På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Hovmästare

Hovmästare

En hovmästare är arbetsledare för serveringspersonalen och organiserar deras arbete. Hovmästaren arbetar med schemaläggning och ser till att tillräckligt med personal finns vid varje arbetspass.

Som hovmästare tar du emot förbeställningar och sköter arrangemanget vid till exempel större festmåltider. Att skriva ut menyer kan också ingå i arbetet. Du tar emot bordsbokningar och placerar gästerna så att restaurangen utnyttjas så effektivt som möjligt.

Hovmästaren tar emot restauranggästerna när de kommer, visar dem till bordet och ger dem meny och vinlista. Det är viktigt att kunna råda gästerna vid val av maträtter och kunna tala om vad rätterna på matsedeln består av och hur de är tillagade. Det är bra att ha kunskaper om specialkost av olika slag, till exempel mat för olika allergier. Att ge förslag på passande dryck ingår i arbetet.

Arbetstiderna varierar beroende på var man arbetar. En del hovmästare arbetar dagtid men oftast har du schemalagda arbetstider med kvälls- och helgarbete. I arbetsuppgifterna kan ingå att stämma av alla kassor efter arbetsdagens slut samt ansvara för stängningen av restaurangen.

Utbildning

För att bli hovmästare krävs erfarenhet från serveringsarbete. Det är relativt vanligt att man lärs upp till hovmästare på arbetsplatsen.

Bra grundläggande utbildning finns på gymnasiets Restaurang- och livsmedelsprogrammet.

Utbildningar på högskolenivå finns vid flera universitet och högskolor. Dessa är två till tre år långa. Det finns även utbildningar på Yrkeshögskolan och komvux.

Arbetsplats

Numera finns hovmästare främst på större och exklusivare restauranger. På mindre restauranger är det relativt vanligt att servitören tar emot gästerna och placerar dem vid borden.

Visste du att...?

... 1977 var det för första gånger mer vin än starksprit som såldes i Sverige. Idag dricker svenskarna ca 30 liter vin per år och person.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

23 Lediga jobb

Hovmästare

Arbetsgivare / Ort: Enskede Värdshus AB / Enskede
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Färdigheter
Krav
  • Bordsservering
  • Festarrangemang

Om jobbet
Värdshuset har olika tillställningar varje vecka !
huvudsakligen är det : Lunchbuffé, A la carté, brunch, BBQ-kvällar, bröllop och födelsedagar.
Du bör ha hög socialkompetens och intresse av restaurangbranschen. Känna dig bekväm att ta beslut och hålla humöret på en jämn nivå. Du bör vara en säljare som alltid ser kunden i fokus och försöka hålla en positiv attityd. Enskede Värdshus söker en engagerad hovmästare som vill leda vår servispersonal i det dagliga arbetet i a la carte & festvåning. Ditt huvudansvar blir att leda och fördela arbetet för serveringspersonalen samt aktivt arbeta i service. Du kommer att ha ansvarar för mail, bokningar, PM samt kassarapportering.
Arbetsgivare
Enskede Värdshus AB
Bägersta Byväg 1
12237 Enskede
Hemsida: http://www.enskedevardshus.se
Ansökan
Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Ansvarig servitris/servitör på Tärnaby Fjällhotell

Arbetsgivare / Ort: Tärnaby Fjällhotell AB / TÄRNABY
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-27
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Färdigheter
Krav
  • Bordsservering
  • Restaurangvana
  • fartygserfarenhet
Meriterande
  • Sommelierkompetens
  • Hotellvana
  • fartygserfarenhet
  • Skidresor
  • ledarerfarenhet
  • Grupp- och konferensresor
  • reseproduktion

Språk
Krav
  • Engelska
  • Svenska
Meriterande
  • Tyska
  • Franska

Om jobbet

Tärnaby Fjällhotell är ett fint litet hotell i gammaldags fjällpensionatsstil. Här ligger fokus på det personliga mötet med gästen och gammal hederlig, äkta omtanke.

Vi har ett prisbelönt kök, bar, trevliga mötes- & sällskapsrum, panoramabastu och aktiviteterna utanför dörren. Vi driver egen skidbutik med uthyrning och har ofta aktiva gäster.

Hotellet ligger vackert mellan fjäll och sjö, med vandringsleder och skidåkning direkt utanför, granne med Anjabacken . Vi har öppet året runt.

Vi önskar att du börjar senast i november 2020 och över vintersäsong till och med sista april 2020. Vi har öppet året runt, så det finns chans till förlängning!

Vår önskedröm är att du vill bosätta dig här och leva din dröm! I kombination med hotellet finns här omväxlande jobb året runt.


Vårt uppdrag är att ge gästerna en avkopplande och stärkande vistelse - oavsett anledning de gästar oss.

Vi är mellan 4-15 personer som jobbar här och flera av oss gör många olika saker. Vi gillar fjällen, god mat och att möta gästerna.

Det personliga mötet med gästerna är grunden i vårt jobb. Vi har många stamgäster vilket gör jobbet extra roligt!

Du är en glad och positiv person, ambitiös i din läggning och gillar att träffa gäster.

Du har ett brinnande intresse för service och måltid och är trygg i vad ett gott värdskap är.

Det innebär alla sysslor som finns i en matsal där vi jobbar med frukost, lunch och middag i olika former. Vintertid har vi även after-ski och pubkvällar. Du blir är en våra nyckelmedarbetare och är delaktig i vår ständiga utveckling. Tyngdpunkten ligger kvällstid så det går att kombinera med en aktiv fritid.

Vi söker dig som har erfarenhet av servering, à la carte och gästbemötande. Ditt goda värdskap och ditt glada och trivsamma sätt smittar av sig!

Du är intresserad av dryck och gillar att ge det lilla extra för att varje besök skall bli så bra som möjligt.

Det är också viktigt att du gillar att vara i fjällmiljö. Tärnaby är en liten by med äventyren direkt utanför dörren. Läs gärna mer om oss på webben. Här finns bra chanser till ett aktivt friluftsliv med alla typer av skidåkning, toppturer mm.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsgivare
Tärnaby Fjällhotell AB
ÖSTRA STRANDVÄGEN 16
92064 TÄRNABY
Ansökan
Ansök senast 26 September (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Hovmästare till restaurangen, Downtown Camper by Scandic, heltid

Arbetsgivare / Ort: Scandic Hotels AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 September (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
Välkommen till ett inspirerande livsstilshotell med en atmosfär som främjar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje! Downtown Camper erbjuder inte bara nattsömn och god mat och dryck, utan allt från yoga till upptäcktsfärder och inspirationsföreläsningar. Här står mötet i fokus – mötet mellan natur och storstad, och mellan stockholmare och inresande. Vi vill att hotellet ska vara ett självklart basecamp för äventyrslystna upptäckare. Vi som arbetar på Downtown Camper i dag tycker vi har en rolig arbetsplats, fantastiska kollegor, bra ledarskap och en härlig atmosfär. Så är du en social, naturälskande storstadsmänniska? Då kan du vara den vi söker. Nu söker vi en hovmästare till restaurangen - som vill skapa minnesvärda möten I vår restaurang sluter våra kollegor upp varje dag för att tillsammans skapa och servera utsökta och hållbara drycker och maträtter. Vi välkomnar våra gäster med våra egna unika jag, det är så vi kan ge dem de genuint personliga upplevelserna som skapar minnesvärda möten. För oss själva och våra gäster. Dina arbetsuppgifter som Hovmästare innebär att: - Ansvara för driften i vår restaurang under ditt arbetspass - Fördela arbete och säkerställa att standards och rutiner efterföljs - Introducera och motivera nya medarbetare - Driva försäljning och gästnöjdhet - Bidra till att avdelningen når sina mål - Stötta andra avdelningar vid behov Eftersom vi har högt fokus på hållbarhet kommer du att arbeta i en miljö där vi använder färska råvaror, kemikaliefria rengöringsmedel och vårt eget kranvatten, till förmån för det hållbara samhället. Som Hovmästare på vår restaurang är du en kreativ person som har en mycket god förmåga att initiera, driva och verkställa idéer från såväl dig själv och dina kollegor. Eftersom du är arbetsledare för teamet under ditt pass är du bekväm i ditt ledarskap. Ditt främsta fokus delar du med oss: att leverera service i absolut världsklass! Erfarenheter du tar med och delar med oss - Utbildning inom hotell och restaurang, eller liknande. - Minst fem ars erfarenhet av att arbetat med motsvarade sysslor inom restaurang. - Goda mat- och dryckeskunskaper - Goda kunskaper i svenska och engelska - Erfarenhet av att koordinera daglig drift ar meriterande, men inget krav Information om tjänsten: Det här är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Downtown Camper by Scandic. Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic. Delar du våra värderingar? BE A PRO VÄX I DIN ROLL OCH I ORGANISATIONEN Utvecklas i den riktning du önskar, vilken den än är. BE YOU DU ÄR BLAND VÄNNER Du kan vara dig själv här, det är så vi lyckas ge genuin och personlig service till våra gäster. BE CARING SKAPA RUM FÖR MORGONDAGEN Vi kommer att utmana dig att ta initiativ för att påskynda den positiva globala utvecklingen och bygga denna och framtida generationer som en helhet. BE BOLD KLIV UR DIN KOMFORTZON OCH GÖR SKILLNAD Vi har musklerna att se till att bra initiativ lyfts och nyttjas.
Arbetsgivare
Scandic Hotels AB
Hemsida: https://www.scandichotels.se/
Ansökan
Ansök senast 28 September (5 dagar kvar)

Ansök här

Storslagna Hovmästare tillsvidare och säsong

Arbetsgivare / Ort: Watersheds AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-12
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
Så här under Corona-tider kanske vi inte kan matcha dig med en uppdragsgivare lika snabbt som i vanliga fall. Men uppdragen finns där ute och vi är bra på att hitta dem. Sök oberoende om du vill jobba i storstad, säsong, tillsvidare eller tillfälligt. Vi matchar erfaren besöksbransch-personal med hela Norden. PROFIL Erfaren, sund, flexibel, alkoholvettig hovmästare med goda referenser. Vi rekryterar endast (ej bemanning) och lyssnar på var du vill, hur du vill jobba och hur länge. ARBETSTIDER/LÖN/START Du kommer överens med vår rekryterare hur, när och var du jobbar och startar. Lön är bra om vi vet ungefär vad du har för anspråk kring, men du förhandlar direkt med arbetsgivaren. Du anställs också direkt av arbetsgivaren. ANLÄGGNINGAR Våra uppdragsgivare är stora, små, i städer och säsongsorter. Det är du som bestämmer var och på vilken ort/typ av anläggning du vill jobba - vi matchar dig! ANSÖKAN Sök via vårt rekryteringsverktyg (ej mail eller telefon!) och se till att vara tillgänglig eller återkoppla per mail och sms när vi kallar till intervju. Att ingå i Sasongspersonal.se innebär att vi ställer extra höga krav på att du ska kunna leverera omedelbart! Vi söker dig som har hög arbetsmoral, servicenärvaro, erfarenhet, som är initiativtagande, lyhörd inför kundernas behov, flexibel nog att rycka in där det behövs, gillar kombinationen av teamwork och självständigt arbete/ansvar. Vidare ska du kunna ha kul, njuta och känna dig trygg under din anställning.
Arbetsgivare
Watersheds AB
Ansökan
Ansök senast 30 September (7 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare sökes till Hotel & Restaurant Dorsia

Arbetsgivare / Ort: KB Rosamundi / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Färdigheter
Krav
  • Sommelierkompetens

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska
Meriterande
  • Franska

Om jobbet

Dorsia är ett exklusivt hotell och restaurant som dagligen erbjuder en upplevelse utöver det förväntade för våra gäster. Dorsia är en världsunik elegant teatralisk scen - vår unikitet bygger på gästens starka känsla av ett personligt mottagande och vår höga servicenivå i kombination med en upplevelsefylld och exceptionell miljö.

Vi söker engagerad och erfaren hovmästare med stort driv och stor ansvarskänsla. Du håller givetvis alltid en hög servicenivå, är kvalitetsmedveten samt har hög arbetsmoral och flexibilitet. Du gillar också att hålla dig á jour med nutidens växlingar i branschen.

Du har minst fem års dokumenterad branscherfarenhet varav minst ett i ledarroll, teambuildning och hospitality. Sommelierutbildning eller mycket fördjupade vinkunskaper är ett krav.


Tillsammans med dina hovmästarkolleger ansvarar du för att:

-Leda och fördela det dagliga arbetet

-Koordinera den dagliga verksamheten

-Säkerställa rutiner

-Arbeta med dynamisk bemanning

-Ansvara för den dagliga schemaläggningen

-Ansvara för, utveckla samt kvalitetssäkra den dagliga driften

-Utveckla och inspirera restaurangpersonalen

-Utbilda och fortbilda serveringspersonal inom vin & dryck

-Kunna orientera dig i och sälja från vår extensiva vinlista

I ditt team finns servispersonal, commiser, barservis, värdinnor och garderobspersonal.


Att du trivs i och kan bemästra rollen som ledare är imperativt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsgivare
KB Rosamundi
Trädgårdsgatan 6
41108 GÖTEBORG
Hemsida: www.dorsia.se
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Skepparholmen Nacka växer - söker hovmästare och serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Skepparholmen AB / SALTSJÖ-BOO
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-02
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar. Vi söker dig som tycker det är roligt att presentera och prata om mat och dryck. Du förväntas berätta om menyn vi serverar, ha kunskap eller förmåga att lära dig om specialkost som tex mat för olika allergier och kunna ge förslag på passande dryck. Restaurangen är KRAV-certifierad.

Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom övriga Skepparholmen och kommer delta i våra årliga utbildningar inom säkerhet, miljö och service.

Goda kunskaper i svenska är ett krav. Kunskaper i övriga språk samt relevant branschutbildning är meriterande. SL buss trafikerar fram till Skepparholmens grind, hållplats Hamndalsvägen.

Vill du vara den första våra restauranggäster möter och den som hälsar välkommen tillbaka när de lämnar bordet? Vi söker en engagerad hovmästare till vår restaurang för arbete heltid, vardagar, kvällar och helger. Vi söker även flera engagerade serveringsmedarbetare för arbete extra vid behov.


Erfarenhet av servering är ett krav. Men arbetsuppgifter du inte kan lär vi dig. Viktiga egenskaper vi söker är att du är utåtriktad, ler mot världen, är mån om gäster och kollegor, tar ansvar, vill utvecklas i ditt jobb, ser vad som behöver göras och har hög arbetskapacitet.

Arbetsgivare
Skepparholmen AB
FRANCKES VÄG
13239 SALTSJÖ-BOO
Ansökan
Ansök senast 1 October (8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

ICEHOTEL – Teamleader Restaurang

Arbetsgivare / Ort: Icehotel AB / JUKKASJÄRVI
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hovmästare

Färdigheter
Meriterande
  • Arbetsledarerfarenhet

Språk
Krav
  • Engelska

Om jobbet

Älskar du mat och service och sätter du gästen i första rummet? Vill du jobba på Icehotel, ett av Sveriges mest kända varumärken?

Då är det här jobbet för dig.

Vi behöver stärka upp vår organisation inför kommande vintersäsong med Teamleaders Restaurang. Våra restauranger är en stor och viktig del i den upplevelse vi vill ge våra gäster och vi söker dig som har ett leende på läpparna som smittar av sig och med mycket energi gör allt för att du och ditt team levererar service i världsklass.

Verksamheten består av flera restauranger, vår ikoniska Icebar, konferens, event, bröllop samt andra högtider och aktiviteter vilket innebär att det stundom är högt tryck varvat med perioder av lugn. Du förväntas ta ansvar för att vi levererar en jämn och hög kvalitet och service tillsammans med F&B manager. Vi uppskattar om du haft en liknande roll tidigare samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift, då du blir ett av restaurangernas ansikte utåt.

Du rapporterar till F&B Manager.

Du kommer att leda, planera och organisera verksamheten i våra restauranger och bidra till goda relationer med våra gäster och kollegor på Icehotel.

I dina arbetsuppgifter ingår även inköp, planering av schema och personal, utbildning och introduktion av nyanställda samt att arbetsleda och stötta personalen i den dagliga driften.

Vi möter varje gäst med omtänksamhet och erbjuder en unik och autentisk upplevelse som gör en vistelse på Icehotel till mer än ett besök, det blir ett minne för livet.


Rekryteringen sker löpande så sänd gärna din ansökan idag.

Anställningsform: Säsongsanställning: September 2020 – Mars/April 2021

Arbetstid: Heltid

Lön: Enligt avtal


Vi tar emot din ansökan via vår hemsida – www.icehotel.com

ICE Restaurant I ICEBAR by ICEHOTEL I Hempy I Verandan I Lounge I Camps

Arbetsgivare
Icehotel AB
MARKNADSVÄGEN 63
98191 JUKKASJÄRVI
Ansökan
Ansök senast 4 October (11 dagar kvar)

Ansök här

Restaurangchef

Arbetsgivare / Ort: Piazza Teatro AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet

Vi söker en Restaurangchef för en heltidstjänst.

Tjänsten innefattar förutom sedvanlig servering även inköp och viss administration. Du som söker ska ha flerårig erfarenhet inom branschen samt ett gediget intresse för mat och vin. Lön enligt överenskommelse.

Arbetsgivare
Piazza Teatro AB
Teatertorget
35231 Växjö
Ansökan
Ansök senast 9 October (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Noggrann och positiv hovmästare sökes till Gastrotek Zink i Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Cheffle AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 22 October (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Språk
Krav
  • Svenska
  • Engelska

Om jobbet

Noggrann och positiv hovmästare sökes till Gastrotek Zink i Stockholm

Nu söker vi på Gastrotek Zink i Stockholm en självgående hovmästare som har minst 3 års erfarenhet.

Vi tror att du är person som lyfter teamet och bidrar till att ge varje gäst en unik personlig upplevelse. Du är problemlösningsorienterad, positiv och arbetar alltid med ett leende på läpparna. Du vill och har god insyn i verksamheten, tillstånd, regelverk, Zinks koncept och sortiment.

Du kommer att få jobba i ett duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man roligt och trivs på jobbet så gör man ett bra jobb. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Tillsammans med driftchefen leder och organiserar ni servicen, du ser till att allt sköts klanderfritt när driftcheten inte är på plats. Du är högst delaktig i servicen på golvet, ser till att allt rullar och löser eventuella svårigheter som kan uppstå. Du har även ansvaret över kassor och dagsredovisningar, och ser till att dessa görs på rätt sätt.

Vi ser att rätt person har en varm och härlig personlighet, är noggrann och ansvarsfull, stor yrkesstolthet och med målet att ingen gäst lämnar Zink på annat sätt än supernöjd!

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kassasystemet Domino.


Känner du att det här är tjänsten som matchar vad du letar efter? Skicka in ansökan här på Cheffle idag!


Arbetsgivare
Cheffle AB
Grev Turegatan 20
11446 STOCKHOLM
Hemsida: https://bit.ly/3kGOFT4
Ansökan
Ansök senast 22 October (29 dagar kvar)

Ansök här

Vi söker hovmästare ~ tillträde omgående!

Arbetsgivare / Ort: Vadstena Klosterhotell AB / VADSTENA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 October (1 månad 2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-03
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hovmästare

Om jobbet

Restaurant Munkklostret är en magisk restaurang vid Vätterns strand. Våra matsalar & den anrika vinkällaren är inrymda i ett gammalt Munkkloster och den medeltida miljön bjuder in till en gemytlig upplevelse med fantastisk mat & dryck. Våra gäster är hos oss för en avkopplande weekend, möts hos oss med företaget eller njuter av en god middag efter en dag i vårt Klosterspa. Med Vadstenas rika utbud av kultur, historia och naturupplevelser är vi en älskad plats att besöka för både pilgrimer & sybariter året om. Sinnliga upplevelser är vår specialitet och nu behöver vi utöka vår personalstyrka med ytterligare en lysande stjärna som längtar efter att ge våra gäster en fantastisk upplevelse.


Som hovmästare hos oss är det du som har det yttersta ansvaret för servisen i restaurangen. Du välkomnar och leder gästerna genom kvällen, och vet att servering handlar om att få människor att trivas. Social kompetens, att bjuda på sig själv och förmågan att sätta gästen främst är viktiga egenskaper vi värdesätter hos dig som person. Du bör vara van vid ett högt tempo, duktig på problemlösning och är du utbildad sommelier är det ett självklar merit.

Är du nyfiken på tjänsten eller vill söka på en gång? Kontakta vår restaurangchef Aurore. [email protected]

Vi är anslutna till Visita och erbjuder en trygg och sjysst arbetsplats med bra villkor. En rad förmåner ingår i din anställning och kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt för oss. Om du behöver hjälp med boende ordnar vi självklart det, Vadstena är en fantastisk stad att leva och bo i!

Läs mer om hotellet på vår hemsida:

www.klosterhotel.se

Arbetsgivare
Vadstena Klosterhotell AB
Lassaretsgatan 5
59230 VADSTENA
Hemsida: www.klosterhotel.se
Ansökan
Ansök senast 25 October (1 månad 2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Hovmästare med ansvar för kvällsdriften

Arbetsgivare / Ort: Maträtt Åre AB / Åre
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-07
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hovmästare

Språk
Krav
  • Engelska
Meriterande
  • Svenska

Om jobbet

Ansvarsområde: Pinchos

Ansvarar inför: Platschef Tommy Bergstrand

Tjänsten är som arbetsledare i vår Pinchos restaurang. Du förväntas i hög grad bidra i arbetet med att utveckla avdelningen och de upplevelser som skapas till en nivå där gästen blir så nöjd, att den återkommer.

I huvudsak innebär tjänsten förutom att leda personalen kvällstid i form av hovmästare, även till exempel att:

1. Styra och leda de dagligt arbete tillsammans med övriga arbetsledare inom avdelningen.

2. Assistera med att schemalägga underställd personal

3. Arbeta för att optimera personaltimmar på respektive avdelning

4. Utbilda och instruera ny personal i samråd med Platschef

5. Ansvara för att god redovisning sker av dagskassor vid arbetspassets slut. Vidare starkt bidra till att såväl avdelningens som anläggningens totala produkt, kvalité, och ekonomi utvecklas. Tjänsten beräknas bestå av 80% driftsarbete samt 20% administrativt arbete, beroende på årstid.


Du skall ha erfarenhet av arbete inom restaurang i ledande befattning. Om du redan kan ditt Åre och har boende är det ett plus.

Arbetsgivare
Maträtt Åre AB
Kabinbanevägen 22 E
83752 Åre
Hemsida: www.aretorghotell.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (1 månad 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Hovmästare Vintersäsongen 20/21

Arbetsgivare / Ort: Nordic Choice Commercial Services AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-04
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
HOVMÄSTARE - Vintersäsongen 2020/2021 “Allt började som en visionär tanke om att skapa något som aldrig tidigare gjorts i Sverige” - Peter Bohlin arkitekt. Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vårt största uppdrag här är att ge våra gäster ett varmt och innerligt värdskap, att leverera en unik upplevelse i vår unika miljö. Vi söker nu medarbetare som är lika engagerade i våra gästers upplevelser som vi är. Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt team under vintersäsongen 2020/2021 Vi har många mål som vi vill uppnå på vårt hotell. Två är viktigare än alla andra: Att vi trivs på jobbet och att våra gäster trivs med oss. Trivs vi kommer våra gäster att märka det och trivas de också. Vi som jobbar här vi är “sköna proffs”. Vi är proffs på det vi gör och vi är proffs i våra yrkesroller. Vi är pålästa och om vi inte kan svaret tar vi reda på det. Vi bjuder på oss själva och tar alltid hand om varandra på ett fint och genuint sätt. Vi är trevliga på riktigt och har nöjda gäster och kollegor som vårt största fokus. Vi söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter: • ca5 års erfarenhet från arbete i restaurang • Avslutad utbildning inom hotell/restaurang. • Goda vinkunskaper Varaktighet: Heltid och/eller deltid. Säsongsanställning under perioden 13 december till slutet av april med chans till förlängning Boende: Boende finns att hyra i vårt personalboende Arbetstider: Varierande dag/kväll samt helger. Lön: Efter överenskommelse. Tillträde: Början av december. Intervjuer sker löpande Tänk på: Att hotellet ligger 8 km från Åre by, högst upp i Björnens skidområde. Körkort och bil är en förutsättning (om du inte bor i vårt personalboende eller i närheten av hotellet) Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, se länk för att lämna in din ansökan Vid frågor: F&B Manager Daniel Grahnlöf på 0706038400
Arbetsgivare
Nordic Choice Commercial Services AB
Ansökan
Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare Vintersäsongen 20/21

Arbetsgivare / Ort: Nordic Choice Commercial Services AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-09
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
HOVMÄSTARE - Vintersäsongen 2020/2021 “Allt började som en visionär tanke om att skapa något som aldrig tidigare gjorts i Sverige” - Peter Bohlin arkitekt. Copperhill Mountain Lodge är ett unikt designhotell av internationell toppklass. Vårt största uppdrag här är att ge våra gäster ett varmt och innerligt värdskap, att leverera en unik upplevelse i vår unika miljö. Vi söker nu medarbetare som är lika engagerade i våra gästers upplevelser som vi är. Vi hoppas att just du vill bli en del av vårt team under vintersäsongen 2020/2021 Vi har många mål som vi vill uppnå på vårt hotell. Två är viktigare än alla andra: Att vi trivs på jobbet och att våra gäster trivs med oss. Trivs vi kommer våra gäster att märka det och trivas de också. Vi som jobbar här vi är “sköna proffs”. Vi är proffs på det vi gör och vi är proffs i våra yrkesroller. Vi är pålästa och om vi inte kan svaret tar vi reda på det. Vi bjuder på oss själva och tar alltid hand om varandra på ett fint och genuint sätt. Vi är trevliga på riktigt och har nöjda gäster och kollegor som vårt största fokus. Vi söker dig med känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för människor, service, mat och dryck. Du talar svenska flytande och behärskar engelska i både tal och skrift Du har någon eller flera av dessa kvalifikationer och erfarenheter: • ca5 års erfarenhet från arbete i restaurang • Avslutad utbildning inom hotell/restaurang. • Goda vinkunskaper Varaktighet: Heltid och/eller deltid. Säsongsanställning under perioden 13 december till slutet av april med chans till förlängning Boende: Boende finns att hyra i vårt personalboende Arbetstider: Varierande dag/kväll samt helger. Lön: Efter överenskommelse. Tillträde: Början av december. Intervjuer sker löpande Tänk på: Att hotellet ligger 8 km från Åre by, högst upp i Björnens skidområde. Körkort och bil är en förutsättning (om du inte bor i vårt personalboende eller i närheten av hotellet) Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, se länk för att lämna in din ansökan Vid frågor: F&B Manager Daniel Grahnlöf på 0706038400
Arbetsgivare
Nordic Choice Commercial Services AB
Ansökan
Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök här

Restaurangchef/ Hovmästare

Arbetsgivare / Ort: Fjällis Restauranger i Sälen AB / Sälen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Språk
Krav
  • Svenska
Meriterande
  • Engelska

Om jobbet

MEZZO ligger mitt i Tandådalen precis vid nerfarten från stora backen, endast ett "stavtag" från sittliften.

I december 2019 öppnade Scandinavian Mountain Airport bara 15 minuters transfer från hotellet, vi tror på en kraftig ökning av internationella gäster vilket kommer att ställa nya krav och förväntningar på hela regionen.

Restaurangen har ca 90 platser och bardelen ca 50 platser.

Hotellet har 11 unika rum med plats för ca 30 gäster. (förra årets Booking/ hotels.com poäng 9,5)

Vi serverar hotellfrukost, À la carte lunch och kväll. Restaurangen har öppet mellan 11.30 - ca 22.30

Vi är glada & stolta att tillsammans med våra återkommande personal och nya medarbetare få önska våra gäster välkomna åter säsong efter säsong. Söker någon som är sugen på att spendera en vinter i underbara Sälen.

Någon som har ett par års erfarenhet i sin yrkesroll och precis som vi älskar branschen och dess olika utmaningar och glädje.

Arbetsuppgifter är beställning av varor/dryck, meny planering, leda matsal/bar arbetet.

God kunskap och ett stort intresse i vin och övriga drycker.

Viktigt för oss är att du som söker har ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, att du är flexibel, stresstålig och gillar att jobba i grupp.

Bra råvaror, kärlek, känsla och passion till yrket är viktigt för oss.

Säsongen sträcker sig mellan November- April

Boende finns på gångavstånd från arbetsplatsen.

Lön enligt överenskommelse.

Arbetsgivare
Fjällis Restauranger i Sälen AB
Tandådalstorget Tandådallen
78067 Sälen
Hemsida: www.mezzosalen.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (1 månad 23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

Hovmästare och serveringspersonal

Arbetsgivare / Ort: Workation Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (2 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
Görvälns Slott är ett boutiquehotell med 45 fantastiska hotellrum och sviter. Vi har ett unikt koncept där njutning genomsyrar allt från hotellrumsdesign och sovkomfort till mat och dryck. På Görvälns Slott skall vi erbjuda våra gäster den bästa boutiquehotellupplevelsen i Sverige. I vår restaurang Galleriet serverar vi frukost, lunch och middagar och nu till sommaren har vi en stor uteservering och utebar. Omdömet i senaste White Guide var "Det är snyggt, gott och modigt". Vi söker nu hovmästare för fast anställning och servispersonal för extrajobb helger. Vi ser gärna att du har minst ett par års erfarenhet av servering inom al la carte inom fine dining segmentet, men det absolut viktigaste är din attityd och att du brinner för mat, dryck och service och trivs i restaurangyrket. Är du en glad person med rätt driv kommer du att trivas och ha möjlighet att utvecklas tillsammans med vårt team på Görvälns Slott. Det är viktigt att du kan svenska och engelska mycket bra, både i tal och skrift, då vi har en hel del internationella gäster. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. För att komma till Görvälns slott behöver du körkort och bil. Arbetspassen är förlagda enligt rullande schema, både dagar och kvällar. Lön enligt överenskommelse. Välkommen att skicka din ansökan idag!
Arbetsgivare
Workation Group AB
Hemsida: http://www.workationgroup.com/
Ansökan
Ansök senast 1 December (2 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare Tullhuset Sea club

Arbetsgivare / Ort: TH i Norrköping AB / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (2 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-10
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
  • Hovmästare

Om jobbet

TULLHUSET SEA CLUB ????

Ta chansen att söka ditt livs bästa jobb! Vår ambition är att bygga en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för människor som inte nöjer sig med enbart bra. En krog för människor som söker det spektakulära i vardagen, med glimten i ögat.

Tycker du att det låter lika spännande som vi gör, då ska du jobba tillsammans med oss.

Östergötlands häftigaste krogsatsning sker i Norrköping just nu.

-----------------------

Vi söker:

-Kökschef

-Restaurangchef

-Barmästare

-Bartenders

-Sommelier

-Hovmästare

-Sushikock

-Serveringspersonal

-Runners

Skicka din personliga ansökan till

???? [email protected]

Arbetsgivare
TH i Norrköping AB
Nya Rådstugugatan 16
60242 Norrköping
Ansökan
Ansök senast 1 December (2 månader 8 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]

O'Learys Norrtull söker Enhetschef

Arbetsgivare / Ort: O'learys Trademark AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-17
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
O’Learys Norrtull söker enhetschef med passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys Norrtull är en restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Här finns en eventvåning som är bland de största i Stockholms innerstad med bowling, shuffleboards, minigolf och biljard mm. I restaurangdelen serveras Boston-inspirerad mat med färska hamburgare, kött, sallader och ett brett utbud av dryck och sport. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. I dagsläget ingår mer än 130 restauranger i 15 länder i kedjan. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för service, mat, dryck, sport och människor. Rollbeskrivning Som Enhetschef på O’Learys Norrtull är du ytterst ansvarig för restaurangen. Du ska driva den så optimalt som möjligt inom O’Learys koncept med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov. Du arbetar för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Här får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som enhetschef ansvarar du ytterst för verksamhetens samtliga avdelningar, planering, ekonomi samt vidareutveckling och marknadsföring av enheten. Du deltar aktivt i den dagliga driften av restaurangen vilket innebär dagar, kvällar och helger. Du är synlig i den dagliga verksamheten för våra medarbetare och gäster. Du kommer vara ytterst ansvarig i den ledningsgrupp som leder restaurangen. I ledningsgruppen ingår även kökschef, eventansvarig och restaurangchef. Du ska se till att all personal är medvetna om O'Learys strategi och mål för restaurangen. Ansvarsområde Efterlevnad av O’Learys koncept: - Ansvarar tillsammans med restaurangens ledningsgrupp för efterlevnad och förvaltning av O’Learys koncept. Ekonomi: - Har övergripande ansvar för verksamhetens budget och resultat samt korrigerande åtgärder för att nå dessa. Har övergripande ansvar för att driva restaurangens försäljning och lönsamhet och nå enhetens nyckeltal genom kostnadskontroll, inventering och kalkylering. - Ansvarar för kalkylering och prissättning i enlighet med O’Learys koncept. Drift/Personal: - Övergripande ansvarig för all personal och att rekryterings- och introduktionsprocessen efterlevs. Håller medarbetarsamtal och ser till att personalen trivs och utvecklas. - Säkerställer att drift sker i enlighet med koncept. - Leder och fördelar arbetet i ledningsgruppen. - Jobbar aktivt i driften för att säkerställa kvalitet och service. Ser till att rutiner implementeras och efterlevs. Marknadsföring: - Ser till att en årlig marknadsplan tas fram och säkrar att denna blir implementerad. Detta innefattar planering och genomförande av säljdrivande aktiviteter i restaurangen och marknadsföring samt övervakning / aktivt engagemang i sociala medier och andra kanaler. Kompetens och kvalifikationer Utbildning - Hospitality management-utbildning och / eller motsvarande arbetserfarenhet. Erfarenhet - >5 års erfarenhet från ledande positioner i hotell- eller restaurangbranschen / F&B. - Meriterande om du har erfarenhet av att leda personal med olika erfarenheter och bakgrunder. Särskilda kunskaper - God kunskap i driftsekonomi, förmågan att analysera och driva en verksamhets försäljning och resultat, samt erfarenhet av att driva lönsamhetsförbättringar. - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. - Starka ledaregenskaper & Systemvana (MS Office, Caspeco, Trivec etc). Personliga egenskaper - Innovativ och driven. - Strukturerad och självgående. - Du är en relationsbyggare och drivs av försäljning och verksamhetsutveckling. Du är en engagerande och motiverande ledare som är kommunikativ och informativ. Du har förmågan att förverkliga dina idéer och du trivs med att utveckla verksamheter och personal. START: Omgående OMFATTNING: Heltid, Tillsvidare ARBETSTIDER: Dagtid, kvällstid samt helger PLATS: Tjänsten är baserad i Stockholm på O'Learys Norrtull men visst resande kommer att förekomma. LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Jenny Warö O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 130 restauranger i bland annat Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Belgien, Förenade Arabemiraten, Singapore, och Kina. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearyssportsbar.com).
Arbetsgivare
O'learys Trademark AB
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 månader 12 dagar kvar)

Ansök här

O'Learys Norrtull söker Enhetschef

Arbetsgivare / Ort: O'learys Trademark AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 December (2 månader 12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-06-18
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
O’Learys Norrtull söker enhetschef med passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys Norrtull är en restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Här finns en eventvåning som är bland de största i Stockholms innerstad med bowling, shuffleboards, minigolf och biljard mm. I restaurangdelen serveras Boston-inspirerad mat med färska hamburgare, kött, sallader och ett brett utbud av dryck och sport. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. I dagsläget ingår mer än 130 restauranger i 15 länder i kedjan. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för service, mat, dryck, sport och människor. Rollbeskrivning Som Enhetschef på O’Learys Norrtull är du ytterst ansvarig för restaurangen. Du ska driva den så optimalt som möjligt inom O’Learys koncept med hänsyn till såväl gästernas trivsel som ekonomi och personalens behov. Du arbetar för att gästen ska få en så trevlig upplevelse som möjligt. Här får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som enhetschef ansvarar du ytterst för verksamhetens samtliga avdelningar, planering, ekonomi samt vidareutveckling och marknadsföring av enheten. Du deltar aktivt i den dagliga driften av restaurangen vilket innebär dagar, kvällar och helger. Du är synlig i den dagliga verksamheten för våra medarbetare och gäster. Du kommer vara ytterst ansvarig i den ledningsgrupp som leder restaurangen. I ledningsgruppen ingår även kökschef, eventansvarig och restaurangchef. Du ska se till att all personal är medvetna om O'Learys strategi och mål för restaurangen. Ansvarsområde Efterlevnad av O’Learys koncept: - Ansvarar tillsammans med restaurangens ledningsgrupp för efterlevnad och förvaltning av O’Learys koncept. Ekonomi: - Har övergripande ansvar för verksamhetens budget och resultat samt korrigerande åtgärder för att nå dessa. Har övergripande ansvar för att driva restaurangens försäljning och lönsamhet och nå enhetens nyckeltal genom kostnadskontroll, inventering och kalkylering. - Ansvarar för kalkylering och prissättning i enlighet med O’Learys koncept. Drift/Personal: - Övergripande ansvarig för all personal och att rekryterings- och introduktionsprocessen efterlevs. Håller medarbetarsamtal och ser till att personalen trivs och utvecklas. - Säkerställer att drift sker i enlighet med koncept. - Leder och fördelar arbetet i ledningsgruppen. - Jobbar aktivt i driften för att säkerställa kvalitet och service. Ser till att rutiner implementeras och efterlevs. Marknadsföring: - Ser till att en årlig marknadsplan tas fram och säkrar att denna blir implementerad. Detta innefattar planering och genomförande av säljdrivande aktiviteter i restaurangen och marknadsföring samt övervakning / aktivt engagemang i sociala medier och andra kanaler. Kompetens och kvalifikationer Utbildning - Hospitality management-utbildning och / eller motsvarande arbetserfarenhet. Erfarenhet - >5 års erfarenhet från ledande positioner i hotell- eller restaurangbranschen / F&B. - Meriterande om du har erfarenhet av att leda personal med olika erfarenheter och bakgrunder. Särskilda kunskaper - God kunskap i driftsekonomi, förmågan att analysera och driva en verksamhets försäljning och resultat, samt erfarenhet av att driva lönsamhetsförbättringar. - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. - Starka ledaregenskaper & Systemvana (MS Office, Caspeco, Trivec etc). Personliga egenskaper - Innovativ och driven. - Strukturerad och självgående. - Du är en relationsbyggare och drivs av försäljning och verksamhetsutveckling. Du är en engagerande och motiverande ledare som är kommunikativ och informativ. Du har förmågan att förverkliga dina idéer och du trivs med att utveckla verksamheter och personal. START: Omgående OMFATTNING: Heltid, Tillsvidare ARBETSTIDER: Dagtid, kvällstid samt helger PLATS: Tjänsten är baserad i Stockholm på O'Learys Norrtull men visst resande kommer att förekomma. LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Jenny Warö O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 130 restauranger i bland annat Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Belgien, Förenade Arabemiraten, Singapore, och Kina. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearystrademark.com (http://www.olearyssportsbar.com).
Arbetsgivare
O'learys Trademark AB
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
Ansökan
Ansök senast 5 December (2 månader 12 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare

Arbetsgivare / Ort: Bockholmen Gruppen AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
Bockholmengruppen söker nu hovmästare till Spanjorskan! Om Bockholmengruppen Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé! Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare. WE LOVE TO SERVE YOU Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster. Spanjorskan Välkommen till allt som får oss att längta till sydligare breddgrader. Den livliga, stökiga stämningen i ett ”hål i väggen” på en av Madrids bakgator. Dofterna av stekt fågel från rotisseriet, hel piggvar ur ugnen, spädgris eller räkor på grillen. Matglädjen i San Sebastian. Sältan hos färska skaldjur på stora fat i Barcelona. Faten skramlar, glasen klirrar och skratten klingar. Rosmarin, saffran, lök stekt tills den är gyllene och söt, den syrligt feta doften från en tunt skuren pata negra. Att komma till Spanjorskan på Nybrogatan 42 är som en kort resa till Spanien, men ändå inte. Ta en läskande gin tonic efter jobbet eller sätt dig i baren med ett glas fino och en skål salta marconamandlar. Samla familjen i lädersofforna i våra sköna bås och dela på en helgrillad bläckfisk och otaliga serveringar småplock. På Spanjorskan flödar riojan och samtalen hela kvällen över ett bord fullt av tallrikar och glas. Som hovmästare är din uppgift att säkerställa att din restaurang är en välfungerande och lönsam restaurang med välmående personal. Som hovmästare har du alltid det yttersta ansvaret för att bemöta våra gäster på ett professionellt och välkomnande sätt. Om dig För att lyckas i denna tjänst ser vi att du - har tidigare erfarenhet av liknande tjänster - är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare - motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål - är social och trevlig - är initiativtagande - är ambitiös och målmedveten - är passionerad i mat, dryck och bra service - är en teamplayer Om tjänsten Du kommer bl.a. ansvara för - driften av restaurangen när restaurangchefen ej är på plats - planering av skift för dag och kväll - planering av bokningar - svara i telefon och mail - gästklagomål - kassarapporter - upprätthålla företages rutiner och policy - upplärning av nyanställda Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst. Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss! Ansökan Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.
Arbetsgivare
Bockholmen Gruppen AB
Ansökan
Ansök senast 31 December (3 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare

Arbetsgivare / Ort: Avenyfamiljen AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 January (3 månader 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-07-15
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
Vi söker dig som vill komplettera vårt hovmästarteam med din positiva personlighet, brinnande servicehjärta och engagemang för våra gäster. Tjänsten är kvällstid och kommer vara förlagd fredag-måndag med fokus på att jobba med vår helg/bar del. Det är en driftsorienterad tjänst som passar dig som trivs i ett högt tempo där kombinationen av att arbetsleda medarbetarna och bordsplacera gäster tillhör huvuduppgifterna. Känslan på Taverna Averna är pulserande, självsäker och upplyftande, servicen likaså. Vår grymma personal har alltid gästen i fokus och gör allt för att ge bästa möjliga upplevelse. Att du har ett genuint intresse för mat, dryck och service är en självklarhet för att passa in i denna roll. Du har några års erfarenhet matsalen och en ledande tjänst är meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med möjlighet till heltid. Arbetstiderna kan komma att ändras och styrs av verksamhetens öppettider. Taverna Averna drivs av Avenyfamiljen som gör Göteborg roligare. Vi är en lokal aktör som utvecklar gator och torg genom fastighetsförvärv som omvandlas till kafé och restauranger. Restaurangerna är casual och vi har stor omsorg för råvaror och klimat. Våra hjärtan slår för Göteborg!
Arbetsgivare
Avenyfamiljen AB
Hemsida: http://www.avenyfamiljen.se
Ansökan
Ansök senast 1 January (3 månader 9 dagar kvar)

Ansök här

O'Learys söker Hovmästare

Arbetsgivare / Ort: O'learys Trademark AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (5 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Arbetsuppgifter Som Hovmästare på O’Learys får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som Hovmästare ansvarar du för rekrytering, schemaläggning, planering samt utbildning av personal. Du deltar i det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att löpande underhållsarbete i restaurangens sköts. Vi söker dig som Du har en omfattande erfarenhet från restaurang och har arbetat som ledare med medarbetaransvar. Du ansvarar för servicekvaliteten till gästerna genom att leda och coacha medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! Christian Cederferm [email protected] O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com (http://www.olearyssportsbar.com)
Arbetsgivare
O'learys Trademark AB
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
Ansökan
Ansök senast 3 March (5 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

O'Learys söker Hovmästare

Arbetsgivare / Ort: O'learys Trademark AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (5 månader 8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-14
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Hovmästare

Om jobbet
O’Learys söker medarbetare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Arbetsuppgifter Som hovmästare på O’Learys får du chansen att driva försäljning, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Som restaurangchef ansvarar du för rekrytering, schemaläggning, planering samt utbildning av personal. Du deltar i det dagliga arbetet i restaurangen och ser till att löpande underhållsarbete i restaurangens sköts. Vi söker dig som Du har en omfattande erfarenhet från restaurang och har arbetat som ledare med medarbetaransvar. Du ansvarar för servicekvaliteten till gästerna genom att leda och coacha medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans. Som person är du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor. Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! Christian Cederferm [email protected] O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på www.olearyssportsbar.com (http://www.olearyssportsbar.com)
Arbetsgivare
O'learys Trademark AB
Hemsida: http://www.olearyssportsbar.com/
Ansökan
Ansök senast 3 March (5 månader 8 dagar kvar)

Ansök här

Hovmästare till Carottes enheter på Konserthuset

Arbetsgivare / Ort: Carotte Staff AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (5 månader 15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-21
Källa: Arbetsförmedlingen
LÄS MER
Om jobbet
OM OSS Carotte är en privatägd företagshub som under ett och samma tak tillhandahåller allt som har med smak att göra. Oavsett om det handlar om ett smakfullt event, bemanning till besöksnäringen eller att leverera förstklassig mat till både vardag och fest. Våra största drivkrafter är kvalitetshöjd, kreativitet och att hålla en servicenivå som vida överträffar våra kunders förväntningar. Sedan 2019 ansvarar Carotte för all drift av mat, dryck och service i Konserthuset i samband med konserter och event. Under vecka 39 startar vi även upp vår egna restaurang i huset. OM TJÄNSTEN Som Hovmästare på Konserthuset kommer du arbetsleda personalen under de konserter och event som anordnas i huset. Tillsammans med driftansvarig förbereder och planerar du inför drift för att säkerställa ett lyckat event. Du kommer arbeta ute på golvet tillsammans med dina anställda och se till att för- och pausserveringen fungerar smärtfritt där det ingår att ta beställningar, servera och hantera betalning. Vid behov arbetar du i våra restauranger på Sveavägen eller på Gärdet. Konserthuset har öppet måndag-söndag och du kommer därför arbeta vardagar och helger. Tiderna är främst kvällstid men kommer även dem att variera. Preliminärt startdatum i början på oktober. ARBETSUPPGIFTER Arbetsleda personalen under drift Planering inför konsert och event Arbeta i driften på Konserthuset såväl som i våra restauranger VI SÖKER DIG SOM Tidigare arbetare som hovmästare/arbetsledare Gedigen erfarenhet från restaurangbranschen Flytande kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift Vi söker dig som är positiv, har mycket energi och som tillsammans med oss och konserthuset vill ta servicen till en ny nivå. Du har goda ledaregenskaper och har lätt att hantera stressiga situationer och att delegera ut arbetsuppgifter till dina anställda. Vi ser även att du är flexibel med arbetstider då det kommer variera. ÖVRIG INFORMATION Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten? Tveka inte att mejla oss på [email protected]
Arbetsgivare
Carotte Staff AB
Ansökan
Ansök senast 10 March (5 månader 15 dagar kvar)

Ansök här
Visa mer


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.