På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Installation, drift & underhåll

Installation, drift & underhåll

När man arbetar inom det här området så reparerar man bilar, sköter fastigheter och anläggningar för värme, kyla eller ventilation, eller bygger om och installerar olika sådana system. Det kan också handla om att man sköter övervakning av olika anläggningar. Ofta arbetar man på företag som är specialiserade inom något av de här områdena.


Alla yrken i den här branschen kräver utbildning och kraven på vissa kunskaper ökar, t.ex. måste man ha ett stort elektronikkunnande när man ska arbeta som bilreparatör.

Filter för yrken inom denna bransch

Lediga jobb
Gymnasieutbildning krävs
Har bra framtidsutsikter
Yrkeshögskoleutbildning finns
Högskole- eller Universitetsutbildning krävs i vissa fall

97 yrken inom installation, drift & underhåll

 • Automationsmontör
 • Automationsmontör

  Arbetsgivare / Ort: Plejd AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 15 October (3 månader 8 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Är du en maker i själen som älskar teknik och prototyping? Gillar du saker som trycker och pyser? Känner du rysningar av välbehag när du tittar på prydligt uppmärkt kablage? Som automationsmontör hos Plejd har du ett fantastiskt mångfacetterat arbete som spänner sig över många kunskapsområden (elektronik, mekanik och pneumatik). Du blir ständigt utmanad att hitta nya lösningar och alternativ. OM PLEJD: Plejd är ett innovativt svenskt teknikbolag som utvecklar produkter och tjänster för smart belysning och hemautomation. Plejd är ett inhouse fullstack-företag som har prototyp-verkstad/produktion, massproduktion av elektronik och ingenjörer, utvecklare och produktionskompetens i ett hus. Bolaget brinner för att göra elektrikerns vardag enklare genom att utveckla produkter och tjänster som utnyttjar den nya tekniken på rätt sätt. Under 2017 tog bolaget en stark position som en ledande aktör inom belysningsautomation i Sverige. Vi har en ung och kreativ arbetsplats med tyngdpunkt på frihet under ansvar i vårt vardagliga jobb. Vi erbjuder en kreativ arbetsplats för den som gillar att ständigt utmanas och lära sig nya saker. Det du inte kan lär vi dig. Det viktigaste är att du är orädd inför att lära dig nya saker. ARBETSBESKRIVNING: Ett axplock av de uppgifter som träder i din roll hos oss; - Montering av varierande automationsutrustning enligt ritningar/CAD (elektronik, mekanik & pneumatik). - Problemsöka maskiner och fundera kring nyanpassningar. - Prototyparbeten med redskap såsom; 3D-printer, laserskärare, vakuumformare och du har en hel verkstad till förfogande - Montage och felsökning av elektrisk utrustning samt koppling enligt kretsschema. - Montage av pneumatisk utrustning. - Service och reparationer av våra maskiner hos leverantörer inom Sverige. Arbetet ställer stora krav på såväl kommunikationsförmåga som koordinerande färdigheter. Du är inte den passiva typen och väntar inte på att att andra ska lösa dina problem, men självfallet jobbar vi som ett team med många hjälpsamma kollegor. VI SÖKER DIG SOM: Vi söker dig som identifierar sig som en maker. En som älskar att bygga men också inte är rädd för felsökning och att gräva på djupet i problem som uppstår. Du skall gärna uppskatta att arbeta metodiskt och strukturerat. Du har god kännedom inom grundläggande elektroteknik och mekanik. Att ha någon enklare erfarenhet kring elektriska och mekaniska CAD verktyg (Fusion360, Solidworks eller dylikt) är meriterande. Det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska på flytande nivå, i både tal och skrift. Uppdraget är med start omgående och arbetet är förlagt inom normala kontorstider. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer och urval sker löpande och tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat.
  Arbetsgivare
  Plejd AB
  Hemsida: http://plejd.com
  Ansökan
  Ansök senast 15 October (3 månader 8 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Automationstekniker
 • Bangårdsoperatör
 • Bantekniker
 • Beredare
 • Beredare

  Arbetsgivare / Ort: Växjö Energi AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Distributionselektriker

  Om jobbet
  Växjö Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö Kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Vi ligger ständigt i framkant med ny teknik och skapar utveckling genom att vara regionens självklara infrastrukturaktör. Med stort engagemang och ett starkt miljöfokus skapar våra medarbetare prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som beredare är du både tekniker och beredare. Du arbetar tillsammans med kollegor i moderna underhållssystem, nätinformationssystemet dpSpatial samt affärssystemet IFS. I arbetsuppgifterna ingår att planera, bereda, samordna, analysera och dokumentera det förebyggande underhållsarbetet. Huvudinriktning är underhåll mot nätstationer, lågspänningsnät, mellanspänningsnät och kommunikationsnät. Du kommer även att agera som kontaktperson internt och externt mot entreprenörer och leverantörer. I tjänsten vill vi att du deltar i företagets olika utvecklings- och förbättringsarbeten samt nätverkar med andra energibolag. Tjänsten medför att du på sikt kan komma att delta i vår beredskapsorganisation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning el eller KY-utbildning inom området. Du är intresserad av att arbeta med underhållsåtgärder och har några års praktisk erfarenhet som elmontör eller fälttekniker samt har kännedom om EBRs arbetsmetoder. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att tillsammans med andra hitta lösningar och åstadkomma resultat. Du har god förmåga att utrycka dig i svenska i tal och skrift. För att trivas och bli framgångsrik i rollen bör du vara noggrann, ta ansvar och fullfölja de arbeten du utför. Du ska ha ett intresse för IT som ett hjälpmedel i arbetet. ÖVRIGT Vi hoppas att du vill komma och jobba med oss. Vi erbjuder dig ett tryggt och spännande arbete tillsammans i ett sammansvetsat team med kompetenta arbetskamrater och eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Vi jobbar för att ligga i framkant för en bra arbetsmiljö och ha modern teknisk utrustning. Vi satsar mycket på vidareutbildning av våra medarbetare och vi har bra anställningsvillkor. Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Växjö Energi är en del av Växjö kommun. Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Emma Wernesjö, Personalutvecklare, 0470-775255
  Arbetsgivare
  Växjö Energi AB
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Bilelektriker
 • Bilelektriker

  Arbetsgivare / Ort: Tjintokk KB / SLAGNÄS
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 September (2 månader 23 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Eltekniker

  Språk
  Krav
  • Engelska
  Meriterande
  • Tyska

  Om jobbet

  Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag med ca 220 anställda. Testerna utförs framförallt under vinterhalvåret. Verksamheten består huvudsakligen av drift av testanläggningar, testning av bilar och bilkomponenter, bevakningstjänster samt hotellverksamhet. Företaget är verksamt i Slagnäs, Arjeplogs Kommun sedan 1986.

  Vi söker dig, som har erfarenhet inom elektronik/fordonselektronik, mjukvara och multimedia.

  Du har bra kunskaper inom engelska, tyska är meriterande.

  Goda datakunskaper inom Office paketet.

  Du har ett genuint intresse av service, är strukturerad, stresstålig, flexibel och arbetar på ett ansvarsfullt och noggrant sätt, såväl ensam som i ett team.

  Som bilelektriker hos oss kommer du att jobba både självständigt och i team med sedvanliga bilelektrikeruppgifter som felsökningar, analyser, uppdateringar och inställningar av personbilar.

  Du kommer att arbeta i ett team med både svenska och utländska medarbetare.

  Eftersom arbetsplatsen ligger belägen djupt in i Norrlands inland så kan det vara bra att även gilla natur och uteliv – det gör det hela lite enklare att leva här uppe.

  Vi kan i viss mån hjälpa till med personalboende om du inte bor i närheten.

  Arbetsgivare
  Tjintokk KB
  NORRA SLAGNÄS
  93091 SLAGNÄS
  Ansökan
  Ansök senast 30 September (2 månader 23 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Billackerare
 • Bilmekaniker
 • Bilrekonditionerare
 • Jobba med bilar och människor- Anläggningsansvarig hos MrCAP

  Arbetsgivare / Ort: Kilda AB / Nacka strand
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 July (1 dag kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Mr CAP är ett svenskt Franchise system i bilbranschens eftermarknad med en verksamhet som är inriktad på att förädla utseendet och optimera värdet på våra kunders bilar. Vi är marknadsledande i vår marknadsnisch och vi behandlar

  ca 65 000 bilar per år i 7 länder.

  Besök gärna vår hemsida www.mrcap.com


  Till vår "in house" anläggning på Volvo Bilia Nacka söker vi nu assisterande anläggningsansvarig. I dag kanske du jobbar med något serviceinriktat arbete, exempelvis som kundmottagare, inom försäljning eller som fordonsmekaniker, bilrekonditionerare, flygtekniker eller annat tekniskt arbete. Oavsett kan MrCAP vara rätt för dig.

  Vi söker dig som är glad, utåtriktad och med rätt inställning till livet och då även arbetslivet. Du tycker även om att arbeta med människor, både kunder och medarbetare. Känslan för att ge bra service är en merit. Hos Mr CAP kommer du att jobba i ett team och tillsammans ser vi till att du blir en framgångsrik medarbetare hos oss. Som assisterande anläggningsansvarig hos MrCAP innebär din roll att att hantverksmässigt förädla våra kunders bilar i enlighet med Mr CAP´s system, tekniker och produkter. Du får lära dig vår produktionsplanering samspelet mellan Bilias försäljningsavdelning, verkstad, och behandla både fabriksnya och begagnade bilar åt Bilia Volvo Nacka.

  Bransch- eller yrkeserfarenhet är inte nödvändig då utbildning sker internt.

  Du börjar som assisterande anläggningsansvarig och växlar sedan snabbt upp till anläggningsansvarig.

  För dig med ambitioner finns möjlighet att utvecklas och avancera inom MrCAP.

  På denna punkt avgör ditt intresse och engagemang.

  Arbetsgivare
  Kilda AB
  Vikdalsgränd 1
  13152 Nacka strand
  Ansökan
  Ansök senast 8 July (1 dag kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Bilrekonditionerare Hallsberg

  Arbetsgivare / Ort: Beston´s expert bilvård / HALLSBERG
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-13
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Beston's expert Bilvård i Hallsberg är ett företag som arbetar med bilvård och reparationer samt försäljning och inköp av bilar och skrotbilar. Företaget söker nu en bilrekonditionerare som ska arbeta med utvändig samt invändig bilvård. Arbetsuppgifter är bland annat: utvändig handtvätt, dammsugning, fönsterputs, vaxning och polering samt mattvätt. Du behöver ingen tidigare erfarenhet då du kan bli upplärd av företaget. Körkort är en merit.
  Arbetsgivare
  Beston´s expert bilvård
  Kvarngatan 2
  69431 HALLSBERG
  Tel: 0707332466
  Hemsida: www.expertbilvard.se
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Jobba med bilar på MrCAP/Bilia Nacka

  Arbetsgivare / Ort: Kilda AB / Nacka strand
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Mr CAP är ett svenskt Franchise system i bilbranschens eftermarknad med en verksamhet som är inriktad på att förädla utseendet och optimera värdet på våra kunders bilar. Vi är marknadsledande i vår marknadsnisch och vi behandlar

  ca 65 000 bilar per år i 7 länder.

  Besök gärna vår hemsida www.mrcap.com


  Till vår "in house" anläggning på Volvo Bilia Nacka söker vi bilförädlingstekniker. I dag kanske du jobbar med något serviceinriktat arbete, exempelvis som kundmottagare, inom försäljning eller som fordonsmekaniker, bilrekonditionerare, flygtekniker eller annat tekniskt arbete. Oavsett kan MrCAP vara rätt för dig.

  Vi söker dig som är glad, utåtriktad och med rätt inställning till livet och då även arbetslivet. Du tycker även om att arbeta med människor, både kunder och medarbetare. Känslan för att ge bra service är en merit. Hos Mr CAP kommer du att jobba i ett team och tillsammans ser vi till att du blir en framgångsrik medarbetare hos oss. Som bilförädlingstekniker hos MrCAP innebär din roll att att hantverksmässigt förädla våra kunders bilar i enlighet med Mr CAP´s system, tekniker och produkter. Du får lära dig vår produktionsplanering samspelet mellan Bilias försäljningsavdelning, verkstad. Tvätta och behandla både fabriksnya och begagnade bilar åt Bilia Volvo Nacka.


  Bransch- eller yrkeserfarenhet är inte nödvändig då utbildning sker internt.


  För dig med ambitioner finns möjlighet att utvecklas och avancera inom MrCAP.

  På denna punkt avgör ditt intresse och engagemang.

  Arbetsgivare
  Kilda AB
  Vikdalsgränd 1
  13152 Nacka strand
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Sökes medarbetare inom Bilvården

  Arbetsgivare / Ort: Eslövs Drive in Bilvård AB / Eslöv
  Omfattning / Varaktighet:
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 July (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-14
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Bilrekonditionerare

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Arabiska

  Om jobbet

  Vi söker dig som är kunnig inom bilvården. Du kommer att stå i tvätthallen där du ska få tvätta, vaxa och även polera bilar. Du ska vara flexibel, stresstålig men kunna jobba i hög takt och även punktlig.

  Arbetsgivare
  Eslövs Drive in Bilvård AB
  Vattentornsgatan 6
  24138 Eslöv
  Ansökan
  Ansök senast 14 July (7 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Serviceansvarig för elbilspool i Borås

  Arbetsgivare / Ort: Move About AB / BORÅS
  Omfattning / Varaktighet:
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Bilrekonditionerare

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Engelska

  Om jobbet

  Serviceansvarig för Borås elbilspool

  Behovsanställning på ca 10 - 15 timmar i månaden. Vi söker dig som är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% eller mer.

  Move About är Sveriges största leverantör av elbilspooler, våra elbilar drivs av förnyelsebar och lokalproducerad solenergi och vindkraft. Vårt unika bokningssystem väljer den elbil som är bäst lämpad för kundens bokning för att optimera och effektivisera användandet av bilarna. Vi arbetar för att skapa ett samhälle med fossilfria persontransporter, där vi alla reser med en kombination av cykel, fossilfri kollektivtrafik och tåg – samt elbilspool för de flexibla lokala resorna. Vi har över 250 elbilar i 44 städer och växer kraftigt.


  Platsbeskrivning

  Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  - Rekond av bilarna

  - Hantera service

  - Hantera däckbyten och reparationer

  - Övergripande ansvar för bilarnas skick

  - Delta vid event

  Arbetstiderna är flexibla och kan variera. Både dag, kväll och helg kan förekomma.

  Din profil

  Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående och ansvarsfull. Vi ser gärna att du är kommunikativ, flexibel och social. Du bör ha lätt för att förstå dig på teknik då du kommer arbeta i flera av våra system.

  Krav

  B-körkort

  Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

  Meriterande

  Miljöintresse

  Teknikintresse

  Tidigare erfarenhet från event/bil/rekond


  Låter det intressant? Ta chansen att hänga med på vår resa framåt mot ett hållbart samhälle genom att mejla din ansökan med CV och Personligt brev till [email protected] Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum då urval och intervjuer sker löpande. Så tveka inte på att ansöka redan idag eller tipsa en vän som skulle passa för jobbet!

  Märk din ansökan "Serviceansvarig Borås ".

  Arbetsgivare
  Move About AB
  Brinellgatan 4
  50462 BORÅS
  Ansökan
  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Bilrekondare och Biltvättare

  Arbetsgivare / Ort: 5 Star Taxi AB / Uppsala
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bilrekonditionerare

  Om jobbet

  Vi söker nu dig som vill arbeta med bilvård och rekonditionering hos oss på Uppsala Bilforum. Det är så viktigt att han eller hon kan det med bra erfarenhet minst ett år. Vi behöver dig så snart som möjligt. Vi arbetar endast med produkter av högsta kvalité .Tjänsten innebär mycket kundkontakt vilket ställer höga krav på din förmåga att ge god service. Dina främsta uppgifter kommer vara att att tvätta och städa bilar. Arbetsuppgifterna kan komma att utvecklas varför ett högt engagemang och stort ansvarstagande efterfrågas.

  Arbetsgivare
  5 Star Taxi AB
  Bergsbrunnagatan 2
  75323 Uppsala
  Hemsida: www.uppsalabilforum.se
  Ansökan
  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Vi söker en rekondare & biltestare

  Arbetsgivare / Ort: Helmia Bil AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 August (1 månad 2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-17
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Vi söker en rekondare & biltestare till vår nyrenoverade anläggning i Torsby! Som rekondare & biltestare arbetar du på rekondavdelningen med tvätt och bilvård av begagnade bilar inför försäljning samt färdigställande av nya bilar inför leverans. Du jobbar också med våra inbytester för att fastställa kvalitet och skick på våra salubilar. Som person är du genuint teknik- och bilintresserad och har gärna en fordonsteknisk utbildning i bagaget. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Branschvana och erfarenhet av arbete med fordonsreparationer och/eller bilvård är meriterande. God datorvana är till din fördel. B-körkort är ett krav. Anställningen är 100% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2020-08-09. Ansök gärna snarast då urvalsarbetet sker löpande. Vid frågor ang tjänsten kontakta [email protected]  
  Arbetsgivare
  Helmia Bil AB
  Ansökan
  Ansök senast 9 August (1 månad 2 dagar kvar)

  Ansök här

  Bilrekonditionerare

  Arbetsgivare / Ort: Bildeve AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-29
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bilrekonditionerare

  Om jobbet
  Bildeve söker drivna medarbetare till vår Bilvårdsavdelning. I nya lokaler möter vi våra kunder med ett leende och vårt fokus är att leverera service i världsklass.  Huvudsakliga arbetsuppgifter  Utföra samtliga av våra bilvårdstjänster  Ansvara för egna bokningar  Möta våra kunder och tillsammans avgöra behovet av bilvård   Vid behov och under säsong, hjälpa till som däckmontör  Du kommer ingå i ett team med 11 andra kollegor. Du kommer att ha daglig kundkontakt men också en tät kontakt med kollegor på övriga avdelningar inom företaget. En betydande del för din framgång i rollen är inställning och förmåga att fånga kundens behov. Vi vill att våra kunders besök hemma hos Bildeve blir en positiv upplevelse.   Är det dig vi söker?  I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, men du som söker ska ha genomgått din gymnasieutbildning, inneha B-körkort och gärna ha någon erfarenhet av att rekonditionera bilar. Du hanterar det svenska språket i både tal och skrift. Du har viss datavana och har viljan att sätta dig in i enklare administrativa system. Som person är du engagerad och har en naturlig känsla för service och sätter alltid kunden i centrum. Du har ett eget driv, trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att samarbeta i det dagliga arbetet.   Tjänsten är heltid med placering i Helsingborg. Vi tillämpar provanställning. Ansökan  Då vi arbetar med löpande urval till tjänsten så ber vi dig ansöka snarast.
  Arbetsgivare
  Bildeve AB
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • CNC-operatör
 • Cykelreparatör / cykelmekaniker
 • Distributionselektriker
 • Distributionselektriker

  Arbetsgivare / Ort: Creative Networks X AB / Västerås
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-04-24
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Distributionselektriker

  Om jobbet

  Creative Networks Constructions AB


  Har uppdrag i huvudsak direkt mot elnätsbolag inom distributionsnät men även mot större privata nätkunder och industrier.


  Uppdrag som vanligtvis avser stationsmontage, kabelarbeten 0,4-24kV, förläggningsarbeten, driftsättning, servisanslutningar, installation, och mätningar.


  Vi söker nu distributionselektriker till vårt verksamhetsområde elkraft. En anställning hos blir stimulerande och varierande dagar. Hos oss finns en god stämning med möjlighet att utvecklas i företaget samt påverka sin vardag och framtid så den passar det egna livspusslet. Är ni två som redan jobbar som ett lag och söker nya utmaningar, tveka inte att ni hör av er tillsammans.


  Du som person.

  Elmontör/distributionselektriker du eller ni som lag är sociala, trivs med att bemöta kunder men även arbeta självständigt och säkert även på egen hand när detta krävs.


  Ett gediget säkerhetstänk är en självklarhet och vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och ser till att du har rätt utbildning för det arbete som ska utföras.


  Samarbete innebär att lyssna, kommunicera och lösa problem på konstruktivt sätt. Detta tillämpas med drivkraft för att få framfart i de uppdrag som ska utföras. Du är ansvarstagande, noggrann och tycker om ordning och reda. Du är en god arbetskamrat med glimten i ögat och du har med dig ett stort säkerhetstänk.


  Kompetens:

  Kompetensen hos en person kan vara varierande och knappast är någon fullärd, men har du viljan att utvecklas och arbeta, detta på ett prestigelöst sätt så är denna roll en fullträff tillsammans med oss.


  Kompetenskrav:

  - El/teknisk linje på gymnasiet, YH-utbildning inom elkraft eller kompetens som bedöms

  motsvarande, exempelvis längre erfarenhet.

  - ESA 14

  - B-körkort.

  - 2 års yrkeserfarenhet av att arbeta med eldistribution.

  - Förmågan att uttrycka sig på svenska i tal och skrift är otroligt viktigt av säkerhetsskäl i denna roll.


  Meriterande:

  - KJ41 kabelförläggning och liknande EBR-branschutbildningar

  - Arbete på väg

  - BE-körkort

  - Luftnätsarbeten


  Urval till intervju kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista

  ansökningsdagen 2020-08-31.

  Ansökan skickas till [email protected]

  Frågor som rör anställningen kontaktas

  Rickard på 073-321 21 72 [email protected]

  Arbetsgivare
  Creative Networks X AB
  Bangatan 27
  72228 Västerås
  Hemsida: www.creativenetworks.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Härryda Energi söker Gatubelysningstekniker

  Arbetsgivare / Ort: Härryda kommun
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 7 August (1 månad kvar)
  Publicerad: 2020-06-03
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Distributionselektriker

  Om jobbet
  Välkommen till Härryda kommun, en arbetsplats där vi tror att olikheter berikar oss och höjer kvalitén. Vi är en serviceorganisation med myndighetsansvar och letar efter dig som vill vara delaktig, är engagerad och tar eget ansvar. Vi levererar service med hög kompetens och kvalitet i en kommun som rymmer många spännande projekt och goda kollegor. Härryda kommun ligger mellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i kommunen. Härryda Energi äger, underhåller och utvecklar elnätet i Härryda kommun samt bedriver elhandel. Vi ägs till 100% av Härryda kommun. Det innebär att det som våra kunder betalar via elräkningen går till förbättringar i elnätet och är till nytta för invånarna i kommunen. Vi har många decenniers erfarenhet av att bygga och drifta vårt elnät där säkerhet och kundnöjdhet är två nyckelbegrepp för oss. Oavsett väder finns vi lokalt på plats i Härrydaområdet och är alltid redo dygnet runt. Kort sagt, vi tar hand om din elförsörjning, säkert och tryggt. Kommunen har beslutat att Härryda Energi ska ta över drift och underhåll samt ägande av gatubelysningen i kommunen. Det är vi glada över! För att kunna möta detta söker vi nu en Gatubelysningstekniker. Är du redo för en ny utmaning och vill bli en av oss? Läs mer om oss på www.harrydaenergi.se ARBETSUPPGIFTER Som Gatubelysningstekniker jobbar du med drift och underhåll av gatubelysningsnätet och är med och utformar hur arbetet med gatubelysningen ska bedrivas. Att vara delaktig i samarbetet med kommunen och att träffa andra nätbolag i närområdet som hanterar gatubelysning kommer också vara en del av rollen. Förutom rent operativt arbete ute i fält innebär rollen också att administrera arbetet genom planering, beställning av material m.m. Stort engagemang och viljan till samarbete är viktiga förutsättningar för ett lyckat uppdrag. Vi erbjuder ett varierande arbete utomhus där du kommer vara del av ett team med stort engagemang och kompetens. KVALIFIKATIONER Till den här tjänsten söker vi dig som är driven och ser möjligheterna när något ska byggas från grunden. Du gillar ordning, är strukturerad och tycker om att lära dig nya saker. Vi tror att du är bra på att samarbeta, men också att du trivs med att jobba självständigt och känner stort ansvar. Du har några års yrkeserfarenhet inom gatubelysning eller motsvarande. Vi ser det som meriterande om du har jobbat som distributionselektriker. God svenska i tal och skrift är en nödvändighet samt god datorvana. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Är du intresserad? Sök snarast då urval kommer att ske löpande. Tveka inte att ringa och ställa eventuella frågor till Teknikchef Charlotte Simonsson, tel 031-724 62 90 eller facklig företrädare Kari Hahto SEKO tel 0734-602662
  Arbetsgivare
  Härryda kommun
  Hemsida: http://harrydaenergi.se
  Ansökan
  Ansök senast 7 August (1 månad kvar)

  Ansök här

  Beredare

  Arbetsgivare / Ort: Växjö Energi AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Distributionselektriker

  Om jobbet
  Växjö Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö Kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Vi ligger ständigt i framkant med ny teknik och skapar utveckling genom att vara regionens självklara infrastrukturaktör. Med stort engagemang och ett starkt miljöfokus skapar våra medarbetare prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten som beredare är du både tekniker och beredare. Du arbetar tillsammans med kollegor i moderna underhållssystem, nätinformationssystemet dpSpatial samt affärssystemet IFS. I arbetsuppgifterna ingår att planera, bereda, samordna, analysera och dokumentera det förebyggande underhållsarbetet. Huvudinriktning är underhåll mot nätstationer, lågspänningsnät, mellanspänningsnät och kommunikationsnät. Du kommer även att agera som kontaktperson internt och externt mot entreprenörer och leverantörer. I tjänsten vill vi att du deltar i företagets olika utvecklings- och förbättringsarbeten samt nätverkar med andra energibolag. Tjänsten medför att du på sikt kan komma att delta i vår beredskapsorganisation. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning el eller KY-utbildning inom området. Du är intresserad av att arbeta med underhållsåtgärder och har några års praktisk erfarenhet som elmontör eller fälttekniker samt har kännedom om EBRs arbetsmetoder. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att tillsammans med andra hitta lösningar och åstadkomma resultat. Du har god förmåga att utrycka dig i svenska i tal och skrift. För att trivas och bli framgångsrik i rollen bör du vara noggrann, ta ansvar och fullfölja de arbeten du utför. Du ska ha ett intresse för IT som ett hjälpmedel i arbetet. ÖVRIGT Vi hoppas att du vill komma och jobba med oss. Vi erbjuder dig ett tryggt och spännande arbete tillsammans i ett sammansvetsat team med kompetenta arbetskamrater och eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Vi jobbar för att ligga i framkant för en bra arbetsmiljö och ha modern teknisk utrustning. Vi satsar mycket på vidareutbildning av våra medarbetare och vi har bra anställningsvillkor. Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Växjö Energi är en del av Växjö kommun. Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan. Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Emma Wernesjö, Personalutvecklare, 0470-775255
  Arbetsgivare
  Växjö Energi AB
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)

  Ansök här

  Distributionselektriker/eltekniker till Övik Energi

  Arbetsgivare / Ort: Övik Energi AB / Örnsköldsvik
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Distributionselektriker

  Om jobbet

  Vill du vara med i framtidens energiomställning. Vi står inför stora utmaningar när det gäller energiomställningen, vilket bl.a. innebär smarta elnät och decentraliserad elproduktion. Vi söker nu distributionselektriker/eltekniker.


  Dina arbetsuppgifter

  Som distributionselektriker/eltekniker arbetar du självständigt med både högspänning och lågspänning i våra distributionsnät och gatubelysningsnät. Du ansvarar för elsäkerheten på egna jobb och delegerade jobb. Du arbetar med ny- och ombyggnation av distributionsnäten och gatubelysningsnäten samt kontrollerar funktioner och åtgärdar fel i dessa.


  Självklart är dokumentation en viktig del av vardagen. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.


  Vi behöver dig

  som har relevant gymnasie- och/eller eftergymnasial utbildning inom elteknik eller motsvarande kunskaper. Vi tror att du har arbetat som distributions- eller industrielektriker ett antal år.

  Du har förmåga att planera, bereda och dokumentera dina arbeten. Är du dessutom självgående, flexibel och noggrann är du den vi söker. Körkort minst klass B är ett krav och BE samt C är meriterande.

  Vi erbjuder dig

  en arbetsplats där ni ofta utför arbete två och två eller fler. Du blir del i en större organisation om ca 130 medarbetare i Övik. På Elnät arbetar idag 19 medarbetare med olika bakgrund och yrkesroller i blandade åldrar.


  Är du intresserad?

  Sista ansökningsdatumet är 26 juli 2020 men skicka in din ansökan så snart som möjligt eftersom rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

  Ansökan sker genom att du fyller i webbformuläret för den lediga tjänsten på vår hemsida ovikenergi.se/jobba-hos-oss och ansöker därifrån.


  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid placerad i Örnsköldsvik.


  Vi arbetar aktivt för att öka vår mångfald och ser varje medarbetare som en unik resurs.


  Vid frågor kontakta Andreas Berggren, arbetsledare, tel. 070-191 98 75.


  Fackliga organisationer, kontaktpersoner;

  Per-Aron Fjällström, SEKO 070-645 63 29

  Stefan Fällström, Ledarna 070-680 34 46

  Anna Sjölander, Vision 073-274 14 26


  "Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster."


  Arbetsgivare
  Övik Energi AB
  Sjögatan 4 A
  89160 Örnsköldsvik
  Hemsida: https://www.ovikenergi.se/om-oss/jobba-hos-oss/
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Driftoptimerare
 • Drifttekniker
 • Drifttekniker inom Fastighet
 • Däckmontör
 • Elmontör
 • Erfaren tekniker till företag med miljötänk

  Arbetsgivare / Ort: Performiq AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Elmontör

  Om jobbet
  PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Har du ett tekniskt intresse och brinner för att arbeta med problemlösning av varierande komplexitet på ett företag som är världsledande inom sin bransch? Då ska du inte missa möjligheten att söka denna tjänst som Tekniker hos BCC! BESKRIVNING AV ARBETSUPPGIFTER PerformIQ söker nu en erfaren tekniker med intresse för mekanik och el för arbete hos vår kund BCC. Arbetet består främst av mekaniskt montage, elmontage och löpande kontroller i samband med maskintillverkning. Du ska snabbt kunna lösa de problem som kan dyka upp så att inte produktionen står stilla. För vissa maskiner krävs mer teknisk erfarenhet där problemlösningsförmågan kommer att sättas på prov. Du kommer att vara del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans samtidigt som egen ansvar är mycket viktigt. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att bestå av: • Mekaniskt montage • Pneumatik- och elmontage • Felsökningar och inrapporteringar av avvikelser • Maskininstallationer BESKRIVNING AV PERSON Vi söker dig som: * Är tekniskt kunnig * Har erfarenhet av att läsa ritningar * Är självgående samt har lätt för agera om problem skulle uppstå * Kan kommunicera på engelska i tal och skrift * Har truckkort A+B samt B-körkort och tillgång till bil För att arbeta som tekniker behöver du vara noggrann, logisk, händig, engagerad och ansvarstagande. Ditt arbete håller hög kvalitet och du är självgående. Vi ser att du har ett intresse av maskiner, är arbets- och samarbetsvillig samt ordningsam. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som tekniker. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQ:s värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.   OM BCC: BCC är ett internationellt världsledande företag som levererar all utrustning och know-how inom fröproduktion, täckrots- samt sticklingsproduktion. BCC grundades 1987av Hans Björkemar. Vi på BCC Plant the Planet förstår de särskilda behov som uppkommer hos våra kunder. För att möta dessa på bästa sätt har vi utvecklat en mycket flexibel produktportfölj med utrustning som kundanpassas utifrån specifika behov. I och med vår världsomspännande verksamhet har vi tagit fram kompletta koncept för olika arter och klimatförhållanden. En viktig del i detta arbete är förutom utrustningen, överföringen av både biologiskt och tekniskt kunnande.   ÖVRIGT Start: Enligt överenskommelse Omfattning: Heltid Arbetstid: 7-16 måndag till torsdag, 7-13 på fredagar Plats: Landskrona Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med god chans till att bli anställd direkt hos kunden. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg [email protected] Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  Performiq AB
  Hemsida: https://performiq.se/
  Ansökan
  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)

  Ansök här

  Praktik Elmontör

  Arbetsgivare / Ort: Järfälla Automatic AB / Järfälla
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 July (9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-17
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Språk
  Meriterande
  • Svenska

  Om jobbet

  Järfälla Automatic AB är specialiserade på att konstruera och

  tillverka automatikutrustning och apparatskåp för styrning av maskiner och

  industriautomation i olika anläggningar.

  Över 25 år i branschen har gett oss en bred erfarenhet vilket självklart är en stor

  tillgång vid nykonstruktioner och tillverkning.

  Vi kan erbjuda en person praktik. Du kommer att få hjälpa till vid tillverkning av

  kablage, montering av automatikutrusningar och apparatskåp med hjälp av ritning

  eller koplingstabell.

  Gymnasial utbildning krävs.

  Arbetsgivare
  Järfälla Automatic AB
  Saldovägen 5
  17562 Järfälla
  Hemsida: www.styrskåp.se
  Ansökan
  Ansök senast 16 July (9 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Elnätsspecialist
 • Eltekniker
 • Vi söker en erfaren Eltekniker till Stenungsund

  Arbetsgivare / Ort: Bilfinger Industrial Services Sweden AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Eltekniker

  Om jobbet
  Bilfinger is a leading international industrial services provider. The Group enhances the efficiency of assets, ensures a high level of availability and reduces maintenance costs. The portfolio covers the entire value chain from consulting, engineering, manufacturing, assembly, maintenance, plant expansion as well as turnarounds and also includes environmental technologies and digital applications. The company delivers its services in two service lines: Technologies and Engineering & Maintenance. Bilfinger is primarily active in the regions Continental Europe, Northwest Europe, North America and the Middle East. Process industry customers come from sectors that include chemicals & petrochemicals, energy & utilities, oil & gas, pharma & biopharma, metallurgy and cement. With its 36,000 employees, Bilfinger upholds the highest standards of safety and quality and generated revenue of €4.153 billion in financial year 2018. Ett mycket viktigt område inom vår verksamhet är underhåll och projekt i samband med anläggningars revisionsstopp. Vi genomför delar av, eller hela stopp hos olika kunder. Vi har kompetenser inom mek, el, instrument, automation, samt underhållsplanering och ingenjörstjänster. Vi jobbar med flertalet kunder t.ex. Borealis, Nouryon och Inovyn. Vi är bland annat specialiserade på större stoppjobb, vibrationsmätning, smörjning, säkerhetsventiler, industrielektriker och automation. Arbetsbeskrivning Som Eltekniker på Bilfinger kommer du jobba med felsökning, tillsyn, skötsel, underhållsarbete och installation på Borealis Krackern i Stenungsund. Du arbetar med att säkra den dagliga driften av befintliga system. Du planerar, utför och återrapporterar arbetet tillsammans med din arbetsgrupp. Du kommer att medverka vid planeringen av förebyggande underhållsarbete och förväntas arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete. Det är en självklarhet för dig att arbeta efter gällande säkerhetsregler. I tjänsten ingår beredskap. Kvalifikationer * Gymnasieutbildning mot elkraft * Minst 5 års erfarenhet från elfelsökning, gärna från processindustri. * God PC-vana och kunskaper i svenska och engelska * Kunskap om el-dokumentation * B-körkort Viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Vi ser gärna att du kan jobba både självständigt och i team med dina kollegor. Vi letar efter en person som engagerar sig och vågar komma med förbättringsförslag och är med och utvecklar verksamheten framåt.  Så ansöker du Skicka in din ansökan via vår hemsida senast 2020-07-19. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten tillsätts då vi hittar rätt medarbetare så skicka in din ansökan redan idag. Tjänsten är heltid och tillsvidare. Kontaktpersoner Dan Karlsson chef ELIN Krackern  Tel: 0730-43 64 97  Facklig kontakt: Kjell Johnsson IF Metall Tel: 0733-85 57 23 (semester v. 26-28)  Vi ser fram emot din ansökan!  Alla former av telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag och/eller annonssäljare undanbedes vänligt, men bestämt!
  Arbetsgivare
  Bilfinger Industrial Services Sweden AB
  Hemsida: http://www.is-sweden.bilfinger.com/
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här

  Bilelektriker

  Arbetsgivare / Ort: Tjintokk KB / SLAGNÄS
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 September (2 månader 23 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Eltekniker

  Språk
  Krav
  • Engelska
  Meriterande
  • Tyska

  Om jobbet

  Tjintokk är ett av Sveriges största biltestföretag med ca 220 anställda. Testerna utförs framförallt under vinterhalvåret. Verksamheten består huvudsakligen av drift av testanläggningar, testning av bilar och bilkomponenter, bevakningstjänster samt hotellverksamhet. Företaget är verksamt i Slagnäs, Arjeplogs Kommun sedan 1986.

  Vi söker dig, som har erfarenhet inom elektronik/fordonselektronik, mjukvara och multimedia.

  Du har bra kunskaper inom engelska, tyska är meriterande.

  Goda datakunskaper inom Office paketet.

  Du har ett genuint intresse av service, är strukturerad, stresstålig, flexibel och arbetar på ett ansvarsfullt och noggrant sätt, såväl ensam som i ett team.

  Som bilelektriker hos oss kommer du att jobba både självständigt och i team med sedvanliga bilelektrikeruppgifter som felsökningar, analyser, uppdateringar och inställningar av personbilar.

  Du kommer att arbeta i ett team med både svenska och utländska medarbetare.

  Eftersom arbetsplatsen ligger belägen djupt in i Norrlands inland så kan det vara bra att även gilla natur och uteliv – det gör det hela lite enklare att leva här uppe.

  Vi kan i viss mån hjälpa till med personalboende om du inte bor i närheten.

  Arbetsgivare
  Tjintokk KB
  NORRA SLAGNÄS
  93091 SLAGNÄS
  Ansökan
  Ansök senast 30 September (2 månader 23 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Fastighetsskötare
 • Fastighetstekniker
 • Fastighetsyrken
 • Finmekaniker
 • Flygmekaniker
 • Flygplansmontör
 • Flygplansplåtslagare
 • Flygtekniker
 • Flygtekniker till Gripen

  Arbetsgivare / Ort: SAAB AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 28 July (21 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-02
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Flygmekaniker/tekniker till Gripen På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning - att göra världen till en säkrare plats. Din framtida utmaning Vi söker nu ytterligare mekaniker och tekniker till vår Gripenverksamhet i Tannerfors. I och med att produktionen av Gripen E nu är igång samt en kraftig ökning av antalet tillsyner behöver vi nu snabbt och långsiktigt växa för att klara alla våra uppdrag. Saab`s verksamhet i hangarerna är mångfacetterad. Vi har tre stycken huvuduppdrag. * Att genomföra tillyner, reparationer och modifieringar inom ramen för våra egna militära tillstånd på både svenska och utländska maskiner. * Att genomföra verifieringar av bränsle, motor och kontrollflyga alla serieflygplan innan de går för leverans till slutkund. * Att genomföra provflygningar på våra provflygplan samt ansvarar för all planering och utförande av flygunderhåll på dessa. Inom flygprov ingår en hel del kampanjverksamhet, ofta på annan ort. Även stöttning vid marknadsföringsaktiviteter, utprovning av basmateriel och flygsäkerhetsmateriel ingår i verksamheten. * Stötta slutkunden på deras hemmabaser vid felutfall och modifieringar, det innefattar även utlandsresor främst till Ungern, Tjeckien och Thailand. Den du är idag Vi söker därför nu dig som har erfarenhet av flygunderhållstjänst inom flygplan eller helikopter och särskilt dig som tidigare arbetat med militärt flyg och nu är intresserad av att komma tillbaka och arbeta med Gripen. Vi är en verksamhet i tydlig uppgång så vi satsar nu både på personal, materiel och lokaler för att möta de önskemål våra slutkunder har på support. Utlandsresor samt resor inom Sverige kommer alltså att frekvent förekomma i tjänsten men din anställningsort och huvuddelen av din arbetstid kommer vara i Tannerfors, Linköping. Mycket Meriterande: * RML certifikat 39C/D * Mångårig erfarenhet av 39C/D Meriterande: * EASA eller RML certifikat på annat flygsystem * Annan erfarenhet på 39C/D Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomgår och godkänns i en säkerhetsprövning genomförd av myndighet. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor kontakta ansvarig rekryterare Matilda Norberg, eller kontaktperson Gustav Lind, Välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  SAAB AB
  Ansökan
  Ansök senast 28 July (21 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Fordonslackerare
 • Duktig plåt-och lackmekaniker för fordon sökes!

  Arbetsgivare / Ort: Stockholms Fordonsgrupp AB / UPPLANDS VÄSBY
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Fordonslackerare

  Språk
  Meriterande
  • Svenska
  • Engelska

  Om jobbet

  Hej!

  Vi söker en person till vår plåt-och lack verkstad, som har erfarenhet inom plåt och lack för fordon.

  Du ska vara effektiv och noggrann som person.

  Du ska även kunna jobba tillsammans med andra personer.

  Körkort är ett krav då vissa arbetsuppgifter ibland är att du ska hämta/lämna bilar hos våra kunder.


  Anläggningen är belägen i Upplands Väsby.


  Krav:

  B - körkort

  Svensk- eller Engelsktalande samt i skrift

  Erfarenhet och kunskap inom plåt-och lack


  CV skickas till [email protected]


  Vi ser fram emot att få höra från dig!

  Arbetsgivare
  Stockholms Fordonsgrupp AB
  Kanalvägen 4
  19461 UPPLANDS VÄSBY
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Lackerare / förberedare till Toveks Bil i Varberg

  Arbetsgivare / Ort: Toveks Bil i Syd AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 17 July (10 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonslackerare

  Om jobbet
  Nu söker vi en kollega till vår skadeverkstads lackavdelning i Varberg. Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen – och vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Tillsammans med dina kollegor på lackverkstaden så kommer du att… arbeta med hela processen när det kommer till billackering. Du kommer att utföra reparationsarbete så som slipning, grundning, lackering och plastreparationer, men främst slipning och grundning. Vi jobbar även väldigt tätt inpå och tillsammans med plåtavdelningen som ligger vägg i vägg med lackeringen. Vi drivs av förbättring och utveckling av vår verksamhet, och tillsammans i teamet gör vi vårt bästa för att vara våra kunders naturliga val. Denna resa vill vi nu ha med dig på, nedan ser du vad vi söker. Vi söker dig som är utbildad inom billackering eller har erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du som person är ansvarstagande, noggrann och mån om att bara det bästa lämnar din verkstad. Vi tror också att du är tekniskt intresserad och gillar att hålla dig uppdaterad med nya bilmodeller och fordonsteknik. Vi sätter även stor vikt vid personligt engagemang samt samarbetsförmåga i jobbet. Arbetet som billackerare är självständigt, men självklart ger man sin kollega en hjälpande hand vid behov. Vi försöker alltid att bemöta våra kunder och kollegor med vänlighet och med en god ton mot varandra, något vi tror passar in även på dig. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör. Vi tror att du som passar in hos oss är en lagspelare och mån om att både du och dina kollegor gör ett bra jobb tillsammans. Tillträde: Enligt överenskommelse Lön: fast månadslön Arbetsort: Varberg Omfattning: heltid Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi ser vår personal som vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med. Vi är en stor, men samtidigt enkel, okomplicerad och familjär organisation där vi är nära till beslut. Vår verksamhet präglas och styrs mycket av våra oerhört starka varumärken, som alla är marknadsledande inom sina segment. Bra egenskaper för att trivas hos oss är positivitet, initiativtagande, sunt förnuft och vilja att vara en del i det vinnande laget.
  Arbetsgivare
  Toveks Bil i Syd AB
  Hemsida: https://toveksbil.se/personbilar/
  Ansökan
  Ansök senast 17 July (10 dagar kvar)

  Ansök här

  Autocenter Sweden söker billackerare

  Arbetsgivare / Ort: Autocenter Sweden AB / Lindome
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonslackerare

  Om jobbet

  Hej

  Vi på Autocenter Sweden AB i Lindome söker nu en bil lackerare. Vi tror att du som söker är kunnig, kommunikativ och du är självfallet stolt i ditt yrkesutövande. Tjänsten innebär reparationer och lackering på personbilar, lätta lastbilar av de flesta märkena.

  Arbetsgivare
  Autocenter Sweden AB
  Elementvägen 4
  43736 Lindome
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Lackerare/förbehandlare

  Arbetsgivare / Ort: Kristinehamnslacken Tunga Fordon AB / Kristinehamn
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 August (1 månad 5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonslackerare

  Om jobbet

  Vårt företag växer och vi utökar vår verksamhet. Vill du vara delaktig och medverka till utvecklingen av en ny skadeverkstad?

  Är du en självgående, noggrann och ansvarstagande person som gillar att arbeta i team? Vi söker dig som har erfarenhet inom yrket. Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket.

  Anställningen är en heltidstjänst med start omgående.

  Skicka din ansökan snarast till:

  [email protected]

  #jobbjustnu

  Arbetsgivare
  Kristinehamnslacken Tunga Fordon AB
  Televägen 9
  68134 Kristinehamn
  Hemsida: www.kristinehamnslacken.se
  Ansökan
  Ansök senast 12 August (1 månad 5 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Fordonslackerare söks omgående

  Arbetsgivare / Ort: Floretten AB / Helsingborg
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-16
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonslackerare

  Färdigheter
  Krav
  • Fordonsteknik

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Floretten AB - Allt för din bil


  Vi är en Meca Car servicepartner. Genom att lyssna på våra kunders behov, har vi utvecklat en fullserviceanläggning med syfte att erbjuda våra kunder allt för bilen under ett och samma tak, till exempel skadereparationer, lackskador, glasskador, service och däck. För våra kunder innebär det här snabbare leveranser, konkurrenskraftiga priser och ett trevligt och personligt bemötande.

  Är du en erfaren och driven mekaniker som vill ha ett varierande jobb med goda utvecklingsmöjligheter? Vill du bli en del av ett team? Då är rollen som mekaniker hos oss rätt jobb för dig!


  För att vara aktuell för rollen ser vi att du har:  Dokumenterad relevant utbildning

  Dokumenterad erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker

  Du är själv van vid att söka information och kunna utföra arbete på en bil självständigt. Du har en positiv inställning till jobb, tar egna initiativ och eget ansvar. Det är viktigt med kvalitet och noggrannhet i arbetet. Du har en vilja att lära och tar gärna del av de utbildningsmöjligheter som erbjuds. Minst B körkort är ett krav.


  Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande.

  Som lackerare ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att ha god arbetsmoral.

  Tjänsten innebär:

  Slip, montera, demontera och lackera bilar


  #jobbjustnu

  Arbetsgivare
  Floretten AB
  Bergavägen 15
  25466 Helsingborg
  Hemsida: www.floretten.se
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Billakkerer

  Arbetsgivare / Ort: TEMP-TEAM AS avd. Mekanikk
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Färdigheter
  Meriterande
  • Personbilslackering

  Om jobbet
  Informasjon om arbeidsgiver/Beskrivning av företaget: Firma er et stort merkeforhandler i Norge med over 50 ansatte Informasjon om stillingen/Beskrivning av arbetsuppgifter: Lakkering av personbiler, stå i sprøyteboksen, grunning, sliping osv. Arbeidssted/Arbetsort: Oslo og omegn Kan hjelpe til å finne boende Erfaring/Erfarenhet: 3-5 års erfaring som billakkerer
  Arbetsgivare
  TEMP-TEAM AS avd. Mekanikk
  Tel: 004798244776
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Fordonsmekaniker
 • Fordonsmontör
 • Fordonsmontör i Upplands Väsby

  Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Arbetsbeskrivning

  Vill du arbeta med tillverkning av stötdämpare till fordon inom racingvärlden där möjlighet till utveckling ges och där kvaliteten är i högsta fokus? Då kan du vara den Öhlins Racing söker till deras team i Upplands Väsby!

  Företaget producerar stötdämpare i toppkvalitet till bilar, motorcyklar och cyklar i racingvärlden/motorsportsindustrin. De är leverantörer till företag som bl.a. Honda, Yamaha, Kawasaki, Porsche & BMW. 

  Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

  Ansvarsområden

  • Montering av mestadels stötdämpare utifrån kundspecifik order
  • Fin- och delmontering utifrån ritningsläsning
  • Arbete inom lager och packning 

  Arbetstider

  Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. Arbetstid: Dagtid med start i augusti.

  Kvalifikationer

  • Du ska kunna läsa och förstå en ritning/beskrivning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Har du truckkort A+B är det meriterande
  Kunden värdesätter att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra då du kommer ingå i ett av fem team inom monteringen. De ser gärna att du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och att du kan ta egna initiativ samt ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor

  För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

  Ansökan

  2020-07-12, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

  För information: Irini Ioannidou| [email protected]

  Om företaget

  Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

  Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
  Arbetsgivare
  Randstad AB
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här

  Industriell tillverkning, Maskinmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: Gryttjoms Mekaniska, Sören Pettersson / Tierp
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 August (1 månad 1 dag kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Fordonsmontör

  Om jobbet

  #Jobbjustnu

  Hej Vi är ett litet trevligt gäng som behöver fler medarbetare.

  Vi håller på mestadels maskinreparationer asfaltsmaskiner, plåt och svetsjobb, industriservice,

  nytillverkning av maskiner och mycket mer.

  Så vi söker en kille som har erfarenhet och intresserad av maskiner kan svetsa bocka plåt lösa problem lite koll på

  hydraulik .mm ett plus är c-behörighet,och vana att rita i cad

  Vi arbetar både i verkstad och på industrin

  Så hör av dej om är intresserad

  Prov anställning tillämpass

  Arbetsgivare
  Gryttjoms Mekaniska, Sören Pettersson
  Gryttjom 215
  81591 Tierp
  Ansökan
  Ansök senast 8 August (1 månad 1 dag kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Fordonsmontör/montör

  Arbetsgivare / Ort: Auxante AB / SÖDERTÄLJE
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  OM FÖRETAGET:

  Auxante AB är ett nystartat svenskt bemanningsbolag från Stockholm som precis skrivit avtal med ett verkstadsföretag om bemanning i Södertälje. Bolaget erbjuder bemanning och rekrytering i Stockholms län.

  Auxante är idag en mindre organisation med ambitionen att växa som bemanningsföretag inom både verkstadssektorn men även i andra verksamhetsområden.Auxante strävar och arbetar för att med ett hållbart perspektiv vara en hjälpande hand mellan arbetsgivare och arbetstagare.


  KVALIFIKATIONER:

  Arbetslivserfarenhet

  Maskinvana

  Behärska svenska språket


  KRAV:

  B-körkort (Meriterande)


  INFO OM JOBBET

  ARBETSBEKSRIVNING:

  Vi söker för kunds räkning fordonsmontörer med god arbetsvilja. Du kommer i huvudsak att arbeta med

  påbyggnationer och inredning av fordon i en god arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor. Vid en eventuell

  intervju kommer vidare information om tjänsten och företaget kommer att presenteras. Uppdraget som fordonsmontör ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer vara anställd hos Auxante.

  Arbetet sker hos en av våra kunder där god uppföljning sker mellan anställd och arbetsgivare.


  ARBETSROLL:

  För den här tjänsten söker vi en person som är händig och har god maskin- och verktygsvana. Du ska vara social och kunna arbeta i grupp samt behärska det svenska språket i tal och skrift. Vi söker en person som strävar efter ett kvalitativt arbete och som hanterar stress väl. Du ska vara driftig, kreativ och målinriktad med en lösningsorienterad personlighet och dina tekniska färdigheter kommer att prioriteras.


  ANSÖKAN:

  Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.


  Varmt välkommen med er ansökan till:

  [email protected]

  Arbetsgivare
  Auxante AB
  Bergsundsstrand 42
  15138 SÖDERTÄLJE
  Hemsida: www.auxante.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Extrajobb som Folierare

  Arbetsgivare / Ort: Today Consulting AB
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 28 November (4 månader 21 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Till ett företag i Falkenberg söker vi en Folierare som kan arbeta med foliering av bilar vid deras arbetstoppar. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av yrket, men viktigast är att du vill jobba med att foliera bilar, och har ett bilintresse. Utbildning inom yrket är självklart meriterande, likaså kunskaper i Corel Draw. Även kunskaper inom hantverk/snickeri är en bra förutsättning för yrket. Låter detta som ett jobb för dig? Sök redan idag! Urvalsprocessen kommer att ske löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
  Arbetsgivare
  Today Consulting AB
  Hemsida: http://www.Todayconsulting.se
  Ansökan
  Ansök senast 28 November (4 månader 21 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Fordonstekniker
 • Formmaskinoperatör inom plastindustrin
 • Gjutare
 • Greenkeeper
 • Hissmontör
 • Idrottsplatsarbetare
 • Industriell klättrare
 • Industrilackerare
 • Våtlackerare/produktionspersonal till Götene

  Arbetsgivare / Ort: Maxkompetens Konsult AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 20 July (13 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Industrilackerare

  Om jobbet
  Vi söker våtlackerare till AIF AB i Götene! AIF AB (Avancerad Industriförädling AB) levererar högklassiga lackeringstjänster till industrin, sjukvården, bilbranschen och många andra. Här får du möjlighet att jobba i ett företag som sätter värde på trivsel och gott samarbete på arbetsplatsen. Vi söker dig som trivs i produktionsmiljön. Du har erfarenhet av lackering och söker nya utmaningar. Du vill till en arbetsplats där man kan växa som person och där man har möjlighet att prova på olika arbetsuppgifter inom produktionen. Här kommer du vara en del av processen och förutom våtlackering är du verksam bland annat inom tampongtryck, maskering, lager in och utleveranser. Din profil Vi värderar dina personliga egenskaper högt vid tillsättning av denna tjänst. Som person tar du ditt arbete på största allvar, är noggrann och har en hög arbetsmoral. Vidare är du en social person som har lätt att samarbeta och är en lagspelare. För dig är det naturligt att själv bidrar till ett gott arbetsklimat. Du har ett stort intresse och engagemang för ditt arbete och ser denna tjänst som en möjlighet att utvecklas. Du tar ett stort ansvar, har en god förmåga att arbeta självständigt, uppskattar frihet under ansvar och är driven i ditt arbete. Du är öppen och prestigelös i ditt sätt och ser det som självklart att hugga in där det behövs. Krav * Muntliga och skriftliga instruktioner förekommer så du ska förstå svenska i tal och skrift. * Erfarenhet av lackering och produktionsarbete Meriterande * Erfarenhet inom CNC programmering * Verkstadsutbildning alternativt verkstadsvana * Datavana då viss dokumentation förekommer * Truckkort A+B Tjänsten Detta är en rekrytering och du kommer att anställas av AIF AB. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillämpad provanställning. Arbetstiderna är förlagda vardagar måndag - torsdag 07.00-16.00 och fredag 07.00-13.00. Goda bussförbindelser finns till Götene och nära anslutning till företaget. Vi ser mycket fram emot din ansökan så skicka den gärna snarast till oss via nedan länk. Då behovet är omgående så arbetar vi löpande med urval och tjänsterna tillsätts omgående när vi hittar rätt personer till detta uppdrag. För mer information kontakta: Eva Thuresson på telefonnummer 0734 073375 Om vår uppdragsgivare I mer än 10 år har vi levererat högklassiga lackeringstjänster till industrin, sjukvården, bilbranschen och många andra. Med oss får du effektiva och smakfulla lösningar inom lackering, tryck, montering och fräsning som alla kännetecknas av tekniskt kunnande och känsla för design. I vår moderna anläggning i Götene erbjuder vi industrilackering för just din verksamhet, och med avancerad utrustning lackar och förädlar vi dina produkter med färg och ytbehandling efter dina önskemål. Vår affärsidé är att tillhandahålla flexibla lackeringslösningar till konkurrenskraftiga priser. Med oss får du avancerad funktionell och dekorativ ytbehandling, dessutom till korta ledtider och trygg leveranssäkerhet. Vår styrka är helhetsåtagandet med all produktion under samma tak; från ledande lack som jordar minimala elektronikdetaljer, till färglackering av större konstruktioner som vitvaror från Electrolux. Om rekryterande företag Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 7 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
  Arbetsgivare
  Maxkompetens Konsult AB
  Ansökan
  Ansök senast 20 July (13 dagar kvar)

  Ansök här

  Ytbehandlare

  Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Östergötland AB
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Industrilackerare

  Om jobbet

  OnePartnerGroup Östergötland AB söker nu till en av våra industrikunder i Linköping en ytbehandlare.


  Dina arbetsuppgifter

  Du kommer att arbeta på en automatiserad lina för ytbehandling av aluminium. Metoden som används är anodisering/eloxering. Arbetstiderna är dagtid kl 07.00-16.00.

  Tillsättning kommer ske i början av augusti 2020.

  Din profil

  Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av eloxeringsprocesser, men det är inget krav. Är du nyfiken och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter så finns möjligheten att lära sig detta arbete. Det är viktigt att du kan läsa instruktioner och manualer. 

  Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten.

  Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän! Tillsättning sker löpande, så sök redan idag!
  Arbetsgivare
  OnePartnerGroup Östergötland AB
  Hemsida: www.onepartnergroup.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Industrirörmontör
 • Vi söker dig som som har snickarprofil och vill jobba inom industrin

  Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast och rörlig lön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Industrirörmontör

  Om jobbet
  Jobbeskrivning Är du en händig person och gillar att arbeta praktisk? Då kan detta vara tjänsten du söker. Vi söker dig som har erfarenhet inom industrin, har en snickarbakgrund och älskar att jobba praktiskt. Vi söker dig som är noggrann, driven och lösningsorienterad. Du är arbetsam, plikttrogen och har inga problem att jobba i ett högt tempo. Att du är händig och har verktygsvana är ett krav i rekryteringsprocessen. Arbetet innefattar olika arbetsuppgifter och det är ett krav att du har en snickarbakggrund. Du jobbar i en verkstad och har arbetsuppgifter som montering, slipning, ritningsläsning, truckkörning, anvädning av travers och svets. Arbetet är på ett företag strax utanför Borås. Tjänsten är heltid, långsiktig och har olika skift. Personliga egenskaper - Händig och har en god verktygsvana inom snickeri - Är arbetsam, noggrann och lösningsorienterad - Har god fysik, då det kan tillkomma tunga lyft Krav: - Truckkort A&B - Har tidigare jobbat med ritningsläsning - Erfarenhet inom industrin och snickeri Merit: -Traverskort -Körkort Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
  Arbetsgivare
  Uniflex Sverige AB
  Hemsida: http://www.uniflex.se
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här

  Nu söker vi bemanningskonsulter till höstens uppdrag

  Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Om företaget Vi på Lernia bemanning ser tillsammans med våra kunder ett behov i höst inom industrin, men även inom lager och logistik. Vi söker alltså konsulter som vill ambulera till våra kunder runt om i Sjuhärad. Allt från avancerade montörer, maskinoperatörer, truckförare eller just du som ska ut i arbetslivet och ska testa ditt första jobb. Kanske passar vi för varandra? Arbetsuppgifter Nu söker vi drivna och engagerade medarbetare som kan ambulera till våra olika kunder. Dina dagliga arbetsuppgifter består främst av att bemanna några av våra härliga kunder med just din kompetens. Du ingår i ett team hos kundföretaget där diverse arbetsuppgifter kan förekomma såsom övervakning och justering av maskiner, avsyning samt truckkörning m.m. beroende på uppdrag. Formell kompetens Vi tror att du som söker antingen har en gedigen erfarenhet inom industrin, eller är nyfiken på att testa på hur jobbet som bemanningskonsult kan vara. Du får en erfarenhet och kan få testa på olika sorters arbete och uppdrag. Din bakgrund Vi ser att du minst har en gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du behöver kunna arbeta skift då de flesta av våra kunder har skiftgång. Samt ha körkort och tillgång till bil. Detta är för att det inte alltid går kollektivtrafik till arbetsplatsen. Det viktiga för oss är att du har ett toppen humör och att du kan tänka dig att åka ut till våra alla kunder. Ditt engagemang och inställning kan leda till ett jobb! Personliga egenskaper Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna roll är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort visstidsanställning/heltid/Borås med omnejd Tillträdesdag Enligt överenskommelse Information Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag! Sussie Andersson, konsultchef Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
  Arbetsgivare
  Lernia Bemanning AB
  Ansökan
  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)

  Ansök här

  Vi söker dig som vill jobba inom industrin

  Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Industrirörmontör

  Om jobbet
  Jobbeskrivning Är du en händig person och gillar att arbeta praktisk? Då kan detta vara tjänsten du söker. Vi söker dig som har erfarenhet inom industrin och älskar att jobba praktiskt. Vi söker dig som är noggrann, driven och lösningsorienterad. Du är arbetsam, plikttrogen och har inga problem att jobba i ett högt tempo. Att du är händig och har verktygsvana är även viktiga aspekter i rekryteringsprocessen. Arbetet är på ett företag strax utanför Borås. Tjänsten är heltid, långsiktig och du jobbar dagtid 7-16. Personliga egenskaper - Händig och har en god verktygsvana - Är arbetsam, noggrann och lösningsorienterad Krav: - Truckkort A&B - Har tidigare jobbat med ritningsläsning - Erfarenhet inom montering, maskinoperatör, svets inom plast och tillverkning Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
  Arbetsgivare
  Uniflex Sverige AB
  Hemsida: http://www.uniflex.se
  Ansökan
  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Installations- och serviceelektriker
 • Installationsingenjör
 • Installationsledare
 • Internationell svetsare - IW
 • Isolerare
 • Järnvägstekniker
 • Kaffetekniker
 • Kantpressare
 • Erfarna kantpressare sökes för nya kund uppdrag

  Arbetsgivare / Ort: AB Söder & Co Consulting
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Kantpressare

  Om jobbet
  Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill arbeta som kantpressare. Som kantpressare kommer du arbeta med både manuell och automatisk bockning och då huvudsakligen av plåt. Mycket av det som tillverkas skall vidare till olika kunder vilket ställer krav på kvalitet, leverenssäkerhet, produktivitet. Erfarenhet att både kunna köra och ställa är meriterande. Arbetet är på heltid och du kommer att vara anställd av Söder & Co och uthyrd till vår kund med stora möjligheter till att övergå i anställning till kund. Din profil Du som söker är positiv, gillar högt tempo och är drivande samt flexibel. Du skall ha teknisk bakgrund och tidigare erfarenhet av arbete som kantpressare inom tillverkningsindustrin. Du har även goda kunskaper inom ritningsläsning och manuell mätning. Vi ser även att ditt personliga driv att vilja utvecklas gör att du kan göra skillnad och vara delaktig i företagets utveckling. Truck och traverskort även körkort är meriterande. Behärska Svenska språket i tal/skrift. Arbetstiderna kan variera men vi ser gärna att du som söker har möjlighet att arbeta skift/ständigtskift då detta kan förekomma. Urval och intervjuer sker löpande, så ansök redan idag. Om oss Söder & Co är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Vi har lång erfarenhet från branschen och vet hur viktigt det är med stark lokal förankring. Då vi är ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra samarbeten bygger på relationer grundade på långsiktighet, engagemang, enkelhet och förtroende. Hos oss gör människor skillnad.
  Arbetsgivare
  AB Söder & Co Consulting
  Hemsida: http://www.soderco.se/
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här

  Kantpressoperatör

  Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Kantpressare

  Om jobbet
  Om tjänsten Vi söker nu en erfaren kantpressoperatör för uthyrning till en av våra kunder i Jönköpingsområdet. Efter uppdragstidens slut finns det goda chanser till anställning direkt hos kund. Arbetsbeskrivning Arbetet består till största del av kantpressning och bockning av plåt där du kommer att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Kund kör ofta mindre serier med stor variation på artiklar vilket innebär en del för- och efterarbete vid maskinen, så som ställning och efterkontroll. Tunga lyft försöker arbetas bort, men kan trots det förekomma. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma där du ställer dig behjälplig dina arbetskollegor och kan få uppfgifter som ursprungligen inte är ämnat just din tjänst som kantpressoperatör. Vi söker dig som Vi ser gärna att du har något års dokumenterad arbetslivserfarenhet av kantpressning och är van vid noggranna kontroller och ett högt tempo med bibehållen kvalité. Du trivs med utmaningar och att hitta lösningar på de problem som uppkommer. Du är lättlärd och en pålitlig lagspelare som går att räkna med. Om Montico Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
  Arbetsgivare
  Montico Hr Partner AB
  Hemsida: http://www.montico.se/
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Kommunikationselektriker
 • LEDANDE MONTÖR/SYSTEMUTFORMNING

  Arbetsgivare / Ort: Infra Group Nordic AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 October (3 månader 7 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-04-27
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Kommunikationselektriker

  Om jobbet
  Vill du arbeta i ett företag som jobbar i teknikens framkant samtidigt som man levererar stor samhällsnytta? Då är Infra Group Nordic något för dig. Är du en driven montör och har stort intresse för försvarsindustrin? Söker du dessutom ett utvecklande arbete i ett snabbväxande företag med omväxlande arbetsuppgifter där du har stor möjlighet att vara med och påverka din egen utveckling? Är svaret ja så är vi nog rätt för varandra. Skicka din ansökan genom att klicka på länken nedan! Du arbetar idag som Elektriker, Fartygselektriker, Fordonselektriker eller Ledande Montör. Du har förmodligen utfört installationsarbeten på fartyg eller båtar under några år och har förståelse för datakommunikation via servrar och sensorer. Som ledande montör hos oss arbetar du nära konstruktörerna och är inblandad i utformning och systemlösningar. Vill du utvecklas inom systemdesign finns det stora möjligheter till det på sikt. Vårt huvudkontor finns i Rosersberg, men arbetet kommer i huvudsak ske i södra Stockholm. Krav: - Minst 2 års erfarenhet av installationsarbeten på fartyg, båtar eller annat fordon. - Erfarenhet från montering av system på militära båtar och fartyg. - Svensk medborgare - Körkort för bil - Godkänd säkerhetskontroll - Förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Meriterande: - Behärska radio och radiosystem - Erfarenhet av protokollen NMEA 0183, NMEA 2000, Ethernet och Cambus - Installation av 24/48/230V-system i fordon, containrar och båtar - Kunskaper inom MS Word och Excell. Vem är du? Du är en prestigelös lagspelare som inser att alla lagdelar är viktiga för att lyckas. Du har en positiv grundinställning, är effektiv, noggrann samt bidrar gärna till förbättringar i vårt arbetssätt. Erbjudande Hos Infra Group Nordic erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Du får en unik möjlighet att vidareutveckla din kunskap och erfarenhet då kompetensutveckling är en viktig del av vår verksamhet. Vi tror att människor som får utvecklas både inom sina specialistområden och på det personliga planet trivs och presterar bra på jobbet, därför erbjuder vi många olika sorters utbildningar. Tillsammans formar vi din framtid! Du erbjuds en mycket viktig roll inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där egna insatsen innebär en stor inverkan på koncernens resultat. Vi söker dig som bryr dig om dina medarbetare och dina kunder och du behandlar alla med respekt oavsett deras könstillhörighet, sexuell läggning eller etniska ursprung. Att söka en anställning inom Infra Group Nordic innebär att du identifierar dig med våra värderingar - Utveckling, Teamkänsla, Stolthet & Passion.
  Arbetsgivare
  Infra Group Nordic AB
  Hemsida: http://www.infragroupnordic.com
  Ansökan
  Ansök senast 14 October (3 månader 7 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Kontorsmaskinreparatör
 • Kontorsvaktmästare
 • Kontorsvaktmästare - Solna - Heltid

  Arbetsgivare / Ort: Simplex Bemanning AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-01-21
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Är du redo för en ny utmaning? Vill du arbeta med spännande och varierade arbetsuppgifter på ett stort bolag? Vi söker nu en händig och driven kontorsvaktmästare hos vår kund i Solna, Stockholm. Om tjänsten: I rollen som medarbetare inom kontorsservice kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten: - Post- och orderhantering - Montering av möbler såsom skrivbord och stolar - Byte av glödlampor - Övrigt förekommande kontorsservice - Vara allmänt behjälplig i olika ärende Arbetstiden är förlagd måndag- fredag kl 08.00-17.00 Om profil Vi söker dig som är händig, initiativtagande, ansvarsfull och som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vidare är du driven, prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Du jobbar bra både självständigt och i grupp. Det är meriterande om du har en yrkesinriktad gymnasieutbildning såsom elektriker, bygg eller fastighetsskötsel, dock ej ett krav. Din svenska och engelska är god, både i tal och skrift.
  Arbetsgivare
  Simplex Bemanning AB
  Hemsida: http://simplexbemanning.se
  Ansökan
  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Kylmaskinist
 • Kylmontör
 • Kyrkvaktmästare
 • Kyrkvaktmästare 100%

  Arbetsgivare / Ort: Borensbergs Pastorat / BORENSBERG
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Kyrkvaktmästare 100%

  Svenska kyrkan, Borensbergs pastorat, söker


  Kyrkvaktmästare, tillsvidareanställning 100%

  Borensbergs pastorat består av församlingarna Aska, Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Tjällmo och Västra Ny. Borensbergs pastorat förvaltar 16 kyrkor och kyrkogårdar samt övriga fastigheter, bland annat församlingshem. Till största delen består pastoratet av landsbygden runt Motala och pastoratets största ort är Borensberg, där administrationen är samlad. Pastoratet har ca 12.200 invånare och av dessa är 75% kyrkotillhöriga. Organisationen, som består av cirka 45 helårsanställda, leds av kyrkoherden och ledningsgruppen.

  Kyrkogårds- och fastighetsenheten består idag av 11 helårsanställda samt 9 säsongsanställda. Du kommer främst att arbeta i Borensberg, Klockrike och Tjällmo församlingar, men tjänstgöring i hela pastoratet kan förekomma.


  Dina arbetsuppgifter

  Skötsel, drift och underhåll av kyrkogårdar, fastigheter och kyrkor samt inre tjänstgöring vid gudstjänster och kyrkliga handlingar. Underhåll och reparationer av maskinpark. Arbetsledning av säsongsanställda under sommarsäsongen. Helgtjänstgöring samt viss kvällstjänstgöring ingår.


  Din bakgrund

  - Gärna tidigare erfarenhet av kyrkogårdsarbete som vaktmästare.

  - Grönskötsel och fastighetserfarenhet är meriterande.

  - Körkort B krävs och gärna BE. Egen bil är en förutsättning för arbetet eftersom hela pastoratet är ett arbetsområde.

  - God datorvana, då gravböcker och viss kommunikation inom pastoratet sköts elektroniskt.


  Dina egenskaper

  Vi söker dig som trivs med att arbeta både utomhus och inomhus. Du är flexibel och kan arbeta både enskilt och i grupp. Du har initiativförmåga och gott omdöme. Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du har en god social förmåga och förmåga att möta kollegor och församlingsbor på ett bra sätt.


  Svenska kyrkan

  Vi ser det som en självklarhet att du är medlem i Svenska kyrkan och delar kyrkans tro och kyrkans värderingar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


  Tillträde

  100% tillsvidareanställning med tillträde snarast eller efter överenskommelse.


  Ansökan

  Skicka din ansökan innehållande personligt brev, meritförteckning, referenser samt löneanspråk. Ansökan behandlas fortlöpande, dock senast 31/7 2020

  Vi tar endast emot ansökan per e-post: [email protected]

  Vänligen ange "Kyrkvaktmästare" i ämnesraden till din ansökan.


  Varmt välkommen med din ansökan!

  Arbetsgivare
  Borensbergs Pastorat
  59175 BORENSBERG
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Köksdesigner
 • Larminstallatör / larmtekniker
 • Lastbils- och maskinmekaniker
 • Lastbilschaufför / lastbilsförare
 • Lastbilsmekaniker
 • Vi söker efter Lastbilsmekaniker!!

  Arbetsgivare / Ort: Skandinavisk Kompetensservice AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 July (1 dag kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Språk
  Meriterande
  • Svenska
  • Norska
  • Danska
  • Engelska

  Om jobbet

  Vi på Skandinavisk Kompetensservice arbetar med tekniska konsulttjänster och är nischade mot spetskompetens inom oljebranschen, offshore- och subseamarknaden i Sverige, Norge och Nordsjön. Vi har satsat stort på kvalitèt och personlig service och hos oss arbetar ett glatt gäng med fokus på sin yrkeskarriär. Vi behöver utöka vår mekanikavdelning och söker därför för anställning i Norge erfarna lastvagnsmekaniker på det Norska Vestlandet.


  Har du ett intresse för mekanik? Har du en hög vilja att utvecklas och gillar ett varierande arbete?

  Då ska du fortsätta läsa, vi söker just dig till vårt team.

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att självständigt serva, felsöka och reparationsåtgärda mekanik, hydraulik, pneumatik och elektronik på tunga fordon. Du är kompetent inom områdena bromssystem, dieselmotorer, växellådor och felsökning med diagnosverktyg. Du tycker om att ta ansvar och kunna arbeta självständigt. Vi är intresserade av att komma i kontakt med flexibla och duktiga mekaniker som är sugna på nya utmaningar och bättre villkor.

  Vi vill att du som söker har minst 3-års relevant arbetslivserfarenhet inom elfelsökning samt är flytande i tal och skrift i ett av följande språk: Norsk, Svensk, Dansk.


  Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan, din dokumenterade erfarenhet och referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

  Välkommen med din ansökan!

  Arbetsgivare
  Skandinavisk Kompetensservice AB
  Ansökan
  Ansök senast 8 July (1 dag kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Lastbilsmekaniker till Helmia i Sunne

  Arbetsgivare / Ort: Qtym AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Helmia ägs och drivs av familjen Walfridson. Koncernen har sitt säte i Sunne och är idag ett av de större bolagen i Värmland som fortfarande har kvar sitt huvudkontor i länet. Helmia har cirka 400 medarbetare och omsätter över 1,8 miljarder kronor. All verksamhet bedrivs i Värmland. I koncernen ingår fem helägda dotterbolag, Helmia Bil, Helmia Lastbilar, Helmia Fastigheter, ICA Toria och Helmia Motorsport. Dotterbolagen ägs och drivs av familjen Walfridson genom moderbolaget Helmia och Helmiastiftelsen. Av den totala omsättningen utgörs 90 procent av fordonsrelaterad verksamhet. Helmia Lastbilar söker lastbilsmekaniker till Sunne. Detta är ett passande yrke för dig som gillar ny teknik och vill bli proffs på fordonselektronik och felsökning av tunga fordon. Är du en driven mekaniker/tekniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker! Som mekaniker hos Helmia Lastbilar är dina huvudsakliga arbetsuppgifter service och reparationer av Volvo-lastbilar samt Volvo-bussar. Vi förutsätter att du besitter en hög nivå av servicekänsla och gärna tar egna initiativ. Du bör ha sinne för ordning, vara kreativ och ambitiös. Du har gärna en fordonsteknisk eller el utbildning som grund. Erfarenhet från branschen och körkort för tunga fordon är en merit. Vi erbjuder ett varierande och utvecklande arbete med den senaste tekniken inom lastbilsvärden. Du bör se jobbet långsiktigt och ha en utpräglad vilja att lära dig mer och utvecklas inom företaget. Helmias kärnvärden: Trygghet, Närhet och Långsiktighet. För att du ska trivas hos oss på Helmia lastbilar så ska du vara driven och gärna ha förmågan att se vad som ska göras. Du har en bakgrund inom fordonsindustrin och har ett intresse för branschen. Tjänstens placering är Sunne. Tjänsten startar som en bemanning via Qtym. Det är en 100% tjänst, start i augusti. Längden på uppdraget är 6 månader. Efter perioden så finns det stora möjligheter att bli anställd hos kund. Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan. Urvalet sker löpande. Vid frågor kontakta affärsområderschef Jan Hallenberg, 054-141805 alt. [email protected] eller [email protected] Som konsult hos oss får du frihet, trygghet och utvecklande uppdrag i hela Sverige Hos oss har du en engagerad och kompetent konsultchef som följer dig genom din karriär. Vi erbjuder uppdrag över hela Sverige inom många olika områden. Vårt mål är att förmedla kompetens som får både våra kunder och medarbetare att utvecklas och växa. Våra ledord är frihet, trygghet och utveckling.Vi jobbar efter vår filosofi: ”Vi tror på individen och på individens vilja och förmåga att ta ansvar för ett bra arbete”. www.qtym.se
  Arbetsgivare
  Qtym AB
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här

  Lastbilsmekaniker Trucks Veho Bil Sverige AB-Gävle

  Arbetsgivare / Ort: Veho Bil Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Lastbilsmekaniker

  Om jobbet
  Du kommer att arbeta med  På vår nya Veho Trucks anläggning i Gävle får du på verkstaden arbeta med Mercedes-Benz fantastiska produkter som ständigt utvecklas med den modernaste tekniken. Dina arbetsuppgifter innefattar service och reparationer av Mercedes-Benz lastbilar. Vem du är  Vi vill att du som söker denna tjänst har dokumenterad erfarenhet av mekanikeryrket, fordonsteknisk utbildning samt C-körkort. Har du tidigare arbetat med Mercedes-Benz är det meriterande. Då vi har stort fokus på nöjda kunder är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du också självklart gentemot dina kollegor på jobbet då du bidrar med god stämning och prestigelöshet som genererar den speciella teamkänslan och yrkesstoltheten som finns hos oss inom Veho Bil.   Vi erbjuder dig  Veho Bil ger dig möjlighet att få vara om att starta upp och utveckla en helt ny Veho Trucks Mercedes-Benz anläggning i Gävle. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där vi jobbar i ett flexibelt, ödmjukt team som kännetecknas av familjär stämning där vi alla hjälper varandra och accepterar varandras olikheter. Vi har ett stort engagemang och mycket arbetsglädje och din kompetens kommer att göra skillnad. Om du är en person med ansvarstagande och egen drivkraft finns stora möjligheter till utveckling. Vi tycker det är viktigt att du trivs hos oss   Därför investerar vi kontinuerligt i kompetenshöjande utbildningar för våra medarbetare. Förutom kompetensutveckling erbjuder vi ett förmånligt bonussystem men också andra förmåner såsom friskvårdsbidrag och olika former av rabatter vid köp av bil med mera. Vi har också ett samarbete med Great Place To Work där vi jobbar med olika aktiviteter och ett förbättringsarbete för att nå målet att bli en av Sveriges bästa arbetsplatser.
  Arbetsgivare
  Veho Bil Sverige AB
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här

  Buss/lastebilmekaniker

  Arbetsgivare / Ort: TEMP-TEAM AS avd. Mekanikk
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Färdigheter
  Meriterande
  • Dieselmotorer
  • reparationsvana
  • Felsökning
  • bilmekanik
  • Fordonselektronik
  • felsöknings-/reparationsvana

  Om jobbet
  Informasjon om arbeidsgiver/Beskrivning av företaget: Firma er et stort merkeforhandler i Norge med over 200 ansatte Informasjon om stillingen/Beskrivning av arbetsuppgifter: Service og reparasjoner på busser og lastebiler Arbeidssted/Arbetsort: Oslo Kan hjelpe til å finne boende Erfaring/Erfarenhet: 3-5 års erfaring som mekaniker på buss eller lastebiler Førerkort/Körkort: C - D (ikke krav)
  Arbetsgivare
  TEMP-TEAM AS avd. Mekanikk
  Tel: 004798244776
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Lastbilsmekaniker/Luleå

  Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / LULEÅ
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

  Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsinborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå.

  Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


  Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.

  Vi söker lastbilsmekaniker till vår fullserviceanläggning i Luleå (Storhedens industriområde). Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas.


  Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp. Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.

  Hos oss på Sandströms Center får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på tunga fordon som lastbilar av olika fabrikat.

  Arbetsgivare
  Sandströms Center AB
  EKTJÄRNSVÄGEN 7
  97345 LULEÅ
  Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Lastbilsmekaniker Brand/Jordbro

  Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / Jordbro
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.


  Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.

  Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner. Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.


  Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp. Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.  Hos Sandströms Center i Jordbro på avdelningen Brand får du möjlighet att arbeta med utryckningsfordon, felsökning och motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på olika förekommande brandfordon.


  Vi är en ledande aktör på servicemarknaden multibrand för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

  Arbetsgivare
  Sandströms Center AB
  Lagervägen 28
  13650 Jordbro
  Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Lastbilsmekaniker Brand/Spånga

  Arbetsgivare / Ort: Sandströms Center AB / SPÅNGA
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Lastbilsmekaniker

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Sandströms Center AB är en rikstäckande fullservicekedja för yrkestrafiken. Vi erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar, genom flexibilitet och hög kvalité.

  Vårt huvudkontor ligger i Spånga och våra fullserviceanläggningar finns för närvarande i Malmö, Helsingborg, Stockholm (Spånga, Västberga, Jordbro) samt i Luleå. Företaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett starkt engagemang.


  Vi är idag cirka 100 anställda i koncernen med en omsättning runt 165 miljoner.

  Besök vår webbplats för mer information www.sandstromscenter.se.


  Som person är du kreativ och innovativ med en stark drivkraft att förbättras och vidareutvecklas. Med dokumenterad erfarenhet från tunga fordon. Har ett gott ordningssinne och förmåga att arbeta i grupp.

  Erfarenhet från Mercedes, Volvo eller Scania, samt C+E behörighet är meriterande för tjänsten.


  Hos Sandströms Center i Spånga på avdelningen brand får du möjlighet att arbeta med olika utryckningsfordon med felsökning, motorservice, broms, chassi och samt olika reparationsarbeten på olika förekommande brandfordon.


  Vi är en ledande aktör på servicemarknaden multibrand för tunga fordon och befinner sig nu i en expansiv fas. Företaget behöver fler medarbetare för att tillgodose de tillströmmande kundernas behov på bästa sätt. Vi erbjuder dig bra utvecklingsmöjligheter och en god arbetsmiljö.

  Arbetsgivare
  Sandströms Center AB
  AVESTAGATAN 61
  16308 SPÅNGA
  Hemsida: http://www.sandstromscenter.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Liftskötare / lifttekniker
 • Ljudtekniker
 • Låssmed
 • Maskinpersonal
 • Maskinreparatör
 • Behovspersonal

  Arbetsgivare / Ort: Montico Hr Partner AB
  Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-05
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Om tjänsten Montico söker behovspersonal som kan jobba inom industrin. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta som ambulerande konsult hos våra olika kunder inom lager, produktion och liknande. Tjänsten är en timanställning vilket innebär att du måste ha en annan huvudsaklig sysselsättning i form av studier eller anställning på minst 50 %. Även du som är pensionär kan arbeta som behovsanställd hos oss. Skriv gärna vad för typ av sysselsättning du har idag. Vi söker dig som Som person är du pålitlig, social och gillar att jobba i team. Du har körkort och bil så du lätt kan ta dig till olika platser. Du kan med snabba puckar hoppa in och är nyfiken på att lära dig nya saker. Truckkort är meriterande. Om Montico Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Montico har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
  Arbetsgivare
  Montico Hr Partner AB
  Hemsida: http://www.montico.se/
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här

  Reparatör

  Arbetsgivare / Ort: Hjältevadshus AB / Hjältevad
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • Maskinreparatör

  Språk
  Krav
  • Svenska

  Om jobbet

  Reparatör

  Vi söker nu en erfaren och duktig reparatör till vår hustillverkningsfabrik i Hjältevad. Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll. För dig är det en självklarhet att arbeta med felsökning, reparationer och förbättringar. Du kommer att lösa de akuta reparationerna genom att du själv reparerar det som behövs inom ditt kunskapsområde avseende bland annat truckar, maskiner och lyfthjälpmedel men tar även in underleverantörer vid behov. Du kommer även att arbeta systematiskt med att strukturera upp underhållsavdelningen för att bidra till förbättrad driftsäkerhet i produktionen.

  Du kommer att ansvara för leverantörskontakter inom exempelvis truckservice, fastighetsunderhåll och maskinunderhåll. Du ansvarar också för underhållet av vår fastighet både på fabrik och kontor. Du kommer vara en viktig del i vårt produktionstekniska utvecklingsarbete med syfte att bidra till en resurseffektiv och störningsfri produktionsprocess.

  Vem är du?

  Vi letar efter dig som har erfarenhet genom att ha arbetat några år som reparatör och är van vid att planera och organisera ditt dagliga arbete på ett effektivt sätt.

  Du trivs i en social roll och är bra på att hantera flera projekt löpande. Du är noggrann, ansvarsfull, strukturerad och gillar att arbeta mot deadlines. Du tar ansvar för dina uppgifter och strukturerar själv ditt angreppssätt och driver processer. Du sätter upp och håller tidsramar. Som person är du flexibel och lösningsorienterad och tycker om att bidra till förändring och utveckling. Du har ett företagsekonomiskt tänk i ditt sätt att driva förbättringsarbete.

  Vi tror att du har gymnasieutbildning inom industri eller verkstadsteknik. Du kan svenska i tal och skrift och du är van användare av systemstöd.

  Övrigt

  Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Hjältevadshus AB med placeringsort Hjältevad. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse. Vi värdesätter även egenskaper som engagemang, ansvarstagande och teamkänsla. Tjänsten ska tillträdas snarast och sista ansökningsdag är 31 juli. Urval kommer att ske löpande. #jobbjustnu

  Du ansöker genom att skicka CV och personligt brev till [email protected] Kontaktperson och ansvarig för rekryteringen är Ola Adolfsson, Produktionschef 0381-239 04

  Arbetsgivare
  Hjältevadshus AB
  Storgatan 10
  57032 Hjältevad
  Hemsida: www.hjaltevadshus.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Mekaniker till Svetshallen

  Arbetsgivare / Ort: Boliden Mineral AB / Gällivare
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-04
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Boliden söker


  Mekaniker till Svetshallen

  Till Gruvans Underhållsavdelning i Aitik

  Arbetsuppgifter

  Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av service- och reparationsarbeten på våra maskiner ute i verksamheten, exempelvis grävmaskiner och borriggar samt även komponent rep. Allmänt mekaniskt underhållsarbete ingår i befattningen. Arbetstiden är förlagd till K2 skiftgång.

  Utbildning/Erfarenhet

  Vi söker mekaniker med känsla för gruvans behov samt ett brett tekniskt kunnande och intresse. Du har några års erfarenhet som mekaniker och vi ser gärna att Du har gymnasieutbildning, gärna fordonsteknisk eller någon liknande utbildning. Du bör även ha grundläggande svetskunskaper, minst MIG/MAG samt MMA. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av hydraulik. Goda datorkunskaper är meriterande då datorn är ett viktigt redskap i vårat arbete vid tex felsökningar. Kunskaper i Maximo är även en merit. Vi ser gärna att du är en självgående person med god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta med problemlösning och tar dig an arbetet strukturerat. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

  Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar därför både kvinnliga och manliga sökande.

  Vi förutsätter att Du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Vi eftersträvar mångfald bland våra medarbetare med tanke på kön, ålder, etnicitet m.m. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

  Upplysningar

  Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av Driftchef Stefan Wennström

  0970-72 93 62

  Facklig information

  Klubb Gruv 136, Cathrin Öderyd tfn 0970-72 94 32.

  Ansökan

  Ansökan med CV lämnas via ansökningsikon ”Ansök nu” i annonsen. Rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Frågor angående din ansökan besvaras av HR Sture Holmgren 0970 72 91 72.

  Sista ansökningsdag är 31 juli 2020.

  Arbetsgivare
  Boliden Mineral AB
  Sakajärvi 1 Aitikgruvan
  98292 Gällivare
  Hemsida: https://www.boliden.com/sv
  Ansökan
  Ansök senast 31 July (24 dagar kvar)

  Ansök här

  Krossoperatör/reparatör

  Arbetsgivare / Ort: LKAB Berg & Betong AB / Kiruna
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 1 September (1 månad 25 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Om företaget / verksamheten

  LKAB Berg & Betong är en ledande koncern med fullservicelösningar för gruv- och anläggningsindustrin. Vi levererar en helhet baserad på erfarenhet och spetskunskap. Vi utför bergförstärkning och ortdrivning i LKAB:s underjordsgruvor samt förädlar gråberg till grus och makadam. Idag är vi världens största producent av sprutbetong.

  Verksamheterna finns i huvudsak i Kiruna- och Gällivare kommun.

  Vår största kund är LKAB där vi utför majoriteten av allt bergförstärkningsarbete. Vi levererar också bergförstärkning till det Lundin Mining-ägda Zinkgruvan i Askersund.

  Om tjänsten

  LKAB Berg & betong sektion kross/ entreprenad tar tillvara på gråberget som är en biprodukt från LKAB:s gruvbrytning.

  Vi söker nu krossoperatör/reparatör till vår anläggning i Kiruna.

  Som reparatör arbetar du huvudsakligen med förebyggande och löpande underhåll, samt reparationsarbeten på våra anläggningar. Andra arbetsuppgifter utöver vad som nämns ovan kan förekomma.

  Dina kvalifikationer

  Vi ser att Du har gymnasiekompetens, gärna industriteknisk inriktning och helst erfarenhet från arbetsområdet.

  Befattningen kräver att du är självgående och ansvarstagande, har god initiativförmåga och lätt för att ta beslut. Du trivs att arbeta både ensam och i grupp och har lätt för att kommunicera med såväl interna som externa kontakter.

  Erfarenhet av kross- och entreprenadbranschen samt inom underhåll är meriterande.

  B-körkort krävs för tjänsten samt viss datorvana.

  Vi erbjuder

  Vi kan erbjuda dig en arbetsplats med god stämning där du kan känna ett stort engagemang.

  Du får ta del av koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård. Ta chansen till bred kompetensutveckling i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter.

  Övrig information

  Arbetstider: Skiftgång, 7/7 skift

  Välkommen in med din ansökan senast 2020-09-01, Rekrytering kommer ske löpande och vi kan därför komma att kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

  Ytterligare upplysningar om tjänsten får Du av produktionschef Jarmo Koivuniemi, tel: 0980-685 51.

  Arbetsgivare
  LKAB Berg & Betong AB
  Kiirunavaara 5
  98128 Kiruna
  Hemsida: www.lkabbergbetong.se

  Servicetekniker sökes till Weber, Saint-Gobain

  Arbetsgivare / Ort: Pema People AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 28 November (4 månader 21 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  VÅRT ERBJUDANDE Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Är du en teknisk lagd person som gillar attt jobba i team och vill utmanas och utvecklas i sin arbetsroll? Då har vi jobbet för dig! Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. ARBETSBESKRIVNING Vi söker nu en servicetekniker till vår kund Weber i Tullinge. - Utföra tömning, service och underhåll på maskiner i maskinparken. (El-, mekanik- och svetsarbeten) - Utföra förebyggande underhåll utav maskinerna. - Framföra fordon (Motviktstruck och hjullastare) - Du arbetar oftast i grupp men förväntas även att kunna arbeta på egen hand när det behövs. DINA KVALIFIKATIONER - Du är en tekniskt lagd person med erfarenhet av service och underhållsarbete - Du tycker om att lösa problem på en gång och nöjer dig inte med snabba lösningar - du ser till att sikta på att problemet inte uppstår en gång till. - För att vara aktuell till denna tjänst måste du ha B-körkort och tillgång till bil, då det inte finns några kommunikationsmöjligheter till fabriken som ligger belägen utanför Tullinge. MERITERANDE - Truckkort A och B samt C2 (hjullastarkort). DIN PROFIL För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du: - har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People. - är ansvarsfull har god känsla för detaljer. - Du trivs med att arbeta fysisikt och är inte rädd för att arbeta tungt - Du är lösningsorienterad - är självständig i din roll, men tycker om att arbeta och komma fram till lösningar tillsammans med dina kollegor. Denna tjänst är en konsulttjänst med tillsättning omgående. Du är anställd av Pema People med uppdrag på Weber. OM OSS På Pema People är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon. ANSÖKAN Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev. Varmt välkommen med din ansökan!
  Arbetsgivare
  Pema People AB
  Hemsida: https://www.pemapeople.se/
  Ansökan
  Ansök senast 28 November (4 månader 21 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Maskinställare
 • Formspruts-tekniker/Ställare

  Arbetsgivare / Ort: Härnösands Plastindustri AB / HÄRNÖSAND
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 2 September (1 månad 26 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-03-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Maskinställare

  Språk
  Meriterande
  • Svenska

  Om jobbet

  Vi på Härnösands Plastindustri söker nu en ny medarbetare till våran styrka. Vi söker en person som är driven,noggrann samt ordningsam. Det är viktigt att du är van att jobba under ett bitvis hög tempo. Samt att du vill hjälpa oss att leverera produkter med hög kvalité till våra kunder. Arbetsuppgifterna kommer att omfatta byte utav formverktyg samt andra sysslor i produktionen. Vi söker först och främst en erfaren självgående Formspruts-tekniker. Men tveka inte att höra av dig om du har mindre erfarenhet.

  Hjälp med flytt kan eventuellt ordnas om du idag bor på annan ort.

  Truckkort är ett måste samt traverskort.

  Arbetsgivare
  Härnösands Plastindustri AB
  VERKSTADSVÄGEN 17
  87154 HÄRNÖSAND
  Hemsida: www.hpi.nu
  Visa mer


 • Mekaniker
 • Montör
 • Motorcykelmekaniker
 • Områdestekniker
 • Pianotekniker
 • Poolskötare
 • Produktionstekniker
 • Reläskyddsspecialist
 • Reparatör-lok och vagn
 • Reservdelsansvarig
 • Riggare
 • Rörmokare
 • rörmokare

  Arbetsgivare / Ort: Säkra Rör och Bygg Stockholm AB / Järfälla
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • VVS-montör

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Engelska

  Om jobbet

  Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Om du känner att du har branschkunskaper och lämplig erfarenhet är du välkommen att skicka in din arbetsansökan. #jobbjustnu

  Arbetsgivare
  Säkra Rör och Bygg Stockholm AB
  Aspnäsvägen 20 Lgh 1702
  17737 Järfälla
  Hemsida: https://www.sakraror.se/
  Ansökan
  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]
  Visa mer


 • Servicetekniker
 • Servicetekniker Elkraft
 • Signaltekniker
 • Signaltekniker till Mälarbanan

  Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-04-27
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Signaltekniker

  Om jobbet
  Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Är du noggrann och duktig på signalteknik? Då är du Infranords framtida medarbetare på region Mitt.  Arbetsuppgifter : Som Signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift- och underhåll, nybyggnation samt besiktning och felavhjälpning av ställverk, vägskyddsanläggningar, spårledningar och signaler i järnvägsmiljö. Som Signaltekniker på Infranord ansvarar du för att: Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör Efterleva god affärsetik i mötet med kunder Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag Som Signaltekniker på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet. Kvalifikationer : Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning på el- eller signalteknik. Det är önskvärt att du har erfarenhet av signaltekniskt arbete inom järnväg. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är van att planera, genomföra och följa upp samt säkerställer leverans i enlighet med satta mål och tidsramar. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss. Ansökan: Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona. Infranord – Spåret till framtiden. 
  Arbetsgivare
  Infranord AB
  Hemsida: http://www.infranord.se
  Ansökan
  Ansök senast 31 August (1 månad 24 dagar kvar)

  Ansök här

  Signaltekniker till Omexom Rail i Stockholm

  Arbetsgivare / Ort: Infratek Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-28
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Signaltekniker

  Om jobbet
  Vi på Omexom bidrar till en modern och hållbar järnväg. Arbetet hos oss präglas av en stark laganda, en säker arbetsmiljö och lönsamma affärer. Det ger trygga medarbetare och nöjda kunder. Är du en resultatdriven problemlösare som sätter säkerheten främst? Då kanske rollen som Signaltekniker är något för dig! Vad innebär rollen som Signaltekniker? Som Signaltekniker får du en viktig roll. Hos oss arbetar du främst i våra drift- och underhållsprojekt i Stockholmsregionen men också med om- och nybyggnation inom järnväg i hela landet. Arbetsuppgifterna är bland annat förebyggande underhållsåtgärder och service av signalanläggningen samt akut felavhjälpning av järnvägsanläggningarnas signalsystem och komponenter. Arbetet som signaltekniker innebär ett stort säkerhetstänkande kring sig själv, medarbetare och individ som nyttjar anläggningen samt anläggningens delar. Arbetstiden är förlagd till nattetid men visst dagarbete och beredskap förekommer. Vi är en tight grupp inom järnväg på Omexom som framgångsrikt driver några av Stockholms största drift- och underhållsprojekt. Tillsammans löser vi de utmaningar som dyker upp och drar lärdom av dem för att effektivisera och/eller undvika samma utmaning i framtiden. Vi hjälper varandra i våra vardagliga jobb och ser till att alla kommer hem från jobbet med en känsla av att stolthet och att man är nöjd med sin insats. Hjälpsamheten i vår organisation är en av dem viktigaste bitarna för att vi skall lyckas tillsammans. Utveckling av personal är något som vi ser som väldigt viktigt och möjligheterna att växa inom organisationen är goda. Avdelningen består idag av ett antal kompetenta medarbetare och underentreprenörer med stort driv, engagemang och yrkesskicklighet. Affärssområde Järnväg är ett av fyra affärsområden som idag ingår i Omexom Sverige AB. Tjänsten är placerad i Hagalund, Solna. Vem är du? För att trivas i den här rollen är du en lagspelare. Du är lösningsorienterad och kan snabbt anpassa dig efter förändrade omständigheter utan att kompromissa med säkerheten och kvalitén. Du är stresstålig, handlingskraftig och noggrann i ditt arbetssätt. Du har en god social kompetens och drivkraft att utveckla både dig själv och teamet. Du har även följande kompetenser: - Grundläggande utbildningar i el- och/eller signalteknik - Du har B-körkort - Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift - Du uppfyller de medicinska krav som krävs för arbete i säkerhetstjänst Det är meriterande om du även har något eller flera av följande kompetenser: - Annan järnvägsteknisk utbildning - Dokumenterad SISÄ-kompetens - Du är SoS-ledare - Du är Besiktningsman - Du är Tillsyningsman Vad erbjuder vi? Vi är hjälpsamma, yrkesskickliga och leveransfokuserade. På Omexom är en kollega alltid nära och vi har roligt tillsammans. Medarbetarna har förtroende för den egna och kollegornas kompetens. Det är en förutsättning för den frihet och det ansvar som medarbetarna har och förväntas ta. Det skapar bra team och glädje i arbetet. Ingen dag är den andra lik och variationen i arbetet gör att individen behöver och får utveckling för att möta framtiden. - Vi erbjuder marknadsmässiga löner, konkurrenskraftiga förmåner och kollektivavtal. - Vi tror på en balans mellan arbete och fritid. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider och arbetstidsförkortning. - Hos oss har du kollegor och ledare som ger dig feedback och stöttar dig i din utveckling. Vi erbjuder ett stort kursutbud för att ytterligare stärka din kompetensutveckling och mycket goda möjligheter att gå vidare till andra roller inom Omexom och Vinci-koncernen inom och utanför Sverige. - Vi har en stark och kunnig ägare som satsar på oss och vår verksamhet. Det ger oss möjligheter att utveckla verksamheten och förverkliga våra drömmar. Hur ansöker du? Vi välkomnar din ansökan snarast, med eller utan CV. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med din ansökan! De som bäst matchar rollen video- eller telefonintervjuar vi löpande, därefter följer urvalstester, intervju med rekryterande chef och referenstagning. Vi genomför även hälsoundersökning med drogtest. Uppfyller du kravprofilen och vill veta mer om tjänsten? Då kontaktar du Gruppchef Robert Arthursson på telefon 070-692 01 41 eller [email protected] med kopia till Eva Bergquist på [email protected] Vill du veta mer om oss? Gör energiskiftet möjligt! Omexom är VINCI Energies varumärke för tjänster genom hela värdekedjan inom energidistribution. 200 av VINCI Energies företag använder i dag Omexom som varumärke. Merparten av dessa bolag finns i Europa, men även i Nya Zeeland, Mocambique och i Brasilien. Omexom finns representerat i 32 länder och växer stadigt. Total omsättning för Omexom är över 30 miljarder SEK (2018). Den 21 januari 2019 blev Infratek i Sverige, Norge och Finland samt Eitech Engineering Omexom. ( http://www.omexom.se/ )
  Arbetsgivare
  Infratek Sverige AB
  Hemsida: http://www.omexom.se
  Ansökan
  Ansök senast 15 July (8 dagar kvar)

  Ansök här

  El-/Signaltekniker till Components

  Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 July (23 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-03
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Signaltekniker

  Om jobbet
  Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Är du en noggrann och duktig El-/Signaltekniker? Vill du arbeta i en bra arbetsmiljö i en stabil verksamhet med goda framtidsutsikter. Då är du Infranords framtida medarbetare på Components. Components finns i Nässjö och är en enhet inom Infranord som tillverkar, installerar och renoverar produkter till järnvägen. I samband med att vi vunnit flera nya uppdrag söker nu Components El-/Signaltekniker med placering i Nässjö. Arbetsuppgifter: Som El-/Signaltekniker blir ditt uppdrag att prefabricera el och signalprodukter till järnvägen. Vi bygger in utrustning inom signal och el i teknikbyggnader och skåp. Du kommer bli en viktig del i vår produktions grupp och rapporterar till Produktionschefen. Arbetet utförs dagtid med flexibel arbetstid i vår verkstad i Nässjö. Kvalifikationer: Du har elteknisk eller järnvägsteknisk utbildning från gymnasium eller annan motsvarande utbildningsbakgrund. Meriterande är erfarenhet från järnvägssektorn, eller hög-/lågspänningsanläggningar. För tjänsten ser vi att du är noggrann och har egen drivkraft som viktigt egenskaper för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi ser därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss.  Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss. Ansökan: Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Välkommen med din ansökan! Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona. Infranord – Spåret till framtiden.    
  Arbetsgivare
  Infranord AB
  Hemsida: http://www.infranord.se
  Ansökan
  Ansök senast 30 July (23 dagar kvar)

  Ansök här

  Signaltekniker

  Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Bantekniker

  Om jobbet
  Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Är du noggrann och duktig på signalteknik? Då är du Infranords framtida medarbetare på region syd i Töreboda. Arbetsuppgifter : Som Signaltekniker kommer du att ingå i ett team som arbetar med drift- och underhåll, nybyggnation samt besiktning och felavhjälpning av ställverk, vägskyddsanläggningar, spårledningar och signaler i järnvägsmiljö. Som Signaltekniker på Infranord ansvarar du för att: Säkerställa hög kvalitet i det arbete du gör Efterleva god affärsetik i mötet med kunder Vara en god förebild som bidrar till en bra arbetsmiljö där alla respekteras för den de är Ansvara för att hantera och korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet Säkerställa att arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag Som Signaltekniker på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet. Kvalifikationer : Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning på el- eller signalteknik. Det är önskvärt att du har erfarenhet av signaltekniskt arbete inom järnväg. Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. B-körkort är ett krav. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Vi lägger därför stor vikt vid att du är uppmärksam och noggrann och sätter säkerhet främst. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är van att planera, genomföra och följa upp samt säkerställer leverans i enlighet med satta mål och tidsramar. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Många arbetsuppgifter kräver god fysik och en godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst genomförs innan beslut om anställning fattas. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.   Ansökan: Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.   Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona. Infranord – Spåret till framtiden. 
  Arbetsgivare
  Infranord AB
  Hemsida: http://www.infranord.se
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Snöröjare
 • Sprinklermontör
 • Spårsvetsare
 • Spårsvetsare

  Arbetsgivare / Ort: Infranord AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 17 August (1 månad 10 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Spårsvetsare

  Om jobbet
  Infranord utvecklas ständigt. Vi befinner oss i ett skifte med nya metoder, ny teknik och en ny generation på väg in. Hela branschen står inför en spännande utmaning med en järnväg som ska utvecklas och underhållas, moderniseras och digitaliseras. Samtidigt satsar regeringarna i Sverige och Norge stort på vår bransch. Vi är i ett läge där vi har möjligheter att förändra och göra skillnad på riktigt. Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen. Är du noggrann och sätter stor heder i att leverera kvalitet? Då är du Infranords framtida Spårsvetsare på Region Syd. Arbetsuppgifter: Som Spårsvetsare kommer du att ingå i ett team som arbetar med spårsvetsning i drift- och underhållskontrakt samt nybyggnation. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är skarvsvetsning och påläggssvetsning, kap och slip samt pinnlödning. Som Spårsvetsare på Infranord ansvarar du för att säkerställa kvalitet, agera affärsmässigt samt efterleva god affärsetik. Du ansvarar för att hantera och tidigt korrigera avvikelser som uppstår inom ansvarsområdet. Arbetet utförs enligt lagar, föreskrifter och rutiner. Vi lägger stor vikt vid din flexibilitet eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det. Kvalifikationer: Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning. Det är önskvärt att du har en vidareutbildning inom spårsvetsning samt erfarenhet av spårsvetsning inom järnvägsbranschen. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann. Du har därför ett stort säkerhetstänkande. Vidare är du van att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar. Många arbetsuppgifter kommer att kräva en god fysik hos dig. Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. C-körkort och behörighet att framföra spårgående fordon är meriterande. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Vi strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi önskar därför att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund söker till oss. Ansök an: Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona. Infranord – Spåret till framtiden.� �
  Arbetsgivare
  Infranord AB
  Hemsida: http://www.infranord.se
  Ansökan
  Ansök senast 17 August (1 månad 10 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Teletekniker
 • Teletekniker - Radio/Samband

  Arbetsgivare / Ort: Försvarsmakten
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 30 July (23 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-01
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Teletekniker

  Om jobbet
  Försvarsmakten söker en Teleteknikertill FMTIS GE Mitt med placering i Kungsängen Huvudsakliga arbetsuppgifter Arbetet består huvudsakligen av förebyggande och avhjälpande underhåll av Försvarsmaktens radio- och sambandssystem, varför resor i tjänsten och övernattningar på annan ort förekommer. Det geografiska arbetsområdet är i första hand förlagt inom Svealands gränser men kan även innefatta övriga landet. Befattningen kan även innebära deltagande i systemstödsresor utomlands. Arbetet utförs till viss del på hög höjd vilket medför krav på godkänd läkarundersökning innan anställning. Kvalifikationer • 3-årig gymnasieutbildning med El/teleteknisk inriktning eller motsvarande kunskaper som kan bedömas likvärdiga av arbetsgivaren. • Du har goda kunskaper inom elektronik och mätteknik. • Du skall ha goda kunskaper inom området tele/radiokommunikation samt datateknik/datakommunikation och självständigt kunna utföra felsökning/reparation på denna typ av system. • God PC-vana • B-körkort fordras Meriterande • Yrkeserfarenhet inom området samt kännedom om Försvarsmaktens utrustningar. • Dokumenterad kompetens/erfarenhet inom försvarsmaktens Radio-, Lednings- och Sambandssystem. • Godkänd torn-och mastutbildning • Att ha arbetat som tekniker Personliga egenskaper Som person är du utåtriktad och tycker om att ta ansvar. Du är du öppen, serviceinriktad och trivs med många kundkontakter. Vi arbetar för en ökad mångfald och könsfördelning. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning. Sex månaders provanställning tillämpas för dig som för närvarande inte är anställd inom Försvarsmakten. Befattningen är civil.  Befattningen är placerad vid FMTIS Genomförandeenhet Mitt med arbetsort Kungsängen. Hos oss kommer befattningen att benämnas som Teleingenjör. Upplysningar om befattningen lämnas av Avdelningschef Michael Möller 070-353 33 84 eller Sektionschef Mikael Frisk 070-924 95 17. För upplysningar angående anställningsvillkor kontakta HR-generalist Maria Viitasalo, nås via växeln 08-788 75 00      Fackliga representanter OFR/O Håkan Larsson OFR/S Martins Sparr SACO Pär Loman SEKO Matz Felix Samtliga nås via FM växel 08-788 75 00 Välkommen med din ansökan senast 2020-07-30 -------------------------------------------------------- Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet: Försvarsmaktens telekommunikations- och informationssystemförband, FMTIS, säkerställer Försvarsmaktens förmåga att kommunicera och leda - dygnet runt, året om. Förbandet har ett samlat ansvar för Försvarsmaktens tekniska ledningssystem som stödjer militära insatser till sjöss, på land och i luften – i Sverige och utomlands. Förbandet har över 1 400 medarbetare på mer än 30 orter runt om i landet. Läs mer på https://jobb.forsvarsmakten.se/fmtis En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras samt att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning. Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
  Arbetsgivare
  Försvarsmakten
  Hemsida: http://www.forsvarsmakten.se/sv/
  Ansökan
  Ansök senast 30 July (23 dagar kvar)

  Ansök här

  Järnvägsprojektör inom Tele till Stockholm

  Arbetsgivare / Ort: Sweco AB (Publ)
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 August (1 månad 5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Teletekniker

  Om jobbet
  Sweco har Nordens bredaste kunskapsbas inom järnväg, spårväg och tunnelbana. Våra konsulter erbjuder tjänster inom hela kedjan, från utredning och analys till projektering, design samt drift och underhåll av anläggningar för spårburen trafik. Din kommande roll Som järnvägsprojektör på Sweco med inriktning på Tele får du möjligheten att arbeta med projektering, granskning, byggplatsuppföljning och besiktning. Du kommer att arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som våra kunder. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden. Sweco erbjuder Vi erbjuder dig, förutom möjligheten att delta i ett antal av Nordens största samhällsbyggnadsuppdrag inom spårbunden trafik, en enorm kunskapsorganisation med Nordens ledande teknikspecialister. Då Sweco är etablerat i en rad europeiska länder erbjuds det möjligheter till samarbete med kollegor i hela Europa. Du kommer att ingå i ett nätverk av professionella tekniker, specialister och ledare där erfarenhetsutbyte och teamarbete mellan kollegor är en naturlig del. Sweco erbjuder utbildningar inom bland annat teknik och ledarskap via vår egen akademi som ständigt uppdateras baserat på marknadens utveckling. Ledarskap Jag som blir din chef heter Alexander Eriksson. Som chef på Sweco är det en självklar del av min vardag att jag är involverad i uppdrag. Jag tror på den egna drivkraften och söker dig som vill utvecklas och utmana dig själv. På Sweco värdesätter vi nyfikenhet och driv att vilja lära sig och ta sig an nya utmaningar. Ledarskapet är coachande och förutsätter en hög självständighet från dig att själv delta i din utveckling hos oss. Du och jag tar tillsammans fram din målbild och jag bistår även med mitt nätverk inom Sweco och hos våra kunder. Om dig Som person vill vi att du är prestigelös och har förmågan att se möjligheter där andra ser svårigheter. Du gillar att vara en i teamet, har en god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift och har vana av att jobba i projektform. Du är engagerad och driven och kan organisera ditt arbete på ett effektivt sätt, samt sätta upp och hålla deadlines. För att trivas på Sweco, och i gruppen, tror vi att du är en nyfiken och lyhörd person som både vill dela med dig av dina erfarenheter samt lära dig av dina kollegor. Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet, tidigare erfarenhet inom järnvägsbranschen är särskilt meriterande. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan! Kontaktperson Alexander Eriksson, 0730 47 06 79 Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 17 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 20.6 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.
  Arbetsgivare
  Sweco AB (Publ)
  Hemsida: www.sweco.se
  Ansökan
  Ansök senast 12 August (1 månad 5 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Truckreparatör
 • Tekniker Truck-Gislaved

  Arbetsgivare / Ort: Aw 13 Search AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 July (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Truckreparatör

  Om jobbet
  Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production.Norda Search & Rekrytering AB arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo. Kompetenskrav/Erfarenhet Vi söker dig som tidigare arbetat som tekniker eller mekaniker med truckar eller med att serva maskiner av olika slag. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom el, kan felsöka och svetsa.  B-körkort krävs då du både jobbar i vår verkstad och ute hos kund.     Personliga egenskaper Du gillar omväxlande uppgifter och bidrar med positivt energi till kunder och kollegor. Du motiveras av frihet under ansvar. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och du har ett riktigt stort intresse för teknik och mekanik! Vill du arbeta i ett positivt gäng så ansök redan idag!   APPLY NOW
  Arbetsgivare
  Aw 13 Search AB
  Hemsida: www.nordasearch.se
  Ansökan
  Ansök senast 14 July (7 dagar kvar)

  Ansök här

  Truck Tekniker-Borås

  Arbetsgivare / Ort: Aw 13 Search AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 14 July (7 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-05-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • Truckreparatör

  Om jobbet
  Norda Search & Rekrytering AB rekryterar ledare och specialister samt erbjuder konsultverksamhet inom IT, Engineering, Construction och Production.Norda Search & Rekrytering AB arbetar med uppdrag över hela landet från Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Jönköping, Skövde, Linköping och i Norge utifrån Oslo. Kompetenskrav/Erfarenhet Vi söker dig som tidigare arbetat som tekniker eller mekaniker mot truckar eller med att serva maskiner av olika slag. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom el, kan felsöka och svetsa.  B-körkort krävs då du både jobbar i vår verkstad och ute hos kund.    Personliga egenskaper Du gillar omväxlande uppgifter och bidrar med positivt energi till kunder och kollegor. Du motiveras av frihet under ansvar. Samarbete är något som kommer naturligt för dig och du har ett riktigt stort intresse för teknik och mekanik! Vill du arbeta i ett positivt gäng så ansök redan idag!   APPLY NOW
  Arbetsgivare
  Aw 13 Search AB
  Hemsida: www.nordasearch.se
  Ansökan
  Ansök senast 14 July (7 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • Tågklarerare
 • Underhållsmontör
 • Underhållstekniker
 • Vaktmästare
 • Vattenkrafttekniker
 • Ventilationsisolerare
 • Verkstadsmekaniker
 • Verkstadstekniker
 • Vitvarureparatör
 • VVS-installatör
 • VVS-montör
 • Erfaren VVS-montör sökes

  Arbetsgivare / Ort: NERO VVS OCH RÖR AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast idag
  Publicerad: 2020-06-07
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • VVS-montör

  Om jobbet

  Självgående VVS-montör / Rörmokare sökes.

  1st för projekt i Västerås

  1st för arbete i Stockholms län


  Vi söker en person som kan utföra uppdrag självständigt.


  Om du är en person med yrkesstolthet, pålitlig och noggrann med fingertoppskänsla för service kan du vara den vi söker. Vi har varierande uppdrag, allt ifrån servicejobb och badrumsrenoveringar till stambyten, värmeanlägningar och nybyggen.


  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse. Lämna löneanspråk i ansökan och gärna även referens från tidigare arbetsgivare eller kunder.


  Krav:

  Minst 2 års erfarenhet inom VVS-yrket i Sverige.

  B-körkort

  Tillräckliga kunskaper i svenska, engelska eller grekiska språket för att kunna förstå och kunna göra sig förstådd.


  Vi på Nero VVS och Rör är ett litet nystartat familjeägt företag som växer stabilt och håller hög kvalité på tjänster. Vi omfattas av kollektivavtal och vill det bästa för våra anställda. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter hos oss och möjlighet att växa med oss.


  Ansökningar tas endast emot genom e-post som skickas till: [email protected]


  Med rubrik:

  CV VVS STOCKHOLM

  Eller

  CV VVS VÄSTERÅS

  beroende på vilken tjänst man söker till.


  Vi ser framemot att läsa din ansökan!

  /Neroteamet

  Arbetsgivare
  NERO VVS OCH RÖR AB
  Hemsida: www.nerovvs.se
  Ansökan
  Ansök senast idag

  Ansök via mejl
  [email protected]

  VVS-kunnig med körkort sökes omgående!

  Arbetsgivare / Ort: Bergvärmespecialisten Sverige AB / Hägersten
  Omfattning / Varaktighet:
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 8 July (1 dag kvar)
  Publicerad: 2020-06-08
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Meriterande
  • VVS-montör

  Om jobbet

  #jobbjustnu.

  VVS-kunning med körkort. Omgående timanställning/behovsanställning. Utvecklingsmöjligheter finns!

  Arbetsgivare
  Bergvärmespecialisten Sverige AB
  Vretensborgsvägen 5
  12630 Hägersten
  Ansökan
  Ansök senast 8 July (1 dag kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  rörmokare

  Arbetsgivare / Ort: Säkra Rör och Bygg Stockholm AB / Järfälla
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-09
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • VVS-montör

  Språk
  Krav
  • Svenska
  Meriterande
  • Engelska

  Om jobbet

  Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Om du känner att du har branschkunskaper och lämplig erfarenhet är du välkommen att skicka in din arbetsansökan. #jobbjustnu

  Arbetsgivare
  Säkra Rör och Bygg Stockholm AB
  Aspnäsvägen 20 Lgh 1702
  17737 Järfälla
  Hemsida: https://www.sakraror.se/
  Ansökan
  Ansök senast 9 July (2 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  Religstekniker till Stockholm

  Arbetsgivare / Ort: Sundahem Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-12
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Sundahem Sverige AB är villaägarens specialist på avloppsrelining.   Vi söker nu efter en ambitiös RELINIGSTEKNIKER TILL STOCKHOLM. Vi utför avloppsrenoveringar genom relining åt villakunder. Arbetet görs inomhus hemma hos kund. Till din hjälp för detta erbjuder vi de bästa och mest moderna verktyg som finns tillgängliga på marknaden. Sundahems arbetsbil har utvecklats i flera år, för att arbetet ska vara tilltalande och för att projekten ska bli färdiga i tid.   VI ERBJUDER DIG:   • permanent arbete med goda framtidsutsikter • Bra lön • Tydliga arbetsuppgifter • Bra introduktionsutbildning • Utmärkta och moderna verktyg för genomförande av arbetet • En positiv och stöttande arbetsmiljö • Motiverande bonusersättning   VI SÖKER DIG SOM:   • Har en hög servicenivå  • Har en hög arbetsmoral • Önskar att utvecklas i ditt arbete • Erfarenheten av reliningsarbete är meriterande     Ansök direkt, då vi anställer så fort vi hittar lämplig person.   För mer information om tjänsten, ring Jonathan Oksanen 0720705316 Läs mer om oss på: www.sundahem.se   Sundahem Sverige AB ingår i Renoa Group som är marknadsledande i sin bransch i Finland
  Arbetsgivare
  Sundahem Sverige AB
  Hemsida: www.sundahem.se
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här

  VS-montör till Bravida i Östersund

  Arbetsgivare / Ort: Bravida Sverige AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-15
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • VVS-montör

  Om jobbet
  Är du serviceinriktad och gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en montör till vår VS-avdelning i Östersund. Om jobbet Som VS montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag, både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: • VS-installation i projekt av typen kommersiella fastigheter, skolor, idrottshallar och kontor. • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten. Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.  Bravida i Östersund är i en spännande fas med många utmanande projekt! Vi har kontor i Östersund och en filial i Åre/Järpen men är verksamma i hela Jämtland. Med nytänk, smarta lösningar och drivna medarbetare ligger avdelningen i framkant, allt för göra kunden nöjd. På VS-avdelningen är vi ett stabilt gäng på fyrtio medarbetare som alla är proffs på just VS. Här värnar vi arbetsglädje likväl som högsta kvalitet. Nu söker vi en ny montör till gänget! Vem är du? Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS-montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. Som peron är du driven, har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i din yrkesroll. B-körkort är ett krav. För att trivas och lyckas på Bravida behöver du: • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet. • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig! • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd. • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Intresserad? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 12/7 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
  Arbetsgivare
  Bravida Sverige AB
  Hemsida: http://www.bravida.se
  Ansökan
  Ansök senast 12 July (5 dagar kvar)

  Ansök här

  Rörmåkare sökes.

  Arbetsgivare / Ort: Grand Construction Stockholm AB / Hägersten
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 13 July (6 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-13
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet

  Vi på Grand Construction Stockholm AB växer och söker en ny rörmokare med erfarenhet inom branschen för heltidstjänst. Du ska ha tillämplig utbildning eller yrkeslegitimation. Du ska ha B-körkort.

  Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse.

  Skicka din ansökan till [email protected]

  Arbetsgivare
  Grand Construction Stockholm AB
  Elsa Borgs gata 20
  12953 Hägersten
  Hemsida: www.grandconstruction.se
  Ansökan
  Ansök senast 13 July (6 dagar kvar)

  Ansök via mejl
  [email protected]

  VVS Lärare sökes till Movant

  Arbetsgivare / Ort: Movant AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 10 August (1 månad 3 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb? Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Det här blir du en del av Movant i Luleå bedriver yrkesutbildning för vuxna på uppdrag av kommun. I våra verkstäder kan man exempelvis utbilda sig till VVS-montör och fastighetstekniker etc. Vi har ett gott samarbete och bra erkännande av yrkesnämnderna och vi värnar om att våra elever ska vara anställningsbara när de avslutar hos oss. Vi är en skola med ett gott sammansvetsat team av yrkeslärare där det är självklart att hjälpa varandra.  Det här erbjuder vi dig Vill du vara med och ge människor möjlighet att växa och utbilda sig inom ett nytt yrke? Jobbet som lärare hos oss innebär att du ska planera och bedriva undervisning tillsammans med dina kollegor inom ditt yrkesområde både teoretiskt och praktiskt.  Du kommer även att arbeta tillsammans med andra lärare då vi hjälps åt med varandras uppdrag. Det här söker vi Vi söker dig som är behörig VVS-montör eller annan inriktning inom VVS och fastighetsområdet med flerårig erfarenhet från branschen. Du ska ha yrkescertifikat. Meriterande om du har lärarlegitimation och erfarenhet av att undervisa. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation. Övrig information Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Du kan också få oberoende pensionsrådgivning, utnyttja friskvårdsbidrag samt göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter – allt direkt i förmånswebben. Förmånswebben är dessutom kopplat till ett personalkort som ger dig en mängd rabatter hos stora och välkända varumärken. Som del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora. Välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team. Tillträdesdag:  Snarast efter överenskommelse  Placeringsort: Luleå Anställningsform: Heltid tillsvidare Sista ansökningsdag: Vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Platschef Theresa Persson tel. 076-103 50 82 eller Regionschef Patrik Erfält 073-840 57 90    Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.
  Arbetsgivare
  Movant AB
  Hemsida: www.academedia.se
  Ansökan
  Ansök senast 10 August (1 månad 3 dagar kvar)

  Ansök här

  Vi söker en Mätartekniker för vatten och fjärrvärme

  Arbetsgivare / Ort: Trollhättan Energi AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-11
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Kvalifikationer
  Arbetslivserfarenhet
  Krav
  • VVS-montör

  Om jobbet
  Ett hållbart och enkelt vardagsliv är Trollhättan Energis vision och ledstjärna. Trollhättans ambition är att växa och bli 70 000 Trollhättebor år 2030 vilket omfattar oss i allra högsta grad. En viktig del av visionen är att alla våra tjänster och produkter, liksom produktion och transporter, blir långsiktigt hållbara och anpassade till en växande stad. Genom vår verksamhet är vi med och bidrar till globala mål för hållbar utveckling. Idag är vi omkring 185 anställda och har en omsättning på omkring 550 miljoner kronor. Vi ansvarar för elnät, fjärrvärmenät, avfall och återvinning, vatten- och avloppsnät samt stadsnät. Dessutom producerar och säljer vi förnybar el, biogas samt fjärrvärme; producerar dricksvatten och renar avloppsvatten. Vi säljer också solcellspaket och är drivande i Trollhättans uppbyggnad av en laddinfrastruktur för elbilar.  Vi vill att vårt arbete gör skillnad för Trollhätteborna och världen runt omkring oss. För att nå bästa resultat samarbetar vi gärna med andra. Omtanken om kunderna och varandra är genuin. Vi känner ansvar för att göra vardagslivet enklare och roligare - och skapa nya möjligheter för människor och företag i Trollhättan. Har du service och noggrannhet som måttstock? Då har vi ett jobb för dig. Trollhättan Energi söker en Mätartekniker för vatten och fjärrvärme Varenda minut av dygnets timmar ser vi till att alla Trollhättebor har vatten i kranarna och att över 18 000 bostäder värms upp av klimatsmart fjärrvärme. En säker och effektiv mätning av hur mycket kunderna använder, bidrar till att vi kan hålla nere avgifterna och att vi kan optimera leveranserna med hjälp av statistik och uppföljningar. Nu söker vi en mätartekniker som vill vara med och ansvara för den kontinuerliga uppdateringen av våra mätare, som successivt digitaliseras. Du har ett stort intresse för energibranschen och gillar en blandning av administrativt arbete och arbete i fält.  Om jobbet I rollen som mätartekniker kommer du att vara anställd inom avdelningen Eldistribution & Mät och ha en viktig del i våra leveranser gällande mätare och mätvärden för vatten och fjärrvärme. Avdelningen ansvarar för vår eldistributionsverksamhet samt mätning av el, vatten och fjärrvärme. Du kommer att jobba i ett team på 3 personer och totalt på avdelningen jobbar 16 härliga medarbetare. I rollen ingår ett aktivt samarbete inom avdelningen samt med affärsområdena Vatten och Värme.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att: - Planera och organisera årliga mätarbyten för vatten och fjärrvärme - Registrera och administrera vatten- och fjärrvärmemätare i våra insamlings- och kundsystem - Hantera lager för vatten- och fjärrvärmemätare - Byta vatten- och fjärrvärmemätare i fält - Installation av nya vatten- och fjärrvärmemätare - Vara en del av vårt ackrediterade kontrollorgan för vattenmätare - Hantera och tillse att återkommande kontroller utförs för vatten- och fjärrvärmemätare - Effektivisering och förbättringsarbete kopplat till ovanstående Vi erbjuder bland annat - Ett jobb där du påverkar Trollhättebornas vardag – varje dag. Tillsammans med oss bidrar du till att utveckla Trollhättan (med omnejd) till en bättre plats och till morgondagens hållbara och klimatsmarta samhälle - Ett härligt gäng - vi är omkring 40 anställda inom affärsområde Nät som innefattar avdelningarna Eldistribution & Mät, Entreprenad samt Stadsnät - En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder - Ett medelstort företag som växer så det knakar, men där spannet mellan beslut och handling är kort - Möjlighet till flexibel arbetstid - Aktivt arbetsmiljö-/hälsoarbete - Möjlighet till biogas- eller elbil (personalbil via löneväxling) - Friskvårdsbidrag Det här ska du kunna och ha tidigare erfarenhet av - Några års erfarenhet av VVS-arbeten och/eller fjärrvärmearbeten - Erfarenhet av arbete med mätare - Goda, allmänna IT-kunskaper för att kunna jobba i olika system - Lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska - B-Körkort Meriterande - Kunskap och erfarenheter inom elinstallationsarbete (Inkoppling av fjärrvärmemätare innefattar enklare elinstallationsarbete) - Vara certifierad mätarmontör (fjärrvärme) enligt energiföretagens utbildning - Ha erfarenhet av mätinsamling via radio Personliga egenskaper Förutom de formella kompetenserna vi söker så lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som mätartekniker behöver du vara strukturerad och noggrann. Tycka att det är stimulerande att samarbeta med människor, vara serviceinriktad och ha ett stort kundfokus. Ditt driv, lyhördhet och din kommunikativa förmågan är en nyckel till framgång i rollen. Vi tror starkt på att människor i all dess underbara former bidrar till en skönare arbetsplats, att vi utvecklas och kan göra bättre saker för fler Trollhättebor. Därför strävar vi en arbetsplats med stor mångfald. Ansökningsförfarande När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. För att komma direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta gärna: Robin Ruth, Eldistribution- & Mätchef, tfn 0520-49 75 02. Har du frågor angående ansökningsprocessen kontakta: Carina Gunnarsson, ProTalent AB, tfn 0760-40 02 10. Din ansökan vill vi ha senast den 2020-08-16. Vi tillämpar löpande urval. Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
  Arbetsgivare
  Trollhättan Energi AB
  Ansökan
  Ansök senast 16 August (1 månad 9 dagar kvar)

  Ansök här

  VVS/Svetsare - Kalmar - Är du redo för en renare karriär?

  Arbetsgivare / Ort: Consultify AB
  Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
  Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

  Ansök senast 27 November (4 månader 20 dagar kvar)
  Publicerad: 2020-06-10
  Källa: Arbetsförmedlingen
  LÄS MER
  Om jobbet
  Om Företaget Ett väl etablerat företag som idag har en personal på åtta stycken anställda. Företaget specialiserar sig på vattenrening till vattenverk, avloppsreningsverk samt badanläggningar. Är ett mindre företag där man jobbar med hela processen från start till färdig produkt. Företaget har även en egen verkstad där dom utför prefabricering av rör, filter med mera till sina olika projekt. Arbetsuppgifter Du kommer som anställd på detta företag att jobba med installation av rör, pumpar, ventiler och diverse anslutningar till vattenverk, avloppsreningsverk och badanläggningar ute hos olika kunder. Du kommer även jobba inne på företagets verkstad med prefabricering av rör och filter av olika slag till de olika projekten. I prefabriceringen förekommer en hel del svetsjobb, så du som sökande måste ha erfarenhet av att svetsa rostfritt, TIG/MMA. Personliga Egenskaper Vi ser att du som söker är vaken och driven individ som går in för ett väl gjort arbete. Du ska vara lösningsorienterad, tänka utanför lådan, vara självgående och gärna ha en god verktygsvana. Krav -B-körkort -Svenska i tal och skrift -Svetskunskap (TIG/MMA) -VVS-kunskaper Meriter -God verktygsvana Heltid-Dagtid Måndag-Torsdag (10h arbetspass) Då urval kommer ske löpande ser vi gärna att du ansöker så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår annons eller hemsida.) Om oss Consultify är företaget för unga talanger som vill komma direkt in på ett företag. Där får du visa vad du går för mitt i hetluften, istället för att bli ett namn på ett cv som bara hamnar på hög. Vi är ett service- och personalförmedlingsföretag som brinner för att få ut ungdomar i givande och stimulerande jobbmöjligheter, bygga på cv:et, knyta kontakter och till slut få en fast anställning. Vi har huvudkontoret i Kalmar men finns även i Växjö och Karlskrona. Consultify är företaget som skapar riktiga jobb för Sveriges unga talanger!
  Arbetsgivare
  Consultify AB
  Hemsida: http://www.consultify.se
  Ansökan
  Ansök senast 27 November (4 månader 20 dagar kvar)

  Ansök här
  Visa mer


 • VVS-tekniker
 • Vägarbetare