EduPlanet - utlandsstudier

EduPlanet är en av de största och äldsta utbildningsanordnarna i Sverige som arbetar med utlandsstudier. Vi startade med språkresor redan 1982 och idag har vi även college- och universitetsutbildningar och har mer än 300 olika utländska skolor som du kan välja bland. Vår verksamhet finns också i Norge och vi är störst i Norden på bl.a läkare- och tandläkarstudier utomlands.


Några av våra utbildningar:


Vi står för många saker men framförallt engagemang och att ge bästa möjliga studievägledning för dig som vill läsa en språkkurs eller gå en utbildning utomlands. För att kunna göra det är det viktigt att kunna erbjuda mycket att välja mellan och att skolorna och programmen håller hög standard och är godkända för studiemedel från CSN. Det är också viktigt att du inte betalar för mycket för det du ska läsa eller konstiga avgifter för hjälpen med att ansöka eller boka.


Hos oss finner du alltså allt från språkresor till akademiska studier inom många områden. Skolorna är omsorgsfullt valda och håller hög nivå.


Vår studievägledning och ansökningshjälp är gratis, du betalar bara för skolans kostnader! Det gäller både för utbildningar på college och universitet samt för våra språkresor.


Vi är otroligt stolta över att hittills ha hjälpt mer än 20 000 svenskar att kunna studera utomlands. Oavsett ålder, bakgrund eller behov så vill vi kunna ge alla chansen att studera utomlands med gott resultat.


Hos oss är du inte en i mängden! Vi bryr oss om dig hela vägen från början till slut. Vi hjälper dig med allt som rör CSN, alla praktiska bestyr runt din resa och utbildning och kanske viktigast av allt omsorgsfull och ärlig studievägledning.


VILL DU STUDERA UTOMLANDS? HÖR AV DIG TILL OSS, SÅ HJÄLPER DIG ATT TA FRAM ALTERNATIV DÄR DU KOMMER IN OCH HAR RÅD ATT STUDERA!

Visa mer
Visa mindre
Gör intresseanmälan

Kontakta EduPlanet - utlandsstudier

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad eller har frågor till EduPlanet - utlandsstudier. EduPlanet - utlandsstudier hör av sig inom kort!