På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Lastbils- och maskinmekaniker
Spela filmen

Lastbils- och maskinmekaniker

Lastbils- och maskinmekaniker arbetar med tunga fordon, oftast på en verkstad med datorstöd och utrustning för tunga lyft. Även fältservice förekommer och då åker mekanikern ut till kundens fordon för att laga det på plats.

Maskinmekaniker arbetar oftast både i verkstaden och på fältet med entreprenadmaskiner eller skogs- och lantbruksmaskiner.

Alla maskiner ska servas efter en viss tid i drift och för att spara tid och hålla nere kostnaderna servas de flesta maskiner på den arbetsplats där de håller till. Det kan handla om att åka ut till ett vägarbetsområde och serva en grävmaskin eller till en grustäkt och serva en lastmaskin. Dessutom kan ett fordon eller en maskin gå sönder varför fältmekanikern får vara beredd på att utföra reparationer på plats, ibland under svåra förhållanden.

Trafik samt väder och vind är faktorer som påverkar arbetet. Innan fältmekanikern ger sig iväg på ett uppdrag packas servicebilen med de verktyg, reservdelar och instruktionsböcker som man tror att man behöver. Resorna kan vara långa och det gäller att planera och vara väl förberedd.

Om det inte handlar om en service enligt serviceprotokoll så börjar alltid mekanikerns arbete med felsökning. Delar demonteras, rengörs och repareras eller byts ut. Ibland förekommer svets- och smidesarbete. När arbetet är utfört kontrollerar mekanikern att felet är åtgärdat genom att starta fordonet och testa funktionen.

Utbildning

Lastbils- och maskinmekaniker utbildas inom gymnasieskolan på Fordons- och transportprogrammet, inriktning Lastbil och mobila maskiner

  Yrkesverksamma lastbils- och maskinmekaniker vidareutbildas kontinuerligt inom branschen.

  Lämpliga utbildningar kan också finnas inom Yrkeshögskolan.

  Framtidsutsikter

  Det finns ett ständigt behov av lastbilsmekaniker och relativt få utbildar sig till yrket. Under det kommande åren väntas det bli mycket liten konkurrens om jobben.

  Personliga egenskaper

  En fältmekaniker arbetar oftast ensam vilket ställer höga krav på yrkeskunnande och förmåga att arbeta självständigt.

  Både lastbils- och maskinmekaniker har många kundkontakter. Det är därför viktigt att vara serviceinriktad och kunna kommunicera och samarbeta även under stressiga situationer.

  Arbetsplats

  De flesta lastbilsmekaniker arbetar på lastbilsverkstäder. Man kan också arbeta med så kallat påbyggnadsarbete, vilket innebär att man specialinreder lastbilar. En del lastbilsmekaniker och de flesta maskinmekaniker arbetar som fältmekaniker.

  Länktips

  Visa mer
  Visa mindre

  54 Lediga jobb

  Mekaniker till Gällivare

  Arbetsgivare / Ort: Norrlands Bil Sverige AB / GÄLLIVARE
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2021-02-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  Till vår fina verkstad i Gällivare söker vi 2 st mekaniker. I din roll som mekaniker är du en nyckelperson då våra kunder kräver professionell service och noggrant utförda reparationer. Arbetsuppgifterna innebär att utföra service och reparationer på lastbilar, bussar, släpfordon samt tillhörande påbyggnationer.

  Viktigast för oss är inte flerårig fordonsteknisk utbildning och erfarenhet utan att du vill arbeta, lära dig och utvecklas tillsammans med oss. Är du teknisk intresserad och har ett bilintresse? Kanske har du ett fritidsintresse att skruva i fordon och lära dig själv? Då kan detta vara ett spännande jobb för dig!

  Vi söker dig som är serviceinriktad och engagerad. Du utför ditt arbete på ett professionellt sätt med stor noggrannhet och hög ansvarskänsla, alltid med kunden i fokus. Vidare har du god digital kompetens och lätt att ta till dig nya system och teknik, detta då arbetet i många fall kräver uppkoppling av dator mot fordon.

  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  B-körkort är ett krav. C och D-körkort är meriterande.

  Start: enligt överenskommelse.

  För frågor kontakta Servicechef Maria Israelsson +4697073361

  Sänd in CV och personligt brev till [email protected] sista ansökningsdag 1/3

  Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

  Välkommen in med din ansökan!

  Arbetsgivare
  Norrlands Bil Sverige AB
  Fordonsvägen 4
  98238 GÄLLIVARE
  Hemsida: www.norrlandsbil.se
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker sökes

  Arbetsgivare / Ort: Daretorps Bil AB / Tidaholm
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2021-02-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Daretorps Bil AB söker ny medarbetare

  Vi är en fordonsverkstad med fokus på tunga fordon men det förekommer även lätta fordon och jordbruksfordon.


  Vi utför utöver service och vanliga reparationer även släckning av besiktnings anmärkningar, rep av generatorer & startmotorer, enklare lackeringar och pressning av hydraulslangar.


  Vi söker dig som gillar att skruva och har tidigare erfarenheter av det, klart meriterande att jobbat med tunga fordon innan så kunskap om pneumatik osv finns. Vid lågsäsong och behov kan man även få hjälpa till på ett fastighetsbolag och ett jordbruk


  Företaget ligger ca 1mil utanför Tidaholm så körkort och tillgång till bil är ett krav. Fördel med C och CE behörighet.


  Är du den vi söker så maila i väg lite info om dig till [email protected] märk med arbetssökande eller likvärdigt


  Lämna gärna referenser

  Vi tar in ansökningar till 1/3 sedan börjar vi arbetet med att rekrytera

  Arbetsgivare
  Daretorps Bil AB
  Daretorp Snickaretorpet
  52200 Tidaholm
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Wist Last & Buss söker mekaniker till Pajala!

  Arbetsgivare / Ort: Wist Last & Buss AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Vi på Wist Last och Buss i Pajala söker nu dig som vill arbeta med tunga fordon och dess påbyggnader i en verkstad med trevliga arbetskamrater! Är du en mekaniker med fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande i grunden, som är ansvarstagande, positiv och har kunden i fokus så kan det vara just dig vi söker. Utöver din erfarenhet ser vi också att du har lägst B-körkort, tyngre behörigheter är dock meriterande, samt att du har god datorvana. Specialistkunskaper, såsom transportkyla eller fordonsel är meriterande. Vi kan erbjuda dig ett omväxlande och intressant arbete med möjligheter att påverka vår gemensamma utveckling. Läs gärna mer om vårt senaste pilotprojekt med Eldriven tung lastbil: https://www.dealer.volvotrucks.se/wist-last-buss/news/Wist-Magazine/Eldriven-tung-lastbil-utmanar-arktiskt-klimat.html Skift- och kvällsarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.  Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
  Arbetsgivare
  Wist Last & Buss AB
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Mekaniker last og buss

  Arbetsgivare / Ort: Sky Rekruttering
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2021-02-01
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Färdigheter
  Meriterande
  • Gesällbrev
  • maskinmekaniker

  Språk
  Meriterande
  • Norska

  Om jobbet
  Informasjon om arbeidsgiver: Vår oppdragsgiver driver et komplett tungbilverksted beliggende sentralt i Tynset, og er et godkjent merkeverksted for Scania og Volvo lastebil og buss. Verkstedet forestår også mekanisk arbeid på andre merker, også på chassis og påbygg, samt utfører skadereparasjoner for forsikringsselskaper. De har fullt utstyr for rammeretting. Bedriften er godkjent av Statens Vegvesen også som PKK-/fartsskriververksted og påbyggerverksted, har alt av teknisk utstyr og verktøy som skal til for å reparere lastebiler og busser og et stort delelager med slite- og servicedeler. Verkstedet har åtte ansatte og er sertifisert av Nemko etter standarden: NS-EN ISO 9001:200. Informasjon om stillingen: - Utføre reparasjoner og service på tunge kjøretøy, tilhengere og påbygg - Være et trygt bindeledd til kundene, og være til hjelp når de trenger det - Bidra til å gjøre hverdagen til kundene bekymringsløs, og skape gode opplevelser - Utføre PKK og kontroll av fartsskriver - Bistå med utførelse av skadereparasjoner Kvalifikasjons- og stillingskrav: - Fagbrev, eller tilsvarende som kan godkjennes som norsk fagbrev for tunge kjøretøy - Relevant erfaring som mekaniker på last og buss - Helst førerkort for klasse CE/DE, eller være villig å skaffe seg det - Interesse for IT som arbeidsverktøy - Nordisk talende og kjennskap til teknisk engelsk - Gjerne erfaring fra PKK Tilbud om å være behjelpelig med å skaffe bolig, dekke intervjureise eller flytting: Etter avtale med arbeidsgiver. Övrigt: Mulighet for vaktjeneste med særskilt godtgjørelse. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings/bemanningsföretag.
  Arbetsgivare
  Sky Rekruttering
  Tel: +4790645997
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Servicemekaniker – Lastbilspåbyggnader JOAB Malmö

  Arbetsgivare / Ort: Eterni Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2021-02-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  SERVICEMEKANIKER - LASTBILSPÅBYGGNADER JOAB MALMÖ
  Är du teknikintresserad, serviceinriktad och har du dessutom arbetat med Hydraulik tidigare? Har du även en nyfikenhet som hjälper dig att se lösningar istället för problem? Då ska du söka denna tjänst idag hos JOAB i Malmö!

  ARBETSUPPGIFTER
  JOABs verkstad i Malmö har funnits i cirka ett år och utvecklas fortlöpande och behöver just nu förstärkas med ytterligare en servicemekaniker. Som mekaniker arbetar du med service, felsökning och reparation av JOABs påbyggnader. Detta innebär ett stort fokus på mekanik, hydraulik, el och styrsystem. Detta sker främst i deras verkstad men det kan även vara en del servicearbeten ute i fält så resande kan förekomma i tjänsten.

  PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
  JOAB söker dig som vill utvecklas tillsammans med enheten i Malmö och vara en del av ett team som värdesätter gemenskap, samarbete och en hög servicenivå. För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har ett teknikintresse, är lösningsorienterad och serviceinriktad då du dagligen kommer att vara i kontakt med kunder. Det är önskvärt om du tidigare arbetat med hydraulik och fordonselektronik, service och reparationer av tunga fordon och kranreparationer. Det är meriterande om du arbetat med programmering, innehar C-körkort, travers samt kran-utbildning.

  Viktigt för tjänsten:
  • Kunskap och erfarenhet av arbete med hydraulik och fordonselektronik
  • Lösningsorienterad
  • Förändringsbenägen
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • God systemvana
  OM TJÄNSTEN
  JOAB erbjuder ett omväxlande arbete där din kompetens kommer att tas tillvara och du kommer bli en viktig del av serviceteamet i Malmö och deras fortsatta resa! Tjänsten som Servicemekaniker är ett konsultuppdrag på heltid som är på minst 6 månader. Därefter finns goda möjligheter att få en anställning direkt hos JOAB som ser långsiktigt på denna tjänst. Du blir till en början anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

  ÖVRIGT OM TJÄNSTEN
  Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Annika Lantz på via 0738-617271 eller [email protected]

  Varmt välkommen med din ansökan!
   
  Arbetsgivare
  Eterni Sweden AB
  Hemsida: www.joab.se
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Timanställda Mekaniker till Arriva i Helsingborg!

  Arbetsgivare / Ort: Arriva Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2021-02-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik – Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Vi söker nu två drivna mekaniker som vill bidra till att lyfta Helsingborgs kollektivtrafik till en ny nivå. Arbeta med den senaste tekniken både inom eldrivna bussar samt EURO 6 gasmotorer.  Arbetsuppgifter Som bussmekaniker kommer du att arbeta med löpande och förebyggande underhåll av El och gas drivna fordon. Du blir en viktig del av ett verkstadsteam som arbetar med många olika arbetsuppgifter och med höga krav på kvalitet. Du kommer att bidra till att våra bussar snabbt kommer ut i trafik igen och därmed bidrar till att uppnå vår vision Nöjd kund hela resan. En del av arbetet innebär även att förbättra Leanarbetet inom verkstaden. Verkstadens främsta uppgift är att tillhandahålla trafik och driftsäkra bussar till vårt trafikuppdrag. Fordonsflottan består i dagsläget av Mercedes, VDL och MAN . Tjänsterna är timanställningar. Du kommer ha din arbetsplats i Helsingborg. Din bakgrund Du som söker tjänsten ska ha en verkstadsteknisk utbildning och erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker inom tunga fordon, gärna bussar. Det är viktigt att du har ett tydligt säkerhetsmedvetande och en vilja att ge god service. Det är mertierande om du har god kännedom om diagnosverktyg för felsökning samt att du ser elektroniken som en naturlig del av ditt dagliga arbete. Som person är du engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Vi jobbar enligt våra värderingar One Arriva, Doing the right thing, Great customer experience och Thinking beyond. Din utveckling är viktig för oss Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor och dessutom en god och öppen arbetsmiljö. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen där din utveckling är viktig för oss. Ansökningsprocess Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast 2021-03-01. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Arvid Plötz på [email protected] Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
  Arbetsgivare
  Arriva Sverige AB
  Hemsida: http://www.arriva.se/
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Wist Last & Buss söker mekaniker till Uppsala!

  Arbetsgivare / Ort: Wist Last & Buss AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Vi på Wist Last och Buss i Uppsala söker nu fler medarbetare som vill arbeta med tunga fordon och dess påbyggnader i en verkstad med trevliga arbetskamrater! Är du en mekaniker med fordonsteknisk bakgrund eller motsvarande i grunden, som är ansvarstagande, positiv och har kunden i fokus så kan det vara just dig vi söker. Tjänsten som buss- och lastbilsmekaniker innebär ett intressant arbete och för rätt person goda utvecklingsmöjligheter. Utöver din erfarenhet ser vi också att du har lägst B-körkort, tyngre behörigheter är dock meriterande, samt att du har god datorvana. Specialistkunskaper, såsom transportkyla eller fordonsel är meriterande. Skift- och kvällsarbete kan förekomma. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Urvalsarbetet kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att tillsammans med dig fortsätta att utveckla Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar.  Wist strävar efter jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Vi välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Wist Last & Buss är Nordens största fristående återförsäljare av Volvo lastbilar och bussar och består av två bolag. Wist Last & Buss AB i Sverige med 19 anläggningar från Kiruna i norr till Köping i söder och Wist Last & Buss AS i Norge med 15 anläggningar från Mo i Rana i norr till Volda i söder. Bolagen omsätter ca 2,7 miljarder kronor och har 650 medarbetare. Wist Last & Buss ingår i AB Persson Invest som driver verksamheter inom bilhandel, hyvleri, skogs- och fastighetsförvaltning. Koncernen har sitt säte i Östersund och omsätter cirka 6 miljarder och har cirka 1 300 medarbetare. För mer information se www.perssoninvest.se och www.wistlastbuss.com
  Arbetsgivare
  Wist Last & Buss AB
  Ansökan
  Ansök senast 2 March (1 dag kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker till i Norrköping

  Arbetsgivare / Ort: Quattro Bemanning & Rekrytering AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Beskrivning Till vår kund som är en av auktoriserad verkstad för transport- och lastbilar söker vi nu en lastbilsmekaniker. Verkstaden har en god arbetsmiljö och håller en hög standard och gäller verktyg, utrustning och mätinstrument etc. Till verkstaden söker de nu en ytterligare medarbetare då efterfrågan. Du erbjuds förutom en god arbetsmiljö marknadsmässiga villkor, i ett företag där trivsel, bra arbetsmiljö och god kamratskap bland kollegor är viktiga. Arbetsuppgifter Felsökning och reparation / service av fordon. Kvalifikationer Erforderlig utbildning och/eller erfarenhet för att kunna arbeta inom området. Du kan t.ex. arbeta i branschen idag, eller inom närliggande verksamheter såsom reparationer av maskiner eller liknande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Villkor Anställning sker direkt hos vår kund. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer om tjänsten och företaget.  Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.
  Arbetsgivare
  Quattro Bemanning & Rekrytering AB
  Ansökan
  Ansök senast 2 March (1 dag kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Vi söker en erfaren bilmekaniker! Kanske är det du?

  Arbetsgivare / Ort: Platsa AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-25
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet
  Platsa AB är det auktoriserade och personliga rekryteringsföretaget med stort kundfokus och korta kommunikationsvägar. Vi förmedlar ambitiösa och drivna människor till företag och bra arbetsgivare åt våra kandidater. Har du ett stort intresse för fordon och är utbildad fordonsmekaniker? Bra! För kunds räkning söker vi på Platsa AB fordonsmekaniker som brinner för sitt yrke, men som söker sig vidare till nya utmaningar. Vår kund är en auktoriserad bilverkstad och jobbar med världens ledande bilmärken Kia, Hyundai och Mitsubishi. Här får du som bilmekaniker löpande utbildningar för att kunna ge kunden så kvalitativ service som möjligt. Kanske är du helt självgående, eller också är du relativt färsk men med ett stort intresse. Läs mer om tjänsten och vem vi söker!   Om tjänsten Rollen som bilmekaniker innebär ett varierat arbete med allt i från felsökning, programmering, service och reparationer. Du kommer också utföra orginalservice, bromsbyte, hjulinställningar och motorservice. Det krävs att du är van vid datorer eftersom mycket av arbetet som utförs kräver det. Tjänsten är förlagd dagtid måndag- fredag och sysselsättningsgraden är heltid.    Vem söker vi? Vi söker dig med fordonsteknisk utbildning och som har ett genuint fordonsintresse. Kanske har du jobbat många år som mekaniker och söker dig vidare, eller också är du mer junior. Viktigast för oss är din personlighet, ditt driv och fallenhet. Du förstår vikten av nogrannhet samtidigt som du är effektiv i ditt sätt att arbeta. Du har en positiv inställning och tycker om att utvecklas kompetensmässigt.    Krav Fordonsteknisk utbildning B-körkort Datorvana Obehindrad Svenska i tal och skrift   Meriternade Självgående bilmekaniker  Erfarenhet att jobba med Kia och Hyundai   Start: Omgående Ort: Kungälv   Låter det intressant? Vänta inte med din ansökan! Vi jobbar med löpande urval och tjänsten kan därför tillsättas innan annonsens utgångsdatum.  Krav: Körkort: * B (Personbil)
  Arbetsgivare
  Platsa AB
  Ansökan
  Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Happyr AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet

  Vi söker för kunds räkning en lastbilsmekaniker.

  Vill du jobba med lätta transportbilar, tunga lastbilar & tunga trailers? Då har vår verkstad jobbet för dig. Vi är auktoriserade för MAN och DAF men jobbar med samtliga märken.

  Arbetsgivare
  Happyr AB
  Ansökan
  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  #jobbjustnu IC Bilservice AB söker fordonstekniker

  Arbetsgivare / Ort: Ic Bilservice AB / Halmstad
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet

  Om jobbet

  Arbetsbeskrivning


  Som tekniker kommer du att genomföra service, underhåll, felsökning och reparation av bilar upp till 3,5 t. Även AC påfyllning kan förekomma om du har rätt behörighet.


  Din Profil


  Vi söker dig som vill jobba som biltekniker hos oss och besitter flera års erfarenhet av yrket som tekniker. Du kan även vara nyexaminerad men har en stor vilja och intresse av att lära dig. Du är öppen att jobba med alla märken av bilar nya som äldre, oberoende om det diesel eller bensindrivna motorer mm.

  Du ska ha rätt inställning vara punktlig, vara självständig samt kunna fungera i grupp. Vi är ett litet team och då är det extra viktigt att du passar passar in i vårt företag. Har du även vanna av däckverkstad är det fördel då vi har även en däckverkstad som dotterbolag.


  Vi erbjuder

  Du kommer att bli en viktig resurs för oss och din personliga utveckling inom yrket är viktigt för oss.

  • En trygg och familjär stämmning
  • Friskvård
  • Vidareutbildningar


  Om företaget


  Vi är en Mekonomen bilverkstad sedan 2012. Under sommaren 2018 fick vi flytta till Flygtstaden- Skallebackavägen 26 .Inom Mekonomen bilverkstad utför vi service och reparationer på alla bilmärken. Vi utför allt från oljeservice till motor och växellådsbyte.


  Kontaktuppgifter

  IC Bilservice

  Skallebackavägen 26

  302 41 Halmstad

  035-102045

  [email protected]


  Välkommen med ansökan!

  Arbetsgivare
  Ic Bilservice AB
  Skallebackavägen 26
  30241 Halmstad
  Ansökan
  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Sundsvalls Expressbyrå Ab

  Arbetsgivare / Ort: Sundsvalls Expressbyrå AB / Älvsjö
  Omfattning / Varaktighet:
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet

  Vi söker en bil-lastbils mekaniker extra/timtid till våran verkstad i Älvsjö som kan jobba dagtid men ibland ochså kväll.


  Vi söker någon med erfarenhet som är kanske är pensionär just nu eller som vill jobba extra när tillfälle ges.

  Lösnings benägen ,punklig ,noggran är några viktiga punkter för att klara av jobbet så bra som möjligt.

  Att vara kunnig samt kunna samarbeta i grupp ser vi som en självklarhet.


  Sök tjänsten !

  Arbetsgivare
  Sundsvalls Expressbyrå AB
  Varuvägen 14
  12530 Älvsjö
  Ansökan
  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Söker Personbilsmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Melvin Bil Verkstad Kalmar AB / Kalmar
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet

  Vi söker en till bilmekaniker.

  Du ska kunna arbeta självständigt vara duktig på felsökning samt att använda diagnosutrustning,

  Klara av att byta bromssystem , karosseri arbete, kamrem, koppling, utan några svårigheter,

  Arbetsgivare
  Melvin Bil Verkstad Kalmar AB
  Franska Vägen 23
  39356 Kalmar
  Hemsida: www.melvinbilverkstad.se
  Ansökan
  Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Ucars Exclusive AB / ESLÖV
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-03
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Färdigheter
  Meriterande
  • Felsökning
  • bilmekanik

  Språk
  Meriterande
  • Svenska

  Om jobbet

  Presentation av företaget:

  #jobbjustnu. I nära tjugo år har Ucars Exclusive AB levererat bilar till nöjda kunder över hela Sverige. I vår nya utställningshall på hela 3000 kvadratmeter försöker vi alltid hålla 300 bilar i lager, just för att du skall kunna hitta din nästa bil! Vi är en av Sveriges största märkesoberoende handlare med inriktning på sport-, cabriolet- och familjebilar! Vår ambition är att med högsta service leverera bilar utifrån våra kunders högt ställda krav och önskemål. Målsättningen är att skapa och förvalta långvariga och återkommande kundrelationer. Vi har även egna serviceverkstäder och täcker in helhetsbehovet kring våra kunders bilägande. Besök gärna vår hemsida för en närmare presentation av företaget. www.ucars.se.

  Efter ett fantastiskt 2020 utökar vi nu vår personalstyrka och söker nya talanger till vår anläggning i Eslöv. Vi söker nu ytterligare en Bilmekaniker, gärna med kompetens inom el och felsökning med på marknaden förekommande diagnossystem. Vi söker dig som idag arbetar, eller har erfarenhet av arbete som Bilmekaniker, med erfarenhet. Du känner dig mogen att anta utmaningen som en av flera Bilmekaniker för att axla dom dagliga möjligheterna och utmaningarna i vår verkstad. Vi letar i första hand efter vilja och kompetens. Beskrivning av tjänsten:


  Ucars söker nu ytterligare en Bilmekaniker med ansvar för omgående anställning. Du blir en av flera kompetenta Bilmekaniker hos Ucars som kommer att ansvara för inbytestester, reparationer, service samt leveranskontroller. Våra kunder har högt ställda krav, och detta måste också avspeglas av dig som anställd. Dina egenskaper:

  - Kunnig i felsökning med diagnossystem samt inom el.

  - Ansvar för ditt arbete, inte släppa något halvfärdigt.

  - Vänlig mot kunderna, ett leende på läpparna.

  - Stresstålig.

  - Självgående, ta egna initiativ med egen inre motor.


  Dataskydd vid ansökan om arbete

  Ucars Exclusive AB är registeransvarig för den personliga information du lämnar in i din ansökan genom arbetsformedlingen.se. För mer information om vår policy för Dataskydd, läs på www.ucars.se, samt informationen nedan.

  När du ansöker om ett arbete hos Ucars Exclusive AB via arbetsformedlingen.se, accepterar du att vi registrerar och sparar de personuppgifter du anger i din ansökan inklusive eventuella bilagor. Vi kan komma att dela din ansökan med de anställda inom Ucars Exclusive AB som är inblandade i rekrytering.

  Vi behåller din ansökan och all annan information du har lämnat till oss tills rekryteringsprocessen har slutförts och under en period därefter så länge vi anser din ansökan relevant för oss, men under inga omständigheter längre än 6 månader i det fall ansökan inte leder till en anställning.

  Genom att skicka in din ansökan med dina personuppgifter till oss har du:

  - Läst, förstått och accepterat ovanstående del av vår Policy gällande Dataskydd med hänsyn till anställning, samt tagit del av och förstått vår Policy for Dataskydd på www.ucars.se.


  - Godkänt att de uppgifter som lämnats till oss är fullständiga och sanna och förstår att avsiktliga försummelser och felaktiga uppgifter kan leda till att din ansökan avslås alternativt, till din senare uppsägning.


  - Gett ditt samtycke till behandlingen av den inlämnade och senare samlade informationen.

  Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

  Arbetsgivare
  Ucars Exclusive AB
  TRANSPORTVÄGEN 25
  24138 ESLÖV
  Hemsida: www.ucars.se
  Ansökan
  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker till Malmö

  Arbetsgivare / Ort: Arena Personal Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-19
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Om tjänsten För kommande uthyrnings och rekryteringsuppdrag söker vi nu dig som är utbildad och har god erfarenhet som fordonstekniker med tunga fordon. Främst gäller det arbete i Malmöområdet. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande. Din profil Vi vill att du har utbildning med fordonsteknisk inriktning eller att du har förvärvat kunskaper via arbete i fordonsbranschen. Du behöver ha minst B-körkort och vana av at arbeta med tunga fordon. Har du C och D körkort är det meriterande. Likaså om du har erfarenhet av och kännedom om diagnosverktyg eller om du har till exempel AC-certifiering. Vi vill också att du har god datorvana och det är meriterande om du hanterar engelska. Du behöver vara initiativrik, noggrann och flexibel och ha en god samarbetsförmåga. Du ska också trivas med att ta eget ansvar i arbetet och vara en person som gillar och har förmågan att lösa problem. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  Arena Personal Sverige AB
  Hemsida: http://www.arenapersonal.com
  Ansökan
  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Saras Bilverkstad / Halmstad
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-03
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet

  Om jobbet

  Vi söker en driven och nyfiken bilmekaniker till vår bilverkstad i Halmstad. Vi söker dog som är tekniskt kunnig, sätta kunden och servicen i centrum, skapa långsiktiga kundrelationer genom ett väl bemötande och ett väl utfört arbete.

  Den tjänsten kan betyda allt från: service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar, husbilar, husvagnar och flera andra slags av de flesta märkena.


  Kvalifikationer:


  • Ett stort teknik- och fordonsmekaniskt intresse

  • En bra erfarenhet av arbete som fordonstekniker

  • Administrativ förmåga och viss datorvana

  • Ett gott kundbemötande


  Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt, har en samarbetsförmåga och kan även arbete under tidspress. Du har lätt att ta till dig nya instruktioner, noggrann villig att utvecklas o inte rädd för att jobba så är du välkommen att söka tjänsten.

  Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

  Arbetsgivare
  Saras Bilverkstad
  Larsfridsvägen 3
  30250 Halmstad
  Ansökan
  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker och datasystem kunnig till lastbilar

  Arbetsgivare / Ort: Botkyrka Bilverkstad Center AB / NORSBORG
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-19
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet

  Nu söker vi dig som har lång erfarenhet av reparation av lastbilar samt med kunskap om lastbilars datasystem och programmering.

  Du ska ha arbetat praktiskt med ovanstående och vara helt självgående.

  Arbetsgivare
  Botkyrka Bilverkstad Center AB
  KUMLA GÅRDSVÄG 33
  14563 NORSBORG
  Ansökan
  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker till Toveks Lastbilar i Uddevalla

  Arbetsgivare / Ort: Toveks Lastbilar AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Är du en utbildad mekaniker som skulle vilja prova på att meka med lastbilar? Eller har du flera års erfarenhet av att skruva och vill ta nästa steg i din karriär? Oavsett är du så välkommen att söka jobbet som lastbilsmekaniker hos oss nu när vi söker vår nästa kollega. Vi på Toveks Lastbilar är en av Sveriges största återförsäljare för Scania och för oss är vår personal vår framgångsfaktor och där kommer du in i bilden. När du jobbar hos oss så kommer du att arbeta med ett av Sveriges ledande lastbilmärken. Detta ställer krav på dig och oss som verkstad och du kommer därför att erbjudas vidareutbildning under hela din anställning. Vi lägger stor vikt vid ditt intresse och driv för att utvecklas inom yrket. En vanlig arbetsdag består av varierande arbeten med olika arbetsuppgifter beroende på vilka bilar som väntar på din service. Du får arbeta med den senaste tekniken och med moderna verktyg, allt för att kunna hantera dagens lastbilar. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för lastbilar och ny teknik, dig som vill lära dig nya saker och som verkligen vill jobba hos oss i vår moderna verkstad. Det är meriterande om du har en relevant utbildning och har flera års erfarenhet av fordonsreparationer och felsökning. Som person tror vi att du har erfarenhet från en liknande roll, gärna från lastbilsbranschen. Du har goda tekniska kunskaper och är en van datoranvändare. Våra ledord på Toveks Lastbilar är ”Hela vägen” och det innebär för oss att vi är där för våra kunder hela vägen. Vi ser det som en självklarhet att du är serviceinriktad och med ett öga för kundens bästa. Har du tidigare erfarenhet från lastbilsbranschen så är det meriterande. Tycker du att det här låter intressant så ser vi fram emot att läsa din ansökan och förhoppningsvis prata mer om dig och om oss och rollen. Kort om oss då! Toveks Lastbilar AB är en av Sveriges större återförsäljare för Scania. I företaget är vi idag ca 120 anställda. Miljö och kvalitet är viktigt för oss och vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vårt mål är att alla kunder skall vara nöjda med oss som leverantör. Toveks Lastbilar är en del av Toveks-koncernen som finns representerat på 17 orter i sydvästra Sverige. Tillträde: snarast, med hänsyn till uppsägningstid Omfattning: heltid Var gärna snabb in med din ansökan, då vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
  Arbetsgivare
  Toveks Lastbilar AB
  Hemsida: https://toveksbil.se/lastbilar/
  Ansökan
  Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: STK Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Språk
  Meriterande
  • Engelska
  • Bulgariska
  • Makedonska

  Om jobbet

  Lastbilsmekaniker söker för heltids anställning. Ska kunna utföra lastbilsreparationer med servicebil på väg.

  Arbetsgivare
  STK Sweden AB
  Ansökan
  Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Bilhuset i Stockholm AB / Uppsala
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  Bilkompaniet Uppsala söker en mekaniker för lättare service av bilar. Ingen erfarenhet krävs. Lön och tider enliogt överenskommelse.

  Arbetsgivare
  Bilhuset i Stockholm AB
  Kungsgatan 78
  75341 Uppsala
  Ansökan
  Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Fordonsmekaniker/bilmekaniker, lastbilmekaniker sökes.

  Arbetsgivare / Ort: E4 Motor i Härnösand AB / Härnösand
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Engelska

  Om jobbet

  Fordonsmekaniker / Bilmekaniker/ Lastbilsmekaniker sökes.


  E4 Motor AB söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har erfarenhet som bilmekaniker, fordonsmekaniker, lastbilsmekaniker eller liknande.

  Som kan jobba självgående.


  Brinner du för teknik, mekanik och bilar och vill utvecklas i ditt arbete är du just den person vi söker.


  Vi på E4 Motor har arbetat med reparationer av fordon sedan 1992. En komplett verkstad med allt under samma tak & har en lång erfarenhet med hög kompetensnivå. vi fixar de mesta.


  Tjänsten innebär att du självständigt genomför service, reparationer och felsökningar på person och transportbilar av olika märken.

  Vi är även en lastbilsverkstad samt reparerar traktorer/ entreprenadmaskiner, som vi gärna vill att du har erfarenhet av.


  Vi söker dig som kan arbeta både självständigt och i grupp för ett arbete i en verkstad med erfarna medarbetare.


  Vi vill gärna se att du har goda kunskaper i användning av dator och diagnostiseringsverktyg, samt goda kunskaper i svenska och engelska.

  El kunnighet är en merit.


  B-körkort är ett måste föra att kunna utföra det arbete som krävs.


  Som medarbetare hos oss förväntar vi oss att du är serviceinriktad, självgående, ansvarsfull, passar tider och god förståelse för hur rutiner och arbetsuppgifterna bör utföras i en verkstad, vara lyhörd och har förmåga att möta våra kunder på ett sådant sätt att de kommer tillbaka till oss.


  För att lyckas i rollen har du ett teknisk kunnande och ett stort bilintresse. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet.


  Vi tar emot ansökningar löpande söker 1 alt 2 tjänster


  Tjänsten kommer tillsättas få fort vi hittat en som passar in i vårt team.


  Känner du att du att du vill jobba hos oss på E4 Motor så skicka in din ansökan till oss, ring , eller kom upp på ett besök.
  Arbetsgivare
  E4 Motor i Härnösand AB
  Saltviksvägen 5
  87154 Härnösand
  Hemsida: www.e4motor.se
  Ansökan
  Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Reparatörer - Tunga Fordon

  Arbetsgivare / Ort: Jobbs On Sweden AB / Älvsjö
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-05
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  Gillar du att skruva på entreprenadmaskiner? Då har vi ett jobb till dig!

  EMS Group söker reparatörer till vår verkstad i Sollentuna! Vi är en organisation som är tillräckligt stor för att ha resurser att satsa på sina medarbetare, men ändå så liten att du syns, hörs och förväntas bidra till vår gemensamma utveckling. På EMS Group uppmärksammas och premieras goda och kundorienterade prestationer, vilket ger dig som medarbetare goda möjligheter att påverka både din lön och egen utveckling.

  Arbetsuppgifter

  • Felsökning av entreprenadmaskiner inom elektronik, mekanik och hydraulik
  • Utföra reparationer och service av entreprenadmaskiner
  • Mekanisk bearbetning/svetsning
  • Dokumentera, skriva arbets- och servicerapporter
  • Montera tillbehör och extrautrustning på nya entreprenadmaskiner

  Yrkesmässiga kriterier

  • Erfarenhet av reparation och underhåll av entreprenadmaskiner
  • Minst tre års erfarenhet inom felsökning av mekanik och elektronik
  • Heta arbeten
  • B-körkort
  • Truckkort, meriterande
  • Teknisk eller mekanisk utbildning är meriterande men inte ett krav

  Personliga egenskaper

  Förtroendeingivande, positiv och prestigelös med stor ansvarskänsla. Du är effektiv och lösningsorienterad.

  Välkommen med din ansökan!

  Ytterligare information

  Låter detta intressant? Skicka in din ansökan här. Vid frågor vänligen kontakta Armin Tankovic på [email protected]

  Arbetsgivare
  Jobbs On Sweden AB
  Varuvägen 9
  12530 Älvsjö
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Bussmekaniker till Bilmetro Uppsala

  Arbetsgivare / Ort: Bilmetro AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av tunga fordon? Då kan du vara vår nya bussmekaniker! Vårt erbjudande Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Om tjänsten Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som bussmekaniker är felsökning, service och reparation av i första hand bussar men även lastbilar. Du arbetar självständigt men samarbetar nära de andra mekanikerna på anläggningen där ni tillsammans hjälps åt när det behövs. Du arbetar i skift enligt ett rullande schema där även vissa helger ingår. Vem är du? Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av bussar. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort. Intresserad? Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Patric Åkerfelt 018-658808. Vi ser fram emot din ansökan!
  Arbetsgivare
  Bilmetro AB
  Hemsida: http://www.bilmetro.se
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker

  Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet
  Om tjänsten Vi söker nu flera erfarna fordonstekniker för rekrytering till en av våra kunder i Sunne. Arbetsuppgifter: Felsökning inom el och hydrualik, reparation av el, hydraulik & mekanik, lagerbyte, viss svetsning och övrigt verkstadsarbete. Resor förekommer i jobbet. Start: Omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstider: Dagtid. Din profil Krav: Minst 5 års erfarenhet av tyngre maskiner. Önskvärt 3-årig fordonsmekanikerutbildning. B-körkort Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
  Arbetsgivare
  Ikett Personalpartner AB
  Hemsida: http://www.ikett.com/
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker Mercedes-Benz Lastbilar

  Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-01
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Om rollen Nu söker vi en fordonstekniker till vår transport- och lastbilsanläggning på Hedin Bil i Helsingborg. Som fordonstekniker hos oss kommer du att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten mot Mercedes-Benz lastbilar. Du kommer även att arbeta med kundservice och kundbemötande, vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som fordonstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Du kommer att arbeta på en utav Europas modernaste och mest fullutrustade last- och transportbilsanläggningar på hela 5 500 m2 - ytan är fördelad på 2 000 m2 bilhall och 2 850 m2 verkstad/reservdelar. Vår verkstad är således utrustad med alla moderna hjälpmedel som du behöver för att lösa dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Anläggningen har både dag- och kvällsskift och du har själv möjlighet att vara med och påverka huruvida du önskar att arbeta.  Din profil Fordonsteknisk utbildning Tidigare erfarenhet som fordonstekniker och gärna med arbete mot lastbilar B-körkort, C-körkort är meriterande God datorvana Goda kunskaper i engelska Som person är du praktiskt lagd och en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du är ansvarstagande och noggrann i ditt yrkesutövande. Du har inga problem med att arbeta självständigt men är samtidigt en självklar lagspelare där du kan bidra med dina goda kunskaper inom området. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.   Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
  Arbetsgivare
  I.A. Hedin Bil AB (publ)
  Hemsida: www.hedinbil.se
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Mekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Svealandstrafiken AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Nu söker vi en mekaniker till vår depå i Odensbacken! Svealandstrafiken har en modern fordonspark som till större delen består av biogasbussar. Vi arbetar aktivt för att förebygga utsläpp och förbrukning av resurser, därför kan vi stolt säga att du hos oss får jobba med framtidens bussar som är snälla mot miljön! Din viktiga uppgift som mekaniker blir att se till att våra bussar håller sig i toppskick. Eftersom majoriteten av våra bussar är relativt nya kommer stor vikt ligga vid förebyggande underhåll. Utöver det ingår såklart andra typiska arbetsuppgifter för en mekaniker såsom reparationer, service och besiktningsinspektioner. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Att du har en stark känsla för säkerhet förutsätter vi. Tjänsten innebär även ett visst lageransvar (beställning av reservdelar och liknande) samt kontroll av lagersaldot. Arbetstider: 06:00 - 15:00 / 07:00 - 16:00 Arbetet kräver att du har B-körkort, meriterande är att du även har D-behörighet. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att jobba med bussar eller andra tunga fordon, och att felsökningar med modern teknik inte är främmande för dig. Kvalifikationer: Fordonsmekanisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet är ett krav. Stark sammanhållning och framtidens kollektivtrafik! Vårt miljöarbete är viktigt, men vi tycker att våra medarbetares arbetsmiljö är minst lika viktig. Även om ni bara är två mekaniker i arbetslaget så har vi en fin sammanhållning i depån, alla yrkesgrupper emellan. Har vi fångat ditt intresse? Det hoppas vi! Ansök genom att klicka på Ansök nu-knappen, senast 7 mars 2021. Om du har frågor om tjänsten eller Svealandstrafiken är du hjärtligt välkommen att kontakta Depåchef Mattias Felldin på 070-417 19 01. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all form av annonserings- och rekryteringshjälp.
  Arbetsgivare
  Svealandstrafiken AB
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker Trelleborg

  Arbetsgivare / Ort: Mekka Traffic AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-03
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Inom Mekka Traffic-koncernen finns idag cirka 1350 fordon samt 20 moderna och ändamålsenliga serviceverkstäder för koncernens fordonsflotta samt externa kunder. Till vår serviceverkstad i Trelleborg söker vi nu en fordonstekniker med inriktning på tunga fordon. Arbetsuppgifter Som fordonstekniker arbetar du med allt från service till kvalificerad felsökning, diagnos samt reparationer. Mekka Service största kund är dotterbolaget Bergkvarabuss, som utför både linjetrafik och beställningstrafik i området. Att trafiken ska kunna flyta på ett obehindrat sätt är ett viktigt uppdrag och det är därför viktigt att kunna hitta snabba och effektiva lösningar där kvalitet och säkerhet är av högsta prioritet. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasieutbildning med fordonsteknisk inriktning eller motsvarande yrkeserfarenhet från fordonsbranschen. Du har vana av att arbeta med tunga fordon och innehar minst ett B-körkort. Meriterande är C- och D körkort liksom kännedom om diagnosverktyg eller annan spetskompetens, exempelvis AC-certifiering. God datorvana är ett krav. I koncernen använder vi oss främst av svenska, men vi ser gärna att du även har goda kunskaper i engelska. För att trivas hos oss och i arbetet bör du vara initiativrik, noggrann och flexibel samt att du besitter en god samarbetsförmåga. I ditt dagliga arbete värdesätter du att jobba under eget ansvar och har förmågan att självständigt lösa problem. För att få bästa förutsättningar kommer du utbildas både internt och externt för att lära dig mer om de specifika fordonstyper och modeller som handhas i verkstaden. Provanställning kan komma att tillämpas.  Urval sker löpande.
  Arbetsgivare
  Mekka Traffic AB
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Erfaren bilmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Forze AB / KALMAR
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-05
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Färdigheter
  Krav
  • Felsökning
  • bilmekanik
  Meriterande
  • Bilmärkespecialisering

  Språk
  Krav
  • Engelska

  Om jobbet

  Forze AB utökar nu vår personalstyrka i vår fordonsverkstad med en bilmekaniker. Vi söker dig som har erfarenhet som bilmekaniker och som är nyfiken på nya utmaningar och vill utvecklas i din arbetsroll.


  Din roll blir att arbeta som bilmekaniker med begagnade bilar samt Subaru. Du kommer att få genomgå utbildningar inom Subaru och Autoexperten samt utvecklingsmöjligheter finns med kompetensutveckling inom märkena Polaris, Can-Am och Sea-doo. Vår fordonsverkstad uppfyller kriterierna för Godkänd Bilverkstad och vi ställer därmed höga krav på dessa regler och rutiner tillämpas i arbetet.


  Vi ser fram emot att Du blir vår nästa kollega!  Forze AB säljer, köper och byter begagnade bilar och motorfordon samt har en fordonsverkstad som är ansluten till Autoexperten.


  Vi är återförsäljare av Subaru bilar, Polaris ATV & UTV, Sea-Doo vattenskotrar och Can-Am ATV & SSV och vår fordonsverkstad är därmed auktoriserad för dessa märken.  Intervjuer hålls löpande och tjänsten tillsätts enligt överenskommelse men tillträde snarast. Vi tillämpar provanställning 6 månader.


  Arbetsgivare
  Forze AB
  ODALVÄGEN 1
  39243 KALMAR
  Hemsida: www.forze.nu
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Entreprenadmaskins mekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-22
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  På uppdrag från en av våra kunder i Staffanstorp söker vi nu erfarna mekaniker med stor vana av att skruva på Tunga fordon. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med bland annat - Service - Underhåll - Montering av detaljer till nya maskiner - Reparationer Av entreprenadmaskiner iverkstad men även ute på fältet hos kund. Din bakgrund/Dina egenskaper Du har erfarenhet av entreprenadmaskiner, lastbilar eller lantbruksmaskiner. Du är strukturerad, disciplinerad, effektiv och har goda kunskaper av hydraulik. Du är duktig på att felsöka och hitta lösningar. Du är en lagspelare och kan prioritera dina arbetsuppgifter. Körkort är ett krav. Information och kontakt Din anställning börjar hos Wikan där sen tanken att övergå i anställning hos kunden. Urval görs löpande så sök omgående. Arbetet är vardagar 07:00-16:00 Måndag - Fredag För mer information kontakta Johan Persson 046-5408593. Om Wikan Personal Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
  Arbetsgivare
  Wikan Personal AB
  Hemsida: http://www.wikan.se
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Motor Trend söker Fordonstekniker till Skene

  Arbetsgivare / Ort: Motor Trend AB / SKENE
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  Vi söker en självgående och ansvarsfull fordonstekniker till Motor Trend i Skene. Hos oss får du möjlighet att arbeta med Toyota och Lexus, ett av världens starkaste varumärken, inom en organisation som präglas av personlighet, öppenhet och närhet. Vår mission är att få se kundens äkta leende och vi tror att vi kan uppnå den genom sann laganda och stort engagemang.

  Utvecklas med oss

  Enligt vår filosofi är vi ständigt på en resa. Både som individer och som företag behöver vi förändring och utveckling för att må bra och vara delaktiga i den föränderliga värld vi lever i. Vi vill hjälpa dig att växa som människa och vi räknar med att du ska vilja bidra till företagets utveckling. Det är en viktig del i vår kultur. En annan del som är lika viktig handlar om att utveckla varandra. Med olika erfarenheter i bagaget och med stor respekt för våra medarbetares tankar och idéer lär vi av varandra. Det är på det viset som vi hela tiden blir lite bättre och vårt mål är att vi ska vara den bästa återförsäljaren på vår ort.

  Om tjänsten

  Vi erbjuder ett spännande arbete som omfattar allt från service till reparationer och felsökning. Du ska ha fordonsteknisk utbildning, god datorvana samt några års yrkeserfarenhet. B-körkort är ett krav. Du kommer att få fortlöpande kvalificerad utbildning av Toyota. Det är viktigt att du är kvalitets- och serviceinriktad samt kan bidra till ett gott samarbete och god kamratskap på arbetsplatsen.

  Tjänsten är heltid dagtid.

  Frågor besvaras av regional verkstadschef Fredrik Bengtsson på telefon 035-20 20 402 eller mejl [email protected] Din ansökan skickar du senast 7 mars 2021 till [email protected] Märk ansökan med ”Fordonstekniker Skene”.

  Motor Trend AB grundades i Mariestad 1984 och är återförsäljare för Toyota och Lexus. 2019 omsatte vi 706 milj och är idag ca 150 medarbetare fördelat på åtta orter; Mariestad, Skara, Lidköping, Karlstad, Arvika, Skene, Kungsbacka och Halmstad. Toyota är världens största biltillverkare, med återkommande toppbetyg på kvalitet och säkerhet.

  Arbetsgivare
  Motor Trend AB
  Redskapsgatan 1
  51162 SKENE
  Hemsida: www.motortrend.se
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Mekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Svealandstrafiken AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Svealandstrafiken söker skicklig mekaniker! Din viktiga uppgift som mekaniker blir att se till att våra bussar håller sig i toppskick. Utöver det ingår såklart andra typiska arbetsuppgifter för en mekaniker såsom reparationer, service, förebyggande underhåll och besiktningsinspektioner. Som mekaniker hos oss kommer du ingå i ett av två team som jobbar parallellt dag- och kvällsskift. Det är alltså viktigt att du som söker är en flexibel person som inte har några problem med skiftgång. Arbetet kräver såklart att du har B-körkort, men har du även ett D-körkort i rockärmen är du definitivt extra intressant för oss! Vi tror att du som söker har erfarenhet av att jobba med bussar eller andra tunga fordon, och att felsökningar med modern teknik inte är främmande för dig. Kvalifikationer: Fordonsmekanisk utbildning eller motsvarande dokumenterad erfarenhet är ett krav. Stark sammanhållning och framtidens kollektivtrafik! Svealandstrafiken har en modern fordonspark som till större delen består av biogasbussar. Vi arbetar aktivt för att förebygga utsläpp och förbrukning av resurser, därför kan vi stolt säga att du hos oss får jobba med framtidens bussar som är snälla mot miljön! 2019 tog vi fram vår elbuss strategi för stadstrafik och i augusti 2019 tilldelade vi Volvo Bussar uppdraget att leverera 10 - 17 batterielektriska 18 meter långa ledbussar som ska sättas i trafik i Västerås i början av 2022. Vårt miljöarbete är viktigt, men vi tycker att våra medarbetares arbetsmiljö är minst lika viktig. Här har vi högt i tak - både bildligt och bokstavligt talat! Vi har en stark sammanhållning och en god kamratanda. Som mekaniker är det viktigt att du känner dig uppdaterad inom det senaste inom branschen. Därför vill vi erbjuda en mängd vidareutbildningar, allt för att du som mekaniker ska känna dig trygg och redo för de utmaningar du kommer ställas inför. Som pricken över i:et har vi dessutom riktigt bra teknisk support från våra leverantörer. Har vi fångat ditt intresse? Det hoppas vi! Ansök genom att klicka på Ansök nu-knappen, senast 7 mars 2021. Om du har frågor om tjänsten eller Svealandstrafiken är du hjärtligt välkommen att kontakta Verkstadschef Västerås Mattias Petersson på 070-417 20 30. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss all form av annonserings- och rekryteringshjälp.
  Arbetsgivare
  Svealandstrafiken AB
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Mekaniker Buss Stenungsund

  Arbetsgivare / Ort: Bussbokning i Sverige AB / Stenungsund
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-05
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  Är du en serviceinriktad mekaniker? Bussbokning/Ellös Buss söker en mekaniker som kommer utföra reparationer, service och förebyggande underhåll på våra linje och turistbussar i våran anläggning antingen i Stenungsund eller Göteborg.


  Vi söker dig som kan lite av varje men din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara reparation och service av bussar.


  Tidigare erfarenhet är meriterande men inget krav.

  Arbetsgivare
  Bussbokning i Sverige AB
  Gesällgatan 13
  44432 Stenungsund
  Hemsida: https://bussbokning.com
  Ansökan
  Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Erfaren bilmekaniker / fordonstekniker /personbilsmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Med Hela Resan AB / Sigtuna
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-06
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet

  #jobbjustnu


  Med Hela Resan AB är ett företag som ligger i Sigtuna kommun.

  Folketsbilverkstad är en del av företaget med reparation av personbilar, hjulskifte, polering samt bilhandel och andra service.


  Vi har tre anställda på vår bilverkstad och vi söker en till anställd som måste vara en erfaren bilmekaniker och kan utföra olika slags av bil diagnos samt byte av kamrem ,motor, kamkedja med flera arbetsuppgifter inom rollen som bilmekaniker.


  Vår arbetstider är 40 timma/vecka enligt ett schema. Vi har öppet:

  Mån - fre kl. 9.00-18.00

  Lör: kl. 10.00-16.00


  vi har öppet även på helger och

  helg arbeten kan förekomma enligt schema.  Skicka ditt CV och personligt brev till:

  [email protected]

  Arbetsgivare
  Med Hela Resan AB
  Skyttegatan 8
  19332 Sigtuna
  Hemsida: www.folketsbilverkstad.com
  Ansökan
  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Maskinmekaniker sökes till rentalföretag

  Arbetsgivare / Ort: Prowork Bemanning AB / STOCKHOLM
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Maskinmekaniker/Skogsmaskinmekaniker

  Om jobbet

  Nu söker vi en Mekaniker till vår kund i Spånga

  Vår kund är en av de ledande maskinuthyrarna i Norra Europa och finns etablerade i 6 olika länder. De hyr ut teknisk utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar bland annat bomliftar, saxliftar, grävmaskiner, hjullastare och handverktyg. De är belägna i Spånga och söker nu en Mekaniker till deras team.

  Om jobbet

  Vi söker dig som vill jobba som mekaniker och främst med byggmaskiner. Vår kund är verksamma inom maskinuthyrningssektorn och jobbar med olika typer av byggmaskiner. Ditt jobb kommer att vara att ta serva, underhålla och reparera maskinerna när de kommer tillbaka till verkstaden samt att åka ut till kunder och reparera maskiner på plats.

  Om dig

  Vi söker dig med god teknisk kunskap kring maskiner och byggutrustning. Gärna att du jobbat 2-3 år som mekaniker tidigare, gärna med lastbilar eller byggmaskiner. Det viktigaste är att du har hög kompetens gällande vår kunds utrustning. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

  Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund – gärna av byggmaskiner, liftar, maskiner eller annat. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med service och underhåll av större byggmaskiner, därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

  Krav

  • B-körkort
  • 2-3 års erfarenhet av jobb med maskiner
  • Erfarenhet utav hydraulik och el.

  Meriterande

  • Erfarenhet av jobb med liftar, kranar och större byggmaskiner.

  Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag på [email protected]! Vid ytterligare frågor ring Michelle på 072-969 85 85. Alla ansökningar går via Prowork, men du blir direkt anställd hos vår kund som valt att samarbeta med Prowork i den här rekryteringsprocessen. Ansökningarna kommer att behandlas efter julledigheten.

  Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  Arbetsgivare
  Prowork Bemanning AB
  11345 STOCKHOLM
  Ansökan
  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Maskinmekaniker sökes till rentalföretag

  Arbetsgivare / Ort: Prowork Bemanning AB / STOCKHOLM
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet

  Nu söker vi en Mekaniker till vår kund i Spånga

  Vår kund är en av de ledande maskinuthyrarna i Norra Europa och finns etablerade i 6 olika länder. De hyr ut teknisk utrustning och maskiner mot entreprenader och byggbranschen. Det innefattar bland annat bomliftar, saxliftar, grävmaskiner, hjullastare och handverktyg. De är belägna i Spånga och söker nu en Mekaniker till deras team.

  Om jobbet

  Vi söker dig som vill jobba som mekaniker och främst med byggmaskiner. Vår kund är verksamma inom maskinuthyrningssektorn och jobbar med olika typer av byggmaskiner. Ditt jobb kommer att vara att ta serva, underhålla och reparera maskinerna när de kommer tillbaka till verkstaden samt att åka ut till kunder och reparera maskiner på plats.

  Om dig

  Vi söker dig med god teknisk kunskap kring maskiner och byggutrustning. Gärna att du jobbat 2-3 år som mekaniker tidigare, gärna med lastbilar eller byggmaskiner. Det viktigaste är att du har hög kompetens gällande vår kunds utrustning. Som person letar vi efter dig som är framåt och driven och alltid vill lära dig mer. Det finns stor chans att påverka processer och tillvägagångssätt inom företaget och det uppskattas om du har en förmåga att tänka utanför boxen.

  Vi ser gärna att du har mekanisk bakgrund – gärna av byggmaskiner, liftar, maskiner eller annat. Du är teknisk lagd och har ett stort tekniskt intresse. Du kommer främst att jobba med service och underhåll av större byggmaskiner, därför är erfarenhet inom det starkt meriterande.

  Krav

  • B-körkort
  • 2-3 års erfarenhet av jobb med maskiner
  • Erfarenhet utav hydraulik och el.

  Meriterande

  • Erfarenhet av jobb med liftar, kranar och större byggmaskiner.

  Stämmer det här in på dig? Skicka in ditt CV redan idag på [email protected]! Vid ytterligare frågor ring Michelle på 072-969 85 85. Alla ansökningar går via Prowork, men du blir direkt anställd hos vår kund som valt att samarbeta med Prowork i den här rekryteringsprocessen. Ansökningarna kommer att behandlas efter julledigheten.

  Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork – så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se

  Arbetsgivare
  Prowork Bemanning AB
  11345 STOCKHOLM
  Ansökan
  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Lastvagnsmekaniker till Kristianstads Automobil

  Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  2019/2020 blev Kristianstads Automobil Lastvagnar Sveriges mest framgångsrika återförsäljare. Skulle du vilja arbeta för ett företag med hög kundnöjdhet, ett tydligt kundfokus och med ett av världens starkaste varumärken inom transportsektorn i ryggen? Då bör du söka tjänsten som lastvagnsmekaniker! Om företaget Kristianstads Automobil Lastvagnar AB är ett helägt dotterbolag till Kristianstads Automobil AB. Bolaget startades redan 1932 med försäljning av Volvo personbilar och lastvagnar. Fram till 2004 drevs verksamheterna i gemensam fastighet i Hammar. Sedan hösten 2004 finns lastvagnsrörelsen i större och modernare lokaler i Öllsjö industriområde. Bolaget har 20 anställda och erbjuder försäljning av nya och begagnade lastvagnar, reservdelar och tillbehör, fullserviceverkstad för lastvagnar och bussar, smörjservice samt tvättanläggning som är tillgänglig dygnet runt med Volvo lastbilskort. VD är Fredrik Skanse. Läs mer om oss på www.kristianstadsautomobil.se Vi är inne i en expansiv fas där vi behöver förstärka vår serviceverkstad med en erfaren lastvagnsmekaniker. I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal. Dina arbetsuppgifter Som lastvagnsmekaniker arbetar du med service, felsökning, reparationer och problemlösning i vår moderna och fullutrustade serviceverkstad. Du kommer ingå i ett team med 12 andra mekaniker. En del servicearbeten kan ske ute på fältet. I verkstaden tillämpar vi LEAN-principer vad gäller ordning och reda. Våra medarbetare har en god kommunikation och ett tätt samarbete, där en del av informationsflödet sker via veckomöten. Vi arbetar i affärssystemet GDS. Din bakgrund/Dina egenskaper Du som söker tjänsten som lastvagnsmekaniker har en fordonsteknisk utbildning i botten och har därefter hunnit arbeta några år som mekaniker på tunga fordon. Du har en god datorvana och meriterande är om du har kunskaper i något affärssystem. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Du har ett högt kundfokus, är alltid serviceinriktad, positiv och hjälpsam, samtidigt som du har ett brinnande intresse för problemlösning och tunga fordon. Du tar eget ansvar och vill ständigt lämna ifrån dig jobb som håller en hög kvalitet. Du kommunicerar väl med såväl kunder som kollegor. B-körkort är ett krav för denna tjänst. Har du även C- eller CE-kort är det ett plus. Information och kontakt Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid hos Kristianstads Automobil Lastvagnar och tillsättning sker efter överenskommelse. Tjänsten är placerad på vår anläggning i Öllsjö, strax utanför Kristianstad. Arbetstiden är dagtid, 07.15-16.00 måndag-fredag. Lön och övriga villkor är enligt kollektivavtal. Kristianstads Automobil vidareutbildar ständigt sina medarbetare och vill ligga i framkant vad gäller både kompetens och kundfokus. Välkommen att söka tjänsten snarast, då vi tillämpar löpande urval. Sista ansökningsdag är den 8 mars. Du söker tjänsten via www.wikan.se. Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta Kristoffer Svensson på 044-590 65 08. Om Wikan Personal Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
  Arbetsgivare
  Wikan Personal AB
  Hemsida: http://www.wikan.se
  Ansökan
  Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker/Tekniker sökes

  Arbetsgivare / Ort: Autocenter i Lund AB / LUND
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Vi är en Mekonomen Bilverkstad som servar de flesta bilmärken.


  #jobbjustnu  Som en ledande aktör i branschen erbjuds du ett spännande arbete i en innovativ koncern som värdesätter hög kvalitet. Med en effektiv logistikkedja kan vi erbjuda både konsumenter och företag lösningar för ett enklare och mer prisvärt billiv.


  Mekonomen gör billivet enklare genom att erbjuda ett brett och lättillgängligt utbud av prisvärda, innovativa lösningar och produkter för konsumenter och företag. Vi är Nordens ledande bildelskedja med egen grossistverksamhet, butiker och verkstäder. Genom rikstäckande butiks- och verkstadsnät har Mekonomen den bästa tillgängligheten i branschen under varumärkena Mekonomen Bilverkstad och MekoPartner. Vårt kundlöfte är Ett enklare billiv som grundar sig i våra värderingar; kundorientering, flexibilitet, kompetens, ansvar och affärsmässighet.


  Är bilar ditt stora intresse? Är du noggrann och effektiv och trivs med att arbeta med duktiga kollegor – i så fall kommer du att trivas hos oss!

  Vi på Linero Bilservice söker nu en ny mekaniker till vårt gäng!  Vi är en Mekonomen verkstad som utför service, reparationer och felsökningar på alla bilmärke.

  När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

  Du har en positiv inställning till arbetet, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du behärskar även felsökning och bilelektronik.

  Du ska ha minst 3 års erfarenhet från liknande arbete. Du ska dock ha ett tekniskt kunnande och ett stort bilintresse, och villig till att utvecklas, en fordonsteknisk utbildning i botten samt minst B-körkort. Förutom detta så ska du kunna prata och förstå svenska i tal och skrift flytande.


  Meriterande är om du har erfarenhet av Fiat ( postens bilar )


  Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning.

  Är du den vi söker så tveka inte att skicka CV och ett personligt brev.

  Vi behandlar ansökningar löpande.

  Arbetsgivare
  Autocenter i Lund AB
  KALKSTENSVÄGEN 20
  22478 LUND
  Ansökan
  Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Elbussmekaniker sökes för spännande uppdrag!

  Arbetsgivare / Ort: Skandinavisk Kompetensservice AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Bussmekaniker

  Färdigheter
  Meriterande
  • Maskinelektronik
  • felsöknings- o reparationsvana

  Språk
  Meriterande
  • Svenska
  • Danska
  • Norska

  Om jobbet


  Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitet och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi vill bli fler och söker därför efter flera elbussmekaniker för uppdrag i OSLO.

  Har du ett tekniskt intresse och ett hjärta som klappar lite extra för tunga fordon? Då har du kommit rätt.

  Vi söker nu dig som har erfarenhet av självständigt arbete inom felsökning, underhållsarbeten samt reparationer på elbussar. Exempel inom områdena mekanik, hydraulik, pneumatik och främst elektronik. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service och som kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team. Du är en högpresterande person som älskar utmaningar och trivs som allra bäst i en fartfylld vardag med stor variation.

  Vi är intresserad av att komma i kontakt med flexibla och duktiga individer som är sugna på nya utmaningar och mycket bra villkor!

  Meriterande:

  Körkortsbehörighet C och CE.

  Du som söker vet att du har minimum 3 års sammanhängande erfarenhet, bra referenser från tidigare arbetsgivare och en dokumenterat relevant arbetslivshistoria.


  Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

  Arbetsgivare
  Skandinavisk Kompetensservice AB
  Ansökan
  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker 2021 Audi

  Arbetsgivare / Ort: Ls Jobbet AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  Söderbergs Personbilar söker nu tekniker till en av våra verkstäder.

  Vi har en modern fordonsverkstad där vi arbetar med Audi. Hit söker vi en tekniker.

  God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.

  Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och bra utbildningar.

  Vi söker: Tekniker med några års erfarenhet, gärna av felsökningsarbeten.

  Har du frågor kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Magnus Hjort på 011-280137.

  Varmt välkommen med din ansökan! Har du vägarna förbi vår anläggning i Norrköping så kom gärna in och presentera dig.

  I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

  Krav

  • Fordonsutbildning
  • B-körkort

  Meriterande

  • Branscherfarenhet


  Om arbetsgivaren - Söderbergs Bil

  Söderbergs Bil är ett av Östergötland/Sörmlands ledande bilhandelsföretag med stark lokal förankring med verksamhet i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, Seat, Skoda och Volkswagen Transportbilar. I företaget ingår även Europcar biluthyrning. Hos oss kan du arbeta med försäljning, ekonomi, verkstad, lackering, däck och bilvård. Vi är ca 220 medarbetare, omsätter ca 1,2 miljarder kronor och levererar en ny bil i halvtimmen. Företaget är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

  Arbetsgivare
  Ls Jobbet AB
  Ansökan
  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker Skara

  Arbetsgivare / Ort: Finnvedens Lastvagnar AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-01-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda. Läs mer på www.finnvedenslast.se. Vill du arbeta med det största och det bästa? Det får du göra hos oss varje dag. Du får utöver det kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker. Vi är ett tryggt team med högt engagemang och söker dig som precis som vi alltid har kunden och kvalitet i fokus. Ta chansen att bli en av oss! Vem är du? Du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om vi får önska något så har du minst ett par års erfarenhet i yrket. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Råkar du på det dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Du är för övrigt en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer.    Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Bengt-Inge Larm, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån, tfn: 0511-67833.   Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
  Arbetsgivare
  Finnvedens Lastvagnar AB
  Ansökan
  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker

  Arbetsgivare / Ort: TIKK TAKK TIME SWEDEN AB / GÄVLE
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  TIKK TAKK TIME SWEDEN AB

  Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär! På kunds uppdrag rekryterar vi nu en fordonstekniker.

  Med nyöppnade lokaler på Ersbo industriområde söker nu Gävle Fordonsteknik AB ytterligare personal att stärka upp sitt redan kompetenta team med. Verkstaden ingår i den nationellt mycket väletablerade kedjan Autoexperten. Som fordonstekniker på Autoexperten kommer du arbeta i ett mindre team där kvalité, teamwork och ständig utveckling står i fokus. Extra betydelsefullt är dina personliga egenskaper som gör att du och dina kollegor kommer att trivas tillsammans på arbetsplatsen.

  Verkstaden är kvalitétsäkrad med anslutning till Kontrollerad Bilverkstad (KBV).


  Vi söker:

  -Dig med goda kunskaper på felsökning, diagnostisering samt förståelse för elscheman

  -Dig med relevant utbildning för brett arbete som fordonstekniker/bilmekaniker/personbilsmekaniker

  -Dig med erfarenhet av servicearbeten på person- och transportbilar

  -Dig som sätter stolthet i att alltid vara noggrann och leverera service och kvalité

  -Dig som är flexibel och har lätt att ta till sig nya instruktioner då arbetsordrar kan variera mellan olika typ av jobb och bilmärken

  -En lagspelare som vill ingå i vårt härliga team!


  Kan du vara den vi söker? Tveka inte att skicka en ansökan! Rekryteringen pågår löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

  Ansvarig rekryterare

  Jonas Tidsjö

  070-813 33 93

  Arbetsgivare
  TIKK TAKK TIME SWEDEN AB
  Ersbogatan 23
  80293 GÄVLE
  Ansökan
  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker Vetlanda

  Arbetsgivare / Ort: Finnvedens Lastvagnar AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-01-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Finnvedens Lastvagnar är Sveriges största privata återförsäljare av Volvo Lastvagnar, med verksamhet på 20 anläggningar i Småland, Blekinge, Skåne, Västergötland och Värmland. Företaget bedriver försäljning av Volvo Lastvagnar, service av lastvagnar och bussar, försäljning av reservdelar samt tillhandahåller tilläggstjänster så som finansiering, hyrlast och serviceavtal. Bolaget omsätter ca 1,3 miljard kronor och har ca 350 anställda. Finnvedens Lastvagnar ingår i Liljedahl Group som omsätter cirka 12 miljarder kronor och har drygt 1 400 anställda. Läs mer på www.finnvedenslast.se. Vill du arbeta med det största och det bästa? Det får du göra hos oss varje dag. Du får utöver det kontinuerlig utbildning via Volvo Lastvagnar och möjligheten att arbeta med branschens mest teknikdrivna mekaniker. Vi är ett tryggt team med högt engagemang och söker dig som precis som vi alltid har kunden och kvalitet i fokus. Ta chansen att bli en av oss! Vem är du? Du har ett genuint tekniskt intresse och ett hjärta som klappar extra för tunga fordon. Om vi får önska något så har du minst ett par års erfarenhet i yrket. Goda el-kunskaper och erfarenhet av felsökning är starkt meriterande. Råkar du på det dessutom ha Volvo-bakgrund betraktar vi det som en fullträff. Du är för övrigt en juste jobbarkompis, tillför positiv energi och har en lösningsorienterad approach till vardagens situationer.    Stämmer detta på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan till Servicechef Hans-Jörgen Nilsson, löpande urval gäller. Har du inget färdigt CV? Bekymra dig inte om det, slå en signal och berätta lite om dig själv så tar vi det därifrån, tfn: 038359634.   Hos oss får du en anställning i ett tryggt och stabilt familjeföretag med ett starkt varumärke, offensiv tillväxtstrategi, framåtanda och snabba beslutsvägar. Vi är en arbetsgivare med ett starkt medarbetarperspektiv som alltid vill bli bättre än vad vi var igår.
  Arbetsgivare
  Finnvedens Lastvagnar AB
  Ansökan
  Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Lastbilsmekaniker Trucks Veho Bil Sverige AB-Gävle

  Arbetsgivare / Ort: Veho Bil Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Du kommer att arbeta med  På vår nya Veho Trucks anläggning i Gävle får du på verkstaden arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer av Mercedes-Benz lastbilar. Vem du är  Vi vill att du som söker denna tjänst har Dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket inom lastbil eller buss Fordonsteknisk utbildning C-körkort Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, socialoch positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.  Vi erbjuder dig  Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där vi jobbar i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss   Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningarför våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystemmen också andra förmåner såsom friskvårdsbidragoch olika former av rabatter vid köp av bilmed mera. Vi har också ett samarbete med Great Place To Workdär vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.  Vi ser fram emot din ansökan.  Läs mer om oss som arbetsgivare: https://www.vehobil.se/veho-bil-som-arbetsgivare/
  Arbetsgivare
  Veho Bil Sverige AB
  Ansökan
  Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker / Fordonstekniker till Mobility Motors

  Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-23
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet
  Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mobility Motors. Om företaget: Mobility Motors Sweden AB är verksam i Sverige som återförsäljare för Nissan person- och Transportbilar vid fyra fullserviceanläggningar belägna i Bromma, Sätra, Malmö och Lund. Hos Mobility Motors får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Trots företagets storlek så är det alltid en familjär ton medarbetare emellan och mycket samarbete mellan de fyra anläggningarna. Arbetsuppgifter: Som bilmekaniker på Mobility Motors är det viktigt att alltid leverera kvalitetskänsla till kunderna. Du kommer att arbeta på den nyöppnade anläggningen i Lund med ett härligt team av flera duktiga mekaniker, tekniker och servicerådgivare. Som mekaniker arbetar du med alla i branschen förekommande arbetsuppgifter såsom service, reparationer, diagnostisering samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar på alla bilmärken. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Fordonsteknisk utbildning • Erfarenhet av att arbeta som fordonsmekaniker med både felsökning och servicearbeten på person och transportbilar • Förståelse för el-scheman vid elektronisk felsökning då du kommer arbeta en del med diagnostisering • Erfarenhet av att arbeta i en allbilsverkstad är meriterande • Svenska och engelska i tal och skrift • B-körkort Som person är du noggrann och värdesätter hög kvalitet i ditt arbete och det du levererar. Du har en god känsla för service och trivs att arbeta i en miljö som präglas av både högt tempo och högt i tak. Då arbetsordrar kan variera beroende på bilmärke och behov av service och felsökning är det viktigt att du är flexibel samt har lätt för att ta till dig nya instruktioner och arbetsuppgifter. Självklart vill du också vara med och bidra till den härliga team-känslan och ser dig själv som en lagspelare som har lätt för att samarbeta och bidra med en positiv inställning. Övrig information: Start: I mitten av mars Plats: Lund Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/ Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [email protected] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: mekaniker, bilmekaniker, fordonsmekaniker, fordonstekniker, fordonsteknik, diagnosmekaniker, felsökning, kopplingsschema, Lund, heltid
  Arbetsgivare
  Bravura Sverige AB
  Hemsida: www.bravura.se
  Ansökan
  Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker/Bilmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Fullerö Bilvårdscenter AB / Uppsala
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Färdigheter
  Meriterande
  • Felsökning
  • bilmekanik
  • Bilelektronik
  • Rekonditionering

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Engelska
  • Persiska (Farsi)

  Om jobbet

  Vi på Fullerö Bilvårdscenter söker nu tekniker till vår verkstad.

  Vi har en modern fordonsverkstad där vi arbetar med dem flesta bil märke. Hit söker vi en tekniker.

  God arbetsmiljö står överst på vår prioriteringslista och vi är måna om att våra medarbetare trivs hos oss. Hos oss får du en mycket bra arbetsmiljö och får arbeta med dom bästa verktygen och härliga kollegor.


  Vi söker: Tekniker med några års erfarenhet, gärna av felsökningsarbeten.

  I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.


  Din profil

  Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.

  Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning.  Varmt välkommen med din ansökan!

  Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

  Arbetsgivare
  Fullerö Bilvårdscenter AB
  Fullerö Backe 115 B
  75594 Uppsala
  Hemsida: www.fullerobilvard.se
  Ansökan
  Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Erfarna bilmekaniker sökes

  Arbetsgivare / Ort: MechnGo AB
  Omfattning / Varaktighet:
  Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

  Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Nu är vi på jakt efter erfarna bilmekaniker. Vi erbjuder våra kunder service och reparationer av deras bilar hemma hos dem eller vid deras kontor. Det innebär att man kommer få köra till kunderna med sin egen bil, för att fixa deras bilar.


  Fördelen med att jobba för oss:

  Du tjänar mer genom att jobba för oss än hos de flesta bilverkstäderna.

  Flexibelt schema - du bestämmer själv när du vill jobba och vilka arbetspass du vill ta.

  Ingen chef som flåsar dig i nacken.


  Viktiga egenskaper är att man är servicemedveten, noggrann och flexibel.


  Kravprofil:

  B-körkort och tillgång till egen bil

  Åtminstone 5 års erfarenhet

  Kundserviceorienterad

  En fördel om man har egen utrustning


  Arbetsgivare
  MechnGo AB
  Ansökan
  Ansök senast 13 March (12 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker sökes omgående till Västerås

  Arbetsgivare / Ort: Meca Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-01-14
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet
  Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse • Dokumenterad relevant utbildning • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker • God administrativ förmåga och datorvana • Goda kommunikativa egenskaper • Ett gott kundbemötande Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Personuppgiftshantering Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar. Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA. Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid. Läs mer om oss på meca.se
  Arbetsgivare
  Meca Sweden AB
  Hemsida: http://www.meca.se/
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Bilmekaniker sökes omgående till Köping

  Arbetsgivare / Ort: Meca Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-01-14
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet
  Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena. För att vara aktuell för rollen ser vi att du har: • Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse • Dokumenterad relevant utbildning • Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker • God administrativ förmåga och datorvana • Goda kommunikativa egenskaper • Ett gott kundbemötande Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav. Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan. Personuppgiftshantering Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site/uploads/2018/07/Integritetspolicy-rekrytering.pdf MECA med huvudkontor i Malmö omsätter 1 miljard. Vi på MECA differentierar oss genom att vara hela Sveriges mest förstående bilexpert. Vi ingår i börsnoterade Mekonomen Group och agerar på den svenska eftermarknaden för bilar. Genom störst förståelse för våra konsumenters och kunders vardag skapar vi helhetslösningar som ska göra oss till förstahandsvalet. Det sker dels genom vår fristående verkstadskedja, MECA Bilservice med 400 verkstäder, där vi vill skapa den bästa konsumentresan. Dels genom att vi som grossist säljer och distribuerar verkstadsutrustning, reservdelar och biltillbehör via våra 60 lokala Expresslager till alla Sveriges verkstäder. Inom vår verkstadskedja hanteras det varje år 450 000 bilar. Vi ska alltid vara Professionella, Innovativa, Kompetenta och Engagerade. Vi arbetar aktivt med ständigt lärande och CSR, och i Sverige arbetar 1300 personer under varumärket MECA. Vi skapar förutsättningar för alla att ta sig dit de vill. Alltid. Läs mer om oss på meca.se
  Arbetsgivare
  Meca Sweden AB
  Hemsida: http://www.meca.se/
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Personbilsmekaniker till Volkswagen Värmdö

  Arbetsgivare / Ort: Din Bil Sverige AB / STOCKHOLM
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-24
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet

  Första juli 2019 öppnade Volkswagen Stockholm sin åttonde anläggning på Värmdö och vi utökar nu vårt team med ytterligare en mekaniker. Här får du möjlighet att bidra och tillsammans med oss driva anläggningen framåt.

  Hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa.

  Tjänstebeskrivning

  På Volkswagen Värmdö är vi totalt ett team 16 medarbetare. Inom servicemarknad på anläggningen är vi fem mekaniker, två servicerådgivare samt en reservdelsman.

  Det centrala i rollen som mekaniker innebär att bemöta våra kunders krav och förväntningar genom att utföra service, underhåll, felsökningar och reparationer. Tillsammans med ditt team har ni som mål att skapa goda resultat, uppfylla uppsatta mål och även säkerställa en utomordentlig kundnöjdhet.

  En annan viktig del i arbetet är att du är med och bidrar till en trivsam och fungerande arbetsplats.

  Kvalifikationer

  Du som söker har tre-årig fordonsteknisk utbildning alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning. Du bör också ha minst ett års arbetslivserfarenhet av arbete som mekaniker. Har du arbetat som mekaniker inom våra märken är det meriterande, dock inget krav.

  Utöver ditt tekniska kunnande så ska du vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du känner dig bekväm i din roll som mekaniker och kunna utföra arbetet självständigt.

  Du bör behärska svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift samt att du har god data- och systemvana. Du har god administrativ förmåga och minst B-körkort. Systemkunskaper i Elsa och Automaster är meriterande.

  Personliga egenskaper

  Du som söker har ett starkt intresse för bilar samt en god känsla för service. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité i ditt arbete. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner samt är flexibel, strukturerad och effektiv i ditt arbete. Du har förmåga att hantera perioder med högt arbetstempo och förhåller dig alltid till våra uppsatta rutiner och processer.

  Du är en lagspelare, med humor och positiv inställning som hjälper till att höja teamkänslan. Då vi är ett relativt litet team är det viktigt att du är prestigelös och att det är en självklarhet för dig att vi tillsammans arbetar för att nå anläggningens mål och att vi därför stöttar och hjälper varandra när det behövs.

  I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet. Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet.

  Ansökan

  Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

  Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 14 mars.

  Rekryterande chef, Kimmo Virkkunen

  Facklig representant IF Metall, Carl-Magnus Lindström

  VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

  Arbetsgivare
  Din Bil Sverige AB
  HAMMARBY FABRIKSVÄG 45
  12008 STOCKHOLM
  Hemsida: dinbil.se
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker

  Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-25
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Om jobbet
  Om rollen  Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.   Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är KIA & Nissan . Din profil   Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.   Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.   Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.    B- körkort är ett krav.  Vi erbjuder  Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.   Välkommen med din ansökan!   Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
  Arbetsgivare
  I.A. Hedin Bil AB (publ)
  Hemsida: www.hedinbil.se
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Senior Lastbilsmekaniker till STS

  Arbetsgivare / Ort: Adecco Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-18
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Om tjänsten Som lastbilsmekaniker tillhör du STS verksamhet i Luleå. Du ingår i ett verkstadslag som tillsammans utför underhåll och reparationer av lastbilar, MAN och DAF. I tjänsten kommer du att genomföra fordonsspecifika utbildningar för att bli certifierad mekaniker mot MAN och DAF. Tjänsten som Lastbilsmekaniker är en tillsvidareanställning med löpande tillsättning, vänta inte med din ansökan. Om dig Vi söker dig som är utbildad mekaniker med erfarenhet av underhåll av tunga fordon. Du gillar att skruva i fordon och har ett stort tekniskt intresse. Vi ser att du är självgående i ditt arbete och  bidrar till en god arbetsmiljö i gruppen. Du är en god problemlösare som ger förstklassig service med kunden i fokus, du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor i vårt team. Erfarenhet av felsökning och reparation av lastbilar är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. STS Sydhamnens Trailer Service AB STS är Skandinaviens största oberoende verkstadskedja för service och reparationer av tung transportutrustning (lastbilar, efterfordon och påbyggnationer). Vi är verksamma över hela landet och har idag 16 verkstäder och drygt 170 medarbetare från Malmö i söder till Luleå i norr. Vi finns där kunderna behöver oss. Vi jobbar även via våra service- & jourbilar som finns på samtliga orter i syfte att komma närmare våra kunders verksamhet och kunna hjälpa till när det oförutsedda händer. Våra kunder är allt från de små lokala åkarna till de riktigt stora nationella åkerierna. Alla kunder är lika viktiga för oss. Det som gör oss unika är vårt rikstäckande verkstadsnät, vårt tydliga kundfokus och målet att alltid leverera snabb och effektiv service. Kontaktuppgifter Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected] Välkommen med din ansökan! Sökord Lastbilsmekaniker, mekaniker, underhåll, Luleå, STS, Adecco
  Arbetsgivare
  Adecco Sweden AB
  Hemsida: http://www.adecco.se/
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Fordonstekniker med goda kunskaper inom felsökning och diagnostisering

  Arbetsgivare / Ort: TIKK TAKK TIME SWEDEN AB / GÄVLE
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-26
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  TIKK TAKK TIME SWEDEN AB

  Det är vi som är rekryteringsbolaget som tänker hållbart. Vi är lokalt väldigt starka, vi har kontakter och kunskap i vår närhet för att hjälpa dig till en bra arbetsgivare. Vi matchar rätt människor med rätt arbete. Vårt fokus är på dig - Vi har TIKK TAKK TIME för din karriär! På kunds uppdrag rekryterar vi nu en fordonstekniker.

  Med nyöppnade lokaler på Ersbo industriområde söker nu Gävle Fordonsteknik AB ytterligare personal att stärka upp sitt redan kompetenta team med. Verkstaden ingår i den nationellt väletablerade kedjan Autoexperten. Som fordonstekniker på Autoexperten kommer du arbeta i ett mindre team där kvalité, teamwork och ständig utveckling står i fokus. Extra betydelsefullt är dina personliga egenskaper som gör att du och dina kollegor kommer att trivas tillsammans på arbetsplatsen. Här finns en stor möjlighet att själv påverka arbetssättet och sin egen situation på verkstaden.

  Verkstaden är kvalitétsäkrad med anslutning till Kontrollerad Bilverkstad (KBV).


  Vi söker:

  -Dig med goda kunskaper på felsökning och diagnostisering

  -Dig med förståelse för elscheman

  -Dig med kompetens för att utföra service och reparationer på många olika bilmärken

  -Dig med erfarenhet av servicearbeten på person- och transportbilar

  -Dig som är noggrann och professionell i din roll som Fordonstekniker


  Kan du vara den vi söker? Tveka inte att skicka in en ansökan redan idag!

  Ansvarig rekryterare

  Jonas Tidsjö, 070-813 33 93

  Arbetsgivare
  TIKK TAKK TIME SWEDEN AB
  Ersbogatan 23
  80293 GÄVLE
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Mekaniker sökes till Nobina i Lund

  Arbetsgivare / Ort: Nobina Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-19
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bussmekaniker

  Om jobbet
  Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se Trafikområde Lund är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 300 medarbetare och 111 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Lund Öster och Väster.   Vi erbjuder   Vi erbjuder ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som sker både i grupp och enskilt, med varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat få genomföra service, reparationer och felsökningar på våra bussar. Även uppgifter som foliering, karosserireparationer och inredningsreparationer förekommer.   Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och stora möjligheter till utveckling som person och mekaniker. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.   Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter!   Personliga egenskaper och utbildning   För den här tjänsten söker vi dig har B-behörighet för bil och fordonsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet samt behärskar svenska i tal och skrift. Vi tror att du har god datorvana då vi använder datorn både med diagnosprogramvaror och för arbetsorderhantering. Har du D-behörighet för buss och erfarenhet av fordons-el är detta meriterande.   Utöver detta tror vi att du möter stressiga situationer och miljöer med lugn och trygghet. Att du är utåtriktad och flexibel och tycker om människor. I våra verkstäder håller vi ordning och reda så proffsighet och noggrannhet värderas högt.   Om tjänsten   Tjänsten är på arbetstidsmått. Individuell lönesättning tillämpas.   Frågor gällande rekryteringsprocessen:   Orfeas Fotiadis, e-post: [email protected]   tel. 072-967 02 42   Facklig kontaktperson:   Kent Nilsson, e-post: [email protected]   tel. 073-957 12 97  Ansökan Vi vill ha in din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]   Urval sker löpande.
  Arbetsgivare
  Nobina Sverige AB
  Hemsida: www.nobina.se
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök här
  VISA MINDRE

  Vi söker en mekaniker till vår verkstad i Enköping

  Arbetsgivare / Ort: Volvo Truck Center Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2021-02-26
  Källa: Arbetsförmedlingen
  VISA MER
  Om jobbet

  På Volvo Truck Center i Enköping arbetar idag 9 personer i olika roller och verksamheter. Vi driver såväl verkstad som reservdelsförsäljning och försäljning av lastbilar.

  I dina arbetsuppgifter ingår att reparera och serva både lastbilar och påbyggnationer samt efterfordon.

  Vi söker vi dig som är utbildad fordonsmekaniker. Har du yrkesvana från tunga fordon så är det meriterande.

  Du kommer att arbeta i direkt kontakt med våra kunder och skall därför vara mån om att alltid ge kunden bästa tänkbara service. Du ska ha förmåga att ta egna beslut och du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är självgående, ordningsam och har god samarbetsförmåga. Du ska ha körkort, gärna med C-behörighet. God datorvana krävs.

  Ytterligare upplysningar lämnas av servicechef Stefan Lindquist på tel 0171-416530 eller e-post: [email protected] Fackligt ombud är Daniel Hellmark för IF Metall, tfn 08-553 038 48

  Välkommen med din ansökan med e-post till: [email protected]

  I ämnesraden är det viktigt att du skriver ”Mekaniker Enköping”.

  Sista ansökningsdag är den 14 mars.


  Arbetsgivare
  Volvo Truck Center Sweden AB
  Hemsida: www.volvotruckcenter.se
  Ansökan
  Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  VISA MINDRE
  VISA FLER LEDIGA JOBB


  MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

  Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
  Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
  OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.