På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Filmfotograf

Filmfotograf

Film-, TV- och videofotografer arbetar med bland annat spelfilm, informationsfilm och reklamfilm.

Vid inspelningen av en spelfilm är det filmfotografen som jobbar närmast regissören och därmed har del i ansvaret för hela produktionen, så att tidsramar och budget följs. Varje tagning måste planeras i detalj vad gäller allt från kameravinklar, ljus, scenografi till rekvisita. Filmfotografen är även samordnare och arbetsledare.

Som filmfotograf kan du även vara förlagd en längre tid på en inspelningsplats, till exempel vid en dramaproduktion, och vara en del av ett stort inspelningsteam. Beroende på projektets storlek har filmfotografen en eller flera ytterligare filmfotografer till sin hjälp. B-, eller C-fotograf kallas den som sköter de mer praktiska detaljerna som montering av kamerautrustning och byte av objektiv.

Passare kallas den person som sköter kamerans förflyttning, när den till exempel är monterad på en kran eller en vagn som går på räls. Det finns filmfotografer som själva har totalansvaret för hela filmproduktionen, även manus och regi och kallas då för filmare. Om du arbetar med innehåll till digitala kanaler, från idé till färdig produktion, kan yrkesrollen heta video creative eller online video producer. 

Det är ovanligt att få jobb direkt efter avslutad utbildning som film/TV-fotograf. Ofta börjar du som assistent åt en fotograf. Arbetsgivarna inom området blir allt fler, i Sverige finns fler än 300 produktionsbolag för film, tv och rörlig bild.

Utbildning

En del folkhögskolor, studieförbund och fristående skolor har utbildningar i produktion av film och TV på olika nivåer. Ibland kan en sådan utbildning vara en bra grund för att söka vidare till någon högskoleutbildning.

Inom Yrkeshögskolan kan det också finnas passande yrkesinriktade utbildningar, som oftast är tvååriga.

Grundläggande gymnasieutbildning finns på Estetiska programmet.

Framtidsutsikter

Behovet av filmfotografer växer eftersom allt mer kommunikation sker med hjälp av rörliga bilder inom industri, institutioner och sjukhus. Fler TV-kanaler och filmkanaler på Internet samt användningen av rörliga bilder i andra multimediala sammanhang, bidrar också till denna utveckling.

Visa mer
Visa mindre

46 Lediga jobb

Engagerad filmare/fotograf efterlyses till snabbväxande reklambyrå!

Arbetsgivare / Ort: GS Alfred Appelros AB / Olofström
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Adobe Lightroom
 • Film/redigering-Adobe Premiere
Meriterande
 • 2D-grafik-Adobe Photoshop
 • Film/effekter-Adobe After Effects

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Är du noggrann med detaljer och älskar att producera film och bild? Har du en stor passion för kommunikation och reklam? Är du också van att ansvara för filmningar och fotograferingar anpassade efter kund? Då är du vår nya contentproducent!

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären hos oss! Vi söker dig som vill bli en det av vårt roliga gäng och som vill ha ett finger med i många av våra kundprojekt. Vi på Getsocial älskar att utmana oss själva och samtidigt ha otroligt kul, därför är det viktigt att du tycker båda delarna är självklara på din drömarbetsplats.

Om tjänsten och dig:

Rollen innebär att du har en stor del i våra projekt med contentproducering, med ett helhetsansvar för slutresultatet. Du håller i kameran på plats och efterarbetar materialet efteråt till färdig produkt. Vår kundbas är mycket varierad och därav innebär rollen att kunna anpassa contentskapandet på plats vid fotografering samt vid idé och slutstadiet. Du producerar content i linje med det som ni i ett team gemensamt planerar och har mycket egen kundkontakt. Därför är det viktigt att du har goda kunskaper inom contentproducering och gärna erfarenhet av reklam, kommunikation och marknadsföring sedan tidigare. Du kommer att ta stort ansvar vid inspelningar och ska trivas med att leda andra människor i ditt contentskapande, t.ex. genom att regissera och guida de som är med i de filmer du producerar.

Som person är du noggrann, ser detaljer, tycker om att ha flera projekt igång samtidigt och gillar ett högt tempo. Du trivs som spindeln i nätet och är den som har koll på läget. Du håller dig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna inom marknadsföring och sociala medier. Du har lätt för kundkontakt både i form av att presentera idéer och att förmedla viktig projektinformation.

Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. I fokus för de flesta av våra projekt är digitala kanaler. Därför bör sociala medier och andra digitala kanaler vara ditt andra hem. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.

Dina arbetsuppgifter:

· Filma och fotografera ute på plats hos kund

· Redigera och efterbearbeta både film och bild från råmaterial till färdig produkt

· Publicera inlägg på sociala medier och andra digitala plattformar

· Vara delaktig i den kreativa planeringen inför filmning och fotografering

· Själv projektleda film och fotoprojekt från storyboards och regisserande till färdig produkt.

· Ha kontakt med kunder och säkerställa deras nöjdhetsgrad med vår leverans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi söker dig som:

· Har erfarenhet av fotografering och filmproduktion

· Behärskar Adobe suiten väl, speciellt Lightroom och Premiere

· Kan visa upp referensmaterial med hög kvalitet och variation

· Har förmågan att anpassa ditt contentskapande till olika stilar för att matcha kundens önskemål och varumärkesprofil

· Älskar att vara del av idégenereringsprocessen och trivs med att vara kreativ i stunden t.ex. ute på inspelningsplatsen.

· Har en god känsla för vad som är engagerande digitalt innehåll och bra marknadsföring överlag

· Trivs med att ha och hålla i kundkontakter och prioriterar service i toppklass.

· Har en positiv attityd och är känd för att sprida glädje omkring dig.

· Är prestigelös och trivs med att arbeta i team.

· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

· Är van vid att arbeta med projekt som har en given timbudget samt snäva deadlines.

Meriterande om du:

· Arbetat tidigare på reklambyrå eller som frilansare och har hanterat egna kunder.

· Har utbildning eller erfarenhet inom strategisk marknadsföring/kommunikation.

· Behärskar resten av Adobe suiten, som Photoshop och After effects

Att arbeta hos oss

Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 5 år skall vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!

Om Getsocial:

För fem år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till femton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.

Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Riksteatern, Kiviks Musteri, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Arbetsgivare
GS Alfred Appelros AB
Östra Storgatan 34
29334 Olofström
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Engagerad filmare/fotograf efterlyses till snabbväxande reklambyrå!

Arbetsgivare / Ort: GS Alfred Appelros AB / Kristianstad
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-07-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Färdigheter
Krav
 • Adobe Lightroom
 • Film/redigering-Adobe Premiere
Meriterande
 • 2D-grafik-Adobe Photoshop
 • Film/effekter-Adobe After Effects

Språk
Krav
 • Svenska
 • Engelska

Om jobbet

Är du noggrann med detaljer och älskar att producera film och bild? Har du en stor passion för kommunikation och reklam? Är du också van att ansvara för filmningar och fotograferingar anpassade efter kund? Då är du vår nya contentproducent!

Nu söker vi dig som vill ta nästa steg i karriären hos oss! Vi söker dig som vill bli en det av vårt roliga gäng och som vill ha ett finger med i många av våra kundprojekt. Vi på Getsocial älskar att utmana oss själva och samtidigt ha otroligt kul, därför är det viktigt att du tycker båda delarna är självklara på din drömarbetsplats.

Om tjänsten och dig:

Rollen innebär att du har en stor del i våra projekt med contentproducering, med ett helhetsansvar för slutresultatet. Du håller i kameran på plats och efterarbetar materialet efteråt till färdig produkt. Vår kundbas är mycket varierad och därav innebär rollen att kunna anpassa contentskapandet på plats vid fotografering samt vid idé och slutstadiet. Du producerar content i linje med det som ni i ett team gemensamt planerar och har mycket egen kundkontakt. Därför är det viktigt att du har goda kunskaper inom contentproducering och gärna erfarenhet av reklam, kommunikation och marknadsföring sedan tidigare. Du kommer att ta stort ansvar vid inspelningar och ska trivas med att leda andra människor i ditt contentskapande, t.ex. genom att regissera och guida de som är med i de filmer du producerar.

Som person är du noggrann, ser detaljer, tycker om att ha flera projekt igång samtidigt och gillar ett högt tempo. Du trivs som spindeln i nätet och är den som har koll på läget. Du håller dig ständigt uppdaterad om de senaste trenderna inom marknadsföring och sociala medier. Du har lätt för kundkontakt både i form av att presentera idéer och att förmedla viktig projektinformation.

Du förväntas ha en stark vilja att ständigt utveckla dig själv, vårt erbjudande och dina expertkunskaper. Varje projekt utgår ifrån en på förhand fastställd tidsram och du drivs av att leverera så hög kvalité som möjligt inom dessa ramar. I fokus för de flesta av våra projekt är digitala kanaler. Därför bör sociala medier och andra digitala kanaler vara ditt andra hem. Vi ger dig eget ansvar för att själv planera dina projekt och din egen arbetstid.

Dina arbetsuppgifter:

· Filma och fotografera ute på plats hos kund

· Redigera och efterbearbeta både film och bild från råmaterial till färdig produkt

· Publicera inlägg på sociala medier och andra digitala plattformar

· Vara delaktig i den kreativa planeringen inför filmning och fotografering

· Själv projektleda film och fotoprojekt från storyboards och regisserande till färdig produkt.

· Ha kontakt med kunder och säkerställa deras nöjdhetsgrad med vår leverans.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående. Lön efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Vi söker dig som:

· Har erfarenhet av fotografering och filmproduktion

· Behärskar Adobe suiten väl, speciellt Lightroom och Premiere

· Kan visa upp referensmaterial med hög kvalitet och variation

· Har förmågan att anpassa ditt contentskapande till olika stilar för att matcha kundens önskemål och varumärkesprofil

· Älskar att vara del av idégenereringsprocessen och trivs med att vara kreativ i stunden t.ex. ute på inspelningsplatsen.

· Har en god känsla för vad som är engagerande digitalt innehåll och bra marknadsföring överlag

· Trivs med att ha och hålla i kundkontakter och prioriterar service i toppklass.

· Har en positiv attityd och är känd för att sprida glädje omkring dig.

· Är prestigelös och trivs med att arbeta i team.

· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

· Är van vid att arbeta med projekt som har en given timbudget samt snäva deadlines.

Meriterande om du:

· Arbetat tidigare på reklambyrå eller som frilansare och har hanterat egna kunder.

· Har utbildning eller erfarenhet inom strategisk marknadsföring/kommunikation.

· Behärskar resten av Adobe suiten, som Photoshop och After effects

Att arbeta hos oss

Vi vet att livet är en helhet, därför är vår arbetsplats både flexibel och har stort fokus på att du skall vissla glatt både på väg till jobbet och på väg hem. Hos oss har du därför stor frihet både när det gäller plats och tider för arbete. I normala fall träffas vi alla på kontoret veckovis, men erbjuder däremellan stora möjligheter att arbeta på någon annan trevlig plats. Vi gillar att vissla glatt tillsammans, därför har vi ofta roliga aktiviteter så som afterworks, workations och mycket mer! Våra kontor har fokus på att underlätta för dig och trigga kreativitet. Med utsikt, hängmattor och egen kiosk finns både energi och inspiration i mängder. Vi är också ett snabbväxande företag där målet är solklart för alla. Inom 5 år skall vi vara sydöstra Sveriges största reklambyrå. På resan finns många möjligheter att utvecklas och växa med oss!

Om Getsocial:

För fem år sedan startade en ung entreprenör det som idag är Getsocial. Med en idé om att förändra reklambranschen på ett hållbart, digitalt och företagsamt sätt. Sedan dess har företaget vuxit från en till femton anställda och har idag kontor i Olofström, Kristianstad, Jönköping och Stockholm. I kärnan av vår kultur ligger det entreprenöriella, att vi vågar kasta oss ut i nya utmaningar, pröva våra vingar och alltid erbjuda en lösning. Det ärliga, att vi är lyhörda och raka med vad som är bäst för våra kunder. Det hållbara, att vi bryr oss om vår omvärld och oss själva.

Vi arbetar idag med kunder såsom Länsförsäkringar, Riksteatern, Kiviks Musteri, Midsummer och många fler. Allt ifrån stora nationella varumärken till små lokala företag finns bland våra grymma kunder!

Arbetsgivare
GS Alfred Appelros AB
Spannmålsgatan 7
29132 Kristianstad
Ansökan
Ansök senast 30 september (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bostadsfotograf Växjö

Arbetsgivare / Ort: Diakrit Fastighetsmäklarservice AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 6 oktober (11 dagar kvar)
Publicerad: 2021-04-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Om jobbet
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln! Bostadsfotograf -Växjö Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama. Är det dig vi söker? Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor. Varför Diakrit? Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam. Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt. Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef. För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande: - Kamerahus (systemkamera, helst fullformat) - Vidvinkelzoomobjektiv - Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm) - Stabilt stativ - Extern vridbar blixt - Körkort och tillgång till bil - F-skatt Ansökan: Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan! Om Diakrit: Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem. Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare.
Arbetsgivare
Diakrit Fastighetsmäklarservice AB
Ansökan
Ansök senast 6 oktober (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

drönare pilot

Arbetsgivare / Ort: Moogli of Sweden AB / Alingsås
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 7 oktober (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker en erfaren drönarpilot för avancerad filmning och mätning. Personen måste vara stresstålig, självständig och lyhörd.

Erfarenhet av redigering av film och bild är ett plus.


Arbetsgivare
Moogli of Sweden AB
Simmenäsvägen 13
44191 Alingsås
Ansökan
Ansök senast 7 oktober (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Fotograf

Arbetsgivare / Ort: Kungliga Biblioteket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tills vidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 10 oktober (15 dagar kvar)
Publicerad: 2021-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Om jobbet
Enheten för Digitalisering på Kungliga biblioteket söker en fotograf med gedigen fotografisk kunskap. Arbetsuppgifter Som fotograf kommer du arbeta med olika moment i hela den digitala produktionskedjan, från fotografering, bildbearbetning och kvalitetskontroll till anpassning för digitalt bevarande och tillgängliggörande. Arbetet innebär i första hand löpande digitalisering av material ur Kungliga bibliotekets samlingar baserat på interna prioriteringar eller externa beställningar. Du kommer också delta i arbetet med att bygga upp ett nytt produktionssystem för digitalisering vilket omfattar både översyn och anpassningar av nuvarande produktionsmiljöer och utveckling av nya processer och arbetsflöden. Du kommer även att arbeta med sedvanliga fotografiska uppdrag såsom studiofototgrafering med blixt och fast ljus.  KB har som mål att i första hand använda digitala lösningar för att tillhanda hålla samlingarna. Detta innebär att det under de närmsta åren kommer att ligga ett fokus på att anpassa och utveckla produktionsmiljöerna. Arbetet ställer höga krav på systematiskt och noggrant arbetssätt. Kvalifikationer och personliga egenskaper För att lyckas i rollen behöver du: • fotografisk utbildning från exempelvis högskola, eller motsvarande erfarenhet förvärvad på annat sätt • Mycket goda IT-kunskaper • Mycket god och dokumenterad erfarenhet av digitaliseringsarbete • Mycket gedigna fotografiska kunskaper, gärna dokumenterade, i ljussättning, kalibrering, ICC-profilering, bildbehandling, Capture One (Cultural Heritage), Photoshop, Camera RAW, filformat m.m. •   Meriterande är • Arbete på kulturarvsmyndighet • Arbete med standarder som berör området, som till exempel FADGI, Metamorfoze och ISO 19263-1 • Att du är van att hantera känsliga föremål • Erfarenhet av utvecklingsarbete inom digital produktion Som person är du initiativrik, noggrann och bra på att planera och ta ansvar. Du ska ha förmåga och vilja att arbeta både självständigt och i grupp och vara bekväm med repetitiva moment. Du är engagerad och intresserad av att medverka vid utvecklingen av den dagliga verksamheten, du arbetar produktionsinriktat och kan med lätthet ställa om mellan olika arbetsuppgifter. Du bör också vara serviceinriktad då arbetet innebär kontakter med både interna och externa beställare. Du tar ansvar för att leverera i tid.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Anställning och tillträde Det här är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månader provanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering är i Stockholm. Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2021-10-10. Kontaktpersoner Vill du veta mer om jobbet välkommen att kontakta enhetschef Torsten Johansson 010-709 34 02. För anställningsvillkor och process kontakta HR-generalist Anna Sundquist, 010-709 31 40. Fackliga kontaktpersoner är Anneli Granholm, ST-KB, 010-709 33 19 och Anneli Modén, SACO-KB, 010-709 3435. Enheten för digitalisering Enheten har 25 medarbetare och ingår som en av fyra enheter i Avdelningen för bevarande och digitalisering. Enheten ansvarar för KB:s digitalisering av samtliga materialtyper i syfte att bevara och tillgängliggöra innehållet. I ansvarsområdet ingår utveckling av arbetsprocesser och produktionsmiljöer för att möjliggöra en högre, och för materialet skonsammare, digitaliserings- och migreringstakt samt utökad användarstyrd digitalisering. Vidare ansvarar enheten för samverkan med externa aktörer inom området. Om Kungliga biblioteket Kungliga biblioteket (KB) är Sveriges nationalbibliotek. Våra samlingar sträcker sig mer än tusen år bakåt i tiden och växer varje dag. Vi har allt från handskrifter, böcker och tidningar till musik, film och datorspel. KB bevarar och tillgängliggör vårt kulturarv och främjar samverkan mellan Sveriges bibliotek. Ytterst handlar uppdraget om demokrati, jämlikhet och fri åsiktsbildning. Dessutom är KB en arbetsplats för forskare, studenter och ca 340 medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats som präglas av ansvar, öppenhet, tillit och lärande. Vi vill ge lika möjligheter för alla och värdesätter jämlikhet och mångfald i vår verksamhet.
Arbetsgivare
Kungliga Biblioteket
Hemsida: http://www.kb.se/
Ansökan
Ansök senast 10 oktober (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.