På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Filmyrken
Spela filmen

Filmyrken

Utbildning

Bra grundläggande utbildning finns på gymnasieskolans Estetiska programmet, inriktningar Teater, Estetik och media och Bild- och formgivning samt på Humanistiska programmet, inriktning Kultur.

Passande utbildningar kan finnas inom Konst- och kulturutbildningar, folkhögskola och yrkeshögskolan samt på högskolor/universitet.

Framtidsutsikter

För att kunna få jobb i något av filmyrken måste man oftast ha rekommendationer från etablerade personer i branschen.

Lilla ordboken

Blurb - en positiv slagkraftig mening som sammanfattar det bästa eller det mest utmärkande i en kreativ skapelse, som böcker, film, teaterframträdande, konstutställning och dylikt och som vanligtvis används i reklam och presentationer.

Visste du att...?

... ca 100 olika yrken behöver samarbeta för att en film ska "bli av".

Visa mer
Visa mindre

53 Lediga jobb

Studio- och Medieansvarig

Arbetsgivare / Ort: Södra Skogsägarna ekonomisk förening
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Filmtekniker

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter: I rollen som Studio- och Medieansvarig kommer du ha ett övergripande ansvar för att se till så att vår studio är rätt utrustad och tillgänglig för organisationen att nyttja. Med din erfarenhet från mediabranschen bidrar du med expertkunskap och driver vår digitala produktion av media till den bästa möjliga nivån rörande allt vad gäller optimal ljud- och ljussättning, relaterad hårdvara och videoredigering. Tjänsten innebär till stor del fria händer där du initierar, driver och implementerar nya tekniska och pedagogiska lösningar för att på sikt hjälpa till att skapa ett optimalt flöde och produktion av all rörlig media inom Södrakoncernen. Din profil: Då detta är en ny roll inom vår organisation så söker vi dig som har en flerårig erfarenhet inom projektledning och producering av rörlig media. Du har kunskap om vilka styrkor och svagheter olika tjänster innehar och kan därför enkelt tillämpa lösningar för behoven du stöter på. Som person är du driven och orädd. Du kommer med egna initiativ, är kreativ och är van att jobba proaktivt. Vidare har du även en god pedagogisk förmåga och du är prestigelös i ditt sätt att arbeta med andra. Om södra: Södra visar vägen". Tillsammans med våra medlemmar utvecklar vi en långsiktighet och hållbarhet med världens bästa råvara, skogen. Genom värdeskapande relationer och långsiktigt agerande visar vi omvärlden vad det innebär att vara nästa generations skogsföretag. Södra är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Vår verksamhet sträcker sig från traditionella produkter som pappersmassa och trävaror, till nya spännande områden som exempelvis förnybar energi, lättare konstruktionsmaterial och textilmassa som används till kläder. Vi nöjer oss helt enkelt inte med att förfina de produkter som våra kunder sedan länge förlitar sig på och använder i sina egna processer - vi letar också ständigt efter nya användningsområden för världens bästa råvara. Anställning: Tjänsten är tillsvidare och placeringsort är Växjö. Arbetstid är dagtid, men arbete på kvällar förekommer vid behov. Vill du veta mer? Kontakta HR-administratör Emil Bondesson 0470-89033 vid frågor om rekryteringsprocessen. Ansök idag: Vi ser gärna att du i din ansökan bifogar exempel på media du skapat/en portfolio där dina kunskaper och kreativitet får en bättre chans att synas tidigt i rekryteringsprocessen. Urval kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan senast den 8/3.
Arbetsgivare
Södra Skogsägarna ekonomisk förening
Hemsida: https://www.sodra.com/
Ansökan
Ansök senast 8 March (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fotograf sökes!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Om jobbet
Nu letar vi dig som har ett öga för foto till ett uppdrag på 8 veckor! Företaget som behöver förstärkning av en fotograf verkar inom utveckling av företagsutrustning och behöver en kreativ och arbetsvillig person för att stärka upp företagets digitala produktutbud. Är det dig vi söker? OM TJÄNSTEN Tillsammans med en av våra kunder i Göteborg söker vi nu en skicklig och fotointresserad konsult. Under 8 veckor kommer du ansvara för att fotografera, redigera och importera bilder till företagets affärssystem, för att vara med och utveckla bolagets strategiska arbete mot en bättre försäljning. Du kommer vara anställd via oss på Academic Work och arbeta som konsult, där uppdraget är på heltid under kontorstider. Som konsult för Academic Work erbjuder vi möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER * Fotografera företagets produkter, vilket exempelvis är olika typer av skrivare och diverse teknisk utrustning * Ansvara för att importera och redigera bilder i företagets affärssystem * Väga den aktuella produkten du ansvarar för att fotografera (både nettovikt och bruttovikt), samt därefter skriva in denna data i ett affärssystem VI SÖKER DIG SOM * Har erfarenhet och kunskap inom fotografering * Erhåller goda kunskaper kring IOS-inställningar samt grundläggande ljusuppsättningskunskaper * Har goda kunskaper i att redigera bilder Meriterande för tjänsten är om har: * Erfarenhet av att ha arbetat med fotografi i ett liknande uppdrag sen tidigare * Studiovana och erfarenhet av avancerad ljussättning * Mycket goda kunskap i Photoshop Som person är du: * Problemlösande * Självgående Övrig information * Start: Mars * Omfattning: Heltid, 8 veckors arbete * Placering: Göteborg, Möndal * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Bostadsfotograf Nyköping

Arbetsgivare / Ort: Esoft Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Rörlig ackords- eller provisionslön

Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Fotograf

Färdigheter
Meriterande
 • Digital bildbearbetning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning.

Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.


Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner.


Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.


Körkort samt bil är ett absolut krav

Esoft söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Nyköping.


Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare.

Arbetsgivare
Esoft Sverige AB
Hemsida: http://www.esoft.com/
Ansökan
Ansök senast 9 March (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Produktionstekniker för sommaren till P4 Jönköping, P4 Kalmar, SR Kronoberg

Arbetsgivare / Ort: Sveriges Radio AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 10 March (5 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Ljudtekniker

Om jobbet
Som produktionstekniker kommer du i tätt samarbete med våra reportrar och programledare att göra nyheter och program som är både snabba och vassa. Du kommer att arbeta i studiomiljö, likväl som att vara med redaktionen i fält, vid skarpa nyhetshändelser och evenemang. Du blir en av verksamhetens nyckelpersoner med fokus på ljudteknik och ljudkvalitet på redaktionerna. Medielandskapet har genomgått en genomgripande digitalisering, Sveriges Radio publicerar idag både i FM, på webben och i de sociala medierna. För att möta detta strävar vi efter produktionsflöden där tekniken används för att skapa färre och enklare handgrepp och här spelar du en viktig roll. Mitt i händelsernas centrum blir du en viktig del av ett företag som värnar om demokrati, det fria ordet och alla människors lika värde. Huvudsakliga arbetsuppgifter • Stödja redaktionens programledare och reportrar med direktsändningar - antingen i studio eller ute på fältet • Direktsända program som exempelvis Ring så spelar vi, Naturmorgon i P1, Karlavagnen och lokala P4-sändningar. • Spela in och redigera inslag eller radioprogram för senare utsändning • Upprätta sändningsplatser utanför redaktionen eller radiohusen • Handleda, utbilda och stödja redaktioner i att hantera de system och verktyg som Sveriges Radio använder i sin produktion • Utföra enklare service- och datarelaterade arbetsuppgifter Innehållet i arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken ort du söker till. Det kan även förekomma uppdrag på närliggande kanaler och samarbete med dessa. Bakgrund och kvalifikationer • Utbildning inom ljudteknik eller motsvarande erfarenhet är ett krav • God förståelse för dator- och IT-användning i en medie-/ljudproduktionsmiljö • Erfarenhet av arbete inom media är meriterande • Kunskaper om sociala/digitala medier som publiceringsplattform är meriterande • B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande Som produktionstekniker är det viktigt att du har förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Eftersom en stor del av arbetet utförs tillsammans med andra krävs det att du har en god samarbetsförmåga och är bra på att kommunicera, så att ni tillsammans löser uppgifterna på bästa sätt. Vi vill ha en jämn könsfördelning i gruppen och ser därför gärna kvinnliga sökanden. Du är också orienterad i samhälls- och omvärldsrelaterade frågor. Vi ser gärna att du har brett kontaktnät inom olika delar av samhället samt förstår och talar flera språk. Vi värdesätter medarbetare med olika erfarenheter som kan tillföra flera perspektiv. Anställning Tjänsten är semestervikariat under sommaren 2021. Du kommer att arbeta på vaktlista, vilket kan innebära tjänstgöring kvällar och helger. Placeringsort är Jönköping, Kalmar, Norrköping eller Växjö. Ansökan Är du redo för en ny spännande utmaning så skickar du in din ansökan senast 2021-03-10. I din ansökan anger du vilken ort eller vilka orter du är intresserad av att jobba på. Frågor om tjänsten: Niklas Kaldner, produktionschef område Öst, tel. 0480-45 80 21. Frågor om rekryteringen: Linda Vestlund, HR-partner, [email protected] Facklig kontakt: Unionen: Unionen: Melekeh Meyer (Jönköping) tel. 036-215 66 44, Joakim Johansson (Kalmar) 0480-45 80 53, Cecilia Osorio (Norrköping) tel. 011-495 41 66, Anders Larsen (Växjö) 0470-72 60 08 eller SACO som nås via [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Sveriges Radio AB
Ansökan
Ansök senast 10 March (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Engagerad bostadsfotograf i Eskilstuna

Arbetsgivare / Ort: Svenska 360 KB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
SE360 fotar årligen över 33 000 bostäder och är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Eskilstuna. Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid. Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept. För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar. OM TJÄNSTEN Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering. Dina kollegor kommer vara våra kontorschefer samt SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam. Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete. Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område. Du bestämmer själv dina arbetstider. UTRUSTNINGSKRAV Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm Stativ Kunskaper i bildredigering Körkort och tillgång till bil För oss är era bildprover viktiga för att få en inblick i dig som fotograf. Glöm inte att ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad.
Arbetsgivare
Svenska 360 KB
Hemsida: http://www.se360.se
Ansökan
Ansök senast 11 March (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Videographer till innovativt och globalt bolag inom Biotech!

Arbetsgivare / Ort: Academic Work Sweden AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Om jobbet
Vår kund söker nu efter en Videographer till deras kontor i centrala Göteborg. Har du erfarenhet och intresse för videofilmning? Är du noggrann i ditt sätt och har en förståelse för vinklar och ljussättning? Ta då chansen och sök redan idag, då tjänsten skall tillsättas omgående! OM TJÄNSTEN I din roll som Videograpgher kommer du att arbeta i ett bolag inom Biotech. Företaget är en global leverantör av teknologi, produkter och tjänster som hjälper deras kunder att bättre förstå och bemästra biologiska frågor. Företaget utvecklar och marknadsför innovativa teknologiska lösningar som hjälper forskare inom life-science. Deras produkter återfinns idag i mer än 1 800 laboratorier, inklusive samtliga större medicintekniska bolag, i över 60 länder. Företaget är med och skapar viktiga produkter för framtidens medicin. Rollen utgår från centrala Göteborg och kommer innefatta producering, redigering och editering av videofilmer. Du rapporterar till Marketing Team Lead som sitter i Boston men kommer framförallt att arbeta med CTO och Product Owner på plats. Du erbjuds * En roll i ett globalt och innovativt företag Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande. ARBETSUPPGIFTER * Filma material för vidare användning inom bolaget * Editera, redigera och förfina videofilmer * Arbeta med tillsättning av ljud VI SÖKER DIG SOM * Har erfarenhet och kunskap av videofilmning * Erhåller goda kunskaper inom ljusuppsättning, färg och vinklar * Skriver och talar svenska och engelska obehindrat Du har ett stort intresse för att skapa kvalitativt videomaterial och vill vara en del av ett globalt och innovativt bolag. Övrig information * Start: Omgående * Omfattning: Heltid, 3-6 månder med möjlighet till förlängning * Placering: Göteborg * Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Arbetsgivare
Academic Work Sweden AB
Hemsida: http://www.academicwork.se
Ansökan
Ansök senast 12 March (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Studio- och Medieansvarig

Arbetsgivare / Ort: Södra Skogsägarna ekonomisk förening
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Filmtekniker

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter: I rollen som Studio- och Medieansvarig kommer du ha ett övergripande ansvar för att se till så att vår studio är rätt utrustad och tillgänglig för organisationen att nyttja. Med din erfarenhet från mediabranschen bidrar du med expertkunskap och driver vår digitala produktion av media till den bästa möjliga nivån rörande allt vad gäller optimal ljud- och ljussättning, relaterad hårdvara och videoredigering. Tjänsten innebär till stor del fria händer där du initierar, driver och implementerar nya tekniska och pedagogiska lösningar för att på sikt hjälpa till att skapa ett optimalt flöde och produktion av all rörlig media inom Södrakoncernen. Din profil: Då detta är en ny roll inom vår organisation så söker vi dig som har en flerårig erfarenhet inom projektledning och producering av rörlig media. Du har kunskap om vilka styrkor och svagheter olika tjänster innehar och kan därför enkelt tillämpa lösningar för behoven du stöter på. Som person är du driven och orädd. Du kommer med egna initiativ, är kreativ och är van att jobba proaktivt. Vidare har du även en god pedagogisk förmåga och du är prestigelös i ditt sätt att arbeta med andra. Om södra: Södra visar vägen". Tillsammans med våra medlemmar utvecklar vi en långsiktighet och hållbarhet med världens bästa råvara, skogen. Genom värdeskapande relationer och långsiktigt agerande visar vi omvärlden vad det innebär att vara nästa generations skogsföretag. Södra är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 medlemmar. Vår verksamhet sträcker sig från traditionella produkter som pappersmassa och trävaror, till nya spännande områden som exempelvis förnybar energi, lättare konstruktionsmaterial och textilmassa som används till kläder. Vi nöjer oss helt enkelt inte med att förfina de produkter som våra kunder sedan länge förlitar sig på och använder i sina egna processer - vi letar också ständigt efter nya användningsområden för världens bästa råvara. Anställning: Tjänsten är tillsvidare och placeringsort är Växjö. Arbetstid är dagtid, men arbete på kvällar förekommer vid behov. Vill du veta mer? Kontakta HR-administratör Emil Bondesson 0470-89033 vid frågor om rekryteringsprocessen. Ansök idag: Vi ser gärna att du i din ansökan bifogar exempel på media du skapat/en portfolio där dina kunskaper och kreativitet får en bättre chans att synas tidigt i rekryteringsprocessen. Urval kommer att ske löpande. Skicka in din ansökan senast den 8/3.
Arbetsgivare
Södra Skogsägarna ekonomisk förening
Hemsida: https://www.sodra.com/
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skådespelare sökes till Playhouse Teater

Arbetsgivare / Ort: Playhouse Teater Stockholm ekonomisk fören / Stockholm
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast och rörlig lön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skådespelare

Om jobbet

Playhouse Teater är en av Sveriges största professionella fria grupper och presenterar de bästa nya pjäserna från New York och London på svenska. Sedan våren 2000 har Playhouse producerat närmare trettio föreställningar och introducerat ett tjugotal tidigare ospelade dramatiker i Sverige. Konstnärliga ledare och grundare är Elisabet Klason och Björn Lönner. September 2015 öppnade Playhouse sin nya scen och teaterbistro på Drottninggatan (fd Regina).

Krav för att söka:

Samtliga sökande bör ha genomgått skådespelarutbildning på högskolenivå, alternativt ha minst 5 års professionell yrkeserfarenhet.

Playhouse söker sju skådespelare till sin höstproduktion 2021 - ett nyskrivet, amerikanskt drama som regisseras av Playhouse konstnärliga ledare Elisabet Klason. Repstart mitten september. Premiär slutet oktober. Spelperiod okt-dec.

Vi söker:

Kvinna 24

Kvinna 64

Kvinna 40 (2 st)

Man 48 (2 st)

Man 62

OBS! ETNICITET OVIDKOMMANDE!

Krav för att söka:

Samtliga sökande bör ha genomgått skådespelarutbildning på högskolenivå, alternativt ha minst 5 års professionell yrkeserfarenhet.

OBS - SKICKA INGA STORA FILER! ANSÖKNINGAR PÅ ÖVER 1MB RADERAS AUTOMATISKT.

Skicka CV och foto till [email protected] Ange "MAN 40" resp "KVINNA 64" etc enligt beskrivning ovan (beroende på vilken roll du söker) i ÄMNESRADEN, senast den 14 mars.

Provspelningar sker 15:e, 16:e, 20:e och 21:a april (omgång 1) samt 3:e, 4:e och 5:e maj (omgång 2). Du behöver vara tillgänglig för provspelning dessa datum. Kallelse sker runt den 30:e mars.

Arbetsgivare
Playhouse Teater Stockholm ekonomisk fören
Drottninggatan 71A
11136 Stockholm
Hemsida: http://www.playhouseteater.se
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Producenter inom textbearbetning/manus för lärande och kompetensutveckling

Arbetsgivare / Ort: Skatteverket
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)
Publicerad: 2021-02-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Manusförfattare

Om jobbet
Trivs du med att bolla kreativa idéer och lösningar som gör att budskapet når fram till mottagaren och ökar lärförmågan? Skatteverket söker nu producenter som vill vara med och bidra till lärande och kompetensutveckling i en digital miljö. Om jobbet Dina arbetsuppgifter innebär främst att vägleda medarbetare från verksamheten i deras manusarbete, bearbeta text och skapa manus för lärande och kompetensutveckling inom Skatteverket, Kronofogdemyndigheten och Valmyndigheten över hela landet. Som producent arbetar du både med att uppdatera befintligt material och med att ta fram nytt. Du arbetar med text till - webbutbildningar - berättande media - utbildningstillfällen på distans och på plats - övrigt material som stödjer lärande. Du har god förmåga att lyssna in behov och fånga det som skapar intresse, och kan formulera det till en tilltalande text där valet av presentationsmetod stärker budskapet. Inom enheten visar vi tillit till varandras förmågor och bidrar till en positiv arbetsmiljö. Dina uppdrag planeras i nära samarbete med dina kollegor där du ger och får stöd. Eftersom verksamhetens behov styr vårt arbete kan dina arbetsuppgifter komma att variera och förändras vartefter. Samarbete med medarbetare på andra avdelningar ute i landet sker oftast virtuellt. Vi går mot ett digitalt och agilt arbetssätt. På enheten för lärande och kompetensutveckling arbetar drygt 40 personer fördelat på två sektioner. Sektionerna består av sektionschefer, pedagoger, projektledare, utbildningsadministratörer samt producenter inom textbearbetning, manus och media. Under våren kommer vi införa ett teambaserat arbetssätt inom enheten.  Din placeringsort är Östersund. Rollen som producent kan innebära tjänsteresor, ca 2–8 gånger per år, när det åter är möjligt. Om dig För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://skatteverket.se/medarbetarpolicy. I det här jobbet ska du: - vara pedagogisk - ha god förmåga att uttrycka dig vårdat, sakligt och begripligt i tal och skrift på svenska - ha lätt för att ta till dig och analysera information för att välja fortsatt tillvägagångssätt - vara strukturerad, kunna följa ramar och tidsplaner och utifrån dessa arbeta för att verksamhetens mål uppnås - vara tydlig, ta initiativ, ha förmåga att driva ditt arbete samt kunna arbeta självständigt - vara stabil, ha en god samarbetsförmåga och arbeta prestigelöst för att skapa goda relationer - ha en vilja att utveckla och utvecklas samt se förändringar som en möjlighet - vara engagerad, kreativ och initiativrik. Du ska även ha: - en utbildning som bedöms relevant för arbetet och/eller aktuell arbetslivserfarenhet inom bearbetning av text eller manus - aktuell och mycket god vana av att arbeta med Word och Powerpoint. Det är önskvärt att du har ett teknikintresse och erfarenhet av att använda digitala verktyg och plattformar. Bra att veta Anställningen är tidsbegränsad till och med 31 januari 2022 med eventuell möjlighet till förlängning. En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap När du ansöker bifogar du ditt cv. I webbformuläret svarar du också på några kompletterande frågor som bland annat ersätter ett personligt brev På https://skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vårt uppdrag och strategiska riktning, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb. Skatteverkets uppdrag är att bidra till att säkra finansieringen av den offentliga sektorn, bidra till ett väl fungerande samhälle och att motverka brottslighet. Vi skapar förtroende genom att vara lyhörda och ge alla ett bra bemötande. Genom att använda digitaliseringens möjligheter vill vi underlätta för privatpersoner och företag i deras vardag. Tillsammans gör vi samhället möjligt.
Arbetsgivare
Skatteverket
Ansökan
Ansök senast 14 March (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Fotograf med ansvar för e-handel/SEO/marknadsföring till Affordable Luxury

Arbetsgivare / Ort: Als Affordable Luxury AB / Stockholm
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 March (12 dagar kvar)
Publicerad: 2021-03-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Fotograf

Språk
Krav
 • Engelska

Om jobbet

Affordable Luxury är Skandinaviens ledande aktör inom återförsäljning av second-hand-väskor och accessoarer från några av världens exklusiva varumärken. Affordable Luxury utmärker sig, utöver vårt breda sortiment, genom de höga krav vi ställer på varornas skick. Vid sidan av vår butik i Sturegallerian bedriver vi en internationell onlineshop. Därför söker vi nu en ny fotograf som utöver fotografering av våra produkter ska administrera och sköta hemsidan samt marknadsföringen av vår verksamhet.


Vem är du?

Vi söker en fotograf som trivs i rollen att ha, och som kan hantera, flera roller samtidigt. Vi ställer höga krav på att Du som person är noggrann och har ett kreativt sinne. Att fotografera våra produkter, där detaljer och skärpa är av största vikt för marknadsföringen och beskrivningen av våra varor, är endast en del av helheten. Du ska kunna arbeta i ett högt tempo samt ta egna initiativ.

Du som söker tjänsten ska ha minst 5 års arbetslivserfarenhet, gärna från liknande arbete. Du ska ha god kunskap i hantering och administrering av webbsidor, Google och sociala medier. Det är således ett krav att du även behärskar webbdesign och programmering. Du ska vidare ha ett sinne och en förståelse för marknadsföring då detta är en viktig del av Dina arbetsuppgifter. Det är också viktigt att Du som person har ett öga för detaljer och en förståelse för de produkter vi saluför. Det är därför meriterande om Du känner till de varumärken och produkter vi arbetar med. Det viktigaste är emellertid att Du har ett genuint intresse för våra produkter och en vilja att utvecklas. Att Du behärskar svenska och engelska i skrift är ett krav då hemsidan i dag är uppbygg på engelska.

I Dina arbetsuppgifter ingår således fotografering av våra produkter (väskor, plånböcker, smycken, scarfs och accessoarer m.m.), friläggning av bilderna och administrering av hemsidan i sin helhet. Vidare ska Du ha ett visst marknadsföringsansvars samt god erfarenhet av webbdesign. Sociala medier är i dag ett viktigt forum varför även hanteringen av dessa ingår i tjänsten.

Arbetet kräver att Du har egen professionell utrustning och fotografering sker i vår butik i Sturegallerian. Övrigt arbete kan till stor del ske från annan plats.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder Dig en rolig, stimulerande och utvecklande arbetsplats med spännande arbetsuppgifter. Vidare så erbjuder vi Dig flexibla arbetstider med goda utvecklingsmöjligheter.

Arvode bestäms efter överenskommelse.

Välkommen att skicka in Din ansökan till [email protected] redan i dag, dock senast den 17 mars 2021.

Om du tidigare sökt denna tjänst och inte fått svar på din ansökan så är du välkommen att söka på nytt. Vårt uteblivna svar beror på serverfel på mailen och vi beklagar detta.

Vid frågor är Ni välkomna att kontakta oss på tfn 0733-873777 eller per e-post, [email protected]


Sturegallerian

Stureplan 4

114 35 Stockholm

www.affordableluxurys.com

08 588 969 97

Arbetsgivare
Als Affordable Luxury AB
Stureplan 4C
11435 Stockholm
Hemsida: www.affordableluxurys.com
Ansökan
Ansök senast 17 March (12 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.