På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Mekaniker
Spela filmen

Mekaniker

Som Mekaniker kan du arbeta inom många olika områden.

En mekaniker har ofta huvudansvaret för att sköta förebyggande och avhjälpande underhåll på maskiner och utrustning i till exempel en industri, en kommunal anläggning eller ett sjukhus.

Uppgifterna kräver kunskap inom många olika sorters teknik. Det kan innebära att du utför förebyggande underhåll för att minska risken för driftstopp. Felsökning och reparation av maskiner ingår också i jobbet.

Utbildning

Vilken utbildning som krävs eller önskas, beror på vilken arbetsplats man är verksam på och exakt vilka arbetsuppgifter som ingår i jobbet. Ofta kräver arbetsgivare att man har teknisk utbildning på lägst gymnasial nivå.

Bra grundläggande gymnasieutbildning är bl a Fordons- och transportprogrammet, Industritekniska programmet eller VVS- och fastighetsprogrammet.

Relevanta eftergymnasiala utbildningar kan bland annat finnas inom yrkeshögskola.

Visa mer
Visa mindre

403 Lediga jobb

Skadereparatör

Arbetsgivare / Ort: Holmgrens Bil AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi är i stor tillväxtfas på vår Skadeverkstad som ligger i Vättersnäs och behöver utöka vårat team med fler lagspelare och söker nu tre Skadereparatörer. Om Holmgrens Bil Vi bryr oss" är vår värdegrund och den genomsyrar allt vi gör på Holmgrens Bil. Den står för hur vi bemöter våra kunder och varandra. Våra ledstjärnor i vardagen är Glädje, Respekt, Ansvar och Sparsamhet. Om tjänsten Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer och du kommer att få arbeta med att åtgärda varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av den senaste teknologin inom karosseri, har arbetat med moderna riktbänkar och större skador. Som skadereparatör hos oss får du regelbunden utbildning hos våra generalagenter. Vi arbetar med märkena BMW, Mini, Hyundai, Mitsubishi, Nissan, Ford, Saab och Peugeot. Om dig För oss på Holmgrens Bil är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Vår devis är att nöjda medarbetare skapar nöjda kunder. Som person är du positiv, målmedveten och ser möjligheter. Vi är på jakt efter dig med fordonsteknisk utbildning, inriktning karosseri eller motsvarande utbildning/erfarenhet. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och viljan att hela tiden bli bättre. Ett positivt sätt och en god förståelse för vad kunden förväntar sig av en Sveriges största bilhandlare krävs för rollen. Har du certifikat eller vidareutbildningar ses det självklart som en merit. B-körkort är ett krav. Ansökan Ansök senast 3 augusti 2021. För mer information om tjänsten kontakta Platschef Senad Hodzic på telefon 0730-494031. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Holmgrens Bil AB
Hemsida: http://www.holmgrensbil.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Mekaniker

Arbetsgivare / Ort: Fiks Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Lastbilsmekaniker

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker dig som har ett brinnande intresse för bilar och har en bra servicekänsla. i Tjänsten innebär varierande uppgifter allt från bilar till lättlastbil. Däckskifte, bromsklossar, hydraulik etc. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, hur du är som person. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom bilbranschen, är flexibel och lösningsorienterad. Du är stresstålig och gillar när det händer mycket då vi arbetar i ett högt tempo. Din profil Som person är du självgående och ser alltid kundens behov som en självklar utgångspunkt. Du är social, positiv och uthållig och gör det som krävs för att varje kund ska bli nöjd. Om verksamheten Fiks Group AB erbjuder inhyrning av personal under korta eller längre perioder. Fiks skall upplevas som en naturlig samarbetspartner i Mälardalen när behov av personal uppstår. Genom en nära relation mellan företag och personal arbetar vi tillsammans för att nå våra uppsatta mål. Vi vill skapa nöjda kunder och nöjd personal. Vi rekryterar kompetent personal, utvecklar och bemannar kundens verksamhet. Vår snabbhet och kompetens är vår styrka och er möjlighet. Fiks Group är ett auktoriserat bemanningsföretag i ALMEGA.
Arbetsgivare
Fiks Group AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Bildelsvärlden AB / Bollnäs
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Om jobbet

Nu söker vi på Bildelsvärlden AB flera kollegor till vårt arbete som bilmekaniker

Har du intresse för bilar och är problemlösare och har ett välja att utveckla och levererar din arbete med kvalité? så kanske är dig som vi söker

Det är viktig för oss är att du som söker jobbet att kunna utveckla i din roll som tekniker och digitalisering då branschen står i en förändring och detta är i fokus

Arbetsuppgifter:

att meka med olika typ bilar detta bilar är antingen vår bilar eller kundens bilar

och eventuellt försäljning av bildelar på nätet

arbetsplats:

Nybyggesvägen 5091 Bildelsvärlden AB

Ansökan kan du göra på detta plattformen arbetsförmedling (mail)

Vi ser fram emot din ansökan

Arbetsgivare
Bildelsvärlden AB
Söräng Nybyggesvägen
82193 Bollnäs
Hemsida: https://bildelsvarlden.se/bilservice.html
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Bilmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Bil & Däckservice Mantorp AB / Mantorp
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-06-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Vi söker nu en driven och nyfiken mekaniker till vår verkstad. Vi tror att du som söker är tekniskt kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet. Du kommer att jobba nära kunden och behöver därför ha förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer. Tjänsten innebär service, reparationer och felsökningar på personbilar, husbilar, husvagnar, lätta lastbilar av de flesta märkena.


Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:

• Ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse

• Dokumenterad relevant utbildning

• Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

• God administrativ förmåga och datorvana

• Goda kommunikativa egenskaper

• Ett gott kundbemötande

Du är flexibel och strukturerad i ditt arbete samtidigt som du är ansvarsfull och ser utmaningar som ett naturligt steg i karriären. Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starkt bilintresse och har känsla för service. Minst B körkort är ett krav.

Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Arbetsgivare
Bil & Däckservice Mantorp AB
Magasinsvägen 36
59557 Mantorp
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Personbilsmekaniker

Arbetsgivare / Ort: Din Bil Sverige AB / HISINGS BACKA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-07-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Om Företaget

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra och Porsche på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2100 anställda medarbetare i hela Sverige. Din Bil region Göteborg sysselsätter i dagsläget ca 430 medarbetare fördelat på 7 anläggningar.

Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur som präglas av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder många uppskattade personalrabatter och förmåner samt ett generöst friskvårdsbidrag eftersom vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. Du får dessutom möjligheten att jobba i en verksamhet med skickliga kollegor och god stämning.

Tjänstebeskrivning

Arbetet består i att utföra service, reparationer, felsökning samt förebyggande underhåll på såväl personbilar som transportbilar beroende på vilken roll du har. Du kommer att tillhöra ett team av personbilsmekaniker som tillsammans utgör

en märkesverkstad med hög kvalité och kundnöjdhet i fokus. Vi känner stor stolthet i det vi gör och värnar om att ge utomordentlig service till våra kunder. I tjänsten kan också komma att ingå viss kundkontakt i form av telefon samt personliga möten.

Kvalifikationer

Vi tror att du som söker har;

· 3 årigt fordonstekniskt gymnasium eller likvärdig eftergymnasial utbildning.

· Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet som mekaniker på personbilar.

· B-Körkort är ett krav.

· God datavana och lätt att sätta dig in i nya system.

· Behärskar engelska och svenska, i såväl tal som skrift för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning mm.

· Teknisk kunskap kring Volkswagens produkter samt våra system, Automaster och Elsa är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en person som brinner för att arbeta med bilar. Du är engagerad, strukturerad, effektiv och ansvarsfull. Du är stolt i ditt yrkesutövande och värdesätter hög arbetskvalité och nöjda kunder. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid ditt personliga engagemang. Ansökningar hanteras löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan senast 3 Augusti.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta tillförordnad verkstadschef Arman Jakupovic via e-mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Din Bil Sverige AB
Exportgatan 23
42246 HISINGS BACKA
Hemsida: https://jobbahos.dinbil.se/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.