På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Pressfotograf

Pressfotograf

En pressfotograf tar bilder som används i olika sorters media, bland annat i de traditionella papperstidningar men också på hemsidor som publicerar nyheter.

Ibland kan uppdrag som pressfotograf vara förknippade med stor fara, som när man befinner sig i konfliktområden.

Utbildning

Passande utbildning kan finnas inom yrkeshögskolan.

Bra grundläggande utbildning finns på gymnasiets Estetiska programmet, inriktningarna Bild och formgivning och Estetik och media eller på Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning Medier- information och kommunikation.

Personliga egenskaper

Förutom kunskaper i fotografi krävs det att du är snabb, flexibel och mycket stresstålig, som pressfotograf hamnar du ofta i händelsernas centrum.

Visste du att...?

... den äldsta bevarade fotobilden togs av fransmannen Joseph Nicéphore Niépce och föreställde utsikten från hans arbetsrum i huset nära Chalon-sur-Saone. Kameran, med vilken bilden togs, hade tillverkats av Charles Chevalier i Paris. Exponeringstiden var 8 timmar. Året var 1826.

Visa mer
Visa mindre

52 Lediga jobb

Journalist till Installationssiffror.se

Arbetsgivare / Ort: Mdt Mälardalens Tidnings AB / Strängnäs
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-04
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Journalist/Reporter

Färdigheter
Meriterande
 • Dagstidningsjournalistik
 • Ekonomijournalistik
 • Externredovisning
 • Webbjournalistik
 • Multimediajournalistik

Språk
Krav
 • Svenska
Meriterande
 • Engelska

Om jobbet

Har du sinne för siffror, företagsanalys och gillar att ha koll på vad som händer i en av näringslivets hetaste och mest spännande branscher? Är du duktig på att skriva? Lockas du av tanken på en riktigt bra arbetsplats och att få utvecklas i en intellektuellt spänstig och självständig roll?


Perfekt, då tycker vi att du ska läsa vidare!


Affärsmagasinet Installationssiffror.se är installationsbranschens självklara arena för dig som gillar analys, siffror och sammanhang. Vi bevakar boksluten, projekten, förvärven och nyckelrekryteringarna. Dagligen ger våra läsare omvärldsanalysen de behöver för att vara uppdaterade.

Vi skriver om branschutvecklingen, intervjuar makthavare och håller span på de senaste trenderna – alltid med ambitionen att ge våra läsare ett djupare perspektiv på vad som händer och vad nyheten egentligen innebär.

Just nu växer vi vidare och 2021 behöver vi bli fler på redaktionen. I jobbet som ekonomijournalist på Installationssiffror.se ingår att analysera och skriva om installationsbranschens bolag, makthavare, branschtrender och utveckling. Då vi är ett litet företag förväntas du även aktivt delta i vårt redaktionsutvecklingsarbete samt pågående projekt för att ständigt förbättra tidningen för våra läsare.

För att trivas i rollen och med att jobba med oss tror vi att du:


 • Har en naturlig fallenhet för siffror, ekonomi och analys
 • Är nyfiken av naturen och drivs av att lära dig nytt och ta reda på varför saker och ting ser ut som de gör eller förhåller sig på ett visst sätt
 • Trivs med självständigt arbete, detta vi är ett litet företag och beroende av att flera arbetsprocesser kan rulla sida vid sida
 • Gillar spännvidden i den lilla organisationen, där du lockas av det stora reportagescoopet samtidigt som du inte har några problem att kavla upp ärmarna och göra lite “rutingöra” med några snabba pressmeddelandenotiser
 • Älskar det skrivna ordet, är duktig på att formulera dig i text och vet inte bara hur man sätter en rubrik och ingress utan även hur du håller liv i läsarnas intresse hela vägen i mål. Vi vet det, du har ju läst hit.
 • Finns och trivs i Sörmlandstrakten, alternativt på pendlingsavstånd. Vi sitter i natursköna Strängnäs, drygt 50 minuter från Stockholm. Även om mycket arbete kan ske på distans är vi i behov av en resurs som även kan finnas på plats hos oss. Vi ser gärna att du har körkort för att ytterligare förstärka vår geografiska täckning genom att (när Coronasituationen tillåter) göra intervjuer, företagsbesök, bevaka mässor och annat kul som görs bäst på plats.
 • Är beredd att hjälpa kollegerna stå ut med chefredaktörens torra humor. Det är bra om du ansöker snabbt, då de behöver hjälp på den punkten så snart som möjligt.

Låter det som något för dig? Kul! Vänta då inte, utan skicka din ansökan i form av personligt brev, CV samt två redaktionella arbetsprov av så olika slag som möjligt till vår chefredaktör Rolf Gabrielson så fort som möjligt. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snabbt. Rolf når du på [email protected] eller 0708 - 50 55 88.

Arbetsgivare
Mdt Mälardalens Tidnings AB
Nordfeldts Väg 9
64551 Strängnäs
Hemsida: www.installationssiffror.se
Ansökan
Ansök senast 6 March (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

P4 Göteborg söker flexibel Desk-/just nu-reporter

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Radio AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-24
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Journalist/Reporter

Om jobbet
Nu söker vi dig som vill vara med och ta P4 Göteborg in i framtiden. Du är en flexibel och erfaren journalist, som gillar att hugga i där det behövs. En gedigen lagspelare som trivs med att vara en viktig del av desken, själva navet på redaktionen. P4 Göteborg producerar dagligen viktig, lokal journalistik. Vi är nära publiken, agerar snabbt vid händelsenyheter och har ambitionen att spegla hela samhället. Din viktiga roll är att följa nyhetsflödet, göra digitala- och sociala publiceringar, rycka ut på just nu-jobb och snabbt leverera live och digitalt, sända nyheter och delta i deskens arbete. Kort sagt, du är bra på mycket och gillar att göra olika saker i högt tempo – allt med publikens bästa för ögonen. Du brinner för att se alla delar av samhället och förstår vikten av att hela bevakningsområdet hörs i våra sändningar och digitala- och sociala medier. Arbetet är variationsrikt eftersom vi ska vara mitt i händelsernas centrum, nära vår publik. Vi söker dig som vill och vågar göra det extra för P4 Göteborgs publik. Du vet hur man engagerar, har god samarbetsförmåga, är idérik och van vid att ta ett stort eget ansvar. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Att göra självständiga ljud för digitala publiceringar samt FM • Att som just nu-reporter sända live • Att vara deskens ankare för omvärldskoll • Att i samarbete med digitala redaktörer ansvara för publiceringar • Att sända nyheter samt deskarbete • Att driva idéer linjärt, digitalt och socialt Bakgrund och kvalifikationer • Journalistisk utbildning eller motsvarande • Erfarenhet från olika delar av redaktionellt arbete • Erfarenhet av arbete med digitala- och sociala medier • B-körkort • Dokumenterat god samarbetsförmåga • Meriterande med erfarenhet från Sveriges Radio • Meriterande med foto- och videovana Vad erbjuder vi? P4 Göteborg erbjuder en kreativ och stimulerande arbetsplats med starkt fokus på utveckling i både digital medier och FM. Vår strävan är att medarbetarna på Sveriges Radio ska spegla samhället och publiken – detta gör att arbetsplatsen är dynamisk och har många perspektiv i fokus. Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort är Göteborg, kanalhuset på Lindholmen. Ansökan och kontaktuppgifter Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Vi vill ha din ansökan senast 2021-03-07. Vill du veta mer? För frågor kring tjänsten kontakta Mats Ottosson, kanalchef P4 Göteborg, [email protected], eller Karin Ivarsson, programutvecklingschef P4 Göteborg, [email protected] För frågor kring din ansökan kontakta HR-partner Linda Vestlund, [email protected] Alla nås via växeln 031-837000 Fackliga frågor besvaras av Erica Hedin, SJF eller Peter Lindqvist, Unionen. Båda nås via växeln. SACO nås via [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Sveriges Radio AB
Ansökan
Ansök senast 7 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fotograf sökes!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Om jobbet
Nu letar vi dig som har ett öga för foto till ett uppdrag på 8 veckor! Företaget som behöver förstärkning av en fotograf verkar inom utveckling av företagsutrustning och behöver en kreativ och arbetsvillig person för att stärka upp företagets digitala produktutbud. Är det dig vi söker? OM TJÄNSTEN Tillsammans med en av våra kunder i Göteborg söker vi nu en skicklig och fotointresserad konsult. Under 8 veckor kommer du ansvara för att fotografera, redigera och importera bilder till företagets affärssystem, för att vara med och utveckla bolagets strategiska arbete mot en bättre försäljning. Du kommer vara anställd via oss på Academic Work och arbeta som konsult, där uppdraget är på heltid under kontorstider. Som konsult för Academic Work erbjuder vi möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER * Fotografera företagets produkter, vilket exempelvis är olika typer av skrivare och diverse teknisk utrustning * Ansvara för att importera och redigera bilder i företagets affärssystem * Väga den aktuella produkten du ansvarar för att fotografera (både nettovikt och bruttovikt), samt därefter skriva in denna data i ett affärssystem VI SÖKER DIG SOM * Har erfarenhet och kunskap inom fotografering * Erhåller goda kunskaper kring IOS-inställningar samt grundläggande ljusuppsättningskunskaper * Har goda kunskaper i att redigera bilder Meriterande för tjänsten är om har: * Erfarenhet av att ha arbetat med fotografi i ett liknande uppdrag sen tidigare * Studiovana och erfarenhet av avancerad ljussättning * Mycket goda kunskap i Photoshop Som person är du: * Problemlösande * Självgående Övrig information * Start: Mars * Omfattning: Heltid, 8 veckors arbete * Placering: Göteborg, Möndal * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bostadsfotograf Nyköping

Arbetsgivare / Ort: Esoft Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fotograf

Färdigheter
Meriterande
 • Digital bildbearbetning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning.

Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.


Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner.


Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.


Körkort samt bil är ett absolut krav

Esoft söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Nyköping.


Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare.

Arbetsgivare
Esoft Sverige AB
Hemsida: http://www.esoft.com/
Ansökan
Ansök senast 9 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Engagerad bostadsfotograf i Eskilstuna

Arbetsgivare / Ort: Svenska 360 KB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Eskilstuna. Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar. OM TJÄNSTEN Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering. Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam. Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete. Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område. Du bestämmer själv dina arbetstider. UTRUSTNINGSKRAV Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm Stativ Kunskaper i bildredigering Körkort och tillgång till bil För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.
Arbetsgivare
Svenska 360 KB
Hemsida: http://www.se360.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vikarierande reporter till Falu Kuriren

Arbetsgivare / Ort: Bonnier News AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Journalist/Reporter

Om jobbet
Falu Kuriren är Dalarnas största dagstidning. Lokaljournalistiken är grunden för vår tidningsutgivning och att finnas på plats är viktigt för oss. Vi har nu ett reportervikariat för bevakning av Rättvik. Vi söker en driven och nyfiken reporter som kan skriva snabba nyheter, fördjupningar och även leverera starka berättelser efter möten med människor. Redaktionen, som ligger i Leksand, består av två reportrar som bevakar både Leksand och Rättvik. Kommunerna ligger nära varandra och har en del gemensamma förutsättningar och utmaningar. Det är två expansiva orter där det händer mycket spännande att bevaka när det gäller både kommunala frågor, det lokala näringslivet och annat nära som berör och engagerar boende i kommunerna. Vi söker dig med journalistisk erfarenhet och förmåga att jobba självständigt. Vi förväntar oss en jämn och säker leverans av lokala nyheter från kommunen, såväl reportage som granskningar. På Falu Kuriren har vi ett digitalt fokus, varför publiceringarna på sajten dt.se är prioriterade. Vi jobbar med text och bild och rörligt. Du ska kunna uttrycka dig väl i text, hantera en kamera och sända live från till exempel olyckor eller bränder. Dt.se är den ledande nyhetsförmedlaren i Dalarna med över 800 000 artikelvisningar per vecka. Falu Kuriren har en prenumererad upplaga på nästan 18 000 med bevakning av Rättvik, Leksand, Falun, Gagnef, Vansbro och Malung-Sälen. Körkort är ett krav. Vikariatet löper från 1 april 2021 till 15 maj 2022. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och referenser. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt men senast 12 mars 2021. Arbetsintervjuer avverkas löpande. Rekryteringen sker i samarbete med bemanningsbolaget Marieberg Media. Frågor om tjänsten: Helena Nyman, chefredaktör och ansvarig utgivare Falu Kuriren och dt.se – [email protected], 023-935 02. Facklig kontaktperson: Seth Jansson, [email protected] 023-936 36. Välkommen med din ansökan! Inom Bonnier News värnar vi om det fria ordet och gör skillnad genom journalistik som når och berör många. Vi är Sveriges ledande mediehus med varumärken som Dagens Nyheter, Expressen och Dagens industri når vi miljoner läsare och användare varje dag. Genom Bonnier News Local har vi även ett stort lokalt engagemang - från Sydsvenskan i söder till Örnsköldsviks Allehanda i norr. Förutom detta ger vi också ut branschspecifika tidningar såsom Dagens Media, Resumé, Dagens medicin och Fastighetsnytt, och även en rad livsstilsmagasin som Damernas Värld, Sköna Hem, Teknikens Värld och Allt om Mat m.fl. Genom att ständigt driva den digitala utvecklingen framåt når vi hela tiden längre - som medarbetare hos oss kan du påverka riktningen.
Arbetsgivare
Bonnier News AB
Hemsida: https://www.dt.se/
Ansökan
Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Reporter / Administratör

Arbetsgivare / Ort: Värmlandsbygden AB / KARLSTAD
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Journalist/Reporter

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Välkommen till oss:

Vi söker en kombinerad reporter/administratör.


Om Värmlandsbygden:

Värmlandsbygden är en spännande veckotidning från 1948 med stor utvecklingspotential.

Tidningen utkommer en gång i veckan, på fredagar, och vi skriver om allt som händer på den värmländska landsbygden.

Vi är den enda fristående tidningen i Värmland. Vi växer och blickar framåt - och hoppas att du vill vara med på resan.

Värmlandsbygden strävar efter de positiva nyheterna/reportagen.


Redaktion:

Huvudredaktionen finns i Karlstad.


Din arbetsplats:

Redaktionen, Karlstad.

Hemifrån.

Och ute där det händer, runt om i Värmland.

Vi tillämpar "frihet efter eget ansvar".


Telefon/Dator:

För att kunna genomföra ditt arbete får du naturligtvis tillgång till en företagsmobiltelefon och stationär dator... med mera...


Arbetsuppgifter:

Reporter som fotograferar.

Administrativa uppgifter.

Merit om du kan Indesign/skapa annonser, inget krav.


Vi söker dig som:

Har god social kompetens.

Är tävlingsinriktad, snabb och älskar att vara i händelsernas centrum.

Är målinriktad och har en stark vilja att ständigt bli bättre.


Låter detta kul och intressant?

Ansök i dag, skicka ett mejl till: [email protected]

Märk mejlansökan med: Ansökan Reporter/Admin

CV och personligt brev - berätta om dig själv och dina ambitioner.


Frågor?

Skicka ett mejl till: [email protected]

Märk frågemejlet med: Fråga Reporter/AdminVi har mycket roligt på jobbet!


Välkommen med din ansökan - vi intervjuar och anställer efter hand. En plats.

Arbetsgivare
Värmlandsbygden AB
65222 KARLSTAD
Ansökan
Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Journalist 8 Sidor

Arbetsgivare / Ort: Myndigheten För Tillgängliga Medier
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Journalist/Reporter

Om jobbet
MTM:s vision är ett samhälle där all läsning är tillgänglig. Vi är ett nationellt kunskapscentrum för tillgängliga medier som arbetar för att alla ska ha tillgång till nyheter, litteratur och samhällsinformation. Detta utifrån vars och ens förutsättningar, oavsett läsförmåga eller funktionsnedsättning. Vill du vara en del av vårt viktiga, demokratiska uppdrag? Vi söker dig som vill bidra till allas rätt att läsa på sina villkor, genom hela livet. Här är den lättlästa oberoende nyhetstidningen 8 Sidor en viktig del. 8 Sidor har funnits sedan 1984 och är Sveriges enda nyhetstidning på lättläst svenska. Sedan 2015 är det Myndigheten för tillgängliga medier som ger ut 8 Sidor. Om befattningen Som journalist på 8 Sidors redaktion får du ett brett journalistiskt arbete. Du skriver och redigerar texter på lättläst svenska till den tryckta veckoutgivna tidningen 8 Sidor, men också till sajterna 8sidor.se och allaväljare.se som uppdateras varje vardag. I arbetet ingår nyhetsvärdering, pressetiska avväganden, bildbehandling, redigering, webbpublicering, moderering av läsarkommentarer och inläsning av en daglig nyhetssändning. 8 Sidors redaktion består av sex journalister som arbetar nära varandra. Vi utgår från läsarens behov och ser till helheten. För oss är ett positivt och inkluderande arbetsklimat viktigt. Med hänsyn till en förändrad omvärld och användarnas behov är det även viktigt att du välkomnar utveckling och förändring. Om dig Vi söker dig som har • journalistutbildning eller motsvarande • några års erfarenhet av arbete på en nyhetsredaktion • några års erfarenhet och kunskap av webbjournalistik samt publicering i Wordpress eller liknande plattform • några års erfarenhet av att skriva nyhetsjournalistik på lättläst svenska • tidigare erfarenhet av bild och bildbehandling • några års kunskap och erfarenhet av redigering i Indesign • mycket goda kunskaper i svenska Som person är du kvalitetsmedveten och har förmåga att ta eget ansvar och egna initiativ. Du är flexibel och självgående samtidigt som du är samarbetsinriktad, generös med din kunskap, prestigelös och nyfiken på nya utmaningar. Om anställningen Anställningen är på heltid och tillsvidare. Den inleds med 6 månaders provanställning. MTM tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Tjänsten är placerad vid redaktionen i Stockholm. Kontaktpersoner Marie Hillblom, chefredaktör, [email protected] Fackliga representanter; Hillevi Andreasson, SACO, [email protected] Andreas Lindén, ST, [email protected] Ansökan Du är välkommen att registrera din ansökan senast den 12 mars 2021. Ange diarienummer MTM 2021/123 i din ansökan. Besök gärna www.mtm.se för mer information om myndighetens verksamhet.   Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Arbetsgivare
Myndigheten För Tillgängliga Medier
Hemsida: http://www.mtm.se/
Ansökan
Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Videographer till innovativt och globalt bolag inom Biotech!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Om jobbet
Vår kund söker nu efter en Videographer till deras kontor i centrala Göteborg. Har du erfarenhet och intresse för videofilmning? Är du noggrann i ditt sätt och har en förståelse för vinklar och ljussättning? Ta då chansen och sök redan idag, då tjänsten skall tillsättas omgående! OM TJÄNSTEN I din roll som Videograpgher kommer du att arbeta i ett bolag inom Biotech. Företaget är en global leverantör av teknologi, produkter och tjänster som hjälper deras kunder att bättre förstå och bemästra biologiska frågor. Företaget utvecklar och marknadsför innovativa teknologiska lösningar som hjälper forskare inom life-science. Deras produkter återfinns idag i mer än 1 800 laboratorier, inklusive samtliga större medicintekniska bolag, i över 60 länder. Företaget är med och skapar viktiga produkter för framtidens medicin. Rollen utgår från centrala Göteborg och kommer innefatta producering, redigering och editering av videofilmer. Du rapporterar till Marketing Team Lead som sitter i Boston men kommer framförallt att arbeta med CTO och Product Owner på plats. Du erbjuds * En roll i ett globalt och innovativt företag Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER * Filma material för vidare användning inom bolaget * Editera, redigera och förfina videofilmer * Arbeta med tillsättning av ljud VI SÖKER DIG SOM * Har erfarenhet och kunskap av videofilmning * Erhåller goda kunskaper inom ljusuppsättning, färg och vinklar * Skriver och talar svenska och engelska obehindrat Du har ett stort intresse för att skapa kvalitativt videomaterial och vill vara en del av ett globalt och innovativt bolag. Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, 3-6 månder med möjlighet till förlängning * Placering: Göteborg * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Journalist for PR and off-page SEO work within the iGaming industry

Arbetsgivare / Ort: Leadstar Media AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 18 March (16 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Journalist/Reporter

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Hey there! Are you our next Leadstar? Take the chance of a lifetime and join a market leading, fast-paced team in the sports betting affiliate industry!

We offer you:

 • The opportunity to learn SEO from some of the best people in the industry
 • The freedom to develop and try out your own ideas
 • The prospect to grow within the company and take on more responsibilities
 • A workplace where Mondays feel like Fridays

What we want in return:

 • A high level of commitment
 • Smartness and creativity
 • A positive mindset


Leadstar Media is a fast growing Swedish start-up company that operates several websites within the iGaming industry. Today the company consists of around 30 employees and full-time consultants as well as several part-time freelancers. We are an international company with around 20 different nationalities represented and a presence in over 20 different geographical markets. Currently, the company's largest markets are Sweden, Germany and the UK. Leadstar Media’s ambition is to become the no. 1 sports betting affiliate in the world through organic growth. We believe that the best way to achieve this is by having a tight-knit team of creators with a high level of autonomy and a work culture with learning at the forefront.

The office is based in central Stockholm but we have several people working remotely from their home countries. At Leadstar Media you will work together with entrepreneurial individuals who are eager to learn everything about their particular field. You should have the same mindset as the rest of the team!

In addition to work, we organize other activities outside of work-hours such as small events, company trips and kick-offs.


Who are we looking for?

We are looking for a journalist who will work with PR and off-page SEO.

 • You should have a general interest in internet publishing and be willing to learn new things about content creation on the internet.
 • It’s a plus if you have a good knowledge of the iGaming industry and sports betting. Otherwise, you have to be eager to learn everything about the iGaming industry.
 • You should be excellent at expressing yourself in written English.
 • You should be an outgoing person who likes to establish and maintain great relationships within the media field.
 • You should be a well-structured person and able to plan your work tasks.
 • You should be a competitive person who wants to achieve results and always strive to do your best.
 • You should be a self-driven person who likes to try out new things and take responsibility for your own projects.
 • You should be an analytical thinker who can draw conclusions based on results.
 • It's a big plus if you have previous experience of working with SEO. If not, we expect you to be eager to learn everything there is to know about SEO and to become an expert within the field.
 • It's a big plus if you have previous experience of working with PR.


Job description

We are looking for a full-time PR and off-page SEO journalist working from our office in Stockholm. As a PR and SEO journalist, you will work closely with Leadstar Media’s core team.

Your work tasks will include the following:

 • Develop media relations strategies and coordinate public relations activities.
 • Create content for press releases and make sure that they will be spread in the media.
 • Write and publish articles about the iGaming industry and our products in external media. Both for PR and off-page SEO purposes.
 • Carry out research and create interesting facts about the iGaming industry and our products. For example, this can include making polls and drawing conclusions from the results.
 • Leverage existing media relationships and cultivate new contacts.

At Leadstar Media you always have the possibility to grow within the company and take on more responsibility. Several of our team members have taken career steps within the company. The ambition to learn and the ability to take on responsibility are the essential skills required of prospective employees.


More information

Start: as soon as possible, depending on your current employer's period of notice.

Period of employment: six months probationary employment with one month of notice.

Application: please send a cover letter along with a copy of your CV to [email protected]


We are looking forward to receiving your job application!

Arbetsgivare
Leadstar Media AB
Hälsingegatan 49 4TR
11331 Stockholm
Hemsida: www.leadstarmedia.com
Ansökan
Ansök senast 18 March (16 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.