På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Elmontör
Spela filmen

Elmontör

Montörer av el- och teleutrustning kan vara inriktade mot elkraftsprodukter eller mot elektronik. Elmontörer monterar främst kretskort, elektroniska komponenter och kablar i elektroniska produkter. Montörer inom elkraft sätter samman delar och bygger elkraftstekniska maskiner och apparater. Ett exempel är att man inreder en elcentral och sätter ihop de komponenter som ska finnas.

Elmontörer arbetar framför allt med att montera, underhålla och reparera elektriska anläggningar och maskiner. Du kan även arbeta med att montera elektriska komponenter eller enklare elinstallationer. Elmontörer är en stor yrkesgrupp som återfinns i flera branscher och arbetar med olika arbetsuppgifter. De flesta arbetar inom tillverkningsindustrin och i byggbranschen.

Att arbeta som elmontör innebär att du arbetar mycket praktiskt och det är viktigt att kunna fatta beslut. Arbetet kan ha varierande arbetsuppgifter beroende på var och inom vilket företag som du arbetar. 

Utbildning

Bra grundutbildning erbjuds på gymnasieskolans El- och energiprogrammet. Motsvarande utbildning kan finnas på komvux. Påbyggnadsutbildning finns inom Yrkeshögskolan.

Lärlingsstegen regleras i de fackliga avtal som finns i branschen.

Visste du att...?

... nästan hälften av den el som används i Sverige kommer från vattenkraft.

Visa mer
Visa mindre

468 Lediga jobb

Elektriker - Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Btp Sweden AB / JÖNKÖPING
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Färdigheter
Krav
  • Elteknik

Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Till väletablerad kund med stora utvecklingsmöjligheter söker vi nu dig som är elektriker.

Om tjänsten

Du blir en del av ett sammansvetsat team som tar er runt med servicebil för att utföra bland annat installationer på serviceuppdrag, utföra kvalitetskontroller, nyinstallation etc.

Arbetet är på heltid, dagtid. Resor i tjänsten kan förekommer. Tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden.

Om dig

Du är en duktig elektriker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installation på service eller entreprenadsidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete, initiativtagande och och lösningsorienterad. Som person trivs du både med att jobba på egen hand, tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga. Du har en vilja att nå uppsatta mål.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: [email protected] Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Elektriker - Jönköping

Om oss

Boost är ett tjänsteföretag som verkar inom sektorerna fastighetsnät, kommunikation, säkerhetsteknik och elinstallationer. Inom Boost kör vi med schyssta anställningsvillkor och kollektivavtal. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Kontakt

Veronica Bäckström, Konsultchef

[email protected]

070-744 27 52

Arbetsgivare
Btp Sweden AB
55313 JÖNKÖPING
Hemsida: www.btp.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Studenter sökes till produktion/lager till välkänt IT-företag i Lund!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Montör
  • el- och teleutrustning

Om jobbet
Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som produktionsarbetare/lagerarbetare i Lund? Har du intresse för IT/teknik? Vill du dessutom arbeta på ett välkänt IT-företag i Lund? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker nu en IT intresserad student för jobb som produktionspersonal/lagerpersonal på ett IT- företag i Lund. Företaget är innovatörer inom videoövervakning och marknadsledare inom områdena nätverkskameror och övervakningskameror. Företagets produktionsavdelning ligger i klostergården, Lund. Arbetsuppgifterna består främst av: - Kvalitetstestning av företagets elektronikprodukter. - Enklare monteringsarbete. - Paketering av produkterna. Arbetstiderna är måndag-fredag kl: 07.00-16.00. För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna. Hos kundföretaget råder säkerhetsklass 3. För att uppnå denna säkerhetsklass behöver säkerhetsprövning göras redan under rekryteringsprocessen. Detta innebär att du som söker tjänsten kommer genomgå bland annat ett säkerhetsprövningssamtal. Vi arbetar både med schemaläggning vecka för vecka men även att du kan kontaktas med kort varsel vid exempelvis sjukfrånvaro. Tjänsten beräknas börja i mitten/slutet av sommaren och fortlöper framåt. Din profil Som person ser vi att du är strukturerad och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. - Noggrann - Strukturerad - Flexibel - IT intresse För att vara aktuell måste du kunna arbeta minst 2 dagar per vecka under terminerna. Vi ser gärna att du är student i minst 1,5 år framöver. Arbetet inleds med en introduktion på 10 arbetsdagar under en 3-veckors period. Tycker du tjänsten låter intressant? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Elektriker, Installation & Service

Arbetsgivare / Ort: J. Berglund Elinstallationer AB / Transtrand
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-27
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

Nu söker vi självgående installatörer till Sälenfjällen.

Vi söker dig som har arbetat ett par år som elektriker, är trygg i din yrkesroll och van att jobba självständigt. Arbetsuppgifterna är varierande, installation, reparation, underhåll, service och nyproduktion. Vi riktar oss mot både företag och privatkunder. Vi ser att du är lösningsorienterad, noggrann samt klarar av att arbeta med frihet under ansvar. Tjänsten är heltid, dagtid. Som person är du driven, utåtriktad och en vilja att utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus.

Vi är en liten elfirma som servat Sälenfjällen med el sedan mitten av 90-talet. Vår högsäsong är Maj-December men ökar hela året. Just nu är vi i en spännande expanderingsfas där vi söker självgående installatörer. Ta chansen att jobba i en fantastisk miljö där längd och utförsåkning finns utanför dörren. Eller är det skoter som är intresset? Sommar & höst kunna njuta av oändliga cykelleder eller är det kanske fiske som drar?

Arbetsgivare
J. Berglund Elinstallationer AB
Bolheden 112
78068 Transtrand
Hemsida: jbelinst.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Extrajobb Elektriker

Arbetsgivare / Ort: Smakrik Online AB / LANDSKRONA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
  • Svenska

Om jobbet

Extrajobb Elektriker


Vi söker efter en noggrann, strukturerad, kvalitetsmedveten elektriker med behörighet.

Något vi värdesätter högt är att du är lösningsorienterad och trivs med att ta ansvar för ditt arbete.


Arbetsuppgifterna kan vara av varierande slag men framförallt gäller det att hjälpa våra kunder med olika typer av el-uppdrag.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet hos vår personal.


Kunderna är oftast privatpersoner men kan också vara företag eller bostadsrättsföreningar.


Man arbetar självständig och har stora möjligheter att styra över sin egen tid.


Du är ansvarsfull, flexibel och lösningsfokuserad. Du tycker om att göra nytta och vill känna att arbetet ger dig en guldkant på tillvaron.


Du blir anställd på timmar och förbinder dig inte till något utan arbetar på dina villkor. Du blir självklart försäkrad och vi följer kollektivavtal. Lön är personlig och kan skilja sig från olika uppdrag men följer alltid avtal.


Vi ser fram emot er ansökan.


Intervjuer kommer ske löpande.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Smakrik Online AB
26133 LANDSKRONA
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Installationselektriker till Moelven Byggmodul i Kil

Arbetsgivare / Ort: Uniflex Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Installationselektriker

Om jobbet
Jobbeskrivning Vi söker nu en installationselektriker till Moelven Byggmodul i Kil. Det är ett varierande arbete med arbetsuppgifter som bland annat kabeldragning, ombyggnation, renoveringar, montering av elcentraler och kabelstegar, sätta uppsättning av strömbrytare och vägguttag. Arbetet innebär också att dra fram ström till fläktar, värmeanläggningar och belysning. Uppdraget kommer pågå under tre månader, med god chans till förlängning. Arbetstider: Måndag-torsdag kl. 16:05-02:05 Start: Omgående Lön: Enligt kollektivavtal Personliga egenskaper Vi söker dig som gått el-programmet på gymnasiet och som har några års erfarenhet av elektrikeryrket. Som person ska du vara självgående, noggrann, systematisk och ansvarstagande. Du bör vara social, gilla att arbeta självständigt samt i grupp. Vill du arbeta på ett väletablerat företag? Då är du välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev samt referenser. Du skickar din ansökan via vår hemsida www.Uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Vi ber dig att utelämna information om följande i dina ansökningshandlingar; etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexualliv. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge, och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Arbetsgivare
Uniflex Sverige AB
Hemsida: http://www.uniflex.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.