På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Mekaniker
Spela filmen

Mekaniker

Som Mekaniker kan du arbeta inom många olika områden.

En mekaniker har ofta huvudansvaret för att sköta förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och utrustning i till exempel en industri, en kommunal anläggning eller ett sjukhus.

Uppgifterna kräver kunskap inom många olika sorters teknik. Det kan innebära att du utför förebyggande underhåll för att minska risken för driftstopp. Felsökning och reparation av maskiner ingår också i jobbet.

Utbildning

Vilken utbildning som krävs eller önskas, beror på vilken arbetsplats man är verksam på och exakt vilka arbetsuppgifter som ingår i jobbet. Ofta kräver arbetsgivare att man har teknisk utbildning på lägst gymnasial nivå.

Bra grundläggande gymnasieutbildning är bl a Fordons- och transportprogrammet, Industritekniska programmet eller VVS- och fastighetsprogrammet.

Relevanta eftergymnasiala utbildningar kan bland annat finnas inom yrkeshögskola.

Visa mer
Visa mindre

42 Lediga jobb

Fordonstekniker transport-/lastbil

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-01-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Om rollen Nu söker vi en fordonstekniker till vår transport- och lastbilsanläggning på Hedin Bil i Helsingborg. Som fordonstekniker hos oss arbetar du med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Det finns även möjligheter att arbeta med att utrusta våra nybilslevereanser vad gäller exempelvis montering av belysning, extrautrustningar och diverse tillbehör för lastbilar. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som fordonstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet. Du kommer att arbeta på en utav Europas modernaste och mest fullutrustade last- och transportbilsanläggningar på hela 5 500 m2 - ytan är fördelad på 2 000 m2 bilhall och 2 850 m2 verkstad/reservdelar. Vår verkstad är således utrustad med alla moderna hjälpmedel som du behöver för att lösa dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Det bilvarumärken du främst kommer att arbeta med är Mercedes-Benz, Nissan och Dodge RAM. Anläggningen har både dag- och kvällsskift och du har själv möjlighet att vara med och påverka huruvida du önskar att arbeta.  Din profil Formella krav: Fordonsteknisk utbildning Tidigare erfarenhet inom fordonstekniker B-körkort, C-körkort är meriterande God datorvana Goda kunskaper i engelska Som person är du praktiskt lagd och en problemlösare med god service och kunden i fokus. Du är ansvarstagande och noggrann i ditt yrkesutövande. Du har inga problem med att arbeta självständigt men är samtidigt en självklar lagspelare där du kan bidra med dina goda kunskaper inom området. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi erbjuder Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.   Välkommen med din ansökan! Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi fordonstekniker till Skånes modernaste anläggning i Malmö

Arbetsgivare / Ort: The Pull AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-12-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Brinner du för bilar och fordonsteknik, samt ge god service till kunder tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då vi kommer att öppna Skånes modernaste anläggning i Malmö.

Vi söker dig i södra Skåne som kan utföra servicearbeten, felsökning och olika typer av reparationer på personbilar och lätta lastbilar.

Du arbetar självständigt och i team, allt för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt och för att kunderna ska få en bra upplevelse.


Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning samt dokumenterad erfarenhet som, fordonstekniker, fordonselektronik, felsökning är meriterande, likväl om du har certifikat för AC.

Du bör känna dig bekväm och erfaren i din roll som fordonstekniker för att självständigt kunna utföra alla ovan nämnda arbetsuppgifter.

För att klara detta arbete har du en positiv inställning, vilja att leverera goda resultat samt förmåga att snabbt komma in i nya sammanhang och vara självgående. Hög social kompetens är ett krav, likaså att vara flexibel.

I denna anläggning ska vi hjälpas åt med olika uppgifter, både i butik och verkstad, när det behövs.

Vi ska bilda det absolut bästa fordonsteamet.

Vi söker följande roller

Verkstadsansvarig/servicerådgivare

Fordonstekniker

Däckmontör/komforttekniker

Reservdelsansvarig

Reservdelssäljare

Kontakta oss på mail [email protected] vid eventuella frågor mailar du till oss, så ringer vi upp dig.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
The Pull AB
Västra Hindbyvägen 30
21458 Malmö
Hemsida: https://www.adbildelar.se/
Ansökan
Ansök senast 25 January (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordontekniker/bilmekaniker sökes omgående

Arbetsgivare / Ort: Backman Motorcenter AB / Täby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 25 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-12-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Backman Motorcenter AB söker dig som har en fordonsteknisk utbildning och har flera års erfarenhet som bilmekaniker, fordonstekniker eller liknande.

Som person bör du vara:

Engagerad, ansvarsfull och serviceinriktad

Ordningssinne

God datorvana

Fordonsteknisk utbildning

Goda kunskaper i engelska och/eller svenska

B-körkort

Vi är anslutna till Verkstadspartner som är en marknadskänd bilverkstad med fokus på effektivitet och kvalitet. Vi ser gärna att du har en stor passion för bilar.

#jobbjustnu


Ta gärna kontakt med oss!

Leif Backman 070-7581547, [email protected]

Arbetsgivare
Backman Motorcenter AB
Tumstocksvägen 5
18766 Täby
Hemsida: www.backmanmotorcenter.se
Ansökan
Ansök senast 25 January (1 dag kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mekaniker

Arbetsgivare / Ort: United Parcel Service Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
UPS (NYSE:UPS) is a global leader in logistics, offering a broad range of solutions including the transportation of packages and freight, the facilitation of international trade, and the deployment of advanced technology to more efficiently manage the world of business. Headquartered in Atlanta, UPS serves more than 220 countries and territories worldwide. The company can be found on the Web at www.UPS.com and its corporate blog can be found at blog.ups.com. To get UPS news direct, visit www.pressroom.ups.com UPS söker en mekaniker till vårt center i Järfälla. Vi söker dig som är en duktig fordonsmekaniker med ett genuint intresse för mekanik. I rollen som mekaniker ansvarar du för att utföra service och reparationer på våra fordon. För att trivas i rollen tror vi du uppskattar att arbeta självständigt och är flexibel och serviceinriktad. Arbetet sker i huvudsak i Järfälla men resor till våra center i Arlanda och Västerås förekommer. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp om 4 mekaniker. Kvalifikationer: • Utbildning med yrkesinriktning mot fordonsmekanik • B körkort är krav och C-körtkort är meriterande • Serviceinriktad • Strukturrerad och noggrann. • Arbetslivserfarenhet inom området är meriterande Om tjänsten: • Arbetsplatsen är i Järfälla. • Heltidsanställning med 40 timmars arbetsvecka. • Skiftarbete, 07:00-16:00 & 14:00-23:00 • Kollektivavtal • Start för tjänsten är så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse. • Sista ansökningsdag är 26 januari. Då vi är ett säkerhetsklassat företag så kommer vi att begära in utdrag ur belastningsregistret vid anställning. Vi rekryterar löpande, sök därför tjänsten redan idag!
Arbetsgivare
United Parcel Service Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 26 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Electromechanical technician

Arbetsgivare / Ort: CERN
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 January (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Engelska
 • Franska

Om jobbet
Electromechanical technician (EP-ESE-ME-2020-142-LD) Geneva, Switzerland Contract Company Description At CERN, the European Organization for Nuclear Research, physicists and engineers are probing the fundamental structure of the universe. Using the world's largest and most complex scientific instruments, they study the basic constituents of matter - fundamental particles that are made to collide together at close to the speed of light. The process gives physicists clues about how particles interact, and provides insights into the fundamental laws of nature. Find out more on http://home.cern. Job Description Introduction Are you an energetic technician experienced in electronics and mechanics, willing to contribute to the development of electronic systems for the most advanced scientific experiments in particle physics? We are seeking to expand the technical support to our engineers designing readout and control ASICs in advanced CMOS technologies for these experiments. Join our team and help us qualifying our circuits to ensure they meet the unique challenges raised by their application in an extremely harsh environment. CERN, take part! You will join the Electronic Systems for Experiments Group (ESE) of the Experimental Physics Department (EP), which designs electronic systems, including ASICs, for the experiments at CERN and also supplies a series of electronics related services. The Microelectronics section (ME) develops analogue and digital integrated circuits for the readout and control of the CERN experiments. Functions As an Electromechanical technician in the Microelectronics section of the ESE group, you will: - Provide technical support for test and measurement activities performed in the laboratories of the section as well as in irradiation facilities inside and outside CERN; - Fabricate and modify test benches developed in the section; - Participate in the maintenance of the laboratory equipment; - Organise and manage the laboratories' space, tools and supplies; - Take care of the stock of ASICs developed in the section, and be responsible for their distribution to users. Qualifications Higher technical diploma or equivalent relevant experience in the field of no field to be mentioned in SmartRecruiters VN template or a related field. Experience: The experience required for this post is: - Demonstrated technical experience in one of the following domains: electronics, electromechanics, industrial automation; - Practical experience in cabling and assembling electronics boards with surface mount components; - Practical experience in fabricating small mechanics for experimental laboratory setups, both with hand and machine tools; - Basic experience with the use of electronics CAD software tools (schematic and layout/routing) and of mechanical design software tools (2D or 3D). Experience in the following fields will also be valued: - Testing of electronic systems and related instrumentation; - Using and programing CNC machines (2 or 3 axis) and 3D printing; - Repairing of electronic systems. Technical competencies: - Assembly of electronic components; - Design and manufacturing of cables, including connectors; - Fabrication of electronic circuit boards; - Manufacturing of mechanical parts. Behavioural competencies: - Demonstrating accountability: working conscientiously and reliably; delivering on promises; - Managing self: working well autonomously; taking on activities and tasks without prompting; - Achieving results: delivering high quality work on time and fulfilling expectations; delivering prompt and efficient service taking into account customer needs; - Communicating effectively: leveraging support networks across the Organization; - Working in teams: building and maintaining constructive and effective work relationships. Language skills: Spoken and written English or French: ability to understand and speak the other language in routine situations. Additional Information Eligibility and closing date: Diversity has been an integral part of CERN's mission since its foundation and is an established value of the Organization. Employing a diverse workforce is central to our success. We welcome applications from all Member States and Associate Member States. This vacancy will be filled as soon as possible, and applications should normally reach us no later than 28.01.2021 at 12:00 pm CET. Employment Conditions Contract type: Limited duration contract (5 years). Subject to certain conditions, holders of limited-duration contracts may apply for an indefinite position. These functions require: - Work in Radiation Areas. - A valid driving licence is required. Job grade: 3-4 Job reference: EP-ESE-ME-2020-142-LD Benchmark Job Title: Electromechanical Technician
Arbetsgivare
CERN
Tel: +41227678721
Ansökan
Ansök senast 28 January (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: Ulrix Bil & Diesel AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet


Vi söker en fordonsmekaniker till vår bilverkstad i malmö.

Du ska kunna både vara kundmottagare samt jobba i verkstaden.

Du ska var självgående mekaniker vilket om fattar att man kan utför service samt reparationer så som

kamrems byte,kopplingabyte.felsökningar m,m

vi använder idag bosch kts samt autocom som felsöknings diagnos.

Data vana krävs eftersom man reggar all info på utförda arbeten m,m i vårt data system infoflex m,m

Välkommen med din ansökan.

vid frågor går det bra att ringa 040-933517

fråga efter Thomas


b kort krävs samt data vana

Arbetsgivare
Ulrix Bil & Diesel AB
Blidögatan 28
21124 Malmö
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bussmekaniker till Bilmetro Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Bilmetro AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bussmekaniker

Om jobbet
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av tunga fordon? Då kan du vara vår nya bussmekniker! Vårt erbjudande Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och vässar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Om tjänsten Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mekaniker är felsökning, service och reparation av i första hand bussar men även lastbilar. Du arbetar självständigt men samarbetar nära de andra meknikerna på anläggningen där ni tillsammans hjälps åt när det behövs. Vem är du? Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av bussar. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort. Intresserad? Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Patric Åkerfelt 018-658808. Vi ser fram emot din ansökan!
Arbetsgivare
Bilmetro AB
Hemsida: http://www.bilmetro.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Euromasters verkstad i Motala söker en Lastbilsmekaniker/Däckmontör!

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Motala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL EUROMASTERS VERKSTAD I MOTALA SÖKER VI EN DÄCKMONTÖR/ LASTBILSMEKANIKER.

Nu förstärker vi vårt team i Motala med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. I vår fullserviceverkstad utför vi tillexempel hjulinställning, oljeservice och byte av hjulupphängningskomponenter. Beredskap ingår även i tjänsten.

Vi söker dig som

 • Erfarenhet från arbete som lastbilsmekaniker är ett krav och erfarenhet från däckfackhandelen eller entreprenadmaskiner anses som meriterande.
 • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
 • Har relevant gymnasieutbildning, eller erfarenhet som kan räknas som likvärdig.
 • Du innehar C-körkort.
 • Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
 • Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

Ansökan

Vid frågor vänligen kontakta Roger Johansson 0705540082 eller Regionchef Joakim Jonsson på telefon: 0722-14 28 76. Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-01-29. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Euromaster:

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Dynamovägen 4
59161 Motala
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Däckmontörer till Dawa Däck i Landvetter

Arbetsgivare / Ort: Eterni Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet
ARBETSUPPGIFTER
Som däckmontör hos Dawa Däck kommer du att arbeta med montering och balansering av däck på fälg. Arbetets tiderna är måndag-fredag, antingen dag eller kväll och uppdraget löper tom april med möjlighet till förlängning. 
      
PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som gillar att arbeta fysiskt då arbetet kräver en hel del tunga lyft. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du ingår i ett team och det är därför viktigt att du är en god arbetskollega och en bra teamplayer. Dawa Däck sätter säkerheten främst för såväl kund som för deras medarbetare, det är därför otroligt viktigt att du är noggrann och varsam med produkterna. Vi ser gärna att du har en fallenhet för hantverk och är praktiskt lagd.

Det är meriterande om du har erfarenhet WMS Astro. Tidigare erfrenhet av däckmontering samt god svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som däckmontör är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Dawa Däck AB.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Niklas Evheden på 0738-617231 eller på [email protected] 

Dawa Däck och Eterni erbjuder dig en tjänst hos en stark och trygg aktör i en spännande bransch med marknadsmässig lön. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök via vår hemsida Eterni.se. Ansökningar via mail hanteras ej. 
Arbetsgivare
Eterni Sweden AB
Hemsida: www.dawadack.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Busstekniker till BilDahl

Arbetsgivare / Ort: Ghost Competence AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bussmekaniker

Om jobbet
BilDahl i Luleå, fortsätter att expandera och söker nu en Busstekniker till sin anläggning i Luleå. Ghost Competence ansvarar för Rekryteringsprocessen men du blir anställd direkt hos BilDahl. Information om tjänsten Som en del av vår expansion framåt söker vi en busstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, service, underhåll samt reparationsarbeten. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Information om kundföretaget Bildahl AB Bildahl är återförsäljare för Mercedes-Benz, Nissan, Citroën och KIA. Idag är vi ca 155 personer på företaget och säljer över 1.000 fordon per år. Bildahl är Norrlands största auktoriserade Mercedes-Benz-handlare Bildahl finns på fyra orter: Skellefteå, Luleå, Umeå och Örnsköldsvik som alla är fullserviceanläggningar. Vi söker dig som Har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet av att jobba som busstekniker/lastbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss. Vi tror att Du - genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet - kan göra skillnad på hur kunden upplever BilDahl. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke. Vi ser gärna att du har -C-kort, -AC-behörighet, -Färdskrivarbehörighet B- körkort är ett krav Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, i en region med goda förutsättningar och fortlöpande utbildning hos Mercedes-Benz. vi ser fram emot din ansökan, Fakta START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid ORT: Luleå URVAL: Sker löpande SISTA ANSÖKNINGSDAG: 29/01/2021 KONTAKT:Marcus Skårman Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Skårman 070-669 88 62
Arbetsgivare
Ghost Competence AB
Hemsida: http://ghostcompetence.se/
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmekaniker till vår verkstad i Skövde!

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Skövde
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL VÅR VERKSTAD I SKÖVDE SÖKER VI EN FORDONSMEKANIKER

Nu förstärker vi vårt team i Skövde med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Om jobbet:

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Skövde framåt. Vår däckverkstad servar både lätta och tunga fordon med allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer. I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon, Du kommer att vara ansvarig för vår bilverkstad med allt vad det innefattar.

Vi söker dig som:

 • Du har ett intresse för fordon och fordonsmekanik. Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln anses som meriterande
 • Du är en teamplayer som trivs i samarbete med andra.
 • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.
 • Har relevant gymnasieutbildning, eller erfarenhet som kan räknas som likvärdig.
 • Du innehar B-körkort, C-körkort är meriterande.
 • Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
 • Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Vi tycker att din inställning är viktigast och ser positivt på individer som jobbar för att utvecklas.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

För mer info om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Jari Liimatainen 0709-433620.

Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan vill vi ha senast den 29/1 via vår hemsida

Välkommen in med din ansökan!

Om Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Bangårdsgatan 12
54134 Skövde
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker sökes

Arbetsgivare / Ort: Däckexperten i Motala AB / Motala
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi är på jakt efter en ny bilmekaniker till våran MECA verkstad i Motala. Vi letar efter en mekaniker som har erfarenhet sen tidigare. Du kommer jobba med reparationer, service och felsökningar av de flesta bilmärken. #jobbjustnu

Arbetsgivare
Däckexperten i Motala AB
Saturnusgatan 1
59132 Motala
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Däckskiftare sökes till Västerås

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen 2021 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västerås. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din Profil Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav. Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Om företaget Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Däckskiftare sökes till Örebro

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen 2021 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Västerås. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din Profil Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav. Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Om företaget Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

EUROMASTERS VERKSTAD I MJÖLBY SÖKER EN DÄCKMONTÖR

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Mjölby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL EUROMASTERS VERKSTAD I MJÖLBY SÖKER VI EN DÄCKMONTÖR/ FORDONSMEKANIKER.

Nu förstärker vi vårt team i Mjölby med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Du ingår i ett sammansvetsat team som arbetar med däck och bilservice för personbilar, lastvagnar och entreprenadmaskiner. I vår fullserviceverkstad utför vi tillexempel hjulinställning, oljeservice och byte av hjulupphängningskomponenter. Beredskap ingår även i tjänsten.

Vi söker dig som

 • Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln är ett krav och erfarenhet från lastvagnar eller entreprenadmaskiner anses som meriterande.
 • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
 • Har relevant gymnasieutbildning, eller erfarenhet som kan räknas som likvärdig.
 • Du innehar B-körkort, C-körkort är meriterande.
 • Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
 • Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

Ansökan

Vid frågor vänligen kontakta Erik Tåhlin, Platschef Mjölby på telefon: 0707661626 eller Regionschef Joakim Jonsson på telefon: 0722-14 28 76. Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-01-29. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Euromaster:

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Linköpingsvägen 4
59550 Mjölby
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Däckskiftare sökes till södra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen 2021 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i södra Stockholm. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din Profil Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav. Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mittan på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Om företaget Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Däckskiftare sökes till norra Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen 2021 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i norra Stockholm. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din Profil Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav. Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten på mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Om företaget Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Däckskiftare sökes till Uppsala

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsbeskrivning Till den kommande däcksäsongen 2021 söker vi däckskiftare med placering hos våra kunder i Uppsala. Bland våra kunder finns de ledande återförsäljarna för Michelin, GoodYear, Nokian, Continental, Bridgestone med flera. Här får du chansen att jobba med att bidra till säkerheten på vägarna i någon av Västerås mest moderna däck- och bilverkstäder. Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck efter rådande väglag för säsongen. Vissa lageruppgifter kan även tillkomma som t.ex lagerförvaring och tvätt av däckuppsättningar! Under däcksäsongen arbetar man med hög noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet i ett högt tempo. Vi erbjuder därför kostnadsfri utbildning för att du ska vara redo att jobba på ett säkert och tryggt sätt ute hos våra kunder. Lagarbete är därför en förutsättning för att en ska hinna med dagens arbetsuppgifter. Din Profil Detta är ett yrke som passar dig som är villig att jobba fysiskt med hela kroppen, du gillar lagarbete och tycker det är kul att träffa kunder. Har du arbetat med däck tidigare är det en merit men vi söker även dig som vill lära något nytt inom motorbranschen. Det kan vara att du har fordonsteknisk bakgrund och via detta jobb gör ett försök att slå dig in i motorbranschen. B-körkort ökar möjligheten till arbete men är inget krav. Anställningen är en visstidsanställning på heltid med start i mitten av mars men vissa tjänster kan komma att tillsättas redan nu. Urval kommer dock att påbörjas omgående så du gör därför rätt i att ansöka så snart som möjligt! Välkommen med din ansökan! Om företaget Autorekrytering hjälper varje år ett stort antal personer till jobb i motorbranschen. Många av våra kandidater och medarbetare börjar arbeta under däcksäsong för att sedan fortsätta på andra uppdrag inom branschen. Detta kan därför vara din chans till ditt framtida drömjobb!
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Söker en Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: M T Motors
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
 • Arabiska
Meriterande
 • Kurdiska

Om jobbet

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till våra bilverkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena samt erfarenhet med bilförsäljning.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.

• God administrativ förmåga och datorvana (Word).

• Och kan tala flera språk som Arabiska och Kurdiska.

• Ett gott kundbemötande.

Tjänsten är en heltidstjänst tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Lön :


Månadsvis och fast lön.

Arbetsgivare
M T Motors
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

EUROMASTERS VERKSTAD I KISTA SÖKER EN DÄCKMONTÖR

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Kista
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

TILL EUROMASTERS VERKSTAD I VARBERG SÖKER VI EN DÄCKMONTÖR/ FORDONSMEKANIKER.

Arbetet innebär att du på anläggningen i Kista ska vara med och utveckla vår filial framåt. Vår däckverkstad servar både lätta och tunga fordon med allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer.

Dina kvalifikationer:

• Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln eller bilfackhandeln är ett krav och erfarenhet från bilservice är meriterande.

• Du innehar B-körkort.

• Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

• Du har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag

• Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

• Datorvana och erfarenhet av administration är meriterande

Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, det är därför viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Om tjänsten och ansökan:

Tjänsten är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Vi har kollektivavtal och erbjuder en konkurrenskraftig lön, bra personalförmåner och ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling.

För mer info om tjänsten är du välkommen att ringa Regionchef Anneli Dyrstedt, 0702864386.

Din ansökan vill vi ha senast den 29/11 via vår hemsida


Ansökningar kommer att hanteras löpande och anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut.

Välkommen in med din ansökan!


Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Österögatan 5
16440 Kista
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast 29 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Jasim, Mohammed / Fagersta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Vi söker en Bilmekaniker som kan utföra service, kamremsbyte, service av luftkonditionering och motor diagnosering

Arbetsgivare
Jasim, Mohammed
Kristiansbergsvägen 7
73730 Fagersta
Ansökan
Ansök senast 30 January (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Nu söker vi fordonstekniker till Skånes modernaste anläggning i Malmö

Arbetsgivare / Ort: The Pull AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Brinner du för bilar och fordonsteknik, samt ge god service till kunder tar vi gärna emot din ansökan redan idag, då vi kommer att öppna Skånes modernaste anläggning i Malmö.

Vi söker dig i södra Skåne som kan utföra servicearbeten, felsökning och olika typer av reparationer på personbilar och lätta lastbilar.

Du arbetar självständigt och i team, allt för att arbetet ska flyta på så bra som möjligt och för att kunderna ska få en bra upplevelse.


Din profil

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning samt dokumenterad erfarenhet som, fordonstekniker, fordonselektronik, felsökning är meriterande, likväl om du har certifikat för AC.

Du bör känna dig bekväm och erfaren i din roll som fordonstekniker för att självständigt kunna utföra alla ovan nämnda arbetsuppgifter.

För att klara detta arbete har du en positiv inställning, vilja att leverera goda resultat samt förmåga att snabbt komma in i nya sammanhang och vara självgående. Hög social kompetens är ett krav, likaså att vara flexibel.

I denna anläggning ska vi hjälpas åt med olika uppgifter, både i butik och verkstad, när det behövs.

Vi ska bilda det absolut bästa fordonsteamet.

Vi söker följande roller

Verkstadsansvarig/servicerådgivare

Fordonstekniker

Däckmontör/komforttekniker

Reservdelsansvarig

Reservdelssäljare

Kontakta oss på mail [email protected] vid eventuella frågor mailar du till oss, så ringer vi upp dig.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
The Pull AB
Västra Hindbyvägen 30
21458 Malmö
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Bna Bilcenter AB / Åkersberga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Nu söker vi mekaniker till våran anläggning i Åkersberga. Vi arbetar med välkända bilmärken.


Du kommer att ha följande arbetsuppgifter:


- Servicearbeten

- Felsökningar

- Reparationer

- Byta och skifta däckDin Profil

Vi söker dig som har fordonsutbildning alternativt erfarenhet som anses likvärdig. Du skall även ha ett leende på läpparna och ett genuint intresse för att lära dig nya saker. Kraven vi ställer på dig är följande:


-Fordonsutbildning/ Erfarenhet som anses likvärdig

-B-körkortDet är meriterande om du har kunskaper inom el eller arbetat i någon form utav verkstadsprogram tidigare.


Tjänsten kan tillsättas tidigare om rätt person dyker upp.

#jobbjustnu

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Bna Bilcenter AB
Rallarvägen 13
18426 Åkersberga
Hemsida: www.bnabilcenter.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Däckmontör till tunga fordon i Halmstad med start omgående

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en duktig Däckmontör som tidigare har arbetat med däckbyte på tunga fordon till uppdrag hos vår kund i Halmstad. Du kommer att arbeta med att skifta däck på tyngre fordon som exempelvis lastbilar och bussar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hjulskifte sedan tidigare och vet vad arbetet innebär. Detta är ett konsultuppdrag till välkänd kund i Halmstad med stor chans till fast anställning direkt hos kund. Din Profil Vi söker dig som har följande egenskaper: * Erfarenhet som däckmontör, meriterande om du har arbetat med tunga däck * Fysiskt stark * Stresstålig * Social * Team player * B-körkort Meriterande är om du även har C-kort alternativt CE-kort. Om företaget Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Kontaktuppgifter Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor kring tjänsten och processen besvaras av rekryterare Clemens Döring och Sofie Nilsson. [email protected] [email protected]
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Protec 4 U AB / MÖLNDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Jag behöver en kunnig och erfaren bil mekanik personal.

Jag behöver dig som är kunnig , noggrant , ambitiös och lyhört samt snabbt i arbete.

Arbetsgivare
Protec 4 U AB
43162 MÖLNDAL
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker/Car mechanic

Arbetsgivare / Ort: Lakselv Motor AS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Gesällbrev
 • maskinmekaniker

Språk
Meriterande
 • Engelska
 • Norska

Om jobbet
Lakselv Motor AS, Lakselv (Norge) Bilmekaniker/Car mechanic Er du vår nye bilmekaniker? - Oppdragsmengden øker, og vi trenger flere mekanikere - Du brenner for kjøretøy - Du holder orden - Du kan jobbe selvstendig og i team - Du har relevant erfaring og utdanning - Du vil jobbe med oss! - Hvis dette klaffer, så må vi snakkes! - Det vi ønsker at du har: - Fagbrev i bilfaget - Førerkort klasse B - Motivasjon til å videre-utvikle din kompetanse - Godkjenning som PKK- kontrollør (ikke et krav) - Ta kontakt med Frank på Lakselv Motor tlf. +47 78 46 47 77 / +47 918 59 077 - Her vil du få muligheten til å jobbe med kvalitetsprodukter sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Are you our new car mechanic? - Our company is growing and we need more car mechanics. - You are "passionate" about vehicles - You like cars working properly - You keep order - can work independently and in teams - You have relevant experience and education - You want to work with us! - If this sounds interesting, then we need to talk! - What we want you to have: - Certified Car mechanic - Class B driver's license - Motivation to further develop your competence - Approval as a PKK mechanic (not a requirement) - Here you will have the opportunity to work with quality products together with dedicated and skilled colleagues. Övrigt/additional information: - Behjelpelig med å skaffe bolig/We can assist you in finding accomodation.
Arbetsgivare
Lakselv Motor AS
Tel: 004778464777
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Däckmontör till tunga fordon i Halmstad med start omgående

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Nu söker vi en duktig Däckmontör som tidigare har arbetat med däckbyte på tunga fordon till uppdrag hos vår kund i Halmstad. Du kommer att arbeta med att skifta däck på tyngre fordon som exempelvis lastbilar och bussar. Vi ser gärna att du har erfarenhet från hjulskifte sedan tidigare och vet vad arbetet innebär. Detta är ett konsultuppdrag till välkänd kund i Halmstad med stor chans till fast anställning direkt hos kund. Din Profil Vi söker dig som har följande egenskaper * Erfarenhet som däckmontör för tunga fordon * Fysiskt stark * Stresstålig * Social * Team player * B-körkort Meriterande är om du även har C-kort alternativt CE-kort. Om företaget Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med. Att utmanas av. Att växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv. Kontaktuppgifter Välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor kring tjänsten och processen besvaras av rekryterare Clemens Döring och Sofie Nilsson. [email protected] [email protected]
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Leinesfjord Auto AS
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet
Vi er et autorisert bilverksted beliggende i Steigen kommune i Nordland. Arbeidssted er Leinesfjord som er kommunesenteret. I Leinesfjord er det blant annet grunnskole, barnehage, butikk, helsesenter/tannlege samt et flott allhus med treningssenter. Naturskjønt, gode muligheter for jakt/fiske, flott turterreng. Kommunen har ca 2600 innbyggere, det er en ungdomsskole i Leinesfjord samt videregående skole første år. Arbeidsoppgavene består av reparasjon og vedlikehold av personbiler inntil 7500 kg, EU-kontroll. Lokalene er fine, og verktøy/utstyr er i henhold til dagens krav. Vi har pr i dag tre ansatte. Det er to mekanikere samt en lærling men grunnet økende oppdragsmengde har vi behov for en mekaniker i tillegg. Stillingsbeskrivelse: Reparasjon av kjøretøy Kvalifikationer: Fagbrev som bilmekaniker. Relevant erfaring samt interesse for faget kan kompensere for manglende fagbrev. Sertifikat klasse B Være villig til å lære norsk, gode engelsk kunnskaper Övrigt: Det er mulighet til å arbeide ekstra, og avspasere i forbindelse med helg etc. Kan være behjelpelig med å skaffe bolig
Arbetsgivare
Leinesfjord Auto AS
Tel: +4775776700
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Elektromekaniker

Arbetsgivare / Ort: Elmotorservice Syd AB / YSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker dig med teknisk utbildning eller mekanisk bakgrund. Du kan exempelvis ha erfarenhet ifrån mekanisk verkstad, bilverkstad, ventilationstekniker eller liknande. Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär service/reparationer av elmotorer, pumpar, fläktar mm. Även försäljning utav elverktyg samt elmotorer förekommer. Tjänsten innebär visst arbete ute hos kund. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, där egenskaper som hög arbetsmoral, ambitioner, servicekänsla och flexibilitet är viktiga ledord. Du är stresstålig och kan arbeta så väl självständigt som i ett team. B-körkort krävs. Du är en självständig och stabil person, som gillar att ta initiativ och lösa problem. Arbetet avser heltid och är en tillsvidare tjänst med omgående tillträde och lön enligt avtal.
Arbetsgivare
Elmotorservice Syd AB
Koppargatan 18
27139 YSTAD
Tel: 0411-18974
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker Karlstad

Arbetsgivare / Ort: Industri Support Värmland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Om företaget Vi söker ytterligare marknadens bästa mekaniker. Autowåx Bil AB är sedan 1996 en auktoriserad BMW och MINI återförsäljare i Karlstad och är ett serviceföretag med bil- och reservdelsförsäljning samt verkstad. Vi söker nu mekaniker till vår nästan helt nya anläggning i Karlstad. Idag går vi blixtsnabbt framåt i kunskap inom teknik, elektronik och datorer inom bilbranschen så här gäller det att hänga med i utvecklingen. Därför söker vi en bilmekaniker med bred kompetens inom personbilar. Dina arbetsuppgifter Du har några år av dokumenterad erfarenhet och utbildning av fordonsteknik, bildiagnostik, fordonselektronik, felsökning och självklart hög datorkunskap. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter med allt från enklare service till kvalificerad felsökning, diagnos och reparationer. Här får du regelbunden kompetensutveckling genom våra märkesspecifika utbildningar. Din profil Du är en självgående arbetare som jobbar efter ordning och reda, har stor ansvarskänsla och bidrar till den goda lagkänslan i gruppen. Vi jobbar efter vårt ständiga erbjudande: att underlätta kundens vardag och fokusera på det som räknas – körglädjen! Där du bidrar med solklar servicekänsla i alla led. Krav B-Körkort Några års dokumenterad erfarenhet och utbildning Goda svenska och engelska kunskaper i tal och skrift God servicekänsla Vill du jobba i vår nya krispigt vita verkstad på Autowåx Bil i Karlstad skicka in din ansökan redan idag, tjänsten skall tillsättas omgående. Om Industrisupport Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget. Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag.
Arbetsgivare
Industri Support Värmland AB
Hemsida: http://www.industrisupport.com/
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Raven AB / Järfälla
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Vi behöver en bilmekaniker som kan Jobba heltid

Skick din CV eller kontakta oss om du intresserad!

Tjänsten är dagtid mellan 07:00 till 16:00


Arbetsgivare
Raven AB
Lövhagsvägen 16
17758 Järfälla
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vi söker driftig Verkstadsansvarig till Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Empleo Ljungby AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Bussmekaniker

Om jobbet

EA Verkstad etablerar sig nu i Jönköping och söker en verkstadsansvarig/busstekniker

Till nyetableringen i Jönköping söker vi dig som är en erfaren verkstadsansvarig/busstekniker som kan genomföra service, felsökning, reparationer och leda verksamheten mot uppsatta mål 
Du kommer att arbeta med bussmarknadens samtliga märken. 


I rollen som verkstadsansvarig/busstekniker har du ansvar för:

 • Totalansvar för service och underhåll för en kunds bussflotta med huvudsäte i Jönköping.
 • Bokning, planering samt administrering av fakturaunderlag.
 • Inköp reservdelar, förbrukningsmaterial m.m.
 • Kundkontakt med fordonsansvariga. 

 


Din profil

Du som antar denna utmaning har någon form av fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet av arbete i bussverkstad. Du är praktiskt lagd, har ledaregenskaper, noggrann och ansvarstagande, du trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare. 
Du har goda kunskaper i grundläggande fordonselektronik samt är en van datoranvändare, gärna med erfarenhet av diagnostikutrustning och arbetsorderhantering.

Därtill behärskar du svenska i både tal och skrift. Du värdesätter kvalitet i ditt utförda arbete, likaså ordning och reda.
Du har lätt för att samarbeta och vill bidra till en positiv utveckling på arbetsplatsen. 

Som person är du är flexibel, kreativ och genuint serviceinriktad.
För att lyckas i rollen som verkstadsansvarig/busstekniker/arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitets- och lösningsorienterat förhållningssätt.
Du lever upp till våra värderingar och är engagerad, professionell, innovativ och tillgänglig. 

Du är en högpresterande person som älskar utmaningar och trivs som allra bäst i en fartfylld vardag med stor variation.
Ett krav är att du har körkort med minst B-behörighet. meriterande är om du har busskort. 


Uppdraget är en direktrekrytering till EA Verkstad som erbjuder en tillsvidareanställning.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se


Uppstart: Enligt överenskommelse 
Ort/Placering: Jönköping
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: senast den 31/1-2021
Arbetsgivare
Empleo Ljungby AB
Hemsida: https://www.eaverkstad.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Flexibel Däckmontör PV

Arbetsgivare / Ort: Vianor AB / Täby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Här finner du en arbetsplats med full fart!

Vi är ett seriöst gäng som behöver förstärkning på vår anläggning i Arninge/Täby.

Vi utför det mesta inom däck på både mc, personbil, lastbil och entreprenad. Men även bilservice, hjulinställning samt däckhotell.


Vem är du?

Körkort behörighet B.

Du ska ha erfarenhet inom däckreparation, montering, balansering inom PV.

Har du gått Däckskolan?

Bilmekaniker bakgrund ses som meriterande.


Du ska som person vara punktlig, lyhörd, ordningsam och kunna arbeta i pressade situationer samt ha många bollar i luften.


Om tjänsten:

Kommer du behöva vara flexibel, då du kommer få arbeta en del på bilservice-sidan också. Vi strävar efter att ha mångsidig personal.


Tjänsten tillsätts omgående.


Tillägg:

Har du endast skiftat personbilsdäck någon gång hemma så är detta arbetet inte för dig.

Vi söker en självgående medarbetare som har erfarenhet av denna bransch.


Är du intresserad? Tveka inte att maila in ditt CV eller personligt brev!

Arbetsgivare
Vianor AB
LEVERANTÖRSVÄGEN 19
18766 Täby
Hemsida: www.vianor.se
Ansökan
Ansök senast 1 February (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mekaniker

Arbetsgivare / Ort: Marinkraft Bemanning Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 February (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Underhållsmekaniker

Om jobbet
Jernbro Industrial Services är marknadsledande inom industriservice i Sverige, med en omsättning på ca 1,4 miljarder, 900 anställda och verksamhet på 25 orter. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri att producera säkrare, mer effektivt och mera hållbart. Med djup ingenjörs -och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av våra kunders verksamhet och därigenom till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära med specifika kunskaper om våra kunders olika processer och utmaningar. Bland Jernbros många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner verksamma inom verkstad, stål, livsmedel, plast & gummi, trä, papper & massa, gruvor samt energi. Vi följer också med våra kunder ut i världen på projektbasis och levererar även nyckelfärdiga automationslösningar inom bland annat produktionslogistik. Jernbro är i en expansiv fas och behöver anställa fler Underhålls-Fältmekaniker till vår verksamhet med placering i Kiruna. Vi söker dig med erfarenhet av underhållsarbete inom industri eller verkstad och som känner en yrkesstolthet och ett driv av att vilja utvecklas vidare tillsammans med oss. Arbetet kommer att präglas av förebyggande och avhjälpande underhållsåtgärder på produktionsutrustning ute i anläggningar hos våra kunder. Även deltagande i projekt är vanligt förekommande. Centralt i rollen som underhållsmekaniker är att aktivt delta i arbetet med att utveckla leveransen. Vår verkstad i Kiruna fungerar som en lokal plattform som tack vare kompetens och erfarenhet från tung industri kan stötta både lokala företag och samhället i den expansiva fas som pågår i området. Utgångspunkten för arbetet är verksamheten i Kiruna men då Jernbros kunder finns på flera platser i malmfälten är resor förekommande. Vem är du? Vi söker dig med dokumenterad arbetserfarenhet inom underhåll med erfarenhet inom mekanik och svetsning. Körkort B och tillgång till bil är ett krav. Du är en självgående och kreativ problemlösare. Du tar egna initiativ och gillar att arbeta självständigt och ta ett stort personligt ansvar, samtidigt fungerar du väl i ett team där flera kompetenser samverkar och arbetar ihop. Vi ser gärna att du har god erfarenhet och trivs med kundkontakter då detta är dagligt förekommande. Vi förutsätter att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Tjänsten innefattar alla förekommande underhålls och tillverkning arbeten som exempelvis; • Förebyggande och avhjälpande underhåll • Renovering av maskinkomponenter • Felsökning och problemlösning med kundkontakter • Svetsning och maskinmontage • Nytillverkning av komponenter • Dokumentation, avrapportering samt uppföljning av åtgärder • Arbete vid underhållsstopp Hos Jernbro erbjuds du ett varierande, fritt och omväxlande arbete. Jernbro präglas av en positiv anda där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation och aktivt bidra i utvecklingsarbeten. Du arbetar tillsammans och samarbetar med kollegor, oftast två och två. När du är nyanställd får du arbeta tillsammans med en mer erfaren kollega när du introduceras. Jernbro satsar på kompetensutveckling – du kommer att få vidareutbilda dig inom främst områdena svets, travers, truck, kullager-montering och pumpar (ex. vattenpump) allt eftersom kundernas efterfrågan och uppdragens omfattning. Arbetstiden är dagtid, måndag till fredag kl. 7-16:00. För dig som inte bor i Kiruna idag finns vissa möjligheter att erbjuda ett mer flexibelt arbets tidsupplägg, för att underlätta din vardag. Jobbet erbjuder stor flexibilitet att arbeta in exempelvis fredagar. Jernbro erbjuder stora möjligheter för dig som vill och kan arbeta övertid, enligt kollektivavtal med If Metall, teknikavtalet. Det finns även möjlighet att arbeta under underhållsstopp. Som mekaniker på Jernbro har du stora möjligheter att antingen höja din inkomst alternativt ta ut längre ledigheter. Vi är beredda att satsa på dig! Vi arbetar med löpande urval och vill gärna ha din ansökan snarast. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Marinkraft Bemanning Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 2 February (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker sökes

Arbetsgivare / Ort: M Malmgren - Bil AB / MUNKEDAL
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker nu ytterligare en fordonstekniker för att stärka vårat team och tillgodose våra kunders efterfrågan. Tjänsten innefattar service och reparation av person- och transportbilar av dem vanligaste märkena.


Vi söker dig som är noggrann, socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga. Denna arbetsplats lämpar sig extra bra för dig som uppskattar att jobba tätt intill samtliga avdelningar på företaget.


Obligatoriska kvalifikationer:

-Tidigare erfarenhet i motorbranschen

-Fordonsmekaniskt intresse

-Minst B-Körkort

-God datorvana


Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Välkommen med din ansökan, obs första kontakt endast via mail.


#jobbjustnu

Arbetsgivare
M Malmgren - Bil AB
45522 MUNKEDAL
Ansökan
Ansök senast 3 February (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker/servicetekniker

Arbetsgivare / Ort: Armens Bilverkstad AB / Handen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Meriterande
 • Svenska
 • Engelska
 • Ryska

Om jobbet

Hej, vi söker just nu en bilmekaniker / servicetekniker till vår verkstad. Du som söker ska ha erfarenhet att jobba med bilar, både tunga och lätta arbeten. Söker dig som faktiskt kan och inte bara påstår sig kunna yrket.

Vi gör allt från servicar till motorrenoveringar

Krav:

Erfarenhet att jobba på en bilverkstad inte hobbymeck

Självgående

Personlig CV, (vi kommer ringa dina ex-arbetsplatser)


Arbetsgivare
Armens Bilverkstad AB
Anläggarvägen 13 C
13644 Handen
Ansökan
Ansök senast 3 February (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: Mora Motorcenter i Dalarna AB / MORA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Vi behöver förstärka vår organisation och söker en fordonstekniker för varumärket KIA till Mora Motorcenter. KIA är det störst växande bilmärket i Sverige och ledande med ett brett modellprogram för elektrifierade bilar.


Mora Motorcenter är ett familjeföretag med 8 anställda och är ett fullservice företag i bilbranschen, med auktorisation för varumärkena Peugeot och KIA. Mora Motorcenters affärsidé är att sätta kunden i fokus och erbjuda en helhetslösning för bilägandet. Motiverade och kompetenta medarbetare skall se till att vi bygger våra kundkontakter på förtroende och skapar ett enkelt och tryggt bilägande till nöjda kunder.

Vi söker dig som har erfarenhet som fordonstekniker. Du är driven och engagerad samt vill utvecklas. I rollen som fordonstekniker kommer du att utföra service och reparationer på personbilar samt transportbilar. Du ska kunna jobba självständigt samt ha goda kunskaper i felsökning och diagnostisering i moderna bilar. Det är viktigt att du har god datavana då en stor del av arbetet innefattar arbete med datorer vid felsökning. Vi ser att du har en utbildning som fordonstekniker samt erfarenhet från branschen, du kan svenska och engelska i tal och skrift. Tjänster ger en gedigen utbildning inom KIA akademin för att bli KIA master tekniker och högvolts tekniker. Du är en social, ansvarsfull och serviceinriktad person med ett stort intresse för teknik. Övriga krav är B-körkort samt god känsla för ordning och reda.

Vi erbjuda ett arbete i ett familjeföretag med möjligheter att utvecklas och med kompetenta medarbetare.


Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden.Arbetsgivare
Mora Motorcenter i Dalarna AB
TALLVÄGEN 7
79252 MORA
Ansökan
Ansök senast 3 February (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Parant Bil & Motor HB / Täby
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Vi på Parant Bil & Motor söker nu en driven och erfaren bilmekaniker till vår Boschverkstad i Täby/ Arninge.


Dina arbetsuppgifter kommer bestå i huvudsak av:


Bilservice

Reparationer (kamremsbyte, växellådsbyte, motorbyte)

Felsökning

Eftermontering av dragkrokar, motorvärmare, sensorer

Motor- och växellåda renoveringar


För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:


Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniska intresse

God administrativ förmåga och datorvana

Goda kommunikativa egenskaper

Ett gott kundbemötande


Kraven vi ställer på dig är följande:


-Fordonsutbildning/ Erfarenhet som anses likvärdig

-B-körkort

-Talar och skriver flytande svenska och engelska

-Glad och lätt att samarbeta med


Då vi arbetar i ett högt tempo ser vi gärna att du som söker arbetar fokuserat även under stress.Arbetsgivare
Parant Bil & Motor HB
Tumstocksvägen 7
18766 Täby
Ansökan
Ansök senast 4 February (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Mekanikkonstruktör - NIBE Energy Systems

Arbetsgivare / Ort: A-personal och rekrytering AB / MARKARYD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Elektromekaniker

Om jobbet

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.

För NIBES räkning söker vi en teknikintresserad och målinriktad mekanikkonstruktör som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team.

OM TJÄNSTEN

Du blir en del av teamet Product Development som är en högteknologisk och avancerad produktutvecklingsavdelning med cirka 70 medarbetare inom mekanik, el/elektronik, kylteknik, lab, styr & regler, audio-optimering etc. Du kommer huvudsakligen att arbeta med konstruktionsuppgifter inom mekanikområdet i utvecklingsarbetet av våra värmeprodukter och tillbehör. Du medverkar i utvecklingsprojekt och ansvarar för framtagning av mekaniska konstruktioner. Tjänsten kan även innebära ändringar och förbättringar på befintliga produkter samt delta i konstruktionsgenomgångar, provkörningar och utformning av system. Arbetet sker huvudsakligen med hjälp av 3D-programmet Inventor.

DIN BAKGRUND

Vi söker en konstruktör, helst med erfarenhet, som är självständig, flexibel, noggrann, ansvarstagande och har lätt för att ta egna initiativ. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse, särskilt för mekaniska konstruktioner. Erfarenheter inom maskin- eller VVS-området är meriterande.

Vi arbetar med löpande urval så du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag.

Arbetsgivare
A-personal och rekrytering AB
28532 MARKARYD
Hemsida: http://www.apersonal.se
Ansökan
Ansök senast 4 February (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Däckmontör till Gummidepån Värnamo AB

Arbetsgivare / Ort: Aktiv Bemanning i Småland AB / VÄRNAMO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi på Gummidepån AB behöver utöka vår personalstyrka med en person för arbete på dagtid vilket sker i våra lokaler i Värnamo med undantag för de gånger vi måste ta oss ut och hjälpa våra kunder på plats.

Arbetsåret på Gummidepån börjar alltid med att vi går igenom utrustning och lokaler på vår toppmoderna arbetsplats så att allt fungerar så bra som möjligt. Här hittar du maskiner som endast finns på ett fåtal däckverkstäder i Sverige vilket gör jobbet roligare då det underlättar för att ge våra kunder en service i toppklass.

Flera av våra kunder väljer även att lagra sina däck hos oss. Inte så konstigt då lagringen är en faktor som påverkar hur däcken slits och bör utföras korrekt. Inför kommande högsäsongen går vi igenom däcken i vårt lager och säkerställer att de ser ut att klara sig till nästa planerade hjulskifte. Om det finns något som kunden måste bli uppmärksammad på tar vi en kontakt för att hitta en lösning.

Högsäsong

När tidsbokningarna börjar komma tätt vet vi att den planerade högsäsongen är på gång. Under de här veckorna krävs det en extra laginsats från samtliga våra medarbetare då vi ökar upp tempot samtidigt som vi har många kunder att fokusera på. Högsäsongsveckorna blir även mer fysiska och ställer högre krav på uthållighet än övriga delar av året.

Sommar

När sommarvärmen kommer blir det fler fordon ute på våra vägar vilket ger en omväxling i vårt arbete. Vi jobbar fortfarande med däck men nu handlar det om allt från motorcyklar till traktorer. Det sysselsätter oss fram till hösten då det åter igen blir dags för oss att förbereda inför årets andra och sista högsäsong.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Gummidepån som slutligen anställer en person.

Är du är rätt person för Gummidepån? Sök tjänsten direkt. Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki på tfn 0370-695652

B-körkort ett krav för att kunna utföra arbetet. Har du tidigare erfarenhet från branschen så är det naturligtvis meriterande men vi tittar främst på ditt tekniska kunnande, dina personliga egenskaper och vad just du tillför i vår arbetsgrupp.

Arbetsgivare
Aktiv Bemanning i Småland AB
Kävsjövägen 4
33135 VÄRNAMO
Hemsida: http://gummidepan.se/
Ansökan
Ansök senast 4 February (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Euromaster söker en Däckmontör mot lastbil och entreprenadmaskiner

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Gävle
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 February (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Däckmontör/Däck- och hjulmekaniker

Om jobbet

Till Euromaster i Gävle/ Sandviken / Hofors söker vi en däckmontör inriktad på lastbilar och entreprenad.

Nu förstärker vi vårt team i Gävle / Sandviken och Hofors området med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg. Du kommer att ingå i ett litet sammansvetsat team som arbetar med däck för truckar, industri, lastvagnar och entreprenadmaskiner. Beredskap ingår även i tjänsten. Tjänsten kan utgå ifrån antingen Gävle, Sandviken eller Hofors efter vad som passar vår nya medarbetare.


Vi söker dig med:

 • Erfarenhet från arbete med lastbilar och entreprenadmaskiner är ett krav och erfarenhet från däckfackhandelen eller bilfackhandeln anses som meriterande.
 • Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag
 • Har relevant gymnasieutbildning, eller erfarenhet som kan räknas som likvärdig.
 • Du innehar C-körkort.
 • Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs
 • Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande


I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

Ansökan

Vid frågor vänligen kontakta Pär Fredberg 0703829383. Varmt välkommen med din ansökan innan 2021-02-05. Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om Euromaster:

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Kanalvägen 8
80309 Gävle
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat/karriar/lediga-jobb
Ansökan
Ansök senast 5 February (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonstekniker

Arbetsgivare / Ort: I.A. Hedin Bil AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 5 February (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet
Om rollen  Som en del av vår expansion framåt söker vi en personbilstekniker som skall stärka vårt verkstadsteam ytterligare. I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som personbilstekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.   Det bilvarumärke/märken du främst kommer att arbeta med är Kia, Nissa, Saab, Opel och Fiat. Din profil   Du har en fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som personbilstekniker. Du har kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Du är praktiskt lagd, noggrann och ansvarstagande, trivs med att jobba i en självständig roll men du är samtidigt en självklar lagspelare.   Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska och engelska då detta krävs för att bland annat kunna läsa manualer samt hjälpa kunder med felsökning. Är du dessutom en glad och social person så kommer du att passa in mycket bra hos oss.   Våra ledord är Kvalitet, Tillgänglighet och Engagemang. För oss innebär det att varje kund ska känna sig sedd och betydelsefull samt få service i toppklass. Vi tror att Du – genom Ditt engagemang och Din tillgänglighet – kan göra skillnad på hur kunden upplever Hedin Bil. Hos oss blir du inte bara en bara en medarbetare och kollega utan även en ambassadör för vårt varumärke.    B- körkort är ett krav.  Vi erbjuder  Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag, goda förtjänstmöjligheter och självständigt arbete i en region med goda förutsättningar. Tjänsten innebär en sysselsättningsgrad på heltid och 6 månaders provanställning. Vi arbetar både med fast samt prestationsbaserad lön.   Välkommen med din ansökan!   Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan redan idag!
Arbetsgivare
I.A. Hedin Bil AB (publ)
Hemsida: www.hedinbil.se
Ansökan
Ansök senast 5 February (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.