På denna webbsida använder vi Cookies (Kakor) för att du skall få ut mesta möjliga av ditt besök på sidan.
Genom att använda webbsidan godkänner du användningen av Cookies, som beskrivs i vår Integritetspolicy Ok

Skolsköterska
Spela filmen

Skolsköterska

Om du arbetar som skolsköterska är den huvudsakliga arbetsuppgiften att kalla elever till regelbundna hälsokontroller för att följa deras utveckling samt att utföra vaccineringar.

Elever kan också komma på spontana besök hos skolsköterskan för samtal och stöd i olika frågor, eller få omplåstring efter en olycka. Skolsköterskan kan också delta i olika former av elevvårdsarbete på skolan och ingår ofta i EHT, elevhälsoteamet.

Skolsköterskorna arbetar i nära samarbete med föräldrar, lärare och annan skolpersonal samt företrädare för andra professioner i samhället som arbetar med barn. Vid behov förmedlar skolsköterskan kontakt mellan elever, föräldrar, skolläkare, skolpsykologer eller företrädare för socialtjänsten.

Utbildning

För att bli skolsköterska behöver du först utbilda dig till legitimerad sjuksköterska, därefter specialistutbildning med inriktning barn och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska.

Sjuksköterskeprogrammet är en treårig högskoleutbildning. Huvudämnet är omvårdnadsvetenskap eller vårdvetenskap och teori varvas med praktik. Sjuksköterskeprogrammet finns även att läsa på distans.

Sjuksköterskor kan även vidareutbilda sig inom många olika områden. För arbete med diabetespatienter, astmapatienter och med smärtlindring finns särskilda påbyggnadskurser. I utbildningsfrågorna har Vårdförbundet ett nära samarbete med Svensk sjuksköterskeförening.

En bra grundutbildning ges på Vård- och omsorgsprogrammet.

Framtidsutsikter

Tjänster som skolsköterska är ganska eftertraktade. Det är vanligt att en skolsköterska arbetar på flera skolor för att kunna få en heltidstjänst. 

Personliga egenskaper

Arbetsplats

Skolsköterskor är sjuksköterskor som jobbar på grund- och gymnasieskolor.

Övrigt OBS! För detta fält måste du lägga in en egen rubrik (med teckenformat Rubrik 2).

Länktips

Visa mer
Visa mindre

89 Lediga jobb

Skolsköterska till barn- och elevhälsan

Arbetsgivare / Ort: Götene kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Götene kommun är den lilla kommunen med många möjligheter. Här finns en stor bredd i kompetensen och samtidigt en närhet som gör det enkelt att samarbeta över både organisatoriska och professionella gränser. Vi som arbetar i Götene kommun är till för dem som bor i, besöker och verkar i Götene kommun och all vår verksamhet syftar till att stödja deras behov. Grunden i vårt medarbetarskap är ansvar, etik, mod och ärlighet. Som medarbetare i Götene är du engagerad och delaktig och vi eftersträvar arbetsplatser som stimulerar till initiativrikedom, kreativitet och ansvarstagande. Vi kan erbjuda meningsfulla och samhällsnyttiga arbeten. Inom Götene kommun vill vi på bästa sätt ta vara på din kompetens i arbetet. Beskrivning Som skolsköterska ingår du i ett team under barn- och elevhälsochefen med placering ute i verksamheten. I varje team ingår skolsköterska, specialpedagog, kurator, skolpsykolog och en viktig uppgift är att samverka med övrig personal. Personalen på våra skolor har som grundläggande utgångspunkt att fokusera på människans resurser och möjligheter. Varje elev ska få utvecklas utifrån sina förutsättningar och nå så långt det är möjligt. Nu söker vi DIG som vill arbeta hälsofrämjande och förebyggande för att stödja elevers utveckling och mål. Arbetsuppgifter Du genomför hälsosamtal med elever, vaccinerar och har öppen mottagning. Du använder PMO i ditt arbete med journaler och övrig dokumentation. Tillsammans med övriga i elevhälsans team arbetar du hälsofrämjande och förebyggande för att stödja elevernas utveckling mot utbildnings mål. Du samverkar också med externa vårdgivare som primärvård, barn- och ungdomshabiliteringen och barn och ungdomspsykiatrin samt med socialtjänsten. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med vidarutbildning som barnsjuksköterska, distriktsköterska eller skolsköterska. Du tycker om att samarbeta med andra, men har även god förmåga att arbeta självständigt. Du är bra på att göra analyser och utifrån dessa prioritera och avgränsa ditt uppdrag. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Som person är du ansvarstagande, strukturerad samt har en positiv inställning till ett inkluderande arbetssätt. Körkort krävs liksom tillgång till egen bil. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Villkor Tillsvidareanställning 100 % med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så sök redan idag. Vi ser fram emot Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar elektroniskt via vår hemsida. Bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser undanbedes. Götene kommun tillämpar rökfri arbetstid. Götene kommun strävar mot jämställdhet och mångfald i våra verksamheter och arbetar därför aktivt för en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald.
Arbetsgivare
Götene kommun
Ansökan
Ansök senast 28 October (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes för långt uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 October (1 dag kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet

Om uppdraget
Skolsköterska sökes i Stockholm på 50-100%.

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet som skolsköterska

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 28 October (1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Kungsholmens grundskola

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Kungsholmens Grundskolas vision är att vara en skola att längta till för våra elever, medarbetare och vårdnadshavare. Skolan har ett högt AMI (aktivt medarbetarindex) som bygger på hur medarbetarna upplever ledning, styrning och delaktighet. Alla våra lärare är behöriga. Kungsholmens grundskola är en F-9 skola med ca 1200 elever och tre byggnader; åk F-6 ligger på Sankt Göransgatan 73 och åk 7-9 enheten ligger på Kellgrensgatan 4. Kungsholmens grundskola omfattar grundskola, grundsärskola, skolakut, fritidshem och fritidsklubb. Arbetslagen är indelade i F-3, 4-6 och 7-9. Skolledningen består av rektor, biträdande rektorer och administrativ chef. Verksamhetsplanen beskriver vår skolas arbete utifrån styrdokument, nämndmål och de åtaganden vi ska arbeta med under 2020/2021. I vår verksamhetsplan beskriver vi det systematiska kvalitetsarbetet för att nå utbildningens mål. Det systematiska kvalitetsarbetet genomförs i medverkan och samverkan med all personal på skolan genom planering, utvärdering och uppföljning av arbetssätt och skolresultat. För att varje elev, oavsett förutsättningar, ska utvecklas och komma så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling är kunskap, lärande och trygghet avgörande för att nå framgång. På Kungsholmens grundskola lägger vi stort fokus på trygghets- och elevhälsoarbete. Vi beskriver våra främjande och förebyggande insatser och rutiner mer konkret i planen mot kränkande behandling och i vår elevhälsoplan. Arbetsbeskrivning/Arbetsuppgifter Vi söker nu en dynamisk ny skolsköterska. Skolsköterskans uppdrag är att, i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens, skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvarar du för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är också en viktig del i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom hälso– och sjukvård för barn och ungdom 60 hp. Distriktssköterska 75 hp. eller Skolsköterskeprogrammet Högskolan i Skövde 60 hp. Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO och bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller annat arbete inom sjukvård riktat till barn och ungdomar. I skolsköterskans uppdrag ingår att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande, förebyggande, genomföra vaccinationsprogram, organisera skolläkarmottagning, följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa. Du har en vilja att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteam, pedagoger och övriga kollegor i Malmös Stads medicinska elevhälsa. Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du tar initiativ till att utveckla din egen kompetens för att också utveckla verksamheten. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Elevhälsoteamet arbetar tillsammans för elevernas bästa. Därför är det viktigt att du är flexibel samt intresserad av nära kollaboration med kollegor och att arbeta i team. Tjänsten innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill se att du aktivt bidrar till att skapa en trygg, tillitsfull och utvecklande lärmiljö. Du är trygg och en god förebild i din roll. Du är empatisk, flexibel och målfokuserad. Viktiga egenskaper är också gott omdöme, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Därutöver krävs förmåga att vara strukturerad för att planera verksamheten på kort och lång sikt. Som person har du en mycket god samarbetsförmåga med en hög grad av flexibilitet och lösningsfokus. Du behärskar obehindrat det svenska språket i tal och skrift. Vi förväntar oss att du har goda digitala kunskaper och ett professionellt förhållningssätt i din kontakt med vårdnadshavare, kollegor och elever. Tillträde efter överenskommelse. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska - Birgittaskolan, Örebro

Arbetsgivare / Ort: Specialpedagogiska Skolmyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet. Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb Verksamhetsområdet Specialskola omfattar myndighetens samtliga regionala och nationella specialskolor som är 10 till antalet och finns från Lund i söder till Umeå i norr. Utöver skolorna innehåller verksamhetsområdet även en skolstödsenhet, en skolutvecklingsenhet och en Hälso- och sjukvårdsenhet. Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga i våra specialskolor? Vill du arbeta med förebyggande insatser som främjar elevernas hälsa och utveckling för att hjälpa eleverna att nå sina utbildningsmål? Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Elevhälsans medicinska insats (EMI) inom SPSM är en del av myndighetens samlade elevhälsa och arbetar främst förebyggande och främjande. Vi söker en skolsköterska till Hälso- och sjukvårdsenheten med placering på Birgittaskolan i Örebro där det går cirka 165 elever. Hälso- och sjukvårdsenheten samlar all legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal på våra tio specialskolor. För närvarande är 26 medarbetare anställda på enheten såsom skolpsykolog, logoped, skolläkare, skolsköterska och fysioterapeut. Merparten av medarbetarna är placerade i våra skolors elevhälsoteam vars arbete leds av respektive skolas rektor. Birgittaskolan är en statlig specialskola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Skolan har tvåspråkig undervisning i en teckenspråkig miljö med elever från förskoleklass till årskurs 10. ARBETSUPPGIFTER Befattningen som skolsköterska innebär ett hälsofrämjande och förebyggande arbete enligt basprogram, skollagen och socialstyrelsens riktlinjer för EMI. Du arbetar med hälsobesök för att öka elevernas kunskap och medvetenhet om risk- och friskfaktorer och hur de påverkar hälsan. EMI ska bidra till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa samt stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Arbetet omfattar bland annat hälsokontroller, hälsosamtal, vaccinationer, enklare sjukvårdsinsatser och samarbete med interna och externa aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning som skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Det är viktigt att du har; • intresse för barn med funktionsnedsättning • kunskap om hälso- och sjukvårdslagen samt vägledningen för elevhälsan • dokumentationsvana • erfarenhet att arbeta i team med andra yrkeskategorier Du har kunskap och förståelse för elevhälsoarbetets betydelse för elevens utveckling. Det är meriterande om du: - har erfarenhet i yrket som skolsköterska - har erfarenhet av att arbeta med barn med dövhet eller hörselnedsättning - har kunskaper i teckenspråk. Om du inte är teckenspråkig idag, erbjuder vi dig utbildning för att du ska lära dig språket Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad. Du ska vara självständig och flexibel i din roll som skolsköterska. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta. ÖVRIGT Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Specialpedagogiska Skolmyndigheten
Ansökan
Ansök senast 29 October (2 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

"Skolnamn" söker en skolsköterska i "region/område"!

Arbetsgivare / Ort: NTI Gymnasiet Macro AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-10
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.  Gymnasieskolan NTI Södertörn söker nu en skolsköterska! Nti Södertörn ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Ditt uppdrag Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete. Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. Du följer AcadeMedias riktlinjer för elevhälsans medicinska insatser och deltar i skolans elevhälsoarbete genom att: • vid hälsosamtal tidigt identifiera symptom hos elever som kan indikera behov av extra anpassningar eller andra insatser • utreda och bedöma den fysiska och psykiska hälsan för enskilda elever, ibland som ett underlag för skolans utredningsarbete och vid upprättande av åtgärdsprogram • i samverkan med andra bidra till att öka kunnandet om en hälsosam livsstil hos eleverna samt att vara ett stöd i undervisningen relaterat till detta • bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, social situation och lärande • erbjuda tid för spontanbesök där det erbjuds enklare sjukvårdsinsatser • erbjuda vaccinationer enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn Som skolsköterskan ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledning, EHT, heltidsmentorer, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan.  Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig. Din profil Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Vårt erbjudande till dig Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. Tjänsten är en deltidsanställning med omfattningen på mellan 20-40%. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse. Ansökan och kontakt Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2020.10.30. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Anette Bjärås via telefonnummer 072-5034367, eller på [email protected] Vid frågor kring det medicinska uppdraget, kontakta Medicinsk verksamhetschef Marte Torp på telefonnummer 0724-532746 eller på [email protected] Välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
NTI Gymnasiet Macro AB
Hemsida: https://www.ntigymnasiet.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Ljusnarsbergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Ljusnarsbergs kommun är den lilla kommunen i norra Örebro län där vi har en värdegrund med en övertygelse om att alla människor kan och vill göra ett gott arbete. Vi möter människor respektfullt och jämlikt och i alla möten visar vi empati och engagemang. Här finns goda förutsättningar för bra boende, arbete och företagande. Naturen in på knuten ger dig möjlighet till ett rikt friluftsliv. Ljusnarsbergs kommun med huvudorten Kopparberg ligger mitt i Bergslagen som under många hundra år utmärkt sig för gruvdrift och metallindustri. Kommunen har ett varierat näringsliv med mestadels små företag men också några större. Välkommen! Läs mer om Ljusnarsberg på www.ljusnarsberg.se . På en timme tar du dig enkelt med tåg till och från Örebro och på en halvtimme till och från Ludvika. Som medarbetare i Ljusnarsbergs kommun är du med och bygger ett välkomnande samhälle där olikheter respekteras och där det finns plats för stolthet, vilja och handlingskraft. Arbetsuppgifter - beskrivning Vi söker en skolsköterska med medicinskt ledningsansvar som ska ingå i vårt elevhälsoteam på Kyrkbacksskolan. Skolan, som ligger i Kopparberg, består av de två skolenheter som utgör grundskolan i Ljusnarsbergs kommun. Du ingår i ett team som tar ett stort ansvar med att utveckla och forma kommunens elevhälsoarbete. Elevhälsan består av skolsköterska, psykolog, kurator, specialpedagoger och studie- och yrkesvägledare. Du har din personaltillhörighet hos en av rektorerna på skolan men som MLA arbetar du även med skolchefen, som är verksamhetschef för EMI. Vår skolsköterska vill vi ska arbeta hälsofrämjande och förebyggande inom den medicinska elevhälsan. I arbetet ingår regelbundna hälsoundersökningar, hälsosamtal och vaccinationer. Du möter också eleverna i spontana samtal och enklare sjukvårdsinsatser. Som skolsköterska träffar du alla elever och fångar upp viktiga signaler om deras hälsoutveckling. Om dig Vi tror att du är engagerad och har barnets/elevens bästa i fokus. Du har god samarbetsförmåga, men också förmåga att arbeta självständigt och att planera, prioritera och organisera ditt arbete. Vår dokumentation sker i PMO. Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälsa och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller vidareutbildning inom skolhälsovård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning, deltid på 90 %, under dagtid måndag-fredag. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Välkommen med din ansökan, vi kommer påbörja rekryteringsprocessen innan ansökningstiden går ut.   Övrigt För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Ljusnarsbergs kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Solede Essvik Elevhälsans medicinska insats

Arbetsgivare / Ort: Sundsvalls kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Politikernas och förvaltnings mål och viljeriktning är att alla barn och elever i Sundsvalls kommuns förskolor och skolor ska få likvärdiga förutsättningar att utvecklas, nå sina mål och bli aktiva medborgare med många möjligheter i livet. Varje dag möter våra ca 3 000 medarbetare inom Barn- och utbildningsförvaltningen tillsammans ca 16 000 barn och elever på fler än 130 enheter. Varje dag finns möjligheten att ge dem förutsättningar för fortsatt lärande och utveckling. Solede skola är belägen i Nolby 15 km söder om Sundsvall och är en F-6 skola med ca 150 elever. Essvik skola är belägen i Njurunda drygt en mil söder om Sundsvall och är en F-6 skola med ca 200 elever. ARBETSUPPGIFTER Du kommer arbeta utifrån de styrdokument som finns i Hälso-och sjukvårdslagen, Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer. Det innebär att utföra hälsobesök/hälsosamtal med hälsoundersökningar, vaccinationer samt öppen mottagning. Du kommer tillsammans med övriga i elevhälsoteamet och personal på skolan arbeta hälsofrämjande, förebyggande och stödja elevens utveckling mot utbildningens mål Du ingår i ett professionsnätverk för kommunens övriga skolsköterskor med regelbundna möten för kvalitetsutveckling och stöd i arbetet, som leds av verksamhetschef. Elevhälsans medicinska insats är HBTQ certifierade. Skolsköterskorna i nätverket erbjuds även handledning och yrkesspecifik kompetensutveckling. All dokumentation för elevhälsans medicinska insats sker i vårt digitala journalsystem, PMO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt utbildning till skolsköterska. Om du tidigare har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och ungdomar är det meriterande, men inget krav. Personliga egenskaper Som skolsköterska hos oss har du en självständig roll och du behöver en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett bra sätt men samtidigt gilla att arbeta i ett team Du är intresserad av utåtriktat arbete och du har lätt för att etablera kontakter. Du kommer att arbeta med olika yrkesgrupper inom skolan samt flera organisationer och myndigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval och intervjuer sker löpande. Vid begäran skall betyg/ examensbevis/studieintyg/lärarlegitimation som styrker att du har rätt kvalifikationer för tjänsten lämnas in. Tjänsten tillsätts under förutsättning att inte övertalighet uppkommer inom annan del av kommunen som gör att den tillsätts den vägen. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Sundsvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html Sista ansökningsdag är; 2020-10-30 Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Sundsvalls kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Sundsvalls kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Sundsvalls kommuns gemensamma vision "Tillsammans släpper vi skaparkraften fri och bygger ett hållbart Sundsvall med plats för alla" vilar på tre värdeord - mod, öppenhet och helhetssyn. Vi söker nu en skolsköterska till St.Olofskolan och Bredsands skola. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 60% på Bredsands skola och 40% på St. Olofskolan. Bredsands skola är en F-6-skola med cirka 200 elever. På skolan finns en förskoleklass, ett arbetslag 1-3, ett arbetslag 4-6 och ett Fritidsarbetslag. Skolan kännetecknas av en bra lagkänsla där vi hjälps åt och tillsammans arbetar för att skolan ska vara bästa möjliga arbetsplats för såväl elever som vuxna. En arbetsplats där alla ska trivas och ha möjlighet att nå sin fulla potential. S:t Olofsskolan är en mångkulturell skola i centrala Sundsvall med ca 440 elever. Hos oss ska varje elev uppleva trygghet, arbetsro och engagerade pedagoger.Från höstterminen 2020 finns elever i Årskurs F-3 i lokalerna på Sankt Olofsskolan och eleverna i Årskurs 4-7 i lokalerna på Åkersviksskolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer arbeta utifrån de styrdokument som finns i Hälso-och sjukvårdslagen , skollagen och socialstyrelsens riktlinjer. Det innebär att utföra hälsobesök/hälsosamtal med hälsoundersökningar , vaccinationer samt öppen mottagning. Du kommer tillsammans med övriga i elevhälsoteamet och personal på skolan arbeta hälsofrämjande , förebyggande och stödja elevens utveckling mot utbildningens mål Du ingår i ett professionsnätverk för kommunens övriga skolsköterskor med regelbundna möten för kvalitetsutveckling och stöd i arbetet, som leds av verksamhetschef . Skolsköterskorna i nätverket erbjuds även handledning och yrkesspecifik kompetensutveckling. All dokumentation för elevhälsans medicinska insats sker i vårt digitala journalsystem, PMO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt utbildning till skolsköterska. Om du tidigare har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och ungdomar är det meriterande, men inget krav. Personliga egenskaper Som skolsköterska hos oss har du en självständig roll och du behöver en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett bra sätt men samtidigt gilla att arbeta i ett team Du är intresserad av utåtriktat arbete och du har lätt för att etablera kontakter. Du kommer att arbeta med olika yrkesgrupper inom skolan samt flera organisationer och myndigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet ÖVRIGT Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal. Vi tillämpar rökfri arbetstid. Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden i våra arbetsgrupper. Vi ser gärna sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Den som erbjuds en anställning skall lämna ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister enligt SFS 2000:873. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Sista ansökningsdag är 30 oktober 2020. Varmt välkommen med din ansökan! Är du även intresserad av att arbeta som räddningstjänstpersonal i beredskap/deltidsbrandman, klicka på länken: http://www.raddning.info/om-oss/arbeta-hos-oss/deltidsbrandman.html
Arbetsgivare
Sundsvalls kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Klara - förstahandsvalet för dig som skolsköterska?!

Arbetsgivare / Ort: Klara D AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Klara söker dig skolsköterska! Klara har en stark och framträdande position vad gäller uppdrag för skolsköterskor! Vi har avtal med ett stort antal kommuner och friskolor där vi har en förstaplats - en viktig aspekt när man väljer bemanningsbolag - välj därför oss på Klara! Behov av skolsköterskor kommer snabbt och därför behöver vi anställa fler konsulter som är redo för uppdrag. Uppdragens omfattning varierar därför behöver vi konsulter både med liten och stor tillgänglighet! Ort Göteborg Arbetsuppgifter Sedvanliga skolsköterskeuppgifter. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom barn/ungdom. Huvudsaklig arbetsuppgift är att kalla eleverna till regelbundna hälsokontroller, följa deras utveckling samt utföra vaccinationer.I rollen ingår även ett nära samarbete med föräldrar, lärare och annan skolpersonal, samt företrädare för andra professioner i samhället som arbetar med barn.Vi ser att ditt perspektiv präglas av möjligheter snarare än hinder, och att du har ett genuint intresse för unga människor och olika elevers behov. Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet med vidareutbildning till skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Önskvärt med kunskap i journalsystemet PMO. Personliga egenskaper Som bemanningssjuksköterska hos Klara får du chansen att bredda din kompetens, få nya erfarenheter och utvidga ditt kontaktnät. Som person är du flexibel, lösningsorienterad och initiativtagande. Du är trygg i din profession och har ett patientfokuserat arbetssätt. Om arbetsgivaren Rent a Nurse blev i mars 2018 Klara. Klara är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Det innebär bland annat att vi tillämpar kollektivavtal, att vi har ansvarsförsäkring, att vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och att vi har en fastställd jämställdhetsplan. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och rekryteringsbonus. Vi vill vara en trygg och lyhörd arbetsgivare för dig som värderar frihet, omväxling och spännande utmaningar i din roll som sjuksköterska. Det betyder i klartext fungerande rutiner men också värme, gemenskap, kompetensutveckling och omtanke. Vården behöver vår kompetens – på flera sätt. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss redan idag. Har frågor om den utannonserade tjänsten är du välkommen att kontakta oss. På vår hemsida www.klarakompetens.se/lediga-uppdrag/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Arbetsgivare
Klara D AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Kvarngärdesskolan

Arbetsgivare / Ort: Uppsala kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Kvarngärdesskolan Är du skolsköterska som vill vara med i skolans elevhälsoteam där man arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att skapa goda möjligheter för eleverna att lyckas med sitt skolarbete? Välkommen till Kvarngärdesskolan! Kvarngärdesskolan, Uppsala International School, är en skola centralt belägen i Uppsala. Vi är en skola som välkomnar elever från hela världen och har i nuläget cirka 600 elever och 75 medarbetare. Vi har en bred kompetens genom våra olika verksamheter, grundskola F-5 och tvåspråkiga klasser F-9 samt internationell klass årskurs F-4. Här kan du läsa mer om Kvarngärdesskolan (http://www.kvarngardesskolan.uppsala.se) Ditt uppdrag I arbetsuppgifterna ingår bland annat vaccinationer, hälsobesök och akuta elevärenden. Du arbetar i nätverk med skolsköterskor från andra skolor i Uppsala kommun och är även med i skolans elevhälsoteam som främst arbetar förebyggande och hälsofrämjande för att skapa goda möjligheter för eleverna att lyckas med sitt skolarbete. Du har kontakt med vårdnadshavare i olika ärenden och du kommer ha regelbunden kontakt med lärare. Din bakgrund Vi söker dig som är utbildad skolsköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar inom grundskola. Har du goda språkkunskaper i både svenska och engelska ses det som meriterande. Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du är flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Upplysningar Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Anna Jones, tillförordnad rektor, 018-727 59 24 Facklig företrädare: Vårdförbundet, Gulperi Saritas, 018-727 86 39 Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24. I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen. Om vår organisation Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat. Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se) Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Arbetsgivare
Uppsala kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till f-9 skola i centrala Norrtälje

Arbetsgivare / Ort: Skolpool Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-28
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi skolsköterska till en centralt belägen friskola åk f-9. Det här är arbetet för dig som vill vara med att påverka och arbeta förebyggande med barn hälsa. Om du brinner för elevhälsa och barns möjligheter i skolans värld kommer du att trivas på den här skolan. Hör av dig så berättar jag mer! Din profil Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Social och utåtriktad - Flexibel - Brinner för elevhälsa och våra barn Om oss SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vi erbjuder duktiga medarbetare och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret. Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen därför finns våra handledande skolsköterskor, SYV och kurator. Vi erbjuder: - Marknadsmässig lön - Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt ök - Friskvård - Kollektivavtal - Personlig utbildningspott - Intern kompetensutveckling - Sociala aktiviteter så som after work, julbord, Vårruset, ridning etc. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag. Beställ utdrag ur belastningsregistret redan nu så du har om du blir kallad till intervju. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Arbetsgivare
Skolpool Sverige AB
Hemsida: http://www.skolpool.se/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Bikupan och Lessebo gymnasieskola

Arbetsgivare / Ort: Lessebo kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vi är en växande kommun med ca 8 700 invånare, drygt 300 företag och mer än 1 miljon besökare årligen. Kommunikationerna är goda med pendlingsavstånd till Linnéuniversitetet i Växjö och Kalmar. I Lessebo kommun är det lätt att lära känna varandra. Det finns ett nära samarbete förvaltningar och politiker emellan. I Lessebo kommun ser vi lite längre. Vi satsar på utvecklingsfrågor som stärker kommunen på både kort och lång sikt samt investerar för framtidens generationer. Tillsammans skapar vi en grön kommun som vi är stolta över och där vi värnar om varandras framtid. Vårt utvecklingsarbete med ”utvecklingsstrategi 2025” fortsätter där målsättningen är att Lessebo kommun gör en hållbar resa där vi är fler än 10.000 invånare 2025. Lessebo kommun ska vara en attraktiv och trygg plats att leva på, för alla invånare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en skolsköterska till Lessebo kommun med nuvarande placering på högstadieskolan Bikupan och Gymnasieskolans introduktionsprogram med sammanlagt ca 385 elever. Båda skolorna lägger fokus på utvecklingsorganisation som sätter elevens lärande i centrum och satsar på personalen. Sysselsättningsgrad är 100 % med fördelning 80 % på Bikupan och 20 % på Gymnasieskolan. Skolorna ligger med gångavstånd från varandra och rektor på Bikupan är din närmste chef. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tillsammans med skolläkare, MLA skolsköterska och i samråd med elevhälsochef och skolledning ansvarar du för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt rådande lagar, förordningar och styrdokument. Tjänsten innehåller mottagningsarbete, vaccinationer, hälsosamtal samt dokumentation och tillsammans med det övriga elevhälsoteamet arbeta med ett strategiskt förebyggande arbete på gruppnivå utifrån ett salutogent förhållningssätt. Skolsköterskan arbetar med tillgänglighet, analyserar sina insatser och planerar för vidare arbete med utvecklingen av skolans elevhälsofrämjande processer. Elevhälsoarbetet har utvecklats i hela kommunen de senaste två åren och har en stark och kompetent elevhälsoorganisation med kunniga medarbetare. Du som skolsköterska ingår i skolans lokala elevhälsa samt har ett nära samarbete med centrala elevhälsan, vilket är ett team som tar ett stort ansvar med att utveckla och forma kommunens elevhälsoarbete. Teamet består av, förutom elevhälsochef, skolpsykolog, logoped, övergripande specialpedagoger samt samordnare för Skoldatateket. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Som skolsköterska kan de dagliga inplanerade arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha en god förmåga att snabbt kunna prioritera samtidigt som du behåller ett professionellt bemötande. Du är lugn, trygg, tar stort ansvar och har lätt för att kommunicera och inspirera andra. Erfarenhet krävs. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Lessebo kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes till Vittra Rösjötorp, Sollentuna

Arbetsgivare / Ort: Vittraskolorna AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vittraskolorna, ett av Sveriges ledande friskoleföretag med 23 för- och grundskolor runt om i landet. Tillsammans ansvarar vi för cirka 8000 barn och elever och har cirka 1000 medarbetare.  Vittra är en idé- och värderingsstyrd organisation. Vi förenas i idén om att hos oss växer människor och kunskap.  För att skapa både stabilitet och utvecklingskraft kring vår idé har vi en pedagogisk riktning. Riktningen baseras på tre ömsesidigt beroende delar: motiverande lärande, trygg kultur och tydlig struktur. I Vittra arbetar vi utifrån vår utbildningsstruktur med utgångspunkt i de nationella styrdokumenten, alltid med målet att nå en högre kvalitet och ökad måluppfyllelse för våra barn och elever. Det betyder att de strukturer, metoder och aktiviteter som står beskrivna där genomförs på samtliga av våra för- och grundskolor, samt att de kontinuerligt följs upp och utvärderas. Vi startade vår första skola 1993 och ingår sedan 2008 i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Detta söker vi: Arbetsuppgifter:  I arbetet som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår du i en samlad elevhälsa på skolan och du har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator samt rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete. Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan. Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla led. Detta erbjuder vi: Vittra Rösjötorp är en skola som präglas av en stark gemenskap och en vilja att stödja varandra i vårt uppdrag. Vi arbetar tillsammans i arbetslag. Vår skola har en mångkulturell blandning som vi är stolta över. Vi har en stor acceptans för olika kulturer och vi upplever det mångkulturella arbetet som mycket berikande. Om du vill veta mer om Vittra Rösjötorp kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en film som beskriver Vittra generellt och den hittar du på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Tjänsten är en semestertjänst på 30%. Var vänlig ansök snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Lea Colner på [email protected] Välkommen med din ansökan!  
Arbetsgivare
Vittraskolorna AB
Hemsida: http://www.vittra.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Realgymnasiet Norrköping

Arbetsgivare / Ort: Lärande i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-29
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Om Lärande i Sverige AB Alltsedan starten 1999 har vi satt elevens lärande i centrum och jobbat utifrån vår mission: Att ge så många barn och ungdomar som möjligt de bästa förutsättningarna att utvecklas och lyckas under skoltiden och i framtiden. Våra utbildningar bygger på idén om att det personliga intresset är den bästa drivkraften för ett utvecklande och meningsfullt lärande för livet. Inom koncernen Lärandegruppen har vi idag över 900 medarbetare och driver 27 verksamheter varav tre förskolor, 7 grundskolor och 17 gymnasieskolor i Sverige, från Sundsvall i norr till Malmö i söder. Eventuell vinst återinvesterar vi i våra verksamheter för att utveckla dem vidare. Det har resulterat i att vi har en stabil grund för tillväxt och ekonomi som skapar trygghet för våra barn och elever, medarbetare samt partners. Om Realgymnasiet Realgymnasiet, en del av Lärande i Sverige AB, är en gymnasieskola som erbjuder både yrkesexamen och högskolebehörighet. Realgymnasiet finns idag i Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Linköping, Lund, Malmö, Norrköping, Nyköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uppsala, Västerås och Örebro. Idén om ”Det som är roligt för dig är viktigt för oss”, handlar om att så mycket som möjligt av ditt skolarbete ska vara kopplat till verkligheten. På så sätt blir lärandet mer intressant, mer kreativt och mycket roligare! Nyckeln till framgången är nära samarbeten med ledande aktörer inom tillväxtbranscher. De ger våra elever en relevant och modern utbildning, skapar goda nätverk både nationellt och internationellt samt rätt branschcertifikat. På så sätt blir våra elever attraktiva att anställa på arbetsmarknaden. Läs mer om våra skolor på https://www.realgymnasiet.se/ Om Realgymnasiet Norrköping Läs mer om vår skola på https://www.realgymnasiet.se/skolor/norrkoping. Arbetsbeskrivning - Uppdraget som skolsköterska I arbetet som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande. Du ingår i skolans elevhälsoteam som alla har ett nära samarbete för att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Du är ansvarstagande och kommer i din tjänst att ha stort utrymme för egna initiativ och att driva förebyggande och hälsofrämjande utvecklingsarbete. I skolsköterskans uppdrag ingår uppgifter såsom hälsobesök, öppenmottagning och vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet. Du är van att arbeta rutinmässigt och systematiskt för att säkerställa kvalitet samt har förmågan att arbeta med ungdomar såväl i grupp som enskilt. Lärande i Sverige har ProReNata som journalsystem.   Kvalifikationer Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt- eller skolsköterskeutbildning. Tidigare uppdrag rörande arbete med ungdomar inom sjukvård och- eller friskvårdsarbete kan vara meriterande. Du är ansvarstagande och driver ditt arbete framåt i samklang med kurator, specialpedagog, mentor och skolledning. Du bidrar i det hälsofrämjande arbetet och har förmåga att arbeta med ungdomar såväl i grupp som enskilt. Du är van att arbeta rutinmässigt och systematiskt för att säkerställa kvalitet. Du är en lugn person som gärna lyssnar in ungdomars tankar och visioner. Din motivation finner du i samarbeten och de sociala relationer som uppdraget ger. Vi tillämpar provanställning i 6 månader. Våra kärnvärden är Trygghet, Utveckling, Team och Framgång. Trygghet är basen där all Utveckling tar sin början med strävan om att uppleva mer. Teamarbete där vi delar kunskap och erfarenheter leder till Framgång. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Lärande i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Ystads kommun

Arbetsgivare / Ort: Ystad kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt. Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare. Hos oss är heltid en rättighet. Det innebär att alla medarbetare som anställs hos oss tillsvidare har rätt till heltid och deltidsarbete är en möjlighet om det fungerar för verksamheten. Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid. Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska i Ystads kommun ingår du i den centrala Barn- och elevhälsan som omfattar medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. Barn- och elevhälsans uppdrag är konsulterande och rådgivande på individ-, grupp- och organisationsnivå och sträcker sig från förskolan till gymnasiet. Skolsköterskans uppdrag berör elever från förskoleklass till gymnasiet. Alla på enheten arbetar främst förebyggande och hälsofrämjande. Merparten av din arbetstid som skolsköterska är förlagd på en eller flera skolor där du arbetar med hälsobesök, vaccinationer med mera enligt vårt basprogram samt har öppen mottagning. På skolan ingår du även i elevhälsoteamet och verkar för elevernas utveckling genom att skapa miljöer som främjar lärande, utveckling och hälsa. Du arbetar nära elev, vårdnadshavare, skolpersonal men samverkar också med externa aktörer såsom hälso- och sjukvård samt socialtjänst. Samarbetet med dina kollegor mot en utveckling och kvalitetshöjning av elevhälsans medicinska insats är en annan viktig arbetsuppgift. Rekrytering sker löpande. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska. Du ska med lätthet kunna skapa goda relationer, tycka om att arbeta självständigt, vara flexibel, vara noggrann och ha god organisationsförmåga. God datavana är en fördel då bland annat dokumentationen sker i PMO. Erfarenhet av arbete med barn och unga är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har körkort och tillgång till egen bil. ÖVRIGT All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen. Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.
Arbetsgivare
Ystad kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Te Crea Care söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterskor för uppdrag på privata grundskolor och gymnasium i och omkring Örebro Uppdragsperiod: Höstterminen Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som Skolsköterska med arbete utifrån Basprogrammet Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - gärna specialist distrikt, barn eller skolsköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Te Crea Care söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterskor för uppdrag på privata grundskolor och gymnasium i och omkring Örebro Uppdragsperiod: Höstterminen Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som Skolsköterska med arbete utifrån Basprogrammet Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - gärna specialist distrikt, barn eller skolsköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Teamorienterad Skolsköterska till Beckombergaskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Beckombergaskolan är en omtyckt F-6 skola som ligger i Bromma. Skolan har ca 570 elever och ca 95 anställda. Här arbetar kompetenta och lösningsinriktade medarbetare med stort intresse och engagemang för elevernas utveckling och lärande. Elever, personal och vårdnadshavare trivs med vår skola! De senaste åren har skolan vuxit mycket. Det innebär ett behov av att både bevara väl upparbetade rutiner och traditioner och samtidigt utveckla dem i takt med att skolan växer. Skolan har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vår restaurang Matlunden har eget tillagningskök och serverar förutom varmrätt ett fantastiskt salladsbord varje dag. Här kan du läsa mer: https://beckombergaskolan.stockholm.se/ Arbetsbeskrivning Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvarar du för organisationen av elevhälsans medicinska insatser enligt gällande råd och anvisningar. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan.Du är också en viktig del i det främjande och förebyggande arbetet för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso –och sjukvård för barn och ungdom 60 hp. Distriktssköterska 75 hp. eller Skolsköterskeprogrammet Högskolan i Skövde 60 hp. Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO och bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller annat arbete inom sjukvård riktat till barn och ungdomar. I skolsköterskans uppdrag ingår att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande, förebyggande, genomföra vaccinationsprogram, organisera skolläkarmottagning, följa basprogrammet samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Du är intresserad av att arbeta såväl med förebyggande hälsoarbete som att sköta de övrigt förekommande arbetsuppgifterna för en väl fungerande medicinsk elevhälsa.  Du har en vilja att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag tillsammans med elevhälsoteamet, pedagogerna och övriga kollegor i Stockholms stads medicinska elevhälsa. Elevhälsoteamet arbetar tillsammans för elevernas bästa. Därför är det viktigt att du är flexibel samt intresserad av nära samarbete med kollegor och att arbeta i team. Tjänsten innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Vi behöver dig som är trygg och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du tar initiativ till att utveckla din egen kompetens för att också utveckla verksamheten. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.     Övrigt I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska på Ängsdals skola

Arbetsgivare / Ort: Ängsdals Skolor AB / BUNKEFLOSTRAND
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Färdigheter
Krav
 • Legitimation som sjuksköterska

Om jobbet

Ängsdals skola är en fristående skola i Bunkeflostrand med för närvarande 466 elever i årskurserna F - 9. Vi är inne på vårt femtonde verksamhetsår. Vi har fr.o.m. augusti utökat verksamheten och blivit en två-parallellig verksamhet i samband med att vår nya skola stod klar. Vi arbetar med att kunna erbjuda elever och vårdnadshavare en röd tråd genom hela skolgången. Företaget ägs av personalen och driver även tre förskolor. Som anställd har du förmåner som friskvård, sjukförsäkring, personlig Mac-dator och goda möjligheter till fortbildning.


Ängsdals skolas vision

På Ängsdals skolor får varje barn och elev möjlighet att utvecklas i en trygg miljö utifrån sina egna individuella förutsättningar. Vår personal verkar alltid utifrån barnets bästa och ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem. Alla barn och elever hos oss tillåts att lyckas.


Vi bedriver en verksamhet som ständigt utvecklas. Vi är stolta över vad vi erbjuder men vill ständigt bli bättre. Ängsdals skolor ska bidra till samhällsutvecklingen, inte anpassa sig efter den.


De barn och elever som lämnar oss ska vara rustade för att kunna fortsätta lyckas.


Mer om Ängsdals

Verksamheten och arbetet med eleverna utgår från våra ledord kreativitet, stolthet, lust och självständighet. Vi har ett pågående utvecklingsprojekt med fokus på entreprenöriellt lärande. Eleverna i åk 4-9 arbetar i en 1:1-miljö, vilket lett till en medveten och långsiktig satsning på digitala verktyg även i de lägre åldrarna. En utveckling som Ängsdals skola ämnar fortsätta och utöka, eftersom vi upplever de vinster det ger för elevernas lärande.


Vårt skolbibliotek har en viktig roll i det pedagogiska arbetet och vi försöker på olika sätt främja elevernas läs- och skrivutveckling. Detta, tillsammans med tidig kartläggning, ger oss goda förutsättningar att sätta in tidiga och förebyggande åtgärder, vilket gynnar elever som kan behöva lite extra stöd för sitt lärande. Vår utgångspunkt är att eleverna ska ges rätt förutsättningar att lyckas utifrån sina behov och möjligheter.


Hos oss ges stora möjligheter att arbeta i nära samarbete med övriga lärare, pedagoger och ledning. Vi tror på och uppmuntrar det kollegiala lärandet, som en resurs för fortbildning och utveckling. Utgångspunkten ska vara ”vi” i större utsträckning än ”jag”.


Vi söker skolsköterska (100 %)

Du kommer att ingå i skolans elevhälsa och arbeta nära pedagogerna, eleverna och vårdnadshavare. Förutom det rutinmässiga arbetet som hälsokontroller och vaccinationer är du tillgänglig utifrån elevernas behov. Du ska vara en resurs som lyssnar till eleverna och sätter deras bästa i fokus. Samtidigt kommer du att verka som en länk mellan elever och pedagoger genom ditt arbete inom elevhälsan.


Intervjuer kommer att påbörjas omgående.

Arbetsgivare
Ängsdals Skolor AB
Smedmästarebyn 5
21841 BUNKEFLOSTRAND
Hemsida: www.angsdals.se
Ansökan
Ansök senast 30 October (3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes till liten skola i centrala Västerås

Arbetsgivare / Ort: Stift Västerås Waldorfskola / Västerås
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-08-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Skolsköterska sökes till liten skola i centrala Västerås


Västerås Waldorfskola, Stift.

Vi är en liten Waldorfskola med 130 elever som nu söker en skolsköterska på 30%. Vill du vara en del i skolhälsovården och tillsammans med oss utveckla vårt elevhälsoarbete?


I ditt nya jobb som skolsköterska hos oss genomför du bland annat hälsosamtal, hälsoundersökningar, vaccinering samt erbjuder öppen mottagning med enklare sjukvårdsinsatser för elever. Du ingår i ett elevhälsoteam där ni har ett nära samarbete med regelbundna träffar och där ni tillsammans arbetar för att vidareutveckla skolans elevhälsoarbete. Det hälsofrämjande och förebyggande arbetet är en viktig del för att skapa en miljö som på bästa sätt främjar elevernas kroppsliga och själsliga hälsa. I tjänsten som skolsköterska arbetar du efter gällande lagar och styrdokument. Erfarenhet eller intresse av antroposofisk verksamhet uppskattas. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av skolhälsovård.


Som person har du ett stort engagemang och du bidrar till arbetets fortsatta utveckling. Du är flexibel, ansvarstagande och kan ta egna initiativ. I rollen som skolsköterska har du en central och viktig kontakt med elever, föräldrar och arbetskamrater och därav är det viktigt att du är serviceinriktad och kan skapa goda relationer. Då du har ett nära samarbete med kollegor är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett team och har en god samarbetsförmåga. Du har en bra kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.


Anställningens omfattning: Deltid 30%

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Sysselsättningsgrad: 30%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan Sista ansökningsdatum: 2020-10-31

Vi tar emot ansökningar via mejl där du bifogar CV och personligt brev.

Arbetsgivare
Stift Västerås Waldorfskola
Regattagatan 39
72348 Västerås
Hemsida: www.vwaldorf.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Emmaboda kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet. ARBETSUPPGIFTER Centrala barn- och elevhälsan är Bildningsförvaltningens övergripande elevhälsoteam för verksamheterna kring barn och elever, från förskolan till och med gymnasiet. Enligt rådande styrdokument ska elevhälsan stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Som Central barn- och elevhälsa är vi ett samlat, övergripande elevhälsoteam och vi riktar oss mot alla förskolor, grundskolor och gymnasieskola inom Emmaboda kommun. Vi skall främst arbeta förebyggande och hälsofrämjande med medicinska, psykologiska, psykosociala och specialpedagogiska insatser. Vi söker nu dig som är intresserad av att ingå som skolsköterska i vårt team. Uppdraget innefattar sedvanliga skolsköterskeuppgifter enligt gällande lagar och styrdokument. Det är ett brett uppdrag med förebyggande/hälsofrämjande insatser, hälsosamtal, vaccinationer och andra medicinska insatser. Som skolsköterska är du en viktig kugge i elevhälsans arbete. Uppdraget ställer höga krav på förmåga till samarbete, såväl inom teamet som tillsammans med mentorer/klasslärare samt externa myndigheter och verksamheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn- och ungdomar, distriktsköterskeutbildning eller har genomgått skolsköterskeprogrammet. Även du som är leg sjuksköterska men under vidare utbildning mot distrikt- eller skolsköterska är välkommen med ansökan. Du har lätt för att samarbeta men kan också planera och prioritera ditt arbete självständigt. Du har ett inkluderande förhållningssätt och skapar goda relationer med elever och vårdnadshavare. Datorvana är nödvändigt och erfarenheter från PMO eller annat digitaliserat journalsystem är meriterande. Du har även god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Eftersom tjänsten innebär arbete på flera enheter är B-körkort ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och möjliggöra en god kommunikation med dig som sökande tar vi bara emot ansökningar digitalt. Emmaboda kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Emmaboda kommun
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Te Crea Care söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-09-30
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterskor för kommande uppdrag Uppdragsperiod: Höstterminen Arbetstid: mån -fre Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som Skolsköterska med arbete utifrån Basprogrammet Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - gärna specialist distrikt, barn eller skolsköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sjuksköterska sökes till Breared i Varberg

Arbetsgivare / Ort: Vardaga AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Nu söker vi på Breared i Varberg en sjuksköterska 50-75%, dag, kväll och helg tjänstgöring ingår i tjänsten. Vi erbjuder utbildning och flera förmåner. Sök tjänsten senast 31/10 2020. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig: Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära Förmånsportal med rabatter och förmåner Coachande och stöttande chefer nära dig Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende Karriär- och utvecklingsmöjligheter Friskvårdsbidrag, skobidrag och arbetskläder Kollektivavtal Om rollen I rollen som omvårdnadsansvarig sjuksköterska ingår du i ett team med gruppchef, omvårdnadspersonal, arbetsterapeut och fysioterapeut. Ni arbetar tätt ihop och skapar och bibehåller goda relationer med de boende, anhöriga och uppdragsgivare. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Din roll i teamet är att handleda i omvårdnaden och ansvara för att medicinska ordinationer följs. I övrig genomför du regelbundet riskbedömningar och uppföljningar i syfte att utveckla vår kvalitet i verksamheten enligt Vardagas koncept. Om Breared Våra äldreboende ligger i Breared, ett lugnt bostadsområd ei Varbergs utkant. Vardaga driver Breared på entrepenad för Varbergs kommun och har plats för 92 boende. Verksamhet har en inriktning mot demens och somatisk sjukdom för personer över 65 år. - Demenscertifiering: Vi är ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). - Behovsbaserat önskeschema: Vi tillämpar behovsbaserat önskeschema. Det innebär att du som medarbetare har möjlighet att påverka din egen arbetstid, utifrån behov och önskemål. Vi lägger schema för 10 veckor i taget. - Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende. - Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som sjuksköterska. - Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården.. - VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/). Din erfarenhet och kunskap Vi önskar att du: tycker om att möta människor i olika situationer. är ansvarsfull och driftig. är professionell och pedagogisk. trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor. är självständig och kan ta beslut utifrån dina egna bedömningar. är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: enligt äverenskommelsen. Sista ansökningsdag: 31/10-2020 Har du frågor? Kontakta gärna: [email protected] Observera att det inte går att ansöka via E-post. Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/). Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobil: 076-621 73 30, Mail: [email protected] Ansökan Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande. På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se/)
Arbetsgivare
Vardaga AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska inom Elevhälsan

Arbetsgivare / Ort: Helsingborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Om arbetsplatsen Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev. Elevhälsans uppdrag är att stödja eleverna till att nå utbildningens mål. Vi har ett fokus på främjande- och förebyggande arbete. Genom att tidigt upptäcka elever i behov av stöd så bidrar vi till att skapa miljöer som främjar elevers lärande, utveckling och hälsa och hjälper eleverna att nå utbildningens mål. Genom en samlad elevhälsa, tvärprofessionellt samarbete och en tydlig systematik så får vi elever att lyckas i skolan och elever som mår bra. Klicka här för att läsa mer om oss! https://helsingborg.se/forskola-och-utbildning/helsingborgs-stads-skolor/elevhalsan/ Arbetsuppgifter  Som skolsköterska ingår du i den centrala Elevhälsan med placering på någon/några av stadens kommunala skolor i Helsingborg. I ditt jobb som skolsköterska ingår att genom hälsobesök följa elevernas utveckling och genomföra vaccinationsprogram. I hälsobesöket bedöms elevens allmänna hälsotillstånd, psykiska mående, tillväxt, utveckling och inlärning samt även screening av syn, hörsel och rygg. Som skolsköterska tillför du medicinsk kompetens och omvårdnadskompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet. Du är en viktig del i planeringen av elevhälsans arbete. I samverkan med elever, vårdnadshavare och skolans övriga personal arbetar du för att ge eleverna kunskap om hälsosamma levnadsvanor. Du kommer även att bistå med handledning och konsultation till skolans övriga personal och ta till vara kunskapen om elevernas hälsa i skolans arbete. Målet med skolsköterskans insatser är att främja och stödja elevers lärande, utveckling och hälsa samt förebygga ohälsa så att eleven når utbildningsmålen. Vi använder ProReNatas journalsystem. Tjänsten är på 80%.     Kvalifikationer Vi söker dig som har arbetat som och är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Du trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor, pedagogisk personal och vårdnadshavare. Du skapar goda relationer utifrån elevernas bästa och du brinner för ungas hälsa och mående! Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan! Övrig information Sista ansökningsdag:  2020-10-31 Anställningsform: Deltid  Omfattning: 80%  Tillträdesdatum: Efter överenskommelse Varaktighet: Tillvidareanställning  Antal tjänster: 1  I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare. Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget ReachMee. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via ReachMee genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor kan du kontakta kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Helsingborgs kommun
Hemsida: https://helsingborg.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska 40%

Arbetsgivare / Ort: Fria Läroverken i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Norrköping Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Skolan erbjuder sex olika program både högskoleförberedande- och yrkesprogram. Idag är vi 280 elever 30 medarbetare. Skolan är från läsåret 19/20 lokaliserad i nyrenoverade lokaler och ligger i centrala Norrköping på Kvarngatan 34. Beskrivning Vi söker nu en engagerad skolsköterska med känsla för kvalitet och ett hjärta som klappar för ungdomar. Tillsammans med övriga medlemmar i vår elevhälsa kommer du arbeta främjande för våra elevers hälsa. Arbetsuppgifter I arbetet som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande. Du ingår i skolans elevhälsa som alla har ett nära samarbete för att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Du skall även bidra till att utveckla skolans elevhälsoarbete tillsammans med övriga kollegor och med fokus på det främjande arbetet. Som skolsköterska kan de dagliga inplanerade arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. Vi vill att du har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor och att du på ett empatiskt och tydligt sätt kan kommunicera med dessa grupper. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Du bör helst vara tvåspråkig med en god engelska och/eller svenska eftersom skolan har en internationell inriktning med stora inslag av engelska. Det absolut viktigaste är att du delar våra värderingar och grundläggande pedagogiska vision. Utöver det måste du: • Ha en god förmåga att samarbeta som en del av ett team, både inom skolan och med övriga inom elevhälsan. • Vara bra på att kommunicera syftande till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Villkor Tillsvidareanställning Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Inom koncernen finns även grundskolorna Nordic International School i Karlstad, Norrköping, Trollhättan och Kalmar och i Växjö driver vi Kronoberg skola. Utöver det har vi även en resursskola, KF-utbildning i Norrköping. Och sedan våren 2020 finns även Kunskapscompaniet i koncernen som dels har en gymnasieskola och utöver det vuxenutbildning.  För Kronoberg skola så är visionen att erbjuda ” En verksamhet som präglas av höga akademiska ambitioner och tydliga ordningsregler”. Vi är idag totalt ca 4 500 elever och 510 medarbetare. Vi fokuserar alltid på kvalitet. Vi är nämligen övertygade om att det inte finns några genvägar för skolor som vill bli uppskattade och framgångsrika; det är kvaliteten på undervisningen som är nyckeln till ett framgångsrikt lärande för våra elever. OBS: Vi har avtal med leverantörer av annonser och undanber oss ytterligare kontakter vänligen men bestämt.
Arbetsgivare
Fria Läroverken i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes till Psykologigymnasiet

Arbetsgivare / Ort: Psykologigymnasiet Sverige AB / SOLNA
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-01
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Om jobbet

Psykologigymnasiet i Solna söker en skolsköterska som kommer att vara timanställd vid behov, med start höstterminen 2020.

Vi söker dig som tar ansvar, är initiativrik och pålitlig. Som anställd på Psykologigymnasiet förväntas du att följa våra ledljus samt att vara en tydlig, uppmuntrande och utmanande vuxen, som ser elevens inre drivkraft och olika förmågor och vägleder denne i sin personliga utveckling.


Lite om arbetsplatsen:

Psykologigymnasiet är en liten familjär skola och har ca 140 elever. Vi förbereder ungdomar som vill arbeta aktivt med människor i framtiden. Vi erbjuder våra elever utbildningar där individen utvecklas och inspireras till att tro på sig själv och utveckla sin förmåga och förståelse genom aktivt lärande. Den starka vi-känslan som genomsyrar hela verksamheten bygger på skolans värdegrund som syftar till att skapa goda medborgare och världsförbättrare. Vi erbjuder en skola där eleverna får möjlighet att lära och utvecklas utifrån sina förutsättningar i samspel med varandra och närvarande vuxna.


Dina arbetsuppgifter, arbetsbeskrivning:

Skolsköterskans uppgift som en del av elevhälsan är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande samt stödja elevernas utveckling mot de mål som gäller för utbildningen. I tillägg till detta tillkommer de mer medicinskt avgränsande uppgifterna - och som direkt berör skolsköterskan - att utföra hälsokontroller, enkla sjukvårdsåtgärder och administrera sjukvårdsjournaler.


Erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper men viktigt är att du har en sjuksköterskeexamen.


Arbetsplats: Stockholm - Solna. Timanställd.


Är du intresserad av att bli Psykologigymnasiets skolsköterska? I sådana fall så skicka oss ett personligt brev, ditt CV samt dina referenser och glöm ej ange löneanspråk.

Arbetsgivare
Psykologigymnasiet Sverige AB
Industrivägen 19
17148 SOLNA
Hemsida: http://www.psykologigymnasiet.se
Ansökan
Ansök senast 31 October (4 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska till Virginska gymnasiet

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Brinner du för att hjälpa ungdomar? Vi på Virginska gymnasiet söker just nu en flexibel skolsköterska som har möjlighet att göra skillnad! Om tjänsten Inom introduktionsprogrammen finns ca 400 elever som ännu inte har behörighet till nationellt program. Verksamheten är komplex och innefattar ungdomar med mycket varierande behov både inom programmet för språkintroduktion samt övriga introduktionsprogram. Inom rektorsområdet finns även Samhällsprogrammet för elever med högfungerande autism (SAHA). Du kommer ingå i ett elevhälsoteam tillsammans med ytterligare en skolsköterska, kuratorer, specialpedagoger samt studie- och yrkesvägledare. Som skolsköterska i Örebro kommun ingår du i ett nätverk av andra skolsköterskor där du får kollegialt stöd och fortlöpande kompetensutveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter • arbetar med främjande och förebyggande hälsoarbete • ansvarar för dokumentation enligt hälso- och sjukvårdslagen samt patientdatalagen • ansvarar för att erbjuda och utföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet samt kunna vidta åtgärder vid vaccinationsbiverkningar • ansvarar för bedömningar av elevers behov av ytterligare hälsoinsatser • informerar och ger medicinsk rådgivning i dialog med elever och vårdnadshavare • bidrar med medicinsk och folkhälsovetenskaplig kompetens i barn och elevhälsoarbetet • tillsammans med skolledning, elevhälsoteam och skolans övriga personal arbetar du för en god fysisk och psykosocial arbetsmiljö för eleverna samt för att elevernas utveckling mot utbildningsmål ska stödjas • initierar och medverkar i utvecklings- och kvalitetsarbete inom verksamhetsområdet • känner till och följer verksamhetens gällande lagar, policys och rutiner Kompetenskrav • legitimerad sjuksköterska och specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller barn och ungdom, öppen hälsovård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig I rollen som skolsköterska krävs det att du uttrycker dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift. Du är trygg, stabil och har självinsikt. Samarbete med övriga funktioner i teamen samt med pedagoger och vårdnadshavare är en stor del av ditt arbete och stor vikt läggs därför vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi söker dig som har mod att agera utifrån din egen övertygelse och självständigt kan ta beslut om åtgärder utifrån behov. Rollen kräver även goda IT-kunskaper. Meriterande • erfarenhet av arbete med elever med språknedsättning • erfarenhet av arbete som skolsköterska och arbete i elevhälsoteam • erfarenhet av arbete med elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 75% Tillträde: 11 januari 2021 eller vid överenskommelse Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Virginska gymnasiet är en av fem kommunala gymnasieskolor i Örebro. Antalet elever är ca 1 600 och medarbetarna på skolan är ca 200. Skolan har både nationella program och riksgymnasium för döva och hörselskadade samt introduktionsprogram och särskola. Du kan läsa mer om vår verksamhet här: orebro.se/virginskagymnasiet Övrig information Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. Ansökan Sista ansökningsdag är 1 novermber.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande.  Vi ber att du bifogar din legitimation från Socialstyrelsen i ansökan.  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska vid Järfälla gymnasium

Arbetsgivare / Ort: Järfälla kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/ledigajobb Järfälla gymnasium är en skola med såväl yrkesförberedande program som studieförberedande program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Här arbetar två skolsköterskor med ansvar för olika program. Då vi tror att vårt samarbete och kollegiala lärande har stor betydelse för vårt arbete har vi regelbundna möten tillsammans med grundskolans skolsköterskor. Gymnasiets skolsköterskor har egen grupphandledning. Som nyanställd hos oss får du en god och trygg introduktion. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en skolsköterska med genuint intresse av att arbeta med, framförallt, elever på introduktionsprogrammet språkintroduktion och individellt alternativ. Del av tjänst kan också komma att röra elever på högskoleförberedande program på gymnasienivå samt gymnasiesärskola. I uppdraget ingår att utföra elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar för nyanlända. Du arbetar hälsofrämjande, förebyggande, genomför vaccinationsprogram och följer basprogrammet. Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa och lärande. En viktig del av arbetet är dokumentation i journalsystemet PMO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom: - öppen hälso- och sjukvård eller - hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller - skolhälsovård För arbetet krävs att du: - har god organisatorisk förmåga - har god förmåga av både självständigt arbete och arbete i team - vill arbeta med det förebyggande hälsofrämjande arbetet både med enskild elev och elever i grupp - kan bidra och nyttja din kompetens och erfarenhet både i mötet med elev på ditt arbetsrum likväl som i skolans allmänna utrymmen och i klassrum. Vi lägger även stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi vet krävs för arbetet. ÖVRIGT Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Järfälla kommun
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Kalmarsunds Gymnasieförbund
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Kalmarsunds gymnasieförbund erbjuder en mångfald av utbildningar. Våra skolor kännetecknas av trygghet och en inkluderande miljö. Vi ligger långt fram i utvecklingen och kombinerar IT med modern pedagogik. Tillsammans skapar detta fler möjligheter för dig - och din framtid. Kalmarsunds gymnasieförbund är ett kommunalförbund som har till uppgift att bedriva och utveckla gymnasial utbildning och kommunal vuxenutbildning åt medlemskommunerna Borgholm, Kalmar, Mörbylånga och Torsås. Vi har ca 4000 studerande och 600 medarbetare fördelat över våra fem skolor. Lars Kaggskolan är en av gymnasieskolorna i Kalmarsunds gymnasieförbund. Skolan har ca 1300 elever och ca 150 medarbetare. Här finns både yrkesprogram och högskoleförberedande program. Vi erbjuder en kamratlig och trivsam arbetsplats med engagerade kollegor i en utvecklande miljö. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i skolans elevhälsoteam och arbetar både självständigt och i samarbete med teamet och övrig personal. Ditt arbete innebär bl.a. att du arbetar på såväl individ-, grupp- som organisationsnivå. Du har, tillsammans med övriga i elevhälsoteamet, ett ansvar att stå för det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med våra elever. Huvuddelen av tjänsten är inriktad mot Introduktionsprogrammet, vilket bl.a. innebär arbete med nyanlända elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn- och ungdom eller distriktssköterska. Erfarenhet av arbete som skolsköterska liksom tidigare arbete med psykisk ohälsa och/eller flyktinghälsa är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister för arbete inom skola uppvisas. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av övertalig personal eller att erforderliga politiska beslut fattas. Läs gärna mer om Kalmarsunds gymnasieförbund på vår hemsida www.gyf.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss vänligt men bestämt samtal från försäljare av ytterligare platsannonser eller rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Kalmarsunds Gymnasieförbund
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes

Arbetsgivare / Ort: Gullspångs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-09
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vi söker nu en skolsköterska för att förstärka Nya barn och elevhälsans verksamhet i Gullspångs kommun. I Gullspång finns tre förskole enheter, två F-6 skolor och en åk 7-9 skola. Barn- och elevhälsan består av skolsköterska, skolläkare, skolkuratorer, skolpsykolog, studie och yrkesvägledare samt specialpedagoger som tillsammans med barn- och elevhälsochefen ska ansvara för att utveckla den nyligen omorganiserade barn- och elevhälsan, till ett nytt kompetensområde i Gullspångs kommun. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att utföra skolhälsovårdens arbetsuppgifter enligt gällande råd och anvisningar så kallad basprogram och följa de riktlinjer som utfärdats av Barn och elevhälsan. Tillsammans med den samlade barn- och elevhälsan kommer du främst att arbeta med barn- och elevhälsans förebyggande och främjande medicinska insatser i grundskolan och grundsärskolan. Arbetet innebär samarbete med elever, föräldrar, pedagoger och övrig personal samt organisationer och myndigheter utanför skolans verksamhet. Skolsköterskans uppdrag är också att samverka med barn och elevhälsopersonal och utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för barn och elevers hälsa, utveckling och lärande. Det pågår ett större förändringsarbete inom barn- och elevhälsan i Gullspångs kommun där det kommer finnas utrymme för individuell kompetensutveckling som t.ex. fortbildning och vidareutbildning utifrån verksamhetens behov och mål. Du kommer ingå i Elevhälsans Medicinska Insatser (EMI) vilket är egen verksamhet i verksamheten, tillsammans med övrig hälso- och sjukvårdspersonal. Inom EMI finns det ett utvecklingsbehov vad avser revidering av ledningssystemet och det systematiska kvalitetsarbetet. Det förväntas att du bidrar i revideringen av detta, tillsammans med verksamhetschefen och övrig personal inom EMI. Barn- och elevhälsan i Gullspångs kommun är en ny verksamhet och det förväntas att du bidrar i utvecklingen av gruppen till ett mångprofessionellt team, där en stor del av fokus kommer ligga på det tvärprofessionella lärande och även på din professionsutveckling. Arbetet med barn, elever, familjer och övrig personal ställer stora krav på samarbetsförmåga och professionellt förhållningssätt. Du är varmt välkommen att komma och arbeta och utveckla barn- och elevhälsan samt elevhälsans medicinska insatser hos oss i ett arbetslag av härliga, stöttande, erfarna och kompetenta kollegor. KVALIFIKATIONER Barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Erfarenhet av att arbeta som skolsköterska och MLA-kompetens samt arbete med barn och ungdomar tidigare är meriterande. Då mycket av jobbet kommer vara i team, är det meriterande med erfarenhet av grupp- och teamutveckling samt grupp- och teamarbete. ÖVRIGT I Gullspångs kommun har vi ett hälsofrämjande synsätt. Vi erbjuder rökfri arbetstid och möjlighet till friskvård på arbetstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gullspångs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. En första intervju kan genomföras på distans om man har önskemål om detta. Om du erbjuds tjänsten ska du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Varmt välkommen med din ansökan! Gullspång som boendeort Vad är livskvalité för dig? Är det att ha en egen täppa, att sitta på verandan och dricka morgonkaffet, att låta dina barn gå i en trygg och bra skola, att ha naturen runt knuten, att leva i en lugn och avstressad miljö, att få lära känna nya hjälpsamma och trevliga människor, att kunna köpa närodlade grönsaker och varor, att ta ett uppfriskande morgondopp i en närliggande sjö, att ha mer kvar i plånboken för att boendet är prisvärt, att ha en aktiv fritid i någon av de många föreningarna, att ha närhet till sjöar och vattendrag där du kan fiska, bada och ha egen båt. Allt detta kan bli verklighet om du bor i Gullspångs kommun. Alla drömmar ser olika ut och vi hoppas att du hittar ditt drömboende hos oss. Hur är det att bo i Gullspångs kommun, fråga någon som vet Vill du veta mer om hur andra har hittat sitt drömboende här så ta del av deras berättelser på kommunens hemsida via följande länk www.gullspang.se/livskvalitet OBSERVERA! Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Gullspångs kommun och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande
Arbetsgivare
Gullspångs kommun
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Borgholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-08
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Till Borgholms kommun, utbildningsförvaltningen söker vi nu en skolsköterska på 100%.Tjänsten är en tillsvidareanställning. Borgholms kommun omfattar norra delen av Öland - solen och vindarnas ö. Centralorter är Borgholm, Köpingsvik och Löttorp. De största näringsgrenarna i kommunen är besöksnäringen och lantbruket. Borgholms kommun har drygt 10 900 åretruntboende invånare och över två miljoner besökare varje år. Vi erbjuder en mångfald av yrkesområden och en mängd viktiga jobb. Hos oss arbetar ca 1000 medarbetare fördelat på tre förvaltningar och två kommunala bolag. Vi arbetar aktivt för att vara en attraktiv arbetsgivare med bra anställningsvillkor och en god arbetsmiljö. I vårt arbete utgår vi från våra värdeord: Välkomnande-Utvecklande-Tillsammans. Utbildningsförvaltningen har som uppgift att fullgöra kommunens uppgifter inom det offentliga och frivilliga skolväsendet för barn och ungdomar samt omsorgsverksamhet för barn. Detta innefattar familjedaghem, förskola, förskoleklass, skolbarnsomsorg, grundskola, grundsärskola samt kulturskola. Elevhälsans arbete ska enligt skollagen främst vara förebyggande och hälsofrämjande. Syftet med det förebyggande arbetet är att minska risken för ohälsa och hinder i lärandet. Arbetet innebär att reducera riskfaktorers inflytande och samtidigt stärka skyddsfaktorer. Det hälsofrämjande arbetet utgår från ett salutogent perspektiv, det vill säga det utgår från det friska. Det syftar till att stärka eller bibehålla elevernas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande och handlar om att utveckla en tillgänglig lärmiljö som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Vi intervjuar löpande. Så tveka inte att söka redan i dag! ARBETSUPPGIFTER Skolsköterskan utgör en del av utbildningsförvaltningens barn- och elevhälsa och arbetar på uppdrag av rektor eller närmaste chef. Du har en anställning i kommunen, med mottagning på skolan/skolorna du ansvarar för. Du har nära samarbete med övriga skolsköterskor i kommunen. Genom att bidra med kunskap om skydds- och riskfaktorer för elevers hälsa lärande och utveckling tillför du medicinsk kompetens som ett stöd i det förebyggande och främjande arbetet på skolan och i tvärprofessionella team. Som skolsköterska ansvarar du för lagstadgade uppdrag så som att erbjuda och genomföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har vidareutbildning som distriktsköterska, specialistsjuksköterska inom barn- och ungdom eller annan specialistutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska kunna arbeta självständigt men också ha lätt för att samarbeta med andra, vara flexibel och kunna strukturera arbetet utifrån regelverk och verksamheternas behov. Du har en god förmåga att möta och lyssna på människor i olika situationer. Du bör kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Körkort är ett krav. ÖVRIGT När sökande erbjudits anställning krävs ett utdrag ur polisens belastningsregister enligt bestämmelser i 2 kap. 31-33 §§ skollagen. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Polismyndigheten. Blanketten kan hämtas på www.polis.se eller på närmaste polisstation. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.
Arbetsgivare
Borgholms kommun
Hemsida: http://www.borgholm.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska inom grundskola

Arbetsgivare / Ort: Oxelösunds kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Dryga timmen upp till Stockholm och strax under timmen ner till Norrköping, det är inte heller långt till regionens flygplats, E4:an och järnvägen. Oxelösunds kommun är en liten kommun som vill mycket. Vi är nyfikna och vågar hitta på nya lösningar, tänka stora tankar och komma med spännande idéer. För att lyckas jobbar vi nära varandra. Vi samarbetar och jobbar mot ett gemensamt mål; att ge alla som bor här de bästa förutsättningarna för ett gott liv. Att vi har nära till varandra märks bland annat genom att vi hjälps åt och tar vara på varandras styrkor. Att förvaltningar och verksamheter är nära gör också att det aldrig är långt mellan medarbetare och chef. Vilket i sin tur leder till att vi har korta beslutsvägar och får mycket gjort. ARBETSUPPGIFTER För snart tre år sedan centraliserades delar av barn- och elevhälsan. Detta för att skapa ännu bättre förutsättningar för att arbeta med förebyggande och hälsofrämjande insatser med målet att nå en jämlik barn- och elevhälsa. Skolsköterskegruppen har gemensamt ansvar för alla elever men har delat upp skolorna mellan sig. Skolsköterskorna hjälper och stödjer varandra utifrån uppdraget samt har ett fortgående arbete med att skapa gemensamma rutiner och metoder för att upprätthålla patientsäkerhet och sträva mot målet en jämlik barn- och elevhälsa. En av skolsköterskorna har medicinskt ledningsansvar och chefen för central barn- och elevhälsa har verksamhetsansvar. Vi söker Dig som med Din erfarenhet och kompetens vill vara en del av vårt team. Du kommer att arbeta i en av våra F-6 skolor med nära samarbete med övriga skolsköterskor. I uppdraget ingår bland annat hälsoförebyggande arbete genom hälsosamtal med elever, vaccinationer, föräldrakontakter, externa kontakter, tillföra medicinsk kompetens som ett stöd i det pedagogiska arbetet, ge konsultation och handledning, ta till vara kunskap om elevernas hälsa i skolans arbete och samverkan med övrig personal på skolan. Regelbundna träffar sker med kommunens gemensamma barn- och elevhälsa där gruppen arbetar med systematiskt kvalitetsarbete, kompetensdelning och samverkan. Omfattning; 80% med eventuell möjlighet till 100%. Rekrytering sker fortlöpande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med sjuksköterskelegitimation. Specialistutbildning med behörighet att arbeta som skolsköterska är meriterande. Som person är du är ansvarstagande, självgående och anpassar ditt arbete efter olika förutsättningar. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer. Vi värdesätter din kommunikativa förmåga i så väl tal som skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Flextidsavtal. Lön: Efter överenskommelse. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställd personal eller att förutsättningarna för rekryteringen ändras. Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Då Oxelösunds kommun ingår i finskt förvaltningsområde, ser vi gärna sökande med kunskaper i finska. Andra språkkunskaper utöver svenska och engelska ses också som positivt. Oxelösunds kommun gör inför varje rekrytering ett aktivt val av annonsplats och eventuellt rekryteringsstöd. Vi kontaktar själva de vi väljer att annonsera hos. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om köp av annonsplats eller rekryteringsstöd.
Arbetsgivare
Oxelösunds kommun
Hemsida: http://www.oxelosund.se
Ansökan
Ansök senast 1 November (5 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Bergsgårdsskolan i Hjällbo

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Bli en av oss! Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att: * öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande. * skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat. * öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar. Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige. I förvaltningen ingår 146 kommunala grundskolor där nästan 60 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har drygt 8 000 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola. Följ gärna vår resa på Linkedin https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning ARBETSUPPGIFTER Välkommen att söka tjänsten som skolsköterska på Bergsgårdsskolan. Bergsgårdsskolan ligger i Hjällbo och har ungefär 500 elever uppdelade i förskoleklass, årskurs 1-3, 4-6, 7-9 och grundsärskola. På skolan finns redan en skolsköterska men utifrån ökat elevantal söker vi en kollega som vill jobba 50%. Söker du ett omväxlande, självständigt och meningsfullt arbete där du som skolsköterska kan göra skillnad varje dag? Trivs du med nära samarbete i team och med kollegor? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Som skolsköterska arbetar du hälsofrämjande och förebyggande med bland annat hälsobesök, hälsosamtal och vaccinationer enligt basprogram i Göteborgs Stads metodhandbok för skolsköterskor och skolläkare. Du har även egen öppen mottagning och mottagning tillsammans med skolläkaren. Skolsköterska och skolläkare ingår i skolans samlade elevhälsa och bidrar med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet. Skolans elevhälsoteam arbetar tillsammans med övrig personal på skolan för att skapa en trygg miljö och goda förutsättningar för elevens hälsa, utveckling och lärande. Du samarbetar med vårdnadshavare samt verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du ingår i ett professionsnätverk för utbildningsområdets övriga skolsköterskor med regelbundna möten för kvalitetsutveckling och stöd i arbetet, som leds av medicinskt ledningsansvarig, MLA. Skolsköterskorna i nätverket erbjuds även handledning och yrkesspecifik kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska med stort intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Om du tidigare har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och ungdomar är det meriterande, men inget krav. För att lyckas i din roll är det viktigt att du är flexibel, kommunikativ och har förmåga att skapa goda förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och pedagoger. Du är trygg, ansvarsfull, och har lätt för att samarbeta. Som skolsköterska hos oss har du en självständig roll och du behöver en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett bra sätt. Då du kommer att vara aktiv i det hälsofrämjande arbetet är du bra på att kommunicera, motivera och inspirera. Goda datorkunskaper krävs då du kommer att arbeta i olika IT-system. All dokumentation för skolsköterskor och skolläkare samt elevhälsan sker i vårt digitala journalsystem, PMO. Vi välkomnar dig till vår skola och erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete med stora möjligheter att göra skillnad! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer är planerade till den 6 och 11 november på eftermiddagen. Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal. ÖVRIGT Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes till Trosa kommun

Arbetsgivare / Ort: Trosa kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från de första stegen i förskolans värld, hela vägen genom grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.   UPPDRAG Du arbetar hälsofrämjande och förebyggande. I rollen som skolsköterska är det viktigt att arbeta för elevernas bästa i nära samarbete med övriga medarbetare samt med föräldrar. Du ingår i den centrala elevhälsogruppen som är organiserad i ett Resurscentrum. Placering är ute på skolorna, och där ingår du i skolans elevhälsoteam tillsammans med kurator, specialpedagog, skolpsykolog och rektor för att skapa de allra bästa förutsättningar för våra elever att nå sina mål. Du samarbetar med andra skolsköterskor och skolläkaren kring vaccinationer och andra medicinska uppdrag. Vi arbetar i journalsystemet PMO.   KOMPETENS Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning i Hälso- och sjukvård för barn och ungdom alternativt öppen hälso- och sjukvård eller har specialistutbildning till skolsköterska. Erfarenhet av förebyggande hälsoarbete, skolhälsovård och barnhälsovård är meriterande. En skolsköterska skall ha goda kunskaper om vad som är hälsofrämjande och vad som påverkar elevers utveckling och lärande. Du förutsätts ha ett förhållningssätt som genomsyras av dialog, delaktighet och jämlikhet i mötet med eleven. Du har god förmåga att samarbeta i tvärprofessionellt team. Du kan skapa goda relationer och har förmåga att självständigt bedöma, planera, genomföra och utvärdera de omvårdnadsåtgärder som behövs för att främja den fysiska, psykiska och sociala hälsan hos eleverna. Du ska ha färdighet och förmåga att initiera, genomföra och utvärdera hälsofrämjande och förebyggande arbete. Aktuell placering är Skärlagsskolan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.   INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse     ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.    Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!   VILL DU VETA MER? Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker medarbetare till flera av våra skolor i Trosa. Skolorna i Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en större mångfald och många förebilder för våra barn. Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME). Läs mer om grundskolan i Trosa kommun här.
Arbetsgivare
Trosa kommun
Hemsida: https://www.trosa.se/
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till skolor i Lundby

Arbetsgivare / Ort: Göteborgs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
I grundskoleförvaltningen har vi en trygg och tillitsfull kultur. Vi bryr oss om våra elever och varandra. Vi finns till för eleverna, vi samarbetar med vårdnadshavarna och varandra, och vi är öppna för nya tankar och idéer. Här skapar vi bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Bli en av oss! Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att utveckla en modern verksamhet där vi har fokus på att: * öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande. * skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat. * öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar. Göteborgs grundskoleförvaltning är en av de största skolförvaltningarna i Sverige och ansvarar för stadens kommunala skolor från förskoleklass till årskurs nio, grundsärskolan och fritidshem. I förvaltningen finns 162 kommunala grundskolor där nästan 61 000 elever varje dag går i skolan. Hela förvaltningen har cirka 8 800 medarbetare som gemensamt arbetar med att utveckla och ta hand om verksamheten - tillsammans banar vi väg för framtidens skola. Följ gärna vår resa på Linkedin https://www.linkedin.com/company/goteborgs-grundskoleforvaltning ARBETSUPPGIFTER Vi söker en skolsköterska som vill arbeta tillsammans med kollegorna på Bräckeskolan och Santosskolan. Bräckeskolan har ca 650 elever i förskoleklass till årskurs 6. Skolan ligger i en härlig miljö, med närhet till Krokängsparken. Santosskolan ligger på Lindholmen med utsikt över hamninloppet och har 475 elever i årskurs 7 till 9. Skolorna är idag bemannade med var sin skolsköterska på heltid men utifrån ett ökande elevantal behöver vi komplettera med en ny kollega. Den här tjänsten är fördelad 60% på Bräckeskolan och 20% på Santosskolan och ger dig möjlighet att arbeta med elever i åldrarna 6-16 år. Söker du ett omväxlande, självständigt och meningsfullt arbete där du som skolsköterska kan göra skillnad varje dag? Trivs du med nära samarbete i team och med kollegor? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Som skolsköterska arbetar du hälsofrämjande och förebyggande med bland annat hälsobesök, hälsosamtal och vaccinationer enligt basprogram i Göteborgs Stads metodstöd för skolsköterskor och skolläkare. Du har även egen öppen mottagning och mottagning tillsammans med skolläkaren. Skolsköterska och skolläkare ingår i skolans samlade elevhälsa och bidrar med medicinsk kompetens i elevhälsoarbetet. Skolans elevhälsoteam arbetar tillsammans med övrig personal på skolan för att skapa en trygg miljö och goda förutsättningar för elevens hälsa, utveckling och lärande. Du samarbetar med vårdnadshavare samt verksamheter och myndigheter utanför skolan. Du ingår i ett professionsnätverk för utbildningsområdets övriga skolsköterskor med regelbundna möten för kvalitetsutveckling och stöd i arbetet, som leds av medicinskt ledningsansvarig, MLA. Skolsköterskorna i nätverket erbjuds även handledning och yrkesspecifik kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska med stort intresse av att arbeta med barn och ungdomar. Om du tidigare har arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och ungdomar är det meriterande, men inget krav. För att lyckas i din roll är det viktigt att du är flexibel, kommunikativ och har förmåga att skapa goda förtroendefulla relationer med elever, föräldrar och pedagoger. Du är trygg, ansvarsfull och har lätt för att samarbeta. Som skolsköterska hos oss har du en självständig roll och du behöver en god förmåga att planera och organisera ditt arbete på ett bra sätt. Då du kommer att vara aktiv i det hälsofrämjande arbetet är du bra på att kommunicera, motivera och inspirera. Goda datorkunskaper krävs då du kommer att arbeta i olika IT-system. All dokumentation för skolsköterskor och skolläkare samt elevhälsan sker i vårt digitala journalsystem, PMO. Vi välkomnar dig till våra skolor och erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete med stora möjligheter att göra skillnad! Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer är planerade till eftermiddagarna den 6 och 11 november. Tjänsten tillsätts under förbehåll att den inte tas i anspråk av redan tillsvidareanställd personal. ÖVRIGT Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd. Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.
Arbetsgivare
Göteborgs kommun
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Hässelbygårdsskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Resan börjar i förskoleklass och slutar i årskurs 9 - på vägen däremellan möter eleverna professionella, engagerade vuxna och utmanande, utvecklande undervisning. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem att växa och utvecklas till de individer de vill vara. På Hässelbygårdsskolan finns ett kompetent elevhälsoteam som består av skolsköterska, speciallärare och specialpedagog, SYV, kurator, psykolog och biträdande rektorer. Arbetet leds av rektor. Nu söker vi en vikarie för vår skolsköterska som snart ska vara föräldraledig. Arbetsbeskrivning Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvarar du för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Arbetet innebär samverkan med elever, föräldrar, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Du är också en viktig del i det främjande arbetet för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso –och sjukvård för barn och ungdom 60 hp. Distriktssköterska 75 hp. eller Skolsköterskeprogrammet Högskolan i Skövde 60 hp. Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO och bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller annat arbete inom sjukvård riktat till barn och ungdomar. Vi behöver dig som är trygg, stresstålig och har en personlig mognad. Du ska också vara serviceinriktad och lyhörd. Du värdesätter olikheter och förstår att olika bakgrund, kultur och grupptillhörighet kan påverka en själv och andra på olika sätt. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av egna kunskaper och erfarenheter samt är öppen för att lära dig av andra. Du tar initiativ till att utveckla din egen kompetens för att också utveckla verksamheten. Du har empati i mötet med andra människor och har ett genuint intresse för att arbeta inom yrket. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Vi rekryterar löpande. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Strömstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Strömstads kommun har ett brett uppdrag att erbjuda kommunal service inom hela vår kommun. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare för vår plats. Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Skolsköterskan arbetar främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsobesök, kontroller och vaccinationer enligt socialstyrelsens basprogram för elevhälsans medicinska insatser. En viktig del i uppdraget är också ett aktivt hälsofrämjande arbete i skolornas elevhälsateam. Du kommer att vara en viktig profession i elevhälsateamet där du samarbetar med rektor, skolkurator, specialpedagog och skolpsykolog. Du är också en del av den centrala elevhälsan där du bland annat samverkar med de övriga skolområdenas skolsköterskor och övriga kring aktörer/samverkanspartner. KVALIFIKATIONER Du ska ha specialistsjuksköterskeutbildning inom barn - och ungdom eller som distriktssjuksköterska. Vi söker dig som: * är lösningsfokuserad * är stresstålig * har lätt för att samarbeta * är flexibel * är självständig i ditt yrke * har B-körkort Meriterande om du behärskar PMO ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Strömstads kommun
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Strömstads kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Strömstads kommun har ett brett uppdrag att erbjuda kommunal service inom hela vår kommun. Som medarbetare hos oss är du en viktig samhällsbyggare för vår plats. Barn- och utbildningsförvaltningens uppdrag är att tillhandahålla utbildning för barns och elevers personliga och kunskapsmässiga utveckling. Vi arbetar utifrån helhetsidén att lärande och utveckling sker genom trygghet, glädje, lust och engagemang. Vi arbetar tillsammans för att all utbildningsverksamhet ska vila på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vi söker skolsköterskor. Som skolsköterska tillhör du Resurscentrum där den samlade elevhälsa är organiserad, du är dock placerad på en eller flera skolor. Elevhälsan arbetar förebyggande och hälsofrämjande samt verkar för att alla elever ska nå utbildningens mål och "alla ska lyckas i skolan" Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete eller arbete inom sjukvård riktat till barn och ungdomar. ARBETSUPPGIFTER Skolsköterskan arbetar främst med förebyggande elevhälsoarbete genom hälsobesök, kontroller och vaccinationer enligt Strömstad kommuns basprogram för elevhälsans medicinska insatser. En viktig del i uppdraget är också ett aktivt hälsofrämjande arbete i skolornas elevhälsateam. Du kommer att vara en viktig profession i elevhälsateamet där du samarbetar med rektor, skolkurator, specialpedagog och skolpsykolog. Du är också en del av den centrala elevhälsan där du bland annat samverkar med de övriga skolområdenas skolsköterskor och övriga kring aktörer/samverkanspartner. KVALIFIKATIONER Du ska ha specialistsjuksköterskeutbildning inom barn - och ungdom som skolsköterska eller distriktssjuksköterska Vi söker dig som: * är lösningsfokuserad * är stresstålig * har lätt för att samarbeta * är flexibel * är självständig i ditt yrke * har B-körkort Meriterande om du behärskar PMO ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Varmt välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Strömstads kommun
Ansökan
Ansök senast 2 November (6 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Ålstensskolan

Arbetsgivare / Ort: Stockholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Ålstensskolan är en anrik skola från 1929 med en blandning av traditioner och nyskapande. Här arbetar ca 80 medarbetare för att skapa de allra bästa förutsättningar för våra ca 520 elever, både då det gäller kunskapsinhämtning och social utveckling. Skolan ligger längst upp på Ålstensgatan med fantastiska miljöförutsättningar. Mälaren, idrottsanläggningar, skog och natur finns runt knuten och utnyttjas dagligen. Skolans stora skolgård ger också möjlighet till aktivitet och rörelse under lektioner, raster och fritidshemstid. Vi arbetar aktivt för att Ålstensskolan ska vara en attraktiv arbetsplats för alla, både för elever och personal. Vi ger varandra möjlighet och inspiration att utvecklas i våra uppdrag. I arbetet kring värdegrunden arbetar vi med KRAM: Kamratskap, Respekt, Ansvar och Mod. Arbetsbeskrivning Som skolsköterska är du anställd direkt under rektor, som ansvarar för elevhälsoarbetet. Verksamhetschef och medicinskt ledningsansvarig på central förvaltning är ansvarig för elevhälsans medicinska insats (EMI) och är ett stöd för rektor och skolsköterska. Elevhälsans medicinska insatser utförs enligt gällande lagstiftning, stadens Kvalitetsprogram för elevhälsoarbete som inkluderar Ledningssystem för elevhälsans medicinska insatser och centrala Skolhälsans föreskrifter och riktlinjer. Skolsköterskans uppdrag är att i samverkan med skolledning och övrig elevhälsopersonal utifrån sin medicinska kompetens skapa bästa möjliga förutsättningar för elevernas hälsa, utveckling och lärande. Tillsammans med skolläkaren och i samråd med skolledningen ansvarar du för organisationen av elevhälsans medicinska insatser i skolan enligt gällande råd och anvisningar. Arbetet innebär samverkan med elever, vårdnadshavare, skolans personal samt organisationer och myndigheter utanför skolan. Stockholms stads skolsköterskor journalför i PMO. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med rektor, biträdande rektorer, kurator, skolläkare och speciallärare Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistsjuksköterskeutbildning inom Hälso –och sjukvård för barn och ungdom 60 hp, Distriktssköterska 75 hp eller Skolsköterskeprogrammet Högskolan i Skövde 60 hp, Folkhälsovetenskaplig kompetens är meriterande. Stockholm stads skolsköterskor journalför i PMO och bör kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha erfarenhet av datajournaler. Du bör vara väl förtrogen med Skollagen och Socialstyrelsens riktlinjer för skolhälsovård Stadens ledningssystem för skolhälsovård HSL, Patientsäkerhetslagen Föreskrifter och riktlinjer gällande för hälso- och sjukvårdsverksamhet Verksamhetschefen enligt HSL 1997:8 är den som meddelar riktlinjer för verksamhetens medicinska innehåll. Du är empatisk, flexibel och målfokuserad. Viktiga egenskaper är också gott omdöme, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Därutöver krävs förmåga att vara strukturerad för att planera verksamheten på kort och lång sikt. Övrigt Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
Arbetsgivare
Stockholms kommun
Ansökan
Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Boxholms kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Boxholms kommun har ca 5400 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågsstation? Även den underbara naturen finns runt husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 min. Stenbocksskolan F-9 med 464 elever. Kvalifikationer : Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning till barnsjuksköterska eller distriktsköterska alternativt skolsköterska. Givetvis har du ett genuint intresse för barn och ungdomars fysiska och psykiska utveckling och hälsa. I ditt uppdrag är det viktigt att du är strukturerad och kan organisera ditt arbete samt ha lätt för samarbete både med skolan, personal, föräldrar och externa samarbetspartners. Att kunna arbeta självständigt är ett måste. Dina arbetsuppgifter innebär att följa elevernas utveckling mot kunskapsmålen, arbeta hälsofrämjande och förebyggande genom att genomföra hälsosamtal samt utföra enklare sjukvårdsinsatser. Du arbetar tillsammans med skolans elevhälsoteam och personal för att stödja eleverna att nå målen i skolan. Du arbetar för en trygg skolmiljö som främjar hälsa,lärande och trygghet. Elevhälsoteamet består av skolsköterska, kurator, socialpedagog, psykolog och skolläkare. Varaktighet: Tillsvidare 20% Tillträde : Snarast eller enligt överenskommelse För ytterligare upplysning kontakta : Chef elevhälsan Christina Nessvi 0142-89628 Skolsköterska Anna-Karin Karlsson 070-3444674 Facklig representant nås genom kommunens växel 0142-89500 Välkommen med din ansökan via ReachMee senast 3/11-20
Arbetsgivare
Boxholms kommun
Hemsida: http://www.boxholm.se/
Ansökan
Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes för långt uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet

Om uppdraget
Skolsköterska sökes i Stockholm på 50-100%.

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• Relevant vidareutbildning
• Tidigare erfarenhet som skolsköterska

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 3 November (7 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Skogstorpsområdet

Arbetsgivare / Ort: Falkenbergs kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en skolsköterska till Skogstorpsområdet. Som skolsköterska är du en del av skolans aktiva elevhälsoteam som arbetar i nära samarbete med övrig personal på skolan. Elevhälsan arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är därför främjande och förebyggande hälsoarbete på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå med goda möjligheter att själv påverka och utveckla arbetets innehåll. I det hälsofrämjande och förebyggande uppdraget för eleverna ingår hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, värdegrundsarbete, livstilsfrågor, ANDT, enklare sjukvårdsinsatser samt mottagning tillsammans med skolläkaren. På Skogstorpsskolan pågår ett pilotprojekt TSI (Tidiga samordnade insatser) där personal från Socialförvaltningen är placerad på skolan för ett nära samarbete. Vill du ha ett spännande, utvecklande och inspirerande arbete så är arbetet som skolsköterska absolut någonting för dig. Vi använder PMO som dokumentationssystem. Du kommer att få introduktion i arbetet samt en mentor som handleder och ger stöd i vardagsarbetet. Tjänsten är 75%. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktsköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Arbetsgivare
Falkenbergs kommun
Hemsida: http://kommun.falkenberg.se
Ansökan
Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Mottagningsenheten Adjunkten

Arbetsgivare / Ort: Linköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Om Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen är Linköpings kommuns största förvaltning. Vi ansvarar för utbildning, arbetsmarknad och integration. Vi är totalt drygt 6000 medarbetare som tillsammans drar nytta av varandra. Vi är måna om att våra verksamheter ska genomsyras av både god kvalitet och professionalitet. Här finns gott om utrymme för att både växa i din yrkesroll och bidra till att Linköping blir en plats där alla trivs. Vill du vara med och ge Linköpings invånare de bästa förutsättningarna för att kunna växa och utveckla sina kunskaper? Då är vi rätt för dig. Om arbetsplatsen Skolhälsovården i Linköpings kommun ingår som en del i Elevhälsan- den medicinska insatsen. Inom grundskolan arbetar ett 40-tal skolsköterskor med ett elevantal på drygt 16 000 elever fördelat på fyra olika skolområden. På gymnasiet arbetar 8 skolsköterskor med ett elevantal på ca 5 000 elever fördelat på fem olika gymnasieenheter. Organisatoriskt tillhör du som skolsköterska den grundskola eller den gymnasieenhet där du har flest antal tjänstgöringstimmar. Personalansvarig chef är rektorn vid den aktuella skolan. Vi söker nu en skolsköterska med placering på Mottagningsenheten Adjunkten 60% med möjlighet till 40% på annan skolenhet. Adjunkten är en åk 1-9 enhet med ca 45 elever. Tjänsten är tillsvidare och sysselsättningsgraden kommer vara 60-100%. Arbetsbeskrivning Som skolsköterska arbetar du tillsammans med enhetens elevhälsoteam för att stödja eleverna till att nå målen i skolan. Du samarbetar också med övrig personal, vårdnadshavare samt andra verksamheter och myndigheter utanför skolan. Detta för att skapa trygg skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. I din roll som skolsköterska på Adjunkten genomför du hälsokartläggning av nyanlända elever och utför hälsokontroller och vaccinationer. Du samarbetar med skolläkaren som har elevmottagning flera gånger per termin. Du dokumenterar i journalsystemet PMO.  Arbetet sker genom de nationella riktlinjer som Socialstyrelsen anger och de lokala riktlinjer som Linköpings kommun beslutat. Du deltar också i kompetens- och metodutveckling inom elevhälsans medicinska del centralt. Skolhälsovården i Linköping har ett omfattande introduktionsprogram för alla skolsköterskor som nyanställs. Som skolsköterska ingår du i ett nätverk med områdets övriga skolsköterskor. Du kommer även att ingå i en vaccinationsgrupp. Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete med möjlighet att göra skillnad. Kvalifikationer Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som skolsköterska eller har annan erfarenhet av förebyggande och hälsofrämjande arbete med barn och ungdomar. Som skolsköterska hos oss har du en självständig roll som förutsätter att du planerar och organiserar ditt arbete på ett bra sätt. Du har ett professionellt bemötande, du är bra på att möta barn och ungdomar där de befinner sig och du är nyfiken på människor med olika kulturell bakgrund. Du kommer att samverka med övrig personal, elevhälsoteam, skolläkare m.fl. vilket förutsätter att du trivs i en roll där ett prestigelöst samarbete är centralt. Du som vill vara med och driva och utveckla vår verksamhet mot framtiden är varmt välkommen med din ansökan Information om tjänsten Tillträde: 2021-01-07 Anställningsform: Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 60-100 % Antal lediga befattningar: 1 Ref. nr: 5796 Om Linköpings kommun Linköping är platsen där du möter framtiden. Här finns en snabbt växande stad med hållbarhet, högteknologi och nytänkande i fokus. Vår stad är en välkomnande och livsvänlig plats. En stad där allt är möjligt. Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill förbättra vardagen, framtiden och livskvalitén för Linköpingsborna. Som arbetsgivare har vi höga ambitioner. Vi arbetar ständigt med att hitta nya vägar för att på bästa sätt möta våra gemensamma utmaningar. Vill du vara med på resan?
Arbetsgivare
Linköpings kommun
Hemsida: http://www.linkoping.se/
Ansökan
Ansök senast 4 November (8 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Centralt skolstöd, Perrongen

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du intresserad av ett viktigt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för elever och vårdnadshavare? Just nu söker Perrongen en skolsköterska! Om tjänsten I rollen som skolsköterska kommer du arbeta i kommunens mottagningsenhet för nyanlända som heter Perrongen. Det är viktigt att alla elever får en trygg väg in i skolan och här förbereds elever och vårdnadshavare innan eleven börjar skolan. Du kommer i rollen som skolsköterska vara representant för elevhälsan och samverka med övriga pedagoger för en god fysisk och psykosocial miljö. På Perrongen arbetar du som ensam skolsköterska men har ett tätt samarbete med skolsköterskor på mottagande skolor samt med den medicinska ledningen.  Huvudsakliga arbetsuppgifter • hälsobesök och mottagande av nyanlända elever på grundskola och gymnasium, sker alltid med tolk • samarbete med skolsköterskor på mottagande skolor • kontakt med asyl och invandrarhälsan • vara en sammanhållande länk för elevhälsan i samarbete med Perrongens övriga personal Kompetenskrav • legitimerad sjuksköterska och specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller barn och ungdom I rollen som skolsköterska krävs det att du uttrycker dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift. För att trivas behöver du ha ett intresse för att möta familjer från olika kulturer och olika livsomständigheter. Du är trygg, stabil och har mod att agera efter din egen övertygelse. I rollen samarbetar du bra med andra men trivs även med ett självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Meriterande • arbete med nyanlända från skilda kulturer • goda kunskaper i journalsystemet Pro-Re-Nata Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 50 % Tillträde: 18 januari eller enligt överenskommelse. Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Tjänsten är placerad på kommunens enhet för Centralt skolstöd. Centralt skolstöd ingår i förvaltningen KSF (kommunstyrelseförvaltningen) med uppdrag att stödja samtliga förskolor till gymnasieskolor oavsett huvudman. Du kan läsa mer om vår verksamhet här: orebro.se//centraltskolstodperrongen Övrig information Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. Ansökan Sista ansökningsdag är 5 november. Urval och intervjuer kommer ske löpande!  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Munkfors kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
I Munkfors kommun bor modet, viljan och Munkforsandan, en jädra anammakraft som stärker och förenar när vi ställs inför utmaningar. Vi må vara Sveriges nionde minsta kommun, men frågar du oss så är det just litenheten som är vår styrka. Vi går helhjärtat in i allt vi gör. Vi vågar och jobbar hårt för det vi vill ha. Allt går om du frågar oss, så länge man gör det tillsammans. Nu söker vi fler engagerade, stolta och kompetenta medarbetare som vill bidra till vår litenhet och göra stora avtryck. Nu söker Munkfors kommun en skolsköterska till våra skolor, Munkerudskolan och Forsnässkolan. Beskrivning Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska/skolsköterska med intresse för att arbeta med förebyggande och hälsofrämjande skolhälsovård bland annat genom andt arbete, sexualkunskap och värdegrundsarbete. Du kommer att arbeta med elever från förskoleklass till åk 9, ca 400 elever fördelat på våra två skolor. Du ska vara förtroendeskapande, initiativrik och lösningsinriktad samt har ett brinnande intresse för att eleverna ska lyckas med sin skolgång och må bra. Vi söker Dig som vill vara med och tillsammans med oss driva elevhälsans arbete framåt i vår kommun och få våra elever till högre måluppfyllelse. Vi arbetar utifrån ett holistiskt, salutogent perspektiv där tex samarbete/samverkan med kommunens olika verksamheter och med externa aktörer är mycket viktigt för att ge bästa möjliga stöd till eleverna. Alla i verksamheten verkar för till att utbilda eleverna till demokratiska ansvarstagande samhällsmedborgare, som gör goda livsval. Du har goda medicinska färdigheter för skolsköterskeuppdraget med kunskap om tex vaccination, hälsosamtal, hälsokontroller mm. I ditt uppdrag ingå också bl.a. att undervisa eleverna om vad en hälsosamlivsstil innebär så som sömn, kost, fritid, motion mm. Motiverande samtal, ELSA, tobaksfri Duo och dokumentationssystemet PMO är några av våra verktyg som används i verksamheten. Hos oss får du utrymme att utveckla dina arbetsformer, för bättre hälsa och högre måluppfyllelse för våra elever.   Lärande och stöd som arbetsplats Lärande och stöd ansvarar för skola, utbildning, integration, individ- och familjeomsorg (IFO) och arbetsmarknadsfrågor. Via ett salutogent och holistiskt förhållningssätt fokuserar vi på det som är friskt och hälsosamt i individens liv samt att vi ser denne i hela sitt sammanhang. Vi verkar för att alla ska ta sitt ansvar utifrån ålder, mognad och förmåga. I sann Munkforsanda genomsyras verksamheten av ett genuint fokus att visa barn, elever och klienter på möjligheter. Forsnässkolan som arbetsplats Forsnässkolan bor granne med vackra Klarälven. Här jobbar du nära naturen i nyrenoverade och moderna lokaler. Du som ny medarbetare får uppleva en historisk resa eftersom vi under 2020-2021 satsar närmare 30 miljoner på en fortsatt upprustning av skolans inre och yttre miljö. Forsnäs är arbetsplatsen där utveckling och verksamhetsförbättring är i ständigt fokus. Vi är en av de skolor som deltog i Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola. Fokus var bland annat att stärka det pedagogiska ledarskapet, utveckla arbetet med formativt förhållningssätt samt språkutvecklande arbetssätt. Att projektet har nått sitt slut betyder inte att vår vilja att fortsätta utveckla skolan har minskat, tvärt om. Vi är mer taggade än någonsin!
Arbetsgivare
Munkfors kommun
Ansökan
Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Centralt skolstöd, Perrongen

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Är du intresserad av ett viktigt arbete där du har möjlighet att göra skillnad för elever och vårdnadshavare? Just nu söker Perrongen en skolsköterska! Om tjänsten I rollen som skolsköterska kommer du arbeta i kommunens mottagningsenhet för nyanlända som heter Perrongen. Det är viktigt att alla elever får en trygg väg in i skolan och här förbereds elever och vårdnadshavare innan eleven börjar skolan. Du kommer i rollen som skolsköterska vara representant för elevhälsan och samverka med övriga pedagoger för en god fysisk och psykosocial miljö. På Perrongen arbetar du som ensam skolsköterska men har ett tätt samarbete med skolsköterskor på mottagande skolor samt med den medicinska ledningen.  Huvudsakliga arbetsuppgifter • hälsobesök och mottagande av nyanlända elever på grundskola och gymnasium, sker alltid med tolk • samarbete med skolsköterskor på mottagande skolor • kontakt med asyl och invandrarhälsan • vara en sammanhållande länk för elevhälsan i samarbete med Perrongens övriga personal Kompetenskrav • legitimerad sjuksköterska och specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller barn och ungdom I rollen som skolsköterska krävs det att du uttrycker dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift. För att trivas behöver du ha ett intresse för att möta familjer från olika kulturer och olika livsomständigheter. Du är trygg, stabil och har mod att agera efter din egen övertygelse. I rollen samarbetar du bra med andra men trivs även med ett självständigt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet! Meriterande • arbete med nyanlända från skilda kulturer • goda kunskaper i journalsystemet Pro-Re-Nata Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 50 % Tillträde: 18 januari eller enligt överenskommelse. Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Tjänsten är placerad på kommunens enhet för Centralt skolstöd. Centralt skolstöd ingår i förvaltningen KSF (kommunstyrelseförvaltningen) med uppdrag att stödja samtliga förskolor till gymnasieskolor oavsett huvudman. Du kan läsa mer om vår verksamhet här: orebro.se//centraltskolstodperrongen Övrig information Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. Ansökan Sista ansökningsdag är 5 november. Urval och intervjuer kommer ske löpande!  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast 5 November (9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska, grundskola F-9, Fredsborgskolan och Täby Friskola

Arbetsgivare / Ort: Lära i Österåker AB / Åkersberga
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Färdigheter
Krav
 • Sjuksköterskeexamen
 • Skolhälsovård

Om jobbet

Fredsborgskolan är en fristående skola med profilerna, hälsa och rörelse för de yngre åldrarna (F-6) och Matematik och Språk för de äldre årskurserna (7-9).

Fredsborgskolan har idag ca 850 elever och är belägen i Åkersberga. Genom ett ständigt pågående värdegrundsarbete där gemenskap, omtanke och respekt är viktiga grundstenar skapas de bästa förutsättningarna för eleverna.


Täby Friskola är en fristående F-9-skola med fokus på matematik och det svenska språket. Täby Friskola har idag ca 900 elever och är belägen i Täby. På våra enheter erbjuder vi en lugn miljö där arbetsro råder och alla elever blir sedda.


Fredsborgskolan och Täby Friskola är skolor i norrort för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom olika fokusområden.


Vi söker dig, en erfaren, engagerad och positiv skolsköterska! Du ska vara ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och utveckla våra verksamheter.


Hos oss får du arbeta i en trivsamma skolor där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag. Tjänsten är fördelad 60 % (tre dagar) på Fredsborgskolan och 40 % (två dagar) på Täby Friskola.


Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till

[email protected]


KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård eller hälso- och sjukvård för barn och ungdom.

Du är trygg, självständig och noggrann i din roll som skolsköterska och kan planera och organisera ditt arbete.

Du har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar.


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Goda kunskaper i svenska språket.

Kunskaper i Prorenata är meriterande.

Intervjuer kommer att ske löpande.


Skolsköterskan arbetar med hälsoprevention och information, samt med att, utifrån ett strukturerat basprogram, genomföra hälsokontroller i olika åldrar. I uppdraget ingår det att tidigt kunna identifiera symtom eller behov hos elever som kräver stöd eller insatser av olika aktörer. Skolsköterskan ska tillsammans med elever, vårdnadshavare och övrig skolpersonal arbeta med att ge eleverna kunskap om hälsosamma levnadsvanor och om faktorer som kan bidra till ohälsa. Skolsköterskan ska bistå elever i behov av särskilt stöd och verka för en säker och god arbetsmiljö för alla elever. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är hälsokontroller, öppen mottagning, vaccinationer och hälsosamtal.


Konkreta arbetsuppgifter:

* Hälsofrämjande arbete individuellt och i grupp.

* Hälsobesök/samtal i vissa årskurser.

* Vaccination enligt fastställt program.

* Arbeta för en god och säker miljö i skolan.

* Delta i elevhälsoteamet och aktivt bistå elever i behov av särskilt stöd.

* Medicinsk studie- och yrkesvägledning och samverkan med andra aktörer.

Arbetsgivare
Lära i Österåker AB
Företagsallén 14/Näsvägen 17
18421 Åkersberga
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Te Crea Care söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterskor för kommande uppdrag Uppdragsperiod: Höstterminen Arbetstid: mån -fre Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som Skolsköterska med arbete utifrån Basprogrammet Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - gärna specialist distrikt, barn eller skolsköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Te Crea Care söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Heltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterskor för kommande uppdrag Uppdragsperiod: Höstterminen Arbetstid: mån -fre Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som Skolsköterska med arbete utifrån Basprogrammet Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - gärna specialist distrikt, barn eller skolsköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes på Kungsholmen

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet

Om uppdraget
Skolsköterska sökes i Stockholm på 50-100%.

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
• Relevant vidareutbildning
• Tidigare erfarenhet som skolsköterska

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om Dedicare

Dedicare är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och socialt arbete. Vi har i över 20 år arbetat med att möta resurs- och kompetensbehoven inom vård och socialt arbete. Vi bemannar och rekryterar sjuksköterskor, läkare, socionomer och chefer. Med en bas i Stockholm har vi även kontor på fler platser i Sverige, i Norge, Finland och Danmark.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Två skolsköterskor sökes till S:t Petri skola (75%)

Arbetsgivare / Ort: Malmö kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Ref: 20202299 Arbetsuppgifter Vi på S:t Petri skola söker två skolsköterkor på 75%! Vi letar efter dig med stort engagemang för barn och ungdomars lärande, hälsa och utveckling. Skolsköterskans uppdrag är att bistå skolan med medicinsk och omvårdnadskompetens samt att bidra till skolutveckling. I uppdraget ingår det att arbeta för en välfungerande elevhälsa för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål I arbetsuppgifterna ingår: • Genomföra hälsobesök med hälsoenkät, hälsosamtal och hälsoundersökning • Följa upp kontrollelever • Journalföring • Genomföra skolläkarmottagning • Följa upp och ge stöd vid elevs sjukdom/funktionsnedsättning/frånvaro • Vaccinationer  • Enklare sjukvårdsinsatser • Samverkan med elevens vårdnadshavare, skolans personal, andra vårdgivare och externa myndigheter • Deltaga i skolans tvärprofessionella elevhälsoteam • Arbeta med hälsoundervisning på individ- och gruppnivå • Medverka i verksamhetens systematiska kvalitetsarbete I tjänsten erbjuds introduktion och fortlöpande stöd i yrkesrollen av skolläkare, samordnande skolsköterska samt verksamhetschef för medicinska elevhälsan. Det erbjuds även nätverksträffar med fortbildning för den medicinska elevhälsan.  Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom antingen öppen hälso- och sjukvård, barn och ungdom eller skolsköterska. Du har minst två års erfarenhet som sjuksköterska mot antingen barn och/eller ungdomar, samt god insikt i skolans mål och kvalitetsarbete. Vi ser fördelaktigt på om du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk.  I din roll som skolsköterska är du intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande och kan skapa förtroende hos ungdomar. Därtill har du en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Elevhälsans tvärprofessionella teamarbete kräver god samarbetsförmåga, helhetssyn, flexibilitet och en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Det är nödvändigt att du är trygg i din yrkesroll där du har förmågan av att arbeta självständigt, vara initiativrik samt kunna se möjligheter i olika situationer. Tjänsten förutsätter att du behärskar svenska väl i både tal och skrift samt har en god digital förmåga.   Är du intresserad av ett meningsfullt och främjande arbete där du som skolsköterska kan göra skillnad varje dag? Då är du varmt välkommen med din ansökan! Om arbetsplatsen S:t Petri skola finns i en gammal vacker byggnad med mycket liv, mitt i Malmö. Skolan har cirka 840 elever och vi erbjuder utbildningar inom naturvetenskapsprogrammet och samhällsvetenskapsprogrammet som ger djupa kunskaper, håller hög kvalitet och ger utomordentligt god förberedelse för högre studier. Det möjliggörs bl.a. genom att lärarna ingår i ett systematiskt kollegialt lärande. Skolan har ett brett internationellt perspektiv och samverkar med skolor och organisationer i olika länder.   Vi arbetar för att visa att varje elev är betydelsefull. Detta gör vi bland annat genom att arbeta tillsammans med en aktiv elevkår och elevskyddsombuden och med alla de utskott som elever på skolan har startat och driver.”  Vill du veta mer om oss?   Besök: https://stpetriskola.malmo.se/  Gymnasie- och vuxenutbildningsförvaltningen är en av tre skolförvaltningar i Malmö stad. Vi ansvarar för utveckling och genomförande av gymnasieskola och vuxenutbildning. Idag är vi 1500 medarbetare och vi finns i hela Malmö. Vi arbetar för att ungdomar och vuxna ska nå målen för sin utbildning och bli aktiva i vårt samhälle. Vi finns för att skapa bästa möjliga förutsättningar för Malmöborna att kunna växa genom livslångt lärande. I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Information om tjänsten Anställningsform:Tillsvidareanställning Omfattning: Deltid, 75% Antal tjänster: 2 Tillträde: Snarast Övrigt Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande. Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.
Arbetsgivare
Malmö kommun
Hemsida: https://malmo.se/
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Hofors kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun hittar du Hofors med framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Kommunen har cirka 9600 invånare och ungefär 1000 anställda. Gemensamt arbetar Hofors kommuns medarbetare efter värdegrunden respekt, professionalism och ansvar. Läs mera på www.hofors.se Hofors Kommun satsar aktivt på förskola, skola och fritidshem. Huvudmålet är att förbättra resultaten och att tända ett livslångt lärande. En omfattande satsning på IKT pågår. Hofors har under de senaste åren placerat sig allt högre i olika nationella jämförelser. Bland framgångsfaktorerna märks kollegialt lärande, personalcoachning och god tillgång på studiehandledare på modersmål. I kommunen finns även partnerförskolor inom lärarutbildningen. Alla nyanställda och vikarier inom förskola/skola får delta i introduktionsprogram. Kommunen har en välfungerande central elevhälsa med engagerade medarbetare som har stor erfarenhet och bred kompetens. Huvudfokus är att arbeta hälsofrämjande och förebyggande. Det samlade elevhälsoarbetet centralt och lokalt ute på skolorna är en viktig faktor för elevernas trygghet, utveckling och måluppfyllelse. Välkommen att bidra till fortsatt utveckling med din entusiasm, din erfarenhet och din kompetens! ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska inom Hofors kommun är du anställd hos den centrala elevhälsan och arbetar mot en eller flera skolor i kommunen. Du arbetar enligt gällande lagar och styrdokument. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp och ha en vilja att vara med och vidareutveckla kommunens elevhälsa. God förmåga till att bidra till samarbete och nära samverkan med olika aktörer och kompetenser inom kommunen och regionen är en förutsättning för ett framgångsrikt arbete. Huvuddelen av arbetet görs ute på skolorna, där du ingår i det lokala elevhälsoteamet. Arbetet på skolan omfattar bland annat hälsosamtal, hälsoundersökningar, vaccinationer och öppen mottagning med enklare sjukvårdsinsatser för elever. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad specialistsjuksköterska med inriktning distriktsköterska, hälso- och sjukvård mot barn och ungdomar eller skolsköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska. I tjänsten ingår journalskrivande i PMO. Det är en förutsättning att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och att du behärskar att använda dator som arbetsverktyg. Du har kännedom om skolans organisation och styrdokument, kunskap och erfarenhet av arbete med elever, speciellt med elever i behov av särskilt stöd, samt gärna goda kunskaper om flerspråkighet. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet för tjänsten. Körkort *B*** och vid behov tillgång till egen bil. ÖVRIGT OBS! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hofors kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Hofors kommun
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Är du vår nya skolsköterska på Aranäsgymnasiet?

Arbetsgivare / Ort: Kungsbacka kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-23
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Tror du också på motivation, lust och självkänsla som ledord för att växa? Vill du skapa förutsättningar för våra unga att lära livet ut? Vill du uppmuntra till engagemang, ansvar och initiativtagande? Välkommen till oss! Rollen som skolsköterska på Aranäsgymnasiet Som skolsköterska är du en aktiv del av skolans utvecklingsarbete utifrån en helhetssyn på eleverna och deras behov. Ditt arbete som skolsköterska är självständigt samtidigt som du ingår i skolans elevhälsoteam och därigenom får goda möjligheter till samarbete med andra. Du arbetar framför allt med ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv och med gymnasieskolans basprogram för hälsosamtal etc. Din profil Som person trivs du med att samarbeta med andra över kompetensgränser i enlighet med elevhälsans gemensamma mål och du har ett tydligt helhetsperspektiv på elevhälsoarbetet. Ditt arbetssätt är strukturerat och serviceinriktat. Du har en vilja och ett engagemang för långsiktigt förebyggande och hälsofrämjande arbete som syftar till att stödja elevernas utveckling mot utbildningsmålen. Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med antingen specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom, specialistutbildning till distriktssjuksköterska eller specialistutbildning till skolsköterska. Om har tidigare erfarenhet av arbete som skolsköterska på gymnasieskola är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Om oss Aranäsgymnasiet ligger centralt i Kungsbacka med 10 minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/ resecentrum. Skolan har omkring 1500 elever. På Aranäsgymnasiet finns introduktionsprogram, högskoleförberedande program, yrkesprogram, det internationella programmet International Baccalaureate (IB) samt Gymnasiesärskola. Skolan är indelad i fem skolenheter med en gymnasiechef som har ett övergripande ansvar och en rektor som ansvarar för respektive skolenhet. Vår elevhälsa består av skolkuratorer, skolsköterskor, skolpsykolog, specialpedagoger och en utbildningssamordnare. Elevhälsans direkta arbete vid respektive skolenhet leds av rektor medan biträdande gymnasiechefen organiserar och leder det övergripande elevhälsoarbetet. Detta innebär att du samverkar med både enhetens elevhälsoteam och den övergripande elevhälsan för alla tre gymnasieskolorna i vår kommun. I Kungsbacka kommun dokumenterar hela elevhälsan i det digitala dokumentationssystemet PMO. Vårt erbjudande och övrig information Vi erbjuder en tillsvidaretjänst på 80% med start enligt överenskommelse. Låter det kul? Då ska du skicka oss din ansökan till oss senast 6 november.  Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Arbetsgivare
Kungsbacka kommun
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Enköpings kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig. är du välkommen att söka! ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett brett, spännande och omväxlande arbete i vår elevhälsa! Ditt övergripande uppdrag är att arbeta förebyggande och hälsofrämjande med elevernas lärmiljö och stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du kommer att arbeta inom grundskolan (förskoleklass till årskurs 9). Du kommer att vara centralt anställd inom elevhälsan i Enköpings kommun, vilket innebär samarbete mellan skolor och med övriga yrkesgrupper inom skolan. Vi söker en skolsköterska som tillsammans med oss vill vara med och utveckla elevhälsan i Enköpings kommunala skolor. Vi tillämpar ett strukturerat elevhälsoarbete, där du är en viktig del i elevhälsoarbetet. I din roll som skolsköterska arbetar du med att stödja och förebygga samt skapa goda förutsättningar för barns och ungdomars hälsa, lärande och utveckling. Tillsammans med skolledning och övrig skolpersonal arbetar elevhälsoteamet för att alla elever oavsett personliga förhållanden ska ges förutsättningar att nå målen och utvecklas så långt som möjligt. Som skolsköterska utför du hälsobesök, vaccinering, skolläkarmottagning och sedvanliga skolsköterskeuppgifter. Du har återkommande dialog med skolläkare, verksamhetschef, hälso- och sjukvårdsmöten, kategoriträffar och elevhälsomöten med rektor på enheten. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar, distriktssköterska eller har vidareutbildning för skolsköterskor. - Avgörande Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete med barn och ungdom. Datavana krävs för tjänsten. Vi använder ProReNata som journalsystem. Förutom de formella kraven ser vi dina personliga egenskaper som mycket viktiga. Du kan arbeta självständigt med hög kvalitet och noggrannhet. Det är viktigt att du kan skapa goda relationer med elever och skolpersonal. Du lyssnar, kommunicerar och hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Utöver detta är du trygg, stabil och har självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och det professionella och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. Tjänsten kräver körkort och tillgång till bil. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur polisens belastningsregister. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan. Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693. Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter. Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Arbetsgivare
Enköpings kommun
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Edinit AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Om jobbet
International IT College of Sweden är en underbar skola som genomgått en anmärkningsvärd transformation under de senaste åren och antagit en alltmer mer exklusiv prägel. Vi finns för närvarande i Stockholm och Göteborg. Skolan i Stockholm ligger centralt i Vasastan, nära Odenplans tunnelbanestation.

Vi har en trivsam arbetsplats med trevliga kollegor och snälla elever. Skolan har bra ordning och varje lärare har ett eget skrivbord och en egen dator till sitt förfogande i något av våra lärarrum. Det finns även en personalmatsal där man kan koppla av eller inta medhavd lunch.

Några saker som utmärker skolan är följande:

Samarbete med Cambridge University
Språkresa till London i åk 2
20-tal lunchrestauranger (Sveriges lyxigaste skollunch)
Avancerad IT
Litterär kanon
Skolbibliotek med skolbibliotekarie i hjärtat av verksamheten
Konstnärlig skolmiljö
Klädkod
Högkvalitativ lärarledd undervisning
Underbar gemenskap med cirka 300 elever
Icke-vinstdrivande huvudman
Du har sjuksköterskeutbildning, med vidareutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av skolhälsovård eller annat förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du bör ha god förmåga att strukturera och dokumentera ditt arbete.

För att trivas hos oss behöver du vara lösningsfokuserad, självständig och ha god samarbetsförmåga. Du brinner även för att arbeta utvecklingsinriktat tillsammans med oss.

Vill du jobba med ungdomar? I en dynamisk värld, mitt i skolan, får du möjlighet att arbeta med det friska! Du får möta ungdomar och får också en möjlighet att tillsammans med pedagogerna göra skillnad i deras vardag.

Som skolsköterska kommer du tillhöra EHT teamet i skolan där du samverkar med , skolläkare, kuratorer, psykologer och specialpedagoger.

Som skolsköterska hos oss har du ett stort ansvar men också en stor frihet i hur ditt arbete planeras och genomförs.

Du ingår i skolans samlade elevhälsoarbete och är en viktig del i det pedagogiska uppdraget. Det främjande och förebyggande hälsoarbetet på skolan är en del av ditt viktiga uppdrag.
Arbetsgivare
Edinit AB
Hälsobrunnsg. 6
10430 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.initcollege.com
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Te Crea Care söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Te Crea Care AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Information om uppdraget Vill du ha en större frihet i ditt arbete, utvecklas i din yrkesroll samtidigt som du har en förmånlig lön? Då är du varmt välkommen till oss på Te Crea Care. Vi söker nu Skolsköterskor för kommande uppdrag Uppdragsperiod: Höstterminen Arbetstid: mån -fre Arbetsuppgifter Sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som Skolsköterska med arbete utifrån Basprogrammet Kvalifikationer - Legitimerad sjuksköterska - gärna specialist distrikt, barn eller skolsköterska - Goda kunskaper i svenska, både i tal ock skrift - Personliga egenskaper Du är flexibel och kan anpassa dig i olika arbetsförhållanden. Du är trygg i dig själv och samt i din profession och har förmågan att prioritera, delegera och arbetsleda. Vi söker dig som värdesätter eget ansvar, delaktighet och som bidrar till ett positivt arbetsklimat. Du är lyhörd och bemöter människor med respekt och omtanke. Vi erbjuder dig - Engagerad konsultchef som vägleder och stöttar - Kontinuerligt utbud av varierande uppdrag i hela Sverige - Pension och försäkringar - Förmånlig lön - Konsult- och mingelträffar Ansökan I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag. Är du intresserad av att veta mer om oss, besök gärna vår hemsida www.tecreacare.com.
Arbetsgivare
Te Crea Care AB
Hemsida: http://www.tecreacare.com/
Ansökan
Ansök senast 6 November (10 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Jönköpings län

Arbetsgivare / Ort: Klara E AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 7 November (11 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Arbetsbeskrivning Klara Elevhälsa samarbetar med fler än 100 skolor och har över 250 konsulter ute på uppdrag. Klara erbjuder all personal inom elevhälsa samt möjligheten att avlasta rektorer med det medicinska och psykologiska vårdgivaransvaret. Vi stödjer skolan i det viktiga elevhälsoarbetet och vårt mål är att bedriva Sveriges bästa elevhälsa. Klara Elevhälsa söker dig som är leg. sjuksköterska och som vill arbeta som skolsköterska på en grundsär- och gymnasiesärskola i Jönköpings län. Dina huvudsakliga uppgifter som skolsköterska är att genomföra hälsobesök- och kontroller enligt basprogram för elever i aktuella årskurser. Vaccinationer och ett aktivt hälsofrämjande elevhälsoarbete är också en del av uppdraget. Du kommer att vara en viktig del i det övergripande elevhälsoarbetet där du samarbetar med kurator, rektor och pedagoger i skolans väl inarbetade elevhälsoteam. När: Januari 2021 tillsvidare. Tjänstgöringsgrad: 1 dag per vecka, 6 timmar per dag. Förmåner Klara Elevhälsa erbjuder marknadsmässig lön, friskvård, försäkringar och pension enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att påverka din egen arbetstid. Introduktion, uppföljning och rådgivning fås från Klaras MLA som också finns som stöd för dig på telefon. Vi erbjuder dessutom betald kompetensutveckling i form av utbildningstillfällen, grupphandledning med psykolog samt nätverksträffar där du ges tillfälle att resonera och diskutera aktuella ämnen med andra konsulter. Vem är du? Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barn- och ungdom, distrikt eller skolsköterskeutbildning. Erfarenhet av skolsköterskeyrket är meriterande. Vi ser gärna att du: - har god förmåga till struktur och planering - tycker om och har lätt för samarbete - har respekt för alla människors lika värde Om oss Med personlig service och lång erfarenheten i branschen hjälper vi såväl offentliga som privata uppdragsgivare med både det medicinska vårdgivaransvaret och bemanningslösningar för all personal inom elevhälsa. Att satsa på elevhälsan är att investera långsiktigt i elevernas välmående, hälsa, studieresultat och framtid och det är vi glada för att denna skola gör. Ambeas verksamhetsområde Klara är en av Sveriges ledande aktörer för bemanning inom vård, omsorg och skola. Klara arbetar enligt ett kvalificerat ledningssystem, Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk elevhälsa och GDPR. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och är ISO-certifierade. Klara ska vara kvalitetsledande i allt som görs och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Läs gärna mer på www.klarakompetens.se
Arbetsgivare
Klara E AB
Hemsida: https://www.klarakompetens.se/
Ansökan
Ansök senast 7 November (11 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

NTI Helix söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: NTI Gymnasiet Macro AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.  NTI Helix söker en skolsköterska Vill du arbeta tillsammans med oss för att stödja elevernas lärande? Brinner du för hälsofrämjande arbete? Har du utbildning och erfarenhet av att arbeta som skolsköterska? I så fall kan du vara den som vi söker! NTI Helix ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre.   Ditt uppdrag Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete. Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. Du följer AcadeMedias riktlinjer för elevhälsans medicinska insatser och deltar i skolans elevhälsoarbete genom att: • vid hälsosamtal tidigt identifiera symptom hos elever som kan indikera behov av extra anpassningar eller andra insatser • utreda och bedöma den fysiska och psykiska hälsan för enskilda elever, ibland som ett underlag för skolans utredningsarbete och vid upprättande av åtgärdsprogram • i samverkan med andra bidra till att öka kunnandet om en hälsosam livsstil hos eleverna samt att vara ett stöd i undervisningen relaterat till detta • bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, social situation och lärande • erbjuda tid för spontanbesök där det erbjuds enklare sjukvårdsinsatser • erbjuda vaccinationer enligt det allmänna vaccinationsprogrammet för barn • Som skolsköterskan ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med skolledning, EHT, pedagoger, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan. Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig.   Din profil Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Gärna med erfarenhet av arbete kring psykisk ohälsa bland unga. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har ett bra bemötande, kan skapa förtroende hos ungdomar, god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.    Vårt erbjudande till dig Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. Tjänsten är en deltidsanställning med omfattningen 50 %. Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.   Om NTI Helix Vårt arbete kännetecknas av hög grad av samarbete med tydliga processer för uppföljning av lärande, frånvaro och annat som är av stor betydelse för att våra elever ska lyckas i skolan. NTI Gymnasiet i Borlänge är en attraktiv skola med fem starka program och drygt 220 elever. Vi har fokus på hög kvalitet i undervisningen och sedan flera år arbetar vi med formativ bedömning och kollegialt lärande. Är du genuint nyfiken på elevers potential och drivkrafter? Vill du arbeta i ett dynamiskt klimat där elevperspektivet genomsyrar verksamheten? Då är vi rätt skola för dig.   Ansökan och kontakt Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 20201011. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Anna-Lena Björklund, 0243-79 56 45, [email protected] Vid frågor kring det medicinska uppdraget, kontakta Medicinsk verksamhetschef Marte Torp på telefonnummer 0724-532746 eller på [email protected] Välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Arbetsgivare
NTI Gymnasiet Macro AB
Hemsida: https://www.ntigymnasiet.se/
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska/sjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Kommunsamverkan Cura Individutveckling
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Cura Individutveckling är ett kommunalförbund med Blekinges kommuner som medlemmar. Vårt uppdrag är att bedriva verksamheter, i första hand inom det psykosociala och neuropsykiatriska området, där kommunerna ser fördelar med samordnade insatser. Vi erbjuder bland annat vård-, omsorgs- och behandlingsinsatser för barn, ungdomar och familjer. Inom området autismspektrumtillstånd erbjuder vi gymnasieutbildning med internat liksom gruppboende och daglig verksamhet. Vi söker skolsköterska till Klaragymnasiet skola och sjuksköterska till Klaragymnasiet internat och Villa Mjällby. Tjänsten är på deltid, 75 %, med ungefärlig fördelning 25 % per verksamhet. Klaragymnasiet är en skola för ungdomar med autismspektrumtillstånd. Skolans syfte är att erbjuda bra utbildningar och skapa förutsättningar för vidare studier, arbete eller annan daglig verksamhet. Klaragymnasiet kommer till hösten att ta emot ca 50 elever. Vi erbjuder följande utbildningar: - Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning samhällsvetenskap. - Estetiska programmet, inriktning bild och form. - Handel och administrationsprogrammet med inriktning handel och service. - Introduktionsprogrammen programinriktat val och individuellt alternativ. Klaragymnasiet internat vill skapa förutsättningar för ett eget boende och en rik fritid. Internatet består av tre boenden som tillsammans kan ta emot upp till 26 elever. Där får eleven en egen lägenhet vilket ger möjlighet till praktisk träning i vardagen. Varannan helg stannar eleven på internatet och deltar i aktiviteter som, kombinerat med individuella veckoaktiviteter, utgör vår fritidsutbildning. Villa Mjällby är ett behandlingshem för tonåringar med åtta platser. Målgruppen är flickor och pojkar i åldern 13-20 år med psykosocial problematik som behöver omsorg och behandlingsinsatser dygnet runt. Verksamheten arbetar på uppdrag av socialtjänsten och insatserna utformas i samarbete med ansvarig socialsekreterare med stöd av SoL eller LVU. Behandlingshemmet har ett varierat utbud av insatser; akutplaceringar, kartläggning, kortare uppdrag, korttidsbehandling, längre behandlingsinsatser, nätverksarbete och familjearbete. ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska kommer du tillsammans med skolledningen och övriga kompetenser vara en del av skolans elevhälsoteam. Elevhälsan ska enligt skollagen arbeta främst hälsofrämjande och förebyggande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I det hälsofrämjande och förebyggande arbetet ingår bland annat hälsobesök, hälsosamtal, frågor som rör elevernas arbetsmiljö, livsstilsrelaterad ohälsa, enklare sjukvårdsinsatser samt mottagning tillsammans med skolläkare. Som sjuksköterska på internatet och Villa Mjällby kommer du att ansvara för att omvårdnadsåtgärder planeras, genomförs, följs upp och utvärderas utifrån den enskilde individens behov. Detta gör du i samverkan med övriga personalgrupper. Du strukturerar och följer upp arbetet i verksamheten gällande HSL-insatser. Som sjuksköterska handleder du och informerar övrig personal och utbildar vid speciella behov. Andra arbetsuppgifter är till exempel att vara delaktig i arbetet med att kvalitetsutveckla verksamheten. Du kommer att ha goda förutsättningar att själv påverka och utveckla arbetets innehåll i båda rollerna. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är legitimerad sjuksköterska, med en specialistutbildning med inriktning barn och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska. Du får gärna ha erfarenhet från liknande arbete. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på förmåga till kontakt- och relationsskapande. Utifrån ungdomarnas behov kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet som professionalitet, personlig mognad och god självkännedom. Ditt bemötande präglas av trygghet och tillit och du vill vara med och utveckla våra verksamheter utifrån värdegrunden att hjälpa människor att växa. Du måste ha B körkort och godkänt utdrag från polisens misstanke- och belastningsregister. ÖVRIGT Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online och inte via e-post eller i pappersformat.
Arbetsgivare
Kommunsamverkan Cura Individutveckling
Hemsida: http://www.curaindividutveckling.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Kvinnerstagymnasiet och Björkhagaskolan

Arbetsgivare / Ort: Örebro kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Vi söker nu en skolsköterska till Kvinnerstagymnasiet samt till Björkhagaskolan. Tillsammans med skolledning, elevhälsoteam och skolornas övriga personal kommer du arbeta för elevernas fysiska och psykosociala arbetsmiljö samt för att elevernas utveckling mot utbildningsmål ska stödjas.  Om tjänsten Som skolsköterska ingår du i elevhälsoteam. Du arbetar förebyggande och främjande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Du arbetar bland annat med hälsobesök/hälsosamtal genom den årscykel som reglerar skolsköterskors medicinska arbete. Som skolsköterska tillhandahåller du ett mentorsprogram som nyanställd och ingår i ett nätverk med flera skolsköterskor. Elevhälsans medicinska insats (EMI) står för kompetensutveckling för skolsköterskan och upprättar rutiner i Ledningssystem/Metodbok. Huvudsakliga arbetsuppgifter • arbeta med främjande och förebyggande hälsoarbete • ansvara för dokumentation enligt hälso- och sjukvårdslagen samt patientdatalagen • ansvara för bedömning av elevers behov av hälsoinsatser utöver hälsosamtal • ansvara för att erbjuda och utföra vaccinationer enligt det nationella vaccinationsprogrammet samt kunna vidta åtgärder vid vaccinationsbiverkningar • informera och ge medicinsk rådgivning i dialog med elever och vårdnadshavare • bidra med medicinsk och folkhälsovetenskaplig kompetens i barn och elevhälsoarbetet Kompetenskrav • legitimerad sjuksköterska och specialistsjuksköterska med inriktning mot distriktssköterska eller barn och ungdom För att passa som skolsköterska är du stabil, trygg och har självinsikt. Du kan arbeta bra med andra människor och kan relatera dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Samtidigt kan du ta ansvar för din egen uppgift, strukturera ditt angreppssätt och ha mod att agera efter din egen övertygelse. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vidare kommunicerar du på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram. Du har också förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv utan att ta över personens känslor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande • erfarenhet av arbete som skolsköterska • erfarenhet av att arbeta i digitala journalsystemet ProReNata Omfattning och tillträde Anställningsform: tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad: 40% t.o.m. 6 januari 2021, därefter 75% Tillträde: snarast enligt överenskommelse  Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Kvinnerstagymnasiet är vackert beläget cirka 1 mil norr om Örebro. Gymnasiet erbjuder naturbruksprogrammet. Kvinnerstagymnasiet befinner sig i en spännande verksamhetsförändring som andas framtidstro och nytänkande. Vi driver ett lant- och skogsbruk som omfattar både mjölk-, hö-, spannmål- samt skogsproduktion vilket ger eleverna en optimal möjlighet att förbereda sig inför den arbetsplatsförlagda utbildningen. Läs mer om vår skola HÄR. Björkhagaskolan är en F-3 skola med 175 elever som ligger i bostadsområdet i Björkhaga i de västra stadsdelarna av Örebro. Området gränsar till många fina grön- och skogsområden såsom Karlslundsskogen och Varbergaskogen. På skolan arbetar vi för en kreativ och utvecklande verksamhet med hög måluppfyllelse och trygga elever.  Läs mer om vår skola HÄR. Övrig information Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Intervjuer kommer att ske digitalt. På orebro.se/jobb/digitalaintervjuer kan du läsa mer om våra digitala intervjuer och hur du kan förbereda dig. Ansökan Sista ansökningsdag är 8 november. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande. Vi ber att du bifogar din legitimation från Socialstyrelsen i ansökan.  Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Örebro kommun
Hemsida: http://www.orebro.se
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska 20-45% till grundskola i Lund

Arbetsgivare / Ort: Skolpool Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu säker vi en eller två skolsköterskor till två mindre grundskolor i Lund. De två uppdragen kan antingen kombineras till en tjänst på ca 45% eller söker du uppdragen var för sig, 20% respektive 25%. För ännu större tjänst finns ytterligare uppdrag på 30% att tillgå men på annan ort. Tjänsterna är tillsvidare med start i mitten av november. Din profil Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Social och utåtriktad - Flexibel - Brinner för elevhälsa och våra barn Om oss SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vi erbjuder duktiga medarbetare och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret. Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen därför finns våra handledande skolsköterskor, SYV och kurator. Vi erbjuder: - Marknadsmässig lön - Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt ök - Friskvård - Kollektivavtal - Personlig utbildningspott - Intern kompetensutveckling - Sociala aktiviteter Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag. Beställ utdrag ur belastningsregistret redan nu så du har om du blir kallad till intervju. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Arbetsgivare
Skolpool Sverige AB
Hemsida: http://www.skolpool.se/
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes till Nacka Sickla start omgående 80%

Arbetsgivare / Ort: Prime Care & Professional AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 3 - 6 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vi söker nu en skolsköterska till Sickla skola start omgående tom 23/12-2020 En F-åk 6 skola centralt belägen i Nacka. Du blir anställd av oss på Prime Care som konsult och arbetar sedan på plats ute hos vår kund. Som konsult hos oss får du ta del av våra konkurrenskraftiga anställningsvillkor och förmåner: • Trygg anställning med kollektivavtal, semester, försäkringar och pension. • Engagerade och erfarna konsultchefer som hjälper dig att komma in i jobbet. Arbetsuppgifter • Sedvanliga skolköterskeuppgifter Vem är du? För att du ska vara aktuell för konsulttjänsten som sjuksköterska hos oss på Prime förväntar vi oss att du: • Är färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska i Sverige. • Har 2 års erfarenhet • Utan svårighet kunna tala, skriva och förstå det svenska språket för god kommunikation med patienter och personal. Vi ser gärna att du: • Är service minded. har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. • Är flexibel, har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. • Är bekväm och självgående i din roll som sjuksköterska • Trivs i din yrkesroll som sjuksköterska och är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla. Företagsbeskrivning Vi på Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Vi arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar och har funnits i branschen i över 21 år. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Vi erbjuder vecko- eller månadslön, är kopplade till kollektivavtalet vilket ger dig som konsult en tryggare anställning och har tjänstepension. Vårt mål är att du som arbetar hos oss ska tycka att det är spännande och lärorikt att arbeta. Besök gärna vår hemsida www.prime.se Vi ser fram emot att höra från dig!
Arbetsgivare
Prime Care & Professional AB
Hemsida: http://www.prime.se/
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska - Östervångsskolan, Lund

Arbetsgivare / Ort: Specialpedagogiska Skolmyndigheten
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Vill du bidra till Sveriges största kunskapsbank inom specialpedagogik? Vi på Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM, arbetar för att alla barn, elever och vuxenstuderande ska kunna utvecklas och nå målen i sin utbildning – oavsett funktionsförmåga. Vi erbjuder stöd till förskolor och skolor i hela landet som vill skapa lärmiljöer som är utvecklande och tillgängliga. Vi driver också flera specialskolor, fördelar statsbidrag och utvecklar läromedel. Myndigheten har cirka 1 200 medarbetare och verksamhet i hela landet. Som medarbetare hos oss får du arbeta för allas lika värde i en organisation där delaktighet och engagerade medarbetare värderas högt. Vi ser ett stort värde i att ha medarbetare som mår bra och satsar därför mycket på friskvård och kompetensutveckling. Hos oss har du frihet att påverka ditt arbete. Mer om vad vi erbjuder kan du läsa på www.spsm.se/ledigajobb Verksamhetsområdet Specialskola omfattar myndighetens samtliga regionala och nationella specialskolor som är 10 till antalet och finns från Lund i söder till Umeå i norr. Utöver skolorna innehåller verksamhetsområdet även en skolstödsenhet, en skolutvecklingsenhet och en Hälso- och sjukvårdsenhet. Vill du vara med och göra skillnad för barn och unga i våra specialskolor? Vill du arbeta med förebyggande insatser som främjar elevernas hälsa och utveckling för att hjälpa eleverna att nå sina utbildningsmål? Vill du ha ett varierande och meningsfullt arbete? Då kan det här vara ett uppdrag för dig! Elevhälsans medicinska insats (EMI) inom SPSM är en del av myndighetens samlade elevhälsa och arbetar främst förebyggande och främjande. Vi söker en skolsköterska till Hälso- och sjukvårdsenheten med placering på Östervångskolan i Lund där det för närvarande går drygt 100 elever. Östervångskolan är en statlig specialskola för elever som är döva eller har en hörselnedsättning. Skolan har tvåspråkig undervisning i en teckenspråkig miljö med elever från förskoleklass till årskurs 10. Hälso- och sjukvårdsenheten samlar all legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal på våra tio specialskolor. För närvarande är 26 medarbetare anställda på enheten såsom skolpsykolog, logoped, skolläkare, skolsköterska och fysioterapeut. Merparten av medarbetarna är placerade i våra skolors elevhälsoteam vars arbete leds av respektive skolas rektor. ARBETSUPPGIFTER Befattningen som skolsköterska innebär ett hälsofrämjande och förebyggande arbete enligt basprogram, skollagen och socialstyrelsens riktlinjer för EMI. Du arbetar nära dina kollegor i teamet, elevnära med förebyggande aktiviteter som planeras gemensamt i vår elevhälsoplan. Du har hälsobesök för att öka elevernas kunskap och medvetenhet om risk- och friskfaktorer och hur de påverkar hälsan. EMI ska bidra till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa samt stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Arbetet omfattar bland annat hälsokontroller, hälsosamtal, vaccinationer, enklare sjukvårdsinsatser och samarbete med interna och externa aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har specialistutbildning som skolsköterska, distriktsköterska eller barnsjuksköterska. Det är viktigt att du har; • intresse för barn med funktionsnedsättning hörselnedsättning • kunskap om hälso- och sjukvårdslagen samt vägledningen för elevhälsan • dokumentationsvana • erfarenhet att samarbeta i team med andra yrkeskategorier Det är viktigt att du är införstådd med att för att tjänsten kräver att man kan kommunicera med teckenspråk. Om du inte kan det innan behöver du delta på utbildning för att lära dig detta. Denna utbildning tillhandahålls av arbetsgivaren men du behöver bidra med intresse och engagemang Det är meriterande om du: • har erfarenhet i yrket som skolsköterska • har erfarenhet av att arbeta med barn med dövhet eller hörselnedsättning • kan teckenspråk Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och är lösningsfokuserad. Du ska vara självständig och flexibel i din roll som skolsköterska. Vi ser gärna att du har lätt för att samarbeta. ÖVRIGT Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Utdrag från belastningsregistret ska visas upp inför anställning. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Arbetsgivare
Specialpedagogiska Skolmyndigheten
Ansökan
Ansök senast 8 November (12 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska 30% till grundskola i Falsterbo

Arbetsgivare / Ort: Skolpool Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en skolksöterka till en mindre grundskola i Falsterbo. Tjäntsen är på 30% med start till vårterminen 2021. Din profil Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Social och utåtriktad - Flexibel - Brinner för elevhälsa och våra barn Om oss SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vi erbjuder duktiga medarbetare och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret. Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen därför finns våra handledande skolsköterskor, SYV och kurator. Vi erbjuder: - Marknadsmässig lön - Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt ök - Friskvård - Kollektivavtal - Personlig utbildningspott - Intern kompetensutveckling - Sociala aktiviteter Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag. Beställ utdrag ur belastningsregistret redan nu så du har om du blir kallad till intervju. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Arbetsgivare
Skolpool Sverige AB
Hemsida: http://www.skolpool.se/
Ansökan
Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vill du arbeta som skolsköterska 50%?

Arbetsgivare / Ort: Skolpool Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu har du chansen att prova ett roligt, utmanade och omväxlande arbete Vi söker vi skolsköterska till en centralt belägen friskola åk f-9 Det här är arbetet för dig som vill vara med att påverka och arbeta förebyggande med barn hälsa. Om du brinner för elevhälsa och barns möjligheter i skolans värld kommer du att trivas på den här skolan. Tjänsten är tillsvidare och du har stora möjligheter att påverka dina arbetstider och dagar. Hör av dig så berättar jag mer! Din profil Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Social och utåtriktad - Flexibel - Brinner för elevhälsa och våra barn Om oss SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vi erbjuder duktiga medarbetare och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret. Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen därför finns våra handledande skolsköterskor, SYV och kurator. Vi erbjuder: - Marknadsmässig lön - Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt ök - Friskvård - Kollektivavtal - Personlig utbildningspott - Intern kompetensutveckling - Sociala aktiviteter så som after work, julbord, Vårruset, ridning etc. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag. Beställ utdrag ur belastningsregistret redan nu så du har om du blir kallad till intervju. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Arbetsgivare
Skolpool Sverige AB
Hemsida: http://www.skolpool.se/
Ansökan
Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 39 schools and around 28,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se

Internationella Engelska Skolan Järfälla söker nu en skolsköterska 50% till vårt team från januari 2021.   Vi söker en till legitimerad sjuksköterska, som tillsammans med övriga medarbetare i vårt tvärprofessionella elevhälsoteam (Student Care Team), vill vara med och säkerställa det hälsofrämjande arbetet på skolan. I vårt SCT ingår redan en speciallärare, en heltids skolsköterska, en kurator, en livskunskapslärare och en socialpedagog. Skolläkaren och skolpsykologen medverkar varje månad. SCT:s arbete leds av biträdande rektor. Det här är möjligheten att arbeta i en internationell miljö med en tydlig pedagogisk tanke.  Elevhälsans arbete ställer stora krav på sina medarbetare, och förutom engagemang och ett genuint intresse för att jobba med barn, söker vi dig som har en utvecklad känsla för lagarbete, som tex. att vara på rätt plats vid rätt tillfälle, samt både kan samverka och ta egna initiativ.  Kvalifikationer: Vidareutbildad distriktssköterska eller utbildning med specialistsjuksköterska barn- och ungdom och skolsköterska enligt skolsköterskeprogrammet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som skolsköterska eller liknande arbete.  I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter för skolsköterska arbete som bl.a. innefattar hälsosamtal, öppen mottagning, läkarmottagning, vaccinationer samt förebyggande hälsoarbete. Du kommer att samarbeta tillsammans med vår skolsköterska, och dela arbetsuppgifter med denne.  IES Järfälla tillhör organisationen Internationella Engelska Skolan i Sverige AB. IES har en central elevhälsa där skolsköterskan blir inkluderad och får ta del av nätverksträffar och utbildning. Ledorden för skolan är tvåspråkighet, lugn lärmiljö och höga akademiska förväntningar. För mer information om vår skola besök http//engelska.se/järfälla  Denna 50 %-iga tillsvidaretjänst har tillträde 7 januari med sex månaders provanställning. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.  Har du frågor eller funderingar kring tjänsten, vänligen kontakta biträdande rektor -  Carolyn Keay carolyn.keay.jarfalla @engelska.se, eller verksamhetschef för elevhälsan IES -  Helena Lüning, [email protected]  Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan till [email protected]  och till Helena Lüning [email protected]  så snart som möjligt. Märk ansökan med ”Skolsköterska Järfälla".  Varmt välkommen till IES Järfälla!
Arbetsgivare
Internationella Engelska Skolan i Sverige AB
Hemsida: https://jarfalla.engelska.se
Ansökan
Ansök senast 9 November (13 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska / Barnsjuksköterska / Distriktsjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos skolan samt erbjuds du en förmånlig lön. Om företaget: Vi berättar mer om skolan under intervjun! Arbetsuppgifter: I rollen som skolsköterska arbetar du primärt med hälsofrämjande och förebyggande arbete mot eleverna. Du utför hälsokontroller, vaccinationer och enklare omplåstring samt tar emot spontana besök från elever för samtal och stöd i olika frågor. Du har ett nära samarbete med kollegor där ni tillsammans fokuserar på att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Vidare bidrar du till att utveckla skolans elevhälsoarbete. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktsjuksköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska • Tidigare arbetslivserfarenhet inom motsvarade arbetat (meriterande) • Erfarenhet av dokumentationssystem (meriterande) • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, därav är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra samt ser alltid till elevens bästa och är mån om att skapa trygga relationer. Du tar dig tid att lyssna på andra och skapar förtroende hos de du arbetar med. Du är duktig på att muntligen uttrycka dig och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person samt situation. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Övrig information: Start: Omgående Plats: Norrköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: sjuksköterska, skolsköterska, barnsjuksköterska, distriktsjuksköterska, Norrköping, tillsvidare, deltid
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska / Barnsjuksköterska / Distriktsjuksköterska

Arbetsgivare / Ort: Bravura Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-14
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos skolan samt erbjuds du en förmånlig lön. Om företaget: Vi berättar mer om skolan under intervjun! Arbetsuppgifter: I rollen som skolsköterska arbetar du primärt med hälsofrämjande och förebyggande arbete mot eleverna. Du utför hälsokontroller, vaccinationer och enklare omplåstring samt tar emot spontana besök från elever för samtal och stöd i olika frågor. Du har ett nära samarbete med kollegor där ni tillsammans fokuserar på att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Vidare bidrar du till att utveckla skolans elevhälsoarbete. Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper: • Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till distriktsjuksköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska • Tidigare arbetslivserfarenhet inom motsvarade arbetat (meriterande) • Erfarenhet av dokumentationssystem (meriterande) • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift I rollen arbetar du tätt ihop med dina kollegor, därav är det viktigt att du uppskattar att jobba tillsammans med andra samt ser alltid till elevens bästa och är mån om att skapa trygga relationer. Du tar dig tid att lyssna på andra och skapar förtroende hos de du arbetar med. Du är duktig på att muntligen uttrycka dig och har lätt för att anpassa din kommunikation efter person samt situation. Vidare trivs du med varierande arbetsuppgifter som kan ändras från dag till dag. Övrig information: Start: Omgående Plats: Norrköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: sjuksköterska, skolsköterska, barnsjuksköterska, distriktsjuksköterska, Norrköping, tillsvidare, deltid
Arbetsgivare
Bravura Sverige AB
Hemsida: www.bravura.se
Ansökan
Ansök senast 11 November (15 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska sökes till Noblaskolan Lännersta

Arbetsgivare / Ort: AcadeMedia Support AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Noblaskolan består av 14 för- och grundskolor som arbetar enligt devisen att elever som utmanas når längre. Genom en kombination av erfarna lärare, tydliga strukturer, trygghet och stöd ska eleverna få de bästa förutsättningarna för en bra skolgång. Noblaskolorna ligger i Boden, Göteborg, Helsingborg, Kävlinge, Nacka, Salem, Sundbyberg, Solna, Täby och Västerås. Noblaskolan är en del av AcadeMedias grundskolor. Det här blir du en del av På Noblaskolan Lännersta möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Vi sätter alltid kunskap, lärande och den personliga relationen i fokus. Våra elever ska ha roligt, utmanas, överraskas och framförallt känna lust och glädje i sitt lärande. Noblaskolan Lännersta har idag förtroendet att ha att ha hand om 300 elever från förskoleklass upp till åk 6 och ligger väl placerad vid kommundelen Boo i Nacka. Det är ett naturskönt område och skolan erbjuder en mysig närmiljö där naturen finns med som en viktig tillgång.  HÄR kan du läsa mer om skolan. https://noblaskolan.se/lannersta/  Det här erbjuder vi dig I arbetet som skolsköterska arbetar man främst hälsofrämjande och förebyggande. Det övergripande målet är att alla elever ska ha möjlighet att nå godkända kunskapskrav i skolan. Som skolsköterska ingår man i en samlad elevhälsa på skolan och man har ett närma samarbete med skolläkare, specialpedagog, psykolog, kurator och rektor. En samlade elevhälsa ska stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. I skolsköterskans uppdrag ingår sedvanliga skolsköterskeuppgifter som är angelägna delar i ovan arbete. Hälsobesöken och den öppna mottagningen är viktiga delar i att varje elev får det stöd den behöver i skolan. Andra arbetsuppgifter är vaccinationer enligt allmänna vaccinationsprogrammet.  Det här söker vi Du ska vara legitimerad sjuksköterska och ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller öppen hälso- och sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete med barn och ungdomar samt arbete som skolsköterska anses det meriterande. Arbetet kräver god datorvana. Som person ska du vara strukturerad och noggrann, trivas att arbeta i tvärprofessionella team och lite av en entreprenör, en person som trivs med att skapa och ta egna initiativ. Du har en stark drivkraft för det hälsofrämjande arbetet, att skapa en skolmiljö som är positiv, tolerant och trygg samt att tillsammans ständigt arbeta med att skapa goda relationer i alla leda.  Övrig information Tillträdesdag: 2021-01-08   Anställningsform: Tillsvidareanställning, semestertjänst 70 procent.  Sista ansökningsdag:  13 november men vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag. Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rektor Petra Schotes 076-0757084. Om du har frågor om den medicinska verksamheten kan du kontakta verksamhetschef grundskolan Charlotte Friberg, [email protected] Är du den vi söker? Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut. Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.  
Arbetsgivare
AcadeMedia Support AB
Hemsida: www.academedia.se
Ansökan
Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Mörbylånga kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv. Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en skolsköterska som kommer att dela ansvar för f-klass - åk 9 på Skansenskolan i Mörbylånga och åk f-6 på Alunskolan tillsammans med vår befintliga skolsköterska. Vi söker dig som vill vara en viktig person för eleverna på skolan och som förutom de sedvanliga medicinska uppgifterna vill arbeta främjande och förebyggande för elevers fysiska och psykiska hälsa. Du blir en viktig del i vår elevhälsa- det nav som skolans organisation är uppbyggd kring. Här får du tillsammans med kurator, socialpedagog, specialpedagog, speciallärare och rektor arbeta för att alla elever på skolan ska få de bästa möjliga förutsättningar att utvecklas som människor samt inhämta och utveckla kunskap och värden. I vår utökade elevhälsa ingår skolläkare och skolpsykolog. Vår elevhälsa arbetar hela tiden i dialog med all personal för att säkerställa att vi ser alla barns behov. Vi arbetar på individ-, grupp och organisationsnivå. Vi har ett uttalat fokus på ett kollegialt förhållningssätt - tillsammans når vi längre för eleverna! Skolsköterskan utgör en del av utbildningsförvaltningens barn- och elevhälsa och arbetar på uppdrag av rektor eller närmaste chef. Du har en anställning i kommunen, med mottagning på skolan/skolorna du ansvarar för. Du har nära samarbete med övriga skolsköterskor i kommunen. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till barnsjuksköterska alternativt distriktsköterska. Givetvis har du ett genuint intresse för barn och ungdomars fysiska och psykiska utveckling och hälsa. I ditt uppdrag är det viktigt att du är strukturerad och kan organisera ditt arbete samt ha lätt för samarbete både med skolan, personal, föräldrar och externa samarbetspartners. Att kunna arbeta självständigt är ett måste. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Vi ser fram emot din ansökan! ÖVRIGT Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Mörbylånga kommun
Ansökan
Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterskor till den centrala Barn- och Elevhälsan i Nacka kommun

Arbetsgivare / Ort: Nacka kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Nacka är en av Sveriges mest attraktiva och välrenommerade kommuner. Med fokus på mål, resultat och ständig utveckling strävar Nacka efter att bli bäst på att vara kommun. Ambitionen uppnås genom att Nacka ska vara bland de 10 procent bästa i kommunala jämförelser och kommunens verksamheter ska vara bland de 25 procent mest kostnadseffektiva kommunerna i landet per område. Nacka kommun är arbetsgivaren för dig som med stor frihet förnyar och gör skillnad. Nackas kommunala skolor når goda resultat tack vare våra fantastiska medarbetare som vågar arbeta på nya sätt. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lärande. Vi har ett aktivt utbyte mellan våra 2 600 medarbetare som arbetar inom förskola, grundskola och gymnasium. Den centrala Barn- och elevhälsan söker skolsköterskor Uppdraget som skolsköterska Grundskolan erbjuder tre längre hälsobesök tillsammans med skolläkare i F-klass, därefter skolsköterskebesök åk 4 och åk 8 samt två korta hälsobesök hos skolsköterskan i åk 2 och åk 6. Uppföljning av t.ex. syn, hörsel, rygg, längd och vikt sker vid behov. Vaccinationer i F-klass, åk 5 och åk 8 samt enklare sjukvårdsinsatser på mottagningstid ingår i våra arbetsuppgifter. Vi arbetar främst hälsofrämjande och förebyggande kring hälsofrågor och skoltrivsel med stort fokus på hälsosamtalen. Som skolsköterska arbetar du nära skolkurator, specialpedagog och rektor i ett elevhälsoteam. Vi har även skolläkare och skolpsykolog som regelbundet kommer till skolan. Skolorna har en aktiv elevhälsa så det sker samarbete med övrig elevhälsa kontinuerligt bl.a. genom EHT som rektor på skolan har ansvar för. Vi erbjuder dig en tjänst på 90 % med placering på Ektorp-Borgvallaskolan. I skolan går elever i grundskolan från förskoleklass till åk 6. Detta är en tillsvidaretjänst. Vi erbjuder dig ett vikariat på 50 % med placering på Stavsborgsskolan där finns också en kollega som arbetar 50 %. I skolan går elever i grundskolan från förskoleklass till åk 9 som delas upp mellan er. Vikariatet är from 7/1-21 och tom 18/12-21. Vi erbjuder dig en visstidsanställning på 50 % som ambulerande vaccinationssköterska. Det här uppdraget innebär att vara ambulerande skolsköterska med vaccinationsuppdrag. Att vara ambulerande vaccinationsskolsköterska innebär att vara våra ordinarie skolsköterskor behjälpliga på deras skolor. Det rör sig om ca 20 skolor inom kommunen. EMI fick i höst ett utökat vaccinationsuppdrag och vi behöver förstärka vår verksamhet med ytterligare en skolsköterska som har ansvar för vaccinationer. Visstidsanställningen är from 7/1-21 eller tidigare enligt överenskommelse tom 18/6-21. Vi inom den centrala Barn- och elevhälsan/ EMI har APT och professionsmöten en gång per månad och handledning erbjuds varje månad i grupp om åtta skolsköterskor. Inom Elevhälsans medicinska insats (EMI) arbetar 30 skolsköterskor och fem skolläkare organiserat under en enhetschef samt en bitr. enhetschef / verksamhetschef som är skolsköterskornas närmsta chef. Det ger ett övergripande stöd åt alla skolsköterskor och skolläkare. Det finns också en skolöverläkare med medicinskt ansvar, administrativ personal inom enheten som har ansvar över introduktionen av nyanställda, det digitala journalsystemet PMO och vårt arkiv. En vaccinationsskolsköterska som är behjälplig vid alla vaccinationer finns också inom verksamheten. Vi samarbetar för kvalitetssäkring kring EMI. Vi är en stor grupp med mycket driv och fokus på förebyggande och hälsofrämjande arbete. Vi arbetar också i intressegrupper för att driva verksamheten framåt, både inom EMI gruppen men även i samverkan med kurators- och psykologgrupperna inom den centrala Barn och Elevhälsan, totalt är vi ca 70 medarbetare. Din bakgrund Vi söker dig som är leg. sjuksköterska med specialistutbildning inom Barn och ungdom, distriktssköterska eller skolsköterska och det är önskvärt att du har erfarenhet av skolsköterskearbete. Vi lägger stor vikt vid personlighet. Övrig information Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, varför vi gärna ser din ansökan med tillhörande CV och personligt brev så snart som möjligt. Du söker via rekryteringssystemet. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef för EMI Christina Leach eller facklig företrädare Laura Vera-Ferchichi genom kommunens växel 08 7188000. Läs gärna mer om våra verksamheter på www.nacka.se. Välkommen med din ansökan!   Inför rekryteringsarbetet har Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. Barn- och elevhälsan i Nacka kommun är en central enhet inom Nackas kommunala skolor. Vår roll är att i samarbete med övrig personal inom förskola, grundskola och gymnasium främja elevernas lärande, utveckling och hälsa. Utgångspunkt är förskolans/skolans ansvar att skapa en god lärandemiljö för alla barn och elever. Barn- och elevhälsan består av skolläkare, skolsköterskor, kuratorer, psykologer, tal- och specialpedagoger, logopeder, språkpedagoger samt en hälso- och motorikpedagog. Våra unika kompetenser kompletterar pedagogernas kunskaper.
Arbetsgivare
Nacka kommun
Ansökan
Ansök senast 13 November (17 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till Barn, utbildning, fritid och kultur

Arbetsgivare / Ort: Bengtsfors kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 14 November (18 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-22
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Färdigheter
Krav
 • Legitimation som sjuksköterska
 • Distriktssköterskeutbildning

Språk
Krav
 • Svenska

Om jobbet

Det här är vi

Barn, utbildning, fritid och kultur är ett av fyra verksamhetsområden i Bengtsfors kommun. Inom området har vi ansvar för skolor, förskolor, kulturskola, elevhälsa, bibliotek mm. och således kontakter med en stor andel av invånarna i Bengtsfors kommun. Den nu aktuella tjänsten omfattar tjänstgöring på Ekhagsskolan, Bäckeskolan och Strömkullegymnasiet, men som skolsköterska i elevhälsans medicinska insats kan detta ändras över tid.

Ditt jobb är viktigt

Som skolsköterska arbetar du självständigt i nära kontakt med elever. Du arbetar bland annat med hälsokontroller och vaccinationer. En annan viktig del är att arbeta hälsofrämjande och med förebyggande insatser enligt basprogram, skollag och Socialstyrelsens riktlinjer för EMI. Elevhälsans medicinska insats ska bidra till att skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa, samt stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål. Det är ett omväxlande arbete med många kontaktytor, både internt och externt.

Det här är du

Som skolsköterska är det viktigt att vara trygg i sin yrkesroll och i möten med barn och ungdomar. Om du tidigare har arbetat som skolsköterska är det meriterande. God vana vid att använda dator krävs, och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Välkommen med din ansökan!

Kompetenskrav

Legitimation som sjuksköterska. Sjuksköterska med vidareutbildning till distriktssköterska, utbildning mot barn och ungdom eller skolsköterskeutbildning är meriterande.

Högskoleutbildning som är relevant för jobbet, erfarenhet från liknande arbete.

Anställningsvillkor

Tillsvidare provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde efter överenskommelse

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan

Om ansökan

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller brev.

Vi tillämpar löpande urval.

Obs! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp.

Kommunen omfattas av offentlighetsprincipen.

Ansökningshandlingar är offentliga och lämnas ut vid begäran.


Arbetsgivare
Bengtsfors kommun
Hemsida: www.bengtsfors.se
Ansökan
Ansök senast 14 November (18 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Thoren Business School söker engagerad skolsköterska till Jönköping

Arbetsgivare / Ort: Thorengruppen AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-15
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. ThorenGruppen driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter från Malmö i söder till Kiruna i norr. Thoren Business School (TBS) är affärsgymnasiet inom ThorenGruppen. Vi utbildar framtidens ledande entreprenörer och ledare. Vi vill ge eleverna verktygen som krävs för att nytänkande och utveckling, oavsett drömmar och mål. Vi söker dig som tycker om och har erfarenhet av arbete med ungdomar för ett uppdrag som skolsköterska till Thoren Business School i Jönköping. Omfattning: Tjänsten är 20%.  Ort: Jönköping Beskrivning av tjänsten Du kommer att ingå i elevhälsoteamet tillsammans med rektor, skolsköterska, SYV och en specialpedagog. Tillsammans ansvarar gruppen för elevhälsoarbetet på skolan, i nära samarbete med skolans övriga personal. I arbete ingår att hålla elevhälsosamtal med elever och arbeta hälsofrämjande. Kvalifikationer Vi ser gärna att du är skolsköterska eller har annan likvärdig bakgrund. Du bör ha god kännedom om det regelverk som styr skolans sociala arbete. Meriterande är om du har arbetat som skolsköterska tidigare. Stor vikt kommer att läggas vid god arbetsförmåga, god relationell förmåga och personlig lämplighet. Du som söker ska vara öppen och ha en positiv elevsyn.  Vi erbjuder dig Som arbetsgivare erbjuder vid i en plats i en spännande och nytänkande organisation som vill utveckla medarbetarupplevelse, hälsa och arbetsmiljö. Vi är ett glatt och kompetent gäng som ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig. Du får frihet under ansvar och snabba beslutsvägar, vilket gör det möjligt för dig att driva undervisningen framåt. På Thoren Business School i Jönköping ingår du i ett nära arbetsteam som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. Thorengruppen erbjuder årligen sina medarbetare en utvecklingspeng som möjlighet för personlig utveckling och individuellt välbefinnande och vi får varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda. Inom Thorengruppen erbjuder vi dig: - Frihet under ansvar - Möjlighet att påverka - Kompetenta kollegor - Snabba beslutsvägar - Entreprenörskap - Kreativ arbetsplats som vill bryta mönster - Varierande och intressanta arbetsuppgifter - Som nyanställd erbjuder vi dig även en introduktionskurs till Thorengruppen AB via [email protected] Är du personen vi söker, sök tjänsten idag! Sista ansökningsdag: 2020-11-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. För information: Vill du veta mer om vår skola eller tjänsten kontakta gärna Rektor Julanta Eriksson 073-1833779, [email protected] Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning. Vi uppmuntrar därför dig som söker att i direkt anslutning till att du skickar in din ansökan beställa ett utdrag från belastningsregistret. Blanketten för att beställa utdraget hittar du via polisen.se. Inom ThorenGruppen gör vi allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa en arbetsplats och skola där alla är välkomna och inkluderade.
Arbetsgivare
Thorengruppen AB
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska Lilla Akademien

Arbetsgivare / Ort: Musikskolan Lilla Akademien AB / STOCKHOLM
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-16
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Färdigheter
Krav
 • Legitimation som sjuksköterska

Om jobbet

På Lilla Akademien står musiken i fokus. Vi värderar kunskap, kreativitet och kvalitet i allt vi gör och vi vill ge eleverna en unik utbildning och inspiration till ett livslångt musicerande. Vi vill skapa förutsättningar för goda möten mellan människor, både i och utanför skolan, mellan både elever och vuxna. Vi värnar om den mångfald som finns på skolan, med mer är 60 nationaliteter representerade bland elever och personal. Vi tror att musikens kraft får oss att lyfta blicken och se det som förenar oss snarare än det som skiljer. Genom gott samarbete kan vi ha en helhetssyn på varje elevs musikaliska och personliga utveckling och kunskapsutveckling. Vår målsättning är främst att utbilda barn och unga på ett sätt så att de är rustade för livet, samtidigt som vi förbereder dem för vidare studier på högskola eller universitet, i Sverige eller utomlands.

Vi söker dig som är positiv, flexibel, inspirerande och kunnig och är intresserad av att arbeta i en musikprofilerad skola. Du är utbildad sjuksköterska med inriktning mot barn och unga och har med fördel erfarenhet av skolsköterskearbete. Du har goda kunskaper i svenska, du är väl förtrogen med elevhälsans del i skolans styrdokument och trygg i din sköterskeroll. Du kan vid behov handleda lärare och vara ett bollplank för kollegor i frågor om hur undervisningen utformas på bästa sätt för våra elever utifrån ett hälsoperspektiv. Du tycker om att arbeta hälsoförebyggande i klasser.


Vi söker nu en skolsköterska till Lilla Akademiens grundskola.

Som skolsköterska på Lilla Akademien kommer du att ansvara för elevhälsan från grundskolans förskoleklass till och med åk 9. Du kommer att ha ditt eget sköterskerum där du kan ta emot elever och du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam tillsammans med kurator, studie- och yrkesvägledare och skolledning. Du kommer även att ha ett nära samarbete med lärare i det förebyggande hälsoarbetet med olika klasser.


Vi erbjuder en inspirerande och kreativ miljö med många utmaningar och goda förutsättningar.

Arbetsgivare
Musikskolan Lilla Akademien AB
NORRTULLSGATAN 14
11345 STOCKHOLM
Hemsida: http://www.lillaakademien.se
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska till Ronnaskolan

Arbetsgivare / Ort: Södertälje kommun
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
En dag på jobbet Då en av våra skolsköterskor nu söker sig vidare till nya utmaningar söker vi en ny till vårt skickliga EHT. Arbetsuppgifter, förutom sedvanliga arbetsuppgifter som skolsköterska - hälsosamtal, bokning av skolläkartider, vaccinering mm - är en fortsatt utveckling av EHT som består av tre specialpedagoger, kurator, två stormentorer, två skolsköterskor samt skolledning. Du förväntas jobba elevnära och vara ett aktivt stöd för eleverna, men också för och med pedagogerna i deras arbete med sina elever. Vi har idag totalt 175 % skolsköterskeresurs och anställningen gäller åk F-4. Tjänten omfattar 90%. Vem är du?  Krav Vi söker Dig som har en vidareutbildning med inriktning mot barn eller som distriktssköterska Meriterande: Det är meriterande om du har arbetat i skolmiljö, och/eller tidigare har arbetat med barn och/eller ungdomar. Personliga egenskaper: Vi söker dig som: - vill arbeta i arbetslag - är intresserad av att arbeta med olika arbetssätt och metoder och samarbeta med alla professioner på skolan. - har en bra elevsyn, och vill bidra till elevernas och skolans utveckling i ett helhetsperspektiv. - vill arbeta med värdegrundsfrågor Vi erbjuder dig  - Vill du arbeta i en dynamisk och utvecklande miljö? - Vill du arbeta i en skola där utvecklingen av EHT är högt prioriterat? - Vill du arbeta i en skola som satsar på att bli kommunens bästa arbetsplats? Då är vi rätt arbetsplats för dig! Välkommen till oss!   Ronnaskolan är en F–9-skola med ca 700 elever, och är en av Sveriges mest spännande arbetsplatser. Vi verkar i en mångkulturell miljö, och har förmånen att få arbeta med människor från många olika länder, vilket ger skolan en enorm dynamik. Våra elever är ambitiösa och intresserade och vår personal skicklig, engagerad och hängiven. Vårt fokus är att skolan och personalen ska göra det som forskningen visar är framgångsrikt, och mindre av det som inte leder till framgång. Detta innebär exempelvis en satsning på samarbete och samplanering, utveckling av EHT till att bli den stödfunktion som elever och personal behöver samt utveckling av undervisningen. Rekrytering kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Arbetsgivare
Södertälje kommun
Ansökan
Ansök senast 15 November (19 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till centralt gymnasium i Örebro

Arbetsgivare / Ort: Skolpool Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-13
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en skolsköterska till en trivsam gymnasieskola centrala Örebro. Det här är skolan för dig som vill arbeta nära eleverna på en väletablerad skola. Uppdraget är på 20% under ett läsår med ev förlängning. Hör av dig så berättar jag mer! Din profil Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Social och utåtriktad - Flexibel - Brinner för elevhälsa och våra barn Om oss SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vi erbjuder duktiga medarbetare och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret. Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen därför finns våra handledande skolsköterskor, SYV och kurator. Vi erbjuder: - Marknadsmässig lön - Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt ök - Friskvård - Kollektivavtal - Personlig utbildningspott - Intern kompetensutveckling - Sociala aktiviteter så som after work, julbord, Vårruset, ridning etc. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag. Beställ utdrag ur belastningsregistret redan nu så du har om du blir kallad till intervju. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Arbetsgivare
Skolpool Sverige AB
Hemsida: http://www.skolpool.se/
Ansökan
Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Mariestads kommun
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Att arbeta i Mariestads kommun är att göra skillnad tillsammans med andra och att utvecklas individuellt. Här behövs och uppskattas alla för det de gör både av invånare och av arbetsgivare. Varje anställd i Mariestads kommun är en avgörande del i det viktiga arbetet med att ge service och omsorg till invånarna. Mariestads kommun fokuserar på hälsa, utveckling och delaktighet för sina anställda och ser möjligheterna hos varje person. Tillsammans skapar vi grunden för en god stad och utvecklar samhället till det vi vill att det ska vara. I Sjöstaden Mariestad arbetar 2 500 kommunanställda från 170 yrkesgrupper inom 120 verksamhetsområden med några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel på det som vi satsar på. Sektor utbildning bedriver verksamhet inom förskola och pedagogisk omsorg, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, barn- och elevhälsa samt kommunens kostenhet. I våra skolor och förskolor uppmanas personalen att ta egna initiativ och tänka nytt. Verksamheterna präglas av det faktum att vi är en del av ett biosfärområde, utsedda av UNESCO att vara en föregångare i arbetet med hållbar samhällsutveckling. Vill du vara med och jobba mot framtiden i våra skolor eller förskolor? Är du en öppen, nyfiken och driven person så tror vi att du skulle trivas med oss! ARBETSUPPGIFTER Som skolsköterska kommer du att ha en viktig roll i Mariestads kommuns barn- och elevhälsoarbete och skolutveckling. Du arbetar främjande och förebyggande i syfte att skapa en god miljö för elevers hälsa, lärande och utveckling. Arbetsuppgifterna består av verksamhetsstöd i form av konsultation och handledning till personal och skolledning, teamarbete kring elever i behov av stöd och skolrelaterade utredningsuppdrag på såväl individ-, grupp- och organisationsnivå, samverkan med övrig personal i barn- och elevhälsan samt andra samarbetspartners, såsom primärvård, socialtjänst, habilitering och BUP. Du kommer att tillhöra barn- och elevhälsan, tillsammans med övriga skolsköterskor, skolkuratorer, skolpsykologer, skolläkare och specialpedagoger, och du är underställd barn- och elevhälsochefen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en specialistutbildning till distriktssköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från att ha arbetat som skolsköterska och/eller annat stödjande arbete med barn och ungdomar. Kunskap och erfarenhet av samarbete med andra verksamheter, som till exempel BUP och IFO, är också meriterande. Det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt med ett helhetsperspektiv på verksamheten och du förväntas ha en god förmåga att samarbeta i ett team med andra professioner. Du har en god språklig, skriftlig och analytisk förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper så som social kompetens, flexibilitet och samarbetsförmåga. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav. ÖVRIGT Mariestads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Mariestads kommun rökfri arbetstid. För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länk i annonsen, inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetsgivare
Mariestads kommun
Hemsida: http://www.mariestad.se
Ansökan
Ansök senast 16 November (20 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Medborgarskolan Region Väst / Göteborg
Omfattning / Varaktighet:
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-18
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet
Arbetsgivare
Medborgarskolan Region Väst
Landalagången 3
41130 Göteborg
Ansökan
Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska till högstadie-och gymnasium i Stockholms City

Arbetsgivare / Ort: Skolpool Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Dina arbetsuppgifter Nu söker vi en skolsköterska till en centralt belägen högstadie- och gymnasieskola. Vi söker dig som vill vara delaktig i ett engagerat elevhälsoteam och som brinner för våra ungdomar och deras olikheter. Det här är en tillsvidareanställning med möjlig start i november. Hör av dig så berättar jag mer. Din profil Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller skolhälsovård. För dig som är lite nyare i rollen erbjuder vi stöd och extra handledning. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du känner igen dig i följande: - Självgående - Social och utåtriktad - Flexibel - Brinner för elevhälsa och våra barn Om oss SkolPool Sverige är ett närvarande personalföretag med skolan och eleven i fokus. Vi är det personliga företaget som lägger stor vikt vid att vara tillgängliga just för dig. Vi erbjuder duktiga medarbetare och samarbetar med skolor, koncerner och kommuner i hela Sverige. Våra uppdrag löper oftast terminsvis eller längre, men vi har också kortare uppdrag under läsåret. Vi kan skolan och arbetar med alla personalgrupper inom elevhälsan. Viktigt för oss är att vår personal får stöd i vardagen därför finns våra handledande skolsköterskor, SYV och kurator. Vi erbjuder: - Marknadsmässig lön - Tillsvidareanställning eller anställningsform enligt ök - Friskvård - Kollektivavtal - Personlig utbildningspott - Intern kompetensutveckling - Sociala aktiviteter så som after work, julbord, Vårruset, ridning etc. Urval görs löpande och därför hoppas vi att du ansöker idag. Beställ utdrag ur belastningsregistret redan nu så du har om du blir kallad till intervju. Vi vill bidra till elevernas möjligheter att lära och växa. Om du också vill bidra till detta, så ser vi fram mot att lära känna dig. Välkommen till SkolPool Sverige!
Arbetsgivare
Skolpool Sverige AB
Hemsida: http://www.skolpool.se/
Ansökan
Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Sökes Skolsköterska för långt uppdrag

Arbetsgivare / Ort: Dedicare AB (publ)
Omfattning / Varaktighet: Heltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-06
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet

Om uppdraget

Skolsköterska sökes i Stockholm omgående. . 

Kvalifikationer

• Sjuksköterskeexamen med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Arbetsgivare
Dedicare AB (publ)
Hemsida: www.dedicare.se
Ansökan
Ansök senast 17 November (21 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Fören Framstegsskolan i Göteborg
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-20
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Om jobbet

Vi söker dig som är genuint intresserad av ditt yrke till vår nyöppnade enhet i Angered.

Du har ett inkluderande förhållningssätt och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och skolans övriga medarbetare. Du har erfarenhet av arbete mot givna mål och goda resultat. Du är initiativrik och flexibel och har lätt att samarbeta.

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialisering inom skolhälsovård. Som skolsköterska arbetar du enligt de riktlinjer som finns för den samlade elevhälsan och utifrån basprogrammet för elevhälsans medicinska insats. Du kommer att vara en del av skolans elevhälsoteam som förutom dig består av rektor, skolkurator och specialpedagog samt har ett nära samarbete med pedagogerna i arbetslagen. För att trivas i rollen som skolsköterska krävs det att du är strukturerad i ditt arbetssätt samt att du självständigt kan planera och prioritera ditt arbete. Du har ett inkluderande förhållningssätt och skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och skolans övriga medarbetare. Du uttrycker dig väl i svenska både i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Arbetsgivare
Fören Framstegsskolan i Göteborg
Hemsida: www.romosseskolan.com
Ansökan
Ansök senast 19 November (23 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: Kunskapsskolan i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 19 November (23 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-21
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Kunskapsskolan är en skola för elever i år sex till nio som ligger naturskönt belägen i närhet av Örebro universitet. Vi har en personligt utformad utbildning med kunskap och förmågor i fokus. Våra elever blir sedda och känner sig trygga i skolan. Genom vårt coachande arbetssätt blir eleverna självständiga, lär känna tillit till sin egen förmåga och får förståelse för att den egna drivkraften leder fram till en ökad måluppfyllelse. Med hjälp av skicklig personal, tydliga processer och ordningsregler skapar vi en undervisning som genomsyras av lärande och studiero. Vi följer upp varje elevs resultat och agerar snabbt om vi märker att någon är på väg att missa sina mål eller behöver hjälp och stöd. Det leder till att en hög andel av våra elever uppnår gymnasiebehörighet och får betyg i alla ämnen. På Kunskapsskolan har vi ett utpräglat lagarbete. Du är aldrig ensam med utmaningar och frågeställningar. Vi hjälps åt i arbetslag och ämneslag att planera arbetet. Öppenheten mellan personal är stor och vi har ett gemensamt ansvar för att alla elever ska lyckas. Vi har ett hälsoinriktat arbetssätt där elevernas fysiska och psykiska hälsa prioriteras. Vår elevhälsa arbetar hela tiden i dialog med all personal för optimal utveckling. Vi har en kurator, specialpedagog och speciallärare där alla arbetar heltid. Skolläkare och skolpsykolog ingår i vår utökade elevhälsa. Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Vi söker nu en skolsköterska/distriktssköterska med behörighet att arbeta inom skolan. Kunskapsskolan Örebro erbjuder dig en arbetsplats med god stämning där det är högt i tak och en gemenskap där vi alla brinner för eleverna. Vi drivs av utveckling, har höga förväntningar, ser kraften i varje individ och når längre tillsammans. Känner du att du skulle vilja bli en i vårt gäng? Välkommen med din ansökan!
Arbetsgivare
Kunskapsskolan i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 19 November (23 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

50-75% Skolsköterska till Yrkesgymnasiet Solna/Sollentuna/Huddinge

Arbetsgivare / Ort: Thorengruppen AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-07
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Yrkesgymnasiet (YG) som tillhör ThorenGruppen finns idag på 17 olika orter i Sverige spridda från Malmö i söder till Skellefteå i norr och erbjuder ett uppskattat innovativt yrkeskoncept. Vi har idag ett gott söktryck till våra skolor vilket leder till expandering. Vi utbildar bland annat framtidens byggnadsarbetare, frisörer, svetsare, säljare, hotellreceptionister, elektriker, undersköterskor m fl. Vi söker dig som tycker om och har erfarenhet av arbete med ungdomar för ett uppdrag som skolsköterska till Yrkesgymnasiet Sona/Sollentuna/Huddinge. Omfattning: Tjänsten är 50-75%. Vid 50% två av skolorna: YG Solna, YG Sollentuna och YG Huddinge. Vid 75% alla tre.  Ort: Sola/ Sollentuna/ Huddinge Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i elevhälsoteamen tillsammans med rektor, SYV och en specialpedagog. Tillsammans ansvarar gruppen för elevhälsoarbetet på skolan, i nära samarbete med skolans övriga personal. I arbete ingår att hålla elevhälsosamtal med elever och arbeta hälsofrämjande. Kvalifikationer Vi ser gärna att du är skolsköterska eller har annan likvärdig bakgrund. Du bör ha god kännedom om det regelverk som styr skolans sociala arbete. Meriterande är om du har arbetat som skolsköterska tidigare. Vi erbjuder På Yrkesgymnasiet får du verka i en arbetsmiljö som uppmuntrar idéer och kreativitet, där inget känns för stort eller svårt. I ditt arbete kommer du att ha roliga och varierade uppgifter, och en ledning som stöttar dig hela vägen. Du får även tillgång till utbildning/friskvårdspeng och kan varje år delta i Thoren Tillsammans, en unik konferens fylld med föreläsningar och inspiration för ThorenGruppens alla anställda.   Rekryteringen Sista ansökningsdag: 2020-11-20. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. För mer information om skolan, tjänsten och företaget är du välkommen att kontakta rektorer Cecilia Stenman (Solna) [email protected]; James Nylund (Sollentuna) [email protected];  Erik Nilsson (Huddinge) Erik. [email protected]   Vilka är vi? ThorenGruppen är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag, grundat 1999, med drygt 2000 medarbetare och en omsättning på 1,4 miljarder. Vi är en koncern med stort samhällsengagemang och hjärta. ThorenGruppen driver gymnasieskolor från Malmö till Kiruna, för- och grundskolor samt vuxenutbildning på drygt 60 orter. Vi gör allt med MODET att våga förändra, bryta mönster och gå vår egen väg; KRAFTEN att genomföra det vi lovar och samtidigt utvecklas; och med PASSION till vårt uppdrag och att ge våra elever den bästa utbildningen. Vi gör allt detta med HJÄRTA, för att skapa en arbetsplats och skola där alla är välkomna och inkluderade.
Arbetsgivare
Thorengruppen AB
Ansökan
Ansök senast 20 November (24 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköteska

Arbetsgivare / Ort: Skolia AB / Malmö
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Om jobbet

Skolia expanderar!!!!!


Välkommen att söka en tjänst som skolsköterska hos oss på Skolia.

Vi önskar nu en erfaren skolsköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom eller distrikt, som vill arbeta med oss, allt mellan 10-100%.

Skolorna finns i Helsingborg.

Skolia servar i dagsläget ca 9000 elever runtom i Skåne.

Hos oss kan du önska tjänstgöringsgrad, vi anpassar oss efter dina behov.

Tveka inte sök idag.

Läs mer om oss på www.skolia.se


Vårt kontor är idag på Stadiongatan 65 i Malmö.

Arbetsgivare
Skolia AB
Stadiongatan 65
21762 Malmö
Hemsida: www.skolia.se
Ansökan
Ansök senast 25 November (29 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

Skolsköterska till Praktiska i Malmö Limhamn

Arbetsgivare / Ort: Praktiska Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 25 November (29 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-26
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Redan 1999 startade Praktiska Gymnasiet sin första skola. Sedan dess har vi vuxit och idag har vi 33 skolor runt om i Sverige. Hos oss går elever som vill börja jobba. Vårt samarbete med de olika branscherna gör att vi håller koll på vad marknaden behöver för arbetskraft - och utbildar därefter.  Läs mer om oss på www.praktiska.se.   Välkommen till gemenskapen!  Om tjänsten Vi söker en erfaren skolsköterska som kan planera och genomföra sitt uppdrag självständigt. Du kommer att ingå i vårt elevhälsoteam tillsammans med kurator och specialpedagog.  Tjänsten är en deltidsanställning 30% med start enligt överenskommelse.   Din bakgrund Du ska ha erfarenhet från arbete på gymnasieskola, vara utbildad skolsköterska. God digital kompetens.     Är du den vi söker? Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 25 november. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta rektor Ing-Marie Ek på tel 070-2074784 eller via mail [email protected] Varmt välkommen med din ansökan!   Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.   Om AcadeMedia Praktiska Gymnasiet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningsanordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Läs gärna mer på www.academedia.se.
Arbetsgivare
Praktiska Sverige AB
Hemsida: www.academedia.se
Ansökan
Ansök senast 25 November (29 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Skolsköterska till VT-21

Arbetsgivare / Ort: Rudolf Steinerskolan / Norrköping
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 30 November (1 månad 3 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-12
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Meriterande
 • Skolsköterska

Om jobbet

Rudolf Steinerskolan i Norrköping startades 1975 och hade då 10 elever. I dag bedrivs undervisning från förskoleklass upp till år 9. Skolan har cirka 200 elever. Skolan är fristående och icke-vinstdrivande och är en av ungefär 1000 waldorfskolor runt om i världen.

Rudolf Steinerskolan bedriver undervisning i en genomtänkt miljö som låter individen växa och utvecklas genom studier och lek. Alla sinnen involveras i lärandet som kan bestå av praktiska, konstnärliga och akademiska moment. Pedagogens möte med eleven präglas av lyhördhet och nyfikenhet och tar alltid avstamp i en hänsyn till individen.

Waldorfskolan grundar sin undervisning i en waldorfpedagogiskt utformad läroplan En väg till frihet, som integreras med innehåll och kunskapskrav i lgr.11.

Erfarenhet och egenskaper

Du är bekväm med ansvar och självständigt arbete. Du har lätt för att skapa goda relationer och samverka med elever och vårdnadshavare. Du ser fördelarna med ett gott samarbete mellan kollegor, elevhälsoteam och skolledning. Är du dessutom nyfiken på waldorfpedagogik kan du vara just den person vi söker.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillsammans med skolledning och övriga kompetenser vara en del av skolans elevhälsoteam. Elevhälsan skall enligt skollagen arbeta främst hälsofrämjande och förebyggande för att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål.I det hälsofrämjande och förebyggande uppdraget ingår bl.a. hälsobesök, hälsosamtal, vaccinationer, frågor som rör elevernas arbetsmiljö, skolans värdegrund och livsstilsrelaterad ohälsa, enklare sjukvårdsinsatser samt mottagning tillsammans med skolläkaren.I arbetsuppgifterna ingår också att göra gruppinriktade insatser. Du samverkar bl.a. med vårdnadshavare, socialtjänst och andra vårdenheter.

Kompetens och erfarenhet

Utbildning som skolsköterska, alternativt sjuksköterska med utbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller öppen hälso- och sjukvård. Du är öppen och välkomnande i mötet med andra, har mod att tänka nytt och drivkraft att omsätta tankarna till handling. Du är initiativrik och kan självständigt planera och prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete samt att se eleverna i ett helhetsperspektiv. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform Tillsvidareanställning med provanställning

Arbetsgivare
Rudolf Steinerskolan
Spårgatan 17
60223 Norrköping
Hemsida: rudolfsteinerskolan.se
Ansökan
Ansök senast 30 November (1 månad 3 dagar kvar)

Ansök via mejl
[email protected]
VISA MINDRE

NTI Gärdet söker skolsköterska

Arbetsgivare / Ort: NTI Gymnasiet Macro AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / Tillsvidare
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 1 December (1 månad 4 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.  NTI Gärdet söker skolsköterska NTI Gärdet i är en liten, trivsam gymnasieskola med idag dryg 90 elever. Vi håller till i mycket trevliga lokaler på Värtavägen 65, precis vid Gärdets tunnelbanestation i Stockholms innerstad. Gå gärna in på www.ntigardet.se för ytterligare information. NTI Gymnasiet Gärdet ingår i AcadeMedia som är en av Nordens största privata utbildningssamordnare. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan från förskola till vuxenutbildning. Våra medarbetare har olika uppdrag och kompetenser, men ett starkt gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Vi hjälper våra barn, elever och deltagare att utvecklas och att nå sina mål och vi letar därför efter dig som vill vara med och göra Sverige lite bättre. Ditt uppdrag Elevhälsans uppdrag är att stödja elevernas utveckling mot utbildningens mål främst genom hälsofrämjande och förebyggande arbete. Som skolsköterska tillför du omvårdnadskompetens och medicinsk kompetens som ett stöd i arbetet med elevernas lärande. Du följer AcadeMedias riktlinjer för elevhälsans medicinska insatser och deltar i skolans elevhälsoarbete genom att: • vid hälsosamtal tidigt identifiera symptom hos elever som kan indikera behov av extra anpassningar eller andra insatser • utreda och bedöma den fysiska och psykiska hälsan för enskilda elever, ibland som ett underlag för skolans utredningsarbete och vid upprättande av åtgärdsprogram • i samverkan med andra bidra till att öka kunnandet om en hälsosam livsstil hos eleverna samt att vara ett stöd i undervisningen relaterat till detta • bidra med kunskap om risk- och skyddsfaktorer för elevers hälsa, social situation och lärande • erbjuda tid för spontanbesök där det erbjuds enklare sjukvårdsinsatser Som skolsköterskan ingår du i skolans elevhälsoteam och har ett nära samarbete med rektor, EHT, lärare, vårdnadshavare samt myndigheter utanför skolan. I uppdraget ingår också att delta i skolans utvecklingsarbete samt i det gemensamma utvecklings- och kvalitetssäkringsarbetet inom den medicinska elevhälsan.  Arbetet förutsätter att du är trygg i din yrkesroll, kan arbeta självständigt, är initiativrik och har en god förmåga att se möjligheter i olika situationer. Som stöd i ditt arbete ingår du i AcadeMedias nätverk för skolsköterskor som leds av medicinsk verksamhetsansvarig. Din profil Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning som barnsjuksköterska, distriktssköterska eller skolsköterska. Du är intresserad av att arbeta med förebyggande hälsoarbete och att vidareutveckla ett modernt skolsköterskeuppdrag. Du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, har god förmåga att planera och prioritera samtidigt som du kan vara flexibel i de situationer som kräver det. Har du tidigare arbetat som skolsköterska eller har erfarenhet av hälsofrämjande arbete med barn och unga ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet av det digitala journalsystemet PMO är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.   Vårt erbjudande till dig Vi erbjuder alla våra medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling genom Academedia Academy samt intern och extern professionsutveckling. Hos oss får du självklart kollektivavtalade förmåner och försäkringar men även ett generöst friskvårdsbidrag, pensionsrådgivning, personalrabatter samt möjlighet till fördelaktiga köp genom netto- och bruttolöneväxling. Tjänsten är en deltidsanställning med omfattningen totalt 10%. Är du intresserad av arbeta på ytterligare en gymnasieskola? NTI Södertörn söker skolsköterska med omfattningen 20%. Du har alltså möjlighet att arbeta på båda skolorna. Vänligen meddela om detta skulle vara intressant i din ansökan till oss.  Provanställning om 6 månader tillämpas. Tillträde sker enligt överenskommelse.  Ansökan och kontakt Ansök så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 2020.11.15 Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vid frågor kring tjänsten, kontakta gärna rektor Ingela Wall via telefonnummer 070-0206267 eller på [email protected] Vid frågor kring det medicinska uppdraget, kontakta Medicinsk verksamhetschef Marte Torp på telefonnummer 0724-532746 eller på [email protected] Välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. NTI Gymnasiet har skolor över hela Sverige, med fokus på teknologi, vetenskap och innovation. Samhällets digitalisering skapar både nya möjligheter och utmaningar inom alla branscher. Vårt uppdrag är att ge våra elever, oavsett program, digital spetskompetens och kunskaper i ny teknik redan på gymnasiet. Vi skapar miljöer, metoder, forum och samarbeten som utvecklar förståelsen för den föränderliga värld vi lever i. Läs mer om våra 29 skolor på ntigymnasiet.se.
Arbetsgivare
NTI Gymnasiet Macro AB
Hemsida: https://www.ntigymnasiet.se/
Ansökan
Ansök senast 1 December (1 månad 4 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Vikarierande Skolsköterska 50%

Arbetsgivare / Ort: Fria Läroverken i Sverige AB
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 6 månader eller längre
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 6 December (1 månad 9 dagar kvar)
Publicerad: 2020-10-19
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Linköping Fria Läroverk är en gymnasieskola som brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Hos oss måste du vara ambitiös utifrån din egen utgångspunkt. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Skolan erbjuder 5 program och åtta inriktningar med tyngdpunkt på högskoleförberedande program men har även ett yrkesprogram, Barn- och Fritid. Idag är vi 430 elever och ett 40-tal medarbetare. Skolan ligger i Mjärdevi Science Park. Beskrivning Vi söker nu en vikarierande skolsköterska till Linköping Fria Läroverk. Vi vill att du är en engagerad skolsköterska med känsla för kvalitet och ett hjärta som klappar för ungdomar. Tillsammans med övriga medlemmar i vår elevhälsa kommer du arbeta främjande för våra elevers hälsa. Arbetsuppgifter I arbetet som skolsköterska arbetar du främst hälsofrämjande och förebyggande. Du ingår i skolans elevhälsa som alla har ett nära samarbete för att stödja elevens utveckling mot utbildningens mål. Du skall även bidra till att utveckla skolans elevhälsoarbete tillsammans med övriga kollegor och med fokus på det främjande arbetet. Som skolsköterska kan de dagliga inplanerade arbetsuppgifterna hastigt förändras vilket gör att du behöver ha förmåga att snabbt kunna prioritera och samtidigt ha ett professionellt och bra bemötande. Vi vill att du har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor och att du på ett empatiskt och tydligt sätt kan kommunicera med dessa grupper. Kvalifikationer Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Det absolut viktigaste är att du delar våra värderingar och grundläggande pedagogiska vision. Utöver det måste du: • Ha en god förmåga att samarbeta som en del av ett team, både inom skolan och med övriga inom elevhälsan. • Vara bra på att kommunicera syftande till goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Villkor Vikariat 50% 6 månader eller längre. Fria Läroverken har sju gymnasieskolor i Kalmar, Karlshamn, Karlstad, Linköping, Malmö, Norrköping och Ystad. Våra gymnasier förenas av en gemensam vision att vara ”Sveriges bästa gymnasieskola för att kombinera ambitiösa studier med idrott” Vi brinner för att locka fram det bästa ur varje elev, och vi har en tydlig syn på hur det ska gå till. Vi erbjuder trygghet och studiero, och lägger stort fokus på idrott och träning eftersom vi är övertygade om att det är oerhört viktigt för att göra studierna framgångsrika. Inom koncernen finns även grundskolorna Nordic International School i Karlstad, Norrköping, Trollhättan och Kalmar och i Växjö driver vi Kronoberg skola. Utöver det har vi även en resursskola, KF-utbildning i Norrköping. Och sedan våren 2020 finns även Kunskapscompaniet i koncernen som dels har en gymnasieskola och utöver det vuxenutbildning.  För Kronoberg skola så är visionen att erbjuda ” En verksamhet som präglas av höga akademiska ambitioner och tydliga ordningsregler”. Vi är idag totalt ca 4 500 elever och 510 medarbetare. Vi fokuserar alltid på kvalitet. Vi är nämligen övertygade om att det inte finns några genvägar för skolor som vill bli uppskattade och framgångsrika; det är kvaliteten på undervisningen som är nyckeln till ett framgångsrikt lärande för våra elever. OBS: Vi har avtal med leverantörer av annonser och undanber oss ytterligare kontakter vänligen men bestämt.
Arbetsgivare
Fria Läroverken i Sverige AB
Ansökan
Ansök senast 6 December (1 månad 9 dagar kvar)

Ansök här
VISA MINDRE

Leg. Skolsköterska - Skolor i Borås

Arbetsgivare / Ort: AB Big Care
Omfattning / Varaktighet: Deltid / 11 dagar - 3 månader
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Ansök senast 28 February (4 månader 1 dag kvar)
Publicerad: 2020-09-11
Källa: Arbetsförmedlingen
VISA MER
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
 • Skolsköterska

Om jobbet
Big Care söker leg. skolsköterska till två grundskolor i Borås mellan veckorna 38-45. Uppdraget är på 3 valfria arbetsdagar i veckan med arbetstiden 8-17 (60 min rast) eller 7:30-16 (30 min rast) Kvalifikationskrav - Svensk legitimerad skolsköterska, alternativet distriktssköterska eller barnsjuksköterska - Två års dokumenterad yrkeserfarenhet som sjuksköterska - Adekvat svenska i tal såväl som skrift Meriterande - Tidigare anställning som konsult - Tidigare erfarenhet som skolsköterska - Specialisering utöver det som efterfrågas Du som söker bör vara trygg i din yrkesroll samt ha lätt för att anpassa dig till nya arbetssituationer och rutiner.
Arbetsgivare
AB Big Care
Hemsida: http://www.bigcare.se/
Ansökan
Ansök senast 28 February (4 månader 1 dag kvar)

Ansök här
VISA MINDRE
VISA FLER LEDIGA JOBB


MINA ÅSIKTER OM DETTA YRKE

Jobbar du inom detta yrke och tycker att något saknas eller inte stämmer i vår beskrivning?
Fyll i formuläret så lyssnar vi gärna på dina åsikter.
OBS! Vi erbjuder inga jobb eller vägledning via detta formulär.