På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Digital Visual Merchandiser
Spela filmen

Digital Visual Merchandiser

Idag skapar allt fler företag digitala hemsidor med e-handel. Denna utveckling innebär att du som jobbar som Visual Merchandiser mer fokuserar digitalt på den visuella känslan för online-butiken och kundmöten på nätet. Du kan också kallas för digital butikskommunikatör

Som Digital Visual Merchandiser skapar du digitala butiksmiljöer som ska vara visuellt tilltalande och inspirerande för att påverka kunden och öka försäljningen. Detta görs bland annat genom kommersiell layout tillsammans med en optimal varuplacering i e-handelsbutiken.

En Digital Visual Merchandiser, precis som en traditionell butikskommunikatör arbetar ofta utifrån aktuella kampanjer, aktiviteter och lagernivåer.

Det är en Digital Visual Merchandiser som vanligtvis har det övergripande ansvaret för butikens visuella uttryck. Därför kräver detta jobb en djup förståelse för köpbeteendet hos konsumenten och företagets produkter. En Digital Visual Merchandisers arbete kan ibland kombineras med andra arbetsuppgifter inom administration, kundtjänst och ekonomi. 

Utbildning

Relevanta utbildningar kan finnas inom yrkeshögskola.

För att kunna få anställning och bli upplärd på arbetsplatsen kräver arbetsgivare någon form av eftergymnasial utbildning inom webbproduktion eller inom grafisk design, helst i kombination med erfarenhet av handel, ekonomi, administration eller kommunikation. 

Erfarenhet av att tidigare ha arbetat inom handel, ex. som butikssäljare eller inom kundtjänst är mycket meriterande när man söker jobb som Digital Visual Merchandiser.

Visste du att...?

... Handeln står för 11% av jobben, tillväxten och välfärdens finansiering i Sverige.
Källa: svenskhandel.se

Länktips

Visa mer
Visa mindre

12 Lediga jobb

Extrapersonal sökes som serviceinriktad montör inom detaljhandel!

Arbetsgivare / Ort: Lernia Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 månader – upp till 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 8 augusti (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Butikskommunikatör/Visual merchandiser

Om jobbet
Vi söker dig som vill ha extrajobb! Är du en självgående, teknikintresserad och serviceinriktad person som vill arbeta extra utöver dina studier eller övrigt sysselsättning? Ta chansen och sök in till denna annons! Vi önskar även att du: * Har erfarenhet av butiksarbete. * Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. * Har möjlighet att starta omgående. * Har körkort B och tillgång till bil. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Behovsanställning i Kalmar med omnejd - För att kunna söka extrajobb hos Lernia krävs det att du har en annan sysselsättning på minst 50%. Att du har denna sysselsättning ska du kunna styrka. - Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil Varmt välkommen med din ansökan! Vi kommer att kontakta dig om du blir aktuell för en intervju. Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia – tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Arbetsgivare
Lernia Bemanning AB
Ansökan
Ansök senast 8 augusti (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Academy Online söker kursskapare till Visual merchandiserutbildning

Arbetsgivare / Ort: Academy Online International AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön
Ansök senast 14 augusti (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Företaget är ett digitalt förlag som anställer författare/utbildningsskapare för olika typer av yrkesutbildningar.

Utifrån din utbildning och erfarenhet skapar du tillsammans med oss en digital yrkesutbildning till Certifierad #namn#.

När utbildningen är klar producerar vi den för vår digitala kursportal där kunderna har tillgång till utbildningsmaterialet genom filmer, skärminspelningar, stillbilder, övningsuppgifter, inlämningsuppgifter och prov.

Vi genomför en kraftfull marknadsföring för att maximera försäljningen av din utbildning.

Du som utbildningsskapare är kursledare och svarar på frågor från kursdeltagarna och ger feedback på inlämningsuppgifter och rättar prov etc.

Beroende på hur många yrkesutbildningar du skapar och blir ansvarig för varierar lönen. Vi har idag ca 100 yrkesutbildningar och snittlönen för de som arbetar heltid ligger på ca 40 000 kr brutto per månad men många som har skapat flera yrkesutbildningar har högre lön än så.

Du har friheten att jobba varifrån du befinner dig.

Vid intresse skicka in din ansökan idag.

Välkommen!

Arbetsgivare
Academy Online International AB
10132 Stockholm
Hemsida: https://www.academyonline.se
Ansökan
Ansök senast 14 augusti (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Lagerhaus söker Visual Merchandiser till vår butik i Valboköpcentrum

Arbetsgivare / Ort: Lagerhaus AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 augusti (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Butikskommunikatör/Visual merchandiser

Om jobbet
Lagerhaus framgång skapas av att alla medarbetare jobbar tillsammans mot vårt mål att bli den marknadsledande butikskedjan i Norden för accessoarer till hemmet. Vi söker därför medarbetare som är nyfikna, engagerade och gillar förändring. Vi vill att du brinner för våra produkter och vår uppgift att erbjuda glädje i vardagen. Som visual merchandiser är du en del av säljteamet och befinner dig alltid mitt i händelsernas centrum. Ditt huvudansvar är att tillsammans med dina kollegor skapa en inspirerande och säljande butiksmiljö. Du planerar och följer upp kampanjer samt informerar och involverar dina kollegor i processen. Du arbetar målmedvetet med säljstyrningsverktyg och säkrar att butiken alltid är välfylld och föränderlig. Genom din personlighet och professionalism i kundmötet skapar du nöjda kunder som återvänder till butiken. - Vi söker dig med utbildning inom butikskommunikation - Vi vill att du har erfarenhet av liknande uppdrag inom detaljhandeln - Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hålla i projekt samt utbilda andra VMs. - Vi förväntar oss att du är initiativrik och handlingskraftig - Vi tror att du har en pedagogisk förmåga och lätt för att bygga relationer. - Vi hoppas att du är en positiv person med energi, engagemang och glädje. - Vi väntar på dig! Övrigt Tjänsten är en deltidsanställning på 16h/v med placering i Valboköpcentrum utanför Gävle. Lagerhaus AB är en inredningskedja som erbjuder prisvärda produkter med unik design som enkelt förnyar hemmet. Förutom färg, mönster och glädje vill Lagerhaus bidra till ett bättre samhälle där deras påverkan på människor, djur och natur är så liten som möjligt. Den första butiken öppnades i Göteborg 1996 och idag drivs 38 butiker i Sverige, 5 butiker i Norge och en växande nordisk e-handel. Huvudkontoret ligger i Göteborg och företaget ägs av ägarkonstellation som består av nuvarande VD Jerker Levin, Göteborgsbaserade investeringsbolaget Goodfellows Ventures samt familjen Yngvesson. Förutom att erbjuda våra kunder heminredning med wow-faktor, prisvärda produkter och trendiga detaljer ser vi på Lagerhaus det som vår uppgift att skapa mer glädje i vardagen. För att nå hit drivs organisationen av nyfikna, engagerade och glada medarbetare. Vår framgång skapas av att alla jobbar tillsammans! Join our happy place!
Arbetsgivare
Lagerhaus AB
Hemsida: http://www.lagerhaus.se/
Ansökan
Ansök senast 15 augusti (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Visual Merchandiser - PLATS

Arbetsgivare / Ort: Kappahl Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön
Ansök senast 15 augusti (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Butikskommunikatör/Visual merchandiser

Om jobbet
Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Kappahl Group grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 370 Kappahl- och Newbie-butiker samt Shop Online i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Polen och Storbritannien. Kappahl-teamet består av 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder med olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Den gemensamma drivkraften är att erbjuda mode som passar livet för många människor och livsstilar. Ett ansvarsfullt mode som känns rätt, för den som bär det och för världen omkring oss. Idag är 70% av produkterna hållbarhetsmärkta. Målet är att 100% ska vara producerade i mer hållbara material senast år 2025. Mer information på www.kappahl.se Till Hässleholm   söker vi nu en Visual Merchandiser på 25timmar i veckan .  Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning? VISUAL MERCHANDISER PÅ KAPPAHL Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga KappAhls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor. Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen. DIN KOMPETENS OCH PERSONLIGHET Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska. Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt. KappAhl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Ingen dag är den andra lik hos oss på KappAhl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker! VI ERBJUDER Anställningsform: Tillsvidare med provanställning Anställningsgrad:25 timmar i veckan Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger Tillträde: 2021-09-01 eller enligt överenskommelse Som medarbetare hos oss får du Möjligheter att utvecklas En arbetsplats där medarbetarna trivs Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla. Förmånlig personalrabatt Motionsbidrag och andra förmåner KappAhl-andan handlar om gemenskap och positiv energi! Våra ledord är teamkänsla, kreativitet, mod, energi och tydlighet. Läs mer om vår arbetsplats på  www.kappahl.se/jobba-hos-oss .  ANSÖKAN Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV.  Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.  Sista ansökningsdag:2021-08-15 Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Anette Rask . 0451-14115
Arbetsgivare
Kappahl Sverige AB
Hemsida: http://www.kappahl.com
Ansökan
Ansök senast 15 augusti (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

VM till Citybutik Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Fören Erikshjälpen Second Handbutiker / GÖTEBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 15 augusti (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Butikskommunikatör/Visual merchandiser

Färdigheter
Meriterande
  • Butiksdekoration
  • Arbetsmarknadsfrågor
  • Verksamhetsledning
  • ideell organisation

Om jobbet

Vill du ha ett spännande arbete inom en framgångsrik verksamhet som satsar stort på framtiden och på att förverkliga barns drömmar?

Vi söker nu en:

Visual Merchandiser till vår Citybutik i Göteborg

Arbetsuppgifter

Din uppgift är att operativt, tillsammans med butikens medarbetare, skapa en attraktiv och kommersiell butiksupplevelse med hög förändringstakt. Du kommer aktivt att delta i och leda det dagliga arbetet i butiken och agera butiksansvarig i butikschefens frånvaro. Att presentera och marknadsföra verksamheten genom en tydlig butikskommunikation är också en del av uppdraget. Du kommer att utbilda i kommunikation, exponering och sprida framgångsfaktorer till andra butiker samt ansvara för att genomföra kampanjer. Vidare innebär rollen att vara huvudkontorets förlängda arm inom ditt kompetensområde och löpande ha kontakt med vår marknads- och konceptchef samt butikskommunikationsansvarig för löpande utveckling och tester i butiken. Du håller koll på trender, mode och hanterar butikens sociala medier.

Tillsammans med butikschef bidrar du till verksamhetens utveckling. Du fungerar som arbetsledare för anställda, frivilligarbetare och personer som utför arbetsprövning, aktiviteter eller annan sysselsättning via myndigheter. Du rapporterar till butikschefen.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av visual merchandising, butikskommunikation och konceptgenomförande. Du har en god social och kommunikativ förmåga samt håller själv en hög servicenivå och har ett gott kundbemötande. Du är van att motivera och utbilda genom praktisk handledning. Du har lätt för att se helheter och skapa inspirerande miljöer.

Du har ett brinnande intresse för bistånd- och secondhandarbete och du vill vara en del av vår kultur och vår värdegrund.

Vi erbjuder dig

Som anställd hos oss erbjuder vi dig att vara en del i en verksamhet som generar stora belopp till bistånd och sociala projekt för utsatta barn i världen och i Sverige. Vi har fokus på miljö och arbetar för minskad förbrukning av energi och naturtillgångar samt minskat sopberg. Erikshjälpen Second Hand är också en social gemenskap där viktiga kontakter och relationer byggs upp. Personer som är eller har varit sjukskrivna med arbetsträning och arbetsprövning eller i en längre period av arbetslöshet får en chans till arbete och vi jobbar med integrering av nysvenskar. I verksamheten finns också många volontärer.

Som anställd hos oss kommer du att göra skillnad för utsatta barn i Sverige och utomlands!


Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan, innehållande CV och personligt brev, senast den 15 augusti till: [email protected] Märk ansökan med ”Visual Merchandiser Göteborg City”. Intervjuer planeras till vecka 34 och 35.

Vi undanber oss vänligen all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och regleras med 6 månaders provanställning.

Du kan läsa mer om Erikshjälpen och Erikshjälpen Second Hand här: www.erikshjalpen.se

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta marknad- och konceptchef Karin Staberg, på telefonnummer 073-654 89 89 eller regionchef, Marita Hansson, 070-332 44 70.

Erikshjälpen Second Hand är en ideell förening som samarbetar med lokala föreningar och församlingar. Sedan starten 1990 har verksamheten vuxit till att i dag vara Sverige-ledande med ett 60-tal butiker i Sverige, två i Norge samt en e-handelsbutik. Syftet med butikerna är att generera medel till bistånd, både i Sverige och utomlands. Återanvändning av varor skapar hållbar konsumtion. Second hand-butikerna är också viktiga mötesplatser för människor och erbjuder möjlighet till arbetsträning, praktik och personlig utveckling.


Arbetsgivare
Fören Erikshjälpen Second Handbutiker
Rosenlundsgatan 8
41120 GÖTEBORG
Hemsida: https://erikshjalpen.se/
Ansökan
Ansök senast 15 augusti (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.