Swiss Education Group

Swiss Education Group är globalt erkända för sina världsledande hospitality-utbildningar. Vi har en lång historia av att utbilda många av världens mest framgångsrika hotellchefer, kockar och konditorer. Ett enormt kontaktnätverk av världsledande branschpartners innebär att vi kan erbjuda fantastiska möjligheter för alla våra nuvarande och framtida studenter.

Vi välkomnar över 5000 studenter från mer än 80 länder varje år vilket gör studieupplevelsen till en multikulturell, internationell upplevelse.

Våra hospitality-utbildningar är moderna och uppdateras konstant efter den globala branschens behov och internationell betald praktik på världens mest framstående verksamheter ingår i samtliga utbildningar.

Boende och mat ingår under tiden på våra skolor, och samtliga utbildningarna är givetvis fullständigt CSN-berättigade.

Våra yrkesutbildningar riktar sig till dig som har begränsad arbetserfarenhet och saknar tidigare utbildning och söker en kortare, intensiv utbildning med mycket praktik där du snabbt kan ta dig in branschen.

Samtliga skolor genomgår ytterst noggranna kontroller och certifieringar för att säkerställa att studenterna får den erkända, höga standarden, som en Schweizisk hospitality management utbildning representerar.

Öppet hus
Du är välkommen att besöka oss på plats i Schweiz, för att se våra skola och träffa oss. Här kan se när våra olika program har öppet hus och boka ditt besök >>


Våra utbildningar

Visa mer
Visa mindre

Privata utbildningar hos Swiss Education Group

Konditorutbildning

Programmet ”Swiss Grand Diploma in Pastry and Chocolate Arts” är en intensiv konditorutbildning. Inga förkunskaper krävs för att läsa programmet utan det som krävs är passion för konditori och ambitionen att göra det till sin framtida karriär.

Internationell kockutbildning

Vårt intensiva program i kulinarisk konst, ger en bred och internationellt topprankad kockutbildning. Den omfattar nio månader på Culinary Arts Academy i Le Bouveret, Schweiz, samt ett års praktik som du gör vart du vill i hela världen. Här lägger du en stabil grund för din framtida kulinariska karriär.

Food & Beverage Management

På denna intensiva 18-veckors utbildning i Food & Beverage Management, förbereds du för en framtida internationell karriär som chef för mat & dryck-avdelningar på bland annat 5-stjärniga hotell, lyxkryssningar, eventbolag och högklassiga restauranger.

Diplom i Hotell Management

Denna utbildning tillhandahåller alla praktiska nyckelämnen som krävs för att driva ett 5-stjärnigt hotell. Dessutom ingår totalt ett års internationell betald praktik på några av världens mest framstående hotellkedjor, vilket ger dig den arbetserfarenhet som krävs för att gå vidare mot en framgångsrik, internationell karriär.

Vegetarisk kockutbildning

Vi erbjuder ett unikt kulinariskt program i världsklass som ger dig de tekniska färdigheter du behöver för att bli en vegetarisk fine-dining kock. Lär dig hur du förvandlar vilken maträtt som helst till en vegetarisk festmåltid som är bra för kroppen och för miljön. En vegetarisk kockutbildning som omfattar totalt 9 månader på campus i Le Bouveret, samt ett års internationell praktik.

Företagsekonomi och management – Kandidat

I hjärtat av Montreux, Schweiz, med utsikt över Genèvesjön, kan du som siktar på en internationell karriär inom lyxvarumärkessegmentet eller kapitalförvaltning studera företagsekonomi. I utbildningen ingår totalt tre internationella praktikperioder på sex månader vardera där du kan bygga ditt nätverk och öka på dina framtida karriärmöjligheter.