På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Södertälje kommun

Södertälje kommun

Södertälje kommun behöver dig.
Kommunen är viktig för Södertäljebornas vardag. Att arbeta inom kommunen ger stora möjligheter att påverka invånarnas dagliga liv.

Med cirka 6 000 anställda är kommunen en av Södertäljes största arbetsgivare. Snart går många av kommunens anställda i pension och man har då stora behov av att nyanställa. Södertälje kommun söker dig som är engagerad, som vill påverka och som tycker att kommunens arbete är betydelsefullt. Här är exempel på yrken som kommunen kommer att behöva anställa inom de närmaste åren.

Arkitekt/Ingenjör
Arkitekter och ingenjörer har många roliga och intressanta arbetsuppgifter. Bland annat att hantera bygglovsärenden, planera nya bostadsområden, föra register över alla fastigheter, rita kartor och utreda äganderätt till mark.

Sjuksköterska
Som sjuksköterska jobbar du med behandlingar och med det löpande medicinska ansvaret. Även dokumentation i datajournaler, handledning av omvårdnadspersonal och kontakter med anhöriga ingår i arbetsuppgifterna.

Biståndshandläggare/Socionom
En biståndshandläggare gör det möjligt för äldre och för personer med funktionshinder att leva som andra genom att bevilja hjälp- insatser. Socionomer arbetar med att stötta kommuninvånare som behöver hjälp och stöd, till exempel vid beroende (missbruk), ekonomiska problem eller om barn och ungdomar hamnar i utsatta situationer. Här gör du en mycket viktig samhällsinsats.

Förskollärare/Fritidspedagog/Lärare
Tänk att få vara med och utveckla barn upp till 6 år under en av deras viktigaste utvecklingsfaser i livet. Du har ansvaret för att göra saker tillsammans med barnen som innebär att de lär sig nya saker och utvecklas. Det finns alltid ett stort behov av olika yrkesgrupper som arbetar med barn och unga i olika åldrar.