Njudungsgymnasiet

Njudungsgymnasiet är gymnasiet där resultat och trivsel går hand i hand. Vi ligger i Sverige-toppen när det gäller andelen elever som tar gymnasieexamen. Det är vi stolta över.

På Njudungsgymnasiet har vi engagerade lärare och personal som arbetar efter visionen: Vi utmanar till lärande. För livet.

Skolmiljön är trivsam och öppen. Våran aula är modern och vi har flera olika uppehållsrum som, tillsammans med vårt café i Gallerian, är mötesplatser med skön atmosfär.

Ny utbildning mot verktygstekniker!
Njudungsgymnasiet erbjuder en ny utbildning i nära samarbete med näringslivet för att möta behoven av kompetent arbetskraft inom området. Du kan antingen gå via Industritekniska programmet, Teknikprogrammets 4:e år eller Komvux.
Läs mer på www.verktygstekniker.se >>

Företagen är med på olika sätt genom hela utbildningen till exempel som gästföreläsare, APL/praktik och studiebesök. Efter godkänd utbildning kan du få en yrkesintroduktion med lön eller bli anställd.
Du får också ett stipendium på 20.000:-


På Campus Värnamo finns yrkeshögskoleutbildning till verktygstekniker, läs mer här >>


Njudungsgymnasiet erbjuder totalt 14 nationella program, idrottsgymnasium, musiktillägg, introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Oavsett vad du väljer för program kan du läsa in grundläggande behörighet till högskolan under din gymnasietid.

Visa mer
Visa mindre