Swiss Education Group

Swiss Education Group är globalt erkända för sina världsledande hospitality-utbildningar. Vi har en lång historia av att utbilda många av världens mest framgångsrika hotellchefer, kockar och konditorer. Ett enormt kontaktnätverk av världsledande branschpartners innebär att vi kan erbjuda fantastiska möjligheter för alla våra nuvarande och framtida studenter.

Vi välkomnar över 5000 studenter från mer än 80 länder varje år vilket gör studieupplevelsen till en multikulturell, internationell upplevelse.

Våra hospitality-utbildningar är moderna och uppdateras konstant efter den globala branschens behov och internationell betald praktik på världens mest framstående verksamheter ingår i samtliga utbildningar.

Boende och mat ingår under tiden på våra skolor, och samtliga utbildningarna är givetvis fullständigt CSN-berättigade.

Våra yrkesutbildningar riktar sig till dig som har begränsad arbetserfarenhet och saknar tidigare utbildning och söker en kortare, intensiv utbildning med mycket praktik där du snabbt kan ta dig in branschen.

Samtliga skolor genomgår ytterst noggranna kontroller och certifieringar för att säkerställa att studenterna får den erkända, höga standarden, som en Schweizisk hospitality management utbildning representerar.

Våra utbildningar

Visa mer
Visa mindre