På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

CNC-svarvare
Spela filmen

CNC-svarvare

Dagens avancerade tillverkningsindustri har ett allt större behov av kompetent personal som klarar av att programmera och på olika sätt hantera datorstyrda verktygsmaskiner såsom svarvar, fräsar och fleroperationsmaskiner.

En CNC-svarvare behöver kunna mer än endast att programmera och hantera de CNC-styrda svarvmaskiner, utan måste även känna till metoder för att effektivisera och kvalitetssäkra produktion samt ha bra grundläggande kunskaper inom material/verktygslära och skärteknik.

CNC-svarvare är en sort kvalificerad industrioperatör. Inom branschen finns det möjlighet att ta olika certifikat: grönt, blått och svart certifikat.

Utbildning

Bra grundläggande utbildning finns på gymnasieskolans Industritekniska programmet. Motsvarande utbildning kan finnas inom Komvux. Påbyggnadsutbildning kan man få inom yrkeshögskolan, eller som fortbildning betald av din arbetsgivare.

Visste du att...?

... förkortningen CNC står för det engelska uttrycket Computer Numerical Control. Det betyder att en datorstyrd maskin används i tillverkningsprocessen, t.ex. vid fräsning, svarvning eller svetsning.

Visa mer
Visa mindre

150 Lediga jobb

Fräsare/svarvare

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Svarvare

Om jobbet
Om företaget KISAB är ett modernt verkstadsföretag i Kristianstad inriktat på svetsning, maskinbearbetning och legotillverkning. De flesta av våra kunder återfinns i process-, massa- och livsmedelsindustrin i södra Sverige. Företaget grundades 1981 och har i dag 21 anställda. Vi är underleverantörer till kärnkraftsindustrin och MAX IV-laboratoriet i Lund. Vi är också mycket stolta över att vara leverantör till kärnpartikelfysiklaboratoriet CERN i Schweiz. Vi söker nu en erfaren fräsare/svarvare till KISAB i Kristianstad med goda kunskaper av främst styrda maskiner men även manuella. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta med fräsning och svarvning i kolstål, rostfritt, aluminium och koppar. Tillverkningen sker efter ritning där du själv programmerar jobben för att sen producera dem. Det är mestadels enstyckstillverkning och styrsystemet är Heidenhain. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker har goda kunskaper inom svarvning/fräsning av både styrda och manuella maskiner. Det ses starkt meriterande om du har kunskap av CAM-programmering. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad, noggrann och har ett sinne för ordning och reda. Du är flexibel samt bra på att samarbeta. Din nyfikenhet gör att du alltid är villig att lära dig nya saker och du är också van vid och trivs med att det stundtals är hög arbetsbelastning. Information och kontakt Arbetstiden är förlagd på dagtid. Tjänsten är en hyrrekrytering via Wikan Personal som kommer övergår i anställning på KISAB efter sex månader om allt fungerar. Tillsättning sker efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval, så skicka gärna din ansökan redan idag! Sista ansökningsdag är 3/3. Vid frågor kring denna tjänst, vänligen kontakta Andreas Håkansson på 044–5906507.
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 3 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör till kund i Finspång

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 4 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet, eller utbildning som maskinoperatör/CNC-operatör? Är du redo för nästa steg i arbetslivet? Stort internationellt företag i Finspång söker nu driven maskinoperatör till sin produktion. 

Är du erfaren CNC-operatör som gillar att arbete självständigt men även i grupp? Gillar du att ha stort ansvar och strävar efter att alltid uppnå uppsatta mål i tid.  Du har CNC-utbildning och några års arbetslivserfarenhet  av skärande bearbetning och maskinkörning.  Arbetet är i två-skift. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Som CNC-operatör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter följande: 

• Ställer in och använder en specificerad maskinmiljö (svetsning, lödning eller hårdlödningsverktyg).
• Organiserar och använder maskinrelaterade verktyg och utrustning som är relevant för produktionen.
• Planerar och lägger ut arbete, förbereder komponenter eller halvprodukter och övervakar relaterat lager.
• Bearbetar komponenterna eller produkterna enligt tekniska specifikationer och kvalitetsstandarder.
• Utför grundläggande eller specifikt definierade underhållsåtgärder.
• Samarbetar med underhållstekniker och / eller externa tjänsteleverantörer i reparationsfrågor.Arbetstider

Heltid, under perioden 2021-03-08 – 2021-06-30

Kvalifikationer

• Du är kvalitetsmedveten, mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.
• Du bör vara ansvarstagande, självgående och inneha tekniskt intresse.
• Effektivitet och noggrannhet är egenskaper vi värdesätter hos dig
• Du är en lagspelare med ödmjukhet, flexibilitet och hänsynsfullt bemötande både mot medarbetare och kund.
• Arbetar strukturerat samt har en god känsla för kommunikation och samarbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Erfarenhet

Du har några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning.

Ansökan

2021-03-04, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Dejan Livancic, [email protected]

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-Operatör

Arbetsgivare / Ort: Sunfab Hydraulics AB / Hudiksvall
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Sunfab är ett av världens ledande företag inom hydraulik, med fokus på tekniskt avancerade hydraulpumpar och motorer inom mobilhydraulik. Sedan starten 1925 har Sunfab varit ett familjeföretag som kännetecknats av innovation, kompetens och framtidsvisioner. Vårt huvudkontor finns i Hudiksvall där Sunfabs produkter utvecklas och tillverkas i företagets egen fabrik. Sunfabkoncernens dotterbolag finns i Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Spanien, USA och Malaysia. Vi säljer våra produkter via återförsäljare och till direktkunder över hela världen med ca 110 anställda och en omsättning på ca 200 Mkr.

Din roll som CNC-operatör kommer innehålla många olika moment där det hela tiden gäller att jobba strukturerat och organiserat. Du har ett högt kvalitetstänk och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och besitter hög social kompetens. Du kan prioritera och har ett gott ordningssinne och strävar efter att ge så bra service som möjligt.


Arbetsuppgifter:

 • Frisläppa planerade ordrar
 • Tillverka komponenter till pump/motor enligt ritning mot ställda kvalitetskrav
 • Programmering prototyper
 • Utföra programförbättringar
 • Arbeta med förbättringsarbeten
 • Utföra godstransporter
 • Vara behjälplig i andra maskingrupper och avdelningar på företaget
 • Utföra mätningar enligt fastlagda rutiner


Kunskapskrav:

 • Truckkort
 • Förmåga att prioritera och ta beslut
 • Hög samarbetsförmåga och helhetssyn
 • Goda kunskaper programmering, Okuma
 • Tidigare erfarenhet från tillverkande industri


Önskade kompetenser:

 • Goda Monitorkunskaper
 • Goda kunskaper programmering, Mazak och/eller DMG
 • Goda kunskaper programmering, Siemens
 • Goda kunskaper slipmaskiner
 • Hantera Zeiss mätmaskin
 • Hantera automationslösningar


Övrigt:

Tillträde sker efter överenskommelse. Tjänsten är på heltid och du blir underställd Produktionsledare Komponentverkstad.


Ansökan och kontakt

Varmt välkommen med din ansökan samt frågor till Production Manager Jonatan Larsson.

Telefon: 0650-36 678

E-mail: [email protected]

Vi behöver din ansökan senast den 4 mars 2021.


Till rekryteringskonsulter, annonssäljare, mfl. Vi har redan beslutat var vi vill synas samt vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa annonsplats eller tjänster för en pågående rekrytering och ber er att inte kontakta oss.

Arbetsgivare
Sunfab Hydraulics AB
Varvsgatan 2-4
82450 Hudiksvall
Hemsida: www.sunfab.se
Ansökan
Ansök senast 4 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

CNC-operatör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en CNC-operatör till en av våra kunder i Mönsterås. Bor du på annan ort, får du traktamente och boende av oss Dina arbetsuppgifter kommer att innebära arbete i CNC-maskiner (fräs och svarv) med enklare progrmmering. Mellanlånga serie (max 200st, 5-10 prototyp) Du kommer att byta verktyg, mäta in och kompensera. Start: Omgående Arbetstider: Dagtid, alt 2-skift Din profil Krav/önskemål: - Tidigare erfarenhet av CNC - Truckkort - Vana vid att köra truck - Körkort B Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör till kund i Mora

Arbetsgivare / Ort: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork.Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Till en av våra kunder i Mora letar vi nu efter en talangfull CNC-operatör med start omgående. Som CNC-operatör sköter du mekanisk bearbetning och tillverkning av detaljer inom verkstadsproduktionen. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ställa och byta verktyg utifrån en specifik ritning eller annat underlag. Det är också din uppgift att planera, övervaka och kontrollera maskinens arbete. Arbetstiderna kommer att vara ständig för eller eftermiddag. Din profil Vi söker dig som tidigare arbetat ute i en industriell miljö. Om du är praktiskt lagd och intresserad av teknik kommer du att trivas bra hos oss. Egenskaper som vi värderar högt är delaktighet, engagemang och en stark vilja att lära och utvecklas. Vi söker dig som är noggrann och som alltid ser till att lämna god kvalité på de arbete som du utför. Vidare bidrar du till att skapa ett bra arbetsklimat och en god gemenskap på jobbet. Krav för tjänsten är grönt certifikat eller motsvarande. Ansökan Intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till [email protected] Vi ser fram emot din ansökan.
Arbetsgivare
Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Hemsida: http://www.clockworkpersonal.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en CNC-operatör till en av våra under i Sala. Som CNC-operatör kommer du att arbeta i en Mazak Mega Turn med Mazatrol Cam T-2 styrsystem. I denna karusellsvarv tillverkas tyngre gods i mindre batcher om 1-10 st. Vi söker en person som kan läsa ställblad och utifrån det ställa maskinen. Utöver det kommer du även att få utföra allmänt verkstadsarbete, även truck och traverskörning förekommer. Start: Mars Arbetstider: 2-skift Din profil Vi söker dig som tidigare har arbetat med en Mazak Mega Turn eller andra större karusellsvarvar. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tekniskt kunnig operatör sökes till Fagersta!

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi erbjuder en arbetsplats som arbetar aktivt med innovation och som strävar efter att ge alla anställda en möjlighet att utvecklas. De grundläggande värderingarna för att lyckas är samverkan, engagemang och förnyelse. Som operatör och har du arbetsuppgifter så som slipning av produkter i metall. Då du kommer att arbeta med väldigt små toleranser är det viktigt att du som söker är noggrann i ditt arbete. Vi ser även att du är tekniskt kunnig samt intresserad av teknik. Krav: -Teknisk utbildning, eller liknande kunskaper förvärvade på annat sätt. -Goda kunskaper i svenska och engelska, i både skrift och tal. -Truckkort A+B -Körkort B Meriterande: Det är meriterande om du har CNC utbildning (grönt cert.) Arbetstider: Arbetstiderna är förlagda med skiftgång, det varierar mellan 2-skift till 5-skift. Personliga egenskaper Vi ser att du som söker är noggrann och ordningsam i ditt arbete. Då arbetet innefattar problemlösning tror vi att du som söker är kreativ och lösningsorienterad för att trivas med tjänsten. Du arbetar självständigt i din roll samtidigt som du kan samarbeta med dina kollegor. Du blir en del av ett arbetsteam som du kommer arbeta och samarbeta med, därav ser vi gärna att du som söker är social och initiativtagande. Tycker du att denna tjänst låter intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan! Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Grym CNC-operatör till tillverkande industri

Arbetsgivare / Ort: Migu Mekaniska AB / TIDAN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Har du utbildning och flerårig erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör? Vill du utvecklas med ett företag som tror på ständig förbättring? Är du flexibel och drivs av samarbete och målfokus? Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten:

Som CNC-operatör ingår du i en arbetsgrupp som tillsammans ansvarar för att ställa, programmera och köra CNC-svarvar och robotar. Även ritningsläsning, kontrollmätning och gradning ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du ansvarar för löpande underhåll av utrustning och bidrar till ett ständigt förbättringsarbete. Olika arbetsuppgifter kring kap och tvätt kan förekomma. Inledningsvis kommer arbetstiden förläggas på dagtid, men kan på sikt ändras till 2-skiftsarbete. För att kunna höja kapaciteten ytterligare behöver arbetsstyrkan öka med 1 person.

Om dig:

Vi söker dig som har relevant utbildning och en gedigen yrkeserfarenhet inom skärande bearbetning. Vi ser att du är framåt och bör kunna arbeta självständigt men samtidigt förstå vikten av samarbete internt, med kunder och externa partners. Vidare hanterar du problem på ett lösningsorienterat sätt och strävar alltid mot att erbjuda högsta möjliga kvalitet. Du har mycket goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket. Truckkort och traverskort är meriterande.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och den vi söker ska kunna bidra till ett gott arbetsklimat med övriga medarbetare.

Om oss:

Migu mekaniska är ett företag i tillväxt med modern maskinpark och högpresterande medarbetare. Vi är ett väletablerat familjeföretag med 40 års erfarenhet och finns i Tidan norr om Skövde. Idag är vi 15 medarbetare som arbetar tillsammans med högt i tak och varm stämning. Maskinparken består av 12 stycken 3- och 5-axliga svarvar med hög automationsgrad, majoriteten av märket DMG Mori.

För mer information besök oss på www.migu.se eller sociala medier.

Låter detta som en intressant tjänst för dig? Då är du välkommen att ansöka redan idag. Intervjuer kommer ske löpande. Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen går det bra att kontakta ansvarig rekryterare via uppgifter nedan eller via www.linkedin.com/in/carolinelinander.

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Arbetsgivare
Migu Mekaniska AB
INDUSTRIVÄGEN 1
54931 TIDAN
Hemsida: www.migu.se
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör svarv/fräs till företag i Växjö

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Är du nyfiken på industribranschen och skulle vilja testa på rollen som CNC-operatör svarv/fräs på ett expansivt, svenskt och marknadsledande företag? Just nu söker vi på Lernia en talangfull person till ett uppdrag hos vår kund i Växjö. Förutsatt att båda parter är nöjda finns goda chanser till ett långt samarbete. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter Som CNC-operatör kommer du att ansvara för att ställa in och sköta maskinerna och kontrollera tillflöden av material i maskinen. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Dina framtida kollegor är ett sammansvetsat och härligt gäng som hjälper och stöttar varandra i det dagliga arbetet. Din bakgrund Grundkraven är att du har en verkstadsutbildning inom CNC samt några års arbetslivserfarenhet av skärande bearbetning och maskinkörning. Du har mycket goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik. Erfarenhet av att köra och göra justeringar av CNC-styrda maskiner. Meriterande om du har * har tillgång till egen bil * har B-körkort * har truckkörkort typ A och B. Personliga egenskaper Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom kvalitetskontroll, ritningsläsning och maskinomställningar att söka tjänsten. Du trivs med ansvar, är självgående och har ett tekniskt intresse. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete.. Om du stöter på något du inte redan kan, vill du nyfiket och målinriktat lära dig mer om det. Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort Visstidsanställning med goda möjligheter för övergång till kund / Heltid - Skift / Växjö Tillträdesdag Omgående enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka ansökan snarast. Information Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se. Välkommen med din ansökan! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

CNC-operatör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • CNC-operatör/FMS-operatör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en CNC-operatör till en av våra kunder söder om Hultsfred. Bor du på annan ort, får du traktamente och boende av oss. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära arbete i CNC-maskiner (fräs och svarv) med enklare progrmmering. Mellanlånga serie (max 200st, 5-10 prototyp) Du kommer att byta verktyg, mäta in och kompensera. Start: Omgående Arbetstider: 2-skift/dagtid Din profil Krav/önskemål: - Tidigare erfarenhet av CNC - Truckkort - Vana vid att köra truck - Körkort B Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 5 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.