På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Njudungsgymnasiet

Njudungsgymnasiet

Njudungsgymnasiet är gymnasiet där resultat och trivsel går hand i hand. Vi ligger i Sverige-toppen när det gäller andelen elever som tar gymnasieexamen. Det är vi stolta över.

På Njudungsgymnasiet har vi engagerade lärare och personal som arbetar efter visionen: Vi utmanar till lärande. För livet.

Skolmiljön är trivsam och öppen. Våran aula är modern och vi har flera olika uppehållsrum som, tillsammans med vårt café i Gallerian, är mötesplatser med skön atmosfär.

Ny utbildning mot verktygstekniker!
Njudungsgymnasiet erbjuder en ny utbildning i nära samarbete med näringslivet för att möta behoven av kompetent arbetskraft inom området. Du kan antingen gå via Industritekniska programmet, Teknikprogrammets 4:e år eller Komvux.
Läs mer på www.verktygstekniker.se >>

Företagen är med på olika sätt genom hela utbildningen till exempel som gästföreläsare, APL/praktik och studiebesök. Efter godkänd utbildning kan du få en yrkesintroduktion med lön eller bli anställd.
Du får också ett stipendium på 20.000:-


På Campus Värnamo finns yrkeshögskoleutbildning till verktygstekniker, läs mer här >>


Njudungsgymnasiet erbjuder totalt 14 nationella program, idrottsgymnasium, musiktillägg, introduktionsprogram samt gymnasiesärskola. Oavsett vad du väljer för program kan du läsa in grundläggande behörighet till högskolan under din gymnasietid.