar för att verksamheten leds och styrs i nära samarbete med restaurangchef och övriga kollegor, i överensstämmelse med lagar, avtal och ISS policy, så att kundens förväntningar uppfylls. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett genuint intresse för mat och människor. Du är utbildad kock och har minst 10 års branscherfarenhet. Dina IT-kunskaper är goda och din svenska är god i tal o skrift. Som person är du självgående, flexibel, mål- o resultatinriktad. Du är ordningsam och har förmåga att planera, strukturera och organisera ditt arbete. Din sociala förmåga är stor där du är öppen, lyhörd, tydlig och har en mycket god samarbetsförmåga. Du är drivande, kommunikativ och trivs att jobba med ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B körkort krävs Övrigt Tjänsten är heltid, 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde snarast. Vi arbetar med löpande urval, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. In ansökan skickar in via vårt rekryteringssystem. Välkommen med din ansökan och CV Har du frågor på tjänsten så kontakta rekryterande chef Anette Ramström på tfn: 070 4127603
Arbetsgivare
Iss Facility Services AB
Ansökan
Ansök senast 11 October (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Åmåls kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 October (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Brinner du för matlagning? Har du lätt för att skapa goda relationer och vill jobba med utveckling? Då kan du vara vår nästa köksmästare! Arbetsuppgifter I uppdraget som köksmästare ingår arbetsledning och produktionsansvar för äldreomsorgens tillagningskökmed målsättning att laga goda och hälsosamma måltider utifrån kommunens Livsmedels- och måltidspolicy. Ditt uppdrag som köksmästare är att leda arbetet i köket. Arbetet innefattar både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. Du ansvarar för kvalité, inköp och personalbemanning, samt uppföljning av att lagar och regler följs. Du har kundkontakter och genomför regelbundet måltidsråd med äldreomsorgens verksamhet. Du är också länken mellan enhetschef och medarbetare, samt driver utvecklingsarbete tillsammans med måltidsutvecklare. I uppdraget ingår också helgtjänstgöring. Personliga egenskaper Du som söker denna tjänst har ett genuint intresse för matlagning generellt och ett stort intresse för den offentliga måltiden och service. Du är utvecklingsorienterad, tydlig och har ett helhetstänk. I rollen som köksmästare tillför du entusiasm och energi som uppmuntrar goda prestationer, motivation och teamkänsla. Vilket i sin tur skapar goda relationer med medarbetare, verksamhet och våra matgäster. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kvalifikationskrav Vi har som krav att du ska vara utbildad kock, samt arbetat flera år som kock i storköksmiljö. Meriterande Köksmästarutbilding och/eller erfarenhet från en köksmästarroll är meriterande, men inget krav. Även erfarenhet av måltidsproduktion i storkök inom äldreomsorgen. Meriterande är även erfarenhet av arbete i kostsystem och goda IT-kunskaper. Placering Köksmästaren är för närvarande placerad vid tillagningsköken på äldreomsorgen inom kostenheten som är organiserad direkt under kommunstyrelseförvaltningen. Närmaste chef är kostchefen. Ansökan Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV. Urval och intervjuarbete kommer att ske löpande. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Åmåls kommun, samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Detta sker via ansökningsknappen. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Åmåls kommun
Ansökan
Ansök senast 11 October (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare till Intern Service Angered

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 October (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelar med cirka 53 000 invånare. Här lever och arbetar människor från hela världen, vilket ger Angered en dynamisk och internationell prägel. Angered ska med sin unika mångfald och goda förutsättningar vara en attraktiv del av Göteborgsregionen där vi känner stolthet över stadsdelen och utvecklas tillsammans. I stadsdelsförvaltningen Angered arbetar cirka 2000 medarbetare. Vi driver verksamheter inom individ- och familjeomsorg, social omsorg, samhälle, intern service, kultur och fritid samt hälso- och sjukvård. Hos oss erbjuds du möjlighet att vara delaktig och påverka ditt arbete med fokus på att ge invånarna service av hög kvalitet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en köksmästare som har passion för att laga mat från grunden och vill vara med att driva verksamheten i Gårdstensskolans tillagningskök och skolmatsal framåt. Med en passion, matglädje och en ingenting-är-omöjligt känsla finns det stora möjligheter att använda sin yrkeskunskap i detta kök. Tillsammans med resten av teamet som består av 4 duktiga kockar och måltidsbiträden arbetar ni dagligen för att leverera en välsmakande meny för att öka matglädje hos eleverna. Ditt uppdrag som köksmästare är att på ett inkluderande och pedagogiskt sätt leda det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten, både för arbetsgruppen och matsalens gäster, och säkerställer en hög kvalité och servicenivå. Hållbarhet ligger dig varmt om hjärtat och du har ett miljö- och klimatanpassat arbetssätt. Arbetet innefattar både praktiska och administrativa arbetsuppgifter såsom köksekonomi, lagerhållning, inköpsrutiner, mentorskap, inventeringar och kvalitetssäkring utifrån måltidsprocessen. I ditt arbete ingår det att tillsammans med dina kollegor laga god och näringsriktiga måltider, inklusive specialkost samt servering och efterarbete. I arbetet ingår även receptplanering, vikarieplanering och egenkontrollsarbeten. Som köksmästare är du länken mellan enhetschef och medarbetare. I uppdraget är det viktigt att du omvärldsbevakar och håller dig uppdaterad om nya rön och trender inom offentliga måltider likaväl som inom privat sektor. Du kommer arbeta i Gårdstensskolans kök där det varje dag tillagas lunchmåltider till de 500 elever som går på skolan. Skolan är en mellan - och högstadieskola med elever i årskurserna 4-9 och köket har god kapacitet för utökning av portioner, tex utskick till mindre förskolor eller skolor. I Angereds stadsdelsförvaltning arbetar vi utifrån Göteborgs Stads förhållningssätt; vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi bryr oss, vi arbetar tillsammans och vi tänker nytt. Varmt välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en köksmästarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har flerårig erfarenhet som kock i storköksmiljö samt erfarenhet av arbetsledning av grupp inom offentliga kök eller restaurangbranschen. Det är meriterande om du har god kunskap och erfarenhet från specialkost. B-körkort är ett krav för tjänsten. Du har ett genuint intresse för matlagning och tror på möjligheten att förändra och förnya. Du är lösningsfokuserad och kan hantera oväntade situationer. För att nå dina mål i din köksmästarroll tror vi att du har förmågan att motivera och inspirera din grupp så att ni tillsammans når era dagliga mål. Du kan skapa teamkänsla vilket i sin tur bidrar till goda relationer mellan medarbetare, verksamhet och våra matgäster. Det är viktigt att du är trygg i din roll som arbetsledare i köket och att du har mycket god kommunikativ förmåga. Du kan förmedla verksamhetens budskap på ett konstruktivt och informativt sätt. Du har ett strukturerat arbetssätt och kan organisera arbetet i ett storkök. Svenska språket hanterar du med enkelhet, både skriftligt och muntligt. För att lyckas i ditt uppdrag behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet, samt ha vana i att kommunicera via digitala forum. ÖVRIGT I denna rekryteringsprocess används urvalsfrågor som ett verktyg för att göra ett första urval. Det innebär att du inte ska bifoga ett personligt brev. I Stadsdelsförvaltningen Angered vill vi att medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande och arbetsglädje. Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att du ska få en god start hos oss. Därför får du introduktion både på din enhet och inom stadsdelsförvaltningen. Ett exempel är vår stadsdelsgemensamma introduktionsdag och vissa sektorer har även egna introduktionsdagar. I Angered arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Vi skapar löpande möjligheter för dig att ha en aktiv fritid, bland annat genom ett gediget friskvårdsprogram och förmånliga rabatter på årskort hos flera träningscenter, en cykelförmån, och friskvårdsbidrag. Vi tillämpar även rökfri arbetstid. Då Göteborgs Stad har upphandlade avtal med rekryterings- och annonseringskanaler undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 12 October (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare sökes

Arbetsgivare / Ort: Den Lilla Krogen Skövde AB / Skövde
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 October (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Köksmästare

Om jobbet

Vi söker nu en härlig person som vill styra arbete i köket på Restaurang Haket. Viktigt att du som person älskar att laga mat från grunden och har ett hjärta för lokala råvor.

Arbetsgivare
Den Lilla Krogen Skövde AB
Rådhusgatan 8
54129 Skövde
Ansökan
Ansök senast 12 October (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Behöver köksmästare, (italiens och husmanskost kock)

Arbetsgivare / Ort: BistroBy Solna AB / SUNDBYBERG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 13 October (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

La Famiglia behöver en kock som måste vara expert i italiensk och husmanskost. Kocken måsta ha åtminstone fem år erfarenhet. Kockan måste förstår, tala och skriva svenska.

Arbetsgivare
BistroBy Solna AB
Abygatan 119
17263 SUNDBYBERG
Hemsida: www.lafamigliarestaurang.se
Ansökan
Ansök senast 13 October (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare till Militärrestaurang Vällinge i Salems kommun, Compass Group

Arbetsgivare / Ort: Compass Group FS Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 October (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group FS som köksmästare! Var med när vi delar med oss av det senaste inom mat Vi söker en köksmästare som tillsammans med oss vill utveckla restaurangen till en modern och attraktiv mötesplats med mat och dryck i fokus. I tjänsten som köksmästare ingår daglig drift av verksamheten med en ambition om att laga så mycket mat som möjligt från grunden. Som köksmästare har du huvudansvar för all matlagning med färska råvaror samt för menyplanering, budgetering, inköp via inköpsportal och gästkontakt. Du ansvarar även för kökets egenkontroll, lager, råvaruhantering och inventering. Som köksmästare är du ansvarig för personalen ute i driften så gott ledarskap och engagemang krävs. Du rapporterar direkt till restaurangchefen som du också arbetar nära i er strävan om att tillsammans leverera bästa möjliga service till våra gäster. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till söndag. Även schemalagda kvällar kan förekomma. Varför ska du välja Compass Group? Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se Vad bidrar du med till teamet Vi söker dig med ett brinnande intresse för mattrender och som drivs av att förbättra, utveckla och skapa. För att vara lämplig i rollen som köksmästare hos oss har du en god ekonomisk förståelse samt erfarenhet av HACCP. Du har minst 3 års erfarenhet från både storkök och fine dining då vi utöver lunchen även har konferens och middagar. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i en ledande position med förmågan att entusiasmera, engagera och motivera dina medarbetare. Vi jobbar proaktivt med utbudet i restaurangen, säkerhet och miljöfrågor samt HACCP vilket innebär att vi förväntar oss att alla bidrar med förbättringsförslag och vill vara en del av vår ständiga utveckling. Som person är du glad och positiv med hög servicekänsla. Som ledare är du ansvarsfull och tydlig men också prestigelös. Du trivs som bäst när du får överraska gästen med nya kreationer och gör alltid det yttersta för att leverera bästa kvalitet till våra gäster. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbete och kommer med egna initiativ och förbättringsförslag. Då vi jobbar i olika system ska du ha god datorvana. Du talar och skriver flytande svenska. Då Militärrestaurangen ligger där det inte finns någon kollektivtrafik krävs att man har körkort och bil. Eftersom vi verkar inom ett skyddsobjekt så krävs registerutdrag och sekretessintyg samt en omfattande intervju angående säkerhet och risker. Registerutdraget måste vara utan anmärkningar och du måste vara svensk medborgare eftersom verksamheten bedrivs inom militärt område. Om Militärrestaurang Vällinge Militärrestaurang Vällinge ligger i Salems kommun där vår största kund är Försvarsmakten. Vi serverar mellan 80-200st måltider/dag såsom frukost, lunch, middag och kvällsmål. Vi serverar även finare middagar, catering och bufféer. Redo för ett välsmakande jobb? Ansök nu. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Restaurangchef Sahar Westerlund på mobil 0706462174. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2020-10-15. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
Arbetsgivare
Compass Group FS Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 15 October (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kock/Kallskänka

Arbetsgivare / Ort: Stora & Goa AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Vår vision är att servera mat och dryck till våra gäster utan att det ska kosta skjortan och utan att tulla på kvalitén.

Genom utvärdering från våra välbesökta systerkrogar tycker vi att det inte finns någon anledning att ändra på ett vinnande koncept som lockar våra gäster till att vara glada återkommande besökare.


Vi söker nu en kock till vår restaurang på Södermalm i Stockholm.


Vi söker en person som har kunskaper och erfarenheten inom restaurangbranschen med Á la carte servering. Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt med ansvar. Erfarenhet är något vi ställer höga krav på.


Det är grundläggande att du förstår innebörden av att ge god service och bra kvalité. Arbetstiderna är Endast kvällstid vilket innebär att du måste vara flexibel. Du måste kunna uttrycka sig i tal- och skrift på Svenska och Engelska



Varmt välkommen

Arbetsgivare
Stora & Goa AB
Skånegatan 59
11625 Stockholm
Hemsida: http://www.baras.se
Ansökan
Ansök senast 16 October (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Sushi kock

Arbetsgivare / Ort: Four-Brother AB / Borlänge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 October (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Köksmästare

Om jobbet

Dala Sushi Restaurang söker en sushi kock.,helst från ett asiatiskt talande land då det passar vårt koncept bäst.I början kommer du att praktisera och bli utbildad att göra sushi enligt vår standard

Dina arbetsuppgifter är tillagning av sushi och värmrätter.

Vi söker dig som är duktig, stresstålig och lär dig snabbt, till att göra de bästa lyxsushin i Borlänge

Arbetsgivare
Four-Brother AB
Kvarnforsplan 1
78466 Borlänge
Ansökan
Ansök senast 16 October (18 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurang Arran i Funäsfjällen söker köksmästare/kock.

Arbetsgivare / Ort: Tännäskröket AB / TÄNNÄS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet


Tännäskröket - ett eget ställe i fjällen. Vi är en del av Funäsfjällen och ligger i Härliga Härjedalen. Ca 20 minuter från Funäsdalen by mellan två fjäll med 17 nedfarter och fem liftar.

Inför vintersäsongen 2020/2021 söker vi dig som får våra gäster att känna sig som hemma. Som har en passion för mat, service, människor och fjällvärlden. Och som tillsammans med sina kollegor kan ge gästen det där lilla extra som blir till det stora semesterminnet.


Restaurang Arran i Funäsfjällen söker köksmästare och kock.

Arbetsgivare
Tännäskröket AB
Karl Johansväg 1
84094 TÄNNÄS
Hemsida: www.tannaskroket.se
Ansökan
Ansök senast 18 October (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kökschef till Elite Park Hotel/Växjö Konserthus

Arbetsgivare / Ort: Elite Hotels Of Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 October (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Elite Park Hotel/Växjö Konserthus är den största konsert- och mötesarenan i Växjö. Här finns 21 konferenslokaler i olika storlekar, alltifrån ett fåtal personer upp till 800 personer i den största lokalen. Dagkonferenser, övernattande konferenser, festvåning, banketter och olika typer av specialevent arrangeras hos oss. Vi erbjuder även mat och fika till våra konsertbesökare och frukost serveras till hotellgästerna i restaurang Teaterparken. Vi lagar vår mat från grunden, vi är kravcertifierade och vi arbetar med lokala råvaror så långt det är möjligt. Hela vår verksamhet är diplomerad enligt Green Key. Kökschefen är en av våra viktigaste nyckelpersoner i verksamheten. Praktikaliteter: - Arbetstider: varierande, mestadels dagtid men kvällar förekommer när efterfrågan finns. - Omfattning: heltid - Start: så snart som möjligt - Lön: enligt överenskommelse - För frågor om tjänsten kontakta: platschef Helen Bäckstedt, [email protected], 0739-173425 eller driftchef Anton Ramming, [email protected], 076-0273783. - Sista ansökningsdag: Urval sker löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan! Vi ser framemot att höra från dig!
Arbetsgivare
Elite Hotels Of Sweden AB
Hemsida: https://www.elite.se/sv/
Ansökan
Ansök senast 18 October (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kökschef till fjällen - följ din dröm!

Arbetsgivare / Ort: Tärnaby Fjällhotell AB / TÄRNABY
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 18 October (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Färdigheter
Meriterande
  • Charkuterier
  • tillverkning
  • Vegetarisk kost
  • Bageriarbete

Språk
Krav
  • Engelska
  • Svenska

Om jobbet

Välkommen till ett roligt, omväxlande och kreativt jobb i fina Tärnaby.

Vi söker dig med brinnande intresse för modern matlagning med finess! För oss betyder det en ständig utveckling, där vi äter mindre och bättre kött och mer och roligare grönt. Måltiden är central i vårt erbjudande och vi värnar om bra råvaror och hållbar hantering.


Här kan du kombinera dina intressen för mat och för ett aktivt friluftsliv. Vi har öppet runt, så för rätt person är detta chansen till en roligare vardag i fantastisk fjällmiljö.


Tärnaby Fjällhotell är ett året-runt öppet hotell med 36 rum, konferens, aktiviteter och egen skidbutik. Våra gäster besöker oss för arbete, semester, aktiviteter eller för en trevlig avkoppling på vägen. Oavsett anledning, skall vi alltid ge gästen ett personligt och varmt omhändertagande med god och vällagad mat. Vi är mötesplatsen för många olika syften, vilket gör att matlagningen är varierande och att du får utlopp för din kreativitet och organisationsförmåga.


Nyfiken? Ring eller maila gärna så snart som möjligt så kan vi pratas vid. Vi vill gärna att du börjar i november!


Välkommen till fjälls!

Arbetsgivare
Tärnaby Fjällhotell AB
ÖSTRA STRANDVÄGEN 16
92064 TÄRNABY
Hemsida: www.tarnabyfjallhotell.com
Ansökan
Ansök senast 18 October (20 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Bowlhouse Eventcenter i Värnamo AB / Värnamo
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 October (26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Språk
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Just nu söker vi en köksmästare till vår nyetablerade verksamhet i centrala Värnamo.

Bowlhouse Eventcenter är en ny verksamhet i Värnamo med konceptet sportbar och restaurang. Vi kommer även att erbjuda Värnamoborna att kunna spela bowling, shuffleboard, biljard och andra roliga aktiviteter.


Är du vår nya köksmästare?

Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på en bra mat- och aktivitetsupplevelser varje dag. Du kommer att ha en viktig roll i hela verksamheten och tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien mot våra gäster.

Du ansvarar för:

· Att Bowlhouse riktlinjer och policy används och efterlevs i köket

· Personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med verksamhetenschefen för att uppnå de ekonomiska och -kvalitetsmålen.

· Att varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning.

· Beställning och inköp av varor.


Vi söker dig som:

- Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök

- Är trygg i rollen som köksmästare och är en bra arbetsledare.

- Vill vara med och utveckla verksamheten i framtiden.

- Är noggrann och strukturerad.

- Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo - Har erfarenhet av att jobba med koncept.

Arbetsgivare
Bowlhouse Eventcenter i Värnamo AB
Storgatsbacken 16C
33130 Värnamo
Ansökan
Ansök senast 24 October (26 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

pizzabagare

Arbetsgivare / Ort: RRK Grill & Pizzeria AB / Mönsterås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 October (28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

Vi har en grill och pizzeria som utöver vår koncept vill servera kurdisk och persisk mat. Nu behöver vi en köksmästare.

Personen måste ha bra samarbetsförmåga, positiv, flexibel samt kunna ta egna initiativ.

Det kommer även vara aktuellt med andra förekommande uppgifter inom restaurangen.

Vi följer fackliga rekomendationer gällande avtal, löner.

Välkommen in med din ansökan!


We have a grill and pizzeria that in addition to our concept wants to serve Kurdish and Persian food.Now we need a chef.

The person must have good cooperative ability, positive, flexible and able to take his own initiative.

It will also be relevant to do other existing tasks within the restaurant.

We follow union recommendations regarding agreements, salaries.

Varaktighet, arbetstid

Tillsvidare

Arbetsgivare
RRK Grill & Pizzeria AB
Torggatan 19
38331 Mönsterås
Ansökan
Ansök senast 26 October (28 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Uddeholms Hotel

Arbetsgivare / Ort: Pure Nordic Invest AB / Uddeholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 31 October (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Köksmästare

Färdigheter
Meriterande
  • Rikssvenska

Språk
Krav
  • Engelska

Om jobbet

We need a chef in the hotel restaurant, preferably part-time. For the coming winter, to serve our customers. It also recruits part-time waiters to prepare breakfast and sometimes answer the phone as the hotel’s front desk, as the case may be. Salary interview. Send me your resume if you’re interested. We can start with the interview.

Arbetsgivare
Pure Nordic Invest AB
Hotellvägen 6
68340 Uddeholm
Hemsida: www.uddeholmshotell.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Bishop Scandinavia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 November (1 månad 28 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangschefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. The Bishops Arms satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas. Som kökschef kommer du även att vara delaktig i framtagning av dryckesrekommendationer till menyn. Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare. Tjänsten är 60% med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad.
Arbetsgivare
Bishop Scandinavia AB
Hemsida: http://www.bishopsarms.com
Ansökan
Ansök senast 25 November (1 månad 28 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kok

Arbetsgivare / Ort: Luna Lucet AB / Forshaga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (2 månader 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet


Om jobbet

Restaurang luna lucet ligger i Forshaga



Våra öppettider är 11.00-22.00.


Vi söker nu en kock med erfarenhet av att arbeta i restaurangkök, gärna som

grillmästare. Det är ett krav att du som söker tjänsten har erfarenhet av att

arbeta med tillagning av kött.


Du har självklart ett stort intresse för restaurangyrket, är ansvarsfull och jobbar alltid för att få nöjda kunder.


Viktigt att du kan ta egna initiativ och även kan arbeta med andra i grupp.


Vår meny som vi serverar är inarbetad och omtyckt. Vi ser att du som börjar hos oss tar den till dig och anpassar din arbetsrutin efter den.


Dina arbetstider är:

Onsdag-Torsdag 11-21

Fredag-Lördag 12-22

Söndag 12-21


Arbetsgivare
Luna Lucet AB
Storgatan 30
66730 Forshaga
Ansökan
Ansök senast 1 December (2 månader 3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kebab(Shaworma)Specialist

Arbetsgivare / Ort: BLODAN RESTAURANG AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (2 månader 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet

Hej,


På Ali Baba Restaurang i Norrköping söker vi en specialist som kan hantera kebab, shaworma mm.


Arbetsuppgifter:

Då vi alltid jobbar i högt tempo är det viktigt att du är stresstålig som person. Jobbet hos oss är att alla tar sitt ansvar för sin station.

-Alla förekommande arbetsuppgifter såsom förberedelser, matlagning av kökssortiment och servering.

-Att kunna tillaga, krydda samt slica kötet

-Vill arbeta med service och har en god känsla

- Har lätt för att samarbeta med andra människor

- Är noggrann och ordningsam

- Engagerad i ditt arbete och har bra stresstålighet

-Du bör ha hög socialkompetens och intresse av restaurangbranschen. Känna dig bekväm att ta beslut och hålla humöret på en jämn nivå.


Om du känner dig att du passar in i vårt team, så skicka gärna ditt CV samt personligt brev till oss.





Arbetsgivare
BLODAN RESTAURANG AB
Ansökan
Ansök senast 1 December (2 månader 3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksmästare och Souschefer

Arbetsgivare / Ort: Götaplatsgruppen Restauranger AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (2 månader 19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Köksmästare till Projekt 2020 Inför höstens nyöppning behöver vi stärka upp vår organisation med en köksmästare och souschefer till vår nya restaurang där vi utifrån våra tankar och idéer ska skapa en ny typ av restaurang i Göteborg. Så bakom den breda dörren på det gamla Artilleristallet på Magasinsgatan pågår det full planering och renovering och senare delen av september öppnar vi äntligen upp vår Amerikansk/Italienska restaurang. Alla våra nuvarande fem restauranger har en egen inriktning, känsla och idé. Den röda tråden är autentisk mat med hög kvalitet och att våra anställda brinner för matlagning och service och bemötande av våra gäster. Vår nya restaurang kommer såklart att gå i samma linje med ett tydligt helhetskoncept. Vi söker dig som har kunskap och brinner för det Amerikansk/Italienskaköket. Vi ser gärna att du har jobbat i USA med det Italienska köket eller behärskar alla delar eller så många som möjligt i det köket. Du ska vara trygg i din ledarroll, duktig på att delegera och involvera och planera. Din viktigaste uppgift är att se till att vi håller kvalitetsmål och bygga upp ett starkt team. I rollen igår även kontroll över vanliga uppgifter så som Inköp, inventering, schemaläggning, m.m Med mycket ödmjukhet, engagemang, teamwork och nyfikenhet levererar vi mat och serviceupplevelser utöver det vanliga. Är du den vi söker? skicka din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
Götaplatsgruppen Restauranger AB
Ansökan
Ansök senast 17 December (2 månader 19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksansvarig till Pinchos Katrineholm

Arbetsgivare / Ort: Pincho Nation AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 December (3 månader 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Just nu söker vi köksansvarig Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan 71 restauranger och expanderar stadigt. Om tjänsten Är du vår nya köksansvarig? Vi söker nu en ny, driven köksansvarig som vill driva restaurangen framåt. Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till förbättring och utveckling i restaurangen och ansvarar för att Pinchos riktlinjer och policies används och efterlevs i köket. Som köksmästare säkrar du upp konceptet och ansvarar för kökets prestation i förhållande till uppsatta mål. Du coachar och utbildar och är ansvarig för kökets rutiner. Du ansvarar för personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med restaurangchefen för att uppnå ekonomiska mål och kvalitetsmål. Du ansvarar för varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i interna system som Catalogen, kassa, bokning och app samt säkerställer att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien mot våra gäster Vi söker dig som: - Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök - Är trygg i rollen som köksmästare - Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden - Är noggrann och strukturerad - Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo - Har erfarenhet av att jobba med koncept Vi erbjuder dig: - En rolig arbetsplats med härliga kollegor - Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag - Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan - Fina utbildningsmöjligheter Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen!
Arbetsgivare
Pincho Nation AB
Hemsida: http://www.pinchos.se/
Ansökan
Ansök senast 30 December (3 månader 2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare till Pinchos x

Arbetsgivare / Ort: Pincho Nation AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 January (3 månader 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Just nu söker vi köksmästare Pinchos är ett restaurangkoncept baserat på en svensk originalidé från Göteborg 2012. Huvudkontoret är tillika etablerat i Göteborg. Förutom att erbjuda ett brett, varierat utbud av smårätter i lokaler med extravagant dekor utmärker sig Pinchos också genom att vara världens första app-restaurang. Sedan starten har våra gäster tagit både oss, vår app och vår mat till sina hjärtan. 2014 öppnades konceptet upp för franchisetagare och 2017 startades en internationell etablering. I dagsläget har kedjan 71 restauranger och expanderar stadigt. Om tjänsten Är du vår nya köksmästare? Du blir en del av ett härligt team som med kompetens, högt tempo och ett glatt humör bidrar till att restaurangen bjuder på positiva mat- och gästupplevelser varje dag. Du jobbar nära restaurangchefen och bidrar till förbättring och utveckling i restaurangen och ansvarar för att Pinchos riktlinjer och policies används och efterlevs i köket. Som köksmästare säkrar du upp konceptet och ansvarar för kökets prestation i förhållande till uppsatta mål. Du coachar och utbildar och är ansvarig för kökets rutiner. Du ansvarar för personalplanering och rekrytering till köket och du arbetar tätt med restaurangchefen för att uppnå ekonomiska mål och kvalitetsmål. Du ansvarar för varuflödet, hygien och kvalitetssäkring samt kontrollerar och följer upp leveranser/följesedlar och säkrar att det stämmer överens med beställning. Du ansvarar för månatlig inventering och är väl insatt i interna system som Catalogen, kassa, bokning och app samt säkerställer att rutiner, checklistor och egenkontroll fungerar. Du kommer att ha en viktig roll och ditt engagemang är en avgörande pusselbit för att stärka hela kedjans utveckling framåt. Tillsammans med kollegor säkerställer du bästa service, kvalitet och hygien mot våra gäster Vi söker dig som: - Har relevant utbildning samt flerårig yrkeserfarenhet inom restaurangkök - Är trygg i rollen som köksmästare - Vill vara med och utveckla Pinchoskedjan in i framtiden - Är noggrann och strukturerad - Har ett eget driv, initiativförmåga och gillar att jobba i ett högt tempo - Har erfarenhet av att jobba med koncept Vi erbjuder dig: - En rolig arbetsplats med härliga kollegor - Ett innovativt koncept i ett snabbt växande bolag - Goda utvecklingsmöjligheter inom kedjan - Fina utbildningsmöjligheter Låter det som något för dig? Skynda dig att söka. Tillsammans skapar vi festen!
Arbetsgivare
Pincho Nation AB
Hemsida: http://www.pinchos.se/
Ansökan
Ansök senast 7 January (3 månader 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare som älskar att laga mat

Arbetsgivare / Ort: Matsällskapet Catering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 January (3 månader 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Vi söker en inspirerande och kreativ köksmästare som brinner för gastronomi, nyskapande kreationer, arbetsledning och organisation. Med service inifrån och ut skapar vi en förstklassig upplevelse för gästen Du är kreativ, inspirerande, glad och har goda ledar- och samarbetsegenskaper. Om oss Matsällskapet Catering är ett etablerat cateringbolag med avtalskunder, företagskunder, event och privat kunder. Vi levererar frukost, lunch, fika/Afternoon Tea, bufféer, plockmat, grillning, middagar med kockar samt specialmenyer till fest/event/bröllop. På menyn står både smaksäkra nutida rätter, bufféer, gärna närodlat och råvaror efter säsong likväl som husmanskost. Vi söker dig som Har goda kunskaper om allergener och ser köksekonomi gå hand i hand med miljö och hållbarhetsfrågor. Du kommer ha ett övergripande ansvar för menyplanering, produktion av mat, livsmedelshygien, schemaläggning, planering och köksekonomi. Vi är i dagsläget ett litet fast team om tre personer i köket, ca 10 personer totalt på företaget. Du skapar förutsättningar för en öppen, trivsam och positiv arbetsmiljö. Som köksmästare är du även en förebild gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning och utveckling. Har en gedigen erfarenhet och kunskap från cateringkök/restaurangkök, gärna i liknande verksamheter. Du har både en kreativ och en organisatorisk administrativ sida. Vi ser att du blir en viktig del i att utveckla och driva våra koncept framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och efterfölja uppsatt köksekonomi. Arbetet sker främst dagtid, vardagar. Tjänsten tillsätts under hösten.
Arbetsgivare
Matsällskapet Catering AB
Hemsida: http://www.matsallskapet.se
Ansökan
Ansök senast 23 January (3 månader 26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Växjös nöjescentrum söker Kökschef

Arbetsgivare / Ort: O'learys Trademark AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 23 January (3 månader 26 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
O’Learys i Växjö, stans nöjescentrum, söker ny kökschef med passion att driva och utveckla köksverksamheten framåt! Inledning Drömmer du om att driva och leda ditt egna kök? Är du driven, trivs med att ta stort ansvar och leda personal? Då kan detta vara den perfekta tjänsten för dig! Nu söker vi en engagerad Kökschef till O'Learys i Växjö som vill stå längst fram i ledet och driva stans nöjescentrum framåt tillsammans med ett fantastiskt team och ledning. Om O'Learys Växjö O'Learys i Växjö är mer än bara en restaurang, det är ett nöjescentrum som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats mitt på Storgatan i Växjö, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen består av restaurang, bar och ett stort eventcenter med modern teknik. Visionerna för O'Learys Växjö är fortsatt stora med flera nyheter under hösten 2020. Arbetsuppgifter Som kökschef på O’Learys får du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som kökschef ansvarar du för förberedelser av maträtter i enlighet med O’Learys recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Du planerar och leder arbetet i köket och disken samt ansvarar för rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Du ansvarar också för beställning och säkerställande av varor till kök samt underhåll av ytor och utrustning. Ditt ansvar som kökschef är även att skapa ett starkt team och atmosfär i köket genom gott ledarskap och personalutveckling. Tillsammans med ditt team utvecklar ni köksverksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster. Som kökschef samarbetar du med platschef, restaurangchef, skiftledare och barchef och tillsammans ser ni till att verksamheten sköts och drivs framåt. Vi söker dig som Du är utbildad kock och har tidigare arbetat som kökschef, köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana dig själv och ditt team och du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en stor ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Som person är du resultatinriktad, strategisk och tar ett självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter, såväl i framgång som i motgång. Du tar ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att köket och verksamheten ska uppnå sina mål. Som ledare agerar du med trovärdighet, självförtroende och respekt samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för mat och kök men även för ledarskapsfrågor och drivs av att skapa resultat och ta ansvar. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! START: Omgående OMFATTNING: 100%, lön enligt överenskommelse ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse PLATS: Växjö O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com
Arbetsgivare
O'learys Trademark AB
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
Ansökan
Ansök senast 23 January (3 månader 26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Bishop Scandinavia AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (4 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker en person med flerårig erfarenhet av att leda köksarbete. Du som kökschef skapar tillsammans med restaurangchefen den lokala menyn och bidrar till att kontinuerligt förbättra matupplevelsen för våra gäster. The Bishops Arms satsar ständigt på att höja matkvalitén och ser gärna att lokala råvaror och specialiteter utvecklas. Som kökschef kommer du även att vara delaktig i framtagning av dryckesrekommendationer till menyn. Kökschefen leder köksarbetet, ansvarar för att regelverken kring mathantering och hygien följs. Andra uppgifter som du som kökschef ansvarar för och bör vara förtrogen med är: bemanningsplanering, inventering och matkalkylering. Du ska med ditt engagemang och din passion bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. Du ska tycka att service är roligt och kunna engagera din personal för att utveckla vårt koncept och bidra till att stärka vårt varumärke på marknaden. The Bishops Arms är en del av en kedja, vilket kräver att du även är en bra lagspelare. Tjänsten är på 75%.
Arbetsgivare
Bishop Scandinavia AB
Hemsida: http://www.bishopsarms.com
Ansökan
Ansök senast 29 January (4 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kökschef på TUGG i Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: TB Borås AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (4 månader 7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
OM TUGG Vi brinner för att laga och äta schysst käk som inte kostar en förmögenhet. Vi serverar burgare på kött från noga utvalda gårdar . Vi maler vårt kött varje morgon för att det alltid ska vara av bästa kvalité. Att servera riktigt goda burgare med tillbehör i enkelhet lagade från grunden är vår självklarhet. Addera sedan god dryck av eget tycke och njut! Det som verkligen är vår grej gör vi med kärlek och passion för att ge våra gäster något extra. Att dessutom få avnjuta allt detta i en skön miljö med ett trevligt sällskap är bara grädden på moset! Kort och gott: med schysst käk och dryck, skön miljö och kunnig personal, hoppas vi kunna ge er den bästa av smakupplevelser. Vi söker därför en ny stjärna till vår fina restaurang i Helsingborg. Vi slog upp portarna hösten 2018 och sedan dess har det varit full fart! HELLO HELSINGBORG! Som kökschef hos oss så har du fullt ansvar (tillsammans med restaurangchefen) för köket samt alla som jobbar där. Du och restaurangchefen har det yttersta ansvaret för verksamheten och kommer att ha uppgifter så som schemaläggning, rekrytering, beställning, kvalitetskontroll, arbetsmiljö och mycket mer. Du jobbar ca 80% i det dagliga arbetet i restaurangen & 20% admin. Detta kan variera från månad till månad. Vi letar efter en person som älskar service och vill jobba med vårt härliga gäng i restaurangen. Som kökschef jobbar du dagar, kvällar och helger. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från restaurangbranschen och känner dig bekväm i ledarrollen, har en positiv inställning och tycker om att jobba när det är mycket att göra. Tjänsten är på 100% och påbörjas enligt överenskommelse. Givetvis har vi kollektivavtal och schyssta villkor.
Arbetsgivare
TB Borås AB
Hemsida: http://tuggburgers.se
Ansökan
Ansök senast 4 February (4 månader 7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare

Arbetsgivare / Ort: Bockholmen Gruppen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (4 månader 10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Bockholmengruppen söker nu köksmästare till restaurangen Bockholmen Hav & Restaurang . Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé! Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Din roll Som Köksmästare kommer du vara delaktig med att utveckla och förnya köket.Din uppgift är att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, dig och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd med restaurangchefen. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du - har minst 4 års erfarenhet av liknande tjänst - har en passion för mat, dryck och människor - är lyhörd för trender men samtidigt förstå värdet av att vara publik - är en naturlig ledare - är duktig på att arbeta strukturerat och vara bra på att planera i god tid - är tydlig i din kommunikation gentemot alla som arbetar på restaurangen - är van att samarbeta och förstå värdet av att delegera - är bra på att lära ut och skapa förståelse - är bekväm med att ta svåra samtal med personal - van att arbeta i dem vanligaste datorprogrammen - Office - är lojal gentemot restaurangen och ägarna Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för att - leda det dagliga arbetet i köket - att ta fram menyer - göra kalkyler, inventeringar och kontera fakturor - leda och medverka vid möten - bemanna köket och schemaplanering - all rekrytering i köket - upprätthålla företages rutiner och policy Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Arbetsgivare
Bockholmen Gruppen AB
Ansökan
Ansök senast 7 February (4 månader 10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Köksmästare med erfarenhet utav storköksproduktion sökes!

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 February (4 månader 17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Vi söker för en kunds räkning en Köksmästare som har lång erfarenhet utav att styra ett produktionskök som tillhandahåller ca 4000 portioner varje dag. Arbetstiderna är Måndag till Fredag, dagtid. Specifika egenskaper som vi söker efter är följande: Logistisk kunskap. Ekonomiskt kunnig i planering och utförande. Hygienkontroll - HACCP etc är ett måste. Kunskap om Schemaläggning för personal. Lång erfarenhet inom husmanskost och storkök. Tjänsten som Köksmästare är en rekrytering genom oss. Vi tar hand om rekryteringen och introduceringen med kunden. Därefter så möts vi tillsammans med kunden på ett möte för att se hur vi går vidare i framtiden. Tjänsten ska tillsättas innan November 2020.
Arbetsgivare
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Hemsida: https://www.restaurangassistans.se/
Ansökan
Ansök senast 14 February (4 månader 17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangansvarig till Anna Giertz i Hågelbyparken, Botkyrka

Arbetsgivare / Ort: Tillväxt Botkyrka AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 February (4 månader 29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Köksmästare

Om jobbet
Anna Giertz startar upp på nytt och söker en person som vill vara med att utveckla och förvalta arbetet i Restaurangen. Lokalerna ligger i den vackra och natursköna Hågelbyparken med 4H- gård, dansbana & Wärdshus. Konceptet vi har tänkt oss inkluderar: - Dagens lunch, med några valmöjligheter - Café verksamhet med bakning på plats - Konferenser & andra events: Allt från gulasch och mackor till 5 rätters middag - Catering Vi satsar på att bygga upp en verksamhet som är stabil och håller hög kvalité, det ska vara en lunchrestaurang med premiumkänsla. Du kommer tillsammans med entreprenören utveckla konceptet och sedan förvalta och driva den dagliga driften. I rollen som restaurangansvarig kommer du bland annat: Ha det övergripande ansvaret för det dagliga arbetet. Se till att vi håller hög standard och säkrar kvalitén. - Arbeta med administration & ekonomi, fakturering och beställningar - Sätta menyn - Egenkontroller för miljö & hälsa - Hantera förfrågningar - Schemaläggning - Rekrytering av personal - Hoppa in i köket när det behövs Krav: - Minst 5 års erfarenhet av att driva restaurang - Tidigare erfarenhet av att arbeta med ekonomi - Tidigare arbetat operativt som kock/bagare Vi söker dig som är: Driven - Eftersom vi ska bygga upp något krävs det att du är villig att lägga tiden som krävs för att utveckla verksamheten och sedan drivet för att kunna förvalta Prestigelös - Eftersom du kommer att arbeta i ett litet team kommer du behöva hjälpa till där det behövs Övrigt: Start: Inom någon månad Öppettider: 10- 15 alla dagar + enstaka kvällar Placering: Anna Giertz i Hågelbyparken, Botkyrka Anställningsform: Heltid tillsvidare, 6 månaders provanställning Ansökan: Skicka din ansökan här! (https://jobb.tillvaxtbotkyrka.com/jobs/preview/07facc5c-bddf-4304-9c1b-af80e8610f85) Urvalet sker löpande och dina svar på ansökningsfrågorna ligger till grund för bedömning av din ansökan.
Arbetsgivare
Tillväxt Botkyrka AB
Hemsida: http://www.tillvaxtbotkyrka.se
Ansökan
Ansök senast 26 February (4 månader 29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.