På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Barnsjuksköterska
Spela filmen

Barnsjuksköterska

Inom sjukhusvården arbetar du ofta i team bestående av läkare, barnsjuksköterska, barnsköterskor med flera. Barnsjuksköterskan är arbetsledare för barnsköterskor och undersköterskor. Man har också det psykosociala ansvaret för barnet och dess föräldrar, det vill säga ansvarar för att de får den hjälp och det stöd de behöver.

En viktig uppgift för barnsjuksköterskan är att se till att barnet som behöver vård och dess föräldrar är delaktiga i vården. Det kan till exempel innebära att förbereda barn och föräldrar inför en undersökning eller behandling. Det kan även handla om att planera hur behandlingen ska fortsätta i hemmet efter sjukhusvistelsen. 

Utbildning

För att bli barnsjuksköterska behöver du först bli legitimerad sjuksköterska. Dessutom krävs specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, eller motsvarande utbildning från annat EU-land.

Sjuksköterskor på barnavårdscentral och skolsköterskor kan ha specialistutbildning i öppen hälso- och sjukvård eller specialistsjuksköterskeexamen för distriktssköterska.

Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar finns på flera högskolor och universitet i landet. Utbildningen tar ett år vid normal studietakt. För antagning krävs, förutom att du är legitimerad sjuksköterska, yrkeserfarenhet.

Sjuksköterskeprogrammet är en treårig högskoleutbildning. Huvudämnet är omvårdnadsvetenskap eller vårdvetenskap och teori varvas med praktik. Sjuksköterskeprogrammet finns även att läsa på distans.

Personliga egenskaper

Det ställer stora krav på lyhördhet, förmåga att kommunicera och att anpassa informationen efter barnets ålder, som kan vara från 0 till 18 år.

Arbetsplats

Barnsjuksköterskor arbetar på sjukhus, barnavårdscentraler eller som skolsköterskor. Arbetsuppgifterna varierar beroende på inom vilken verksamhet du är anställd.

Länktips

Visa mer
Visa mindre

13 Lediga jobb

Sjuksköterska som vill arbeta behandlande till BUP Mellanvård Nordväst

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 26 January (1 dag kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
BUP Mellanvård samarbetar med, och förstärker BUP:s lokala mottagningar när mer intensiv behandling behövs. Med våra mobila team har vi möjlighet att anpassa behandlingsinsatsen för barn/ungdomar och deras familj/nätverk, t ex genom besök i hemmet, i deras närmiljö eller på vår egen mottagning. Vi bedriver även psykopedagogiska och psykoedukativa föräldraprogram. I uppdraget ingår även samverkan med Socialtjänst och andra aktörer.  Behandlingsuppdragen är tidsbegränsade utifrån tydliga mål med regelbundna avstämningar.  Arbetsuppgifter  Behandlings- och familjearbete med barn och ungdomar och deras familjer. I arbetet ingår samarbete med patientens interna och externa nätverk. Vi arbetar oftast två och två i behandlingsarbetet. Arbetet ger goda förutsättningar för kreativa, flexibla och varierande behandlingsupplägg. Kvalifikationer Du ska vara legitimerad sjuksköterska gärna med vidareutbildning i psykiatri samt steg 1 kompetens. Erfarenhet av att arbeta som sjuksköterska inom barn -och ungdomspsykiatriskt arbete. Körkort B manuellt är ett krav.Kunskaper i svenska motsvararande nivå C1 är ett krav. Personliga egenskaper Du är självgående, empatisk, stabil, strukturerad och har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi erbjuder Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag (5000 kr.) och friskvårdstimme. Anställningsform  Tjänsten är en tillsvidareanställning, 100 %.  Tillträde efter överenskommelse. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Frykstrand Granat, enhetschef, Tel 08-514 525 70. Fackliga företrädare Lena Elfström, Vårdförbundet, tel 08-123 404 92. Övrig information  Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. ​Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 26 januari 2021. Vi ser fram emot din ansökan! Om oss BUP Mellanvård Nordväst är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 26 January (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska eller erfaren sjuksköterska till Astrid Lindgr ...

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 27 January (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Vi bedriver högspecialiserad vård för nyfödda och barn upp till 18 år i Sverige och i vissa fall från andra länder. Vi erbjuder Ett mycket givande arbete inom vår högspecialiserade barnsjukvård som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som specialistsjuksköterska eller erfaren sjuksköterska.   Dessutom erbjuds du en: • En gedigen inskolning utifrån din kompetens och erfarenhet  • Kontinuerlig fortbildning och kompetensutveckling • Möjlighet till egen omvårdnadsforskning • Att handleda studenter  • Individuellt schema • Att hospitera på den avdelning som intresserar dig. Vi söker Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård, anestesi, operation eller barn- och ungdomssjukvård. Du kan också ha flera års erfarenhet som sjuksköterska och i så fall ger vi dig en introduktion till barnsjukvården. Vi söker dig som vill arbeta utifrån vår hjärtefråga - att alltid sätta barnen först. Du möter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt reflekterar och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. Du är beredd att omvärdera dagens planering utifrån de förutsättningar som finns i varje given stund. Du möter patienter och kollegor med omtanke och respekt samt reflekterar och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn. I din ansökan kan du gärna ange vilken verksamhet eller avdelning som intresserar dig. Din ansökan bör innehålla CV och personligt brev. Söker du en tjänst med skyddad yrkestitel ska din ansökan dessutom innehålla legitimationsbevis och i förekommande fall bevis om specialistkompetens.    Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Till oss kommer svårt sjuka barn från hela landet. Vi vårdar barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar, olika akuta tillstånd och tar hand om för tidigt födda barn. Temat bedriver specialiserad och högspecialiserad vård, och har ett rikssjukvårdsuppdrag för viss avancerad barn- och ungdomskirurgi. Med ca 2200 medarbetare är Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus verksamt inom sju medicinska enheter och fyra omvårdnadsområden. Temat är organiserat i 20 patientflöden och ca160 patientgrupper inom barnsjukvårdsområdet.Vi tar emot ca 180 000 patientbesök per år, varav 55 000 akuta besök och har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt samarbete. Vård bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och i Huddinge samt på Danderyds sjukhus. Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.   Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 27 January (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara söker Barnsjuksköterska till uppdrag i Hudiksvall

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 January (3 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Klara söker Barnsjuksköterska eller pediatriksjuksköterska till ett längre uppdrag under tidsperiod v. 4-11, 2021. I din roll bidrar du med din värdefulla omvårdnad, god service och ett gott bemötande åt alla. Ort Hudiksvall Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för Barnsjuksköterska Kvalifikationer Barnsjuksköterska eller pediatriksjuksköterska Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. Om arbetsgivaren Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara. Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Tillsättning 2021-01-25
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 28 January (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska med inriktning epilepsi till barneurologmottagning

Arbetsgivare / Ort: REGION UPPSALA
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-17
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår verksamhet På barnneurologmottagningen tar vi emot barn och ungdomar från hela Uppsala-Örebro sjukvårdsregion men även barn från övriga Norrland. Vi utreder och handlägger barn och ungdomar med neurologiska sjukdomar och/eller funktionsnedsättningar. Inom sektionen bedrivs akutvård, medicinska utredningar, rehabiliterings/habiliteringsutredningar samt ges medicinska och paramedicinska behandlingar. Vi har ett nära samarbete med Akademiska barnsjukhusets övriga enheter samt med övriga Akademiska där vi framför allt har ett mycket nära samarbete med neurokirurgiska kliniken. Barn som opereras utreds på barnneurologen där de också vårdas före och efter operationer. Vi finns på vån 1 i Barnsjukhuset och är en av våra specialistmottagningar. Här arbetar barnneurologer, barnsjuksköterskor, undersköterskor och epilepsisjuksköterskor. Vi har även samarbete med neurokirurger, klinisk genetik och fysioterapeuter som regelbundet träffar patienter på mottagningen. Ditt uppdrag På barnneurologen möter du barn och ungdomar som har en sjukdom eller förvärvad skada i centrala nervsystemet. Här träffar du patienter och familjer som behöver stöttning och information om medicinering, säkerhet och behandling. Du ger även telefonrådgivning, tar emot egna besök och deltar vid läkarbesök. Mottagningen samarbetar även med skolor och förskolor för rådgivning och information om tex epilepsi. Dina kvalifikationer Vi söker dig som är specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Vi ser det som meriterande men inget krav om du har tidigare erfarenhet från barnneurologi/epilepsivård, liksom erfarenhet från att arbeta i mottagningsverksamhet. Du som ännu inte tagit din specialistsjuksköterskeexamen, men är intresserad, du är också välkommen att söka. Din kompetens För denna roll söker vi dig som trivs att arbeta självständigt men även i team. Du träffar ofta barn och ungdomar tillsammans med sin familj och du har förmågan att anpassa ditt sätt att förmedla ditt budskap till mottagaren, baserat på dennes förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare värdesätter du olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Slutligen är du trygg i dig själv och i din roll som specialistsjuksköterska och har förmågan att se helheten. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Vi erbjuder En tillsvidaretjänst 100%. Start enligt överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Har du frågor angående tjänsten eller vill komma och hospitera hos oss är du varmt välkommen att kontakta: Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70 Facklig kontakt Vårdförbundet Alma From nås via växeln 018-611 00 00 Vill du jobba med oss? Välkommen med din ansökan via länken nedan. Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet. Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.
Arbetsgivare
REGION UPPSALA
Ansökan
Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnsjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Märsta BUMM AB / Märsta
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-12-03
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Vi hoppas att du är den vi söker som har ett flexibelt sinne och har kurage att tänka utanför ramarna. Vi öppnar vår barn- och ungdomsmedicinska mottagning i januari. Lokalerna är nyrenoverade och fräscha. I samma hus finns MVC/barnmorskor, Rehab (fysioterapi, dietister), ungdomsmottagning, husläkarmottagningar, BVC, lab och delar av kommunens socialtjänst. Sigtuna kommunhus ligger på andra sidan gatan.


Mottagningen kommer att arbeta med egen mottagningsverksamhet utifrån ett hälsofrämjande tänkande. De kontakter som personalen tidigare har haft inom BVC och Elevhälsan kommer vi att fortsätta arbeta med och vidareutveckla. Arbete inom Barnhälsan/BHV och Elevhälsan är både intressant och stimulerande. På BVC är fokus hälsa, att sträva mot normalisering samt information och undervisning i föräldragrupper. Det är ett långsiktigt arbete under barnets första 5–6 år. Elevhälsans medicinska insatser fortsätter detta arbete. BUMM har istället fokus på att hitta och behandla sjukdomar. Detta är ett episodiskt/händelseinriktat arbetssätt där kontakten upphör när sjukdomen är behandlad. I en del fall fortsätter kontakten i flera år pga kronisk sjukdom, men fokus är fortfarande sjukdomen. På BUMM kommer du att arbeta med hudsjukdomar, allergi, infektioner, endokrinologi, vacciner, fetma, autoimmuna sjukdomar, förstoppning, psykisk ohälsa mm.


Du kommer att samarbeta med personer inom andra verksamheter såsom fysioterapeuter, dietister, psykologer, socialsekreterare, BVC, specialist-BVC, Elevhälsa mm.


Vi planerar att handleda ST-läkare och sjuksköterskor som behöver praktik på barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och på BVC (allmänmedicin, barnmedicin, barnpsykiatri…).


Vi planerar att inom ett år kunna starta upp tilläggsuppdrag för behandling och utredning av neuropsykiatriska funktionshinder, ADHD. När mottagningsverksamheten konsoliderats kommer vi att se om det finns underlag och samarbetspartners (dietister, fysioterapeuter m.fl) för tilläggsuppdraget behandling av fetma hos barn- och ungdomar.

Arbetsgivare
Märsta BUMM AB
Södergatan 19 C
19547 Märsta
Ansökan
Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Barnsjuksköterskor till dagkirurgen/postop i Lund

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-11-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Enheten för dagkirurgi/postoperativ vård ingår i barnkirurgiska enhetens verksamhetsområde (VO). Vi vårdar barn och ungdomar i åldrarna 0 månader och upp till 20 år i samband med operationer. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi två nya kollegor till vårt fantastiska sjuksköterskegäng! Välkommen till oss på plan fyra i barn- och ungdomssjukhuset (Bus)! Avdelningen består av två enheter, en dagkirurgisk enhet och en postoperativ enhet. På den dagkirurgiska enheten har vi nio vårdplatser som fördelar sig mellan specialiteterna kirurgi, ortopedi, pedodonti, käk, neurokirurgi samt öron/näsa/hals. Den postoperativa enheten har åtta vårdplatser som tar emot barn efter sövning från alla våra förekommande specialiteter i barnhuset. Härifrån skickas sedan barnen vidare till sin respektive vårdavdelning/dagvård. Vi erbjuder dig ett intressant och spännande arbete i ständig utveckling kring våra olika specialiteter och bredvidgång tillsammans med handledare. Våra öppettider är för närvarande måndag till och med torsdag klockan 07.00 till 21.00, fredagar klockan 07.00 till 19.00 och lördagar klockan 09.00 till 17.00 med möjlighet för ökade öppettider och därmed förändrade arbetstider. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med rätt att verka inom svensk sjukvård. Vi ser helst att du har vidareutbildning inom barn- och ungdomssjukvård eller anestesisjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med dagkirurgi eller postoperativ vård och företrädesvis då med barn. Har du även godkänd handledarutbildning på 7,5 hp eller i vårdvetenskap ser vi positivt på det. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som sjuksköterska är du engagerad, med ett hjärta som klappar för barnen. Du har lätt för att samarbeta med andra och kan snabbt ställa om när situationen kräver det. Utdrag ur misstanke- och belastningsregister kommer att göras innan eventuell anställning. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Specialistsjuksköterska för uppdrag på BVC - Stockholm

Arbetsgivare / Ort: Sens Care / MixMedicare AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Om uppdraget Nu söker vi en specialistsjuksköterska för uppdrag på BVC. Du behöver ha en specialistutbildning inom barn eller DSK. Tidsperiod: Mars, april, maj Schema: 2-3 dagar/vecka Tjänstgöringsgrad: 40-50% Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för BVC-sjuksköterska. Din profil Minst 2 års erfarenhet från liknande verksamhet. EPDS, Elvis 3 och 4, journalsystem Take Care Om oss Sens Care AB är ett bemanningsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har lång erfarenhet och har funnits sedan 2002.Hos oss kan du känna dig trygg då vi är ett auktoriserat företag med kollektivavtal och tjänstepension. Konsultcheferna hos oss har alla en bakgrund från sjukvården. Vi bemannar med omtanke!
Arbetsgivare
Sens Care / MixMedicare AB
Hemsida: https://senscare.se/
Ansökan
Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

BVC-sköterska till Mama Mia, Akka BVC

Arbetsgivare / Ort: Lideta AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar. Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter. Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Är du barnsjuksköterska eller distriktssköterska med erfarenhet från och framför allt stor vilja att arbeta inom BVC? Känner du igen dig i Lideta och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös? Är du sugen på att vara med i en nystart för vårt BVC på Akka Hälsocentral?   Vi söker nu en BVC-sköterska för en tillsvidareanställning på heltid till vår fina BVC-mottagning på Akka Hälsocentral i Västerhaninge som nyligen förvärvats av Lidetakoncernen.   Vill du bli vår nya kollega och vara med att utveckla vår härliga mottagning? Läs vidare! Dina arbetsuppgifter: I rollen som BVC-sköterska arbetar du väldigt självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC inkl kontroller, vaccinationer, hembesök mm. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema. Vi arbetar även mycket med att utveckla verksamheten och vår grupp som kommer att bestå av 3 BVC-sköterskor.   Vi står inför något av en nystart på Akka i och med förvärvet och integrationen i Lideta och Mama Mia och att vi nu söker en ny BVC-sköterska.   Din profil: Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska med stor vilja att arbeta inom BVC. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Aktuella profiler skulle kunna vara skolsköterska, barnsjuksköterska från neonatal eller liknande. Erfarenhet från sjuksköterskearbete med barn är ett krav.   Kunskap i systemet Take Care är meriterande.   Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.   Anställning och ansökan: Tillsvidareanställning 80-100%. 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.   Urval och intervju sker löpande. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Maria Trygg, [email protected] Om mottagningen: Akka Hälsocentral ingår sedan i januari 2020 i Lidetakoncernen. Mottagningen ligger i Västerhaninge i södra Stockholm. I verksamheten  ingår husläkarmottagning, BVC och primärvårdsrehab. BVC-mottagningen tillhör affärsområde Barn- och Kvinnohälsa och stå under varumärket Mama Mia.
Arbetsgivare
Lideta AB
Hemsida: http://www.lideta.se
Ansökan
Ansök senast 31 January (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnsjuksköterskor till neonatalavdelning i Malmö

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 February (7 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Neonatalområdet på Skånes universitetssjukhus (Sus) har ett regionuppdrag att vårda de allra minsta och sjukaste barnen som föds i södra sjukvårdsregionen. Det ingår också ett rikssjukvårdsuppdrag inom vissa delar för barn med medfödda missbildningar inom hjärta och viss barnkirurgi. Neonatalavdelningen i Malmö har ett viktigt uppdrag för att neonatalområdet ska kunna utföra dessa uppdrag. Vårt arbetssätt är välkomnande för både patienter, familjer, studenter och nya medarbetare. Vi arbetar i team där föräldrarna ingår som en naturlig del, och med respekt för varandras olika kompetenser och för det som utmärker neonatalavdelningen i Malmö; vår mångkulturella miljö. Vi profilerar nu oss med målet att bli Sveriges mesta och bästa mångkulturella neonatalavdelning. Vi arbetar hela tiden med utveckling, och just nu är vi drivande för att skapa utvecklingsvägar för våra medarbetare inom den neonatala slutenvården. Omtanke och omsorg om både barn, familjer och varandra är en självklarhet. I Malmö vårdas barn födda från graviditetsvecka 28 och framåt. Avdelningen har 18 vårdplatser och vi bedriver allt ifrån intermediärvård med CPAP-behandling till allmän observation och omvårdnad med fokus på tillväxt och amning. Vi jobbar familjecentrerat och barnfokuserat med målet att ge en god vård till alla familjer och i möjligaste mån undvika separation av barn och förälder. Observera att denna annons finns publicerad under flera olika yrkeskategorier som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet. ARBETSUPPGIFTER Vi välkomnar nu två sjuksköterskor/barnsjuksköterskor till neonatalavdelningen i Malmö. Att arbeta med neonatalvård är ett mycket varierande, stimulerande och lärorikt arbete. I arbetsuppgifterna ingår att ta emot barn vid riskförlossningar och akuta kejsarsnitt samt att medverka vid ambulanstransporter av svårt sjuka nyfödda barn. Du får fortlöpande kompetensutveckling tillsammans med dina arbetskamrater på schemalagd studietid. Som ny medarbetare får du en introduktion med personliga handledare som är väl genomtänkt och som ser likadan ut över hela neonatalområdet på Sus. Den individualiseras till viss del beroende på vad du har för bakgrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. För arbete som barnsjuksköterska krävs att du har vidareutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Är du vidareutbildad barnsjuksköterska är det extra meriterande. Är du inte ännu barnsjuksköterska men är intresserad av att vidareutbilda dig till detta ser vi positivt på det! Har du arbetslivserfarenhet som sjuksköterska och/eller erfarenhet inom neonatalvård är detta en fördel för tjänsten. Allra viktigast är den personliga lämpligheten. Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som trivs i din yrkesroll. Du måste också tycka om en varierande arbetsdag och ett varierande arbetstempo. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och på att du kan arbeta i team. Du har en god samarbetsförmåga samt bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. Utdrag ur belastnings- och misstankeregister kommer att göras innan eventuell anställning. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 1 February (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnsjuksköterskor till VO barnmedicin- vårdavdelning i Malmö

Arbetsgivare / Ort: REGION SKÅNE
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 February (10 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Gör skillnad. Varje dag. Tycker du att det vore givande att komma till en arbetsplats där du får använda din kreativa förmåga för att skapa tillit i kombination med att vårda sjuka barn? Då ska du inte tveka att söka dig till oss redan idag! Verksamhetsområde barnmedicin söker nu nya kollegor till två av våra enheter; barn- och ungdomsmedicinavdelning 1 och barn- och ungdomsmedicinavdelning 2. Att vara en del av oss på barnmedicin innebär en trygg, utmanande och rolig arbetsmiljö med stor möjlighet till individuell utveckling. Här har du möjlighet att vara en betydelsefull person under barnens tid på sjukhus. Inom VO barnmedicin finns möjlighet till gränsöverskridande arbete mellan enheterna då vi samarbetar för att optimera vården för barn och familj. ARBETSUPPGIFTER Inom VO barnmedicin arbetar du i en stimulerande miljö där barnet och familjen alltid står i centrum. Arbetet med akut sjuka barn (0-18 år) skiljer sig från vanlig vård eftersom hela familjen är involverad. Att ha förmågan att samarbeta med föräldrar och göra dem delaktiga i vården är därför en viktig och spännande del av vårt arbete. Hos oss bedömer och utför du pediatriskt omvårdnadsarbete där du har ett tätt samarbete med dina kollegor på avdelningen, både sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Tillsammans jobbar vi i det interprofessionella teamet efter FNs Barnkonvention och NOBAB-standard för att ge bästa möjliga vård utifrån varje barn och familjs behov. Barnavdelning 1 På barn- och ungdomsmedicinavdelning 1 vårdas barn med framförallt mag- och tarmsjukdomar samt endokrinologi/diabetes. Även barn inom plastik, kirurgi och ortopedi vårdas på avdelningen och inom alla inriktningar förekommer både akuta och elektiva inläggningar. Variationen av diagnoser leder till varierande vårdtider. Barnavdelning 2 På barn- och ungdomsmedicinavdelning 2 vårdas främst barn med infektionssjukdomar vilket leder till tydlig säsongsvariation och korta vårdtider. För tillstånd som kräver mer akut omhändertagande och kontinuerlig övervakning finns två intermediärvårdsplatser på avdelningen där barn med till exempel sepsis, intox eller respiratorisk svikt vårdas. Dessa platser övervakas kontinuerligt av ett team bestående av sjuksköterska och undersköterska tillsammans med läkare då barnet kräver avancerad vård. Som nyanställd hos oss får du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter och önskemål. Vi arbetar kontinuerligt med kompetensutveckling genom regelbundna utbildningsdagar, HLR- och akutövningar samt möjlighet till hospitering. För att främja delaktighet och engagemang och på så sätt utveckla enheten ges möjlighet att delta eller driva ansvarsområde på avsatt arbetstid. KVALIFIKATIONER Är du nyfiken på att arbeta tillsammans med oss? Då välkomnar vi dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har även språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Har du specialistkompetens inom relevant område och/eller tidigare erfarenhet inom barnsjukvård är det meriterande för tjänsten. Vi söker dig som vill bidra med din kunskap, samarbetsvilja och intresse av att arbeta med sjuka barn. Vi tror att du kommer trivas bäst om du fungerar i en arbetsmiljö där tempot kan växla snabbt och där du känner glädje i att arbeta med barn och ungdomar. Gemensamt för VO barnmedicin är att vi strävar efter att vara ett team som ser, hjälper och har förståelse för varandra. Vi utgår från att alla gör sitt bästa och arbetet präglas av en positiv attityd där vi har en rak kommunikation och ger beröm till varandra. För att lyckas i tjänsten krävs även att du har förmåga att anpassa dig till nya situationer, har en vilja att arbeta teambaserat samt stresstålighet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Utdrag ur misstanke- och belastningsregistret kommer att göras vid eventuell anställning. I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan och att få lära känna dig! ÖVRIGT Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör. Skånes universitetssjukhus (Sus) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Sus är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso- och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. Välkommen! På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
REGION SKÅNE
Ansökan
Ansök senast 4 February (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterskor Lilla Erstagården Sommarvikariat

Arbetsgivare / Ort: Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Vikarierande sjuksköterskor sökes till sommaren 2021. Möjlighet till start redan under våren på timanställning samt möjlig förlängning för rätt person. Vi söker både dig som är intresserad av dag- och nattjänstgöring. Ange i din ansökan vad du föredrar eller om du är öppen för både och. Ersta diakoni är Sveriges största ideella aktör inom vård och omsorg. Vi bedriver sjukvård, socialt arbete, utbildning och forskning, professionellt och utan vinstsyfte. Vårt uppdrag: Vi är en palliativ enhet som ger vård till barn som befinner sig i både tidig och sen fas samt i livets slutskede. Lilla Erstagården tar också emot barn med svåra kroniska sjukdomar, för återhämtning och optimering av livskvaliteten. På Lilla Erstagården erbjuder vi våra barn och ungdomar och deras familjer en möjlighet att vara tillsammans, vi vårdar hela familjen. Arbetsgruppen på Lilla Erstagården är specialistutbildad, trygg och erfaren. Hos oss arbetar barnläkare, barnsjuksköterskor, barnsköterskor, kurator, diakon och sjukgymnast. I vår miljö känner barn sig hemma, lek och skapande är något som uppmuntras, lek är en rättighet för ett barn som vårdas på sjukhus. Tack vare generösa donationer har vi tillgång till skapande pedagog och musikterapeut i vår skapande verkstad och får dessutom besök av exempelvis kock och vårdhund. Vi har även en syskonstödjare i samarbete med barncancerfonden, vilket ytterligare ökar kvaliteten i vården. ARBETSUPPGIFTER För arbetet som sjuksköterska på Lilla Erstagården behöver du behöver vara trygg i din yrkesroll och tycka om att jobba i team. Du välkomnas till ett meningsfullt och utvecklande uppdrag där vi har möjlighet att vårda hela familjen utifrån det palliativa förhållningsättet. Du möter svårt sjuka barn och deras föräldrar i utsatta situationer, där du med din kompetens kan göra stor skillnad. Vi är en flexibel arbetsplats med en mycket stark värdegrund och hög trivsel. Vi tillämpar önskeschema för att du ska kunna få ihop arbetet och livet. KVALIFIKATIONER Du är sjuksköterska, gärna med erfarenhet av palliativ vård och arbete med barn och ungdomar. Har du arbetat med svårt sjuka barn är detta meriterande. Vi ser särskilt till personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Ideella Fören Ersta Diakonisällskap Med Firmaers
Hemsida: https://www.erstadiakoni.se/sv/sjukhus/Patient/Kliniker--avdelningar/Hospice/Lilla-Erstagarden/
Ansökan
Ansök senast 7 February (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vikariat BVC- sjuksköterska till Sollentuna BVC.

Arbetsgivare / Ort: REGION STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Barnsjuksköterska

Om jobbet
Välkommen till Barnhälsovården (BHV) iSollentuna!   Minns du hur det började? När du bestämde dig för att arbeta med barn och familjer? Och varför? Du kanske är en av dem som vetat hela livet att det är det här du vill arbeta med eller så bestämde du dig lite senare. Nu behöver vi dig till ett föräldravikariat på Sollentuna BVC! Sollentuna BVC är en stimulerande arbetsplats där du kommer att arbeta med engagerade kollegor, sex sjuksköterskor och en chef och vi tillhör BHV Stockholm Nordväst som sammanlagt har 12 mottagningar och ca 75 anställda. Sollentuna BVC tillhör en Familjecentral och vi har nära samarbete med våra samverkanspartners. Inom verksamheten drivs flertal projekt inom olika områden och vi har gott om utbildningar att erbjuda. Hos oss arbetar vi utifrån en helhetssyn på människan och vår vision är Trygga Välmående Barn och Trygga Vuxna. Vi strävar efter att ge våra familjer hög tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet. Du kommer att arbeta dagtid, aldrig röda dagar och helger. Vi har flextid och individuella scheman som du kan påverka till stor del. Vi arbetar med kompetensmodell för medarbetare vilket möjliggör utvecklings – och karriärmöjligheter för dig. Verksamheten ser vikten av friskvård och erbjuder friskvårdsersättning samt friskvårdstimma. Vi har också förmåner inom försäkring, semester, fri sjukvård och pension. Arbetsuppgifter:   Vi söker dig som är intresserad av barn och familjearbete, är inriktad på samverkan med olika professioner samt har lust och energi att bidra till utveckling av barnhälsovården.   Barnhälsovården har ett hälsouppdrag som innebär hembesök, hälsokontroller av barnen vid nyckelåldrar, vaccinationer samt föräldragruppsverksamhet. En stor del av arbetet utgörs av stöd utifrån barnen och familjernas behov.   Vi arbetar i journalsystemet Take Care.   Kvalifikationer:   Du skall vara sjuksköterska med specialistutbildning som Barnsjuksköterska eller Distriktssjuksköterska. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom SLL.   Personliga egenskaper:   Du kanske är den där personen som är lika stabil som du är kreativ? Som är van att hantera många möten men fortfarande är full av empati? Då är du helt rätt för oss. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet. Du kommer att ha kontakt med olika typer av familjer och barn vilket kräver att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Tidigare erfarenhet av arbete inom BHV är meriterande.   Känns det här som rätt för dig? Att du är den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Anställningsform:   Föräldravikariat 1 år från och med februari 2021.  Tjänstgöring 100 %. Övrig information:   För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.   Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.   Stockholms läns landsting tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.   Upplysning om tjänsten lämnas av: Rekryterande chef: Maria Pettersson 0722-45 36 60 Verksamhetschef Ulrika Lindström 072-454 06 38. Fackliga företrädare: Annika Stigmanslid tel  08-12340497 för vårdförbundet och Åsa Fritzell tel 08 123 383 11 för barnmorskeförbundet SRAT.
Arbetsgivare
REGION STOCKHOLM
Ansökan
Ansök senast 7 February (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Barnsjuksköterska inom öppenvård

Arbetsgivare / Ort: Barncentrum Solna BUMM AB / Solna
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 February (13 dagar kvar)
Publicerad: 2021-01-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

OM OSS

Barncentrum Solna BUMM är en väletablerad barn- och ungdomsmedicinsk som arbetar på uppdrag av Region Stockholm.

På vår mottagning i Solna är vi 25 anställda. Vi har även en systermottagning i Sollentuna. Vi tillhandahåller specialistkompetens inom barnneurologi och barnendokrinologi.

På Barncentrum Solna BUMM erbjuder vi specialistvård för barn och ungdomar, 0-18 år. Mottagningen bedriver även utredning, behandling och uppföljning av barn och ungdomar med misstänkt eller diagnostiserad ADHD och psykisk ohälsa.

VI SÖKER

En legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdomssjukvård. Du är en engagerad och positiv person som tar egna initiativ och kan prioritera när det behövs. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta. Vi är generösa med inskolning.

ROLLEN

Som barnsjuksköterska har man egna mottagningsbesök för barn med astma, allergier, obesitas, eksem, ADHD, enures och enkopres. Lättare provtagning och telefonrådgivning ingår även i arbetet. Som sjuksköterska hos oss har man även olika ansvarsområden för att ständigt utveckla kvalitén.

VÅR MOTTAGNING

Vi finns på Hotellgatan 3, plan 4 inne i Solna Centrum. Ett trevligt centrum med utmärkt kommunikationsförbindelse!

Vi erbjuder kollektivavtal, tjänstepension och utbildningstillfällen. Det är korta beslutsvägar och förändringsbenägen verksamhet med erfarenhet och kompetens. Vi arbetar i journalsystemet Take Care och är med i Vårdföretagarna (Almega).

Tjänsten avser 80-100%.

Läs mer om oss på vården.se

#jobbjustnu

Arbetsgivare
Barncentrum Solna BUMM AB
Hotellgatan 3, plan 4.
17145 Solna
Hemsida: www.barncentrumbumm.se
Ansökan
Ansök senast 7 February (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.