På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Restaurangtekniker/storkökstekniker
Spela filmen

Restaurangtekniker/storkökstekniker

Är du en teknikintresserad problemlösare som kan tänka dig att arbeta intensivt under sommarsäsonger? I så fall kan arbete som Restaurangtekniker / Storkökstekniker vara rätt jobb för dig.

Det är ett varierande och fritt yrke där man kombinerar kunskaper i teknik. Storkökstekniker måste kunna hålla den allt mer avancerad utrustning i storkök i ett arbetsför skick, med omfattande kundkontakter.

Restaurangtekniker / Storkökstekniker är ofta på uppdrag hos olika kunder. Oftast åker de i de egna servicebilar. De installerar, moderniserar och reparerar restaurangernas och storkökens maskinpark och de måste kunna jobba med diverse tekniska produkter, datorer och kunna hantera både el och mekanik.

Restaurangtekniker / Storkökstekniker sköter den dagliga kontrollen och reparationer av diverse fastfood- och restaurangmaskiner, t ex spisar, glassmaskiner, stekbord, fritöser, kylar och frysar.

Arbetstider är varierande och brukar vara uppdelade i dag- och kvällsskift och man ska behöva arbeta både på vardagar men också under helger.

Utbildning

En avslutad teknisk gymnasieutbildning kan ställas som ett minimikrav.

Meriterande är eftergymnasial utbildning med inriktning på elektroteknik, maskinteknik eller mekanik.

Grundläggande utbildning finns på flera av gymnasieskolans tekniska program och kan även finnas inom yrkeshögskolan.

Personliga egenskaper

För att trivas i yrkesrollen som restaurangtekniker/storkökstekniker bör man vara teknikintresserad, gilla utmaningar och tycka om att lösa problem. Som person behöver man vara serviceinriktad och självgående, gilla att arbeta förebyggande men också vara beredd att rycka ut för att utföra akuta reparationer under men också utanför nöjesparkens/tivolis öppettider.

Arbetsplats

Restaurangtekniker / Storkökstekniker lagar allt i köket, utom självaste maten. De måste därför ha omfattande kunskaper och färdigheter inom säkerhet och miljö, men också kunna mycket om kundvård.

Tjänster som restaurangtekniker på tivoli och nöjesparker är allt som oftast säsongsanställningar under sommarhalvåret.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

7 Lediga jobb

Servicetekniker till Malmö

Arbetsgivare / Ort: Hgm Automatservice AB / MALMÖ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 11 augusti (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Meriterande
 • Service och underhåll
 • VVS

Om jobbet
Driven servicetekniker sökes till vårt Malmökontor HGM Automatservice AB, Malmö stad Vi söker en driven och nyfiken servicetekniker som till största del kommer att installera, felsöka och reparera kaffe- och vattenmaskiner. Tillsammans med Dina kollegor förgyller vi kaffepausen ute hos våra kunder runt om i Skåne men utgår från Malmö. Som individ söker vi Dig som kan arbeta självständigt men även uppskattar och stärks av att vara en del i ett större team. För oss är goda kundrelationer av yttersta vikt och vi ser därför det som oerhört viktigt att Du kan skapa och upprätthålla goda kundrelationer - det är ju Du som kommer att vara vårt ansikte utåt! Om arbetsgivaren HGM Dryckservice är ett familjeföretag som sedan 1984 arbetar med kompletta kaffeserveringar, varuleveranser samt service till såväl privata som statliga företag i Skåne, Stockholm och Göteborg. När vi startade företaget var en av ambitionerna att vara den leverantör i branschen som tillhandahåller allt som behövs för en lyckad kaffepaus och detta är en utvecklingslinje som vi ständigt arbetar med att förbättra. Sök redan idag och ta chansen att skapa en bättre arbetsmiljö åt fler personer på olika arbetsplatser! HGM erbjuder Dig - Härliga kollegor - hos oss har vi kul på jobbet! - Omväxlande jobb där du besöker olika företag runtom i Skåne - Ett socialt trevligt jobb där du får en hel del kundkontakt - Ett expansivt företag med korta beslutsvägar - hos oss har du möjlighet att klättra - Individuellt satt lön Vi söker Dig med - hög service- och ansvarskänsla - engagemang/ordningssinne - god samarbetsförmåga - vana att arbeta självständigt - kundorienterad inställning - B-körkort - Slutförd gymnasieutbildning, gärna inom teknik - Svenska i tal och skrift Erfarenhet inom följande områden anses meriterande: - branschen (automater för varma och kalla drycker) - VVS - installationer
Arbetsgivare
Hgm Automatservice AB
Kamaxelgatan 7
21241 MALMÖ
Tel: 040-933008
Ansökan
Ansök senast 11 augusti (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Tekniker inom vitvaru- och tvättstugeservice

Arbetsgivare / Ort: Ff - Fastighetsservice AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 augusti (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-06-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör

Om jobbet
Om oss Driftia har funnits på Stockholmsmarknaden sedan 1993 då vi beslutade att lämna våra anställningar för att satsa på ett eget serviceföretag. Våra kunder är i huvudsak bostadsrättsföreningar i varierande storlekar i hela Stockholmsområdet. Vi sköter även om ett flertal hyres- och kommersiella fastigheter åt både större bostadsbolag och privata värdar. Vi utökar med ytterligare en tekniker inom vår grupp för vitvaru- och tvättstugeservice. Om tjänsten Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom området, vi servar och installerar samtliga etablerade varumärken på den svenska marknaden. Gruppen är en viktig del av vår verksamhet och våra tjänster efterfrågas allt mer vilket känns väldigt inspirerande. Förutom att du är en duktig tekniker sätter vi stort värde på att du kan arbeta både självständigt och i grupp beroende på vad som ska utföras. Inbyggt entreprenörskap, affärsmässighet, ordning och reda är egenskaper som vi värderar högt. B-körkort är ett krav. Tjänsten är på heltid, vilket innebär att du blir anställd direkt av företaget och tjänsten är tillsvidare. Vill du veta mera du välkommen att kontakta Tatu Kainulainen 076- 147 60 47 eller Mats Lindén 0708-99 17 60. Ansökningarna kommer att behandlas löpande, sista ansökningsdag är 15 augusti, välkommen med din ansökan! Om oss Driftia har funnits inom fastighetsskötsel och förvaltning på Stockholmsmarknaden sedan 1993 då vi beslutade att lämna våra anställningar för att satsa på ett eget serviceföretag. Våra kunder är i huvudsak bostadsrättsföreningar i varierande storlekar i hela Stockholmsområdet. Vi sköter även om ett flertal hyres- och kommersiella fastigheter åt både större bostadsbolag och privata värdar.
Arbetsgivare
Ff - Fastighetsservice AB
Ansökan
Ansök senast 15 augusti (14 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Servicetekniker, Vitvarureparatör

Arbetsgivare / Ort: H-J Hushåll Service AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 augusti (14 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Servicetekniker, Vitvarureparatör

Om jobbet.

HJ Hushållsservice AB är en auktoriserad Electrolux servicepartner. Som servicetekniker hos oss välkomnas du till en roll där fokus ligger i att leverera en hög kvalité vid varje kundkontakt.

Arbetet är omväxlande och innebär primärt felsökning, reparation av vitvaror och installationer i samband med nybyggen. Vi söker dig som är serviceinriktad, lösningsfokuserad och har ett intresse för teknik. Då arbetet till stor del sker ute hos kunder så förutsätter vi att du har god förmåga att själv planera och genomföra dina arbetsdagar. Du är själv ansvarig för dokumentation och uppföljning av dina serviceärenden. Då vi till stor del arbetar i våra kunders hem lägger vi stor vikt att du har en god social förmåga och att du gillar att träffa nya människor varje dag.

Kvalifikationer:

 • Du har fullföljd gymnasieutbildning gärna inom el- och teknikområde. El-behörighet/el-vana är meriterande.
 • Du har B-körkort.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du:

 • Ansvarstagande.
 • Noggrann.
 • Resultatinriktad med kunden i fokus.
 • Serviceorienterad.
 • Självgående.
 • Stresstålig.


Arbetsgivare
H-J Hushåll Service AB
Rådjursvägen 2
35245 Växjö
Ansökan
Ansök senast 15 augusti (14 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Vitvarutekniker till Micasa hos Coor

Arbetsgivare / Ort: Coor Service Management AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 augusti (30 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör

Om jobbet
Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Micasa i Stockholmsområdet. Vill du göra det tillsammans med oss? Det här är ett spännande uppdrag där du får vara en viktig del i Coors mycket kompetenta team inom vår expanderande fastighetsleverans! Coors uppdrag spänner över flera områden inom teknisk drift och förvaltning. Det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos både kundens medarbetare och hyresgäster. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och lyfta den till nästa nivå. Om rollen Som vitvarutekniker ansvarar du för felsökning och reparation av spis, diskmaskin, kyl och frys, samt tvättmaskiner i tvättstugor. Ditt arbete är självständigt och du har mycket kontakt med våra hyresgäster och leverantörer. Du kommer att vara ansvarig för att säkra funktion och kvalitet på vitvaror och tvättmaskiner för Micasas hyresgäster. Dina arbetsuppgifter kommer att vara av både teknisk och administrativ karaktär. Rollen är en kombination av produktkännedom och att leverera god service. Du använder telefonen/iPad som arbetsredskap där du tar emot beställningar och registrerar utförda arbeten. Du planerar själv ditt arbete efter verksamhetens behov enligt prioriteringsordning. Exempel på arbetsuppgifter: • Medverka vid framtagandet av rutiner och arbetssätt samt proaktivt förbättra dessa • Tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av vitvaror • Beställning av reservdelar och service • Löpande dialog med leverantörer och övriga intressenter avseende produkter, service och garantiärenden • Vägleda övriga medarbetare och entreprenörer inom ditt expertområde • Inventera, dokumentera samt delge information till berörda intressenter • Upprätthålla en god kundrelation Placering kommer att vara i Stockholm söderort med fastigheter huvudsakligen inom stadsdelarna Hägersten/Älvsjö, Skärholmen, Enskede/Årsta/Vantör, Farsta och Skarpnäck.  Vår kandidat Som vitvarutekniker på Coor arbetar du nära vår kunds hyresgäster, ibland i deras hem och det är därför viktigt att du trivs med att arbeta med människor samt har stor respekt för människors integritet. Som person har du en positiv inställning och brinner för att lösa problem. Du är förtroendeingivande och trygg i din kompetens och för dig är det viktigt att ge bra service åt våra kunder. Det krävs att du har ett bra ordningssinne då du själv kommer att hantera beställningar och bokningar Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning och gärna några års erfarenhet av arbete som vitvarutekniker. För att lyckas i rollen som vitvarutekniker krävs det att du har goda elkunskaper och trivs med att jobba självständigt. Om du har elbehörighet är det mycket meriterande. B-körkort samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska är också meriterande. Vi erbjuder Som en ansvarstagande arbetsgivare erbjuder Coor en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. Här blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats och kundupplevelse! Kontaktuppgifter och övrig information För mer information vänligen kontakta Henrik Gustafsson 010- 559 59 59. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer görs löpande. Om Coor Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen.
Arbetsgivare
Coor Service Management AB
Hemsida: www.coor.com
Ansökan
Ansök senast 31 augusti (30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nu söker vi Storkökstekniker till Stockholm

Arbetsgivare / Ort: 2Complete AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 31 augusti (30 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Hushållsmaskinreparatör/Vitvarureparatör

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi dig som vill arbeta som storkökstekniker, företaget är ett lite mindre bolag som arbetar med både stora och små kunder. Du kommer bland annat att arbeta mot kommuner, bensinstationer, restauranger och caféer. Arbetsdagarna kommer att vara varierande, du kommer att arbeta med service, underhåll och reparation. Jour förekommer men det finns inget krav på att arbeta med jourverksamhet. Tjänsten innebär att du arbetar måndag till fredag 7-16, du kommer att arbeta i Storstockholm. Om företaget Mer information om företaget ges vid intervjutillfället Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som storkökstekniker, eller att du arbetat med vitvaror, diskmaskiner eller dylikt tidigare. Du har b-körkort, behärskar svenska i tal och skrift samt att du har erfarenhet av att arbeta med kundkontakt. Som person söker vi dig som är flexibel, samarbetsvillig samt att du är social och noggrann. Tjänsten kräver att du tar mycket eget ansvar samt att vi gärna ser att du trivs med mycket variation. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, [email protected] eller 073-365 68 32. Om 2Complete 2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister. 2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Sökord: Storkökstekniker, vitvarutekniker, servicetekniker, restaurangtekniker
Arbetsgivare
2Complete AB
Hemsida: http://www.2complete.se
Ansökan
Ansök senast 31 augusti (30 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.