På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Fordonsmontör
Spela filmen

Fordonsmontör

Fordonsmontörer monterar detaljer vid tillverkning av fordon. De kan vara specialiserade på vissa delar av fordonet men vanligen arbetar de på en produktionslinje. Monteringsarbetet organiseras på olika sätt vid olika företag. Det finns exempelvis linjebaserad successiv påbyggnad eller montering vid flera monteringsstationer.

Som fordonsmontör kan man ingå i ett arbetslag. Alla som deltar i tillverkningen kallas i princip för fordonsmontörer.

Arbetslagens arbete kan omfatta:

 • att rekvirera det material som behövs för monteringsarbetet
 • att se till att underhåll görs på utrustning inom det egna området
 • att produktionen flyter jämnt mellan arbetslagen och att produktionstider hålls
 • kvalitetskontroll av det egna arbetet
   

Arbetslaget kan få stöd om problem uppstår, exempelvis i kvalitetsfrågor. Grupperna bestämmer själva om arbetsfördelningen inom laget.

De flesta detaljerna sammanfogas genom skruvning, nitning eller svetsning. Svetsrobotar används för vissa arbetsmoment. Monteringsarbetet börjar med att rambalkar tillverkas och monteras till en ram. Sedan monteras framaxel och bakaxel, rörsystem för tryckluft och hydraulik och avgassystem. I slutmonteringen monteras motorn och växellådan med alla anslutningar, kabelsystemet, instrument, säten och däck.

Utbildning

En fordonsteknisk eller verkstadsteknisk utbildning är en merit. Utbildning för monteringsarbetet ges på arbetsplatsen.

I gymnasieskolan finns utbildning inom Fordons- och transportprogrammet och Industritekniska programmet som kan vara lämplig. Vuxenutbildning kan finnas inom Komvux eller yrkeshögskolan.

Framtidsutsikter

Det är stor konkurrens om jobben för fordonsmontörer. Tillgången på jobb inom yrket minskar i en fortsatt svag konjunktur.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

24 Lediga jobb

Lastbilsbyggare Tuvefabriken

Arbetsgivare / Ort: Volvo Business Services AB / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Yep, nu kommer världens möjlighet! Vi vill anställa dig! Hos oss på Volvo Lastvagnar! Intresserad?


Vi rekryterar för framtiden och har alltid behov av grymma medarbetare, därför söker vi nu dig som vill bli en av våra cirka 2 000 medarbetare på Tuvefabriken i Göteborg. Är du intresserad av ett arbete i framtidens industri – tänk ljust och fräscht, modernt och tekniskt ballt, så snabba dig in med din ansökan för nu finns det lediga roller här i soliga Tuve. Det är här i Göteborgsregionen - navet i svensk industri, som framtidsjobben finns. Vi tänker oss att du vill jobba hos oss på Volvo, kanske vet du inte om det själv ännu. I Volvokoncernen är vi 100.000 anställda runt om i världen på ett otal olika arbetsuppgifter. Börjar du hos oss på Tuve får du en grym insyn och kunskap om ett av våra powerbrands i Sverige - Volvo Trucks.


En Lastbilsbyggare är en vänlig, rolig och klipsk person, som brinner för att förbättra arbetsplatsen med hänsyn till säkerhet, kvalitet, samarbete och kulfaktor. Hen tycker om att utvecklas i jobbet och ställer upp för sina kollegor. På denna arbetsplatsen kan du göra skillnad. Det är faktiskt ett krav för att få jobba här – du måste vilja förbättra allt för vår organisation, dina kollegor, våra kunder och mänskligheten. Om du inte utstrålar passion, kreativitet, commitment och humor kan det bli svårt att klara sig här. Erfarenhet och utbildning kan vara relevant men din attityd är avgörande.


Du blir en del av Tuvefabriken och kan arbeta med byggandet av själva chassit eller hytten, eller så har du truckkort eller vill ta det och kör truck och ser till att allt material är på plats i tid.


Du måste

 • Vilja bidra till ökad välfärd i världen. Vi bygger världens bästa lastbil och vill vara det självklara valet.
 • Vara hands-on OCH använda huvudet. Hög hjärnkapacitet och snabba actions krävs i vår miljö.
 • Vara proaktiv, vi rör oss för fort för att vara reaktiva.
 • Säga vad du tycker, influera för att skapa positiv förändring.
 • Hantera din chef, när det behövs. Vi är alla människor.
 • Vara dig själv – alla andra är redan tagna.

Inträdesbiljetten

 • En inspirerande, inkluderande, samarbetsvillig personlighet som vill utvecklas i livet.
 • Kunna kommunicera så att folk fattar vad du menar.
 • Uppmärksamma andra och de kommer att uppmärksamma dig!
 • Godkända gymnasiebetyg i kärnämnena svenska, engelska och matte.

I denna rekrytering vill vi inte ha ett vanligt personligt brev och CV, vi vill förstå din kompetens och vem du är! Besvara dessa sex frågor på max en A4-sida och bifoga som CV när du söker på vår hemsida.

 • Varför vill du bli lastbilsbyggare hos oss?
 • Vilken erfarenhet har du skaffat dig i livet som matchar denna tjänst?
 • Beskriv en situation där din förmåga att samarbeta var avgörande för att nå dina mål.
 • Vad gör du för att leverera ett arbete med hög kvalitet som du är stolt över?
 • Vad gör du för att utveckla dig själv och lära nytt?
 • Hur passar ett jobb som Lastbilsbyggare på Volvo in i planen om ditt liv?

Vi ser fram emot din ansökan snarast, men senast 24 januari 2021.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Volvo i Tuve? Vi kommer ta lite julledigt men lovar att återkomma till dig så snart vi kan, maila dina frågor till [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-mail.


Anställningsform:

Visstid. Anställningar kommer att ske löpande under våren.

Arbetsgivare
Volvo Business Services AB
40508 GÖTEBORG
Ansökan
Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker fordonsmontör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Knivsta.   Är du intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité?  Då är du den vi söker!   Vi söker en montör för ombyggnad av fordon. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritning. Erfarenhet av 12V el och tidigare byggt skåp, monterat lyftar eller flak på fordon är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker fordonsmontör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund utanför Uppsala.   Är du intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité?  Då är du den vi söker!   Vi söker en montör för ombyggnad av fordon. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritning. Erfarenhet av 12V el och tidigare byggt skåp, monterat lyftar eller flak på fordon är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör av lastbilspåbyggnader

Arbetsgivare / Ort: Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Om tjänsten Nu söker vi till en av våra kunder i Örebro en Påbyggnadsmontör för lastbilar. Vi söker Dig som har erfarenhet av montering och bygga påbyggnader på lastbilar. Du kommer att följa hela kedjan för arbetet inom fordonsmontörssidan. Varje påbyggnad är kundunik så arbetet är varierande och omväxlande. Du som söker har erfarenhet av hydraulik och pneumatik samt förståelse för att läsa och följa chassileverantörernas ritningar och anvisningar. Har du dessutom kunskaper inom svets och fordons-el så är det meriterande. Som person har du ett stort teknikintresse och är en riktigt problemlösare. Du trivs med att arbeta i grupp, har god samarbetsförmåga och tycker om sociala kontakter. Vi tror att du har en Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå eller liknande kunskaper samt behärskar svenska språket i tal och skrift. Du kommer ingå i ett framgångsrikt företag, med ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater runt omkring dig. Uppdraget är på heltid med start snarast. Arbetstider måndag – fredag 7-16. Tjänsten är till en början en bemanning via Best Bemanning & Rekrytering men kan leda till en anställning på företaget. För mer information är du välkommen att kontakta Ulrika Goldkuhl på telefon 019-12 60 01, [email protected] Registrera din ansökan bestående av personligt brev samt din CV på dock senast den 24/1 2021 Urval kommer ske löpande, så sök redan idag! Om Best bemanning & rekrytering - Vi matchar företagens bemanningsbehov med rätt kompetens Vi kallar oss Best av flera anledningar. Dels har vi många års erfarenhet av rekryteringsbranschen och stenkoll på den lokala marknaden. Dessutom har vi byggt upp ett stort kontaktnät och en diger kandidatbank – det gör att vi snabbt och smidigt kan matcha rätt medarbetare med företagens bemanningsbehov. Men det absolut besta med oss är våra medarbetare. Vi vet att ju bättre vi tar hand om våra anställda, desto bättre förutsättningar ger vi dem till att utvecklas. Därför arbetar vi individuellt med våra medarbetare och månar om deras intressen. Vi gör helt enkelt det besta vi kan för dem, i med- och motgång. Det är den inställningen som byggt vår verksamhet och gjort oss best på bemanning. Best erbjuder bemanning- och rekryteringstjänster till företag, organisationer och myndigheter i Mälardalen. Vi är en verksamhetsnära aktör med god kännedom om de lokala förutsättningarna – därför kan vi erbjuda tjänster av god kvalitet som skapar engagemang, närhet, snabbhet och flexibilitet. Vi är best på - Administration - Ekonomi - Fastighetsskötsel - Industri - Lager och logistik - Mark och anläggning - Sälj och marknad - Teknik - Transport
Arbetsgivare
Best Bemanning & Rekrytering i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 24 January (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmontör/verkstadsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 January (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu efter en erfaren svetsare för arbete norr om Jönköping. Arbetsuppgifterna är montering och påbyggnationer på tyngre fordon. Monteringen sker efter ritning med stort fokus på kvalitet och norggrannhet. Även annat verkstadsarbete förekommer såsom maskering före lackering, köra olika maskiner tex kapar och bockmaskiner. Start: Omgående Arbetstid: Dagtid Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 28 January (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Lernia söker fordonsmontör till kund i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Har du ett brinnande intresse för bilar och tidigare erfarenhet av fordonsmontering? Då kan detta jobb vara något för dig. Just nu söker vi på Lernia dig som vill ta dig an ett uppdrag som montör/mekaniker hos en av våra kunder inom bilbranschen i Malmö. Om tjänsten Tjänsten som fordonsmontör är på heltid och du kommer bland annat att arbeta med att kund- och företagsanpassa bilar genom montering av extrautrustning samt inredning av till exempel dragkrok, motorvärmare, larm med mera. Även rangering av bilar kan förekomma. Är du rätt för rollen som fordonsmontör? Vi söker dig som har ett brinnande bilintresse och någon form av erfarenhet från fordonsbranschen, verkstadsarbete eller motsvarande. Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll och du drivs av att leverera noggrannhet och kvalitet i allt du gör. Som person är du ansvarsfull, positiv och ödmjuk och du trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vi ser gärna att du - har B-körkort - har ett stort intresse av fordon och/eller bilar - har en gymnasieexamen - kan arbeta både dagtid samt kvällstid Det är dessutom meriterande om du - har en fordonsteknisk utbildning på minst gymnasienivå - har arbetslivserfarenhet från bilbranschen - har tidigare erfarenhet av service och reparation av bilar Intervjuer och urval sker löpande och tjänsterna kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten vänligen maila rekryterare [email protected] eller konsultchef [email protected] Lernia är vägen framåt Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmekaniker till vår verkstad i Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Euromaster AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

TILL VÅR VERKSTAD I GÖTEBORG CITY SÖKER VI EN FORDONSMEKANIKER

Nu förstärker vi vårt team i Göteborg med en ny kollega! Ta chansen och sök ett omväxlande arbete på Europas och Sveriges största däckkedja och bidra med att skapa en enkel tillvaro för alla på väg.

Om jobbet:

Arbetet innebär att du kommer vara med och utveckla vår filial i Göteborg framåt. Vår verkstad servar vi personbilar i allt inom däck och fälg samt bilservice/reparationer. I din roll kommer du att arbeta brett med olika typer av fordon. Du kommer att vara ansvarig för vår bilverkstad med allt vad det innefattar.

Vi söker dig som:

· Du har ett intresse för fordon och fordonsmekanik. Erfarenhet från arbete inom däckfackhandeln anses som meriterande.

· Du är en teamplayer som trivs i samarbete med andra.

· Har kundfokus, driv och gillar en omväxlande arbetsdag.

· Har relevant gymnasieutbildning, eller erfarenhet som kan räknas som likvärdig.

· Du innehar B-körkort, C-körkort är meriterande.

· Du tycker om att arbeta självständigt och är van att hugga i när det behövs

· Kundkontakt och försäljningserfarenhet är meriterande

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi sätter säkerheten främst för såväl kund som för våra medarbetare, varför det är viktigt att du är en noggrann och ansvarsfull person. Vi tycker att din inställning är viktigast och ser positivt på individer som jobbar för att utvecklas.

Vi erbjuder dig:

Hos oss får du ett varierande arbete med kontinuerlig utveckling, en konkurrenskraftig lön och bra personalförmåner. Vi är kollektivavtalsanslutna. Tjänsten är tillsvidare med en provanställningsperiod på 6 månader.

För mer info om tjänsten är du välkommen att ringa regionchef Patrik Larsson 070-4533465.

Tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdagen så vänta inte med att skicka in din ansökan. Din ansökan vill vi ha senast den 29/1 via vår hemsida

Välkommen in med din ansökan!

Om Euromaster

Euromaster, en del av Michelinkoncernen, är Europas största däck- och fordonsservicekedja med över 2 400 försäljningsställen i 17 länder. I Sverige har Euromaster 120 verkstäder, integrerade och partners från Gällivare i norr till Trelleborg i söder, samt en egen regummeringsfabrik. Vi är drygt 450 anställda och omsätter 1,3 MDR SEK. Vår värdegrund bygger på kundfokus, ärlighet och expertis. Läs mer om oss och koncernen på www.euromaster.se och www.michelin.com/eng/

Arbetsgivare
Euromaster AB
Gullbergs Strandgata 34
41104 Göteborg
Hemsida: https://www.euromaster.se/privat
Ansökan
Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmontör

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker just nu en fordsonmontör till en av våra kunder i Åseda. Arbetsmoment som skall utföras är montering av fordon samt bussar. Även montering av detaljer till fordonsindustrin. Start: Januari Arbetstider: Omg Din profil Önskemål/Krav: - Erfarenhet inom fordnsindustrin - Fordonsutbildning - Vara händig - Intresse av bilar - Körkort B Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TYRI Sweden söker montörer

Arbetsgivare / Ort: TYRI Sweden AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fordonsmontör

Språk
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet


TYRI är branschledande inom belysning för terränggående maskiner. Vi utvecklar intelligenta belysningslösningar med LED, HID/Xenon och halogenteknik. Lösningarna uppfyller de specifika och stränga kraven för tunga fordon, gruvdrift, skogsbruk, byggindustri, jordbruk och materialhantering. TYRI har flera anläggningar runtom i världen och vi kan erbjuda global försörjning med lokala anskaffningsprogram för multinationella kunder.


Arbetsuppgifter

Vi söker nya medarbetare till våra produktionsteam!

Du kommer att jobba som montör på någon av linerna i TYRIs produktion. Du kommer att arbeta fysiskt under givna instruktioner, i högt tempo och i taktade flöden.


Formell kompetens

Du har:

• Gymnasieexamen/slutbetyg från treårigt gymnasium

• Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift

• Erfarenhet av att ha arbetat med montering tidigare

Din bakgrund

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba inom industri.

Viktigt för oss är att du som söker har en mycket god samarbetsförmåga och en attityd till arbetet som genomsyras av lojalitet samt en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå produktionens mål.

Personliga egenskaper

Vi söker engagerade och motiverade montörer som trivs med att arbeta fysiskt och har förståelse för hur en god hälsa och ergonomi påverkar arbetsprestationen på ett positivt sätt. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående. Du är engagerad och motiverad och vill bidra till arbetsgruppens dynamik.


Skicka din ansökan till [email protected]

Arbetsgivare
TYRI Sweden AB
Aröds Industriväg 78
41705 Göteborg
Hemsida: www.tyrilight.com
Ansökan
Ansök senast 29 January (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Verkstadsarbetare

Arbetsgivare / Ort: Ikett Personalpartner AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 January (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Om tjänsten Vi söker nu en erfaren verkstadsarbetare till en av våra kunder utanför Falköping. Arbetet innefattar köra enklare plåtbearbetningsmaskiner, enklare montage i mindre serier, viss MIG/MAG svetsning kan förekomma, men framför allt är det klippning, bockning och stansning. Du måste vara van vid ritningsläsning. Tjänsten kan övergå till kund på sikt. . OBS! vid detta uppdrag krävs de ett utdrag från belastningsregister. Arbetstid: Dagtid Start: Omgående efter överenskommelse. Din profil Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute hos våra kunder. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag! Om Ikett Personalpartner AB Ikett Personalpartner AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän. Främst inom yrkesområdena industri, el, bygg och administration. Som konsult hos Ikett har du möjligheten att söka lokala arbeten och researbeten i Sverige samt Norge. Vi arbetar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Ikett är medlem i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Ikett är certifierat enligt ISO 9001. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och skickliga medarbetare som trivs. Detta vill vi uppnå genom kvalitet, kompetens och effektivitet. För mer information och nyheter, följ oss gärna på: Facebook: www.facebook.com/ikettpersonalpartner LinkedIn: www.linkedin.com/company/ikett-personalpartner-ab-as
Arbetsgivare
Ikett Personalpartner AB
Hemsida: http://www.ikett.com/
Ansökan
Ansök senast 30 January (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Diagnostekniker bil

Arbetsgivare / Ort: Msx International Ltd. England, Filial
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
MSX International är en global bransch-ledande leverantör av konsulttjänster och Business Process Outsourcing till fordonsindustrin med över 6000 medarbetare. I Norden är vi stolta över vårt team bestående av drygt 140 experter som levererar mätbara resultat med hög kvalitet. MSXI investerar kraftfullt inom digitalisering för att öka vårt försprång som den ledande aktören i att supportera fordonsindustrin i en föränderlig tid. Tack vare vårt fokus på utveckling och kvalitet, växer vi snabbt och har de flesta biltillverkarna som kunder. Ett exempel är Volvo Car Corporation som tilldelat oss utmärkelsen Volvo Quality Excellence (VQE) för vårt arbete som leverantör. Har du lång erfarenhet av avancerad diagnostik samt intresse för tekniken i dagens och framtidens bilar? Drivs du av att coacha och vägleda andra? Vill du jobba på Volvo, Torslanda.  Vi söker just nu en erfaren diagnostekniker för arbete med teknisk support för vår kund Volvo. Som medarbetare i vårt team vägleder och coachar du rutinerade tekniker hos auktoriserade bilverkstäder i hela Norden. Supporten kan ske via elektronisk kommunikation, mail och telefon och innefattar kontakter med såväl återförsäljare som utvecklingsteam hos tillverkaren. Du arbetar i ett engagerat team tillsammans med duktiga och rutinerade medarbetare där ni stöttar och hjälper varandra. Arbetsuppgifter • Supportera och coacha återförsäljare med avancerad diagnostisk felsökning samt bistå med rekommendationer för fortsatt felsökning via interna supportsystem, mail samt telefon. • Kommunicera direkt med tillverkaren gällande vissa aktuella ärenden. • Daglig uppföljning av aktuella ärenden baserat på gällande prioriteringsordning. • Rapportera fel till tillverkaren enligt gällande eskaleringsprocess. • Kontinuerligt hålla sig uppdaterad gällande tillverkarens produkter genom att delta på tillverkarens utbildningar samt studera instruerande tekniska dokument.   Är du den vi söker? Vi söker dig som har en god förståelse för diagnossystem och mjukvara på bil, samt har solid erfarenhet från auktoriserad märkesverkstad och de felsökningsverktyg som används där. I dagsläget jobbar du som diagnostekniker, coach eller liknande och är nu redo för nästa steg i din karriär. Vi tror även att du som söker är en engagerad och analytisk problemlösare med goda kunskaper inom IT, elektronik och felsökning. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och du behärskar svenska och engelska väl både i tal och i skrift. Meriterande om du även kan finska.  Arbetsplats och omfattning: Placeringsort är Göteborg, Torslanda och tjänsten är en heltidstjänst med tillsvidareanställning.  Vi erbjuder: Som medarbetare på MSXI arbetar du i en miljö där det är högt i tak. Du har en betydelsefull roll i ett expansivt företag med många utvecklingsmöjligheter. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag.   Ansökan Ansök med registrerat CV och personligt brev på vår hemsida. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Läs mer om MSX International på msxi.com
Arbetsgivare
Msx International Ltd. England, Filial
Hemsida: http://www.msxi.com
Ansökan
Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montör i eskilstuna

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu fler stjärnkonsulter till flera avdelningar till en av Eskilstunas renaste och modernaste fabriker inom fordonsindustrin. 
Om du är en person med tidigare erfarenhet inom montering eller har vana från industriarbete, så kan vi vi erbjuda en arbetsplats med bra arbetsmiljö, god kamratskap och en arbetsplats som verkligen värdesätter säkerhet och kvalité! Låter det intressant är du varmt välkommen att redan idag skicka in en ansökan!

Uppdraget är en del i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad och ha ett långsiktigt uppdrag hos en av vår mest attraktiva kunder i Eskilstuna.

Ansvarsområden

Här arbetar du och dina kollegor tillsammans på ett välkänt företag inom fordonsindustrin. Bland framgångsnycklarna märks utveckling, kvalité och samarbete. Till dina arbetsuppgifter hör:
 • montering av axlar eller transmissioner på line mot uppsatta mål
 • förebyggande underhåll inom det egna arbetsområdet
 • att löpande bidra till att förbättra och utveckla arbetsmetoderna tillsammans med kollegor

Arbetstider

 • Visstid sex månader med stora chanser till fast anställning
 • Heltid. Skiftarbete kan förekomma


Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:
 • god svenska i både tal och skrift
 • godkända gymnasiebetyg
 • god fysik
 • monteringserfarenhet eller arbetslivserfarenhet inom industrin
 • körkort och tillgång till bil
 • traverskort alt. säkra lyft/lyft under krok utbildning

Ansökan

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Passar den här beskrivningen in på dig? Då är du välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan tas endast emot via vår hemsida, ansökningar som inkommer via mail kommer inte att behandlas. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Montörer till Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Eterni Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet

MONTÖRER TILL GÖTEBORG


ARBETSUPPGIFTER
Eterni Sweden söker nu dig som har några års erfarenhet som montör och arbete med tunga fordon samt har ett stort intresse av att meka och är tekniskt kunnig.

För att passa i rollen krävs erfarenhet av hydraulik och god vana av ritningsläsning. Då tunga arbetsmoment förekommer är det viktigt att du har god fysik och trivs med ett praktiskt arbete. Arbetet sker såväl enskilt som i grupp.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi ser att du har en gymnasiekompetens inom teknik, elektronik eller verkstadsteknik alt. arbetserfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Som anställd hos på Eterni är du vårt ansikte utåt och det är därför av stor vikt att du är en social, ambitiös och prestigelös person med god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som montör är ett konsultuppdrag på heltid med start v5. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund i Göteborg.

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansökningar via mail hanteras ej. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 

 
Arbetsgivare
Eterni Sweden AB
Hemsida: www.eterni.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker fordonsmontör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund i Knivsta.   Är du intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité?  Då är du den vi söker!   Vi söker en montör för ombyggnad av fordon. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritning. Erfarenhet av 12V el och tidigare byggt skåp, monterat lyftar eller flak på fordon är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

TopWork söker fordonsmontör...

Arbetsgivare / Ort: TopWork Mälardalen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
TopWork är ett auktoriserat företag som arbetar med bemanning och rekrytering. Våra kunder finns inom branscher som industri, lager, logistik, bygg och administration. Vi är din trygga, professionella partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork - vi hittar rätt medarbetare till rätt arbetsgivare och arbetsplats. ...till kund utanför Uppsala.   Är du intresserad av fordon? Trivs du att arbeta i högt tempo med bra kvalité?  Då är du den vi söker!   Vi söker en montör för ombyggnad av fordon. För att trivas i rollen som montör bör du vara självgående, tålmodig och tycka om att jobba med dina händer som främsta verktyg. Du lägger stor vikt vid kvalité i ditt arbete och kan arbeta utifrån givna instruktioner och ritning. Erfarenhet av 12V el och tidigare byggt skåp, monterat lyftar eller flak på fordon är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.   Tjänsten inleds med en anställning hos TopWork med ett mål om att kandidaten senare ska övergå till en anställning hos kund. Som konsult hos TopWork får du en konsultchef som stöttar dig i ditt uppdrag hos kund. Vi ger dig råd och rekommendationer om hur du kan utvecklas i ditt arbete.
Arbetsgivare
TopWork Mälardalen AB
Hemsida: http://http://www.topworkcare.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Duktig MEKANIKER/FELSÖKARE/MONTÖR till spännande företag!!

Arbetsgivare / Ort: Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Beskrivning Q Bemanning söker till vår kund DUKTIG MEKANIKER/FELSÖKARE/MONTÖR. Du kommer att jobba med underhåll och reparationer på dieselelektriska lok med delsystem med elektropneumatiska delsystem och där högspänningsdelen styrs med relä och kontaktorer. Det förekommer även ombyggnationer, installationer där förläggning av stålrör och kablage ingår. Vi söker dig som tidigare jobbat med liknande uppgifter och har lätt att återstarta. Du jobbar helst idag med motsvarande kompetens inom industrin.  Arbetsuppgifter Arbeta med att reparera och byta komponenter på diesellok såsom boggier, axlar, motorer mm. Allmänt service och underhållsarbete på diesellok. Kvalifikationer Vi söker dig som: - Har flera års erfarenhet av underhåll inom fordonsbranschen eller industrin. - Är erfaren elektriker/felsökare som vill jobba med fordon. - Är duktig på att läsa ritningar/schema. - Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. - Är noggrann och har förståelse för vad kvalitet och leveransåtagande innebär. - Fungerar utmärkt både självständigt och i grupp. Villkor Avtals och marknadsmässig lön och villkor. Vi anställer löpande. Är du intresserad, sök redan idag!! Har du frågor, ring gärna Henrik Nitz 070-160 20 91       Q är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och medlem i branschorganisationen Almega Kompetensföretagen samt i Svenskt Näringsliv. Företaget erbjuder interims- och rekryteringslösningar inom branscherna IT, teknik, administration, ekonomi, industri samt lager/logistik med personallösningar inom olika befattningsnivåer.
Arbetsgivare
Quattro Bemanning & Rekrytering AB
Ansökan
Ansök senast 1 February (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Jobba som montör inom fordonsindustrin i Hallsberg

Arbetsgivare / Ort: Manpower AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du en kvalitetsmedveten lagspelare som vill skaffa dig nya erfarenheter hos en global storspelare inom anläggningsmaskiner? Har du erfarenhet från montering inom industri eller har du kanske studerat industri eller teknik på gymnasiet? Då kommer du att trivas här! Vi söker nu montörer till en ledande industrikoncern i Hallsberg. Verkar det intressant? Ansök redan idag! Vad kommer jag att göra som montör? Här kommer du att jobba i produktionen med montering hos en ledande global aktör inom anläggningsmaskiner i Hallsberg. Du varierar mellan olika stationer på en produktionslina och jobbar i nära samarbete med dina kollegor. Detta är en heltidstjänst och du kommer att arbeta dagtid 06:48-16:00. Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund. Start för uppdraget är omgående. Vad krävs för att bli montör? * Utbildning inom industri eller tekniskt gymnasium, alternativt minst 6 månaders erfarenhet av arbete från industri/montering. * B Körkort är ett krav och vi ser gärna att du har tillgång till bil. Har du truckkort är det meriterande. * Trivs med ett fysiskt ansträngande arbete. * Goda kunskaper i svenska, både tal och i skrift, och inga problem med att följa och förstå instruktioner. För att vara aktuell för tjänsten kommer ett utdrag ur polisens belastningsregister krävas. Målet är att du kommer att jobba hos en och samma kund, men vid eventuell nedgång i produktionen kan det bli aktuellt med uppdrag hos någon av våra andra kunder i närområdet. Det är därför viktigt att du är flexibel och att du är bekväm med att ambulera. Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Sök tjänsten i dag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Gustafsson via e-post: [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Arbetsgivare
Manpower AB
Ansökan
Ansök senast 4 February (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Jobba som montör inom fordonsindustrin i Arvika

Arbetsgivare / Ort: Manpower AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du nyfiken på att jobba inom industri? Vill du ha ett fartfyllt jobb med härlig teamkänsla bland kollegorna? Då ska du läsa vidare! Vi söker nu dig som vill jobba inom industri i Arvika. Tidigare erfarenhet är inget krav så länge du har viljan att lära dig! Skicka in din ansökan idag! Att arbeta som konsult I den här rollen kommer du att arbeta med montering av olika fordonskomponenter. Här kommer du att jobba i rena ljusa industrilokaler på en taktad produktionslina. Här jobbar du i nära samarbete med dina kollegor och du bidrar till en god stämning i teamet. Företaget tar mycket stort ansvar för att försäkra en trygg och säker arbetsmiljö. Det här är ett konsultuppdrag som varar sex månader. Du kommer att vara anställd av Manpower men arbeta hos vår uppdragsgivare. Vad förväntas av mig som montör? * Erfarenhet och/eller utbildning inom industriområdet som montör är meriterande men inget krav * Truck- och/eller traverskort är meriterande * Du känner dig bekväm med ett fysiskt krävande jobb och högt tempo * B körkort och tillgång till bil För att vara aktuell för tjänsten kommer ett utdrag ur polisens belastnings- och misstankeregister krävas. Vilka personliga egenskaper är viktiga? Vi söker dig som är händig och gillar att meka. Dina kollegor är beroende av att du jobbar på i högt tempo och att du är noggrann. Du har lätt för att samarbeta och bidrar till en bra stämning på jobbet. Genom att vara noggrann och detaljfokuserad ser du till produktionen flyter på felfritt. Målet är att du kommer att jobba hos en och samma kund, men vid eventuell nedgång i produktionen kan det bli aktuellt med uppdrag hos någon av våra andra kunder i närområdet. Det är därför viktigt att du är flexibel och att du är bekväm med att ambulera. Vad kan ni erbjuda mig? * Anställning enligt kollektivavtal * En ovärderlig chans att snabbt skaffa dig bred erfarenhet inom industri * Möjligheter till att bygga upp ett stort kontaktnät inom branschen * Friskvårdsbidrag Erbjudande Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU. Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod och som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll. Sök tjänsten i dag! För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Gustafsson via e-post [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag! Om Manpower Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna.
Arbetsgivare
Manpower AB
Ansökan
Ansök senast 4 February (16 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmöntör till kund sökes i Malmö

Arbetsgivare / Ort: Svensk Autorekrytering AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 February (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fordonsmontör

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering och påbyggnation av bilinredning och bilelektronik. Du kommer utrusta kundernas fordon med bl.a. golv- och väggbeklädnad, skruva och sätta upp olika modulsystem, elektronik och tillbehör som belysning, lastsäkring och takräcken mm. Lösningarna är helt skräddarsydda och unika för varje kunds behov. Du kommer även att hämta och lämna kundernas bilar, samt hålla ordning på lager och leveranser. Din Profil Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning personbilsmekaniker alternativt el. Du gärna har erfarenhet av bilelektronik och av utrustning/påbyggnad av fordon samt fordonsinredning. Har du jobbat som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker är det meriterande. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du har god datorvana och som person är du social och kundorienterad. Det är ett stort plus om du har truckkort. Om företaget Vår kund är ett företag som utvecklar och säljer utrustning för bilar, lätta transportbilar och pick-ups så som bilinredning, takutrustning och elektronik. Nu behöver de fler kompetenta medarbetare till sin organisation. Detta är ett bemanningsuppdrag. Kontaktuppgifter Autorekrytering är rekryteringsföretaget för dem som redan jobbar, eller vill jobba, i motorbranschen. Gemensamt för alla de kandidater vi kommer i kontakt med, är att de vill ha ett jobb att trivas med, utmanas av och växa med. Hos oss möter du kunniga människor som gör sitt bästa för att du ska hitta rätt. Våra väl fungerande metoder och processer talar för att vi kommer att lyckas. För dig som söker ett av våra många konsultjobb erbjuder vi kvalificerade uppdrag med goda utvecklingsmöjligheter. Med väl fungerande samarbeten mellan oss och våra uppdragsgivare, vågar vi påstå att vi har jobbet som kommer att förändra ditt arbetsliv.
Arbetsgivare
Svensk Autorekrytering AB
Hemsida: http://www.autorekrytering.se
Ansökan
Ansök senast 14 February (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmontör

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 February (26 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Gillar du ett rörligt arbete med varierande montering? Då kommer du att trivas här! 
Vi söker fordonsmontörer med erfarenhet av svagström till en expanderande verksamhet i Södertälje. Du kommer arbeta i en bra arbetsmiljö tillsammans med dina kollegor. Mer information om tjänsten kommer att ges vid en eventuell intervju.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta hos en av våra kunder som fordonsmontör. 

Ansvarsområden

I rollen som fordonsmontör kommer du att arbeta med ombyggnation på nya, såväl som begagnade fordon i olika storlekar. Arbetet innebär en stor variation av arbetsuppgifter då du får vara med från grunden.

Arbetstider

Heltid

Kvalifikationer

·  Några års erfarenhet av mekanisk montering 
·  Erfarenhet av att läsa ritningar och elschema
·  Goda kunskaper inom svagström
·  Eftersom arbetet utförs stående krävs god fysisk rörlighet
·  Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift

Ansökan

Sista ansökningsdag 2021-02-14.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 14 February (26 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmontör med start omgående

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi på Lernia söker nu fordonsmontörer som kan börja arbeta omgående! Kunden är placerad i Torslanda och är en underleverantör till Volvo. Arbetsuppgifter Som fordonsmontör hos vår kund kommer du att montera delar av bilar. Beroende på var i produktionen du blir placerad kommer arbetsuppgifterna att variera. Är du den vi söker? Eftersom arbetsuppgifterna skiljer sig åt i produktionen behöver du som söker vara anpassningsbar och flexibel. Det krävs att du kan hantera verktyg och är stresstålig eftersom arbetet ställer krav på ett högt tempo. Det är även viktigt med noggrannhet och att du har en vilja att utvecklas med företaget! Som person har du en hög arbetsmoral, är ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål och deadlines. Krav • Du behöver behärska svenska i tal och skrift. • Du behöver kunna arbeta alla skift, alltså både dag-, kväll-, och nattid. • Det är mediterande om du har körkort och tillgång till bil. Anställningsform: 6 mån visstidsanställning på Lernia Tillträdesdag Omgående. Tjänsten kan komma att tillträdas innan sista ansökningsdatumet, ansök därför redan idag! Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fordonsmontör i Upplands Väsby

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta med tillverkning av stötdämpare till fordon inom racingvärlden där möjlighet till utveckling ges och där kvaliteten är i högsta fokus? Då kan du vara den Öhlins Racing söker till deras team i Upplands Väsby!

Företaget producerar stötdämpare i toppkvalitet till bilar, motorcyklar och cyklar i racingvärlden/motorsportsindustrin. Öhlins är leverantörer till företag som bl.a. Honda, Yamaha, Kawasaki, Porsche & BMW. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. 

Ansvarsområden

 • Montering av mestadels stötdämpare utifrån kundspecifik order
 • Fin- och delmontering utifrån ritningsläsning
 • Arbete inom lager och packning 

Arbetstider

Heltid med goda möjligheter till anställning hos kund efter inhyrningsperiod. Arbetstid dagtid.

Kvalifikationer

 • Du ska kunna läsa och förstå en ritning/beskrivning
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har du truckkort A+B är det meriterande
 •  Kunden värdesätter att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra då du kommer ingå i ett av fem team inom monteringen. De ser gärna att du är lugn och metodisk till ditt arbetssätt och att du kan ta egna initiativ samt ta för dig av de möjligheter som dyker upp. Du är framåt och inte rädd för att dela med dig av kunskap och information till dina kollegor.

Erfarenhet

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande o

Ansökan

2021-02-28, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Operatör på Adient

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vad kommer du göra? Som operatör på Adient kommer du vara en del i ett världsledande företag som tillverkar fordonssäten. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans ska hålla högsta kvalité och leverera i precis rätt tid till kund. Arbetet är på line och du kommer att montera bilsäten till Volvo. Nu söker vi dig som vill arbeta som operatör på fabriken i Torslanda, Göteborg. Vi på Lernia erbjuder en stor möjlighet att utvecklas inom industrin. Det handlar om dig Det viktigaste är din inställning och engagemang. Vi söker dig som är noggrann och en samarbetsvillig person som gillar att jobba i ett högt tempo med ensidiga arbetsuppgifter. Du behöver kunna följa instruktioner och ha ett öga för detaljer. Du kommer bli en del av ett team där du behöver kommunicera med dina kollegor för bästa resultat. För att hålla god kvalité är det viktigt att kunna ta åt sig instruktioner och feedback. Passar du in i profilen? • Vi söker dig som gillar att jobba, är punktlig och mån om att ditt jobb ska hålla hög kvalité • Tidigare erfarenhet av montering är inget krav men meriterande. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats. • Du behöver kunna börja jobba med kort varsel För att bli aktuell för jobbet som operatör måste nedanstående krav uppfyllas: • Godkänt i följande gymnasieämnen: Matematik a/1, Samhällskunskap a/1, Svenska/svenska som andraspråk a/1 och Engelska a/5 • Vid utländska betyg måste dessa valideras av UHR • Ladda upp en bildfil med originalbetygen eller vidimerade kopior i samband med din ansökan. Om inte betyg laddas upp kommer din ansökan automatiskt att sorteras bort ur processen. Vi på Lernia Bemanning vill verka för en jämn könsfördelning så vi ser mer än gärna att kvinnor söker. Teoriprov och praktiskt utbildning För att kunna arbeta som operatör på Adient så behöver du genomföra en introduktionsutbildning. På utbildningens andra dag genomförs ett teoriprov och det provet måste blir godkänt för att du ska kunna fortsätta utbildningen. Ett anställningsavtal kommer signeras efter godkänt prov. Vad vi erbjuder dig Vi anställer till följande skift: 2 skift. Detta innebär varannan vecka dag/kväll med arbetstiderna 06:30-14:54 och 14:54-00:06. Vi på Lernia erbjuder inledningsvis en heltidsanställning med visstidskontrakt. Vi har självklart kollektivavtal, bra försäkringar och friskvårdsförmåner. Hur du söker Om detta låter som ett jobb för dig så är du varmt välkommen att lämna in din ansökan på vår hemsida. Bifoga CV och bild på betyg. Se gärna till att filerna är i formaten .pdf, .docx, .doc och .jpg. Du behöver även genomföra ett personlighetstest för att gå vidare i processen. Testet skickas till din mail efter inskickad ansökan. Vi behandlar din ansökan efter vi har fått tagit del av Lernia är vägen framåt Lernia bemanning har i över 20 år varit en partner till några av Sveriges största industrier och fordonstillverkare. Vi söker engagerade och tekniskt kunniga medarbetare. Lernia arbetar brett inom olika kompetensområden och arbetar ständigt med nästa generations talanger. Bygg din karriär med Lernia. Vi har en stolt historia inom teknik som bygger på samarbete och mångfald. Det finns många bemanningsföretag på marknaden, men endast ett Lernia. Som statligt ägt bolag är vi styrda av värderingar som i varje skede spelar in i hur vi arbetar. Vi litar på att du alltid gör ditt yttersta, så kan du lita på att vi gör vad vi kan för att vårt samarbete ska fungera så väl som möjligt. Det är din nyfiken och passion som gör oss!
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 28 February (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

montör till scania i södertälje

Arbetsgivare / Ort: Randstad AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (1 månad 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med och bygga Scanias framtid som världsledande inom hållbara transportsystem? Vill du skapa framgång och nå dina personliga mål tillsammans med ett av lastbilsbranschens starkaste varumärken? Är du kvalitetsmedveten, flexibel och noggrann? Då söker vi dig för tjänsten som montör till Scania!

Ansvarsområden

På Scania monterar du motorer, fram- och bakaxlar, växellådor alternativt buss- eller lastbilschassier. Arbetet sker ofta i team där alla i teamet ansvarar för att uppnå kvalitetskraven. Det ställs höga krav vad gäller samarbete i grupp, men du har även ett eget ansvar.

Som montör förväntas du även arbeta aktivt med förbättringsarbete. På Scania finns det en stark innovationskultur där nya och effektiva lösningar är en naturlig del av den dagliga verksamheten. Förbättringar är en förutsättning för att kunna möta en av vår tids viktigaste hållbarhetsutmaningar och det finns en övertygelse att framgång skapas genom att ta tillvara på nya idéer och testa nya vägar. På Scanias produktionsavdelning får du därmed möjlighet att utmana dig själv och dina kollegor genom att kontinuerligt utveckla arbetsmetoderna.

Scania värdesätter din personliga utveckling och för att du ska få en bra start inleds anställningen med en introduktionsutbildning där du får veta mer om Scanias kärnvärden och kultur, din arbetsroll samt den ergonomiska arbetsmiljön.

För mer information om hur det är att jobba på Scania, se gärna filmen nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=kx7R7x8p9bA&list=PLc5xGmDKyC_Lj5c_L213Bep8pzQB3ZvB4&index=3

Kvalifikationer

 •  fullständig gymnasieutbildning, alternativt 3 års arbetslivserfarenhet 
 •  goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
 •  god fysik då det är ett arbete med hög arbetstakt och tunga arbetsmoment
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom industri och produktion.

För att lyckas i rollen är det viktigt att vara en lagspelare som tar egna initiativ när det behövs. Som person sätter du säkerheten i första rummet och är lyhörd för feedback. Du värderar laganda och har ett utåtriktat och positivt förhållningssätt gentemot din omgivning. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan

Detta är en direktrekrytering till Scania i Södertälje. Scania erbjuder visstidsanställning upp till 24 månader med möjlighet till fast anställning. Alla tjänster avser heltid, 2-skift eller dagtid.

Som ett kvalitativt led i vårt rekryteringsarbete genomgår alla slutkandidater en bakgrundskontroll.

Låter det intressant? Ansök redan idag så kontaktar vi dig. Vi har flera platser att tillsätta och urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringsansvarig:   [email protected]

Om företaget

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med partners och kunder leder Scania övergången till ett hållbart transportsystem. Visionen är att förändra världens transporter till att bli rena, säkra och effektiva där förflyttning av människor och gods möjliggörs och därmed bidrar till den ekonomiska och sociala utvecklingen, utan att riskera miljön eller människors hälsa. I arbetet med att ta fram hållbara transportlösningar fokuserar Scania på nyckelområdena energieffektivitet, alternativa bränslen och elektrifiering samt smarta och säkra transporter.

Under 2017 levererade Scania 82.500 lastbilar, 8.300 bussar samt 8.500 industri- och marinmotorer till sina kunder. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder och har drygt 49 000 medarbetare. Scania ingår i Traton Group. 
Arbetsgivare
Randstad AB
Ansökan
Ansök senast 6 March (1 månad 15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.