På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Affärsutvecklare
Spela filmen

Affärsutvecklare

För en affärsutvecklare är den främsta arbetsuppgiften att skapa ett problemfritt flöde i utvecklingsprocessen från vision, mål, över strategi och verksamhetsutveckling till kravställning och senare införande och utvärdering. På engelska brukar detta yrke benämnas som Business Developer. Ett svenskt begrepp som är på väg etableras är Affärsarkitekt.

Affärsutveckling innebär utveckling av en organisations affärsdrivande verksamhet och dess processer. Ofta talas det om affärsutveckling när nya företag startas, vid förnyelseprocesser, kriser eller när organisationen står inför nya utmaningar. 

Som affärsutvecklare bör du ha en klar strategi som bygger på att det finns en genomtänkt affärsidé där du kan utveckla företagets kundrelationer. Dina arbetsuppgifter innebär att hitta lösningar på problem eller att se nya möjligheter och därmed skapa utveckling och tillväxt. Affärsutveckling kan vara övergripande för hela företaget eller projektinriktat för mindre utvecklingsprocesser. I offentliga organisationer används uttrycket verksamhetsutveckling.

Utbildning

Lämpliga utbildningar kan finnas inom olika skolformer. På gymnasiet rekommenderas det i första hand utbildning på ekonomiprogrammet eller på handels- och administrationsprogrammet.

Relevanta utbildningar på eftergymnasial nivå kan finnas bl.a inom högskola/universitet och inom yrkeshögskolan.

Arbetsplats

Det finns även företag som jobbar med affärsutveckling till andra företag. Det kan handla om konsulttjänster i form av projekt eller rådgivning i olika former. Rådgivning, även så kallad coachning är ofta aktuell när ett företag får hjälp under en längre tid.

Länktips

 • ted.com - Hur man gör det lättare att välja?
 • Tillväxtverket - En statlig myndighet under Näringsdepartementet
Visa mer
Visa mindre

56 Lediga jobb

Områdeschef till Stora Enso Skog

Arbetsgivare / Ort: Stora Enso AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Brinner du för brukande av skogen och ser den som en fantastisk förnybar råvara? Vill du bidra till en hållbar utveckling för framtiden tillsammans med skogsägare? Vi söker efter en Områdeschef som ska ansvara för inköp av skogsråvara och biobränsle från skogsägare inom området. Nuvarande Områdeschef i övergår till annan tjänst i företaget och vi söker därför dennes efterträdare. Din arbetsplatsplats kommer vara Karlstad, Torsby, Sunne eller Filipstad (beroende av dina preferenser) och arbetsområdet du ansvarar för är Värmland. Du kommer att arbeta i divisionen Forest och du rapporterar till funktionschefen och ingår i funktionsledningen för Lokala köp.

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träkonstruktioner och papper.

Som Områdeschef kommer du utöver att ansvara för inköp av skogsråvara och biobränsle från skogsägare också arbeta med försäljning av tjänster till skogsägare. Inom det geografiska området har vi en viktig och stor leverantörsbas. Du kommer att leda ett team av tio kompetenta medarbetare vilka alla arbetar som Virkesköpare i ett område med goda förutsättningar att vara framgångsrika på virkesmarknaden, även i fortsättningen. Du har således både personal- och budgetansvar. I tjänsten ingår även deltagande i företagsgemensamt utvecklings- och förbättringsarbete.

Vad vi erbjuder

Med våra värderingar ”Lead and Do what’s right” strävar vi efter att föregå med gott exempel i alla aspekter av vår egen verksamhet såväl som i hållbarhet. Vi vågar ta initiativet och hela tiden ställa oss frågan vad mer vi kan göra, vad vi kan göra bättre. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig att vara en del av resan som Stora Enso är på - att omvandlas från ett traditionellt skogsindustriföretag till ett tillväxtföretag inom förnybara material - en industri med stor potential som drivs av globala megatrender. Som Områdeschef kommer du ges möjligheten att leda, driva och utveckla ett redan framgångsrikt verksamhetsområde till nya höjder.

Kvalifikationer

Är du den vi söker? För att lyckas i denna roll har du skoglig erfarenhet, gärna ifrån en ledande befattning, och god insikt i hur skogsbranschen fungerar. Det är starkt meriterande om du tidigare har jobbat med försäljning och/eller virkesköp tidigare. Din kunskap inom området bygger på en examen inom relevant område. Du är en duktig kommunikatör med god förhandlingsförmåga, och du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Denna tjänst kräver resande.

Stora Enso Skog driver ett starkt utvecklings- och förbättringsarbete med både kvalitet och kortare ledtider i fokus. Det kräver hög chefsnärvaro och förmåga att arbeta både på ett detaljerat plan och på en mer strategisk nivå. För att bli framgångsrik är det viktigt med god samverkan tillsammans med övriga funktioner inom Stora Enso Skog.

Som person ser vi att du är en dynamisk person med förmåga att skapa energi hos andra genom att både utmana och inspirera. Ett coachande förhållningssätt där människor utvecklas kontinuerligt är centralt i en ledarroll hos oss.

För att fortsätta att driva en stark kultur och implementera vår globala agenda kring förnybara material letar vi hos varje individ efter ett antal beteenden som baseras på våra ledarskapsteman:

 • Kundbehov; Håller sig väl uppdaterad gällande de marknadsfaktorer som påverkar vårt företag och förbättrar nuvarande eller uppfinner nya produkter och lösningar, genom att alltid ha kunders och konsumenters perspektiv i åtanke.
 • Affärsförmåga; Visar tydlig förståelse för finans- och produktivitetsmått som driver affärsvärde i vår verksamhet som helhet. Har förmågan att ta snabba beslut baserat på ofullständig information och tar ansvar för sina beslut.
 • Do what’s right; Tar ansvar för att Stora Enso är ett globalt företag som är etiskt, säkert och fritt från trakasserier och diskriminering. Agerar som ett föredöme för Stora Ensos värderingar och uppförandekod – i både svåra och goda tider.
 • Inspirera & Motivera; Inspirerar teammedlemmar att tro på vägen framåt och uppmuntrar en arbetsmiljö där vi samarbetar och kommunicerar. Försöker aktivt förstå hur andra motiveras i syfte att få dem att växa och prestera.
 • People Management; Builds a team of talented individuals with clear roles and responsibilities, while continuously promoting a learning culture. Sets challenging goals and provides both team and individuals with the opportunity to develop and impact business.

Övrig information

Vänligen skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem senast den 3 mars. Anställande chef Christian Bergman, [email protected], tel nr 070-578 23 05, svarar gärna på dina frågor om positionen. Andra frågor kan ställas till Rekryteringsspecialist Sarah Söder, [email protected] Vi tar endast emot ansökningar som lämnas in genom vårt rekryteringssystem.

Vi tror att mångfald stärker vår konkurrenskraft och bidrar till bättre beslutsfattande. Olika arbetsgrupper med olika bakgrund hjälper oss att utforska olika perspektiv och utmanar vårt sätt att tänka. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på arbetsplatsen och välkomnar sökande med olika bakgrund. Stora Enso är en arbetsgivare för lika möjligheter som följer icke-diskriminerande metoder.

Baserat på geografiskt läge och nivå för positionen kan den normala rekryteringsprocessen dessutom innebära videointervju, lämplighetstester och övriga åtgärder inför anställning, såsom bakgrundskontroller, referenser, hälsokontroll och drogtest, som en del av slutskedet i processen.

Den nya skogsdivisionen, som startade sin verksamhet i början av 2020, inkluderar alla Stora Ensos skogstillgångar i Sverige samt 41 % av Tornator som har merparten av sina skogstillgångar i Finland. Divisionen inkluderar även virkesförsörjningen i Finland, Sverige, Ryssland och Baltikum. Våra fokusområden är hållbart skogsbruk, konkurrenskraftig virkesförsörjning till Stora Ensos bruk och sågverk samt innovation. För en stor aktör inom bioekonomin som Stora Enso är tillgången till virke avgörande. Idag är Stora Enso en av världens största privata skogsägare.

Som en del av bioekonomin, är Stora Enso en ledande global leverantör av förnybara lösningar inom förpackningar, biomaterial, träprodukter och papper. Vi har omkring 25 000 medarbetare anställda i mer än 30 länder och är börsnoterade på börsen i Helsingfors (STEAV, STERV) och Stockholm (STE A, STE R).

Se vår film: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t=6s

Arbetsgivare
Stora Enso AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Data & Insights Manager

Arbetsgivare / Ort: Resurs Bank AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Vi söker dig som vill leda vårt Data & Insights Team på Resurs Banks huvudkontor i Helsingborg! Har du gedigen erfarenhet av ledarskap inom Data Analytics, Data Science eller BI-utveckling? Läs mer här nedan och skicka in din ansökan! Är Resurs något för dig? Vi ger dig en arbetsplats där engagemanget är stort och tempot högt. För att bygga en miljö där idéerna kan slå gnistor rekryterar vi nyfikna och drivna människor som vi uppmuntrar med ansvar och stor frihet. Vi jobbar aktivt med ledarskap, hållbarhet, jämställdhet och är stolta över vår Resurs-anda som kännetecknas av samarbete, öppenhet och kundfokus. Med tydliga värderingar som grund vågar vi testa nya vägar som leder till ännu bättre tjänster för våra kunder. Resurs Bank har blivit utsedda till ett av Sveriges Karriärföretag för andra året i rad, en utmärkelse för företag som erbjuder unika och attraktiva utvecklingsmöjligheter. Vad kommer du att arbeta med? I rollen som Data & Insights Manager på Resurs har du övergripande ansvar för och leda ett team som består av 9 specialister. Data & Insight teamet arbetar med prediktiv modellering, kundanalyser, skapande av marknadsscorekort för att optimera sälj, skapa insikter av komplexa dataset och mycket annat. De verktyg vi primärt använder är SAS och Qlik. Du ansvarar för att skapa strategier och kompetenssäkra för att vi ska kunna bygga och effektivt använda AI, machine learning, och förstå var i organisationen detta behövs. Arbetsuppgifter inkluderar: • Implementera användande av realtidsdata för att skapa analys och prediktiva modeller. • Identifiera vilka dataflöden vi vill ha och hur vi arbetar med data. • Kontinuerligt förbättra och effektivisera analysarbetet (arbetsrutiner, underhåll, osv). Vem är du? Vi tror att du har gedigen arbetslivserfarenhet av ledarskap inom Data Analytics, Data Science, Data Engineering eller BI-utveckling. Som person är du analytisk, kommunikativ och har god förmåga att kommunicera avancerade analyser på ett pedagogiskt sätt. Krav för rollen är: • Erfarenhet av AI/ Machine Learning • Erfarenhet av att effektivt arbeta med realtidsdata och batchdata • Förståelse för data och hur data används i en organisation på en strategisk nivå • Effektivt ledarskap • Meriterande om du har erfarenhet av PSD2 och access till open banking data Vill du vara med på vår framgångsresa? Ansök idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Inkom därför med din ansökan snarast!   Övrig information: Tillträde: Enligt överenskommelse Anställningsgrad: Heltid Arbetstider: Kontorstider med flextid Plats: Helsingborg   #RB    Resurs Holding (Resurs), som verkar genom dotterbolagen Resurs Bank och Solid Försäkring, är ledande inom retail finance i Norden och erbjuder betallösningar, konsumentlån och nischade försäkringsprodukter. Resurs Bank har sedan starten 1977 etablerat sig som en ledande partner för säljdrivande betal- och lojalitetslösningar för butik och e-handel och därigenom har Resurs byggt en kundbas på cirka 6 miljoner privatkunder i Norden. Resurs Bank har sedan 2001 bankoktroj och står under tillsyn av Finansinspektionen. Resurskoncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Vid utgången av det tredje kvartalet 2020 uppgick antalet anställda till 723 personer och låneboken till 31,2 miljarder SEK. Resurs är noterat på Nasdaq Stockholm.
Arbetsgivare
Resurs Bank AB
Hemsida: www.resurs.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Operativ chef

Arbetsgivare / Ort: Sundslätt Tak AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du vara med om en tillväxtresa?

Nu söker vi dig med stort driv som vill få möjligheten att vara med i uppbyggnaden av en mindre koncern inom bygg- och fastighetsområdet. Sundslättsföretagen är en företagsgrupp med fyra företag som verkar inom fastighetsnära byggtjänster mot både privatpersoner och företag. Under 2020 har företagsgruppen formerat sig och är nu redo för att börja växa.

Vi söker operativ chef till våra affärsområden takrengöring, markskruv och fastigheter. Rollen har ett övergripande ansvar för sina affärsområden i en liten organisation som präglas av korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Den operativa chefens huvudsakliga uppgift är att fokusera på verksamhetens tillväxt, lönsamhet, effektivitet och kvalitet samt stärka vår ställning på den regionala marknaden. Detta görs genom att bearbeta både befintliga och nya kunder, vidareutveckla befintliga och nya medarbetare samt att bygga vidare på de strukturer som nu är skapade. Eftersom företaget är under uppbyggnad kommer stort fokus ligga på att lära känna alla verksamheter och arbeta direkt med personalledning, planering och administration.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär. Det är inget krav på mångårig chefserfarenhet utan rätt inställning, personligt driv och en vilja till utveckling är viktigast. Vi vill att du har ett kommersiellt fokus, stark drivkraft samt erfarenhet av att leda och entusiasmera andra.

Du är en entreprenör i ditt sätt att tänka och arbeta. Du är rak, ärlig och arbetar fokuserat med att hitta nya, kreativa och tekniska lösningar. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

· Erfarenhet av personalledning

· Erfarenhet av att självständigt driva en enhet (vilket kan vara projekt, företag, förening)

Har du även en eller flera av nedanstående erfarenheter är det meriterande:

· Erfarenhet av marknadsföring

· Erfarenhet av byggsektorn

· Erfarenhet inom ekonomiområdet

· Erfarenhet av att driva eget företagEftersom företagsgruppen är under uppbyggnad har du stora möjligheter att påverka din egen situation. Det finns även möjlighet att arbeta något mindre än heltid om det är önskvärt.

Skicka in CV och personligt brev .

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Sundslätt Tak AB
Valhallagatan 25
35235 Växjö
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

E2E Solution Architect with focus on Packet Core 458862

Arbetsgivare / Ort: Ericsson AB / Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Have you ever wanted to work in an Operator like environment with big end-to-end networks utilizing almost the full Ericsson portfolio? Then this could be the next growth opportunity for you!

The Solution Architect at STS* is responsible for crafting solutions to user requirements for 4G & 5G focusing on the Packet Core domain but as with any end-to-end network multiple domains are always involved requiring you to have competence in other domains as well. You will also be exposed to hands-on in implementation of the solutions and handling incident tickets with the purpose to make sure you can build solutions that is aligned with the environment. The environment is used by various Product Development Units (PDUs) to E2E validate network functions during software development. The role involves working with the latest technologies in 5G and Cloud.

You will be working in a team of Solution Architects, Integration Engineers, network engineers and Project Managers that together are responsible both for operations and development of the telecom environment. The team spans across the world in multiple time zones as members are located in Sweden, Canada and China. We are also a very multi-cultural and diverse team.

 • STS is short for Shared Telecom Services which is a program with the mission to deliver telecom environments internally in Ericsson

You will

 • Groom user requirements
 • Build and drive end-to-end technical solutions
 • Realize architecture network design with HLDs and LLDs
 • Develop technical presentations
 • Participate in knowledge transfer, documentation and information sharing
 • Support integration team during implementation phase
 • Work hands-on with deployment, configuration, integration, and troubleshooting of PC products (5GC but also 4G-EPC)
 • Collaborate with other solution architects, and also with teams of integration and network engineers
 • Define evolution of the existing and new solutions.
 • Identify and drive improvements

To be successful in the role you must have

 • University degree or equivalent
 • 2+ years of solution architect experience with focus on Packet core
 • 5+ years hands-on experience in Packet Core products covering both 5G and 4G (AMF, UPF, SMF, MME, EPG etc.)
 • Experience with Solution Architecture, Hight Level Design and Low Level Design creation
 • E2E technical understanding of telecom networks
 • Knowledge in Virtualization and Cloud technologies (OpenStack, Docker/Container, Kubernetes)
 • Good IP Networking skills. Plus is knowledge of MPBN/EIN
 • Phenomenal oral and verbal communication skills in English
 • Task-oriented mindset/approach
 • Broad Ericsson Portfolio Knowledge
 • Creative & Innovative approach
 • Proactive attitude looking at the bigger picture

What´s in it for you?

Here at Ericsson, our culture is built on over a century of courageous decisions. With us, you will no longer be dreaming of what the future holds – you will be redefining it. You won’t develop for the status quo, but will build what replaces it. Joining us is a way to move your career in any direction you want; with hundreds of career opportunities in locations all over the world, in a place where co-creation and collaboration are embedded into the walls. You will find yourself in a speak-up environment where empathy and humanness serve as cornerstones for how we work, and where work-life balance is a priority. Welcome to an inclusive, global company where your opportunity to make an impact is endless.

We are an equal opportunity employer and value diversity at our company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, sex, gender, gender expression, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status. We will ensure that individuals with disabilities are provided a reasonable accommodation to participate in the job application or interview process, to perform essential job functions, and to receive other benefits and privileges of employment. Please contact us to request an accommodation.

What happens once you apply?

To prepare yourself for next steps, please explore here: https://www.ericsson.com/en/careers/job-opportunities/hiring-process

Location for this role: Göteborg, Sweden

Recruiter: Anna Magnusson ([email protected])

This position reports to: Head of DevOps LN

Last day to apply: 1st of March

Selection is ongoing please apply as soon as possible

Kindly note that we cannot process applications sent via email.

Curious to know more about the life at Ericsson? Meet some of your future colleagues and watch our People film

Do you believe that an organization fostering an environment of cooperation and collaboration to execute with speed creates better business value? Do you value a culture of humanness, where fact based decisions are important and our people are encouraged to speak up? Do you believe that diverse, inclusive teams drive performance and innovation? At Ericsson, we do.

We provide equal employment opportunities without regard to race, color, gender, sexual orientation, transgender status, gender identity and/or expression, marital status, pregnancy, parental status, religion, political opinion, nationality, ethnic background, social origin, social status, indigenous status, disability, age, union membership or employee representation and any other characteristic protected by local law or Ericsson’s Code of Business Ethics.

Primary country and city: Sweden (SE) || || Göteborg || R&D

Arbetsgivare
Ericsson AB
Lindholmspiren 11
41756 Göteborg
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren Affärsprojektledare, Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Shaya Solutions AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Om konsultuppdraget - Ort: Stockholm - Uppdragslängd: Ca. 6 månader - Sista ansökningsdagen: ansök snarast - Omfattning: 100% - OBS! Det är viktigt att du uppfyller skall-kraven för att vi överhuvudtaget ska kunna offerera dig, annars förkastar beställaren vårt anbud omgående där både din tid resp. vår tid går till spillo. Uppdragsbeskrivning Biokolssatsningen är ny för kunden och det är fem delar i affären, anskaffning av biosubstrat (bränsle), produktion av biokol, värmeåtervinning till fjärrvärmenätet, sälja produkten biokol och att sälja kolsänkan. Biokol används som jordförbättrande material i planeringar och marknaden är relativt liten. Kunden har idag ingen affär inom biokol, men har varit med i ett pilotprojekt med värmeåtervinning från produktionen samt att sälja kolsänkan. Kolsänkan uppstår genom att man binder CO2 i biokolen och på så sätt minskar utssläppet av CO2 vilket har ett värde. Projektspecifik information: - Att leda arbetsströmmen innehåller följande deluppdrag - Lokaliseringsutredning, det finns ett antal alternativ och ett huvudalternativ - Sammanställning Business case och förankra det inför beslut inom kundens verksamhet - Off take agreements biokol och säkra anskaffning av biosubstrat (bränsle) - Hantering av beviljade EU-bidrag, samt koordinering av partners i ansökan (externa resurser anlitade för detta initialt) - Investeringsprojekt produktionsanläggning (projektledare utsedd som driver själva anläggningsprojektet) Obligatoriska kompetenser och erfarenhet (skallkrav): - Tidigare erfarenhet av att driva affärsutvecklingsprojekt i ledande befattning - Djup kunskap om energibranschen dess trender och affärsmodeller - Nyfikenhet, kreativitet och starkt driv att hitta lösningar på kundens problem - Mycket god förmåga att driva arbetsströmmar mot uppsatta mål - Mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, även på engelska Meriterande kompetenser och erfarenhet (börkrav): - Lagspelare som tar ansvar och ägandeskap ______________________ Hur du kommer vidare - Sök uppdraget genom denna annons - I ansökan anger du ett kravställt timpris - Lägg in ett CV i word-format - Vi återkopplar genom plattformen om något behöver kompletteras eller förtydligas. - Återkoppling sker vanligtvis från Kunden till oss inom 10 arbetsdagar från det att ansökningstiden utgått. Vi försöker återkoppla omgående till dig som kandidat snarast vi har ny information avseende din ansökan eller uppdraget. Skulle återkoppling dröja, vänligen kontakta oss via plattformen. På uppmaning från beställare/slutkunder vill de inte att vi lämnar ut information om dem. En annan anledning är att Shaya Solutions lägger stor mängd tid som man på förhand inte får betalt för såvida inte uppdraget tillsätts, och därav kan vara återhållsamma med informationsdelningen av naturliga skäl. Inför en eventuell intervju meddelas du om vilken Kunden är i god tid. Om Shaya Solutions Konsult- och kompetenspartner inom IT, Management och Teknik. Vi lägger ett stort fokus på kund-/konsultpartnernöjdhet och kvalité i våra leveranser och verkar idag i hela Sverige med utgångspunkt i Stockholm. Vårt motto är därför Ödmjukhet, Ihärdighet samt Flexibilitet. Varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller funderingar. Annonsförsäljare undanbedes.
Arbetsgivare
Shaya Solutions AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Verksamhetschef till Brewhouse Inkubator, Göteborg

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast idag
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Brewhouse är ett kreativt centrum i stadsdelen Gårda i Göteborg som sedan starten 2004 har varit en plats där kreativitet, konstnärskap och entreprenörskap kan mötas och växa. Innanför Brewhouse tegelgula fabriksfasader, i Apotekarnes vattenfabrik från 1936, har den gamla tappningssalen omvandlats till eventarena för konserter, mässor och konferenser. Restaurangen och uteplatsen är hjärtat i huset som sammanför konsertbesökare och lunchgäster med människor som bedriver verksamhet i någon av husets alla musikstudios och kontorslokaler. På Brewhouse uppstår kreativa möten mellan människor. Entreprenörer, kreatörer, konsert- och mässbesökare hittar gemensamma kontaktytor där det uppstår nya idéer och samarbeten för framtiden. Brewhouse Inkubator erbjuder rådgivning och affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Med vår spets inom musik, scen och ny teknik får de som har en hållbar affärsidé stöd i att utveckla sitt företag. Brewhouse Inkubator står nu inför ett omtag och förändring. Vill du leda den här omställningen av Brewhouse till excellent inkubator? Då är det här en spännande utmaning för dig. Arbetsuppgifter Som verksamhetschef hos oss kommer du att leda en förändringsresa med målet att bli en excellent inkubator år 2024. På plats finns ett engagerat team med fyra personer som kan bli fler i den mån verksamheten lyckas attrahera ny finansiering. Här leder, coachar och inspirerar du teamet för att nå uppställa mål. Ditt uppdrag blir, förutom att leda förändringsresan, verka för en ännu mer utåtriktad inkubator. Du har en aktiv och utåtriktad roll med många kontaktytor. Du arbetar för att nå och skapa fler och större nätverk samt förmedla kunskapen om möjligheterna hos Brewhouse Inkubator. En del av tjänsten innebär konkret affärsutveckling med entreprenörer i tillväxtföretag, vilket du gör tillsammans med dina medarbetare och externa aktörer. Som verksamhetschef paketerar du erbjudandet för entreprenörer samt positionerar inkubatorn som "nummer ett" i Sverige för start-ups inom kreativa näringar med fokus på musik/scen/ny teknik. I din roll som verksamhetschef har du budget-, resultat- och personalansvar samt är adjungerad i styrelsen. Kvalifikationer Vi söker dig som har en akademisk examen och förstår att det är nödvändigt med både teori och process. Du har kunskap om IP- rättigheter, finansieringsmodeller, vet hur man skalar upp bolag samt vet hur styrelsearbete och kompetensförsörjning fungerar. Du har ett utpräglat affärsdriv och erfarenhet av start-ups, finansiering och har varit med om att driva en organisation på en tillväxtresa samt är väl insatt i affärsutveckling på excellent nivå. Med din förmåga att bygga starka samarbeten med såväl medarbetare, entreprenörer, finansiärer såsom uppdragsgivare skapar du mervärde. Som person är du utåtriktad, kommunikativ, lyhörd och prestigelös och motiveras av att arbeta verksamhetsnära samtidigt som du kan se verksamheten ur ett större perspektiv. För att lyckas i rollen behöver du ha erfarenhet av att leda och utveckla verksamheter, driva förändring, skapa samarbeten i komplexa processer, med fördel från någon inkubator eller annan innovationsfrämjande aktör. Du trivs med att leverera resultat i en föränderlig miljö och har en vilja att bidra till samhällsutveckling. Vad erbjuds du hos Brewhouse Inkubator? Hos oss bidrar du till omställningen till ett hållbart samhälle och skapar nytta på riktigt. Du befinner dig i den absoluta skärpunkten mellan akademi, näringsliv, kulturliv och samhälle med placering i ett kreativt kluster för entreprenörer och kreatörer. Här får du möjligheten att vägleda och coacha morgondagens entreprenörer och innovatörer och bidra till spännande möten och framtidens innovationer. Kontakt I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells AB. Ansök genom att registrera ditt CV på vår hemsida och klicka på "Ansök". Sista ansökningsdagen är den 29 februari. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Edemyr 0727-305246 eller Eva Tiitso 0722-173238.
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Legal Counsel/M&A

Arbetsgivare / Ort: Experis AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
RWE is facing an exciting future and has clear expansion plans. Expansion plans that naturally lead us to recruit new staff for the future. We are therefore looking for a Legal Counsel/M&A to Malmö. We are about 100 employees in Sweden with headquarters in Malmö. We are part of an energy group with high ambitions for renewable energy, and we are in the starting blocks of our journey together with approximately 3,500 colleagues who work with renewable energy in Europe, North and South America, Asia and the Pacific. In other words, there are good opportunities to develop further within the organization. In your role, you have great freedom to set up your work yourself in the way that suits you. Our culture is characterized by entrepreneurship, openness and commitment. With us, you get a dynamic job where relationships, development and strategy will be an even bigger part of your day. About the job We are now looking for you who thrive in an expansive and rapidly changing environment with a high work pace, you have a positive and unpretentious attitude and want to work at a company that is constantly evolving. In the role as Legal Counsel/M&A you will support the growth activities in the renewables sector with M&A Transactions for RWE in the Nordics with a focus on Sweden. You carry out transactional work in close collaboration with the head office in Essen and report to the Head of Partnering, Project Financing & Corporate Law. As Legal Counsel/M&A at RWE Renewables, you will: * Be one of the key legal advisors handling all legal matters of RWE Renewables' renewable energy transactions. * Advice the business on transaction contracts, including development of drafts and negotiation of related documentation. * Advice the business on all transactional legal matters. * Provide support (including liaising with external counsel) in related dispute resolution situations. * Work across the international RWE Renewables' business, alongside other members of the RWE Renewables Legal Team and engage with other support functions to deliver a holistic and streamlined service to the business of RWE Renewables. * Manage organisational or coordination tasks incl. process optimization. * Provide legal support for M&A transactions, project finance, corporate law Your profile We are looking for you who have a law degree and a minimum of five year experience working with M&A transactions and corporate law in an international law firm or company, preferably in the renewables energy sector. You may also have experience of: * Organizational, analytical and communication skills, solution-oriented mindset * Commercial and technical understanding * Customer orientation and consulting skills * High level of engagement, enjoy working in an international team including travel * Management skills You have a genuine interest in business and can quickly familiarize yourself with legal and commercial structures. As we are a support function for other parts of the group, we expect you to be social, have a high sense of service and easy to build networks. You are used to working independently but are at the same time helpful and not afraid to ask for help when needed. You are fluent in speech and writing in Swedish and since much of the work will also take place in English, you speak and write fluently in English. Everyone is equally different and everyone is welcome at RWE! At RWE, we work actively for increased diversity and gender equality, because we know that it produces good results. That is why YOU are interesting to us. We handle applications on an ongoing basis, however, apply for the role no later than February 21th! For questions about the role, please contact: Magnus Aarenstrup, [email protected] Contact with the union: Unionen, Marius Chard Uscilo, +46 706289094 Akademikerförbundet, Magnus Kullberg, +46 703 950980
Arbetsgivare
Experis AB
Ansökan
Ansök senast 2 March (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Business Designer

Arbetsgivare / Ort: Krinova AB / KRISTIANSTAD
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 March (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Krinova Incubator & Science Park söker nu en

Business Designer

Vill du vara med och skapa morgondagens företag och samhälle?

Ditt Uppdrag

Som Business Designer blir du en viktig del av Krinovas strävan att bidra till innovation och konkurrenskraft som i förlängningen skapar jobb och tillväxt.

Ditt uppdrag innebär ett starkt fokus på värdeskapande utveckling i olika innovationsprojekt tillsammans med företag, forskare, studenter och offentliga aktörer. I det dagliga arbetet handlar det i stor utsträckning om att guida, handleda och inspirera andra människor i en dynamisk utvecklingsprocess.

Rollen innebär å ena sidan att du är med och driver några av de spännande projekt som Krinova genomför och å andra sidan att du är Business Designer till de entreprenörer som är en del av Krinovas dynamiska community.

På Krinova kommer du i allt du gör vara en del av ett större team där alla på olika sätt bidrar till att organisationen och levererar värde till företag och samhälle. Detta inkluderar insamling, analys och sammanställning av stora mängder information från projektpartners och externa intressenter. Dessutom kommer du att planera och genomföra aktiviteter med fokus på affärsmodulering och även följa upp och dokumentera delar av projekt.

Din bakgrund

Du har högskoleutbildning inom miljö eller annan likvärdig utbildning samt erfarenhet av att arbeta i projektform och med testbäddar. Har du arbetat med EU-projekt eller andra gränsöverskridande projekt är det en fördel. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska samtidigt som du kan leda dig själv och ta stort ansvar för de uppgifter som ligger på ditt bord. Din kreativa ådra i kombination med nyfikenhet och lyhördhet leder dig ofta rätt precis som ditt naturliga sätt att skapa goda samarbetsformer och starka relationer.

Är du en GÖS?

Krinovas värdegrund sammanfattas i de tre bokstäverna G Ö S – Glädje, Öppenhet och Samarbete. Dessa tre ord genomsyrar vårt sätt att jobba. Vi söker därför dig som är ”Gösig” d v s värdesätter glädje och delar med dig av den, har en öppen attityd och som håller med om att samarbete i de flesta fall inte bara lönar sig utan är dessutom roligare.

Låter detta intressant? Skicka då din ansökan senast 2 mars 2021 till oss nedan:


https://podio.com/webforms/14367617/963052


För mer information kontakta:

- Truls Bretz, Ansvarig Innovationsarenan & Business Designer Krinova, mobil:0738-53 24 01

- Christian Nyhlén, VD Krinova, mobil: 0733-66 75 76

Om Krinova Incubator & Science Park

Krinova driver nytänkande och skapar jobb och tillväxt. Det gör vi genom att omvandla samhällsutmaningar till innovationsprojekt, engagera företag, offentlig sektor och akademi i samverkan som leder till långsiktig och hållbar utveckling.

Vi är en mötesplats för människor och idéer och erbjuder innovations- och utvecklingsstöd till såväl företag som ännu befinner sig på idéstadiet till etablerade företag. Inom profilområdet mat – miljö – hälsa skapar vi samarbeten och projekt på regional, nationell och internationell nivå. Under drygt tio år har vi drivit olika livsmedelsrelaterade initiativ och är Sveriges största och första inkubator och science park med fokus på livsmedel. Krinova är en av de ca 65 medlemmarna i den nationella branschorganisationen Swedish Incubators & Science Parks (SISP).

www.krinova.se

Arbetsgivare
Krinova AB
STRIDSVAGNSVÄGEN 14
29139 KRISTIANSTAD
VISA MINDRE

Graduateprogram för blivande managementkonsulter

Arbetsgivare / Ort: Razorbox AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Till hösten 2021 erbjuder vår kund ett program för nyutexaminerade som ger dig en raketstart på din karriär. Programmet ger dig förutsättningar för att snabbt utveckla de färdigheter som krävs för att bli en framgångsrik och kollektivt intelligent managementkonsult, medarbetare och ledare. Genom tidig kundexponering och affärsutveckling får du möjlighet att ta dig an våra uppdragsgivares nutida och framtida utmaningar. Tillsammans med övriga kollegor utgör du som del i programmet en viktig del i att bidra till vår utveckling framåt. Vår kund är en del av Newground Alliance, en allians av specialiserade management konsultbolag, som till hösten 2021 driver graduateprogrammet gemensamt.

Vem söker vi?

Som managementkonsult hos oss drivs du av att lösa komplexa problem samtidigt som du har ett stort intresse för hur vi människor fungerar i olika situationer och hur vi bäst kan nyttja våra olika kompetenser och erfarenheter. Vi letar efter dig som är nyfiken, har en god analytisk förmåga och har ett starkt intresse för mänskliga beteenden. För att trivas och lyckas i rollen som managementkonsult hos oss är du en modig, nytänkande och initiativtagande lagspelare som vill vara med och utveckla effektiva samarbeten. Du har en hög utbildning, gärna på masternivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet, och du kommunicerar flytande i tal och skrift på både svenska och engelska. Vi värderar meriter som visar på genomslagskraft och att du är en person med kvaliteter värdefulla för vårt bolags och våra uppdragsgivares utveckling.

Vilka är vi?

För att lyckas i den komplexitet som dagens och morgondagens utmaningar skapar ser vi dagligen att effektiva och hållbara samarbeten är avgörande. Genom att skapa högpresterande team och arbeta nära våra uppdragsgivare hjälper vi ledande aktörer att ta sig an sina mest affärs- och verksamhetskritiska utmaningar. Vår starka tillväxt och resultat från vår forskning inom området är ett tydligt bevis på att vårt unika tillvägagångssätt behövs.

Företaget maximerar affärsvärde genom styrkan i Kollektiv Intelligens. Vi hjälper våra uppdragsgivare med strategiutveckling och exekvering, att maximera effekt av implementationer, effektivisera organisationer samt behovsdriven affärsutveckling. Vårt bolag är i ständig utveckling och våra värderingar är viktiga i allt vi gör – Genuine Hearts, Great Minds och Sustainable Results. Som managementkonsult på företaget är du med och gör skillnad, på riktigt.

Om programmet

För dig som är i början av din karriär erbjuder vi tillsammans med övriga bolag i Newground Alliance ett program för nyutexaminerade på 1,5 år där vi vill utveckla marknadens bästa managementkonsulter. Nästa programstart är i september 2021.

I vårt program får du:

 • Leverera och tillämpa Kollektiv Intelligens i projekt från start samt bidra i intern affärsutveckling genom att utveckla kompetens och affärserbjudanden
 • Ett gediget utbildningspaket inom bland annat projektledning, försäljning och coachande förhållningssätt
 • Veckovisa reflektionstillfällen tillsammans med övriga deltagare i programmet
 • En mentor som stöttar dig i din konsultutveckling och personliga utveckling
 • Driva egna spännande projekt inom programmet


Arbetsgivare
Razorbox AB
Ansökan
Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Junior utredare/jurist sökes till Sveriges modigaste utredningsföretag!

Arbetsgivare / Ort: Human&heart HR AB / Falun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Affärsjurist

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska
Meriterande
 • Tyska
 • Franska

Om jobbet

Vi söker nu Dig som vill göra riktiga och viktiga utredningar i arbetslivet.


Vi vågar påstå att vi är ett av Sveriges ledande och modigaste utredningsföretag vad avser kränkande särbehandling och trakasserier i arbetslivet. Vi utreder också tillsammans med våra samarbetspartners ekonomiska oegentligheter, korruption och andra avvikelser som kan uppstå i företag och offentliga organisationer. Human&heart arbetar utifrån en utredningsmetodik som utvecklats av Seniorkonsult Richard Mårtensson & advokat Cecilia Malm. Metodiken säkerställer att utredningarna håller en mycket hög kvalité och i alla avseenden är rättssäkra, vilket ger beställande organisationer trygghet i att såväl involverade medarbetare som utredningsfrågan hanteras korrekt, omsorgsfullt och rättssäkert.


Våra uppdrag finns i hela landet och kan även, i viss mån, innebära uppdrag utomlands. Vi anlitas flitigt såväl av privata företag som offentliga organisationer.


VEM ÄR DU?


Som junior utredare hos oss ingår du i ett engagerat, kamratstödjande och kvalificerat utredningsteam. Din profession är jurist (jur.kand) och du har nyligen avslutat din utbildning. Kanske har du jobbat en tid med arbetsrättsliga frågor på en arbetsgivarorganisation eller en facklig organisation och det är meriterande om du har gjort rättsutredningar i arbetslivet.


Dina personliga egenskaper, vilka är viktiga, är att du är en person med en hög grad av integritet, förmåga att analysera ett stort material och mod att göra objektiva bedömningar. Du inger förtroende och har förmåga att arbeta effektivt och snabbt utan att göra avkall på kvalitén. Du är duktig på att skriva rapporter och formulerar dig mycket väl i det svenska språket. Det är också ett krav att du har kompetens i andra språk, primärt engelska. Men även meriterande med språkkunskaper i tyska, franska och andra språk.


För oss på Human&heart är det av central vikt att du delar våra värderingar om att alltid agera etiskt korrekt och att du känner medkänsla och omtanke om människor. Det är viktigt att du är en lagspelare som sätter laget för jaget.


På Human&heart får du nödvändig introduktion i vår utredningsmetodik och annat som krävs för att kunna utföra uppdragen. Du förväntas resa i hög omfattning och behöver räkna med att ha minst tio övernattningar per månad. Som junior utredare/jurist jobbar du oftast tillsammans med en senior utredare och du kommer tränas internt i organisationen för att bli en professionell utredare. Du kommer också få möjlighet att utbilda i olika frågor inom ditt sakområde. Det är viktigt att Du är i en fas i livet där Du vill prioritera ditt arbete och utvecklas i din arbetsroll. Arbetet är mycket krävande men också oerhört roligt och Du får en unik möjlighet att bidra till att göra skillnad för människor och organisationer i svåra och utsatta situationer.


Varmt välkommen till oss!

*Vi kommer att granska ansökningar löpande och kan komma att anställa innan ansökningstiden har utgått.


**Placeringsor. Om du är rätt kandidat kan placeringsorten eventuellt diskuteras.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Human&heart HR AB
Jakob Ingelssons Väg 16
79176 Falun
Hemsida: www.humanheart.se
Ansökan
Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Konsultenhetschef - kombinera konsultrollen med ledarskap

Arbetsgivare / Ort: Combitech AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet - var med på vår resa framåt! Din roll som konsultenhetschef Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde - produktutveckling/konstruktion/projektledning. Du har arbetsuppgifter inom hela eller delar av utvecklingskedjan såsom konceptfas, systemkonstruktion, eller detaljkonstruktion till produktion. I rollen som konsultenhetschef kombinerar du ditt uppdrag med en ledarroll. Fördelningen brukar vara ungefär 80/20 och rollen innefattar personalansvar för en konsultenhet som bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Tillsammans med affärsutveckling arbetar du också med vår strävan efter leveransprecision - rätt konsult till rätt uppdrag. Du kommer att ingå i resultatenhetens ledningsgrupp. Som Konsultenhetschef är du Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina konsulter samtidigt som ni gemensamt hittar de rätta utmaningarna framåt. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. Vad kan du tillföra? Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet av att arbeta inom konstruktion eller projektledning. Du som söker är nu redo för nästa steg i din karriär! För att lyckas krävs det att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser! Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech! Kom och gör skillnad Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!
Arbetsgivare
Combitech AB
Ansökan
Ansök senast 3 March (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

General Counsel

Arbetsgivare / Ort: True Software Scandinavia AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-02
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsjurist

Om jobbet

General Counsel


Hej, Truecaller is calling you from Stockholm, Sweden! Ready to pick up?

Truecaller was born in 2009, Stockholm, Sweden, with the mission to provide more safe and efficient communication to everyone’s daily life. Today, Truecaller is loved by 200 million daily active users around the world, popular in South Asia, Middle East, Africa! We are the go-to app for Caller ID, spam blocking and payments.

The legal function plays a key role in the continued success of Truecaller and operates across a wide range of legal disciplines as well as jurisdictions. It works very closely with the management, product, business and engineering teams and other functional teams to support Truecaller’s continued growth and upcoming IPO, while at the same time ensuring compliance with legal requirements and internal controls. The existing team has two attorneys based in Bengaluru, India, with two additional hires underway. The position is based in Stockholm, Sweden.

As General Counsel, you will be responsible for leading Truecaller’s legal function and report to the CFO with a dotted line to the CEO. In this position you will provide legal support on a wide variety of commercial, operational, governance and regulatory issues with a specific emphasis on privacy and data protection laws in the EU and internationally. At Truecaller our purpose is to protect the privacy of our users in a way that helps them connect with others in a safe and trusted manner.

As Truecaller is planning for an IPO, you will also be responsible for managing external legal advisors during this process, and ensure that the legal workstream is proceeding smoothly.

What will you work on?

 • Provide expert legal advice and guidance on commercial, privacy and corporate laws and regulations
 • Manage the Legal Team to provide advice on strategic business initiatives and transactions helping the business identify pragmatic solutions for Truecaller whilst maintaining commercial flexibility
 • Engage directly and through external counsel with regulators including data supervisory authorities on both Truecaller specific matters and broader policy consultations
 • Monitor and communicate with management and business group leads on privacy developments and maintain and revise data governance policies to ensure they remain fit for purpose
 • Draft, negotiate and supervise commercial contracts and partnerships in multiple markets
 • Engage and manage external counsel in a cost efficient and effective manner
 • Review product functionality and new product features and design to ensure alignment with legal and regulatory requirements

What we expect from you?

You have:

 • A solution oriented approach and excellent communication and organizational skills
 • Strong skills in analyzing and interpreting advanced contractual relationships and monitoring the regulatory environment in which we operate
 • A strong sense of personal integrity and good personal judgement
 • A passion for tech and mobile innovations
 • Engage with product directors in the organization to support them in their product development
 • A positive, highly responsive, energetic and collaborative attitude sharing the value of having fun at work

You are:

 • Proactive, hands on and someone who thrives on leading matters and working independently
 • An enthusiastic team player committed to creating value every day

o Someone with a sense of humour who enjoys working in a diverse and entrepreneurial setting


Required education and experience:

 • Law school degree with a minimum of 10 years' relevant working experience as an in-house counsel in a multinational company and/or from a leading law firm
 • Strong knowledge and skills in data protection and privacy laws both in Europe and internationally and also in commercial law with an emphasis on IT-related matters
 • Excellent risk assessment and negotiation skills
 • Fluent in English, written and orally, additional language skills are an advantage

Further advantages include experience from:

 • Education and work in an international environment including US and Europe
 • Managing legal and regulatory compliance in listed companies in Sweden
 • High growth and start-up ventures
 • Multinational companies within the Telecom/Internet/Media/Digital Technology sector
 • Participating in an IPO process, either as an in-house counsel, or with a law firm

More about Truecaller

Truecaller is a Swedish company founded in 2009 in Stockholm, Sweden by Nami Zarringhalam and Alan Mamedi. The app began when our co-founders were just students who wanted to create a service that would easily identify incoming calls from unknown numbers. We have our strongest presence in South Asia, Middle East, Africa, and HQ in Sweden. We are backed by some of the most prominent investors in the world such as Sequoia Capital, Atomico, and Kleiner Perkins Caufield & Byers.

Life at Truecaller - Behind the code: instagram.com/truecaller/


Truecaller is an equal opportunity employer and value diversity company. We do not discriminate on the basis of race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, or marital status.Arbetsgivare
True Software Scandinavia AB
Kungsgatan 15
11143 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsdriven Resultatenhetschef - Led en mjukvaruenhet

Arbetsgivare / Ort: Combitech AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Efter de senaste årens kraftiga tillväxt söker vi på Combitech i Västerås nu en engagerad och affärsdriven resultatenhetschef som vill vara med och leda kontoret och mjukvaruenheten till nästa nivå. Målsättningarna är högt ställda men fullt realistiska. Har du en liknande roll idag eller är redo för nästa karriärsteg? Då kanske det här är rätt roll för dig! Din roll som resultatenhetschef Våra kunder finns idag främst inom försvarsindustri, övrig industri, utvecklingsbolag och telekom. Du kommer tillsammans med övriga inom affärsområdets ledningsgrupp att ansvara för att leda och fortsätta utvecklingen av affärsområdets verksamhet. I rollen ingår affärsansvar kring respektive uppdrag, beläggningsansvar, rekrytering, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners. Din roll är att leda verksamheten i syfte att skapa en lönsam och expansiv affär. Combitech värdesätter en bra arbetsmiljö där medarbetare trivs och utvecklas och har som målsättning att alltid vara kundens självklara val av leverantör. Som resultatenhetschef är du ytterst ansvarig för verksamheten och därmed kunder, medarbetarna och ekonomin. Vi är ett kontor med ett starkt kundfokus vilket förutsätter att vi alla hjälps åt där det behövs för att säkra kompetensen leveranserna till våra kunder. I rollen är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare! Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid. Vad kan du tillföra? Din utbildningsbakgrund kan vara en examen som civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande. Önskvärt är kunskap och förståelse för mjukvaruutveckling och gärna då inbyggda system eller elektroniksystem. Du trivs i rollen som ledare och har du sedan tidigare haft personalansvar är detta mycket meriterande. För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser! Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Urvalet sker löpande. Kom och gör skillnad Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!
Arbetsgivare
Combitech AB
Ansökan
Ansök senast 4 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Research and business developer cyber security

Arbetsgivare / Ort: RISE Research Institutes of Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
- Do you want to develop the future cyber security solutions with us in a national and international context? - Are you, like us, energised by the practically infinite possibilities of future technologies? - Do you want to help the world move forwards faster in the transition towards a sustainable society? Then you are the person we are looking for! Our activities within cyber security are growing widely across RISE in basic security research and for different applications like mobility, safety, transport, industry and government and more. That is why we are looking for you that are ready to be our new research and business developer within cyber security. About the role You will plan, develop, support and coordinate the research and business operations in cyber security within the division and across RISE in accordance with RISE strategies. RISE conducts applied research within a number of fields and offers value-creating solutions –for sustainable growth, renewal and transformation of industry and society. One focus of RISE is the applied digitalization of industry and society to drive and show the opportunities that the technological development provides, for example through innovation management. The weighting of the role in terms of commercial assignments or publicly funded research (noncommercial funding) may vary, depending on the needs of the department or division although there is a large focus on development the commercial side in the near term. Both components merge in what we call RISE business – hence business development. You will create/initiate projects and assignments in conjunction with the units especially the cyber security unit within the department and other parts of RISE divisions, and/or in conjunction with group-wide functions, and/or through cooperation with AoI managers. You will play an important role in the relations to external parties, in accordance with the purpose and set goals – both nationally and internationally. It is important that there is a big emphasis on collaboration across units, departments and divisions within RISE, with the aim of efficiently driving interdisciplinary development. By leading activities, developing business relationships and participating in developing solutions and strategies for cyber security, you contribute to the development of Swedish industry so that it is at the forefront internationally and can meet the needs of customers and other stakeholders. - You will furthermore support the work on research acquisition and/or sales work within the department, including planning, follow-up and implementation, in accordance with requirements. - You will coordinate efforts cross RISE in the cyber security area. - You will establish and develop contacts with customers, stakeholders and partners and will foster external collaboration within the field. - You will represent department-related as well as RISE-wide research and assignment issues externally and internally. - You will develop new business models, roles and strategic innovation infrastructure within the department with focus on cyber security. Who are you? We are seeking someone who is passionately interested in technology and business development. You are an energetic person who isn’t afraid of discussions and meetings with customers and colleagues. You are quick at getting into new areas of technology and research and you understand how they can interact with business operations to create even greater customer benefit. We also see to that you hold an MSc or PhD in a relevant scientific field or equivalent advanced work experience in research and business development within cybersecurity or related areas. We would like you to have an easy command of spoken and written Swedish and English. Are we right for each other? Within RISE we like different, and we’re convinced that diversity contributes to an innovative environment in which we can together challenge boundaries and develop new knowledge and skills for the future. We cannot promise you an easy job, but what we can promise is an exciting journey on which, together with committed and talented colleagues, we will contribute to a sustainable future and to getting ahead of the global competition. Do you want to join us? Welcome with your application! If this sounds exciting and you want to know more, please contact Tor Björn Minde, recruitment manager, +46 70 624 29 59. Final application date is March 5, 2021. Interviews will take place continuously during the application period. Union representatives: Jonas Söderberg, Saco, 070-666 15 87 and Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61. Calls from external recruitment companies and sales persons are kindly declined as we rule under the Public Procurement Act. Researcher, business developer, cyber security, Stockholm, Luleå, Göteborg, RISE
Arbetsgivare
RISE Research Institutes of Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Head of Group Legal & Compliance till Catella

Arbetsgivare / Ort: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsjurist

Om jobbet
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Catella är en ledande finansiell rådgivare med stor kunskap om fastighetsinvesteringar och alternativa investeringar. Genom lokal expertis och en paneuropeisk plattform med global räckvidd erbjuder vi skräddarsydda tjänster till professionella investerare. Vår verksamhet är uppdelad i tre affärsområden; Corporate Finance, Property Investment Management and Equity, Hedge and Fixed Income Funds. Catella söker nu en Head of Group Legal & Compliance till en central och strategisk roll inom företaget! Arbetsbeskrivning I rollen som Head of Group Legal & Compliance är du ansvarig för legal och compliance inom Catella-gruppen. Du arbetar brett och stöttar såväl ledning som verksamhet med allehanda legal rådgivning. Förutom löpande hantering av legala och regulatoriska frågor i den dagliga verksamheten arbetar du också med rådgivning till ledning och styrelse. Då bolaget är noterat innehåller rollen börsrelaterad juridik och i övrigt en hel del corporate governance. Du har även det övergripande ansvaret och är sammanhållande för Catella koncernens arbete med ESG (Environmental, social and corporate governance) tillsammans med de lokala bolagen. Du bevakar och implementerar ny lagstiftning och är legal rådgivare vid framtagande av nya och/eller ändrade produkter samt vid (om)struktureringar av affärer. Du är också sekreterare i styrelsen. Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor ett stenkast från Stureplan i Stockholm, och du rapporterar till bolagets CFO. Vem är du? Vi söker dig som efter avslutad juristexamen har arbetat minst sju år på advokatbyrå och/eller som bolagsjurist. Du har en bred affärsjuridisk kompetens och vi tror att du för att lyckas i rollen har särskild erfarenhet av arbete med transaktioner, corporate finance och/eller investeringar, gärna fonder. Erfarenhet av fastighetstransaktioner är meriterande. Du har arbetat med corporate governance och du har viss erfarenhet av aktiemarknadsrätt inkl MAR. Du är en erfaren jurist som är van att arbeta självständigt och att ta ansvar. Du är van att identifiera och hantera risker och göra relevanta riskbedömningar. Som person är du prestigelös, flexibel och lyhörd. Du har en utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga, mycket lätt för att bygga relationer och vinna förtroende. Du erbjuds Du erbjuds en central och strategisk roll på ett noterat bolag i tillväxt, där du som Head of Group Legal & Compliance ges en unik möjlighet att växa i takt med bolaget! Ansökan Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Catella med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt [email protected]
Arbetsgivare
Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Hemsida: http://www.jurek.se/
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Säljande affärsområdeschef - Kungsbacka

Arbetsgivare / Ort: Smart Parkering Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Smart Parkering Sverige AB har idag hand om parkeringsövervakning, drift och förvaltning av garage och parkeringsanläggningar. Detta gör vi på uppdrag av fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och förvaltningsföretag. Vi tillhandahåller smarta skräddarsydda digitala och miljövänliga lösningar samt marknadens kundvänligaste plattform. Vi är verksamma på flera orter runt om i landet med ett huvudkontor i Stockholm. Med miljö och teknik i fokus skapar vi framtidens parkering! Information om tjänsten: Vi söker en säljande affärsområdeschef till affärsområde Väst till vårt kontor i Kungsbacka. Tjänsten är tillsvidare men med en inledande provanställning. Arbetstiderna är mån-fre kl. 08:00-17:00 med viss möjlighet att anpassa tiderna utefter t.ex. kundmöten. Vi önskar tillsätta tjänsten omgående men med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Som affärsområdeschef ingår du i företagsledningsgruppen och har det övergripande verksamhetsansvaret för affärsområdet. Du skall självständigt, men med ett nära samarbete med ledningen på central nivå (Stockholm), driva företagets verksamhet i affärsområdet och verka för god avtalsefterlevnad och kundnöjdhet. Du innehar ett personalansvar över affärsområdets anställda (i dagsläget ca 5 personer) och skall säkerställa att verksamhetsplaneringen är effektiv och inom satta budgetramar. Affärsområdet är inte nytt, men du kommer att driva utvecklingen framåt för att det ska nå sin fulla potential. I början har du stöd av ledning och tjänstemän på central nivå samt en gruppledare (parkeringsvakt) på lokal nivå. Ansvarsområden och exempel på arbetsuppgifter: Sälj: söka nya affärsmöjligheter, ansvara för avtalsefterlevnad mot kund, leverantörs- och kundkontakt. Observera att det kan förekomma kundmöten på plats hos kund. Drift: schemaläggning, rekrytering, utbildning, efterlevnad av policys, utrustning, kvalitetsuppföljning. Personalansvar och arbetsmiljö: personalmöten, medarbetarsamtal, systematiskt arbetsmiljöarbete. Ekonomi: skapa och efterleva budget, inköp- och beställningar. Samverkan: kontakt med ledning och andra avdelningar på central nivå samt delta i driftsmöten och ledningsgruppsmöten. Administration: riskanalyser, händelse- och avvikelserapporter, löpande statistikföring. Övrigt: verka för god efterlevnad av företagets ISO-certifierade ledningssystem samt representera affärsområdet i årliga ISO-revisioner. Kvalifikationer: • B-körkort • Goda kunskaper i svenska och engelska • Dokumenterad erfarenhet inom service och/eller sälj (gärna med kundansvar) • Dokumenterad erfarenhet av arbetsledning och personalansvar • Det är önskvärt, men inte ett krav, att du har erfarenhet av en liknande befattning inom parkeringsbranschen • Det är önskvärt, men inte ett krav, att du har kännedom om tillämpliga lagar och regler inom respektive ansvarsområde, t.ex. arbetsmiljölagen, kollektivavtal och LOU För att trivas tror vi att du är/har: • Självständig och strukturerad • Målmedveten, lösningsorienterad och resultatinriktad • God samarbetsförmåga • Ansvarsfull • Professionell i ditt bemötande • Flexibel I övrigt tror vi att du drivs av att göra ett gott arbete och vara en god representant för Smart Parkering Sverige AB. Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor? Kontakta Fatih Gencer, VD, på [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Smart Parkering Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsutvecklare till intresseföreningen DHLT

Arbetsgivare / Ort: Tng Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Vill du hjälpa våra medlemmar med att utveckla och stärka deras position i åkeribranschen? DHLT söker en Affärsutvecklare. Vill du skapa värde genom att hjälpa våra medlemmar utveckla och stärka sin position inom åkeribranschen? Söker du nya utmaningar är kanske rollen som Affärsutvecklare hos DHL Transportörernas Förening (DHLT) rätt för dig.Med din insikt i och intresse för transportbranschen, förmågan att bygga relationer och höga affärsförståelse tror vi att du kan vara med och påverka branschen och åkeriernas position i en positiv riktning och samtidigt utveckla medlemmars fortsatta samarbete med DHL. "Den här rollen är en unik möjlighet för dig som vill driva utvecklingen av framtidens transporter inom ett av världens största transportföretag," säger DHLT:s Ordförande Jörgen Persson. VAD KAN VI ERBJUDA DIG? Den här rollen omfattas av stort eget ansvar och är en nyckelspelare i organisationen. Du erbjuds en självständig roll med möjlighet till inflytande och påverkan när du hanterar flertalet varierade och utvecklande arbetsuppgifter. Har du tidigare drivit bolag och/eller haft en ledande position i ett bolag kommer du troligen att kunna bidra med ett affärsmässigt mindset och mycket god förståelse för ekonomi, siffror och organisationsstrukturer. DHLT har en lång historia och stabil position som intresseorganisation där du får möjlighet att utvecklas både som medarbetare och som person. För oss är alla våra medarbetare vår viktigaste resurs.   DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER I rollen som Affärsutvecklare kommer du ha en central funktion inom förändringsledning samt DHLT:s relation och övergripande samarbete med DHL. Din och kansliets uppdrag finns inom ramen för att företräda medlemmarna på allra bästa sätt genom att: • Ansvara för samtliga avtal och överenskommelser mellan parterna genom att agera sakkunnig gentemot medlemsåkerierna samt bevaka att avtalen åtföljs och förhandla förändringar av dem. • Verka för att skapa och upprätthålla nära och goda relationer mellan medlemsåkerierna genom att vara tillgänglig vid frågor både per telefon och e-post samt besöka åkerierna vid behov. • Ansvara för att medlemsåkerierna hålls informerade med löpande nyhetsbrev samt genom presentationer på medlemsmöten. • Ansvara för sponsorrelationerna för sponsringar i nyhetsbrev, på hemsida och löpande medlemsmöten samt inför stora medlemsmötet som äger rum i maj vartannat år. • Ingå i projektgrupp för planering och verkställande av medlemsmöten. • Medverka och presentera sitt värdeskapande på styrelsemötena. ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ Som Affärsutvecklare ansvarar du för DHLT:s relation och övergripande samarbete med DHL. Du förväntas driva positiv förändring samt skapa förutsättningar för att maximera värdet för medlemsåkerierna utifrån den budget och strategi som styrelsen beslutat. Medlemsföretagen, DHL, leverantörer är lokaliserade nationellt vilket gör att interna möten kan ske runtom i Sverige. Därmed ingår tjänsteresor cirka 4 gånger i månad. Du behöver alltså inte utgå från Stockholm men förväntas närvara på styrelsemöten och liknande sammankomster som hålls i kansliets lokaler. Du rapporterar till styrelsens ordförande Jörgen Persson och kommer arbeta tätt med bland andra en extern verksamhetsutvecklare. VEM ÄR DU? Du har minst en eftergymnasial utbildning eller motsvarande inom transport / logistik eller ekonomi samt några års arbetslivserfarenhet från transportbranschen eller från liknande arbetsuppgifter. Du drivs av att förbättra affärsvillkor och har en välutvecklad förmåga att fatta beslut. Vidare har du en god förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer och är förtroendeingivande. För att lyckas i rollen har du arbetat med både affärsutveckling och med komplexa affärsavtal. Du har en god vana att använda och förmåga att lära dig olika IT-plattformar, i synnerhet att hantera siffror och kalkylprogram. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, är ett krav. Som person är du strukturerad, noggrann, tålmodig och driven. Du har en hög analytisk förmåga och är resultatorienterad. Då du har förmågan att skapa långvariga relationer har du god kommunikationsförmåga och en stark affärsskicklighet genom vilken du skapar förtroende. Du kan även arbeta operativt med olika typer av kommunikationsinsatser såsom att löpande planera och skapa digitala nyhetsbrev och digitala presentationer för medlemsmöten. INTRESSERAD? I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Arbetsgivare
Tng Group AB
Hemsida: https://www.tng.se/
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Business Architect Digital Supply Chain

Arbetsgivare / Ort: Sap Svenska AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsarkitekt

Språk
Krav
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

WHO ARE WE?

Welcome to SAP! As a market leader in application software our purpose is to help the world run better and improve people’s lives. The promise we give is to help our customers to innovate, and to help them to run at their best. SAP empowers people and organizations to work together more efficiently, use business insight more effectively, adapt continuously, and grow sustainably. Here you will find a time to grow! There are no ready-made paths, you can walk and create the way for you. We foster a learning culture since our people is the key to our success!

Our focus on customers and to help them run at their best has given us the opportunity to grow! We are currently looking for an SAP Business Architect Digital Supply Chain, to join our team in Sweden. You will work within a collaborative team of very professional and competent colleagues. You will report to the Swedish Head of Presales.

EXPECTATIONS AND TASKS

As an SAP Business Architect Digital Supply Chain, you will lead and manage strategic presales activities for a given set of customers in order to build a digital transformation vision and roadmap supported by SAP software. Within the sales team your responsibility will be to plan and orchestrate the solution proposal and assign the appropriate team of specialists to provide the right solution to the customer. Furthermore, you will drive our cloud strategy in discussions with customers to influence opinions and inspire to action.

As a SAP Business Architect Digital Supply Chain, you will also engage with the customers to ideate on new and innovate solutions and work closely with the team to architect solutions that solve our customer´s most complex business problems. You are the single point of contact for the Account Executives and specific customers. That means, being the key driver from vision to use cases to tangible solution proofs.

WHO ARE YOU?

To be successful in the role as an SAP Business Architect, we believe that you have;

 • Extensive knowledge of SAP solutions and ERP and ability to map business priorities to SAP solution components.
 • Experience in presenting to and talking with C-level business managers. Provide best-practice guidance on customer processes and business values related to solution proposition and roadmap
 • Excellent leadership and team management skills with experience of orchestration of complex deals envisioning the big picture and value for the customer. This experience have been from an international environment
 • Excellent communication and presentation skills that makes an impact in sales cycles.
 • You must be resourceful, self-confident, result oriented and creative and be able to work collaboratively with the SAP virtual account team, partners and customers.


WHAT QUALIFICATIONS DO YOU HAVE?

In order to meet the basic requirements for the role, we do see that you have:

 • A Bachelor or master’s degree from an accredited university is mandatory. If you on top of that have an MBA or equivalent it will be considered a merit
 • 10+ years of professional experience in Business Consulting and/or Presales in areas appropriate to the job
 • Extensive experience within Supply Chain
 • Deep industry experience in minimum one industry, more than one if preferred
 • Experience in sales and presales processes
 • Leadership experience in virtual and cross- functional teams
 • Fluency in Swedish and English, any other language an asset


Arbetsgivare
Sap Svenska AB
Sveavägen 44
11134 Stockholm
Hemsida: www.sap.com
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärs- och avtalsutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsgivare / Ort: REGION VÄRMLAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet

Region Värmland är till för att alla i Värmland ska må bra och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vi är cirka 8000 medarbetare som arbetar med hälso- och sjukvård, tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik.

Region Värmland Kollektivtrafik organiserar regiontrafik med buss och tåg, tätortstrafik i Karlstad, Arvika, Kristinehamn och Säffle, skoltrafik, anropsstyrd trafik, färdtjänst och sjukresor i Värmland samt båtbusstrafik under sommaren. Trafiken utförs under varumärkena Värmlandstrafik och Karlstadsbuss.

Affärs- och avtalsutvecklare, Kollektivtrafiken i Värmland

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla kollektivtrafiken tillsammans med oss inom kollektivtrafiken på Region Värmland. Du kommer bland annat att arbeta med att utveckla kollektivtrafikens affärsmodeller och avtal i samarbete med trafikchefer. Vi ser att du jobbar analytiskt och i nära samverkan med branschens parter och följer utvecklingen nationellt i olika nätverk. Du kommer att ha en central roll i de upphandlingsprocesser som pågår och kommer att startas upp där du leder arbetet och ingår i projektledningsgrupp och styrgrupp.

Nätverkande är en framgångsfaktor och vi samarbetar med andra regioner, andra aktörer inom branschen, leverantörer och interna aktörer. God förmåga att samverka med andra och skapa ett brett kontaktnät är viktigt i denna tjänst.

I rollen som affärs- och avtalsutvecklare arbetar du självständigt, men även i nära samarbete med trafikchef genom att bistå med underlag samt analysera effekter och utvärdera olika åtgärder. Du samverkar också med marknadschef då det är av stor vikt att hitta avtalsformer som driver utveckling för både beställare och utförare.

Du följer branschens utveckling avseende upphandlingsmodeller och de upphandlingar som genomförs. Omvärldsanalyser är viktigt för att leda utveckling i Värmland i rätt riktning. Vid behov deltar du på ledningsmöten och politiska beslutsorgan och är föredragande i aktuella ärenden.

Övrig information

Inför eventuell anställning kan vi komma att be dig som sökande att lämna ett utdrag ur polisens belastningsregister.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha akademisk utbildning inom juridik, samhällsvetenskap, ekonomi eller liknande i kombination med relevant erfarenhet. Du har erfarenhet av kollektivtrafik och arbete i en politiskt styrd organisation.

Eftersom tjänsten innefattar arbete med affärsmodeller och avtal ska du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du kommer att leda arbete och processer som drivs i projektform och erfarenhet av det är en fördel.

Som person är du analytisk, resultatdriven och lyhörd för kundernas behov. Du är van att leverera mot uppsatta mål och har en pedagogisk läggning. Du ska ha en god kommunikativ förmåga och gillar att samarbeta med interna och externa aktörer. Du ska även ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i tal och skrift. För att lyckas i rollen bör du vara nyfiken och ha en vana att sätta dig in i kundbehov, kunna förstå samband och ha en god helhetssyn. Förmåga att tänka nytt i kombination med att se viktigheten i kontinuitet och långsiktighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Fackliga företrädare Marit Olsson, Vision, 0108328119, Sofie Grahn Vision 010 8328124, SACO nås via växeln 010 8315000.

Arbetsgivare
REGION VÄRMLAND
Hemsida: https://www.regionvarmland.se/
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Porfolio Partner

Arbetsgivare / Ort: H & M Hennes & Mauritz Gbc AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet

We are looking for a Portfolio Partner who wants to join our Group Expansion Department at the Head Office in Stockholm!


H&M Group Expansion is responsible for all aspects of creating our Group’s Real Estate Portfolio; to locate & expand, design & develop, buy & build, optimize & update each store to enable a relevant and healthy portfolio. Each year we add new stores and optimize existing portfolio through rebuilds, extensions, renegotiations, relocations and consolidations.

As a Portfolio Partner you support all Expansion and Leasing Managers in your specific markets and brands. You will be the direct link between the country organizations and head office regarding all expansion related matters to ensure that we have sufficient resources and that everyone is working with the right tools and routines. You ensure there is a clear multi-brand growth strategy in each market to fulfill the overall global as well as market specific expansion targets. You will be part of setting that strategy and targets.

You closely cooperate with other functions within Group Expansion that share similar goals and together you’ll work towards continuously improving standards and processes. Your strategic and analytical approach, sense of urgency and outspoken communication skills will help you to onboard all your speaking partners to your ideas and challenge the status quo.

You will also actively participate as support in the recruitment strategy of each market and the necessary processes to ensure the best possible team.


Your responsibilities

The job of a Portfolio Partner comes with lots of responsibility and lots of fun. Your main responsibilities will include:

 • To ensure there is a clear multi-brand growth strategy in each market in your Region in line with the Group’s strategic direction and global expansion targets
 • To support and challenge Leasing teams in each market in setting ambitious qualitative and quantitative targets for each market in your Region
 • To follow up each Leasing teams commercial strategy to ensure that the portfolio is commercially competitive and in line with the overall global standard
 • To provide global cross-benchmarking, best practice and analysis to guide markets and brands in taking strategic portfolio decisions
 • To ensure each project fulfills global quality standards and to prepare Signing presentations with clear recommendations to obtain Board approval
 • To drive cross-functional collaborations and strategic initiatives in order for all teams to work towards common Group goals, both globally and in your Region
 • Negotiate with global strategic partners, when needed


Your background and skills

We believe you are a social, communicative and ambitious team player full of drive and optimism. In order to be successful in this role, we believe that you have the following experience:

 • Minimum 3 - 5 years relevant experience
 • Leasing experience in a country
 • Negotiation experience
 • Strong Communication skills
 • Strong Analytical skills
 • Comfortable to challenge people and processes
 • Comfortable to work in a changing environment


We offer you:

At H&M we have a strong, value-driven culture characterized by believing in people, teamwork and an entrepreneurial spirit. We welcome your application regardless of gender, age, gender expressions, sexual orientation, disabilities, religious beliefs, origin or background.

The position will be a full-time permanent employment at our Head Office in Stockholm.

Does this sound interesting? Please send in your application in English no later than March 5th 2021 to [email protected]

We look forward to receiving your application!

Arbetsgivare
H & M Hennes & Mauritz Gbc AB
Ansökan
Ansök senast 5 March (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Operativ chef

Arbetsgivare / Ort: Sundslätt Tak AB / Växjö
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vill du vara med om en tillväxtresa?

Nu söker vi dig med stort driv som vill få möjligheten att vara med i uppbyggnaden av en mindre koncern inom bygg- och fastighetsområdet. Sundslättsföretagen är en företagsgrupp med fyra företag som verkar inom fastighetsnära byggtjänster mot både privatpersoner och företag. Under 2020 har företagsgruppen formerat sig och är nu redo för att börja växa.

Vi söker operativ chef till våra affärsområden takrengöring, markskruv och fastigheter. Rollen har ett övergripande ansvar för sina affärsområden i en liten organisation som präglas av korta beslutsvägar och frihet under ansvar.

Den operativa chefens huvudsakliga uppgift är att fokusera på verksamhetens tillväxt, lönsamhet, effektivitet och kvalitet samt stärka vår ställning på den regionala marknaden. Detta görs genom att bearbeta både befintliga och nya kunder, vidareutveckla befintliga och nya medarbetare samt att bygga vidare på de strukturer som nu är skapade. Eftersom företaget är under uppbyggnad kommer stort fokus ligga på att lära känna alla verksamheter och arbeta direkt med personalledning, planering och administration.

Vi söker dig som vill ta nästa steg i din karriär. Det är inget krav på mångårig chefserfarenhet utan rätt inställning, personligt driv och en vilja till utveckling är viktigast. Vi vill att du har ett kommersiellt fokus, stark drivkraft samt erfarenhet av att leda och entusiasmera andra.

Du är en entreprenör i ditt sätt att tänka och arbeta. Du är rak, ärlig och arbetar fokuserat med att hitta nya, kreativa och tekniska lösningar. Hos oss erbjuds du en plats i en organisation som är i tillväxtfas med varierande arbete under eget ansvar och initiativtagande.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:

· Erfarenhet av personalledning

· Erfarenhet av att självständigt driva en enhet (vilket kan vara projekt, företag, förening)

Har du även en eller flera av nedanstående erfarenheter är det meriterande:

· Erfarenhet av marknadsföring

· Erfarenhet av byggsektorn

· Erfarenhet inom ekonomiområdet

· Erfarenhet av att driva eget företagEftersom företagsgruppen är under uppbyggnad har du stora möjligheter att påverka din egen situation. Det finns även möjlighet att arbeta något mindre än heltid om det är önskvärt.

Skicka in CV och personligt brev .

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Arbetsgivare
Sundslätt Tak AB
Valhallagatan 25
35235 Växjö
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

KAM/affärsutvecklare inom onlinemedia!

Arbetsgivare / Ort: Talent & Partner AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Färdigheter
Krav
 • Affärsutveckling
 • Försäljningsvana
 • uppsökande försäljning företag
 • Försäljningsvana
 • telefonförsäljning

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Talent & Partner AB är ett rekryteringsföretag som representerar högintressanta arbetsplatser som attraherar högpresterande individer.

Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder. Vi älskar vårt jobb. Vill du också göra det?

Bolaget har utvecklat en teknologi som gör det möjligt att köpa onlinemarknadsföring och internetmedia online på ett effektivt sätt.

En mer marknadsinriktad person, inte för säljig personlighet, utan fokus på relationsbyggande och rådgivning snarare än fokus på sälj. I och med ditt stödjande sätt skall du utveckla affären, stödja och utbilda och på ett rådgivande sätt få affären och framförallt kundrelationen att växa långsiktigt.


Du kommer utbilda, utveckla och bygga relationer med mediebyråerna och även träffa byråns kunder och vara ett bollplank vid annonskampanjer.

Som Key Account Manager hos vår kund jobbar du med att bygga långsiktiga kundrelationer med en strävan mot 100 % fullständigt nöjda kunder. Du äger några få, och de viktigaste kundrelationerna och genom värdeskapande långsiktighet utbildar du kunden, stöttar och hjälper kunden med onlinestrategier.


Din uppgift är att hjälpa kunden att hitta rätt annonseringslösning för olika behov på ett effektivt och bekvämt sätt för medieinköparen på mediebyråerna.


Dina kunder

Du jobbar med att bygga relation till mediebyråerna. Därför är tjänsten som Key Account Manager & Affärsutvecklare så viktig för oss. För tjänsten passar en person med hög ambition om service och långsiktighet i sina affärsrelationer. Värdeskapande långsiktig kundkontakt.


Ansökan


I denna rekrytering samarbetar vi med Talent&Partner.

Du är välkommen med Din ansökan snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev gärna foto.


Talent&Partner är ett branschnischat rekryteringsbolag mot i synnerhet mediebranschen.

Vi jobbar med branschens smartaste chefer och rekryterar de absolut bästa kandidaterna.

Se alla våra lediga roller inom medielandskapet på www.talentpartner.se

Arbetsgivare
Talent & Partner AB
Birger Jarlsgatan 8, 5tr
11434 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.talentpartner.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Evenemangsutvecklare för vikariat

Arbetsgivare / Ort: Göteborg & Co AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad. Läs mer på goteborgco.se. ARBETSUPPGIFTER Som Evenemangsutvecklare kommer du att tillhöra avdelningen Evenemang och enheten Utveckling vars uppdrag är att driva och stärka Göteborg som attraktiv evenemangstad genom att utveckla och möjliggöra hållbara evenemang. Du kommer att arbeta i nära samråd med externa arrangörer, rättighetsägare och intressenter och därigenom identifiera utvecklingsmöjligheter som bidrar till att utveckla enskilda evenemang och Göteborg som evenemangsstad. Du kommer också att delta i, initiera, utveckla och ansvara för relevanta nätverk, samverkansgrupper och utvecklingsprojekt. I rollen ingår även att vara en sammanhållande part mellan evenemangsarrangörer, intressenter, myndigheter och stadens olika förvaltningar och bolag. Självklart arbetar du även aktivt med att delta och bidra till effektiviserings- och kvalitetsarbetet inom enheten och avdelningen. KVALIFIKATIONER Vi letar efter dig med en relevant akademisk utbildning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig och minst 5 års erfarenhet av att arbeta med evenemangsledning, gärna med fokus på utvecklingsprojekt. Du har en bred erfarenhet av att arbeta med samverkan som ett verktyg för utveckling och är van vid att arbeta mot långsiktiga effektmål. I tidigare roller har du arbetat med både affärsutveckling och marknadsföring, gärna inom branschen. Meriterande är om du har erfarenhet av hållbarhetsarbete och ett befintligt nätverk inom evenemangsbranschen. Ett plus är även om du har erfarenhet av samverkan med offentlig sektor. För att lyckas i denna tjänst så är du utvecklingsorienterad och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Med hjälp av din analytiska förmåga arbetar du effektivt och framåtblickande. Du är en lagspelare med prestigelös framtoning som tar dig an högt och lågt. För att lyckas i rollen så ser vi att du är en kommunikativ relationsskapare som trivs i ett arbete med många kontaktytor. Tjänsten kräver att du har dokumenterat goda kunskaper i engelska och svenska, både i tal och i skrift. Vi förutsätter att du behärskar Officepaketet.
Arbetsgivare
Göteborg & Co AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsutvecklare till exploateringsenheten Nacka stad

Arbetsgivare / Ort: Nacka kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Ambitionen uppnås genom att Nacka ska vara bland de 10 procent bästa i kommunala jämförelser och kommunens verksamheter ska vara bland de 25 procent mest kostnadseffektiva kommunerna i landet per område. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad. Brinner du för stadsutveckling och har driv och känsla för affärs- och fastighetsutveckling? Nu söker vi två affärsutvecklare/exploateringsingenjörer som vill vara med och driva utvecklingen av Nacka stad. Enhetens uppdrag är bland annat att se till att det byggs 13 500 lägenheter, samt ett stort antal arbetsplatser och välfärdsfastigheter på västra Sicklaön. Utbyggnaden ska ske samordnat med utbyggnaden av tunnelbanan till Nacka. Vi driver både projekt på kommunens mark och på privatägd mark.  Idag jobbar ett 20-tal medarbetare på exploateringsenheten i Nacka stad. Enheten är indelad i fyra grupper som ansvarar för olika geografiska områden, varje grupp har en gruppchef. Vi söker nu affärsutvecklare/exploateringsingenjörer till två av grupperna. Ditt uppdrag Som exploateringsingenjör på exploateringsenheten i Nacka stad leder du stadsutvecklingsprojekt från idé till inflyttning. Uppdraget har stort fokus på förhandlingar och avtal i samband med köp och försäljning av fastigheter. Vi arbetar i projekt med en mix av interna och externa deltagare, bland andra exploatörer, entreprenörer och konsulter. Din uppgift är att styra projekten mot uppsatta mål, budget och tidplan. Du ska upprätta underlag för politiska beslut och medverka till att ta fram utredningar, ekonomiska analyser och planer för genomförande. Du leder projektgrupper med andra kompetenser, exempelvis planarkitekter, byggprojektledare och trafikplanerare. Du bidrar även med sakkunskap inom exploateringsområdet, avtal och rättsligt genomförande av detaljplaner. I projekt på kommunens mark ansvarar du även för markanvisningar och övriga frågor kopplade till affärs- och fastighetsutveckling. I projekt på privatägd mark ansvarar du framförallt för finansieringen av de allmänna anläggningar som kommunen ska bygga, och för att detaljplanen blir ekonomiskt genomförbar för kommunen. Din profil - Du är utbildad civilingenjör från lantmäteri, samhällsbyggnad eller har motsvarande högskoleutbildning med examen. - Du har erfarenhet av kvalificerat arbete inom exploateringsområdet, som projektledare, exploateringsingenjör eller motsvarande. - Erfarenhet av att självständigt driva förhandlingar är meriterande. - Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande. - Erfarenhet av arbete med komplexa exploateringsfrågor i stadsmiljö är meriterande.  För att vara framgångsrik i den här rollen har du ett intresse för stadsutvecklingsfrågor, ett stort driv och samtidigt är du strukturerad. Du är en erfaren och ambitiös problemlösare som inte tvekar att vara tydlig när det behövs. Du är van att ta ansvar för många bollar och att prioritera bland dessa. Vi tror också att du är en prestigelös, utåtriktad person med talang för att skapa goda relationer. Arbetet ställer höga krav på din förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, du måste behärska svenska språket väl. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi erbjuder Rollen som projektledare ger dig chansen att utvecklas i en expansiv kommun. Du får en stor portion frihet där möjligheten att hitta nya lösningar kombineras med en hel del ansvar. Arbetsplatsen ligger i Nacka stadshus ett stenkast från Nacka forum. Att resa hit med buss tar 15 minuter från Slussen och 20 minuter från Gustavsberg. Nacka kommun värdesätter mångfald och har cirka 4 400 anställda som arbetar för att ge drygt 100 000 Nackabor god service, stor valfrihet och starkt inflytande. Ansökan Heltid tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 7 mars.  Inför rekryteringsarbetet har Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Nacka kommun
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Legal Counsel

Arbetsgivare / Ort: SANDVIK AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

For business area Sandvik Manufacturing and Machining Solutions (SMM), we’re now looking for a business-minded, experienced and socially confident Legal Counsel to strengthen our Legal Support team. A versatile position right in the center of our multinational business, where you get the chance to combine your interest in legal matters, business and collaboration in a truly global setting, and together with an amazing team of dedicated colleagues.

We have an exciting portfolio that holds some of the strongest brands in the market, and as a leading supplier in the global cutting tool industry, we’re proud to serve our customers with products and solutions for optimized productivity and profitability. In 2019, we had around 18 000 employees and a total revenue of 41 billion SEK.

The job - empowering the business to make confident decisions

Legal Support is responsible for enabling the business to take informed and balanced decisions across all legal disciplines worldwide, by providing qualitative legal advice and proactively assessing and mitigating key risks of our business. This requires accuracy, strong integrity and solid business understanding, as well as proficiency across many legal and compliance disciplines. Besides providing legal advice in relation to drafting and negotiating a variety of commercial agreements, an important part of your job is to ensure that we stay compliant with legal and regulatory requirements and applicable laws. This includes implementation of relevant policies and procedures, as well as management of legal training and legal risk management of agreements.

For this job, you report directly to the Head of Legal Support and are located at our headquarters in Stockholm. Occasional travel between Stockholm and our sites in Sweden is a natural part of your job, as is some international travel.

Your character - an experienced and decisive team player with a strong drive to succeed

We’re looking for someone with a Swedish Law degree (Juristexamen) and at least five years’ work experience from a reputable business law firm or within a corporate in-house legal organization with international matters. You have the legal experience needed to act independently and to find legally adequate solutions to various situations. You also have solid experience from independently negotiating a variety of commercial agreements (including sales/distribution, IT/technology and intellectual property) and a keen interest to further deepen your knowledge within legal areas of particular importance. Experience from competition law matters, M&A and digitalization are advantageous. As we operate both locally and in a global setting, you need excellent communication skills in Swedish and English, verbally and in writing.

We place great value on your personal qualities, characterized by your practical, analytical and decisive mindset, your strong integrity and the ability to get things done. You’re self-motivated and take initiatives, and as a true team player, you thrive on helping your team grow. To gain trust is key in your job, and you do this by building long-term relationships and by offering advice and guidance based on legal experience, sound judgment and thorough business understanding.

A glimpse of our culture

At Sandvik, we offer a global arena of brilliant minds, and we’re technology driven, innovative, entrepreneurial and inclusive! Success is a team effort, and we believe that diversity inspires, so we invest in supporting each other, learning together and celebrating our differences. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.

Application

Please send us your application no later than March 7, 2021. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career, (Job ID: R0023795).

Contact information

For further information about this position, please contact recruiting manager:

Christian Grunditz, Acting Head of Legal Support, +46 (0)70 616 74 77

Union contacts – Sweden

Thomas Lilja, Unionen, +46 (0)70 261 04 82

Göran Norell, Akademikerföreningen, +46 (0)26 266 574

Peter Olsson-André, Ledarna, +46 (0)26 261 984

To learn about our recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist

Jane Adams

We have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts.


Arbetsgivare
SANDVIK AB
11157 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Utredningsinriktad jurist till E-hälsomyndigheten

Arbetsgivare / Ort: E-Hälsomyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsjurist

Om jobbet
Är du en självgående jurist som vill vara med och påverka hälsan för Sveriges invånare? E-hälsomyndigheten växer och får nya uppdrag. Vi söker därför ytterligare en jurist till vår juridikenhet som idag består av nio jurister och en enhetschef. Juridikenheten ingår i rättsavdelningen där även enheten för registratur och inköp ingår. Du erbjuds att arbeta i en stimulerande och modern miljö tillsammans med engagerade, motiverade och drivna kollegor, där juridiken spelar en central roll för verksamheten. Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din juridiska kompetens med ett samhällsengagemang. Om tjänsten E-hälsomyndigheten driver ett stort antal projekt med digitalisering i fokus och verksamheten är därför mycket IT-intensiv. En viktig del av våra juristers arbete är att bidra till effektiva och rättssäkra lösningar till nytta för medborgarna. Arbetet som jurist på myndigheten omfattar ett antal komplexa och spännande juridiska frågor av varierande art, framför allt av integritetsrättslig och IT-rättslig karaktär. Arbetet spänner över ett stort antal rättsområden som förvaltningsrätt, offentlighet- och sekretess, IT-rätt, upphandling, avtalsrätt och integritetslagstiftning. Som en del av myndighetens uppdrag ingår att företa mer omfattande utredningar och kartläggningar där juridiken har en central roll och där författningsförslag ska arbetas fram. Nämnda utredningsuppdrag ska ofta utföras i samråd med andra myndigheter och aktörer.   Juristenheten söker dig som har erfarenhet av att delta i utredningsarbete av mer omfattande slag, inbegripet att arbeta fram författningsförslag. Du kommer även att arbeta med löpande juridisk rådgivning till verksamheten, vilket bland annat innefattar att göra mindre juridiska utredningar och analyser. I arbetet ingår att samarbeta med andra avdelningar på myndigheten. Du kommer också att bistå med juridisk specialistkompetens i myndighetens remiss- och utvecklingsarbete. Vi söker dig som har: • Jur. kand. eller juristexamen (4,5 år) • Minst tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från statlig myndighet, landsting eller kommun • Erfarenhet av juridiskt utrednings- och analysarbete av mer omfattande art inbegripet utarbetande av författningstext • Goda kunskaper om förvaltningsrätt Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du har väl grundade och tydliga värderingar och förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har en god problemlösande analysförmåga. Meriterande för tjänsten är: • Notariemeritering • Goda kunskaper om dataskydds- och integritetslagstiftning samt offentlighets- och sekretesslagstiftning • Kunskap om hur hälso- och sjukvården och socialtjänsten fungerar, särskilt när det gäller frågor om informationsöverföring  Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vad erbjuder vi Vi erbjuder en möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga och drivna arbetskamrater. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider. Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för tjänsten är Stockholm eller Kalmar. Arbetet kan komma innebära tjänsteresor. E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Är du intresserad? Frågor angående tjänsten besvaras av enhetschef Tina Hård, tel 010 458 62 97, tillträdande rättschef Maria Jacobsson, tel 010 458 63 22,HR-specialist Cecilia Andersson, tel 010 106 08 34. Fackliga företrädare är Emmeli Gross, Saco, tel 010 458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010 458 62 90.   Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 7 mars 2021! Om E-hälsomyndigheten E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.   Sökord: Jurist, författning, utredning
Arbetsgivare
E-Hälsomyndigheten
Hemsida: https://www.ehalsomyndigheten.se/lediga-tjanster/
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Project Manager for Rock Tools Global Operations

Arbetsgivare / Ort: SANDVIK AB / Hägersten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Do you want to contribute in something new and exciting, where innovative thinking and bold ideas will take our manufacturing and supply chain into the next era? Our Rock Tools Global Operations organization, part of Sandvik Mining and Rock Solutions, is now searching for a forward-thinking and inspiring Project Manager – someone who wants to holistically develop our business by leading exciting global projects across many various functions. This is a great role if you’re truly passionate about project management and are looking to expand your competence together with an open-minded, curious team aiming to be the best of the best!

About the job

In this job, you’re the one taking lead for various projects connected to our Global Operations. Together with our management and sponsors, you analyze business cases and transform relevant initiatives into actual project charters part of our strategic project agenda as we aim to enhance and develop our business. Your responsibility reaches all the way from initiation to roll out, and you ensure delivery on time, according to budget and within the specified scope of quality for all your projects. You set the overall project plan and to make sure we meet objectives and achieve successful results, you allocate the right resources, ensure efficient use of assets and manage upcoming dependencies, risks and opportunities.

Your interactions across our Global Operations organization are widely spread, and you also partner up with external entrepreneurs and vendors when necessary. You constantly drive and promote change, and by working with our global production units, supply chain experts, IT professionals, R&D and other important stakeholders, you set the scene for strong collaborations and synergies. This means communicating with people from their perspective, as well as ensuring that everyone is on board and knows what needs to be done. You develop our competence in project management and you always look for best practices and improvements in our ways of working. You’re also a supportive, motivational and accessible leader for your project team – someone to rely on and share experiences with.

You’ll have flexible working conditions, but for this job, your base is in either Stockholm/Västberga or Sandviken, where we have our major production hubs. Some travel is normally included to meet with all parts of our global business.

Your experience is important, and your personality is what makes you great!

We’re looking for a business-minded people person with the mindset and toolbox of a successful project manager. Your previous experiences come from leading global projects in a manufacturing or supply chain environment, and you understand the processes and methodologies in this line of work. You got what it takes to manage and motivate project teams – filled with both internal and external resources – and you have been working with strategic project planning, performance management and stakeholder interactions. We think that a relevant academic degree is needed, and we consider a project management education as a big plus. And, as we’re present worldwide, you have both cultural awareness and excellent communication and presentation skills in English.

Organizational ability, resourcefulness and team spirit are your keys to do a great job in this role. You have a structured yet agile approach and know how to effectively balance small details with the bigger picture. With energy, confidence and a positive power of initiative, you take lead and make necessary decisions, and you inspire people to join in on the transformation journey. By bringing creative ideas and new perspectives, you also challenge us to develop and lift our performances. On top of this, you’re an excellent communicator and collaborator who connects people, processes and technology to have all the necessary pieces in our project puzzle.

A glimpse of our culture

At Sandvik, we’re tech driven, innovative and entrepreneurial! For us, success is a team effort - we value diversity and are committed to creating an inclusive culture where people can be themselves and reach their full potential. So, we invest in supporting each other, learning together and celebrating our differences. We also give you the freedom to find that perfect mix between work, family life and interests. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.

How to apply?

We look forward to your application and ask you to please make sure that we have it before March 7, 2021. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0024117).

Contact us

Are you interested in learning more about this exciting position? Please contact:

Sara Balmér Neyman, Head of Operations Development, +46 (0)26 261 414

Union contacts - Sweden

Per Hedman, Unionen, +46 (0)26 265 014

Rickard Andreasson, Akademikerföreningen, +46 (0)26 265 183

Linda Adamsson, Ledarna, +46 (0)26 261 601

For more information about our recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist

Karin Wallón

We have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts.

Arbetsgivare
SANDVIK AB
Lerkrogsvägen 19
12679 Hägersten
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Programme Coordinator (Middle East and North Africa)

Arbetsgivare / Ort: Solokraft AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Språk
Krav
 • Arabiska
 • Engelska
Meriterande
 • Svenska

Om jobbet

Solokraft AB is a Swedish social impact business providing environmentally friendly solutions for sustainable development. We market solar power and water purification technologies for business and residential applications, targeting primarily developing countries and disaster relief organizations.

The Programme Coordinator responsible for Middle East and North Africa (MENA) will design, implement, monitor, and evaluate the Company’s activities, contracts, and partnerships in the region, ensuring good governance and timely completion of projects. This is an exciting and rewarding career opportunity for one who shares our belief that innovation, commitment, excellence, and uncompromising quality are critical to success.

Duties and Responsibilities

 • Manage ongoing and future project contracts and accounts in the region;
 • Identify and explore new opportunities through extensive networking with various stakeholders such as committiees, ministries, and the public and private sector;
 • Monitor UN tenders, prepare and submit bids;
 • Win new contracts by coordinating requirements, developing and negotiating terms and conditions, and integrating contract requirements with business operations;
 • Keep up to date with relevant local laws, polices, and regulations;
 • Coordinate at the local level towards promoting results ownership by the counterparts;
 • Conduct project assessments through field visits to project sites. Collect and analyze data. Organize and conduct interviews with key stakeholders and project beneficiaries;
 • Support local project managers and consultants;
 • Participate in project committies, commission meetings, and local and interantional workshops and conferences;
 • Prepare annual work plans and project documents;
 • Prepare results-based mid-term reviews and project completion reports;
 • Prepare communication pieces and advocacy materials;

Qualifications and Skills

 • At least five years’ previous experience and proven track-record as Project/Programme Coordinator;
 • Documented experience from working in the MENA region as a civil servant and/or working for international bodies active in MENA;
 • Fundamental understanding of country context in MENA;
 • Experienced in cross-cultural communication, familiar with cultures of both MENA and Western areas;
 • Experience from working, traveling, and living in challenging environments;
 • Cross-functional knowledge of issues, government policies and programs related to water and solar energy;
 • Good technical understanding of solar power and water purification technologies;
 • Master’s degree in a relevant field. PhD degree or similar experience from working in a scientific environment preferred;
 • Entrepreneurial, nimble, and fast moving. Driven and goal oriented;
 • Able to build deep and strong interpersonal relationships;
 • Ability to work collaboratively;
 • Strong analytical skills;
 • Fluency in English and Arabic required. Knowledge of Swedish is an advantage.
Arbetsgivare
Solokraft AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Utredningsinriktad jurist till E-hälsomyndigheten

Arbetsgivare / Ort: E-Hälsomyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsjurist

Om jobbet
Är du en självgående jurist som vill vara med och påverka hälsan för Sveriges invånare? E-hälsomyndigheten växer och får nya uppdrag. Vi söker därför ytterligare en jurist till vår juridikenhet som idag består av nio jurister och en enhetschef. Juridikenheten ingår i rättsavdelningen där även enheten för registratur och inköp ingår. Du erbjuds att arbeta i en stimulerande och modern miljö tillsammans med engagerade, motiverade och drivna kollegor, där juridiken spelar en central roll för verksamheten. Som medarbetare hos oss får du vara med och driva ett av de mest intressanta utvecklingsområdena i det svenska samhället: e-hälsa. För dig innebär det en möjlighet att kombinera din juridiska kompetens med ett samhällsengagemang. Om tjänsten E-hälsomyndigheten driver ett stort antal projekt med digitalisering i fokus och verksamheten är därför mycket IT-intensiv. En viktig del av våra juristers arbete är att bidra till effektiva och rättssäkra lösningar till nytta för medborgarna. Arbetet som jurist på myndigheten omfattar ett antal komplexa och spännande juridiska frågor av varierande art, framför allt av integritetsrättslig och IT-rättslig karaktär. Arbetet spänner över ett stort antal rättsområden som förvaltningsrätt, offentlighet- och sekretess, IT-rätt, upphandling, avtalsrätt och integritetslagstiftning. Som en del av myndighetens uppdrag ingår att företa mer omfattande utredningar och kartläggningar där juridiken har en central roll och där författningsförslag ska arbetas fram. Nämnda utredningsuppdrag ska ofta utföras i samråd med andra myndigheter och aktörer.   Juristenheten söker dig som har erfarenhet av att delta i utredningsarbete av mer omfattande slag, inbegripet att arbeta fram författningsförslag. Du kommer även att arbeta med löpande juridisk rådgivning till verksamheten, vilket bland annat innefattar att göra mindre juridiska utredningar och analyser. I arbetet ingår att samarbeta med andra avdelningar på myndigheten. Du kommer också att bistå med juridisk specialistkompetens i myndighetens remiss- och utvecklingsarbete. Vi söker dig som har: • Jur. kand. eller juristexamen (4,5 år) • Minst tre års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från statlig myndighet, landsting eller kommun • Erfarenhet av juridiskt utrednings- och analysarbete av mer omfattande art inbegripet utarbetande av författningstext • Goda kunskaper om förvaltningsrätt Som person är du självgående och har en god samarbetsförmåga. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella. Du har väl grundade och tydliga värderingar och förmåga att tänka begreppsmässigt på frågor ur ett etiskt perspektiv. Du har en god problemlösande analysförmåga. Meriterande för tjänsten är: • Notariemeritering • Goda kunskaper om dataskydds- och integritetslagstiftning samt offentlighets- och sekretesslagstiftning • Kunskap om hur hälso- och sjukvården och socialtjänsten fungerar, särskilt när det gäller frågor om informationsöverföring  Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vad erbjuder vi Vi erbjuder en möjlighet att vara med och skapa samhällsnytta i dagens och framtidens system inom e-hälsa. Vi arbetar med stora och transaktionskritiska system som påverkar samhället. Du kommer att omges av trevliga och drivna arbetskamrater. Du får självklart förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, och vi har förtroendearbetstid med flexibla arbetstider. Anställningen är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering för tjänsten är Stockholm eller Kalmar. Arbetet kan komma innebära tjänsteresor. E-hälsomyndigheten vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och en etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Är du intresserad? Frågor angående tjänsten besvaras av enhetschef Tina Hård, tel 010 458 62 97, tillträdande rättschef Maria Jacobsson, tel 010 458 63 22,HR-specialist Cecilia Andersson, tel 010 106 08 34. Fackliga företrädare är Emmeli Gross, Saco, tel 010 458 63 04 och Ingela Gångfeldt, ST, tel 010 458 62 90.   Välkommen att skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem med cv och personligt brev senast den 7 mars 2021! Om E-hälsomyndigheten E-hälsomyndigheten skapar ett bättre informationsutbyte inom hälsa, vård och omsorg. Det gör vi genom att leda regeringens initiativ inom e-hälsoområdet och erbjuda effektiva, kvalitetssäkrade tjänster till professionerna och privatpersoner. Enkelt uttryckt: Med hjälp av e-hälsa kan vi få ett friskare och jämlikare Sverige. Vi erbjuder dig ett spännande arbete med många utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats i centrum för den nationella utvecklingen av e-hälsa. Läs mer på www.ehalsomyndigheten.se Rekryteringen sköts av E-hälsomyndighetens HR-avdelning och därför undanber vi oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.   Sökord: Jurist, författning, utredning
Arbetsgivare
E-Hälsomyndigheten
Hemsida: https://www.ehalsomyndigheten.se/lediga-tjanster/
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Medtech Manager

Arbetsgivare / Ort: Etteplan Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Tillsammans med våra kunder identifierar vi områden med utvecklingspotential där vi kan bidra till innovativa, mer kostnadseffektiva och framför allt värdeskapande lösningar. Tillsammans med kund skapar vi ”Engineering with a difference”. ​ Vi söker dig som brinner för försäljning  och har ett genuint intresse för att utveckla och stärka våra kunder inom medicinteknik. GÅR DU IGÅNG PÅ FÖRSÄLJNING, PRODUKTUTVECKLING och PROJEKT? Då är det Dig vi letar efter! Vill du, precis som vi vara med och göra skillnad på riktigt? För vad vore ambulanspersonalen utan rätt utrustning? Vad vore läkare utan sina verktyg och instrument?  På Etteplan bidrar VI till att utveckla högkvalitativa medicintekniska produkter tillsammans med våra kunder. Tillsammans räddar vi liv! Vi söker nu efter vår nästa kollega och stjärna till ett team med högt i tak, där det råder stor delaktighet och härlig team-känsla. Vi behöver Dig! MEDTECH MANAGER! Halmstadenheten är Etteplans center för medicintekniskproduktutveckling, med ett certifierat kvalitetssystem som möjliggör, gentemot kund, att ta ett helhetsansvar för produktutveckling från idé till produktionssättning. Avdelning består av skickliga ingenjörer och specialister inom mekanik, elektronik, mjukvara, projektledning, samt personer med djup kvalitets och regulatorisk kompetens. Utöver detta så har verksamheten i Halmstad en bred kundbas och jobbar mot flertalet olika branscher. Vidare jobbar man med flertalet olika tjänsteleveranser både ute på plats hos kund och från in house verksamheten på kontoret i centrala Halmstad. Du kommer vara en nyckelspelare i vår fortsatta tillväxtresa. Rollen innebär att du bearbetar nya och befintliga kunder. Som MEDTECH MANAGER erbjuder vi ett omväxlande och utvecklande arbete tillsammans med duktiga kollegor och spännande kunder och kunduppdrag, som innefattar hela eller delar av utvecklingsprocessen.  Vi arbetar såväl i nationella som internationella projekt. VI SÖKER DIG SOM... ...brinner för försäljning, är initiativrik, drivande och självgående med en hög energinivå. Du har god förmåga att strukturera din tid och arbeta självständigt, samtidigt som du bidrar till dina kollegor med ditt engagemang. Vidare har du inget emot att grotta ner dig i analysarbete och nyttja ditt affärsmannaskap för att genomföra och förbättra vårt erbjudande till våra kunder. Orden Försäljning, Ledarskap och Teknik ligger dig varmt om hjärtat. Du som med stort engagemang tar dig an din vardag. Vi är ett sammansvetsat team som hjälps åt och har roligt tillsammans. Att fortsatt attrahera de bästa talangerna blir avgörande för vår framgång.  VÅRA ÖNSKEMÅL TILL DIG... ...då du kommer ansvara för försäljning av större projekt inom medicinteknisk produktutveckling. - Vi tror att du har en ingenjörsbakgrund, alternativt mångårig erfarenhet av produktutveckling i någon form. - Sa vi att vi önskar någon som ska bidra med positiv energi? Vi tror i alla fall att du kommer komma riktigt långt på detta och vi kommer sätta stor vikt vid personlighet i denna rekrytering. - Du uppskattar att jobba i en föränderlig verksamhet där långsiktigt lärande är i fokus. - Teknik är kul! Du förstår och ser tekniska sammanhang även om du inte jobbat med just medtech tidigare. - Med nyfikenhet och ett körkort i fickan kommer du att komma långt! Dina blivande kunder finns i hela norden och väntar på besök.  Och följande är meriterande... - Ställ inte in, ställ om! Uppgraderat tänk och att du är anpassad till vår nya digitala framtid är ett plus. - Har flera års erfarenhet av och kun(d)skap inom försäljning VARFÖR ETTEPLAN? Hos oss blir du delaktig i ett expansivt företag med god sammanhållning och ett stort utrymme för individen. Utveckling ser vi som en naturlig del av arbetet och arbetar vi aktivt med din kompetensutveckling och vi utbyter regelbundet erfarenheter inom projektledningsgruppen. Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga. Etteplan erbjuder alla sina anställda ett generöst friskvårdsbidrag och vi har ett omfattande förmånspaket som hela tiden förbättras. KONTAKTPERSON I denna rekrytering samarbetar Etteplan Sweden AB med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Kajsa Ohlsson 072-717 72 47. Ansök via www.finnvedensaljkraft.se Löpande urval sker. Vi ser fram emot att få träffa Dig! Etteplan - Engineering with a difference.
Arbetsgivare
Etteplan Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsområdeschef kommunikation till Front

Arbetsgivare / Ort: AB Effektiv Borås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
FRONT behöver förstärka sin organisation med en affärsutvecklare/ledare inom kommunikation. Vi står i en spännande fas av bolagets utveckling där vi nu söker dig som vill komplettera och hjälpa oss att driva och utveckla våra kunder och FRONT till nya höjder - du vet hur du kan bidra till det! Om vår kund FRONT är en digital fullservicepartner inom IT, utveckling och reklam som levererar värde till sina kunder genom innovativa och säkra lösningar med hög kvalitet. Vi är nära våra kunder och vårt arbete genomsyras av enkelhet med ett stort personligt engagemang. Vi vet att vårt helhetserbjudande är intressant och möter marknadens behov väl och söker nu dig som vill dela den spännande tillväxtresa vi är inne på. Vi är lite extra duktiga på att förstå och leverera tjänster till tillverkande företag men vänder oss till hela marknaden. FRONT ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group, en familjeägd koncern med tyngdpunkt på svensktillverkade kvalitetsprodukter inom ventilation och vattenrening. I Hydria Group är tilltron till moderna, säkra och pålitliga system stor och man lägger mycket kraft på att utveckla och vårda sina varumärken i sin marknadskommunikation. Dina arbetsuppgifter Här får du chansen att vara med och bygga upp ett helt nytt affärsområde i kombination med strategisk varumärkes- och affärsutveckling. Som Affärsområdeschef för Fronts fjärde segment, varumärke och kommunikation, befinner du dig i navet för sälj, marknad och strategi. Rollen erbjuder dig ett spektrum av utvecklande och spännande uppgifter, såsom hur du kan vässa Fronts erbjudande, paketering och prissättning med tillhörande försäljningsansvar. Du kommer operativt att arbeta tillsammans med teamet och projektleda för att hålla ihop affär och ansvara för leveransen mot kund. Du kommer även ingå i vårt stora team och vara den som syr ihop affären och utvecklar kunderbjudandet över affärsområdesgränserna. Tjänsten inbegriper även varumärkesstrategi och konceptutveckling för att fortsätta Fronts arbete med att vara en digital fullservicepartner som levererar helhetserbjudanden. Då rollen och affärsområdet är nytt för organisationen, kommer du ges en stor portion eget ansvar att sätta upp ramverket för tjänsten. Du skapar möjligheter. Du skapar förutsättningar. Du skapar affärer. Din profil Ser du dig som en integrerad sälj- och marknadsfunktion med passion för nära och långvariga kundrelationer? Eller är du idag en affärsutvecklare med intresse för tillverkande industri och logistik? Vi tror att du som söker har erfarenhet som marknadschef, varumärkesstrateg eller liknande roll. Vi ser att du som söker gärna har byråerfarenhet och är van att arbeta konsultativt. Du har ett brett kontaktnät i Sjuhärad och ett bevisat framgångsrikt strategiskt arbete inom marknad och kommunikation med kunskap inom taktisk marknadsföring. Du är en idébärare av rang samtidigt som du är både kommunikativ och affärsinriktad. Vidare är du duktig på att översätta din teoretiska kompetens till kundens språk och har lätt för att skapa förtroende och relationer. Du trivs i en roll där du har stor chans att forma rollen och vägen mot målet. Vi erbjuder dig en spännande tjänst för ett helt nytt område där du blir en viktig nyckelperson för att utveckla Fronts erbjudande. Du blir en del av ett satsande och stabilt företag som ingår i en stark koncern med familjär känsla. För att kunna utvecklas hos oss erbjuder vi såväl ledarskapsprogram som innovationsråd. Här får du fria ramar för att bidra till Fronts spännande utveckling! Låter tjänsten intressant? Vi ser fram emot din ansökan via www.effektiv.se. Intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 7 mars. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta gärna Marie Wikström, [email protected] eller Jens Lindroth, [email protected] . Om oss Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar. För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.
Arbetsgivare
AB Effektiv Borås
Hemsida: http://effektiv.se/
Ansökan
Ansök senast 7 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Projektledare Pris och Villkor på CS Product Management, Solna

Arbetsgivare / Ort: PostNord Group AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Vill du vara med och transformera PostNord för att säkerställa en långsiktigt hållbar brevaffär? Affärsområde Communication Services (CS) utökar nu inom Pris och Villkor med en tredje roll. I denna nyckelroll är du med och leder CS del i den övergripande årliga pris- och villkorsprocessen samt stödjer produktcheferna med kalkylkompetens i utvalda projekt. Rapportering görs till chefen för CS Product Management och i förekommande fall även till CS ledningsgrupp. Bli en del av vårt team Du blir en del i teamet med ansvar för CS produkter och tjänster. Vi har lönsamhetsansvar för CS portfölj och därmed en stor påverkan på hela PostNord Sveriges resultat. Den övergripande strategin för CS är En Hållbar Brevaffär vilket innebär att vi på bästa sätt ska vidareutveckla och anpassa CS tjänsteportfölj med bibehållen lönsamhet i fokus, inklusive förenkling och över tid även avveckling av vissa tjänster. Din roll blir att driva enskilda initiativ inom CS Product Management med särskilt fokus på pris- och villkorsprocessen. Du har vad som krävs Vi söker dig med erfarenhet både som controller och som projektledare. Du sporras av tanken att bidra i CS utmaningar i den stora transformation som pågår. Du är mycket analytisk och har förmågan att borra i olika frågor tills du hittar vad som är orsaken till ett problem och kommer med förslag på lösning. Du är en uttalad teamspelare och arbetar prestigelöst och lösningsfokuserat. Du vågar utmana gamla sanningar och kommer med förslag på förbättring och modernisering av processer och arbetssätt. Du är administrativt begåvad och skapar struktur samt ordning och reda.Du har relevant högskoleutbildning inom ekonomi eller teknik eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet förvärvad kompetens. Du är en riktig sifferanalytiker med djup kompetens i Excel och även i att åskådliggöra kvantitativ information på ett grafiskt sätt. Du har förmågan att förklara komplexa samband på ett lättförståeligt sätt och du delar gärna med dig av din kompetens till kollegorna på teamet.Du uttrycker dig ledigt och tydligt i tal och skrift, på svenska men i förekommande fall även på engelska. Du levererar med kvalitet och på utsatt tid.Tjänsten innebär resor i Sverige och i undantagsfall i Norden. Placering är på PostNords huvudkontor i Solna. Tjänsten är en tillsvidareanställning.   Vi levererar Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.Ansök Vill du veta mer om jobbet så kontakta Malin Sievers på telefon 070-557 5208. Urvalsprocessen sker löpande och därför är det viktigt att du skickar in din ansökan så snart du kan. För Fackliga kontaktpersoner se https://www.postnord.com/sv/karriar/kontakta-oss/facklig-kontakt/ Vi ser fram emot att höra från dig.
Arbetsgivare
PostNord Group AB
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsområdeschef - Projekt – till Midroc Mechanical i Göteborg/Stenungsund

Arbetsgivare / Ort: Vega Hr AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Färdigheter
Krav
 • Civilekonomexamen
 • Projektledning
 • erfarenhet
 • Personalansvar
 • Entreprenadjuridik
 • Kontraktsskrivning
Meriterande
 • Civilingenjörsexamen
 • Processteknik
 • Industridesign
 • Industriförsäljning

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska
Meriterande
 • Tyska
 • Franska

Om jobbet

För vår uppdragsgivare Midroc Mechanical AB, som ingår i Midroc Europe AB - en heltäckande koncern inom affärsområdena fastighet, bygg, industri och miljö, söker vi nu en erfaren Affärsområdeschef – Projekt som ska leda och fördela företagets projektuppdrag inom Midroc Mechanical AB:s verksamhetsområde. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående tillträde och placering på Midroc Mechanical AB i Stenungsund eller i Göteborg.

Huvudsakliga ansvarsområden som Affärsområdeschef – Projekt:

Som Affärsområdeschef ingår du i ledningsgruppen och kommer ha det övergripande ansvaret för affärsområdets resultatutveckling vilket inkluderar marknad, försäljning, anbud, leverans, kvalitet, personal, säkerhet och ekonomi. Ditt fokus kommer att ligga på ökad försäljningsvolym, effektivitetsförbättringar, ökad kundnöjdhet och kvalitet. I din operativa roll ska du leverera relevant input genom att ta fram underlag, material och initiera diskussioner som leder till beslut gällande ditt affärsområde, företagets strategi och övergripande affärsplan och samt till utveckling av nya marknader, affärsmodeller och produkter. Du ska företräda företaget och värna om att stärka Midroc Mechanicals marknadsposition och varumärke samt aktivt främja en bolagsövergripande samhörighetskänsla.

Som affärsområdeschef agerar du inom ett nätverk av externa och interna resurser där du har en drivande och koordinerande roll avseende affärsområdets resultatutveckling. Bland dina arbetsuppgifter ingår:

 • Upprätta, genomföra och följa upp affärsplan utifrån tilldelade affärsmål samt ansvara för att utveckla affärsområdets produkter och tjänster
 • Organisera affärsområdet för största möjliga effektivitet utan att ge avkall på motivationen hos medarbetarna och leveransen/servicen mot kunderna.
 • Vara övergripande ansvarig för att affärsområdets kunder får rätt bearbetning. I rollen ingår också kundansvar där du personligen etablerar goda kundrelationer och driver viktiga affärsförhandlingar.
 • Leda, entusiasmera och motivera affärsområdets medarbetare i merförsäljning, kundvård och eftermarknadsfrågor med hjälp av företagets verksamhetssystem som grund.
 • Hålla regelbundna möten där marknad, försäljning, anbud, leverans, kvalitet, personal, säkerhet och ekonomi finns med på den stående agendan.
 • Arbeta aktivt med daglig personalledning för att motivera och vidareutveckla befintlig personal.
 • Arbetsmiljöansvar för avdelningens personal samt ansvarig för att affärsområdet fullgör sina åtaganden enligt lagar, förordningar.

Dina egenskaper:

Vi söker dig som prestigelöst vill bidra till att utveckla och effektivt leda ett affärsområde och tekniska projekt. Du är en strukturerad och ordningsam ledare som kan hantera oförutsedda händelser, beslut och dagliga förändringar med ett stort lugn och god situationskontroll. Som person är du trygg i dig själv, nyfiken och kreativ och du håller dig löpande uppdaterad om det senaste inom ledarskap och projektledning. Ditt ledarskap definieras genom att du entusiasmerar och skapar vinnande lag där alla tar sitt ansvar för att nå målen. Du är inlyssnande, kommunikativ och konstruktivt lösningsorienterad och du behåller alltid ett gott humör oavsett arbetssituation.

Dina kvalifikationer:

 • Du har en högre utbildning med inriktning mot teknik alternativt marknad/ekonomi med gedigen teknisk arbetslivserfarenhet.
 • Du har gedigen erfarenhet inom ledande befattningar med motsvarande arbetsuppgifter inom en projektorienterad organisation vilket du också kan styrka med goda referenser hos både kunder, leverantörer och tidigare chefer.
 • Du har hög affärsmässighet och en kommersiell teknisk bakgrund samt skaffat dig god sälj- och förhandlingsvana.
 • Goda kunskaper i entreprenadjuridik och kontraktshantering.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av processdesign och designkoordinering.
 • Tidigare erfarenhet av totalentreprenader är även det meriterande.
 • Du har goda kunskaper om alla program i Microsoft Office
 • Du ska kunna uttrycka dig väl i skrift och tal på engelska och svenska.

Vad kan Midroc Mechanical erbjuda dig?

Du kommer till en företagsgrupp som är i ett tillväxtskede och som strävar efter att utveckla sin projektförmåga och sitt unika värdeerbjudande. Kulturen präglas av hög servicenivå, entreprenörskap och lojala medarbetare som trivs med sitt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kan vara placerad i Göteborg eller i Stenungsund. Tjänsteresor kommer löpande ske till kunder och företagets andra kontor. Rollen innehåller även en del tjänsteresor. Körkort är ett krav och marknadsmässiga lönevillkor med personalförmåner ingår.

Om Midroc Mechanical AB:

Midroc Mechanical AB ingår i Midroc Europe AB som är en heltäckande koncern inom affärsområdena fastighet, bygg, industri och miljö. Företagets mål som strategisk partner är att stärka kundens konkurrenskraft och leverera nytänkande och hållbara lösningar som bidrar till en bättre framtid för alla.

Midroc Mechanical erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt samt underhåll på den nordiska marknaden. Företagets största uppdragsgivare idag finns inom branscherna energi, stålindustrin, process, VA och petrokemi. Midroc Mechanical har ca 200 anställda och omsätter ca 300 mkr. Läs mer om företaget och koncernen på www.midroc.se

Om Midroc Koncernen:

Midroc är en heltäckande koncern inom affärsområdena fastighet, bygg, industri och miljö. Företagets mål som strategisk partner är att stärka kundens konkurrenskraft och leverera nytänkande och hållbara lösningar som bidrar till en bättre framtid för alla. Koncernen har ca 4 200 medarbetare i 16 rörelsedrivande bolag som tillsammans omsätter ca 11,4 miljarder kronor (2019). Läs mer på www.midroc.se

Arbetsgivare
Vega Hr AB
Hemsida: www.midroc.se
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Senior affärsstrateg

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Om tjänsten I rollen som affärsstrateg ser du till att säkerställa effektiva modeller och strategier i projekt för att jobba mot våra övergripande mål och skapa förutsättningar för lyckade upphandlingar och avtal. Du ansvarar för strategiska utvärderingar och aktiv utveckling av trafikaffärer via beredningsgrupp och trafikråd. Uppdraget innebär också att ständigt utveckla metod och arbetssätt i trafikaffärsprocessen för att säkerställa förankring, utbildning, mognadsgrad och efterlevnad av tagna beslut från tidig studiefas till kontraktavslut. Du får bland annat jobba med att: leda arbetet med studier inför kommande trafikaffärer i nära samverkan med övriga organisationen säkerställa att det finns en helhetssyn över trafikaffären genom hela livscykeln och ansvara för igångsättande av projekt enligt trafikupphandlingsplanen ansvara för att identifiera och bereda strategiska och affärsmässiga frågeställningar kopplat till trafikaffärsarbetet och kommande upphandlingar bidra i arbete med  att utveckla och uppdatera affärsstrategin, riktlinjerna för trafikaffärer, bygg- och anläggningsprojekt och inköp vara föredragande för beredningsgrupp, trafikråd och TFLG avseende trafikaffärer. Vi tror att du med din positiva inställning och ditt engagemang kommer att bidra till trafikaffärsprocessens utveckling och en god stämning inom sektionen. Vad vi kan erbjuda dig Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Här finns också chefer och ledare som jobbar för att skapa och bibehålla ett öppet klimat. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan.   Hälsa och motion är viktigt för oss. Förutom friskvårdsbidrag anordnar vi Hälsospåret två gånger per år, vår friskvårdssatsning som innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. Fler förmåner som anställd: SL Access-kort Löneväxling till pensionen Flextid Goda möjligheter till kompetensutveckling Hälsoundersökning vartannat år Vi sitter i trevliga lokaler på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Vad vi söker efter Du har högskoleexamen inom ekonomi, juridik eller som ingenjör och minst 5 års erfarenhet av strategi-, affärs- och verksamhetsutveckling. Du imponerar på oss med din affärsmässighet, din kundfokus och helhetssyn. Vi tror vidare att du är samarbetsvillig och har en god problemlösningsförmåga. Vidare har du: erfarenhet av att leda och utveckla arbete med affärsmodeller, affärsupphandling och komplexa strategiska frågeställningar erfarenhet av projektledning, leverantörssamverkan, ekonomiuppföljning, juridik samt verksamhetsplanering och utveckling djupa kunskaper i Officepaketet flytande svenska och engelska i tal och skrift Startdatum enligt överenskommelse. Information och ansökan Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Telmander, tfn 08-686 33 82. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-686 36 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas. Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 8:e mars. Vi ser fram emot din ansökan! Fackliga kontaktpersoner Amir Sokolović, SACO, tfn 08-686 3706 Arne Grundberg, Vision, tfn 08-686 18 88 Webb och sociala medier För mer information om hur det är att jobba hos oss, besök vår karriärsida www.sll.se/tfjobb. Du hittar oss också på Linkedin. Nyckelord: Affärsutveckling, affärsmodeller, strategi, verksamhetsutveckling, upphandling, projektledning, avtal, kundfokus.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 8 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Pricing Analyst

Arbetsgivare / Ort: Etraveli Group AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (8 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

We’re looking for a sharp business minded person in love with numbers and in search of a workplace where their hunger to learn gets sated every day. Are you ready to go the extra mile and willing to take risks on implementing new ideas? Do you want to work with like-minded people and be part of a dynamic team in an ever-changing industry? Then join us on our journey.

Etraveli Group is a leading global technology provider for Flights. We like making decisions and you’ll have plenty of responsibility from the start, making decisions and following up on them. Your drive and willingness to improve will be recognized and your work will affect the daily result.

With a data-driven approach and a sharp business mind, you’ll set the price for our flight tickets through various sales channels and your job will include to identify, communicate and act upon different trends and shifts in the market. Good communication with stakeholders is essential to ensure that new functionality and ongoing development meet the requirements; moreover, as you’ll be relied on to deliver ad-hoc analysis to support decision making, you need to be a sharp analyst.

You will:

 • Drive sales and revenue in different sales channels by implementing relevant pricing actions in accordance with the strategy
 • Conduct competitor analysis and benchmarking
 • Engage in improvement of sales KPI’s and methods of pricing
 • Coordinate and communicate with different stakeholders in the company to ensure new functionalities and ongoing developments
 • Deliver ad-hoc analysis to support decision making.


Requirements

For this position we are looking for a newly graduated talent to grow in our team.

 • You have a relevant degree from university, for example within economics or statistics
 • You’ve shown a clear interest to develop as an analyst
 • Some experience of E-commerce is a merit.

Personal qualities are essential for the role and with the right mindset you will for sure develop in our organization. We value

 • Significant drive and willingness to learn and develop
 • Analytical mind and the courage to challenge us and our processes
 • Ability to communicate in a concise way.

Please note that due to current Covid-19 restrictions, you need to be based in Sweden when applying for this position.

Benefits

Working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plans and great expectations on an international arena. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. You will have a flexible work schedule and work in a diverse environment with offices in both Sweden and Athens.

 • Office in the City – We are located on Drottninggatan in central Stockholm, a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
 • Halthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
 • Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!

For questions regarding the position please contact Maria Oskarsson: [email protected]

Arbetsgivare
Etraveli Group AB
11136 STOCKHOLM
Hemsida: https://www.etraveligroup.com/
VISA MINDRE

VILL DU HJÄLPA KREATIVA ENTREPRENÖRER ATT VÄXA MED SINA FÖRETAG?

Arbetsgivare / Ort: Piteå Science Park AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Affärsutvecklare

Om jobbet

Go Business är Piteå Science Parks företagsinkubator för kreatörer, kulturarbetare och tjänsteinnovatörer. Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en innovationsledare/affärscoach.

Vi tror att norra Sverige blir en ännu härligare plats om fler människor här kan bli verksamma inom sin passion och med de idéer de brinner för. Hos Go Business får entreprenörer inom kreativa och kulturella näringar stöd i att utveckla sina affärsidéer och ta nästa steg med varumärkesbygge, paketering, marknadsföring och innovation. Vi erbjuder två kostnadsfria program med föreläsningar och workshops, coachning, utvecklingsverktyg och kreativa miljöer där företagen får lära och växa tillsammans. Vi arbetar online för att göra innehållet tillgängligt för entreprenörer i hela Norr- och Västerbotten. Vi finns i Piteå på Piteå Science Park, i Luleå på Luleå Science Park och i Skellefteå på The Great Northern och det är till någon av dessa siter som vi söker förstärkning.


Go Business finansieras av EU:s strukturfond samt regionala och kommunala medel. Vi drivs för närvarande i projektform fram till 2021-12-31.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi jobbar i ett team med skön gemenskap och en utforskande kultur, där alla är med och bidrar till Go Business utveckling. Vi lär oss tillsammans och jobbet innebär stora möjligheter till egen utveckling. Du får stor frihet att planera ditt eget arbete, möjlighet att vidga ditt nätverk och hjälpa framtidens entreprenörer. Friskvård och en massa trevliga kollegor på Piteå Science Park får du också. Framför allt lovar vi att du får massor av energi tillbaka från alla engagerade företagare och partners du möter här.Arbetsbeskrivning

Ditt jobb är att stärka och utveckla kreativa entreprenörer genom Go Business program samt att tillsammans med kollegor fortsätta utveckla innehållet i våra program och bygga upp en digital inkubator för norra Sverige. Du har stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut och hur du lägger upp dina dagar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

· Arbeta med rådgivning och individuella coachsamtal.

· Planera och genomföra workshops och events.

· Vidareutveckla programmens innehåll och form.

· Marknadsföra Go Business.

· Rekrytera nya entreprenörer till programmen.

· Ansvara för budget och rapportering.

· Bygga relationer med andra företags- och innovationsfrämjare samt kulturaktörer i regionen.

· Bidra till utvecklingen av bolaget Piteå Science Park.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har goda kunskaper om att driva kommersiell verksamhet i kulturella och kreativa näringar eller annan del av tjänstesektorn, och du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning och coachning. Du är van att organisera, projektleda och arbeta målinriktat mot fastställda tidplaner och inom ekonomiska ramar. Dessutom har du kunskap om marknadsföring, idéutvecklings- och innovationsprocesser och gillar digital teknik. Du har god kommunikationsvana och uttrycker dig utmärkt på både svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av att, söka projektfinansiering och arbeta med EU-finansierade projekt är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull och social person som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du har förmågan att vägleda, inspirera och utmana människor och är duktig på att anpassa dialogen efter deras förutsättningar och behov. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt. Du har ett stort nätverk och är trygg med att hålla offentliga presentationer och ta kontakt med nya människor.

Varaktighet, arbetstid och ort

Anställningen är en visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31 med start så snart som möjligt. Viss möjlighet till förlängning av tjänsten finns. Tjänsten innebär vissa resor, främst inom regionen. B-körkort är ett krav. Arbete kvällstid förekommer, men primärt gäller vanliga kontorstider.Placeringsort; Skellefteå, Piteå eller Luleå


Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till [email protected] senast 2020-03-10

Märk ansökningen ”Innovationsledare Go Business” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Arbetsgivare
Piteå Science Park AB
Hemsida: www.gobusiness.nu
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Unga kommunutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Grästorps kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Grästorp ligger vackert söder om Vänern och mitt i Västra Götaland med närhet till Trollhättan, Vänersborg, Lidköping och Vara. Här bor ca 5 700 invånare och vi är cirka 500 medledare som arbetar i Grästorps kommun. I Grästorp har vi gjort tydliga val. Vi väljer att välkomna förändringar och att tro på en ljus framtid och vi är en kommun som tar tillvara på möjligheterna. Vi arbetar med Grästorp 5.0 som består av fem principer som hjälper oss att framtidssäkra vår välfärd. Vi tänker värdskap, medledarskap, helhet, digitalisering och innovation i allt vi gör. I mötet med dem vi är till för skapas kvaliteten i vår verksamhet och värdskap handlar om konsten att få människor att känna sig välkomna. Beskrivning Till våren 2021 söker vi en ny ung kommunutvecklare som kan vara med och vidareutveckla konceptet Unga kommunutvecklare och genomföra aktiviteter för unga grästorpare i gymnasieålder. Som ung kommunutvecklare är du timanställd hos kultur- och näringslivsenheten och arbetar ca 3 h/vecka. Anställningen pågår från 15 mars - 17 juni 2021. Du kommer ingå i ett team bestående av två unga kommunutvecklare och en handledare. Upplägget för arbetet planeras tillsammans med handledaren och du är själv med och sätter agendan. Arbetsuppgifter Uppdraget som ung kommunutvecklare innebär att genomföra dialog med unga, politiker och tjänstepersoner på kommunen. Dialogen sker både digitalt och "face-to-face". Uppdraget innebär också att planera och genomföra aktiviteter, i den utsträckning och form som rådande läge tillåter. De unga kommunutvecklarna ansvarar också för instagramkontot @ungigrastorp. Som ung kommunutvecklare är du är bron mellan kommunen och unga grästorpare som vill göra något men inte vet hur de ska gå till väga. Du blir med andra ord möjliggörare till andra ungas idéer och hjälper dem till genomförande. Kvalifikationer För att jobba som ung kommunutvecklare behöver du bo i Grästorps kommun och vara mellan 16-20 år. Du behöver klara av att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att möta människor och planera aktiviteter och evenemang. Vi värdesätter också erfarenhet av att kommunicera digitalt. Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Grästorps kommun
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Tysktalande jurist inom bolags- och avtalsrätt – vikariat

Arbetsgivare / Ort: Tysk-Svenska Handelskammarens Service AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsjurist

Färdigheter
Krav
 • Affärsjuridik
 • Bolagsrätt
 • Avtalsrätt
Meriterande
 • Elektronisk handel
 • juridisk tilllämpning
 • Utlandsinkasso

Språk
Krav
 • Svenska
 • Tyska
 • Engelska

Om jobbet

Vi söker en tysktalande jurist med svensk juristexamen eller svensk affärsjuridisk examen och några års erfarenhet inom bolags- och avtalsrätt som är ute efter en ny utmaning i en interkulturell miljö med eget ansvar.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ge affärsjuridisk rådgivning till såväl tysk- som svensktalande näringsidkare. Arbetet innebär bland annat att du svarar på inkommande juridiska frågeställningar framför allt inom bolags- och avtalsrätt, genomför bolagsbildningar och filialregistreringar i både Tyskland och Sverige, upprättar och granskar avtal, har kontakt med olika myndigheter samt hjälper våra klienter med de flesta juridiska frågeställningar som kan uppstå för företag med affärsverksamhet mellan Tyskland och Sverige.

Vi förväntar oss ett i hög grad självständigt arbete men också samarbete med juristkollegorna samt de andra avdelningarna på handelskammaren. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team som aldrig har långt bort till skratt men samtidigt arbetar fokuserat och målinriktat.

Kvalifikationer

Du har goda kunskaper inom tysk och svensk bolags- och avtalsrätt samt minst 2 års erfarenhet av affärsjuridiskt rådgivande arbete från advokatbyrå, företag eller liknande från både Tyskland och Sverige. Utöver detta krävs mycket goda kunskaper i tyska och engelska såväl i tal som skrift.


Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid under perioden juni/juli 2021 till augusti 2022. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV och personligt brev gärna på tyska så fort som möjligt via avviserad länk. Vi arbetar med löpande urval.

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Tysk-Svenska Handelskammarens Service AB
Valhallavägen 185
11553 Stockholm
VISA MINDRE

VILL DU HJÄLPA KREATIVA ENTREPRENÖRER ATT VÄXA MED SINA FÖRETAG?

Arbetsgivare / Ort: Piteå Science Park AB / SKELLEFTEÅ
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Affärsutvecklare

Om jobbet

Go Business är Piteå Science Parks företagsinkubator för kreatörer, kulturarbetare och tjänsteinnovatörer. Nu behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en innovationsledare/affärscoach.

Vi tror att norra Sverige blir en ännu härligare plats om fler människor här kan bli verksamma inom sin passion och med de idéer de brinner för. Hos Go Business får entreprenörer inom kreativa och kulturella näringar stöd i att utveckla sina affärsidéer och ta nästa steg med varumärkesbygge, paketering, marknadsföring och innovation. Vi erbjuder två kostnadsfria program med föreläsningar och workshops, coachning, utvecklingsverktyg och kreativa miljöer där företagen får lära och växa tillsammans. Vi arbetar online för att göra innehållet tillgängligt för entreprenörer i hela Norr- och Västerbotten. Vi finns i Piteå på Piteå Science Park, i Luleå på Luleå Science Park och i Skellefteå på The Great Northern och det är till någon av dessa siter som vi söker förstärkning.


Go Business finansieras av EU:s strukturfond samt regionala och kommunala medel. Vi drivs för närvarande i projektform fram till 2021-12-31.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi jobbar i ett team med skön gemenskap och en utforskande kultur, där alla är med och bidrar till Go Business utveckling. Vi lär oss tillsammans och jobbet innebär stora möjligheter till egen utveckling. Du får stor frihet att planera ditt eget arbete, möjlighet att vidga ditt nätverk och hjälpa framtidens entreprenörer. Friskvård och en massa trevliga kollegor på Piteå Science Park får du också. Framför allt lovar vi att du får massor av energi tillbaka från alla engagerade företagare och partners du möter här.Arbetsbeskrivning

Ditt jobb är att stärka och utveckla kreativa entreprenörer genom Go Business program samt att tillsammans med kollegor fortsätta utveckla innehållet i våra program och bygga upp en digital inkubator för norra Sverige. Du har stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut och hur du lägger upp dina dagar. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:

· Arbeta med rådgivning och individuella coachsamtal.

· Planera och genomföra workshops och events.

· Vidareutveckla programmens innehåll och form.

· Marknadsföra Go Business.

· Rekrytera nya entreprenörer till programmen.

· Ansvara för budget och rapportering.

· Bygga relationer med andra företags- och innovationsfrämjare samt kulturaktörer i regionen.

· Bidra till utvecklingen av bolaget Piteå Science Park.

Kvalifikationer och erfarenhet

Du har goda kunskaper om att driva kommersiell verksamhet i kulturella och kreativa näringar eller annan del av tjänstesektorn, och du har erfarenhet av att arbeta med rådgivning och coachning. Du är van att organisera, projektleda och arbeta målinriktat mot fastställda tidplaner och inom ekonomiska ramar. Dessutom har du kunskap om marknadsföring, idéutvecklings- och innovationsprocesser och gillar digital teknik. Du har god kommunikationsvana och uttrycker dig utmärkt på både svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av att, söka projektfinansiering och arbeta med EU-finansierade projekt är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är en ansvarsfull och social person som brinner för att driva utveckling tillsammans med andra. Du har förmågan att vägleda, inspirera och utmana människor och är duktig på att anpassa dialogen efter deras förutsättningar och behov. Du vågar lita på din intuition, bryta mönster och tänka nytt och kreativt. Du har ett stort nätverk och är trygg med att hålla offentliga presentationer och ta kontakt med nya människor.

Varaktighet, arbetstid och ort

Anställningen är en visstidsanställning t.o.m. 2021-12-31 med start så snart som möjligt. Viss möjlighet till förlängning av tjänsten finns. Tjänsten innebär vissa resor, främst inom regionen. B-körkort är ett krav. Arbete kvällstid förekommer, men primärt gäller vanliga kontorstider.Placeringsort; Skellefteå, Piteå eller Luleå


Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till [email protected] senast 2020-03-10

Märk ansökningen ”Innovationsledare Go Business” i ämnesraden. Intervjuer sker löpande och vi tillsätter tjänsten så fort vi hittat rätt person.

Arbetsgivare
Piteå Science Park AB
The Great Northern / Storgatan 53
93130 SKELLEFTEÅ
Hemsida: www.gobusiness.nu
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Antar du utmaningen och blir Blekingetrafikens nya Affärsutvecklare?

Arbetsgivare / Ort: REGION BLEKINGE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Genom att erbjuda resor till och från jobb, skola, utbildning och fritidsaktiviteter är Blekingetrafiken i allra högsta grad en del av Blekingebornas vardag. Vi är övertygade om att om vi reser tillsammans skapas trevligare stadsmiljöer, en levande landsbygd och ett attraktivt Blekinge. Blekingetrafiken är en förvaltning inom Region Blekinge och är en politiskt styrd organisation. Vårt uppdrag är att bidra till att det ska vara enkelt att leva i Blekinge utan bil och målet är att fler ska välja att åka kollektivt. Verksamheten ansvarar för resande med buss, tåg, skärgårdstrafik, skolskjutsar, färdtjänst samt sjukresor. Här finns det en stor bredd av kompetenser; vi arbetar med trafikplanering, marknadsföring, information, affärsutveckling, verksamhetsutveckling, beställningsmottagning och kundservice. Vi har ungefär 40 medarbetare men vi sysselsätter ungefär 700 personer genom att trafiken är upphandlad så att andra trafikföretag kör på Blekingetrafikens uppdrag. Blekingetrafiken söker nu en Affärsutvecklare till Trafikenheten. Att arbeta med kollektivtrafik innebär att ditt arbete berör och påverkar vardagen för Blekingeborna, dels våra kunder dels allmänheten, politiker och beslutsfattare. Blekingetrafiken har mer än 25 000 kundmöten varje dag, vi vill hävda att det finns lika många, om inte fler, tankar och åsikter om kollektivtrafiken i Blekinge. För att nå våra mål om nöjdare kunder som reser ännu mer, krävs det att vi är lyhörda och har ett tydligt kundfokus i allt vi gör. När du blir en del av vårt team kan du vara säker på att ditt arbete kommer att göra skillnad. ARBETSUPPGIFTER Vi står inför utmaningen att genomföra vår största upphandling som omfattar all vår busstrafik då vårt nuvarande avtal går mot sitt slut. Avtalsvärdet är runt 250 miljoner per år och avtalstiden är cirka 10 år. Du kommer att ha en framträdande roll i vår upphandling och kommer tillsammans med dina kollegor att ta fram avtalskrav, affärsmodeller och samverkansformer som vi sedan under ca 10 års tid ska förvalta och utveckla för att nå våra mål. När upphandlingen är genomförd fortsätter arbetet där du ansvarar för att projektleda etableringen av affären. Du ansvarar för avtalet avseende uppföljning, affärsutveckling och samverkan. Parallellt med arbetet med ett nytt avtal arbetar du med vårt nuvarande busstrafikavtal som löper på till och med 2024 När du blir en del av oss är din kompetens och dina personliga egenskaper viktiga i utvecklingen av våra trafikavtalsrelationer och du får en central roll på Blekingetrafiken. Dina kollegor är experter inom trafikutveckling, verksamhetsuppföljning och verksamhetsutveckling. Tjänsten är ny inom Blekingetrafiken och det ger dig en stor frihet och ett ansvar att utveckla arbetsmetoder inom ditt ansvarsområde. Vi vill dock utveckla våra avtalsrelationer ännu mer och därför är din kompetens inom detta område viktig. I rollen som Affärsutvecklare arbetar du med: • Kravspecifikation och affärsmodeller i vår kommande busstrafikupphandling • Projektleda etableringen av nya avtal • Ansvara för nya och befintliga busstrafikavtal avseende leverans och uppföljning • Affärsutveckla inom våra trafikavtal, främst inom busstrafik • Leda samverkansarbetet med våra trafikföretag KVALIFIKATIONER Det finns en bred kompetens och många års erfarenhet bland dina kollegor och därför har vi inget krav på att du tidigare ska ha arbetat med kollektivtrafik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där du visar omtanke för kunden, kollegorna, våra partners och vår verksamhet. Utbildning och erfarenhet För att vara aktuell för rollen som Affärsutvecklare ska du ha: • Relevant högskoleutbildning (exempelvis ingenjör/ekonomi/management) eller utbildning/erfarenhet som vi bedömer som likvärdig • Flerårig relevant arbetslivserfarenhet • Gedigen erfarenhet av affärsutveckling och/eller projektledning • Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga • Goda språkkunskaper i svenska och engelska Meriterande Det är meriterande om du har erfarenhet av: • Förhandlingar och upphandlingsarbete, främst offentlig upphandling • Att leda och driva samverkansarbete avseende avtal med kundfokus • Att vara ledare Egenskaper Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper. • Du har ett driv som gör att du sporras av att leverera värde till kunderna • Du har ett positivt tankesätt som hjälper dig och kollegorna att nå uppsatta mål • Du är driven, prestigelös och tar egna initiativ och får saker att hända i verksamheten som helhet • Du kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar, samtidigt som du har stor social kompetens för att kunna samarbeta med såväl kollegor som våra avtalspartners Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.
Arbetsgivare
REGION BLEKINGE
Hemsida: https://blekingetrafiken.se/om-oss/jobba-hos-oss/
Ansökan
Ansök senast 10 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsområdeschef

Arbetsgivare / Ort: Made for Business Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Lockas du av en roll som Affärsområdeschef i ett nytänkande och starkt växande IT-bolag – ett bolag som redan har en stark position med god lönsamhet nationellt, skickliga medarbetare välrenommerade kunder och som nu ytterligare skall accelerera stark tillväxt på Stockholmsmarknaden? Sigma IT befinner sig i ett mycket spännande läge – tillväxt och utveckling, med målet att bli Sveriges mest framgångsrika IT-bolag. Made For söker nu, på uppdrag av Sigma IT, en driven och affärsorienterad Affärsområdeschef, med vilja och förmåga att bygga en outstanding verksamhet inom it-konsulting i Stockholm. I rollen som Affärsområdeschef ansvarar du för att bygga en stark konsultverksamhet i Stockholmsregionen och utveckla den lokala marknaden – vilket innebär att skapa affärer, nätverka med och rekrytera skickliga konsulter och medarbetare, sätta strategi och affärsplan – samt bygga och utveckla verksamheten, som har mycket stor potential i Stockholm. Du kommer röra dig mellan strategiskt och operativt arbete, och du skall skapa driv och engagemang i ditt team genom ditt sätt att vara – ”the sky is the limit”. Vi söker dig som brinner för att utveckla verksamheter och kan skapa resultat – både genom din förmåga att göra affärer och ditt ledarskap. Du är tydligt affärs- och säljdriven och har en historik av starka resultat i ryggen. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har erfarenhet från IT-konsulting eller närliggande branscher – du har ett mycket starkt intresse och förståelse för IT/Tech. Du har en förmåga att attrahera och rekrytera duktiga konsulter och för med lätthet dialog med och sätter dig in i dina kunders behov. Förutom att du har ett enastående driv, är du en skicklig relationsbyggare, en person som alltid ser möjligheter och lösning och troligtvis har du en entreprenöriell ådra – samtidigt som du trivs bäst i en organisation där du till din hjälp har skickliga kollegor och ett mycket starkt etablerat erbjudande till marknaden. Du erbjuds en nyckelroll i den fortsatta tillväxten på Stockholmsmarknaden – med högsta prioritet från ledning. Du får möjlighet att driva och utveckla ditt affärsområde, med både frihet och stöttning från organisationen – där din prestation kommer innebära intressanta utvecklingsmöjligheter. Allt detta får du göra under ett mycket starkt varumärke och det stora företagets resurser i ryggen samtidigt som det finns en entreprenöriell spirit i verksamheten. Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made For, på nummer nedan. Sigma är ett ledande konsultföretag, med målsättningen att öka konkurrenskraften hos sina kunder. Detta genom teknisk know-how och en konstant passion för att hitta bättre lösningar. Sigma består av över 5000 medarbetare och återfinns i 14 länder. Sigma ägs av Danir, ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Danir bildades 1986, vars roll är att äga och utveckla sina bolag samtidigt som de bidrar till ett bättre samhälle. Detta sker genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Läs mer på www.sigmait.se Sigma IT befinner sig i ett mycket spännande läge – tillväxt och utveckling, med målet att bli Sveriges mest framgångsrika IT-bolag. Nu gör Sigma IT en mycket spännande satsning inom segmentet Retail och rekryterar en viktig nyckelroll, Account Executive, Retail Solutions – vill du vara med på den resan?
Arbetsgivare
Made for Business Nordic AB
Hemsida: https://madeforsales.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Nationell Affärsutvecklare till Villalivet i Helsingborg

Arbetsgivare / Ort: Worq i Sverige AB / HELSINGBORG
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Är du en driven och strukturerad säljare med stort sinne för affärer? Triggas du av framgång och utveckling? Perfekt – då skall du definitivt fortsätta läsa!

Om företaget:

Villalivet är sedan starten 2008 Sveriges största villatidning som delas ut gratis till samtliga villahushåll i Sverige. Affärsidén är att med relevanta annonsörer och innehåll, leverera kvalitativt och utbildande content till såväl sina kunder som läsare. Resultatet – Ett bolag i framkant med stark säljkultur som levererar Sveriges största villatidning med åtta utgivningar per år, både i digital och tryckt form. Imponerande eller hur!

Dina arbetsuppgifter:

Som Nationell Affärsutvecklare kommer du bearbeta kunder i hela Sverige för att huvudsakligen sälja företagets tryckta media. Arbetsdagarna innefattar både kortsiktiga såväl som långsiktiga affärer och du bearbetar ständigt nya kunder. Du kommer även hantera och utveckla en hel del befintliga kunder, där din uppgift blir att skapa nya kreativa lösningar för kunden. Rollen innefattar ansvar för hela säljprocessen där du arbetar produktivt och ser affärsmöjligheter precis överallt.

Kriterier för tjänsten:

 • Du har jobbat med uppsökande fältförsäljning mot företagskunder.
 • Du har ett öga för att se affärsmöjligheter och är orädd inför uppgiften.
 • Du har ett otroligt starkt driv och ett genuint intresse av att göra affärer.
 • Du är flexibel, anpassningsbar och har lätt för att bygga relationer.
 • Du är mogen, självständig och tar stort ansvar för att leverera affärer.
 • Du har B-körkort.

Lön och villkor:

Du är en erfaren säljare som vet vad det innebär att driva din egen försäljning och du trivs med att arbeta i ett bolag med stark säljkultur. Vidare är du även lösningsorienterad, ser möjligheter och skräddarsyr den bästa lösningen för kunden, allt på ett serviceinriktat sätt. Har du dessutom tidigare erfarenhet från mediabranschen så är det ett stort plus men inget krav så länge intresset för branschen finns.

Du erbjuds en fast lön och provision, men även övriga förmåner såsom friskvårdsbidrag, pensionsavsättningar mm. Arbetstiderna är vanliga kontorstider, måndag till fredag 08.00-17.00, men med frihet under ansvar.

Arbetsgivare
Worq i Sverige AB
25189 HELSINGBORG
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

LTU Business söker en affärsutvecklare med hjärtat i norr

Arbetsgivare / Ort: Wikan Personal AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
LTU Business har en entreprenöriell företagskultur där proaktivitet, samarbete och kundfokus värdesätts. Du visas hög tillit och har stor möjlighet att själv forma ditt arbete genom nya initiativ och tjänster. LTU Business vill nu utöka sitt team med ytterligare en kollega till deras kontor i Skellefteå. Gemensamt för alla som arbetar på LTU Business är det genuina intresset för att skapa både hållbar tillväxt och hållbara relationer. Viktigt för oss är att du delar vårt driv och engagemang. Förutom en spännande och varierande vardag erbjuder vi dig flexibla arbetstider, gemensamma aktiviteter och andra generösa personalförmåner. Om företaget LTU Business är ett affärsutvecklingsbolag som ägs av Luleå tekniska universitets holdingbolag, LTU Holding, med ett övergripande uppdrag att skapa nytta för näringsliv och samhälle med fokus på Norrbotten och Västerbotten. Vår Tjänsteportföljen har sin tyngdpunkt i marknadsanalyser, strategier och tillväxtfrågor. Internationellt har vi vuxit kraftigt de senaste åren men våra hjärtan slår hårdast för norra Sverige och hållbar regional utveckling - som vi gjort sedan Star Wars IV Return of the Jedi hade biopremiär och Motorola lanserade världens första mobiltelefon. Dina arbetsuppgifter Som affärsutvecklare arbetar du brett, ofta med företag i samverkan med Luleå tekniska universitet men även med kommuner och forskningsinstitut i Sverige och Europa. På LTU Business kontor i Skellefteå kommer du att arbeta för att ytterligare öka vår möjlighet att bidra till utvecklingen i Norra Västerbotten. Det innebär en bred roll där du skapar projekt i samråd med kollegor, målgrupper och finansiärer som ska bidra till att uppnå de regionala strategierna. I rollen ingår det även att synliggöra hela LTU Business tjänsteerbjudande till de olika målgrupperna och utföra de tjänster som ligger inom ditt kompetensområde. Du fångar behoven hos våra kunder och skapar tillsammans med dina kollegor i Skellefteå och övriga kontor nya erbjudanden som verkligen hjälper till där det behövs. I din roll som affärsutvecklare på LTU Business får du vara med och påverka samt göra skillnad i vår region tillsammans med kompetenta kollegor. Din bakgrund/Dina egenskaper För denna tjänst är det fördelaktigt om du har en relevant akademisk utbildning då du som affärsutvecklare ofta ställs inför komplexa och abstrakta sammanhang. Vidare krävs erfarenhet av att antingen driva eget, jobbat i en konsulterande roll eller varit anställd inom områdena affärsrådgivning, verksamhetsutveckling, marknadsföring eller tjänste- och produktutveckling. Du får gärna ha ett väletablerat nätverk hos småföretagare i Västerbotten. Viktigt för denna roll är att du är nätverkande och har en god kommunikationsförmåga samt är duktig på att lyssna in andra. Rätt person för denna tjänst är affärsmässig och kan ta kommandot på ett ödmjukt sätt vilket i sin tur skapar långsiktiga relationer. Då tjänsten som affärsrådgivare är bred ställer det krav på att du är både prestigelös och flexibel. Vidare är det viktigt att du är självgående, har en stark inre motor och en god samarbetsförmåga. Information och kontakt Omfattning: Heltid, Tillsvidare Sista ansökningsdag: 2021-03-11 Placeringsort: Skellefteå BLI VÅR NÄSTA KOLLEGA, SÖK IDAG! I denna rekrytering samarbetar LTU Business med Wikan Personal AB. Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt [email protected] Välkommen med din ansökan! Om Wikan Personal Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Arbetsgivare
Wikan Personal AB
Hemsida: http://www.wikan.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärsutvecklare

Arbetsgivare / Ort: Made for Business Nordic AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Nu finns chansen att arbeta i en roll och i ett bolag där du genom dina insatser på riktigt bidrar till en positiv förändring i klimatfrågan – och till att göra Sverige vackrare. Folkhem bygger bara hus i trä. Det beslutet har man tagit mot bakgrund av den viktiga klimatfrågan och kunskapen kring den positiva effekt som ett ökat byggande i trä innebär. Efter en framgångsrik start av projektet Cederhusen i Hagastaden, som Stockholms första massivträprojekt, satsar nu Folkhem för att fortsatt etablera sig som den aktör som jobbar på frontlinjen vad gäller utveckling av storskaligt trähusbyggande, där arkitekturen är av största vikt. Folkhem har en unik position som den enda storskaliga byggaktör där man tagit principbeslutet att bara bygga i trä och därigenom aktivt driva utvecklingen av branschen genom sin portfölj av fina bostadsprojekt i Stockholm, Uppsala och Sundbyberg. En portfölj som nu skall utvecklas och realiseras! Made For har nu fått i uppdrag att rekrytera en kunnig och affärsorienterad Affärsutvecklare – med placering i Arenastaden. I rollen som Affärsutvecklare ges du möjlighet att komma in i ett unikt läge i Folkhems utveckling, där du i en viktig nyckelroll kommer vara en av de första personerna in i verksamheten. Du får möjligheten att genom dina erfarenheter och engagemang bidra till och vara en av grundstenarna i Folkhems fortsatta resa och utveckling. Du blir en tongivande person som ett av Folkhems ansikten utåt i arbetet med att etablera och stärka varumärket inom ramen för affärsutvecklingen. I rollen som Affärsutvecklare inom Folkhem förväntas du ta ett övergripande ansvar både kring befintlig portfölj samt vara med och sätta strategin framåt. Målet är att Folkhem skall växa till ett eget självförsörjande bolag inom en snar framtid med projekt inte bara i Stockholm, utan i övriga storstadsregioner i landet. Du kommer successivt arbeta mer med Folkhems långsiktiga försörjning av projekt i enlighet med bolagets övergripande mål, genom självständig idégenerering, ackvisition och projektutveckling i tidiga skeden. Som Affärsutvecklare driver du ett proaktivt arbete, där du är ute och träffar kommuner, arkitekter, fastighetsägare och andra intressenter för att kunna göra genomtänkta bedömningar av vilka områden som är intressanta och som står inför utveckling. Du kommer, genom varumärket Folkhem, vara viktig för marknadspositioneringen som en förespråkare för utveckling av trähusbyggande utifrån ett stadsutvecklingsperspektiv. Perspektivet är brett och utöver stads- och fastighetsutveckling är klimatfrågan och vacker arkitektur Folkhems hjärtefrågor. Du kommer ha ett nära samarbete med Affärsutvecklingsenheten inom Nordr vilket skapar synergier. Du rapporterar till Projekt- och Affärsutvecklingschef Folkhem, som sitter i Stockholm. Vi söker dig som har en akademisk examen. Troligtvis är du civilingenjör, lantmätare, arkitekt, fastighets- eller civilekonom eller jurist och har erfarenheter som givit dig en bred förståelse och kunskap inom markförvärv samt bostadsutveckling. Kanske är du redan idag Affärsutvecklare, eller annars Projektutvecklare som vill utveckla sig mer mot området affärsutveckling. Du kanske arbetar med stadsplanering/exploateringsfrågor i en kommun, eller är arkitekt med ett stort intresse för affär och analys och lockas av en roll där du kan nyttja dina arkitektkunskaper i en annan kontext och roll. Oavsett din bakgrund är du tydligt affärsorienterad och har erfarenhet av att se en helhet ur ett ackvisitions-perspektiv. Du ser vikten av att arbeta aktivt med ditt befintliga nätverk, bygga nya relationer, fånga upp trender, skapa analyser och agera på flera olika fronter och därmed skapa en positiv positionering när det gäller markförvärv. Du har ett starkt inre driv – du trivs i sammanhang där du får vara med att bygga – skapa tillväxt och agera entreprenöriellt. Du bygger förtroende genom ditt sätt att agera, där ditt nyfikna och öppna sätt hjälper dig att se olika perspektiv och gör dig bra på att hitta vägen fram till framgångsrika situationer och affärer. Du jobbar genomtänkt och långsiktigt på ett sätt som bidrar till din framgång. Hållbarhet och miljö är frågor som utgör en drivkraft i ditt arbete – och att få arbeta i ett bolag som tar klimatfrågan på allvar och agerar för att skapa förändring ser du som en fantastisk möjlighet. Du erbjuds en viktig roll i ett expansivt och nytänkande företag, som bidrar till värde för både enskilda privatpersoner och samhället i stort – en roll där du ges möjlighet att verkligen göra skillnad. Med starka ägare i ryggen och med tydliga mål för framtiden är detta ett intressant läge att bli en del av Folkhem. Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made For på nedan telefonnummer. Folkhem Trä AB marknadsförs under varumärket Folkhem och ägs gemensamt av Nordr och Rikshem – två långsiktiga och ekonomiskt starka bolag och är ett resultat av en gemensam strategisk klimatsatsning genom ett starkt eget varumärke och bolag. Anställningen sker in i Nordr som idag ansvarar för resurssättning av bolaget Folkhem. Nordr är en av Skandinaviens största fastighetsutvecklare, som utvecklar bostäder, stadsdelar och kommersiella fastigheter i både Norge och Sverige. Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Bergen, Trondheim och Stavanger. Nordr har drygt 160 anställda, har 26 projekt under uppbyggnad, 30 projekt till försäljning nu och har cirka 147 projekt med 17 650 bostäder under utveckling. Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Rikshem äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner och erbjuder ett tryggt, trivsamt och flexibelt boende i attraktiva lägen. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF Pensionsförsäkring AB.
Arbetsgivare
Made for Business Nordic AB
Hemsida: https://madeforsales.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Business Developer till Radon Testing!

Arbetsgivare / Ort: Eurofins Radon Testing Sweden AB / Luleå
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Affärsutvecklare

Om jobbet

Motiveras du av möjligheten att få utveckla och driva en verksamhet framåt? Vill du ha en nyckelroll i en global koncern som varje dag bidrar till att vår värld är en säker och bättre plats att leva på?


Eurofins i Luleå expanderar kraftigt och fördubblar verksamheten. Vi söker nu en driven, erfaren och självgående Business Developer till Eurofins Radon i Luleå.


Eurofins är ett globalt företag med mer än 50.000 medarbetare runtom i världen. Eurofins har under de senaste 20 åren varit ett av världens snabbast växande företag tack vare innovation inom teknik och service. Vi erbjuder kemiska och mikrobiologiska analyser inom olika områden - lantbruk, livsmedel och miljö. Inom våra specialistområden finns också analyser av bland annat radon, bränsle, läkemedel, mjölk samt produkttestning. Tack vare vårt internationella nätverk av laboratorier kan vi erbjuda en mycket stor analysportfölj.

Testing for Life - 365 dagar om året säkerställer vi att vi kan lita på att vår omgivning är trygg. Det är vårt uppdrag. Vill du ha en arbetsdag där du bidrar till detta?

Eurofins Radon Testing Sweden AB är ett Europaledande laboratorium specialiserade på radonanalyser. Vi producerar, levererar samt analyserar radonmätningar. Vi bistår med vår expertis på global nivå som sakkunniga i radonfrågor inom Eurofins. Som en del av våra filsofi bedrivs ständiga förbättrings- och utvecklingsarbeten kontinuerligt tillsammans med en hög kvalitetsmedvetenhet.

Jobbeskrivning

I rollen som Business Developer är du involverad i flera delar av verksamheten – du verkar som ett nav i affärsområdet där du bidrar med såväl strategiska initiativ som ansvar för säljarbetet. Du genomför säljaktiviteter och marknadsföring såväl nationellt som internationellt. Resor i tjänsten förekommer 2-3 dagar/veckan. Du arbetar i nära samverkan med produktionsansvarig för laboratoriet och säljorganisationen. Du rapporterar till Affärsområdeschef. Placeringsort för denna roll är antingen Luleå eller Uppsala.

Kravspecifikation

För bästa matchningen:

 • Har du eftergymnasial utbildning inom relevant område, ex. affärsutveckling eller naturvetenskap/kemi.
 • Om du dessutom har teknisk utbildning inom strålningsvetenskap eller liknande är det meriterande.
 • Du har erfarenhet från laboratorie- alternativt läkemedelsbranschen.
 • Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning/ affärsutveckling inom större koncern.
 • Har du dokumenterad marknadsanalytisk kompetens, samt god erfarenhet av strategisk försäljning, ca 5-7 års erfarenhet

Du drivs av att utveckla och ta stort ansvar för verksamheten och är affärsmässig i ditt sätt. Vidare har du god social kompetens, du är förtroendeingivande och ödmjuk. Som person ser vi också att du har stor initiativförmåga och är mycket självgående i ditt arbete. Självklart är du kommunikativ och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. För att trivas på Eurofins är du naturligt prestigelös. Vi lägger stor vikt vid dina personliga kompetenser i denna rekrytering.

Det finns stora möjligheter att utvecklas inom Eurofins . Vi har väl definierade program för att internt ta tillvara på talanger vilket ger goda möjligheter att på sikt växa inom organisationen, både i Sverige och internationellt. Kanske går du i tankarna att flytta ”hem” till Luleå? Vi kan erbjuda hjälp med bostad och även hjälpa till med att förmedla kontakter för jobb till en eventuell partner.

Övrig information

Tjänsten är på heltid, dagtid. Provanställning tillämpas. Månadslön. Tillträde efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 2021-03-12. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten tillsätts när vi funnit rätt person!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Monika Nordqvist, Business Unit Manager, 010 – 490 84 86 alt [email protected]

Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Katrina Tillborn, HR-generalist, [email protected]

Vår verksamhet bygger på våra fyra grundstenar: Vår kund, Kvalitet, Yrkesstolthet tillsammans samt Professionalism och hållbarhet. Läs mer på careers.eurofins.com/se/.

Arbetsgivare
Eurofins Radon Testing Sweden AB
Gammelstadsvägen 5
97241 Luleå
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Biträdande jurist till WSA LAW i Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Wesslau Söderqvist Advokatbyrå i Jönköping HB / Jönköping
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en jurist till Jönköpingskontoret. Vi söker Dig som sätter laget före jaget och som inte räds utmaningar och ansvar.


Vi på WSA vill uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi genom våra engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. För oss är det viktigt att erbjuda en utmanande och rolig arbetsplats där du kan utvecklas och trivas riktigt bra.


I din roll kommer du att arbeta med affärsjuridisk rådgivning mot både företag och privatpersoner inom ett stort antal rättsområden med möjlighet till specialisering.


Du som söker behöver ha en svensk juristexamen och kan vara alltifrån nyutexaminerad till att ha flera års arbetslivserfarenhet från annan affärsjuridisk byrå eller motsvarande.


Vi behandlar inkomna ansökningar löpande. Skicka din ansökan via e-post till [email protected] tillsammans med ett personligt brev, CV och andra relevanta referenser. Sista ansökningsdag är den 12 mars.


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jennie Eklund på tel nr 036-35 12 21.


Mer information om Wesslau Söderqvist Advokatbyrå hittar du på www.wsa.se


Ta chansen att bli en del av vårt härliga gäng, vi ser fram emot att höra från dig!


Arbetsgivare
Wesslau Söderqvist Advokatbyrå i Jönköping HB
Vaggerydsgatan 1
55330 Jönköping
Hemsida: www.wsa.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Senior Migrations Customer Solutions Manager

Arbetsgivare / Ort: Amazon Web Services Emea Sarl, Sverige Filial / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsarkitekt

Om jobbet

At Amazon Web Services (AWS) we are leading the cloud revolution. As a Migration Customer Solution Manager you will work with the largest and most complex enterprises in the world, to enable their multi-year journey to the cloud. In this new, highly visible, role you will ensure that all AWS teams work together effectively and efficiently to deliver migration and modernization outcomes for the customer.


Role & Responsibilities

You will be a trusted advisor to your customer. You will leverage your program management, technical, organizational, and transformation expertise to understand your customer's business and strategic goals, translate them into an executable plan, and drive the implementation to success by working with the customer, AWS, and our partners. You will understand your customers' biggest IT challenges and provide prescriptive guidance, based on AWS best practices, to guide them through their migration and modernization journey to AWS at scale.


You will take end-to-end ownership of multiple migration projects within a single enterprise or across several enterprises, utilizing your communication skills to interface with and influence a broad range of multi-disciplinary teams (sales, solutions architecture, support, product, professional services, and partners). The Migration Customer Solution Manager role is responsible for cloud migration and modernization programs (incl. technical, operational, organizational, and education) that span across traditional IT teams and business units.


Engaging from from a business validation station onwards, you will have a deep understanding of your customer's business vision, culture, and processes, you will be your customer's voice within AWS, ensuring that their needs are accurately communicated to AWS leadership, product, and engineering teams. Engaging during the latter stages of the sales cycle you will be responsible for ensuring consistent best-practices are applied, including: (1) ensuring Migration Readiness Assessment (MRA) is conducted and bringing in SMEs to deliver the migration foundations (e.g. landing zone build, security controls, operating model, training etc.), (2) Migration kick off workshops are conducted (including stakeholder alignment), and (3) Executive Steering Committees and reporting are established, including customer, partner, and AWS exec sponsors and ensure mechanisms are in place to identify and mitigate any identified risks. You should be passionate about delivering a great customer experience by delivering successful IT transformation programs. You will ensure that the customer IT and business stakeholders are aligned, to ensure broad adoption of the migration across the customer organization. You will use the AWS Transformation Guide and other mechanisms, to inform the customer migration journey. Where required, you will lead the interaction with specialist teams, ProServ and Partners for handoffs, especially with respect to refactoring.


In addition to your customer facing responsibilities, you will help shape the rapidly growing Customer Solution Management function, where your passion to define and implement standard processes, methodologies, and tools will be highly valued. Passionate about customer value creation, you will be adept at measuring and quantifying customer value realization and ensuring it stays on path. Successful candidates will have a technical program management background, be detail driven, and have experience in managing virtual teams to deliver complex programs. You will be a passionate and proven leader with the ability to gain stakeholder buy-in, communicate confidently at both the executive and project team level, and collaborate with a wide range of technical and non-technical teams, regardless of geographical or organizational boundaries. You will be comfortable in working with diverse teams to ensure appropriate partners are on-boarded and involved in the migration as required. Be an active participant of steering committees and governance structures regardless of who is leading the migration and act as the point of contact for escalations if the migration hits barriers. You will be proactive in assessing Migration progress and design and implement plans to mitigate any risks or delays. Along with project management cadence, you will support the people and process pillars of migration including CCOE design and be the overall owner of reporting and system updates related to the health of migration. You will be a natural problem solver with a cool head that can deal with ambiguity, work autonomously to drive the deliver results for your customer, build IP, and share best practice across geographies.


Basic Qualifications


Experience leading complex, large scale. IT/digital/business transformation programs

Experience in a senior customer facing role

Superior written and verbal communication skills, including a demonstrated ability to effectively deliver information to c-suite/VP level

Strong organizational and troubleshooting skills with precise attention to detail


· Direct experience implementing AWS/cloud services

· Robust understanding of key technology and market trends

· PMP and/or SCRUM/Agile, SAFe certifiedAmazon is committed to a diverse and inclusive workplace. Amazon is an equal opportunity employer and does not discriminate on the basis of race, national origin, gender, gender identity, sexual orientation, protected veteran status, disability, age, or other legally protected status. For individuals with disabilities who would like to request an accommodation, please visit https://www.amazon.jobs/en/disability/us.

Arbetsgivare
Amazon Web Services Emea Sarl, Sverige Filial
Kungsgatan 49
11122 Stockholm
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Legal Counsel, Tobii Group

Arbetsgivare / Ort: Tobii AB / Danderyd
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsjurist

Om jobbet

Do you have the desire to work at a dynamic tech-oriented company, have an outgoing personality and enjoy working with people from all around the world? Tobii is the world leader in eye tracking – a technology that allows a computer to tell exactly where a person is looking. Eye tracking is used in a broad range of applications including market research and eye-controlled computer interfaces. Headquartered in Stockholm, Tobii covers the global market with offices in USA, China, Japan, Norway, UK, and South Korea.

We are now looking for you, a legal counsel, that wants to be a part of Tobii for a 12-month contract. If you want to work with engaged colleagues and meaningful products, we might be the right company for you!

The role and responsibilities

As Legal Counsel at Tobii Group you will provide legal support to Tobii and our three business units, especially when it comes to giving commercial advice, and negotiating and drafting contracts. You will be a part of a small and highly capable legal team, reporting to the Legal Director.

The assignment is a 12 month contract to cover a parental leave.

Your days will be filled with:

 • Negotiating, drafting and analyzing a wide variety of commercial contracts
 • Advising Tobii’s business units and corporate group management on legal and IP issues.
 • Assisting in the development and implementation of standardized legal agreements and processes.
 • Implementing and executing processes that relate to our corporate and fiscal responsibilities as a publicly listed company on the NASDAQ:OMX exchange.
 • Supporting multiple business units throughout the world, in collaboration with other members of the Legal/IP team.

We are looking for someone who

 • Is a qualified and experienced lawyer/legal counsel.
 • Is outgoing and has a business-first approach to legal issues.
 • Is comfortable negotiating complex contracts with sophisticated customers.
 • Has excellent English written and oral communication skills.

If you have experience in consumer hardware and software contracts, such as OEM supply agreements or software licenses, this will be highly regarded.

Sound like you?

To be successful in this role as Legal Counsel we believe you are a collaborative and team-oriented player, who wishes to learn from other members of our small but talented Legal/IP team while sharing your own knowledge and experience.

We expect you to have trust in yourself and to work autonomously to progress tasks, as such you would have great interpersonal and organization skills. Most of all, we are looking for a fabulous person! A true team player with a sense of humor and a willingness to get involved and learn our business to be able to give our best stakeholder support.

Tobii Life

Working at Tobii is like being in the heart of innovation. Here you get to work on cool, creative projects together with passionate colleagues from all around the world. Our technology brings a voice to people with speech impairments, helps us understand human behavior and is revolutionizing the way we interact with technology. Life is short so we choose to spend it building high tech products that matter!

If you want to build a company rather than just work for one, take pride in honest hard work and want to perform freely in an open environment where you can be yourself, you will feel right at home.

It’s all about passion, innovation and making things real.

Watch this video to learn more about us!

Next step

Please address your questions to Sanna Fridell and submit your resume through our website as soon as possible, don't wait! At Tobii, we move quickly!

Welcome!

Arbetsgivare
Tobii AB
Karlsrovägen 2D
18253 Danderyd
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Implementation Manager till Iron Mountain

Arbetsgivare / Ort: OnePartnerGroup Jämtland AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Beskrivning:
I rollen som Implementation Manager kommer du att ha en nyckelroll inom funktionen. Ditt främsta ansvarsområde blir att leda och följa upp viktiga affärsprojekt. Din roll förutsätter att du arbetar både på en operativ nivå såväl som strategiskt. Som Implementation Manager arbetar du operativt med egna projektledningsuppdrag såväl som med att planera, leda, optimera och prioritera dina resursers arbete, att vara bollplank i problemställningar och att samarbeta tätt med försäljning-, produktion- samt IT-organisationen. Strategiskt arbetar du tillsammans med teamet för att säkerställa och förbättra bl a intäktstillväxt, service och support, leverans och produktivitet.

Du har en nyckelroll gentemot såväl externa som interna kunder samt interna leverantörer och du svarar för kontinuerlig uppföljning för att säkerställa leverans och kundnöjdhet. För att hela tiden utveckla och effektivisera verksamheten coachar och motiverar du ditt projekt-team. Du agerar även som säljstöd och kan i samråd med kunder och försäljningsorganisation snabbt omsätta kundens behov till leverans. Resor både nationellt och internationellt förekommer. Du är direktrapporterande till Senior Director Operations

Kvalifikationer:
Vi tror att du har en relevant utbildningsbakgrund. Vi ser gärna att du har någon form av certifiering inom Projektledning. Dokumenterad arbetserfarenhet i liknande roll/roller är ett krav. Erfarenhet av att ansvara för och leda projekt på ”distans” är mycket meriterande liksom erfarenhet av att erbjuda kundanpassade digitala tjänster/lösningar.
 
Egenskaper/Karaktärsdrag:
 • du är en god ledare med en coachande ledarstil
 • du är mycket kundorienterad och lösningsorienterad
 • du är analytiskt lagd med förmåga att se och förstå såväl ekonomiska som juridiska sammanhang
 • du har en hög förmåga att arbeta proaktivt, ta egna initiativ och att bygga goda relationer
 • du har hög arbetskapacitet och kan hantera stress
 • du är adaptiv och kan snabbt ta till dig nyheter
 • du är bra på att kommunicera såväl skriftligt som muntligt, på svenska och engelska
Anställningsform/Sysselsättningsgrad:
Tillsvidareanställning. Heltid.

Arbetstid och lön:
Dagtid/Fast månadslön.

Övrig information:
Urvalsarbetet kommer att ske löpande varför vi rekommenderar att du gör din ansökan snarast möjligt.
Ansökan till tjänsten sker genom att du registrerar CV och ett personligt brev på: www.onepartnergroup.se

Rekryteringsprocessens huvuddrag:
Ansökningsperiod med möjlighet till frågor och svar
Första urval
Telefonkontakt med ett första urval
Intervju
Slutligt urval och presentation för Iron Mountain
Referenstagning
Personlighetstest
Slutintervjuer
Återkoppling och avslut
Arbetsgivare
OnePartnerGroup Jämtland AB
Ansökan
Ansök senast 12 March (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Affärschef till Sandviken Energi

Arbetsgivare / Ort: Balkefors & Ponsiluoma AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Sandviken Energi är ett energibolag med verksamhet inom fjärrvärme, elnät, gata, bredband, vattenkraft samt vatten och avlopp. Tillsammans är vi cirka 150 medarbetare och omsätter cirka 500 miljoner kronor. Alla verksamheter inom Sandviken Energi-koncernen ska bidra till en långsiktig hållbar utveckling av Sandvikens infrastruktur, utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi återinvesterar våra vinster för att stärka Sandviken Energis konkurrenskraft och levererar prisvärda produkter med hög driftsäkerhet. www.sandvikenenergi.se - produktionserfaren ledare som vill utveckla affären   Ett unikt samarbetsprojekt pågår för att koppla samman fjärrvärmenäten Sandviken och Gävle. Vid årskiftet 2023/2024 kommer produktionen ske huvudsakligen i Gävle Energi´s regi genom 100% förnybara energikällor och då även täcka Sandvikens fjärrvärmebehov.   Sandviken Energi söker nu en AO-chef för fjärrvärme (AO-chef Kraft & Värme) som bland annat är med och implementerar övergången av produktionen till Gävle Energi. Därefter blir AO-chefens roll en viktig beställarfunktion mot producenten, samt att driva och utveckla distributionen och marknadsfrågorna.  Fram till övergången driver du tillsammans med Produktionschef drift och produktionen vid kraftvärmeverket i centralorten Sandviken samt vid panncentralerna i Järbo och Storvik. Produktionsavdelningen har även drift och underhållsansvar för elva vattenkraftstationer. Tillsammans med Distributionschefen ansvarar ni för distributionen av fjärrvärmen samt kundutvecklingen mot såväl privata som företagkunder. Sandviken Energi arbetar utifrån strategin ”Operationell överlägsenhet” med kontinuerliga förbättringar enligt en utvecklad modell för resultatorienterad styrning. AO Kraft Värme innefattar totalt ca 22 medarbetare och omsätter ca 160 miljoner årligen. Du ingår Sandviken Energis ledningsgrupp och rapporterar till VD.    Vem söker vi?  Vi söker dig som har arbetat framgångsrikt i ledande befattning inom producerande verksamhet. Du har erfarenhet att drift och underhållsfrågor och arbetat strukturerat med att ständigt förbättra verksamheten. Erfarenhet av projektstyrning eller processutveckling är en merit. Du har kunskap och erfarenhet av att leda grupper och människor i förändringsarbete. Du som söker har högskoleutbildning eller liknade arbetslivserfarenhet inom industri/teknik samt gärna utbildning inom ledarskap. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning. Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt och ett coachande och kommunikativ ledarstil. Du tar initiativ och har lätt för att samarbeta och vill utveckla verksamhet och medarbetare. Du lockas av en ledarroll där du vill skapa en hållbar förändring samt att få inspirera och skapa resultat genom engagemang och hög delaktighet.   Säkerhetsklassad tjänst Tjänsten är säkerhetsklassad och du ska vara svensk medborgare och säkerhetsprövning kommer att ske.   Välkommen att utveckla klimatsmartare verksamhet!
Arbetsgivare
Balkefors & Ponsiluoma AB
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Regionchef sökes till uthyrningsbolag inom bygg/anläggning

Arbetsgivare / Ort: 2Complete AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Är du en driven, ödmjuk och utvecklande ledare? Motiveras du av att utveckla kunder, verksamhet samt uppnå resultat? Då har vi möjligheten för dig här. Vår kund är i behov av en Regionchef som har förmågan att utveckla och stötta upp i region Västra Götaland/ Småland. I regionen finns det fem olika depåer och de är spridda över området Nässjö till Skövde. I rollen har du ett övergripande ansvar över regionen så som budget, resultat samt övergripande strategi. Du arbetar tätt med depåcheferna och är deras bollplank och stöd på daglig basis. Du kommer att driva utvecklingsprojekt, sätta rutiner/ processer, utveckla försäljningen och aktivt verka för ett högt samarbete inom regionen. Du kommer vara placerad i Borås men förväntas att löpande besöka de olika depåerna och vara närvarande i ditt ledarskap. Du har fullt personalansvar över två chefer och rapporterar direkt till ledningen i Stockholm och du arbetar nära andra funktioner så som HR, Marknad och försäljning. Start omgående eller enligt överenskommelse, stor vikt läggs vid personlighet. Om företaget Vår kund är ett starkt växande uthyrningsbolag riktat mot bygg- och anläggningsbranschen. Mer information ges vid personlig kontakt. Din profil Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande roller inom starkt växande bolag. Du har tidigare arbetat med högt kundfokus och har dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Det är högt meriterande med erfarenhet från bygg och anläggning och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av säljande roller samt ett strategiskt tankesätt. Du är hands on i ditt arbetssätt och utveckling av verksamheten är ett stort fokusområde. Som person är du driven, flexibel och initiativtagande. Du föredrar att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften och många kontaktytor. Du motiveras av utmaningar och har modet att driva igenom förändring. Du är stöttande och coachande i ditt arbetssätt och strävar alltid efter att skapa goda samarbeten. Vidare är det viktigt att du i din roll är ödmjuk, kommunikativ och har förmågan att skapa goda relationer med kollegor samt kunder. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller [email protected] Om 2Complete 2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv. Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister. 2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Arbetsgivare
2Complete AB
Hemsida: http://www.2complete.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Business Development Manager, Logent Customs

Arbetsgivare / Ort: Logent AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Om tjänsten Logent Customs är en del av Logent Group och ett av nordens ledande tullombud och en naturlig partner för alla typer av tullärenden. Vi garanterar kostnadseffektivitet med fokus på kvalité och skräddarsydda lösningar. Verksamheten expanderar och till vårt team i Göteborg söker vi dig med erfarenhet av B2B försäljning och förmåga att bygga långsiktiga kundrelationer och framgångsrika affärer! Som Business Development Manager kommer du att ansvara för bearbetningen och försäljningen av tulltjänster mot nya kunder med fokus på e-handel och industrisegmentet. Tjänsten innebär ett helhetsansvar för försäljningsarbetet, från etablering av en första kundkontakt, paketering av affär till signering av kundavtal. Du ingår i Logents Customs Business Development team och rapporterar till Affärsområdeschef. Tjänsten är placerad vid Logents kontor i centrala Göteborg. Exempel på arbetsuppgifter: • Marknadsbearbetning och etablering av kundkontakter/leads • Försäljnings- och offertarbete • Marknadsföring Din profil Vi söker dig som är driven, resultatinriktad och vill arbeta uppsökande med försäljning och affärsutveckling. Du är lyhörd, relationsskapande och trivs i mötet med kund där du får användning av din problemlösande förmåga, kompetens och förståelse för vikten av att bidra till kundens affär. Då rollen som Business Development Manager innebär koordinering mellan kund och Logents specialistfunktioner är förmågan att samarbeta och kunna leda projekt viktigt för rollen. Vi söker dig som brinner för kundkontakt och har erfarenhet av en säljande roll mot företag, har du tullkunskaper och erfarenhet av tulladministration är det meriterande. Du är datadriven, van att arbeta i både Powerpoint och Excel och har en god förmåga att paketera presentationsmaterial och hålla presentationer. Intresserad av tjänsten? Hos oss får du en spännande roll där du får arbeta med affärsutveckling i ett växande bolag med stor bredd och kunskap inom logistik; från kvalificerade logistiklösningar till bemanning och hamnverksamhet. För att nå framgång tror vi på Logent att det är viktigt att ha roligt tillsammans, du ges möjlighet att ta ett stort eget ansvar för egna kunder och affärer samtidigt som du ingår i ett större team fördelat på olika kontor som gillar att samarbeta mot uppsatta mål. Ta chansen att hoppa på en spännande förändringsresa i ett växande bolag. Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Business Development Manager inom Logent Group. Urvals- och intervjuarbete kommer att ske löpande, vi ser därför gärna din ansökan snarast möjligt. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Rekryteringschef Marie-Louise Bååth, tel 070-722 77 59 eller [email protected] alternativt rekryterande chef Henrik Hansson, Affärsområdeschef Logent Customs, på tel 072- 001 46 38, [email protected] Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Logent AB
Hemsida: http://www.logent.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Entreprenöriell Department Manager Cloud & App Solutions

Arbetsgivare / Ort: Etteplan Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsområdeschef

Om jobbet
Har du ett entreprenöriellt mindset och brinner för verksamhets- och affärsutveckling inom ett globalt ledande företag som verkar i teknikens framkant? Vill du vara med på Etteplans stora utvecklingsresa och ha en nyckelroll i deras tillväxt för ett strategiskt prioriterat affärsområde. Då kanske du är Etteplans nästa Department Manager inom ”Cloud & App Solutions”. Om Tjänsten I rollen som Department Manager kommer du att vara en entreprenöriell katalysator bakom att starta upp, etablera och vidareutveckla det framtidsorienterade affärsområdet ”App och Cloud Solutions”. Du blir en  nyckelperson för att såväl utforma som exekvera strategin med stort löpande fokus på rekrytering och affärsutveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Vidareutveckla och implementera affärsutvecklingsstrategin för ”Cloud & App Solutions” Rekrytering av nya medarbetare vars kompetens matchar affärsutvecklingsstrategin Ta ett stort ansvar för försäljningen och i detta arbete även bidra till det fortgående strategiska arbetet med såväl kundplaner som att bidra till en ökad andel projektförsäljning Verka för att i varje situation skapa så stort värde som möjligt för dina kunder Coacha och stötta medarbetare för att behålla och utveckla kompetens Aktivt arbeta för god sammanhållning och engagemang inom avdelningen Säkerställa att gemensamma mål uppnås genom tätt samarbete med övriga chefer inom affärsområdet och företaget Om dig Vi söker dig som brinner för verksamhetsutveckling genom att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer och ett stort engagemang hos dina medarbetare. Synnerligen god social kompetens och framåtanda gör dig till en person som kompetenta medarbetare gärna söker sig till och vill arbeta tillsammans med.  Du besitter ett entreprenöriellt mindset och brinner för att gå i bräschen för en stark utvecklingsresa för såväl avdelningen, som individen och inte minst kompetensområdet. Som person är du resultatinriktad, dynamisk och känner dig manad att anta en utmanande roll i ett av Nordens ledande ingenjörsföretag!  Vi fäster inte minst stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkraft och förutsätter att du har en hög potential inom ledarskap och försäljning. I grunden har du med all sannolikhet en högskole- eller universitetsutbildning och du har erfarenhet från kundorienterat arbete med digitala lösningar med en kundbas som sannolikt delvis utgjorts av tillverkande industri. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Etteplan har ordet Med rätt inställning är möjligheterna till spännande och utvecklande arbetsuppgifter snudd på oändliga ur såväl ett nationellt som internationellt perspektiv. Medarbetare, inte minst på nyckelpositioner som denna, som visarframfötterna erbjuds löpande relevanta kompetens- och karriärsutvecklingsmöjligheter. Hos Etteplan får du stor möjlighet att planera dina dagar och här arbetar vi medvetet med att skapa en företagskultur som främjar bra balans mellan jobb och fritid. Etteplan är ett globalt ingenjörsbolag med över 3 500 specialister som arbetar efter devisen 'Engineering with a difference'. Vi är övertygade om att morgondagens tekniska utmaningar kräver nya angreppssätt, och att varje medarbetare är viktiga för att uppnå detta. Läs mer: https://www.etteplan.com/sv Bra att veta Som kommersiellt stöd finns en dedikerad Business Developer, samt andra chefskollegor inom affärsområdet SES på andra orter i Sverige. Etteplan ingår i en global organisation, vilket gör det möjligt att erbjuda kunderna tjänster och helhetslösningar för olika komplexa utmaningar. Som leveransstöd inom det specifika kompetensområdet så finns det dessutom kompetens att tillgå från flera andra länder. Tjänsten är placerad i Stockholmsregionen. Vi tillämpar löpande urval, men önskar din ansökan senast14 mars. Ansökan Denna rekrytering genomförs i samarbete med VEM.Vi tillämpar löpande urvaloch ansökan skickas in här: https://www.vem.se/jobb/entreprenoriell-department-manager-cloud-app-solutions?rmpage=job&rmjob=1810 Etteplan – Engineering with a difference
Arbetsgivare
Etteplan Sweden AB
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Webhallen söker Service Manager

Arbetsgivare / Ort: Retail Recruitment Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet
Retail Recruitment är ett nischat rekryteringsföretag som bygger på både mångårig branschkunskap från Retail och närliggande branscher samt gedigen och mångårig erfarenhet från rekrytering och kompetensförsörjning. Retail Recruitment Sverige AB är ett auktoriserat företag och medlem i bemanningsföretagen Almega och följer alla gällande kollektivavtal. Läs mer om oss: www.retailrecruitment.se Webhallen söker dig som vill vara med och utveckla befintliga och nya koncept inom Serviceområdet. Arbetsuppgifter   • Som Service Manager är det du som startar förbättringsprojekt utifrån analyserar och data. • Du ansvarar för att utveckla nya tjänster från grunden och med det implementera och driva tjänste-försäljning både i butik och online. • Du vet vilka underlag du behöver för att dra rätt slutsatser och kan sen prioritera utifrån vad som ger mest värde. Med en stor portion affärsmannaskap förstår du vad som utvecklar och driver försäljning. • Du projektleder och koordinerar våra satsningar på nya arbetssätt och best practice, där du jobbar i nära samarbete med olika avdelningar inom företaget. • För att lyckas behöver du även vara duktig på göra mycket själv, att leda genom andra, leda förändring, inspirera och kommunicera • Du rapporterar direkt till Inköpschefen Din profil   Som person söker vi dig med erfarenhet av att leda eller varit delaktig i olika projekt och/eller verksamhetsutveckling från idé till implemenatation och uppföljning. Du har flerårig erfaranhet från retail, e-handel eller annan försäljningsverksamhet.   • Du är operativ och kavlar upp ärmarna, men är också ett naturligt bollplank till ledare och skapar förutsättningar för att kunna ta viktiga strategiska beslut. • Du behöver vara strukturerad i hur du arbetar, duktig på att upprätta värdeskapande analyser och pragmatisk i dina relationer med andra. • Du är pedagogisk, kommunikativ och duktig på att i dialog nå fram med dina budskap till individer på olika nivåer i organisationen. • Du leder framgångsrika workshops och arbetar fram nya arbetssätt och implementerar dem därefter. • Du har ett processtänk men låter det inte begränsa dig. Dina personliga egenskaper   • Strukturerad • Hands.on • Analytisk • Idérik • God kommunikatör • Helikopterperspektiv • Beslutsfattande och genomdrivande • Nätverksbyggande Passar detta in på dig? Sök då tjänsten idag, då vi gör vårt urval fortlöpande. Vid frågor eller funderingar kontakta vår ansvarig rekryterare Olle Mikkelsen på 0703-374405 . Varmt välkommen med din ansökan! Krav: Körkort: * B (Personbil)
Arbetsgivare
Retail Recruitment Sverige AB
Hemsida: http://www.retailrecruitment.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Business Development Manager

Arbetsgivare / Ort: Husqvarna AB / JONSERED
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-25
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Affärsutvecklare

Om jobbet

Do you want to be part of developing and implementing the Husqvarna Construction Division’s strategy as well as various M&A/Post-Merger activities?

Husqvarna Construction has during the last years expanded its business rapidly and is running several strategy and business initiatives to ensure future competitiveness. To secure returns on all efforts we are expanding our Business Development Team with an additional experienced Business Development Manager.

We offer an excellent opportunity to support the strategy development and implementation processes, including seeing the end-result of chosen strategies and actions.

The work conducted takes place with other parts of the organization in a collaborative and coaching team spirit, at a pleasant workplace close to nature just outside Gothenburg in Jonsered.

When you will be joining us you will be given the possibility to make an real impact in the organization and work in a global context with big career opportunities. Work life balance is important to us and we believe in responsibility and flexibility.

Your mission and responsibilities

Key responsibilities:

- Support the division’s strategy development work and implementation

- Lead and coordinate M&A/Post-Merger related integration activities

- Support in the alignment between strategy and operations to facilitate implementation and progress

Key tasks:

- Support the division strategy process, both development and implementation in specific areas

- Project lead and coordinate post-merger integration and/or due diligences processes

- Drive and coordinate market and competitor analyses and reports

- Lead periodical assessment of alignment between strategy, organization, initiatives and resources and suggest improvements

- Support division management in the decision-making and management process maximizing the short-, medium- and long-term profitability

- Ensure connectivity, close cooperation and alignment across functions

Be a role model creating a learning environment. Collate and deliver feedback and ‘lessons learnt’ to help drive continuous improvement.

You will report to the Construction Division CFO and the position is based in Jonsered outside Gothenburg.

Who are you?

We believe that you have a university degree within a relevant area and solid minimum five years’ working experience in strategic development and planning, business development and M&A/Post-Merger Integration - preferably acquired from management consultancy or in-house in a larger corporation. You have also experience from project management and have successfully lead projects in a global matrix environment. You are result oriented and service minded with strong influencing skills, previous negotiation experience is a strong plus. You combine a hands-on, pragmatic approach with strategic thinking and are willing to roll up your sleeves and do hands-on work yourself.

Your application

Can you envision yourself being a part of this? If so, apply as soon as possible but no later than March 14th. We apply ongoing selection.

If you have any questions regarding the position please contact Håkon Holst – [email protected] and if you have any questions regarding the recruitment process please contact Åsa Carlberg - [email protected]

Union representatives:

Unionen: Tero Borg – [email protected]

Sveriges Ingenjörer Isabella Norlinder – [email protected]

What happens after you applied?

When the application date is due, we will review your application carefully to see if your profile matches the requirements of the vacant position. If we believe you are a potential candidate for the role, you will be invited for an initial interview. In preparation for the interview you will receive information about the arrangement as well as other steps in the process, such as second interviews, assessments, references and introduction. If you aren’t chosen to proceed in the process, you will be informed of this at the latest when the position has been filled.

About Husqvarna

For more than 325 years we have driven innovation and technology development exceeding end-customers’ expectations. Husqvarna Construction, a division of the Husqvarna Group, is a world leader in machinery and diamond tools for the construction and stone industries. The foundation is built on product and technology leadership ensured by high investment levels in user-focused product development to offer professional end-users the most effective and efficient solutions. Products and services are distributed globally in all relevant sales channels. In 2019 the net sales was SEK 6.3 billion. In the last years the division has transformed through 4 important acquisitions. Please read more at www.husqvarnacp.com/se

Arbetsgivare
Husqvarna AB
Jons väg 19
43375 JONSERED
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Digital Business Improvement Specialist

Arbetsgivare / Ort: SANDVIK AB / Sandviken
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

One of the key success factors for Sandvik Mining and Rock Solutions is the close collaboration we have with our customers and internal stakeholders in driving improvements in our products and services. Within division Rock Tools and our Product Line Services, this means understanding the needs and requirements of our customers’ and our Sandvik users and providing them with everything from on-site support to training and a suite of digital solutions. We’re now looking for an analytical, visionary and networking Digital Business Improvement Specialist – someone who wants to help us develop and grow by taking lead in grounded analytics formed from our digital solutions.

We welcome you to a young, engaged and curious team with an exciting agenda and huge impact on our business. We’re equally passionate about our services as our people, and offer you a truly inclusive, innovative and high-tech arena to advance within. So, come and join us and our world of opportunities!

About the job

You’re responsible for the processes we use when implementing and analyzing data and insights from our digital solutions. An important part of your job is to sustain and improve our work, and you design, develop and implement new methods for managing data analytics in our sales areas. You act as an essential link between our developers and the management of our sales area, commercial teams, product teams and R&D in both weekly and monthly meetings. You also closely collaborate with our sales areas resources to develop and support them in how to analyze, optimize and outperform in our contracts. This includes ad hoc analytics support, preparing training material and performing training sessions to ensure harmonized ways of working.

You constantly touch base with various parts of our business and draw conclusions from a data analytics perspective, and you transform your insights into clear digital feature requests. In this part of the job, we truly value your input and contribution to what requests we should focus on. You also lead and coordinate user acceptance testing of new features and take ownership for some of the projects we need to run within this area. Your role involves many different stakeholders, and you collaborate both internally and externally to share knowledge, drive best practices and help us develop in the digital field.

The position is based at our Rock Tools production site in Sandviken, but to get a glimpse of the world you’ll really be joining – take a look at this YouTube-video about our concept “You’ll never work alone”.

About you

For this job, we need someone with experience from similar positions, with focus on business improvements and analytics connected to digital solutions. You know how to gather data and how to use your insights to form plans, and you have preferably been leading smaller transformation or change projects in the digital arena. You combine this with expertise in economic modeling, financial analysis and a good understanding of finance, tax and legal issues. A relevant academic degree within a technical or business-related field is necessary, and you comfortably manage the common applications for our daily operations in Office 365. Knowledge of data analytics software such as Power BI or Tableau is a big plus. As we’re represented worldwide, you have both cultural awareness and excellent communication skills in English. Other language skills, for example Swedish, is beneficial.

You’re a structured, analytical and tech savvy doer with the ability to add both innovation and new perspectives into the mix. We need you to use independent judgement in selecting methods and techniques for new digital solutions and this calls for a process-mindset and self-motivation. Other traits that will lead you to success along the way are the abilities to multitask, look at things from new perspectives, solve problems on the go and make sense of large amounts of insights. On top of this, you’re a flexible collaborator and you really enjoy interacting with many different stakeholders and always keeping them informed.

A glimpse of our culture

At Sandvik, we’re tech driven, innovative and entrepreneurial! For us, success is a team effort - we value diversity and are committed to creating an inclusive culture where people can be themselves and reach their full potential. So, we invest in supporting each other, learning together and celebrating our differences. We also give you the freedom to find that perfect mix between work, family life and interests. Visit our stories hub, LinkedIn or Facebook to get to know us further.

How to apply?

We look forward to your application and ask you to please make sure that we have it before March 14, 2021. Read more about Sandvik Group and apply at home.sandvik/career (Job ID: R0024142).

Contact us

Are you interested in learning more about this exciting position? Please contact:

Dean Kangleas, recruiting manager, +46 (0)26 262 216

Union contacts - Sweden

Per Hedman, Unionen, +46 (0)26 265 014

Rickard Andreasson, Akademikerföreningen, +46 (0)26 265 183

Linda Adamsson, Ledarna, +46 (0)26 261 601

For more information about our recruitment process, please contact HR Services, +46 (0)26 261 444.

Recruitment Specialist

Magnus Pålsson

We have already decided on what advertising channels and marketing campaigns we wish to use, and respectfully decline any additional contacts.

Arbetsgivare
SANDVIK AB
Södra Järngatan 1
81133 Sandviken
Ansökan
Ansök senast 14 March (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.