På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Kallskänka

Kallskänka

Har du ett stort intresse för mat? Gillar du att hitta på nya rätter och prova dig fram? Tycker du att maten ska vara både god och vacker att se på? Då kan kallskänka vara ett yrke för dig.

Kallskänkor arbetar med det ”kalla köket”, de tillagar bland annat förrätter, sallader och desserter. I arbetet igår att planera och förbereda, tillaga och presentera maten på ett tilltalande sätt. Arbetet sker tillsammans med andra som arbetar i kök och servering. Organisationsförmåga, kreativitet och stresstålighet är förmågor som det kan vara bra för kallskänkor att utveckla.

Allt oftare är det en förutsättning att man behärskar både det kalla och det varma köket för att få arbete som kallskänka.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på var man arbetar. Kallskänkor arbetar med att tillaga kalla rätter. Det kan till exempel vara förrätter, sallader och desserter samt smörgåsar och rätter till smörgåsbord. Att baka kan också ingå i jobbet.

En del av jobbet består av att planera och förbereda det man ska tillaga. Man har ansvar för att beräkna åtgång på råvaror och beställa hem dem, liksom att planera matsedeln för de kalla rätterna. Kallskänkor har ett kreativt och skapande arbete där det är bra att vara intresserad av att testa olika smakkombinationer. Man ska också presentera maten på ett tilltalande sätt när den ska serveras till gästerna.

Hygien är viktig i ett kök. Arbetsplatsen ska vara ren och hygienisk och livsmedel måste hanteras på ett korrekt sätt. Det är viktigt att ha kunskap om ingredienserna i maten, så att gäster som till exempel har en allergi kan få information om vad maten innehåller.

Under perioder kan tempot i köket vara högt. Det är bra att trivas även när det är mycket att göra. Kallskänkor arbetar i arbetslag med andra i köket. Därför är det viktigt att kunna samarbeta med övrig kökspersonal och med serveringspersonalen.

På större restauranger finns ofta en kallskänkschef. Kallskänkschefen är arbetsledare och deltar i det dagliga arbetet. En kallskänkschef beställer varor och kan också ha hand om planeringen av matsedel.

Utbildning

Rekommenderad utbildning: gymnasieskolans Restaurang- och livsmedelsprogrammet alternativt motsvarande utbildning på Komvux. Utbildningar kan även finnas inom yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

Förmågor som är bra för kallskänkor att ha är en kreativ förmåga, att kunna kombinera smaker och presentera mat på ett tilltalande sätt är kreativa delar av arbetet. Att kunna planera och förbereda sitt arbete är av stor betydelse.

För att arbetet ska fungera är det viktigt kunna samarbeta med övrig kökspersonal och med serveringspersonal. Det är bra att kunna arbeta under tidspress eftersom arbetet kan vara intensivt under vissa perioder. Arbetet i kök kräver ibland att man kan göra flera saker samtidigt.

Arbetsplats

En kallskänka arbetar inom hotell- och restaurangnäringen, inom storkök, provkök, butik eller livsmedelsindustrin. Arbetsplatsen kan vara allt från ett kafé eller en restaurang till ett stort konferenshotell eller passagerarfartyg.

Arbetstiderna varierar beroende på var man arbetar. En del kallskänkor arbetar dagtid men oftast har man schemalagda arbetstider med kvälls- och helgarbete.

Visste du att...?

... 1977 var det för första gånger mer vin än starksprit som såldes i Sverige. Idag dricker svenskarna ca 30 liter vin per år och person.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

279 Lediga jobb

Köksbiträde sökes till espressobar i centrala Stockholm

Arbetsgivare / Ort: R&N Ventures AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Köksbiträde sökes till Macchina, en espressobar i centrala Stockholm. Vi serverar vegetarisk mat med inspiration från Medelhavet.


I tjänsten ingår att förbereda smörgåsar och sallader samt laga dagens lunch. Att städa och diska ingår också i arbetsuppgifterna.


Anställningen är deltid, mellan kl. 05:00-14:00 beroende på skift, måndag-fredag.

Vi söker:

 • En seriös och engagerad medarbetare
 • Social och bra kundbemötande
 • Bra svenska och engelska
 • Erfarenhet av att arbeta i kök
 • Vilja att lära sig


Meriterande:

- Erfarenhet som barista

- Erfarenhet från bageri/ konditori


Vi erbjuder:

 • 40-75% anställning
 • Möjlighet för rätt person att växa med företaget.
Arbetsgivare
R&N Ventures AB
Odengatan 4
11424 Stockholm
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kassavan servitris/servitör

Arbetsgivare / Ort: Samba Sushi AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Servitör/Servitris

Om jobbet

Samba Sushi AB är en liten familjeägd sushibar i Götgatsbacken på Södermalm. Vi serverar endast kvalitetssushi av de bästa råvarorna. Vår sushi sägs vara en av de bästa i stan och tillverkas efter beställning för varje gäst. Vi söker nu en rask och glad servitris, som vill hjälpa oss med kassa,service och kök på heltid eller deltid. Du bör ha fyllt 20 år för att vi har alkoholtillstånd och kunna tala och förstå svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba i kassa och servering. Samba Sushi är ett litet ställe med väldigt högt tryck under kortare perioder. Därför måste du tillfälligt kunna klara av att jobba under stress. En fördel är om du tidigare haft stressiga servicejobb där trycket till och från kan vara hårt (typ Max, McDonalds, Taco Bar m.fl.)

Vi lägger stor vikt på att man är glad och positiv, samt väldigt serviceminded. Dina arbetsuppgifter består bla. av att ta emot gäster, ta beställningar vid borden och via telefon, servera, duka av, ta betalt, ge ut takeaway, sköta disken mfl köksysslor. Det är VÄLDIGT viktigt att man är relativt självgående då det är många moment under arbetets gång, samt att vi har skurit ner på personal och vi är endast 2 personer som jobbar åt gången.


Denna tjänst avser ett vikariat då en av våra servitriser går snart på föräldraledighet!

Arbetsgivare
Samba Sushi AB
GÖTGATAN 28
11846 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: BOX Stockholm AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

I början av november öppnar vi BOX Sushi & Poke i Enskede. Till starten söker vi dig som brinner för service och vill vara en del av ett grymt gäng.


Som anställd hos oss får du en trygg arbetsplats med varierande arbetsuppgifter. BOX Sushi & Poke är fackligt anslutna.

Vi kommer främst att arbeta med avhämtning vilket innebär att du kommer hantera många moment samtidigt. Ta emot beställningar både i restaurang och på telefon, servera gäster och hålla ordning.

För att passa in hos oss ser vi gärna att du är glad och arbetsvillig. Driv , vilja och engagemang är viktigare för oss än erfarenhet.

Arbetsgivare
BOX Stockholm AB
Västberga Allé 26
12630 Hägersten
Hemsida: www.boxsushi.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde till Björnbodaskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Björnbodaskolan söker köksbiträde. Björnbodaskolan är en F-3 skola med tre till fyra paralleller och cirka 400 elever. Björnbodaskolan bildar tillsammans med Sörgårdsskolan en skolenhet. Björnboda- Sörgårdsskolans verksamhet omfattar förskoleklass och grundskola 1-6 samt fritidshemmens verksamhet för ca 640 elever och 100 medarbetare. Sörgårdsskolan är en F-6 skola med ca 240 elever. Skolorna ligger i villa- och radhusområdena Vinsta och Kälvesta med närhet till natur och gröna parker. Det finns goda kommunikationer med buss som ansluter till både tunnelbana och pendeltåg. Skolans ledningsgrupp består av rektor, två biträdande rektorer för Björnbodaskolan, en biträdande rektor för Sörgårdsskolan och en administrativ chef. Skolans serviceteam leds av administrativ chef där administratör/skolsekreterare, IT-samordnare, vaktmästare och kökspersonal ingår. Båda skolorna har engagerad personal. Vår vision är att vara en bra skola för alla. För oss betyder det att vi har positiva förväntningar på eleverna, varandra och oss själva. Vårt inkluderande förhållningssätt och goda bemötande, där alla ska känna delaktighet, genomsyrar vår verksamhet. För att arbeta för vår vision sätter vi dialogen, kollegialt lärande och elevhälsa centralt. Förslag för Björnbodaskolan finns att bygga en ny skola med plats för upp till 1 200 elever. Den nya skolbyggnaden behövs för att klara det ökade behovet av elever och uppnå en bättre teknisk och pedagogisk miljö. Arbetsbeskrivning Vi söker en person med erfarenhet och servicetänk. Arbetet innebär att biträda vid matlagning inklusive göra salladsbuffé. Förbereda matsalen för servering samt iordningsställa efter. Diska, städa och i viss mån servera mat. Du tycker om att jobba i skola med högt tempo. Du är ansvarsfull, noggrann och är lätt att samarbeta med. Medverka i arbetet med egenkontroll. Kvalifikationer Gymnasial utbildning inom livsmedelsprogrammet och/eller erfarenhet av liknande arbete. Erfarenhet och datavana är meriterande. Övrigt Tjänsten är en uppehållstjänst som följer elevernas läsår. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Max Lund söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde till Ervallaskolan

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Har du ett passionerat intresse för mat och god service? Just nu söker vi på Ervallaskolan en kreativ och kvalitetsmedveten person för rollen som restaurangbiträde!  Om tjänsten Ervallaskolans kök är ett mottagningskök där man serverar mat till barn och personal på Ervallaskolan. Huvudkomponenterna i varmrätterna tillagas i Lillåns skolkök och sallader samt tillbehör till den varma maten tillagas i köket på Ervallaskolan. I rollen som restaurangbiträde kommer du förbereda, servera och presentera klimatsmarta luncher för eleverna på skolan. Du kommer ha stort eget ansvar och möjlighet till att vara kreativ och nytänkande. För oss är det viktigt att du tänker klimatsmart vid både inköp, matlagning samt presentation av maten i restaurangen. Huvudsakliga arbetsuppgifter • förbereda, servera och presentera klimatsmarta luncher för grundskoleelever • utföra alla förekommande arbetsuppgifter i kök och restaurang • tillaga, utveckla och erbjuda en attraktiv grönsaksbuffé med tillbehör • planera produktion och göra inköp • egenkontroll • aktivt bidra till verksamhetens kvalitetsutveckling • aktivt arbeta mot verksamhetens mål och resultat Kompetenskrav • gymnasieutbildning • flerårig erfarenhet av att laga mat i storkök  • erfarenhet av att planera produktion och göra inköp • erfarenhet av specialkost I rollen som restaurangbiträde behöver du ha goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Vi söker dig som är flexibel, kreativ och har en förmåga att inspirera andra. Du har ett positivt förhållningssätt mot gäster och kollegor samt förstår att ditt engagemang har avgörande betydelse för våra gäster, deras matupplevelse och vår utveckling. Eftersom du kommer arbeta självständigt krävs det att du tar ansvar och på ett strukturerat sätt driver processerna framåt. Rollen kräver även att du har goda datorkunskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Meriterande • erfarenhet av arbete i kök med servering • E-handel och kostdataprogram Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 75% Tillträde: 2021-01-04 Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Ervallaskolan ligger i samhället Ervalla cirka 20 km norr om Örebro. På skolan går cirka 100 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. På Ervalla skolan serveras ca 120 portioner mat varje dag. Övrig information Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb . Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. Ansökan Sista ansökningsdag är 3 december. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde/servitör

Arbetsgivare / Ort: Restaurang China i Östersund AB / Östersund
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Enklare matlagningskunskaper

Om jobbet
Restaurang Indisk Gård

Nystartad restaurang i ÖstersundRestaurangbiträde /servitör. 75-100%Enklare matlagningskunskaper

plock

disk

m.m

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Restaurang China i Östersund AB
Thoméegränd 16
83134 Östersund
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Trevlig och driven person sökes till RESTORE GREENS

Arbetsgivare / Ort: Nordic change clinic AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Hej,


Restore Greens öppnar sina dörrar i slutet på November i Stockholm.

Vilka är vi!

Jo, Vi kombinerar Svenska råvaror till smakrika hälsosamma sallader som är både gott och nyttigt. Naturligt och närproducerade råvaror från våra lokala gårdar så gott det går. Det ska vara enkelt att leva ett hälsosamt liv, som både smakar och är bra för din kropp.


Läs mer om oss www.restoregreens.se

OBS: Arbetsgivaren är Restore Greens som är dotterbolag till Nordic Change.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Nordic change clinic AB
Drottninggatan 81a
11160 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Butiskmedarbetare

Arbetsgivare / Ort: YouCruit AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Medarbetare - Emporia, extrapersonal Vi vill skapa en glassig och rolig vardag för barn, ungdomar och vuxna. Det vill vi göra i en unik, rolig, kreativ och interaktiv miljö som skapar glädje och äventyrliga smakupplevelser. Detta gör vi genom att erbjuda Sveriges största utbud av frozen yoghurt och tillbehör. Vi erbjuder våra kunder 10 goda smaker av frozen yoghurt med 72 olika tillbehör, samt stor variation av milkshakes och smoothies. Du vill arbeta med ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande. Du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer. Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös. Du är stresstålig, besitter stor ansvarskänsla och sätter kunden i fokus. Vi söker nu extrapersonal på 5h/v, för helger och lov till vår butik på Emporia centrum, så känner du dig som en sann yogiboostare så är du välkommen att skicka in din ansökan! Det tar bara några minuter att skapa en ansökan och du får möjlighet att spela in en videohälsning i vårt verktyg där du verkligen kan visa vem du är, din energi och vad du tycker är viktigt när det gäller service!
Arbetsgivare
YouCruit AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde till Wilson Pizzeria HB

Arbetsgivare / Ort: Wilson Pizzeria HB / Landvetter
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Wilson Pizzeria HB söker ett restaurangbiträde.


Arbetsuppgifterna består av förekommande arbetsuppgifter inom restaurangbranschen såsom förberedelser, kundmottagning, servering, enklare matlagning, städning och diskning.


Wilson Pizzeria HB (Pizza House) är en välkänd pizzeria i Landvetter med goda pizzor, trevlig personal och god arbetsmiljö.


Vi söker dig som är arbetssam, stresstålig och noggrann. Dessutom är det en fördel men inte ett krav att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare.


Endast ansökningar per mail, vänligen respektera detta.

Arbetsgivare
Wilson Pizzeria HB
Byvägen 6
43836 Landvetter
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kallskänka

Arbetsgivare / Ort: Centralbageriet i Huskvarna AB / Huskvarna
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kallskänka

Om jobbet

Vi söker nu en Kallskänka med stort K. Den vi söker ska vara genuint intresserad av mat, vara driven, organiserad, strukturerad, positiv, nytänkande och gilla att ge kunderna det lilla extra. Du får vara med att ta fram nya produkter och ansvara för en fin avdelning. Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning. Tillträde i Januari. Välkommen med din ansökan!!

Arbetsgivare
Centralbageriet i Huskvarna AB
Linnégatan 5
56132 Huskvarna
Hemsida: www.centralbageriet.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Barista med kärlek till cafémiljön på Wayne's Coffee

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Wayne's Coffee rekryterar: Barista med kärlek till cafémiljön Sveriges första och enda KRAV-märkta kafékedja Wayne's Coffee har drivit kaféer sedan 1994. Idag har vi mer än 20 års erfarenhet av att framgångsrikt sälja kaffe, bullar, sallader, smörgåsar osv. Marknadens bästa kafésortiment helt enkelt! Nu är vi dessutom landets första och enda KRAV-märkta kafékedja! Med ett stort sortiment av ekologiska produkter och certifiering av hela kedjan kan vi stolt säga att ingen inom kafémarknaden samarbetar med naturen lika mycket som Wayne's Coffee. Om du tar frågor som djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan på allvar så är Wayne's Coffee rätt arbetsgivare för dig. Wayne's Coffee söker dig som vill vara caféets ansikte utåt, möta våra gäster med ett leende och få dem att trivas hos oss. Det är därför viktigt att du brinner för cafémiljön, har en positiv attityd, gillar att jobba med människor i ett högt tempo och är serviceinriktad till ditt sätt. Är du och Wayne's Coffee en perfekt mix? Vi serverar KRAV-märkt kaffe av högsta klass, delikata bakverk, fräscha sallader, goda mackor och lite varm mat. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna när det gäller såväl kaffe som mat och ställer därför höga krav även på vår personal. I det arbete som barista på Wayne's kommer du att få arbeta med alla delar i caféverksamheten, t ex arbeta med espressomaskinen, förbereda och tillreda fresh food, hålla rent i vår trevliga miljö och sist men inte minst sprida god atmosfär bland gäster och medarbetare. Det är mycket meriterande men inget krav att du har erfarenhet från arbete med espressomaskin. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT - Rekrytering sker löpande - Tjänsterna avser både heltid och deltid. Du behöver kunna arbeta flexibla tider eftersom vi har öppet alla dagar i veckan.
Arbetsgivare
Happyr AB
Hemsida: http://waynescoffee.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

söker thai kock

Arbetsgivare / Ort: Pizzeria Hori Svea AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

hej

söker thai kock med stor erfarenhet.adres anderstorpsvägen 16 17154 solna stockholm

i solna huvudstad mvh mehmet tel 0707665200

........................................................................Arbetsgivare
Pizzeria Hori Svea AB
Anderstorpsvägen 16
17154 Solna
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde sökes till Wems restaurang ab i Uppsala.

Arbetsgivare / Ort: Universal Ekonomi AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker för vår klient Wems restaurang ab i uppsala en restaurangbiträde. Arbetsuppgifterna är till exempel att tillaga lättare maträtter , att ta emot betalning i kassa, servera gäster.

Arbetsgivare
Universal Ekonomi AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2020-10-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Kock, à la carte

Arbetsgivare / Ort: MONROES RESTAURANG I SANDVIKEN / SANDVIKEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • A la carte

Om jobbet
Kock Ala carte
Arbetsgivare
MONROES RESTAURANG I SANDVIKEN
SELJANSÖGATAN 1,
81162 SANDVIKEN
Tel: 026-252620
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangpersonal

Arbetsgivare / Ort: Tairyo i Borlänge AB / Borlänge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Japansk restaurang Tairyo söker personal till ett flertal positioner:


Kock

Sushikock

Serveringspersonal

Restaurangbiträde

Kassör


Erfarenhet från tidigare restaurangarbete är meriterande

Arbetsgivare
Tairyo i Borlänge AB
Borganäsvägen 31
78433 Borlänge
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servitör/Servitris

Arbetsgivare / Ort: Flc Restaurang i Linköping AB / Linköping
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Servitör/Servitris

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Restaurang Yogi är belägen i centrala Linköpings restaurangstråk och serverar mat och dryck med inspiration från norra Indien. Lunchserveringen består i huvudsak av svensk husmanskost.


Vi jobbar med mycket god kvalitet i råvarorna och har lyckats väl i vårt framgångsrika kök. Hög servicenivå och kundvänligt bemötande är hur våra kunder kännetecknar oss. Du är positiv, ambitiös, ansvarsfull, pålitlig, stresstålig, serviceminded och trevlig även under stress. Du ska arbeta med glädje och respekt för dina kollegor. Vi arbetar i ett team och ska kunna samarbeta, men även kunna vara självständiga. Det är ni som är ansiktet utåt, vilket betyder att ni alltid måste ha en bra attityd gentemot både medarbetare samt gäster. Ett stort plus om man även har erfarenhet och kunskap som bartender.

Ta hand om gästerna i första hand, ta beställning och servera dryck/mat. Även dagliga rutiner ska följas och utföras på ett bra sätt. Servering, diskplockning samt städning ingår. Restaurangen ska vara ren och inbjudande för alla.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Flc Restaurang i Linköping AB
Platensgatan 5
58220 Linköping
Hemsida: http://www.restaurangyogi.com
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köks-och barpersonal #justnu

Arbetsgivare / Ort: Café Foam AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kallskänka

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska
 • Italienska
 • Spanska

Om jobbet

Om jobbet


Vi söker personal som ska jobba heltid Eller deltid, helger, kvällar och röda dagar som värderar kundrelationer, har bra hand med kunder och ett leende på läpparna.


Dina arbetsuppgifter som köks-och barpersonal:


Arbetsuppgifter varierar, men innefattar alltid förberedelser av butiken (bar och kök), paketering av leveranser, servering, kallskänka, matlagning, städning samt barista. Du bör vara ytterst stresstålig och veta hur du ska hantera kundflöden på ett bra sätt.


I detalj:


 • Traditionellt arbete som kock á la carte.
 • Traditionellt arbete som barista
 • Arbeta utifrån café Foams standard och koncept och bidra till att de utvecklas.
 • Samarbeta med alla kollegor.
 • Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
 • Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i cafèet
 • Coacha praktikanter och nya kollegor.
 • I tjänsten ingår matlagning, kallskänk, frukostprepp, göra kaffe samt jobbar som runner, sköta kassa, disk och städning.


Som köks-och barpersonal på Café Foam ska du vara idérik, flexibel och strukturerad. I vårt kök och bar arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.


Erfarenheter du tar med och delar med oss


 • Relevant utbildning och/eller minst 1 års erfarenhet av kockyrket
 • Relevant brunchkunskap utöver dina matkunskaper
 • Relevant utbildning och/eller minst 2 års erfarenhet av baristayrket
 • Svensk husmanskost
 • Talar engelska och ett skandinaviskt språk.


Information om tjänsten:

Det här är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid.

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll.


Arbetsgivare
Café Foam AB
Mailbox 329
11173 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

KOCK

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Bogaz AB / Leksand
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kock
 • à la carte

Färdigheter
Meriterande
 • A la carte

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Du som söker tjänsten har utbildning eller erfarenhet som kock och är van jobba i ett kök där det mycket tryck när den väl drar igång. Du behärskar såväl À la carte som grillning mm.

Tjänsten avser jobb nästan bara kvällar och helger. Du ska kunna jobba kvällar och helger. Och under sommar är det hög säsong i Leksand och då är det mycket jobb.

Vi serverar à la carte, pizza och lunch för servering och avhämtning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är, laga Á la carte, planera menyer, allt övrigt jobb i restaurangkök.


Du är arbetsam person som gillar ordning och reda, håller arbetstiderna och kan prioritera extra arbete.


Du ska kunna jobba när det är högt tempo och ta reda på saker som ska göras när det är lågt tempo.

Du ska kunna jobba i multinationalt miljö då vi har flera nationaliteter på vår restaurang.

Du vill utveckla dig och vår restaurang.


Restaurang Bosporen öppnade sina portar förs 1978 i Leksand och sen dess har den blivit leksingarnas favorit restaurang i generationer.Arbetsgivare
Restaurang Bogaz AB
Torget 1
79331 Leksand
Hemsida: http://bosporen.com
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

RESTAURANGBITRÄDE//HOLYGREENS//STOCKHOLM

Arbetsgivare / Ort: The We Select Company AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 December (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

På Holy Greens arbetar vi sedan 2013 med att göra Sverige hälsosammare och gladare. Vill du vara med i vår gemenskap? Vi växer så det knakar och söker nu skiftledare till våra restauranger i Stockholm!

Har du erfarenhet av restaurang, snabbmatskedja, storkök eller är du bara sugen på ett serviceyrke i högt tempo med härlig teamkänsla? Vi vill att du är lika strukturerad, kvalitetsmedveten och hjälpsam som dina kommande kollegor och har du någon form av restaurangutbildning är det meriterande. Och så en påminnelse om tempot - våra sallader och juicer är populära så det blir stundtals lite hektiskt i köket.

OM ROLLEN:

RESTAURANGMEDARBETARE

Tjänsten innebär både köksarbete och försäljning/service. Alla våra ingredienser förädlas från grunden - vi hackar, skalar, väger, mixar, ångar och kokar i ett högt tempo! Ute i restaurangen tar Du hand om våra kunder som uppskattar en snabb hantering och ett trevligt bemötande. I rollen ingår även städ, disk, upplockning och påfyllning av varor.

DÄRFÖR HOLY GREENS?

Vi är ett ungt, expansivt hälsoföretag som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för dig som är engagerad. Här blir du en del av vår stora familj där vi har kul på jobbet och värderar gemenskap och sammanhållning högt. Hos oss är ingen dag den andra lik och trots ett stundtals högt tempo så finns det alltid tid för skratt!

Vår bransch erbjuder ett mångsidigt och utvecklande arbetsklimat för dig som är lösningsorienterad och snabb i fötterna. Särskiljande för just oss är din möjlighet att påverka ett större sammanhang - framväxten av hälsosam snabbmat.

#grönkärlek

ÖVRIG INFORMATION

Anställningsgrad: deltid/enstaka dagar med möjlighet till heltid framöver.

Plats: Stockholm

Lön: timlön - vi är anslutna till Visita och följer kollektivavtal

Förmåner: tjänstepension, friskvårdsbidrag, personallunch, sociala aktiviteter, trevligaste kollegorna…

Startdatum: Vinter/Vår 2020/2021

Arbetsintervjuer hålles löpande så skynda dig in med din ansökan! Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

FÖLJ OSS

www.facebook.com/holygreens

www.instagram.com/holygreens

www.holygreens.se

Arbetsgivare
The We Select Company AB
11860 STOCKHOLM
Hemsida: https://holygreens.se/
Ansökan
Ansök senast 4 December (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

McDonald's söker medarbetare som vill arbeta kvällar och natt

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
McDonald's Akalla söker nu medarbetare som vill arbeta under våra kväll och nattider , under vardagar och helger. Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga. På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.   Vi söker dig som gillar... SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen TEAM WORK               att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar    
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servitör/servitris

Arbetsgivare / Ort: Lammet & Grisen i Sälen AB / SÄLEN
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Servitör/Servitris

Om jobbet

Lammet & Grisen som ligger i det populära skidområdet Lindvallen är Sälens mest välbesökta kvällskrog med upp till 550 gäster per kväll 4-6 dagar i veckan. Vår specialitet är helstekt filéer som trancheras till gästerna ute i restaurangen. Vi håller mycket hög kvalitetsnivå och är kända för att ha trevlig personal.

Vinlistan håller världsklass med över 900 viner. Restaurangavdelningen inrymmer en mycket läcker vinkällare, byggd i gammalt tegel och glas, med rum för 3000 buteljer. Servisen har en sommelier till hjälp med servering av avancerade viner från vinkällaren. Personalen får kontinuerlig vinutbildning under hela säsongen. Vi erbjuder våra anställda en mycket utvecklande miljö.

Krogen har en mycket uppskattad bar som servar både gäster och lounge och fungerar som spritkassa.

Vi jobbar med "ordning och reda", och ser gärna att vår personal har en glad och fräsch attityd.

Om du gillar vintern och skidåkning är det ett plus då vi är belägna på en vintersportort.

Bra ordningssinne, flexibel och lätt för att samarbeta.

Ett glatt humör är ett måste!

Du ska ha minst 1-2 års erfarenhet av a la carteservering.

Arbetet är varierande men framförallt kommer dina arbetsuppgifter vara att servera mat och dryck till våra gäster. Du kommer att jobba mycket med mat och vin i kombination så ett vin/dryckesintresse är viktigt.

Under säsongen har vi ett otroligt tryck som ställer höga krav på vår personal. Att jobba som ett team är A och O för oss. Vi jobbar tillsammans för en nöjd gäst.

Arbetsgivare
Lammet & Grisen i Sälen AB
Fjällvägen 21
78067 SÄLEN
Hemsida: http://www.lammet.nu
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Dinners Gävlebro AB / Gävle
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker dig som vill jobba i ett bra team med glatt humör.

Du är stresstålig och du jobbar öppet mot kunden.

Där du även serverar samt ta hand om våra gäster.

Vi söker dig som kan och vill jobba kvällar och helger.Arbetsgivare
Dinners Gävlebro AB
Gävle bro
80293 Gävle
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Shere Khan (Darbar AB) söker restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Darbar AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Nu söker restaurang Hot Little India en driven person som kan jobba som restaurangbiträde.


Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


 • städa och hålla rent i restaurangen
 • hjälpa till med disk
 • hjälpa till i köket
 • servering och diskplock
 • leverera mat till kunder


Det är viktigt att du är van vid ett högt tempo, stresstålig och kan jobba självständigt under ansvar. Passar du in på beskrivningen? Skicka in din ansökan eller hör av dig om du vill veta mer om tjänsten. Intervjuer och urval sker löpande.

Arbetsgivare
Darbar AB
Sveavägen 96 0TR
11350 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Nyöppnade Shere Khan söker serveringspersonal!

Arbetsgivare / Ort: Darbar AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Om oss

Shere Khan är den nya mötesplatsen i Rådmansgatan där vi serverar autentisk bengalisk streetfood med en modern twist! Mat som doftar av chili, vitlök och örter och som far dig till tillbaka till de små bullriga gatorna i Dhaka... Lagat med en massa kärlek.


Letar du efter en rolig arbetsplats med fantastiska kollegor, stora möjligheter att utvecklas, skön stämning och mysig miljö? Då har du kommit rätt!


Om dig

Vi söker efter efter en positiv och utåtriktad person som trivs i sociala situationer samt kan ge service i världsklass!

Vi vill gärna att du

 • Är flexibel och innovativ
 • Har kunden i fokus
 • Är stresstålig och klarar av att jobba i högt tempo
 • Gillar att prata med nya människor!
 • Har tidigare erfarenhet som servitör/servitris (inget krav men är meriterande)
 • Är en teamplayer som sprider positiv energi!


Dina arbetsuppgifter

 • Välkomna gäster med ett leende
 • Ta beställningar
 • Servera mat och dryck
 • Hantera kassan på ett ansvarsfullt sätt
 • Hålla lokalen fräsch
 • och det viktigaste av allt - leverera personlig service som får kunden att komma tillbaka!
 • Hjälpa till med matleveranser.


Låter detta som något för dig? Skynda på och sök tjänsten och joina Mowgli familjen!


Arbetsgivare
Darbar AB
Sveavägen 96 0TR
11350 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servitris/köksbiträden

Arbetsgivare / Ort: Morales Gonzalez, Homero
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en ny medarbetare hos oss som ska vara vårt ansikte utåt och ta hand om våra gäster.


Vi har som krav på dig att du är:

-Social, du ska på en naturligt sätt kunna kommunicera med gästerna.

-Positiv, som ansiktet utåt är det viktigt att du är glad och positiv

-Stresstålig, det är väldigt många bollar i luften för en servitris och viktigt att du klarar av mycket på en gång

-Engagerad, självklart är det av högsta vikt att du har ett genuint intresse av serviceyrket


Arbetsuppgifter som ingår i ditt arbete är bland annat

kassahantering, servering, städ och disk.


Arbetsgivare
Morales Gonzalez, Homero
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kassa- Serveringspersonal - Gryta söker nytt tillskott till teamet.

Arbetsgivare / Ort: Wang Foods AB / Västerås
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!

ChopChop Västerås Gryta söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.

Vilka är ChopChop?

ChopChop har idag 29 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.

ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.

Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.

Beskrivning av arbetsuppgift.

Som Restaurangbiträde på ChopChop är gästerna din högsta prioritet och kollegorna ditt team. Att vara medarbetare på ChopChop innebär att du utför dina arbetsuppgifter med 100 % engagemang och alltid sätter våra gäster i fokus. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.

Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.


Vad söker vi och vad erbjuder vi?

 • ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
 • Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att utvecklas? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
 • Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön

Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)

Just nu söker vi dig som vill jobba en omfattning på minst 50%, du behöver vara tillgänglig på dagtid, givetvis även kvällstid och helger. Du som vill jobba extra efter skola och helgerna kan även ansöka, viktigt att du skriver in att du söker "extra".


Skicka din ansökan till [email protected] och märk med Gryta - (50%).

När börjar tjänsterna? Upplärningen börjar relativt omgående och tjänsten kickar igång runt till slutet av November.

Tack för visad intresse

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Wang Foods AB
Norrleden 23
72223 Västerås
Hemsida: www.chopchop.se
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Mantram Express AB / ALINGSÅS
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

mantram restaurang i centrala Alingsås
I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i de dagliga rutiner så som att betjäna kunder, servera samt lagamat
Har du erfarenhet av restaurang, gillar service och har kunden i fokus är du varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Mantram Express AB
Nygatan 18
44130 ALINGSÅS
Hemsida: mantram.se
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

BUDDYS CITY I GÄVLE SÖKER ETT RESTURANGBITRÄDE

Arbetsgivare / Ort: Buddys City AB / GÄVLE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Restaurangkök
 • Bordsservering

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet
Buddys city i Gävle söker ett restaurangbiträde Krav: minst ett års erfarenhet från restaurangbranschen, kundfokuserad och serviceminded. Arbetsuppgifter: Servera, disk, städa förberedelser av sallader såser mm. samt enkel matlagning mm. OBS ! Arbetsgivaren vill att den som söker tjänsten bör besöka Buddys restaurangen dvs. på plats för att lämna CV måndagar till torsdagar mellan 13:00-1400
Arbetsgivare
Buddys City AB
Nygatan 24
80311 GÄVLE
Tel: 026-127713
VISA MINDRE

Sushikocken

Arbetsgivare / Ort: Sushikultur AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Om jobbet

hej


Vi söker omgående en sushikock med minst 1års erfarenhet. Tjänsten gäller främst som heltid.

Som person bör du vara glad, noggrann och snabb lärd samt ha ett intresse för mat och kvalité.

Arbetsgivare
Sushikultur AB
Oxenstiernas Allé 22 Lgh 100
17464 Sundbyberg
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

indisk kock

Arbetsgivare / Ort: Restaurang China i Östersund AB / Östersund
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet

Söker vi en Indisk kock/kockbiträden för detta uppdrag. Arbetstiterna är till att börja med måndag till fredag dagtid,men ändringar kan ske om behov uppstår.För närvarande ingår lätthelg i arbetet samt beredskap var 8:e vecka.

Du arbetar i ett team med härliga kollegor och deltari hela processen.Arbetsrotation tillämpas.

Arbetsgivare
Restaurang China i Östersund AB
Thoméegränd 16
83134 Östersund
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Max söker medarbetare kvällar/helger

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde, välkommen till Restaurang Persön i Luleå!

Arbetsgivare / Ort: Persöns Butik & Restaurang AB / Luleå
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi har haft restaurangen uthyrd i flera år, men från och med januari 2021 ska vi åter börja driva den i egen regi och därav behöver vi flera nya medarbetare. Du kanske är en utav dem?

Restaurangen erbjuder husmanskost som dagens lunch, måndag till fredag samt pizza och snabbmat alla dagar i veckan. Arbetsuppgifterna är varierande, allt ifrån kassahantering, matberedning, servering, disk och städning. Vi hjälps åt helt enkelt under dagen med allehanda uppgifter som förekommer på en restaurang. Vi vill skapa en trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare och att det ska vara kul att gå till jobbet.


Vi söker två ansvarsfulla restaurangbiträden, som trivs att arbeta i restaurangmiljön. Du är som person serviceinriktad och har ett gott kundbemötande. Du är duktig på att se vad som behöver göras, du gillar ordning och reda, ställer upp när det behövs samt ser möjligheter i olika situationer. Utöver det har du lätt för att samarbeta med andra men kan även arbeta på egen hand.

Yrkesutbildning från restaurang/kök eller arbetslivserfarenheter av köksarbete är meriterande. Du ska ha fyllt 18 år, då en del ensamarbete ingår i arbetsuppgifterna. Det krävs att du har körkort och tillgång till bil, då vi är 2,5 mil utanför Luleå city och bussförbindelserna sällan går ihop med våra arbetstider.

Då vi har öppet alla dagar i veckan, så har vi varierande arbetstider, dag-, kväll- och helgarbete. Det innebär både öppning och stängning av restaurangen. Restaurangens öppettider är mån-fre kl.08-21 och lör-sön kl.10-21.


Vi erbjuder två tjänster på 85%, med provanställning på sex månader, som därefter fortgår till en tillsvidaretjänst. Tillträde till tjänsten 2021-01-07.

Låter detta, som något för dig? Då hoppas jag att du skickar din ansökan med CV och personligt brev, till mail-adressen [email protected] Sista ansökningsdatum är 2020-12-13. Då intervjuer kommer att ske löpande, så kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

//Sari

Arbetsgivare
Persöns Butik & Restaurang AB
Örarnavägen 3
97597 Luleå
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Bergbykrogen AB / BERGBY
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Vi söker restaurangbiträde till Bergbykrogen. Sedvanliga arbetsuppgifter innefattande bl a enklare beredning i köket, servering, undanplock.

Arbetsgivare
Bergbykrogen AB
81740 BERGBY
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Burger King söker servicefokuserade restaurangmedarbetare (helg - d...

Arbetsgivare / Ort: Nordic Service Partners AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Skulle dina vänner, studiekompisar eller tidigare kollegor kalla dig för en utåtriktad och positiv ”people person” som gärna hugger i och gillar att ge bra service? Vi söker dig! Vi på Burger King söker just nu restaurangmedarbetare (helg - dag/kväll) Du blir vårt ansikte utåt i vår restaurang och får ett mångsidigt jobb som innebär att du roterar mellan olika arbetsuppgifter. Du kommer att få arbeta både i köket, matsalen och med att servera gäster. Vad vi erbjuder: Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. För oss är det viktigt att våra medarbetare får chansen att utvecklas. Vi erbjuder därför en tydlig karriärstege och goda utvecklingsmöjligheter. Tanken med våra utbildningar är att du ska växa med ansvar och utvecklas i din yrkesroll under hela din tid hos oss. Vem är du? För att lyckas i jobbet tror vi att du har en utpräglad servicekänsla och tycker att det är roligt att arbeta med människor. Låter det som något för dig?
Arbetsgivare
Nordic Service Partners AB
Hemsida: http://www.burgerking.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servitör/Servitris

Arbetsgivare / Ort: Petkovski, Romeo / Eslöv
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Servitör/Servitris

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Vi öppnar en helt ny restaurang mitt i centrala Eslöv under Hotell Stensson och kommer att servera allt från husmanskost till kreativa a la carte-rätter.

Nu söker vi två erfarna servitörer/servitriser med tillträde i slutet av november.

En på heltid och en på deltid (deltidstjänsten med möjlighet till heltid).

Anställningen omfattar heltid/halvtid (dagtid/kvällstid).

Skicka gärna ansökan omgående eftersom urval sker löpande.

Om Du har frågor angående tjänsten tveka inte att kontakta oss.

Arbetsgivare
Petkovski, Romeo
Stora Torg 12
24130 Eslöv
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Timanställd restaurangbiträde, välkommen till Restaurang Persön i Luleå!

Arbetsgivare / Ort: Persöns Butik & Restaurang AB / Luleå
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi har haft restaurangen uthyrd i flera år, men från och med januari 2021 ska vi åter börja driva den i egen regi och därav behöver vi flera nya medarbetare. Du kanske är en utav dem?

Restaurangen erbjuder husmanskost som dagens lunch, måndag till fredag samt pizza och snabbmat alla dagar i veckan. Arbetsuppgifterna är varierande, allt ifrån kassahantering, matberedning, servering, disk och städning. Vi hjälps åt helt enkelt under dagen med allehanda uppgifter som förekommer på en restaurang. Vi vill skapa en trevlig arbetsmiljö för våra medarbetare och att det ska vara kul att gå till jobbet.


Vi söker ett ansvarsfullt restaurangbiträde, som vill arbeta extra på kvällar och helger. Du är som person serviceinriktad och har ett gott kundbemötande. Du är duktig på att se vad som behöver göras, du gillar ordning och reda, ställer upp när det behövs samt ser möjligheter i olika situationer. Utöver det har du lätt för att samarbeta med andra men kan även arbeta på egen hand.


Du ska ha fyllt 18 år, då en del ensamarbete ingår i arbetsuppgifterna. Det krävs att du har körkort och tillgång till bil, då vi är 2,5 mil utanför Luleå city och bussförbindelserna sällan går ihop med våra arbetstider. Restaurangens öppettider är mån-fre kl.08-21 och lör-sön kl.10-21.


Vi erbjuder en behovsanställning med timlön. Tillträde 2021-01-07.

Låter detta, som något för dig? Då hoppas jag att du skickar din ansökan med CV och personligt brev, till mail-adressen [email protected] Sista ansökningsdatum är 2020-12-13. Då intervjuer kommer att ske löpande, så kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot din ansökan!

//Sari

Arbetsgivare
Persöns Butik & Restaurang AB
Örarnavägen 3
97597 Luleå
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Frukostvärd / Köksbiträde Vintersäsong 2020-2021

Arbetsgivare / Ort: Abisko Mountain Lodge AB / ABISKO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Färdigheter
Meriterande
 • Gesällbrev
 • kock - kallskänka

Språk
Krav
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Abisko Mountain Lodge är Guldkantshotellet i Abisko. Vi har stor andel gäster som återkommer regelbundet till oss på grund av vår härliga atmosfär och fantastiska mat. Vi får mycket beröm inte bara för maten utan också för vår frukostbuffé. Vi har också en restaurang, Brasserie Fjällköket som anses vara det bästa köket i Kirunafjällen. Du kommer vara en del av det teamet.


Vår Lodge är vintertid en bas för en mängd aktiviteter, alltifrån skidåkning till norrskensspaning. Vi som arbetar är ett gäng som verkligen gillar att vara utomhus på vår fritid och det tycker vi är en viktig egenskap även hos dig som kommande medarbetare. Lodgen har erkänt bra mat och vi ställer höga krav på vår köks- och frukostpersonal. Du ska kunna grunderna i bakning och matlagning och ska ha viljan att göra gästerna mer nöjda än det de förväntar sig. Är du utbildad kock är det extra bra.


Vi ser att du är noggrann, van att arbeta i högt tempo och är serviceinriktad samt en morgonmänniska.


Att arbeta hos oss kräver hög social kompetens då du har direktkontakt med gästerna och de kommer fråga dig dels om maten men även om tips om området, du ska därför kunna flytande svenska och engelska. Vi söker en frukostvärd som ska arbeta självständigt med våra frukostar. Förutom själva frukostarbetet kommer du också baka, göra sill, sylt och annat som finns på frukostbuffén. Under vintertid serveras en enklare lunch som du ansvarar för. Vi sätter stor stolthet i att producera allt från grunden. Du kommer att jobba själv vilket innebär att dina sysslor innefattar både matlagning, disk och städuppgifter.

Vintersäsongen sträcker sig från 20/12-2020 - 23/5 -2021Vill du vara med i vårt team och ta oss till nästa nivå?

Goda chanser till förlängd anställning för kommande säsong.

*Dagtidsarbete

*Personalboende finns


Vi vill anställa dig som har ett genuint intresse av branschen men som också vill ha en fritid med många möjligheter för utomhusaktiviteter i skön miljö.

Arbetsgivare
Abisko Mountain Lodge AB
98145 ABISKO
Hemsida: http://www.abiskomountainlodge.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

McDonald’s Nacka söker medarbetare som vill arbeta dagtid och nätter

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.   McDonald's Nacka söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga. På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.   Vi söker dig som gillar... SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen TEAM WORK att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar   Information om tjänsten Tjänsten är på deltid upp till 50% Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Startlön enligt HRF´s kollektivavtal.   Ansökan Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan innehållandes CV och personligt brev hos oss så snart som möjligt! Urval och intervju sker löpande.       
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Green Hotel AB / Tällberg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Green Hotel är en inspirerande mötesplats för besökare från hela världen beläget i Tällberg med fantastisk utsikt över Siljan och Dalarnas blånande berg.


”Green Hotel är en plats för människor, möten och rekreation. Omsorg och medvetenhet i allt driver oss och är något som vi har förstått att våra gäster uppskattar. Liksom vår kombination av tradition och nytänkande.” Vi söker dig som är serviceinriktad och älskar att arbeta med människor. Du är glad, energisk och har ett gott värdskap. Vi söker dig som har ambitioner att göra karriär på Green Hotel, möjligheterna är många.

Servering, värdskap - Service ut i Fingerspetsarna! Erfarenhet av servering är en merit dock inget krav. Arbetsuppgifterna är allt ifrån servering av frukost till servering av middag. Du kommer få uppleva intressanta möten med både gäster och kollegor. På Green Hotel får du lära dig att jobba i team och få erfarenheter av god kamratskap.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Green Hotel AB
Ovabacksgattu 17
79370 Tällberg
Hemsida: http://www.greenhotel.se
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Långbro Pizzeria HB / Älvsjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej!


Vi söker glad och trevlig personal.

Dina arbetsuppgifter består av servering, städning, hjälpa i köket med enkla portioner, plock och disk.


Varmt välkomna med er ansökan!

Arbetsgivare
Långbro Pizzeria HB
Svartlösavägen 79
12533 Älvsjö
Ansökan
Ansök senast 6 December (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kock sökes till asiatisk restaurang

Arbetsgivare / Ort: Nguyen, Dung
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Språk
Meriterande
 • Vietnamesiska

Om jobbet

En nyöppnad restaurang i Möllevång, Malmö som behöver en kock. Vi talar flytande vietnamesiska och därför behöver en kock som kan kommunicera på vietnamesiska. Det är meriterande om du kan laga asiatisk mat.

Arbetsgivare
Nguyen, Dung
Hemsida: thaiviet.se
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Barista/Kallskänka

Arbetsgivare / Ort: Vikin Café AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kallskänka

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Hej,


Vi är ett mysigt och fräscht nystartat café som ligger i Stockholm City och söker en ansvarstagande och engagerad barista/kallskänka till vårat café. Vi ser framför oss att tillsätta rollen inom närmsta veckan.


Din främsta uppgift är att erbjuda våra kunder en varm kundkänsla, göra kaffe, kassaarbete, beredning av mackor och sallader samt att hålla det rent och snyggt i caféet.


Det är högintressant för oss om du är extra duktig på att göra sallader som inte bara smakar bra, utan även ser bra ut i utförandet.


Större ansvar kan erbjudas ifall du visar framfötterna.


Arbetstiderna som gäller är kl 10.00-16.00, måndag-fredag. Detta kan även diskuteras vidare mer under intervjun.


Maila gärna ditt CV till: [email protected]


Hälsningar

Viktor

Arbetsgivare
Vikin Café AB
Luntmakargatan 64
11351 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

lebanis kock

Arbetsgivare / Ort: Yousef, Esmat / Sandviken
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

hej

deta annons gäller dej som vill ha ett jobb

alltid finns jobb åt dej

o hoppas att ni är villig att arbeta

tack

Arbetsgivare
Yousef, Esmat
Sätragatan 208
81152 Sandviken
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servis och bar. Extrapersonal.

Arbetsgivare / Ort: Bishop Scandinavia AB / Umeå
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

The Bishops Arms signum är att erbjuda marknadens bredaste sortiment av öl och Single Malt Whisky i en genuin engelsk miljö. Maten är inspirerad av de moderna engelska gastropubarna, där den gamla typiska "pubmaten" ersatts av en mer ambitiös bistroinspirerad meny. The Bishops Arms är Sveriges ledande kedja av engelska pubar. Vi finns idag på 40 platser från Malmö i söder till Kiruna i norr, och är en del av Elite Hotels of Sweden.


Extra serveringspersonal till Bishops Arms i Umeå


Vi söker nu utåtriktad extrapersonal till servis och bar! Arbetstiderna är framförallt kvällar och helger då vi inte har någon verksamhet under dagen. Perfekt extra jobb för studenter vid universitet då det går att kombinera med studierna.

För att lyckas som servitör/servitris inom The Bishops Arms krävs stort intresse för öl, mat och dryck i allmänhet samt en stor passion för service. Du har glimten i ögat, behärskar det svenska språket och löser elegant de utmaningar som kan uppstå. Det är ett plus om du har några års erfarenhet från något servicerelaterat yrke och vill utvecklas ytterligare. Eller har du liknade erfarenhet från kårlivet. Du ansvarar också för att kassa- och alkoholhantering följs enligt gällande rutin och regelverk. Låter det intressant?


Kom in och lämna ett CV i baren eller maila till: [email protected]

Arbetsgivare
Bishop Scandinavia AB
Renmarkstorget 8
90326 Umeå
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

servitris/servitör sökes

Arbetsgivare / Ort: Ninos & Aron HB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Servitör/Servitris

Om jobbet

Nu söker vi en pigg och glad tjej/ kille som kan jobba kvällar.

Vi ser gärna att du är framåt och brinner för att ge gästen en härlig upplevelse. Vi vill se att du kan arbeta självständigt men även fungera bra med andra.

Punktlighet och ärlighet är viktigt och vi ser att personen som söker är det. Vi vill helst ha en rökfri sökande.

Kan du blanda lite drinkar är detta ett plus men inget krav, är man framåt kan man lära sig ganska snabbt.

Svenska samt engelska är ett krav.

Anställningen är deltid men kan ändras till heltid.

Tycker du att detta låter kul och att det stämmer in på dig, så hör av dig med ett mail.

Arbetsgivare
Ninos & Aron HB
TYSKA BRINKEN 34
11127 STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde 75% till Sandåkraskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: - Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. - Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. - Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.   Arbetsplatsbeskrivning Sandåkraskolan ligger i det starkt expansiva och natursköna området Sköndal med närhet till Drevviken. Skolan har årskurs F-6 med integrerade fritidshem och fritidsklubb. Sandåkraskolan har ca 550 elever.  Personalen är organiserad i arbetslag där vi tillsammans tar ansvar för elevernas kunskapsinhämtning och sociala utveckling utifrån ett inkluderande och salutogent förhållningssätt. Vi har ett väl utvecklat samarbete mellan förskoleklass, fritidshem/fritidsklubb och skola. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje!               Läs mer på http://www.sandakraskolan.stockholm.se Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta med disk, salladsberedning, viss matlagning och servering i skolans tillagningskök. Som köksbiträde är du en del i teamet som serverar god och näringsrik mat till skolans elever och personal. Tillsammans med kollegorna bidrar du till att förbereda måltiderna, duka fram och hålla snyggt i serveringen samt plocka undan och diska efteråt.   Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i storkök, gärna i skolmiljö. Gymnasieutbildning med inriktning mot storhushåll är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du är serviceinriktad, har ett professionellt bemötande och stort intresse av att arbeta nära barn. Du har lätt att samarbeta med andra och ser din roll som en del av helheten i skolans verksamhet. Du har förmåga att se vad som behöver göras och att ta initiativ samt bidra till teamets goda stämning och utveckling.   Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Serviceinriktad servitris till Pizzeria Capri

Arbetsgivare / Ort: Storgatans Pizzeria i Halmstad AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Pizzeria Capri söker en serviceinriktad, glad, effektiv och stresstålig person till serveringen.

Du behöver kunna kommunicera på svenska då många av våra gäster är svensktalande.

Anställningens omfattning och start sker enligt överenskommelse. Vi söker främst dig som kan tänka sig att arbeta heltid med start omgående.

Schemalagd arbetstid enligt 2-skift: kl. 11-17 eller 17-22. Timlön enligt överenskommelse.

Välkommen att besöka Pizzeria Capri på förmiddagen mellan klockan 10-10.30 för ett personligt möte med restaurangägare Mihajlo Davidovic. Ring Mihajlo på telefon 0707-127363 för att boka en tid för ett personligt möte. Vänligen observera: Sms besvaras ej.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Storgatans Pizzeria i Halmstad AB
Storgatan 46
30243 Halmstad
VISA MINDRE

Haket öppnar ny restaurang i Mirum-gallerian och söker 5st nya medarbetare

Arbetsgivare / Ort: AAT Invest AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Vår nya snabbmatsrestaurang HAKET kommer att ligga på Mirum Gallerias nedre plan och vi kommer servera falafel, nötköttskebab samt ha en utsökt salladsbar med fina råvaror. Vårt mål är att öppna restaurangen senast i mitten av januari 2021.

Vi letar efter dig som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar!

Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick.

Hos oss är driv och viljan viktigare än tidigare utbildning.

Ett jobb på Haket ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga.

Vi söker dig som gillar...

SERVICE

att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen

TEAM WORK

att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet

TEMPO

när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ

EGET DRIV

att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar

Vi söker 5st medarbetare för både deltid och heltid till vår nya restaurang som kommer ligga i det växande köpcentrum Mirum-gallerian. Hos oss finns det möjlighet till att jobba dag o kväll. Har du möjlighet att arbeta större delar av dagen eller letar efter att kombinera jobb med skola så tveka inte att söka!

Ansökan

Låter det här som ett jobb för dig? Skicka då din ansökan till oss så snart som möjligt! Vi kommer att arbeta med våran rekrytering löpande: [email protected]

#jobbjustnu#jobbjustnu#jobbjustnu


Arbetsgivare
AAT Invest AB
lidaleden 12 mirum gallerian
60359 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 7 December (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Kesar Indien Restaurang HB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

vi söker nu en köksbiträde som kan hjälpa i köket , som har erfarenhet i restaurang , du ska servera också

Arbetsgivare
Kesar Indien Restaurang HB
Ansökan
Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

kock

Arbetsgivare / Ort: Granhoff AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kock
 • à la carte

Om jobbet

Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt.

Arbetsgivare
Granhoff AB
Sysslomansgatan 24 C
75223 Uppsala
Ansökan
Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

sökes köksbiträde med erfarenhet restaurang/pizzeria

Arbetsgivare / Ort: Nancy Corner Göteborg / Västra Frölunda
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska
 • Turkiska

Om jobbet

sökes personal med erfarenhet , pizzeria eller restaurang verksamhet. obs endast personer som har jobbat inom den branschen

Arbetsgivare
Nancy Corner Göteborg
Tuppfjätsgatan 2
42174 Västra Frölunda
Ansökan
Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Söker servitris/servitör omgående

Arbetsgivare / Ort: Linns Company AB / Handen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Servitör/Servitris

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Jobbet är ta beställning,plocka brickor och lägga upp maten.

Har tidigare erfarenhet med kassa och ta beställning.

skicka cv till email [email protected]

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Linns Company AB
Runstensvägen 1
13646 Handen
Ansökan
Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

McDonald’s Nyköping söker nya medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.   Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga. På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.   Vi söker dig som gillar... SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen TEAM WORK               att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar   Ansökan Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!      
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 8 December (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sibylla Vallentuna söker Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Vallentuna Motor Kredit AB / Vallentuna
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Matklassiker i ny skepnad!


Vi söker dig som älskar att ge service i högt tempo och vill vara med och vill bli en ambassadör i restaurangkedjan Sibyllas utveckling. Din viktiga roll blir att möta våra matgäster med glatt humör och god service. I arbetsuppgifterna ingår matberedning, kassaarbete, servering och att hålla rent och snyggt.


Din profil:


Du har känsla för kvalitet och vet att god mat och noggrann rengöring hänger tätt samman.

Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer.

Du har en positiv inställning till gäster och kollegor.


Det är meriterande, men inget krav att du arbetat inom restaurangområdet eller har tidigare erfarenheter av liknande arbete och/eller kassavana. Du kan göra dig förstådd på svenska.

Vi ser fram emot din ansökan redan nu och att hälsa dig välkommen i Sibyllafamiljen.

Välkommen


Övrigt:

Rekrytering sker löpande

Arbetsgivare
Vallentuna Motor Kredit AB
Industrivägen 2
18621 Vallentuna
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker medarbetare.

Arbetsgivare / Ort: Chingis Group AB / Bandhagen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej.


Vi söker en person till vårt kök.

Du ska jobba med köksbiträde.


Vi erbjuder dig:

 1. Kollektiv avtal
 2. Heltid
 3. Månadslön
 4. Tillsvidare anställning


Mejla ditt CV till oss.

Vänliga hälsningar,

Chingis Group AB.

Arbetsgivare
Chingis Group AB
Högdalsgången 34
12454 Bandhagen
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Nordic Service Partners AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Burger King är ett av världens största restaurangföretag. För oss är självklart engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter. - Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. - Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Arbetsgivare
Nordic Service Partners AB
Hemsida: http://www.burgerking.se
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servitör/servitris sökes till Pråmen Västerås

Arbetsgivare / Ort: Cheffle AB / VÄSTERÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Servitör/Servitris

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Du har ett brinnande intresse för service och en strävan efter att utvecklas och hjälpa till att utveckla oss. Hög social kompetens och en positiv attityd är ledord hos oss tillsammans med medvetenhet.

Medvetenhet om allt vi gör, från första gästkontakt, presentation av mat och dryck till avslut för kvällen.

Här kommer du att jobba med ett aktivt och kreativt kök där alla rätter och råvaror följer säsong med matchande drycker. Hög vinkunskap, tydlig inriktning och stort branschintresse.

Vi serverar lunch och middag med á la carte och avsmakningsmeny. Hos oss är serveringen aktiv och vi presenterar alltid mat och dryck vid bordet.

Tjänsten omfattar 75 - 100 % med arbetsstart efter överenskommelse dock senast 1 februari. Arbetstiderna är varierande då vi har öppet både för lunch- och kvällservice. Lön efter avtal/överenskommelse.

Intervjuer sker löpande.

Du behöver kunna/ha:

· Brinnande intresse för service

· Gilla det sociala

· Svenska i tal och skrift

· Kunna kommunicera på engelska med våra utländska gäster.

· Grunder i dryckeskunskap

· Vinkännedom

· Enkelt kunna samarbeta med dina kollegor

· Flexibel med arbetstider då vi har gäster när andra är lediga

· Minst 3 års arbetslivserfarenhet

Vi ser fram emot din ansökan här via Cheffle i dag!

Arbetsgivare
Cheffle AB
Färjkajen, kajplats 1-3
72210 VÄSTERÅS
Hemsida: https://bit.ly/2IjPmEv
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Muralp Restaurang AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi behöver heltid restaurangbiträde tillsvidareanställning arbetet består av hjälpa kök, servera och städning

Arbetsgivare
Muralp Restaurang AB
Rosenlundsgatan 18
11853 Stockholm
Hemsida: www.angelosdeli.se
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kökspersonal till matleverantör i Älmhult

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kallskänka

Om jobbet
Är du flexibel, noggrann, ansvarstagande, strukturerad och har ett genuint intresse för matlagning är detta rätt jobb för dig! Om tjänsten I denna rollen kommer du arbeta i köket hos en matleverantör som även levererar till butiker. Maten tillagas efter väl beprövade recept och struktur. Flera moment ingår. Du kommer utbildas i kundens rutiner och strukturer på plats. Anställningen är hos oss på Adecco, placering är hos vår kund. Kunden är ett stabilt företag med ambition att växa och fortsätta utvecklas. Ett fantastiskt företag med nära till skratt och med hög gemenskap. Tjänsten som kökspersonal är ett konsultuppdrag med start omgående och löpande framöver. Omfattning är initialt 80% och arbetstiderna varierar mellan 04:00-14:00. Anställningen inleds med provjobb, 1-2 dagar med full betalning. Tjänsten kan ökas till 100% om sökande vill kombinera tjänsten med timmar som chaufför. Vem är du? Du har ett genuint intresse för mat och bak. Du gillar högt tempo, är effektiv och gillar struktur och ordning. För dig är passa tider och stora krav på hygien en självklarhet. Du har lätt att lära och du är flexibel, positiv och har lätt att samarbeta. Du behöver kunna tala och skriva flytande i engelska och svenska. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vilka är vi? Det råder inga tvivel om varför väckarklockan ringer på morgonen. Varje dag kliver vi upp, sträcker på oss och tar sikte på att flytta gränser och utmana normer för att skapa en framtid där alla får plats. Vi tror att passion och relation tillsammans kan göra det oväntade på arbetsplatser och flytta förväntningar framåt. Som ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag kommer vi med nya perspektiv och processer som utvecklar företaget i takt med lönsamheten. Vi vänder på stenar, rotar i gömmor och tänker nytt för att vi tror att den bästa matchningen inte behöver betyda det förväntade. För dig som letar jobb betyder det att vi inte nöjer oss med att du blir anställd, vi vill se till så att du får rätt förutsättningar för att göra ditt bästa jobb i karriären. Då gör vi skillnad på riktigt. För samhället, för företaget, för arbetstagaren. Och då skapar vi framtidens jobb. För alla. Idag. I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Åsa Lindhoff via [email protected]  Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord  Kökspersonal, kök, Älmhult, matleverantör, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kock/Köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Maträtt Åre AB / Åre
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Är du rätt person? Vi är på jakt efter dig som vill jobba i Åre och som sätter värdskapet först.


Att arbeta som kock hos oss kräver att du även under högt tempo kan vara en glad prick med gästens nöjdhet i fokus. Att du kan behålla ett lugn och fokus även när det är mycket att göra. Det krävs dock inte att du är utbildad kock eller har flera års erfarenhet, men det du saknar i kunskap får du ta igen med ett driv av att vilja lära!


Eftersom vi inte kan erbjuda all vår personal boende, är det en stor fördel om man har det ordnat.

Arbetsgivare
Maträtt Åre AB
Kabinbanevägen 22 E
83752 Åre
Hemsida: www.aretorghotell.se
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangpersonal

Arbetsgivare / Ort: Mirin AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Om jobbet

Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm genom noggrannhet och tillgänglighet.


Vi väljer våra personal med omsorg där vi försöker hålla en tät kontakt med våra medarbetare.


Vi söker därmed ett flertal kollegor för olika tjänster


Just nu söker vi sushi kockar restaurangbiträden kassabiträden servicepersonal diskare mm.


Det är viktigt att du är stresstålig och respekterar arbetstiderna.


#jobbjustnu


Du ska kunna jobba i lag och ha lätt till att sammarbeta med olika kollegor då du kan jobba på olika arbetsplatser och ständigt lära känna nya människor på kort tid.


Svenska språket är inte ett krav men ett plus.

Gärna Engelska språket då du på något vis ska kommunicera med dina kollegor.


Arbetsplatsen kan variera från plats till plats och arbetslängd då det rör sig om en anställning på ett bemanningsbolag.Arbetsgivare
Mirin AB
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Maträtt Åre AB / Åre
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Är du rätt person? Vi är på jakt efter dig som vill jobba i Åre och som sätter värdskapet först. Som älskar att ge service som överträffar förväntningar. Att se gästen, le mot gästen och lyssna på gästen är grunden för ett lyckat värdskap.


Här behöver du vara lyhörd för våra gästers önskemål, att få alla att trivas och vilja komma tillbaka. Du kommer få förklara vårt koncept och vår unika app, hålla rent och snyggt.


Tjänsten gäller först och främst vintersäsongen 20/21, med chans att börja redan nu i Höst.

Eftersom vi inte kan erbjuda all vår personal boende, är det en stor fördel om man har det ordnat.

Arbetsgivare
Maträtt Åre AB
Kabinbanevägen 22 E
83752 Åre
Hemsida: www.aretorghotell.se
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangpersonal

Arbetsgivare / Ort: Mirin AB
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Mirin tillgodoser bemanningstjänster för Hotell- & Restaurangbranschen i Stockholm genom noggrannhet och tillgänglighet.


Vi väljer våra personal med omsorg där vi försöker hålla en tät kontakt med våra medarbetare.


Vi söker därmed ett flertal kollegor för olika tjänster


Just nu söker vi sushi kockar restaurangbiträden kassabiträden servicepersonal diskare mm.


Det är viktigt att du är stresstålig och respekterar arbetstiderna.


#jobbjustnu


Du ska kunna jobba i lag och ha lätt till att sammarbeta med olika kollegor då du kan jobba på olika arbetsplatser och ständigt lära känna nya människor på kort tid.


Svenska språket är inte ett krav men ett plus.

Gärna Engelska språket då du på något vis ska kommunicera med dina kollegor.


Arbetsplatsen kan variera från plats till plats och arbetslängd då det rör sig om en anställning på ett bemanningsbolag.Arbetsgivare
Mirin AB
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Trevlig medarbetare sökes

Arbetsgivare / Ort: Subtime South AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Man ska ha data kunskap samt goda kunskaper på engelska då man hanterar lagret såsom inventeringar, beställningar och samt skicka reporter.


Ansökan skickas in endast per mejl.Arbetsgivare
Subtime South AB
Ansökan
Ansök senast 9 December (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangsbiträde

Arbetsgivare / Ort: Sushi Bar Vintergatan AB / BODEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Du kommer att arbeta i köket och ta emot våra gäster, diska, hålla rent i lokalen och servera maten i restaurangen. Du kommer även att arbeta under ett högt tempo med vår takeaway-station samt hjälpa till med diverse rutiner på restaurangen.

Arbetsgivare
Sushi Bar Vintergatan AB
Kungsgatan 32
96134 BODEN
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servitör/Servitris

Arbetsgivare / Ort: Fjäderholmarnas Krog AB / ÅRE
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Servitör/Servitris

Om jobbet

Hotell Fjällgården har ett unikt läge, mitt i backen men ändå mitt i byn. Med liften, Fjällgårdsexpressen, tar du dig snabbt och enkelt bort till de större liftsytemen och de brantare backarna. Hotellet erbjuder klassisk miljö med anor från 1910 där du kan njuta av lugnet och den vackra miljön som Åre erbjuder. Vi söker servitriser/servitörer med stort värdskap och kärlek till fjällen som vill vara med och driva Hotell Fjällgården framåt i vinter. Hotell Fjällgården söker Kypare till kommande vinter.

Kortfattad information om tjänsten som kypare hos oss.

Hotell Fjällgården är med sitt "ski in ski out" läge ett givet val för lunch.

Ni kommer att jobba vid sidan av hovmästare och sommelier varje pass.

Dagtid jobbar ni med en meny som är anpassad efter skidåkare i alla åldrar.

Kvällarna består av såväl halvpensionsmiddagar för hotellets gäster som externa gäster.

Erfarenhet och inställning är viktigare än ålder men två års erfarenhet är ett minimum.

Ni kommer att ingå i en matsalsstab om 8 kypare.


Arbetstiden är varierande dag/kväll.


Gå även in på hemsidan för mer info om hotellet.

www.fjallgarden.se


Vi ser helst att ni skickar er ansökan via länken nedan.

https://www.fjallgarden.se/jobba


Välkommen in med din ansökan.


Arbetsgivare
Fjäderholmarnas Krog AB
FJÄLLGÅRDSVÄGEN 35 FJÄLLGÅRDEN
83013 ÅRE
Hemsida: http://www.fjallgarden.se
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde med erfrenhet

Arbetsgivare / Ort: Antika Restaurant AB / Södertälje
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet

Vi söker driven och engagerad personal som är bekväm med att ta för sig på olika arbetsplatser. Vi ser gärna att våra medarbetare har tidigare erfarenhet av att arbeta i kök med intyg.


För att arbeta som vikarie hos Vikarieförmedlingen krävs det att du:


* Har fyllt 18 år.


* God Arabiska i tal och skriv.


* Social och tillmötesgåendeVi erbjuder en trygg samt flexibel anställning till våra vikarier där man bestämmer hur mycket man vill arbeta och i vilka områden. Det är inga problem för oss om våra medarbetare har en annan bisyssla som till exempel annat jobb eller studier.


Vi vill ge alla en chans att bli kallad på intervju och presentera sig!


För att få arbeta med barn måste våra medarbetare ha ett giltigt utdrag ur belastningsregistret. Nedan finns en länk med blanketten för att beställa utdraget:Arbetsgivare
Antika Restaurant AB
Nygatan 27 B
15172 Södertälje
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kyrkans förskola söker köksansvarig 50%

Arbetsgivare / Ort: Ekerö Pastorat / EKERÖ
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Om jobbet

Kyrkans förskola ligger i en vacker miljö med en stor och härlig gård samt med närhet till skog. Vår huvudman är Svenska kyrkan i Ekerö pastorat och verksamheten drivs i samarbete med Ekerö kommun.

Förskolan har två avdelningar med 17 barn per avdelning i åldrarna 1- 5 år.


Vi söker dig som är intresserad av att vara ansvarig för förskolans kök. Arbetet innebär: Mottagning av ankommande mat, upplägg av mat till två avdelningar, diskning, förberedelse av mellanmål, planering och beställning av frukt, frukost och mellanmål, bakning av bröd samt hygien- och städansvar för köket.


Vi söker dig som skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Är ordningsam, flexibel och lyhörd. Gillar att ta eget ansvar och tänker kreativt.


Liknande erfarenheter av arbete i kök på förskola/skola och arbete i barngrupp är en merit.


Varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 10 december 2020. Intervjuer sker löpande.


Skicka din ansökan till: [email protected] eller


Ekerö pastorat, Sarah Sjöswärd, Box 116, 178 22 Ekerö

Arbetsgivare
Ekerö Pastorat
BJÖRKUDDSVÄGEN 2
17822 EKERÖ
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Strilbataljon söker Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Försvarsmakten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Vi söker dig som vill arbeta som restaurangbiträde i en av Luftstridsskolans anläggningar i Bålsta. Luftstridsskolan (LSS) LSS är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. LSS har tre flygvapengemensamma skolor: Flygskolan, Stridslednings- och luftbevakningsskolan samt Flygbefälsskolan. Här bedrivs också, på uppdrag av Högkvarteret, utveckling av materiel, metoder och förband som är verksamma inom luftarenan. En tredje viktig uppgift är insatser och beredskap. Luftstridsskolan ansvarar för den ständiga övervakningen av Sveriges luftrum. 1615.Stabskompaniet Stabskompaniet bedriver drift och förvaltning av en försvarsmaktens anläggningar i Bålstaregionen. Kompaniet leds av platschefen för anläggningen och består av en vaktmästerigrupp, en säkerhetsgrupp med stödfunktioner samt kök och lokalvård. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som restaurangbiträde arbetar du som en del i ett team om 4 personer med tillredning samt servering av frukost, lunch och middag. I arbetsuppgifterna ingår alla förekommande uppgifter i ett kök så som beredning, disk, servering, uppföljning- och dokumentation. Du stöttar kockarna i beredning av både kall och varm mat, tillredning av varierat sallads- och grönsaksutbud samt bakning av mat- och kaffebröd. Varierande arbetstider samt helgarbete och deltagande vid övningar förekommer.  Kvalifikationer • Gymnasial utbildning inom Hotell och Restaurangprogrammet, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. • Kunskaper i PC/Windows/Office-miljö. • B-körkort. Meriterande • Tidigare erfarenheter av liknande arbete. • Erfarenhet av specialkost. Personliga egenskaper Vi söker dig som tycker om att arbeta med människor och att laga god mat. Du har en god samarbetsförmåga, hög stresstålighet och god förmåga till självständigt arbete. Vidare tar du egna initiativ, är driftig och flexibel. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Övrigt Tjänsten är en civil tillsvidareanställning, provanställning om 6 månader tillämpas. Tjänsten är en heltidsanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Arbetsort Bålsta. Individuell lönesättning tillämpas. Tjänsten innebär internationell tjänstgöringsskyldighet, krigsplacering samt deltagande i utbildning och övning i krigsorganisation. Upplysningar om tjänsten lämnas av Stf kompanichef/Sektionschef Ulrika Seflin, tfn 070 233 77 14 eller 018-28 07 30. Fackliga företrädare OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68. OFR/S Håkan Wedin, tfn 070-351 96 40. SACO Johan Moilanen, tfn 018-19 69 75. SEKO Simon Uppgren tfn 072-395 68 13. Välkommen med din ansökan senast 2020-12-10. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats. -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Luftstridsskolan är flygvapnets gemensamma kompetenscentrum för utveckling och utbildning. Luftstridsskolan har fyra flygvapengemensamma skolor och utbildar bland annat framtida piloter inom Försvarsmakten. Förbandet leder och ansvarar även för krigsförbanden 16:e flygflottiljen samt 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljon. Luftstridsskolan har verksamhet på åtta orter spridda över hela landet och har sitt huvudsäte i Uppsala. Luftstridsskolan strävar ständigt efter att utveckla hur vi löser ställda uppgifter och vi är alltid beredda att klara nya utmaningar. I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv. En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Arbetsgivare
Försvarsmakten
Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

McDonald's Häggvik söker nya glada medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Landro AB driver 17 McDonald's restauranger i Stockholm, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Skellefteå och Luleå. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler. Vi söker nya medarbetare till Restaurangen i Häggvik.  Vi söker nu flera nya medarbetare med anställning på ca 4-20 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete på kvällar, dagtid och helger. Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du ska ha lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Det är en klar fördel att vara bosatt i närheten eller ha tillgång till bil. Som medarbetare kommer du att främst få lära dig arbetsuppgifter i vårt serviceområde men arbete i vårt produktionsområde kan också förekomma.  Hos oss får du också möjligheten att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t.ex. utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald’s. Varmt välkommen att maila din ansökan senast den 6/11-20. Urval och intervjuer sker löpande.   Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

personal till vår restuarang sökes omgående

Arbetsgivare / Ort: Åsarna Skicenter AB / Åsarna
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Dina arbetuppgifter är att i ordning ställa frukost, salladsbuffe m.m hålla rent och snyggt i vår restuarang samt kassan. ansökan skickas till [email protected]

Arbetsgivare
Åsarna Skicenter AB
Olstavägen 45
84551 Åsarna
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Café- & Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: YouCruit AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Café- & Restaurangbiträde deltid Kvällar & Helger Vi är något av ett mellanting mellan ett café och en restaurang. Vi serverar mycket varm mat som till stor del är hemlagad och har också en ordentlig kaffemeny och hembakade kakor. Vi serverar detta dygnet runt, årets alla dagar. För de som arbetar hos oss innebär det att man får lära sig väldigt många olika saker då alla lärs upp i samtliga delar av driften och man måste i stunder skifta station eller avbryta sysslor för att vara där man behövs mest. Samarbetsförmåga är därför en viktig egenskap för att fungera hos oss. Arbetsuppgifterna kan också skifta något beroende på vilken tid och veckodag man arbetar och uppgifterna är överlag väldigt varierade. Anpassningsförmåga är därför också en viktig egenskap för att trivas och fungera hos oss. Eftersom det är mycket att lära sig lägger vi mycket tid och engagemang på fortlöpande utbildning för den som jobbar hos oss tillräckligt länge. Har man jobbat hos oss ett par år kan man det mesta så att säga. Öppettiderna innebär också att arbetstiderna kan vara udda och det är därför nödvändigt att du som söker denna tjänst har goda kommunikationsmöjligheter, gärna körkort och tillgång till bil alternativt bor på cykelavstånd. De som trivs hos oss är personer som uppskattar att det alltid finns något att göra, för det har vi sett till att det alltid finns! Detta är inte ett optimalt arbete för den som föredrar mindre aktivitet. Vi söker Dig som vill arbeta mellan 20 och 60 %, vi kan anpassa efter dina önskemål däremellan. Arbetstider kan diskuteras, men viss andel nattpass är aktuellt och sena kvällar kommer också att förekomma regelbundet. Det är huvudsakligen på helgerna arbetspassen kommer att vara förlagda. Det finns möjlighet till heltidsanställning under sommaren. Vi erbjuder mycket lärdomar, härlig sammanhållning och bra ersättning. Vi söker en arbetsam person med god fysik och energi. Ett krav är att du är minst 18 år gammal eller fyller 18 inom tre månader. Ange minst 1 referens med namn och telefonnummer i din ansökan.
Arbetsgivare
YouCruit AB
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

McDonald’s Arboga söker nya medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.   Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga. På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.   Vi söker dig som gillar... SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen TEAM WORK               att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar   Ansökan Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kökspersonal/Cafébiträde

Arbetsgivare / Ort: Konditori Opalen AB / Boden
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Kökspersonal/Cafébiträde

Vi är ett anrikt företag med över 50 års erfarenhet av konditori och bageri. Pga av ökad efterfrågan i söker vi en initiativrik person som inte är rädd för att ta egna beslut. Du ska gilla att utveckla och testa nya saker och arbeta i ett team med emellanåt högt arbetstempo. Arbetserfarenhet från bageri, kök eller motsvarande är meriterande, men inget krav, så länge du har ett brinnande intresse för att serva kunder, laga mat och lära dig nya saker.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är tillverkning av sallader, catering, lunchmat, smörgåstårtor och baguetter. Andra sysslor inom bageri/kök förkommer också, såväl som servering och kassaarbete- du ska helt enkelt inte tveka att hjälpa till där det behövs. Sammanlagt arbetar ca 15 personer heltid på arbetsplatsen.

Vi lägger stor vikt vid personlighet och arbetsvilja. Arbetstiderna kan vara varierande, men i huvudsak 06:00-15:30, måndag till fredag. Tiderna kan gå att justera efter förutsättningarna.

Ansökan skickas till [email protected] Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker. Vänligen respektera att ansökan endast ska mejlas till denna adress.

Bifoga CV och ett kort personligt brev där du beskriver varför du skulle passa för jobbet.

Tjänsten börjar med en provanställning på 6 månader. Målet är en tillsvidareanställning om vi båda känner att vi kommer bra överens.

Arbetsgivare
Konditori Opalen AB
Kungsgatan 49
96135 Boden
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde Asiatisk krog Sundbyberg

Arbetsgivare / Ort: Javva AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Thailändska

Om jobbet

#jobbjustnu


En väldigt populär och omtyckt Thai-restaurang.

Allt från lunch till take away och catering.


Vi söker en:

Glad trevlig stresstålig, lätt för att lära sig nya uppgifter.

Dagligt positiv inför arbetsdagen, lätt att komma in i grupp.

Du kommer du att få hjälpa till med

samtliga kökssysslor i verksamheten.


Alla i personalen talar thailändska.

Ett plus är om du är från Thailand eller talar thailändska.


Vi ser gärna att du är punktlig, har bra arbetsmoral och är villig att arbeta.


Skicka gärna ett personligt brev eller cv till vår mail och berätta mer om dig själv.


Ansökan måste skickas in.

Ansökan tas ej emot personligen i verksamheten.


'

Arbetsgivare
Javva AB
Järnvägsgatan 72
17275 Sundbyberg
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Thai Makinni / Herrljunga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Språk
Meriterande
 • Thailändska
 • Engelska
 • Svenska

Om jobbet

Hej vi söker dig som vill jobba som köksbiträde hos oss på Thai Makkini. I arbetsuppgifterna ingår lättare matlagning, städ och förberedelse av mat. Kvällar och helger blir det mycket av. VI kommer att öppna upp en sommar verksamhet till våren och behöver då anställa 1-2 personer. Deltid & Heltid. Hör gärna av er på mail [email protected]


Då vi är i drift har vi ont om tid per telefon samt besök så hör gärna av er via mail.Arbetsgivare
Thai Makinni
Storgatan 32
52430 Herrljunga
Ansökan
Ansök senast 10 December (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde till Luciano Pizzeria

Arbetsgivare / Ort: Luciano Pizzeria AB / HOVÅS
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Turkiska

Om jobbet

Till vår pizzeria/restaurang i Hovås söker vi nu en ny kollega.

Vi behöver förstärka vårt arbetslag med ett duktigt köksbiträde som inte nödvändigtvis har erfarenhet från yrket men ett stort intresse och kärlek för mat i alla dess former då vi är i en spännande expansionsfas och behöver en kollega som kan utvecklas med oss.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att arbeta med förberedelser i köket. Kunskaper i Turkiska är ett krav.


Du ska vara ansvarsfull, plikttrogen och flexibel. Ordning och reda är också ledord hos dig.

Du ser möjligheten i att lösa problemen när de uppstår så att vi kan bibehålla en trevlig arbetsmiljö och erbjuda våra kunder en gemytlig atmosfär.

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med korta beslutsvägar, samt skratt och glädje i arbetslaget.


Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75%, och lön utgår enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan!


Arbetsgivare
Luciano Pizzeria AB
Brottskärrsvägen 1
43658 HOVÅS
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Max söker entrévärd

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Medarbetare

Arbetsgivare / Ort: King Food AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Burger King® är en global kedja med mer än 16.000 restauranger i 100 länder. I Skandinavien drivs Burger King® av King Food som till 100 procent ägs av Umoe Restaurant Group och har master franchise rättigheterna till Burger King® i Sverige, Norge och Danmark. Totalt finns det 256 Burger King® restauranger i Sverige, Danmark, Färöarna och Norge, varav 104 ägs av King food. Är du vår nästa stjärna? Nu söker vi superstjärnor till vår restaurang! Vi söker efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar med det lilla extra! Som medarbetare hos oss på Burger King så har du huvudrollen i att skapa ett unikt möte med våra gäster. Tillsammans med dina kollegor är du med och skapar upplevelser i världsklass varje dag. Vi söker dig som gillar att arbeta i ett team som kännetecknas av ett professionellt och glatt samarbete, där du själv tar ett eget ansvar för att bidra till detta. Tempot på vår restaurang kommer många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är både effektiv och stresstålig. Vidare är du flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Du har alltid en positiv inställning och du är en given lagspelare, du hjälper alltid till där det behövs! Vill du vara en del av Burger King Sverige? Vi kan erbjuda dig: Att få vara en del i ett sammansvetsat team En spännande vardag med högt tempo och utmaningar Personlig utveckling och karriärs möjligheter Flexibla arbetstider Arbetet är förlagt både dagtid, kvällar samt helger. Lön tillämpas enligt kollektivavtal med hrf
Arbetsgivare
King Food AB
Hemsida: http://www.burgerking.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kassabiträde/serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Därmed Pasta HB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Därmedpasta är en väletablerad pasta och pizzarestaurang som funnits på Hornstull i snart 20 år. Kontakta oss så berättar vi mer! Vi söker dig som är utåtriktad och social. Meriterande är tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen. Du talar flytande svenska. Som kassabiträde hos därmedpasta har du närmast kontakt med gästerna. Arbetsuppgifterna består i huvudsak av mottagande av gäster vid kassa samt stöd till köket.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Därmed Pasta HB
LÅNGHOLMSG 5
11733 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.darmedpasta.se
VISA MINDRE

Vittra Rösjötorp söker köksbiträde 50%

Arbetsgivare / Ort: Vittraskolorna AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 23 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare.  Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Vi förenas i idén om att hos oss växer människor och kunskap.  För att skapa både stabilitet och utvecklingskraft kring vår idé har vi en pedagogisk riktning. Riktningen baseras på tre ömsesidigt beroende delar: motiverande lärande, trygg kultur och tydlig struktur. I Vittra arbetar vi utifrån vår utbildningsstruktur med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna där genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, samt att de kontinuerligt följs upp och utvärderas. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Det här blir du en del av: Vittra Rösjötorp är en verksamhet som är mitt i en förändringsprocess där vi vill driva djupare processer i pedagogiska reflektioner där initiativ och engagemang välkomnas på alla nivåer. Vi är stolta över vår syn på interkulturellt. När vi talar om interkulturalitet så talar vi inte om etnicitet, vi är alla budbärare av vår egen kultur vilket vi anser berikar mångfalden på vår enhet. Därmed vår internationell tvåspråkiga profil anser vi ökar barnens framtida möjligheter i en allt mer globaliserad värld. Vittra Rösjötorp har förtroendet att ha hand om ca 250 elever från förskola till årskurs 6. Skolan ligger i Rösjöområdet i Sollentuna, en kommun med cirka 69000 invånare. Rösjöområdet ligger i östra delen av Sollentuna. Det är kommunens mest utpräglade fritidsområde. Här finns motionsanläggningar, bollplaner och badplatser. I Rösjöskogens naturreservat kan du uppleva en varierad natur på promenadavstånd från vår förskola och skola. Mitt i reservatet ligger Rösjön som omges av lättillgängliga stränder. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Rösjötorp kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se/rösjötorp. Vi har också en rekryteringsfilm "Att jobba för Vittraskolorna" som du hittar på www.youtube.com/vittrakanalen. Det här erbjuder vi dig: Du kommer att ingå i ett köksteam på tre personer. Du kommer att hjälpa till med sedvanliga arbetsuppgifter i skolköket, som att förbereda skollunchen, ta hand om och förbereda matsalen, diska, plocka upp varor.  Tjänsten är en visstidsanställning på 50%. Det här söker vi: Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete i kök, gärna från skola eller förskola. God kommunikations och samarbetsförmåga. Goda kunskaper i svenska. Personliga egenskaper: Uppdraget kräver att du är självgående och strukturerad med förmåga att organisera, ansvara för och prioritera dina uppgifter på ett effektivt sätt. Ha en positiv attityd till barn och medarbetare. Du som söker den här tjänsten gillar lagarbete, är kreativ och sprider god stämning och brinner för den goda måltiden. Som medarbetare inom AcadeMedia får du tillgång till vår förmånswebb, en hemsida med där du enkelt ser hela din kompensation, alltså både lön och alla förmåner som du har via oss som arbetsgivare. Bland dessa förmåner finns också personalkortet, som ger en mängd rabatter på flera stora och välkända varumärken. Tillträdesdag: 21-01-11 Placeringsort: Sollentuna Anställningsform: Visstidsanställning 50% Sista ansökningsdag: 20-12-11 Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med [email protected] Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
Arbetsgivare
Vittraskolorna AB
Hemsida: http://www.vittra.se
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Rasta Grums söker fler medarbetare inför vintersäsongenen

Arbetsgivare / Ort: Rasta Sverige AB / Grums
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Nu söker vi fler medarbetare inför vår vintersäsong.


Vi söker personal till vår restaurang samt till ett nytt matkoncept som vi kommer att pröva i vinter.


Arbetstiden kommer till största del att vara förlagd torsdagar till söndagar.


Du ska vara serviceinriktad och stresstålig samt kunna jobba tidigt på morgonen och sent på kvällen.


Erfarenhet från liknande jobb är meriterande.


Då vår restaurang ligger lite utanför samhället är det en fördel att ha körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till arbetet de olika arbetstiderna.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Rasta Sverige AB
Nyängsgatan 1
66434 Grums
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

KÖKSBITRÄDE TILL SKOLA OCH FÖRSKOLA

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet
Nu söker vi vikarierande köksbiträden till små och stora förskolor samt skolor i Stockholm. Du kommer att jobba enstaka pass på olika platser eller hoppa på längre vikariat på en och samma plats. Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning. Du har minst ett års dokumenterad erfarenhet av att ha jobbat i storkök eller skolrestaurang. Du är är social och trevlig, ansvarstagande och organiserad. Du trivs att arbeta hos olika kunder både i kortare perioder samt vid längre vikariat. Du gillar ditt arbete och du har lätt för att jobba med nya människor i olika miljöer. För denna tjänst är det ett krav att du talar flytande svenska samt att du kan uppvisa diplom för genomförd utbildning inom HACCP eller livsmedelshygien. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att tjänsten är en behovsanställning. RestaurangAssistans är Sveriges största bemanningsföretag inom Hotell och Restaurang med kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Oslo. RestaurangAssistans är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med HRF/Visita. Våra kunder är allt från erkänt bra innerstadskrogar och guldkantade galor till rikstäckande hotell- och företagsrestauranger, konferensanläggningar, kursgårdar och cateringföretag.
Arbetsgivare
Restaurang Assistans i Skandinavien AB
Hemsida: https://www.restaurangassistans.se/
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Extrajobb Måltidsbiträde i Luleå

Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Om tjänsten Som vikarierande Måltidsbiträde kommer du att tillhöra en vikariepool hos Adecco. Du kommer att bokas mot kortare uppdrag inom kommunen där du stöttar upp vid sjukfrånvaro och arbetstoppar. Som Måltidsbiträde ansvarar du för förberedelser och servering av mat samt sedvanliga arbetsuppgifter vid storkök. I din roll som Måltidsbiträde kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära: - Servering - Sedvanliga arbetsuppgifter Tjänsten som Måltidsbiträde är ett konsultuppdrag för extraarbete med start omgående, v.50. Om dig Vi söker dig som vill arbeta extra vid sidan av befintligt arbete eller studier. Du har gymnasial examen från Hotell och Restaurang eller annan utbildning mot storhushåll/ restaurang,eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person trivs du med att gå in på nya arbetsplatser, där du snabbt kliver in och stöttar befintlig verksamhet. Du är prestigelös och ansvarstagande samt brinner för matlagning. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till en trevlig matupplevelse för serveringens gäster. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Filip Johansson via mail: [email protected] Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Måltidsbiträde, kök, Luleå, Luleå Kommun, Adecco
Arbetsgivare
Adecco Sweden AB
Hemsida: http://www.adecco.se/
Ansökan
Ansök senast 11 December (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

McDonald's Haninge söker nya medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Landro AB driver 17 McDonald's restauranger i Stockholm, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Skellefteå och Luleå. Vårt mål är att göra våra gäster nöjda genom att servera god mat tillagad av råvaror av hög kvalitet, med snabb och vänlig service, i rena och trevliga lokaler. Vi söker nya medarbetare till Restaurangen i Haninge.  Vi söker nu flera nya medarbetare med anställning på ca 4-20 timmar/vecka. Tjänsten innebär arbete på kvällar, dagtid och helger. Vi söker dig som av naturen är glad och utåtriktad. Du ska ha lätt till ett skratt och ett leende. Du har en naturlig fallenhet för serviceyrket och trivs med att ha mycket människor runt omkring dig. Du är noggrann, ambitiös och ansvarstagande samt behärskar svenska språket i både tal och skrift. Det är en klar fördel att vara bosatt i närheten eller ha tillgång till bil. Som medarbetare kommer du att främst få lära dig arbetsuppgifter i vårt serviceområde men arbete i vårt produktionsområde kan också förekomma.  Hos oss får du också möjligheten att lära dig ännu mer och komma vidare i din utveckling. Genom att ta del av vårt utbildningsprogram kan du t.ex. utbilda dig till arbetsledare. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald’s. Varmt välkommen att maila din ansökan senast den 12/12-20. Urval och intervjuer sker löpande.   Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen. Lön enligt HRF:s kollektivavtal.
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 12 December (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Medarbetare på Burger King

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Burger King rekryterar: Medarbetare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som gillar att jobba i direkt kontakt med våra gäster. Varför ska du välja oss? - Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. - Du får lära dig mycket om gästservice. - Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter. - Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. - Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Som medarbetare på Burger King trivs du som gillar att jobba i team, som har en positiv attityd och som gillar en fartfylld vardag. Våra medarbetare har många olika arbetsuppgifter, de som jobbar hos oss arbetar både i kassan, i köket och ute i restaurangen.För dig som önskar att utvecklas och växa med ansvar finns det många olika karriärmöjligheter. Vi rekryterar nästan alla arbetsledare internt. Många av våra restaurangchefer och franchisetagare började också som medarbetare.
Arbetsgivare
Happyr AB
Hemsida: http://www.burgerking.se/
Ansökan
Ansök senast 12 December (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arbetsledare på Burger King

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 December (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Burger King rekryterar: Arbetsledare Burger King är ett av världens största restaurangföretag. Och självklart är engagerade, motiverade och trevliga medarbetare nyckeln till vår framgång. Därför värderar vi vår personal högt och erbjuder en tydlig karriärstege med fortbildning och goda utvecklingsmöjligheter. Vi vet att en anställd som trivs skapar goda gästupplevelser. Vi söker dig som tror på att gott ledarskap är grunden till god service.Som arbetsledare har du 100 % ansvar för att driften fungerar under dina skift. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.  Som arbetsledare i Burger King är du med och ansvarar för: - Driften av restaurangen - Utveckling och utbildning av personal - Ekonomiska resultat - Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet Varför ska du välja oss? - För att du är en person som tycker om att ta ansvar och fatta beslut - För att du tycker om att utvecklas och lära nytt - Vi erbjuder flexibel arbetstid - Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo - Hos oss får du en grundlig och omfattande ledarskapsutbildning - Hos oss skaffar du dig värdefull ledarerfarenhet som är efterfrågad även i många andra branscher - Vi erbjuder lön enligt kollektivavtal Önskar du att utvecklas finns det många karriärmöjligheter hos oss. Många av våra restaurangchefer, franchisetagare och anställda på huvudkontoret började sin karriär ute på någon av våra restauranger.Vi söker dig: - Som har en naturlig fallenhet att leda och inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat - Som motiveras av att jobba både mot dina personliga och restaurangens mål - Som förstår vikten av att vara en god förebild - Som gärna har tidigare erfarenheter av servicebranschen - Som har fyllt 18 år Känner du igen dig själv i detta önskar vi dig hjärtligt välkommen till ett roligt grillparty i organiserad form! welcometalent
Arbetsgivare
Happyr AB
Hemsida: http://www.burgerking.se/
Ansökan
Ansök senast 12 December (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde på Bless Burgers

Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Bless Burgers rekryterar: Restaurangbiträde Bless Burgers är ett nystartat svensk koncept med rötterna på svenska västkusten. Målet är att etablera sig som en ny modern hamburgerkedja, som jobbar med ett gediget csr arbete med FN´s 17 globala mål i fokus. Maten vi serverar är vår stolthet mångt om mycket använder vi svenska producenter för att behålla och stärka våra bönder och garanterad kvalité. Välkommen till oss på Bless Burgers. Vi söker dig med härlig personlighet. Du älskar att träffa nya människor, både gäster och arbetskamrater. Du förstår att du är otroligt viktig för både gästerna och kollegor, därför kommer du till jobbet med bra energi – precis som resten av teamet. För dig är det en självklarhet att gästerna ska få den bästa servicen. Det blir stressiga stunder i en restaurang, men det hanterar du effektivt och lösningsfokuserat. Vi älskar hamburgare. Och vi älskar att servera hamburgare till våra gäster. På Bless Burgers får gästerna hamburgare lagade med kärlek med ett stort utbud av svenska råvaror, och en restaurangupplevelse som är modern. Du får erfarenhet av vad det är att samarbeta i ett team och det kommer vara värdefullt för dig hela livet. Vi är också ganska säkra på att du träffar många nya vänner. Du får lära dig mycket om gästservice. Vi erbjuder flexibla arbetstider vilket gör att du kan enkelt kombinera jobbet med skola och fritidsaktiviteter. Hos oss finns det goda karriärmöjligheter om du önskar och oavsett hur länge du väljer att stanna hos oss kommer du få värdefull arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete i högt tempo. Vi erbjuder kollektivavtalsenlig lön. Bless Burgers är en nystartad kedja med ambition att växa, vi jobbar tillsammans mot FNs 17 globala mål, för att göra världen till en bättre plats, vill du vara med på denna resa?
Arbetsgivare
Happyr AB
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde till Pizzeria

Arbetsgivare / Ort: Pandora HB / Tullinge
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Vi serverar vardagar lunch med salladsbuffe, grillrätter, kebabrätter, pizzor och pastarätter med m.m


Som anställd hos oss har du varierande arbetsuppgifter som är salladsberedning, servering, disk och städ.- ingen krav på erfarenhet, men vill jobba innom restaurangbraschen.


Arbetsgivare
Pandora HB
Hangarvägen 3
14637 Tullinge
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde sökes

Arbetsgivare / Ort: AZ Pizzeria AB / Gävle
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Vi söker restaurangbiträde till AZ Pizzeria AB i Gävle. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom enklare beredning i köket, kassahantering, servering och undanplock.

Arbetsgivare
AZ Pizzeria AB
Brynäsgatan 31
80284 Gävle
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Serif Cebe Restaurang AB / Sundbyberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej


vi på restaurang Parma i Sundbyberg söker med arbetare till vår restaurang köksbiträde,som ska hjälpa till i köket,diska,städa, mm Språk ej krav körkort ej krav.

Arbetsgivare
Serif Cebe Restaurang AB
Tulegatan 56
17272 Sundbyberg
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Max söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Honeycomb BB AB / Södertälje
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Om jobbet

Vi söker dig som är kunnig som köksbiträde och van vid hygien och har bra ordningsvanor. Du ör skötsam och hanterar stressiga situationer inom arbetet. du kan jobba deltidsarbete och inte har ett annat arbete vid sidan om.

Arbetsgivare
Honeycomb BB AB
Glasbygatan 8 E
15259 Södertälje
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde, deltid 75%

Arbetsgivare / Ort: Vita Sannar Pizzeria / Mellerud
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Just nu söker vi en ny kollega till vår Pizzeria i Mellerud. Dina arbetsuppgifter är bland annat städa samt arbeta med förberedelser i köket. Du förväntas vara trevlig, duktig och flexibel.


Tjänsten är en deltidsanställning på 75%, och lön utgår enligt kollektivavtal.


Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Vita Sannar Pizzeria
Storgatan 22
46430 Mellerud
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

ICA Maxi Haninge söker studiemedarbetare till Fisk & Deli

Arbetsgivare / Ort: Söderbyleden Stormarknad AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kallskänka

Om jobbet
ICA MAXI HANINGE är en av Stockholms största livsmedelsbutiker med ca 250 anställda. Vi återinvesterar i butiken och vår personal för att både kunna möta kundernas förväntningar och för att vara en av de bästa arbetsgivarna i Stockholm. Vi erbjuder ett av marknadens största sortiment av dagligvaror samt kunnig och engagerad personal. Till vår manuella fisk- och delikatessdisk söker vi en engagerad medarbetare med hög servicekänsla och passion för matlagning. Vi vill kunna erbjuda våra kunder det lilla extra i kundmötet. Arbetet i våra manuella diskar innebär att du säljer färskvaror så som delikatesser eller fisk och skaldjur till våra kunder över disk. Dina främsta arbetsuppgifter inkluderar försäljning, kundservice, varupåfyllnad samt att följa precesser och rutiner kring matsäkerhet. Vi söker dig som: • Har utbildning inom kök/restaurang och/eller har erfarenhet av arbete med färskvaror • Har ett stort intresse för mat och gillar sälj • Har en mycket god känsla för service, då kundmötet utgör en stor del av arbetet • Är kommunikativ, positiv och engagerad • Är flexibel och ordningssam samt trivs med att arbeta i ett högt tempo, har förmågan att samarbeta och tycker om att träffa många människor • Du ska ha fyllt 18 år Vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats med fantastiska kollegor där du får arbeta i en spännande miljö nära våra kunder. Omfattning: Deltid ca 8h/vecka, tillsvidare (anställningen inleds med 6 månaders provanställning) Arbetstiderna är förlagda till 1-2 vardagskvällar samt varannan helg på ett rullande schema. Start: Enligt överenskommelse   Ansökningsprocess Ansök direkt till tjänsten genom att klicka på den här länken: I ansökningsformuläret svarar du på frågorna, bifogar ditt CV samt ett personligt brev i vilket du beskriver varför du vill jobba hos oss. Sista ansökningsdag: 2020-12-13 Då vi gör ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.  
Arbetsgivare
Söderbyleden Stormarknad AB
Hemsida: http://www.icamaxihaninge.se/
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Timavlönade köksbiträden till Järfälla kommun

Arbetsgivare / Ort: Järfälla kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Bemannings­tjänst är Järfälla kommuns vikarie­pool inom för- och grund­skolor. Vi rekryterar och bemannar vikarier i rollerna som barn­skötare, köks­biträde och kock inom Järfälla kommuns kommunala för­skolor, för­skole­klasser, fritids­hem, fritids­klubbar och skol­måltids­verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Du ska ersätta ordinarie medarbetare vid deras frånvaro. Som skolmåltidsbiträde arbetar du inom kostverksamheten inom förskola och skola. Enheternas behov styr hur mycket arbete du kommer att få och vi kan därför inte garantera dig arbete varje dag. Du bör bo inom rimligt avstånd för att kunna ta dig till arbetsplatsen inom en skälig tid. Vi använder oss av IT-systemet TimePool där du lägger in din tid som du vill arbeta som sedan matchas mot verksamheternas behov. Detta innebär att du måste ha tillgång till internet och en mobiltelefon för att vi ska kunna erbjuda dig arbete. Ett av målen är att servera goda och vällagade måltider som ska tillgodose barnens och elevernas behov av energi och näring allt enligt Svenska näringsrekommendationer. Måltiderna ska grundlägga och främja god folkhälsa samt präglas av kvalitets- och servicetänkande. KVALIFIKATIONER I första hand söker vi dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot storhushåll eller motsvarande utbildning. Har du dessutom tidigare erfarenhet från arbete i storkök ser vi det som meriterande. Du måste tycka om och se det som en utmaning att arbeta på nya arbetsplatser, samarbeta med nya kollegor, och vara trygg i detta. Eftersom tjänsten innebär att snabbt kunna bidra till en god arbetsinsats måste du kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. I arbetet krävs det att du är utåtriktad och trivs i en miljö med både vuxna och barn. Det är önskvärt om du har kunskap om lagar, förordning och riktlinjer som styr måltidsverksamheten. Sökande med kunskaper i livsmedelshygien och specialkost är meriterande. Då våra medarbetare arbetar måndag-fredag på schema med arbetstider mellan klockan 06.30-17.30 söker vi främst dig som kan arbeta under dessa tider. Du bör kunna arbeta som minst fem dagar per månad. Du ska kunna kommunicera på svenska i tal och skrift. Om du erbjuds anställning hos oss krävs det enligt lag att du ska uppvisa ett belastningsregister för att anställning ska vara aktuellt. Belastningsregistret benämns "Belastningsregister för Förskoleverksamhet/Skola/Skolbarnomsorg" och finns att beställa på Polisens webbplats. Notera att belastningsregistret får vara max 1 år gammalt sedan utfärdandedatum. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och intervjuerna kommer att ske digitalt. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Järfälla kommun
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Mor Gabriel AB / VÄSTERÅS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
På Malmens restaurangserverar vi husmankost till lunch Måndag till Fredag.

Du börjar kl 07.00 slutar 16.00

Arbetsuppgifterna består av iordningställa salladsbuffén, sallader samt assistera kocken.

Du har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare.

.
Arbetsgivare
Mor Gabriel AB
MALMABERGSGATAN 23-25
72130 VÄSTERÅS
Ansökan
Ansök senast 13 December (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Rasta Sverige AB / Ullared
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

#jobbjustnu

Rastas affärsidé är att driva de bästa väganläggningarna med allt vad där tillhör – god mat, drivmedel, butik och hotellrum – för de som reser och arbetar längs våra svenska vägar. Vårt mål är att vara bäst på orten och bästa val på de vägsträckor där vi finns.


Rasta finns idag på 25 anläggningar längs våra stora vägar. Vi har generösa öppettider och gott om plats för alla våra gäster.


I grund och botten arbetar vi efter samma enkla affärsidé som i början av 70-talet: Att vara det bästa alternativet längs de vägar och på de orter som vi finns. Vi har behållit det som fungerar och vidareutvecklat vårt koncept efter de förutsättningar som tillkommit.

Vi söker nu flertalet restaurangbiträden.


Som medarbetare på Rasta Ullared är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i lunch, gatukök, disk och kassa.


Vi söker dig som är utåtriktad, positiv, gillar att jobba i grupp och i högt tempo samt att vara ordningsam och kan ge det där lilla extra.


Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba både dagtid, kvällar och helger. Du ska kunna ta dig till och från arbetet utan att vara beroende av kollektivtrafik. Ett plus är om du har restaurangerfarenhet.Vi söker nu restaurangbiträde till Rasta Ullared.

Som medarbetare på Rasta Ullared är du företagets ansikte utåt. Du arbetar i ett team med rotation mellan arbetsuppgifterna, vilket innebär att du kommer att få arbeta både i lunch, gatukök, disk och kassa.


Vi söker dig som är utåtriktad, positiv, gillar att jobba i grupp och i högt tempo samt att vara ordningsam och kan ge det där lilla extra.


Vårt krav på dig är att du ska ha servicekänsla och tycka det är kul att arbeta med människor samt kunna jobba både dagtid, kvällar och helger. Du ska kunna ta dig till och från arbetet utan att vara beroende av kollektivtrafik. Ett plus är om du har restaurangerfarenhet.

Arbetsgivare
Rasta Sverige AB
Danska Vägen 11
31160 Ullared
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Ekonomibiträden till kostenheten

Arbetsgivare / Ort: Nynäshamns kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet
Unika möjligheter – helt naturligt! Tycker du om fart och fläkt? Är du intresserad av mat och att ge bra service till både barn och äldre? Då kan det här vara ett jobb för dig! Nynäshamn erbjuder det bästa av flera världar. Vi är en del av en stark tillväxtregion med den mindre organisationens fördelar. Här är det nära till både kollegorna och de invånare vi servar. Runt knuten väntar storslagna naturupplevelser och det goda småstadslivet, med storstadens puls inom räckhåll. Det är unika förutsättningar som vi i Nynäshamn är stolta över och gärna delar med oss av. Om arbetsplatsen Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, kulturskola, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på. Kostenheten i Nynäshamns kommun ansvarar för måltidsverksamheten till kommunens förskolor, skolor och äldreomsorg. Kostenheten vill ge både barn, ungdomar och våra äldre i kommunen en bra matupplevelse och inspirera till att prova på nya smaker och maträtter.  Måltiderna är en betydelsefull del av dagen både för barn och unga i skolan och äldre inom vår omsorg. I skolan ger måltiden en möjlighet till att väcka barns och ungas intresse för smaker, råvaror och hållbar utveckling. Till våra äldre vill vi ge goda vällagade måltider som förgyller vardagen.  Arbetsuppgifter Arbetet som ekonomibiträde är mycket varierande och innebär arbete i de större tillredningsköken skolor och äldreboende samt i de mindre köken på kommunens förskolor. Huvuduppgiften är tillagning och förberedelser av måltider inklusive specialdieter. Arbetsuppgifter som varumottagning, grönsaksberedning, servering, disk och städning ingår. I en av tjänsterna ingår att köra kommunens matbil, dra matskåp och rulla in dem till olika enheter samt övrigt förekommande arbetsuppgifter i köket. I köket på äldreboendet är matlagningen inriktad på mat för äldre med mycket husmanskost. I skolköken är en del av arbetet att vara i matsalen och bemöta eleverna. Det här söker vi hos dig Vi söker dig som är engagerad, kunnig och som har intresse för bra mat, miljö och hälsa.  För att lyckas i rollen har du: • 3-årig restaurangutbildning eller annan likvärdig utbildning • erfarenhet av matproduktion i stor skala • kunskap om förekommande dietkoster och livsmedelslagstiftningen • körkort för tjänsten som chaufför/ekonomibiträde Det är meriterande om du har: • datorvana • god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift • körkort  Som person kan du ta eget ansvar, är noggrann och har god organisationsförmåga. Du är serviceinriktad och arbetar mycket bra med andra människor. Du bör även ha ett brinnande intresse för matlagning till barn- och äldre. Information om tjänsten Tillträde: enligt överenskommelse Anställningsform: Visstidsanställning Sysselsättningsgrad: Deltid - Tjänsterna är deltidstjänster varav 1 tjänst är 50% och övriga tjänster är 75%. Antal lediga befattningar: 5 Ref. nr: BUN/2020/0315/023 Det här erbjuder vi dig! Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. I Nynäshamns kommun är det både nära till samverkan, påverkan och beslut – och nära till invånarna. Det bidrar till att arbetet både känns meningsfullt och berikande. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här, erbjuder vi fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall och en aktiv personalförening. Här finns alltid naturen runt hörnet och andrum på gångavstånd. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Nynäshamns kommun
Hemsida: https://www.nynashamn.se/
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde extra vid behov till Restaurang Linden, Uppsala, Compass

Arbetsgivare / Ort: Compass Group FS Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Redo för ett välsmakande jobb? Bli en del av Compass Group som restaurangbiträde! Hitta din passion för mat Vi behöver förstärka vårt team på restaurang Linden i Uppsala med Dig/ Er som vill arbeta på timmar vid behov. Vi vill att du är en positiv och hungrig person som vill göra allt för att våra gäster skall trivas och du ser möjligheter i alla situationer. Vi behöver Dig för att förstärka upp vårt team vid toppar, sjukdom och evenemang. Tjänsterna är timanställning dagtid då vi inte i förtid kan planera in detta. Om Compass Group Sverige Compass Group är ledande måltidsleverantör i Sverige och levererar förstklassig mat och service på fler än 450 enheter runt om i landet. Verksamheten omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells, Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvarsrestauranger, Tastory och Hav a Java. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019), med över 600 000 anställda i 45 länder och servering av 5,5 miljarder måltider årligen. Läs mer om oss på www.compass-group.se Vad bidrar du med till teamet? Vi söker dig som drivs av att varje dag skapa smakupplevelser och är genuint matintresserad. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i storkök och/eller restaurang och det är meriterande om du har relevant branschutbildning samt kassa vana. Vi söker dig som tar egna initiativ, är självgående, glad, kreativ med vilja att utveckla och förbättra. Du är serviceinriktad och brinner för att alltid leverera bästa möjliga service både till arbetskamrater och gäster. För att vara lämplig i rollen som restaurangbiträde hos oss krävs det att du talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska i tal och skrift. Körkort är meriterande. Vi förutsätter att du jobbar efter Compass värderingar. Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete. Om restaurang restaurang Linden Restaurang Linden är en företagsrestaurang hos ThermoFisher, Uppsala Business Park. Restaurangen serverar ca 500 lunchgäster dagligen och har en cateringverksamhet som ständigt växer. Vi har även beställnings- och konferensverksamhet. Redo för ett välsmakande Extrajobb? Ansök nu. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig restaurangchef Fredrik Lestander på mail: [email protected] Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, senast den 2020-12-14. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående.
Arbetsgivare
Compass Group FS Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

O'Learys Köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: Zenith AB / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Färdigheter
Meriterande
 • Kallkök
 • Varmkök
 • Gatukök

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Vi på O'Learys Sollentuna söker just nu ytterligare en medarbetare i tjänst köksbiträde som utökning till våran arbetsfamilj.

Om dig:

Du är noggrann, effektiv, stresstålig och renlig, tidigare erfarenhet inom O'Learys är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Som köksbiträde krävs det att man är noggrann och effektiv då man jobbar tillsammans med övrig kökspersonal med matförberedning, varuhantering, assistering av kockar och även diskning och städning.


O'Learys Sollentuna

SOLLENTUNA SPORTSBAR AB

556744-7072

SOLLENTUNAVÄGEN 163-165

19147 SOLLENTUNA

Arbetsgivare
Zenith AB
Sätunavägen 19 D
19546 Märsta
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Rönninge skola söker måltidsbiträde

Arbetsgivare / Ort: Salems kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Arbetsplatsbeskrivning Rönninge skola är en F-9 skola med stor framtidstro, en personalgrupp med hög kompetens och ca 500 elever. Skolan har fina lokaler och en fin skolgård med tillgång till skogsområden. Skolan ligger i ett villaområde ca 10 minuters promenad från pendeltåget.   Vi söker drivna medarbetare som vågar göra annorlunda, har stort hjärta och vill vara särskilt betydelsefulla för våra elever. Vi arbetar aktivt med värdegrundsarbete och skolans ledord är trygghet, hänsyn, ansvar, glädje och allas lika värde. Hela skolan F-9 har under åren haft gemensamt värdegrundsarbete som bland annat handlat om jämställdhet, könsroller, maktlekar, språkbruk och relationer. Detta läsår arbetar vi med olikheter/demokrati. Skolans fokus ligger på att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Elevernas välmående är centralt och skapas genom ett tätt samarbete mellan pedagoger, elever, vårdnadshavare och övrig personal. På Rönninge skola får du möjlighet att arbeta med engagerade kollegor, elever och vårdnadshavare.   Arbetsbeskrivning Tillsammans med kökschef, kock och två måltidsbiträde driver kökspersonalen en central funktion på skolan som alla elever och personal kommer i kontakt med dagligen. Därför är ett glatt och öppet sätt, flexibilitet och intresse för människor viktiga egenskaper.  Kvalifikationer Vi söker Dig som: - Ha ett brinnande intresse för ditt yrke och vill bidra till barnens hälsa och utveckling - Har god förmåga att samarbeta och trivs i ett socialt sammanhang med elever och personal - Har förmåga att se vad som behöver göras och kan ta egna initiativ - Har goda kunskaper i det svenska språket Anställningsvillkor • Tillsvidare • Heltid 100% • Tillträde: Snarast • Sista ansökningsdatum: Den 11 december 2020 För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Salems kommun
Hemsida: http://www.salem.se
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Kök och Fritids

Arbetsgivare / Ort: Heliås Kunskapscentrum AB / Kvissleby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet

Heliås Svartvik är en naturvetenskaplig friskola med 135 elever i fsk - åk 6. Skolan ligger vackert belägen på Hemmanet, Svartvik.

Vi söker en glad mångsysslare som är väl förtrogen med innebörden av ordet flexibel.

Arbetet innebär att öppna vårt fritids, ta emot våra morgontidiga elever och servera frukost, därefter viss städning i skolan och vaktmästeri samt resurs i klass vid behov. Före och under lunchen arbetar du i köket tillsammans med vår kock där du bland annat gör sallader och diskar.

Våra ledord är naturvetenskap, trygghet och kvalitet. Vi ser att du är en glad och flexibel person som har lätt att möta och skapa relationer med elever och personal. Vi har ett bra samarbete på vår skola.


Arbetstid: 06.00 - 14:30 inkl 30 min lunchrast


Arbetsgivare
Heliås Kunskapscentrum AB
Rönnvägen 12
86233 Kvissleby
Hemsida: www.helias.se
Ansökan
Ansök senast 14 December (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Restaurang Green Bull HB / TYRESÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Restaurang Green Bull i Tyresö söker restaurangbiträde och tjänsten är på heltid. Arbetstid: Schemalagd Ansökan endast via mejl: [email protected]
Arbetsgivare
Restaurang Green Bull HB
Sunnangränd 12
13540 TYRESÖ
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträden till Restaurangenheten

Arbetsgivare / Ort: Västerås kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
Är du intresserad av matlagning och service? Just nu söker vi kollegor som vill vara med och främja en hälsosam livsstil med bra matvanor för våra elever. Sök tjänsten och jobba hos oss! Restaurangenheten är en stor enhet som ansvarar för både matlagning, personal, ekonomi och kvalité till Västerås stads 81 förskolor, 46 grundskolor och sex gymnasieskolor. Vårt uppdrag är att laga en vällagad och näringsrik mat så nära våra gäster som möjligt. I dag lagas cirka 20 000 luncher om dagen. Vi vill lära barn och elever vad som är bra att äta för både kropp, hälsa och miljö. Detta kräver i sin tur att vi har den kunskapen, viljan, utbildningen och engagemanget som behövs. Vi arbetar efter konceptet framtidens mat som ska främja en hälsosam livsstil med bra matvanor men samtidigt tar hänsyn till miljön och klimatet. Restaurangenheten ingår i Barn- och utbildningsförvaltningen. Läs gärna mer på www.vasteras.se/barnochutbildningsforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Hos oss har du ett varierande jobb där du arbetar efter de behov som finns hos våra olika enheter. I din roll kommer du att ansvara för beställning av varor, diskhantering och städning efter alla luncher. Du ansvarar för att grönsaker tillagas efter säsong och du gör ditt arbete med inspiration och kreativitet. Vi vill att alla våra gäster ska vara nöjda med totalupplevelsen av att besöka skolans restaurang, en viktig del i din roll är därför att möta våra gäster på ett trevligt och professionellt sätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett intresse för matlagning och kan bidra med god service. För att arbeta som restaurangbiträde behöver du ha en gymnasieutbildning, gärna med inriktning hotell och restaurang. Du har även aktuell erfarenhet av arbete i restaurangbranschen, exempelvis storkök eller liknade. Du samarbetar med dina kollegor på skolan på ett smidigt sätt och du är stabil och tar ansvar för dina uppgifter. Eftersom arbetet är fysiskt krävande är det viktigt att du har en god hälsa, rörlighet och god grundkondition. B-körkort och tillgång till egen bil är meriterande. I den här rekryteringen kommer vi be dig om ett utdrag ur belastningsregistret. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället. Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här: https://www.vasteras.se/jobbochkarriär Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
Arbetsgivare
Västerås kommun
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servitris / Servitör och Köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: H Selldin AB / VRETA KLOSTER
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Servitör/Servitris

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska
Meriterande
 • Spanska
 • Tyska

Om jobbet

Claudia’s Gastrobar & Glass öppnar i januari och kommer att bli en restaurang med internationellt kök och olika typer av mat för olika tillfällen.


Restaurangen ligger vackert vid Göta Kanal och har öppet varje dag. Vi lagar mat till alla besökare vi har, Lunchrätter, á la carte och till vår festsal.


Vi söker nu dig som vill jobba som servitör/servitris och köksbiträde.


Du kommer att jobba i en härlig restaurangmiljö med full fart. Därför behöver du vara stresstålig, självgående, lyhörd både mot gäster och kollegor, organiserad med en stor förmåga att ha många saker på gång samtidigt. Jobbet innebär servering, barsysslor, kassahantering mm.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av servering samt helst också kunskaper gällande alkoholservering.


Vidare är det meriterande om du:

 • Kan jobba självständigt och ta ansvar
 • Jobbar bra i team med resten av personalen
 • Är serviceinriktad
 • Gillar att jobba i högt tempo och med gästen i fokus.
 • Är självgående och ser vad som behöver göras runt om gästerna och skapar en trevlig miljö.


Personligheten och förmågan att jobba i team är en lika stor merit som att ha mycket erfarenhet och utbildning.


Tjänsten innefattar ca 160tim/mån dag, kväll och helg.Arbetsgivare
H Selldin AB
Ljungs västra bro 1
58576 VRETA KLOSTER
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

McDonald’s söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja och en av Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. De flesta restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Twitter, Facebook och Instagram.   Vi söker nya medarbetare som brinner för att ge god service och som alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! Vi erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete där arbetsuppgifterna varierar från att i mötet med gästen ge den bästa restaurangupplevelsen, till att tillaga vår goda mat samt att se till att vårt kök och matsal är i toppskick. Hos oss är driv och viljan att lära viktigare än betyg eller många rader på CV´t. Ett jobb på McDonald’s ger dig färdigheter och erfarenheter som du har nytta av resten av livet. Det handlar t ex om ordning och reda, ledarskap och samarbetsförmåga. På McDonald’s startar utbildningen från dag ett och det finns en tydlig karriärtrappa för den som vill utvecklas hos oss.   Vi söker dig som gillar... SERVICE att möta nya människor och vill bemöta alla med ett leende för att bidra till den bästa restaurangupplevelsen TEAM WORK               att arbeta tillsammans med kollegor och vill ha roligt på jobbet TEMPO när det är full fart och inte är rädd för att hugga i eller ta initiativ EGET DRIV att lära dig nya saker, utvecklas och ta eget ansvar   Information om tjänsten Vid eventuell anställning så tillämpas en provanställning på 6 månader med chans till förlängning.    Vid övriga frågor kontakta Restaurangchefen på mail, [email protected]   Ansökan Låter det här som ett jobb för dig? Registrera då din ansökan hos oss så snart som möjligt!      
Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Hemsida: http://www.mcdonalds.se
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sushi kock

Arbetsgivare / Ort: Asiana / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Köksbiträde

Om jobbet

Asiana sushi restaurang


Vi behöver omgående en sushi kock.

Du kommer att arbeta i vår restaurang tillsammans med våra sushi kockar. Tidigare erfarenhet som sushi kock krävs.

Arbetsgivare
Asiana
Falkenbergsgatan 3 Mektagon
41285 Göteborg
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servitör och Servitris

Arbetsgivare / Ort: 2info AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Servitör/Servitris

Om jobbet

Tar emot beställningar, ger råd och serverar mat och dryck till gäster. Restaurangens ansikte utåt!

Servitörer arbetar med att ta emot beställningar och servera mat och dryck på restauranger. Att kunna ge gästerna råd kring maten på menyn och drycker som passar till är en del av jobbet. Att ge gästerna bra service är mycket viktigt, servitören är restaurangens ansikte utåt och nöjda gäster är målet med arbetet.


Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
2info AB
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Pizza biträde

Arbetsgivare / Ort: Abosh, Jalal / Falköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet


Pizzeria Casa Mia i Falköping utökar och söker nu en pizza biträdet för anställning på hel- eller deltid.Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå utav att vanligt förekommande

arbetsuppgifteri en restaurang. Vi vill att du som söker tjänsten har arbetat i Restaurangen tidigare ,Välkommen med din ansökan

Arbetsgivare
Abosh, Jalal
Scheelegatan 19
52134 Falköping
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

sushi kock

Arbetsgivare / Ort: Mimmi Sushi & Wok AB / Uppsala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Språk
Krav
 • Kinesiska

Om jobbet

Hej!

Vi söker en sushi kock,om du kan arbeta självständigt och kunna samarbeta.

Gillar nya utmaningar och vill utvecklas med oss

Arbetsgivare
Mimmi Sushi & Wok AB
Mimmi Ekholms Plats 7
75221 Uppsala
Ansökan
Ansök senast 15 December (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Nu söker vi ny personal till Sibylla Fagersta

Arbetsgivare / Ort: KorvHjulet AB / Fagersta
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Vi söker nu nya medarbetare till Sibylla Fagersta. Vi erbjuder dig en social, lärorik och fartfylld miljö.

Lön enligt kollektivavtal

Endast ansökan via Mail: [email protected]

Arbetstider: Dag, kväll, helger och röda dagar.

Arbetsgivare
KorvHjulet AB
Henningsvägen 1
73730 Fagersta
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servis

Arbetsgivare / Ort: Hovsnibben AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Pizzeria Dödens Express ligger på Norrtullsgatan 61 och är en av Stockholms bästa italienska pizzerior. Vi är en pizzeria med fokus på Rom. Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av servis/kassaservice. Du är stresstålig, social, trevlig och utåtriktad. Servis handlar om människor och att få människor att trivas. Du kommer ansvara för kassahantering och servering över disk samt att lämna ut hämtmat till olika leverantörer. Vi ser gärna att du är problemlösare och har förmågan att jobba i grupp. Alla kuggar måste klicka... Du bör vara en framåt person som sätter gästen i främst. Att bjuda på sig själv och vara en problemlösare är något som går hand i hand med rollen som servitör/servitris. Du ansvarar för att våra gäster blir bemötta på ett professionellt och välkomnande sätt. Kassahantering samt öppnings- och stängningsrutiner ingår i uppgifterna.

Arbetsgivare
Hovsnibben AB
Norrtullsgatan 61
11345 Stockholm
Hemsida: http://www.dodenigrytan.se
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Timvikarier till Kost & Restaurang

Arbetsgivare / Ort: Linköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Leanlink Leanlink är Linköpings kommuns utförarorganisation och här arbetar vi med verksamhet inom områdena stöd, vård, omsorg, kost och service. Vi är ca 2500 medarbetare som alla arbetar för att göra Linköpingsbornas dagar så bra som möjligt. Vi drivs av att skapa bra dagar för våra kunder och medarbetare samt att bidra till ett tryggt och bra samhälle. Vi är måna om att vår verksamhet ska genomsyras av god kvalitet och professionalitet, men framförallt vill vi att vår omtanke och vårt engagemang ska kännas i allt vi gör. Vi fokuserar på att skapa en bra dag just idag, men också imorgon och på hur vi kan tänka nytt och göra förändringar som förbättrar vardagen för dem vi är till för. Läs mer om Leanlink och våra olika verksamheter på leanlink.se Om arbetsplatsen Kost och restaurang är ett av Leanlinks affärsområden där vi arbetar med att tillaga och servera måltider till skolor, förskolor och äldreomsorg i Linköpings kommun. Totalt tillagar vi cirka 25 000 portioner dagligen. Vi strävar efter att laga så stor del som möjligt av vår mat från grunden, med råvaror av hög kvalitet.  Idag är vi cirka 250 medarbetare som arbetar i något av våra 75 kök. Verksamheten är indelad i fyra restaurangområden, där varje område leds av en restaurangområdeschef.   Just nu söker vi restaurangbiträden som kan arbeta vid behov. Arbetet som timvikarie i vår verksamhet innebär en bredd och variation i arbetsuppgifter och arbetsplacering. Inom Kost och restaurang har vi både tillagnings- och mottagningskök och du kan komma att arbeta i samtliga kök.   Arbetsbeskrivning Som restaurangbiträde kommer du tillsammans med dina kollegor förbereda och servera måltider. I din roll ingår disk, städning, matsalsservice samt andra förekommande arbetsuppgifter i köket. Du kommer att ha mycket kontakt med matgästerna i våra matsalar när du till exempel fyller på mat i serveringsdiskarna och finns till hands för våra gäster. Utöver detta kan det även förekomma att du är behjälplig i tillagning av måltider.  Kvalifikationer Vi söker dig som har någon form av storköksutbildning, eller annan likvärdig utbildning, alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift för att säkerställa matens kvalitet, gästens hälsa och din egen säkerhet. Du har ett intresse av att arbeta i kök och trivs med att arbeta tillsammans med andra människor.  Som person har du lätt att anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du bör trivas med en variation i arbetet då du kommer att arbeta i olika kök och med olika arbetsuppgifter beroende på var behovet uppstår. Du trivs också med att arbeta inom ett serviceyrke där du ofta möter människor. Eftersom du kommer att träffa många människor, både kollegor och gäster i olika åldrar, ser vi också att du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.  Som en del av vår urvalsprocess kan det förekomma telefon- och videointervjuer, därefter bokas eventuellt ett personligt möte med de sökande som gått vidare.  Välkommen med din ansökan! Information om tjänsten Tillträde: Snarast enligt överenskommelse Anställningsform: Korttidsvikariat Sysselsättningsgrad: Varierande Antal lediga befattningar: 12 Ref. nr: 6036 Om Linköpings kommun Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?
Arbetsgivare
Linköpings kommun
Hemsida: http://www.linkoping.se/
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Restaurangbiträde sökes

Arbetsgivare / Ort: Vårsta Sushi AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vårsta Sushi söker för omgående anställning, personal att utöka teamet med.

arbetsuppgifter varierar mellan städ, disk, förbereda grönsaker, mathantering mm. meriterande om man har jobbat inom yrket tidigare.

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Vårsta Sushi AB
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

M Sushi i Lomma söker Restaurangbiträde, Deltid

Arbetsgivare / Ort: MEMIER AB / Lomma
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Stresshantering

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet


Hej


Gillar du att arbeta i högt tempo?

Är du pigg, glad och ansvarsfull på jobbet?

Har du hög känsla för service och kundfokus?

Tycker du om restaurang branschen och leta efter extra kväll/helg jobb?


Då söker vi dig!


Arbetsuppgifter:


-ta hand om kunder och ge bästa servicen


-ta emot beställning snabbt och korrekt


-städa o diska noggrann


-hjälpa till att förbereda mat fint och snabbt


#jobbjustnu


Skicka din ansökan via mejl och bifoga gärna ditt foto, vi hörs!


Om oss:


M Sushi Lounge i Lomma serverar sushi och japansk mat med allra bästa kvalitet.

Vi erbjuder bra arbetsmiljö och ett tryggt arbetskontrakt till personalen.

Här jobbar vi som ett team och alla hjäper varandra.


Välkommen!

Arbetsgivare
MEMIER AB
Hamntorget 2
23440 Lomma
Hemsida: msushilounge.com
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servitris / Servitör kombinerad med frukosttjänst

Arbetsgivare / Ort: Tällberg Fastighet AB / Tällberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Servitör/Servitris

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en servitris eller servitör med några års erfarenhet inom branschen. Vi behöver någon som kan jobba frukost samt kvällar och helger. Sökande kan börja sin anställning omgående. Anställningen är tillsvidare.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
Tällberg Fastighet AB
Holgattu 1
79370 Tällberg
Hemsida: www.tallbergsgarden.se
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grillbiträde

Arbetsgivare / Ort: Ps Vasagrillen Mora AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Sibylla i Mora söker arbetsvillig glad och positiv medarbetare. Arbetsuppgifterna består av matlagning, förberedning, städning, leveransmottagning, mm. Lön enligt kollektivavtal. Känner du att du är rätt person? Mejla gärna ditt CV till [email protected]

Arbetsgivare
Ps Vasagrillen Mora AB
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträde sökes

Arbetsgivare / Ort: Sevsey Pizzria AB / Mölnlycke
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Sannegårdens Pizzeria i Mölnlycke, som drivs under namnet Sevsey Pizzria AB, är en del av Sannegården Pizzeria familjen. Vi serverar mat som är tillagas med omsorg och kärlek.


Vi söker en restaurangbiträde till vår pizzeria i Mölnlycke. Arbetsuppgifterna består av förekommande arbetsuppgifter inom restaurangbranschen såsom förberedelser, kundmottagning, servering, enklare matlagning, städning och diskning.


Vi söker dig som är arbetssam, stresstålig och noggrann. Det är inget krav att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare men en fördel.


Endast ansökningar per mail, vänligen respektera detta.

Arbetsgivare
Sevsey Pizzria AB
Lennart Kvarnsrtömplats 13
43530 Mölnlycke
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangbiträden till Måltidsenheten, Österåkers kommun

Arbetsgivare / Ort: Österåkers kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet
I Österåkers kommun arbetar vi för att ge invånarna den bästa kvaliteten på den service och de tjänster vi tillhandahåller. Hos oss är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Du som arbetar hos oss kan vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Vill du vara med på vår resa? Då är du varmt välkommen till Österåker. Här finns ett roligt och fartfyllt jobb som restaurangbiträde! Med gästen i fokus är du delaktig i att skapa den bästa måltidsupplevelsen för våra gäster i Österåkers kommun. Vi satsar mycket på maten och lagar den med bra råvaror från grunden. Vi vill skapa hälsosamma vanor hos våra gäster genom att erbjuda god, varierad och näringsriktig mat. Ditt nya jobb Vi söker tre restaurangbiträden som ska arbeta på Röllingbyskolan, Tråsättraskolan och Österåkers gymnasium - en person till respektive kök. Som restaurangbiträde förbereder du matsalen för lunchserveringen, serverar lunch och arbetar i disk samt med alla övriga arbetsuppgifter som förekommer i  ett storkök.  Du ingår i en liten arbetsgrupp, är med och ansvarar för matens kvalitet och för att ge våra gäster ett bra och välkomnande bemötande. Nytänkande och förbättringsförslag uppmuntras! Röllingbyskolan och Österåkers gymnasium är mottagningskök och på Tråsättraskolan lagas maten på plats. Placering är i något av dessa kök men arbete inom hela måltidsenheten kan förekomma. Din profil Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att arbeta i storkök. Du har kunskap i egenkontroll/HACCP, goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt goda datorkunskaper. Vidare vill vi att du: • Tycker om att jobba med barn och ungdomar • Har ett genuint matintresse • Är serviceinriktad och flexibel • Har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team för att få nöjda matgäster • Har mycket god social förmåga samt en glad och positiv läggning • Kan hantera stressfyllda situationer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i storkök ska du ha fyllt 18 år. Utdrag från belastningsregistret krävs. Anställningens omfattning Deltid 50 % med uppehållstjänst, faktor 0,88 Anställningsform Tillsvidare Tillträde 2021-01-08 eller efter överenskommelse Sista ansökningsdag 2020-12-16 Visst låter det spännande! Registrera din ansökan via knappen ”Ansök”. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningar på något annat sätt. Gå gärna in och läs mer på osteraker.se Österåkers kommun söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Precis som vi har du också ett barnrättsperspektiv i ditt dagliga arbete, i enlighet med barnkonventionen. Kontaktuppgifter till våra fackliga företrädare hittar ni här. Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda. Vi önskar därför att inte bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Tre mil till Stockholm, 1 100 öar, 93 mil kustlinje och ett lite härligare sätt att leva. Vi i Österåker är stolta över vår storstadsnära skärgårdsmiljö där det natursköna kulturlandskapet alltid finns nära. Centralorten Åkersberga utvecklas till en modern stad med småstadskaraktär. Här utvecklar vi ett långsiktigt hållbart samhälle där goda förutsättningar ges för människa, miljö och natur att samverka. Österåker kännetecknas av entreprenörsanda och en stark kultur av företagande.
Arbetsgivare
Österåkers kommun
Hemsida: http://www.osteraker.se
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servitris / Servitör

Arbetsgivare / Ort: Urban Turban / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Urban Turban söker en engagerad och glad medarbetare. Vi bedriver restaurangverksamhet och nu söker vi en Servitris / Servitör.


Du kommer att arbeta med att ta emot beställningar och servera mat och dryck för våra gäster och även utföra alla andra sedvanliga arbetsuppgifter som förekommer i ett kök och restaurang.


Som person är du positiv, trevlig samt har god samarbetsförmåga. För att kunna kommunicera med våra kunder samt kollegor bör du ha bra kunskaper i svenska.


Tjänsten är Behovsanställning. Du kommer att arbeta 4-5 tim/dag.

Arbetstiderna är varierande och kan omfatta både dag- och kvällstid, vardagar och helger.


Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Urban Turban
Ystadsgatan 39
21444 MALMÖ
Hemsida: www.urbanturban.nu
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Barista Café 9

Arbetsgivare / Ort: Hajood i Övik AB / ÖRNSKÖLDSVIK
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Om jobbet


Vi söker nu medarbetare som vill jobba med oss på Café 9 i Örnsköldsvik.


Om jobbet:

Jobbet består bland annat av att stå i kassan, servera mat, plocka disk och diska.


Vem vi söker:

Vi söker dig som vill jobba och utvecklas med med oss. Du ska prata flytande svenska och vi ser gärna att ni har grundläggande kunskaper i engelska. Vidare vill vi att du ska vara trevlig, samarbetsvillig och har en känsla för service.


Om anställningen:

Anställningen är en tillsvidareanställning om 50% med möjlighet till arbete om 75%. Viktigt är att den som söker är medveten om att anställningen innebär att man även jobbar vissa kvällar till 19:30 och lördagar till 16:30.


Ansökan:

Om du tycker att detta låter intressant så är du välkommen att komma förbi hos oss på Caféet med ditt CV samt maila en kopia till [email protected] Störst vikt kommer läggas på dig som person och inte ditt CV.

Arbetsgivare
Hajood i Övik AB
Köpmangatan 9
89133 ÖRNSKÖLDSVIK
VISA MINDRE

Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: Pizzeria Skarpnäck HB / Skarpnäck
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej


Vi söker en restaurangbiträde till vår arbetsstyrka. Arbetsuppgifter är förberedning av råvaror, servering, diskning m.m.Arbetsgivare
Pizzeria Skarpnäck HB
Skarpnäcks Torg 5
12833 Skarpnäck
Ansökan
Ansök senast 16 December (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Kassabiträde sökes

Arbetsgivare / Ort: Gagnam i Kalmar HB / Kalmar
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Färdigheter
Meriterande
 • Mästarbrev
 • kock - kallskänka

Språk
Meriterande
 • Koreanska
 • Engelska

Om jobbet

#jobbjustnu.

Kassabiträde sökes till koreanskt matcafe i Kalmar. Du ska kunna förtstå, läsa och tala svenska språket väl. Ett plus om du har koreansk anknytning.

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Gagnam i Kalmar HB
Fiskaregatan 33
39232 Kalmar
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

anställning tillsvidare

Arbetsgivare / Ort: Kök & Bar i Falun AB / FALUN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vårt företag expanderar och vi ämnar att utöka vår verksamhet med catering och företagsevent samt andra större tillställningar.

Vi söker därför en positiv, stresstålig person som tycker om att jobba i kök. Du behöver inte ha någon utbildning utan vi ser mer till din personlighet. Vi utbildar dig internt i vår verksamhet och din huvudsakliga sysselsättning blir att ta hand om vår catering.

Engelska språket är en merit.

Varierande arbetstider

Lön enligt avtal

Arbetsgivare
Kök & Bar i Falun AB
SLAGGATAN 2
79111 FALUN
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Café/Restaurangbiträde

Arbetsgivare / Ort: S.M.S Arnica AB / Lund
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsgivare
S.M.S Arnica AB
Västra Mårtensgatan 2
22353 Lund
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Erfaren Kock A la Carte

Arbetsgivare / Ort: Glömsta Consulting AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Kock
 • à la carte

Om jobbet

#jobbjustnu


Sportbaren söker en Kock som har passion för mat, dryck, sport och människor


Sportbaren är en restaurang där mat,

dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd hos oss är du en del

av en gemenskap och ett team.

Din personlighet, din erfarenhet och

ditt engagemang är de största tillgångarna.

Därför söker vi dig som har passion för

mat.


Arbetsuppgifter

Alla är välkomna till oss.

Du gillar när det är högt tempo och

hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är

viktiga för att det ska bli hög kvalitet.


Vi söker dig som

Du har minst två års

arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du talar och skriver bra svenska eller

har goda kunskaper i engelska.


Sök tjänsten genom att skicka in din

ansökan redan idag.


Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Glömsta Consulting AB
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]m
VISA MINDRE

Max vid Arenastaden söker medarbetare

Arbetsgivare / Ort: Max Burgers AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och den enda rikstäckande burgarkedjan som bara använder svenskt kött, kyckling och bacon. Vi vill bli världens bästa burgarkedja och vägen dit är att göra världen lite godare, både genom att servera de godaste burgarna och genom att vara en god kraft i samhället. Vi har över 150 restauranger och sysselsätter cirka 5000 medarbetare. Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi du kan gilla att jobba hos oss!   Max utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.   Som restaurangbiträde serverar du gäster, jobbar i köket, kassan och håller rent i restaurangen. Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi alltid serverar gästerna Sveriges godaste burgare. Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat precis här.   Vem är du? För att trivas hos oss behöver du vara serviceinriktad och gilla ett högt arbetstempo. Du tycker om att jobba i team och presterar bäst som en del av en grupp. Kvalitet är det allra viktigaste för oss och därför tror vi att du är noggrann men samtidigt effektiv.   Vad erbjuder vi? Ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.   Vi tittar på ansökningarna löpande och jobbet kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd
Arbetsgivare
Max Burgers AB
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vi söker personal till köket på Sophiahemmet.

Arbetsgivare / Ort: AB Mando / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Om jobbet

Mando Group AB är ett privatägt sjukvårdsföretag som behandlar ätstörningar, övervikt och fetma. Ätträning, aktivitetsdämpning, vila i värme och social återuppbyggnad är hörnstenar i Mandometerklinikernas evidensbaserade behandling. Närståendestöd, brukarstöd och motiverande samtal är viktiga inslag i behandlingen https://mando.se/mandometermetoden/.


För närvarande finns verksamhet i tre kliniker i Sverige. Den största kliniken med heldygnsvård, dagvård och öppenvård finns i Novums vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge. Forskning vid Karolinska Institutet bedrivs integrerat med den kliniska verksamheten.

Vi växer nu och söker därför Dig som vill vara med från början och bygga upp vår nya klinik i centrala Stockholm som startar upp vid årsskiftet. Kliniken kommer innefatta slutenvård, dagsjukvård, öppenvård och internetbaserad behandling. Vi kommer att behandla alla ätstörningar.

Vi söker dig som har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och som har ett genuint intresse av människor. Du är lojal, positiv och har en god social förmåga och tycker om att samarbeta med andra, både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.


Som kök/serviceassistent ansvarar du för:


• Arrangera mat och dryck för möten, svenska och utländska besökare, kursdeltagare,

invigningar och symposier etc.

• Inköp av vissa förbrukningsartiklar så som kontorsmaterial, material till den skapande

verksamheten, belöningspresenter etc.

• Inköp av produkter till kök så som frukt, färskvaror, frysrätter etc.

• Drift och skötsel av köket.

• Att följa egenkontrollprogrammet för kök.

• Förbereda förtäring vid interna och externa besök.

• Viss administrativa uppgifter så som kopiering av formulär, behjälplig vid införande av

formulär i patientdatabas, statistik, utskick remissvar etc.


Anställning tillsvidare med 6 månaders provtjänstgöring / timtjänstgöring vid behov kväll/helg

Lön enligt överenskommelse

Tillträde enligt överenskommelse


Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
AB Mando
Fiskartorpsvägen 15H
11433 Stockholm
Hemsida: http://www.mando.se
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Servitris med erfarenhet

Arbetsgivare / Ort: Glömsta Consulting AB / KUNGSÄNGEN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet


#jobbjustnu

Sportbaren söker en servitris som har passion för mat, dryck, sport och människor


Sportbaren är en restaurang där mat,

dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd hos oss är du en del

av en gemenskap och ett team.

Din personlighet, din erfarenhet och

ditt engagemang är de största tillgångarna.

Därför söker vi dig som har passion för

mat och tycker om att ta hand om gäster


Arbetsuppgifter

Alla är välkomna till oss.

Du gillar när det är högt tempo och

hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är

viktiga för att det ska bli hög kvalitet.


Vi söker dig som

Du har minst två års

arbetslivserfarenhet av servering. Du talar och skriver flytande svenska eller

har goda kunskaper i engelska.


Sök tjänsten genom att skicka in din

ansökan redan idag.


Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Glömsta Consulting AB
Furuhällsplan 1
19640 KUNGSÄNGEN
Ansökan
Ansök senast 17 December (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

italian slice söker köksbiträde

Arbetsgivare / Ort: ICV Restaurang AB / Upplands Väsby
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

hej vi behöver en person som är trevligt hjälpsam som ska hjälpa till köket diska för brädda städa vi kommer och lära jobbet

Arbetsgivare
ICV Restaurang AB
Centralvägen 6
19476 Upplands Väsby
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Köksbiträde för falafel restaurang

Arbetsgivare / Ort: YM.D. Consulting AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Köksbiträde

Om jobbet

Hej,

Söker ett köksbiträde till våran falafel restaurang och foodtruck. Gärna som har erfarenhet av arabisk mat.


vänlig hälsning


Allon Batsrawee

Öppen för alla Vi fokuserar 100% på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
YM.D. Consulting AB
10317 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skiftledare McDonalds sökes

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB / Skövde
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker nu nya skiftledare till McDonalds i Skövde. Du behöver ha erfarenhet av att driva ett team, ta snabba beslut och ha ett sinne för service.


Vi söker dig som är beredd att lägga tid att göra en stor resa att lära sig grunderna inom McDonalds för att sedan ta klivet upp till att driva restaurangen till sina mål. Du behöver vara en praktiskt lagd person då det är en aktiv tjänst där man är redo att servera våra gäster 100% service under ett helpass.

Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Gustav Adolfs Gata 61
54145 Skövde
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurangchefsassistent McDonalds sökes

Arbetsgivare / Ort: Food Folk Sverige AB / Skövde
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Restaurangbiträde

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Restaurangchefsassistent sökes till McDonalds Skövde. Du kommer att få en inblick hur det är att driva en lönsam restaurang där du får ta del i den ekonomiska biten samtidigt att leda och driva ett team tillsammans med restaurangchefen. Du behöver ha erfarenhet hur det är att driva ett team samt kunna ta snabba beslut när du har många bollar i luften. Att vara stresstålig, kunna arbete i team, strukturerad, serviceminded är ett krav.

Arbetsgivare
Food Folk Sverige AB
Gustav Adolfs Gata 61
54145 Skövde
Ansökan
Ansök senast 18 December (15 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Pizzabagare/Restaurangbiträde till Wally Place HB

Arbetsgivare / Ort: Wally Place Pizzeria HB / Kungsbacka
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Färdigheter
Krav
 • Enklare matlagningskunskaper
 • Pizzabakning
Meriterande
 • Bordsservering

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Turkiska

Om jobbet

Om Företaget

Vi har funnits i mer än 20 år och har ständigt utvecklats från den första dagen. Våra pizzabagare har lång erfarenhet och gör alltid alla pizzor med samma känsla och vänliga hand för att få pizzorna så goda som möjligt.

Vi har ett stort utbud när det gäller mat. Från de godaste pizzorna till delikata pastarätter, kanske kebab eller varför inte läckra och lite lättare sallader. Vi serverar även hemlagade lasagne.

På Wallys Pizzeria serverar Vi dom bästa pizzorna gjorda med mycket kärlek och ingredienser av hög kvalité. Vi är ett familjärt bolag där vi och de anställda är en familj – och vi växer!


Om Rollen

Nu söker vi efter en ytterligare person som jag hjälpa oss på restaurangen med att bereda deg, baka pizza, tillaga maträtter utifrån våra menyer och sköta andra köksarbeten som kan förekomma samt de vardagliga sysslorna som hör till.


Om Personen

Vi söker dig som har erfarenhet av att tillaga pizza, pasta och sallader av olika slag och kan göra det självgående. Du som person är stresstålig, serviceinriktad och kan hantera flera jobb samtidigt då det stundvis kan vara mycket att göra.

Du ska vara noggrann med dina arbetsuppgifter och aldrig tumma på kvalitén – Vidare tror vi att du är ordningsam och sköter dina arbetsuppgifter och arbetstider eftersom detta är något som är mycket viktigt inom restaurangbranschen. Vidare ska du kunna behärska svenskan i talet och det är meriterande ifall du kan något annat språk som turkiska eller kurdiska.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Tjänsten önskas tillsättas omgående och är en tillsvidareanställning.


Krav:

* Stresstålig

* Erfarenhet av att tillaga pizzor, pasta och enklare maträtter

* Punktlig


Ni är välkommen att lämna in er ansökan och cv via E-post. Vänligen respektera att vi INTE tar emot ansökningar på plats i restaurangen.


Ilhan Tas, Ägare & Platschef

Arbetsgivare
Wally Place Pizzeria HB
Vallgatan 4
43430 Kungsbacka
Ansökan
Ansök senast 19 December (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Restaurang biträde

Arbetsgivare / Ort: Rockin Food AB / BROMMA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Hej vi på rockin burgers söker en kvinnlig kassör då vi redan är 2 män på jobbet


Passen är vissa vardagar och även helger


vi har både en restaurang i Bromma och även på Fleminggatan


mejla in vid intresse. Få med ett personligt brev samt en bild på dig i mejlet


hör av er på [email protected]


hoppas vi ses snart #staysafe

Arbetsgivare
Rockin Food AB
ULVSUNDAVÄGEN 185 C
16867 BROMMA
Ansökan
Ansök senast 19 December (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Massimo söker nya stjärnor till sin nya restaurang i Åtvidaberg!

Arbetsgivare / Ort: Serieentreprenörshögskolan Sverige AB / Söderköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 December (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Restaurangbiträde

Om jobbet

Massimo är den pizzakedja som fokuserar mest på kvalitet till rimlig prisklass, en verksamhet under snabb utveckling.


Hjärtat i Massimos verksamhet är att sprida fantastiska smakupplevelser och göra pizza mer hälsosamt


Vi arbetar dagligen på att vara något utöver det vanliga

Vår VM-meriterade kock utvecklar löpande nya smakupplevelser som våra pizzakonstnärer tillagar.

Att jobba på Massimo innebär att arbetet varje dag utförs med stor effektivitet, engagemang och passion för restaurangens huvudmål – att leverera Sveriges bästa Pizzor!

Idag äts Massimos pizzor inte bara hemma i soffan utan som affärslunch och på bröllop. Det sker regelbundet att människor åker 20-30 mil enkel väg för att äta på Massimo.


Till vår nybyggda fastfoodrestaurang med avhämtningsfokus söker vi blivande pizzakonstnärer

Vi söker

 • 3 st. restaurangbiträden (samma personal arbetar i köket och i servering)
 • 1 st. platschef


Tider

Vi ser helst att du kan arbeta motsvarande heltid men anpassningar kan ske i schemaläggning. Restaurangen har öppet kvällar och helger.


Grundkrav

För att bli aktuell för tjänsten har vi följande grundkrav:

 • Kunna flytande svenska i tal och skrift
 • Ha erfarenhet från branschen
 • Kunna jobba obekväm arbetstid
 • Stresstålig
 • Kvalitetsmedveten


Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper

Du som söker är målorienterad, uthållig i att få arbetet slutfört, har modet att utmana och agerar självständigt, samtidigt med ett stort kundfokus, god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.


Arbetet kräver att du är van vid att hålla ett högt tempo, har lätt för att skapa kontakter och kunna följa rutiner med uppföljning. Vi ger dig utbildning och förväntar oss att du gillar att lära dig nytt. Vi uppskattar om du har erfarenhet från branschen men för personer med rätt egenskaper är vi villiga att via Massimo Academy hjälpa dig in i branschen.


Några personliga egenskaper vi uppskattar

Vi söker dig som

 • Ser kunden i ögonen och ger dem ett bemötande som är bättre än de trodde var möjligt
 • Ser detaljer och tar tag i saker
 • Tar extra mycket ansvar


Du som söker arbetet som platschef bör vara

 • Strukturerad
 • Tydlig i din kommunikation
 • Ha erfarenhet från branschen
 • Kunna följa processer och upparbetade rutiner
 • Kunna planera


Karriärvägar

Inom Massimo finns för den rätte framtida karriärvägar.


Grundutbildning

Grundutbildning kommer att ges i Linköping med reservation för att enstaka praktiska moment kan komma att ges i Norrköping under några få dagar.


Linköping & Norrköping

Massimo söker även en platschef och restaurangbiträden till Massimo i centrala Linköping och en vice platschef samt restaurangbiträden till nyetablering som öppnar inom kort i Norrköping city. Dessa restauranger har andra öppettider än ovan nämnda Åtvidaberg.


Vi rekryterar löpande

Vi rekryterar löpande och önskar att du skickar CV samt kort text om dig själv. Vänta inte med ansökan.


Kontaktperson

Rekryteringsprocess och förutbildning hanteras av Serieentreprenörshögskolan i samarbete med Kompetensbyggarna Sverige AB. Du blir anställd direkt av Massimo.

För frågor gällande rekrytering vänligen kontakta Madeleine Svec på [email protected]

Arbetsgivare
Serieentreprenörshögskolan Sverige AB
Pingränd 3
61434 Söderköping
Hemsida: www.massimopizza.se
Ansökan
Ansök senast 19 December (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]