På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

.NET-utvecklare

.NET-utvecklare

Ett yrke som .NET-utvecklare innebär att du arbetar med programmering och utveckling av databaser eller applikationer. .NET utvecklare är ett av IT-branschens mest innovativa och kreativa jobb.

Som .NET-utvecklare är du ofta en del av ett utvecklingsteam där kod och test av kod är vanliga arbetsuppgifter. .NET-utvecklare arbetar även med design och utformning av applikationer.

Utbildning

.NET-utvecklare finns som yrkeshögskoleutbildning. Andra lämpliga utbildningar är systemutveckling av webbaserade system samt inom IT eller liknande.

Ofta efterfrågar arbetsgivare några års erfarenhet av .NET-utveckling, integrationer och SQL för att få jobb som .NET-utvecklare. 

Grundläggande utbildning finns på flera av gymnasiets program.

Framtidsutsikter

Arbetsmarknaden för yrkeserfarna IT-akademiker har varit stabilt god de senaste åren och det finns inga tecken på att efterfrågan kommer att minska.

Personliga egenskaper

För att trivas som .NET-utvecklare är du en person som gillar att arbeta metodiskt och strukturerat tillsammans med ditt utvecklingsteam.

Arbetsplats

Vanliga uppdrag för dig som .NET-utvecklare är företag med stora e-handelswebbar eller utveckling av tillfälliga kampanjwebbar åt större företag.

Visa mer
Visa mindre

2637 Lediga jobb

Lead Blockchain Engineer

Arbetsgivare / Ort: Ringtail Interactive AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemutvecklare/Programmerare

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

The Role

We have an exciting opportunity for a Lead Blockchain Engineer to join our team who is passionate about the possibilities of Blockchain and NFTs in games. Our vision is to build a foundation of our technology, where we can run our own gaming world.

We are currently working on developing a platform that will significantly reduce the complexity associated with an online game development. By sharing triple AAA technology to indie developers and medium sized studios, we want to enable them to build online games with the same ease as offline games. We have our internal game running on this platform and will soon release it to external partners.

With the rise of distributed ledgers, player ownership and play-to-earn, we want to also add distributed ledger and NFT capability to our platform. Our goal is to enable the same ease of use as for general online games, allowing indie developers to join this rising field around blockchain enabled games.

Responsibilities

 • Evaluate the technology that fits company's needs
 • Architect and design smart contract implementations
 • Integrate Blockchain with our existing technology
 • Build up a team that will support you in implementing our vision
 • Work closely with a Game and Economy Design
 • Be the go-to person for all questions related to this technology

Requirements and Skills

 • Open mindset regarding technologies (no Blockchain tribalism)
 • Working knowledge of a professional Blockchain product
 • Experience with smart contract based blockchains like Ethereum or Solidity
 • Experience in design and development of future-prove solutions
 • Leadership experience


Good to have

 • C# and .NET experience
 • Experience with SOA
 • Experience with Game development


Personal traits

 • Ability to take ownership of responsibilities
 • Good interpersonal and team-work skills
 • Open to feedback
 • Collaborative and consensus-driven approach

About Ringtail Interactive

Ringtail Interactive is fast-growing technology start up working in the games industry with an overall goal of creating an unrivalled server solution to the market for use within small and medium sized enterprises. The team consists of a diverse group of experienced professionals from all around the world consistently pushing the boundaries of what is possible for a small development team. The company consists of two subsidiaries, Ringtail Games and Ringtail Technology.

Over the next year, we will be continuing to build the core of the team. Joining now will give you a chance to have a real impact on the company and the way in which the project develops.

Arbetsgivare
Ringtail Interactive AB
Magnus Ladulåsgatan 1
11865 Stockholm
Hemsida: https://jobs.ringtailinteractive.com/
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Grafisk designer till ITB Media!

Arbetsgivare / Ort: Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Frontend-utvecklare

Om jobbet
Har du ett stort intresse och ett öga för grafisk design? Vill du komma in i ett företag i expansionsfas med stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig! ITB Media är ett heltäckande it-företag som erbjuder systemutveckling, apputveckling och problemfria IT-miljöer. De är specialiserade på att utveckla skräddarsydda system anpassat efter sina kunders behov som gör det möjligt att effektivisera kundens verksamhet. Deras motto är enkelt, de vill alltid följa branschens utveckling för att kunna garantera hög standard på sina produkter och de slutför aldrig sina uppdrag förrän kund är 100% nöjd. Just nu letar vi efter en grafisk designer för att utöka teamet hos ITB Media. I denna tjänst kommer du ansvara för att sköta företagets hemsida och för att driva in trafik, attrahera kunder och visa upp era produkter. Du kommer också arbeta med system- och app-design, marknadsföring och annonsering. Tidigare erfarenhet av detta är meriterande. Att utveckla hemsida åt kund kan bli aktuellt i tjänsten. Detta är en heltidstjänst med start omgående eller så snart vi hittar rätt person. Tjänsten är förlagd till sedvanliga kontorstider måndag till fredag där du utgår från företagets kontor i Malmö. Viss möjlighet till flexibilitet finns. Rekryteringsprocessen sker genom oss på StudentConsulting, men du kommer bli direkt anställd av ITB Media. Din profil För att lyckas i denna roll ser vi att du: - Har god erfarenhet av att arbeta med HTML och CSS. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Wordpress eller annat CMS-system. - Vi tror att du kan visa upp tidigare genomförda projekt som till exempel utvecklade hemsidor, banners eller liknande. - Du är driven och taggad på att ta dig an en ny utmaning, där det finns stora utvecklingsmöjligheter. - Du är flytande i svenska och engelska. Som person är du jordnära, social och driven. Du kommer bli en del av ett team som fokuserar på arbetsglädje och teamarbete, det är därför viktigt att du delar dessa värderingar. Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
Arbetsgivare
Studentconsulting Sweden AB (Publ)
Hemsida: www.studentconsulting.com
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Frontend utvecklare

Arbetsgivare / Ort: Bovision AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Frontend-utvecklare

Om jobbet
 
Frontend utvecklare - ansök snabbt utan CV

Bovision är i kraftig expansionsfas och vi söker nu ytterligare en utvecklare. Vi letar efter driven och mångsidig person som gärna vill jobba Frontend och gillar UX med ögat för design.

Om rollen

I denna tjänst kommer du att få arbeta brett och får utrymme för kreativitet och möjlighet till påverkan. Du föredrar att vara med och duka bordet snarare än att sätta dig vid ett serverat. Din lösningsorienterade personlighet, kreativitet, nyfikenhet, och driv kommer att vara nyckelkompetenser för att lyckas i denna roll. Du har ett stort intresse för att utveckla olika hållbara lösningar och ser vinsten i att göra det både med ditt team men också genom att nyttja kraften och den breda kompetens som finns inom Bovisions systerbolag i koncernen.

Din arbetsmiljö

Hos oss på Bovision arbetar du i en kreativ miljö där det är högt till taket. Vi är med i företagets alla delar och arbetar även med uppgifter som inte ligger på det egna bordet, helt enkelt – inga fördomar. Vi arbetar processorienterat och därmed är vi alltid i lärande – inget är omöjligt att lösa. Vi har alla en eller några spetskompetenser men, viktigast, ett brett mind set och tvärfunktionellt tänkande.

På Bovision får du:

 • Möjligheten att vara del i ett snabbväxande bolag som ska förändra en hel bransch
 • Arbeta med drivna, kompetenta kollegor med höga ambitioner
 • En arbetsplats där möjligheten för din egen utveckling bara sätts av dig själv!

Din erfarenhet

Idag jobbar du troligtvis på en digital byrå eller kanske som en del av ett in house-team där du är med och utvecklar framgångsrika skräddarsydda webb- eller e-handelslösningar, men vill ta nästa steg och känner en längtan efter att få vara med och bygga upp något nytt. Hos oss får du aktivt påverka både vad vi gör och hur vi gör det i form av tekniker, dokumentation och lösningar men även affärsplan, budget och rekryteringar.

Vi ser att du har några års erfarenhet av följande tekniker:

 • React,
 • HTML
 • CSS
 • Java script,
 • CMS, Umbraco och Kooboo

Det är meriterande med intresse och erfarenhet av:

 • UX/UI – Design
 • Figma och Adobe CC suite

Vi lägger stor vikt vid personligheten och personliga egenskaper som bidrar till en grym arbetsplats och riktigt starka, långsiktiga och givande kundrelationer.

Vad vi erbjuder dig

 • Få vara med i ett tajt team och jobba i tvärfunktionella team.
 • Konkurrenskraftig lön och förmåner.
 • En entreprenöriell miljö och startup, men med starka ägare.

Nyfiken?

Tveka inte att söka denna utvecklande tjänst redan idag, urval sker löpande och är du rätt person får du jobbet. Skicka din ansökan eller frågor till  [email protected] 

Arbetsgivare
Bovision AB
Hemsida: www.bovision.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Junior Systemutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Cgi Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-12-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Systemutvecklare/Programmerare

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi söker nya drivna utvecklare som är i början av sin karriär och som vill utvecklas tillsammans med oss på CGI Åre/Östersund. Du kanske är ny i branschen och har börjat leta dig ut från skolan till arbetslivet, och söker ett traineeprogram. Vi kan erbjuda allt som ett traineeprogram kan och lite till. Hjälpsamma kollegor, handledare, bred kompetens och en trygg miljö där du vågar fråga. Din karriär och personliga utveckling bygger vi tillsammans.

Om tjänsten

Att jobba som systemutvecklare på CGI innebär en omväxlande vardag. Här erbjuds du möjlighet att utvecklas i både lokala och globala kundleveranser. Vi skapar lösningar tillsammans med våra kunder, som bidrar till att skapa hållbara resultat för det samhälle vi lever i. Det handlar om innovativa lösningar som hjälper våra kunder att leverera bättre service, öka sin säkerhet eller effektivisera sin verksamhet.

I våra uppdrag använder vi oftast:

 • Java eller .NET
 • React, Angular, Typescript
 • Cloudbaserade lösningar

Vi ger dig utrymme för att lära dig våra tekniker på plats.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som systemutvecklare söker vi dig som har ett driv att utvecklas. Du har mest troligt en IT-inriktad utbildning, eller så har du byggt upp din kompetens på annat sätt.

Vad kan vi på CGI erbjuda dig?

Hos oss arbetar vi i team i våra egna lokaler men alltid i nära samarbete med våra kunder, oavsett var i världen de har sin verksamhet. Vårt kontor ligger i centrala Östersund och utöver det har också ett mindre kontor i Åre med fjälltopparna utanför fönstret.

Vår kultur och samhörighet på kontoret är det vi är extra stolt över. Vi vet att vägen till framgång går via tillit och samarbete. Vi uppmuntrar egna initiativ och låter olika åsikter ta plats eftersom vi vet att de bästa idéerna föds i mötet mellan olika infallsvinklar. På CGI blir du del i en kultur där rörelsen framåt är målet och den ständiga utvecklingen drivkraften. Du får utrymme att påverka och erbjuds en global arena med möjlighet att växa i ansvar, prova nya roller och se nya sammanhang.

Dessutom välkomnas du av 150 nya kollegor, som inte bara jobbar ihop utan också gör många roliga aktiviteter tillsammans efter jobbet.

Några av våra förmåner

 • Aktieprogram och delägarskap: Som delägare har du möjlighet att påverka och i vårt aktieprogram matchar CGI ditt bidrag, krona för krona upp till 3% av din månadslön.
 • Friskvårdsbidrag: Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag på 3 000 kr.
 • Föräldralön: Vi betalar upp till cirka 90% av din lön under den första tiden hemma.
 • Trygg anställning: Våra medlemmar anställs med kollektivavtal och försäkringar.
 • Pensionslösningar: Vi erbjuder attraktiva och förmånliga pensionslösningar.
 • Personalbil: Personalbilen används som en privatbil men leasas av CGI.

Vill du veta mer?

Vi ser fram emot att höra från dig! Vi jobbar löpande med urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat. Om det fortfarande finns något du undrar över, skicka gärna dina funderingar till [email protected], 070 685 99 95.

Personliga säkerhetskrav kommer att krävas om rollen kräver det.

Arbetsgivare
Cgi Sverige AB
Hemsida: www.cgi.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Integrationsutvecklare till agilt team, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2022-01-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Systemutvecklare/Programmerare

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: Ca. 6 månader - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 100% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning - Kundens IT-team behöver stärkas upp med en erfaren integrations utvecklare. Arbetsuppgifterna varierar från design av integrationslösningar i olika projekt till att utveckla integrationslösningar. - Som integrationsutvecklare arbetar du i ett Agilt team i nära samarbete med kravställare och kunder. I utvecklarrollen arbetar man brett från krav, design av integrationslösningar och implementation, samt design av API:er. - Inom tjänsten kommer du arbeta med utveckling av nya integrationslösningar baserade på Azure komponenter. - Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Kompetens av högsta rang, uppfattas som expert på marknaden med en bred och djup kompetens. - Har 5-10 års erfarenhet som konsult inom området. Har deltagit i stora uppdrag inom olika integrationsprojekt och genomför uppdrag med mycket hög komplexitet och kvalitet. - Har stor vana och erfarenhet att verka i ledande befattning - Minst 5 års erfarenhet av design och integrationsutveckling i någon eller några av följande plattformar: Microsoft Azure Integration Services, Microsoft BizTalk, MuleSoft AnyPoint, IBM Message Broker och Oracle SOASuite. - Minst 2 år erfarenhet av Visual Studio - Minst 3 års erfarenhet av design och utveckling av API:er i någon eller några av följande: OpenAPI (Swagger), YAML och RAML. - Minst 2 års erfarenhet av design och integrationsutveckling i Integration Services på Azure plattformen - Erfarenhet av att ta fram teknisk och funktionell design för integrationslösningar - Erfarenhet att arbeta enligt Agila arbetssätt som SCRUM - Förmåga att påverka tekniska diskussioner och beslut vid val av integrationsmönster - Förmåga att påverka tekniska diskussioner vid val av integrationskomponenter Erfarenheter - C# och/eller .Net utveckling Önskemål om personliga egenskaper: - Måste vara en självgående med hög initiativnivå - Stark muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga - Krav på språk, tal och skrift: Svenska och engelska ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss genom att svara på bekräftande mailutskicket i samband med din ansökan. På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag på 13 orter i Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Teamets motto är Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.