På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Personbilsmekaniker
Spela filmen

Personbilsmekaniker

Detta är ett passande yrke för dig som gillar teknik och datorer och vill bli proffs på elektronik och felsökning på fordon.

En personbilsmekaniker servar bilar och åtgärdar fel på dem. Genom felsökning tar man reda på vad som måste åtgärdas på bilen. En servicerådgivare tar emot bilen och skriver en arbetsorder som ger mekanikern information om vad som ska åtgärdas på bilen och vad kunden har sagt om eventuella fel. Mekanikern felsöker, plockar isär, rengör, kontrollerar, justerar eller byter ut felaktiga eller utslitna delar. Ibland måste man lyfta ur vissa delar, som motor eller växellåda, för att kunna reparera dem.

Fordonet kan vara placerat på en fordonslyft eller ovanpå en reparationsgrop för att mekanikern ska komma åt att arbeta under det. Underhållsarbeten, svetsning och enklare karosseriarbeten kan ingå i arbetsuppgifterna.

Andra arbetsuppgifter är att installera elektrisk utrustning som GPS eller stereo. När bilen är färdigreparerad ser mekanikern till att allt fungerar genom att exempelvis provköra bilen.

Utbildning

Grundutbildningen för bilmekaniker finns inom gymnasiets Fordons- och transportprogrammet, inriktning personbil eller lastbil och mobila maskiner.

Lämpliga utbildningar kan även finnas inom Yrkeshögskolan.

Framtidsutsikter

Efterfrågan på bilmekaniker har ökat något under det senaste åren och det finns ett behov av yrkeserfarna bilmekaniker. Framför allt är det personal med kunskaper om specifika bilmärken samt kunskaper inom data och elektronik som efterfrågas.

Regionala skillnader förekommer.

Kraven på specifik kompetens från arbetsgivarna har ökat.

Arbetsplats

Bilmekanikerna arbetar oftast med flera bilmärken på bilverkstäder även om en del arbetar för ett speciellt bilmärke. Bilmekaniker finns också på bensinstationer, bärgningsföretag, på däcksverkstäder eller hos större åkeriföretag.

En bilmekaniker arbetar självständigt och är oftast specialiserad på vissa uppgifter.

Visa mer
Visa mindre

338 Lediga jobb

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Ucars Exclusive AB / ESLÖV
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Färdigheter
Meriterande
 • Felsökning
 • bilmekanik

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Presentation av företaget:

#jobbjustnu. I nära tjugo år har Ucars Exclusive AB levererat bilar till nöjda kunder över hela Sverige. I vår nya utställningshall på hela 3000 kvadratmeter försöker vi alltid hålla 300 bilar i lager, just för att du skall kunna hitta din nästa bil! Vi är en av Sveriges största märkesoberoende handlare med inriktning på sport-, cabriolet- och familjebilar! Vår ambition är att med högsta service leverera bilar utifrån våra kunders högt ställda krav och önskemål. Målsättningen är att skapa och förvalta långvariga och återkommande kundrelationer. Vi har även egna serviceverkstäder och täcker in helhetsbehovet kring våra kunders bilägande. Besök gärna vår hemsida för en närmare presentation av företaget. www.ucars.se.

Efter ett fantastiskt 2020 utökar vi nu vår personalstyrka och söker nya talanger till vår anläggning i Eslöv. Vi söker nu ytterligare en Bilmekaniker, gärna med kompetens inom el och felsökning med på marknaden förekommande diagnossystem. Vi söker dig som idag arbetar, eller har erfarenhet av arbete som Bilmekaniker, med erfarenhet. Du känner dig mogen att anta utmaningen som en av flera Bilmekaniker för att axla dom dagliga möjligheterna och utmaningarna i vår verkstad. Vi letar i första hand efter vilja och kompetens. Beskrivning av tjänsten:


Ucars söker nu ytterligare en Bilmekaniker med ansvar för omgående anställning. Du blir en av flera kompetenta Bilmekaniker hos Ucars som kommer att ansvara för inbytestester, reparationer, service samt leveranskontroller. Våra kunder har högt ställda krav, och detta måste också avspeglas av dig som anställd. Dina egenskaper:

- Kunnig i felsökning med diagnossystem samt inom el.

- Ansvar för ditt arbete, inte släppa något halvfärdigt.

- Vänlig mot kunderna, ett leende på läpparna.

- Stresstålig.

- Självgående, ta egna initiativ med egen inre motor.


Dataskydd vid ansökan om arbete

Ucars Exclusive AB är registeransvarig för den personliga information du lämnar in i din ansökan genom arbetsformedlingen.se. För mer information om vår policy för Dataskydd, läs på www.ucars.se, samt informationen nedan.

När du ansöker om ett arbete hos Ucars Exclusive AB via arbetsformedlingen.se, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella bilagor. Vi kan komma att dela din ansökan med de anställda inom Ucars Exclusive AB som är inblandade i rekrytering.

Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 6 månader i det fall ansökan inte leder till en anställning.

Genom att skicka in din ansökan med dina personuppgifter till oss har du:

- Läst, förstått och accepterat ovanstående del av vår Policy gällande Dataskydd med hänsyn till anställning, samt tagit del av och förstått vår Policy for Dataskydd på www.ucars.se.


- Godkänt att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uppgifter kan leda till att din ansökan avslås alternativt, till din senare uppsägning.


- Gett ditt samtycke till behandlingen av den inlämnade och senare samlade informationen.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Ucars Exclusive AB
TRANSPORTVÄGEN 25
24138 ESLÖV
Hemsida: www.ucars.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

EUROMASTERS VERKSTAD I HALMSTAD SÖKER EN DÄCKMONTÖR

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL EUROMASTERS VERKSTAD I HALMSTAD SÖKER VI EN DÄCKMONTÖR/ FORDONSMEKANIKER.

Arbetet innebär att du på anläggningen i Halmstad ska vara med och utveckla vår filial framåt. Vår däckverkstad servar både lätta och tunga fordon med allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer.

I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon, både inne på verkstaden och ute på fält hos våra kunder. Även servicearbete på väg samt beredskap kan förekomma.


Dina kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln är ett krav och erfarenhet från lastvagnar eller entreprenadmaskiner anses som meriterande.

• Du innehar B-körkort, C-körkort är meriterande.

• Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

• Du har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

• Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

• Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling.

För mer info om tjänsten är du välkommen att ringa Platschef Linus Wikås Jensen, 0705829055.

Din ansökan vill vi ha senast den 5/3 via vår hemsida.

Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan!


Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Verkstadsgatan 1
30262 Halmstad
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

EUROMASTERS VERKSTAD I YSTAD SÖKER DÄCKMONTÖR FÖR HÖGSÄSONG!

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Ystad
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Till Euromasters verkstad i Ystad söker vi Däckmontörer för vår högsäsong.

Nu förstärker vi vårt team i Ystad med nya kollegor inför högsäsongen! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Som Däckmontör arbetar man med hela processen från att skifta, tvätta och lägga in samt hämta däcken i vårt däckhotell. Då du arbetar under vår högsäsong är det stundtals ett högt tempo på vår verkstad och där stor vikt därför ligger på ett bra samarbete med kollegorna.


Vi söker dig som:

 • Har ett intresse för bilar, erfarenhet inom däckhandel eller bilhandel är meriterande.
 • Innehar B-körkort.
 • Tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs.
 • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
 • Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande.

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är en säsongsanställning på mellan 4-8 veckor med start i April månad.

Ansökan:

Vid frågor vänligen kontakta Platschef: Oskar Lantz på 0706555461

Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-03-05. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och ww.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Herrestadsgatan 22
27139 Ystad
Hemsida: www.euromaster.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker till Malmö

Arbetsgivare / Ort: Arena Personal Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bussmekaniker

Om jobbet
Om tjänsten För kommande uthyrnings och rekryteringsuppdrag söker vi nu dig som är utbildad och har god erfarenhet som fordonstekniker med tunga fordon. Främst gäller det arbete i Malmöområdet. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande. Din profil Vi vill att du har utbildning med fordonsteknisk inriktning eller att du har förvärvat kunskaper via arbete i fordonsbranschen. Du behöver ha minst B-körkort och vana av at arbeta med tunga fordon. Har du C och D körkort är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av och kännedom om diagnosverktyg eller om du har till exempel AC-certifiering. Vi vill också att du har god datorvana och det är meriterande om du hanterar engelska. Du behöver vara initiativrik, noggrann och flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Du ska också trivas med att ta eget ansvar i arbetet och vara en person som gillar och har förmågan att lösa problem. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Arena Personal Sverige AB
Hemsida: http://www.arenapersonal.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

EUROMASTERS VERKSTAD I VARBERG SÖKER EN DÄCKMONTÖR

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Varberg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL EUROMASTERS VERKSTAD I VARBERG SÖKER VI EN DÄCKMONTÖR/ FORDONSMEKANIKER.

Arbetet innebär att du på anläggningen i Varberg ska vara med och utveckla vår filial framåt. Vår däckverkstad servar både lätta och tunga fordon med allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer.

I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon, både inne på verkstaden och ute på fält hos våra kunder. Även servicearbete på väg samt beredskap kan förekomma.


Dina kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln är ett krav och erfarenhet från lastvagnar eller entreprenadmaskiner anses som meriterande.

• Du innehar B-körkort, C-körkort är meriterande.

• Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

• Du har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

• Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

• Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande


Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling.

För mer info om tjänsten är du välkommen att ringa Platschef Jonas Erixon, 0739234644

Din ansökan vill vi ha senast den 5/3 via vår hemsida.

Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan!


Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Stormhallsvägen 6
43232 Varberg
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Saras Bilverkstad / Halmstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Om jobbet

Vi söker en driven och nyfiken bilmekaniker till vår bilverkstad i Halmstad. Vi söker dog som är tekniskt kunnig, sätta kunden och servicen i centrum, skapa långsiktiga kundrelationer genom ett väl bemötande och ett väl utfört arbete.

Den tjänsten kan betyda allt från: service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och flera andra slags av de flesta märkena.


Kvalifikationer:


• Ett stort teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• En bra erfarenhet av arbete som fordonstekniker

• Administrativ förmåga och viss datorvana

• Ett gott kundbemötande


Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt, har en samarbetsförmåga och kan även arbete under tidspress. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, noggrann villig att utvecklas o inte rädd för att jobba så är du välkommen att söka tjänsten.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Saras Bilverkstad
Larsfridsvägen 3
30250 Halmstad
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Däckmontörer till Sölvesborg

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Kalmar AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck.
Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor. 
Arbete utförs på dagtid med start på mitten av mars och fram till slutet av april. 

Din profil

För att passa in i rollen bör du ha lätt för att arbeta med andra människor och under stress. Service är något du värderar högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Då arbetet är intensivt och fysiskt krävande är du en tålig person som är van att arbeta i högt tempo. Lättare administrationsuppgifter förekommer också. 
Du behärska svenska väl i både tal och skrift. 
Du innehar B-körkort och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av däckmontör. 
Din ansökan tillämpar vi löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. 
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  

För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261.

 

 

Arbetsgivare
OnePartnerGroup Kalmar AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Däckmontörer till Forslunds i Skellefteå!

Arbetsgivare / Ort: Professionals Nord Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vill du har ett aktivt arbete där du får leverera service i världsklass och där kunden alltid är i centrum? Vill du arbeta i ett härligt team med familjär stämning? Då är Forslunds i Skellefteå rätt arbetsplats för dig! Information om tjänsten Professionals Nord söker för Forslunds i Skellefteås räkning två däckmontörer. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Forslunds i Skellefteå AB. Forslunds i Skellefteå närmar sig högsäsong och behöver därför utöka sin personalstyrka under denna period. Vi söker därför två däckmontörer som kan arbeta under 4 veckor med start v14 eller v15. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Forslunds i Skellefteås önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [email protected] Arbetsuppgifter Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck på fordon. Du ansvarar även för tvättning av däcken samt returer av däck till däckhotell. Arbetet innefattar kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service. • Däckbyte • Kundkontakt • Lagerhantering av däck Du kommer arbeta med erfarna kollegor som värnar om god stämning i arbetslaget. För att du ska känna dig trygg i din anställning kommer du givetvis att få en introduktion i arbetet. Vi söker dig som kan arbeta heltid under en kortare tidsbestämd period, startdatum förväntas vara v14-15 men kan variera på grund av väderförutsättning. Vi tror att du trivs med ett praktiskt arbete. Har du erfarenhet av att montera däck är det fördelaktigt men inget krav. B-körkort är ett krav. Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Forslunds i Skellefteå. Därför ser vi att du är en positiv person som tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare tror vi att du är driven och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror även att du är flexibel och tycker om att sprida glädje till kollegor och kunder. START: April OMFATTNING: Heltid under 4 veckor ARBETSTIDER: Dagtid STAD: Skellefteå URVAL: Sker löpande KONTAKT: Elin Rubin Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Information om kundföretaget Forslunds i Skellefteå är ett familjeföretag med ca 50 anställda. Företaget är den enda fristående Volvohandlaren i Norrland. Forslunds i Skellefteå har både verkstäder och reservdelar, hos dem kan du både tanka och tvätta. Därför har deras slogan ”Med allt för din bil” något som följt företaget sen start. Om oss Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision – För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.
Arbetsgivare
Professionals Nord Rekrytering AB
Hemsida: http://www.Professionalsnord.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

EUROMASTERS VERKSTAD I KISTA SÖKER EN DÄCKMONTÖR

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Kista
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL EUROMASTERS VERKSTAD I KISTA SÖKER VI EN DÄCKMONTÖR/ FORDONSMEKANIKER.

Arbetet innebär att du på anläggningen i Kista ska vara med och utveckla vår filial framåt. Vår däckverkstad servar både lätta och tunga fordon med allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer.

Dina kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln är ett krav och erfarenhet från bilservice är meriterande.

• Du innehar B-körkort.

• Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

• Du har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

• Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

• Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Om tjänsten och ansökan:

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling.

För mer info om tjänsten är du välkommen att ringa Platschef Leopold Skrinjar, 0790661577.

Din ansökan vill vi ha senast den 5/3 via vår hemsida

Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan!


Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Österögatan 5
16440 Kista
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Däckmontörer till Ahlberg bil i Karlshamn

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-01-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet
Om företaget Ahlberg Bil är ett privatägt företag som idag finns representerade på följande orter: Karlshamn, Karlskrona, Sölvesborg, Olofström och Ljungby. Företaget startade 1994 men har genom tidigare ägare representerat Volvo sedan 1950-talet. Vi är auktoriserade återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia. Omsättningen för 2019 var ca 850 Mkr och företaget har nu drygt 150 anställda. I samarbete med Ahlberg Bil i Karlskrona söker vi på Lernia däckmontörer till vårens däckbytessäsong. Du kommer att arbeta i en framgångsrik bilverkstad tillsammans med trevliga kollegor, i ett fartfyllt tempo. Arbetsuppgifter Som däckmontör arbetar du med kundernas däck och fälgar. Arbetsuppgifterna kan innebära hjulskifte, hjultvätt samt framplockning och retur till däckhotell. Formell kompetens B-körkort God svenska i tal & skrift Din bakgrund Du har fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenheter som gör att du kan vara rätt person för jobbet. Meriterande om du har erfarenhet av hjulskifte, krängning eller balansering. Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som trivs att arbeta i team och som är mån om att göra ett noggrant jobb. Som person behöver du vara uthållig och i god fysisk form då arbetet är stressigt, tungt och monotont. Vi ser gärna att du är driven och trivs med att ta egna initiativ. Att ge god service är för dig en självklarhet då du kommer att ha daglig kundkontakt. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid/Heltid/Karlshamn Dagtid, 07.00-16.00, övertid kan förekomma. Tillträdesdag Start däcksäsong 19/3 Information Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] eller [email protected] Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.