På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Arkitekt
Spela filmen

Arkitekt

Arkitekter ritar byggnader av olika slag, från villor till industrifastigheter.

Du utformar ett förslag i form av ritningar, texter och modeller. Förslaget innehåller t ex planlösningar, hur rummen ska vara utformade, var fönstren ska vara placerade och hur elledningarna ska dras.

Som arkitekt kan du även arbeta med projektering. Uppdrag kan gälla både nybyggnad och om- eller tillbyggnad eller modernisering av äldre hus. Arkitekten behöver ta hänsyn till tekniska, ekonomiska, ekologiska och utseendemässiga krav och önskemål.

Arkitekten jobbar ofta i stora projektgrupper och samordnar de olika delarna i byggprojektet till en fungerande helhet. Under arbetets gång utbyts idéer och förslag med uppdragsgivare, byggföretag, leverantörer, kollegor och andra som är inblandade i projektet.

Utbildning

Arkitekter utbildas vid de tekniska högskolorna. Utbildningstiden är fem år vid heltidsstudier. Efter tre år finns möjlighet att avlägga kandidatexamen. En del av platserna bokas för sökande som har gjort Arkitektprovet

Planeringsarkitekter (Fysisk planering) utbildas endast vid Blekinge tekniska högskola i Karlskrona. Utbildningen omfattar tre års heltidsstudier. Även arkitekt- och landskapsarkitektutbildade kan inrikta sig mot arbete som planarkitekt.

Landskapsarkitekter utbildas under fem år vid Sveriges Lantbruksuniversitet, SLU.

Inredningsarkitekter utbildas vid Konstfack i Stockholm. 180 högskolepoäng, tre års heltidsstudier.

Framtidsutsikter

Prognosen är balans för nyexaminerade år 2025. Pensionsavgångarna väntas inte bli så stora under prognosperioden, eftersom det är små årskullar som närmar sig pension under perioden. Dagsaktuella digitaliseringskunskaper spelar en allt större roll på arbetsmarknaden, vilket kan stärka nyexaminerade arkitekters attraktivitet på arbetsmarknaden.

Arbetsplats

Dina uppdragsgivare kan vara privatpersoner, företag eller kommuner.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

69 Lediga jobb

Handläggande Arkitekt till Fredblad Arkitekter i Varberg

Arbetsgivare / Ort: Aw Urval AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-04-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arkitekt

Om jobbet
För oss är det viktigt att skapa trivsamma och viktiga miljöer för människor att vistas och verka i. Våra projekt ska vara hållbara, funktionella och kreativa. Vi söker en handläggande och engagerande Arkitekt som delar våra värderingar till vårt kontor i Varberg.  Hos oss är du en del av ett team av projekterande arkitekter och ingenjörer. Vi söker dig som är utbildad arkitekt med 5-10 års erfarenhet och har god projekteringsvana som självgående handläggare. Du är orienterad mot våra uppdragsgivares behov och önskemål och trivs med att projektera hus i ArchiCad med andra i teamet. En del av arbetet innebär att vara med i förstudier i tidiga skeden och ta fram koncept och volymstudier. En annan del av arbetet innebär även att ha en nära kundkontakt, sköta presentationer, handha projektmöten och du har även en naturlig fallenhet för att skapa nya kundkontakter.  Som person är du ansvarstagande, noggrann och har en positiv inställning som smittar av sig. Du talar och skriver flytande svenska. Om Fredblad - Vi tror på att gräva där vi står, därför verkar vi till största del lokalt. Fredblad Arkitekter är ett av västkustens ledande arkitektföretag med ca 45 anställda på våra 3 kontor i Halmstad, Göteborg och Varberg. Vi vill bidra till ett hållbart samhälle och arbetar aktivt med miljöfrågor, både i uppdragen och den egna verksamheten. Tillsammans har vi lång erfarenhet av byggnadsutformning, men vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt, våra rutiner och användandet av digitala verktyg. I Varberg invigde vi vårt kontor hösten 2020 och det är nu 3 personer som arbetar där med målet att bli ytterligare en. Hos oss är medarbetarnas välmående i fokus och som arbetsgivare prioriterar vi anställningstrygghet, arbetsglädje och hög kvalitet.  Kontakt I denna rekrytering samarbetar Fredblad Arkitekter med AW Urval. För mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Malin Brandqvist på 0738-430125 eller Ann Willner på 0760-258008. Rekryteringen sker löpande, så vänta inte med din ansökan! 
Arbetsgivare
Aw Urval AB
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Arkitekt profilerad mot digitalisering och parametrisk design

Arbetsgivare / Ort: Tyréns Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast idag
Publicerad: 2021-05-05
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Arkitekt

Om jobbet
På Tyréns arbetar vi med samhällsbyggnad med målet att skapa bättre förutsättningar för dagens och framtidens städer. Våra skickliga ingenjörer, arkitekter och samhällsplanerare gör skillnad varje dag, inom alla våra områden. Vi är en nyfiken och engagerad arbetsplats där innovation och hållbarhet visar vägen. Vi tror på våra medarbetare och satsar stort på forskning och utveckling. Nu kan du vara med och påverka morgondagen. För att framtiden spelar roll. Vår arkitekturverksamhet ska ta nästa steg i utvecklingen. Vi behöver stärka oss inom våra prioriterade områden, Samhällsfastigheter, Infrastruktur, Tidiga skeden och Fastighetsomvandling och söker nu handläggande arkitekter till vårt kontor i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med och utveckla ett samhälle som är hållbart på riktigt. Vem är du? Vi söker dig med masterexamen inom arkitketur och som brinner för digitalisering. Du har stor kunskap inom parametrisk design och dess möjligheter för framtidens arkitketur.  Vidare ser vi att du har kompetens inom 3D-modellering och visualisering. Samt att du är en driven användare och självständig användare i programmen Rhino, Revit, Lumion, Twinmotion och Vray. Vi ser även att du är en van användare av Grasshopper och har kunskap om att ta fram egna komponenter.  I ditt arbete är du affärsmässig och tar ansvar för att vi tillsammans når företagets och våra kunders mål.  Placeringsort  Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsmiljö i våra lokaler med ett attraktivt läge på Södermalm i Stockholm.  Om du känner att du är rätt person för tjänsten så vill vi önska dig varmt välkommen med din ansökan till en spännande, innovativ och kreativ arbetsplats. Vi rekryterar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.  Vill du veta mer?    Kontakta Emma Berggren, [email protected]  Vi accepterar endast ansökningar till den här tjänsten som kommer in via vår hemsida.    Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I samspel med kunder och partners skapar vi hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Vi har 3 000 medarbetare och verksamhet i Sverige, England, Estland, Litauen, Polen och Bulgarien. Tyréns är stiftelseägt och vår ägandeform gör det möjligt för oss att satsa målmedvetet på forskning och utveckling inom samhällsbyggnadsområdet. Vi drivs av nyfikenhet och har ett nära samarbete med universitet och högskolor.
Arbetsgivare
Tyréns Sverige AB
Hemsida: http://www.tyrens.se
Ansökan
Ansök senast idag

Ansök här
VISA MINDRE

Senior Infrastrukturarkitekt sökes till Arbetsförmedlingen i Solna

Arbetsgivare / Ort: Arbetsförmedlingen
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-05-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Infrastrukturarkitekt

Om jobbet
Välkommen till händelsernas centrum. Här arbetar du på regeringens uppdrag och på en myndighet som just nu behövs mer än någonsin. Som experter på alla typer av arbetsmarknadsfrågor bidrar vi med allt från analyser till konkreta insatser som gör att fler människor snabbare och lättare hittar jobb. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med olika aktörer i hela landet. Därför behövs fler engagerade medarbetare som vill vara med och driva förändring inom viktiga områden – är du en av dem? Arbetsförmedlingens IT-avdelning Arbetsförmedlingen är Sveriges största förmedlare av arbeten. Att sammanföra arbetsgivare med arbetssökande är vår viktigaste uppgift. Vi har inlett ett omfattande förnyelsearbete som kommer att pågå till och med 2021, där IT och digitalisering är mycket centralt. Genom att förstå verksamheten och kombinera det med vår IT-kompetens kan vi leverera moderna, värdeskapande tjänster. Vårt mål är högt, vi tänker bli Sveriges modernaste myndighet. Sektionens uppdrag Sektionen Servernära Infrastruktur med ca 14 medarbetare har som huvudsakliga ansvarsområden att utveckla och driva Arbetsförmedlingens infrastrukturella plattform. Tjänsterna som levereras främst från vårt datacenter, byggt på moderna tekniska plattformar, används av våra kunder, arbetsgivare och arbetssökande runt om i Sverige. It-avdelningen sitter i ett helt nytt kontor i Solna Strand. Vi söker en senior Infrastrukturarkitekt för att hjälpa oss med att utveckla IT-infrastruktur för att klara utmaningar på både kort och lång sikt.   Arbetsuppgifter Vi söker nu en Senior Arkitekt med domänansvar över Infrastrukturen. I rollen som lösningsarkitekt är du ansvarig för enhetens arkitektur och hjälper oss att utveckla IT-infrastruktur för att klara utmaningar på både kort och lång sikt. Du jobbar strukturerat och bevakar vart både organisationen och omvärlden är på väg, och förstår vilka krav och möjligheter detta ger. Du ansvarar för att arbeta med att visualisera och kommunicera målarkitektur, skapa och underhålla strategier, principer och riktlinjer, prioritera och kravställa i strategiska projekt samt att följa upp utvecklingen av infrastrukturen genom kontrollpunkter och revisioner.   Grundläggande krav för tjänsten Du behöver: - minst 5 års erfarenhet som IT-Infrastrukturarkitekt i större organisationer. - erfarenhet och förmåga att leda team med högteknisk kompetens - strategisk design inom infrastrukturområdet - infrastruktur och plattform som tjänst, (IaaS,PaaS). Automation. - stark teknisk kunskap om LDAP, och Active Directory - stark expertis inom Microsoft-stacken, inklusive Azure. - gedigen erfarenhet av att designa och implementera nätverkslösningar i datacentret samt nätverksinfrastrukturarkitektur. - vana att arbeta med att upprätthålla SLA/OLA   Övriga meriter för tjänsten Delar som är meriterande att ha är: - certifiering som infrastruktur-arkitekt, arkitekturramverk, projektledare, SAFe eller andra agila ramverk. - erfarenhet av ledarskap; antingen som teamledare eller projektledare - praktisk erfarenhet av Containers lösningar (Openshift, kubernetes). Dina personliga egenskaper väger tungt och kännetecknas av en prestigelös attityd och du ser strukturer där förbättringsbehov finns. Du är lösningsorienterad, analytisk, drivande, kommunikativ och har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor. Du har lätt för att anpassa dig till nya grupper och har lätt för att lära inom ditt kompetensområde. Du har ett kostnadsmedvetet angreppssätt och kan väga nytta mot kostnad i olika lösningar. Vi ser gärna att du är van och har god förmåga att samverka med kravställare som har högt ställda förväntningar på funktionalitet och prestanda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Medarbetare på Arbetsförmedlingen: - tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten - anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser - tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring   Vårt erbjudande Anställningsformen är tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsförmedlingen tillämpar sex månaders provanställning. Placering på Arbetsförmedlingens nybyggda huvudkontor med aktivitetsbaserade lokaler i Solna Strand. Vi har goda förmåner, med bra semesteravtal, flextid, möjlighet till friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Hos oss finns ett stort engagemang, alla som arbetar här vill göra en insats. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se.  Ansökan Välkommen med din ansökan märkt med Af-2021/0032 3083 senast den 2021-05-05. Du ansöker genom att klicka på knappen ”ansök” nedan. Fyll i formuläret och besvara ett antal urvalsfrågor. Bifoga CV där du beskriver relevant utbildning och erfarenhet samt ett personligt brev, där du beskriver varför du söker jobbet, samt ev. intyg som styrker att du uppfyller kraven. Arbetsförmedlingen arbetar med evidensbaserad rekrytering, vilket gör att test förekommer som urvalssteg. Arbetsförmedlingen har tagit ställning till rekryteringskanaler och önskar därför inte kontakt med mediesäljare eller rekryteringsföretag gällande förslag på rekryteringslösningar. Vi arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering. Det är viktigt för oss att all kompetens tas tillvara och vi välkomnar alla sökande. Vi ser positivt på om du har kunskaper i något av våra nationella minoritetsspråk.
Arbetsgivare
Arbetsförmedlingen
Ansökan
Ansök senast 16 maj (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Arkitekt/Planarkitekt

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-04-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Planarkitekt

Om jobbet
Göteborg växer och förändras snabbt. Få städer har den utvecklingspotential som finns här. Planeringen av det framtida Göteborg är ett lagarbete med många inblandade och Stadsbyggnadskontoret har en central roll i denna utmaning. Gemensamt arbetar vi med förutsättningar för en stor arbetsmarknadsregion, bostäder med kvalitet, en inbjudande offentlig miljö och verkar för att staden blir hållbar ur alla perspektiv. Det vi gör ger avtryck i Göteborg för lång tid framåt. Tillsammans med andra förvaltningar skapar våra 380 medarbetare förutsättningar för en konkurrenskraftig, attraktiv och långsiktigt hållbar stad. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara en del av Nordens största stadsutvecklingsprojekt i Göteborg? Vi söker en vikarierande arkitekt som vill vara med och driva stadsutvecklingen i Sveriges näst största stad genom projekt och planer som har stort inflytande på framtidens Göteborg. Tjänsten är placerad på den enhet som ansvarar för att driva planeringen av Älvstaden, men det kan också vid behov ges möjlighet till att arbeta över hela kommunen med både stora och små projekt I Älvstaden sker en omfattande planering för att Göteborg ska kunna växa och du kommer bli en viktig del i arbetet med att minska bostadsbristen samt få delta i Göteborgs mest spännande period ur ett stadsbyggnadsperspektiv. Vi har höga ambitioner i arbetet för att skapa en bra stad att leva och verka i. Vi på stadsbyggnadskontorets planavdelning är drygt 100 personer som har ett otroligt intressant uppdrag: att utveckla Sveriges näst största stad genom stadsplanering. Vi arbetar tillsammans med andra kompetenser i staden och med många olika intressenter för att Göteborg ska bli en grön, nära och dynamisk storstad. Just nu är det mer spännande än någonsin att arbeta hos oss eftersom det händer så otroligt mycket inom stadsbyggnadsområdet! Vi söker nu en arkitekt med några års erfarenhet från stadsplanering som har god vana av att skissa på strukturella lösningar på olika nivåer och i olika skalor. Du har vana att ta fram strukturer i olika faser som exempelvis koncept till gestaltningsfas och du kan med ditt analysarbete beskriva konsekvenserna av olika alternativ. Hos oss får du stort inflytande och får dessutom arbeta med trevliga och kompetenta kollegor som, precis som du, brinner för att forma goda stadsmiljöer. KVALIFIKATIONER Du har utbildning på masternivå, exempelvis som arkitekt, fysisk planerare eller motsvarande. För att kunna delta i våra utmanande och komplexa planprojekt har du som söker tidigare ca 2-3 års erfarenhet inom stadsplanering. Du gillar att jobba tillsammans med kollegor och samverka med flera olika aktörer. Erfarenhet av att arbeta i en kommunal organisation är meriterande. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av att använda olika verktyg och programvaror för ditt arbete, både i 2D och 3D. Du har god analytisk förmåga och det är meriterande om du har erfarenhet av att göra rumsliga analyser enligt space syntax. En god presentationsförmåga krävs också. Som person är du engagerad i ditt arbete och har god samarbetsförmåga. En kreativ ådra är också betydelsefullt för att trivas i rollen som vikarierande arkitekt hos oss. ÖVRIGT Vi vill att stadsbyggnadskontoret ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen, uppfylla kraven i GDPR samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller brev. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings-, kandidatsöknings- och rekryteringsföretag samt försäljning av ytterligare annonser.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 16 maj (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Erfaren planarkitekt

Arbetsgivare / Ort: Eskilstuna kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Ansök senast 16 maj (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-04-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
  • Planarkitekt

Om jobbet
Har du en utbildning inom fysisk planering, arkitektur eller stadsbyggnad och har aktuell erfarenhet från detaljplanearbete? Är du också driven och har jobbat som projektledare samt gillar att samarbeta? Vi söker dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Vi befinner oss i ett intensivt utvecklingsskede med stora kommunala investeringar och en aktiv fastighets- och byggsektor. Vi hoppas att du vill vara en del i det! Hos oss på planavdelningen inom stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med fysisk planering på olika nivåer som exempelvis detaljplanering, trafikplanering, grönstruktur och tidiga skeden. I arbetet ingår att utreda förutsättningar och ta fram förslag till användning av mark och vatten både långsiktigt och i samband med nybyggnation. Samarbete med stadsbyggnadsförvaltningens avdelningar, övriga förvaltningar och kommunala bolag är en naturlig del i planavdelningens dagliga arbete. Vi arbetar samtidigt med att utveckla våra dialoger i stadsplaneringen där jämställdhet och barns rättigheter i stadsplaneringen särskilt belyses. Vi är ett engagerat team i yrkesrollerna fysiska planerare, planarkitekter, landskapsarkitekter, ingenjörer och trafikplanerare. Vi har också en flexibel arbetsmiljö och en arbetsplats som är belägen nära resecentrum i Eskilstuna. Som planarkitekt har du stora möjligheter att vara med och påverka och följa resultatet av ditt arbete på nära håll. Vi har stort fokus på våra invånare och prioriterar hållbarhet och utveckling. Du kommer att ha en utmanande, varierande och rolig vardag i rollen som planarkitekt! Nu söker vi en planarkitekt som brinner för stadsbyggande och som vill vara en del av den utveckling som nu sker hos oss! Vill du veta mer vad vi gör, kolla in vår stadsutvecklingswebb på stadsutveckling.eskilstuna.se ARBETSUPPGIFTER Som planarkitekt får du ansvara för att arbeta fram detaljplaner från idé till färdig plan. Det förekommer en variation av uppdrag som exempelvis stadsomvandlings- och förtätningsprojekt i känsliga lägen samt projekt för utveckling av kommunal infrastruktur (skolor, äldreboenden med mera). Här ingår också utredningar och analyser som sker i bred samverkan med boende, beslutsfattare och andra berörda för att få en så bra boende- och verksamhetsmiljö som möjligt i Eskilstuna. Fler arbetsuppgifter som ingår i rollen är: • Arbete med planerings- och genomförandefrågor genom planprocessens alla skeden samt medverka i stadsbyggnadsanalyser, planbesked och översiktlig planering. • Att utreda förutsättningar och ta fram förslag till användning av mark och vatten både långsiktigt och i samband med nybyggnation. • I vissa projekt innebär tjänsten att du har huvudansvaret och är projektledare och samverkar med olika kompetenser. • Även förvaltning, komplettering och analysarbete av planavdelningens GIS-data kan komma att utgöra en del av tjänsten. Som planarkitekt hos oss bidrar du i hög grad till att forma den fysiska miljön och en långsiktig hållbar utveckling. Du förväntas ta en aktiv del i hela förvaltningens arbete och bidra i arbetet mot en digitaliserad samhällsbyggnadsprocess. Att göra avvägningar mellan allmänna och enskilda intressen blir också en viktig del. Utifrån din bakgrund och erfarenhet kan arbetsuppgifterna variera. KVALIFIKATIONER Du som söker behöver uppfylla följande krav: • Högskoleutbildning om minst 120p/180hp inom fysisk planering, arkitektur eller stadsbyggnad med gestaltningskompetens. • Aktuell erfarenhet av detaljplanearbete. • Erfarenhet av projektledning inom stadsbyggnad. • Goda kunskaper i plan- och bygglagen samt planprocessen. • Aktuell erfarenhet av att rita digitalt i AutoCAD. • God förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska. Det är också meriterande om du: • Goda kunskaper och praktisk erfarenhet av Focus detaljplan, Adobe CS, ArcGIS, SketchUp samt illustrationer och visualisering. • Kompetens i Miljöbalken och fastighetsbildningslagen. • Erfarenhet av kommunal eller privat sektor och därmed kan bidra med nya infallsvinklar i vår organisation. • Erfarenhet av arbete med gestaltningskompetens. Vi söker dig med följande personliga egenskaper: Du är välorganiserad och strukturerad samtidigt som du gillar förändringar och nya utmaningar i ditt arbete. Du är också en lyhörd person som lätt tar in andras perspektiv för att göra avvägningar och fatta beslut. Att kunna förhålla sig till beslut som du inte håller med om är viktigt i den kommunala världen eftersom det ibland inträffar. Här söker vi dig som inte låter dig nedslås av detta och i stället accepterar och går vidare. Vi vill dock att du har ett starkt driv och vilja att påverka och nå uppsatta mål. Ditt engagemang i stadsbyggnadsfrågor betyder mycket för oss. Du har lätt för att samarbeta och diskutera med kollegor och övriga samarbetspartners samtidigt som du kan agera självständigt när det är nödvändigt. I ditt arbete kan du snabbt skapa dig en överblick och därmed se helheten. Brinner du för stadsbyggnads alla skeden och gillar utvecklingsarbete så välkomnar vi dig att söka! ÖVRIGT Stadsbyggnadsförvaltningen är en viktig del i kommunens utveckling. Förvaltningen planerar, projekterar och bygger samt ansvarar för drift och underhåll av den offentliga miljön i Eskilstuna. Vi är totalt cirka 200 anställda. Vill du vara med och leda vägen? Vi erbjuder en arbetsplats som går före och leder vägen i en av Sveriges mest hållbara kommuner. Tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare är du med och utvecklar Eskilstuna genom goda hållbara möten, vägledning och service. Genom ett aktivt och modigt medarbetarskap samt ett tillitsfullt och engagerat ledarskap är du med och driver förändring. Du gör skillnad för människor varje dag. Vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan eftersom den ligger till grund för vårt urval. Om du har skyddad identitet ansöker du genom att skicka in din ansökan skriftligen eller lämna den i vår reception på Alva Myrdals Gata 3 D. Märk din ansökan med Rekryteringsenheten och annonsens referensnummer.
Arbetsgivare
Eskilstuna kommun
Ansökan
Ansök senast 16 maj (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.